Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den kl"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den kl Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo Holm-Nielsen, filialdirektør Henning Balle, Lektor Morten Høyrup, pædagogisk råds formand Lise Vind Petersen Simon Rosenstand 3r, Sofie Husted Laursen 3x, rektor Bent Karsdal, vicerektor Henrik Kjar. Afbud fra byrådsmedlem Kurt Jacobsen, direktør Jørn Henriksen, skoleinspektør Ina Krarup Nielsen Bestyrelsesmødet blev indledt med indvielse af de nye bygninger til idræt med taler, buffet og idrætsopvisning i hallen Damvej 40 Referat af mødet: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde den 29. maj 2012 Referatet blev godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt 3. Orientering om ansættelser ved skoleårets start. Der vedlægges oversigt, bilag 1 Rektor Bent Karsdal orienterede om personalesituationen. Kirsten Beck og Dorte Stig Madsen er gået på pension. Skolen har ansat en del nyere lærere, og i lyset af det store optag og den nye HF klasse kunne man have ansat flere lærere, hvis man havde kendt det endelige ansøgertal inden sommerferien. 4. Godkendelse af klassekvotienter. Der er som følge af reglen om det fleksible klasseloft eller 28 i klassen kommet nye procedurer. Bestyrelsen skal herefter godkende klassekvotienten i 1. g. og 1. hf. Der vedlægges oversigt over klassekvotienter i de nye klasser, bilag 2. Det indstilles, at bestyrelsen godkender klassekvotienterne. Bestyrelsen godkendte klassekvotienterne. Skolen har mulighed for at gå ud over klasseloftet, hvis det er tale om omgængere eller elever der flytter til byen. Aktuelt begynder 281 nye elever på Ribe Katedralskole. Tilmeldingen fra hf elever kommer sent. De årsager eleverne har givet er, at de har set andre elever begynder på uddannelse, nogle angiver at der er mangel på praktikpladser og nogle er skiftet fra HHX.

2 5. Foreløbigt byggeregnskab. Der vedlægges regnskab til orientering, bilag 3. Udgifterne til byggeriet af de nye idrætsfaciliteter og renoveringen af Villaen er steget fra budgettet på 10 mil. til 12.5 mil. Årsager er blandt andet fundet af rustne stålbjælker i Hallens gavle, der kommer til at koste kr. at åbne muren, slibe bjælkerne og coate dem mod rust. Bjælkerne stabiliserer gavlene mod vibrationer ved blæst Det har også været nødvendigt at udskifte Villaens spær, da der hav vist sig at være råd i de gamle. Bestyrelsen tog byggeregnskabet til efterretning. 6. Budgetjustering. Der vedlægges forslag til justeret budget for året 2012, bilag 4. Der er i år et særligt behov for at justere budgettet, idet skolen har oprettet en klasse mere end forventet og budgetteret. Hertil kommer større udgifter i forbindelse med renovering af villa og udbedring af skader i den gamle idrætshal. Budgetforslagets indtægter stiger fra 56,7 mil. til 58,3 mil. kr. Udgifter skønnes at stige fra 49,7 til 52,9 mil. kr. Driftsresultatet forventes at udgøre 4,5 mil. kr. Langt hovedparten af dette resultat er der disponeret over til ombygning og renovering af villaen. I det omfang det skønnes i overensstemmelse med god regnskabsskik, kan nogle af udgifterne flyttes fra anlægsinvesteringer til drift med lavere driftsresultat som konsekvens. Det indstilles, at bestyrelsen vedtager budgetforslaget. Rektor Bent Karsdal fremlagde budgetjusteringen. Driftsresultatet ventes at blive 4,5 mil. kr, et beløb der er disponeret over til ombygning og renovering af Villaen. Hvor mange af udgifterne, der konteres som vedligeholdelse af klares i samråd med revisionen. Jens Bo Holm Nielsen spurgte til renteudgifterne. Skolen har omprioriteret de faste lån til lån med en rente på 3,7 %. Det styrker økonomien de kommende år. Budgetforslaget blev vedtaget 7. Redegørelse for arbejdet med indsatsområderne i skoleåret 2011/12. Der vedlægges redegørelse, bilag 5. Det indstilles, at bestyrelsen tager redegørelsen til efterretning. Bestyrelsesformand Elisabeth Dons Christensen gennemgik redegørelsens punkter. Punkt 1. Udvikling af faggruppesamarbejde Rektor Bent Karsdal forklarede, at man nu er godt i gang med at styrke faggruppesamarbejdet. Det er nødvendigt, at de enkelte faggrupper holder møder og har en grundig dialog og skriver referater. Elisabeth Dons Christensen tilføjede at det er vigtigt at ledelsen følger med faggruppernes arbejde ved at læse referaterne. Morten Høyrup forklarede, at fokus i forbindelse med gymnasiereformen i høj grad har været på det tværfaglige arbejde i Almen Studieforberedelse og på studieretningerne. Lærerne bakker op om, at samarbejdet i fagene nu atter styrkes. Videre kan man tilføje, at siden

