Søndervang nyt. Sommeren HF Søndervang 93A 2770 Kastrup Kastrup.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Søndervang nyt. Sommeren HF Søndervang 93A 2770 Kastrup Kastrup."

Transkript

1 Søndervang nyt Sommeren 2016 H/F Søndervang 93A

2 Kære medlemmer Et dejligt forår har det været og 2016 tegner allerede nu, til at blive det varmeste år gennem mange år. Jeg er sikker på at I som jeg har nydt det i fulde drag og at vi alle glæder os over, at være en del af denne oase og dejlige haveforening, Søndervang. Bestyrelsen fik den udmærkede ide, at invitere nyere medlemmer til en info-aften sidste år den 11. maj 2015 i foreningshuset. Dette blev nævnt på Generalforsamlingen, i Forårsbrevet og slået op på vores hjemmeside. Der kom medlemmer fra to haver og de skal have tak for interessen. I år den 2. maj 2016 kom der så nye medlemmer fra tre haver. Så det går den rigtige vej. På den ekstraordinære generalforsamling den 6. juni 2016 blev det endelig vedtaget, at alt kommunikation foregår via mail og eller SMS. Husk derfor at meddele ny mailadresse og/eller mobiltelefonnummer. Hvis I ønsker at henvende jer via mail til bestyrelsen, så brug venligst mailadressen: bestyrelsen@sondervang.info Til de som ikke har adgang til mail/sms, vil alt post i sæsonen blive afleveret i jeres respektive postkasser her i haven. Husk i denne forbindelse, at der skal være tydeligt husnummer på enten postkassen eller lågen altså helt ude ved vejen. Postkassen skal i øvrigt være placeret, så den både i højde og retning, er let tilgængelig for aflevering af post. I vinterhalvåret sendes post til den adresse I har oplyst som folkeregisteradresse. Husk at meddele adresseændring, nyt telefonnummer eller ny mailadresse. El arbejdet er ved at tage sin ende, til stor glæde for os alle sammen. Vi har i skrivende stund ikke oplysninger om den endelige afslutning af projektet. Projektet har været en stor opgave for både leverandøren, entreprenøren og bestyrelsen her i foreningen. Vi afventer en dato for den afleveringsforretning der skal ske, hvor vi sammen med entreprenøren vil gennemgå foreningens område for eventuelle skader, der skal reetableres. Har du observeret skader på planter og anlæg i din have, skal du snarest meddele bestyrelsen dette. Er der mulighed for det, så tag billeder af det der skal udbedres. Containere til hhv. storskrald og haveaffald opstilles fredag den 17. juni 2016, MEN må kun benyttes i tidsrummet 09:00 til 12:00 lørdag og søndag. Containerne lukkes når de er fyldte. I den forbindelse vil jeg anbefale, at I allerede nu går i gang med hækkeklipningen, så I har gode muligheder for at komme af med haveaffaldet. Kredsen har udsendt nye redigerede Byggeregler for kolonihaver, overnatningshaver, i Københavns Kommune. Se inde i sommerbrevet. Søndag den 12. juni 2016 er Mejlgården på havevandring i Søndervang for, at udvælge de haver der kan komme i betragtning til de eftertragtede Præmierhaver. Omvendt går vi fra Søndervang så på havevandring hos Mejlgården samme dag. Det er de, som opnåede Præmiehaver i 2014, der er inviteret til at gå turen i Mejlgården. Efterfølgende er det forbundets havekonsulent der endelig udvælger de haver, som har gjort sig fortjent til præmie.

3 Havevandring den 20. juni 2016 kl. 19:00 sammen med Havekonsulent John Norrie går vi en tur rundt i Søndervang, hvor du har mulighed for at få alt at vide om havens planter. Vi mødes ved kontoret kl. 19:00 og slutter i foreningshuset med kaffe, the og kage. Sct. Hans Aften. Vi starter klokken 20:00, hvor undertegnede vil holde en kort tale, jeg skal i hvert fald forsøge på det. Efterfølgende synger vi de obligatoriske Sct. Hans sange og bålet tændes. Foreningen byder på en øl eller vand og der vil være is til børnene. Så sæt kryds i kalenderen og kryds fingre for vejret er med os. Udvalget der blev valgt på den ordinære generalforsamling til at indgå i arbejdet med at tænke nyt omkring vor festplads og området i øvrigt vil snarest modtage invitation til møde. Vi ville gerne have været i gang for længe siden, men det store el-projekt har gjort det vanskeligt at overskue som følge af de mange parkerede biler, maskiner, kabeltromler mv. Så lige en venlig, men bestemt henstilling til at hastighedsbegrænsningen på de 10 km skal overholdes. Tænk på, at hvis du kører 20 km/t, så bevæger du dig med mere end 5 meter i sekundet. Det lille barn der løber ud af havelågen, er på vejen foran dig, inden du overhovedet får flyttet foden fra speederen til bremsepedalen. Kan du se forældrene i øjnene herefter? Som sædvanligt finder du mange flere informationer inde i Sommerbrevet, ligesom du altid kan finde vigtige og relevante informationer på vores hjemmeside. Jeg ønsker alle en fortsat god sommer. Peter Beck Formand

4 JUNI 2016 Hækkeklipning: Vi nærmer os Skt. Hans, og derfor skal samtlige hække været klippet til den 20. juni. Husk at forhække kun må være 160 cm det gælder hele året. Det er synd, man ikke kan se de dejlige haver, når hækkene bliver for høje. Et godt råd vil være at klippe hækken til 150 cm, hver gang den bliver klippet. Så vil højden passe. Samtidig er der mange haver der bør klippe deres hække ind, idet de er blevet alt for bredde. Skt. Hans aften: Vi mødes torsdag den 23. juni kl på Festpladsen til hyggeligt samvær og minibål. Formanden holder tale. Der vil være mulighed for en øl eller vand til de fremmødte, fra foreningen. Høstfest: I forbindelse med foreningens høstfest d. 6. august, der afholdes høstfestudvalgsmøder på kontoret. Kontakt Steen, have 130, hvis I gerne vil bidrage med deres frivillige indsats omkring høstfestarrangementet. I meget velkomne. Adresse ændring med mere: Rettelsesblanket på næstsidste side i sommerbrevet. Loppemarked: Den 10. juli afholdes loppemarked på Festpladsen fra kl Der kan på biblioteket, tirsdag d. 5. juli kl. 18:00 19:00, købes en bod, der består af et bord og en plads for 50 kr. HUSK lige penge. Hvis man på C-gangen ønsker at etablerer en bod i egen indkørsel, skal der også købes billet til dette. På selve dagen bliver det sat flag i hækkene fra Kongelundsvej til bagindgangen på Oliefabriksvej. Kom og vær med, så vi kan få en hyggelig dag sammen. Grillen åbner ved middagstid. Der kan også købes kaffe, the og hjemmebag. Husk at sætte bord og evt. stole skal på plads efter brug. Bemærk siden bagerst i sommerbrevet. Kan hænges op på din arbejdsplads eller lignende. Bankospil: Der bliver afholdt bankospil den d. 1. august i foreningshuset. Klubben står for det. Havevandring: Den 20. juni får vi besøg af Landskabsarkitekt MDL, John Norrie. Vi mødes ved kontoret kl og går en tur i haverne og får gode råd om vores eventuelle problemer. Alle er velkomne. Der sluttes af med kaffe, the og kage i foreningshuset.

5 Toiletter på Festpladsen: Af hensyn til hygiejnen er det nødvendigt, at mindre børns brug af foreningens toiletter, kontrolleres af forældrene. Udslagstank findes bag trædøren til højre for dametoiletterne. Udslagskummen skal selvfølgelig rengøres efter brug. Der må ikke smides handsker m.m. i udsalgskummen, da dette stopper afløbet og kræver en ekstra sugning. Der må ikke komme hunde med ind på toiletterne, benyt hundekrogen udenfor. Vi gør opmærksom på, at ved benyttelse af puslebord, skal bleer lægges i affaldscontaineren ved foreningshuset. Bemærk: Tømning af fækalier i udslagstank foregår mellem kl Dog ikke, når der er arrangementer på Festpladsen! Tømning af tanke: Foreningen kan anbefale Kongelundens Slamsuger Service, tlf Ved kontant betaling er prisen 700 kr. På grund af Hovedstadens Kloak kommer med stor og lang traktor/anhænger, og derved alt for tit påfører foreningens områder store skader, må de ikke bruges! Se foreningens opslagstavle. Ved brug af andre slamsuger service end Kongelundens, skal der oplyses at de skal komme med en lille vogn. Motorkøretøjer: Henstilling af motorkøretøjer på gangene, samt på Festpladsen forbudt. Vi opfordrer alle til at overholde dette. Husk max. 10 km i timen. Overhold venligst ensretningen. Byggematerialer og lignende på festpladsen: Da vi gerne vil have at festpladsen ser pæn ud hele sæsonen, henstilles det til at man inden levering af materialer o. lign. på festpladsen, henvender sig til bestyrelsen i kontortiden, inden levering sker. Årsagen til dette er, at der en del arrangementer i løbet af sæsonen, hvor festpladsen skal bruges.

6 Byggeregler: Kreds 1, Toftegårds alle 42, 2500 Valby Byggeregler for Kolonihaver, overnatningshaver, i Københavns Kommune 1. Der må på det enkelte havelod kun opføres et kolonihavehus samt et udhus. Den samlede bebyggelse på et lod må maksimalt udgøre 15 % af grundarealet af det enkelte lod. Der må dog maksimalt bygges 60 m2 inklusiv udestuer og udhuse dog eksklusiv åbne og overdækkede terrasser. En overdækket terrasse skal være åben i hele den ene side evt. med brystværn på max. 1 m. Bebyggelsen skal være i en etage med mulighed for tårne, spir og kupler inden for den maksimale bygningshøjde på 4 m. Et legehus på max. 4,9 m2 kan opsættes. Drivhus max. 9,9 m2 må opstilles overalt på havelodden og skal benyttes som drivhus. 2. Bebyggelsens ydervægge samt beklædning skal opføres i træ eller fibercementfacadeplanker. 3. Bebyggelsen skal opføres på fundament, minimum sokkelsten, og der skal etableres rottesikring. 4. Det tilstræbes, at bygningen opføres parallelt eller vinkelret på havelodden og følger byggelinjen. 5. Enhver bygning og træterrasse skal ligge mindst 2,5 m fra lodskel. Cementfliser og træfliser lagt direkte på jorden betragtes ikke som terrasse. Såfremt skelafstanden ikke kan overholdes, skal lejer ansøge udlejer om eventuel dispensation fra reglen om skelafstand. 6. Lovlige regnvandsfaskiner samt godkendte spildevandstanke/samletanke skal placeres 2,5 m fra skel. 7. Tegningsmateriale med samtlige mål på byggeri, skelafstand for såvel nybygning som ændring af bebyggelsen skal godkendes af bestyrelsen for haveforeningen. Ved bygningsændring skal oprindelige byggeår oplyses. Bestyrelsen videresender byggeansøgning til Kreds 1 til godkendelse. Byggeri/ændring må først påbegyndes efter godkendelse i kredsen. Alt godkendt byggeri skal være tilendebragt inden 1 år fra godkendelses dato. 8. Bemærk at for byggeri fra før 1992 gælder særlige regler iht. Aftale om fortolkning af dispensationen for koloni- og nyttehaver gældende fra 17. december Dispensation for ovennævnte kan kun gives af Københavns kommune. Ansøgning fremsendes gennem bestyrelsen til Kreds 1. Ansøgning om samletank kan kun ske digitalt via Københavns Kommune, Byg og Miljø, selvbetjening. Dette gøres primært af en autoriseret kloakmester. Byggetilladelse til etablering af foreningshuse søges hos Teknik- og Miljøforvaltningen, Center for Byggeri, Njalsgade 13, 2300 København S gennem Kreds 1. Kolonihaveforbundet, Kreds 1, den 11. maj 2016.

7 Ventelisten: Ventelisten i Søndervang er lukket. Havevanding: I forbindelse med vanding henviser vi til foreningens reglement. Da foreningen også er underlagt kommunens regler om vanding, anmoder vi om, at I følger med i dagspressen omkring Kommuneinformation. Husk, at Københavns Kommunen ikke tillader vanding af græsplæner, dog er det tilladt at vande med opsamlet regnvand. Havepool: På generalforsamlingen 2008 blev det vedtaget at der kun må være havepools op til 5200 l. Se H/F Søndervangs reglement 3 stk. 3. Kontoret: Kontoret på festpladsen har åbent hver 2. tirsdag, kl , i lige uger, frem til 20. september Biblioteket: Biblioteket er åbent hver torsdag kl fra d. 9. juni til og med torsdag d. 25. august. Der kan lånes romaner, fagbøger, kriminalromaner, børnebøger og puslespil. Vi opfordrer lånere til at aflevere, så husk at afleverer hvad der er lånt i det foregående år. Nye bøger modtages kun efter aftale med biblioteket. Børneklub: Hej alle børn og unge i Søndervang Skriv på Facebook H/F Søndervang eller SMS (Christian og Anette, have 158) for at kontakte os i forbindelse med arrangementer. Kredskontoret: Kredskontoret har ferielukning hele juli måned, samt sidste onsdag i hver måned. Udlejning / udlån af foreningens trillebøre, stole og borde: Har du lånt trillebøre, stole eller borde, må de lånte effekter kun bruges i vores haver og må således ikke fjernes fra foreningens område.

8 19. marts Arrangementskalender for sæsonen Vandåbning hvis vejret tillader det! (tilmelding til morgenmad) 24. april Generalforsamling kl.: 10:00 1. maj 1. Maj arrangement kl.: 13:00 2. maj Informationsaften kl.: 19: maj Vinsmagning 23. juni Skt. Hans aften kl. 20:00 2. juli Musik aften 10. juli Loppemarked 1. august Bankospil 6. august Høstfest 7. august Klunsemesterskab 28. august Børnekegler og Trio 3. september TUT Cup 4. september Fodbold Danmark - Armenien 1. oktober Oktoberfest 8. oktober Fodbold Polen - Danmark 11. oktober Fodbold Danmark - Montenegro 29. oktober Vandlukning hvis der ikke kommer frost inden! (tilmelding til morgenmad) OBS! Arrangementerne afholdes i foreningshuset med mindre andet er anført. Kontaktpersoner Aktivistklubben: Ditte, have 64 Mobil Inco, have 110 Mobil Jannie, have 24 Mobil Øvrige aktiviteter i foreningshuset: Hver tirsdag og torsdag har foreningshuset åbent for aktiviteter Mellem kl Hver onsdag fra kl og søndag fra kl bliver der spillet kegler. Alle medlemmer i Søndervang er velkomne til at deltage i aktiviteterne.

9 BESTYRELSEN - SØNDERVANG: BESTYRELSEN - SØNDERVANG: HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, 2770 KASTRUP Formand salg og overdragelse af haver kontakt til kreds og forbund foreningens område. Peter Beck have 100. Kasserer - medlems- og ventelister forsikring foreningens område. Jutta Haahr have 12. Næstformand pligtarbejde byggesager foreningens område. Thomas Sund have 133. Bestyrelsesmedlem - sekretær hjemmeside foreningshus/udlejning - pumpelaug nøgler foreningens område. Anne Kitte Mortensen have 94. Bestyrelsesmedlem byggesager foreningens område. Jan Petersen have 151. Bestyrelsesmedlem pligtarbejde samarbejde med klubberne foreningens område. Carit Zøllner have 102 Bestyrelsesmedlem forsikring pligtarbejde foreningens område. Per Hester have 51

10 HF. Søndervang 93A, Rettelsesblad. Have nr.: Fornavne Efternavne Adresse Post nr. Telefon By Mobil telefon Afleveres til bestyrelsen i postkassen ved kontoret eller på mail til bestyrelsen@sondervang.info

11 LOPPEMARKED SØNDAG 10. juli 2015 Kl. 11:00 - kl. 16:00 HF Søndervang Kom og gør et fund - Få en hyggelig dag i en haveforening med miljø og god stemning. Mulighed for køb af kaffe, kage, øl, vand, is, pølser. Parkering: KONGELUNDSVEJ eller OLIEFABRIKSVEJ (bagindgangen) Billetter sælges d. 7. juli kl.: 18:00 19:00 på foreningens bibliotek. HUSK lige penge Kr. 50,00 per bord.

Søndervang nyt. Sommeren 2015. H/F Søndervang. 2770 Kastrup. HF Søndervang. 2770 Kastrup. sondervang@sondervang.info www.sondervang.

Søndervang nyt. Sommeren 2015. H/F Søndervang. 2770 Kastrup. HF Søndervang. 2770 Kastrup. sondervang@sondervang.info www.sondervang. Søndervang nyt Sommeren 2015 H/F Søndervang Kære medlemmer Nu må det da snart blive sommer. Efter en kold, blæsende og regnfuld maj måned, hvor varmeapparatet har kørt hver dag, så tyder det i skrivende

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2011 Havesæsonen er i fuld gang, og vi er allerede i gang med sæsonens tredje måned, som

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2010 Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2010 Havesæsonen er i fuld gang, og vi har allerede slået

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2012 Så har havesæsonen allerede været i gang 3 måneder, vi er nået til juni, som ifølge

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Sommeren 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer, Så er vi allerede i gang med den tredje måned af sæson 2014 og vi har haft et dejligt forår,

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2013 Fire års kamp fra Kolonihaveforbundets side bærer nu frugt. Den 3. juni 2013 vedtog

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer Juni 2009 Efter to gode forårsmåneder er havesæsonen i fuld gang, og jeg håber alle allerede

Læs mere

HF SØNDERVANG SOMMERBREV JUNI 2017

HF SØNDERVANG SOMMERBREV JUNI 2017 Skt. Hans aften: Endelig er det en fredag Sct. Hans falder i år. Bestyrelsen har derfor sammen med Klubben besluttet at gøre den til mere end båltale, sang og en lille en til halsen. Programmet er som

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer juni 2007 Så blev det juni og dermed sommer, jeg håber I alle allerede har haft mange gode timer i kolonihaven.

Læs mere

HF SØNDERVANG FORÅRSBREV MARTS 2018

HF SØNDERVANG FORÅRSBREV MARTS 2018 75 års jubilæum: Fredag den 20. april 2018 fejrer vi HF Søndervangs 75 års jubilæum ved en reception i Foreningshuset i tiden mellem 15:00 18:00, hvor alle er velkommen til en hyggestund, med sandwich

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer Juni 2008 Sommer, sol og smældende flag det er, når kolonihaven er bedst. Havesæsonen er i

Læs mere

AUGUST/SE S P E TE T M E BER E R BREV

AUGUST/SE S P E TE T M E BER E R BREV AUGUST/SEPTEMBER BREV 2017 Vi taler alle (næsten) om Kolonihavekulturen og vigtigheden af, at fastholde den. Virkeligheden er en anden. Det er tydeligt, at det i højere og højere grad er mindre interessant,

Læs mere

AUGUST/SEPTEMBER BREV 2018

AUGUST/SEPTEMBER BREV 2018 AUGUST/SEPTEMBER BREV 2018 Sæsonen går på hæld, men sikken en sommer vi har haft i år og trods svedne græsplæner og mere eller mindre triste blomsterflor, har vi vist alle nydt de varme måneder. Præmiehaverne

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Marts 2014 Kære medlemmer Vi nærmer os april måned, hvor en ny havesæson starter. I skrivende stund virker det

Læs mere

HF SØNDERVANG SOMMERBREV JULI 2018

HF SØNDERVANG SOMMERBREV JULI 2018 Høstfest: Lørdag den 4. august 2018 afholder vi den populære Høstfest. Vi starter med fælles morgenbord i foreningshuset kl. 09:00 og så går det ellers der ud af med masser af spændende og oplevelsesrige

Læs mere

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup Forårsbrev 2016 Kære Medlemmer Nu er der ikke længe til sæsonen 2016 kan tage sin begyndelse. I har sikkert, som jeg og resten af bestyrelsen, længtes efter at komme ud i kolonihaven igen, for at nyde

Læs mere

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup Forårsbrev 2017 Kære Medlemmer Nu er der ikke længe til sæsonen 2017 kan tage sin begyndelse. I har sikkert, som jeg og resten af bestyrelsen, længtes efter at komme ud i kolonihaven igen for at nyde både

Læs mere

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Forår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Marts 2012 Kære medlemmer Vi nærmer os den kommende havesæson. Fra 1. april er der mulighed for at flytte ud

Læs mere

HF Søndervang. Forårsbrev 2015. HF Søndervang. Kongelundsvej 211 2770 Kastrup sondervang@sondervang.info www.sondervang.info

HF Søndervang. Forårsbrev 2015. HF Søndervang. Kongelundsvej 211 2770 Kastrup sondervang@sondervang.info www.sondervang.info Forårsbrev 2015 Kære Medlemmer Nu er der ikke længe til sæsonen 2015 kan tage sin begyndelse. I har sikkert, som jeg og resten af bestyrelsen, længtes efter at komme ud i kolonihaven igen, for at nyde

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2011

Søndervang nyt Efterår 2011 Søndervang nyt Efterår 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Se vedrørende informationsmøde inde i bladet. Kære medlemmer august 2011 På forsiden af dette efterårsbrev,

Læs mere

Søndervang nyt. Forår Søndervang fylder 70 år 20. april H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Forår Søndervang fylder 70 år 20. april H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Forår 2013 Søndervang fylder 70 år 20. april 1943-2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer Marts 2013 Den 20. april 1943 stiftedes HF Søndervang

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer August 2008 På generalforsamlingen lovede bestyrelsen at undersøge muligheden for, at de enkelte

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2013 Igen i år har vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen udtaget 4 haver til Kolonihaveforbundets

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2012

Søndervang nyt Efterår 2012 Søndervang nyt Efterår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2012 Årets præmiehaver er nu udtaget af vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen, og

Læs mere

Oplyses skal også, at Fillip Lauersen i oktober måned udtrådte af bestyrelsen, suppleant Dan Heino Jensen, have 60 er derfor indtrådt.

Oplyses skal også, at Fillip Lauersen i oktober måned udtrådte af bestyrelsen, suppleant Dan Heino Jensen, have 60 er derfor indtrådt. Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at udsende Søndervangs forårsbrev, som jeg håber alle giver sig tid til at læse, da der er mange nyttige oplysninger

Læs mere

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006 FORÅRSBREV Sæsonen 2006 Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at udsende Søndervangs Forårsbrev. Jeg håber, at alle vil give sig tid til at læse

Læs mere

Søndervang nyt August 2014

Søndervang nyt August 2014 Søndervang nyt August 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info august 2014 Kære medlemmer Som du sikkert har bemærket, så kalder vi dette Søndervangs Nyt for august 2014.

Læs mere

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Forår 2010 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2010 Kære medlemmer I skrivende stund er det ikke til at forså, at der kun er godt en måned til havesæsonen

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2011. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2011. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2011 Kære medlemmer Så er der snart kun en måned til havesæsonen begynder, hvilket også giver mulighed

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2009

Søndervang nyt Efterår 2009 Søndervang nyt Efterår 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2009 Så er der snart kun halvanden måned tilbage af denne sæson, ja tiden går hurtigt,

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Efterår 2006 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang. Det har været

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup

Søndervang nyt. Forår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Søndervang nyt Forår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer februar 2008 1. april starter havesæsonen, hvilket der snart kun er en måned til. Derfor er det også tid til at udsende

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2009. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2009. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2009 Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Søndervang nyt Efterår 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer August 2007 Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang.

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2017 2018 NYE MEDLEMMER Der er familieoverdraget 2 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver:

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2010

Søndervang nyt Efterår 2010 Søndervang nyt Efterår 2010 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2010 Vi har nu taget hul på sidste del af havesæson 2010, men det kan jo ikke forhindre

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

Søndervang nyt August 2015

Søndervang nyt August 2015 Søndervang nyt August 2015 H/F Søndervang 93A www.sondervang.info Kære Medlemmer. Så er det allerede august (suk) og sommeren har stadig svært ved at bide sig fast. Vi danskere taler altid meget om vejret,

Læs mere

Søndervang nyt August 2016

Søndervang nyt August 2016 Søndervang nyt August 2016 H/F Søndervang 93A www.sondervang.info Kære medlemmer. Ak ja, så er vi allerede langt inde i august og det er tid til lidt tilbageblik for 2016, men også tid til at se fremad.

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store og den

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store (med bagerste

Læs mere

Kapitel 3. Selandia sagen KFRR anno 2011. Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune.

Kapitel 3. Selandia sagen KFRR anno 2011. Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune. Kapitel 3 Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune 1 Han bekræfter således at husene er 60 m2 2 Han bekræfter også at der bygges 10 m2 Skur Den, 01december 2009 sender formanden

Læs mere

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019)

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019) Ørkilds ABC, 2019 En ufuldstændig samling af uskrevne regler og almen praksis. Gå ind på foreningens hjemmeside Vedtægter og lovstof for at se alle vedtægter. Badevognen Badevognen kan benyttes, hvis man

Læs mere

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk Smørmosenyt Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus 140 2860 Søborg tlf. 23 48 02 94 www. hfsmørmosen.dk Arbejdsdage 2018 kl. 09:00 12:00 Dato: Kontoret har åbent kl. 10:00 11:00 alle søndage

Læs mere

H/F sundbyvang, August Erindrings skrivelse om byggeregler for kolonihaver under kolonihaveforbundet.

H/F sundbyvang, August Erindrings skrivelse om byggeregler for kolonihaver under kolonihaveforbundet. Erindrings skrivelse om byggeregler for kolonihaver under kolonihaveforbundet. Efter vores fredning er den tidligere dispensation, blevet sat i bero mht. hvor meget af grundene som er bebygget incl. evt.

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2018 2019 NYE MEDLEMMER Der er solgt 4 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 12, 30, 56 og

Læs mere

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 Så er det atter tid til et rigtigt informationsbrev fra bestyrelsen i H/F Amager Strand. Der er kun en lille måned til at portene bliver åbnet igen, så her får du lidt information

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring Dette er en vejledning til haveejere i H/F Hjortespring, som ønsker at ændre/opføre bygninger på grunden. Hvad skal jeg gøre inden jeg går i gang? Først og fremmest skal du sætte dig ind i reglerne for

Læs mere

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912 Livets gang i kolonihaveforeningen Marienlund 1912 Indholdsfortegnelse Velkommen i haveforeningen Marienlund 1912... 3 Haveforeninger i området... 3 Dit ansvar som havelejer... 3 Byggeregler... 4 Vedligeholdelse

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

Bestyrelsens træffetider 2019

Bestyrelsens træffetider 2019 Haveforeningen HAREKÆR. Store Harekærvej 120 A. 2605 Brøndby Bestyrelsens træffetider 2019 Bestyrelsen kan træffes i foreningshuset hver anden søndag kl. 10-11. I år vil det være på følgende datoer: April

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

RADISEN. Kalender april - maj

RADISEN. Kalender april - maj RADISEN 15. årgang nr. 1 April 2007 31. marts Sæsonstart + oprydning alle kl. 11-14 11. april Vurdering kl. 17-19 16. april Bestyrelsesmøde (Elizabeth) bestyrelsen kl. 18.30 25. april Vurdering kl. 17-19

Læs mere

I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på.

I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på. I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på. De overordnede regler er beskrevet i Ballerup kommunes LOKALPLAN NR: 059, der gælder

Læs mere

Bestyrelsens træffetider 2015

Bestyrelsens træffetider 2015 Haveforeningen HAREKÆR. Store Harekærvej 120 A. 2605 Brøndby Bestyrelsens træffetider 2015 Bestyrelsen kan træffes i foreningshuset hver anden søndag kl. 10-11. I år vil det være på følgende datoer: April

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

DU SKAL HAVE EN BYGGETILLADELSE FOR AT BYGGE

DU SKAL HAVE EN BYGGETILLADELSE FOR AT BYGGE DU SKAL HAVE EN BYGGETILLADELSE FOR AT BYGGE Jorden som Haveforeningen Marienlyst ligger på, er ejet af Aarhus Kommune og du skal følge de retningsliner for byggeri, som er bestemt af kommunen. Der gives

Læs mere

DU SKAL HAVE EN BYGGETILLADELSE FOR AT BYGGE

DU SKAL HAVE EN BYGGETILLADELSE FOR AT BYGGE DU SKAL HAVE EN BYGGETILLADELSE FOR AT BYGGE Jorden som Haveforeningen Marienlyst ligger på, er ejet af Aarhus Kommune og du skal følge de retningsliner for byggeri, som er bestemt af kommunen. Der gives

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Forslag A- Vedtægtsændring 3 stk. 2. Modtaget 3/ Baggrund:

Forslag A- Vedtægtsændring 3 stk. 2. Modtaget 3/ Baggrund: Forslag A- Vedtægtsændring 3 stk. 2 Bestyrelsen har været ude for at få breve retur, fordi de ikke har modtaget en adresseændring. Derfor anbefaler bestyrelsen at det vedtages at det skrives ind i vedtægten

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

DEN BLÅ FOLDER

DEN BLÅ FOLDER H/F Harekær Store Harekærvej 120 A 2605 Brøndby DEN BLÅ FOLDER - 2018 Bestyrelsens træffetider 2018 Bestyrelsen kan træffes i foreningshuset hver anden søndag kl. 10-11. I år vil det være på følgende datoer:

Læs mere

Byggeansøgning Esbjerg Kreds

Byggeansøgning Esbjerg Kreds Haveforenings navn og adresse Ansøgning om byggearbejde jf. Lejeaftale med Esbjerg Kommune Ombygning / Lovliggørelse Tilbygning Nybygning Have nr. Navn havelejer Privat adresse Postnummer Telefon nr. Havelods

Læs mere

Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019

Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019 Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019 Alting pipper og pibler og når solen skinner er det dejligt i Marienlyst. Vi er snart i april og sæsonens start nærmer sig. MARTS / APRIL 2019 KALENDER 30. marts /kl

Læs mere

Bestyrelsens træffetider 2017

Bestyrelsens træffetider 2017 Haveforeningen HAREKÆR. Store Harekærvej 120 A. 2605 Brøndby Bestyrelsens træffetider 2017 Bestyrelsen kan træffes i foreningshuset hver anden søndag kl. 10-11. I år vil det være på følgende datoer: April

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

BYGGEREGLER FOR PARCELFORENINGEN KONGEVANG

BYGGEREGLER FOR PARCELFORENINGEN KONGEVANG Ejd. nr. 41451 BYGGEREGLER FOR PARCELFORENINGEN KONGEVANG Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby Tlf. 45 26 01 02 Fax 45 26 01 23 www.datea.dk Lokalkontor: Viby Centret 24 8260 Viby J. DATEA AS - et selskab

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 27. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

Kølemøbler og elektronik, PVC og imprægneret træ bliver afhentet mandag den 7. marts 2005.

Kølemøbler og elektronik, PVC og imprægneret træ bliver afhentet mandag den 7. marts 2005. Ejerforeningen Sundby Overdrev Argang 2004 1l1'. 1 Den 1 7. februar 2005. STORSKRALD Årets første storskrald bliver afbentet fredag den 4. marts 2005. Kølemøbler og elektronik, PVC og imprægneret træ bliver

Læs mere

PFH Responsum HF PINDEMOSEN. Palle Flebo-Hansen. Bemærk her i denne kolonihave bor selveste nuværende kredsformanden.

PFH Responsum HF PINDEMOSEN. Palle Flebo-Hansen. Bemærk her i denne kolonihave bor selveste nuværende kredsformanden. PFH Responsum HF PINDEMOSEN Bemærk her i denne kolonihave bor selveste nuværende kredsformanden. Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør www.lovløsetidende.dk E-mail: palleflebohansen@gmail.com

Læs mere

PFH Responsum 12 Kapitel 2 MATERIALEINDSAMLING 2014

PFH Responsum 12 Kapitel 2 MATERIALEINDSAMLING 2014 PFH Responsum 12 Kapitel 2 MATERIALEINDSAMLING 2014 Baggrund i at se om haveforeningerne i Kreds 1 har byggetilladelse til deres fællesbygninger. Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Chr.gave 11,4220 Korsør

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Hestholm Bladet Januar 2018

Hestholm Bladet Januar 2018 Hestholm Bladet Januar 2018 2 Hestholm Bladet - Januar 2018 Hestholm Bladet - Januar 2018 Godt nytår Vil gerne starte med at ønske alle et godt og lykkebringende nytår. Endnu et år er gået og endnu en

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

RADISEN ÅRGANG NR. 4

RADISEN ÅRGANG NR. 4 RADISEN 21. ÅRGANG NR. 4 SIDE 2 RADISEN 21. ÅRGANG NR. 4 KALENDER 2013 Dato Hvad Hvem Tid 7. april Generalforsamling alle kl. 10.00 Uge 15 Åbning for vand Cykelsteen Hele dagen 10. 12. maj Container på

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Haveforeningen Skrænten

Haveforeningen Skrænten Kontortid: Haveforeningen Skrænten Hver torsdag kl. 17,30 18,00 Første gang 03 april sidste gang 23 oktober 2014 (Dog lukket Skær Torsdag + Kr. Himmelfartsdag) H/F Skræntens bestyrelse Indtil generalforsamlingen:

Læs mere

30-07-2014 PFH besøg i HF. Kongedybet. Besøg i have 23 a. Palle Flebo-Hansen WWW.LOVLØSETIDENDE.DK

30-07-2014 PFH besøg i HF. Kongedybet. Besøg i have 23 a. Palle Flebo-Hansen WWW.LOVLØSETIDENDE.DK 30-07-2014 PFH besøg i HF Kongedybet Besøg i have 23 a Palle Flebo-Hansen WWW.LOVLØSETIDENDE.DK 1 PFH besøg i HF Kongedybet Til Att. Fra Københavns Kommune Lisbeth Huohvanainen Palle Flebo-Hansen Dato

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

RADISEN. Hej Kolonister - august/september

RADISEN. Hej Kolonister - august/september RADISEN 21. ÅRGANG NR. 5 Hej Kolonister - august/september Seneste opdateringer fra bestyrelsen. Vi har kigget på budgettet for 2013 og det ser ud til at vi har været ret sparsommelige på nogle områder.

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2019

Nyhedsbrev juni 2019 Nyhedsbrev juni 2019 Velkommen til: Trine i have 30 Voldgiftssag Barslund vs. Islegaard: Der er desværre sket det, at vores voldgiftssag, der skulle have været for retten den 4-6. juli 2019, er blevet

Læs mere

Byggeretningslinjerne er udarbejdet i henhold til lejeaftalen med Århus Kommune

Byggeretningslinjerne er udarbejdet i henhold til lejeaftalen med Århus Kommune Byggeretningslinjerne er udarbejdet i henhold til lejeaftalen med Århus Kommune Ved alle byggeansøgninger betales et GEBYR KR. 250,00 ÅRHUSKREDSENS KONTOR ER ÅBEN HVER TIRSDAG MELLEM KL. 17.00 19.30 RETNINGSLINIER

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N for Haveforeningen Nordre Vang Underskrevne ejer af matr. nr. 15C, 15D og 15 E Skelgårde, Tårnby, beliggende Viberupstræde 5, 2770 Kastrup, der siden

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling 21.04.2015 Gladsaxe Gymnasium

Ekstraordinær Generalforsamling 21.04.2015 Gladsaxe Gymnasium Dagsorden: 26. april 2015 1. Valg af dirigent(er) 2. Valg af stemmeudvalg. 3. Bestyrelsens endelige forslag ændringer af vedtægt som det blev forelagt og besluttet på den ordinære generalforsamling tirsdag

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUINDSVEJ 211, 2770 KASTRUP

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUINDSVEJ 211, 2770 KASTRUP HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUINDSVEJ 211, 2770 KASTRUP Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 28. april 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke ORDENSBESTEMMELSER For Haveforeningen Aalykke Stiftet 12. januar 1954 med 37 medlemmer. Nyt lejemål fra 1. april 1979 til april 2027. 1 Al handel og overdragelse af haver uden bestyrelsens medvirken medfører

Læs mere

5. Haveloddens bebyggelse 6. Tekniske installationer

5. Haveloddens bebyggelse 6. Tekniske installationer Deklaration I anledning af at Miljø- og Fødevareministeriet har udlejet matr.nr. 1a, 1z og 1ak af Islev, Nørrevangen 43 og 43A til Kolonihaveforbundet til videre udlejning og anvendelse som kolonihaver

Læs mere

Kolonihaveforbundets Aarhuskreds BYGGERETNINGSLINJER vedrørende KOLONIHAVEHUSE

Kolonihaveforbundets Aarhuskreds BYGGERETNINGSLINJER vedrørende KOLONIHAVEHUSE 1 Kolonihaveforbundets Aarhuskreds BYGGERETNINGSLINJER vedrørende KOLONIHAVEHUSE 2 3 Byggeretningslinjerne er udarbejdet i henhold til lejeaftalen med Åarhus Kommune Ved alle byggeansøgninger betales et

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Bestyrelsen: Henvendelse ang. havesalg, ankesager, byggetilladelser og samletanke, skal ske til :

Bestyrelsen: Henvendelse ang. havesalg, ankesager, byggetilladelser og samletanke, skal ske til : Bestyrelsen: Henvendelse ang. havesalg, ankesager, byggetilladelser og samletanke, skal ske til : Formand: Hans Bøttcher Træffes Mandag kl. 17-20 Tlf. 51 89 52 11 Næstformand: Hans Chr. Kryger Henvendelse

Læs mere

Vejledning for byggeansøgning og tegninger

Vejledning for byggeansøgning og tegninger Vejledning for byggeansøgning og tegninger Denne dokument pakke indeholder: Vejledning Ansøgningsskema 3 tegnings mastere 1 skema for materialevalg mm. Formål og arbejdsgang: Ved enhver form for byggeri

Læs mere

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 1. Ordensbestemmelser. 1.1. Al unødvendig kørsel på haveselskabets område er forbudt. Højeste hastighed er max. 10

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2014

ORDENSREGLER. April 2014 ORDENSREGLER April 2014 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere