Referat TR netværksmøde 24. september 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat TR netværksmøde 24. september 2012"

Transkript

1 Referat TR netværksmøde 24. september 2012 Deltagere: Bente Brandhøj Pedersen, Dorte Rytter, Lise Stensgaard, Helle Yde Thomsen, Inge Marie Melgaard, Charlotte Krogh Sørensen, Louise Mulvad Suhr, Anne Kirstine Jensen, Lone Topholm, Tina Kaas Jensen, Peter Skrejborg, Lone Guldbæk, Anne Mette Andersen, Dorte Pasgaard, Bettina Madsen, Karen Skovsholt og Gitte Nørgaard Nielsen. Ordstyrer: Anne Kirstine Referent: Louise Fra kl til har vi besøg af Ann Sofie Orth. Emnet er Politisk opgavevaretagelse 1: Godkendelse af dagsorden Godkendt 2: Præsentationsrunde 3: Opsamling fra sidste møde Gitte: Foreslår at dette punkt skal på fast for at sikre opsamling på løse ender. Alle har forpligtigelse til at nævne, hvad der er relevant. Vedtaget Anne Kirstine: Kommunikationskursus, konflikthåndtering: Har været af sted på første del. Hvad er vores roller? Hvad kommer vi ud til? Rigtig godt kursus. 4: Nyt fra Regionsformanden Gitte er vikar for Tina, da Tina er konstitueret formand for Danske Fysioterapeuter. Da det er en længere periode foreløbig til er Gitte blevet konstitueret regionsformand på fuld tid. Der er regionsbestyrelsen der har konstitueret Gitte.

2 Trainee forløb: Der skal gerne starte tre i Region Nordjylland. Mange arbejdspladser har vist interesse, men ingen fysioterapeuter har meldt sig. Tilbuddet retter sig primært mod nyuddannede. Skyldes det, at mange nyuddannede ikke er medlem af Danske Fysioterapeuter? I andre regioner er der flere, der har meldt sig. Hvis vi kender nogen ledige nyuddannede skal vi orientere om ordningen. Ledighedstal august 2012: Der er 25 ledige fysioterapeuter i Region Nordjylland heraf er 24 nyuddannede. 5: Nyt fra Regionsbestyrelsen (Gitte og Charlotte) Politisk opgavevaretagelse: Startet i foråret, da vi skal være mere politiske. Regionsbestyrelsen har været ude to og to for at snakke med politikere (snakket psykiatri, genoptræning osv). Ikke alle politikere har svaret på henvendelser. Der er ønske om, at det er på frivilligt basis, at regionsbestyrelsesmedlemmer tager ud. Der er et ønske fra bl.a. Bente, at bestyrelsens arbejde bliver beskrevet i fx et nyhedsbrev. Rapport ang. Den politiske struktur (Cairos) Er den som den skal være? Forslag om at regionsbestyrelserne skal reduceres til otte medlemmer, og at valgperioden skal være tre år. Der er ønske om at oprette faglige selskaber i stedet for faggrupper og fagfora. Formålet er at få fokus på det faglige. Tina Kaas Sygehus Himmerland er af TR valgt som Gitte Nørgaard Nielsens suppleant til Regionsbestyrelsen. Hun indtræder nu i regionsbestyrelsen 6: Nyt fra TR-rådet (Lone) Lone Guldbæk fra Sygehus Vensyssel Hjørring er Gitte Nørgaards suppleant i Tr rådet. Møde d. 22. aug. Årskonference: Kirsten Ægidius havde meldt afbud, så hendes opgaver skulle fordeles. Stor tilfredshed med TR-rådet og Tinas oplæg. Ville gerne have hørt mere fra Nicolai Robinson, forhandlingschef Danske Fys. Hovedemne: Social kapital

