DBTU koncept for Top 12

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DBTU koncept for Top 12"

Transkript

1 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni Spilleplan tilrettet november Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top 12 en årlig turnering for de bedste ungdomsspillere i de danske bordtennisklubber. Indhold: Kapitel 1: Generelt 1: Overordnet ansvar 2: DBTU s stævne- og ratingreglement 3: Ansøgning og udvælgelse af arrangør 4: Rækker 5: Deltagerantal 6: Deltagerbetaling 7: Rejseudligning Kapitel 2: Kvalifikation og tilmelding 8: Forhåndsudtagelse til Top 12 9: Tilmelding og framelding Kapitel 3: Afvikling 10: Program 11: De spillemæssige rammer og afvikling 12: Dommere 13: Seedning og indplacering af spillere 14: Lodtrækning 15: Spillesystem 16: Præmier 17: Resultatformidling Kapitel 4: Dispensationer 18: Dispensationer Kapitel 5: Ikrafttræden 19: Ikrafttræden Bilag 1: Spille- og dommerplan

2 Kapitel 1: Generelt 1: Overordnet ansvar Stk. 1: DBTU s turneringsudvalg har det øverste ansvar for afviklingen af Top 12. Stk. 2: Lokalunionerne i fællesskab har det øverste ansvar for afviklingen af kvalifikationsturneringen til Top 12 (Kval. Top 12). 2: DBTU s stævne- og ratingreglement DBTU s stævne- og ratingreglement gælder for afviklingen af Kval. Top 12 og Top 12 medmindre bestemmelserne i reglementet udtrykkeligt er fraveget eller suppleret i dette koncept. 3: Ansøgning og udvælgelse af arrangør Stk. 1: Alle klubber eller unioner under DBTU kan søge DBTU om at afholde Top 12. Afvikling af Top 12 omfatter alle Top 12-rækker. Terminerne for afvikling af Kval. Top 12 og Top 12 fastsættes af DBTU. Stk. 2: DBTU fastsætter mindstekrav til indholdet af ansøgninger samt fastsætter ansøgningsfrister for afvikling af Top 12. Begge dele offentliggøres via DBTU s hjemmeside. Stk. 3: DBTU s bestyrelse udvælger på baggrund af ovennævnte ansøgninger arrangør til Top 12. Der kan i udvælgelsen af arrangører lægges vægt på sportslige, geografiske og økonomiske hensyn. Stk. 4: DBTU yder et økonomisk tilskud til arrangøren for afholdelsen af stævnet. Størrelsen af det økonomiske tilskud fastsættes af DBTU for en sæson ad gangen og offentliggøres sammen med de i stk. 2. nævnte krav m.v. Vejledning Lokalunionerne fastsætter i fællesskab bestemmelserne for ansøgning og udvælgelse af arrangører til Kval. Top 12. 4: Rækker Ved Top 12 og Kval. Top 12 afvikles der følgende 5 singlerækker: Herre Junior Drenge Yngre Drenge Dame U21/Dame Junior Pige/Yngre Pige 5: Deltagerantal Rækkerne ved Kval. Top 12 og Top 12 afvikles med hver 12 deltagere.

3 6: Deltagerbetaling DBTU s bestyrelse fastsætter inden 1. september i den pågældende sæson prisen for deltagelse i Top 12. 7: Rejseudligning Der foretages udligning af rejseomkostninger mellem de deltagende spilleres klubber efter DBTU s til enhver tid gældende regler for rejseudligning. Kapitel 2: Kvalifikation og tilmelding 8: Forhåndsudtagelse til Top 12 Stk. 1: I hver række forhåndsudtages 8 spillere direkte til Top 12. De resterende deltagere kvalificerer sig til Top 12 via Kval. Top 12. Stk. 2: I hver række forhåndsudtager DBTU s landstrænere de 8 øverst placerede spillere på DBTU s ratingliste på udtagelsesdagen til Top 12, jf. dog stk. 4. Stk. 3: DBTU s landstrænere udpeger endvidere nummer 9 til 12 på DBTU s ratingliste på udtagelsesdagen til at være reserve til Top 12. Der kan udpeges yderligere reserver efter behov, jf. dog stk. 4. Stk. 4: Der kan kun forhåndsudtages spillere, der på udtagelsesdagen har spillet mindst 8 kampe, der tæller med til DBTU s ratingliste i den pågældende sæson. En klub kan søge DBTU s landstrænere om dispensation fra reglen, hvis sportslige hensyn taler herfor. Stk. 5: DBTU s turneringsudvalg fastsætter inden 1. oktober i den pågældende sæson udtagelsesdagen til Top 12. Stk. 6: Navnene på de forhåndsudtagne spillere og reserver offentliggøres på DBTU s hjemmeside. Til stk. 1: Alle spillere, der har licens i en dansk klub, kan deltage i Top 12. Dvs., at både danske og udenlandske spillere med licens i en dansk klub er omfattet af reglerne. Til stk. 2: Hvis to spillere har samme ratingtal, er det den spiller, der har spillet flest kampe, som tæller med på ratinglisten, i den pågældende sæson, som skal udtages først. Hvis der fortsat er lighed afgøres rækkefølgen af spillerne ved lodtrækning, som foretages af DBTU s turneringsudvalg. En yngre spiller kan forhåndsudtages til en ældre række, hvis dennes ratingtal berettiger til det. Dette kan dog kun ske, hvis landstræneren, spillerens klubtræner og spilleren selv i forening mener, at det sportsligt set vil være det bedste for spilleren. En spiller kan kun deltage i én række ved Top 12.

4 En yngre spiller kan udtages til Kval. Top 12 i en ældre række, hvis lokalunionerne vurderer, at spilleren har niveauet til det. Dette kan dog kun ske, hvis lokalunionerne, landstræneren, spillerens klubtræner og spilleren selv i forening mener, at det sportsligt set vil være det bedste for spilleren. Hvis en yngre spiller deltager i Kval. Top 12 i en ældre rækker, fraskriver spilleren sig muligheden for at deltage i Top 12 i den yngre række. Til stk. 3: reserven har status af reserver til Top 12 frem til starten af Kval. Top reserverne vil sædvanligvis blive udtaget til Kval. Top 12, hvor de vil deltage, hvis der ikke på forhånd har været afbud til Top 12 blandt de forhåndsudtagne spillere. Hvis der kommer afbud til Top 12 inden Kval. Top 12 fra en eller flere af de 8 forhåndsudtagne til Top 12, eller hvis en eller flere af de 8 forhåndsudtagne ikke tilmelder sig Top 12, vil reserverne overtage pladserne. Efter afviklingen af Kval. Top 12 er det placeringerne ved Kval. Top 12, der er afgørende for, hvilke spillere som besætter de resterende pladser samt reservepladser til Top 12. Til stk. 4: Dispensation kan f.eks. gives, hvis den pågældende spiller ikke har kunnet opfylde kravet pga. skade. Hvis en spiller slet ikke har spillet kampe i sæsonen, kan der tages udgangspunkt i spillerens ratingtal ved udgangen af den foregående sæson. Ansøgning om dispensation skal være DBTU s landstrænere i hænde senest en uge før udtagelsesdatoen. 9: Tilmelding og framelding Stk. 1: Både forhåndsudtagne spillere og reserver til Top 12, skal tilmelde sig til Top 12 til DBTU s sekretariat senest 2 uger efter offentliggørelsen af listen over forhåndsudtagne og reserver. Stk. 2: Hvis en eller flere forhåndsudtagne spillere ikke tilmelder sig finalestævnet, går pladserne til den eller de første spillere på reservelisten. Stk. 3: Forhåndsudtagne spillere og spillere, der har kvalificeret sig via Kval Top 12, skal, hvis de alligevel ikke ønsker at deltage i Top 12, melde afbud til DBTU s sekretariat hurtigst muligt. Til stk. 1: Den relativt korte frist på 2 uger er fastsat af hensyn til lokalunionernes planlægning af Kval. Top 12. Til stk. 2: Spillere, der kvalificerer sig til Top 12 via Kval. Top 12, anses for at tilmeldt sig Top 12 gennem deres deltagelse ved Kval. Top 12. Til stk. 3: Spillere, der alligevel ikke ønsker at stille op til Top 12, f. eks. pga. skade eller sygdom, bedes hurtigst muligt melde afbud til DBTU s sekretariat af hensyn til indkaldelsen af reserver. Hvis der meldes afbud så tæt på starten af Top 12, at DBTU s sekretariat ikke kan nå at modtage afbudet, bedes afbudet meddelt direkte til DBTU s turneringsudvalg eller arrangøren af Top 12. Kapitel 3: Afvikling 10: Program Stk. 1: Arrangøren har pligt til at udarbejde et program med praktiske oplysninger forud for Top 12.

5 Stk. 2: Programmet skal sendes til DBTU s sekretariat og implicerede klubber senest en uge inden Top 12. Til stk. 1: Programmet skal indeholde de tidspunkter, hvor spillerne skal spille og være pointtællere, og de vigtigste regler og informationer om stævnets afvikling. Lodtrækningen til rækkerne foregår på selve stævnedagen og kan derfor ikke fremgå af programmet. 11: De spillemæssige rammer og afvikling Stk. 1: Top 12 afvikles i én hal på 12 bordtennisborde over en weekend. Spillepladsen ved hvert bord skal minimum have følgende mål: (bredde, længde, højde til loft): 5 x 10 x 2,5 meter. Stk. 2: Der skal i en tilstødende hal være opstillet mindst 4 opvarmningsborde. Stk. 3: DBTU leverer efter aftale med arrangøren det nødvendige antal bordtennisborde, dommerborde, tælleapparater, bander, håndklædeholdere og bolde. Stk. 4: Det er arrangørens ansvar at opstille og nedtage alt materiel m.v., og at spillestedet er brugbart og i ordentlig stand gennem hele turneringen. Stk. 5: Det er arrangøren, der står for afviklingen af stævnet. Der må ikke trænes eller opvarmes i spillehallen ved siden af borde, hvor der spilles kampe. Til stk. 3: DBTU kan også levere opvarmningsborde efter behov. Til stk. 5: Ved afviklingen af stævnet skal DBTU s stævneafviklingsprogram TTC benyttes. 12: Dommere Stk. 1: DBTU sørger for, at der er en overdommer under hele stævnet. Stk. 2: De deltagende spillere udpeges til at være pointtællere i overensstemmelse med spilleplanen i Bilag 1 og har pligt til at sørge for, at der er en pointtæller ved de kampe, de er udpeget til at være pointtællere i. Stk. 3: Hvis en spiller ikke overholder de pligter, der fremgår af stk. 2, kan spilleren udelukkes fra at fortsætte i turneringen. Til stk. 2: Hver spiller har pligt til at sørge for, at der er en pointtæller ved de kampe, spilleren er udpeget til at være pointtællere i. Dvs., at det er o.k., at spillerens pointtælleropgave varetages af en anden person på spillerens vegne.

6 13: Seedning og indplacering af spillere Stk. 1: Der seedes 4 spillere i hver række. Stk. 2: Der seedes på baggrund af spillernes ratingtal på lodtrækningstidspunktet. Stk. 3: Indbyrdes opgør mellem spillere fra samme klub skal afvikles så tidligt i turneringen som muligt. Bestemmelsen går forud for bestemmelserne om seedning i tilfælde, hvor disse strider mod hinanden. Til stk. 2: Hvis to spillere har samme ratingtal, er det den spiller, der har spillet flest kampe, som tæller med på ratinglisten, i den pågældende sæson, som skal seedes øverst. Hvis der fortsat er lighed afgøres rækkefølgen af spillerne ved lodtrækning, som foretages af DBTU s turneingsudvalg. 14: Lodtrækning Der trækkes lod umiddelbart inden starten på turneringen. 15: Spillesystem Stk. 1: Alle rækker spilles alle mod alle. Stk. 2: Alle kampe spilles bedst af 5 sæt. Stk. 3: Der indledes i 2 puljer med hver 6 spillere, der spiller alle mod alle. Stk. 4: Indledende pulje afsluttes med kampe, hvor de to seedede spillere i puljen mødes indbyrdes. Hvis de to seedede spillere er fra samme klub afvikles deres indbyrdes opgør dog efter bestemmelsen i 13, stk. 3. Stk. 5: Efter indledende pulje spilles mod spillerne fra den anden pulje. Stk. 6: Turneringen afsluttes med en kamp mellem vinderne af de to indledende puljer. Stk. 7: Turneringen afvikles efter tidsplanen i Bilag 1. Alle påbegyndte kampe tæller med til ratinglisten. Rækkefølgen i de indledende puljer og i hele rækken afgøres efter reglerne i DBTU s stævne- og ratingreglement: 1. Vundet kamp giver 2 matchpoint, det gælder også kamp vundet på wo. Tabt kamp giver 1 matchpoint. Hvis en spiller afbryder en igangværende kamp, betragtes denne kamp som tabt med 3-0 og 11-5 pr. sæt, og den tabende spiller får 1 matchpoint. Hvis en spiller slet ikke stiller op i en kamp, får han 0 matchpoint. 2. Hvis 2 eller flere spillere ender på samme antal matchpoint, afgøres den indbyrdes placering ved udelukkende at sammenregne matchpoint mellem disse spillere.

7 3. Hvis det indbyrdes matchpointtal mellem berørte spillere stadig er lige, beregnes den indbyrdes sætkvotient (vundne sæt divideret med tabte sæt). 4. Hvis den indbyrdes sætkvotient mellem de berørte spillere er lige, beregnes den indbyrdes boldkvotient (vundne bolde divideret med tabte bolde). 5. Så snart en placering eller flere kan bestemmes ud fra punkt 2-4, fjernes den eller de spillere. De øvrige spilleres placering beregnes på ny fra punkt Hvis den ovenstående beregning ikke kan afgøre to eller flere spilleres placering, trækkes der lod. Denne lodtrækning foretages af stævneafviklingsprogrammet TTC. 16: Præmier Vinderne af hver rækker modtager en vandrepokal, og der uddeles placeringspræmier til nr.1-3 i hver række. 17: Resultatformidling Arrangøren har pligt til på alle spilledage at eksportere resultater fra TTC fra dagens kampe til DBTU. Kapitel 4: Dispensationer 18: Dispensationer Hvis særlige forhold gør sig gældende, kan DBTU s turneringsudvalg dispensere fra bestemmelserne vedr. Top 12 i dette koncept. Kapitel 5: Ikrafttræden 19: Ikrafttræden Dette koncept træder i kraft i sæsonen 2010/2011.

8 Bilag 1: Spille- og dommerplan OBS i 2014 på Bornholm er starttidspunktet kl lørdag Runde Tidspunkt Rækker spilles Dommere 1 Lør. kl Yngre Drenge og (ekstra række) Frivillige/Arrangøren 1 Lør. kl Drenge og Yngre pige/pige Yngre Drenge 1 Lør. kl Herre Junior og Dame U21/Dame Junior Drenge 2 Lør. kl Yngre Drenge og (ekstra række) Herre Junior 2 Lør. kl Drenge og Yngre pige/pige (Ekstra række) 2 Lør. kl Herre Junior og Dame U21/Dame Junior Yngre pige/pige Pause Lør. kl Lør. kl Yngre Drenge og (ekstra række) Dame U21/Dame Junior 3 Lør. kl Drenge og Yngre pige/pige Yngre Drenge 3 Lør. kl Herre Junior og Dame U21/Dame Junior Drenge 4 Lør. kl Yngre Drenge og (ekstra række) Herre Junior 4 Lør. kl Drenge og Yngre pige/pige (Ekstra række) 4 Lør. kl Herre Junior og Dame U21/Dame Junior Yngre pige/pige 5 Lør. kl Yngre Drenge og (ekstra række) Dame U21/Dame Junior 5 Lør. kl Drenge og Yngre pige/pige Yngre Drenge 5 Lør. kl Herre Junior og Dame U21/Dame Junior Drenge 6 Lør. kl Yngre Drenge og (ekstra række) Herre Junior 6 Lør. kl Drenge og Yngre pige/pige (Ekstra række) 6 Lør. kl Herre Junior og Dame U21/Dame Junior Yngre pige/pige 7 Søn. kl Yngre Drenge og (ekstra række) Frivillige/Arrangøren 7 Søn. kl Drenge og Yngre pige/pige Yngre Drenge 7 Søn. kl Herre Junior og Dame U21/Dame Junior Drenge 8 Søn. kl Yngre Drenge og (ekstra række) Herre Junior 8 Søn. kl Drenge og Yngre pige/pige (Ekstra række) 8 Søn. kl Herre Junior og Dame U21/Dame Junior Yngre pige/pige Pause Søn. kl Søn. kl Yngre Drenge og (ekstra række) Dame U21/Dame Junior 9 Søn. kl Drenge og Yngre pige/pige Yngre Drenge 9 Søn. kl Herre Junior og Dame U21/Dame Junior Drenge 10 Søn. kl Yngre Drenge og (ekstra række) Herre Junior 10 Søn. kl Drenge og Yngre pige/pige (Ekstra række) 10 Søn. kl Herre Junior og Dame U21/Dame Junior Yngre pige/pige 11 Søn. kl Yngre Drenge og (ekstra række) Dame U21/Dame Junior 11 Søn. kl Drenge og Yngre pige/pige Yngre Drenge 11 Søn. kl Herre Junior og Dame U21/Dame Junior Drenge

9

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

DBTU s Stævne/Ratingreglement

DBTU s Stævne/Ratingreglement DBTU s Stævne/Ratingreglement Kapitel 1, Stævner 01: Stævnetyper Der skelnes mellem disse stævnetyper: 1. DBTU mesterskaber og stævnearrangementer 2. Lokalunion mesterskaber og stævnearrangementer 3. DBTU

Læs mere

DBTU s Stævne/Ratingreglement

DBTU s Stævne/Ratingreglement DBTU s Stævne/Ratingreglement Kapitel 1, Stævner 01: Stævnetyper Der skelnes mellem disse stævnetyper: 1. DBTU mesterskaber og stævnearrangementer 2. Lokalunions mesterskaber og stævnearrangementer 3.

Læs mere

BTDK s Stævne/Ratingreglement

BTDK s Stævne/Ratingreglement BTDK s Stævne/Ratingreglement Kapitel 1, Stævner 01: Stævnetyper Der skelnes mellem disse stævnetyper: 1. BTDK-mesterskaber og stævnearrangementer 2. Lokalunionsmesterskaber og stævnearrangementer 3. BTDK

Læs mere

INDHOLD. Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup

INDHOLD. Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup Roskilde Bordtennis, BTK 61 byder velkommen til Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2017 Lørdag den 4. februar & Søndag den 5. februar Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Møllehusvej 15 4000 Roskilde

Læs mere

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2019

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2019 Roskilde Bordtennis, BTK 61 byder velkommen til Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2019 lørdag den 2. februar & søndag den 3. februar Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Møllehusvej 15 4000 Roskilde

Læs mere

DM Senior koncept. (udarbejdet februar 2018 af DBTUs Eliteudvalg)

DM Senior koncept. (udarbejdet februar 2018 af DBTUs Eliteudvalg) DM Senior koncept (udarbejdet februar 2018 af DBTUs Eliteudvalg) 1 Overordnet ansvar. 2 Kriterier for deltagelse (spillere) 3 Ansøgning og udvælgelse af DM-arrangør 4 Rækker 5 Spilledage 6 Deltagerbetaling.

Læs mere

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2018

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2018 Roskilde Bordtennis, BTK 61 byder velkommen til Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2018 lørdag den 3. februar & søndag den 4. februar Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Møllehusvej 15 4000 Roskilde

Læs mere

DM Ungdom koncept. (udarbejdet februar 2018 af DBTUs Eliteudvalg)

DM Ungdom koncept. (udarbejdet februar 2018 af DBTUs Eliteudvalg) DM Ungdom koncept (udarbejdet februar 2018 af DBTUs Eliteudvalg) 1. Overordnet ansvar. 2. Kriterier for deltagelse (spillere). 3. Ansøgning og udvælgelse af DM-arrangør. 4. Rækker. 5. Spilledage. 6. Konditioner

Læs mere

OB BORDTENNIS OPEN 67. stævne i træk

OB BORDTENNIS OPEN 67. stævne i træk OB BORDTENNIS OPEN 67. stævne i træk Grand Prix Stævne 2015 Fredag den 4. december kval. til Herre GP i Odense Idrætshal I Odense Idrætshal lørdag den 5.- søndag den 6. december 3. afdeling af DBTU s Grand

Læs mere

OB BORDTENNIS OPEN. Grand Prix Stævne Fredag den 02. december kval. til herre GP i (Odense Idrætshal)

OB BORDTENNIS OPEN. Grand Prix Stævne Fredag den 02. december kval. til herre GP i (Odense Idrætshal) OB BORDTENNIS OPEN 63. stævne i træk Grand Prix Stævne 2011 Fredag den 02. december kval. til herre GP i (Odense Idrætshal) I Odense Idrætshal lørdag den 03. - søndag den 04. december 3. afdeling af DBTU

Læs mere

OB BORDTENNIS OPEN. - Grand Prix Stævne I Odense Idrætshal lørdag den 2. - søndag den 3. dec.

OB BORDTENNIS OPEN. - Grand Prix Stævne I Odense Idrætshal lørdag den 2. - søndag den 3. dec. OB BORDTENNIS OPEN 69. stævne i træk - Grand Prix Stævne 2017 Fredag den 1. december kval. til herre GP slutspil i (Odense Idrætshal) I Odense Idrætshal lørdag den 2. - søndag den 3. dec. Velkommen til

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering...

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering... Indholdsfortegnelse Side 1. Almene regler... 2 2. Klassificeringssystem... 2 3. Idrætsmateriel... 2 4. Idrætsregler... 2 5. FM-holdturnering... 3 6. Ændring af turneringsregler... 6 7. Bekendtgørelse...

Læs mere

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 1 Til DM for klubhold kan hver kreds tilmelde 1 hold, dog kan SBKr og BD-M tilmelde 2 hold (dog kun ét hold fra samme klub). Den arrangerende

Læs mere

JBTU S REGLEMENT 2013/2014

JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Jysk Bordtennis Union JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Kapitel 1. Generelt 1. Formål 2. Arrangementer 3. Licens 4. Alderskategorier 5. Klubstifter Kapitel 2. Holdturneringen 6. Indbydelse, tilmelding og holdtrækning

Læs mere

I alle ungdomsrækker er det, jævnfør Turneringsreglementet 20 stk. 1a muligt at tilmelde op til to hold i hver række.

I alle ungdomsrækker er det, jævnfør Turneringsreglementet 20 stk. 1a muligt at tilmelde op til to hold i hver række. 25. april 2019 Til samtlige klubber Danmarksturneringen for ungdom 2019-2020 Hermed følger blanketter til tilmelding af hold til Danmarksturneringen (DT) for Ungdom 2019/2020. Der er tilmeldingsfrist mandag

Læs mere

OB BORDTENNIS OPEN 2018

OB BORDTENNIS OPEN 2018 OB BORDTENNIS OPEN 2018 70. stævne i træk Du kan løbende følge med i puljer, cupkampe og resultater åbn kameraet på din smartphone og scan vores QR-kode I Odense Idrætshal fredag den 7. - søndag den 9.

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk DBwF s Rankingstævne-ansøgning Læs venligst vejledningen inden du udfylder denne ansøgning. Du finder vejledningen her http:///wp-content/uploads/vejledning.pdf Dokumentet kan findes i word- dokument under:

Læs mere

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge Hermed bydes deltagere, coaches, pårørende og ikke mindst vores 2 overdommere velkommen til sæsonens kvalifikation til Top 12. ØBTU og værtsklubben, Ejby BTK, glæder sig til at give alle en god weekend

Læs mere

BORDTENNIS. INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON

BORDTENNIS. INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON BORDTENNIS INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON 2017 2018 Indbydelse til turnering. JBTU og DGI indbyder hermed til 2. halvdel af Ungdomsholdturneringen i sæson 2017 2018. Ungdomsturneringen

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ!

TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ! TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ! Søndag: Kl. 8.45: AAT Cup Grenå starter. Kl. 9.00: Åben double række 4+5+6 Kl. 9.15: Åben single række 1+2+3 Kl. 10.00: Drenge D+E årgang 2002+2003 Pige C+D årgang 2002+2003 Yngre

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Knudsker I.F. Bordtennis Grandprix-Stævne 1

Knudsker I.F. Bordtennis Grandprix-Stævne 1 Arrangør: Knudsker I.F. Bordtennis i samarbejde med DGI Bornholm Bordtennis Bordtennis Program for Knudsker I.F. Bordtennis Grandprix-Stævne 1 Lørdag d. 28. oktober 2017 I Knudsker Klubhus Bordtennishal,

Læs mere

SVBK s Grand Prix turneringen

SVBK s Grand Prix turneringen SVBK s Grand Prix turneringen Program for Finalestævnet Revideret Program Søndag den 7. april Asgårdskolen Ny Holtehal Hvissingehallen & Sundbyhal II Opdateret: 03-04-2013 kl. 01:22:22 Side 1 af 7 Jeg

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

Kval Top12 ØBTU BYDER VELKOMMEN TIL KVAL TOP 12 DALBY - SOLBAKKEHALLEN 30. OG 31. JANUAR 2016

Kval Top12 ØBTU BYDER VELKOMMEN TIL KVAL TOP 12 DALBY - SOLBAKKEHALLEN 30. OG 31. JANUAR 2016 Kval Top12 2016 ØBTU BYDER VELKOMMEN TIL KVAL TOP 12 DALBY - SOLBAKKEHALLEN 30. OG 31. JANUAR 2016 ØBTU byder velkommen ØBTU og Dalby BTK byder velkommen til spillere, trænere, ledere, pressen og tilskuere

Læs mere

Bordtennis. Program KVAL. TOP 12. JYSK arena Silkeborg januar 2017 KEB O SI L 1-1. Arrangører:

Bordtennis. Program KVAL. TOP 12. JYSK arena Silkeborg januar 2017 KEB O SI L 1-1. Arrangører: tennis KVAL. TOP 12 JYSK arena Silkeborg 28. - 29. januar 2017 KEB O Program RG SI L Arrangører: 1-1. JBTU og Silkeborg BTK byder velkommen. JBTU og Silkeborg BTK byder velkommen til spillere, trænere,

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 2 01.06 Tilmeldinger.... 2 01.07 Springlister....

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Deltagende hold, der sidder over i en kamprunde, kan benytte overskydende baner til træning efter aftale med den turneringsansvarlige.

Deltagende hold, der sidder over i en kamprunde, kan benytte overskydende baner til træning efter aftale med den turneringsansvarlige. Spillesystem Generelt Alle kampe spilles over 10 ender, plus eventuelle ekstra ender. DM Mixed, DM i mixed doubles og senior DM spilles over 8 ender. Der gives 1 point for en vunden kamp og 0 point for

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ!

TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ! TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ! Søndag: Kl. 8.45: AAT Cup Grenå starter. Kl. 9.00: Åben double række 4+5+6 Kl. 9.15: Åben single række 1+2+3 Kl. 10.15: Drenge D+E årgang 2004+2005 Pige C+D årgang 2004+2005 Yngre

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

TURNERINGSAFVIKLING POOL

TURNERINGSAFVIKLING POOL DEN DANSKE BILLARD UNION TURNERINGSAFVIKLING POOL Sæson 2016-2017 1. AFVIKLING AF MESTERSKABER 2. AFVIKLING AF DANSK POOL TOUR 3. SHOT-CLOCK & TIMEOUT. 4. DISTANCER 5. RANGLISTER. 6. RATING. 7. SEEDNING.

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom.

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. B.1 Generelt: B.1.0 Deltagende landsdelsforeninger i den fælles jyske holdturnering for Ungdom nedsætter turneringsudvalget. B.1.1 Turneringsudvalget kan dispensere

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet.

