Projektdokumentation. Tidsplan. Dag 1. Dag 2. Dag 3. Dag 4. Dag 5. Dag 6. Dag 7. Dag 8. Dag 9. Dag 10. Dag 11. Dag 12

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Projektdokumentation. Tidsplan. Dag 1. Dag 2. Dag 3. Dag 4. Dag 5. Dag 6. Dag 7. Dag 8. Dag 9. Dag 10. Dag 11. Dag 12"

Transkript

1 Projektdokumentation - af Dennis Iversen Tidsplan Dag 1 Research, mindmap, skitser til logo og start på logo. Dag 2 Færdiggørelse af logo, målgruppe og segment fastslået, skitser visitkort, start på visitkort. Dag 3 Færdiggørelse af visitkort, skitser go-card, start på go-card. Dag 4 Arbejde med videre med go-card, færdiggørelse af synopsis. Dag 5 Færdiggørelse af go-card, skitser til hjemmeside, start på design af hjemmeside og aflevering af synopsis. Dag 6 Færdiggørelse af web design. Start på kodning af hjemmeside. Dag 7 Færdig med kodning af hjemmeside. Skitser til brochure. Dag 8 Skitser til brochure, retskrivning af tekst og start på brochure. Dag 9 Arbejde videre med brochure, skitser og idéer til photoshop opgave. Dag 10 Færdiggørelse af brochure. Start på plakat(photoshop opgave.) og dokumentation. Dag 11 Færdiggørelse med plakat og printning af tryksager. Dag 12 Færdiggørelse af dokumentation, aflevering. Skal lige siges at denne tidsplan ikke blev følget til punkt og prikke. Da der var noget der tog længere og noget kortere tid end regnet med.

2 logo Idé I starten fandt jeg hurtigt på et navn til mit bureau, som hed Asian Airways. Synes selv efter noget tid at lød som et flyselskab og ændrede derfor navnet. Jeg kom på DestinAsian fordi jeg tænkte»destination«og legede så lidt med ordene og kom på dette. Logoet skulle virke varmt og imøde kommende. Det japanske tegn betyder»love«, det giver også en positiv effekt til logoet. Typografi Har brugt fonten Arial Italic og Italic bold. Teksten er outlined da den skulle bruges i forskellige størrelser. Derudover har jeg hentet en font på www. dafont.com der hed Japanese»T«. Den er brugt i logoet, som også er outlined. Farver Har brugt farven sort/hvid til teksten i logoet(kommer an hvilken baggrund den er på.). Har brugt meget lys grå farve til det japanske tegn i logoet. Cirklen i baggrunden har jeg lavet med en orange gradient med en mørkerød stroke og et hvid halv cirkel for at give logoet en skinnende effekt. Har valgt disse farver til cirklen fordi de symbolisere: varme, sommer, solrig, sensommer og venlig. - C=50 M=50 Y=50 K=100 - C=0 M=90 Y=75 K=65 - C=5 M=2 Y=2 K=0 - C=0 M=90 Y=75 K=45 - C=0 M=55 Y=100 K=0 - C=0 M=55 Y=100 K=0 - C=0 M=90 Y=75 K=65

3 Preflight Har brugt min egen preflight til mine tryksager. Preflighten checker billeder, styles, tekst og alle basic indstillingerne.

4 Visitkort DestinAsian Travel like a dream Ring eller skriv en til os for mere information. Se mere om de forskellige rejse destinationer på vores hjemmeside: Indehaver / Booker Dennis Iversen De fedeste rejser til Asien! Adresse Mølbyvej Ansager Telefon / Mobil booking@destin-asian.dk Billeder Har brugt et billed som vi fik udleveret på CD en. har brugt dette billed på forsiden da den skaber hygge og bygningen udstråler hygge og varme. På bagsiden har jeg brugt et billed af mig selv som lavet af masker og black and white for at fremhæve mig mere. Typografi Har valgt at bruge fonten Arial da jeg også bruger den i logoet, så det giver en sammenhæng. Fonten er både i bold og regular samt italic. kører med 4 styles der har 2 forskellige størrelse og forskellige formål. Kontakt oplysningerne er skrevet i 5,5/7 pt med en character style der gør de første linjer i hver afsnit bold. Til info feltet oven over kontakt oplysningerne har jeg brugt en 5/7 pt. Grunden til at de tekster er i forskellige størrelser er fordi den ene skal stå lidt mere klar end den anden. På forsiden har jeg en style der magen til kontakt oplysninger men den er centreret. Grunden til dette er at jeg køre med min egen preflight som tjekker overrides på alle styles og har derfor en defineret style til alt tekst. På forsiden har jeg brugt en anden font der hedder»japanese«som jeg har fået fra dafont.com, denne tekst er outlined og går igen på alle mine designs. Farver Farvene der er brugt på visitkortene er de samme som fra mit logo. Har dog valgt at køre meget hvid for at fremhæve billeder, tekst og mit logo.

5 Layers & styles Har brugt en struktur i mine layers som er let at finde rundt i. Baggrund i»bg«, tekst i»tekst«, billeder i»billed«, logo i»logo, japanske tegn i»japanese«og så har jeg mit layer der hedder»shiiiiats«. I denne layer har jeg alle mine»effekter«, eks på mit visitkort har jeg det japanske vector tegn i baggrunden. Har brugt styles til alt på mine tryksager. Mine character styles bruges til at lave min logotype sammen med stylen der hedder»visitkort_rubrik«. Go-card DestinAsian Japan to I denne rejsepakke vil i komme forbi flere lukseriøse hoteller, fantastiske japanske monumenter og masser af afslappelse. Derudover vil der være rig mulighed for masser af sightseeing og shopping igennem de forskellige byer i japan, såsom Kyoto og Tokyo. På turen vil i blive flyttet ind på diverse luksus hoteller. ur ,- Scan koden for at se mere online Hvis du ikke har mulighed for at scanne qr-koden kan du kontakte vores kontor for information om rejsen eller hvis du har andre spørgsmål. Telefon / Mobil booking@destin-asian.dk travel like a dream

6 Idé Der skulle være et lækker billed på forsiden og bagsiden. På forsiden skulle man gerne se rimelig meget af billedet uden der kom for meget i vejen. Har spillet logoet ind sammen med de japanske tegn, som jeg selv synes virker rigtig godt. På forsiden er der minimal info om rejsen og et stor pris mærke. Idéen er at den skal fange øjet og hvis man ikke finder infoen tilstrækkelig kan man scanne QR-koden og komme videre en på den rejse man har på go-carded. På bagsiden er der noget info om QRkoden og kontakt oplysningerne til firmaet hvis man vil booke via telefon. Billeder Har brugt et hyggelig aften billed fra CD en. Har valgt dette billed fordi det udstråler hygge og afslappelse. Har brugt det samme billed på forside og bagside, men på bagsiden er man kommet lidt tættere på bygningen. Typografi Har brugt Arial og Japanese fonten, som er hentet fra dafont.com til denne tryksag. Har brugt Arial i forskellige størrelser og i bold, italic og regular her. Fontet japanese er outlined. Farver Farver og layout er inspireret ud fra logo og visitkort. Layers & styles Har den samme struktur som visitkortene, dog med et nyt lag til QRkoden og til pris mærket. Grunden til der er så mange styles er på grund af min preflight der tjekker overrides på mine styles.

7 Brochure Her kan du se en liste over de rejser vi sælger i øjeblikket. Destination Pris Kina ,- Japan ,- Singapore ,- Kontakt vores servicecenter hvis du har spørgsmål eller bare vil vide mere om din Japan tour rejse. Du kan også se mere på vores hjemmeside: Indehaver / Booker Dennis Iversen Telefon / Mobil Oplev Japan på denne fantastiske tour. I vil blive bosat på et luksus hotel i Kyoto, hvor jeres rejse en i det mystikske land begynder. Turen varer 7 dage hvoraf i vil bo på hotel i Kyoto og Tokyo. Der vil være mulighed for at få guides med rundt, hvis man vil vide mere on de forskellige historieske monumenter rundt omkring i Japan. Derudover har I rig mulighed for sightseeing, shopping og total afslappelse... på den japanske kultur samt ind og se det helt store shopping sted i Tokyo. I skal bo Tokyo i 4 dage hvor der også vil være rig mulighed for at forkæle jer selv. derudover kan i også tage med på ture med vores guide for at se meget mere af Japan. booking@destin-asian.dk Afgang touren starter d kl Hjemrejse Hjemrejsen starter d kl Rejseplanen På Japan touren vil der blive mulighed for at komme ud at se på diverse templer, historieske monumenter i følge af vores guide. I vil blive bosat på hotel i Kyoto når i ankommer. På hotellet vil der være rig mulighed for at forkæle jer selv. Efter 3 dage i Kyoto DestinAsian 2013 Dennis Iversen sætter vi kursen mod Tokyo, hvor vi skal se mere Bestil din rejse nu! Kun , booking@destin-asian.dk Tours De fedeste rejser til Asien! Idé Ville have et lækker hyggelig billed på forsiden, valgte derfor den samme som der er på mine go-card for at det skulle give en let genkendelighed. På bagsiden er der en QR-kode som linker ind til hjemmesiden s forside. Har valgt et format på 90x180 mm. Grunden til dette format er fordi den bliver kvadratisk når man åbner den. Billeder Billederne i folderen er taget fra CD en. Fandt de billeder der passede bedst til de forskellige steder i folderen. Der er leget lidt med noget levels og curves. Bruger illustrationen fra CD en på forsiden og en meget ned tonet på A-masteren inde i folderen. Typografi Har brugt Arial og japanese i folderen. Japanese til de japanske tegn som er outlined. Arial er brugt i både bold, italic og regular. Brødtekst låser til grid. Derudover der brugt text wrap på en af artiklerne. Farver Farver er inspireret ud fra logo og visitkort.

8 Layers & styles Har brugt den samme struktur som i mine andre tryksager. Har dog tilføjet flere lag til pagina og QR-kode. Plakat - Fri photoshop opgave

9 Layers Bruger en let forståelig opsætning af mine layers synes jeg selv. Alle er navngivet så de er lette at forstå. Masker Har arbejdet med masker i mine fritlægninger. Har også brugt mask edge, samt noget transparent maske lag. Curves Har pillet lidt med curves på landskabet, da den var meget grøn. Så har skruet lidt ned for den. Gaussian blur Har brugt gaussian blur på landskabet og slottet da de ikke skulle stå helt så skarpt som det helt oppe foran. Display tekst Mit logo er display tekst, da det er godt pustet op for at man kan se for en god afstand. Konsultativ tekst Mine kontakt oplysninger og»rettigheder«er pustet godt ned, da det ikke er det man skal ligge mest mærke til. Farver Farver inspireret ud fra mine andre tryksager og logo.

10 Hjemmeside Flowchart Index brochurer japan Kina Singapore kontakt bestil

11 Storyboard Index: På index siden kan man se den nyeste tour og se vores brochure. Derudover er der en slider der skifter mellem de forskellige tilbud. Tour sider / undersider: På alle undersiderne om vores tours er ens. siden består af info om rejsen og et galleri over nogle steder fra touren. På disse sider kommer man videre til bestil siderne. Bestilling: Man kommer ind på denne side via tour siderne. idéen med denne formular er at man sender en mail med den ønskede rejse. Skal lige siges at jeg ikke kunne få min funktion til at fungere på grund af at jeg ikke har forbindelse til en database og jeg kunne ikke få xamp til at fungere. Kontakt: På denne underside kan man læse lidt mere om firmaet og se kontakt oplysningerne.

12 Billeder Billederne til hjemmesiden er taget fra CD en. Valgte de diverse billeder der passede til de forskellige tours. Billederne er redigeret med levels og curves og er justeret i kvalitet Farver Farver er inspireret ud fra mit logo og mine tryksager. Typografi Har brugt fonten Arial til min hjemmeside, da det er den font jeg har brugt på alle mine tryksager. Derudover er Arial også en safe web font. Kodning Startede med at ville lave den i php, men da jeg ikke kunne få xamp til at fungere lavede jeg det i html. Har dog alligevel valgt at vise min bestillings side som ikke fungere, da den ikke har forbindelse til nogen database, så i kan se hvordan den side ville se ud.

Dokumentation. Workflow. Grafisk produktion. Trine Alexandersen 1. hovedforløb

Dokumentation. Workflow. Grafisk produktion. Trine Alexandersen 1. hovedforløb Dokumentation Workflow Grafisk produktion Trine Alexandersen 1. hovedforløb Jeg har valgt at vise min egen hjemmeside som workflow. Siden er min e-portfolio som skal vise hvad jeg lærer under min uddannelse

Læs mere

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

MARIA SKAU MADSEN SVENDEPRØVE 2015 WWW.BY-M.DK

MARIA SKAU MADSEN SVENDEPRØVE 2015 WWW.BY-M.DK DOKUMENTATION MARIA SKAU MADSEN WWW.BY-M.DK INDHOLDSFORTEGNELSE OPGAVE BESKRIVELSE.... 5 RESEARCH, HVAD ER FSC?... 5 OPBYGNING AF BUDSKAB.... 5 SPECIFIKATIONER.... 5 CIELAB, RGB OG CMYK FARVERUM... 6 HISTORY....

Læs mere

Grundforløbsprøven - afslutningsprojekt

Grundforløbsprøven - afslutningsprojekt Grundforløbsprøven - afslutningsprojekt Julia Igaard Abrahamsen Mediegrafiker studerende, Hansenberg Dokumentationen Indholdsfortegnelse Opgavebeskrivelse: 3 Tidsplan: 4 Logo til hjælpeorganisation: 7-11

Læs mere

TYPOGRAFI Kunde / Liberté Opgave / 44 sidet Magasin (Fiktiv) Farve / CMYK (RGB Workflow) Programmer / Photoshop, Indesign

TYPOGRAFI Kunde / Liberté Opgave / 44 sidet Magasin (Fiktiv) Farve / CMYK (RGB Workflow) Programmer / Photoshop, Indesign 1 TYPOGRAFI Kunde / Liberté Opgave / 44 sidet Magasin (Fiktiv) Farve / CMYK (RGB Workflow) Programmer / Photoshop, Indesign Opgavebeskrivelse Magasin til mænd som udgives af herretøjsbutikken Liberté.

Læs mere

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING TYPOGRAFI OG OMBRYDNING Opgaven var her at udarbejde en brochure for virksomheden Fynbo Glas A/S. Det er en engros virksomhed, der sælger glas til byggebranchen. Brochuren skulle bruges som en informationsbrochure,

Læs mere

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve GRAFISK DESIGN OPGAVEN: Jeg har valgt at lave en fiktiv opgave for et nystartet brand ved navn, som sælger t-shirts og plakater med dyreprint som motiver. Jeg har haft fokus på deres logo, visitkort, gogards,

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW Hjemmesidedesign

GRAFISK WORKFLOW Hjemmesidedesign GRAFISK WORKFLOW www.mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/stil/caroline Færdige produkt www.mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/stil/caroline Færdige produkt www.mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/stil/caroline

Læs mere

Typografi. og OMBRYDNING SÅDAN DUFTER MIN DRØMMEKVINDE, DET HAR JEG LÆRT, RASKE PENGE, CLAUS

Typografi. og OMBRYDNING SÅDAN DUFTER MIN DRØMMEKVINDE, DET HAR JEG LÆRT, RASKE PENGE, CLAUS BEHIM BH 06.06.2016 - kr. 42,50 Typografi og OMBRYDNING CAMILLA VINTER BEHIM SÅDAN DUFTER MIN DRØMMEKVINDE, DET HAR JEG LÆRT, RASKE PENGE, CLAUS JUNI 2016 BEHIM 1 HOLM, MÅNEDENS BABE, TEAM TVILLING, LAKRIDSKONGEN

Læs mere

For at finde en stil til hjemmesiden, starter jeg med at lave et moodboard af alle Mikkalina Glas s produkter.

For at finde en stil til hjemmesiden, starter jeg med at lave et moodboard af alle Mikkalina Glas s produkter. Moodboard opgave design At designe og udforme en ny visuel identitet til Mikkalina Glas, bestående af logo og hjemmeside. For at finde en stil til hjemmesiden, starter jeg med at lave et moodboard af alle

Læs mere

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE GRAFISK DESIGN OPGAVEN Jeg har valgt at designe et grafisk element til mit digitale produkt. Jeg var heldig at få til opgave af Colornails, at designe Deres hjemmeside til dem. Colornails er et nyt og

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen. http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/

GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen. http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/ GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/ Produkt Web sider Index side Underside - Cykelhjelmen - brug den rigtig. Underside - Husk nu cykelhjelmen.

Læs mere

GRAFIK og. Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard

GRAFIK og. Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard GRAFIK og billedbehandling Dokumentation Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard Kunde: REKLAME Emirates (fiktiv) Opgave: REklame Programmer: illustrator og photoshop Farverum: RGB (konveteres tilcmyk) OPSTART

Læs mere

grafisk design MERYAM FERIDA ÔZTÜRK

grafisk design MERYAM FERIDA ÔZTÜRK grafisk design MERYAM FERIDA ÔZTÜRK KUNDEN: Kunden Carl Witth har etableret et rejseselskab, med rejser til lave priser. Witth Airlines er et selskab der flyver til de fleste hovedstæder samt storbyer

Læs mere

GRAFIK & BILLEDEBEHANDLING

GRAFIK & BILLEDEBEHANDLING GRAFIK & BILLEDEBEHANDLING Forside Beskrivelse Opgaven Jeg vil lave en forside til en brochure. Denne opgave var oprindelig fiktiv, men efter et mindre samarbejde med esport Danmark, vil de gøre brug af

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING. Kenneth Friis Petersen

TYPOGRAFI & OMBRYDNING. Kenneth Friis Petersen TYPOGRAFI & OMBRYDNING Kenneth Friis Petersen Kenneth Friis Petersen - Svendeprøve 2015 UNICAL TEXT WRAP Opgavebeskrivelse Ombrydning og layout af lookbook til Nixwear, som er et nyopstartet tøj- og accessories

Læs mere

10. Fra midtpunktet tegnede jeg en sekskant med polygon tool, som blev logoets ramme.

10. Fra midtpunktet tegnede jeg en sekskant med polygon tool, som blev logoets ramme. GRAFIK Grafik Beskrivelse Opgaven Design af nyt logo til Tipsbladet Programmer Adobe Illustrator Værktøjer Polygon tool Rectangle tool Align to pixel grid Guides Transform Outline Stroke Proces 1. Jeg

Læs mere

Produktdoku. Michelle Eistrup Grundforløbsprojekt juni 2011

Produktdoku. Michelle Eistrup Grundforløbsprojekt juni 2011 Produktdoku. Michelle Eistrup Grundforløbsprojekt juni 2011 Afsender Jeg har valgt, at afsenderen skal være Herningsholm Erhvervsskole, da de har et projekt igang, der omhandler motion og trivsel. Hvis

Læs mere

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard OVERSIGT 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard 2 Logo A. Skitser B. Valg af fonte C. Farver D. S et E. Kvalitetstjek 3 App A. Overvejelser B. Format C. Moodboard D. Skitser

Læs mere

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Opgavebeskrivelse Opgave Opgaven gik ud på at fremstille en 12-siders brochure, med profilering af virksomheden Björna. Opgaveløsning

Læs mere

Grafisk workflow. Se siden her: www.cormas.dk

Grafisk workflow. Se siden her: www.cormas.dk Grafisk workflow Se siden her: www.cormas.dk Dokumentation 4 Procesbeskrivelse 5 Inspirationssøgning 6 Skitser 8 Layout i Photoshop 9 Farver 10 Font 11 Flowchart 12 Wireframe 13 Storyboard 14 kontakt.html

Læs mere

portfolio GRAFISK WORKFLOW

portfolio GRAFISK WORKFLOW Grafisk Workflow Opgaven Der skal laves hjemmeside til et lille privat bageri. Kunden ønsker et overskueligt site. Hjemmesiden skal kort og godt fortælle om Skejby Centrets Bageri og deres produkter og

Læs mere

Udarbejdet i uge25-26, 2013 Michelle Ploug Hansen 02 Typografi og Ombrydning

Udarbejdet i uge25-26, 2013 Michelle Ploug Hansen 02 Typografi og Ombrydning Udarbejdet i uge25-26, 2013 Michelle Ploug Hansen 02 Typografi og Ombrydning Hvad gik opgaven ud på? Opgaven gik ud på, at lave en brochure, en hjemmeside og et valgfrit sideprodukt til det valgte over

Læs mere

Eksamensopgave 2012. Aarhusportalen. Melissa Emilie

Eksamensopgave 2012. Aarhusportalen. Melissa Emilie Eksamensopgave 2012 Aarhusportalen Melissa Emilie Indhold Indhold... 1 Aarhusportalen... 2 Projektbeskrivelse... 2 Hvem er kunden... 2 Målgruppe... 2 Hvad ønsker vi at opnå... 2 Temaer... 2 Tidsplan...

Læs mere

MARIA SKAU MADSEN SVENDEPRØVE 2015 WWW.BY-M.DK

MARIA SKAU MADSEN SVENDEPRØVE 2015 WWW.BY-M.DK DOKUMENTATION MARIA SKAU MADSEN WWW.BY-M.DK INDHOLDSFORTEGNELSE OPGAVE BESKRIVELSE.... 5 RESEARCH.... 5 DESIGN.... 5 SPECIFIKATIONER DET TRYKTE MEDIE.... 5 NUVÆRENDE IDENTITET... 6 PRIMÆR OG SEKUNDÆR MÅLGRUPPE....................6

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVEN Jeg fi k til opgave af et reklamebureau, at designe et magasin på 4 opslag. Undervejs sendte jeg mine idéer og nogle resultater til reklamebureauet for, at de kunne følge

Læs mere

Billedbehandling. Roll-up banner til Kvickly i Ribe

Billedbehandling. Roll-up banner til Kvickly i Ribe Billedbehandling Roll-up banner til Kvickly i Ribe Opgave i billedbehandling Jeg fik tilbuddet om at lave et Roll-up banner til Kvickly i Ribe. De har hver torsdag og fredag vinsmagning nede i butikken,

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING Årsskrift til Skyum Idrætsefterskole 1 REDEGØRELSE Hvad går opgaven ud på Skyum Idrætsefterskole skal have udarbejdet deres årsskrift, som informere læserne om året der gik. Årsskriften

Læs mere

Typograf i & Ombrydning

Typograf i & Ombrydning Typograf i & Ombrydning Brochure til Take5 (Ny opstartet virksomhed) Typograf i & Ombrydning/Dokumentation Opgave Jeg har før lavet en brochure til Take5, men de besluttede sig lige pludselig for at de

Læs mere

GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde

GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde Produkt Redegørlese HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ Denne opgave gik ud på og lave et logo for et undertøjs firma kaldt inderst inde, som skulle have en meget bred målgruppe,

Læs mere

Målgruppe Mayday Ghana

Målgruppe Mayday Ghana Dokumentation Hjælpeorganisationen Mayday Ghana med sloganet bortskaf e-skrot vil belyse problemet med e-skrot i Ghana og få folk til at forstå alvoren og konsekvensen af dumpingen. Som sloganet siger

Læs mere

GaiaFriis.dk Layout til hjemmeside. Robbert Rysholt - Grafik og Billedbehandling

GaiaFriis.dk Layout til hjemmeside. Robbert Rysholt - Grafik og Billedbehandling GaiaFriis.dk Layout til hjemmeside Robbert Rysholt - Grafik og Billedbehandling Opgaven En hjemmeside Jeg ville lave et layout til en hjemmeside/ online portfolio og jeg ville lave en opgave med et væsentligt

Læs mere

WORKFLOW & PRODUKTION

WORKFLOW & PRODUKTION OPGAVE Jeg har lavet et fiktiv website for en hundekennel. Det er mit bud på hvordan sådan en eventuelt kan se ud. PROGRAMMER Photoshop Dreamweaver Illustrator WORKFLOW & PRODUKTION KENNEL BISCO Dokumentation

Læs mere

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation Grafisk Design Dansk Center For Redegørelsen Hvad går opgaven ud på? Denne opgave går ud på at få lavet et redesign af det logo, Dansk Center For fik fremstillet i 2008, af vores kommunikations afdeling.

Læs mere

Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål

Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål Af: Tommy Munk Thomsen TMT_Spørgsmål.indd 1 13/06/13 10.08 Synopsis Opgaven: Afsender: Målgruppe: Kommunikationsstrategi: Distribution af materialet: Farver Fremstilling

Læs mere

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker Grafisk design opgaven Jeg fik til opgave, at udforme en værdikupon til svenske Adlibris Fotoservice. Værdikuponen skulle være i A5-format på 2 sider. På første side skulle der være en indledende tekst

Læs mere

udtryk, men også et blød og feminint touch som ville appelerer til kvinderne.

udtryk, men også et blød og feminint touch som ville appelerer til kvinderne. GRAFISK DESIGN REDEGØRELSE GRAFISK DESIGN 3 OPGAVEN skulle have opdateret deres nuværende identitet, og kom derfor til os og ønskede et redesign af logo, emballage og website. Vi tog imod opgaven, og glædede

Læs mere

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett fra idé til visuelt udtryk Benett Indholdsfortegnelse Brief...5 Idé og skitsering....6 Værktøjer....6 Farvevalg....7 Flowchart eksisterende site...7 Design i Photoshop....9 Ikoner i Illustrator...11 Setup

Læs mere

Typografi & Ombrydning

Typografi & Ombrydning Hvad er Take5? Hvem er vi fra Take5? Typografi & Ombrydning Take5 har skabt et produkt, der gør det nemt for din virk somhed, at få noget bevægelse ind i de ansattes hverdag. Vores produkt kræver kun 5

Læs mere

GRUNDFORLØBSPRØVE MEDIEGRAFIKER JUNI 2015

GRUNDFORLØBSPRØVE MEDIEGRAFIKER JUNI 2015 GRUNDFORLØBSPRØVE MEDIEGRAFIKER JUNI 2015 DOKUMENTATION Anne K. Johnsen MG5 1 Indholdsfortegnelse Tidsplan Brainstorm Firma / Navn / Logo Brochure Plakat Website Merchandise Slutresultat s. 3 s. 4 s. 5

Læs mere

Omgrydning / 13-16 Læs om magasinet Ejendomme og hvordan det er designet

Omgrydning / 13-16 Læs om magasinet Ejendomme og hvordan det er designet NR. / 05 00 ÅRGANG 9 PRIS 8,00 KR. Workflow / - Få mere at vide om hvordan avisen bliver trykt Billede og Grafik / 6- Er dine billeder uklare? Se hvordan du kan gøre dem knivskarpe Omgrydning / -6 Læs

Læs mere

Grafisk produktion & workflow

Grafisk produktion & workflow Grafisk produktion & workflow WORKFLOW & PRODUKTION WEBSITE NATURSPEJDERNE Dokumentation I 2 OPGAVEN Opgaven Jeg har lavet dette fiktive website der kunne være en mulighed for en nyopstartet spejderforening.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse Grafisk Produktionsforståelse Grafisk Produktionsforståelse Grafik & Billede...

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse Grafisk Produktionsforståelse Grafisk Produktionsforståelse Grafik & Billede... H Portfolio Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... Grafisk Produktionsforståelse... Grafisk Produktionsforståelse... Grafik & Billede... Grafisk Design... Grafisk Design... 7 Typografi & Ombrydning...

Læs mere

Typografi & ombrydning

Typografi & ombrydning Typografi & ombrydning Produkt og målgruppe Redesign af Pixlart magasin Universet Pixlart er en digital billedudstilling, beliggende i Øster Vrå i en ombygget kirke. Målgruppen varierer fra udstilling

Læs mere

BILLEDBEHANDLING & GRAFIK

BILLEDBEHANDLING & GRAFIK BILLEDBEHANDLING & GRAFIK PORTRÆT AF ALLAN UNGSTRUP Redskaber: Adobe Photoshop Adobe Bridge Camera RAW Canon 70D / 18-135 mm. linse Kundeprofil: Vilstrup Bacon er et lille røgeri, som laver gourmetbacon.

Læs mere

Billedredigering REDEGØRELSE BILLEDE REDIGERINGS OPGAVE HORROR MOVIE POSTER

Billedredigering REDEGØRELSE BILLEDE REDIGERINGS OPGAVE HORROR MOVIE POSTER REDEGØRELSE BILLEDE REDIGERINGS OPGAVE HORROR MOVIE POSTER 1 Plakat cover Plakat Skitse Skitser/Brainstorm Færdigt resultat Jeg startede ud med at lave en Brainstorm, hvor jeg skrev ned hvad jeg kom i

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

Tidsplan...3 Afgrænsning 1.1...4 Research...5 Idégenerering...6. Logo 1.1...8 Logo 1.2...9. Logo 1.4... 12. Farver... 11

Tidsplan...3 Afgrænsning 1.1...4 Research...5 Idégenerering...6. Logo 1.1...8 Logo 1.2...9. Logo 1.4... 12. Farver... 11 Tidsplan.... Afgrænsning.....4 Research...5 Idégenerering....6 Navn / identitet...7 Logo.....8 Logo....9 Logo.... 0 Farver.... Logo.4... Merchandise..... Brochure.... 4 Brochure..... 5 Brochure..... 6

Læs mere

Grafik og billede Vektorgrafik

Grafik og billede Vektorgrafik Grafik og billede Vektorgrafik Opgaven Jeg fik til opgave at lave et logo til et nyt firma. Det var et murerfirma det drejede sig om og firmaet skulle hedde Murermester Søren Hermann. Kunden havde et ønske

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDE. 1 Grafik og Billede

GRAFIK OG BILLEDE. 1 Grafik og Billede GRAFIK OG BILLEDE 1 2 Opgavebeskrivelse I denne fiktive opgave har jeg valgt at lave artworket til forsiden af et playstation spil. Opgaven er inspireret af et rigtigt playstation spil ved navn Heavy Rain.

