Årsberetning for Golden Raceledelsen 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning for Golden Raceledelsen 2013"

Transkript

1 Årsberetning for Golden Raceledelsen 2013 Raceledelsen(RL) for Golden Retriever bestod ved årets start af 5 medlemmer og 2 suppleanter, og havde konstitueret sig som følgende: Konstituering Formand: Laila Ager Næstformand: Marlene Birkebæk Kasserer: Birger Knudsen Sekretær: Jeanette Filskov Medlem: Palle Ingemann 1. suppleant: Randi Jensen 2. suppleant: Gunilla Penzien Desværre meddelte Marlene Birkebæk efter et par møder at hun var nødsaget til at trække sig fra RL, og derfor overtog Jeanette Filskov hendes plads som næstformand. En stor tak fra RL skal lyde til Marlene Birkebæk, for det kæmpe arbejde hun har lagt i RL Gunilla Penzien så sig desværre også nødsaget til at trække sig, og dermed indtrådte Randi Jensen som sekretær. Efter dette konstituerede RL som følgende: Formand: Laila Ager Næstformand: Jeanette Filskov Kasserer: Birger Knudsen Sekretær: Randi Jensen Medlem: Palle Ingemann Hermed en lidt amputeret RL som skulle i gang med årets opgaver. Møder: Raceledelsen har i alt afholdt 8 møder. I alt 5 på Fraugdegård, og 3 via SKYPE. Møderne på SKYPE sparer os for en del i kørselsudgifter, men det har været

2 nødvendigt for os i år at afholde en del face2face møder pga. af omstruktureringerne i Raceledelsen. Vi har en aftale med DRK om tilladelse til at godkende referater på mail, da det ellers ville være temmelig besværligt at skulle sende dem rundt i landet for at få de enkelte RL medlemmers underskrifter. Medlemstal: Ved årsskiftet 2013/14 var der i alt 4086 medlemmer i DRK i forhold til 4297 sidste år en nedgang på 211. OBS MANGLER DE NYE TAL, DE SKULLE KOMME PÅ MANDAG 1032 af medlemmerne har tilhørsforhold til golden retriever i forhold til 1050 sidste år altså en lille golden nedgang på 18 medlemmer. Sidste år var nedgangen på 103 medlemmer. Denne nedgang i medlemstallet i DRK har stået på i en del år nu og har siden 2007 været temmelig markant. DRK er opmærksom på problematikken om at få nye medlemmer og samtidig fastholde de medlemmer, som allerede er i klubben. RL håber, med vore tiltag i 2014, at øge interessen for at være aktiv med sin golden og på den måde fastholde nogle af de medlemmer, som har tilhørsforhold til golden retriever. Vi kan kun opfordre jer som opdrættere til at bruge hvalpetilbudspakkerne fra DRK, og på denne måde få startet interessen hos hvalpekøberne. Stambogsføringer: I 2013 er der blevet stambogsført 1038 goldens en lille nedgang på 35 registreringer, da der i 2012 blev registreret 1073 goldens. I 2013 var der 29 importer, kontra 31 importer i 2012, et tal der har været rimelig stabilt de sidste mange år. Arbejdet i 2013: Arbejdet i 2013 har været præget af de omstruktureringer vi har haft i RL. De forskellige medlemmer har skullet bære en del ekstra arbejdsbyrder. Vi har internt i RL, har været nødsaget til at bruge meget tid på at definere de forskellige opgaver mm. Vi satser nu på at der skulle være styr på disse ting. Årets aktiviteter:

3 Desværre måtte vi først på året den 28/2 sige farvel til en person som har fyldt meget i golden verdenen, nemlig Agnes Mortensen. Vi vil her godt holde et minuts stilhed for at ære hendes minde. SKAL DET MED HER? HVAD SYNES I? Ligesom de foregående år havde vi i foråret og juni WT-holdudtagelser til NM med deltagelse i alle klasser, og også det tilbagevendende forårsarrangement med markprøve og udstilling i Jylland var på programmet. Den 8-9. juni var der trippelarrangement på begge sider af Storebælt (Stenlille/Bække). Også i år forsøgte vi at afholde DNA-dage i forbindelse med trippelarrangementet, hvor man for et ret beskedent beløb kunne få taget blodprøve til DNA-test for prcd-pra, GR1 PRA og ichthyosis. Der var dog ikke samme tilslutning som året før, og det endte med at arrangementet måtte aflyses. På vores WT er har der i år også været mulighed for at stille i baby/uøvet klasse, hvor man kunne deltage med sin helt lille hvalp, eller hvis man selv var ny deltager på prøve. Det har været en stor succes, som vil blive gentaget i Den 21/6 havde vi et foredrag med Dyrlæge Lene Boysen omkring hudbetændelser og resistente bakterier. Der var rigtig god tilslutning, især taget i betragtning af, at det var en mulighed der opstod med kort varsel. Efter opfordring startede RL i år kvalifikationstræning op i Hønning Plantage i juni. Dette var en stor succes og RL vil næste år arbejde på at det startes på begge sider af Storebælt. I juli var der igen racedyst i DJU med deltagelse af de to hold, som blev etableret på trippelarrangementerne. Der er afholdt 2 mentalbeskrivelser (1/6, 31/8). En stor tak til Lisbeth for at påtage sig dette arbejde. I august var der både NM i Norge og racens eget efterårsarrangement i kalenderen. Efterårsarrangementet blev i 2013 afholdt Tolstrup/Ringsted. Der var en del kritik af udstillings placering i 2012 på Lolland, så derfor forsøgte vi at lægge den mere centralt, hvilket også kunne ses på tilmeldingerne. Til sidst blev det også til en enkelt vinder A og to åben A prøver. Vinder A-prøven i december blev heldigvis gennemført trods planlægnings problemer. Dette blev diskuteret internt i RL, og der vil næste år ikke komme til at være en A prøve samme weekend som Elite prøven. Til slut vil jeg nævne 2 resultater som i dag ellers ikke vil blive nævnt i de sædvanlige beretninger: Vi har i 2013 fået en ny rallychampion, West End s Action Man. Opdrætter: Gitte Schierning. Ejer: Naja Friis Andersen. Derudover er der for første gang nogensinde en dansk opdrættet golden der er blevet Norsk Unghundemester.

4 Det drejer sig om Sungold Speedy Gonzales. Opdrætter: Susanne Forchhammer. Fører: Joe Christensen. RL ønsker tillykke med de flotte resultater. Nyt i 2013: Vi havde arrangeret et uofficielt DM. Desværre var koordinationen af opgaver i forbindelse med arrangementet ikke gennemgået nok internt i RL, til at opgaven blev løst på ordentlig vis. Vi manglede på dagen både diplomer og medaljer. Hvilket var en skam da alle deltagere havde gjort meget ud påklædning mm. Vi fik hurtigt arrangeret at alle modtog dette efter DM et. Beklager fejlen Vi har internt i RL gennemgået arbejdsgangen vedr. arrangementer nøje, og håber derved at kunne undgå en sådan situation igen. 2014: I 2014 vil RL afholde alle de arrangementer, som er blevet en tradition i vores race. Der vil også blive sat fokus på golden træning igen. Og udover et træningstræf med udefrakommende trænere, vil de som blev sendt af sted i 2013 med tilskud fra RL til NM skulle arrangere et træningstræf for RL i Vi vil forsøge at arrangere to ringtrænings- og trimme kurser i 2014, gerne omkring april/maj og til september på begge sider af Storebælt. Til slut vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle de mennesker, der i 2013 har lavet et stykke frivilligt arbejde i vores race. Det kræver et stort stykke arbejde at arrangere alle vores prøver, udstillinger, mentalbeskrivelser og trimmekurser, og også på dagen for disse arrangementer er der mange opgaver, der skal løses. Mange har også bidraget med administrativt arbejde, det være sig regnskab, hjemmeside, hvalpelister og meget andet. Der er også nogle medlemmer, som har taget ud i Skandinavien og repræsenteret Danmark og på den måde gjort noget godt for vores race. Alle disse mennesker fortjener en stor tak for deres indsats, og jeg håber, at endnu flere vil melde sig under fanen i 2014.

5 Årsberetning fra UU UU bestod ved årets start af 6 medlemmer, Inge Nygaard, Connie Pallesen, Gitte Sjælland, Anette Damm, Bettina H Christensen og fra raceledelsen Randi Jensen. Conni Pallesen valgte at stoppe i UU efter det første møde, og Randi Jensen valget også at stoppe i UU, Laila trådte ind i stedet. Sidst på året valgt Inge Nygaard og Gitte Sjælland også at stoppe i UU, men har givet tilsagn om at de vil være behjælpelige med evt. trimme kurser. Så nu består UU af 3 medlemmer Anette Dam, Laila Ager og Bettina H Christensen. I 2013 afviklede vi vanen tro 2 race udstillinger. En på Jylland i Vonge hvor der var 98 hunde tilmeldt, og en på sjælland i tolstrup hvor der var 64 hunde tilmeldt. Vi har i skrivende stund inviteret 2 engelske dommer til vore race arr. I På jyllandsiden bliver det Jo Naylor Kennel Frankby, og på Sjælland bliver det Jan Muncey Kennel Kennelridge. De har begge takket ja til invitationen. Vi har fået mulighed for at dele en dommer med flatcoated, så vi får evt en ekstra race udstilling i år. Det bliver muligvis d. 13. sept. Dommeren er Susan Godwin. UU skal i 2014 stå for udstillings delen på vores trippel arr. I maj. Til at dømme skuet i jylland har vi inviteret Connie Pallesen, hun har givet tilsagn om at hun gerne vil. Til at dømme skuet på Sjælland har vi inviteret Lillian Hansen, men mangler lige at få et par sidste deltaljer på plads. Til sidst vil vi gerne benytte lejligheden til at takke alle dem som har hjulpet på vores arrengementer.

6 Årsberetning 2013 fra Sundhedsudvalget for Golden Retriever. Det nye sundhedsudvalg konstitueredes ved et møde 13. marts 2013 på Fraugdegaard, da de tidligere udvalgsmedlemmer havde valgt at fratræde i utide. Sundhedsudvalget fik følgende sammensætning: Formand: Udvalgsmedlemmer: Nina Behrens Jensen Jeanette Filskov Randi Jensen Gunilla Penzien (marts-april) Det nye udvalg besluttede ret hurtigt, at det var nødvendigt at komme i dialog med DKK, da der var megen usikkerhed hos opdrætterne om, hvor hårdt DKK kunne finde på at gribe ind, hvis man som opdrætter lavede et kuld hvalpe, hvor der var anvendt hunde med en påvist diagnose i avlen. Sundhedsudvalget fik derfor arrangeret et møde med Dansk Kennel Klub's Sundhedudvalg den 15.april 2013 for bla. at diskutere DKK's holdning til Ichthyosis. Mødet med DKK var rigtig konstruktivt. DKK's sundhedsudvalg og DKK's formand Jørgen Hindse Madsen gav accept på, at vi kunne betragte DNA testen for Ichthyosis som en af de parametre, der skal indgå i betragtningen af, om en Golden Retriever er god nok til at benytte i avlen. Det blev desuden accepteret, at der også fremover både kan bruges hunde med en påvist diagnose og hunde, der er bærere af genet for Ichthyosis. Ichthyosis har været kendt hos Golden Retrievere i mange år, men først de seneste år er det blevet muligt at DNA teste hundene på området. Det blev også aftalt, at der skal laves en skrivelse om Ichthyosis i samarbejde med DKK. Skrivelsen er endnu ikke udarbejdet i den endelige udgave, men Sundhedsudvalget har sendt et forslag frem til godkendelse af DKK. Dyrlæge Lene Boysen har igangsat en spørgeskemaundersøgelse om Ichthyosis, der er fremsendt til ejere af hunde med diagnosen (40 hunde med diagnosen indgår i undersøgelsen). Når undersøgelsen er færdig, og resultatet foreligger, vil Raceledelsen sammen med DKK udarbejde med en overordnet langsigtet plan, for at forsøge at nedbringe forekomsten af Ichthyosis hos Golden Retrievere. Foreløbig optælling af registrede kuld hvor en af forældrene har en kendt status "Fri for Ichthyosis" i perioden viser samlet 140 registrede kuld og heraf 40 kuld med 1 kendt forældre fri dvs. 29% kuld hvoraf den ene forældre er "Fri for Ichthyosis". 9. maj 2013 havde sundhedsudvalget arrangeret et foredrag i DKK's lokaler med Dyrlæge Lene Boysen. Emnet var resistente bakterier. Pernille Andersen fra firmaet Merial (sponsor for Lene's foredrag) gav desuden et indlæg om forebyggelse og behandling mod lopper og flåter m.m. Det var en god aften med stort medlemsfremmøde og mange tilkendegivelser om, at et lignende arrangement gerne måtte gentages med et andet emne. Sundhedsudvalget håber, at vi fremover kan lave arrangementer både øst og vest for bæltet. Udvalget havde planlagt 2 kollektive DNA testdage, en på Sjælland og en i Jylland, og det var forinden aftalt med dyrlægerne, at vi ville få rabat på test for Prcd-PRA, PRA I, PRA II og Ichthyosis, hvis tilslutningen var god nok til det. Desværre måtte dyrlægen fra Jylland melde fra i sidste øjeblik inden arrangementet, og på Sjælland var ikke nok tilmeldte på Sjælland til at dette kunne gennemføres. Dato for arrangementerne var annonceret i Retrieveren i god tid før den planlagte afholdelse. Udvalget har løbende informeret om arvegang i Retrieveren og opfordret medlemmer til at komme med forslag til emner på sundhedsområdet, som de gerne vil vide mere om. Desværre har det været meget sparsomt med henvendelser, men vi har modtaget et par ideer til at arbejde videre med næste år. På hjemmesiden for Golden Retrievere er der oprettet et menupunkt "Sundhedsudvalg", hvor Raceledelsens holdning/redskaber til opdræt af Golden Retrievere er lagt, så alle har mulighed for at se, hvad Raceledelsen mener, at der bør tages aktivt stilling til, inden man vælger at opdrætte et kuld Golden Retrievere. Der arbejdes sammen med DKK på at få lavet et koncept til en købsaftale, som alle medlemmer kan benytte sig af. Resultater til "Årets opdrætter Sundhed" skal indberettes til Raceledelsen, der vil offentliggøre vinderen i Udvalget har således afholdt 2 møder hvor vi har været til stede alle sammen (det ene på DKK). Det øvrige arbejde er sket via telefon og mail. Nina Behrens Jensen Formand for Sundhedsudvalget

7 TMU Årsberetning 2013 TMU udvalg bestod i 2013 af. Birger Knudsen (formand) Andrè Lilja Palle Ingemann Sven Christensen André valgte midt på året at træde ud af TMU og der skal lyde en stor tak til ham for det arbejde der er lavet. TMU blev suppleret sidst på året med Dorthe Vestergaard. Udvalget har holdt 2 møder og holdt løbende telefon møder, I 2013 har der været 16 arrangementer som TMU har været involveret i. Arrangementer som TMU udvalget var involveret i for 2013 så således ud: WT Træning på begge sider af Storebælt, gennemført af deltagere fra NM WT prøver, alle med holdudtagelse. 2 i Jylland og 2 på Sjælland, hvor af den ene blev afholdt som DM for hold i alle racer 1 Nordisk WT i Norge samt B prøve også i Norge 2 markprøver B med kvalifikationsprøver. 1 i Jylland og 1 på Nordsjælland/Femsølyng 3 markprøver A. 2 åben A prøver, (Holsted og Juellund) og 1 markprøve A vinder på Agerup 2 trippelarrangement, 1 i Jylland og 1 på Sjælland 1 Nordea Cup racedyst (DJU`s racedyst) 1 kvalifikations træning og afsluttende kvalifikationsprøve Træningsweekend i Jylland Resultaterne fra alle disse arrangementer har været offentliggjort i Retrieveren og på racens hjemmeside. Stort tillykke til de hunde der blev præmieret og vinderplaceret på prøverne. Dog skal det lige nævnes her de danske hunde er blevet henholdsvis Svensk, Norsk og Nordisk champions og dansk brugschampion: DKBRCH FIBRCH NOJCH og NORDJCH Tanjin Gismo DKBRCH DKWTCH NOJCH Ida Red My Melodie Of Golden Spirit DKBRCH NOJCH SEJCH NORDBRCH Doubleuse Grousemountain Det meget høje aktivitetsniveau kræver rigtig mange mennesker. TMU vil gerne takke alle de personer der har ydet en indsats for at få alle disse arrangementer gennemført til glæde og gavn for

8 Golden Retrievere og deres mennesker. I 2013 blev der gennemført WT er i samarbejde med Flat på begge sider af Storebælt og dette samarbejde blev en stor succes. Tusind tak til jer alle sammen. Ligeledes tak til alle sponsorer, PetCare og Dummyshoppen, der har sponsoreret præmier til arrangementerne. Ligeledes til de øvrige sponsorer skal der lyde en stor tak TMU vil forsøge at fastholde det høje aktivitetsniveau i 2014, og der vil blive et fortsat samarbejde med Flat på WT og i 2014 ligeledes på Tripel arrangementerne. Som tidligere nævnt vil der blive fokuseret mere på træning for vore hunde i 2014 end i 2013 Der er pt. planlagt: 1 vintertræning i Jylland 1-3 træningsarrangementer herunder Træningsweekend på Sjælland 4 WT- prøver (2 i Jylland og 2 på Sjælland), også i 2014 vil der blive afholdt DM for hold 2 B-prøver og kvalifikationsprøver 2-4 A-prøver (2 for åben og 2 for vinder) 2 Tripel arrangementer (Jylland og Sjælland) Og som et helt nyt tiltag vil der blive afholdt DM i alle klasser. Regler herfor vil blive sat på hjemmesiden, når de er godendt af RL. På racens hjemmeside kan man allerede nu se en del af disse planlagte arrangementer. Birger Knudsen

Raceledelsens beretning for året 2014

Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsen for Labrador Retriever, kom for klubåret 2014, til at bestå af Connie Svane Petersen, Henrik Hansen, Peter Bloch, Camilla Juelsgaard, Lise Møller Frandsen,

Læs mere

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg.

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Årsberetning 2014 Raceledelsens årsberetningen for 2014: Valget 2013 Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Suppleanter blev valgt

Læs mere

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård.

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. 1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. Til mødet var: Henrik Hansen, Camilla Juelsgaard, Connie Svane, Thorleif Rigenstrup, Peter Bloch og Helle Golstrup, ref.. Afbud fra:

Læs mere

GOLDEN SUNDHEDSUDVALGSMØDE Søndag d. 28-06-2009 Kl. 10,30 DRK s Sekretariat Fraugdegaards Alle 4 Fraugde 5220 Odense SØ

GOLDEN SUNDHEDSUDVALGSMØDE Søndag d. 28-06-2009 Kl. 10,30 DRK s Sekretariat Fraugdegaards Alle 4 Fraugde 5220 Odense SØ GOLDEN SUNDHEDSUDVALGSMØDE Søndag d. 28-06-2009 Kl. 10,30 DRK s Sekretariat Fraugdegaards Alle 4 Fraugde 5220 Odense SØ Deltagende: Laila Ager (LA) Betina H. Christensen (BC) Marianne Klitgaard (MK) Susanne

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 27. maj 2013 Kl.: 15.00-20.30 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Afbud: Dot Preil, Bjarke Mortensen Referat A. Underskrivelse af referater Følgende referater blev underskrevet:

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 VALG/KONSTITUERING: Raceledelsens valgresultat ved valget december 2007 gav nyvalg til Marlene Birkebæk og

Læs mere

Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse.

Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse. Årsberetning 2015 Raceledelsens årsberetningen for 2015 Valget 2014 Ved valget til raceledelsen i 2014 var der ikke kommet kandidater, så både det sidste medlem af raceledelsen samt suppleanter skulle

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet Årsberetning 2017 Raceledelsens årsberetning for 2017 Valget 2017 Valget til raceledelsen i 2017 blev atter et fredsvalg, idet Christian Brix Søndergaard valgte at genopstille og da der ikke var andre

Læs mere

Golden Raceledelsen, årsberetning for 2006. Årsmøde søndag d. 28. januar 2007 kl. 13.30

Golden Raceledelsen, årsberetning for 2006. Årsmøde søndag d. 28. januar 2007 kl. 13.30 Golden Raceledelsen, årsberetning for 2006 Årsmøde søndag d. 28. januar 2007 kl. 13.30 Sted: Korsør vandrehjem "Svenstrupgaard", Svenstrup Strandvej 3, 4220 Korsør. Raceledelsen for Golden Retriever har

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium.

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Nærværende samarbejdsaftale er baseret på vedtægterne for Dansk Retriever Klub samt en revidering af dokumenterne Samarbejdsaftale

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Årsberetning fra bestyrelsen for året 2014

Årsberetning fra bestyrelsen for året 2014 Årsberetning fra bestyrelsen for året 2014 Dansk Retriever Klub har i 2014 mistet tre markante personligheder, Lise Bay, Lissi Bauder og Johnny Henriksen. Alle tre har med hver deres personlighed og indsats

Læs mere

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ.

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. A. Valg af dirigent: På raceledelsens vegne, foreslog Lisbeth Bech, - K.K. Jensen,

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

Golden Årsmøde Referat d. 25. januar 2009

Golden Årsmøde Referat d. 25. januar 2009 Golden Årsmøde Referat d. 25. januar 2009 Medborgerhuset, Kulturhuset, Skolegade 1, 4220 Korsør Velkomst v. afgående formand Lisbeth Bech. Dagsorden ifølge DRK's vedtægter fra 1998, 14 stk. 26: a. Valg

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2011 Dato: 04.04.2011 Sted: Hanne Jensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Susanne

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Velkommen til årets generalforsamling, og traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2016. Først stor tak til Peter, for at vi kan få lov at være her og også

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2013 Dato: 05-02-2013 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen SL Fraværende:

Læs mere

Årsmødet 2015. Dagsorden i flg. Vedtægterne:

Årsmødet 2015. Dagsorden i flg. Vedtægterne: Årsmødet 2015 Dagsorden i flg. Vedtægterne: Årsmødet 2015 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af mindst 2 stemmetællere (antallet afgøres af dirigenten). 4a. Raceledelsen aflægger beretning

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2014 kl. 18.30 Munkebjerg Hotel Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2014 kl. 18.30 Munkebjerg Hotel Munkebjergvej 125, 7100 Vejle Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2014 kl. 18.30 Munkebjerg Hotel Munkebjergvej 125, 7100 Vejle Deltagere: Bestyrelsen, Regions kontaktpersoner, repræsentant fra Udstillingsudvalget,

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007 I november 2007 mistede Region Østjylland et mangeårigt skattet medlem, idet Willi Christensen efter 2 års kamp mod en kræftsygdom, måtte give op. I regionen vil vi mindes Willi som en positiv person,

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen På årsmødet den 19. januar 2012 blev Helle B. Engelsen og Mette Stubkjær valgt til regionsledelsen. Maj Britt Kring blev 1. suppleant. Der var desværre ikke muligt

Læs mere

Bestyrelsen er herefter konstitueret således: Luise Linnemann Rasmussen

Bestyrelsen er herefter konstitueret således: Luise Linnemann Rasmussen Referat af bestyrelsesmøde 14.5.2013 kl. 16.30. Deltagere: Lars Nordenhof, Jan Hansen, Connie Svane Petersen, Hans Jørgen Lundgaard, Pernille Schwartz, Tina Jungshoved-Bjerre, Luise Rasmussen Referat jf.

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 14-05-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Ingen. Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 14-05-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Ingen. Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 14-05-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Hanne Søndenbroe (HS) Annika Christiansen (AC) Anders Steffensen (AS) Frank Graversen

Læs mere

Referat af Goldens årsmøde på Fraugdegaard søndag den 31. januar 2010 kl. 13.00.

Referat af Goldens årsmøde på Fraugdegaard søndag den 31. januar 2010 kl. 13.00. Referat af Goldens årsmøde på Fraugdegaard søndag den 31. januar 2010 kl. 13.00. Dagsorden iflg. vedtægterne: a) Valg af dirigent. b) Valg af referent. c) Valg af mindst 2 stemmetællere (antallet afgøres

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Den mundtlige beretning for 2017 Planer for det fremtidige arbejde i 2017 Regions Ledelsen har udvalgt nogle indsatsområder for 2017. Som man bemærker er det de samme indsatsområder vi har haft de seneste

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Medlemsmøde søndag d. 18/3 i Nyborg

Medlemsmøde søndag d. 18/3 i Nyborg Referent; Jesper H. Møller 1. Præsentation af RL Medlemsmøde søndag d. 18/3 i Nyborg Maria bød velkommen og hvert RL medlem præsenterede sig kort. 2. Ordstyrer Kaj Klysner blev valgt 3. Baggrunden for

Læs mere

REFERAT FRA GOLDEN RETRIEVERS ÅRSMØDE 2013

REFERAT FRA GOLDEN RETRIEVERS ÅRSMØDE 2013 REFERAT FRA GOLDEN RETRIEVERS ÅRSMØDE 2013 KORSØR MEDBORGERHUS Maria Lindegaard bød forsamlingen velkommen! a) Valg af dirigent. RL foreslog K.K. Jensen (DKK) KK enstemmigt valgt KK gennemgik årsmødets

Læs mere

Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011

Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011 Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011 a. Valg af dirigent KK foreslået af raceledelsen og valgt med applaus. KK startede med at erklære årsmødet lovligt indkaldt. Konstaterede at der var 51 stemmeberettigede

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2015 Dato: 8. april 2015 Sted: HJ Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2015 Dato: 2. marts 2015 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Bent Schwartzbach BS Dennis Voxted DV Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl. 18.00 Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Status på skud - orientering om en næsten umulig problematik

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Søndenbroe HS

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Søndenbroe HS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2014 Dato: 02-06-2014 Sted: Hanne Søndenbroe HS Deltagere: Susanne Wærling SW Hanne Jensen HJ Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Preben Arenfeldt PA Bent

Læs mere

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ)

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ) Referat af RKU møde Regionerne og racerne 19-09-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Claus Jensen (CJ) Keld Jørgensen

Læs mere

Begge vores suppleanter valgte at genopstille på selve årsmødet og uden modkandidater.

Begge vores suppleanter valgte at genopstille på selve årsmødet og uden modkandidater. Årsberetning 2016 Raceledelsens årsberetning for 2016 Valget 2015 Valget til raceledelsen i 2015 blev atter et fredsvalg, idet Kresten Henriksen og Susanne Tillge valgte at genopstille og da der ikke var

Læs mere

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro 1.Velkommen v/avlsrådsformanden 2. Info fra Avlsrådet 3. Ændringer i Gældende bestemmelser 4. Hvalpeliste 5. Frokost 6. Indkomne forslag 7.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid.

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid. Ledelsens beretning for 2013. Ledelsen På årsmødet den 16. januar 2013 blev Ane Gleerup, Claus Christensen og Jens Andersen valgt til regionsledelsen. Anne Marie Henriksen blev valgt som 1. suppleant.

Læs mere

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer.

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer. Referat fra Racerepræsentantmøde 9/10-2016 Hotel Villa Gulle, Nyborg Referent: Dagsorden 1. Velkomst ved klubbens formand Referat Allan bød alle RR velkommen. Vi ville gerne have flere racer repræsenteret,

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 12-03-2013. Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 12-03-2013. Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 12-03-2013 Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup.

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Regionsledelsesmøde nr.4 2016 18. APRIL 2016 kl. 18.00 Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Deltagere: Charlotte Staun, Flemming Roed, Jan Henriksen, Per Rethmeier, Thore Grøndahl, Rikke Andersen,

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen.

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen. Regionsledelsesmøde nr. 3 den 29. april 2015 Hos Lars Lynggaard Jensen kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Michael Rousau (

Læs mere

Nordisk Avlsrå dsmøde 2014, Sverige.

Nordisk Avlsrå dsmøde 2014, Sverige. Nordisk Avlsrå dsmøde 2014, Sverige. Den 15.-16. marts 2014 var den svenske Flatcoated Retrieverklub (FRK) værter for en nordisk avlsrådskonference. Danmark havde værtskabet for den seneste konference,

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Mødedato: Søndag d. 23. oktober 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA

Emne: Møde nr Dato: Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2014 Dato: 01-04-2014 Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Deltagere: Susanne Wærling SW Hanne Jensen HJ Louise Munchaus Adsbøl LA Hanne Søndenbroe HS Fraværende:

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen.

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Referat for SK møde d. 06.04.2011 Tidspunkt: Kl 20.00 Sted: Skype Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Valg af ordstyrer ( Ingeborg Pedersen) Valg

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Annika Christiansen (AC) Frank Graversen (FG) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Deltagere: Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Keld Kongsted, Jette Hartvigsen Fraværende:

Læs mere

Formandens beretning 2018: Velkommen til de nye grundejere, der er kommet til siden sidst. Vi har haft 5 grundejerskift i det forgangne år 2017.

Formandens beretning 2018: Velkommen til de nye grundejere, der er kommet til siden sidst. Vi har haft 5 grundejerskift i det forgangne år 2017. Formandens beretning 2018: Velkommen til de nye grundejere, der er kommet til siden sidst. Vi har haft 5 grundejerskift i det forgangne år 2017. Da de fleste aktiviteter og oplysninger kan findes på foreningens

Læs mere

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 1 af 4 www.flatcoat.dk

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 1 af 4 www.flatcoat.dk TILLYKKE MED DIN/JERES NYE FLATCOAT! Raceledelsen for Flatcoated retriever, vil hermed ønske tillykke med den nye hvalp. I daglig tale kaldet: en "Flat". Vi håber ikke det kommer som en overraskelse, men

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

På Regionsledelsesmødet den 13. februar konstituerede RL sig således:

På Regionsledelsesmødet den 13. februar konstituerede RL sig således: Regionsledelsens beretning for 2013 På årsmødet den 23. januar blev Inge Lund-Nielsen, John Smed Andersen, Rolf Poulsen og Kim Havkrog valgt til regionsledelsen. 1. suppleant blev Henrik Billeschou og

Læs mere

Working Test Top

Working Test Top Working Test Top 10-2016 Begynder klasse Top 10 2016 Working Test 1. Sungold Cool Catch 65p (5) 2. Little Mhor's Basco 45p (6) 3. Hilderyth Josephin 36p (7) 4. Sungold Cake To Bake 35p (5) 5. Sungold Cool

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Referat af møde mellem raceledelserne og bestyrelsen for DRK.

Referat af møde mellem raceledelserne og bestyrelsen for DRK. Referat af møde mellem raceledelserne og bestyrelsen for DRK. 4. oktober 2016 kl. 18.00 Mødested:Fraugde Fritidscenter Deltagere fra BE: Steen Ludvigsen, Henrik Jørgensen, Connie Svane og Susanne Wærling

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

I Spaniel klubben. Den 5. november 2013 kl. 18.30. Fjeldsted Skov kro

I Spaniel klubben. Den 5. november 2013 kl. 18.30. Fjeldsted Skov kro Dagsorden til Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2013 kl. 18.30 Fjeldsted Skov kro Store Landevej 92, 5592 Ejby Deltagere: Bestyrelsen, Regions kontaktpersoner, repræsentant fra Udstillingsud-

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2015 Dato: 7. december 2015 Sted: KL Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Preben Arenfeldt PA Kai Lübcke

Læs mere

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Svend - Erik. Medlemstal er rundsendt. Taget til efterretning

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Svend - Erik. Medlemstal er rundsendt. Taget til efterretning Regionsledelsesmøde nr. 4 den 29. juni 2015 Hos Svend -Erik kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Hartvigsen Fraværende: Punkt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2018 ved generalforsamlingen 24. februar 2019

Bestyrelsens beretning for 2018 ved generalforsamlingen 24. februar 2019 Bestyrelsens beretning for 208 ved generalforsamlingen 24. februar 20 Denne beretning og generalforsamling runder et på mange måder travlt og til tider frustrerende år for DRKs bestyrelse. Bestyrelsen

Læs mere

Emne: Møde nr. 9-2013. Dato: 03-12-2013. Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr. 9-2013. Dato: 03-12-2013. Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2013 Dato: 03-12-2013 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Årsmødet Dagsorden i flg. Vedtægterne:

Årsmødet Dagsorden i flg. Vedtægterne: Årsmødet 2016 Dagsorden i flg. Vedtægterne: Årsmødet 2016 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af mindst 2 stemmetællere (antallet afgøres af dirigenten). 4a. Raceledelsen aflægger beretning

Læs mere

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2013 Dato: 07-10-2013 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus Tilstede 30 personer Stemmeberettiget 29 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Ledelsens beretning for 2015.

Ledelsens beretning for 2015. Ledelsens beretning for 2015. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2015 konstaterede man, der var 3 fra regionsledelsen, nemlig Ane Gleerup, Jens Andersen og Claus Christensen, der havde genopstillet

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Referat: l. Valg af dirigent: Kresten Henriksen blev foreslået og valgt. 2. valg af referent: Kirsten Jakobsen blev foreslået og valgt

Referat: l. Valg af dirigent: Kresten Henriksen blev foreslået og valgt. 2. valg af referent: Kirsten Jakobsen blev foreslået og valgt Referat: Velkomst ved formanden, Ole Søndergaard, efterfulgt af optælling af tilstedeværende og stemmeberettigede. I alt 12 tilstedeværende+ dirigenten. Der er 11 stemmeberettigede tilstede samt 3 fuldmagter.

Læs mere

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h Referat. Dato: 18.03.15. Kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel Gårdsdalsvej 35 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Helle Engelsen, Charlotte Axel, Jørgen Jørgensen og Ane Gleerup Afbud: Kirsten Vestergaard,

Læs mere