INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)"

Transkript

1 Gør tanke til handling VIA University College Referat fra Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen Sted: VIA University College Campus Aarhus N Hedeager Aarhus N Mødedato: Den 8. juni 2015 kl Mødelokale: GODKENDT Medlemmer Signe Lindballe fra Daske Bandagister, Helle Munk Pedersen (repr. for turnuskandidater), Toke Seir Novak fra Danske Bandagister, Lærke Nolsöe Brunés (repr. for studerende i Sverige), Desuden deltager Birgitte Foged (VIA), (VIA), Karen Frederiksen (VIA) og Karsten Thorø (VIA) Afbud Kasper Kjeldsen og Ken Bader (fra Danske Bandagister Danske Bandagister), Simon Ramstrand og Fredrik Thidell (Hälsohögskolan i Jönköping) Dagsorden 1. Godkendelse af Dagsorden 2. Præsentation af A-delen 3. Strategien for VIA Status på arbejdet med revision af de sundhedsfaglige uddannelser 5. Opdatering i.f.t. ny bekendtgørelse 6. Nyt fra de studerende (fast punkt på dagsordenen) 7. Planlægning af næste møde 8. Eventuelt INDKALDELSE/ REFERAT Mødeleder: Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen Referent: Lea Faurholt Olsen T: Dato: 22. juni 2015 Ref.: LEFO 1/5 Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Det indstilles, at dagsordenen godkendes Dagsordenen blev godkendt. Der var præsentationsrunde af medlemmerne af Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen.

2 Punkt 2. Præsentation af A-delen (60 min) 2/5 Karsten Thorø og Birgitte Foged De første studerende på Bandagistuddannelsen har næsten gennemført A-delen i Aarhus. Karsten Thorø og Birgitte Foged vil orientere om deres erfaringer med forløbet. Det indstilles at orienteringen tages til efterretning og der er mulighed for at stille spørgsmål/kommentere planen Karsten Thorø gennemgik forløbet for A-delen, der er blevet afviklet for første gang i Aarhus. Oversigten over forløbet vil blive sendt ud med referatet. Planen er overordnet set blevet fulgt, og alle undervisere har været godt tilfredse med forløbet, og de studerende har været meget engagerede. Der vil være en afsluttede evaluering, når de studerende er færdige med A- forløbet i uge 25. De skal gennemgå en lille survey den sidste dag, og så vil der efterfølgende være et interview med de studerende. Resultatet af denne survey vil blive anvendt ved besøget i Sverige i oktober, hvor der vil være en opfølgning på om de studerende har været i stand til at anvende kundskaberne fra A-delen i starten af deres forløb på B-delen i Jönköping Holdene vil blive fulgt 2 år frem, så man har det fulde billede af forløbet, og et grundlag for at fortage eventuelle justeringer. Det er ligeledes besluttet, at der vil blive foretaget en aftagerundersøgelse og dimittendundersøgelse på Bandagistuddannelsen. Der er et arbejde i gang vedr. lungefunktionstesten på uddannelsen. Der skal foretages en vurdering af, om testen kan foretages af en dansk arbejdsmiljølæge, da lægerne i Sverige undersøger ud fra en anden skala. På baggrund af erfaringer med det første hold på A-delen, så skal der findes en bedre måde at integrere de studerende på Campus Aarhus N. Uddannelsesrådet mener, at A-delen er et flot forløb, som giver de studerende et godt grundlag for B-delen i Sverige. Der er gode tiltag, som underbygge de områder de skal igennem i den første del af forløbet i Sverige. Punkt 3. VIA Sundheds strategiske initiativer og indsatsområder (20 min) Journalnr.: U

3 Bilag: VIA Sundheds strategiske initiativer og indsatsområder VIAs koncernstrategi for med de fire udfordringer: 3/5 Aftryk VIA nye læringsformer Aftryk VIA et øget fokus på det private erhvervsliv Aftryk VIA et stærkt samfundsengagement Aftryk VIA en smidig organisation På baggrund af koncernstrategien har VIA Sundhed formulere strategiske initiativer og indsatsområder inden for ovennævnte områder. De strategiske initiativer og indsatsområder er således udtryk for, hvordan VIA Sundhed møder de fire udfordringer, og hvad hovedområdet kan bidrage med for at gøre en forskel i strategiperioden VIA Sundheds strategiske initiativer og indsatsområder danner grundlag for at udvikle handleplaner i VIA Sundheds uddannelsesenheder og indtænker ligeledes muligheder for samarbejder på tværs af og ud af VIA, hvor det er relevant. Indstilling Det indstilles, at Uddannelsesrådet tager orienteringen til efterretning. Referat gav en orientering om koncernstrategien for Af de nye aftryk vil de nye læringsformer berøre bandagiststuderende, da man prøver at strukturere undervisningen bedst muligt. Bandagister har allerede øget fokus på samarbejdet med det private erhvervsliv, da de studerende får arbejde og er i turnus i private virksomheder. Punkt 4. Status på arbejdet med revision af de sundhedsfaglige uddannelser (30 min) Journalnr.: U Bilag Udviklingsprojekt Sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser Sagsfremstilling Der redegøres for arbejdet med reform for de sundhedsfaglige uddannelser. På baggrund af redegørelsen ønskes en drøftelse af aktuelle udfordringer. Da arbejdet med reformen hele tiden flytter sig, vil det ikke være muligt at kende de aktuelle udfordringer før mødedatoen. Indstilling Det indstilles, at medlemmerne tager orienteringen til efterretning, og at aktuelle spørgsmål drøftes. Referat orienterede kort om revisionen af alle de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser.

4 Det er bl.a. besluttet, at der ikke længere skal være nationale studieordninger, men i stedet uddannelsesbekendtgørelser for alle uddannelserne. Uddannelserne skal fremadrettet være semesteropbygget. Der skal skabes mulighed for at arbejde mere på tværs af uddannelserne. 4/5 Punkt 5. Opdatering i.f.t. ny bekendtgørelse (30 min) Orientering om arbejdet med en ny bekendtgørelse. Det indstilles, at orienteringen tages til efterretning. Bandagistuddannelsen er placeret i Sundhedsstyrelsen, og der har været et samarbejde i gang igennem de seneste år for at udforme en ny bekendtgørelse. Arbejdet trækker ud, men Sundhedsstyrelsen har lovet at give en tilbagemelding hurtigst muligt. Deres opgave er at afklare finansiering af ekstern prøve efter turnusforløbet. Hvis det ikke er muligt at udarbejde en ny bekendtgørelse, så bør der i stedet udformes en ny vejledning om uddannelsen som erstatning af vejledningen fra Punkt 6. Nyt fra de studerende (15 min) studerende De studerendes repræsentanter i udvalget orienterer om nyt fra de studerende. Det indstilles, at orienteringen tages til efterretning. Der er i alt 3 studerende, der bliver færdige med B-forløbet i Sverige. Der er 11 studerende der starter på B-forløbet efter sommerferien. Der skal være en opdateret oversigt over dem der er færdige med B- delen, så der skabes et overblik over hvor mange der er ude i turnus. Man bør lave en aktivering, når de studerende skal have udleveret turnusbogen, så der ligeledes er et overblik over hvem der tager studerende. IT-afdelingen skal involveres i af få lavet en adresse, så de studerende kan få opdateringer. Eksamenen i mekanik på første semester på B-delen har en stor dumpeprocent. Der er en opmærksomhed på dette fag, og man prøver at lave forbedringer på området.