Læs mere

Grafisk Design. Mediegrafiker - Svendeprøve. Mediegrafikeruddannelsen 2012-2016 - af Ramin Azizi

Grafisk Design. Mediegrafiker - Svendeprøve. Mediegrafikeruddannelsen 2012-2016 - af Ramin Azizi Grafisk Design Mediegrafiker - Svendeprøve Mediegrafikeruddannelsen 2012-2016 - af Ramin Azizi www.azizidesign.dk Dokumentation Opgavebeskrivelse: Opgaven gik ud på at jeg skulle designe et logo, som skulle

Læs mere

Grafik & billedbehandling. EDC Åløkken, Vinduesfolie

Grafik & billedbehandling. EDC Åløkken, Vinduesfolie Grafik & billedbehandling EDC Åløkken, Vinduesfolie KUNDE EDC ÅLØKKEN Opgave: Design af vinduesfolier Opgaven indeholder: Design manual Illustrator Stregtegning Masker i illustrator Optimering af billeder

Læs mere

Typografi & ombrydning

Typografi & ombrydning Portfolio Hovedforløb 2 Af Siw Lysholt Jørgensen Opgave: Opgaven er selvopfundet og er derfor en nyopsætning. Jeg har lavet en brochure om top 10 seværdigheder på Bornholm, da jeg selv har været på Bornholm

Læs mere

portfolio GRAFISK WORKFLOW

portfolio GRAFISK WORKFLOW Grafisk Workflow Opgaven Der skal laves nyt hjemmesidedesign til Inhouse Graphic skolepraktik på Aarhus Tech. Hjemmesiden skal kort og godt fortælle om de elever, der arbejder i skolepraktikken og om deres

Læs mere

grafisk design ExploreWines

grafisk design ExploreWines grafisk design ExploreWines Dokumentation Opgaven ExploreWines skal have udviklet en ny grafisk identitet. Der startes med logoet, som efterfølgende skal bruges på diverse grafisk materiale, og blive kendetegnet

Læs mere

Typografi & ombrydning. Grafik & billedbehandling. Af Susanne Nielsen

Typografi & ombrydning. Grafik & billedbehandling. Af Susanne Nielsen Typografi & ombrydning Grafik & billedbehandling Af Susanne Nielsen Opgave Jeg har valgt at lave et indstik til et magasin. Eftersom at jeg selv har rejst en del, synes jeg derfor at det ville være oplagt

Læs mere

grafisk design Se webappen på din mobil

grafisk design Se webappen på din mobil ideudvikling Jeg har valgt at bruge kulturbegivenheden Aarhus Festuge, som udgangspunktet i min svendeprøve. Jeg vil redesigne deres marketingsmateriale såsom logo, magasin, plakater m.m. Derudover vil

Læs mere

BILLED & GRAFIK. Outrobillede til LEKIA Spot

BILLED & GRAFIK. Outrobillede til LEKIA Spot Outrobillede til LEKIA Spot Produkt og målgruppe: Opgaven gik ud på at lave et outro billede pot til legetøjskæden LEKIA i forbindelse med at de gerne ville sponsorere en TV-udsendelse på Cartoon Networks

Læs mere

1. Hovedforløb. Mediegrafiker - 2015

1. Hovedforløb. Mediegrafiker - 2015 Af Ditte Vium Overgaard Grafik og billedbehandling 1. Hovedforløb Mediegrafiker - 2015 OPGAVEBESKRIVELSE Der er til alle de fire kernefagligheder taget udgangspunkt, i mit eget lille projekt, med design

Læs mere

Den Sociale Retshjælp

Den Sociale Retshjælp Den Sociale Retshjælp Design Manual 1 Indhold På de følgende sider finder du det designprogram, som Den Sociale Retshjælp arbejder ud fra. Med det ved hånden er du i stand til at designe løsninger til

Læs mere

Grafik & billede. Til opgaven har jeg brugt Photoshop CS 5.5

Grafik & billede. Til opgaven har jeg brugt Photoshop CS 5.5 Grafik & billede Jeg har stillet mig selv opgaven at lave en plakat til tøjfirmaret WEEKDAY. Det er en reklame for deres nye Gloomy kollektion. Opgaven er fiktiv. Til opgaven har jeg brugt Photoshop CS

Læs mere

Y ELL O W G REN A D E

Y ELL O W G REN A D E YELLOW GRENADE OPGAVEN Nick Christiansen kontaktede mig på Facebook. Han havde set mit coverbillede, (ulven ses på modstående side) som jeg har tegnet i Illustrator. Han var helt vild med ulven, der udelukket

Læs mere

KT OR LOW PRODUKTION // WORKFLOW

KT OR LOW PRODUKTION // WORKFLOW PR D O U ION KT // W KFKF OR LOW PRODUKTION // WORKFLOW // WORKFLOW HJEMMESIDE / REDEGØRELSE / IDÉ, FARVE, FONT OG GRAFIK / SKITSER OG FLOWCHART / SKELET / STORYBOARD / CSS HVAD? Opgaven er en fiktiv hjemmeside

Læs mere

REDEGØRELSE OPGAVEN ARBEJDSPROCESSEN KVALITETSVURDERING MÅLGRUPPE VÆRKTØJ - PHOTOSHOP PROGRAMVALG VÆRKTØJ - ILLUSTRATOR

REDEGØRELSE OPGAVEN ARBEJDSPROCESSEN KVALITETSVURDERING MÅLGRUPPE VÆRKTØJ - PHOTOSHOP PROGRAMVALG VÆRKTØJ - ILLUSTRATOR GRAFIK BILLEDEOG REDEGØRELSE OPGAVEN Jeg har valgt at lave et fiktivt brand til mineral vand, hvor jeg har brugt en standard 0,5L flaske som udgangspunkt hvor jeg har fotograferet og billedebehandlet

Læs mere

Portfolie Redesign. Forord. Det tekniske. Tema ide. Css. opløsning.

Portfolie Redesign. Forord. Det tekniske. Tema ide. Css. opløsning. Portfolie Redesign dette er en gennemgang af opbyggelse af mit portfolie, med samtilige begrunderlser af design valg. Forord Min portfolie hjemmeside er fra start af ment som et startplatform og ikke et

Læs mere

Typografi. MÅLGRUPPEN Målgruppen er unge som er interessenede i at se godt ud, og følge med i mode. Luxus magasinet udkommer hver måned.

Typografi. MÅLGRUPPEN Målgruppen er unge som er interessenede i at se godt ud, og følge med i mode. Luxus magasinet udkommer hver måned. TYPOGRAFI OPGAVEBESKRIVELSE Det er et fiktivt modemagasin, Luxus er et modemagasin, hvor man kan finde en populær hverdagsstil. Og få inspiration til hvordan man kan kommer i form. MÅLGRUPPEN Målgruppen

Læs mere

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ******

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ****** Workflow Svendeprøve Emil Momsen BeskrivelseN WorkFlow BeskrivelseN Side - 2 / 8 Arktis Brief Fra kunde Opgave / Indhold Kunden var WWF og opgaven gik ud på at få folk til at blive klar over, hvor alvorligt

Læs mere

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV COPENHAGEN Opgaven Kunden The Organic Bakery er en voksende bagerkæde i Storkøbenhavn med hovedsæde på Østerbro. Bageriet beskæftiger sig med økologisk bagværk, herunder brød og kager. Det, de er mest

Læs mere

Typografi & ombrydning

Typografi & ombrydning 2 PRODUKT & MÅLGRUPPE I samarbejde med virksomheden Euro Poultry, har jeg udarbejdet et magasin, som skal henvende sig til målgruppen unge og børnefamilier i alderen 18-30 år. Det er et magasin, som skal

Læs mere

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Opgavebeskrivelse Jeg har fået til opgave at lave et magasin til en fiktiv virksomhed. Virksomhden som udgiver magasinet, hedder IDOL og

Læs mere

PROGRAM VALG: InDesign CC Illustrator CC Photoshop CC Dreamweaver CC

PROGRAM VALG: InDesign CC Illustrator CC Photoshop CC Dreamweaver CC grafisk design WITTH AIRLINES KUNDEN: Kunden Carl Witth har etableret et rejseselskab, med rejser til lave priser. Witth Airlines er et selskab der flyver til de fleste hovedstæder samt storbyer til en

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING. Kenneth Friis Petersen

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING. Kenneth Friis Petersen GRAFIK & BILLEDBEHANDLING Kenneth Friis Petersen Kenneth Friis Petersen - Svendeprøve 2015 Opgavebeskrivelse Arbejdsprocess Opgaven er fiktiv og derfor er der ingen ønsker eller krav, som skal være opfyldt.

Læs mere

Typografi og ombrydning

Typografi og ombrydning 2. hovedforløb Typografi og ombrydning Julia igaard abrahamsen mediegrafiker, hansenberg DOKUMENTATION Opgave: ( dette er en fiktiv opgave ) En brochure om Odense, hvor man bl.a. kan læse lidt om Odenses

Læs mere

Dokumentation. Grafik & Billedbehandling

Dokumentation. Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Dokumentation Dokumentation OPGAVEN: Jeg har valgt at lave en fiktiv opgave for Dansk Folkehjælp, hvor jeg vil sætte fokus på de hjemløse i den kolde tid, formålet er at indsamle

Læs mere

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg Opgaven Der skal designes en hjemmeside til en pensioneret revisor, som ønsker at starte en fritids beskæftigelse op, som privat revisor. Han Ønsker en hjemmeside der skal kort fortælle om hans forretning.

Læs mere

typografi & ombrydning

typografi & ombrydning typografi & ombrydning SVENDEPRØVE 2016 // 2 HISTORIEN/MÅLGRUPPEN: Gossip og glam er noget mange unge mennesker følger med i. Hvad er det nyte sladder, hvem er blevet skilt/gift, hvem har født barn, hvilke

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING GRAFIK & BILLEDBEHANDLING INDHOLD Dokumentation.... 3 Procesbeskrivelse.... 4 Photoshop indstillinger.... 5 Anvendt billedmateriale.... 6 Oversigt layers.... 7 Smart Object & Filter.... 8 Fritlægninger

Læs mere

Portfolio. Produktion og workflow & Typografi og ombrydning. Af Siw Lysholt Jørgensen

Portfolio. Produktion og workflow & Typografi og ombrydning. Af Siw Lysholt Jørgensen Portfolio Produktion og workflow & Typografi og ombrydning Af Siw Lysholt Jørgensen Dokumentation - A5 folder Opgaven En kollega og jeg fik til opgave at lave en nyopsætning af en a5 folder på 20 sider

Læs mere

REDESIGN AF GRAFISK FORUMS HJEMMESIDE. Grafisk Workflow

REDESIGN AF GRAFISK FORUMS HJEMMESIDE. Grafisk Workflow Grafisk Workflow REDESIGN AF GRAFISK FORUMS HJEMMESIDE Før Efter REDEGØRELSE OPGAVEN Da jeg ikke har noget med web at gøre på min elevplads, opfandt jeg en fiktiv opgave - nemlig at redesigne Grafisk Forums

Læs mere

Typografi. &ombrydning. Artikel tæt på Fit Living Magasinet. Typografi & ombrydning

Typografi. &ombrydning. Artikel tæt på Fit Living Magasinet. Typografi & ombrydning Typografi &ombrydning Artikel tæt på Fit Living Magasinet 1 OPGAVEN: Jeg fik til opgave at layoute en artikel om Louise Mieritz til Fitliving nr. 11 / 2015. Derudover skulle jeg booke fotograf, location

Læs mere

GRAFISK DESIGN H1 MARIA SCHELDE

GRAFISK DESIGN H1 MARIA SCHELDE GRAFISK DESIGN H1 MARIA SCHELDE DOKUMENTATION Opgaven home Søndervig skal bruge 2 plakater til et par busskure i byen. De skal hænge der sommeren over og synliggøre deres forretning i byen. Målgruppe &

Læs mere

typografi & ombrydning MERYAM FERIDA ÔZTÜRK

typografi & ombrydning MERYAM FERIDA ÔZTÜRK typografi & ombrydning MERYAM FERIDA ÔZTÜRK SVENDEPRØVE 2016 // 2 HISTORIEN/MÅLGRUPPEN: Gossip og glam er noget mange unge mennesker følger med i. Hvad er det nyte sladder, hvem er blevet skilt/gift, hvem

Læs mere

Designmanual. Retningslinier for Danmarks Naturfredningsforenings tryksager.

Designmanual. Retningslinier for Danmarks Naturfredningsforenings tryksager. Designmanual Retningslinier for Danmarks Naturfredningsforenings tryksager. 1 Indhold Formål 3 Logoet og konsultativ tekst 4 Rubrik på forside 6 Typografi 7 Farver 8 Format 10 Godkendelse og produktion

Læs mere

Marc Creutzberg aarhusportalen AARHUSTECH 19/06 2012

Marc Creutzberg aarhusportalen AARHUSTECH 19/06 2012 Marc Creutzberg aarhusportalen AARHUSTECH 19/06 2012 1 Marc Creutzberg aarhusportalen AARHUSTECH 19/06 2012 Indhold Projekt Beskrivelse... 3 Temaer... 3 Afsender... 4 Budskab & Kommunikations formål...

Læs mere

PROJEKTET LAYOUT IDEUDVIKLING - PROCESS FRA IDÉ TIL PRODUKT

PROJEKTET LAYOUT IDEUDVIKLING - PROCESS FRA IDÉ TIL PRODUKT PROJEKTET Udarbejdelse og idéudvikling af en fiktiv grafisk identitet til Puls Fitness. I denne kernefaglighed fremhæver jeg designet til websitet samt lidt merchandise. Derudover ses et udkast til bl.a.

Læs mere

GRAFIK & Billedbehandling AF JULIA FRANDSEN DOKUMENTATION Jeg har valgt at slå typografi og grafik billedbehandling sammen. Her beskriver jeg alt hvad jeg har redigeret i billederne. Billederne har

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

Bogforside design Steve Jobs

Bogforside design Steve Jobs Billedbehandling Bogforside design Steve Jobs Billedbehandling/Dokumentation Opgave Inden for billedbehandling har jeg lavet en fiktiv opgave. Først var der tale en plakat, men lavede det om til et bogfoside,

Læs mere

grafisk design DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB TRINE BONNESEN

grafisk design DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB TRINE BONNESEN grafisk design DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB TRINE BONNESEN Opgaven Jeg har lavet nyt logo til Murermester Dennis Sandbæk s firma samt lavet visitkort og brevpapir med det nye logo. Kunden havde før et

Læs mere

GRA DESIGN. HEARTS & MINDS

GRA DESIGN. HEARTS & MINDS GRA b DESIGN. HEARTS & MINDS HVAD, HVORFOR OG HVORDAN? HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ? Opgaven gik ud på at, udfra udleveret trykt materiale skulle lave et fuldt og responsivt hjemmeside design. Sitet er lavet

Læs mere

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM Eksamensprojekt 1. Semester Indledning Dette projekt gik ud på at designe og udvikle sit eget portfolio, hvor indhold fra tidligere projekter, læring, brugerteste og begrundelse

Læs mere

Grafi k CHAMP. Illustration lavet i forbindelse med et undertøjsemballage projekt. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH

Grafi k CHAMP. Illustration lavet i forbindelse med et undertøjsemballage projekt. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH Grafi k CHAMP Illustration lavet i forbindelse med et undertøjsemballage projekt. Grafik Opgave I forbindelse med vores emballageprojekt, hvor vi skulle designe undertøjsemballage, var et af kravene at

Læs mere

Typografi og ombrydning

Typografi og ombrydning Typografi og ombrydning Dokumentation Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard Kunde: Tr apholt Opgave: Magasin om Arne Jacobsen & sommerhuset Programmer: Indesign, illustrator og photoshop Farverum: CMYK OPSTART

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

NY IDENTITET TIL SCHWARZ

NY IDENTITET TIL SCHWARZ GRAFISK DESIGN NY IDENTITET TIL SCHWARZ Redskaber: Photoshop Illustrator Kundeprofil: Schwarz er en eksklusiv forhandler af senge og tilbehør i topklavlitet. Med deres store sortiment af kvalitetsmærker

Læs mere

grafiskproduktion & workflow grafisk produktion &workflow Jeppe Nedergaard

grafiskproduktion & workflow grafisk produktion &workflow Jeppe Nedergaard produktion &workflow grafisk Jeppe Nedergaard 1 faglighed... grafiskproduktion og workflow case... re-design og kvalitetssikring af folder kunde... biblioteket sønderborg programmer.. illustrator + indesign

Læs mere

Typografi & Ombrydning

Typografi & Ombrydning Typografi & Ombrydning 28 Typografi & Ombrydning Typografi & Ombrydning 29 Opgaven : Opgaven bestod i der skulle laves en ny profil brochure for Pitsaasut, som virksomhedens indkøbere og sælgere bruger

Læs mere