3 skolen er vokset med hf-uddannelse og flere stx-elever er faggrupperne vokset. Det kræver også nye procedurer med planlægning af møderne, da et frokostmøde ikke er nok. F.eks. er der 16 dansklærere på skolen. Punkt 2. Udvikling af lærersamarbejdet om den enkelte elev og den enkelte klasse. De månedlige møder om den enkelte klasses fravær er blevet en central del af skolens fastholdelsespolitik. Det er et fornuftigt system, hvor man udvælger elever til fraværssamtaler, med teamleder eller studievejleder. Ligesom man hurtigere -og dermed med større virkning- kan sætte ind med sanktioner i form af skriftlige advarsler, fratagelse af uddannelsesstøtte eller eksamen på særlige vilkår. Henning Balle spurgte ind til, i hvor høj grad man involverer forældrene i dette system. Bent Karsdal svarede, at skolen afholder 4 forældremøder. Lise Pedersen forklarede, at breve til elever under 18 selvfølgelig sendes til forældrene. Elever over 18 er imidlertid myndige, og her er ansvaret formelt den enkelte elevs, og samarbejdet med forældrene er her op til forældrenes aftaler med de unge. 3. HF anvendelsesorientering og mere vejledning Elisabeth Dons Christrensen udtalte, at det er en god redegørelse, og hun ser positivt på målsætningen om at dele eleverne efter uddannelsesønsker. Bent Karsdal måtte konstatere, at oprettelsen af den 4. hf klasse betyder, at det ikke er muligt i år, da skolen blev nødt til at bryde klasserne op for at danne den 4. klasse. Simon Rosenstand spurgte ind til det særlige HF råd, elevrådet frygter, at det får for mange beføjelser i forhold til det fælles elevråd. Bent Karsdal forklarede, at HF rådet var vigtigt i forbindelse med at hjælpe HF-eleverne med at finde deres plads i skolen. Emnerne der blev drøftet er snævre i forhold til deres uddannelse. F.eks. er tilrettelæggelse af studieturene til Berlin og til København for HF elever et resultat af HF- rådets arbejde. Jens Bo Holm Nielsen spurgte til hvordan lektiecaféen fungerede for HF. Bent Karsdal fremhævede de obligatoriske studietimerne for HF, som en stor succes med god stemning. Morten Højrup forklarede, at studietimerne reelt fungerer som matematiklektiecafe for HF eleverne De følgende punkter vedr. byggeriet, interaktive tavler og elevtrivselsundersøgelse gav ikke anledning til diskussion. Bestyrelsen godkendte redegørelsen som ligger til grund for udmøntning af resultatlønskontrakten for Resultatlønskontrakt for rektor for skoleåret 2012/13.

4 Der vedlægges udkast til resultatlønskontrakt, bilag 6. Resultatlønskontrakten er udarbejdet i overensstemmelse med beslutningen på sidste bestyrelsesmøde den og med bemyndigelsen fra Ministeriet for Børn og Undervisning, bilag 7 fra sidste bestyrelsesmøde. Kontrakten indeholder de indsatsområder, som bestyrelsen ligeledes besluttede på sidste møde, bilag 8 fra dette møde. Det indstilles, at bestyrelsen godkender resultatlønskontrakten. Bent Karsdal redegjorde for de nye regler for indgåelse af resultatlønskontrakter for ledelsen. Rammen for resultatlønskontrakten er i basisrammen og i ekstrarammen, beløbene er indeholdt i skolens budget. Rektor bemyndiges til at indgå kontrakt med resten af ledelsen. Resultatlønskontrakten blev vedtaget. 9. Justering af rygepolitik, justering af studie-og ordensregler og justering af personalepolitik som følge af den ny lov med forbud mod rygning på skolens grund. Det vedlægges rygepolitik, bilag 7, studie-og ordensregler bilag 8 samt personalepolitik bilag 9. Ændringer er markeret med rødt. Det indstilles, at de ovenfor nævnte bilag vedtages af bestyrelsen. Bestyrelsen vedtog de nævnte bilag efter en debat om konsekvenserne af den nye rygelov og muligheden for at tilbyde eleverne rygestopkurser. Rektor Bent Karsdal vil etablere rygestopkurser enten i samarbejde med Esbjerg Kommune eller Kræftens bekæmpelse. Det er næppe en løsning at lave fællesarrangementer eller inddrage emnet direkte i undervisningen. Det er ikke viden der mangler, rygekurser er mere målrettede til rygernes udfordringer. Rygerne samles formodentligt især på grund af det sociale samvær. Loven virker i den forstand, at eleverne går ud på gaden og ryger, det gælder cal lever. Det umiddelbare praktiske problem med den nye rygelov er, at rygerne nu generer naboerne. Man kan placere kummerne til cigaretskod ved skolens indgang, men rygerne bruger ikke altid kummerne, og der ligger en del cigaretskod på gader og fortove i Sviegade og Puggaardsgade. Løsningen bliver en fortsat opmærksomhed på problemet og dialog med rygerne. 10. Evt., herunder dato for næste møde og et kursus/fællesmøde for bestyrelse og ansatte. Datoen for næste bestyrelsesmøde bliver onsdag den kl Bestyrelsen planlægger at afholde et fællesarrangement mellem skolens lærere og bestyrelsen den Elisabeth Dons Christensen og Bent Karsdal vil gå videre med planlægningen og med at engagere en oplægsholder.

5 Bestyrelsesformand Elisabeth Dons Christensen Næstformand Jørn Henriksen Jens Bo Holm-Nielsen Henning Balle _ Ina Krarup Nielsen Kurt Jakobsen Morten Høyrup Lise Vind Pedersen Sofie Husted Laursen 2x Simon Rosenstand _ Rektor Bent Karsdal

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl. 14.00 16.00 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Centerleder Jens Bo Holm-Nielsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den 29.5 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den 29.5 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den 29.5 kl. 14.30 16.30 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, pædagogisk råds formand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 12.12.2012 kl. 14.30 16.30 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, direktør Jørn Henriksen, centerleder Jens Bo Holm-Nielsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. september 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. september 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. september 2016 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, direktør Jørn Henriksen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Ribe Katedralskole Tirsdag den 29. september 2009 kl på biblioteket.

Referat af møde i bestyrelsen ved Ribe Katedralskole Tirsdag den 29. september 2009 kl på biblioteket. Referat af møde i bestyrelsen ved Ribe Katedralskole Tirsdag den 29. september 2009 kl. 15 17 på biblioteket. Tilstede fra bestyrelsen Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, skoleinspektør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 14. december kl i mødelokale H18.

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 14. december kl i mødelokale H18. Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 14. december kl.14.30-16.30 i mødelokale H18. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen,

Læs mere

Regnskab og revisionsrapport eftersendes i begyndelsen af næste uge. Revisor Erik Pedersen forelægger regnskab.

Regnskab og revisionsrapport eftersendes i begyndelsen af næste uge. Revisor Erik Pedersen forelægger regnskab. Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole fredag den 25. marts kl.13.30-15.00 i det nye mødelokale H18. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Centerleder Jens Bo Holm-Nielsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 24-03-2015 kl. 15.00-17.00

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 24-03-2015 kl. 15.00-17.00 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 24-03-2015 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo Holm-

Læs mere

3. Ændring af skolens vedtægt og forretningsorden samt udpegning af medlemmer til den nye bestyrelse, der tiltræder d. 1. maj 2014

3. Ændring af skolens vedtægt og forretningsorden samt udpegning af medlemmer til den nye bestyrelse, der tiltræder d. 1. maj 2014 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 11.12. 2013 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, kommunaldirektør Jørgen Henriksen, filialdirektør Henning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag 21. september 2017

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag 21. september 2017 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag 21. september 2017 Tilstede fra bestyrelsen: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), centerleder Jens Bo Holm-Nielsen

Læs mere

1. Nye medlemmer pr. 1.august 2008 præsentation af bestyrelsen. Der vedlægges oversigt over bestyrelsens sammensætning i skoleåret 2008/09

1. Nye medlemmer pr. 1.august 2008 præsentation af bestyrelsen. Der vedlægges oversigt over bestyrelsens sammensætning i skoleåret 2008/09 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Fredag den 26.09. 2008 kl. 12.00 14.30 i Puggård ( P01). Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Filialdirektør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. december 2010 kl.14.30 i SV02.

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. december 2010 kl.14.30 i SV02. Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. december 2010 kl.14.30 i SV02. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Centerleder Jens Bo

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Ribe Katedralskole Onsdag den september 2009 kl i H11.

Referat af møde i bestyrelsen ved Ribe Katedralskole Onsdag den september 2009 kl i H11. Referat af møde i bestyrelsen ved Ribe Katedralskole Onsdag den 16.12 september 2009 kl. 15 17 i H11. Tilstede fra bestyrelsen Biskop Elisabeth Dons Christensen, skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Filialdirektør

Læs mere

2. Nye elevrepræsentanter liste over medlemmer af bestyrelsen, bilag 1

2. Nye elevrepræsentanter liste over medlemmer af bestyrelsen, bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole fredag den 23. september kl.13.00-16.00 i det nye mødelokale H18. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, direktør Jørn Henriksen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 12. marts 2013 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 12. marts 2013 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 12. marts 2013 kl. 14.30-16.30 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, filialdirektør Henning Balle, centerleder Jens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 03.06.14 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, afdelingsleder Jens Bo Holm-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag 7. juni 2017

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag 7. juni 2017 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag 7. juni 2017 Tilstede fra Bestyrelsen: biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo Holm-Nielsen, direktør Keld Vestergaard, lektor Morten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Mandag d. 25. januar 2010 kl i biblioteket.

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Mandag d. 25. januar 2010 kl i biblioteket. Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Mandag d. 25. januar 2010 kl. 15.30 17.30 i biblioteket. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Filialdirektør

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole mandag den 8.6 kl. 14.00-16.00

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole mandag den 8.6 kl. 14.00-16.00 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole mandag den 8.6 kl. 14.00-16.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo Holm- Nielsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 1.9 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 1.9 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 1.9 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, direktør Jørn Henriksen, centerleder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole mandag den kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole mandag den kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole mandag den 08-09 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, direktør Jørn Henriksen, skoleinspektør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 9. juni 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 9. juni 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 9. juni 2016 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, skoleleder Anita Jørgensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Tirsdag den kl i Puggård ( P01). Tilstede fra bestyrelsen:

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Tirsdag den kl i Puggård ( P01). Tilstede fra bestyrelsen: Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Tirsdag den 9.12. 2008 kl. 13.00 15.00 i Puggård ( P01). Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, skoleinspektør

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Ribe Katedralskole Tirsdag den 24. marts 2008 kl Tilstede fra bestyrelsen:

Referat af møde i bestyrelsen for Ribe Katedralskole Tirsdag den 24. marts 2008 kl Tilstede fra bestyrelsen: Referat af møde i bestyrelsen for Ribe Katedralskole Tirsdag den 24. marts 2008 kl. 13.15 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Filialdirektør Henning Balle, Afdelingsleder Jens

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38.

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38. Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl. 15.00 18.00 i lok. C 38. Til stede: Ole Daneved (OD, rektor), Torben Bjerring (TB, vicerektor), Birthe Friis Mortensen (BFM),

Læs mere

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl. 1618.30: Møde på rektors kontor Kl. 1920.30: Spisning i Bangs Have Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, HansOle Sørensen, Henrik Andreasen, Leise

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl 17. december 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl

Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl. 14-16 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Laurids Rudebeck, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Gunnar Eggert Jørgensen, Espen Reedtz, Johanne Mailund Rebsdorf,

Læs mere

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet.

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. december 2014 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Dato 18. december

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl 14. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Pedersen, Stine Grønnemose,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. december 2013 Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%.

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%. VUC Storstrøms bestyrelse Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 Referat af møde den 19. december 2018 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 20. december 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl. 17.00 21.00 Afbud: Arne Kjær, Viggo Norn og Patrick Strunge Andersen (2b). Mødet indledtes med en præsentationsrunde

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 15. december 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

2. Økonomi Status på evt. omlægning af realkreditlån fra Nordea Kredit

2. Økonomi Status på evt. omlægning af realkreditlån fra Nordea Kredit Bestyrelsesmøde tirsdag 10. januar 2017 kl. 16.30-18.30 Deltagere Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Trine Græse DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Klaus Nørskov

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 28. 8. 2013 kl. 14.30-16.30 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, filialdirektør Henning Balle, centerleder Jens Bo Holm-

Læs mere

Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Bilag 2.1 Dato: 13. december 2018 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset 1 Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jens Kramer Mikkelsen, Hanne

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 8. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

Referat 16. september 2013

Referat 16. september 2013 Referat 16. september 2013 Bestyrelsesmøde nr. 32, onsdag den 11. september 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 07. december 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 16-12-2014 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, skoleleder Anita Jørgensen,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 10.12 2015 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, direktør Jørn Henriksen, centerleder Jens Bo Holm-Nielsen,

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2012. Til stede: Afbud: Øvr. deltagere: Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen,

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 4. juni 2018 Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i punkt 1, 2, 3 og 4. Til stede: Per Krogh Hansen (formand),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland 16. sept. 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. september 2015 kl. 15-17 Forud for bestyrelsesmødet rundvisning af netop indviede lokaler og hal på Fem Høje,

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. september 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. september 2018 kl 13. september 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. september 2018 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Thomas Krag, Anders

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen torsdag den 27. september 2018 Til stede var: Annemari

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 20-8-2012 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Referat Orientering fra formanden Lectio er systemrevideret og godkendt. UU giver i sit hæfte Fremtidsparat,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Mødedato: 5/9/16 kl. 16.00 til 18.00. Sted: Mødelokale 1, Langkaer Gymnasium. Deltagere: Bo Sejer

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Malthe Elmstrøm Lauritsen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond Kristensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Udkast Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Tilstede: Frank Christensen (FC), Benny Würtz (BW), Helle Rootzén (HR), Daniel E. Hansen (DEH), Jesper Lykkegaard (JL), Morten Eskildsen (ME),

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9813 5766 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 16. maj 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 16. maj 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 16. maj 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3.

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 9. juni 2010 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Inge Hynkemejer Peter Garde

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012 12. juni 2012 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Ole Daugbjerg, Danfoss (formand) Tharben Hansen, journalist (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Karen Marie Hougaard, Hørup Centralskole

Læs mere

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne.

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne. Bestyrelsesmøde mandag den 20. juni 2016 kl. 16-18 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Jan Peter Jensen, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Leif Høgh Jensen, Gunnar Eggert Jørgensen, Poul Jørgensen, Mads

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 14. september 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. marts 2016 kl Vald. Poulsensvej 8, 7500 Holstebro i mødelokalet. Holstebro den 23.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. marts 2016 kl Vald. Poulsensvej 8, 7500 Holstebro i mødelokalet. Holstebro den 23. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. marts 2016 kl. 15.00 17.00 Vald. Poulsensvej 8, 7500 Holstebro i mødelokalet. Holstebro den 23. marts 1. Underskrivelse af referatet fra sidste møde. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl , på Solrød Gymnasium

Referat. Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl , på Solrød Gymnasium Referat Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl. 17.00, på Solrød Gymnasium Tilstede: Henriette Selck, Bjarne Thams, Christina Tornquist (uden stemmeret), Bo Nygaard Larsen, Ellen Thomsen Elevrep.: Christian

Læs mere

1. Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer Simon Skole Høy Kristensen 2y og Didde Knudsen 2s.

1. Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer Simon Skole Høy Kristensen 2y og Didde Knudsen 2s. Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 22. maj 2013 kl. 14.30-16.30 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, filialdirektør Henning Balle, lektor Morten Høyrup,

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010. Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 15.09.10 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Den samlede bestyrelse bortset fra Jane Meller Jespersen var mødt. Lisbeth Lauersen deltog dog kun under behandlingen af punkterne 1-4,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 17. marts 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 17. marts 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 17. marts 2016 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 19. september 2011 Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Bo Hilsted(t.o.m.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet torsdag den 3. september 2015

Referat fra bestyrelsesmødet torsdag den 3. september 2015 Referat fra bestyrelsesmødet torsdag den 3. september 2015 Til stede: Formand Brian Bertelsen, næstformand Jens Arne Hedegaard, Jørgen Dyrskjøt Thorsen, Hanne Christensen, Erik Baisgaard, Dorte Etzerodt

Læs mere

Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs

Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 29.maj 2012 Kl. 15.0018.00 Bemærk starttidspunkt der serveres en sandwich undervejs 1 Godkendelse af referat fra 15.3.2012 1: bestref 120315 Beslutning: godkendt Opfølgning

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. december 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere