VENTILATIONSSYSTEM TIL SVØMMEHALLER DanX

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VENTILATIONSSYSTEM TIL SVØMMEHALLER DanX"

Transkript

1 VENTILATIONSSYSTEM TIL SVØMMEHALLER DanX

2 VENTILATIONSSYSTEM TIL SVØMMEHALLER Et optimalt indeklima ved poolen En hurtig dukkert er altid dejlig. Men klimaet omkring en indendørs swimmingpool kan godt være en prøvelse for både mennesker, inventar og selve bygningen. En traditionel affugter løser problemet med at holde den relative luftfugtighed nede, men vil man sikre et behageligt indeklima under alle forhold, så er der brug for en løsning, der kombinerer affugtning, temperaturstyring og ventilation. En komplet løsning som DanX giver en række fordele såsom en meget forbedret luftkvalitet uden klorlugt, mulighed for fri køling om sommeren og en høj affugtningskapacitet om vinteren, hvor problemet med kondensdannelse er størst. Man kan aldrig undgå fordampning af vand fra bassinerne i en svømmehal, men med en præcist dimensioneret DanX ventilationsløsning kan den relative fugtighed holdes på et behageligt niveau. DanX ventilationsløsningen kan tilpasses bassinstørrelse, vandtemperatur, lufttemperatur, luftfugtighed og badeaktivitet, så den dækker det samlede behov for ventilation og affugtning. DanX leveres med 1- eller 2-trins varmegenvinding og en avanceret styring og er den ideelle løsning til energibesparende og omkostningseffektiv styring af indeklimaet i svømmehaller. Robuste materialer DanX-aggregaterne er udviklet specielt til at modstå det aggressive miljø i svømmehaller. Pulverlakering af rammekonstruktion og alle indvendige overflader, behandlede flader samt krydsvarmeveksler i epoxylakeret aluminium beskytter DanX-aggregatet mod enhver form for korrosion. Fokus på de samlede levetidsomkostninger Det er vigtigt at opretholde et godt indeklima i en svømmehal, men det er lige så vigtigt at overveje de samlede levetidsomkostninger for den valgte løsning. DanX tager i videst muligt omfang hensyn til, at der skal være god økonomi i projektet. Effektiv varmegenvinding og en lav SFP-værdi, kombineret med en optimeret styringsstrategi, bidrager til en omkostningseffektiv løsning, der giver store energibesparelser, mens de holdbare komponenter sikrer lang levetid. Alt dette giver i det lange løb en økonomisk gevinst og er med til at reducere de samlede levetidsomkostninger. Ventilationsløsningen er ideel til både private og offentlige svømmehaller. Vore referencer omfatter mange forskellige projekter, fra store vandlande og luksuriøse hotelbassiner til kurbade og traditionelle svømmehaller. Alle kabinetdele og øvrige metalkomponenter i Dantherms ventilationsløsning pulverlakeres inden aggregatet samles. Det giver markedets suverænt bedste korrosionsbeskyttelse. Varmeveksleren i DanX er fremstillet af HEATEX, der deltager i Eurovents certificeringsprogram for varmevekslere. For opdaterede certifikater, se eller Den effektive krydsvarmeveksler er af epoxylakeret aluminium og dermed fuldt modstandsdygtig over for aggressiv klorluft.

3 DanX XWPS med varmepumpe og krydsvarmeveksler DanX XWPS kombinerer det bedste fra et system med varmepumpe og et system der affugter med udeluft. Denne kombination med varmepumpe og en særdeles effektiv krydsvarmeveksler sikrer en præcis styring af luftfugtighed og indetemperatur i svømmehallen. En temperaturvirkningsgrad på op til 100 % reducerer driftsomkostninger samt energiforbrug, og løsningen er derfor det oplagte valg i områder med et koldt vinterklima. Den indbyggede blandefunktion sørger for, at der kun tilføres præcis den mængde udeluft, som er nødvendig for at opretholde et behageligt indeklima. DanX XWPRS med reversibel varme pumpe og krydsvarmeveksler DanX XWPRS har den samme kombination af varmepumpe og krydsvarmeveksler som DanX XWPS. Dermed byder DanX XWPRS på de samme fordele. Da varmepumpen er reversibel, giver den både mulighed for køling og affugtning og dermed større energibesparelser. Gælder for begge varianter Både DanX XWPS og XWPRS kan leveres med en integreret, vandkølet kondensator for at opnå yderligere energibesparelser. Overskudsvarmen kan på den måde effektivt udnyttes til opvarmning af bassinvand eller brugsvand. Desuden er der mulighed for fri køling om sommeren, hvor anlægget kan tilføre op til 100 % kølig udeluft til poolrummet gennem et indbygget by-pass. Om natten, hvor fordampningen er lav, og indblæs ning af udeluft ikke er nødvendig, kan systemet skifte til fuld recirkulation, så det udelukkende eller delvist fungerer som affugtningsanlæg. DanX XWPS DanX XWPRS Udsugning Return air Fresh Udeluft air Udsugning Return air Udeluft Outside air Indblæsning Supply air Exhaust Afkast air Indblæsning Supply air Afkast Exhaust air Dagdrift - vinter: Delvis recirkulation med opvarmning, 2-trins varmegenvinding og affugtning med varmepumpe og udeluft. Dagdrift - sommer: 100 % udeluft. Fri køling gennem by-pass og/eller varmepumpe i køledrift.

4 DanX XKS med krydsvarmeveksler DanX XKS er et meget effektivt affugtningsanlæg, der affugter med udeluft og en krydsvarmeveksler med høj virkningsgrad. Anlægget er perfekt til at styre luftfugtighed og temperatur i svømmehallen. En temperaturvirkningsgrad på op til 80 % reducerer driftsomkostninger samt energiforbrug. Der er mulighed for fri køling om sommeren, hvor anlægget kan tilføre op til 100 % kølig udeluft til poolrummet gennem et indbygget by-pass. Den indbyggede blandefunktion sørger for at der kun tilføres præcis den mængde udeluft, som er nødvendig for at opretholde et behageligt indeklima, og dermed kan driftsomkostningerne holdes på et minimum. DanX XKS kan leveres med en køleflade, hvis der er behov for ekstra køling, som f.eks. i terapibade. DanX AF med varmepumpe DanX AF er et effektivt affugtningssystem med varmepumpe, der er perfekt til at styre luftfugtighed og temperatur, samtidig med at det har meget lave driftsomkostninger. Løsningen er god til svømmebassiner med mindre aktivitet, som f.eks. hotelbassiner samt i svømmehaller, hvor der er begrænset plads, da aggregatet kan installeres under loftet. For at opnå yderligere energibesparelser kan en vandkølet kondensator integreres i varmepumpen. Overskudsvarmen kan på den måde effektivt udnyttes til opvarmning af bassinvand eller brugsvand. Dantherms krydsvarmeveksler er af epoxylakeret aluminium. Den er særdeles effektiv og meget modstandsdygtig over for det aggressive miljø i svømmehaller Med et stort udvalg af forskellige typer ventilatorer, filterkvaliteter og flader kan denne ventilationsløsning tilpasses ethvert behov. DanX XKS DanX AF Udsugning Return air Fresh Udeluft air Fresh Udeluft air Indblæsning Supply air Exhaust Afkast air Supply air Indblæsning Afkast Return air Nat- og dagdrift, vinter: Delvis recirkulation med varme, et-trins varmegenvinding og affugtning med udeluft. Dagdrift: Recirkulation med opvarmning og affugtning med varmepumpe og delvis udeluft.

5 DanX HP med dobbelt krydsvarmeveksler og varmepumpe DanX HP kombinerer det bedste fra et system med varmepumpe og et system, der affugter med udeluft. Denne kombination med varmepumpe og en særdeles effektiv dobbelt krydsvarmeveksler sikrer en præcis styring af luftfugtighed og temperatur i poolrummet. Ud over en varmegenvinding på +100 % optimerer varmepumpen affugtningskapaciteten, så friskluftandelen kan reguleres til et minimum i forhold til komfortniveau. For at opnå yderligere energibesparelser kan en vandkølet kondensator integreres i varmepumpen. Overskudsvarmen kan på den måde effektivt udnyttes til opvarmning af bassinvand eller brugsvand. DanX XD med dobbelt krydsvarmeveksler DanX XD er et meget effektivt ventilationsanlæg, der affugter med udeluft og bruger en dobbelt krydsvarmeveksler med en virkningsgrad på op til 95 %. Dermed reduceres energiforbruget og de samlede driftsomkost ninger. Anlægget er perfekt til at styre luftfugtighed og temperatur i poolrummet. Gælder for begge varianter Den indbyggede blandefunktion sørger for, at der kun tilføres nøjagtig den mængde udeluft, som er nødvendig for at opretholde et behageligt indeklima. Desuden er der mulighed for fri køling om sommeren, hvor anlægget kan tilføre op til 100 % kølig udeluft til poolrummet gennem et indbygget by-pass. Materialer 50 mm sandwichplader Korrosionsbeskyttelse med pulverlakering både indvendig og udvendigt Epoxylakerede varmevekslere Komponenter af høj kvalitet DanX HP Udsugning Indblæsning Udeluft Afkastluft Return Supply Outside Exhaust DanX XD Udsugning Indblæsning Udeluft Afkastluft Dagdrift - vinter: Delvis recirkulation med opvarmning, 2-trins varmegenvinding og affugtning med udeluft og varmepumpe. For at holde et lavt tryktab føres kun en del af den fugtige udsugningsluft gennem varmeveksleren for fordampning. Hvis affugtningskapaciteten ikke er tilstrækkelig, øges mængden af tør udeluft automatisk. Dagdrift - sommer: DanX 2 XD kører med 100 % udeluft. Varmefladen er normalt standset da temperaturen er høj nok efter opvarmning i den dobbelte krydsvarmeveksler. Hvis udetemperaturen stiger yderligere åbner by-pass og lader aggregatet køre med fri køling.

6 Lavt energiforbrug DanX XD/HP er en komplet løs ning med lige stort fokus på optimal komfort og lave driftsomkostninger. Et behageligt og sundt klima for både mennesker og værdier er første prioritet for et anlæg af denne type, men drifts- og levetidsomkostninger er mindst lige så vigtige, og her byder DanX XD/HP på imponerende data. Der er tænkt energibesparelser ind i alle detaljer, og de tekniske løsninger i DanX XD/HP er nøje valgt for at sikre høj kapacitet og lang levetid. Det er muligt at tilføre op til 100 % udeluft. Dobbelte krydsvarmevekslere med virkningsgrader på op til 95 %, kombineret med energirigtige EC ventilatormotorer og optimale, højeffektive kompressorer sikrer de lavest mulige driftsomkostninger. Valget af kvalitetsmaterialer og en effektiv korrosionsbeskyttelse beskytter DanX XD/HP mod det aggressive miljø i poolrum og sikrer en lang levetid. En kompakt løsning DanX XD/HP er en ultra kompakt enhed, som leveres færdigmonteret med indbygget eftervarmeflade og styring i ét kabinet. Installationsomkostningerne kan dermed holdes på et absolut minimum. I princippet skal DanX XD/HP blot tilsluttes el og kanalsystem, så er den klar til brug. Det kompakte integrerede design sikrer en diskret installation, som nemt kan passes ind i et teknikrum. Fleksible top- eller sidetilslutninger betyder, at DanX XD/HP altid vil kunne passes perfekt sammen med kanalsystemet. Fordele Kvalitetsmaterialer og energieffektive komponenter giver meget lave levetidsomkostninger. Komplet løsning med optimal komfort Op til 100 % udeluft med fri køling om sommeren Effektiv dobbelt krydsvarmeveksler med virkningsgrad på op til 95 % Energirigtige EC ventilatormotorer BR10 opfyldes til fulde Effektiv korrosionsbeskyttelse sikrer lang levetid Ultrakompakt løsning med indbygget eftervarmeflade og styring Fleksibel installation med mange tilslutningsmuligheder Produktprogram DanX Nominel luftmængde (m3/h) Affugtning 1 (kg/h) Affugtning 2 (kg/h) HP / XD / 6 11/11 HP / XD / 10 18/18 XWPS-XWPRS/XKS 2/ / 12 22/22 XWPS-XWPRS/XKS 3/ / 16 29/29 XWPS-XWPRS/XKS 5/ / 30 54/54 XWPS-XWPRS/XKS 7/ / 44 81/81 XWPS-XWPRS/XKS 9/ / /100 XWPS-XWPRS/XKS 12/ / /139 XWPS-XWPRS/XKS 16/ / /165 DanX Nominel luftmængde (m3/h) Affugtning 2 (kg/h) AF 3/ AF / AFs 5/ / / 59 AF / AFs 7/ / / 90 AF / AFs 12/ / / Svømmehal 30 C/54 % r.f % 5 C/85 % r.f. 1 Svømmehal 30 C/54 % r.f % 5 C/85 % r.f. 2 Max. efter VDI 2089 ved 30 C/54 % r.f.

