REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. april 2015 kl. 16:00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. april 2015 kl. 16:00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:"

Transkript

1 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 14. april 2015 kl. 16:00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree Administrativ medarbejder Holger Skott (referent) Referatet er fremsendt til ingeniør Viktor Jensen, DFP samt statsaut. revisor Bjarne Ulrik Pedersen og statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree fra Partner Revision.

2 1. Godkendelse og underskrift af referatet fra det ordinære møde den 17. februar Referatet blev godkendt og underskrevet. 2. Godkendelse af dagsordenen, herunder stillingtagen til lukkede punkter. Dagsordenen blev godkendt. 3. Orienteringspunkter. a. Økonomi og aktivitetsoversigt. Oversigten er ajourført til og med februar måned for varmesæsonen juni 2014 april Opgørelsen viser: Salg af el Varmeproduktion Køb af naturgas Køb af flis Produktion på gaskedler, motorer og flisværket Vandtab CO2 udledning i tons Graddage Opgørelsen er fremsendt pr. mail til bestyrelsens medlemmer.

3 b. Styring af og ekstra scrubber pumpe på flisværket. Firmaet Tjæreborg Industri monterer ovennævnte på fliskedlen, udgiften andrager kr ,00 excl. moms. Investeringen har forrentet sig efter ca. 1 år s drift. Opgaven udføres ved næste revision. c. Renovering af strækningen Præstelunden Skolegaarden - Skolestien. Der vil blive givet en orientering om status på udbuddet af opgaven. Opgaven skal udføres i skolernes sommerferie. Anslået udgift kr. 1,5 mio. d. Renovering af den 1. ste lomme på Nordlundvej. Der vil blive givet en orientering om status på udbuddet af opgaven. Opgaven skal udføres lige efter sommerferien. Anslået udgift kr. 1,9 mio. e. Ændring af pris for frakobling af naturgasstikledning. Naturgasselskabet HMN har meddelt at prisen for frakobling af stikledningen til gas er ændret fra kr til kr incl. moms. f. Køb af ny varevogn. Der arbejdes p.t. på muligheden for køb af en ny varevogn. Den nuværende en Renault fra 2009 har på det seneste været dyr i reparationer f.eks. nye styrekugler, bærekugler, forhjulslejre m.v. Desuden vurderes det at gearkassen snarlig står overfor en udskiftning. Anskaffelsen af en ny varevogn vil koste ca. kr excl. moms Sagsbehandler: Henning Mikkonen/Holger Skott Ad a. Til efterretning. Ad b. Til efterretning.

4 Ad c og d. Opgaverne iværksættes og tilbud indhentes hos de samme entreprenører som har afgivet tilbud på Renovering Herningvej, jf. punkt 7. Ad e. Til efterretning. Ad f. Der indhentes tilbud på leasing, tillige med at der laves økonomiopstillinger på køb henholdsvis leasing, samt et par bilmodeller. 4. Forventet regnskab 2014/2015. I samarbejde med Partner Revision er der udarbejdet et forventet regnskab for regnskabsåret 2014/2015. I hovedtræk udviser regnskabet: Forventet overskud i regnskabsåret 2014/2015, i henhold til varmeforsyningsloven, andrager kr Overført overdækning fra varmeåret 2013/2014 kr Samlet overdækning som, i henhold til Varmeforsyningsloven, skal indregnes i varmeprisen/ændret afskrivningsprofil for 2015/2016 er således kr Samtidig med behandlingen af det forventede regnskab skal der tages stilling til indkøb af kvoter til opnåelse af energibesparelser, jf. referat fra bestyrelsesmødet den 17. februar 2015, punkt 4. Det endelige regnskab vil blive forelagt på bestyrelsesmødet efter sommerferien. Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree deltager under behandlingen af dette punkt. Sagsbehandler: Ole Jespersen-Skree/Henning Mikkonen/Holger Skott Bilag: Forventet regnskab 2014/2015 og forslag til budget 2015/2016, se kolonnen Estimat 2014/15. Til efterretning.

5 5. Udkast til Budget 2015/2016. Der er udarbejdet et forslag til budget 2015/2016 med bl.a. følgende forudsætninger: Uændret faste og variable afgifter. Ændret afskrivningsprofil, frem til og med 2018, hvor grundbeløbet for el-produktion bortfalder. Modellen indebærer at varmeprisen, stort set, kan holdes uændret selv efter at grundbeløbet bortfalder. Modellen indebærer at likviditeten vil stige, men skal senere anvendes til ydelser på lån. Der skal vedtages takster for varmeåret 2015/2016, som skal indberettes til Energitilsynet, senest den 31. maj Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree deltager under behandlingen af dette punkt. Bilag: Forventet regnskab 2014/2015, forslag til budget 2015/2016, beregning af de faste omkostninger samt oversigt over afskrivninger. Sagsbehandler: Ole Jespersen-Skree/Henning Mikkonen/Holger Skott Effektbidraget (den faste afgift) nedsættes fra 24,00 ti kr. 20,00. Forbrugsbidraget (den variable afgift) uændret kr. 300,00. Abonnementsbidraget uændret kr. 650,00 årligt. Aconto betalingen sker således at terminen 1. december 2015, ikke skal betales. Årsafregningen opgøres med forbruget på normal vis, og aconto betalingerne som om, at terminen 1. december 2015, også var betalt. Ovennævnte beløb indeholder ikke moms. Arealstørrelsen på beregning af effektbidraget ændres, således at arealer over m2 ikke skal betale effektbidrag, nuværende regel er arealer over m2.

6 6. Projekt Brande Energicentral. Som løbende orienteret på bestyrelsesmøderne har projektet følgende tidsplan: Januar 2014 Opstartsmøde Februar 2014 Energikortlægning Marts 2014 Beregning af forskellige løsninger April 2014 Statusmøde gennemgang og udvælgelse af løsninger Juni 2014 Behandling af rapportudkast August 2014 Endelig rapport færdigskrives 1. september Ansøgning til puljen VE til proces Den endelig rapport er nu færdig og konklusionen fremgår af dagsordenen til bestyrelsesmødet den 17. februar DFP arbejder p.t. på udarbejdelsen af et projektforslag for tilslutning af hele Brande by. Der vil på mødet blive givet en orientering om sagen, herunder tidsplanene. Sagsbehandler: Henrik Kraglund/Henning Mikkonen Sagen henlægges, idet den nuværende lovgivning ikke giver økonomisk mulighed for gennemførelsen af et samarbejde med erhvervsvirksomhederne. Sagen genoptages, såfremt der sker ændret lovgivning.

7 7. Licitationsresultat på projekt Herningvej og Brandlundvej Der har den 26. marts 2015 været afholdt licitation på jord- og smedearbejde. Der forelå følgende bud: Rahbek Brande AS Østergaard Entreprise AS Danjord Jordarbejde Smedearbejde Samlet pris ,00 Jordarbejde Smedearbejde Samlet pris ,00 Jordarbejde Smedearbejde Samlet pris ,00 H. J. Christensen Jordarbejde Smedearbejde Samlet pris ,00 Alle beløb er excl. moms. Udover ovennævnte er der følgende udgifter i forbindelse med projektet: Rørleverance Logstor kr Brønde kr Rådgivning DFP kr Husindføringsskabe kr Uforudseelige udgifter kr Energibesparelser 200 MWh a kr. 400 kr I alt kr Der er tegnet AL-risk forsikring på projektet. Tidsplanen for projektet er opstart primo april måned og afslutning ultimo juni måned.

8 I forbindelse med behandlingen af sagen, ønskes samtidig taget stilling til indførelse af en ny regnskabsmodel, som medfører at værdien af energibesparelserne indtægtsføres i anlægsregnskabet og udgiftsføres via driftsregnskabet. Modellen kan ses ovenfor og det kan oplyses at anlægsregnskabet for tilslutning af BXT Group vil blive reduceret med MWh a kr. 400,00 eller kr , som udgiftsføres på driftsregnskabet. Der er på driftsbudgettet 2014/2015 afsat kr til køb af energibesparelser. Sagsbehandler: Henning Mikkonen/DFP/Holger Skott Beslutning Østergaard Entreprise AS overdrages opgaven og det samlede projekt blev godkendt. Forslaget til ændret model med indregning af energibesparelser i anlægsprojekterne blev godkendt.

9 8. Fjernvarmeforsyning af Tranevej, del af Brandlundvej og Nordlundvej 2. DFP har udarbejdet et projektforslag for tilslutning af ovennævnte kvarterer. Projektforslaget er fremsendt til Ikast-Brande Kommune som har behandlet sagen på mødet i Teknik- og Miljøudvalget den 17. marts Teknisk- og Miljøudvalget har besluttet at Brande Fjernvarme, i løbet af høringsperioden, fremkommer med en interessetilkendegivelse blandt de berørte forbrugere, for at kunne sikre en positiv samfundsøkonomi i projektet. Bilag: Projektforslaget dateret november 2014, er fremlagt på værkets kontor. Se Ikast-Brande Kommunens hjemmeside, referat fra Teknik- og Miljøudvalgets møde den 17. marts Skrivelse udleveret til berørte ejere. Sagsbehandler: Henning Mikkonen/DFP Det er et krav fra kommunen at der kan opnås 80 procent tilslutning, hvilket er urealistisk. Der har været afholdt møde med formanden for Teknik- og Miljøudvalget, hvor dagsordenen var Det er ikke Brande Fjernvarme som har interesse i at få nye forbrugere det er de potentielle nye forbrugere som har interesse i billig varme fra Brande Fjernvarme, denne dagsorden kan kommunen vel kun være interesseret i at fremme. Der udarbejdes et revideret projektforslag som fremsendes til Ikast- Brande Kommune. Det revidere projektforslag vil tage højde for en teknisk forbedring af produktionen på fliskedlen, både med en større kapacitet og en mere rentabel produktion.

10 9. Grundbeløbssikring via aftale med NEAS ENERGY. Firmaet NEAS ENERGY har fremsendt et tilbud på sikring af indtægten for grundbeløb i forbindelse med el-produktionen. Tilbud procent lig kr ,80 årlig procent lig kr ,70 årlig procent lig kr ,70 årlig procent lig kr ,70 årlig Den faktiske indtægt i kalenderåret 2014 androg kr ,52 eller 113,96 procent af grundbeløbet. I januar måned 2015 blev indtægten kr ,95 eller 136,50 procent af grundbeløbet. Der er ingen udgift forbundet med sikringen, det er en gevinst for NEAS er hvis prisen er over de nævnte procenter, og omvendt for Brande Fjernvarme. Tilbuddet har ikke interesse.

11 10. TDC antenneposition på adressen Præstevænget 11. TDC har rettet henvendelse vedrørende fornyelse af lejekontrakten vedr. antenne på skorstenen. Den nuværende lejeindtægt andrager kr ,65 årligt og TDC foreslår at lejen reduceres til kr årlig og at der ikke sker nogen regulering de kommende 5 år. Vi har p.t. følgende lejeaftaler: TDC antenne på skorsten. Grundlejen kr i 2007 pris, stigende hvert år med 3 procent. 6 måneders opsigelse, dog uopsigelig for udlejer i 10 år og for lejer i 5 år, gældende fra Hi3G antenne på skorsten. Grundlejen kr i 2007 pris, stigende hvert år med 3 procent. 12 måneders opsigelse, dog uopsigelig for udlejer i 10 år og for teleoperatør i 5 år, gældende fra MVB Backbone A/S. Leje af lokale på 127 m2, årlig husleje kr i 2009-pris, stigende hvert år med 3 procent. Opsigelse kan ske med 12 måneders varsel, dog tidligst til ophør den 1. september Der vil være at tage stilling til forslaget til ny lejekontrakt med TDC, herunder en vurdering af tidshorisonten for lejemål, set i lyset af en kommende udflytning fra adressen Præstevænget 11. Den nuværende aftale fastholdes.

12 11. Pressemeddelelser. Stillingtagen til pressemeddelelser. Sagsbehandler: Henrik Kraglund Ingen 12. Eventuelt. Aftalen med Scanenergi om køb af el udløber ved udgangen af Fremover købes både transmission og el hos MES-Net, til spotpris. På næste møde startes med en rundvisning på værket Præstevænget Mødet hævet. Mødet blev hævet kl.: Henrik Kraglund Eivin Joensen Jette Harrild Freddy Pedersen Carsten Kvist / Henning Mikkonen

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 16. juni 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 16. juni 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 16. juni 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent)

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 8. april 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 8. april 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 8. april 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree Administrativ

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 11. april 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 11. april 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag, den 11. april 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 4. december 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 4. december 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 4. december 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 28. januar 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 28. januar 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 28. januar 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 7. februar 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 7. februar 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 7. februar 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. december 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. december 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 2. december 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 3. december 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 3. december 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 3. december 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. februar 2015 kl. 17:00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. februar 2015 kl. 17:00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 17. februar 2015 kl. 17:00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 9. februar 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 9. februar 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 9. februar 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 4. april 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 4. april 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 4. april 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree Administrativ

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. juni 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. juni 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 17. juni 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent)

Læs mere

Eventuelle afbud bedes meddelt til Holger Skott, tlf. 22 16 25 69, eller på mail: post@brande-fjernvarme.dk.

Eventuelle afbud bedes meddelt til Holger Skott, tlf. 22 16 25 69, eller på mail: post@brande-fjernvarme.dk. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 4. december 2012 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. september 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. september 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 2. september 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 13. juni 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 13. juni 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 13. juni 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 1. december 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 1. december 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 1. december 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Konsulent Erik Sørensen, DFP deltager under

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDET Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 13. juni 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 13. juni 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag, den 13. juni 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent)

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 16. april 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 16. april 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 16. april 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree Administrativ

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Onsdag, den 3. april 2019 kl. 16:30. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Onsdag, den 3. april 2019 kl. 16:30. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDET Onsdag, den 3. april 2019 kl. 16:30. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. Revisor Ole Jespersen-Skree Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. januar 2012 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. januar 2012 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 17. januar 2012 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 7. september 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 7. september 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag, den 7. september 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree,

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET. Tirsdag, den 6. september 2011 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET. Tirsdag, den 6. september 2011 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET Tirsdag, den 6. september 2011 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 6. februar 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 6. februar 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 6. februar 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 7. juni 2016 kl. 16:15. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 7. juni 2016 kl. 16:15. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 7. juni 2016 kl. 16:15. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree i behandlingen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 15. januar 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 15. januar 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 15. januar 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Tirsdag, den 5. februar 2019 kl. 16:30. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Tirsdag, den 5. februar 2019 kl. 16:30. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDET Tirsdag, den 5. februar 2019 kl. 16:30. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent) Ingen Referatet er fremsendt

Læs mere

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket.

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2012. Tirsdag, den 25. september 2012 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Ingeniør Viktor Jensen, DFP, deltager

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Torsdag, den 18. august 2011 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Torsdag, den 18. august 2011 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Torsdag, den 18. august 2011 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Kopi af referat er fremsendt

Læs mere

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2017. Torsdag, den 28. september 2017 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Læs mere

REFERAT AF BESYRELSESMØDE. Mandag, den 21. maj 2012 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESYRELSESMØDE. Mandag, den 21. maj 2012 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESYRELSESMØDE Mandag, den 21. maj 2012 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent)

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 3. september 2012 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 3. september 2012 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 3. september 2012 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Torsdag, den 11. marts 2010 kl. 17:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Torsdag, den 11. marts 2010 kl. 17:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Torsdag, den 11. marts 2010 kl. 17:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Ingeniør Viktor Jensen,

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 5. oktober 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 5. oktober 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 5. oktober 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen 68 1. Godkendelse af dagsordenen.

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 6. oktober 2009 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 6. oktober 2009 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 6. oktober 2009 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Victor Jensen, DFP punkterne

Læs mere

Michael Møller og Poul Erik Jensen er inviteret til kl. 16:09 og deltager under punkt 3, Status på 4-mandsgruppens arbejde med udredning af flisanlæg.

Michael Møller og Poul Erik Jensen er inviteret til kl. 16:09 og deltager under punkt 3, Status på 4-mandsgruppens arbejde med udredning af flisanlæg. REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR BESTYRELSESMØDE Torsdag, den 16. september 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Michael Møller og Poul

Læs mere

Kopi af dagsordenen er fremsendt til ingeniør Viktor Jensen, DFP samt statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree, Partner Revision.

Kopi af dagsordenen er fremsendt til ingeniør Viktor Jensen, DFP samt statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree, Partner Revision. REFERAT AF ORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 21. juni 2011 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Mødet påregnes afsluttet kl. 19.30,

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 11. december 2009 kl. 14.00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 11. december 2009 kl. 14.00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 11. december 2009 kl. 14.00 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Dagsordenen blev udleveret

Læs mere

Ved indgangen blev sikret at de fremmødte var andelshavere, desuden blev der uddelt stemmesedler.

Ved indgangen blev sikret at de fremmødte var andelshavere, desuden blev der uddelt stemmesedler. Brande Fjernvarme amba Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 27. september 2011. Sted: Hotel Dalgas i Brande. Deltagere: 49 andelshavere samt 2 ved fuldmagt. Ved indgangen blev sikret at de

Læs mere

Bestyrelsen med afbud fra Freddy Pedersen p.g.a. sygdom Driftsleder Henning Mikkonen

Bestyrelsen med afbud fra Freddy Pedersen p.g.a. sygdom Driftsleder Henning Mikkonen REFERAT AF ORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 25. januar 2011 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen med afbud fra Freddy Pedersen p.g.a. sygdom Driftsleder Henning

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 7. august 2010. Tirsdag, den 7. september 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 7. august 2010. Tirsdag, den 7. september 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 7. august 2010 Tirsdag, den 7. september 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut.

Læs mere

**) Afbud fra Jørn Rosenlund (udtrådt se senere) og Michael Møller.

**) Afbud fra Jørn Rosenlund (udtrådt se senere) og Michael Møller. REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 15. juni 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen *) Driftsleder Henning Mikkonen Kl. 17:09 Under punkt 7: Jørn Rosenlund

Læs mere

Eventuelle afbud bedes meddelt til Henning Mikkonen, tlf , eller på mail:

Eventuelle afbud bedes meddelt til Henning Mikkonen, tlf , eller på mail: REFERAT EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 27. oktober 2009 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Mødet påregnes afsluttet kl.

Læs mere

Løn- og personaleomkostninger Løn- og personaleomkostninger Løn- og personaleomkostninger i alt

Løn- og personaleomkostninger Løn- og personaleomkostninger Løn- og personaleomkostninger i alt og budget 2020 Budget budget Budget budget 2019 2019 2020 2020 Note 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr. Omsætning Varmesalg 1 162.957 141.199 148.906 140.633 Elsalg 2 68.121 79.087 61.559 62.499 Andre

Læs mere

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 1 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006 Hvalpsund Kraftvarmeværk rk Generalforsamling den 11. oktober 2006 Dagsorden Velkomst Valg af dirigent og stemmetællere Beretning for det forløbne regnskabsår Formandens beretning Bestyrelsens arbejde

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 6. december 2016 kl. 16:15. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 6. december 2016 kl. 16:15. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 6. december 2016 kl. 16:15. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Ingeniør Viktor Jensen Statsaut. revisor

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /15 Tirsdag den 19. maj 2015 kl På Central Åderupvej 22-24

Referat fra bestyrelsesmøde nr /15 Tirsdag den 19. maj 2015 kl På Central Åderupvej 22-24 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 10-2014/15 Tirsdag den 19. maj 2015 kl. 18 00 På Central Åderupvej 22-24 Tilstede: Afbud: Mødeleder: Referent: Øvrige tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Investeringer. Driftsøkonomien

Investeringer. Driftsøkonomien Beretning 2015 Nørre Snede Varmeværk har nu i 2 år haft samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk. Et samarbejde, som har vist sig som en god løsning for begge værker, hvor vi især samarbejder om maskinerne

Læs mere

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni 2014-31. maj 2015. Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2015/16. CVR-nr. 68 32 62 14

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni 2014-31. maj 2015. Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2015/16. CVR-nr. 68 32 62 14 Uddrag af Årsrapport for 1. juni 2014-31. maj 2015 Forslag til Budget for regnskabsåret 2015/16 CVR-nr. 68 32 62 14 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 2 Hoved- og nøgletal 4 Resultatopgørelse 5 Balance

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Nørre Aaby Kraftvarmeværk a.m.b.a. Onsdag d. 29. april 2014 -kl. 18.00, Grønnegade 7, Nørre Aaby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af den

Læs mere

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Beretning til Generalforsamling varmeåret 2014/15 1. Valg af dirigent ** Kurt Johansen blev valgt 2. Beretning til generalforsamling - varmeåret 2014/15 Afslutning af varmeår

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering Bestyrelsesmøde nr. 3. 2015/2016 Dato 10. februar 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor Punkt 1: Referat fra seneste møde Referat fra møde nr. 2 2015/2016 blev underskrevet. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Søren Hartmann Lars Fischer,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 5. april 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 5. april 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 5. april 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree, deltog

Læs mere

Indstilling. Takststigning pr. 1. januar 2009 for varmeområdet. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Teknik Miljø. Den 22.

Indstilling. Takststigning pr. 1. januar 2009 for varmeområdet. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Teknik Miljø. Den 22. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik Miljø Den 22. oktober 2008 AffaldVarme Århus Teknik og Miljø Århus Kommune Takststigning pr. 1. januar 2009 for varmeområdet 1. Resume Da forventet regnskab

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2014 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2014 ------------------------------------------------------

Læs mere

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2009 til 30. september Årsrapport 2009/2010

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2009 til 30. september Årsrapport 2009/2010 Sammendrag af årsrapport for EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2009 til 30. september 2010 Årsrapport 2009/2010 (Årsrapporten i sin fulde længde med revisionspåtegning er fremlagt

Læs mere

Skanderborg-Hørning Fjernvarme A.m.b.a.

Skanderborg-Hørning Fjernvarme A.m.b.a. Skanderborg-Hørning Fjernvarme A.m.b.a. Budget for regnskabsåret 2017 CVR-nr. 37 94 90 19 Indholdsfortegnelse Budget 2017: Budgetforudsætninger 3 Budget 5 Grøn statistik 6 2 Budgetforudsætninger for 2015/2016

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2018 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2018 ------------------------------------------------------

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6. 2016/2017 Dato 20. juni 2017. Kl 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var mødt fuldtallig. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 18. september 2014, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 18. september 2014, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand. september 2014. Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 18. september 2014, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand. Formand Ole Christensen indledte med, at byde alle

Læs mere

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen Generalforsamling 20.09.12 Velkommen Generalforsamling 20.09.12 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september Årsrapport 2008/2009

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september Årsrapport 2008/2009 Sammendrag af årsrapport for EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september 2009 Årsrapport 2008/2009 (Årsrapporten i sin fulde længde med revisionspåtegning er fremlagt

Læs mere

Referat. Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00. 21. februar 2013

Referat. Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00. 21. februar 2013 Referat Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00 21. februar 2013 Sted: Løgstør Fjernvarme Herefter spisning på Hotel du Nord. Deltagere: Formand Uffe Bro, bestyrelsesmedlemmerne:

Læs mere

Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Peter Frederiksen, Birgit Rasmussen, Michael Rex og Jens Møller

Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Peter Frederiksen, Birgit Rasmussen, Michael Rex og Jens Møller Referat fra bestyrelsesmøde nr. 13-2015/16 Tirsdag den 17. maj 2016 kl. 18 00 På Central Åderupvej 22-24 Tilstede: Fraværende: Afbud: Mødeleder: Referent: Øvrige tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 11. september under AffaldVarme Århus.

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 11. september under AffaldVarme Århus. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 11. september 2009 AffaldVarme Århus Teknik og Miljø Århus Kommune Takstændringer pr. 1. oktober 2009 for AffaldVarme Århus 1. Resume Indstillingen

Læs mere

Takstændringer pr. 1. juli 2015 for varmeområdet under AffaldVarme Aarhus gældende for resten af 2015.

Takstændringer pr. 1. juli 2015 for varmeområdet under AffaldVarme Aarhus gældende for resten af 2015. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 28. maj 2015 under AffaldVarme Aarhus gældende for resten af 2015. 1. Resume Takstændringerne foretages på baggrund af regnskab 2014

Læs mere

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling BRAMMING FJERNVARME August 2013 Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 Tirsdag,

Læs mere

VELKOMMEN TIL 55. GENERALFORSAMLING

VELKOMMEN TIL 55. GENERALFORSAMLING VELKOMMEN TIL 55. GENERALFORSAMLING Glamsbjerg Fjernvarme 55. generalforsamling Dagsorden jf. vedtægterne 6 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges

Læs mere

Indstilling. Takstændringer pr. 1. juli 2013 for varmeområdet. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø.

Indstilling. Takstændringer pr. 1. juli 2013 for varmeområdet. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 21. maj 2013 Aarhus Kommune AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø 1. Resume Indstillingen vedrører takstændringer pr. 1. juli 2013 for varmeområdet

Læs mere

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni maj Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2016/17. CVR-nr

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni maj Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2016/17. CVR-nr Uddrag af Årsrapport for 1. juni 2015-31. maj 2016 Forslag til Budget for regnskabsåret 2016/17 CVR-nr. 68 32 62 14 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 2 Hoved- og nøgletal 4 Resultatopgørelse 5 Balance

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 19.12.2012.

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 19.12.2012. Tilstede: Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 19.12.2012. N-J Bärtel, Aage Weigelt, Agna Skriver, Erik Jensen, Ole Jensen, Jacob Toft, Anders G. Christensen og Palle Laugesen.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 5. 2016/2017 Dato 16. maj 2017, på kontoret Møllevej 9, bestyrelsen var mødt fuldtallig. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering. 3. Kvartalsregnskab.

Læs mere

Generalforsamling 18.09.13. Velkommen

Generalforsamling 18.09.13. Velkommen Generalforsamling 18.09.13 Velkommen Generalforsamling 18.09.13 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE.

GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE. GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE. GLAMSBJERG FJERNVARME, HAARBY KRAFTVARME. Andelsselskaber med begrænset ansvar. 2 Generalforsamlinger. 2 Bestyrelser. 2 Formænd.

Læs mere

Samlet udgør værkets mellemværende med alle forbrugere netto et tilgodehavende hos forbrugerne på 391 t.kr.

Samlet udgør værkets mellemværende med alle forbrugere netto et tilgodehavende hos forbrugerne på 391 t.kr. Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling torsdag den 26. juni 2018. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 58 ens 20ende

Læs mere

Fjernvarme fra SK Varme A/S

Fjernvarme fra SK Varme A/S GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN www.skovsoeparken.dk bestyrelsen@skovsoeparken.dk Dato: 18. april 2011 Fjernvarme fra SK Varme A/S På sidste års generalforsamling blev omlægning til mere miljøvenlige

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2015 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2015 ------------------------------------------------------

Læs mere

Skanderborg-Hørning Fjernvarme A.m.b.a.

Skanderborg-Hørning Fjernvarme A.m.b.a. Skanderborg-Hørning Fjernvarme A.m.b.a. Budget for regnskabsåret 2019 CVR-nr. 37 94 90 19 Indholdsfortegnelse Budget 2019: Budgetforudsætninger 3 Budget 5 Grøn statistik 6 Budgetforudsætninger for 2019

Læs mere

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A.

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. afholder Ordinær generalforsamling tirsdag, den 23. oktober 2012 kl. 19.30 i Egtved Forsamlingshus, lille sal. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen beretning for det forløbne regnskabsår.

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME Juli 2015 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i auditoriet Tirsdag, den 25. august

Læs mere

FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER

FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER BUDGET 2016 FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER Administration 38% Produktion 47% Distribution 15% 1 BUDGETOVERSIGT ENDELIGT REVIDERET OPLÆG TIL RESULTATOPGØRELSE REGNSKAB BUDGET BUDGET

Læs mere

Skanderborg-Hørning Fjernvarme A.m.b.a.

Skanderborg-Hørning Fjernvarme A.m.b.a. Skanderborg-Hørning Fjernvarme A.m.b.a. Budget for regnskabsåret 2018 CVR-nr. 37 94 90 19 Indholdsfortegnelse Budget 2018: Budgetforudsætninger 3 Budget 5 Grøn statistik 6 2 Budgetforudsætninger for 2018

Læs mere

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden Brande Fjernvarme amba Forretningsorden Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Bestyrelsens konstituering. 3. Bestyrelsesmøder. 4. Formandens rolle. 5. Dagsorden. 6. Beslutninger. 7. Beslutningsprotokol.

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsesmøde nr. 7. 2017/2018 Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var fuldtallig Peter deltager under punkt 4 og 5 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 1

Beboermøde. Afdeling 1 Beboermøde Afdeling 1 Dagsorden beboermøde afdeling 1 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning ved formand Palle Christensen 5. Orientering om afdelingens årsregnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Mandag den 14. juni 2010 kl. 19:00, Cafeteriet Lystrup Hallen

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Mandag den 14. juni 2010 kl. 19:00, Cafeteriet Lystrup Hallen Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Mandag den 14. juni 2010 kl. 19:00, Cafeteriet Lystrup Hallen Deltagere: 61 Andelshavere 4 Medarbejdere Rådgivende ingeniør, Jørgen Halle

Læs mere

Investeringer. Driftsøkonomien

Investeringer. Driftsøkonomien Beretning 2018 Regnskabsåret 2017/2018 er på flere måder det sidste år med noget gammelt og starten på noget nyt for varmeværket og forbrugerne. Nørre Snede Varmeværk er gået all in i samarbejdet med Ejstrupholm

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2014/2015 Vamdrup Fjernvarme fik i regnskabsåret 2014/2015 et resultat på 2.219.000 kr. i overskud. Det flotte resultat skyldes blandt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2015/2016 Det har været et mildt regnskabsår med kun 2.665 skygge-graddage mod 3.112 skygge-graddage i et normalt år. Vi har modtaget 13.356

Læs mere

Takstændringer pr. 1. juli 2014 for varmeområdet under AffaldVarme Aarhus.

Takstændringer pr. 1. juli 2014 for varmeområdet under AffaldVarme Aarhus. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 30. maj 2014 under AffaldVarme Aarhus. 1. Resume Indstillingen vedrører takstændringer pr. 1. juli 2014 for under AffaldVarme Aarhus.

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME April 2019 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i hallen Torsdag, den 23. maj 2019

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 63 den 19. marts 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Lauritz A. Munch Sarah Bloch Fra Kollegiekontoret

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Fjernvarme Horsens A.m.b.a. 2017

Ordinær generalforsamling i Fjernvarme Horsens A.m.b.a. 2017 Ordinær generalforsamling i Fjernvarme Horsens A.m.b.a. 2017 Forklaring vedrørende ønske om bemyndigelse til omlægning af regnskabsår Bestyrelsen bemyndiges til, inden den ordinære generalforsamling 2019,

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling onsdag den 29. juni 2016. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 56 ens 20ende

Læs mere

Projektforslag Udbygning af bæredygtig fjernvarme: Forsyningsområde Stenløse Nord. Udbygning af ny varmecentral ved Maglevad

Projektforslag Udbygning af bæredygtig fjernvarme: Forsyningsområde Stenløse Nord. Udbygning af ny varmecentral ved Maglevad Juli 2014 Egedal Fjernvarme Udbygning af bæredygtig fjernvarme: Forsyningsområde Stenløse Nord Udbygning af ny varmecentral ved Maglevad Notat 1 Afsluttende myndighedsbehandling efter forlængede høringsperiode

Læs mere