DK/N. Caravans Kompakt-klassen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DK/N. Caravans 2015. Kompakt-klassen"

Transkript

1 DK/N Caravans 2015 Kompakt-klassen

2 Indhold 4 5 Modeloversigt 6 13 c go c trend Tourist HD Dethleffs merværdi 30 Dethleffs service 31 Dethleffs bæredygtighed Kompakt-klassen c go c trend Tourist HD Enkel og ukompliceret! Mærk rejseglæden fra starten med vores kompakte campingvogne! De er lette at køre med, kan nemt rangeres og så er de også velegnede til små biler, så her sparer du på brændstofforbruget! Som regel er der kun behov for et almindeligt kørekort (klasse B) for at måtte køre med en lille kompakt campingvogn.

3

4 MODELOVERSIGT Kompakt-klassen

5 c go Frisk, fræk og super simpel ægte campingglæde selv med en lille bil! EL behagelige, høje enkeltsenge med meget opbevaringsplads under 475 FR den hyggelige rundsiddegruppe kan hurtigt laves om til en ekstra seng 415 QL kompakt, men godt udstyret Tourist HD Den lille globetrotter med opsigtsvækkende design og praktisk hævetag. 495 QSK med køjesenge til de små campister c trend Camping med godt udstyr og stilsikker fremtoning behøver ikke være dyrt. 455 QL kompakt og godt udstyret 475 FR meget plads til to med fransk seng og rundsiddegruppe Modeloversigt Kompakt-klassen 400 DB kompakt og manøvredygtig med en længde på kun 613 cm. 460 DB kompakt udvendigt og vidunderlig rummelig indvendigt 460 V behagelige enkeltsenge og meget opbevaringsplads 505 FSK med køjesenge til de små campister 515 ER meget opbevaringsplads under de høje enkeltsenge 565 FMK denne store familiemodel har masser af plads

6 c go Caravan to go! Come on let s go! Uanset hvor turen går hen, er denne lille, lette og kompakte campingvogn yderst fleksibel. På grund af sin slanke form er c go meget enkel at rangere og er derfor den perfekte kørevogn. c go Yderligere fordele + Tekniske komponenter i høj kvalitet + Fem friske farver med matchende pudesæt som ekstraudstyr + Rengøringsvenlige overflader + Sikkerhedsudstyr med mulighed for tempo 100-godkendelse

7 6 7 c go Kompakt-klassen

8 c go Caravan to go! Fire forskellige modeller står klar til nye eventyr. Praktiske opbevaringsrum, smarte afsætningshylder og rengøringsvenlige overflader er alt sammen standard i alle modeller. Taget i GFK-materiale sørger for beskyttelse i al slags vejr. Den lyse, sommerlige stemning i vognen er også standard selv i regnvejr! 475 FR / Viola En aktiv ferie kræver også afslapning. Hvad siger du til en stor fransk seng med behagelige skummadrasser og god lamelbund? Og så ligger baderummet lige ved siden af. Vores tip til dig: Som regel er der kun behov for et almindeligt kørekort (klasse B) for at måtte køre med en lille kompakt campingvogn. Du har heller ikke brug for en stor personbil for at kunne trække vognen. Glem teltferien og nyd friheden ved en campingvogn!

9 8 9 c go Kompakt-klassen 475 FR / Viola Denne c go er perfekt til ture for to personer. Tag på eventyr om dagen og slap af i den store rundsiddegruppe om aftenen. Skulle sulten melde sig, så kan du nemt trylle et lækkert måltid frem i bistrokøkkenet.

10 c go All on bord! En kort weekendtur eller en tur til vandet? I c go har du alt, hvad du har brug for på rejsen. Og det til en rigtig fordelagtig pris! Udstyr af høj kvalitet, et køkkencenter med 3 kogeblus, behagelige senge og separat baderum gør c go til en perfekt base i ferien. Så er det sjovt at campere! 495 QSK Det fuldt udstyrede køkken har meget opbevaringsplads og et softclose-system, så skufferne lukker blødt og lydløst. 495 QSK Der er plads til gummibåd eller cykel, for der er meget plads i opbevaringsrummet, når køjesengen klappes op. Og det kan helt enkelt og bekvemt lastes udefra via den udvendige luge.

11 10 11 c go Kompakt-klassen 495 QSK / Forli Her er der rigelig plads til både store og små campister. Den hyggelige siddegruppe, dobbeltsengen til de store og børnene har deres helt egen afdeling med køjesenge.

12 BOMILJØER Frække farver til friske campister! Med moderne farver og runde former skaber interiøret i c go glæde. Du kan vælge din favorit blandt de fem bomiljøer. Og når du nu er i gang, hvorfor så ikke bestille de smarte, matchende puder også? Efter ferien kan de vaskes i vaskemaskinen, for betrækkene har praktiske lynlåse, så de kan tages af.

13 12 13 Forli: Farvestrålende turkise toner, så man får lyst til en tur til vandet Viola: Pretty in pink og moderne violet Tonga: Varme orangerøde toner som en solopgang i c go c go Kompakt-klassen Lotus: Grønne omgivelser, lige meget hvor du kører hen Marlos: Smart mønstermiks i flotte grå toner

14 c trend Trendy på rejsen! Her siger navnet alt. Med fem smarte bomiljøer, møbler i flot træ- og læderlook, fem populære grundrids og sikkerhed som standard. c trend Yderligere fordele + Stort køleskab med frostboks (142/15 l afhængigt af model) + Varmluftvarme med optimal varmluftfordeling + Flot konfektionerede bomiljøer med ekstra store puder

15 14 15 c trend Kompakt-klassen

16 c trend Ren afslapning! Store siddehynder og trendy materialemiks giver en ægte loungestemning. Style og godt udstyr går hånd i hånd. En cool detalje er det høje køleskab, der ikke optager meget plads. Varmluftanlægget er standard og spreder en hyggelig varme i hele vognen. 515 ER / Mateo On the road om dagen, i den syvende campinghimmel om aftenen i de behagelige senge med skummadrasser og trælamelbunde. Nyd en lækker italiensk gelato eller en dejlig kold øl. Køleskabet, som er standard i alle c trend modellerne (undtagen 505 FSK), kan rumme hele 142 liter og har desuden en frostboks på 15 liter. Her er der altså plads, plads og atter plads!

17 16 17 c trend Kompakt-klassen 515 ER / Mateo Velvære i ferieloungen!

18 c trend Valgmuligheder? Selvfølgelig! Her finder du også vores populære grundrids - alt fra den rummelige familievogn med sove- og børneværelse til den hyggelige enkeltsengsvogn. 505 FSK / Ferro Endelig ferie! Få udsovet, læs en god bog eller luk blot skydedørene stille og roligt og læg dig så om på siden igen... Den perfekte rejseledsager til alle ferier. Sikkerhed er altid med som standard på grund af bl.a. ALKO understellet og antislingerkoblingen/ stabilisatoren (AKS). 505 FSK Træk forhænget for og drøm om nye campingeventyr i den hyggelige køjeseng Vores tip til dig: Vil du føle dig helt fri og uafhængig? Så er Autark pakken (batteri og ladeapparat) det helt rigtige for dig. Og hvis du camperer om vinteren, skal du tage et kig på vinter-pakkerne. (Begge pakker er ekstraudstyr - se indhold i tekniske data).

19 18 19 c trend Kompakt-klassen 505 FSK / Ferro Ferie er tid til familien! Her er der meget plads til at lege, pjatte eller høre historier.

20 BOMILJØER c trend I c trend bor du smukt! Og vognen lever op til sit navn med fem smarte, nye bomiljøer, der skaber liv i vognen. Her er alt perfekt afstemt: Flot syede hynder, et interessant materialemiks og møbler i et stilfuldt tofarvet design. Udstrakte siddelandskaber med store komfortable puder indbyder til afslapning. Stig ombord og slap af!

21 20 21 Pablo: Naturfarver giver harmoni Ferro: Afdæmpet elegance i flotte grå toner Diego: Varme moccafarver toppet med frisk abrikos c trend Kompakt-klassen Mateo: Strålende udsigt med frisk grøn og flot grå. Vico: Helt trendbevidst i frisk blå og flot grå

22 Tourist HD Luftig og letløbende Et aerodynamisk, rummeligt vidunder med hævetag, raffinerede detaljer og moderne pastelfarver. Tourist vækker opsigt og spreder rigtig feriestemning. Tourist HD Yderligere fordele + Aerodynamisk køretøjsdesign + Buet tagform + Tre udvendige designvarianter + Fremragende køreegenskaber på grund af kompakte mål og lavt tyngdepunkt + Kun 210 cm køretøjsbredde + Lav indstigning + Stort, buet frontvindue + Rummeligt hævetag i vægtbesparende aluminiumskonstruktion

23 22 23 Tourist HD Kompakt-klassen

24 TOURIST HD Rejsens lethed Det er nemt at være globetrotter med den lette Tourist! Det buede tag ser ikke kun smart ud, men sørger også for perfekt aerodynamik og dermed lavere brændstofforbrug. 460 V / Toffee Campingkokke med ambitioner har tre kogeblus at boltre sig på (ekstraudstyr; 2 kogeblus er standard) På grund af det standardmæssige hævetag kan denne lille kompakte vogn vokse sig større på rejsemålet, så der er rigeligt med plads. Med sin iøjnefaldende form, raffinerede detaljer og friske farver skiller den sig virkelig ud fra mængden. Panoramatagluge (ekstraudstyr) Lys og luftig! Panoramataglugen, som fås som ekstraudstyr, giver meget lys og luft indvendigt. Yderligere attraktivt ekstraudstyr findes også i Tourist pakken (se indhold i de separate Tekniske data).

25 24 25 Tourist HD Kompakt-klassen 460 V / Toffee Ægte hygge: Varme toner i træ og karamel

26 Sid som direkte under stjernehimlen! Terrassestemning under det store frontvindue. Komplet udstyret bad med trædekor.

27 26 27 BOMILJØ og udvendige farver Her venter din nye velvære-oase til ferien! Med varme farver i mocca, karamel og sand indvendigt er der garanteret afslapning. Og panoramavinduet i fronten åbner op for helt nye perspektiver. Desuden er den ikke kun stylet i sin form, men kan også fås i moderne pastelfarver som Cacao Grey og Laguna Blue udvendigt som ekstraudstyr. Nå, længes du efter strand og vand? Standard trædekor: Calva Apfel Tourist HD Kompakt-klassen Version White Version Laguna Blue Version Cacao Grey Standard bomiljø: Toffee

28 Praktisk og lige ved hånden: Stikdåse i siddegruppen Smart opbevaring overalt - selv i forhængene Gulv i trendy vintage-look Rengøringsvenlige overflader - snavs fjernes i et snuptag Der er altid en stikdåse inden for rækkevidde Gasblus med elektrisk tænding Nyeste Truma-varme med tændautomatik (varmluftanlæg er standard i c trend) Perfekt sovekomfort med trælamelbunde og skummadrasser i høj kvalitet Spot on: justerbare klick-in-spotlights sørger for variable lyskilder Læg overtøjet! Garderobeskab og indgangsdør med mange hylder (afhængigt af model) Dejlig stemningsbelysning med LED-spots i baldakinen /rundt om frontvinduet (ekstraudstyr) Myggenettet beskytter mod små plageånder (ekstraudstyr)

29 Dethleffs merværdi Fordele Der er mere end 80 års kærlighed til camping gemt i din nye Dethleffs. Og vi arbejder stadig ivrigt for at få nye gode ideer til dit mobile hjem. Lige fra perfekt sovekomfort til glæden ved at lave mad - vi har tænkt på alt. God rejse! Fordele i de anførte modelserier c go c trend Tourist HD Merværdi Kompakt-klassen Praktiske, store opbevaringsrum Kompakte mål giver en mere afslappende rejse Godt at have ved storm og hagl: robust tag i GFK Sikkerhed under kørsel med påløbsbremse og AKS stabilisator (ekstraudstyr ved Tourist) Lette og kompakte campingvogne til små personbiler Stabil og praktisk: meget opbevaringsplads i gaskassen med metalbund Kvalitetsdæk af europæiske mærker Mærkechassis fra AL-KO

30 Et godt sted at starte! De fleste af vognene i denne klasse må køres med et klasse B-kørekort og trækkkes af en lille personbil, så de er oplagte begyndervogne. De er kompakte og lette at håndtere, som gør dem optimale til små svipture. Se yderligere detaljer omkring modellerne på vores hjemmeside og så afsted til den nærmeste Dethleffs forhandler! Godt beskyttet hvis uheldet er ude Så du kan køre ubekymret på rejse, står gode slægtninge til Dethleffs familien klar i hele Europa, der kan hjælpe dig videre, hvis uheldet skulle være ude. Cirka 350 forhandlere står hurtigt og enkelt til din rådighed ved spørgsmål, uheld eller problemer. Skal du hurtigt bruge en reservedel? Vi har permanent reservedele på lager og kan derfor levere til din forhandler inden for kort tid.

31 Bevar naturen Egentligt er det helt logisk, at naturen særligt ligger os på sinde - for det er jo netop ude i naturen, at man får de bedste campingoplevelser. Siden 2005 certificerer et uafhængigt miljøinstitut årligt vores bestræbelser for et effektivt miljøregnskab. Det gælder f.eks. reducering af affald inden for alle områder og opvamning med eget træaffald. Derved sparer vi ikke kun ca liter olie om året, men gør også noget gavnligt for miljøet Service / Bæredygtighed Kompakt-klassen

32 Lær også Dethleffs øvrige campingvogne at kende! Tak for din interesse for vores campingvogne. Du finder mange flere campingvognsmodeller i vores hovedkatalog. Spørg efter kataloget hos din Dethleffs forhandler. Der tages forbehold for tekniske ændringer og fejl. Vær opmærksom på, at billederne i kataloget delvist viser alternative designs eller ekstraudstyr, som skal tilkøbes mod merpris. Standard- og ekstraudstyr fremgår af de separate tekniske data. Der kan forekomme farveafvigelser af tryktekniske årsager. DK/N Caravan Nord ApS Knud Højgaards Vej 2 DK-7100 Vejle cn@dethleffs.dk E / VVA /

DK/N. Campingvogne 2016 Kompakt

DK/N. Campingvogne 2016 Kompakt DK/N Campingvogne 2016 Kompakt c go Caravan to go! fra side 6 Frisk, fræk og super simpel ægte campingglæde selv med en lille bil! 415 QL 430 QS 475 EL 495 FR 495 QSK 515 DL 535 QSK c go Tilladt totalvægt*

Læs mere

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer 1 / 2015 Caravans 2015 Kompakt klassen Tekniske specifikationer Bevar naturen Egentlig er det helt logisk, at naturen ligger os særligt på sinde - for det er jo netop ude i naturen, at man får de bedste

Læs mere

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler!

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler! Pacific Den ultimative feriestemning Nyd en dag ved vandet uanset hvor du holder ferie. I den nye Pacific føles det nemlig som om man camperer direkte ved stranden. Og selvom bølgernes beroligende skvulpen

Læs mere

Caravans 2011 Kompakt-klasse

Caravans 2011 Kompakt-klasse Caravans 2011 Kompakt-klasse 80 år En ven af familien Kære læser, Ikke uden min familie sagde Arist Dethleffs til sig selv i 1931 og opfandt campingvognen, fordi han ville have sin familie med sig på sine

Læs mere

DK/N. Caravans 2012. Kompakt klasse

DK/N. Caravans 2012. Kompakt klasse DK/N Caravans 2012 Kompakt klasse Benyt vores service på www.dethleffs.dk/.no Mød os på internettet! På vores hjemmesider finder du aktuel og supplerende information om vores produkter og kan blandt andet

Læs mere

DK/N. Campingvogne 2017 Kompakt

DK/N. Campingvogne 2017 Kompakt DK/N Campingvogne 2017 Kompakt Kom indenfor og få en oplevelse. Kompakt, smart og let på rejsen. Vores c go og c trend campingvogne er ideelle til en aktiv spontan ferie eller en forlænget weekend. Og

Læs mere

1 / 2016. Campingvogne 2016 Kompakt klasse. Tekniske data Udstyr

1 / 2016. Campingvogne 2016 Kompakt klasse. Tekniske data Udstyr 1 / 2016 N Campingvogne 2016 Kompakt klasse Tekniske data Udstyr Dethleffs fordele symbolforklaring I Dethleffs campingvogne er der mange smarte idéer og standardudstyr for din sikkerhed og komfort. Piktogrammerne

Læs mere

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN design in motion KARAKTEREN GØR FORSKELLEN Collect Beauty. STILFULD, FASCINERENDE, MODERNE: ETRUSCO ER DEN SKØNNESTE MÅDE AT OPDAGE VERDEN PÅ. HJEMME - SELV PÅ REJSEN Collect Moments. DYK NED I ETRUSCOS

Læs mere

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele c trend Bo smukt uden at det koster Med tre sommerlige, skandinaviske bomiljøer og et plus i udstyr, er den enestående i sin klasse. Kendetegn Tilladt totalvægt* Totallængde (inkl. træk) Total bredde Køretøjets

Læs mere

Campingvogne 2018 Kompakt DK/N

Campingvogne 2018 Kompakt DK/N DK/N Campingvogne 2018 Kompakt 2 Velkommen hos Dethleffs. Hvor er det skønt at rejse. At være afsted. At opleve nye steder, få nye venner og bare være sammen med familien. Give sig selv den luksus at nyde

Læs mere

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad?

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? Den nye Averso Plus ser ud som en campingvogn, føles som en campingvogn, og alligevel er den helt anderledes end alle andre campingvogne. Det er ikke

Læs mere

Indhold. 4 Velkommen til campingfamilien 5 Sådan finder du din nye campingvogn 6 7 Modeloversigt

Indhold. 4 Velkommen til campingfamilien 5 Sådan finder du din nye campingvogn 6 7 Modeloversigt DK/N Caravans 2013 Indhold 4 Velkommen til campingfamilien 5 Sådan finder du din nye campingvogn 6 7 Modeloversigt 8 9 Kompakt-klassen 10 15 CAMPY 16 21 NEW LINE 22 31 TOURIST SD & TOURIST HD 32 39 AERO

Læs mere

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling,

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling, Det skal du vide om Hvilke mærker skal du særligt holde øje med i det nye år. Ejvind Rasmussen rapporterer fra verdens største campingudstiling og forudser nogle af de vigtigste trends for campingmateriel

Læs mere

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl.

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl. Exclusiv 5stjernet camping Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Flotte materialer, Ambiente pakke med stemningsfuld, indirekte belysning og smarte detaljer formidler elegance

Læs mere

CARAVANS. Der tages forbehold for tekniske ændringer. Synes du ekstra godt om en bestemt Sunlight?

CARAVANS. Der tages forbehold for tekniske ændringer. Synes du ekstra godt om en bestemt Sunlight? CARAVANS. 2016 Synes du ekstra godt om en bestemt Sunlight? Du finder en oversigt over ekstraudstyr samt yderligere informationer i vores prisliste samt tekniske data eller spørg din lokale Sunlight forhandler.

Læs mere

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande.

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande. GRUNDPLANER Ekstra udstyr Campingvogn 00 Nordic Plus 560 UF Klapkøje over dobbeltseng, kommode i stedet for klædeskab KNAUS TABBERT GMBH Helmut-Knaus-Straße D-948 Jandelsbrunn Nordic Plus 580 UEG + 580

Læs mere

Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design

Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design Fås i to udstyrsvarianter. Den stråler ikke bare med forbedret teknik, men også i nye klæder. Rettere sagt i to nye klæder. For den velkendte

Læs mere

Benyt vores service på www.dethleffs.dk/.no På vores hjemmesider finder du flere fotos, 360 billeder og videoer.

Benyt vores service på www.dethleffs.dk/.no På vores hjemmesider finder du flere fotos, 360 billeder og videoer. DK/N Caravans 2014 Benyt vores service på www.dethleffs.dk/.no På vores hjemmesider finder du flere fotos, 360 billeder og videoer. Billederne i dette katalog viser delvist alternative design og ekstraudstyr,

Læs mere

EVERY PLACE TURNS COZY WITH A SACK it BEAN BAG

EVERY PLACE TURNS COZY WITH A SACK it BEAN BAG EVERY PLACE TURNS COZY WITH A SACK it BEAN BAG SACKit er en eksklusiv serie af møbler med udspring i sækkestolens fantastiske komfort. SACKit er udviklet og designet i Danmark med et stort ønske om at

Læs mere

Caravans 2011 Caravan Nord ApS Knud Højgaards Vej 2 DK 7100 Vejle avans 2011 cn@dethleff s.dk www.dethleff s.dk www.dethleff s.no Car

Caravans 2011 Caravan Nord ApS Knud Højgaards Vej 2 DK 7100 Vejle avans 2011 cn@dethleff s.dk www.dethleff s.dk www.dethleff s.no Car Caravans 2011 Innhold 4 5 80 år En ven af familien 6 7 Kvalitetsmanagement 8 9 Modeloversigt 10 11 Camper-klassen 12 19 CAMPER & CAMPER STYLE 20 23 NOMAD 24 25 Trend-klassen 26 31 LIFESTYLE 32 37 AERO

Læs mere

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis.

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. 4 For de fleste kommer der et tidspunkt, hvor man er træt af at give efter, gå på kompromis og nøjes med mindre. Som du

Læs mere

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere.

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere. Præsentation af verdens absolut bedst kørende campingvogn. At den også er elegant og design-præmieret, skader jo ikke helhedsindtrykket. Her er en kort gennemgang af vognen: Lav vindmodstand, et fantastisk

Læs mere

CAMP-LET PASSION. 5 Aftagelige/nedfældbare dele: Front og gavle kan lynes helt ud, garderobestang

CAMP-LET PASSION. 5 Aftagelige/nedfældbare dele: Front og gavle kan lynes helt ud, garderobestang Camp-let 2019 CAMP-LET 1 2 3 PASSION CAMP-LET PASSION 4 Med Camp-let Passion får du ubegrænset adgang til at køre ud i det blå og nyde den betagende natur, der omgiver os. Passion giver dig følelsen af

Læs mere

Camping for funktionshæmmede ---- o ----

Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Campingbegrebet er de sidste 10 15 år udvidet ganske meget. Selv i 2006 møder vi mange ikke campister, der tror at camping er noget med spidstelt, klamme campingvogne,

Læs mere

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm.

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm. KR. 12.220,- RUMBA DYBE SKABE MED BUEDE FRONTER OG GOD PLADS BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET Hurtig og nem be st il li ng! MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET KR. 10.565,-

Læs mere

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør,

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør, Imponerende. Når man gennem 2 år har haft æren i at se over 500 forskellige nye og brugte campingvogne ude og indeni, skal der en del til at imponere en. Hvis der skal findes et udtryk, der bedst beskriver

Læs mere

Beduin. Den verdenskendte klassiker. Kendetegn. Beduin fordele

Beduin. Den verdenskendte klassiker. Kendetegn. Beduin fordele Beduin Den verdenskendte kassiker Beduinen opfyder dine højeste forventninger ti udstyr og kvaitet. Kassisk design, a den komfort du kan tænke dig og udstyret med mange ekstra detajer ti modeår 206. Kendetegn

Læs mere

Benyt vores service på www.dethleffs.dk/.no Mød os på internettet! På vores hjemmesider finder du aktuel og supplerende information om vores

Benyt vores service på www.dethleffs.dk/.no Mød os på internettet! På vores hjemmesider finder du aktuel og supplerende information om vores DK/N Caravans 2012 Benyt vores service på www.dethleffs.dk/.no Mød os på internettet! På vores hjemmesider finder du aktuel og supplerende information om vores produkter og kan blandt andet også se 360

Læs mere

DK/N 1/2014. Caravans 2014 Tekniske specifikationer

DK/N 1/2014. Caravans 2014 Tekniske specifikationer DK/N 1/2014 Caravans 2014 Tekniske specifikationer 1 Kom sikkert frem! Dethleffs sikkerhedspakke K o m s i k ke rt frem* o AL-KO ATC + komplet sikkerheds pa o Stabilt GFK- kke tag o Myggenetdør Dethleffs

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

Benyt vores service på www.dethleffs.dk/.no På vores hjemmesider finder du flere fotos, 360 billeder og videoer.

Benyt vores service på www.dethleffs.dk/.no På vores hjemmesider finder du flere fotos, 360 billeder og videoer. DK/N Caravans 2015 Benyt vores service på www.dethleffs.dk/.no På vores hjemmesider finder du flere fotos, 360 billeder og videoer. Billederne i dette katalog viser delvist alternative design og ekstraudstyr,

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

på krogen PRØVEKØRSEL

på krogen PRØVEKØRSEL PRØVEKØRSEL 1 2 En sand fornøjelse at have på krogen Ejvind Rasmussen vakte berettiget opsigt, da han prøvekørte Adria Action. Vognen har fremragende køreegenskaber og masser af skabs- og hyldeplads. 80

Læs mere

DK/N 1/2013. Caravans 2013 Tekniske specifikationer

DK/N 1/2013. Caravans 2013 Tekniske specifikationer DK/N 1/2013 Caravans 2013 Tekniske specifikationer 1 DETHLEFFS Pluspunkter Kun en Dethleffs caravan har disse fordele: Erfaring og kvalitet Hvis man taler om erfaring, må man nævne Dethleffs. For Dethleffs

Læs mere

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk Rejs med stil 2010 www.spritecaravans.dk Det er nu mere end 60 år siden, at de første Sprite kom til Danmark, og lige siden har Sprite haft ry for fornyelse og nytænkning i stil og design. Få campingvogne

Læs mere

Alt hvad vi har samlet af erfaringer og know how i de sidste 50 år, står i vores Jubilæumsmodel Gold Edition. Og mere endnu. Vi vil gerne give en

Alt hvad vi har samlet af erfaringer og know how i de sidste 50 år, står i vores Jubilæumsmodel Gold Edition. Og mere endnu. Vi vil gerne give en Hymer Nova 465 Alt hvad vi har samlet af erfaringer og know how i de sidste 50 år, står i vores Jubilæumsmodel Gold Edition. Og mere endnu. Vi vil gerne give en lille gave på vores 50 års fødselsdag-til

Læs mere

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn!

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn! VEGA2017/2018 Danmarks billigste campingvogn! VeGA 295 En lille vogn og lav totalvægt med alt det nødvendige. Hævetaget skaber både luft og en større ståhøjde, så vognen opleves rummelig. Modellen leveres

Læs mere

Caravans Kompakt-klassen 1/2011 Tekniske specifikationer

Caravans Kompakt-klassen 1/2011 Tekniske specifikationer Caravans Kompakt-klassen 1/2011 Tekniske specifikationer 1 Dethleffs Pluspunkter: Kun en Dethleffs caravan har disse fordele! Kompakt-klassen: Camping, - let og ukompliceret Velkommen til den nye Kompakt-klasse!

Læs mere

DK/N 1/2013. Caravans 2013 Tekniske specifikationer

DK/N 1/2013. Caravans 2013 Tekniske specifikationer DK/N 1/2013 Caravans 2013 Tekniske specifikationer 1 DETHLEFFS Pluspunkter Kun en Dethleffs caravan har disse fordele: Erfaring og kvalitet Hvis man taler om erfaring, må man nævne Dethleffs. For Dethleffs

Læs mere

Sov bedre. - mærk en forskel

Sov bedre. - mærk en forskel Sov bedre - mærk en forskel [ Værd at vide ] Du behøver ikke at vide, hvad der er i din madras for at ligge godt. Men vi ved, hvad du behøver for at ligge godt og få en god nats søvn. Den viden bruger

Læs mere

Caravans 1/2011 Tekniske specifikationer

Caravans 1/2011 Tekniske specifikationer Caravans 1/2011 Tekniske specifikationer 1 Dethleffs Pluspunkter Kun en Dethleffs caravan har disse fordele: Erfaring og kvalitet Hvis man taler om erfaring, må man nævne Dethleffs. For Dethleffs grundlægger

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn En lun forårsdag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, besøgte jeg Køge Caravan Center for at fotografere nogle brugte vogne. Jeg

Læs mere

GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER

GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER 1 2 3 TVIS GARDEROBER Søger du en løsning til garderobe eller opbevaring, så se vores inspirerende løsninger her. Tvis Køkkener er ikke kun køkkener og bad, Tvis Køkkener er

Læs mere

Funktionalitet og nyt udseende på Bürstner campingvogne i 2010

Funktionalitet og nyt udseende på Bürstner campingvogne i 2010 PRESSE CAMPING August 2009 1/13 Funktionalitet og nyt udseende på Bürstner campingvogne i 2010 Den stagnerende efterspørgsel på nye campingvogne har medført, at Bürstner har strømlinet modelprogrammet.

Læs mere

HYMER Touring HYMER Feeling HYMER Sporting HYMER Arctic Star HYMER Nova HYMER Nova S. Campingvogne

HYMER Touring HYMER Feeling HYMER Sporting HYMER Arctic Star HYMER Nova HYMER Nova S. Campingvogne HYMER Touring HYMER Feeling HYMER Sporting HYMER Arctic Star HYMER Nova HYMER Nova S Campingvogne Oplev verden, og lad drømmene gå i opfyldelse Oplev verden, og lad drømmene gå i opfyldelse Nyd Deres ferie

Læs mere

Camping når det er bedst!

Camping når det er bedst! Camping når det er bedst! Camp-let produkt oversigt.dk Velkommen til Camp-let s verden Camp-let giver dig muligheden for at nyde camping, når det er bedst. Uden at mangle luksus som et køkken, senge af

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE Byd den kommende udesæson velkommen med en smart og stilfuld opbevaringsløsning, der har plads til dine havehynder, tæpper og meget mere. Stilrent skandinavisk design

Læs mere

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK PRÆSENTERER Colour News INSPIRATION.DK » Det skal være sjovt at male!«efterårets farvenyheder For os hos Sadolin kommer maling altid i første række. Vi elsker, hvordan forskellige farver kan hæve humøret,

Læs mere

Hymer-Touring Hymer-Swing Hymer-Nova Hymer-Moving

Hymer-Touring Hymer-Swing Hymer-Nova Hymer-Moving 200 HymerTouring HymerSwing HymerNova HymerMoving Skræddersyet til intensiv rejsebrug: Hymer Touring. Klassisk og alligevel topmoderne. HYMER Oplev fremtiden Glæde ved fritiden har en lang tradition hos

Læs mere

Produktguide Børnesenge

Produktguide Børnesenge Produktguide Børnesenge 36_015 SIKKERHED Alle vores produkter til børn bliver testet og gennemgår risikoanalyser, så de opfylder de strengeste sikkerhedskrav i alle de lande, hvor IKEA produkter sælges.

Læs mere

2010 KATALOG Croozer. Vi er på vej.

2010 KATALOG Croozer. Vi er på vej. 2010 KATALOG Croozer. Vi er på vej. www.croozer.eu TA CROOZEREN! Kan du lide at være på tur? Tag baby, barn og hund med? Takket være Croozer kan alle være med. Croozer er praktiske cykelanhængere velegnet

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani. DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space Dansani.dk CREATE YOUR PERSONAL SPACE Dansani Special Collection Dansani Special

Læs mere

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs ANBEFALES PÅ DET VARMESTE Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs DETHLEFFS LIFETIME-PLUS * Rustet til al slags vejr I Alperne kender man alt til streng vinterkulde og det er her, Dethleffs har haft

Læs mere

DK/N Campingvogne 2016

DK/N Campingvogne 2016 DK/N Campingvogne 2016 Dethleffs fordele symbolforklaring I Dethleffs campingvogne er der mange smarte idéer og standardudstyr for din sikkerhed og komfort. Piktogrammerne viser dig, i hvilke campingvogne

Læs mere

for Autocampers dk 2014

for Autocampers dk 2014 for Autocampers dk 2014 Når du er på farten med din autocamper er det vigtigt at kunne komme fra sted til sted hurtigt og uproblematisk. Samtidig er det rart med lidt ekstra plads ud over autocamperen,

Læs mere

1 / 2015. Caravans 2015. Tekniske specifikationer

1 / 2015. Caravans 2015. Tekniske specifikationer 1 / 2015 Caravans 2015 Tekniske specifikationer Anbefalet af eksperter: Sikkerhed som standardudstyr Kom sikkert frem * O AL-KO ATC Dethleffs campingvogne er blandt de mest sikre i verden. For vi tager

Læs mere

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma.

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma. Meget mere end bare kold luft Truma klimasystemer Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Spændingsforsyning Køleydelse / varmeydelse (varmepumpe) Strømforbrug (230 V) køledrift Strømforbrug

Læs mere

NYHED KORT LEVERINGSTID BADERUMSMØBLER LIMBO+ SAMBA RUMBA

NYHED KORT LEVERINGSTID BADERUMSMØBLER LIMBO+ SAMBA RUMBA NYHED LIMBO+ KORT LEVERINGSTID BADERUMSMØBLER LIMBO+ SAMBA RUMBA DK2018 LIMBO+ BUEDE FORMER MED GOD OPBEVARINGSPLADS LIMBO+ / - LIMBO+ / - MASSER AF OPBEVARINGS- PLADS,5 cm cm 40 cm 36 / cm 14,5 cm Møbelpakke

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani. DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space Dansani.dk Dansani Special Collection Dansani Special Collection er dansk design

Læs mere

SPAR OP TIL 25% PÅ DINE NYE BADMØBLER DAG TIL DAG LEVERING BADERUMSMØBLER SAMBA RUMBA LIMBO

SPAR OP TIL 25% PÅ DINE NYE BADMØBLER DAG TIL DAG LEVERING BADERUMSMØBLER SAMBA RUMBA LIMBO SPAR OP TIL 25% PÅ DINE NYE BADMØBLER DAG TIL DAG LEVERING BADERUMSMØBLER SAMBA RUMBA LIMBO DK2017 SAMBA DESIGNMØBLER MED FUNKTION OG FINESSER Skufferne i Samba har fuldt udtræk, dæmpning og metalgavle

Læs mere

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Priser med EGEN campingvogn eller telt 23/6 til 8/8 9/6-23/6 og 8/8 til 20/8 Før 9/6 og efter 20/8 Voksen per nat 98 kr. 87 kr. 82 kr. Barn op til 12

Læs mere

Prisliste 2013 Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01.02. 2013

Prisliste 2013 Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01.02. 2013 Prisliste 2013 Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01.02. 2013 FLEXA PRISLISTE I 1 GARANTI, SIKKERHED & KVALITET Sikkerhedstestet FLEXAs møbler er skabt til børn og gennemtænkt

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

prisliste træskuffer Frederiksgade 1, København K Danmark telefon:

prisliste træskuffer Frederiksgade 1, København K Danmark telefon: prisliste træskuffer Frederiksgade 1, 1 1265 København K Danmark hello@andshufl.com telefon: + 45 33 11 60 06 Smukke træskuffer til dit køkken Drømmer du også om fingertappede snedkerskuffer til dit køkken?

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space DANSANI.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space DANSANI. KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space DANISH DESIGN DANSANI.DK Dansani Special Collection Dansani Special Collection er dansk design i holdbar

Læs mere

1 / 2016. Tekniske data Udstyr

1 / 2016. Tekniske data Udstyr / 206 N Campingvogne 206 Tekniske data Udstyr Dethleffs fordele symbolforklaring I Dethleffs campingvogne er der mange smarte idéer og standardudstyr for din sikkerhed og komfort. Piktogrammerne viser

Læs mere

2015 modeller. Holyday creator

2015 modeller. Holyday creator 2015 modeller Holyday creator Antares & Antares Style «S» : Serie, : ption 335 376 390 400 400 Style 426 440 440 Style 450 450 Style 460 460 Style 466 470 486 526 MÅL G VÆGTE Sovepladser 2 4 4 4 4 6 4

Læs mere

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Velkommen til Tjubang Sko, og tak for du tager dig tid til at kigge i vores katalog. Vi har gennem de sidste 15 år designet og forhandlet Arauto RAP, i daglig tale

Læs mere

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning DK 15-13 B 99942 Sense Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning Vores mest fleksible møbelserie med innovative

Læs mere

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs ANBEFALES PÅ DET VARMESTE Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs HVORFOR GÅ I HI, BARE FORDI DET ER VINTER? Tag på camping 365 dage om året i din Dethleffs I Alperne kender man alt til streng vinterkulde

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

DU SPARER 25% STIL OG STYRKE 03 KANTATE 06 ANDANTE 07 MENUET 08 MINI MENUET. Nu kr. 16.042,- SPAR 5.348,-

DU SPARER 25% STIL OG STYRKE 03 KANTATE 06 ANDANTE 07 MENUET 08 MINI MENUET. Nu kr. 16.042,- SPAR 5.348,- 2015 SPAR 25% 2015 SPAR 25% SPECIAL COLLECTION - Baderumsmøbler / Dansk design STIL OG STYRKE 120 CM SORT MAT / 121 CM K ANTATE / SPEJLSK AB 03 KANTATE 06 ANDANTE 07 MENUET EKSTRA KVALITET / FOLIEREDE

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

Elements smukke detaljer med en funktion

Elements smukke detaljer med en funktion Elements smukke detaljer med en funktion Cane-line vil gerne give ekstra mange muligheder for at tilføre stemning, liv og personlighed i dit uderum. Derfor har vi udviklet en helt særlig kollektion kaldet

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring 24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN Skræddersy din opbevaring OPBEVARING DER PASSER PERFEKT TIL DIG LÅGER I MANGE FARVER MED MANGE UDTRYK. SIDE 18-21 HER ER BESTÅ - OPBEVARINGSLØSNINGEN, DER

Læs mere

II I',, I ', I. :., I.. -., - Aof,l. SJJaJiflae. ua!i!wej je uaa U3

II I',, I ', I. :., I.. -., - Aof,l. SJJaJiflae. ua!i!wej je uaa U3 ua!i!wej je uaa U3 SJJaJiflae Aof,l I. :., I.. -., - II I',, I ', Standardudstyr Chassis AL-KO syst letvcegts-chassis Galvaniseret chassis, med skratstillede aksler og enkelthjulsophceng Palbsbrsesyst

Læs mere

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA Side 3 M O D U L SYSTEM UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER MED FRANKIA S MODULSYSTEM Individualitet skrives med store bogstaver hos FRANKIA Lad os begynde med

Læs mere

Carado Camper Van The New Movement.

Carado Camper Van The New Movement. Carado Camper Van 2018 DK The New Movement. Mærk friheden. Den nye camper van fra Carado er kompakt, fleksibel og herlig ukompliceret. For den ene er den en bil, man bruger som autocamper. For den anden

Læs mere

IDdesign flex en sofa til dig!

IDdesign flex en sofa til dig! IDdesign flex en sofa til dig! sofa koncept 1 personlige din helt sofa din sofa er vel nok stuens mest personlige møbel. det er her du trækker dig tilbage, når du skal slappe af og lade op. her du hygger

Læs mere

Kan du huske at have set denne reklamefilm?

Kan du huske at have set denne reklamefilm? Kan du huske at have set denne reklamefilm? Ja 99% 86 Nej 1% 1 Hvem reklameres der for? (hvis du ikke ved det, udfyldes boksen med "ved ikke") startour Spies Star Tour Noget rejsehalløj Star tour Startour

Læs mere

INDHOLD. 4 Komfort uden grænser. 6 Kompetencer. 8 Modeloversigt 10 PREMIO 14 PLUS-PRINCIPPET CAMPINGVOGNE MED HEJSESENG 16 PREMIO PLUS 20 AVERSO PLUS

INDHOLD. 4 Komfort uden grænser. 6 Kompetencer. 8 Modeloversigt 10 PREMIO 14 PLUS-PRINCIPPET CAMPINGVOGNE MED HEJSESENG 16 PREMIO PLUS 20 AVERSO PLUS CAMPINGVOGNE INDHOLD 3 INDHOLD 4 Komfort uden grænser 6 Kompetencer 8 Modeloversigt 10 PREMIO 14 PLUS-PRINCIPPET CAMPINGVOGNE MED HEJSESENG 16 PREMIO PLUS 20 AVERSO PLUS 24 AVERSO 28 AVERSO TOP 32 Indvendig

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

BÜRSTNER 171.410.304-10 - A1-08/08. Tekniske Specifikationer August 2008

BÜRSTNER 171.410.304-10 - A1-08/08. Tekniske Specifikationer August 2008 BÜRSTNER 7.40.304 0 A 08/08 958 2008 Campingvogne 2009 Tekniske Specifikationer August 2008 Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn. De kan næsten

Læs mere

DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE. MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf

DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE. MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf. 6969 0041 HYKER HYKER COMFORT Hvem kan have gavn af en el-kabinescooter? Alle - kort fortalt. Du skal

Læs mere

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1 Spørgeskema elever i. klasse Eleverne blev bedt om at skrive tre fordele og tre ulemper om hvert punkt. Det gik nemt med fordele, men en del elever havde svært ved at finde ulemper. Hvis eleverne ikke

Læs mere

Prisliste 2013-2014 FLEXA White. Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013

Prisliste 2013-2014 FLEXA White. Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013 Prisliste 2013-2014 FLEXA White Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013 Garanti, sikkerhed & kvalitet Sikkerhedstestet FLEXAs møbler er skabt til børn og gennemtænkt

Læs mere

Frihed er... lige så individuelt som vi mennesker.

Frihed er... lige så individuelt som vi mennesker. Frihed er... lige så individuelt som vi mennesker. Og de andre må pænt blive på hotellet, til spisning. Jeg tror egentligt at man kun søger to ting her i livet, kærlighed og frihed. Alle søger friheden,

Læs mere

DU SPARER 25% STIL OG STYRKE 03 KANTATE 06 ANDANTE 08 MINI MENUET 07 MENUET. Nu kr. 16.042,- SPAR 5.348,-

DU SPARER 25% STIL OG STYRKE 03 KANTATE 06 ANDANTE 08 MINI MENUET 07 MENUET. Nu kr. 16.042,- SPAR 5.348,- DANSANI KAMPAGNE 2015 SPAR 25% DANSANI KAMPAGNE 2015 SPAR 25% DANSANI SPECIAL COLLECTION - Baderumsmøbler / Dansk design STIL OG STYRKE 03 KANTATE 06 ANDANTE Nu kr. 16.042,- SPAR 5.348,- kr. 21.390,- 120

Læs mere

Spritny Sprite. Interiøret er et kapitel for sig i den. med super køreegenskaber

Spritny Sprite. Interiøret er et kapitel for sig i den. med super køreegenskaber Sprite Super 390 EK er den ideelle langtursvogn for det enlige par. Ejvind Rasmussen udnævner denne englænder til at være særdeles velkørende, rummelig og med mange gode brugervenlige detaljer. Den er

Læs mere

Fransk elegance. Rapido er et godt bud på en autocamper til under de kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen.

Fransk elegance. Rapido er et godt bud på en autocamper til under de kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen. Fransk elegance Rapido er et godt bud på en autocamper til under de 900.000 kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen. Smukke linjer og god finish er kendetegnet for denne franske»boing«style.

Læs mere

Glasinddækning af altaner fra Lumon. Værelse med udsigt. Komfort for fremtiden

Glasinddækning af altaner fra Lumon. Værelse med udsigt. Komfort for fremtiden Glasinddækning af altaner fra Lumon Værelse med udsigt Komfort for fremtiden Undersøgelser har dokumenteret store besparelser gennem glasinddækning af altaner leveret af Lumon. Udgiften er minimeret, såvel

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

1/2012. Caravans 2012 Tekniske specifikationer

1/2012. Caravans 2012 Tekniske specifikationer DK N 1/2012 Caravans 2012 1 Dethleffs Pluspunkter INDHOLD Kun en Dethleffs caravan har disse fordele: Side Erfaring og kvalitet Hvis man taler om erfaring, må man nævne Dethleffs. For Dethleffs grundlægger

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 04_017 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

Tvis skydedøre holder

Tvis skydedøre holder Tvis skydedøre holder 1 hele vejen Tvis skydedøre holder. Her er designet gennemtænkt, og vi skræddersyer skabe til alle boligenes rum så er målet skævt væggene skrå så finder vi altid den optimale løsning

Læs mere