7 INTELLIGENT STYRING Alle DanX-løsninger leveres med en unik styring, der giver helt nye muligheder for behovsstyring. Styringsmetoden, der er baseret på mange års erfaring og løbende udvikling, er optimeret specielt til Dantherms svømmehalsaggregater. Automatisk overvågning og styring af temperatur, luftfugtighed og energiforbrug giver et sundt og behageligt indeklima, der matcher de specifikke behov. DanX aggregatet leveres færdigmonteret med ledninger og alle nødvendige følere og sikkerhedsanordninger. Alle styrestrømskomponenter som f.eks. temperaturfølere, spjældmotorer, magnetventiler, motorventiler osv. er forbundet til en klemmerække. For at gøre det så enkelt som muligt at etablere de elektriske forbindelser mellem styretavle og aggregat, kan anlægget leveres med formonterede kabler. Den intelligente styring forener enkel og overskuelig betjening med de mest avancerede muligheder for kontrol og programmering. Styringen giver ganske enkel præcis og behovsstyret kontrol over anlægget og er med til at sikre de imponerende lave driftsomkostninger, som kendetegner DanX-løsningerne. Et stort overskueligt display giver hurtigt og nemt overblik over setpunkter, samt anlæggets aktuelle driftstilstand. Med få overskuelige betjeningsknapper kan man hurtigt og nemt programmere sine egne foretrukne indstillinger af anlægget. Man har kort og godt fuld kontrol over alle detaljer og funktioner. Styringen har en indbygget kommunikationsmulighed, så den kan integreres i et BMS system. Fordele Nyudviklet effektiv behovsstyring Intuitiv, logisk betjening Præcis og intelligent styring Fuld logisk kontrol Styringen er testet fra fabrikken

8 dantherm.com ELEKTRONIKKØLING AFFUGTNING VENTILATION MOBIL VARME & KØLING Dantherm: Dantherm er en førende leverandør af energieffektive klimastyringsløsninger. Moderselskabet i Danmark samt selskaberne i Norge, Sverige, Tyskland, England, USA og Kina samt salgskontoret i Rusland har tilsammen ca. 600 medarbejdere. Vi opererer inden for følgende fire forretningsområder: Dantherm Air Handling A/S Salg Danmark: Marienlystvej 65, DK-7800 Skive Elektronikkøling: Klimastyring af elektronik og køling af batterier i radiobasestationer og anden telecominfrastruktur. Telecomkunderne omfatter netværksleverandører og netværksoperatører. Affugtning: Mobile og stationære affugtere til f.eks. byggetørring og skadeservice samt til brug i private pools og wellness centre. Ventilation: Store ventilationsanlæg, som anvendes i svømmehaller og til bygninger, som kræver stor luftudskiftning, eksempelvis indkøbscentre og biografer. Produktprogrammet omfatter også boligventilationsanlæg med højtydende, egenproducerede varmevekslere og intelligente styringer. Mobil varme og køling: Produkter til opvarmning eller køling af telte og udstyr, som anvendes af forsvaret og af nødhjælpsorganisationer. Kunderne omfatter primært forsvaret i NATO-landene samt telt- og container-producenter Thorvig Tryk, Skive

V E NTIL AT I ONSSYST EM TIL S VØMMEHALLER

V E NTIL AT I ONSSYST EM TIL S VØMMEHALLER V E NTIL AT I ONSSYST EM TIL S VØMMEHALLER V E NTIL AT I ONSSYST EM TIL S VØMMEHALLER Et optimalt indeklima ved poolen Et optimalt indeklima ved poolen En hurtig dukkert er altid dejlig. Men klimaet omkring

Læs mere

DanX 2. Indeklimaløsninger til wellness- og poolområder

DanX 2. Indeklimaløsninger til wellness- og poolområder DanX 2 Indeklimaløsninger til wellness- og poolområder Et optimalt indeklima ved poolen En hurtig dukkert er altid dejligt. Men klimaet omkring en indendørs swimming pool kan godt være en prøvelse for

Læs mere

VENTILATIONSSYSTEM TIL SVØMMEHALLER DanX

VENTILATIONSSYSTEM TIL SVØMMEHALLER DanX VENTILATIONSSYSTEM TIL SVØMMEHALLER DanX VENTILATIONSSYSTEM TIL SVØMMEHALLER Et optimalt indeklima ved poolen En hurtig dukkert er altid dejlig. Men klimaet omkring en indendørs swimmingpool kan godt være

Læs mere

Modulopbyggede løsninger til komfortventilation

Modulopbyggede løsninger til komfortventilation Modulopbyggede løsninger til komfortventilation BEHAGELIGT INDEKLIMA ÅRET RUNDT MED DANTHERMS ENERGI-EFFEKTIVE VENTILATIONSLØSNINGER Bedre indeklima med skræddersyet luftbehandling Et behageligt indeklima

Læs mere

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel HRV 501 1 Generel beskrivelse 3 2 Tekniske data 5 3 Tilbehør 7 Forbehold for ændringer og trykfejl. September 2014. Generel

Læs mere

BEHAGELIGT INDEKLIMA ÅRET RUNDT MED DANTHERMS ENERGI-EFFEKTIVE VENTILATIONSLØSNINGER

BEHAGELIGT INDEKLIMA ÅRET RUNDT MED DANTHERMS ENERGI-EFFEKTIVE VENTILATIONSLØSNINGER M o d u lo p byg g e d e lø s n i n g e r t i l ko m f o r t v e n t i l at i o n BEHAGELIGT INDEKLIMA ÅRET RUNDT MED DANTHERMS ENERGI-EFFEKTIVE VENTILATIONSLØSNINGER Bedre indeklima med s k r æ d d e

Læs mere

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS AFFUGTERE AF HØJ KVALITET OG FLOT DANSK DESIGN TIL INSTALLATIONER I POOL- OG TEKNIKRUM Svøebadsaffugtere for komfort og wellness Effektiv styring af luftfugtigheden

Læs mere

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS

SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS SVØMMEBADSAFFUGTERE FOR KOMFORT OG WELLNESS AFFUGTERE AF HØJ KVALITET OG FLOT DANSK DESIGN TIL INSTALLATIONER I POOL- OG TEKNIKRUM S vøebadsaffugtere for komfort og wellness Effektiv styring af luftfugtigheden

Læs mere

BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING. Få et godt indeklima, undgå fugtskader og spar energi

BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING. Få et godt indeklima, undgå fugtskader og spar energi BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING Få et godt indeklima, undgå fugtskader og spar energi BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING Et godt indeklima, funktionalitet og energieffektivitet Et godt indeklima

Læs mere

MODULOPBYGGEDE LØSNINGER TIL KOMFORTVENTILATION

MODULOPBYGGEDE LØSNINGER TIL KOMFORTVENTILATION MODULOPBYGGEDE LØSNINGER TIL KOMFORTVENTILATION BEHAGELIGT INDEKLIMA ÅRET RUNDT MED DANTHERMS ENERGI-EFFEKTIVE VENTILATIONSLØSNINGER BEDRE INDEKLIMA MED SKRÆDDERSYET LUFTBEHANDLING Et behageligt indeklima

Læs mere

PRISLISTE 2016 BOLIGVENTILATION

PRISLISTE 2016 BOLIGVENTILATION PRISLISTE 2016 BOLIGVENTILATION HCV og HCH boligventilation 01.01.2016 Produkter 352425 HCV 4 Boligventilationsaggregat 19.300,00 Komplet ventilationsaggregat med modstrømsveksler, vertikal model, inkl.

Læs mere

Svømmebadsaffugtning. Luftaffugtere til svømmebade i private hjem, på hoteller og terapicentre. Totalløsninger for indeklima

Svømmebadsaffugtning. Luftaffugtere til svømmebade i private hjem, på hoteller og terapicentre. Totalløsninger for indeklima Luftaffugtere til svømmebade i private hjem, på hoteller og terapicentre Svømmebadsaffugtning Luftaffugtere til svømmebade i private hjem, på hoteller og terapicentre Totalløsninger for indeklima VARME

Læs mere

BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION

BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION Slut med at bekymre sig om indeklimaet Pas på huset og familiens helbred Vi opholder os indendøre 80-90% af dagen. Derfor har indeklimaet stor

Læs mere

BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION

BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION Slut med at bekymre sig om indeklimaet Pas på huset og familiens helbred Vi opholder os indendøre 80-90% af dagen. Derfor har indeklimaet stor

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Kvaliteten af luft er livskvalitet!

Kvaliteten af luft er livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte DV-300T ventilationsaggregatet er et anlæg med energieffektiv huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav

Læs mere

Modstrøms Varmevekslere

Modstrøms Varmevekslere Modstrøms Varmevekslere - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

Kvaliteten af luft = livskvalitet!

Kvaliteten af luft = livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav til udluftning stiger markant og derfor er det energirigtig at

Læs mere

GES Premium 1/1L. Komfortopvarmning af indblæsningsluften Opfylder bygningsreglement 2015 Indbygget aluminiumsveksler for høj varmegenvinding

GES Premium 1/1L. Komfortopvarmning af indblæsningsluften Opfylder bygningsreglement 2015 Indbygget aluminiumsveksler for høj varmegenvinding GES Premium /L Komfortopvarmning af indblæsningsluften Opfylder bygningsreglement 205 Indbygget aluminiumsveksler for høj varmegenvinding GES Premium /L er et ventilationsaggregat indeholdende modstrømsvarmeveksler

Læs mere

Modstrøms Varmevekslere

Modstrøms Varmevekslere Modstrøms Varmevekslere - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION

BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION Slut med at bekymre sig om indeklimaet Pas på huset og familiens helbred Vi opholder os indendøre 80-90% af dagen. Derfor har indeklimaet stor

Læs mere

GE Premium 2. Typer GE Premium 2 - H (højre) & V (venstre)

GE Premium 2. Typer GE Premium 2 - H (højre) & V (venstre) GE Premium Både komfortopvarmning og køling af indblæsningsluften Opfylder bygningsreglement 15 helt op til 5 m bolig Leveres i både højre og venstre model GE Premium er et ventilationsaggregat indeholdende

Læs mere

GE Premium 3. Typer GE Premium 3 - H (højre) & V (venstre)

GE Premium 3. Typer GE Premium 3 - H (højre) & V (venstre) GE Premium 3 Både komfortopvarmning og køling af indblæsningsluften Opfylder bygningsreglementet 2018 helt op til 350 m 2 bolig Leveres i både højre og venstre model GE Premium 3 er et ventilationsaggregat

Læs mere

ENERGY ECO 180. Kan indbygges i 60x60 skab. Velegnet til lavenergiklasse 2020 op til 160 m 2. Kan leveres både som stående og liggende model

ENERGY ECO 180. Kan indbygges i 60x60 skab. Velegnet til lavenergiklasse 2020 op til 160 m 2. Kan leveres både som stående og liggende model ENERGY ECO 180 Kan indbygges i 60x60 skab Velegnet til lavenergiklasse 2020 op til 160 m 2 Kan leveres både som stående og liggende model Energy Eco 180 overholder de skærpede krav i BR20 for bygningsreglement

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Modstrøms Varmevekslere - mere end funktionel P e r p e t u a l E n e r g y A p S drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører af løs ninger til ventilationsbranchen.

Læs mere

GE Premium 1/1L. GE Premium 1/1L er et ventilationsaggregat indeholdende modstrømsvarmeveksler,

GE Premium 1/1L. GE Premium 1/1L er et ventilationsaggregat indeholdende modstrømsvarmeveksler, GE Premium /L Både komfortopvarmning og køling af indblæsningsluften Opfylder bygningsreglement 5 op til 6 m bolig Leveres i både højre og venstre model GE Premium /L er et ventilationsaggregat indeholdende

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT AIR COMFORT AIR TREATMENT eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energi, økonomi og ekspertise med ClimateConsult I ClimateConsult anvender vi vores ekspertise

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP AIR TREATMENT eco TOP eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energieffektivitet omdrejningspunktet for vores løsninger Samtlige af vores forsknings-, udviklings-

Læs mere

HCV 4 - HCV 5 - HCH 5 - HCH 8

HCV 4 - HCV 5 - HCH 5 - HCH 8 HCV 4 - HCV 5 - HCH 5 - HCH 8 B O L I G V E N T I L AT I O N M E D VA R M E G E N V I N D I N G FÅ E T G O DT I N D E K L I M A, U N D G Å F U G T S K A D E R O G S PA R E N E R G I BOLIGVENTILATION MED

Læs mere

UNIQ COMFORT LUFTbEHaNDLINGsaGGREGaTER TIL boliger, KONTORER, INsTITUTIONER OG skoler

UNIQ COMFORT LUFTbEHaNDLINGsaGGREGaTER TIL boliger, KONTORER, INsTITUTIONER OG skoler UNIQ COMFORT Luftbehandlingsaggregater TIL BOLIGER, KONTORER, INSTITUTIONER OG SKOLER Derfor skal du vælge din ventilationsløsning fra UNIQ COMFORT Garanti for kvalitet Danmarks bedste pris Effektiv energibesparelse

Læs mere

MARKEDSFØRENDE ERHVERVSVENTILATION MED VARMEGENVINDING. Nilan VPM 120-560. Aktiv varmegenvinding og køling (luft/luft)

MARKEDSFØRENDE ERHVERVSVENTILATION MED VARMEGENVINDING. Nilan VPM 120-560. Aktiv varmegenvinding og køling (luft/luft) MARKEDSFØRENDE ERHVERVSVENTILATION MED VARMEGENVINDING Nilan VPM 120-560 Aktiv varmegenvinding og køling (luft/luft) Nilan VPM 120-560 Erhvervsventilation med varmegenvinding og køling (luft/luft) VPM

Læs mere

ECO 190. Kompakte indbygningsmål velegnet til nedsænket loft. Ekstremt høj kapacitet og lavt energiforbrug. Overholder bygningsklasse 2020

ECO 190. Kompakte indbygningsmål velegnet til nedsænket loft. Ekstremt høj kapacitet og lavt energiforbrug. Overholder bygningsklasse 2020 ECO 19 Kompakte indbygningsmål velegnet til nedsænket loft Ekstremt høj kapacitet og lavt energiforbrug Overholder bygningsklasse 22 ECO 19 er et ventilationsaggregat til varmegenvinding med en højeffektiv

Læs mere

MODULOPBYGGEDE LØSNINGER TIL KOMFORTVENTILATION

MODULOPBYGGEDE LØSNINGER TIL KOMFORTVENTILATION MODULOPBYGGEDE LØSNINGER TIL KOMFORTVENTILATION BEHAGELIGT INDEKLIMA ÅRET RUNDT MED DANTHERMS ENERGI-EFFEKTIVE VENTILATIONSLØSNINGER BEDRE INDEKLIMA MED SKRÆDDERSYET LUFTBEHANDLING Et behageligt indeklima

Læs mere

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed GOLD RX/HC Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe Ventilation, varme og køling i en og samme enhed Alt i ét Ventilation, varme og køling i én pakke Der findes mange forskellige løsninger til

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

Dantherm profil. En virksomhed med ambitioner Energieffektive teknologier Førende inden for affugtning Komfort i alle miljøer Klimakontrol i ekstreme

Dantherm profil. En virksomhed med ambitioner Energieffektive teknologier Førende inden for affugtning Komfort i alle miljøer Klimakontrol i ekstreme elektronikkøling ventilation mobil varme og køling Dantherm profil En virksomhed med ambitioner Energieffektive teknologier Førende inden for Komfort i alle miljøer Klimakontrol i ekstreme omgivelser Dantherm

Læs mere

lindab ventilation ehybrid

lindab ventilation ehybrid lindab ventilation ehybrid Design en bæredygtig fremtid Hvorfor bruger vi værdifuld energi, når det egentlig ikke er nødvendigt? Alle ved, at et øget energiforbrug påvirker vores miljø og er en af de faktorer,

Læs mere

ECO 375. Fokus på energioptimering lavt energiforbrug. Kompakte indbygningsmål. Overholder bygningsklasse 2020

ECO 375. Fokus på energioptimering lavt energiforbrug. Kompakte indbygningsmål. Overholder bygningsklasse 2020 ECO 375 Fokus på energioptimering lavt energiforbrug Kompakte indbygningsmål Overholder bygningsklasse 2020 ECO 375 er et ventilationsaggregat til varmegenvinding med en højeffektiv modstrømsveksler, der

Læs mere

BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION HCC 2 til montage over nedhængt loft eller på væg

BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION HCC 2 til montage over nedhængt loft eller på væg BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION HCC 2 til montage over nedhængt loft eller på væg BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION Slut med at bekymre sig om indeklimaet Indeklimaet skal tages alvorligt Vi opholder os indendøre

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

HRUC-E. Ventilationsaggregat med varmegenvinding. Comair er et varemærke tilhørende Ventilair Group.

HRUC-E. Ventilationsaggregat med varmegenvinding. Comair er et varemærke tilhørende Ventilair Group. HRUC-E Ventilationsaggregat med varmegenvinding Comair er et varemærke tilhørende Ventilair Group. Ventilair Group forbeholder sig retten til at ændre offentliggjorte informationer uden varsel. Besøg derfor

Læs mere

Behovsstyret boligventilation Dantherm HC / HR

Behovsstyret boligventilation Dantherm HC / HR Behovsstyret boligventilation Dantherm HC / HR Slut med at bekymre sig om indeklimaet Et godt indeklima handler om sundhed og trivsel for hele familien. Det handler også om at sikre boligen mod de fugtskader,

Læs mere

HCV & HCC 2 FÅ STYR PÅ INDEKLIMAET MED BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING

HCV & HCC 2 FÅ STYR PÅ INDEKLIMAET MED BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING HCV 300-400 - 500-700 & HCC 2 FÅ STYR PÅ INDEKLIMAET MED BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING ENERGIEFFEKTIVE VENTILATIONSLØSNINGER MED HØJ VIRKNINGSGRAD OG LAVT LYDNIVEAU

Læs mere

Ventilation fokus på energibesparelser. Titel der Präsentation Ersteller der Präsentation Datum 1

Ventilation fokus på energibesparelser. Titel der Präsentation Ersteller der Präsentation Datum 1 Ventilation fokus på energibesparelser Titel der Präsentation Ersteller der Präsentation Datum 1 Tilstand på nuværende aggregat Optimere nuværende aggregat Ny installation Titel der Präsentation Ersteller

Læs mere

BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING

BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING H C V 3 0 0-4 0 0-5 0 0-7 0 0 & H CC 2 FÅ S T Y R PÅ I N D E K L I M A E T M E D B O L I G V E N T I L AT I O N M E D VA R M E G E N V I N D I N G BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING ENERGIEFFEKTIVE VENTILATIONSLØSNINGER

Læs mere

1klik. Det har aldrig været lettere at installere ventilation. www.danfoss.com. Plug and Play

1klik. Det har aldrig været lettere at installere ventilation. www.danfoss.com. Plug and Play MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Det har aldrig været lettere at installere ventilation Tid er penge så derfor vil du sikkert sætte pris på, at indregulering og aflevering aldrig har været nemmere. Selv dimensionering

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

Princip beskrivelse. - mere end funktionel

Princip beskrivelse. - mere end funktionel Princip beskrivelse - mere end funktionel P e r p e t u a l E n e r g y A p S drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører af løs ninger til ventilationsbranchen.

Læs mere

BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION HCC 2 til montage over nedhængt loft eller på væg

BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION HCC 2 til montage over nedhængt loft eller på væg BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION HCC 2 til montage over nedhængt loft eller på væg BEHOVSSTYRET BOLIGVENTILATION Slut med at bekymre sig om indeklimaet Indeklimaet skal tages alvorligt Vi opholder os indendøre

Læs mere

Varmepumpe og køleaggregat i et

Varmepumpe og køleaggregat i et + + Varmepumpe og køleaggregat i et Den reversible kølevarmepumpe ThermoCooler HP kan integreres i vores Envistar Flex-aggregat. Alle kølevarmepumpens dele er indbygget i en moduldel, der placeres i luftbehandlings.

Læs mere

SVØMMEHALLER. Ventilationsaggregater af. komposit

SVØMMEHALLER. Ventilationsaggregater af. komposit SVØMMEHALLER Ventilationsaggregater af komposit Vores styrke, din fordel FORDELE > Korrossionsfri Lang levetid, lav vedligeholdelse > Lav vægt Forstærkning af tagkonstruktionen er unødvendig > Hygiejnisk

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse 2007 2009 Leverandør af»hjertet«til vinderprojektet i Solar Decathlon 2007. I 2007 leverede Nilan A/S teknologi til vinderprojektet

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Høj effekt, høj kvalitet og lavt energiforbrug - det bedste valg

Læs mere

Anvendelse Private swimming pools Terapibade Wellness centre Hotel swimming pools EGENSKABER

Anvendelse Private swimming pools Terapibade Wellness centre Hotel swimming pools EGENSKABER DP 75 SVØMMEBADSAFFUGTER Funktionsprincip DP 75 fungerer efter kondensationsprincippet, hvor en ventilator suger den fugtige rumluft ind i affugteren og gennem en fordamperflade. Ved passage gennem fordamperfladen

Læs mere

Nilan VP 18 Compact. Totalløsningen til ventilation og opvarmning i boliger MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING

Nilan VP 18 Compact. Totalløsningen til ventilation og opvarmning i boliger MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING Totalløsningen til ventilation og opvarmning i boliger MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING...høj ydelse til den private bolig Indbyggede filtre Filterskuffe til pollenfilter

Læs mere

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation >

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation > INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt VEX35DV til decentral boligventilation > Energi VEX35DV til decentral boligventilation > Konstruktion Generelt VEX35DV, ventilationsaggregat til

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

VENTILATOREN DER KOLIBIRI SEINER KLASSE: KLEIN LEISE KOMPLETT ETA... KOMPAKT VENTILATIONSAGGREGAT PLUG & PLAY EFFEKTIV FLEKSIBEL

VENTILATOREN DER KOLIBIRI SEINER KLASSE: KLEIN LEISE KOMPLETT ETA... KOMPAKT VENTILATIONSAGGREGAT PLUG & PLAY EFFEKTIV FLEKSIBEL VENTILATOREN DER KOLIBIRI SEINER KLASSE: KLEIN LEISE KOMPLETT ETA... KOMPAKT VENTILATIONSAGGREGAT PLUG & PLAY EFFEKTIV FLEKSIBEL ETA... KOMPAKT VENTILATIONSAGGREGAT ETA... V VENTILATION, VARMEGENVINDING,

Læs mere

GE ENERGY 3. Med OPT250 kan aggregatet behovsstyres: Via fugtstyring Via uge-programmering

GE ENERGY 3. Med OPT250 kan aggregatet behovsstyres: Via fugtstyring Via uge-programmering GE ENERGY 3 Velegnet til den store bolig eller mindre erhverv Overholder bygningsreglementet 2018 op til 370 m 2 bolig Intelligent styring med indbygget fugtstyring GE Energy 3 er et ventilationsaggregat

Læs mere

HOVEDGADEN 86 DK-8831 LØGSTRUP

HOVEDGADEN 86 DK-8831 LØGSTRUP Tagmonteret ventilationsaggregat varenr. 02-602 Geovent GRTU tagaggregat er et enkelt og effektivt ventilationsaggregat med et minimum af installationsomkostninger. Aggregatets store tilbehørsprogram gør

Læs mere

GE ENERGY 1. Overholder bygningsrelement 2015 til huse på op til 180 m 2 Velegnet til koldt tagrum Intelligent styring med fugtføler

GE ENERGY 1. Overholder bygningsrelement 2015 til huse på op til 180 m 2 Velegnet til koldt tagrum Intelligent styring med fugtføler GE ENERGY 1 Overholder bygningsrelement 2015 til huse på op til 180 m 2 Velegnet til koldt tagrum Intelligent styring med fugtføler GE Energy 1 er et ventilationsaggregat med en højeffektiv modstrømsveksler,

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

ECO 400. Fokus på energioptimering lavt energiforbrug. Velegnet til montage i uopvarmede rum pga. høj varmeisoleringsgrad

ECO 400. Fokus på energioptimering lavt energiforbrug. Velegnet til montage i uopvarmede rum pga. høj varmeisoleringsgrad ECO 400 Fokus på energioptimering lavt energiforbrug Velegnet til montage i uopvarmede rum pga. høj varmeisoleringsgrad Overholder kravene i bygningsklasse 2020 Højre/venstre udgave i samme aggregat ECO

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

Decentral ventilation til lavenergi byggeri. Til renovering og nybyggeri

Decentral ventilation til lavenergi byggeri. Til renovering og nybyggeri TM Decentral ventilation til lavenergi byggeri Til renovering og nybyggeri Decentral ventilation God luftkvalitet i boligen er med til at sikre et godt indeklima. Det er samtidig en vigtig faktor i vedligehold

Læs mere

Nilan VPL 15-28 MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING. ...høj ydelse til den private bolig

Nilan VPL 15-28 MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING. ...høj ydelse til den private bolig MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING...høj ydelse til den private bolig Nilan VPL 15-28 Aktiv varmegenvinding med køling (luft/luft) Nilan VPL 15-28 Boligventilation med varmegenvinding

Læs mere

Combi 185 BP. Energien genvindes først af modstrømsvarmeveksleren og dernæst genvindes restenergien af varmepumpen.

Combi 185 BP. Energien genvindes først af modstrømsvarmeveksleren og dernæst genvindes restenergien af varmepumpen. Combi 185 BP Leverer både frisk luft og varmt brugsvand til hele familien Anlæg leverer tilskud til opvarmning via indblæsningsluften Lavt energiforbrug og højeffektiv varmepumpe Combi 185 BP er et komplet

Læs mere

BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING. Få et godt indeklima, undgå fugtskader og spar energi

BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING. Få et godt indeklima, undgå fugtskader og spar energi BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING Få et godt indeklima, undgå fugtskader og spar energi BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING Et godt indeklima, funktionalitet og energieffektivitet Et godt indeklima

Læs mere

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud lindab ventilation Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud Plexus. Den fleksible løsning til både køling, varme og ventilation Designet er baseret på to unikke teknikker: 360 graders

Læs mere

Premium Preheat 300. Inden den friske luft ledes ind i boligen, tilføres den varme i modstrømsvarmeveksleren

Premium Preheat 300. Inden den friske luft ledes ind i boligen, tilføres den varme i modstrømsvarmeveksleren Premium Preheat 300 Både komfortopvarmning og køling af indblæsningsluften Indbygget forvarmeflade Opfylder bygningsreglement 2015 til boliger på op til 230 m 2 Premium Preheat 300 er en luft-luft ventilationsvarmepumpe,

Læs mere

Billede 1:

Billede 1: Ejendom: Ejer: Rådgiver: Gladsaxe Idrætscenter Gladsaxe Kommune Rambøll Danmark Total Concept method Trin 1-3. Opfølgning på resultater Bygningerne I Opførelsesår: 1970 erne Opvarmet areal: 14.900 m 2

Læs mere

Villavent fra Systemair

Villavent fra Systemair God luftkvalitet giver god livskvalitet Villavent fra Systemair Danvent-Systemair A/S www.systemair.dk Telefon Jylland: 8738 7500 Telefon Sjælland 4772 4772 Moderne boliger har ingen naturlig udluftning.

Læs mere

Anvendelse: Private swimming pools Terapibade Spabade Omklædningsrum EGENSKABER

Anvendelse: Private swimming pools Terapibade Spabade Omklædningsrum EGENSKABER CDP 35 SVØMMEBADSAFFUGTER Funktionsprincip CDP 35 er en energibesparende og lydsvag svømmebadsaffugter. Den fungerer efter kondensationsprincippet, hvor en ventilator suger den fugtige rumluft ind i affugteren

Læs mere

Premium Preheat 500. Indblæsningsfilteret sikrer, at smuds og pollen ikke bliver ført med ind i boligen.

Premium Preheat 500. Indblæsningsfilteret sikrer, at smuds og pollen ikke bliver ført med ind i boligen. Premium Preheat 500 Både komfortopvarmning og køling af indblæsningsluften Indbygget forvarmeflade Opfylder bygningsreglement 2015 til de store boliger på op til 350 m 2 Premium Preheat 500 er en luft-luft

Læs mere

NYHED Røddikvej Galten - Tlf:

NYHED Røddikvej Galten - Tlf: NYHED 2017 Røddikvej 70-8464 Galten - Tlf: 24 60 18 60 Har du problemer med dårlig luftskifte/-cirkulation? Er der fugt-/skimmelpletter på dine vægge? Er der dårlig, ubehagelig luft i huset? er løsningen!

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma, der

Læs mere

VENTILATION = VELVÆRE

VENTILATION = VELVÆRE VENTILATION = VELVÆRE COMFORT by nilan Sundt indeklima året rundt Ventilation med varmegenvinding Certificeret til brug i passivhuse Lad frisk luft fylde din bolig fordele i overflod Tag med os ind i en

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR AUGUST 2014 2 TX BOLIG Decentral ventilation med en kapacitet på 35 til 350 m³/h, kan eventuelt anvendes følgende steder: Privatbolig/lejligheder kontorer mødelokaler undervisningslokaler

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

GES Energy S. Kan indbygges i 60x60 skab Overholder bygningsrelement 2015 op til 200 m 2 Kan leveres både som stående og liggende model

GES Energy S. Kan indbygges i 60x60 skab Overholder bygningsrelement 2015 op til 200 m 2 Kan leveres både som stående og liggende model GES Energy S Kan indbygges i 60x60 skab Overholder bygningsrelement 2015 op til 200 m 2 Kan leveres både som stående og liggende model GES Energy S er et ventilationsaggregat med en højeffektiv modstrømsveksler,

Læs mere

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper Luft til luft varmepumper Nordisk Danmarks sejeste varmepumpe-serie! General har det stærkeste udvalg af varmepumper specielt til de nordiske forhold. Den nordiske serie er udviklet, testet og godkendt

Læs mere

Spar penge på køling - uden kølemidler

Spar penge på køling - uden kølemidler Spar penge på køling - uden kølemidler En artikel om et beregningseksempel, hvor et sorptivt køleanlæg, DesiCool fra Munters A/S, sammenlignes med et traditionelt kompressorkølet ventilationssystem. Af

Læs mere

Energibesparelser i ventilationsanlæg Teori og praksis v/carsten Tonn-Pedersen. KlimaKlar torsdag den 12. maj 2011

Energibesparelser i ventilationsanlæg Teori og praksis v/carsten Tonn-Pedersen. KlimaKlar torsdag den 12. maj 2011 Energibesparelser i ventilationsanlæg Teori og praksis v/carsten Tonn-Pedersen KlimaKlar torsdag den 12. maj 2011 Fokus-omr områder God og energirigtig ventilation opnås ved at fokusere på: 1. Ventilationsbehov

Læs mere

Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Systemløsninger DVU-HP. Integreret reversibelt varmepumpesystem

Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Systemløsninger DVU-HP. Integreret reversibelt varmepumpesystem Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Systemløsninger Integreret reversibelt varmepumpesystem 2 Integreret reversibelt varmepumpesystem Beskrivelse er en komplet

Læs mere

Ventilation. Ventilation kan etableres på to forskellige måder:

Ventilation. Ventilation kan etableres på to forskellige måder: Rum, som benyttes af personer, skal ventileres så tilfredsstillende komfort og hygiejniske forhold opnås. Ventilationen bevirker, at fugt og forurening (partikler, CO 2, lugt mm.) fjernes fra opholdsrummene

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere

Combi 185 BP. Energien genvindes først af modstrømsvarmeveksleren og dernæst genvindes restenergien af varmepumpen.

Combi 185 BP. Energien genvindes først af modstrømsvarmeveksleren og dernæst genvindes restenergien af varmepumpen. Combi 185 BP Leverer både frisk luft og varmt brugsvand til hele familien Anlæg leverer tilskud til opvarmning via indblæsningsluften Lavt energiforbrug og højeffektiv varmepumpe Combi 185 BP er et komplet

Læs mere

BE KOMPAKT Ventilationsaggregat

BE KOMPAKT Ventilationsaggregat 1 BE KOMPAKT Ventilationsaggregat Typer: BE KOMPAKT 1500 BE KOMPAKT 2500 BE KOMPAKT 3500 2 BE KOMPAKT ventilationsaggregater er velegnet til ventilation på skoler, kontorer og restauranter m.v. De energivenlige

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR OKTOBER 2012 2 TX KOMFORT Decentral ventilation med en kapacitet på 250 til 1000 m³/h, kan anvendes følgende steder: skoler kontorer mødelokaler kantiner institutioner pavilloner

Læs mere

Kinetic Varmegenvinding

Kinetic Varmegenvinding Kinetic Varmegenvinding Bor du i en plastikpose? Et ventilationsanlæg tager frisk luft udefra. Den selvsamme luft som vi indånder når vi er ude i naturen. Inden luften føres ind i boligen overføres varmen

Læs mere

Fremtidens grønne indeklimaløsning VARME, VENTILATION OG GODT INDEKLIMA HELT ENKELT

Fremtidens grønne indeklimaløsning VARME, VENTILATION OG GODT INDEKLIMA HELT ENKELT Fremtidens grønne indeklimaløsning VARME, VENTILATION OG GODT INDEKLIMA HELT ENKELT 2 Living Better Living Better VARME, VARMT BRUGSVAND OG VENTILATION I ÉN SAMLET LØSNING Takket være ny teknologi kan

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

VEX300T. Ny aggregatserie bringer indeklimaet helt i top

VEX300T. Ny aggregatserie bringer indeklimaet helt i top VEX300T Ny aggregatserie bringer indeklimaet helt i top Ekstremt kompakt design og optimal energi-performance - det er nøgleordene for vores nye serie af aggregater med top-tilslutning VEX350T: 400-3.900

Læs mere