5 Punkt 7. Planlægning af næste møde (5 min) 5/5 Alle Det indstilles, at udvalgets medlemmer kommer med forslag til dagsordenen til næste møde. Der var ingen punkter til næste møde. Punkt 8. Eventuelt (5 min) Alle Det blev besluttet at afholde 2. møder årligt med mulighed for at indkalde til ekstra møder. Møderne bør afholdes i december og juni. Det planlagte møde i Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen den 8. september er aflyst. Sparringsgruppen skal have en tilbagemelding på deres bidrag til arbejdet med A-delen på bandagistuddannelsen. Resultaterne vil blive præsenteret på næste årsmøde for Danske Bandagister. Sundhedskassen: De studerende i Sverige oplever problemer med at være forsikret. Når de studerende ikke er med i sygesikringskassen, så kan de b.la. ikke få det blå sygesikringskort. Der skal være en bestemt person som der skal rettes henvendelse til, Helle Munk Pedersen (repr. for turnuskandidater) vil tage kontakt til Fredrik Thidell, som skal komme med kontaktoplysningerne, så oplysningerne kan skrives ind i de studerendes manual. Der er lavet aftale med Hälsohögskolan vedr. et besøg fra VIA den 21. oktober og 22 oktober. Der skal gerne være møde med de studerende den 21. oktober.

Dagsorden Journalnr.: U Ref.: LEFO Dato:

Dagsorden Journalnr.: U Ref.: LEFO Dato: Dagsorden Journalnr.: U0200-7-04-36-12 Ref.: LEFO Dato: 04-03--2014 Mødeforum: Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen Dato: 10. marts 2014 Tid: Kl. 13.45-15.45 Sted: Mødeleder: Deltagere: Øvrige deltagere:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Punkt 2. Strategien for VIA 2015-17 (20 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Punkt 2. Strategien for VIA 2015-17 (20 min) Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen Sted: VIA University College Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Mødedato: Den 12. januar 2015 kl. 12.00 15.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Mødedato:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg Lokale B331 Mødedato: Den 4. marts 2015 kl. 11.00-17.00 GODKENDT

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Møde i Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen

REFERAT/ DAGSORDEN. Møde i Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen Møde i Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen Sted: VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Lokale 32.34 Mødedato: 7. december 2016 Kl. 12.00-15.00 Med frokost Deltagere Signe Lindballe (Danske

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College GODKENDT

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College GODKENDT Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 16. december 2014 kl. 12.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 34.36 8200 Aarhus N Mødedato: Den 21. november 2014 kl. 10.00-15.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 32.30 8200 Aarhus N Mødedato: Den 16. september 2014

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 31.10 8200 Aarhus N Mødedato: Den 10. december 2014 kl. 12.30-14.30 Deltagere

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 9. juni 2015 kl.

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 23. februar 2015

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 30. marts 2015

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Godkendt referat mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Godkendt referat mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Godkendt referat mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat til mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring- og Sundhedsuddannelsen. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat til mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring- og Sundhedsuddannelsen. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat til mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring- og Sundhedsuddannelsen Sted: Campus Aarhus Hedeager 2 8200 Aarhus Mødedato: Den 8. marts 2016 kl. 11.00-14.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Hedeager 2 8200 Aarhus N Mødedato: Den 21. januar 2015 kl. 10.00 15.00 Mødelokale:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg GODKENDT

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Ernæring- og Sundhedsuddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 34.37 8200 Aarhus N Mødedato: Den 15. september 2014

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 21.13 8200 Aarhus N Mødedato: Den 6. oktober 2014 kl. 14.00-16.30 Deltagere

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Aarhus Hedeager 2 8200 Aarhus Lokale 44.33 kl. 10-12 og 44.31 kl. 12-16.

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Sted: Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus 2, lokale 35.26

Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Sted: Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus 2, lokale 35.26 Dagsorden Journalnr.: U0200-7-04-34-12 Ref.: LEFO Dato: 02-04-2014 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Dato: 10. april 2014 Tid: Kl. 14.00-17.00 Sted: Campus Aarhus N, Hedeager 2,

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Sted: Campus Randers Jens Otto Krags Pl. 3, 8900 Randers C GODKENDT Mødedato: Den 19. oktober 2015 kl. 12.00 15.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro Mødedato: Den 18. august 2014 kl. 10.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Godkendt

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Holstebro Professionshøjskolen VIA Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro Godkendt

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Fælles OSKU. VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Fælles OSKU. VIA University College VIA University College fra mødet i Fælles OSKU Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg lokale B 330 Mødedato: 11. juni 2014 kl. 10.00 14.00. Deltagere Tove Kristensen, Hospitalsenhed Midt, Marianne

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Mødedato: Den 13.

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Mødedato: Den 23. november 2015 kl. 10.00 14.00

Læs mere

Ankerhus Slagelsevej 70 74, 4180 Sorø 1. VELKOMST, PRÆSENTATION OG GODKENDELSE AF DAGSORDEN 2 2. KONSTITUERING, HERUNDER VALG AF FORMAND 3

Ankerhus Slagelsevej 70 74, 4180 Sorø 1. VELKOMST, PRÆSENTATION OG GODKENDELSE AF DAGSORDEN 2 2. KONSTITUERING, HERUNDER VALG AF FORMAND 3 Dagsorden Mødedato: Mandag den 5. januar Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70 74, 4180 Sorø Mødelokale: Deltagere: Uddannelsesudvalg for Leisure Management

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Klinisk Dialogforum GODKENDT. VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Klinisk Dialogforum GODKENDT. VIA University College VIA University College Møde i Klinisk Dialogforum GODKENDT Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg Lokale B 330 Mødedato: 17. marts 2015 kl. 10.00 14.00. Deltagere Lone Kolbæk, Hospitalsenhed Midt,

Læs mere

DAGSORDEN Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen

DAGSORDEN Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen DAGSORDEN Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen Mødetidspunkt: Tirsdag 24. april 2018 kl. 8:30-14:00 Mødested: VIA, Campus Aarhus, Hedeager 2, 8200 Aarhus N, Lokale 43.17 Referent Deltagere:

Læs mere

VIA Sundheds strategiske initiativer og indsatsområder er blevet til på baggrund af VIAs koncernstrategi med de fire udfordringer:

VIA Sundheds strategiske initiativer og indsatsområder er blevet til på baggrund af VIAs koncernstrategi med de fire udfordringer: Gør tanke til handling VIA University College Dato: 30.04.2015 U0200-7-02-1-14 Aftryk på verden Sådan arbejder vi med strategien VIA Sundheds strategiske initiativer og indsatsområder er blevet til på

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeindkaldelse Mødeforum: Overordnet samarbejdsorgan for klinisk undervisning Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30 Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Bodil Primsø Tove

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato: Den 23. juni 2014 kl.

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Ekstraordinært møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen

REFERAT/ DAGSORDEN. Ekstraordinært møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen Ekstraordinært møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Skypemøde VIA Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Lokale 33.15 Mødedato: 17. januar 2017 Kl. 08.00-10.00 Med morgenmad

Læs mere

1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2. 2. Opfølgning på drøftelse på den fælles del af mødet i dag... 3. 3. Indhold og profil...

1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2. 2. Opfølgning på drøftelse på den fælles del af mødet i dag... 3. 3. Indhold og profil... Dagsorden Mødedato: Onsdag den 24. april 2013 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: UCSJ, Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Mødelokale: A2.16 Deltagere: Afbud:

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00

Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00 Giv mening VIA University College Uddannelsesudvalg for 3K 14:00-16:00 Sted: Diakonhøjskolen i Aarhus Mødedato: Den 23. juni 2015 Kl. 14:00-16:00 Deltagere Bettina Maindal Kjærgaard (underviser), Johannes

Læs mere

Dagsorden Uddannelsesudvalg Bioanalytikeruddannelsen

Dagsorden Uddannelsesudvalg Bioanalytikeruddannelsen Dagsorden Uddannelsesudvalg Bioanalytikeruddannelsen Mødedato: 4. oktober 2016 Tidspunkt: 14.00-16.00 Mødested: Mødelokale: Deltagere Afbud Mødeleder: Mødesekretær Ankerhus, Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (5 min) VIA University College fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Campus Holstebro Godkendt Mødedato: Den 10. maj 2016 kl. 10.00 16.00 Mødelokale: A204 Deltagere

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Campus Holstebro, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro, lokale E707

Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Campus Holstebro, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro, lokale E707 Mødereferat GODKENDT Journalnr.: U0200-7-04-33-12 Ref.: LEFO Dato: 05-05-2013 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Dato: 3. marts 2014 Tid: Kl. 10.00-15.00 Sted: Mødeleder: Deltagere:

Læs mere

Ankerhus Slagelsevej 70 74, 4180 Sorø 1. VELKOMST, PRÆSENTATION OG GODKENDELSE AF DAGSORDEN 2 2. KONSTITUERING, HERUNDER VALG AF FORMAND 3

Ankerhus Slagelsevej 70 74, 4180 Sorø 1. VELKOMST, PRÆSENTATION OG GODKENDELSE AF DAGSORDEN 2 2. KONSTITUERING, HERUNDER VALG AF FORMAND 3 Referat Mødedato: Mandag den 5. januar Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70 74, 4180 Sorø Mødelokale: Deltagere: Uddannelsesudvalg for Leisure Management

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent (2 min) Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent (2 min) Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Lokale B338 Prinsens Allé 2 8800 Viborg Mødedato: 20. september 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Forbered Læs dagsorden samt bilag. Gør jer overvejelser

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden (5 min.) Godkendelse af referat (5 min.)... 2

1. Godkendelse af dagsorden (5 min.) Godkendelse af referat (5 min.)... 2 Dagsorden Mødedato: Onsdag d. 28. juni 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 16.00 Mødested: Campus Roskilde Mødelokale: A2.03 Mødesekretær: Ledelseskonsulent Maja Brink Houborg Dagsordenspunkter 1. Godkendelse

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Klinisk Dialogforum. VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Klinisk Dialogforum. VIA University College VIA University College Referat fra mødet i Klinisk Dialogforum Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg Lokale F280 Mødedato: 27. oktober 2015 kl. 10.00 14.00. Deltagere Inger Marie Jaillet, Regionshospitalet

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring og Sundhedsuddannelserne )

REFERAT/ DAGSORDEN. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring og Sundhedsuddannelserne ) fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ernæring og Sundhedsuddannelserne Sted: VIA University College Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Lokale 34.36 Mødedato: 28. juni 2017 Kl. 11.30-14.30 Med frokost

Læs mere

Dagsorden monofagligt møde i uddannelsesudvalget

Dagsorden monofagligt møde i uddannelsesudvalget Dagsorden monofagligt møde i uddannelsesudvalget Mødedato: Onsdag d. 10. maj 2017 Starttidspunkt: Fællesmøde kl. 13.00 14.00 Monofagligt møde kl. 14.00-16.00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Campus Roskilde

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Sted: Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Godkendt Mødedato: Den 18. maj 2016 kl. 12.30 15.30. Mødelokale

Læs mere

Multisalen ved kantinen, til højre for hovedbygningen. Nanna Ferslev (naf), tlf. 7248 1060, naf@ucsj.dk

Multisalen ved kantinen, til højre for hovedbygningen. Nanna Ferslev (naf), tlf. 7248 1060, naf@ucsj.dk Dagsorden Mødedato: Fredag den 28. marts 2014 Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale: Ernærings- og sundhedsuddannelsen Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Multisalen ved kantinen,

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: RESC Dato: 22. december 2011

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: RESC Dato: 22. december 2011 Mødeindkaldelse J.nr.: U0200-7-04-118- 10 Ref: RESC Dato: 22. december 2011 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Dato: 16.11.2011 Tid: 14-17 Sted: Psykomotorikuddannelsen i Randers,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Mødedato: Den 20. november 2014 Kl. 10-13

Mødedato: Den 20. november 2014 Kl. 10-13 Giv mening VIA University College Uddannelsesudvalg for Pædagoguddannelsen i VIA Sted: Pædagoguddannelsen Randers Jens Otto Krags Plads 3 8900 Randers C Mødedato: Den 20. november 2014 Kl. 10-13 Deltagere

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. Kim Brixen, Lisbeth Mortensen, Karsten Asmussen

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. Kim Brixen, Lisbeth Mortensen, Karsten Asmussen Dagsorden Mødedato: Mandag den 21. januar 2013 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Afbud: Mødesekretær: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø D004 Uddannelsesudvalg

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Kl. 13: Fælles uddannelsesudvalgsmøde. Kl. 14: Uddannelsesspecifikt uddannelsesudvalgsmøde. Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Kl. 13: Fælles uddannelsesudvalgsmøde. Kl. 14: Uddannelsesspecifikt uddannelsesudvalgsmøde. Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Dagsorden Mødedato: Mandag den 21.januar 2013 Starttidspunkt: Sluttidspunkt: Mødested: Mødelokale: Deltagere: Afbud: Kl. 13:00-14.00 Fælles uddannelsesudvalgsmøde Kl. 14:00-16.00 Uddannelsesspecifikt uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

INDKALDELSE. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere

INDKALDELSE. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested VIA Campus Horsens, Chr. M. Østergaards Vej 4, 8700 Horsens, Lokale C103 Mødetidspunkt Den 18. september 2017 kl. 9-11.30 Deltagere

Læs mere

Procedurebeskrivelse. Inddragelse af dimittender. Ergoterapeutuddannelsen i Aarhus. VIA University College. Dato: Den 26.

Procedurebeskrivelse. Inddragelse af dimittender. Ergoterapeutuddannelsen i Aarhus. VIA University College. Dato: Den 26. Procedurebeskrivelse Inddragelse af dimittender Ergoterapeutuddannelsen i Aarhus Dato: Den 26. august 2014 Journalnr.: U0231-1-05-1-14 Ref.: TRHJ og LIFP Procedure for kontakt til og inddragelse af dimittender

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Godkendt Mødedato: Den 24. maj 2016 kl. 10.00

Læs mere

Uddannelsesudvalg for PB i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K)

Uddannelsesudvalg for PB i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K) Referat Dato Mødeforum: Uddannelsesudvalg for PB i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K) Dato: 14september Tid: 12:00-15:00 Sted: Diakonhøjskolen, Aarhus Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Formand

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Møde i uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (5 min.)

REFERAT/ DAGSORDEN. Møde i uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (5 min.) Møde i uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Sted: VIA University College Campus Randers Jens Otto Krags Plads 3, 8900 Randers C Lokale 1.56 Mødedato: 5. oktober 2016 Kl. 12.00-15.00 Med frokost

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Bygningskonstruktøruddannelsen og Kort- og landmålingstekniker samt og tilknyttede efter- og videreuddannelser DAGSORDEN

Uddannelsesudvalget for Bygningskonstruktøruddannelsen og Kort- og landmålingstekniker samt og tilknyttede efter- og videreuddannelser DAGSORDEN VIA University College Uddannelsesudvalget for Bygningskonstruktøruddannelsen og Kort- og landmålingstekniker samt og tilknyttede efter- og videreuddannelser Sted: VIA University College Campus Holstebro

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (10 min)

REFERAT/ DAGSORDEN. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (10 min) fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødelokale B128 GODKENDT Mødedato: 6. september 2016 Kl.12.00-15.00 Deltagere Marianne

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalg Design

REFERAT Uddannelsesudvalg Design REFERAT Uddannelsesudvalg Design Mødetidspunkt: Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Onsdag den 15 februar Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV SD - 1.1.0.5 LBD Casper Sørensen Elsebeth Gabel

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for ernæring og sundhedsuddannelsen

Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for ernæring og sundhedsuddannelsen Dagsorden Mødedato: Onsdag den 11. maj 2011 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Campus Slagelse Ernærings- og sundhedsuddannelsen Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Læs mere

Uddannelsesudvalget Ergoterapeutuddannelsen

Uddannelsesudvalget Ergoterapeutuddannelsen Dagsorden Uddannelsesudvalget Ergoterapeutuddannelsen Mødedato: 20. januar 2017 Starttidspunkt: 14.00 Sluttidspunkt: 16.00 Mødested: Mødelokale: Journalnummer: Deltagere: Ankerhus, Slagelsevej 70-74, 4180

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4.

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4. 2. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Randers Jens Otto Krags Pl. 3 8900 Randers C Lokale 1.56 Mødedato: 27. marts 2017 Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4 Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Campus Holstebro Gl. Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A367 Mødedato: 15. december 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen

Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B1.06 Deltagere: Campus Roskilde, Trekroner

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

Mødedato: Den 17. februar 2015 Kl. 14:00-16:00

Mødedato: Den 17. februar 2015 Kl. 14:00-16:00 Giv mening VIA University College Uddannelsesudvalg for 3K 14:00-16:00 Sted: Diakonhøjskolen i Aarhus Mødedato: Den 17. februar 2015 Kl. 14:00-16:00 Deltagere Johannes Nissen (Aarhus Universitet), Bodil

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR Møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR Møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR Møde Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 27. oktober 2016 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Peter Vari, Jennifer Terstegge, Amanda

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-4-12 Ref: EM

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-4-12 Ref: EM Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-4-12 Ref: EM Mødeforum: Bestyrelsen for VIA University College Dato: Den 11. juni 2012 Tid: Kl. 15.30-18.30 Sted: Pædagoguddannelsen JYDSK, Skejbyvej 29, 8240 Aarhus (lokale

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen Sted: VIA University College, Skejbyvej 1, 8240 Risskov, Mødelokale 2 Mødedato: 18. maj 2015 Mødetidspunkt: 13.00 16.00 Deltagere

Læs mere

Dagsorden møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiverudannelsen

Dagsorden møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiverudannelsen Dagsorden møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiverudannelsen Professionshøjskolen Absalon Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B1.14 Deltagere:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Klinisk Dialogforum. VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Klinisk Dialogforum. VIA University College VIA University College Referat fra mødet i Klinisk Dialogforum Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg Godkendt Mødedato: 27. april 2016 kl. 10.00-14.00 Mødelokale B330 Deltagere Anne Marie Lerche

Læs mere

Medarbejderrepræsentanter: NN (evt. Næstformand), NN, NN. Arbejdsmiljørepræsentanter: NN (evt. Næstformand), NN, NN

Medarbejderrepræsentanter: NN (evt. Næstformand), NN, NN. Arbejdsmiljørepræsentanter: NN (evt. Næstformand), NN, NN Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: NN (formand), NN, NN Medarbejderrepræsentanter: NN (evt. Næstformand), NN, NN. Arbejdsmiljørepræsentanter: NN (evt. Næstformand), NN, NN Tilforordnede: NN Sekretær: NN

Læs mere

3. Kommunikationsstrategi 2013

3. Kommunikationsstrategi 2013 1 Referat fra 20. ordinære møde i Dansk Sygeplejeselskabs Forskningsråd Tirsdag d. 10. december, 2013 kl. 11.00 15.00 Sted Mødeleder Referent Tove Lindhardt Leanne Dansk Sygeplejeråd Sankt Annæ Plads 30

Læs mere

Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde

Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Dagsorden uddannelsesudvalgsmøde Socialrådgiveruddannelsen Mødedato: Tirsdag den 24. april 2013 Starttidspunkt: Sluttidspunkt: Mødested: Kl.14.00 Kl.16.00 Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Bygningskonstruktøruddannelsen og Kort- og landmålingstekniker samt og tilknyttede efter- og videreuddannelser DAGSORDEN

Uddannelsesudvalget for Bygningskonstruktøruddannelsen og Kort- og landmålingstekniker samt og tilknyttede efter- og videreuddannelser DAGSORDEN VIA University College Uddannelsesudvalget for Bygningskonstruktøruddannelsen og Kort- og landmålingstekniker samt og tilknyttede efter- og videreuddannelser Sted: VIA University College Campus Aarhus

Læs mere

DAGSORDEN Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen

DAGSORDEN Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen DAGSORDEN Uddannelsesledernetværksmøde for sygeplejerskeuddannelsen Mødetidspunkt: Fredag 30. november 2018 kl. 10:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Mødeleder Københavns Professionshøjskole, Campus

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Rikke Maja Kromann (RMK), tlf , 1. Velkommen og præsentation v/gert Fosgerau... 2

Rikke Maja Kromann (RMK), tlf , 1. Velkommen og præsentation v/gert Fosgerau... 2 Dagsorden Mødedato: Torsdag den 18. november 2010 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Mødelokale: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø 2.sal Journalnummer: Deltagere:

Læs mere

Overordnet Samarbejdsorgan vedrørende Klinisk Undervisning kommunalt/regionalt. Campus Viborg, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg, lokale se infoskærmen

Overordnet Samarbejdsorgan vedrørende Klinisk Undervisning kommunalt/regionalt. Campus Viborg, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg, lokale se infoskærmen Mødereferat GODKENDT Journalnr.: U0200-7-04-11-12 Ref.: LEFO Dato: 05-03-2014 Mødeforum: Overordnet Samarbejdsorgan vedrørende Klinisk Undervisning kommunalt/regionalt Dato: 17. februar 2014 Tid: Kl. 10-14

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Uddannelsesudvalg for Bioanalytikeruddannelsen. 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Fredag den 11. april 2014 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: Deltagere: Afbud: Mødesekretær: Uddannelsesudvalg

Læs mere

Referat. UngSlagelses bestyrelse

Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 15. december 2014 kl. 19.00-21.00 Mødelokale UngSlagelse, Willemoesvej 2b, Slagelse, 1. sal, personaleloungen. Fraværende Anne Knudsen, Hanne B. Mejlstrøm, Daniel

Læs mere

1. Opsamling på forberedelse til første panelbesøg i institutionsakkrediteringen

1. Opsamling på forberedelse til første panelbesøg i institutionsakkrediteringen UCL Kvalitetsgruppe Mødedato 12. september 2017 Starttidspunkt 09:00 Sluttidspunkt 10:30 Afdeling/enhed Tværgående Uddannelsesudvikling Dokumentnavn Dokumentnummer Arbejdsområde Referent ULRM Dagsorden

Læs mere

Fællesmødet: lokale D014, Monofagligtmøde: Lokaleoversigt fremsendes sammen med dagsorden for fællesmødet.

Fællesmødet: lokale D014, Monofagligtmøde: Lokaleoversigt fremsendes sammen med dagsorden for fællesmødet. Referat Mødedato: Tirsdag den 4. oktober 2016 Starttidspunkt: Monofagligt møde Kl. 14.00 16.00 Fællesmødet er fra kl. 13.00 14.00 Mødested: Ankerhus, Slagelsevej 70-74. 4180 Sorø - Lokale D014 Mødelokale:

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Dagsorden. Dagsordenspunkter. Mødedato: Tirsdag den 21. september Starttidspunkt: Kl. 15:00. Sluttidspunkt: Kl. 17:00

Dagsorden. Dagsordenspunkter. Mødedato: Tirsdag den 21. september Starttidspunkt: Kl. 15:00. Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 21. september 2010 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Mødelokale: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Mødelokale 2. sal Journalnummer:

Læs mere