Rådsmøde den 7. marts 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rådsmøde den 7. marts 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen"

Transkript

1 Rådsmøde den 7. marts 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Claus Bang (CBG), 11B Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Jesper Bøgsted (JAB), 16A Kristian Fredslund (KF), 7A Mads Housø Hansen (MHH), 15C Jacob H. S. Rasmussen (JSR), 8C Rådsmedlemmer ikke til stede Marie Viholt Oxfeldt (MOX), 7D Suppleanter til stede Thea Grastrup-Hansen (TGH), 1D Janni Sandlykke (JS), 6D Suppleanter ikke til stede Andre til stede Lea 8C (Ny Centerleder) Referat 1. Formalia Valg af dirigent: KF Valg af referent: JAB. Godkendelse af dagsorden: Rækkehavedag ændres til 30 April for række 1. Godkendt. Godkendelse af referat fra seneste møde (februar): Godkendt. MHH uploader referater til 2. Meddelelser Statistik på Dagsorden 35 Hits på link til dagsorden 35 mangler at svare via facebook. 95% af alle hits er via mail links.

2 3. Nyt fra/til centerlederen Ny Centerleder Rådet byder Lea 8C velkommen som ny centerleder. Regnskab 2575 kr. i beholdningen. Rådet godkender at Centerleder må gøre udlæg af beholdningen til brug for manglende/ødelagte ting i centerbygningen. KF undersøger om vi i PKS har en konto drift centerbygning hvor fakturaer for ødelagte ting og reparationer kan allokeres eller om vi er nødt til at bruge af kassen/ konto 25. Centerbygningen - Tørretumbler nr. 6. Tællermodul har været i stykker. Maskinen har derfor trukket 1,25 kr. per min. Maskinen er blevet repareret og den trækker nu det korrekte beløb. Beboere, der mener de er blevet uretmæssigt trukket, kan tage deres vaskekort med til PKS og få udbetalt restance. Telefonsystem - procedure for returnering af penge Som led i afviklingen af telefonsystemet er centralen på DTU pillet ned. Der kan derfor kun ringes internt. Alle nuværende beboere med mere end 50 kr. stående på telefonkonto kan henvende sig hos PKS og få udleveret resterende beløb. Deadline er 30 Juni. KF informerer PKS om beslutningen. 4. Nyt fra/til inspektørerne Inspektørkontaktformular på Punktet er udskudt til næste grundet uenighed i rådet formulering i referatet. Øvrige punkter behandlet under Punkt 7 Inspektørordningen.

3 5. Nyt fra diverse udvalg Miljøgruppen Intet nyt. Fundraising gruppen KF har sat målere op på udvalgte vandrør, så vi kan lave en analyse af varmetab på rør/bygninger. DFK Administrative processer hos PKS er for flere kollegier utilfredsstillende. Flere har oplevet grove fejl og langsomlighed i kommunikationen mellem PKS og beboere. DFK tager sagen op med PKS. Alle PKS kollegier under DFK ønsker at låne TKOL s inspektørtilfredshedsundersøgelse. Rådet afventer at TKOL s egen undersøgelse bliver færdig, før den videredeles. Alle PKS kollegier under DFK ønsker øget gennemsigtighed af regnskaber og lettere/hurtigere tilgang til information om f.eks. inspektøromkostninger. DFK tager sagen op med PKS. Der mangler bestyrelsesmedlem fra TKOL i Knet. KF undersøger om der er en frivillig i netgruppen. Netgruppen Internet Explorer 9 skal man IKKE installere!!!! Hvis alligevel det installeres virker Knet klienten IKKE. (Selv hvis IE9 afinstalleres virker knet klienten ikke før computeren geninstalleres). Knet arbejder et nyt knet klient system. . Det er nu muligt at ændre sin kollegi til sin private mail (f.eks gmail eller Hotmail). Der kan KUN modtages fælles mail på denne (F.kes Alle@tkol.dk). Mail sendt direkte til xxxx@tkol.dk skal fortsat tjekkes via tkol webmail. Gå ind på Admin.tkol.dk for at ændre til egen mail. Aktivitetsforeningen Fastelavn stor succes. Zumba er kommet op af køre. Mandag aften. Fordelingsmøde omkring brugs tider hos kommunen er gået godt. Vi har beholdt alle vores nuværende tider. Avisgruppen Avisen udkommer ikke mere da der ikke nok input til at drive den videre. Der deles fortsat en kalender ud med relevante datoer for aktiviteter. Rådet skaffer datoer som også lægges ud i kalendere på KAF Regnskab vil blive gennemgået i Marts Der forventes et underskud i KAF grundet forlig på abonnement af TV2Sport.

4 Gennemgang 6. rækkemødereferater Baren Baren mangler medlemmer og ønsker mere opbakning. Det skal bemærkes, at organisationen baren er i stor fare for at lukke, da de bærende kræfter ikke er tilstrækkelige. af a. Række 1 ( ) Ideer til havedag er taget med til havedagens styregruppe. Spørgsmål: Når en vaskemaskine er ude af drift, vil det kunne lade sig gøre at dette bliver vist, når man booker over nettet? Evt. kan den vise at maskinen er reserveret, så man slipper for at gå forgæves med sit vasketøj. Svar: Indtil videre kan online reservation ikke vise at en maskine er reserveret, når den er i stykker, men der det vil blive undersøgt om det er muligt. Når en vaskemaskine er ude af drift, så kontaktes der en tekniker til at reparere maskinen. Spørgsmål: På (beboer.red)mødet blev der efterlyst en manual over de fejlkoder som vaskemaskinerne kan vise. Findes en sådan? Svar: Rådet forsøger at indhente guide over fejlkoder på vaskemaskiner. b. Række 3 ( ) Se under konto Ansøgninger til konto 25 Status på uddelte beløb MHH følger op på status. Række 1 søger 250 kr. til rækkehavedag.- Godkendt Række 3 søger 250 kr. til rækkehavedag. Godkendt MOX/rådet søger 260 kr. til gave til afgående centerleder. - Godkendt MOX/rådet søger 210 kr. til køb af papir til printeren. - Godkendt Centerleder/rådet søger op til kr. til diverse kontorartikler og andet udstyr til printerrum - Godkendt Centerleder søger om kr. materialer til billeder og gardiner til at blive produceret på kollegiehavedag. Afvises. Rådet anbefaler at centerlederes nuværende kassebeholdning kan bruges som udlæg for gardiner. Maria 11B ansøger 351 kr. til at til haveredskaber til fjernelse af ukrudt. Godkendt i tilfælde af at PKS/ Inspektører ikke har en konto til at dække for denne omkostning. 8. Inspektørordningen Tilfredshedsundersøgelsen er færdiggjort men ikke færdigbehandlet af rådet. Behandles videre på næste rådsmøde.

5 Skimmelsvamp 9. i Lejlighed 12A endelejlighederne Der har været et professionelt firma ude og tage prøver og undersøge farlighed af svampesporer. Der er ikke konstateret nogen farlige svampesporer. Da PKS ikke har fået overleveret skriftligt dokumentation, sendes der nye teknikere ud og sammen med en repræsentant fra rådet tages der nye prøver og overleveres dokumentation. 10. Nøgler Nøgler til printerrum Der arbejdes på at lave flere nøgler til repræsentanter. 11. Trailere Trailere bedes stillet ved de yderste parkeringspladser (Række 1+8) 12. Havedag Invitation Der er småting der skal rettes. Opgaver på havedagen (Sværhedsgrad, Klar plan over opgaver, Draft af opgaver, hvad mangler, ) Rådet og havedagsstyregruppen vil KUN lave opgaver som en Bonus pater kollegium beboer vil kunne løse. Der vil ikke blive uddelegeret håndværker opgaver til beboere. Der bliver en klar plan over hvilke opgaver, der skal løses og hvem der sætter gang i dem. Havedagsstyregruppen arbejder dertil på en masterplan for Havedagen og fremtidige havedage. På havedagen kommer den endelige liste med opgaver. Fælles kollegie forsikring Ikke muligt man er dækket af sin private ulykkesforsikring i tilfælde af, at man kommer til skade på havedagen. Indledende møde i Havedagstyregruppe (KF,CGB, Maria 11B) Masterplan under udarbejdelse. Sidste tilmelding 14 dage inden - Godkendt Egen ogaver tildeles efter havedagen? - Godkendt Folk vælger selv hvad de skal lave på havedagen? Til dels, beboere kan melde sig på forskellige grupper med dertilhørende opgaver. Morgenmad, kan vi være der?- Løses ved stående buffet Flipover/whiteboard låne af beboer, købe til næste havedag husk at søge konto 25. Havedagsplanlægger-møde KF indkalder Traktor m. vogn JSR kontakter inspektører Jordindkøb Hold henter på dagen ved Lundtofte (JAB Kører) Inspektør på havedagen evt køre med traktor. Skal overvejes yderligere. Inspektør-fræsning Skal inspektørerne fræse? KF undersøger. Topklip - inspektører klipper inden havedag - KF Maling af gavle 19 højt, +6 måske havedagsudvalg vurderer malerteams

6 13. Findbolig.nu Opfølgning på møde d. 21. januar på PKS Vi mener ikke vi får noget ud af findbolig.nu da man er nødt til at gå ind på venteliste.findbolig.nu for at finde TKOL. Man kan heller ikke finde TKOL før man er oprettet som bruger. Alle kollegier under PKS ønsker derfor at komme ud af findbolig.nu. Kan vi vente på nyt system/ny version af findbolig? PKS arbejder på at lave en selvstændig hjemmeside der kan integreres i deres administrations system.. Nyt møde d. 28. marts. Hvem tager afsted? KF-DSK- tager af sted. 14. Mødekalender Rådsmøde Mandag den 4. april 2011 Torsdag den. 5. maj 2011 Mandag den 6. Juni 2011 Havedag Lørdag den 9. april Rækkemødedagsorden Udskudt til næste møde - ingen punkter til rækkedagsorden denne gang. 16. To-Do liste Udskudt der følges op næste rådsmøde 17. Eventuelt Udskillelse af vaskeri i separat regnskab som en separat konto det samlede regnskab. Det forslås at blive punkt på næste beboermøde. Der har været lidt usikkerhed på, hvad opgaven lød på fra PKS side, men de er nu med på at opgaven består i at få vaskeriet synligtgjort i vores regnskab. Dette vil kunne synliggøre hvordan vores vaskeris priser ligger i forhold til de udgifter som er på vaskeriet. Den røde skoda er nu blevet hentet fra kollegiets område.

Rådsmøde den 6. januar 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6. januar 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6. januar 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Claus Bang (CBG), 11B Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Jacob H. S. Rasmussen (JSR), 8C Kristian Fredslund (KF), 7A Mads Housø

Læs mere

Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Jacob 8C, Janni 6D, Jesper 4C, Mads 15C. Rådsmedlemmer afbud Kristian 7A, Thea 1D. Suppleanter til stede Claus 6B, Tobias

Læs mere

Rådsmøde den 09/12 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 09/12 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 09/12 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Claus Bang (CBG), 11B Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Jacob H. S. Rasmussen (JSR), 8C Jesper Bøgsted (JAB), 16A Kristian Fredslund

Læs mere

Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Mads H. Hansen (MHH), 15C Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt

Læs mere

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Rådsmedlemmer afbud Suppleanter til stede Suppleanter afbud Andre til stede Janni 6D, Jesper 4C, Kristian 7A, Mads 15C

Læs mere

Referat, beboerrådsmøde mandag d. 5. maj 2011 i Centerbygningen kl. 19.00

Referat, beboerrådsmøde mandag d. 5. maj 2011 i Centerbygningen kl. 19.00 Referat, beboerrådsmøde mandag d. 5. maj 2011 i Centerbygningen kl. 19.00 Deltagere: Marie 7D Claus 11B Mads 15C Janni 6B Kristian 7A Lea 8C (Centerleder) Jacob 8C Afbud: Thea Dennis Formalia Valg af dirigent

Læs mere

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde Rådsmøde den 09/08 2010 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Marie V. Oxfeldt 7D Mads H. Hansen 15C Cecilie Vej-Hansen 19C Dennis Schwartz Knap 20b Solvej Hansen 15F Jesper Bøgsted 16A

Læs mere

Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Sidsel Marie Andersen (SA) 19B Randi Larsen (RL) 11A Kenneth Hytting

Læs mere

Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen

Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Mads H. Hansen (MHH), 15C Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt Oxfeldt

Læs mere

Rådsmøde den 5/5 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 5/5 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 5/5 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Birte Martin (BM) 18A Mark Anderson (MA) 14D Sidsel Marie Andersen

Læs mere

Referat fra ordinært beboermøde den 11/11 Centerbygningen, Trørød Kollegiet

Referat fra ordinært beboermøde den 11/11 Centerbygningen, Trørød Kollegiet Referat fra ordinært beboermøde den 11/11 Centerbygningen, Trørød Kollegiet Rådsmedlemmer til stede Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt Oxfeldt

Læs mere

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

Centerlederen har ikke haft mulighed for at deltage i mødet. Der er derfor ingen nyheder.

Centerlederen har ikke haft mulighed for at deltage i mødet. Der er derfor ingen nyheder. Rådsmøde den 07/12 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Solvej Hansen (SH), 15F Cecilie B. Lindahl (CBL), 5D Marie V. Oxfeldt, (MOX), 7D Mads H. Hansen (MHH), 15C Bettina Jørgensen

Læs mere

Rådsmøde den 6/2 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6/2 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6/2 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders M Madsen Anne-Sofie A. Hansen Stefan Elmsted Jensen Jakob Becker Kirkegaard Sidsel Marie Andersen Mark Anderson Birte Martin

Læs mere

Rådsmøde den 9/5 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 9/5 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 9/5 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders M Madsen Stefan Elmsted Jensen Mark Anderson Jakob Becker Kirkegaard Birte Martin Rådsmedlemmer ikke til stede: Sidsel

Læs mere

Referat af beboermøde den 19. april 2010

Referat af beboermøde den 19. april 2010 Referat af beboermøde den 19. april 2010 Valg af dirigent: Mads er valgt. Valg af referent: Cecilie er referent. Godkendelse af referat fra sidste beboermøde: Referatet er godkendt. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Kristian Jensen 1013

Læs mere

Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders M Madsen (AMM) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Stefan Elmsted Jensen (SEJ) Jakob Becker Kirkegaard (JBK) Sidsel Marie Andersen

Læs mere

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Til stede: Simon Pham 1504 4259 8128 Morten Schnack 411 6177 7868 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Camilla Kjeldberg 1508 2773 7566 Kristian Jensen 1013 2424

Læs mere

1. Valg af referent og dirigent Referent: RL Dirigent: LGA

1. Valg af referent og dirigent Referent: RL Dirigent: LGA Rådsmøde den 15/12 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Randi Larsen (RL) 11A Bettina Jørgensen () 20F Kasper Ønstergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen

Læs mere

Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00

Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00 Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00 Til stede: Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Kristian Jensen 1013 2424 8202 Simon Pham 1504

Læs mere

Rådsmøde den 10/4 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 10/4 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 10/4 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders M Madsen Anne-Sofie A. Hansen Stefan Elmsted Jensen Sidsel Marie Andersen Mark Anderson Jakob Becker Kirkegaard Rådsmedlemmer

Læs mere

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anne-Sofie A. Hansen (ASH) 19E Anders M Madsen (AMM) 20E Birte Martin () 18A Kenneth Hytting (KH) 11D Mark Anderson (MA) 14D Sidsel

Læs mere

Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Henrik Mortensen () Stefan Elmsted Jensen (SEJ) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Jakob Lorentzen (JL) Pernille D. Larsen (PDL) Jakob

Læs mere

Rådsmøde den 6/11 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6/11 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6/11 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Henrik Mortensen (HHM) Anders M Madsen (AMM) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Jakob Lærke Lorentzen (JLL) Rådsmedlemmer ikke til stede:

Læs mere

Referat d. 02/06-2013 klokken 16

Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Morten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Fornitz 2507 2243 5821 Bjarke Heesche 1602 2060

Læs mere

Rådsmøde den 4/12 2007 kl. 18:30 i Centerbygningen

Rådsmøde den 4/12 2007 kl. 18:30 i Centerbygningen Rådsmøde den 4/12 2007 kl. 18:30 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders Møller Madsen Randi Larsen Sidsel Marie Andersen Mark Anderson Birte Martin Kenneth H. Larsen Rådsmedlemmer ikke til stede:

Læs mere

Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Mikkel Munch Jensen

Læs mere

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146

Læs mere

Rådsmøde den 30/9 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 30/9 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 30/9 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Sidsel Marie Andersen (SA) 19B Randi Larsen (RL) 11A Kenneth Hytting

Læs mere

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen

Læs mere

Referat til d. 10/02-2015 klokken 19.00

Referat til d. 10/02-2015 klokken 19.00 Referat til d. 10/02-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Kristian Jensen 1013 2424 8202 Simon Pham 1504

Læs mere

Rådsmøde den 16/7 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 16/7 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 16/7 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Sidsel Marie Andersen (SA) 19B Randi Larsen (RL) 11A Kenneth Hytting

Læs mere

Rådsmøde den 9/8 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 9/8 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 9/8 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Henrik Mortensen (HHM) Stefan Elmsted Jensen (SEJ) Pernille D. Larsen (PDL) Anders M Madsen (AMM) Rådsmedlemmer ikke til stede:

Læs mere

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Simon Pham 1504 3118 2893 Bjarke Heesche 1602 2060 8393 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Christian

Læs mere

Rådsmøde den 10/11 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 10/11 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 10/11 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Sidsel Marie Andersen (SA) 19B Randi Larsen (RL) 11A Kenneth Hytting

Læs mere

Rådsmøde den 6/11 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6/11 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6/11 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders Møller Madsen Jakob Becker Kirkegaard Sidsel Marie Andersen Mark Anderson Birte Martin Anne-Sofie A. Hansen Kenneth H.

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-boligforening

Postfunktionærernes Andels-boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 09/06 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30

Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30 Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30 Til stede: Morten Schnack 411 6177 7868 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Simon Kofoed Andersen 3008

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 8. juni 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag d. 2. juni 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth formand og kasserer Chris næstformand og indkøber Ib husansvarlig Christian

Læs mere

Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset

Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset Om Beboerrådet Grønjordskollegiets Beboerråd er til for at varetage beboernes interesser i kollegiets bestyrelse samt for at hjælpe med

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 12. maj 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk X Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23. DIRIGENT: ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende: Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Torben, Pia, Gert, Erik, Aase. Afbud, Roberto. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 11. Godkendt,

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38 Der var mødt 33 beboere. Fra administrationen: Lars Strandby, Hans Andersen & Charlotte

Læs mere

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.14. Referat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.03.14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: KLAUS JUELKERT AD. 1 Fremmødte / Fraværende.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012. Ejerforeningen Marstalsgade 42

Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012. Ejerforeningen Marstalsgade 42 9. april 2012 Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012 Ejerforeningen Marstalsgade 42 Sted: Marstalsgade 42, 2100 København Ø - hos Pia Rothe i nr. 2.tv. Dato: Den 29. marts 2012 fra kl. 19:30 Deltagere:

Læs mere

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00 Andelsboligforeningen Christiansgaarden Christian X s Allé 26-54 & 56 2800 Kongens Lyngby Kontor: 38 Kælderen Telefon: 45 93 09 18 E-mail: info@christiansgaarden.dk 17. november 2014 TIL ANDELSHAVERNE

Læs mere

Rådsmøde d. 01/05-2013

Rådsmøde d. 01/05-2013 Rådsmøde d. 01/05-2013 Til stede: Jhanne Jensen 1607 2857 2399 Mrten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Frnitz 2507 2243 5821 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Bjarke Heesche

Læs mere

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Dagsorden. Punkter: 0. Referent Jeanette Balkan blev valgt som referent. 1. Byggesag a. Syn og skønssag Jens orienterede om status på sagen. b. 5 års gennemgang

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 10 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 26. november 2018 kl. 19.00 Sted: Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018, den

Læs mere

Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Henrik Mortensen 18C Stefan Jensen 19D Anne-Sofie A. Hansen 19E Jakob Lorentzen 19E Pernille D. Larsen 14A Jakob Becker 14A Anders

Læs mere

Afbud fra David Oszlak, Marianne Larsen. Uden afbud, Peter Nielsen.

Afbud fra David Oszlak, Marianne Larsen. Uden afbud, Peter Nielsen. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott Varmemester Claus Kæstel Freddy Rasmussen Mads Greve Tina Laursen Knud Petersen Aase Birthe Stisen Afbud fra David Oszlak,

Læs mere

Referat af kollegierådsmøde Den kl13.00

Referat af kollegierådsmøde Den kl13.00 Referat af kollegierådsmøde Den 17-09-2017 kl13.00 1. Fremmødte. Thomas 1131 Amanda 2011 Rebecca (Becky) 1249 Peter 1340 Line 2020 Hans-Christian (HC) 3322 Ingen 2. Gæster 3. Afstemning om lukkede punkter.

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde REFERAT 29-11-2012 20:00 TT:MM FÆLLESRUMMET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Nissen Almindeligt bestyrelsesmøde Forening af kollegianer på Damager kollegiet Anne Johnson

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.01.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.01.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: Pia H. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Ingen afbud fra Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 1. Rettelse til

Læs mere

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og John v. Benzon Afbud: Kirsten Mouritzen Fraværende:

Læs mere

kl. 19:30 i baren i centerbygningen

kl. 19:30 i baren i centerbygningen Dagsorden for beboermødet d. 23. marts 2009 kl. 19:30 i baren i centerbygningen Louise startede med at byde velkommen til mødet. Der er ca. 30 fremmødte beboere til mødet samt 5 medlemmer fra rådet. Valg

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 43 Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Martin Jørgen Larsen Anders

Læs mere

EJERFORENINGEN KIHLGAARDEN CVR-nr

EJERFORENINGEN KIHLGAARDEN   CVR-nr Forretningsorden for bestyrelsen Formålet med nærværende forretningsorden er at sikre klarhed og åbenhed om Ejerforeningens ledelse og administration i forhold til medlemmerne, beboerne og de involverede

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i Dato Tirsdag den Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Formand Irene Næstformand Kasser Bestyrelsesmedlem Palle Sekretær Tonny suppleant Palle Punkt

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Referat til d. 17/ klokken 19.30

Referat til d. 17/ klokken 19.30 Referat til d. 17/06-2014 klokken 19.30 Til stede: Morten Schnack 411 3147 1032 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606

Læs mere

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: SVEND ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., David, Karin, Pia K., Svend Erik, Sussie, Aase. Afbud fra Mads. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Ingen bemærkninger,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 65 den 4. april 2016 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Christian Brinkmann Poulsen Sarah Bloch

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 22 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 7. januar 2019 kl. 18.30 Sted: Vaskeri + Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018,

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Til stede: Lina, Tom, Bo, Kristian, Thor og Jørgen. Afbud: Ida Marie Dagsorden 1. Informationer til bestyrelsen og indkomne mails 2. Status på

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15. DIRIGENT: SUSSIE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., Mads, Karin, Pia K., David, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 10. Rettelse til AD. 4 pkt. e.

Læs mere

TIRSDAG DEN 3. FEB. 2015 KL. 20 I EFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 6. januar 2015

TIRSDAG DEN 3. FEB. 2015 KL. 20 I EFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 6. januar 2015 DET ORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE TIRSDAG DEN 3. FEB. 2015 KL. 20 I EFOREN REP Gør en forskel! Dagsorden 1 Valg af mødedirigent og to stemmetællere 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. september 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: DB, EJ, KFG, BL, KA, LM, HP, MJM, MM, NKC, Torben Afbud: JCK, EG, KDP Fravær: MB Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Beboermøde på Lauritz

Beboermøde på Lauritz Frederiksberg, den 2. oktober 2012 Beboermøde på Lauritz Der indkaldes til ordinært beboermøde tirsdag den 26. september 2012 kl. 19.30 i festlokalet på 6. sal i opgang 5 og 9. Alle beboere forventes at

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 43 Tirsdag den 3. november 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Anne-Louise Moltke Karen

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard 1. Valg af dirigent Anne, Have 89 blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var rettidig indkaldt.

Læs mere

VILH. KIERS KOLLEGIUM

VILH. KIERS KOLLEGIUM Kollegiekontoret i Aarhus 24. oktober 2018 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for VILH. KIERS KOLLEGIUM Møde nr. 42 fredag den 23. oktober 2018 Referat af møde nr. 42 i Vilh. Kiers

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer

EasyXP Serien. Kom godt i gang bruger/beboer EasyXP Serien Kom godt i gang bruger/beboer Rev. 3.20 2006 KEsolutions ApS all rights reserved Author: JS.11.12.2006 Easy ver.3.20 Side 2/10 Indholdsfortegnelse 1. Brugerfladen på terminalen side 3 Brugerflade

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Klaus J. og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Klaus J. og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 14.09.2015. Referat af: BeslutningsReferat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.09.15 kl. 18.30 22.00 September DIRIGENT: BIANCA BALSLEV

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Referat af Generalforsamling 2014 Tidspunkt: 05.05.2014 Sted: Odinsvej 1A, st. Tilstedeværende: Alle lejligheder repræsenteret på nær Odinsvej 1 (Holger)

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 19.01.2015 Tid: 18-22 Sted: Kig forbi: 20.30-21 Mødedeltagere: Peder, Vibeke, Sofie, Lisbeth og Camilla Fraværende: Gitte, Jonas,

Læs mere

På den midlertidige konto (Annes): her står der pt. 700,00 kr. (fremtidige. Officielle festlokaleudlejningskonto (kasserens): omkring 7.000,00 kr.

På den midlertidige konto (Annes): her står der pt. 700,00 kr. (fremtidige. Officielle festlokaleudlejningskonto (kasserens): omkring 7.000,00 kr. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 26/4 2016 kl. 18.00 Sted: Café A og efterfølgende festlokalet Deltagere: Tina, Jannick, Anne Cathrine, Troels, Sofie, Peter, Anne 1. Valg af ordstyrer - Jannick 2.

Læs mere

Referat fra d. 10/11-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 10/11-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 10/11-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 3 FUNDRAISING JDE PR 4 EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 30 den 6. april 2016 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Christian Larsen Signe Lind Kristine

Læs mere

Indkaldelse til GENERALFORSAMLING Tirsdag den 4. marts 2014, kl. 19.30 Stensbjerg 8, 1.tv.

Indkaldelse til GENERALFORSAMLING Tirsdag den 4. marts 2014, kl. 19.30 Stensbjerg 8, 1.tv. Indkaldelse til GENERALFORSAMLING Tirsdag den 4. marts 2014, kl. 19.30 Stensbjerg 8, 1.tv. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning (se vedhæftede) 3. Gennemgang og godkendelse

Læs mere