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet. Turneringsreglement 2018.04.01 Oplæg til DT Turneringsreglementet. Indhold Kapitel 1. Generelt... 2 1. Formål... 2 2. Licens... 2 3. Klubskifte... 2 4. Spillerkategorier... 2 5. Ratingliste... 3 Kapitel

Læs mere

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslagsstilleren ønsker at hver enkelt ændring behandles som et delpunkt for sig. Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 23 01.01

Læs mere

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19)

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2015 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Dansk Volleyball Forbund udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler I hver

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2015 Propositioner for sommerturneringen 2015 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 20. april til 26. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Turneringsreglement, parturneringer Semifinaler og finaler

Turneringsreglement, parturneringer Semifinaler og finaler Dette turneringsreglement er gældende for semifinaler og finaler i Dame Par, Senior Par, Mix Par og Åben Par. Tilmelding og betaling 1. Alle deltagende spillere skal være medlem af DBf. ( 301A) 2. Der

Læs mere

Program for 1. stævne

Program for 1. stævne SVBK s Grand Prix turneringen 201718 Program for 1. stævne Lørdag 7. oktober 2017 (drenge) Søndag 8. oktober 2017 (piger) Bjergmarkshallen (lørdag) Taastrup IC (lørdag) Korsørhallen (søndag) Rødovrehallen

Læs mere

Program for 6. stævne VERSION 2

Program for 6. stævne VERSION 2 SVBK s Grand Prix turneringen 2016-17 Program for 6. stævne VERSION 2 Søndag den 5. februar 2017 Hvissingehallen Roskilde Gymnasium Sundbyhal 2 Opdateret: 03-02-2017 kl. 11:43:51 Side 1 af 6 Velkommen

Læs mere

DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012 -

DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012 - DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012-1 Spille- og turneringsregler DTFs spille- og turneringsregler, samt retningslinier for kampe spillet uden dommer er gældende

Læs mere

TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ!

TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ! TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ! Søndag: Kl. 8.45: AAT Cup Grenå starter. Kl. 9.00: Åben double række 4+5+6 Kl. 9.15: Åben single række 1+2+3 Kl. 10.30: Drenge D+E årgang 2001+2002 Pige C+D årgang 2001-2002 Yngre

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

Program for 4. stævne Lørdag 25. november 2017 Version 2

Program for 4. stævne Lørdag 25. november 2017 Version 2 SVBK s Grand Prix turneringen 2017-18 Program for 4. stævne Lørdag 25. november 2017 Version 2 Bjergmarkshallen Gladsaxe Idrætshal 1+2 Opdateret: 21-11-2017 kl. 10:07:15 Side 1 af 8 Velkommen til Grand

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Mesterskabsbestemmelser for Udspring Gældende fra 2018 Gældende fra 2018 Side 1 af 10 Indhold 01.00 DEFINITIONER... 3 02.00 MESTERSKABER GENERELT... 4 02.01 Generelt... 4 02.02 Arrangementer... 4 02.03

Læs mere

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk KØBENHAVNS BOWLING UNIONS STÆVNEHÅNDBOG FOR UNGDOMSAKTIVITETER Håndbog for stævner i KBU side 1 af 15 INDHOLD KBU

Læs mere

Sagsoversigt

Sagsoversigt Sagsoversigt 2018-2019 SAG NR. INDHOLD AFGØRELSE S01-18/19 København har i 1. division damer ansøgt om af en spiller fra Roskilde på B-licens. Roskilde S02-18/19 S03-18/19 S04-18/19 S05-18/19 S06-18/19

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U13 Drenge B Søndag den 14. februar 2016 Biersted Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale arbejdsgruppes

Læs mere

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U).

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U). TURNERINGSREGLEMENT FOR BØRN OG UNGDOM DANSK RUGBY UNION Formål: Generelt: 1. Dansk Rugby Union ønsker med Danmarksturneringen for børn og unge, gennem udskrivning af turnering i henhold til rugbyspillet

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid BADMINTON November 2011 afsnit 3.2 BADMINTON Som officielle turneringer betragtes de af JF arrangerede - for tiden DJM for hold, DJM individuelt og DJM for oldboys/oldgirls individuelt samt et årligt stævne

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U17 Drenge A & B Lørdag den 23. januar 2016 Hobro Idrætscenter DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

DGI Storstrømmen. Begynderstævne i Stubbekøbing. www.badmintonpeople.dk

DGI Storstrømmen. Begynderstævne i Stubbekøbing. www.badmintonpeople.dk Begynderstævne i Stubbekøbing www.badmintonpeople.dk Program for DGI Storstrømmen Begynderstævne Lørdag den 21. november 2015 Stubbekøbing Hallen, Gl. Landevej 1 4850 Stubbekøbing Vær opmærksom på: At

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3 5 Turneringsafviklingen...

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning...

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling I. Anvendelsesområde og ledelse. 1. Dette reglement gælder for KTU s udendørs holdturnering, herefter benævnt holdturneringen. Kun klubber, der er medlem af KTU, kan deltage i holdturneringen. Stk. 2.

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS

HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS Holdkampreglement for Sydjysk Hovedkreds 1. Deltagere Skakklubber, der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem Sydjysk Hovedkreds, kan deltage i holdturneringen med

Læs mere

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING FOR GRUPPEN BØRN

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING FOR GRUPPEN BØRN REGION SYD TURNERINGEN 2016-2017 REGIONAL TURNERING FOR GRUPPEN BØRN OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen er en gammel kending, som kører igen i denne sæson. Hvorvidt der skal ændres i dette

Læs mere

Holdturnering diverse reglementsændringer

Holdturnering diverse reglementsændringer Holdturnering diverse reglementsændringer Forslag til Sydjysk Hovedkreds generalforsamling d. 17. marts 2018 2. Holdinddeling Holdene søges inddelt således: Mesterrække 1 8 hold Mesterrække 2 8 hold 4

Læs mere

Den Danske Billard Union indbyder hermed til 3-Bande Carambole Tour med DM kvalifikation

Den Danske Billard Union indbyder hermed til 3-Bande Carambole Tour med DM kvalifikation Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

ØBTU's TURNERINGSREGLEMENT

ØBTU's TURNERINGSREGLEMENT ØBTU's TURNERINGSREGLEMENT Almindelige bestemmelser: 01. Formål. 02. Arrangementer. 03. Licens. 04. Alderskategorier. 05. Klubskifte. 06. Påklædning. Generelt om holdturneringen: 07. Indbydelse, tilmelding

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram Herrer C Søndag den 24. januar 2016 Asaa Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale arbejdsgruppes

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17

Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17 Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram Kvinder A & B Lørdag den 21. januar 2017 AaB Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

Udtagelseskriterier 2017

Udtagelseskriterier 2017 Udtagelseskriterier 2017 1. fase - Udtagelse til WC 1, 2 og 3 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: +45 43 26 27 28 Fax: +45 43 26 27 29 Hjemmeside: www.bueskydningdanmark.dk E-mail: info@bueskydningdanmark.dk

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende.

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Skaterhockeysportskomiteen har drøftet planerne for stævneafvikling i sæsonen 2017. Hermed udmeldes de

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement Formål 1.1. Formålet er at samle petanquespillere fra klubber der er medlem af Firmaidræt StorKøbenhavn til idrætsligt og kollegialt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres firmaer samt udvikle

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Drenge A & B Søndag den 11. februar 2018 Hadsund Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab.

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Regler for ledelse af squashturneringer REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER

Regler for ledelse af squashturneringer REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER Side 1 af 13 INDHOLD 1 Regler for ledelse af squashturneringer... 3 2 Klassificering af spiller og turneringer... 4 3 Fordeling af turneringer... 5 4 Annoncering

Læs mere

REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16

REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16 REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16 Ændringer i forhold til reglement for KP 2014/15: Generelle bestemmelser 2. I turneringen kan SVBK's klubber deltage med et ubegrænset antal hold.

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge B & U15 Drenge B Søndag den 14. februar 2016 Als Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17

Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17 Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram Herrer C Lørdag den 21. januar 2017 Klokkerholm Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for udspring

Mesterskabsbestemmelser for udspring 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 3 01.06 Tilmeldinger.... 3 01.07 Springlister.... 3 01.08

Læs mere

Regler for ledelse af squashturneringer REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER

Regler for ledelse af squashturneringer REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER Side 1 af 13 INDHOLD 1... 3 2 Klassificering af spiller og turneringer... 4 3 Fordeling af turneringer... 5 4 Annoncering og tilmelding til turnering... 5 5 Turneringsledelse...

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser

Generelle turneringsbetingelser Generelle turneringsbetingelser i Generelle turneringsbetingelser i Viborg Golfklub 1 1.1. Tilmelding Der åbnes op for tilmelding senest 2 uger før turneringen afholdes, og fristen for tilmelding udløber

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Class Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan

Læs mere

Program for 11. stævne Søndag 22. april 2018

Program for 11. stævne Søndag 22. april 2018 SVBK s Grand Prix turneringen 2017-18 Program for 11. stævne Søndag 22. april 2018 Korsørhallen Opdateret: 16-04-2018 kl. 11:59:26 Side 1 af 5 Velkommen til Grand Prix turnering i SVBK Vi glæder os til

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U16 Drenge A & B Søndag den 21. januar 2018 Jetsmark Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab.

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U19 Piger A og B Søndag den 24. januar 2016 Als Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale arbejdsgruppes

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Pressedækning af Volleyball 3. Volley TV 4. VolleyLigaen 2016 DataProjekt Play-off og finale slutspillet

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U13 Piger A & B Søndag den 14. februar 2016 Hadsund Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale arbejdsgruppes

Læs mere