3 Godt valg, hurtigt forløb. Lone blev valgt. Trine Fischer for Vesthimmerland blev valgt til Lones suppleant. Utilfredshed med placering i Nyborg. Svært for nordjyder at nå frem. Repræsentantskabsmøde: Måske får Lone TR-rådets plads på repræsentantskabet. TR-rådet vil samarbejde med Ergoterapeutforeningen. Danske Fysioterapeuter skal have ny adr. i Kbh. Der laves ny kursusordning for TR. 7: Nyt fra Hovedudvalget (Gitte) Fremtidig ledelsesmæssig struktur i RN (FLO): Hvordan går det? Tina: Sygehus Himmerland, Hobro: Der bliver lavet speciel version. Tre i sygehusledelsen. (Chefsygeplejerske stillingen er afskaffet.) Derunder to klinikchefer. En forløbschef skal dele sig over de to matrikler. På afdelings niveau: Afsnitsleder og specialeansvarlig. Ingen viceklinikchefer. Lederstillingerne er slået op internt og kan kun søges af tidligere ledere. Ingen chefterapeut, kun afdelingsterapeuter. Skal referere til klinikchef. Helle: Sygehus. Himmerland, Farsø: Her skal afsnitsledere også søge deres stilling igen. Inge Marie: Sygehus. Thy-Mors: Stillingsbetegnelsen chefterapeut udgår. Ledelsesorganiseringen fra viceklinikchefer og videre ned i organiseringen er stadig uafklaret. På Sygehus Thy-Mors er der 4 klinikker. Peter: Aalborg Sygehus: Fire centre laves til otte klinikker. Ansættelsesproces til klinikchefer er i gang. Terapien hører under klinik akut. Viceklinikchefstillinger (17) er ikke slået op endnu. Oversygeplejersker, læger og chefterapeut kan søge stillingerne. Der vil fortsat skulle være ledende terapeuter. Lone: Sygehus Vendsyssel: Fire klinikker. Terapien kommer under Klinik FAM. Uvist hvad der sker med chefterapeutstillingen. Betina: Psykiatrien: Overordnet ledelse på ti. Der bliver ledere i overskud. Viceklinikchefstillinger har været slået op. Ingen interne ansøgere. Derfor slået op eksternt. Omrokeringen medvirker desuden at hele TR og AM organisationen skal tilpasses. Susanne Sternberg er blevet leder igen for fysioterapeuterne.

4 Gitte: Arbejdsgruppe skal se på MED organisationen, bla. forhandlingsudvalget. Det må forventes at den nuværende MED struktur kører indtil foråret 2013, hvor viceklinikchefer ansættes of FLO rigtigt går i gang. Der træder nyt jubilæums regulativ i kraft. Det kan have betydning for dem, der har arbejdet i de amter der ligger udenfor det gamle Nordjyllandsamt, og som samtidig har arbejdet i en helt tredje region i en periode. Klage til Hovedudvalget fra lægesekretærer på Sygehus Vendsyssel. MED systemet var ikke blevet inddraget i en sag om ændrede arbejdsgange og forflytning af personale. Der er uddelt en næse. HUSK Det er vigtigt at få ført til referat, hvis der er noget man er utilfredshed med/uenig i. Regionens personalepolitiker: Ønske om at beholde så meget som muligt fra det eksisterende. Ledelsessiden vil gerne fjerne alle politikker og erstatte med værdibaseret ledelse. Medarbejdersiden holder fast i de gamle politikker, med begrundelsen af det i krisetider nemt kan blive meget skrabet at køre efter det værdibaserede. OK at de nuværende politikker moderniseres. 8: Repræsentantskab 2012 Møde : Åbent møde mellem medlemmer og regionens repræsentanter på Repræsentantskabet. Man kan komme med sin mening om de forslag der er på repræsentantskabet. Gitte ønsker at høre deltagernes holdning til nogle af de emner der kan komme på repræsentantskabet. Der kommer forslag om, at de faste TR og SU pladser i regionsbestyrelserne skal fjernes. - Charlotte: Hvis de faste pladser fjernes bliver der plads til dem der virkelig brænder for arbejdet, men der kommer til at mangle noget.. - Anne Kirstine: Sammenhængen kan gå tabt - Bente: Vigtigt med bredt udsnit fra de forskellige områder. Kan gå tabt. Hvad er formålet med at fjerne de faste pladser? - Gitte: Kræver mere koordinering at få nogle valgt. Vigtigt at mange møder op til valget. Man vil stadig kunne vælge TR og SU repræsentanter ind og derved sikre sammenhængen. Konklusion: TR ønsker de faste pladser til TR og SU Forslag om at Regionsbestyrelserne skal sidde tre og ikke to år:

