Sundbyvestervej København S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sundbyvestervej København S"

Transkript

1 Velkommen til Højdevang Sogns Plejehjem Sundbyvestervej København S

2 Navne-og telefonliste: Forstander Lotte Breum Afdelingsleder Stuen: Karin Lynggaard Afdelingsleder 1. sal: Anette Kofoed Nielsen Solsikken Smørblomsten Afdelingsleder 2. sal: Mariann Sørensen Orkideen Oasen Leder af Hjørnet: Robert Ploug Aktivitetscenteret Adm.kontor: Jeanette Hougaard Økonoma: Marianne Hansen Varmemester: Nick Rasmussen Vaskeri: Gitte Jensen Bestyrelsesformand Palle Rehr Overgaard

3 Velkomst: Kære Med denne pjece byder vi dig hjertelig velkommen til Højdevang sogns Plejehjem, som fremover skal være dit hjem. Din bolig: Din kontaktperson: Din afdelingsleder: Bestyrelse, personale og ledelsen vil medvirke til at skabe en aktiv og hyggelig atmosfære, hvor tryghed og trivsel prioriteres højt, i håb om at alle som bor og gæster plejehjemmet vil føle sig hjemme.

4 Værdigrundlag: Følgende værdigrundlag har bestyrelse, beboere, personale og pårørende udarbejdet i fællesskab: Højdevang sogns Plejehjem, der bygger på et kristent grundlag, skal være et attraktivt og medlevende sted at bo, arbejde og besøge. På Højdevang sogns Plejehjem skal der altid arbejdes med optimal beboerindflydelse og beboeransvarlighed. Der skal sikres menneskelig ligeværdighed mellem beboere og personale. Plejehjemmet skal være et aktivt hjem, som virker stimulerende og udfordrende på krop og sjæl, og samtidig give plads til hjemlig tryghed og varme. Plejehjemmet skal være en faglig og menneskelig udviklende arbejdsplads, som er i stand til at tiltrække og fastholde et til stadighed velkvalificeret personale. Alle som bor, arbejder eller gæster plejehjemmet, skal efter egen formåen medvirke aktivt til at gøre plejehjemmet til et attraktivt sted. Der skal være et tæt samarbejde mellem beboere, personale og pårørende, Forudsætningen for dette samarbejde er en åben og konstruktiv dialog. Plejehjemmet skal sikre, at der til enhver tid ydes kvalitet i plejen og omsorgen. Der skal udvises respekt for den enkelte beboer, så denne bevarer sin integritet, handlefrihed, identitet samt borgerlige rettigheder og pligter.

5 Plejehjemmet: Højdevang sogns Plejehjem blev indviet den 2. maj 1972, som en selvejende institution, oprettet af Højdevang sogns Menighedspleje og Gigtforeningen og har driftsaftale med Københavns Kommune. I 2005 og kom demenscentret til. På Højdevang sogns Plejehjem bor 59 beboere fordelt på 3 etager. Der er 29 almindelige plejeboliger i stueetagen. På 1. og 2. sal er der tre mindre demensafsnit med hver 10 boliger. På 2. sal er der 12 demensvurderings og aflastningspladser. Hver bolig består af en stue på 15 kvadratmeter indrettet med en hospitalsseng. Der er toilet med dusch, en mindre entre, til boligerne er der enten altan eller terrasse I hver afdeling er der en fælles TV opholdsstue, 1-2 mindre dagligstuer samt et tekøkken, hvor der er mulighed for at lave kaffe og te. I stueplan er der cafe, aktivitetscenter med erindringsværksted, motionsrum, frisørsalon, klinik for fodterapi, bibliotek, kontorer og et demensdaghjem. Der er have stort set rundt om hele plejehjemmet, med solkroge, træningsmuligheder, blomsterbede, frugttræer og bærbuske. En have som inspirerer til aktivitet.

6 Før indflytning: Hvis du ikke selv har mulighed for at aflægge plejehjemmet et besøg inden indflytningen, vil du få besøg af en medarbejder fra plejehjemmet, som vil være behjælpelig med at svare på de spørgsmål, som uvilkårligt opstår i forbindelse med en flytning. Som udgangspunkt bør boligen på plejehjemmet indrettes så bekendt og hjemlig som muligt, da det er med til at fremme tryghed. Derfor er det meget vigtigt at medtage ting billeder og lign, som du holder af og som har en historie. For at du kan bevæge dig sikkert rundt i din nye bolig, er det vigtigt at den indrettes hensigtsmæssigt efter dine behov. Her er der mulighed for at kontakte terapeutteamet som kan være dig behjælpelig. Plejehjemmets varmemester vil hjælpe med montering af boligen. Følgende skal medbringes: Dåbsattest Vielsesattest Medicinkort Sygesikringskort

7 Husk i øvrigt at: Opsige lejlighed Ændre forsikring Flytte telefon Framelde gas/el. Melde flytning til postvæsenet Plejehjemmet melder flytning til folkeregisteret Forventninger: Plejehjemmet glæder sig til samarbejdet med nye pårørende vi har brug for hinanden. Vi ved at det er en stor omvæltning at flytte på plejehjem, ikke kun for den der flytter ind, men også for familien. Hver især, beboeren, de pårørende og personalet vil have nogle forventninger til hinanden. Hurtigst muligt efter indflytningen vil det være en god ide at beboeren, nærmeste pårørende og kontaktpersonen/afdelingslederen får en samtale om disse forventninger. Udfra dine aktuelle behov og formåen, vil vi sammen tilrettelægge den daglige pleje, omsorg og aktiviteter. Oplever du at noget i hverdagen ikke fungerer ordentligt, vil vi meget gerne høre om det, så vi i fællesskab kan rette op på tingene.

8 Vi vil ca. 3 måneder efter indflytningen tage en mere formel samtale, om hvordan du trives, på plejehjemmet, med din kontaktperson etc. Indflydelse og medbestemmelse: Plejehjemmet har et Bruger og Pårørende råd, hvis formål er med udgangspunkt i brugernes og de pårørendes interesser og behov, og i dialog med plejehjemmets ledelse at medvirke til at den daglige pleje og omsorg lever op til de kvalitetsstandarder m.v. der gælder for området. Plejehjemmets bestyrelse er repræsenteret i Rådet, ligesom Rådet er repræsenteret i bestyrelsen. Der er et kostudvalg bestående af beboere fra de enkelte afdelinger samt forstander og økonoma, udvalget holder kontinuerlige møder, hvor der fremlægges ris, ros og ændringsforslag til kosten. Plejehjemmet har en beboerkasse, hvis midler stammer fra plejehjemmets årlige basar eller fra pengegaver givet af folk med tilknytning til plejehjemmet. Beboerkassens midler bruges hovedsageligt til større udflugter, ferielegater, nye fjernsyn til afdelingerne m.m. Det enkelte personalemedlem må ikke modtage gaver eller penge. Praktiske oplysninger: Aktivitetscenter: Se under Hjørnet

9 Apotek: Plejehjemmet har en aftale med Sønderbro Apotek, om at der fast leveres medicin hver 14.dag og naturligvis også efter behov. De skal aftale med egen læge at din medicin fremover leveres gennem Sønderbro Apotek. Briller: Hvis du som pensionist har fuldt personligt tillæg, vil en standardbrille være gratis, ønsker du f.eks. et ekstraordinært brillestel, skal du selv betale differencen. Cafe: Cafeen er åben hverdage fra kl , det varme køkken lukker kl Du er velkommen til at have gæster med i cafeen. Der kan bestilles diætkost efter lægeordination. Festlokaler: Det er muligt for et mindre beløb at låne cafeen eller daghjemmet, naturligvis først efter lukketid. Du skal selv stå for al det praktiske. Lokalerne skal afleveres i samme stand som de er modtaget i. Køkkenet skal være ryddet, og al opvasken taget. Fodklinik: Plejehjemmet har aftale med en statsautoriseret fodterapeut, som har klinik på plejehjemmet og kommer 4 gange ugentligt. Hvis en beboer ikke er i stand til at komme på klinikken, kommer fodterapeuten på afdelingen. Betalingen skal ske direkte med fodterapeuten.

10 Forsikring: Plejehjemmet påtager sig ikke ansvar for dine penge, indbo, værdigenstande o.lign.. Du bør derfor beholde en tidligere tegnet forsikring, eller evt. tegne en ny. Frisør: Frisørsalonen, som er for alle, har åbent 2-3 dage om ugen. Betalingen skal ske direkte til frisøren. Der findes en prisliste i frisørsalonen, samt på afdelingerne. Fysioterapi/ergoterapien: Der er mulighed for at blive behandlet af en fysioterapeut på det lokale træningscenter, behandling kan foregå på plejehjemmet hvis man ikke er i stand til at komme til træningscentret. Gudstjeneste: Der er gudstjeneste og kaffebord en gang om måneden i terapien. Der vil være opslag om de nøjagtige datoer på alle afdelinger. Det er præsterne fra Højdevangskirken der forretter gudstjenesterne. Der er mulighed for at deltage i gudstjeneste i Højdevangskirken, som sørger for kirkebil; der skal blot ringes til kordegnen i forvejen på tlf.: Hjælpemidler: Personlige hjælpemidler medbringes fra eget hjem. Hjælpemidler søges individuelt og bevilges af plejehjemmet efter Servicelovens 112 og 113. Visse hjælpemidler skal man selv betale, ligesom der er hjælpemidler hvor man selv betaler en del af udgiften.

11 Hjørnet: Husets aktivitetscenter bestående af beskæftigelsesterapi, motionsrum, aktivitetstue, frisør og fodpleje. Motionsrummet: Åbningstid mandag fredag kl motionen er der ansat fysio -, ergo, - og psykomotoriskterapeuter. Vi varetager vedligeholdende træning og genoptræning efter Serviceloven. Ved indflytning tilbydes alle borgere en terapeutfaglig udredning, hvor der klarlægges: - Borgerens ønsker og interesser - Borgerens ressourcer i dagligdagen, og hvordan vi bedst kan støtte op om denne. - Borgerens funktionsniveau. - Borgerens behov for træning/genoptræning. Træningen foregår i motionen, som står til fri afbenyttelse for borgerne under faglig vejledning af terapeuterne. Vi tilbyder: - Individuel træning: med fokus på specifik træning af den enkelte borger. - Holdtræning: Med fokus på træning samt det sociale.

12 Derudover er der mulighed for forskellige aktivitetstilbud: - Stoledans - Dans - Rytmik med vuggestuebørn - Gå gruppe: hvor vi går ture i nærmiljøet Hjælpemidler: Ved behov stilles der hjælpemidler til rådighed såsom: Rollator, kørestol og trykaflastende madrasser. Aktivitetsstuen(terapien): Åbningstid: mandag torsdag kl og fredag kl I aktivitetsstuen kan man komme ned og være med i forskellige aktiviteter eller man kan komme ned og deltage i socialsamvær. Aktivitetsstuen skal være et fristed for vores borgere. Det er også her at man kan møde mange af vores frivillige som hjælper til ved aktiviteter, arrangementer og fester. Af aktiviteter kan nævnes: dans, sang, musik, håndarbejde, stoledans, samvær med vuggestuebørn, Banko, besøgshund, spil, praktiskarbejde, gudstjeneste og meget andet. Derud over markerer vi årets højtider og årstider. Der er åbent alle hverdage, og man kan se i Husavisen hvilke arrangementer som foregår i aktivitetsstuen.

13 Aktivitetscenter Højdevang sogn. Er et dagstilbud til mennesker med en demenssygdom. Man bliver hentet hjemme om morgenen og kørt hjem igen om eftermiddagen. AC er normeret til 14 medlemmer og man kan komme fra 1 til 5 dage om uge. Vi har åbent alle hverdage. I AC arbejder vi med personcentreret omsorg og lægger stor vægt på, at der er trivsel, tryghed, en glad atmosfære samt at hverdagen er overskuelig og værdig for alle. Husavis: Husavisen udkommer hver den 1. i måneden, her kan blandt andet læses om arrangementer og aktiviteter. Alle er velkomne til at komme med skriftlige bidrag. Husdyr: Du skal aftale med afdelingen inden indflytning, om der er mulighed for at medbringe husdyr, samt aftale hvem der skal passe disse. Læge: Du kan vælge at beholde din egen praktiserende læge ellers er der frit lægevalg efter gældende regler. Plejehjemmet har ikke en tilsynsførende læge, men læge Klaus Tobiassen er tilknyttet huset som lægefaglig konsulent.

14 Medicin: Medicin bliver ordineret af din egen læge. Plejehjemmets personale hjælper med opbevaring og administration af din medicin, i det omfang du har behov for det. Medicinen leveres af Sønderbro Apotek og kommer dosispakket. Apoteket sender regning ud 1 gang månedligt. Du kan vælge at betale medicinregningen via betalingsservice eller på det vedhæftede girokort. Maden: I løbet af dagen vil der være 3 hovedmåltider samt et par mellemmåltider. Morgen og aftensmåltidet serveres i afdelingen, frokosten kan evt. indtages i cafeen Rengøring: Der er rengøring af boligen en gang om ugen. Der må kun benyttes vores miljøvenlige og godkendte rengøringsmidler. Sygeplejeartikler: For eksempel bleer, forbinds- stoffer, handsker o.lign. er gratis. Tandlæge/tandtekniker/ omsorgstandpleje: De kan bibeholde din sædvanlige tandlæge eller blive tilmeldt Københavns Kommunes Omsorgstandpleje.

15 Telefon: Der er telefonstik i boligen, så du har mulighed for at benytte din fastnet telefon. Toiletartikler: Papirhåndklæder, handsker og håndsæbe til personalets brug, engangsvaskeklude og plastposer til badeværelset er gratis. De kan vælge at købe en toiletpakke bestående: - Hårshampoo, badeshampoo, håndsæbe. - Tandbørste, tandpasta, Steradent tabletter, tandglas, protesebægre. - neglebørster, neglefile, neglerenser. - Fugtighedscreme og lotion. - Kamme, vatpinde, engangsbarberskrabere. - Toiletpapir. Traditioner: Vi fejrer naturligvis årets mest almindelige højtider og mærkedage. Vi har siden plejehjemmets start i 1972 forsøgt at skabe nogle traditioner, som er bestemt af årets gang. Blandt andet arrangerer vi hvert år midsommerfest. Det er en rigtig hyggelig dag, hvor de enkelte familier kan lære hinanden at kende. Plejehjemmets fødselsdag fejres hvert år den 2. maj.

16 Transport: Kørsel til og fra undersøgelse og behandling på hospitalsafdelinger, ambulatorier o.l. i hospitalsregi er gratis, det er hospitalet der skal sørge for den nødvendige befordring. Kørsel til og fra læge og speciallæge f.eks. hudlæge, øjenlæge, gynækolog, neurolog skal De selv betale. Movia Flextrafik kørselsordning. Du kan søge om tilskud til kørsel til fx fritidsaktiviteter eller familiearrangementer, hvis du har et varigt fysisk handikap. Ansøgningsskema findes på Betingelser -Du skal være så svært bevægelseshæmmet, at du ikke kan benytte offentlige transportmidler. Det vil sige, at du skal være kørestolsbruger eller bruge et ganghjælpemiddel, som for eksempel rollator, gangbuk eller albuestokke (krykker). Dit hjælpemiddel skal være bevilliget af det offentlige -Du skal være fyldt 18 år -Du skal have fast bopæl i Københavns Kommune. Plejehjemmet har sin egen bus, - kaldet Sølvpilen, der er mulighed for at leje bussen. Se de nærmere betingelser for dette i Husavisen.

17 Varmemester: Varmemesteren hjælper med praktiske ting ved indflytningen f.eks. ophængning af billeder, montering af lamper, indstille TV-apparater etc. Varmemesteren sørger for vedligeholdelse af alle faste installationer, VVS-artikler samt lys på badeværelse, entre og sengelampen. Der er mulighed for at købe ledninger, pærer og batterier gennem varmemesteren. Vask af beklædning: Du kan vælge mod betaling at få vasket tøj i plejehjemmets vaskeri. Vask af tøj sker en gang ugentligt (eller efter behov). Dit private tøj skal være mærket med boligens nummer, personalet hjælper med dette. Tøjet sorteres i : Kogevask, kulørt vask og finvask. Vask af privat tøj, omfatter tøj der er egnet til vaskemaskine og tørretumbler/bøjle. Vi påtager os intet ansvar for fejlsorteret tøj. Ønsker du eller din familie selv at stå for tøjvasken er du velkommen til at bruge husets vaskeri. Husk at aftale med vaskeriets personale, hvornår der er ledigt. Vask og leje af linned: De er velkommen til at bruge eget sengelinned, vi kan desværre ikke tilbyde at vaske eget linned, så De eller Din familie må selv sørge for dette. Det er muligt at leje linned på plejehjemmet. Rensetøj: Du kan indlevere tøj til rensning gennem vaskeriet. Gældende dagspriser findes på opslag på afdelingerne.

18 Forventningssamtale i forbindelse med indflytning på Højdevang sogns Plejehjem. Kære Vi har aftalt en samtale den kl. Fra afdelingen deltager: Formålet med samtalen er at finde frem til: Hvordan vi letter overgangen fra eget hjem til plejehjem. Hvordan plejehjemslivet kan blive så tæt på den vante dagligdag. Hvordan vi kan sikre at samspillet mellem beboer, pårørende og personale bliver optimalt. Hvordan beboere og pårørende får indflydelse på hverdagen. Hvordan det fremtidige samarbejde skal være. Forventninger om opgavefordelingen. Vi håber på en rigtig god samtale, som ikke nødvendigvis kun omhandler ovenstående emner.

19

20

21

22 Kære pårørende se her! Vi har brug for dig i Bruger-Pårørenderådet, dig som vil være talerør for dine kære Vi mødes 4 gange om året og til generalforsamling. Emner som tages op i rådet er bl.a; Viden om dagligdagen på plejehjemmet Emnet nyt fra Lotte Breum (forstanderen) som giver indblik i aktuelle emner, kort sagt har du fingeren på pulsen på hvad der sker på Højdevang. Giv din mening til kende, dit synspunkt har stor betydning Hav indflydelse på beslutninger Har du generelle emner eller forslag som du gerne vil have vi tager op, kontakt os da på følgende ; kirstenmarie@me.com På Bruger-Pårørenderådets vegne Kirsten Marie Ludvig

23 Bruger-pårørenderådet: Formand Kirsten Marie Ludvig Stuen Pårørende Lis Andersen Stuen Pårørende Elisabeth Andersen 1. Sal Pårørende Anne Rosenberg 1. sal Pårørende Georg Lindevall 2. Sal Pårørende Kirsten Marie Ludvig 2. Sal Pårørende Ole Jensen Personale repræsentanter Anni Tørnquist Mariann Sørensen Ledelses repræsentant Lotte Breum Bestyrelsens repræsentant Povl Nilsson Demensfaglig rådgiver Marianne Nielsen

24 Frisørsalonen Nilsson Coiffure: Bestil tid hos frisør Karina Nilsson på telefon: eller mobil Salonen er åben mandag, torsdag og fredag indtil videre efter aftale * * * * * * * * * * * * Fodklinikken: Bestil tid hos fodterapeut Louise Lindblom på telefon Klinikken er åben mandag, tirsdag, onsdag og fredag samt efter aftale.

Kære pårørende på Højdevang Sogns Plejehjem

Kære pårørende på Højdevang Sogns Plejehjem Kære pårørende på Højdevang Sogns Plejehjem Sundbyvestervej 97 2300 København S 2015 Kære pårørende se her! Vi har brug for dig i Bruger-Pårørenderådet, dig som vil være talerør for dine kære Vi mødes

Læs mere

Højdevang Sogns Plejehjem. Sundbyvestervej København S

Højdevang Sogns Plejehjem. Sundbyvestervej København S HUSAVIS Højdevang Sogns Plejehjem Sundbyvestervej 97 2300 København S September 2016 ÅRGANG 45 Navne- og telefonliste: Forstander Lotte Breum 3234 0812 lotte.breum@suf.kk.dk Afdelingsleder Stuen: Karin

Læs mere

Midlertidige ophold. Side 1

Midlertidige ophold. Side 1 Midlertidige ophold Side 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Lions Park Søllerød... 3 Praktiske oplysninger... 4 Betaling for ophold... 5 Personlige ejendele... 5 Kontanter... 5 Sygeplejeartikler... 6

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

En skitse over boligen kan ses på omslaget af denne folder.

En skitse over boligen kan ses på omslaget af denne folder. Dorthe Mariehjemmet ligger i Rødovre kommune, på hjørnet af Fortvej og Rødovrevej. Der er adgang til boligerne fra Fortvej 19. Der bor 90 borgere i huset, fordelt på 6 grupper. OM BOLIGEN Huslejen betales

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Johannesgården Præsentation

Johannesgården Præsentation Johannesgården Præsentation Johannesgården Johannesgården blev opført i 1968 som en selvejende institution af Den Danske Frimurer Orden i samarbejde med Københavns Kommune. I 38 år dannede Johannesgården

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Lions Parken Jeg og personalet på Plejehjemmet Lions Parken vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Velkommen til Fanø Plejecenter. "Hybenhuset "

Velkommen til Fanø Plejecenter. Hybenhuset Velkommen til Fanø Plejecenter "Hybenhuset " Hybenhuset Hybenhuset består af 9 1-værelses lejligheder med fælles køkken og opholdsstue. Hybenhuset er en del af Fanø Plejecenter. Fanø Plejecenters bygninger

Læs mere

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum - hvor mennesket er i centrum Hæftet er tænkt som en information til beboere og pårørende, så der er mulighed for at orientere sig om de tilbud, som centret har at byde på. 1 , - hvor mennesket er i centrum!

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Indhold Velkommen... 3 Om Kirstinehaven... 4 Lejligheden... 5 Indflytning... 5 Når du flytter ind, så husk... 6 Hvad koster det at bo på Kirstinehaven?... 8 Andet

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

Velkommen til Ældrecentret Solgården. Luneborgvej 16G 9382 Tylstrup

Velkommen til Ældrecentret Solgården. Luneborgvej 16G 9382 Tylstrup Velkommen til Ældrecentret Solgården Luneborgvej 16G 9382 Tylstrup Velkommen til Solgården Jeg og personalet på Tylstrup Ældrecenter, Solgården, vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D.

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOLVANG AFLASTNINGSSTUE

AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOLVANG AFLASTNINGSSTUE AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOLVANG AFLASTNINGSSTUE maj 2017 Personalet byder dig velkommen til opholdet her på vores aflastningsstuer Vi håber, du vil befinde dig godt, og vi vil gøre

Læs mere

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Område Syd Information om døgntræning og aflastning - marts 2012 Velkommen til Rehabiliteringen Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at

Læs mere

Frederiksgadecenteret

Frederiksgadecenteret Velkommen til Frederiksgadecenteret Aflastningspladser Frederiksgadecenteret Frederiksgade 8 4690 Haslev Tlf. 56 20 41 40 Indledning Som aflastningsbeboer på Frederiksgadecenteret ønskes du hjertelig velkommen

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende i midlertidig bolig på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Du er bevilget

Læs mere

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Område Syd Information om døgntræning og aflastning Velkommen til Rehabiliteringen Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at byde dig velkommen

Læs mere

Velkommen til. Rosengården

Velkommen til. Rosengården Velkommen til Rosengården Velkommen til Rosengården Vi vil gerne byde dig og dine pårørende velkommen på Rosengården. Vi, der arbejder her, har det mål, at Rosengården skal være et godt sted at bo for

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Velkommen til Solkrogen 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø

Læs mere

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Vi håber lidt information på nuværende tidspunkt vil hjælpe Dem, så De hurtigt vil finde Dem til rette i Deres nye bolig Centret har fælles ledelse med Bregnbjerglunden.

Læs mere

Velkommen til Sofiegården

Velkommen til Sofiegården Velkommen til Sofiegården 12 1 Indhold Velkommen til Plejecentret Sofiegården 3 Om Sofiegården 4 Boligen 5 Økonomi 6 Indflytning 6 Aktivitet og arrangementer 8 Praktisk oplysninger 9 Kontakt oplysninger

Læs mere

Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser

Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser Velkommen Akaciegården byder dig velkommen. På Akaciegården har vi 5 midlertidige Flexpladser. Hver bolig består af et dobbeltværelse indrettet

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

Det er værd at vide om lejligheden

Det er værd at vide om lejligheden Redigeret juli 2012 Det er værd at vide om lejligheden Du lejer dig ind ved et ejendomscenter. Du flytter eller er flyttet ind på et plejecenter, - ikke et plejehjem. Det betyder, at den lejlighed, du

Læs mere

VELKOMMEN i Poppelhaven. Skærmet afsnit Tlf Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf

VELKOMMEN i Poppelhaven. Skærmet afsnit Tlf Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf VELKOMMEN i Poppelhaven Skærmet afsnit Tlf. 99 22 20 27 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Med dette hæfte ønsker vi at byde dig velkommen i dit nye hjem i Poppelhaven. Poppelhaven

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et plejehjem.

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Elmely. Lindholmsvej 24 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Elmely. Lindholmsvej 24 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Elmely Lindholmsvej 24 9400 Nørresundby Velkommen til Elmely Jeg og medarbejderne på Elmely Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere

Velkommen. Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her.

Velkommen. Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her. Velkommen Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her. De Gamles Hjem er indrettet til 25 beboere med hver deres

Læs mere

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017 GUDERUP PLEJECENTER Forord. Med denne pjece vil vi gerne byde velkommen til Guderup Plejecenter. Vi vil meget gerne leve op til de forventninger, der måtte være til os og ønsker at løse problemer ved hjælp

Læs mere

BETALING FOR SERVICEYDELSER. PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE. GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015

BETALING FOR SERVICEYDELSER. PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE. GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015 BETALING FOR SERVICEYDELSER PÅ PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015 1 Plejecentrets forskellige ydelser er valgfrie ydelser, som den enkelte pensionist frit kan vælge

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby Tlf: 7253 0524 Mail: Plejecenter-aaloekkeparken@fmk.dk Hjemmeside: www.aaloekkeparken.dk Indhold Velkommen 3 Bolig 4 Før du flytter

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Absalonsgaard. Absalonsgade 9 9000 Aalborg

Velkommen til Plejehjemmet Absalonsgaard. Absalonsgade 9 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Absalonsgaard Absalonsgade 9 9000 Aalborg Velkommen til Absalonsgaard Absalonsgaard har 29 boliger fordelt på tre boenheder. Stueetagen er røgfri boenhed. Boligerne ligger i

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Indhold Velkommen... 3 Om Kirstinehaven... 4 Lejligheden... 5 Indflytning... 5 Når du flytter ind, så husk... 6 Hvad koster det at bo i Kirstinehaven?... 8 Andet

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Beboerblad... 3 Bruger- og pårørenderåd... 4 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget Boenhed Solsikken Område Bakkegården - Rosenvænget Velkommen til boenhed Solsikken. Solsikken er en boenhed med 11 lejligheder, der udlejes til borgere med en demens lidelse. Til lejlighederne hører en

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

Velkommen til Højtoften

Velkommen til Højtoften Velkommen til Højtoften Plejecenter Højtoften Distrikt Vest Toftevej 17-19, Lindved 7100 Vejle Tlf. 79 83 30 10 2 VELKOMMEN Til Højtoften Der er os en fornøjelse at byde dig og dine pårørende velkommen

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Jeg og personalet på Storvorde Plejecenter vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og din familie

Læs mere

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj Til nye beboere Velkommen til Nordhøj Indhold Velkommen til Nordhøj...3 Omsorgscenteret Nordhøj...4 Personalet...4 Værdigrundlag...4 Træning og aktiviteter...5 Det gode måltid...6 Beboermøder...6 Samarbejde

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43 Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 41-43 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL

VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL Plejecentret Henriksdal Valbyvej 47 2630 Taastrup Kære Med denne velkomstfolder vil vi gerne byde dig velkommen, og samtidig give dig en række praktiske oplysninger. Din nye boligs

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43 Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 41-43 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Lindholm. Bendtsensvej Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Lindholm. Bendtsensvej Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Lindholm Bendtsensvej 13 9400 Nørresundby Velkommen til Lindholm Plejehjem Jeg og personalet på Lindholm Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og din familie

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig.. 3 Praktisk information

Læs mere

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014 Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit Velkommen Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer 12 Januar 2014 Indhold Velkommen...4 Inden du starter..5 Personalets vagtskifte...6 Opholdet.7

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Indflytningssyn 6 Forventningssamtale

Læs mere

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Korsløkkehaven 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

Højdevang Sogns Plejehjem. Sundbyvestervej København S

Højdevang Sogns Plejehjem. Sundbyvestervej København S HUSAVIS Højdevang Sogns Plejehjem Sundbyvestervej 97 2300 København S Maj 2016 ÅRGANG 45 Navne- og telefonliste: Forstander Lotte Breum 3234 0812 lotte.breum@suf.kk.dk Afdelingsleder Stuen: Karin Lynggaard

Læs mere

Velkommen i plejebolig

Velkommen i plejebolig Velkommen i plejebolig - et hjem i trygge rammer Velkommen. Et nyt hjem. I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del at et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det giver at have

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Vestergården

Velkommen til Plejehjemmet Vestergården Velkommen til Plejehjemmet Vestergården Annebergvej 73 og 73A 9000 Aalborg Velkommen til Vestergården 73 og 73A Vestergården har 75 boliger fordelt på 6 boenheder. I 73 er 1. sal indrettet med 9 boliger

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

Velkommen til Multihuset Aagaarden. Dag Hammerskjöldsgade 3 9000 Aalborg

Velkommen til Multihuset Aagaarden. Dag Hammerskjöldsgade 3 9000 Aalborg Velkommen til Multihuset Aagaarden Dag Hammerskjöldsgade 3 9000 Aalborg Velkommen til Aagaarden Aagaarden blev officielt indviet den 1. april 1979. Aagaarden er et multihus bestående af plejehjemsboliger,

Læs mere

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 VESTERBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 STØRRELSE... 6 BOLIGSELSKAB/HUSLEJE...

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL DALBOGÅRD Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Dalbogård

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse Velkommen og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig på Mergeltoften...

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

C o. / ^ # i*- 9 o. information Fra t. hjørrinq liommune. Velkommen til PLEJEHJEMMET FYNSGADE 13-15

C o. / ^ # i*- 9 o. information Fra t. hjørrinq liommune. Velkommen til PLEJEHJEMMET FYNSGADE 13-15 information Fra t hjørrinq liommune C o. / ^ # i*- 9 o Velkommen til PLEJEHJEMMET FYNSGADE 13-15 Du og din familie skal være velkomne her Beboere og personale på Plejehjemmet Fynsgade vil gerne byde dig

Læs mere

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads 1 Indledning Som ny beboer på Hylleholtcenteret ønskes du hjertelig velkommen af leder og personale. Vi håber på en god og konstruktiv dialog med dig og din familie. Hylleholtcenteret

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SMEDEGÅRDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde. Østerbro 8-10 9000 Aalborg

Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde. Østerbro 8-10 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde Østerbro 8-10 9000 Aalborg Velkommen til Thomasminde Plejehjemmet Thomasminde blev officielt indviet den 13. august 2004. Thomasminde, Østerbro 8 10, er en bygning

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE Indhold Velkommen... 2 De Gamles Hjem... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Toftehaven. Toftegårdsvej Sulsted

Velkommen til Plejehjemmet Toftehaven. Toftegårdsvej Sulsted Velkommen til Plejehjemmet Toftehaven Toftegårdsvej 3-5 9381 Sulsted Velkommen til Toftehaven Jeg og personalet på Sulsted Ældrecenter, Toftehaven, vil med denne folder gerne byde dig velkommen. Vi håber,

Læs mere

Velkommen til. Lundbyescentret. Lundbyesgade Aalborg

Velkommen til. Lundbyescentret. Lundbyesgade Aalborg Velkommen til Lundbyescentret Lundbyesgade 33 9000 Aalborg Velkommen til Lundbyescentret Medarbejderne på Lundbyescentret vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer

Læs mere

Velkommen. som beboer på Bålhøj Centret

Velkommen. som beboer på Bålhøj Centret Velkommen som beboer på Bålhøj Centret 2 Velkommen til Bålhøj Ældrecenter Kære nye beboer... Bålhøj Centret set fra Tykskovvej med springvandet i forgrunden Hjertelig velkommen til Bålhøj Ældrecenter og

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Otiumgården. Otiumvej 7 9000 Aalborg

Velkommen til Plejehjemmet Otiumgården. Otiumvej 7 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Otiumgården Otiumvej 7 9000 Aalborg Velkommen til Otiumgården Otiumgården har 43 boliger fordelt på to huse, hvoraf det ene, Otiumvej 7A, er en boenhed for demente. Der er desuden

Læs mere

VELKOMMEN. som beboer på Fynsgadecentret

VELKOMMEN. som beboer på Fynsgadecentret VELKOMMEN som beboer på Fynsgadecentret Personalet på Fynsgadecentret ønsker dig hjertelig velkommen. Vi ser frem til at få et godt samarbejde med dig og din familie. Fynsgadecentret er opført i 3 plan

Læs mere

Værd at vide. Flytning fra plejehjemmet til annekset. Lions Park Søllerød

Værd at vide. Flytning fra plejehjemmet til annekset. Lions Park Søllerød Værd at vide Flytning fra plejehjemmet til annekset Lions Park Søllerød 1 Kære beboer Lions Park Søllerød opfører et nyt moderne Plejecenter med 72 plejeboliger. Det nuværende plejehjem vil blive renoveret,

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Hassinghave. Kirkevej 50 9310 Vodskov

Velkommen til Plejehjemmet Hassinghave. Kirkevej 50 9310 Vodskov Velkommen til Plejehjemmet Hassinghave Kirkevej 50 9310 Vodskov Velkommen til Hassinghave Jeg og personalet på Hassinghave Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS Indhold Velkommen... 2 Gilleballehus... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje m.m.... 4

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet. Roden 8-18 9260 Gistrup

Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet. Roden 8-18 9260 Gistrup Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet Roden 8-18 9260 Gistrup Velkommen til Skovbrynet Jeg og personalet på Skovbrynet vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer godt

Læs mere

Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være

Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være Kære nye beboer Velkommen til.et godt sted at være Vi møder borgeren med opmærksomhed og respekt og sammen skaber vi muligheder så borgeren opnår robusthed til at håndtere eget liv ( vision 2015) Vi håber

Læs mere

Døgnrehabiliterings- afdelingen i Vital Horsens VITAL HORSENS

Døgnrehabiliterings- afdelingen i Vital Horsens VITAL HORSENS Døgnrehabiliteringsafdelingen i Vital Horsens VITAL HORSENS Vi vil med denne pjece fortælle lidt om - Hvad er en døgnrehabiliteringsplads - Hvad kan du og dine pårørende forvente af et ophold - Praktiske

Læs mere

Velkommen til. Oasen Lunden 17 4130 Viby Sjælland

Velkommen til. Oasen Lunden 17 4130 Viby Sjælland Velkommen til Oasen Oasen Lunden 17 4130 Viby Sjælland Indholdsfortegnelse: Velkommen til Oasen...3 VÆRDIGRUNDLAG...4 OASEN...4 Nøgler...6 Telefon og TV...6 Forsikring...6 Indretning...6 Skitse over boligerne

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Svanepunktet

Velkommen til Plejecenter Svanepunktet Velkommen til Plejecenter Svanepunktet 1 Plejecentret Svanepunktet byder dig hjertelig velkommen. Vi håber, at du hurtigt vil falde til og håber, at du har lyst til samt vil få glæde af det fællesskab,

Læs mere

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest Velkommen til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig Plejecenter Vest Svendborg kommune Velkomst: Med denne pjece byder vi Dem og Deres pårørende velkommen til sektion Bryghuset Pleje. Det er vores ønske,

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 37

Velkommen til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 37 Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder for

Læs mere

Velkommen til. Aabenraa Kommunes. Special- og Rehabiliteringscenter

Velkommen til. Aabenraa Kommunes. Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen Vi vil gerne byde dig velkommen til dit ophold på Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter (SRC). Vi arbejder ud fra

Læs mere

Velkommen til Strandgården

Velkommen til Strandgården Velkommen til Strandgården Til nye borgere 2017 Jeg vil gerne byde dig og din familie velkommen til Strandgården. Håber du vil blive glad for at bo her, og vi håber denne lille pjece kan hjælpe dig og

Læs mere

Velkommen til Engbo. Personalet

Velkommen til Engbo. Personalet Velkommen til Engbo Velkommen til Engbo Engbo ligger i Ølstykke by tæt på naturen og i gåafstand fra byliv, indkøbsmuligheder og S-tog. Engbo består af to mindre boenheder med i alt 16 individuelle plejeboliger.

Læs mere

Velkommen til Lysningen. Midlertidige pladser i Odense Kommune

Velkommen til Lysningen. Midlertidige pladser i Odense Kommune Velkommen til Lysningen Midlertidige pladser i Odense Kommune 1 Udgivet af ÆHF januar 2012 2 Indhold Midlertidige pladser Velkommen til Lysningen 4 Midlertidig plads 4 Aflastningsplads 4 Hvordan bevilges

Læs mere