Den fælles Dagsorden Møde nr.: 12 Beredskabskommission for med Den: Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den fælles Dagsorden Møde nr.: 12 Beredskabskommission for med Den: Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner"

Transkript

1 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 MØDESTED: Brandstationen, Rundforbivej 176, 2850 Nærum TIDSPUNKT: Tirsdag den 22. september 2009, kl kl BEMÆRKNINGER: MEDLEMMER: Borgmester Erik Fabrin (EF), Rudersdal Kommune, formand Borgmester Uffe Thorndahl (UT), Hørsholm Kommune Henning Straarup (HS), Rudersdal Kommune Jens Bruhn (JB), Rudersdal Kommune Hanne Lommer (HL), Hørsholm Kommune Kjeld Holm (KH), Hørsholm Kommune Operativ chef Allan Nyring (AN), Nordsjælland Politi Henrik Balslev (HB), observatør, medarbejderrepræsentant Rudersdal Hørsholm Brandvæsen Christina Refshauge Foged (CRF), observatør, Frivillige Rudersdal/Hørsholm FRAVÆRENDE: Afbud fra Jens Bruhn (syg) Afbud fra Operativ chef Allan Nyring, i stedet deltog Vicepolitidirektør Finn Boch Andersen i mødet ENDVIDERE DELTOG: Direktør Frank Steen, Hørsholm Kommune

2 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 2 Indholdsfortegnelse Sag nr. Indhold side 1. Godkendelse af referat 3 2. Meddelelser Planer for den risikobaserede dimensionering af det kommunale redningsberedskab Statsforvaltningens afgørelse Hjælpeguide til skadelidte Nyt fælles beredskabskommunikationssystem Budget Budget 2010, frivillige beredskab Renovering af vandforsyningsnet i Hørsholm Kommune Samarbejde med Nordsjællands brandvæsen om brandslukning Assistance ved hjertestop Eventuelt. 13

3 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 3 1. Godkendelse af referat fra Kommissionsmødet den 21. april 2009 Beredskabskommissionen godkendte referatet. 2. Meddelelser 2.a Beredskabsplaner Efter lovgivningen skal kommunernes beredskabsplaner revideres i hver valgperiode. På baggrund af dette er brandvæsenet i gang med dette arbejde. For Rudersdal Kommunes vedkommende betyder det, på baggrund af kommunesammenlægningen, at der skal udarbejdes en ny plan, der bygger på de tidligere planer fra henholdsvis Søllerød og Birkerød Kommuner. For Hørsholm Kommunes vedkommende gennemgås den eksisterende plan og eventuelle ændringer justeres i planen. Planerne vil blive tilsendt de respektive kommunalbestyrelser til behandling ultimo Beredskabschefen foreslår, at meddelelsen tages til efterretning Beredskabskommissionen tog punktet til efterretning.

4 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 4 3. Planer for den risikobaserede dimensionering af det kommunale redningsberedskab Statsforvaltningens afgørelse. Statsforvaltningen har den 11. maj 2009 meddelt, at Rudersdal og Hørsholm Kommuner ikke kan overlade vedtagelsen af planen for den risikobaserede dimensionering af det kommunale redningsberedskab til den fælles beredskabskommissionen. Planen skal således behandles af de 2 kommunalbestyrelser. Sagen blev rejst af Statsforvaltningen den 26. juni 2008 på foranledning af Beredskabsstyrelsen, og sagsforløbet fremgår af Statsforvaltningen afgørelse./. (vedlagt). Planen for den risikobaserede dimensionering er efterfølgende blevet behandlet og godkendt af Kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune den 26. juni For så vidt angår Hørsholm Kommune har Kommunalbestyrelsen den 25. februar 2008 behandlet og godkendt planen for den risikobaserede dimensionering. Statsforvaltningen har endvidere anmodet om at modtage et udkast til en revideret aftale om det fælles beredskab, hvor det klart fremgår, at planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet skal godkendes af de to kommunalbestyrelser. Juridisk kontor i Rudersdal Kommune har udarbejdet et udkast til en allonge, som er fremsendt til Stadsforvaltningen. Når denne allonge er godkendt af Statsforvaltningen, vil den blive forelagt Den Fælles Beredskabskommission. Beredskabschefen foreslår, at punktet tages til efterretning Beredskabskommissionen tog punktet til efterretning.

5 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 5 4. Hjælpeguide til skadelidte Brandvæsenet rykkede i 2008 ud til 190 reelle brande, store som små, i Rudersdal og Hørsholm Kommuner. I mange tilfælde har en borger helt eller delvis fået ødelagt sit hjem i forbindelse med branden og skal måske nødindkvarteres. Dette rejser en række spørgsmål fra den skadelidte borger, umiddelbart efter branden er slukket. Brandvæsenet har gennem årene forsøgt at give gode råd og vejledninger til den skadelidte borger om bl.a. kontakt til forsikringsselskab samt de sociale myndigheder vedrørende en eventuel midlertidig indkvartering. Dette er ikke en ukendt situation for brandvæsenerne landet over og på baggrund af dette har Vejle Brandvæsen i samarbejde med Mediaboost, design og kommunikation taget initiativ til udarbejdelse af en hjælpeguide til skadelidte, som./. umiddelbart efter branden kan udleveres. (eksemplar vedlagt) Hjælpeguiden er reklamefinansieret og således uden udgift for brandvæsenet. Rudersdal Hørsholm Brandvæsen har haft kontakt med Mediaboost, design og kommunikation, som er indstillet på at indgå et samarbejde med brandvæsenet om udarbejdelse af en reklamefinansieret hjælpeguide til brug i Rudersdal og Hørsholm Kommuner. Beredskabschefen foreslår, At Beredskabskommissionen godkender, at der udarbejdes en reklamefinansieret hjælpeguide til brug for borgerne i Rudersdal og Hørsholm. Beredskabskommissionen godkendte beredskabschefens forslag.

6 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 6 5. Nyt fælles beredskabskommunikationssystem På Beredskabskommissionens møder den 2. oktober 2006 (pkt. 2.a), den 17. april 2007 (pkt. 4), den 29. april 2008 (pkt. 5) samt den 21. april 2009 (pkt. 5) er kommissionen blevet orienteret om den igangværende proces med etablering af et nyt landsdækkende kommunikationssystem (SINE) for beredskabets aktører. Som tidligere beskrevet består kommunikationssystemet er to hovedelementer, selve kommunikationsnettet (master og sendere/modtagere) samt styresystemet, det såkaldte kontrolrumssoftware. Da kommunikationsnettet i Hovedstadsområdet er etableret og velfungerende samt i en vis udstrækning allerede anvendes af politiet, påbegynder brandvæsenet nu udskiftningen af de eksisterende analoge skadestedsradioer. Det betyder, at når udskiftningen er gennemført vil kommunikationen på skadestederne fremover foregå via det nye kommunikationssystem, hvorved der opnås en bedre dækning end med de analoge radioer. For så vidt angår kontrolrumssoftware er dette projekt blevet yderligere forsinket. Imidlertid har SINE-sekretariatet under Rigspolitiet, som har ansvaret for implementeringen af det ny kommunikationssystem besluttet, at der nu kan udformes alternative løsningsmodeller. Disse løsninger skal dog godkendes af SINE- sekretariatet. Da det i hovedstadsområdet er Alarmcentralen for Storkøbenhavn, der varetager kontrolrumsfunktionen for alle brandvæsener i dette område, er man her påbegyndt udarbejdelse af en alternativ løsning, som forventes klar og godkendt inden udgangen af Imidlertid vil brandvæsenet ikke anskaffe fastmonterede radioer i køretøjerne der skal kommunikere med kontrolrumssoftwaret, før dette fungere og er afprøvet tilfredsstillende. For så vidt angår den økonomiske side vil brandvæsenet udforme et selvstændigt regnskab således, at der er et klart overblik af økonomien i implementeringen af det ny kommunikationssystem sammenholdt med de tildelte DUT-midler. Da hele projektet er blevet forsinket vil der blive behov for, at overføre nogle af de afsatte DUT-midler fra budget 2009 til Beredskabschefen foreslår, at punktet tages til efterretning Beredskabskommissionen tog punktet til efterretning.

7 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 7 6. Budget 2010 Budget er udarbejdet på baggrund af den godkendte økonomiske aftale i partnerskabsaftalens bilag 2. Yderligere er der på baggrund af det aktivitetsniveau der afspejler sig i brandvæsenets regnskab for 2007 og 2008 taget højde for forventede indtægter med tilhørende udgifter i budgettet. Disse indtægter og udgifter er balanceret til nul, således det ikke påvirker det i partnerskabsaftalens vedtagne grundbudget med tilhørende rationaleprofil. Beløbet fremskrives efter KL s budgetvejledning. Årligt fællesbudget for Rudersdal Hørsholm Brandvæsen med basis i budget 2009 (prisniveau 2009) Personale Maskiner og materiel Husleje, bygningsvedligeholdelse Tekniske installationer Blinder alarmer og asisstanceydelser Administration/økonomi, it, andet Budget Andel Hørsholm Andel Rudersdal Udgift pr. borger Hørsholm kr. 125,76 121,48 117,55 117,55 117,55 Udgift pr. borger Rudersdal kr. 117,64 117,64 117,55 117,55 117,55 Ifølge partnerskabsaftalen skal udgiften pr. borger være harmoniseret i Udgiftsfordelingen er reguleret efter indbyggertal pr. primo Personale Omfatter lønninger til fastansatte medarbejdere, løn til deltidsansat brandmandskab, vagthonorar, uddannelse, beklædning og forsikringer. I budget 2010 er medtaget en merudgift på kr til lønninger i forbindelse med assistanceydelser, udrykninger til blinde alarmer m.m. udgiften modsvares af en indtægt for de leverede ydelser. Maskiner og materiel Omfatter udgifter til anskaffelser, drift og vedligeholdelse af materiel, herunder forsikring og brændstof. Tekniske installationer Omfatter udgifter til drift af kommunikationssystemer, herunder alarmradioer til deltidsbrandmændene. Blinde alarmer og assistanceydelser Omfatter indtægter for udrykninger til blinde alarmer, indsats ved forureningsuheld, brandvagter, assistanceydelser til hjemmeplejen, udkald til tyverialarmer m.m. indtægten er fra 2010 reguleret i overensstemmelse med det forventede aktivitetsniveau, jf. bemærkningerne under personale Administration/økonomi, it og andet Omfatter udgifter til regnskabsføring, revision samt it-vedligeholdelse.

8 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 8 Beredskabschefen foreslår, at Beredskabskommissionen godkender budgettet. Beredskabskommissionen godkendte budgettet.

9 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 9 7. Budget 2010, frivillige beredskab Budget er udarbejdet på baggrund af bilag 3 i den godkendte Samarbejdsaftale mellem Rudersdal Kommune, Hørsholm Kommune og Beredskabsforbundets Rudersdal Hørsholm Kreds. Beløbet fremskrives efter KL s budgetvejledning. Årligt fællesbudget for Rudersdal Hørsholm Brandvæsen med basis i budget Uddannelse og beklædning Maskiner og materiel Husleje, bygningsvedligeholdelse Administration/økonomi, it, andet Budget Andel Hørsholm Andel Rudersdal Uddannelse, beklædning og forsikring Omfatter udgifter til uddannelse i fagtjeneste, øvelser samt uniformer. Maskiner og materiel Omfatter drift og vedligeholdelse af det frivillige beredskabs materiel, herunder forsikringer. Husleje, bygningsvedligeholdelse Omfatter husleje til depotet i bygning 39 på Høvelte kasserne. Administration/økonomi, IT mv. Omfatter udgifter til vagttelefoner samt telefoner i kommandocentralen i Birkrød Beredskabschefen foreslår, at budgettet godkendes Beredskabskommissionen godkendte budgettet.

10 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: Renovering af vandforsyningsnet i Hørsholm Kommune. På beredskabskommissionens møde den 21. april 2009 (pkt. 6) blev godkendt, at Hørsholm Kommune kan reducere antallet af brandhaner under forudsætning af: - at brandvæsenet opnormeres med en tanksprøjte eller vandtankvogn, der kan fungere som primær vandforsyning ved brand, - at de 3 vagthold opnormeres med 2 brandmænd, i alt 6 mand, til betjening af tanksprøjten. - at køretøj og mandskab er driftsklar inden reduktionen af brandhaner påbegyndes samt - at den risikobaserede dimensionering vedrørende vandforsyning til brandslukning tilrettes. Kommunalbestyrelsen i Hørsholm Kommune har den 31. august 2009 behandlet hele projektet vedrørende den Strategiske renoveringsplan for vandledningsnettet, herunder reduktionen af brandhaner og den dermed øgede udgift til brandslukning. Kommunalbestyrelsen har indledningsvis behandlet og godkendt projektet, men den endelig godkendelse vil ske i forbindelse med vedtagelse af Hørsholm Kommunes budget den 5. oktober Såfremt at projektet godkendes vil Beredskabschefen foreslå: - at der efter nærmere tidsmæssig aftale med Hørsholm Kommune anskaffes en tanksprøjte ved leasing og ansættes yderligere 6 deltidsbrandmænd således, at enheden kan være operativ før nedlæggelsen af brandhanerne påbegyndes, - at Hørsholm Kommunes bidrag til det fælles beredskab årligt hæves med kr samtidig med, at Hørsholm Kommunes bidrag til eftersyn og ved ligeholdelse af brandhaner reduceres med kr , samt - at planen vedrørende den risikobaserede dimensionering tilrettes i forbindelse med den kommende revision. Beredskabskommissionen godkendte beredskabschefens forslag..

11 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: Samarbejde med Nordsjællands brandvæsen om brandslukning Beredskabskommissionen har tidligere behandlet punktet vedrørende et eventuelt samarbejde med Nordsjællands Brandvæsen (Beredskabskommissionens møde den 18. september 2007, pkt. 7, den 29. april 2008, pkt. 6 samt den 21. april 2009, pkt. 7). På sidstnævnte møde blev det godkendt, at Rudersdal Hørsholm Brandvæsen kunne byde på brandslukningen i den sydlige del af Fredensborg Kommune med udgangspunkt i et internt udarbejdet notat. Notatet var udarbejdet på grundlag af Nordsjællands Brandvæsens skrivelse af 26. februar 2009, hvor der var angivet kravspecifikationer for udførelsen af brandslukningsopgaven. Fredensborg Kommune annoncerede primo 2009 opgaven vedrørende brandslukning m.m. i den sydlige del af kommunen. Imidlertid var der i den forbindelse udarbejdet nye kravspecifikationer med diverse bilag. Efter en gennemgang af det samlede udbudsmateriale kunne det konstateres, at kravspecifikationerne adskilte sig væsentlig fra det oplæg Nordsjællands Brandvæsen fremsendte den 26. februar 2009, hvor man anmodede om et tilbud på brandslukning i Nivå og Kokkedal området. Det kunne bl.a. konstateres, at der blev stillet specifikke krav til det kørende materiel herunder alder, oppakning, markering m.m., som Rudersdal Hørsholm Brandvæsen ikke uden videre kunne leve op til. Yderligere blev pålagt anskaffelse af et nyt køretøj, som på grund af den foreslåede kontraktlængde skulle afskrives over 6 år. For så vidt angår medarbejdere (deltidsbrandmænd) blev det pålagt i udbuddet, at Nordsjællands Brandvæsen skulle godkende ansættelse af medarbejdere samt kunne nedlægge veto mod en ansættelse. Yderligere var anført, at den udrustning, som brandmandskabet råder over, kun måtte anvendes, når der blev udført arbejde for Nordsjællands Brandvæsen. Endvidere ville den alarmeringsprocedure, der er angivet i kravspecifikationerne, også give anledning til problemer, idet den ikke umiddelbart kunne implementeres i Rudersdal Hørsholm Brandvæsens system. På baggrund af de ændrede præmisser fandt brandvæsenet, at der ikke burde bydes på opgaven. Dette set i relation til, at det ikke umiddelbart ville være muligt at anvende de samlede beredskabsmæssige ressourcer tværgående og derved opnå et rationale.

12 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 12 Efter aftale med Formanden for Beredskabskommissionen samt Borgmester Uffe Torndahl blev det meddelt Fredensborg Kommune, at ud fra de givne kravspecifikationer ønsker Rudersdal Hørsholm Brandvæsen ikke at byde på opgaven, men gerne deltage i en drøftelse vedrørende et samarbejde med udgangspunkt i det allerede fremsendte tilbud, som er udarbejdet på baggrund af./. de tidligere fremsendte kravspecifikationer. (brev vedlagt) Beredskabschefen foreslår, - at Beredskabskommissionen tager punktet til efterretning, - at der ikke foretages yderligere i sagen med mindre Fredensborg Kommune anmoder om drøftelse på baggrund af det fremsendte brev samt - at Formanden for Beredskabskommissionen og beredskabschefen bemyndiges til, at indgå i en eventuel drøftelse med Fredensborg Kommune med henblik på, at indgå en samarbejdsaftale. Beredskabskommissionen godkendte beredskabschefens forslag.

13 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: Assistance ved hjertestop m.m. Den 31. maj 2005 behandlede den daværende Fælles Beredskabskommission for Søllerød og Hørsholm Kommuner et punkt vedrørende en forsøgsordning, hvor brandvæsenet inddrages i den umiddelbare indsats, når en borger har fået./. hjertestop (punktet vedlagt). Siden punktet blev behandlet sidst, er der sket en kommunesammenlægning samt en strukturændring af amterne, hvilket har medført etablering af 5 regioner, der nu har ansvaret for driften af sygehusvæsenet og herunder det præhospitale område. Anvendelse af brandvæsenet i forbindelse med den umiddelbare præhospitale indsats har været drøftet af regionernes præhospitale ledere, der kan anbefale en./. sådan ordning (skrivelse vedlagt) På baggrund af denne skrivelse samt de erfaringer Rudersdal Hørsholm Brandvæsen har opnået gennem årene i forbindelse med brandvæsenets udrykninger til hændelser med personskade (trafikulykker, arbejdsuheld m.m.), har der være kontakt til regionen om etablering af et eventuelt samarbejde vedrørende anvendelse af brandvæsenet i den umiddelbare præhospitale indsats. Region Hovedstaden ved den prærhospitale leder Freddy Lippert har givet udtryk for interesse i, at etablere et samarbejde med Rudersdal Hørsholm Brandvæsen om indragelse i den umiddelbare præshospitale indsats. I den forbindelse er./. udarbejdet et forslag til en forsøgsordning (vedlagt) samt udkast til en ydelsesbeskrivelse med til hørende aftale. Beredskabschefen foreslår, - at der i samarbejde med regionen arbejdes videre med henblik på at udforme en aftale om en forsøgsordning med anvendelse af brandvæsenet i den umiddelbare præhospitale indsats, - at aftalen er udgiftsneutral for kommunerne samt - at Formanden for Beredskabskommissionen og beredskabschefen bemyndiges til at indgå en aftale med regionen om en forsøgsordning. Beredskabskommissionen godkendte beredskabschefens forslag.

14 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: Eventuelt Brandvæsenets nytårstræf afholdes lørdag den 9. januar 2010, kl på Station Hørsholm.

Dagsorden Beredskabskommissionen

Dagsorden Beredskabskommissionen Dagsorden Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere:

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 18. februar 2014 kl. 11:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

Den fælles Dagsorden Møde nr.: 14 Beredskabskommission for Den: Rudersdal og Hørsholm Side: 1 Kommuner

Den fælles Dagsorden Møde nr.: 14 Beredskabskommission for Den: Rudersdal og Hørsholm Side: 1 Kommuner Rudersdal og Hørsholm Side: 1 MØDESTED: Brandstationen, Rundforbivej 176, 2850 Nærum TIDSPUNKT: Tirsdag den 21. september 2010, kl. 16.00 BEMÆRKNINGER: MEDLEMMER: Borgmester Erik Fabrin (EF), Rudersdal

Læs mere

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

Den fælles Dagsorden Møde nr.: ex. 23 Beredskabskommission for med Den: 29.09.2014 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner

Den fælles Dagsorden Møde nr.: ex. 23 Beredskabskommission for med Den: 29.09.2014 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 MØDESTED: Rudersdals Rådhus, Øverødvej 2., 2840 Holte Mødelokale 1 TIDSPUNKT: Mandag den 29. september, kl. 13.00 kl. 14.00 BEMÆRKNINGER: Ekstraordinært møde,

Læs mere

Den fælles Dagsorden Møde nr.: 17 Beredskabskommission for med Den: Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner

Den fælles Dagsorden Møde nr.: 17 Beredskabskommission for med Den: Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 MØDESTED: Brandstationen, Ådalsvej 52, 2970 Hørsholm TIDSPUNKT: Onsdag den 9.maj 2012, kl. 16.00 17.30 Næste møde tirsdag 2. oktober 2012, kl. 16.00 BEMÆRKNINGER:

Læs mere

Dagsorden til møde i Beredskabskommissionen

Dagsorden til møde i Beredskabskommissionen Dagsorden til møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt: 27-04-2017, kl. 09:00 Mødeafholdelse: Udvalgsværelse 1, Gentofte Rådhus Mødet hævet kl. 9:30 Tilstede: Hans Toft, Jesper Würtzen, Karin Søjberg

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 17. januar 2007 kl på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 17. januar 2007 kl på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund REFERAT Onsdag den 17. januar 2007 kl. 16.00 på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund Mødedeltagere: Fraværende: Ole Find Jensen, Finn Borch Andersen, Kenneth Jensen, Erik Sejersten, Morten

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Ej mødt: Holger Schou Rasmussen, Niels Henriksen, Peter Bring-Larsen, Steffen Bigum

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen mandag den 27. april 2009

Referat fra møde i Beredskabskommissionen mandag den 27. april 2009 Referat fra møde i mandag den 27. april 2009 Mødet startede kl. 08:00 på Beredskabsstationen, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 3 2. Orientering...

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen kl. 15:00 Lokale 83 Jammerbugt Kommune Beredskabskommissionen Punkter på åbent møde: 1. Tillæg 1 til brandslukningsoverenskomst med Falcks Redningskorps A/S 1 2. Årsberetning

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Fredag d. 14. oktober 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Fredag d. 14. oktober 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 14. oktober 2016 kl. 09.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Indholdsfortegnelse: Arbejdsgrundlag for ny RBD og fremtidigt operativt beredskab.... 3 Kompetenceoverførelse

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen 20-04-2010 Dato 20. april 2010 Tid 16:00 Sted NB. Fraværende Beredskabsafdelingen Der er fra Erik Vium modtaget skriftlige bemærkninger, der er medtaget på mødet Erik Vium,

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Faxe Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 7. september 2012 Faxe Kommune har den 2. august

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015 Referat torsdag den 4. juni 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Mette Touborg (SF) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - juni 2015... 2 3. Udrykningsstatistik...

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen

Referat fra møde i Beredskabskommissionen Referat fra møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt 21. december 2016, kl. 10:00 Mødeafholdelse: Udvalgsværelse D, Gentofte Rådhus Mødet hævet kl. 10:30 Tilstede: Hans Toft, Jesper Würtzen, Karin Søjbjerg

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 31. januar 2008 Lokale: Falck-stationen i Dronninglund Tidspunkt: 15.30 19.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/15 Besøg

Læs mere

Det indstilles: At beredskabskommissionen godkender dagsorden for mødet.

Det indstilles: At beredskabskommissionen godkender dagsorden for mødet. Beslutningsprotokol Mødedato: 27042016 Mødetidspunkt: 16.3018.30 Mødested: Brandstationen Silkeborg, Kejlstrupvej 99 C Lokale U2 6. maj 2016 Midtjysk Brand & Redning Kejlstrupvej 99C 8600 Silkeborg Mail:

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde tirsdag d. 28. november 2014 kl. 16.00 til 18.00 Afbud: Niels Henriksen Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2 DK-4930 Maribo 1 Indholdsfortegnelse: Side:

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 30-07-2008 Mødested: Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Peter Rosendahl, Svend Erik Larsen Fraværende:

Læs mere

Beredskabsstyrelsen finder, at det fremsendte planforslag lever op til de krav, der stilles efter dimensioneringsbekendtgørelsen.

Beredskabsstyrelsen finder, at det fremsendte planforslag lever op til de krav, der stilles efter dimensioneringsbekendtgørelsen. Greve Kommune Solrød Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Greve og Solrød Kommuners forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 21. august 2012 Greve

Læs mere

Statsforvaltningens brev til Rudersdal og Hørsholm Kommuner. Beredskabsstyrelsens henvendelse

Statsforvaltningens brev til Rudersdal og Hørsholm Kommuner. Beredskabsstyrelsens henvendelse Resumé: Statsforvaltningen Hovedstaden udtaler, at Rudersdal og Hørsholm kommuner ikke kan overlade vedtagelsen af planen for den risikobaserede dimensionering af det kommunale redningsberedskab til den

Læs mere

Etablering af samarbejde mellem Allerød Brandvæsen, Rudersdal Hørsholm Brandvæsen og Nordsjællands Brandvæsen

Etablering af samarbejde mellem Allerød Brandvæsen, Rudersdal Hørsholm Brandvæsen og Nordsjællands Brandvæsen Etablering af samarbejde mellem Allerød Brandvæsen, Rudersdal Hørsholm Brandvæsen og Nordsjællands Brandvæsen De økonomiske aspekter i forbindelse med sammenlægningen Indlæg på Økonomidirektørforeningens

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Vordingborg Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 6. august 2013 Vordingborg Kommune

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 16:30 til 18:30. Mødested: Digehuset i Lalandia

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 16:30 til 18:30. Mødested: Digehuset i Lalandia Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 16:30 til 18:30 Mødested: Digehuset i Lalandia Afbud fra : Niels Henriksen og Steffen Bigum Indholdsfortegnelse: 1. Regnskab for LFBV

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen

Referat Beredskabskommissionen Referat : Tirsdag den 14. juni 2016 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: 2 Fraværende (med afbud): Benedikte Kiær

Læs mere

SAMORDNINGSAFTALE for Fælleskommunalt beredskab m.v. mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner

SAMORDNINGSAFTALE for Fælleskommunalt beredskab m.v. mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner SAMORDNINGSAFTALE for Fælleskommunalt beredskab m.v. mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Kapitel: Side: 1. Aftalens område 3 2. Sammensætning af - og virksomhed i den fælles beredskabskommission

Læs mere

Bemærkninger til budgetforslag 2014

Bemærkninger til budgetforslag 2014 Bemærkninger til budgetforslag er opstillet på følgende grundlag: Budget ekskl. abonnementsbetaling 27.223.114 + pris- og lønfremskrivning 145.942 - korrektioner -543.739 I alt 26.825.317 Korrektionerne

Læs mere

Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 27. juni 2018 Tid 08.00-12.00 Sted Faxe Ladeplads Sejlklub,

Læs mere

Referat. fra Beredskabskommission

Referat. fra Beredskabskommission Referat fra Beredskabskommission Mødedato: Tirsdag den 13. januar 2015 Mødetidspunkt: 09:00 Mødested: Vibevej 18 Deltagere: Afbud: Johnny Søtrup, Erik Buhl, Erik Nørreby, Jørgen Ahlquist, Kjeld Anker Espersen,

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Dragør Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 18. december 2013 Dragør Kommune indsendte

Læs mere

Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner

Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner Kommunalbestyrelserne i de nævnte kommuner indgår med virkning fra 1. januar 2016 aftale om et

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 5. august 2008 Lokale: 219 Tidspunkt: kl. 15.30 18.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Orientering... 26 02/23 Brandsynsstatistik...

Læs mere

Høringssvar Plan for risikobaseret redningsberedskab Nordsjællands Brandvæsen. 9. september 2015

Høringssvar Plan for risikobaseret redningsberedskab Nordsjællands Brandvæsen. 9. september 2015 Høringssvar Plan for risikobaseret redningsberedskab Nordsjællands Brandvæsen 9. september 2015 1. Indkomne høringssvar I forbindelse med vedtagelse af oplæg til serviceniveau i Beredskabskommissionen,

Læs mere

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 09. september 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:00-17:40 Lene Hansen, Formand (A) Gert Henriksen (A) Knud L. Pedersen (V) Erik Sørensen

Læs mere

Beredskabskommisionen

Beredskabskommisionen REFERAT Beredskabskommisionen Mødedato: Onsdag den 11-06-2008 Mødested: Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Per Søeberg Fraværende: Bemærkninger: Tillægsaftale Kontrakt

Læs mere

A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner

A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner K o m m u n a l b e s t y r e l s e r n e i d e n æ v n t e k o m m

Læs mere

Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen

Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Referat Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Mødedato: 28. april 2017 Mødetid: 14:20 Mødested: Gammelgårdsvej 6, Klakring, 7130 Juelsminde Peter Sørensen Kirsten Terkilsen Jørgen Korshøj

Læs mere

7. maj Kl. 10:00

7. maj Kl. 10:00 for beredskabskommissionen for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 10:00 Brandstationen H.P. Hansens Vej 112B, Herning Fraværende: Lars Krarup Hans Østergaard 2 Der foreligger følgende sager til behandling:

Læs mere

Aftale. et fælles kommunalt redningsberedskab. mellem. Helsingør og Fredensborg Kommuner

Aftale. et fælles kommunalt redningsberedskab. mellem. Helsingør og Fredensborg Kommuner Aftale om et fælles kommunalt redningsberedskab mellem Helsingør og Fredensborg Kommuner 1. januar 2011 60 aftale Byrådene i Fredensborg Kommune og Helsingør Kommune indgår med virkning fra 1. januar 2011

Læs mere

Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø

Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø Indholdsfortegnelse 001. Beredskabsplanen for Vesthimmerlands Kommune Generelle del. 3 002. Finansiel

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 8. december 2011. Kl. 8:30 i Brandstation Nord, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 8. december 2011. Kl. 8:30 i Brandstation Nord, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge Referat torsdag den 8. december 2011 Kl. 8:30 i Brandstation Nord, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering... 2 3. Kvartalsrapport 2 og 3

Læs mere

Beredskabskommissionen for Beredskab & Sikkerhed, Randers - Favrskov - Djursland BESLUTNINGSPROTOKOL

Beredskabskommissionen for Beredskab & Sikkerhed, Randers - Favrskov - Djursland BESLUTNINGSPROTOKOL Randers - Favrskov - BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Randers Dato: Torsdag den 7. januar 2016 Start kl.: 12:00 Slut kl.: 15:00 Medlemmer: Fraværende: Claus Omann Jensen Claus Wistoft Nils Borring Jan Pedersen

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Onsdag d. 2. december 2015 kl.16.00. Mødested: Ndr. Ringvej 6, 4800 Nykøbing F.

Referat af Beredskabskommissionens møde. Onsdag d. 2. december 2015 kl.16.00. Mødested: Ndr. Ringvej 6, 4800 Nykøbing F. Referat af Beredskabskommissionens møde Onsdag d. 2. december 2015 kl.16.00 Mødested: Ndr. Ringvej 6, 4800 Nykøbing F. Indholdsfortegnelse: 1. Forretningsorden for Beredskabskommissionen... 3 2. Udfordringer

Læs mere

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab Administrative styregruppe fælles beredskab Møde vedr.: Referat 26102015 - administrative styregruppe Mødested: Laksetorvet Randers Mødedato: 26-10-2015 Sendes til: Hjemmesiden Beredskab & Sikkerhed Deltagere:

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 3. juni 2014 kl. 10:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 27. september 2012

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 27. september 2012 Referat torsdag den 27. september 2012 Kl. 8:30 i Mødelokale 2, Allerslev Laila Torp Madsen (V) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. 2 q 2012... 2 3. Anskaffelse af to nye vandtankvogne

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen onsdag den 18. november 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge

Dagsorden Beredskabskommissionen onsdag den 18. november 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Dagsorden onsdag den 18. november 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering november 2015... 2 3. Indtægtsdækket

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen

Referat fra møde i Beredskabskommissionen Referat fra møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt: 08-05-2018, kl. 11:00 Mødeafholdelse: Europaværelset, Gladsaxe Rådhus Mødet hævet kl. 11:30 Tilstede: Trine Græse, Hans Toft, Jesper Würtzen, Sofia

Læs mere

Samordningsaftale for Beredskab Øst 25/3-2015. Udkast. Præambel

Samordningsaftale for Beredskab Øst 25/3-2015. Udkast. Præambel Samordningsaftale for Beredskab Øst 25/3-2015 Udkast Præambel Det fremgår af økonomiaftalen mellem Regeringen og Kommunernes Landsforening om kommunernes økonomi for 2015, at de nuværende 87 kommunale

Læs mere

DAGSORDEN. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner

DAGSORDEN. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner DAGSORDEN Møde nr. : 02/2008 Sted : Brandstationen, Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Dato : 29. februar 2008 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.00 Medlemmer

Læs mere

Politiinspektør Jens Børsting, Midt- og Vestsjællands Politi Politiinspektør Steen Nørskov, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Politiinspektør Jens Børsting, Midt- og Vestsjællands Politi Politiinspektør Steen Nørskov, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5588 6360 beredskab@naestved.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 11. maj 2015 Tid 07:30 Sted Brandstationen, Manøvej

Læs mere

Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012

Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012 Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012 Udtalelse fra Beredskabsstyrelsen Kommentarer til udtalelse Generel indledning

Læs mere

Referat åben dagsorden

Referat åben dagsorden Referat åben dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 09-02-2016, kl. 10:00 12:00 Sted Politidirektørens mødelokale, Nordjyllands Politi. Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg Deltagere Arne

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl. 17.00 Afbud: Mikkel Ørsøe Indhold: 1. Revisionsberetning for 2018 og revisionspåtegning på årsregnskabet 2018. 2. Endelig godkendelse

Læs mere

Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner

Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner 1. To eller flere kommunalbestyrelser kan i medfør af beredskabslovens 10 samordne deres redningsberedskab. Som led i

Læs mere

Beredskab. Overordnede mål. Beredskabskommissionen. Redningsberedskab. Opdeling i delvirksomheder

Beredskab. Overordnede mål. Beredskabskommissionen. Redningsberedskab. Opdeling i delvirksomheder Overordnede mål Aktivitetsområdet Beredskab er en del af Fredericia Kommunes By- og Landsbypolitik. By- og Landsbypolitikken er en sektorpolitik, og angiver kommunalbestyrelsens holdning og retning for

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Mødet mandag den 30. januar 2012 kl. 09:30 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Afbud fra Hanne Agersnap Endvidere var til stede:

Læs mere

Samordningsaftale for Nordsjællands Brandvæsen

Samordningsaftale for Nordsjællands Brandvæsen Samordningsaftale for Nordsjællands Brandvæsen 1 Aftalens deltagere Allerød, Fredensborg, Helsingør, Hørsholm og Rudersdal kommuner indgår med virkning fra den 1. januar 2015 aftale om nedsættelse af fælles

Læs mere

Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner

Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Vedtægter for fælles kommunalt 60 selskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommune 13. august 2014 Aftale om etablering af

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Tirsdag den 31-03-2009 Mødested: Falck Haderslev Aabenraavej 96 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 14:30 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning

Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Interessentskabskontrakt for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning 1 Aftalens deltagere Faxe, Næstved, Ringsted og Vordingborg kommuner indgår med virkning fra den 1. april 2015 aftale om nedsættelse af

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 12-09-2017 10:00 Silkeborg Brandstation, Kejlstrupvej 99C, 8600 Silkeborg Afbud fra: Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3 2 (Offentlig) Godkendelse

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Københavns Kommunes forslag til revision af plan for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Københavns Kommunes forslag til revision af plan for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet NOTAT Beredskabsstyrelsens udtalelse over Københavns Kommunes forslag til revision af plan for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Beredskabsstyrelsen har den 14. november 2011 fremsendt

Læs mere

TIL: Det midlertidige medarbejderudvalg FRA: Kasper Sønderdahl DATO: VEDR.: Referat fra midlertidigt medarbejderudvalgsmøde

TIL: Det midlertidige medarbejderudvalg FRA: Kasper Sønderdahl DATO: VEDR.: Referat fra midlertidigt medarbejderudvalgsmøde TIL: Det midlertidige medarbejderudvalg FRA: Kasper Sønderdahl DATO: 13.09.15 VEDR.: Referat fra midlertidigt medarbejderudvalgsmøde REFERAT: Møde 5 DATO: 8. september 2015 på Station Hornslet. TILSTEDE:

Læs mere

9. maj Kl. 09:30

9. maj Kl. 09:30 for beredskabskommissionen for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 09:30 Brandstationen, H.P. Hansens Vej 112B, Herning Fraværende: Jens Kaasgaard Ib B. Lauritsen Jens Carl Jensen 2 Der foreligger følgende

Læs mere

Budgetforslag 2013. Budgetforslag 2013 er opstillet på følgende grundlag:

Budgetforslag 2013. Budgetforslag 2013 er opstillet på følgende grundlag: er opstillet på følgende grundlag: Budget 2012 ekskl. abonnementsbetaling 26.596.091 + pris- og lønfremskrivning 316.916 - korrektioner -648.094 + overskudsopsparing 958.203 I alt 27.223.116 Korrektionerne

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Tirsdag d. 29. november 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Tirsdag d. 29. november 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 29. november 2016 kl. 16.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Niels Henriksen og Peter Bring-Larsen Indholdsfortegnelse: 1. Samordningsaftale...

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol 08-06-2017 10:00 Viborg Brandstation, Industrivej 3, 8800 Viborg Afbud fra: Allan Clifford Anders Bertel Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Mariagerfjord Kommunes forslag til

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Mariagerfjord Kommunes forslag til Mariagerfjord Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Mariagerfjord Kommunes forslag til 27. oktober 2010 revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Mariagerfjord

Læs mere

Nordsjællands Brandvæsen

Nordsjællands Brandvæsen Nordsjællands Brandvæsen Beredskabskommissionen (Beredskabskommissionen) 15-06-2017 17:00 Mødelokale 1, Kokkedal Industripark 14 Mødeindhold Punkt Side Punkt 0: Underskriftsblad 1 Beslutning for punkt

Læs mere

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen 11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen I/S

Vestsjællands Brandvæsen I/S Vestsjællands Brandvæsen I/S Beredskabskommissionen Vestsjællands Brandvæsen (Møde i Beredskabskommissionen VSBV) 14-09-2018 08:00 Brandstationen, L.C. Worsøesvej 6, 4300 Holbæk Information : Medlemmer:

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 24. april 2013 kl. 15.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 24. april 2013 kl. 15.00 REFERAT Torsdag den 24. april 2013 kl. 15.00 På brandstationen i Frederikssund Løgismose 3 3600 Frederikssund Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Ole Find Jensen, Helge Friis, Steen Hasselriis,

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 24. februar 2017 Tid 07:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester Knud

Læs mere

Beslutningsprotokol. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner

Beslutningsprotokol. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner Beslutningsprotokol Møde nr. : 04/2012 Sted : Station Kolind, Ebdrupvej 8, 8560 Kolind Dato : 24. september 2012 Start kl. : 16.00 Slut kl. : 17.30

Læs mere

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 21. juni 2017 Tid 09:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 14. maj 2014 kl. 11.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 14. maj 2014 kl. 11.00 REFERAT Onsdag den 14. maj 2014 kl. 11.00 På brandstationen i Frederikssund Løgismose 3 3600 Frederikssund Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: John Schmidt Andersen, Steen Hasselriis, Ole Wedel Nielsen,

Læs mere

Strategi for vandforsyning til brandslukning i Østsjællands Beredskabs sluknings område.

Strategi for vandforsyning til brandslukning i Østsjællands Beredskabs sluknings område. Strategi for vandforsyning til brandslukning i s sluknings område. Lovgrundlag. Af Beredskabslovens 15 (LBK nr 314 af 03/04/2017) og Bekendtgørelse om risikobaseret kommunalt beredskab 1 stk. 3 (BEK nr

Læs mere

Sydvestjysk Brandvæsen

Sydvestjysk Brandvæsen Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Forslag til reviderede vedtægter for fælles kommunalt 60 selskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommune Forslag af 1. december

Læs mere

Den fælles Dagsorden Møde nr.: 15 Beredskabskommission for med Den: 03.05.2011 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner

Den fælles Dagsorden Møde nr.: 15 Beredskabskommission for med Den: 03.05.2011 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 MØDESTED: Brandstationen, Ådalsvej 52, 2970 Hørsholm TIDSPUNKT: Tirsdag den 3. maj 2011, kl. 16.00 18.00 Næste møde 5. oktober 2011, kl. 16.00 BEMÆRKNINGER: MEDLEMMER:

Læs mere

Dragør Kommune. Beredskabskommissionen 24. februar 2015

Dragør Kommune. Beredskabskommissionen 24. februar 2015 Møde dato Blad nr. Beredskabskommissionen 24. februar 2015 1 Møde i Beredskabskommissionen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 17.00 i mødelokalet på St. Magleby brandstation, Kirkevej 9. Mødedeltagere: Eik

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 15.30 Dagsorden 1. Forretningsorden for Beredskabskommissionen 2. Orientering om LFBV struktur 3. Strategi for LFBV efter 1. januar

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl. 12.00 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo Indhold: 1. Foreløbigt regnskab for 2018. 2. Brug af kommunale medarbejdere

Læs mere

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 8.00-11.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Indkaldte: Jan Lysgaard Thomsen Inger Marie Vynne Rie Perry Karsten Thystrup og Jesper Gradert,

Læs mere

Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 13. juni kl. 15.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Holger Schou Rasmussen, Poul Erik Ibsen, Niels Henriksen, Steffen Bigum. Repræsentant fra

Læs mere

31. januar Kl. 09:00

31. januar Kl. 09:00 for beredskabskommissionen for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 09:00 Brandstationen, H.P. Hansens Vej 112B, 7400 Herning Fraværende: Jens Kaasgaard John G. Christensen 2 Der foreligger følgende sager

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 4. maj 2016 kl Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen Frederiksværk

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 4. maj 2016 kl Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen Frederiksværk REFERAT Onsdag den 4. maj 2016 kl. 14.00 Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt Andersen,

Læs mere

Referat. til Kommunalbestyrelsen

Referat. til Kommunalbestyrelsen Referat til Kommunalbestyrelsen Mødedato: Tirsdag den 26. februar 2013 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Kommunalbestyrelsens mødesal Medlemmer: Henrik Zimino, Allan S. Andersen, Arne Hansen, Brian Franklin,

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens konstituerende møde torsdag d. 30. januar 2014 kl. 16.30 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2, 4930 Maribo Mødedeltagere: John Brædder, Holger Schou Rasmussen,

Læs mere

Mål og Midler Beredskabskommissionen

Mål og Midler Beredskabskommissionen Budget Beredskabskommissionen har i 2013 et samlet nettodriftsbudget på 17,3 mio. kr. Budgettet udgør 0,34 % af Viborg Kommune samlede driftsudgifter. Vision Viborg Kommunes vision Viborg Kommune Vilje,

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for den risikobaserede dimensionering af Trekantområdets Brandvæsen

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for den risikobaserede dimensionering af Trekantområdets Brandvæsen Trekantområdets Brandvæsen Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for den risikobaserede dimensionering af Trekantområdets Brandvæsen 28. september 2016 Beredskabsstyrelsen har modtaget forslag

Læs mere

Kolonne: D E F G H I Budget 2011 for Guldborgsund Redningsberedskab:

Kolonne: D E F G H I Budget 2011 for Guldborgsund Redningsberedskab: Kolonne: D E F G H I Budget 2011 for Guldborgsund Redningsberedskab: Korr. Budget Budget 2011 Budget 2011 Budget 2011 Kommissionens Vedtaget 2010 efter 1. efter 1. efter 2. budgetforslag budget 2010 i

Læs mere

Bjarne Nielsen (V) ønsker ligeledes, at harmoniseringen af taksterne sker på samme tidspunkt som godkendelse af planen.

Bjarne Nielsen (V) ønsker ligeledes, at harmoniseringen af taksterne sker på samme tidspunkt som godkendelse af planen. Østsjællands Beredskab Sagsnr. 300736 Brevid. 2758311 Ref. MLW Dir. tlf. 29127830 mariewaar@oesb.dk NOTAT: Spørgsmål fra Stevns Kommune 28.2.2018 1. marts 2018 Spørgsmål Østsjællands Beredskab Att. Beredskabsdirektør

Læs mere

Referat. fra Beredskabskommissionen

Referat. fra Beredskabskommissionen Referat fra Mødedato: Fredag den 22. maj 2015 Mødetidspunkt: 9:00-10:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Vibevej 18, Esbjerg Johnny Søtrup (V), Erik Buhl (V), Erik Nørreby (V), Jørgen Ahlquist

Læs mere

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Ebeltoft Brandstation Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Øvrige deltagere: Jan Lindstrøm (frivillige, observatør), afbud Jan Møller Nielsen (medarbejder repræsentant, observatør) Dato:

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen

Referat fra møde i Beredskabskommissionen Referat fra møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt 8. august 2016, kl. 15:00 Mødeafholdelse: Udvalgsværelse 1, Gentofte Rådhus Mødet hævet kl. 15:30 Tilstede: Hans Toft, Jesper Würtzen, Karin Søjberg

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 2. juni 2011 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne

REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 2. juni 2011 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 2. juni 2011 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten W. Larsen, Jesper

Læs mere

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner.

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner. Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Ændret efter styregruppemøde den 2. juni 2015) Sagsfremstilling. Baggrund Kommunalbestyrelsen/byrådet traf på sit møde den?? oktober 2014 principbeslutning

Læs mere