marts april maj juni 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "marts april maj juni 2008"

Transkript

1 marts april maj juni Foto: Peter Gjevert Petersen

2 Velkommen til nye tider Kære alle Velkommen til nye tider, som begynder NU. Ikke nok med at det snart bliver forår. Fotoklubben Negativ har også fået ny formand. Den gamle er efter 14 års nogenlunde tro tjeneste nu gået på pension, og det var vel også på tide. Ny mand på jobbet er JES LYNGSIE, som har været medlem i mange år, og som i ( ) bemærket i stærk modsætning til forgængeren er en af klubbens absolutte teknikfreaks. Så nu ved man, hvor man skal henvende sig, når man har tekniske problemer. Vi siger rigtigt mange gange velkommen til Jes Lyngsie som ny formand for Fotoklubben Negativ. Vi er aldeles sikre på, at Jes vil bidrage positivt til den fortsatte udvikling af vores klub i tiden fremover. Det program, I nu har fået, er således det sidste fra den hidtidige gamle programredaktørs slidte pen. Den nye gamle programredaktør er ganske vist endnu ældre, men hans pen er ikke slidt, og det er nu engang den slags, der gør forskellen. Kære venner. Fra den nu pensionerede ex-formand skal der lyde en stor tak til alle for medspil og modspil, for alvor og fest og ikke mindst for mange flotte fotografiske præstationer i løbet af de 14 år, det faldt i mit lod at være formand for Fotoklubben Negativ. Det har været en fornøjelse. Tak for det! Erik Jørgensen

3 Program for foråret 2008 Onsdag den 12. marts Almen fototeknik. Vi begynder forårssæsonen med at opfylde et ønske, som vi har mødt flere gange i den senere tid, nemlig ønsket om at se på noget almen fototeknik og de dermed forbundne besværligheder. Der lægges op til frit slaw i bolledejen. Har du tjæk på tid og blænde, og hvordan de dele hænger sammen? Bør man bruge tidsprioritering, blændeprioritering, manuel indstilling eller for den sags skyld automatik? Nogen fiduser angående flash? Vidvinkler? Teleoptikker? Convertere (som på nudansk kaldes extendere)? Listen kan fortsættes efter behag og behov. Er der en dims eller et par modes på dit kamera, du ikke ved hvad er til, tager du kameraet med og også meget gerne brugsanvisningen! og så forsøger vi at finde et svar. Guide på denne aftens tour de force bliver vores nyvalgte formand Jes Lyngsie, der om nogen har styr på de dele. Onsdag den 26. marts Medlemmernes billedaften. Vi møder af og til det spørgsmål, hvad folk egentlig laver af billeder i Fotoklubben Negativ. For så vidt et forståeligt spørgsmål, da vi jo ikke spilder tiden med klubmesterskaber og ikke ret mange medlemmer af egen drift finder på at komme slæbende med produktionen. Derfor opfordres alle medlemmer gamle såvel som nye til at medbringe et antal om muligt ikke alt for bedagede billeder (papirbilleder). Så vil vi sammen eller i mindre grupper gennemgå billederne og lade os imponere eller forfærde eller noget der imellem, og forhåbentlig vil alle gå hjem med en god og konstruktiv feed-back på billederne og inspiration til at komme videre. Onsdag den 2. april Fremstilling af passepartout-rammer. Det kræver såvel et vist håndelag som en passende grad af ædruelighed at skære passepartout-rammer. Håndelaget skal klubben nok lære jer. Det andet må I klare selv. Vi indskyder en ekstra onsdag i programmet og viser, hvordan man skærer rammer med 45 gradersnit. Det kræver lidt øvelse, men det er der jo så meget, der gør. (Forbindingskasse vil forefindes i klublokalet.)

4 Tirsdag den 8. april Bedømmelse af Region Nord portfoliokonkurrence. Vi skal denne tirsdag til bedømmelse af denne sæsons portfoliokonkurrence i Region Nord. Bedømmelsen arrangeres af Rebæk Søpark Fotoklub, og den foregår i Holmegårdsskolens aula, Plovheldvej 8, Hvidovre, på det traditionelle tidspunkt kl Onsdag den 9. april Introduktion til nyhederne i Photoshop CS3. Der er som bekendt kommet en ny version af Photoshop (CS3), og det er bestemt ikke nogen ringe ting. CS3 indeholder en række nyskabelser i forhold til de tidligere versioner, og vi skal tage nogle af disse nærmere i øjesyn. Således er Bridge (som i denne forbindelse ikke er et kortspil) blevet udstyret med masse søgefaciliteter og også med en del tingeltangel, som måske ikke er så interessant for os. RAW-converteren har undergået en udvikling, der er kommet nye værktøjer til, og eksisterende værktøjer er blevet videreudviklet. Klubbens suverænt største tekniske analfabet Erik Jørgensen har forsøgt at sætte sig ind i hemmelighederne og vil bestræbe sig for at formidle dem videre. Onsdag den 23. april Portfolier samt aflevering af billeder til Den Nationale og Den Censurerede Vi bevæger os ind på et område, som vi på forskellig vis har snuset til allerede, men som også er ganske udfordrende, nemlig portfolioer (billedserier). Hvad er en portfolio, hvornår er den det, og især hvornår er den det ikke? Vores medlem Else Vinæs vil med eksempler fra Region Nord og andre steder forsøge at guide os gennem dette ikke helt uspændende emne. Denne aften er det også tid for aflevering af billeder til såvel Den Nationale som Den Censurerede Den Nationale er SDF s store årlige fotodyst. Den Nationale blev for to år siden suppleret med Den Censurerede, hvor intentionen vistnok er, at der skal vises kunstfotografi snarere end fotoklubfotografi (og lad nu være med at spørge om, hvad forskellen er..).

5 Reglerne for Den Nationale er ikke sådan lige til at begribe. Man kan deltage i forskellige kategorier (bl.a. monochrome billeder, farvepapirbilleder og naturbilleder), men der sker af og til ændringer. Der er i det hele taget et større reglement, der skal efterleves, for at man kan deltage i Den Nationale. Reglerne for Den Censurerede er til gengæld overskuelige. Der er noget nær frit slag. I får nærmere besked både om Den Nationale og Den Censurerede i god tid før aflevering. Deltagelse i Den Nationale og Den Censurerede er uden (yderligere) udgift for Fotoklubben Negativs medlemmer klubkassen finansierer deltagergebyret. Lørdag den 26. april Fernisering i Farver Hammers Gård. Vores medlemmer Bent Birk Andersen, Ebbe Eriksen, Gunnar Pedersen og John Teglmand udstiller i Farver Hammers Gård, Ringstedgade 1. Der er fernisering fra kl til kl Der vil sikkert være et glas godt øl eller andet drikbart samt en peanut og en bugle til forfriskning, og der vil være mulighed for at få sine julegaveindkøb overstået i god tid. Tænk på det til december, hvis du ikke udnytter muligheden! Udstillingen vises i perioden frem til den 8. maj. Onsdag den 7. maj Besøg hos fotograf Jesper Iversen i Kirke Såby. Vi skal en tur i byen eller rettere på landet, idet vi skal besøge vores medlem Jesper Iversen, som driver virksomhed som fotograf fra en nedlagt bank i Kirke Såby. Jesper vil bl.a. vise og demonstrere forskelligt digitalt grej i den pæne ende af kvalitetsskalaen, herunder nogle efter sigende aldeles imponerende print. Læs mere på Adressen er Rømøvej 3, 4060 Kirke Såby, lige bag Brugsen på byens hovedstrøg.

6 Onsdag den 21. maj Ingenting. Af praktiske grunde Jesper Plambechs rejseplaner må vi flytte denne klubaften til den 4. juni. Onsdag den 4. juni Naturfotografering med Jesper Plambech. Vi havde i januar besøg af naturfotografen Jesper Plambech, som med meget kort varsel reddede os ud af en stærkt beklagelig situation. Jesper tilbød at lave en aften, hvor det er vores naturbilleder, der er i centrum, og det siger vi selvfølgelig ja tak til. Du bedes derfor medbringe et antal naturbilleder antallets størrelse bestemmer du selv. Jesper vil så gennemgå billederne og give gode råd og fiduser om, hvordan vi kommer videre. I dagens anledning er vi ikke helt strikse med definitionen af begrebet naturfotografi. Ideelt set må der ikke være noget menneskeskabt på et naturbillede, men det vælger vi at se lidt igennem fingrene med denne gang. Onsdag den 11. juni Grill-party. Så er det ved at være sommer igen, og vi er ved at skulle lukke butikken for denne gang og sige god sommer og på gensyn til efteråret. Det gør vi på traditionel vis med et grill-party, som vi endnu ikke ved, hvor vi holder, men det finder vi ud af. I hvert fald bliver det med start kl dut. Du er velkommen til at medbringe din livsledsager(inde), men som sædvanlig kun en enkelt. Vi vil ikke have gris andre steder end på grillen. Desuden skal du medbringe kød og drikkelse til dit og livsledsager(ind)ens eget forbrug samt salat eller lignende tilbehør efter instruks fra en dertil befuldmægtiget person. Tilmelding skal ske senest en uge før til bestyrelsen. GOD SOMMERFERIE TIL ALLE

7 Ved det nylige formandsskift i Fotoklubben gennemgår Erik Jørgensen, der har været formand i 14 år, indholdet af den gule KODAK-kasse, der gennem de fleste år har fulgt ham på alle møderne. Hemmelighedskræmmeri? Nej! Den nye formand Jes Lyngsie og alle de fremmødte på den årlige generalforsamling blev grundigt orienteret. Klubbens kasserer Frank Jørgensen have revet sig og købt et par inspirerende bøger og lidt øl som tak for de mange års formandskab. Bøgerne er om naturfoto og om klippeklistre med politisk indhold fra omkring 1933 Men hvad var det egentlig, der fik Erik Jørgensen til at stoppe som formand i fotoklubben? Det, der har givet udslaget, må helt sikker have været, at Erik på udstillingen Mellem sund og bælt fik et flot diplom, og sammen med det fulgte en fodbold. At interessen for fodbold var så stor, vidste vi ikke, men Ok! Bare vi ser Eriks billeder i Negativ, så held og lykke med spillet og tillykke med diplomet.

8 Fotoklubben NEGATIV Vestergade 17, bagest tv. 1.sal Mødedag: Hveranden onsdag kl Formand: Jes Lyngsie Peterssæde 6, Svogerslev 4000 Roskilde Tlf:

marts april maj juni Foto: Preben Munter

marts april maj juni  Foto: Preben Munter 2013 marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Preben Munter Velkommen til forårsprogrammet 2013. hvor vi kommer til at kigge ud over kommunegrænsen. Kære alle Dette forår skyder vores medlem Svend

Læs mere

april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby

april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby Velkommen til forårssæsonen 2009! Forårsprogramudvalget har virkelig været oppe på dupperne, og ønskerne og forslagene har været mange. Her

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2012 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Peter Johansen Velkommen til efterårsprogrammet for sæsonen 2012-2013, som er Fotoklubben Negativs 35 års jubilæumssæson. Kære alle Jeps

Læs mere

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen marts april maj juni 2010 www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen Velkommen til forårssæsonen 2010 Endnu en gang har vi haft et kreativt programudvalg, og bredden i programmet, Negativt Oplysnings Forbunds

Læs mere

august september oktober november 2008

august september oktober november 2008 august september oktober november 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Ebbe Eriksen Kære alle! Velkommen til efterårssæsonen 2008. I finder forhåbentlig programmet tilfredsstillende. Hvis ikke,

Læs mere

2009 januar februar marts

2009 januar februar marts november december 2009 januar februar marts 2010 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til vintersæsonen 2009-2010 Her er så Fotoklubben Negativs aktiviteter. Sæsonens programudvalgsmøde var

Læs mere

september oktober november december

september oktober november december september oktober november december 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Gunnar Pedersen Nyt program - ny plan - ny fotoklub Så er vi startet op med et nyt program i vores fotoklub. Meget er ændret, og vi

Læs mere

november december januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe

november december januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe november december 2012 januar februar marts 2013 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe Velkommen til vinterprogrammet for sæsonen 2012-2013. Kære alle Vi håber, at programmet falder i medlemmernes smag.

Læs mere

december januar februar marts www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen

december januar februar marts www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen december 2008 januar februar marts 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen Velkommen til vintersæsonen 2008-2009 Her er så Fotoklubben NEGATIVs program for denne vinters aktiviteter. Sæsonens

Læs mere

november december januar

november december januar november december januar 2007 februar marts 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Birte Saxtorph Velkommen til vintersæsonen 2007-2008 Hermed Fotoklubben Negativs program for denne vinters aktiviteter.

Læs mere

april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann

april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann Velkommen til forårssæsonen 2011 Endnu en gang har vi haft et kreativt programudvalg i arbejde, og bredden i programmet, Negativt Oplysnings

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2010 www.fotoklubnegativ.dk peter Johansen Velkommen til efterårssæsonen 2010 Der er intet nyt under solen, hvad programlægningen angår. Som sædvanlig har en gruppe på

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2013 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Christian G. Larsen Kære alle Velkommen til efterårsprogrammet 2013, hvor vi bl.a. skal stifte bekendtskab med Ebbe 2 s tålmodige elskerinde

Læs mere

2010 januar februar marts

2010 januar februar marts december 2010 januar februar marts 2011 www.fotoklubnegativ.dk Ole Sønderby Velkommen til vintersæsonen 2010-2011 Der er intet nyt under solen, hvad programlægningen angår. Som sædvanlig har en gruppe

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub 0 En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer

Læs mere

2014 www.fotoklubnegativ.dk

2014 www.fotoklubnegativ.dk december 2013 januar februar marts 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Ebbe Eriksen Velkommen til vintersæsonen 2013-2014. Kære alle Programmet er denne gang blevet til på en lidt anden måde, end vi plejer.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

april maj juni Sten Carlsen

april maj juni  Sten Carlsen april maj juni 2012 www.fotoklubnegativ.dk Sten Carlsen Velkommen til forårssæsonen 2012 Kære alle! Når dette program kommer på gaden, er klubben blevet forynget med en ny formand og en ny sekretær, nemlig

Læs mere

Resultatet af medlems undersøgelsen

Resultatet af medlems undersøgelsen Resultatet af medlems undersøgelsen Hvorfor er du medlem af fotoklubben? Bestyrelsens konklusion: Langt den overvejende del af medlemmerne er her for at møde andre med samme interesse eller blive bedre,

Læs mere

2007

2007 Foto: Elese Vinæs august september oktober november 2007 www.negativ.fotoklub.dk Kære alle Velkommen til efterårsprogrammet for sæsonen 2007-2008, som ikke alene er Fotoklubben Negativs 30 års jubilæumssæson,

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2009 www.fotoklubnegativ.dk Christian Lacoppidan Kære alle! Velkommen til efterårssæsonen 2009. Vi ses Kl. 19,00 Fra forskellig side er vores mødetidspunkt blevet kritiseret

Læs mere

Titel: Forfald Foto: Finn Olesen. Program 2. halvår 2015

Titel: Forfald Foto: Finn Olesen. Program 2. halvår 2015 Titel: Forfald Foto: Finn Olesen Program 2. halvår 2015 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 3162 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester Terpvej 5 Løgumbjerge

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2011 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til efterårssæsonen 2011 Same procedure as last year, James! som det lyder i den velbekendte nytårssketch, gælder

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

2015 august september oktober november december

2015 august september oktober november december 2015 august september oktober november december www.fotoklubnegativ.dk Foto: Jes Lyngsie Billed størrelse 114mm x 148 Onsdag den 19. august Hvad fik du ud af sommerferien? Sommermånederne er nok den periode

Læs mere

www.lyngbyfotoklub.dk

www.lyngbyfotoklub.dk Lyngby Fotoklub Virum skole, Parcelvej 169, indgang C, Lokale K 19, 2830 Virum - Giro 1 38 22 92 Postadresse: Formand: Lars Bundesen, 45 85 14 18 e-mail: lars.bundesen@vip.cybercity.dk September 2011 6.,

Læs mere

Program for klubaftener m.m.

Program for klubaftener m.m. Program for klubaftener m.m. Fredag 15/08-2016 Region Nord Foto RNF Papir 1 Upload start mandag d. 15/8-16 Sidste indlevering mandag d. 19/9-16 Onsdag 17/08-2016 Vi lege med gratis programmet FastStone

Læs mere

Program for klubaftener m.m. Fredag 15/

Program for klubaftener m.m. Fredag 15/ Program for klubaftener m.m. Fredag 15/08-2016 Onsdag 17/08-2016 Onsdag 24/08-2016 Lørdag 27/08-2016 Onsdag 31/08-2016 Region Nord Foto RNF Papir 1 Upload start mandag d. 15/8-16 Sidste indlevering mandag

Læs mere

august - december 2014

august - december 2014 Program august - december 2014 18 August. Feriebilleder + præsentation af programmet og tilmeldinger til Foto Emne konkurrence til borges@rafael.dk. (se den 1. Sep.) Indlevering af billeder til udstilling

Læs mere

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold Indhold Velkommen... 2 Klubbens historie... 2 Vedtægter... 2 Bestyrelsen:... 2 Hus regler... 3 Din rolle som medlem... 3 Årshjulet... 3 Månedskonkurrencer:... 4 Foto ture:... 4 Foredrag:... 4 Arrangementer:...

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund. Program 1. halvår 2015

Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund. Program 1. halvår 2015 Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund Program 1. halvår 2015 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 3162 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester Terpvej 5

Læs mere

april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Rita Engmann

april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Rita Engmann april maj juni 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Rita Engmann Velkommen til forårsæsonen 2014 Lederen: Hvordan udvikler vi os? Hvordan bliver vi bedre til at inspirere? Jeg har altid nydt at komme i Fotoklubben

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub. En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer op

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

2015 januar februar marts april maj juni

2015 januar februar marts april maj juni 2015 januar februar marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Henrik Nielsen Billed størrelse 114mm x 148 Onsdag 7.januar Præsentation af resultaterne af besøget på Skoleslagteriet Nu har I været

Læs mere

HJØRRING FOTOKLUB KLUB NYT. hjfotoklub.dk JAN. - FEB. - MAR. APR. Daniel Jakobsen 41. ÅRGANG

HJØRRING FOTOKLUB KLUB NYT. hjfotoklub.dk JAN. - FEB. - MAR. APR. Daniel Jakobsen 41. ÅRGANG HJØRRING FOTOKLUB 41. ÅRGANG hjfotoklub.dk KLUB NYT JAN. - FEB. - MAR. APR. 2014 Daniel Jakobsen FOTOSIDE Daniel Jakobsen 2 Jesper Jensen FOTOSIDE Arne Andersen 3 Knud Villadsen K L U B A F T E N AFFOTOGRAFERING

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Stonefaces Foto: Per Valentin

Stonefaces Foto: Per Valentin HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 06-07 Stonefaces Foto: Per Valentin Workshop om naturfoto Klubben afholder en naturworkshop for alle interesserede, herunder medlemmerne, på Vangegaard i weekenden 2. 3.

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

kunsten at fotografere

kunsten at fotografere kunsten at fotografere 07.08.16 13.08.16 Se verden i billeder! Vi gentager successen fra sidste år, med en uges fotografisk fordybelse på Askov Højskole! Kurset er for dig, der hverken er nybegynder eller

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Program Januar - juni 2015

Program Januar - juni 2015 Program Januar - juni 2015 6. januar kl. 19:00 5 min tutorial. For meget eller for lidt. For meget eller for lidt på billeder. Hvert medllem medtager 2 billeder, gerne også billeder der er blevet set før

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Centrets Computerklub Solrød

Centrets Computerklub Solrød Centrets Computerklub Solrød Medlemsbrev - juni 2009 Kære medlem! Computerklubben har den glæde at kunne præsentere efterårets program. Computerklubben udmærker sig ved både at være en hobbygruppe og gennem

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Efterårssæsonåbning i Momento

Efterårssæsonåbning i Momento Efterårssæsonåbning i Momento 1 VELKOMMEN Praktisk info BILLEDER - fra Jan, Anne, Bo ÅRSAFSLUTNINGSKONKURRENCE VELKOMMEN - og i særlig grad til de nye prospects : Vibeke, Mo, Bjarne, Søren,Thomas, Lars

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018

PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018 PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018 I løbet af forårs-sæsonen skal vi på adskillige ekskursioner, men de er ikke indsat i programmet, da vi satser på at planlægge dem ad hoc i forhold til

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

december Januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Henrik Nielsen

december Januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Henrik Nielsen december 2011 Januar februar marts 2012 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Nielsen Velkommen til vintersæsonen 2011-2012 Programlægningen er kørt i den sædvanlige rille: En tredjedel af medlemmerne udgør periodens

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub 2. Juni 2016 Fotorally 2016 Ole Klintebæk Dommeren på Fotorally 2016 viste sig at være vores egen Lars Bräuner, der også var den, der havde valgt

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Gladsaxe Film- & Videoklub Program 2015 2016

Gladsaxe Film- & Videoklub Program 2015 2016 Side 1 af 6 Mandag den 5. august 2015 Program: Åbent hus: Eyvind Dekaa har hen over sommeren arbejdet med sit Bakke-projekt bistået af Lars. Vi fik lov til at se en god bid af det foreløbige resultat-

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Titel: Ko i Sølsted mose Dorte Lorenzen Johnsen 1 Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Mob. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand Heine Dransfeldt

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

ROSQUILTERNE 2015/2016

ROSQUILTERNE 2015/2016 ROSQUILTERNE 2015/2016 Kære medlem Vi håber at du har haft en god sommer, og kommer tilbage med en masse ny energi, til den nye sæson 2015/2016. Vore møder og kurser vil blive afholdt samme sted som sidste

Læs mere

Tank 01 Foto: Jørgen Jakobsen

Tank 01 Foto: Jørgen Jakobsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 04-05 Tank 01 Foto: Jørgen Jakobsen Siden sidst Godt nytår. Så fik vi afsluttet klubbens 51. år, som jo begyndte med et brag af en jubilæumsudstilling på Gammelgaard, og

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013.

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Der undervises i følgende kurser: Modul 1a for dig som ikke tidligere har brugt en computer. Kurset henvender sig til dig som vil lære

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Roskilde Frikirke er som bekendt en fri kirke, uafhængig af Kirkeministeriet.

Roskilde Frikirke er som bekendt en fri kirke, uafhængig af Kirkeministeriet. Roskilde Frikirke er som bekendt en fri kirke, uafhængig af Kirkeministeriet. Men hvordan er vi konkret kirke under disse frie forhold? Det vil vi tale om mandag den 4. november kl. 17.30, hvor vi samles

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Velkommen i Ribe Fotoklub Nyttige informationer til dig der gerne vil være medlem af Ribe Fotoklub.

Velkommen i Ribe Fotoklub Nyttige informationer til dig der gerne vil være medlem af Ribe Fotoklub. Velkommen i Ribe Fotoklub Nyttige informationer til dig der gerne vil være medlem af Ribe Fotoklub. Velkommen Ribe Fotoklub er for dig, der godt kan lide at fotografere, og som gerne vil møde andre med

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 SEPTEMBER Søndag 10. Lørdag 30. OKTOBER Lørdag 7. KLUBKALENDER Fjordens Dag. Bestyrelsesmøde. Klubarbejdsdag. KALENDEROMTALER Fjordens

Læs mere

Billed størrelse 114mm x 148

Billed størrelse 114mm x 148 2016 januar februar marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Billed størrelse 114mm x 148 Foto: Anne Hauberg Aakjer Så nærmer vi os årets klubmesterskab. Ifølge klubbens kalender, vil kåringen af årets

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard

Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 07-08 Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard Siden sidst Så er det igen ved at være eftersommer, fotosæsonen starter og du står med et duftende frisk blad i hånden. Bagerst i bladet

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Program for klubaftener m.m.

Program for klubaftener m.m. Program for klubaftener m.m. Årskonkurrencen 2016/17 Hermed en lille husk nu til alle medlemmer i Negativ. Vi er nu ca. halvvejs i sæsonen 2016/17, så det er vel på tide at slå et slag for årets klubmesterskab.

Læs mere

Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen. Program 2. halvår 2012

Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen. Program 2. halvår 2012 Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen Program 2. halvår 2012 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 7462 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE. Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan?

ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE. Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan? ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan? Der skal to til et møde Mennesker med handicap er sjældent medlemmer af foreningerne. Det er der mange årsager

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Nr 917 P. Nr 1 - Marts måned Årgang. Slagelse Model-Jernbane Klub

Nr 917 P. Nr 1 - Marts måned Årgang. Slagelse Model-Jernbane Klub Nr 917 P Nr 1 - Marts måned 2016-39. Årgang Slagelse Model-Jernbane Klub Slagelse Model-Jernbane Klub Slagelse Model-Jernbane Klub arbejder med og driver modeljernbaneanlæg i skalastørrelse 0 (1:45) på

Læs mere

I kælderen har vi døjet med vand fra loftet. Det ser ud til at dette nu er stoppet og bordene er tørre. Der kommer dog stadig vand ind ved væggen!

I kælderen har vi døjet med vand fra loftet. Det ser ud til at dette nu er stoppet og bordene er tørre. Der kommer dog stadig vand ind ved væggen! 1 Formanden har ordet Nu er efteråret kommet, hækken er klippet og haven gjort vinterklar, så hvad skal vinteren nu gå med. Det er selvfølgelig modeltog, at vi nu har de mange aftner til rådighed. Der

Læs mere

Frederiksværk Sejlklub

Frederiksværk Sejlklub Kære Venner. 2016 er nu blot historie, tiden flyver og vi er nu på vej mod sol og sommer. Inden det kommer så vidt har Aktivitetsudvalget dog endnu en perlerække af aktiviteter under det såkaldte vinterprogram!

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub 15 Aug 2016

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub 15 Aug 2016 Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub 15 Aug 2016 Nr. 12 Indhold ARTIKLER Sverigesture i 25 år vistnok INFO Festugeudstillingen, vagtplan og datoer Dommere til den Interne Sommerens

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

DEN KNU September. Gildemøde. Onsdag den 12. september 2018 kl. 19 på Græstedgård.

DEN KNU September. Gildemøde. Onsdag den 12. september 2018 kl. 19 på Græstedgård. Gildemøde Onsdag den 12. september 2018 kl. 19 på Græstedgård. Der vil blive serveret en let anretning. Prisen for dette arrangement er 50 kr. Drikkevarer til de sædvanlige priser. Tilmelding: Lene på

Læs mere

DEN KNU. September. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 41. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN KNU. September. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 41. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU September DEN 2018 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 41. Årgang Nr. 412 Side 1 Tove Nielsen Lene Jørgensen 3. september 13. september En STOR forsinket fødselsdagshilsen til

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere