!"#$"%&'()*' TELE ØST TELE ØST September nr 2. Bestyrelsen 2015/2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "!"#$"%&'()*' TELE ØST TELE ØST. 2015 September nr 2. Bestyrelsen 2015/2016"

Transkript

1 Generalforsamlingenblevafholdtd. 4.februar stemmeberettigede medlemmervarmødtop. TELE ØST TELE ØST JørgenWenzelblevvalgttildirigentog ledteslagetsgangpåsinlunemåde. Formandensberetningogregnskabblev godkendtudenbemærkninger. Eftermødetsluttedeviafmed3stk. håndmad. Bestyrelsen2015/2016 Formand: JørgenBredøl Tlf /Mobil Næstformand: KjeldBødker Tlf /Mobil Kasserer SteenNielsen Mobil Sekretær JørgenJensen Tlf /Mobil Best.medlem JørgenHøyer Tlf /Mobil Best.medlem VagnJensen Tlf /Mobil Best.medlem JohnPlaugmann Tlf /Mobil Best.suppleant TommyBidstrup Mobil Fritidscentret,Gl.Jernbanevej34,stuen,2500Valby tlf NYTsamlingssted:IMMERKÆR42,2650Hvidovre DanskMetalTeleØst: September nr 2!!"#$"%&'()*' Bestyrelsenfortsætteruændretfremtil næstevalg,daalle,dervarpåvalg,blev genvalgt. Teleforeningen af 2003 s nye hus på Immerkær 42, 2650 Hvidovre Dettehusbliverfremoverrammenforvore arrangementeriseniorklubbenteleøst. Senærmereindeibladet,hvornårdererklar tilos.

2 1. onsdag i måneden mødes vi kl Mange gange er der foredrag eller anden underholdning bagefter se programmet midt i bladet. Vi har altid nogle meget hyggelige timer sammen. Mødetid kl Immerkær Hvidovre, hjemkomst ca Der er ikke andre opsamlings/afsætningssteder Max 54 deltagere kr. pr medlem incl. buffet med vand, øl, vin, kaffe og te ad libetum på færgen. Der bliver mulighed for at handle undervejs i Tyskland. og starter med kaffe og rundstykke. Efter kaffen hygger alle sig på forskellig måde. Nogle går en tur ud og handler, andre spiller kort eller billard. En fællessang skal vi også have. Ib slår tonen an ved klaveret, så bare stem i. Onsdag d. 16.dec Rigtig mange sidder dog og hyggesnakker. Vi samles igen kl og spiser vores medbragte madpakker. Vi slutter af med en kop kaffe JULETUR til ROSTOCK FREDAG d. 11.dec kl og spiser vor medbragte mad. 3.onsdag i måneden mødes vi Kl er kaffen klar. Rundstykket må I selv smøre. Efter frokosten kl er der gløgg med æbleskiver, så vi man ønske hinanden en rigtig glædelig Jul samt et godt Nytår. Vi slutter af med en kop kaffe. Onsdag d. 6.Jan Kl siger vi velkommen til Der vil være god Nytårsmusik til en lille svingom. Til onsdagsmøderne kan der købes øl og vin til favorable priser. Der opkræves 10kr pr. deltager pr. møde ( brugerbetaling) Adresseændringer m.m. Sendes til kasserer Steen Nielsen HUSK INGEN afrydning af bordene, mens der er underholdning. ALLE TILMELDINGER FOREGÅR PÅ MØDERNE d. 1. og 3. Onsdag. 2 7 Sættergården 4, 2635 Ishøj, tlf seniorklubtele@gmail.com

3 Onsdag d. 18.nov Kl kalder onsdagshyggen. Efter kaffen, kortspil, billard, hyggesnak, shopping eller, hvad man nu har lyst til. Vi samles igen kl til spisning og fælleshygge. Afholdes i Siloen, Teglholmsgade 1. I år er der ingen servering i foyeren inden mødet. Underholdning ved Niels Ole Frederiksen, der bl.a. vil fortælle om udbryderkongen Carl August Lorentzens, der undveg fra Horsens Statsfængsel i Senere er der buffet med diverse i kantinen. Vi har 80 pladser, som vi håber klubben selv kan bruge. Der er mulighed for bustransport, se ved tilmelding hvorfra og hvornår. Tilmelding senest onsdag d. 4. nov Onsdag d. 2.dec Billard Golf JULEFROKOST på Gyrstinge Skovkro. Opsamlingssteder og mødetid oplyses ved tilmelding. Pris kr 200,oo pr medlem Tilmelding fra 21.oktober til 18. november 1. og 3. Mandag kl.9.00 Håber at rigtig mange møder op Vi fortsætter de gode takter fra billard sæsonen og starter op mandag den 7. Sep på Gl. jernbanevej. Henover efteråret forventer vi, at flytte ud til vores nye hus og lokaler i Hvidovre, men derom senere.som altid er alle velkommen til at prøve kræfter med deres billard evner... og få nogle hyggelige timer sammen med gamle kollegaer. Husk madpakken, hvis I vil spise frokost sammen. Vi ses. Hilsen spillerudvalget John Plaugmann Tommy Bidstrup John Hanson TORSDAG d. 19.Nov Mandage kl ca kl TDC-TEMADAG kl kl mødes vi ved Smørum Golfklub, Skebjergvej 46, 2765 Ballerup. Har du lyst til at dyrke denne fornøjelige sport med tidligere kollegaer ude i den friske luft, så kontakt Søren Povlsen Bowling 2.og4.Onsdagkl i Bowlingcentret, Gl Jernbanevej ovf. Fritidscentret. Pris kr 60,00 pr. gang. ( incl kaffe og leje af sko ) Vi giver os god tid til hyggesnak og en kaffetår. Samværet er jo en vigtig del. Så længe vi er på Gl. Jernbanevej går vi bagefter over og spiser vor medbragte mad. Drikkevarer kan købes til de sædvanlige priser. Der er stadig ledige pladser så har du lyst til, at spille med, så kontakt Per Jensen PC Vi afventer flytningen til de nye lokaler, hvor der skulle være gode internetforbindelser.

4 Møderogarrangementer Efteråret2015 Onsdag den 7.Okt Mødet 2. september foregår i Fritidscentret i Valby,Gl. Jernbanevej 34 st Fra 7.oktober foregår møderne i de nye lokaler i Immerkær 42. Tilmelding sker på onsdagsmøderne d. 1. og 3. onsdag i måneden. Vi gør opmærksom på, at ved afbud efter sidste tilmeldingsdato, vil de indbetalte penge Ikke blive tilbagebetalt, da klubben hæfter overfor arrangøren. Onsdag den 2.Sep VI er nu flyttet til Immerkær 42 og holder vores 1. møde i de nye omgivelser. Kl indtages den medbragte mad inden vi får besøg af Jeannet Ulrikkeholm, der vil underholde os med en god variation mellem fortælling og sang. Kan akkompagnere på guitarlut, guitar, cello eller klaver. Der er også mulighed for fællessang, så sørg for at sangstemmerne er smurt. Kl starter vi efterårssæsonen op. Der er sikkert meget, der skal snakkes om. Husk madpakker. Kl.13 kl. 15 kommer KULING fra Øst og spiller og synger for os. Danseskoene skal røres i dag. HUSKidagsidstedagfortilmeldingtilpølsebord Kl.10.30starterølfesten. Onsdag den 21.Okt HUSKtilmeldingtilPølsebordd.21.okt HUSKtilmeldingtilLøvfaldsturenpåonsdag. Onsdag den 9. Sep LØVFALDSTUR ud i det blå. Pris kr 150,00 Busafgang kl Gl. Jernbanevej ( ingen morgenkaffe) Hjemkomst ca. kl Husk fornuftigt overtøj og sko. Der er rundvisning på Smedeskolen i Jørlunde Inden vi får en god frokost. NB NB NB NB NB Onsdagden4.nov Der vil ikke være flere møder i september, da alt skal pakkes i flyttekasser og være klar til flytningen til Immerkær Dog starter vi først dagen med morgenkaffe. Pølsebord kan tilkøbes for kr 50,00. Husk tilmelding senest d. 7.okt. Dagen står på hygge og bægerklang til musik fra anlægget. Kom og oplev denne festlige dag. Kl starter vi med den medbragte mad. Kl starter det flotte BANKO-spil med mange dejlige præmier. Vi slutter af med ekstraspil om flotte kurve. En skal jo være den heldige, så kom og prøv lykken.

5 Møderogarrangementer Efteråret2015 Onsdag den 7.Okt Mødet 2. september foregår i Fritidscentret i Valby,Gl. Jernbanevej 34 st Fra 7.oktober foregår møderne i de nye lokaler i Immerkær 42. Tilmelding sker på onsdagsmøderne d. 1. og 3. onsdag i måneden. Vi gør opmærksom på, at ved afbud efter sidste tilmeldingsdato, vil de indbetalte penge Ikke blive tilbagebetalt, da klubben hæfter overfor arrangøren. Onsdag den 2.Sep VI er nu flyttet til Immerkær 42 og holder vores 1. møde i de nye omgivelser. Kl indtages den medbragte mad inden vi får besøg af Jeannet Ulrikkeholm, der vil underholde os med en god variation mellem fortælling og sang. Kan akkompagnere på guitarlut, guitar, cello eller klaver. Der er også mulighed for fællessang, så sørg for at sangstemmerne er smurt. Kl starter vi efterårssæsonen op. Der er sikkert meget, der skal snakkes om. Husk madpakker. Kl.13 kl. 15 kommer KULING fra Øst og spiller og synger for os. Danseskoene skal røres i dag. HUSKidagsidstedagfortilmeldingtilpølsebord Kl.10.30starterølfesten. Onsdag den 21.Okt HUSKtilmeldingtilPølsebordd.21.okt HUSKtilmeldingtilLøvfaldsturenpåonsdag. Onsdag den 9. Sep LØVFALDSTUR ud i det blå. Pris kr 150,00 Busafgang kl Gl. Jernbanevej ( ingen morgenkaffe) Hjemkomst ca. kl Husk fornuftigt overtøj og sko. Der er rundvisning på Smedeskolen i Jørlunde Inden vi får en god frokost. NB NB NB NB NB Onsdagden4.nov Der vil ikke være flere møder i september, da alt skal pakkes i flyttekasser og være klar til flytningen til Immerkær Dog starter vi først dagen med morgenkaffe. Pølsebord kan tilkøbes for kr 50,00. Husk tilmelding senest d. 7.okt. Dagen står på hygge og bægerklang til musik fra anlægget. Kom og oplev denne festlige dag. Kl starter vi med den medbragte mad. Kl starter det flotte BANKO-spil med mange dejlige præmier. Vi slutter af med ekstraspil om flotte kurve. En skal jo være den heldige, så kom og prøv lykken.

6 Onsdag d. 18.nov Kl kalder onsdagshyggen. Efter kaffen, kortspil, billard, hyggesnak, shopping eller, hvad man nu har lyst til. Vi samles igen kl til spisning og fælleshygge. Afholdes i Siloen, Teglholmsgade 1. I år er der ingen servering i foyeren inden mødet. Underholdning ved Niels Ole Frederiksen, der bl.a. vil fortælle om udbryderkongen Carl August Lorentzens, der undveg fra Horsens Statsfængsel i Senere er der buffet med diverse i kantinen. Vi har 80 pladser, som vi håber klubben selv kan bruge. Der er mulighed for bustransport, se ved tilmelding hvorfra og hvornår. Tilmelding senest onsdag d. 4. nov Onsdag d. 2.dec Billard Golf JULEFROKOST på Gyrstinge Skovkro. Opsamlingssteder og mødetid oplyses ved tilmelding. Pris kr 200,oo pr medlem Tilmelding fra 21.oktober til 18. november 1. og 3. Mandag kl.9.00 Håber at rigtig mange møder op Vi fortsætter de gode takter fra billard sæsonen og starter op mandag den 7. Sep på Gl. jernbanevej. Henover efteråret forventer vi, at flytte ud til vores nye hus og lokaler i Hvidovre, men derom senere.som altid er alle velkommen til at prøve kræfter med deres billard evner... og få nogle hyggelige timer sammen med gamle kollegaer. Husk madpakken, hvis I vil spise frokost sammen. Vi ses. Hilsen spillerudvalget John Plaugmann Tommy Bidstrup John Hanson TORSDAG d. 19.Nov Mandage kl ca kl TDC-TEMADAG kl kl mødes vi ved Smørum Golfklub, Skebjergvej 46, 2765 Ballerup. Har du lyst til at dyrke denne fornøjelige sport med tidligere kollegaer ude i den friske luft, så kontakt Søren Povlsen Bowling 2.og4.Onsdagkl i Bowlingcentret, Gl Jernbanevej ovf. Fritidscentret. Pris kr 60,00 pr. gang. ( incl kaffe og leje af sko ) Vi giver os god tid til hyggesnak og en kaffetår. Samværet er jo en vigtig del. Så længe vi er på Gl. Jernbanevej går vi bagefter over og spiser vor medbragte mad. Drikkevarer kan købes til de sædvanlige priser. Der er stadig ledige pladser så har du lyst til, at spille med, så kontakt Per Jensen PC Vi afventer flytningen til de nye lokaler, hvor der skulle være gode internetforbindelser.

7 1. onsdag i måneden mødes vi kl Mange gange er der foredrag eller anden underholdning bagefter se programmet midt i bladet. Vi har altid nogle meget hyggelige timer sammen. Mødetid kl Immerkær Hvidovre, hjemkomst ca Der er ikke andre opsamlings/afsætningssteder Max 54 deltagere kr. pr medlem incl. buffet med vand, øl, vin, kaffe og te ad libetum på færgen. Der bliver mulighed for at handle undervejs i Tyskland. og starter med kaffe og rundstykke. Efter kaffen hygger alle sig på forskellig måde. Nogle går en tur ud og handler, andre spiller kort eller billard. En fællessang skal vi også have. Ib slår tonen an ved klaveret, så bare stem i. Onsdag d. 16.dec Rigtig mange sidder dog og hyggesnakker. Vi samles igen kl og spiser vores medbragte madpakker. Vi slutter af med en kop kaffe JULETUR til ROSTOCK FREDAG d. 11.dec kl og spiser vor medbragte mad. 3.onsdag i måneden mødes vi Kl er kaffen klar. Rundstykket må I selv smøre. Efter frokosten kl er der gløgg med æbleskiver, så vi man ønske hinanden en rigtig glædelig Jul samt et godt Nytår. Vi slutter af med en kop kaffe. Onsdag d. 6.Jan Kl siger vi velkommen til Der vil være god Nytårsmusik til en lille svingom. Til onsdagsmøderne kan der købes øl og vin til favorable priser. Der opkræves 10kr pr. deltager pr. møde ( brugerbetaling) Adresseændringer m.m. Sendes til kasserer Steen Nielsen HUSK INGEN afrydning af bordene, mens der er underholdning. ALLE TILMELDINGER FOREGÅR PÅ MØDERNE d. 1. og 3. Onsdag. 2 7 Sættergården 4, 2635 Ishøj, tlf seniorklubtele@gmail.com

8 Generalforsamlingenblevafholdtd. 4.februar stemmeberettigede medlemmervarmødtop. TELE ØST TELE ØST JørgenWenzelblevvalgttildirigentog ledteslagetsgangpåsinlunemåde. Formandensberetningogregnskabblev godkendtudenbemærkninger. Eftermødetsluttedeviafmed3stk. håndmad. Bestyrelsen2015/2016 Formand: JørgenBredøl Tlf /Mobil Næstformand: KjeldBødker Tlf /Mobil Kasserer SteenNielsen Mobil Sekretær JørgenJensen Tlf /Mobil Best.medlem JørgenHøyer Tlf /Mobil Best.medlem VagnJensen Tlf /Mobil Best.medlem JohnPlaugmann Tlf /Mobil Best.suppleant TommyBidstrup Mobil Fritidscentret,Gl.Jernbanevej34,stuen,2500Valby tlf NYTsamlingssted:IMMERKÆR42,2650Hvidovre DanskMetalTeleØst: September nr 2!!"#$"%&'()*' Bestyrelsenfortsætteruændretfremtil næstevalg,daalle,dervarpåvalg,blev genvalgt. Teleforeningen af 2003 s nye hus på Immerkær 42, 2650 Hvidovre Dettehusbliverfremoverrammenforvore arrangementeriseniorklubbenteleøst. Senærmereindeibladet,hvornårdererklar tilos.

9 Fødselsdageseptember december2015 Fornavn 70år Efternavn Dato Måned Anne Grethe Marianne Erling Carl Finn Dennis Kenn Erik VibekeWennerstrømNielsen JanIngolf Thorup Jørgensen Nielsen Brager Hansen Nielsen Holm Pedersen Jensen 75år DennisM. Poul JohnGrønborg PrebenFlemming HeidiLise Frank Lizzie Søren JanErnst FlemmingMandrup Andersen Palmdorf Nielsen Pedersen Andersen Godby Pedersen Thomsen Nielsen Andersen 80år EjnerEgon Børge Sølyst Tillgreen 85år PrebenBent Egevang 90år JytteInge IbRanch Hansen Andersen 95år Poul Mulbjerg har købt bygningen på IMMERKÆR 42, 2650 Hvidovre

10 Huset ligger kun 200 meter fra Rødovre S-togs station og vil være nemt at komme til med offentlig transport. Det er ved at blive ombygget, så det kan rumme større arrangementer for seniorer, medlemmer og tillidsvalgte. Ligeledes er det tanken at mange af de forskellige foreninger med tilknytning til TDC flytter ind med deres aktiviteter. Idrætsforeningen kommer f.eks. med bordtennis, billard, dart m.m. Der er også et styrketræningscenter i kælderen, som kan benyttes. Det er også tanken at der vil være lokaler med forskellige aktiviteter, hvor kun fantasien, kombineret med sund fornuft, sætter grænser. Fagforeningen Tele Øst flytter i forbindelse med huskøbet med fra Nyropsgade 25 ud på 1.sal og vil fremover stå for administration og drift af bygningen. Den 7. Oktober starter vi op på Immerkær 42 Hvordan bygningen ser ud indvendig, må I vente med at se, til vi mødes. Der er gode parkeringsforhold, så bare det er et stort plus. Vi glæder os til mange hyggelige arrangementer i de gode omgivelser.

11 Huset ligger kun 200 meter fra Rødovre S-togs station og vil være nemt at komme til med offentlig transport. Det er ved at blive ombygget, så det kan rumme større arrangementer for seniorer, medlemmer og tillidsvalgte. Ligeledes er det tanken at mange af de forskellige foreninger med tilknytning til TDC flytter ind med deres aktiviteter. Idrætsforeningen kommer f.eks. med bordtennis, billard, dart m.m. Der er også et styrketræningscenter i kælderen, som kan benyttes. Det er også tanken at der vil være lokaler med forskellige aktiviteter, hvor kun fantasien, kombineret med sund fornuft, sætter grænser. Fagforeningen Tele Øst flytter i forbindelse med huskøbet med fra Nyropsgade 25 ud på 1.sal og vil fremover stå for administration og drift af bygningen. Den 7. Oktober starter vi op på Immerkær 42 Hvordan bygningen ser ud indvendig, må I vente med at se, til vi mødes. Der er gode parkeringsforhold, så bare det er et stort plus. Vi glæder os til mange hyggelige arrangementer i de gode omgivelser.

12

13 Fødselsdageseptember december2015 Fornavn 70år Efternavn Dato Måned Anne Grethe Marianne Erling Carl Finn Dennis Kenn Erik VibekeWennerstrømNielsen JanIngolf Thorup Jørgensen Nielsen Brager Hansen Nielsen Holm Pedersen Jensen 75år DennisM. Poul JohnGrønborg PrebenFlemming HeidiLise Frank Lizzie Søren JanErnst FlemmingMandrup Andersen Palmdorf Nielsen Pedersen Andersen Godby Pedersen Thomsen Nielsen Andersen 80år EjnerEgon Børge Sølyst Tillgreen 85år PrebenBent Egevang 90år JytteInge IbRanch Hansen Andersen 95år Poul Mulbjerg har købt bygningen på IMMERKÆR 42, 2650 Hvidovre

!"#$"%&'()*' TELE ØST TELE ØST. Havhingsten. September nr 2

!#$%&'()*' TELE ØST TELE ØST. Havhingsten. September nr 2 TELE ØST TELE ØST! 2016 September nr 2!"#$"%&'()*' Havhingsten D.5.Oktober2016kommersygeplejerskeSusanne Malmstrømogfortælleromlivetombordpå Havhingsten.! 1.onsdag i måneden kl.11.00 Startervi med fællessang

Læs mere

TELE ØST. Johnny Cash September nr 2. D. 2.oktober kommer Dennis Lydom og spiller og fortæller om

TELE ØST. Johnny Cash September nr 2. D. 2.oktober kommer Dennis Lydom og spiller og fortæller om TELE ØST 2019 September nr 2 D. 2.oktober kommer Dennis Lydom og spiller og fortæller om Johnny Cash 1.onsdag i måneden kl.11.00 Hvis der en, der vil spille, starter vi med fællessang inden vi spiser den

Læs mere

2018 September nr 2 !"#$"%&'()*' TELE ØST. D. 3.oktober kommer Michael Svendsen og fortæller om ET LIV FRA OVERHALINGSBANEN OG DIREKTE I NØDSPORET

2018 September nr 2 !#$%&'()*' TELE ØST. D. 3.oktober kommer Michael Svendsen og fortæller om ET LIV FRA OVERHALINGSBANEN OG DIREKTE I NØDSPORET TELEØST!!"#$"%&'()*' 2018 September nr 2 D.3.oktoberkommerMichaelSvendsenog fortællerometlivfraoverhalingsbanenog DIREKTEINØDSPORET! 1.onsdag i måneden kl..00 Starter vi med fællessang og den medbragte

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Lindehøj. Program 1/8-31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER

Lindehøj. Program 1/8-31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER Lindehøj Program 1/8-31/12-2018 ÅBNE AKTIVITETSCENTER CENTERRÅDET Lindehøj VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ - ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Aktivitetscentret SUNDTOPPEN. Program1/7-31/12 2015

Aktivitetscentret SUNDTOPPEN. Program1/7-31/12 2015 Aktivitetscentret SUNDTOPPEN Program1/7-31/12 2015 1 Velkommen til Aktivitetscentrets program efterår 2015 Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker, og byder på et bredt udbud af aktiviteter. De

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2019 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2019 Torsdag d. 10. januar 2019 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

Program 1/1-30/6 2015

Program 1/1-30/6 2015 Program 1/1-30/6 2015 Aktivitetscentret SUNDTOPPEN SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Aktivitetscentrets program forår 2015 Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker, og byder på et bredt

Læs mere

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå.

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå. Andet halvår 2017. August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl. 9.00 Vi starter fra Agtoftsvej kl. 9.00 og kører en tur i omegnen af Sønderborg. Returnerer til Agtoftsvej, hvor vi spiser vor medbragte

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

RHF Arrangementer 2018/2019

RHF Arrangementer 2018/2019 - 1 - RHF Arrangementer 2018/2019 Mandag den 24. september 2018 tur til Frem i Ribe Efter rundvisning får vi kaffe og sandwich. Pris 50 kr. for medlemmer + 30 kr. for kørsel. Vi mødes ved Statoil og kører

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Aktivitetscentret Sundtoppen Program 1/7-31/

Aktivitetscentret Sundtoppen Program 1/7-31/ Aktivitetscentret Sundtoppen Program 1/7-31/12 2016 DE ÅBNE AKTIVITETSCENTRE 1 Velkommen til Aktivitetscentrets program efterår 2016 Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker, og byder på et bredt

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET november og december 2018 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-13.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2016 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Sønderjylland, Højer, Grænsen og Brøns

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev. September og oktober 2017

Nyhedsbrev. September og oktober 2017 Nyhedsbrev September og oktober 2017 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Formand:

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

Januar - nr 1 !"#$"%&'()*' Bibi og Sniff kommer. Kl

Januar - nr 1 !#$%&'()*' Bibi og Sniff kommer. Kl TELEØST TELEØST! 2017 - Januar - nr 1!"#$"%&'()*' Bibi og Sniff kommer ONSDAG d. 5.april 2017 Kl. 13-15 1.onsdag i måneden kl.11.00 3. onsdag i måneden kl.10.30 Starter vi med kaffe og rundstykke Starter

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2009 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

Ved afbud senere end 12 dage før refunderes det indbetalte beløb ikke.

Ved afbud senere end 12 dage før refunderes det indbetalte beløb ikke. HK SENIORER HELSINGØR Velkommen til HK seniorer Helsingørs program for 2. halvår 2018. Aktivitetsudvalget glæder os til at se dig til vores arrangementer. Betaling: Afbud: Til alle arrangementer er tilmelding

Læs mere

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl Aktiviteter Juli til December 2016 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider man tors kl. 09.00 16.00. Fredag kl. 9.00 13.00 FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30

Læs mere

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December. 2015 billede ÅPARK CENTRET 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2018 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2018 Torsdag d. 18. januar 2018 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2011 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Aktivitetscentret Sundtoppen Program 1/7-31/

Aktivitetscentret Sundtoppen Program 1/7-31/ Aktivitetscentret Sundtoppen Program 1/7-31/12 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 Velkommen til Aktivitetscentrets program efterår 2017 Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker, og byder

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 Seniorklubben i FOA Frederikshavn Seniorklubben En klub for DIG og alle afdelingens efterlønsmodtagere, pensionister og førtidspensionister. Klubben afholder

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første gang i måneden er der fællesspisning

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune Program 2017 1 Indhold Sang og musik v/ Jan Lilholt... 3 Foredrag om Lemvig Kommune... 3 Generalforsamling... 4 Tur til Thyborøn... 4 Tur til Samsø... 5 Ferietur til Thüringen... 5 Virksomhedsbesøg på

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 PRAKTISKE OPLYSNINGER Højskolens kontor har tlf.: 32 34 43 30 / 32 34 43 32 kontorets åbningstider i sommermånederne: Tirsdage - torsdage kl. 9.00-12.30, 13.00-15.00 Aktiviteter på Daghøjskolen skal

Læs mere

FLYTNING TIL NY ADRESSE

FLYTNING TIL NY ADRESSE FLYTNING TIL NY ADRESSE Kære medlemmer Så sker det! I oktober flytter vi til den nye adresse, Immerkær 42 i Hvidovre, til lokaler i Teleforeningen af 2003`s nye hus. Man kommer dertil med toget til Rødovre

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Åpark Centret Program 1/1-31/7 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter. 6 Motion..

Læs mere

Det sker i Aktivhuset 7 eren Efterår 2015 forår 2016

Det sker i Aktivhuset 7 eren Efterår 2015 forår 2016 Det sker i Aktivhuset 7 eren Efterår 2015 forår 2016 Jens Jensensvej 7 7540 Haderup Tlf 97452048 tirsdag og torsdag fra kl. 8-12 Mailadr. 7-eren@mail.dk Kan du bruge os? Aktivhuset 7 eren er et åbent Aktivitetshus

Læs mere

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården.

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården. 1 2015 Program 2. halvår 3. sep Vingårdsbesøg 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag 12. nov Sangeftermiddag 3. dec Jul på Kulsviergården Krydderurtehaven på Fredensborg Slot Find os også på 3-dages tur

Læs mere

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 Så er FOA Senior Klub igen klar med et nyt program for 2014. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vore arrangementer i seniorklubben og Velkommen til

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Aktiviteter december 2015

Aktiviteter december 2015 Aktiviteter december 2015 Aktivitetscenter Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag kl 8.30-16.00 Faste aktiviteter: Mandage: Madgruppe kl 09.30 Siddedans kl

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

SUNDTOPPEN. Program 1/7-31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER

SUNDTOPPEN. Program 1/7-31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER SUNDTOPPEN Program 1/7-31/12 2018 ÅBNE AKTIVITETSCENTER Velkommen til Aktivitetscentrets program efterår 2018 Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker, og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

POSTPENSIONISTERNE HILLERØD

POSTPENSIONISTERNE HILLERØD POSTPENSIONISTERNE HILLERØD Bestyrelsen Formand Bent Tscherning G:V Nielsen 42304939 vaversted@gmail.com Kass. Poul Bohn 21208283 p.bohn.hansen@webspeed.dk Bst. Ole S K Jacobsen 30702551 aro@kabelmail.dk

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Efterår 2018 Tur til Samsø Torsdag den 6. september 2018 7.50 Afgang fra Hedensted (Hedensted Centret). 8.10 Afgang fra Horsens (Forum Horsens).

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

Program 1/1-31/7 2015

Program 1/1-31/7 2015 Program 1/1-31/7 2015 DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER Åpark Centret SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 0 1 7 / 2 0 1 8 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Indvielse af orangeri

Indvielse af orangeri Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Indvielse af orangeri Fredag den 31. august kl. 18.00 klipper vi snoren til det nye orangeri! KBIF er vært ved en let buffet med vin, vand, øl og kaffe. Medbring

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / /"" _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en

SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / / _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / /"" _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en .' Afdelingens.~.,..1.. Kontaktoplysninger Formand: Poul Olsen. Akacievej 14

Læs mere

Jeg har nået den alder, hvor jeg ved, hvad der er værd at vide og på en god dag kan jeg også huske noget af det.

Jeg har nået den alder, hvor jeg ved, hvad der er værd at vide og på en god dag kan jeg også huske noget af det. Nr. 3. 2018. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved, der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre livskvalitet i hverdagen, da ens liv både fysisk

Læs mere

MØDER & ARRANGEMENTER 2018

MØDER & ARRANGEMENTER 2018 PENSIONISTER OG SENIORER BUPL ÅRHUS OG ØSTJYLLAND MØDER & ARRANGEMENTER 2018 I forbindelse med det enkelte arrangement er der angivet, hvem der står for planlægningen. Kontakt vedkommende, hvis du har

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud 2019Fritidskatalog Socialafdeling Botilbud Forord Kataloget med fritidsarrangementer for 2019 henvender sig til dig som: Du kan i dette katalog finde alle arrangementer, som holdes i år 2019. Deltager

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2017 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mariager Fjord, torsdag den 24. august

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere