at koble medlemmernes erfaringer med foreningens erfaringer på miljøområdet til gavn for både miljøet og foreningens medlemmer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "at koble medlemmernes erfaringer med foreningens erfaringer på miljøområdet til gavn for både miljøet og foreningens medlemmer."

Transkript

1 VEDTÆGTER FOR GREENET Esbjerg d. 1. august Navn og hjemsted Foreningens navn er GREENET. Foreningens hjemsted er Esbjerg Kommune. 2. Formål Formålet med GREENET er på almennyttig og non-profit basis at fremme og støtte miljømæssige tiltag til en miljørigtig bæredygtig udvikling inden for såvel den private som den offentlige sektor, herunder at etablere og støtte samarbejde mellem offentlige myndigheder og virksomheder på miljøområdet. Foreningens midler, herunder midler fra medlemskontingenter og afholdelse af foreningsarrangementer, anvendes til fremme af formålet. Formålet kan blandt andet fremmes ved: at skabe et samarbejde mellem private virksomheder og offentlige institutioner, der arbejder for, at miljømæssige mål og økonomiske mål gøres til fælles mål. at koble medlemmernes erfaringer med foreningens erfaringer på miljøområdet til gavn for både miljøet og foreningens medlemmer. at skabe og facilitere forum er, dialoggrupper og projektgrupper hvor ideer og erfaringer udveksles og nye initiativer og løsninger introduceres. at tilskynde private og offentlige virksomheder til at dokumentere løbende forbedringer som fremmer en bæredygtig udvikling og styrker virksomhedernes konkurrenceevne. at støtte forskning indenfor miljøområdet såvel ved faglig sparring som ved økonomisk bistand. herudover at udbrede viden om miljøområdet samt arbejde for en bæredygtig miljøudvikling til gavn for borgerne og virksomhederne i regionen. 3. Sekretariatet Bestyrelsen er berettiget til, inden for foreningens økonomiske rammer, at ansætte en sekretariatsleder og øvrigt personale til varetagelse af foreningens daglige drift. Det økonomiske grundlag for drift af et sekretariat opnås ved kontingentbetalinger, tilskud og projektmidler.

2 4. Medlemmer 1. Som medlemmer kan optages kommuner og andre offentlige myndigheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner, forsyningsvirksomheder, rådgivere, producenter og leverandører samt offentlige og private virksomheder, som alle gennem deres funktioner eller erhvervsudøvelse har en særlig interesse i udarbejdelse af bæredygtige løsninger og udbredelse af denne viden. 2. Ved optagelse af medlemmer opdeles i følgende kategorier: i. O-medlemmer er offentlige myndigheder identificeret ved at have særlig tilknytning til det område, der er dækket af medlemskommunerne. Endvidere kan andre offentlige myndigheder, der er engageret i miljø- og bæredygtighedsarbejde, optages som O-medlem. ii. V-medlemmer er virksomheder, der gennem deres medlemskab ønsker at deltage i Greenet s aktiviteter og tilbud. iii. F-medlemmer er forretninger, der tilslutter sig Grøn Butik konceptet via medlemskab af Greenet. 3. Bestyrelsen fastlægger optagelsesbetingelser og procedure for optagelse af nye medlemmer, herunder indplacering af de i stk. 2 nævnte kategorier. 4. Udmeldelse skal ske skriftligt med tre måneders varsel til udgangen af et kalender år. 5. Bestyrelsen kan med øjeblikkeligt varsel ekskludere et medlem, der efter bestyrel sens opfattelse modarbejder foreningens formål. I tilfælde af eksklusion er årskon tingentet tabt. Nærmere regler for eksklusion fastlægges af bestyrelsen. 6. Bestyrelsen fastlægger de nærmere retningslinjer for godkendelse af miljøredegørelser eller andre redegørelser, der dokumenterer mål, handlingsplaner og løbende forbedringer, som kan anerkendes med foreningens diplom og flag. 5. Kontingenter 1. Bestyrelsen udarbejder årligt forslag til kontingentfastsættelse for alle medlemmer i henhold til vedtagne principper for fastsættelse af kontingenter. Kontingentfastsættelsen skal godkendes af generalforsamlingen. 2. Kontingenter opkræves forud og skal betales senest tre uger efter påkrav. 3. Kontingentet skal være betalt for at opnå stemmeret på generalforsamlingen. 4. Ved optagelse af nye medlemmer i første halvdel af regnskabsåret betales fuldt årskontingent. Ved optagelse i anden halvdel af regnskabsåret betales halvt årskontingent. 6. Hæftelse Medlemmer hæfter alene med kontingentbetaling for foreningens forpligtelser.

3 7. Generalforsamling 1. Generalforsamlingen har den overordnede myndighed i alle foreningens anliggender inden for de i lovgivningen og nærværende vedtægter fastsatte grænser. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden den 1. juli. 3. Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen finder det hensigtsmæs sigt eller på begæring af mindst 1/3 af medlemmerne efter antal stemmer. Begærin gen skal indgives skriftligt til bestyrelsen og indeholde en begrundelse for indkaldelsen. Den ekstraordinære generalforsamling skal indkaldes inden 14 dage efter begærin gens modtagelse. 4. Generalforsamlinger indkaldes på foranledning af bestyrelsen med højst seks og mindst fire ugers varsel. Indkaldelse kan udsendes med e-post til samtlige medlemmers hovedkontaktpersoner. Indkaldelsen skal indehol de en foreløbig dagsorden for mødet og angive det væsentligste indhold af eventuelle forslag til vedtægtsændringer. 5. Forslag, som ønskes behandlet på en generalforsamling, skal være formanden eller sekretariatet i hænde senest to uger før generalforsamlingen. Endelig dagsorden, hvor også indkomne forslag vil fremgå, vil blive udsendt med e-post til samtlige medlemmers hovedkontaktpersoner senest en uge før generalforsamlingen. 6. Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal indeholde: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af årsrapport og revisionsberetning samt beslutning om godkendelse af resultatopgørelse og balance. 4. Godkendelse af budget for det kommende år, herunder fastlæggelse af kontingent for det kommende år. 5. Indkomne forslag. 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. 7. Valg af revisor. 8. Eventuelt. 7. Generalforsamlingen vælger ved simpelt stemmeflertal en dirigent, der leder forhandlingerne og afgør alle spørgsmål vedrørende sagernes behandling og stemmeafgivning.

4 8. På generalforsamlingen har: Kategori O- og V-medlemmer alle stemmeret med én stemme pr. medlemskab. Øvrige medlemmer ingen stemmeret, men alene møde- og taleret. 9. De på generalforsamlingen behandlede anliggender afgøres ved simpelt stemmeflertal, jf. dog lovparagraf Vedtægtsændringer og ophævelse Til beslutning om ændring i nærværende vedtægter eller eventuel ophævelse af foreningen kræves mindst 2/3 majoritet af samtlige foreningens stemmeberettigede medlemmer, herunder mindst 2/3 af O-medlemmerne. Er 2/3 af medlemmerne ikke til stede ved generalforsamlingen, kan bestyrelsen - senest fire og tidligst to uger efter - indkalde til en ny generalforsamling, hvor ændring i vedtægterne eller foreningens ophævelse kan vedtages med 2/3 af de tilstedeværende medlemmer, herunder mindst 2/3 af de tilstedeværende O- medlemmer. 9. Bestyrelse 1. Generalforsamlingen vælger en bestyrelse til varetagelse af den overordnede ledelse af foreningen og tilsyn med foreningens daglige ledelse. 2. Bestyrelsen består af: - Et medlem fra hver medlemskommune, som er udpeget af kommunalbestyrelsen. - Et tilsvarende antal medlemmer, som vælges blandt virksomhedsmedlemmerne. - Et medlem fra Miljøministeriet. På generalforsamlingen vælges 2 suppleanter for virksomhedsmedlemmerne i bestyrelsen. Virksomhedssuppleanter kan deltage i bestyrelsesmøderne uden stemmeret. De af medlemskommunernes udpegede bestyrelsesmedlemmer kan udpege en personlig suppleant, som kan deltage i bestyrelsesmøder, såfremt bestyrelsesmedlemmet er forhindret. Personlige suppleanters deltagelse skal meddeles sekretariatet inden mødets afholdelse.

5 3. Bestyrelsesmedlemmer og suppleanter fra V-medlemmerne vælges af generalforsamlingen for to år ad gangen, således at halvdelen af bestyrelsesmedlemmer og tilhørende suppleant er på valg i ulige år. 4. Bestyrelsesmedlemmerne fra O-medlemmerne udpeges af O-medlemmet for fire år ad gangen, svarende til den kommunale valgperiode. 5. Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand og næstformand. Formanden vælges blandt de valgte V- medlemmer. 6. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst halvdelen af medlemmerne er til stede, heriblandt formanden eller næstformanden. Beslutningerne afgøres ved almindeligt flertal. Ved stemmelighed er formandens eller i dennes fravær næstformandens stemme udslagsgivende. 7. Bestyrelsen kan nedsætte udvalg, der varetager udvalgte funktioner for netværket. 10. Den daglige ledelse 1. Den daglige ledelse varetages af en sekretariatsleder efter en af bestyrelsen udarbejdet forretningsorden. Bestyrelsen kan nedsætte en koordinationsgruppe og kan udarbejde et kommissorium for denne. 2. Sekretariatslederen er ansvarlig for, at der føres forhandlingsprotokoller over generalforsamlingen og bestyrelsesmøder. Protokollerne er frit tilgængelige for medlemmerne af foreningen. 11. Prokura 1. Foreningen tegnes af formanden i samarbejde med sekretariatslederen. 2. Bestyrelsen kan meddele prokura. 12. Revision Generalforsamlingen vælger en statsautoriseret revisor til at revidere årsregnskabet. Revisor skal føre revisionsprotokol.

6 13. Regnskab 1. Foreningens regnskabsår går fra 1. januar til 31. december. 2. Foreningens årsregnskab skal udarbejdes i overensstemmelse med god regnskabspraksis og underskrives af sekretariatslederen og formanden. 3. Sekretariatslederen udarbejder budgetter for det kommende regnskabsår. Budgetterne forelægges bestyrelsen til godkendelse forinden forelæggelse på generalforsamlingen. 4. Eventuelt overskud skal anvendes til fremme af foreningens formål. 14. Ophør Ved ophør af foreningen kan foreningens midler alene anvendes til almennyttige formål, herunder til tiltag og aktiviteter i overensstemmelse med foreningens formål. Vedtægterne er godkendt på Miljønetværk Syds ordinære generalforsamling den 11. juni 2013 og den ekstraordinære generalforsamling den 25. juni 2013.

VEDTÆGTER. for. Key2Green

VEDTÆGTER. for. Key2Green 9. maj 2011 VEDTÆGTER for Key2Green Navn, hjemsted og formål 1. Navn Foreningens navn er Key2Green. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Odense kommune. 3. Formål Foreningens formål er at styrke danske

Læs mere

VEDTÆGTER GREEN NETWORK

VEDTÆGTER GREEN NETWORK VEDTÆGTER GREEN NETWORK I. NAVN, HJEMSTED og FORMÅL 1. Navn Foreningens navn er "Green Network". 2. Hjemsted Green Networks hjemsted er Lysholt Allé 10, 7100 Vejle. 3. Formål Green Networks formål er at

Læs mere

3.1 Foreningens mission: GroNet skaber og udvikler netværk i Sønderjylland.

3.1 Foreningens mission: GroNet skaber og udvikler netværk i Sønderjylland. VEDTÆGTER for gronet 1. Navn 1.1 Foreningens navn er gronet. 2. Hjemsted 2.1 Foreningens hjemsted er i Sønderjylland. 3. Formål 3.1 Foreningens mission: GroNet skaber og udvikler netværk i Sønderjylland.

Læs mere

VEDTÆGTER Resilience Lab Denmark

VEDTÆGTER Resilience Lab Denmark VEDTÆGTER Resilience Lab Denmark I. NAVN, HJEMSTED og FORMÅL 1. Navn Foreningens navn er "Resilience Lab Denmark". 2. Hjemsted Resilience Lab Denmark hjemsted er Vejle Kommune. 3. Formål Resilience Lab

Læs mere

Vedtægter For Foreningen Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark

Vedtægter For Foreningen Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Vedtægter For Foreningen Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Indholdsfortegnelse I Navn, hjemsted, formål... 2 II Partnere... 2 III Medlemmer... 3 IV Optagelse og udmeldelse... 3 V Ledelse...

Læs mere

Vedtægter For Foreningen Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark

Vedtægter For Foreningen Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Vedtægter For Foreningen Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark Indholdsfortegnelse I Navn, hjemsted, formål... 2 II Partnere... 2 III Medlemmer... 3 IV Optagelse og udmeldelse... 3 V Ledelse...

Læs mere

Dansk Initiativ for Etisk Handel. Vedtægter

Dansk Initiativ for Etisk Handel. Vedtægter Dansk Initiativ for Etisk Handel Vedtægter Vedtægter for Medlemsorganisationen Dansk Initiativ for Etisk Handel 1. Navn og hjemsted Medlemsorganisationens navn er Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH).

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lyngby-Taarbæk Vidensby, og foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Formål og opgaver Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lyngby-Taarbæk Vidensby, og foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Formål og opgaver Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter IQ godkendt d. 26. november 2015

Vedtægter IQ godkendt d. 26. november 2015 Byrådssekretariatet Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Vedtægter IQ godkendt d. 26. november 2015 1. december 2015 Vedtægter

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Dansk Initiativ for Etisk Handel

Vedtægter for Dansk Initiativ for Etisk Handel Vedtægter for Dansk Initiativ for Etisk Handel Indhold 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Medlemskab... 1 4. Organisation... 2 5. Generalforsamling... 2 6. Bestyrelsen... 3 7. Tegning... 4 8. Ændring

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

Vedtægter. For ERISDA-Brugerklubben. 6. udgave - marts 2012

Vedtægter. For ERISDA-Brugerklubben. 6. udgave - marts 2012 Vedtægter For ERISDA-Brugerklubben 6. udgave - marts 2012 1. Foreningens navn Foreningens navn er: ERISDA-Brugerklubben. ERISDA ( Elektronisk Rapporterings- og InformationsSystem for DeponeringsAnlæg )

Læs mere

Vedtægter pr. 28. maj 2013 Foreningens navn og formål

Vedtægter pr. 28. maj 2013 Foreningens navn og formål Vedtægter pr. 28. maj 2013 Foreningens navn og formål 1 1.1 Foreningens navn er Danes Worldwide. 1.2 Foreningens binavn er Dansk Samvirke. 1.3 Foreningens hjemsted er København. 2 2.1 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen BLOXHUB

VEDTÆGTER. Foreningen BLOXHUB 24. maj 2016 VEDTÆGTER for Foreningen BLOXHUB 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er BLOXHUB. 1.02 Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningens formål og virksomhed

Læs mere

Vedtægter for Landsforening Team Succes

Vedtægter for Landsforening Team Succes Vedtægter for Landsforening Team Succes 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Foreningen Team Succes. 1.2 Foreningen har hjemsted i Vejle Kommune. 1.3 Foreningen er en landsdækkende, almennyttig

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 17. generalforsamling den 25. marts 2015. Navn, hjemsted, stiftelse

Læs mere

Vedtægter. for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET. I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret.

Vedtægter. for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET. I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret. Vedtægter for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret. 2.1 Kaffe Konkret har hjemsted i Københavns Kommune. Det kan bestyrelsen

Læs mere

Forslag til ændringer

Forslag til ændringer Vedtægter pr. 24. maj 2018 Foreningens navn og formål 1 1.1 Foreningens navn er Danes Worldwide. 1.2 Foreningens binavn er Dansk Samvirke. 1.3 Foreningens hjemsted er København. 2 2.1 Foreningen er en

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning VEDTÆGTER for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr VEDTÆGTER for Foreningen Dansif CVR nr. 33 63 63 85 Side 2 af 7 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansif. 1.2 Dansif er en frivillig forening. 1.3 Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R G A T E NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2.

V E D T Æ G T E R F O R G A T E NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2. V E D T Æ G T E R F O R G A T E 2 1 1. NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Gate 21. 1.2 Foreningen har hjemsted i Albertslund. 2. FORMÅL: 2.1 Foreningens formål er at iværksætte erhvervsudviklingsaktiviteter

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

VEDTÆGTER for FORENINGEN

VEDTÆGTER for FORENINGEN VEDTÆGTER for FORENINGEN CENTER for UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 14. generalforsamling den 22. marts 2012. 2 VEDTÆGTER for FORENINGEN

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Vedtægter Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Som vedtaget den 13/3-2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Biografforeningen Sofarækken. Stk. 2: Biografforeningen Sofarækken har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen Visit Roskilde

Vedtægter for. Foreningen Visit Roskilde Vedtægter for Foreningen Visit Roskilde 1 NAVN OG HJEMSTED: Foreningens navn er Visit Roskilde. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune. 2 FORMÅL: Foreningens har til formål at fremme turisterhvervet

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480 Vedtægter for Gladsaxe Oplysnings Forbund til godkendelse på bestyrelsesmødet 8/11-2007 og efterfølgende vedtagelse på generalforsamlingen 30/4-2008. Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund

Læs mere

Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning anvende binavne som f.eks. VisitWestDenmark, Hvide Sande etc. i markedsføringsøjemed.

Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning anvende binavne som f.eks. VisitWestDenmark, Hvide Sande etc. i markedsføringsøjemed. Vedtægter for Destination Vesterhavet BAGGRUND Destination Vesterhavet er opstået ved en fusion mellem Ringkøbing Fjord Turisme og turismeaktiviteterne i den selvejende institution ProVarde, med Ringkøbing

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

VEDTÆGTER. for Mino Danmark 1 / 8

VEDTÆGTER. for Mino Danmark 1 / 8 VEDTÆGTER for Mino Danmark 1 / 8 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 3 2 FORENINGENS FORMÅL OG AKTIVITETER:... 3 3 MEDLEMSKREDS OG KONTINGENT... 3 4 EKSKLUSION... 4 5 GENERALFORSAMLING... 4 6 EKSTRAORDINÆR

Læs mere

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans 1 - Navn Foreningens navn er Dansk Forum for Mikrofinans. 2 Formål Dansk Forum for Mikrofinans har til formål at bidrage til at øge kvaliteten og omfanget af den

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

DANSK AUSTRALSK NEW ZEALANDSK VENSKABSFORENING

DANSK AUSTRALSK NEW ZEALANDSK VENSKABSFORENING DANSK AUSTRALSK NEW ZEALANDSK VENSKABSFORENING V E D T Æ G T E R Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening er en ikke-kommerciel organisation og repræsenterer ikke bestemte politiske eller religiøse

Læs mere

Vedtægter for Brugergruppen Albatros

Vedtægter for Brugergruppen Albatros Vedtægter for Brugergruppen Albatros 1. Foreningens navn er Brugergruppen Albatros. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands hjemstedskommune. 2. Foreningens formål er: 1. At varetage

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP 1 Erhvervsrådet i Høje-Taastrup er en uafhængig institution. Dets hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Erhvervsrådet omfatter Høje-Taastrup Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets

Læs mere

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet 23.04.2008 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er De Frie Producenter stiftet 23.04.2008. Foreningens hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter for Horsens-egnens Lokale Aktionsgruppe

Vedtægter for Horsens-egnens Lokale Aktionsgruppe Vedtægter for Horsens-egnens Lokale Aktionsgruppe I. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Navn Aktionsgruppens navn er Horsens-egnens Lokale Aktionsgruppe. 2. Hjemsted (Område) Aktionsgruppens hjemsted er Horsens

Læs mere

Friluftsrådets vedtægter

Friluftsrådets vedtægter Friluftsrådets vedtægter 1 NAVN Friluftsrådet (Friluftsorganisationernes paraply) er en landsforening med hjemsted i København. Internationalt anvendes navnet Danish Outdoor Council. 2 FORMÅL Friluftsrådet

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Orange Makers

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Orange Makers V E D T Æ G T E R for Foreningen Orange Makers 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Foreningen Orange Makers. 1.02 Foreningen har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

197-176166 AHJ/aje VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK. Advokatfirma

197-176166 AHJ/aje VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK. Advokatfirma 197-176166 AHJ/aje VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Repræsentantskabet... 4 4. Bestyrelsen...

Læs mere

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Adopterede 30+. Foreningens hjemsted er sekretærs adresse. 2 Foreningens formål At skabe et fortroligt forum, hvor MEDLEMMERNE kan dele

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder

Læs mere

Vedtægter for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern

Vedtægter for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern Vedtægter for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern 1. Navn Aktionsgruppens navn er LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern. 2. Hjemsted (Område) Aktionsgruppens hjemsted er Lemvig og Ringkøbing-Skjern Kommuner. 3. Formål

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

NLP Foreningen i Danmark vedtægter

NLP Foreningen i Danmark vedtægter NLP Foreningen i Danmark vedtægter Vedtægter for NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. 1. Foreningens navn Foreningens navn er NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. Dens hjemsted er den til enhver

Læs mere

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening 1 Foreningen Gadstrup Gymnastik Forening (GIFG) er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde Kommune. Gadstrup IF er tilsluttet

Læs mere

Kalundborgegnens Erhvervsråd, der er en medlemsstyret erhvervsforening, er en selvstændig juridisk person. Dets hjemsted er Kalundborg Kommune.

Kalundborgegnens Erhvervsråd, der er en medlemsstyret erhvervsforening, er en selvstændig juridisk person. Dets hjemsted er Kalundborg Kommune. Vedtægter 1 Indledning Kalundborgegnens Erhvervsråd, der er en medlemsstyret erhvervsforening, er en selvstændig juridisk person. Dets hjemsted er Kalundborg Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets formål er

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

Vedtægter. For. Forenede Danske El-bilister, FDEL

Vedtægter. For. Forenede Danske El-bilister, FDEL Vedtægter For Forenede Danske El-bilister, FDEL 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Forenede Danske El-bilister, FDEL. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter

Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted i Herning. 2. Formål Herning Krisecenters formål er at være boform for voldsramte

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100%

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% GENERELLE BESTEMMELSER 1.1 Foreningens navn er Foreningen FORUM100%. 1. Bestyrelsen for FORUM100% har ret, men ikke pligt til at beskytte navnet

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R OTTERUP HANDELSFORENING

V E D T Æ G T E R F O R OTTERUP HANDELSFORENING V E D T Æ G T E R F O R OTTERUP HANDELSFORENING Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Otterup Handelsforening. Foreningens hjemsted er Nordfyns Kommune, Fyn. Foreningen er selvstændig og er ikke underlagt

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Stk. 2: Foreningens hjemsted er København FORMÅL

VEDTÆGTER FOR. 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Stk. 2: Foreningens hjemsted er København FORMÅL VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Foreningens hjemsted er København FORMÅL 2 Foreningens formål er: administrere GS1 systemet i Danmark med udgangspunkt i behovene

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen Byg til Vækst

VEDTÆGTER for foreningen Byg til Vækst VEDTÆGTER for foreningen Byg til Vækst Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Byg til Vækst. Foreningen har hjemsted i Odense Kommune. Medlemskreds og kontingent 2 Foreningens medlemmer er Odense, Assens,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG - 1 - 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Den Gule Bygning i Vildbjerg. Dens hjemsted er Herning Kommune. Foreningen er oprettet ved

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK VEDTÆGTER for foreningen 3PDK (Binavn: De 3 principper i Danmark og 3p i Danmark) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er 3PDK. Foreningen er en non-profit organisation. Foreningen bruger ligeledes binavnene

Læs mere

NYE VEDTÆGTER TIL BEHANDLING PÅ EKSTRAORDINÆRE GENERALFORSAMLINGER DEN 8. OG 15. DECEMBER 2015

NYE VEDTÆGTER TIL BEHANDLING PÅ EKSTRAORDINÆRE GENERALFORSAMLINGER DEN 8. OG 15. DECEMBER 2015 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BJERRINGBRO ELVÆRK Paragraf 1: 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Foreningen Bjerringbro Elværk. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro, Viborg kommune. Paragraf 2: 1.

Læs mere

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub Som vedtaget på generalforsamlingen den 24. februar 1983 Revideret i april 1985, februar 1995, februar 2000, juni 2001 og april 2003. 1 Klubbens navn er Pyttur, som binavn

Læs mere

VEDTÆGTER Maj 2016 (genbehandlet uden ændringer maj 2017) Staalcentrum Processing Equipment for the Food Industry

VEDTÆGTER Maj 2016 (genbehandlet uden ændringer maj 2017) Staalcentrum Processing Equipment for the Food Industry VEDTÆGTER Maj 2016 (genbehandlet uden ændringer maj 2017) Staalcentrum Processing Equipment for the Food Industry I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Foreningens navn er Staalcentrum Processing Equipment

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Lærke-, Spurve- og Vibevænget". Foreningens hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN. Det historiske oplevelsescenter ANDELSLANDSBYEN NYVANG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN. Det historiske oplevelsescenter ANDELSLANDSBYEN NYVANG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN Det historiske oplevelsescenter ANDELSLANDSBYEN NYVANG I forbindelse med oprettelsen af Andelslandsbyen Nyvang den 28. maj 1992 er Foreningen, Det historiske oplevelsescenter,

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune.

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. 2 Formål Institutionens formål er at fremme

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen Team Tvilling

VEDTÆGTER. for. Foreningen Team Tvilling VEDTÆGTER for Foreningen Team Tvilling 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er Team Tvilling. 1.2 Foreningens hjemsted er København Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Foreningen har til formål på almennyttigt

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

Vedtægter for foreningen STATIONEN

Vedtægter for foreningen STATIONEN Vedtægter for foreningen STATIONEN 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Stationen Dens hjemsted er Aulum i Herning Kommune. Foreningens er oprettet ved en stiftende generalforsamling den

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Helsingør Indhold: 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 FORMÅL 3 3 MEDLEMMER 4 4 GENERALFORSAMLING 5 5 BESTYRELSEN 6 6 REGNSKAB OG REVISION 8 7 HÆFTELSE OG TEGNINGSREGLER 8 8

Læs mere

2. Formål: 3. Medlemskab:

2. Formål: 3. Medlemskab: VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN MUSIK & UNGDOM 1. Navn: Organisationens navn er. s hjemsted er Københavns Kommune. er medlem af Dansk Ungdoms fællesråd (DUF) og Jeunesses Musicales International (JMI).

Læs mere