5 - Line: Bliver det sværere at få folk til at stille op. - Lone: to år er ikke lang tid til at sætte sig ind i noget - Betina: Hvis man brænder for noget er to år ikke lang tid. - Charlotte: Fordel med tre år, så man kan komme ind i det - Anne Kirstine: Tunge emner. Derfor er det en fordel med længere perioder. Vigtigt med suppleanter. - Gitte: forslaget er begrundet i at få bedre sammenhæng med repræsentantskabet og for at give bedre mulighed for at sætte sig ind i stoffet. Konklusion: Vil måske afholde nogle fra at stille op, men godt at man får 3år til at sætte sig ind i og arbejde med opgaven. Husk at der kan blive behov for flere suppleanter. Forslag om at lave repræsentantskabet om fra to dage hvert andet år til tre dage hvert tredje år: - Gitte: god ide. Det har været svært at nå det på to dage. Svært at nå at få implementeret vedtagende emner, inden næste repræsentantmøde. Der kan altid indkaldes til ekstraordinært repræsentantskab - Charlotte: tre år i mellem er meget. Nogle ting vil ikke blive behandlet. Forslag ang. valg til TR-råd: Dårlig tilbagemelding på valgproceduren på TR årsmøde. Derfor har TR- rådet forslag om valg i regionerne på deres lokale møder i stedet for på årskonferencen. 9: Lokale lønforhandlinger. Hvordan går det, er der nogen der kan få penge i Regionalt ansatte Tina: Lang proces siden efterår 11. Bliver trukket ud af regionen der. Har fået standardsvar at der jo ingen penge er. Forhandlingskonsulenter (bl.a. Elin Lau) er konsulteret. Har ikke hørt noget om lokale forhandlinger i 12. Helle: Er der mon tilbageløbsmidler man bør have i spil igen. Inge Marie: Har ikke kunnet få sig til at byde sig selv ind til lokale lønforhandlinger pga. stramt budget og mulige fyringer. Betina: Har ikke bedt om lokale lønforhandlinger. Midler skal bruges centralt til at regulere løn. Har bedt kolleger om at komme med evt. krav. Der er ikke kommet nogle. Venter til der er noget at forhandle om.

6 Kommunalt ansatte Bente: Frustreret over lokal lønforhandling. Er der procedure for hvad man gør, når der ingen penge er? Giver ingen mening, hvis der ikke er afsat penge til det. Karen: God lønforhandlingsproces gik sammen med ergo TR og gav den gas. Fik forhandlet nogle ubrugte projektmidler. Lise: Ikke afsluttet endnu. Leder er positiv og finder penge. Anne Kirstine: Oprydning i forhold til forhåndsaftaler. Gitte: Har hørt at Sygeplejersker og bioanalytikere har forhandlet løn centralt i regionerne for alle ansatte i RN lønramme 0,2%. Gitte kontakter forhandlingskonsulent Elin Lau. Vi skal have Elin på banen overfor Regionens HR afdeling, for at finde ud af hvorfor vi ikke er blevet budt ind til forhandling. (Efterfølgende har Elin kontaktet HR, og der er kommet tilbagemelding ud til TR fra Elin) Forslag fra Bente om at vi i dette forum diskuterer OK, inden der skal meldes tilbage til Danske Fysioterapeuter med overenskomstkrav. 10: Relevant nyt fra arbejdspladserne Pga. tidspres aftaler vi at dette mailes ind til Gitte Bente Brandhøj Petersen, Træningssektionen Thisted Kommune: Vi er i gang med at planlægge opstart af Kræftrehabilitering. Vi vil tilbyde vederlagsfri fysioterapi til de beboere på ældrecentrene, som er visiteret til det. Det er borgerens eget valg om de ønsker det kommunale tilbud eller fra klinikkerne. Der er ikke andre der har skrevet ind med nyt. 11: EVT Næste møde d kl Hvem er ordstyrer og referent: Punkter blev ikke nået. Punkter til næste møde: Punktet blev ikke nået

7

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 24 maj kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent 3. Godkendelse af dagsorden (B) (Herunder prioritering

Læs mere

TR netværksmøde d. 27. august 2013

TR netværksmøde d. 27. august 2013 TR netværksmøde d. 27. august 2013 Morgenkaffe fra kl. 9.00 Frokost kl. 12.00-12.30 Der kommer ikke oplægsholder fra DSA til mødet. De kunne ikke deltage i dette møde. Tina Kaas forsøger at lave en aftale

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Elin Lau (forhandlingskonsulent Danske Fysioterapeuter) kommer kl. 9.00 og holder oplæg

Læs mere

TR møde d. 27. maj 2013

TR møde d. 27. maj 2013 TR møde d. 27. maj 2013 Morgenkaffe fra kl. 9.00 til 9.15. Der er netværksmøde fra kl. 9.15 til 12.00. Frokost kl. 12.00-12.30 Karen Fischer holder oplæg om TR vilkår fra kl. 12.30 til 15.00 Fælles møde

Læs mere

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15.

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 til 9.00 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent: Lene Birk Nielsen 3. Godkendelse af dagsorden. Ingen ændringer 4. Præsentationsrunde

Læs mere

4. oktober 2012. 3) Opfølgning fra sidst Bla. har Gitte N. talt med Bettina Madsen fra Psykiatrisk sygehus.

4. oktober 2012. 3) Opfølgning fra sidst Bla. har Gitte N. talt med Bettina Madsen fra Psykiatrisk sygehus. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Danske Fysioterapeuter, region Nordjylland Dato for møde: 4. oktober 2012 For referat: Anne Kirstine Jensen Deltagere: Anne Kirstine Jensen, Ulla Poulsen,

Læs mere

REFERAT. TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg

REFERAT. TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg REFERAT TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Kl. 9.00-10.00: Elin Lau holder oplæg om arbejdstidsregistrering (fx merarbejde, selvtilrettelæggende

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Kl. 9.00 til ca. 9.30. Anders Lorentzen (Politisk konsulent i danske Fysioterapeuter)

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Referatet er indskrevet i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Dagsorden med indskrevet referat: 1. Valg af ordstyrer : a. Lone Guldbæk. 2.

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Elin Lau, Danske fysioterapeuter kommer fra kl. 10-12 Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

15.08.13 9.00 15.00. 5: Kort orientering fra Samarbejds-udvalgsmedlemmer (Preben og Marit) Sidste SU møde d. 11. juni 2013.

15.08.13 9.00 15.00. 5: Kort orientering fra Samarbejds-udvalgsmedlemmer (Preben og Marit) Sidste SU møde d. 11. juni 2013. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Region Nordjylland Dato for møde: 15.08.13 9.00 15.00 Deltagere: Gitte, Lone, Karin, Preben, Ina, Marit, Anne Kirstine, Jette og Tina Afbud: Ulla Dagsorden

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

TR-Netværksmøde den 21. november 2016.

TR-Netværksmøde den 21. november 2016. TR-netværket Region Syddanmark TR-Netværksmøde den 21. november 2016. Emne: Netværksmøde for tillidsrepræsentanter Afholdt dato: Mandag den 21. november 2016 Tidspunkt: Kl. 9-14 Sted: Bramdrupdam Hallerne

Læs mere

14. marts 9-15. PKT 7: Kort orientering fra Tillidsrepræsentanter (Tina og Charlotte) Der var TR netværksmøde d. 28. februar

14. marts 9-15. PKT 7: Kort orientering fra Tillidsrepræsentanter (Tina og Charlotte) Der var TR netværksmøde d. 28. februar Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Nordjyllan Dato for møde: 14. marts 9-15 Dagsorden PKT 1: Valg af ordstyrer og referent PKT 2: Godkendelse af dagsorden. PKT 3: Opfølgning fra sidst

Læs mere

Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl på Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl på Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl. 9-15 på Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 21 deltagere Kl. 09.00 11.30: Ordinært møde med følgende dagsorden:

Læs mere

REFERAT. TR netværksmøde d. 4. maj 2015 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

REFERAT. TR netværksmøde d. 4. maj 2015 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg REFERAT TR netværksmøde d. 4. maj 2015 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Kl. 9.00 12.00: Ordinært møde 1. Valg af ordstyrer Birgitte, Skagen gigt og rygcenter 2. Valg

Læs mere

Vedtægter for Regionsterapeutrådet Region Nordjylland

Vedtægter for Regionsterapeutrådet Region Nordjylland Vedtægter for Regionsterapeutrådet Region Nordjylland Et fagligt rådgivende organ bestående af ledere af de ergoterapeutiske og fysioterapeutiske enheder i Region Nordjylland Revideret oktober 2013 Regionsterapeutrådet,

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup.

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Oplæg fra Sannie Jørgensen: Løntilskudsordning, hvad er det

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Hovedstaden 23. oktober 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 29. oktober 2012 Deltagere: Tine Nielsen, Per Normann Jørgensen,

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Tid: tirsdag den 16. maj 2017 kl. 09.00 14.00 Sted: Mødelokale A i Medborgerhuset, Bindslevs plads 5, 8600 Silkeborg Ordstyrer: Lene Meldgaard Referent: Elin Frederiksen

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 17. november 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 17. november 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 17. november 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Referatet er indskrevet i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer Camilla Pedersen 2. Valg af referent

Læs mere

Afbud: Sussi Rasmussen (ferie). Sanne Ifversen Hansen er på barsel til 1. september og hendes suppleant Merete Mørch har fået nyt job.

Afbud: Sussi Rasmussen (ferie). Sanne Ifversen Hansen er på barsel til 1. september og hendes suppleant Merete Mørch har fået nyt job. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet (møde 3/2008) den 22/08/2008 J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 5. sept. 2008 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Karima

Læs mere

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 1. Referent: Maria Hansen Ordstyrer: Jette Clausen 2. Referat godkendt 3. Netværksansvarlig: Lene Lebech, Kolding kommune (lele@kolding.dk) melder sig frivilligt.

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde d. 29. april. Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej.

Regionsbestyrelsesmøde d. 29. april. Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej. Dagsorden: Regionsbestyrelsesmøde d. 29. april Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Pkt. 2: Godkendelse af dagsorden Pkt. 3: Opfølgning fra sidst Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej. Pkt. 4: Kort orientering

Læs mere

TR-rådets suppleanter: Tilde Randsborg, Nina Sandholdt, Birgitte Greby. Suppleanter: Kathrine Fuglsang, Lene Duus, Mette Hedegård Jensen, Rikke Kruse

TR-rådets suppleanter: Tilde Randsborg, Nina Sandholdt, Birgitte Greby. Suppleanter: Kathrine Fuglsang, Lene Duus, Mette Hedegård Jensen, Rikke Kruse Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 15-01-19 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 24. januar 2019 Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Charlotte Larsen, Lisbet

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Referat. Dagsorden. 21.05.13 kl. 9-15. Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland. [dag, måned, år]

Referat. Dagsorden. 21.05.13 kl. 9-15. Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland. [dag, måned, år] Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland For referat: Ulla Dato for møde: 21.05.13 kl. 9-15 Dato for udarbejdelse: [dag, måned, år] Deltagere: Anne Kirstine, Preben, Marit,

Læs mere

TR-rådet 07. juni Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017

TR-rådet 07. juni Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017 Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 07. juni 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Stine Bøgh Pedersen (SBP),

Læs mere

Referat TR netværksmøde d.20. november 2013

Referat TR netværksmøde d.20. november 2013 Referat TR netværksmøde d.20. november 2013 Kl. 9.00 morgenkaffe Kl.9.10 er der oplæg med DSA om virksomhedspraktik, job m. løntilskud, jobrotation osv. kl. 12.00-12.30 Frokost Kl.12.30 Netværksmøde. Deltagere:

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen Referat fra den 17. november 2015 Dagsorden Kl. 9.00-9.15 Velkommen særligt til de nyvalgte. Dagsorden godkendes Kl. 9.15 10.45 TR rollen

Læs mere

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 1) Velkomst og godkendelse af dagsordenen Charlotte bød velkommen særlig til de nye TR. Præsenterede Pernille Hoppe, som nu er TRR s medlem. Vi gennemgik

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Referat TR netværksmøde for de regionalt ansatte Onsdag den 12.03.2014 kl. 8.30-12.30

Referat TR netværksmøde for de regionalt ansatte Onsdag den 12.03.2014 kl. 8.30-12.30 Referat TR netværksmøde for de regionalt ansatte Onsdag den 12.03.2014 kl. 8.30-12.30 Sted: Danske Fysioterapeuter, Holmbladsgade. Mødelokale 1AB Tilstede: Line/HH, Marianne/Gentofte, Leif/BBH (Frb), Tine/Psyk.

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. TR-rådet den 31. januar Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011

Udvalgs-/mødereferat. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. TR-rådet den 31. januar Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011 Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 31. januar 2011 Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011 [Dagsordens pkt. / Sagstype] L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Referat fra Regions TR møde i Region Sjælland 20.05. 2014. Vi tog en præsentationsrunde fordi der var nye kolleger med

Referat fra Regions TR møde i Region Sjælland 20.05. 2014. Vi tog en præsentationsrunde fordi der var nye kolleger med Referat fra Regions TR møde i Region Sjælland 20.05. 2014. Referent: Ordstyrer: Velkomst: Dagens emne: Steen. Karen Vi tog en præsentationsrunde fordi der var nye kolleger med OK 15 oplæg fra Roadshow.

Læs mere

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen, Lene Lebech og Lisbet Jensen

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen, Lene Lebech og Lisbet Jensen Referat af møde i TR-rådet den 7. januar 2015 Dato for udarbejdelse: 21. januar 2015 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen,

Læs mere

Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016.

Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016. Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016. 1. Dagsorden godkendt. Præsentationsrunde. 2. Information fra hovedbestyrelsen (Kirsten Ægedius og Sanne Jensen): Arbejder aktuelt med at definere foreningen,

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling 2008 Referat fra generalforsamling i Region Sjælland 2008

Generalforsamling 2008 Referat fra generalforsamling i Region Sjælland 2008 Generalforsamling 2008 Referat fra generalforsamling i Region Sjælland 2008 Tilstede: 31 deltagere Pkt. 1. Velkomst. Regionsformand Lise Hansen bød velkommen og opfordrede alle til at stemme ved næstformandsvalget.

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4. Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012 Dato for udarbejdelse: 4. december 2013 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Pernille Hoppe, Lisbet Jensen,

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Til stede: Tina Frank, Carsten B. Jensen, Kirsten Møller Hansen, Nina Pedersen, Caroline Wichmann, Jytte Leschly, Kirsten Ægidius, Mette Krarup, Jesper Abildtrup,

Læs mere

Referat. TR-rådets møde 3/2015. TR-rådet 2. juni Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015

Referat. TR-rådets møde 3/2015. TR-rådet 2. juni Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 2. juni 2015 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Lene Lebech (LL), Kirsten Thoke

Læs mere

07. februar kl. 8.45 til 15.00

07. februar kl. 8.45 til 15.00 Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Region Nordjylland For referat: Marit Larsen Bech Dato for møde: 07. februar kl. 8.45 til 15.00 Dato for udarbejdelse: [dag, måned, år] Dagsorden PKT 1: PKT

Læs mere

20. august Sammenskrivningen lægges på hjemmesiden under generalforsamlingen og omtales på facebook.

20. august Sammenskrivningen lægges på hjemmesiden under generalforsamlingen og omtales på facebook. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Nordjylland Dato for møde: 20. august 2013 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 13. september 2013 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen(fra

Læs mere

a. Netværk på tværs 9. maj, orientering fra Jesper - Fortsætter det gode arbejde og fastholder planerne 9. maj. Taget til efterretning

a. Netværk på tværs 9. maj, orientering fra Jesper - Fortsætter det gode arbejde og fastholder planerne 9. maj. Taget til efterretning Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: Tirsdag den 20. februar 2018 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2, 9000 Aalborg mødelokale 210 Tid: Kl. 09:00 15:30 FIUSYS: 9501-18-24-18

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts 2015 Dato for udarbejdelse: 13. april 2015 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen og Lisbet

Læs mere

30.01 2012 kl. 13 17.30

30.01 2012 kl. 13 17.30 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 30.01 2012 kl. 13 17.30 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 19.02 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley,

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september

Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september 1. Nyt bestyrelsen imellem 2. Opsamling på regionskonferencen og forslag til konferencen i 2011 3. Verserende sager Mundtlig status på VF sager i Rebild, Mariagerfjord

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 23. marts kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 23. marts kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 23. marts 2018. kl. 9.00-11.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Referatet er skrevet ind i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Kim Schousboe, Tine Nielsen (HB) og Karen Fischer-Nielsen (sekretariatet)

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Kim Schousboe, Tine Nielsen (HB) og Karen Fischer-Nielsen (sekretariatet) Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 19. marts 2019 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 1. april 2019 Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen,

Læs mere

Referat af Kontaktudvalgsmøde i Psykiatriens Afdeling Thy-Mors, den 7. november 2011

Referat af Kontaktudvalgsmøde i Psykiatriens Afdeling Thy-Mors, den 7. november 2011 Referat af Kontaktudvalgsmøde i Psykiatriens Afdeling Thy-Mors, den 7. november 2011 Deltagere: Sektionsleder Elin Brandt, Thisted Kommune Afdelingsleder Poul Olsen Sundhedskoordinator Bodil Nielsen Sygeplejerske

Læs mere

Kommissorier for kontaktudvalg på de nordjyske sygehuse

Kommissorier for kontaktudvalg på de nordjyske sygehuse Kommissorier for kontaktudvalg på de nordjyske sygehuse Godkendt af Den Administrative Styregruppe for sundhedsaftaler den 08 12 2010 1 Kommissorium for Kontaktudvalg på de Psykiatriske sygehuse Nedsættelse

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Referat fra fælles TR-møde i Region Midtjylland d.3/11-2008

Referat fra fælles TR-møde i Region Midtjylland d.3/11-2008 Referat fra fælles TR-møde i Region Midtjylland d.3/11-2008 For referat : Kirsten Ægidius KÆ bød deltagerne velkommen - derefter kort præsentationsrunde. I alt 19 tillidsrepræsentanter deltog på mødet.

Læs mere

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling:

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling: Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR møde i region sjælland 28. november 2012 Dagsorden Kort præsentations runde af de tilstedeværende Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Afbud fra Lars Jensen, Mette Groes suppleant. Mødeleder Charlotte Graungaard Falkvard Ordstyrer Erik Roland Referent Michael Dreyer Referat udsendt 20.

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl Morgenkaffe fra kl. 8.30 Afbud fra Ina, Ulla og Christina DAGSORDEN: Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl. 9.00-15.00 Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Anne Kirstine Jensen

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018 Mødet afholdes i lokale A Sofiendalsvej 3 Aalborg Afbud fra Christine Bak. Maria deltager kun formiddag. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014 REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014 kl.8.30-15.00. Kost og Kræft, Steenstrupsvej 1, 9000 Aalborg. Vi starter med at byde velkommen til Lars Kristensen DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer

Læs mere

L For referat: Kirsten Ægidius

L For referat: Kirsten Ægidius Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 22. februar 2013 Dato for udarbejdelse: 2. april 2013 L For referat: Kirsten Ægidius Deltagere: Kirsten Ægidius Pernille Hoppe Lisbet Jensen Tilde Randsborg

Læs mere

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde tirsdag 3. maj 2016 Deltagere: Jørgen Peschardt, Anne

Læs mere

Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde d. 13. januar Kl Sofiendalsvej 3 Aalborg

Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde d. 13. januar Kl Sofiendalsvej 3 Aalborg Dagsorden Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde d. 13. januar 2014 Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej 3 Aalborg 1: Præsentations runde 2: Valg af ordstyrer og referent 3: Godkendelse af dagsorden 4: Opfølgning fra

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016 STED: Aalborg kommune Træningsenheden Sofiendalsvej 95, 9200 Aalborg Dagsorden med referatet indskrevet under punkterne. Afbud: Ulla, Lars DAGSORDEN: Pkt.

Læs mere

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 19. januar 2015 Kl.8.30-15.00. UCN, Selma Lagerløfs vej, Aalborg Der er rundvisning på UCN fra kl. 11.45-12.30, hvor der er frokost, og lokalerne er derfor ledige. DAGSORDEN

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Mødet afholdes på Sofiendalsvej. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Lone Guldbæk afbud. Der skal tages billede af Lars,

Læs mere

Region Hovedstadens kommunale TR - netværksmøde

Region Hovedstadens kommunale TR - netværksmøde Region Hovedstadens kommunale TR - netværksmøde Referat fra den 10. februar 2016 Dagsorden 1) Velkommen Godkendelse af dagsorden Aktuelle punkter til drøftelse Evt. punkter 2) Lønforhandling, når der er

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Nordjylland

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Nordjylland Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Nordjylland Den 3. juni 2015 Kl. 8.30-15.00 på Sofiendalsvej 3, 9000 Aalborg Afbud Ulla Poulsen, Lars Kristensen, Christina Derosche og Janus Pill Christensen DAGSORDEN:

Læs mere

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10.

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10. Til stede: Afbud: Malene Grønvaldt, Elin Gundorf, Laila Andersen. Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Lene Vester. Pkt 2. Pkt 3. Valg af referent: Jane Buchholzer. Godkendelse af dagsorden: Opsamling fra

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. august L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 8.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. august L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 8. Referat af møde i TR-rådet den 26. august 2014 Dato for udarbejdelse: 8. september 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke Rikke Vigstrup Dalgaard Lone Guldbæk

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 27. april 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 27. april 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 27. april 2017 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Referat er indskrevet under punktet Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer; Lene Holst Norderud 2. Valg af referent; Louise

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen. Region Midt Nord den 8. april 2014. Afholdt på Via University College, Viborg

Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen. Region Midt Nord den 8. april 2014. Afholdt på Via University College, Viborg Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen Region Midt Nord den 8. april 2014 Afholdt på Via University College, Viborg Regionsformand Lisbeth Krabbe bød velkommen til de fremmødte. PKT 1: VALG

Læs mere

18.04 2012 kl. 13.00 19.00. Marie Trads Studentermedarbejder

18.04 2012 kl. 13.00 19.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 18.04 2012 kl. 13.00 19.00 Sted Klosterhaven 1 Køkkenet, 2. sal 8800 Viborg Ordstyrer: Agnes Holst Regionsbestyrelsesmedlem

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Lokal MED - Psykiatri og Misbrug Mødedato: Fredag den 8. februar 2013 Mødested: RC Teaterstien 9 A, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Afbud: Bettina Sørensen Fraværende:

Læs mere

UDKAST Referat. TR netværksmøde d. 31. januar 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl

UDKAST Referat. TR netværksmøde d. 31. januar 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl UDKAST Referat TR netværksmøde d. 31. januar 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Tina Lambrecht og Helge Sørensen deltager fra 11.00-12.00 vedr. OK 18. O: Orientering

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 8/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl. 08.30 i lokale 206, Østerport

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.10. maj 2016

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.10. maj 2016 Referat Regionsbestyrelsesmøde d.10. maj 2016 Afbud: Anne Kirstine Jensen og Christina Derosche Dagsorden med referat indskrevet under punkterne. Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Preben valgt som

Læs mere

Mødereferat. TR netværksmøde 1 / 2014. Emne. Mødedato Mødested Møde start/slut. 06.02.14 Bramdrupdam Hallen 9.00/14.00. Deltagere

Mødereferat. TR netværksmøde 1 / 2014. Emne. Mødedato Mødested Møde start/slut. 06.02.14 Bramdrupdam Hallen 9.00/14.00. Deltagere Social- og Sundhedsforvaltningen Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. TR netværksmøde 1 / 2014 Træning og rehabilitering Dato 18. februar 2014 Referent Lene Lebech Direkte telefon 2963 7333 E-mail lele@kolding.dk

Læs mere

Kirsten Ægidius, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lone Guldbæk Kristensen, Merete Nielsen, Karen Fischer-Nielsen

Kirsten Ægidius, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lone Guldbæk Kristensen, Merete Nielsen, Karen Fischer-Nielsen Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 20-09-18 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 11-10-18 Deltagere: Kirsten Ægidius, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen,

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018 Mødet afholdes på Sofiendalsvej 3 kl.9.00-15.00. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30. Niels Erik Rasmussen deltager i punkt 15. Afbud fra Julie. DAGSORDEN: Pkt.

Læs mere

Hovedudvalget. Referat

Hovedudvalget. Referat Hovedudvalget Referat Mødedato: Onsdag den 01-03-2017 Starttidspunkt for møde: Mødelokale: Deltagere: 14:30 Rådhussalen Benny Balsgaard, Anni Bagge Jensen, Josephine Hansen, Kurt Karlsson, Lene Pryds Andersen,

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr 97 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august 2017 FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 14.15 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 27. marts 2014 kl. 13-17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, mødelokale 2.

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 27. marts 2014 kl. 13-17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, mødelokale 2. Referat til Regionsbestyrelsesmøde 27. marts 2014 kl. 13-17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, mødelokale 2. Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen...

Læs mere

REFERAT Mandag d.2.marts 2015 kl Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå

REFERAT Mandag d.2.marts 2015 kl Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 02/2015 FIU 9501-15-08-01 REFERAT Mandag d.2.marts 2015 kl. 9.00-16-00 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå Deltagere: Hanne Christensen

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere