E-bogen er skrevet af tekstforfatter Louise Lamberth, Tekstfokus. Kopiering og redigering er ikke tilladt, men du er velkommen til at gøre venner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "E-bogen er skrevet af tekstforfatter Louise Lamberth, Tekstfokus. Kopiering og redigering er ikke tilladt, men du er velkommen til at gøre venner"

Transkript

1 E-bogen er skrevet af tekstforfatter Louise Lamberth, Tekstfokus. Kopiering og redigering er ikke tilladt, men du er velkommen til at gøre venner opmærksom på, at de gratis kan hente e-bogen på tekstfokus.dk Tak det er en glæde at besøge din indbakke.

2 Kender du det her? Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen henvendelser (eller bare for lidt af det hele!) Du spørger dig selv: Hvad nu?! Måske spørger du også mig. For som tekstforfatter siden 2009 har jeg skrevet masser af tekster til online markedsføring. Jeg har nok svaret 100 gange på spørgsmålet: Hvordan får JEG mere trafik på hjemmesiden og bedre salg? Hvor skal vi hen, du? Læg en plan for din markedsføring Allerførst skal du lægge en plan for, hvordan du kommer i kontakt med din kundemålgruppe online og offline. Spørg først dig selv: Vil DU kontakte fremtidige kunder eller skal de kontakte DIG? Nogle virksomheder klarer sig godt med en offline strategi: netværksarbejde, kanvassalg, opsøgende salg. Men hvis du drømmer om, at flere kunder kontakter dig eller køber direkte fra din hjemmeside, skal du bare vide en ting: Det sker ikke af sig selv! Mindset til markedsføring I e-bogen her viser jeg dig, hvordan du kan skrive dig til synlighed og salg online. Når din markedsføring kører, vil du sikkert elske at markedsføre dig! For når du gør det rigtigt, får du en masse positiv opmærksomhed. Men før du går i gang - lige en hurtig advarsel: Markedsføring tager altså tid mere tid, end de fleste iværksættere tror - og den tid skal du regne ind i dine priser. Pas derfor på de alt for lave startpriser! Markedsføring er ikke spildtid men hjælp Men du skal ikke tænke på den tid som spildtid. For når du markedsfører dig rigtigt, er hvert blogindlæg, nyhedsbrev og andet en hjælp for din læser. En hjælp, der step for step gør din læser købeklar og trækker flere læsere til.

3 Derfor: Din markedsføring skal handle mere om læseren end om din virksomhed. Lad være med at stopfodre læseren med reklamer hele tiden. Det er ingen skam at sælge men skriv ikke KUN blogindlæg og nyhedsbreve med fokus på salg. Sæt fokus på at hjælpe læseren i stedet så baner du vejen for at sælge via salgskampagner i dit nyhedsbrev. Get going! Mit bedste råd til dig er: Sæt i gang med at skrive dig til online synlighed og salg, så snart du har læst færdig her! Det er bedre at kludre lidt i det i starten end slet ikke at komme i gang. For uanset hvor dygtig du er, tager det nok lidt tid at skabe resultater. Intet kommer af intet, kun lommeuld Du skal selv skabe kickstarten, hvis din hjemmeside skal skaffe dig kunder. Du skal skabe trafik til hjemmesiden og du skal sørge for, at din hjemmeside gør dine læsere købeklar. Mange iværksættere tror, at masser af trafik på hjemmesiden = masser af salg. Så enkelt er det ikke! For mange af gæsterne på din hjemmeside er sikkert slet ikke købeklar. Nogle er bare nysgerrige. Andre søger information. Og nogle er sikkert bare gået forkert! Nu skal du ikke miste modet men traditionelt siger vi faktisk, at en potentiel kunde skal påvirkes 7 gange, før han køber! Selvfølgelig er det meget forskelligt, hvor meget og hvordan du skal påvirke dine læsere, før de køber. Det afhænger af, hvem de er, hvad du sælger, og af hvor offensiv en sælger du vil være. Du skal selvfølgelig ikke tage det med de 7 gange for bogstaveligt men du har fanget pointen: Du skal have en plan for, hvordan du kan påvirke omstrejferne på din hjemmeside. Ikke én gang. Eller to gange. Men igen og igen, til de er købeklar! Din hjemmesides vigtigste opgave er derfor at fange og fastholde så mange læsere som muligt fra din kundemålgruppe. Simple as that Men det kræver en plan!

4 Hvem vil du markedsføre dig til hvor og hvordan?! Derfor: Tænk ikke bare på din hjemmeside som en butik, hvor folk køber mælk, brød og går igen. Tænk hellere på din hjemmeside som en dansesal. Et sted, hvor folk tjekker din virksomhed ud for at se, om der er basis for en forbindelse! Din hjemmeside skal være et sted, hvor de har lyst til at komme. Ikke bare en gang eller to gange men indtil de er købeklar. Så hvordan gør du det? Mit bud er: BLOG og NYHEDSBREV. Før du kan gå i gang med blogging og nyhedsbreve, skal du dog vide, hvem du vil markedsføre dig overfor hvor du vil markedsføre dig og hvordan du vil lokke dem til, fastholde dem og forvandle dem til kunder med content. Svar på de her 3 spørgsmål så er du i gang! Spørgsmål 1: Hvem vil du tiltrække og hvor finder du dem? Du skal kende din kundemålgruppe, før du kan skrive noget, der interesserer dem. Slå ørerne ud og sæt øjnene på stilke! Følg din kundemålgruppe online. Lær dem at kende. Find ud af, hvem de er, hvad de gerne vil vide, og hvad der inspirerer dem og frister dem til køb. Det betaler sig at bruge tid på at snakke med målgruppen online og offline. Ellers risikerer du let at skrive blogindlæg og nyhedsbreve, som ingen læser. Eller endnu værre: Du går skrivekold, fordi du mangler idéer simpelthen fordi du ikke aner, hvad folk vil høre om. Hvis du vil gå lidt mere struktureret til værks, kan du lave afstemninger på hjemmesiden og spørgeskemaundersøgelser for at lære læserne bedre at kende. Spørgsmål 2: Hvor vil du markedsføre din virksomhed online? Det hjælper ikke, at du elsker Twitter, hvis din målgruppe elsker Facebook, LinkedIn eller Snapchat.

5 Når du har fundet din favoritkundemålgruppe online, kan du lægge en strategi for, hvor du vil markedsføre din virksomhed online og dele dit content. Gå i gang med at bygge dine virksomhedssider på de rigtige online medier og gå i gang med at skaffe likes, followers og læsere til dine blogindlæg. Spørgsmål 3: Hvad byder du gæster på hjemmesiden?! Nu kender du dine læsere (groft sagt du skal selvfølgelig lære dem bedre og bedre at kende!) Du ved, hvad de vil elske at høre om, og hvad der ikke interesserer dem en hundestejle. Nu skal du lægge en plan for, hvad du vil skrive for at lokke din kundemålgruppe hen til din blog og lokke dem til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Og læg mærke til, at du ikke bare sælger produkter! Du sælger drømmen om at få succes med noget og undgå fiasko. Fokuser på den drøm og lad produktdetaljerne glide lidt i baggrunden, når du skriver. Eksempel 1: Du er stresscoach. Din læser drømmer om et lykkeligt familieliv, men har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen med børn, job og transport. Forvent ikke, at læseren straks er interesseret i at høre om din stressrådgivning. Han eller hun er interesseret i at opnå succes nemlig en glad familie og undgå fiasko altså en stresset og ulykkelig familie. Skriv et blogindlæg om, at glade forældre er vigtigere for børnene, end om der er vasketøj i sofaen. Eksempel 2: Du sælger farvestrålende sko, kjoler og hårpynt. Din læser drømmer om at bekende kulør og lyst til farver, men er bange for at skille sig ud. Succes er for din læser at se godt ud i farvestrålende tøj. Fiasko er at havne i en sort eller grå danskeruniform hver dag året rundt, fordi modet på at skille sig ud glippede. Skriv et blogindlæg om, hvordan din læser step for step kan vænne sig til at blive set først et par røde sko, så en hat eller et par stribede strømper og en skønne dag står hun der i al sin farvepragt og har overvundet sin frygt.

6 Planlæg at skrive dig til synlighed og salg online Jeg gentager mig selv, men kun fordi det er vigtigt at vide: Online markedsføring giver sjældent kroner i kassen straks! Du skal derfor lægge en plan. Følge den. Holde øje med resultaterne og justere hen ad vejen. Blive ved. Især i begyndelsen kan du få meget ud af at blogge meget og skrive Googlevenlige blogindlæg. Senere vil du nok fokusere mere på nyhedsbrevet. Men få nu skrevet de blogindlæg og nyhedsbreve, goddamn! Det er vigtigt. Det er på den måde, du varmer dine læsere op til at blive kunder. Skriv ind i kalenderen, hvornår du vil blogge og skrive nyhedsbreve. Har du tid tilovers, så skriv gerne forud, så du altid har noget at udgive. Husk, at trafik ikke kommer af sig selv og slet ikke i begyndelsen! Del dit blogindlæg online på de sociale medier, du har valgt. Skriv et par teaserlinjer, hver gang du deler. Når du først er fortrolig med det hele, kan du også bruge Bufferapp eller Coschedule til at dele automatisk for dig. Brug bloggen som madding - og nyhedsbrevet som krog Nyhedsbrevet er et MUST for din virksomhed. Dit nyhedsbrev fastholder dine særligt interesserede læsere, så du kan skrive til dem igen og igen, til den dag de er købeklar. Du kan linke fra nyhedsbrevet til din blog og skabe trafik du kan bruge det til at brande dig som fagperson og du kan køre salgskampagner for gode tilbud. Desuden er der noget andet genialt ved nyhedsbreve: Når du skriver nyhedsbreve, skriver du dig fri af Google. Så fri, som du nu kan blive i en online verden, hvor Google snart styrer alt! For som du ved, skifter Googleplaceringer hele tiden. Ligger du nummer 1 på et nøgleord i dag, kan du ligge nummer 5 i morgen eller omvendt. Det kan være svært for mindre virksomheder at snuppe gode Googleplaceringer fra virksomheder, hvor der er bedre tid, penge eller bare større viden om søgemaskineoptimering at trække på.

7 Men netop derfor er nyhedsbrevet et MUST og ikke mindst for nye og ukendte virksomheder. For selv hvis din hjemmeside dropper ned på side 117 i en Googlesøgning. Ja, selv hvis Google sparker dig ud, kan du altså stadig skrive nyhedsbreve. Du kan sende så mange, du vil, og du kan køre alle de salgskampagner, du orker. Bare du kun sender til folk, der har givet dig lov. Derfor: Vær glad for dit nyhedsbrev og brug det! Gør klart opmærksom på, hvad læseren får ud af at tilmelde sig fx tips til at opnå succes med det, der interesserer læseren. Giv læseren noget for at tilmelde sig fx invitation til et webinar, en e-bog, gratis fragt eller rabat det afhænger helt af, hvad du sælge. Husk, at målet er ikke så mange læsere som muligt. Målet er så mange læsere som muligt fra din kundemålgruppe! Så lad være med at lokke med, at man kan vinde en rejse til Paris, hvis du sælger babysko og bleer. Folk med babyer bliver bare bitre på dig over, at de ikke har tid til at rejse alligevel. Spas til side: Det vigtigste er, at tilmeldingsbelønningen er interessant for din kundemålgruppe og IKKE alle mulige andre. Når først læseren har tilmeldt sig, skal han selvfølgelig også have nogle nyhedsbreve. Desværre hører jeg meget tit fra kunder, at de ikke har tid til at skrive nyhedsbreve. Det er synd, og det er heldigvis også forkert! Det behøver ikke tage masser af tid at skrive nyhedsbreve. Du kan sætte systemet op til at sende mailforløb ud automatisk til læsere på din liste. Skriv 10 mails med et tip i hver om noget, der interesserer din læser, og sæt systemet op til at sende dine mails ud automatisk. Mailforløbet går nu automatisk i gang, hver eneste gang en ny læser melder sig på listen. Hvis du sætter forløbet op til at sende en mail hver fjortende dag, holder du nu kontakt med din læser i næsten et halvt år uden at skulle skrive nye mails hele tiden! Du kan selvfølgelig også sagtens skrive almindelige engangsnyhedsmails, selvom du kører automatiske forløb. Og hvis du har skrevet gode nyhedsbreve, vil du opleve en langt større interesse, den dag du vil sælge noget i dit nyhedsbrev. (Vær opmærksom på, at du næsten altid skal sende flere nyhedsbreve for at skabe salg via nyhedsbrev!)

8 Lok læseren på nyhedsbrevet Du vil gerne have mange tilmeldte på dit nyhedsbrev, ikke? Selvfølgelig. Så husk, at din hjemmeside er et hus med mange døre. Ikke alle læsere kommer ind via forsiden så du skal gøre opmærksom på nyhedsbrevet MANGE steder på din hjemmeside. Overvej de her tricks: Sæt en hel underside af på hjemmesiden til at beskrive fordelen ved at tilmelde sig nyhedsbrevet. Sæt en pop-up boks og i menubarren (fx SumoMe og AttentionGrabber) Lav et link til nyhedsbrev i bunden af blogindlæg og salgstekster Skriv gæsteblogindlæg og link til din egen blog Sæt faste tilmeldingsbokse på hjemmesiden. Et par ord om teknikken Bemærk, at selvom du har flotte popup bokse overalt, er det ikke nok! Mange af dine læsere har måske popup blocker og ser derfor slet ikke dit nyhedsbrev så husk, at markedsføringen af nyhedsbrevet OGSÅ skal være en del af selve hjemmesiden. Jeg ved ikke, om du er en hardcore teknisk haj. Men ellers: Betal dog de par kroner for at få et teknikgeni til at sætte bokse og alt det andet lir op på hjemmesiden det gør jeg selv, og det sparer mig for grå hår. Jeg anbefaler dig gerne en fagmand, bare send mig en mail, så lover jeg at hjælpe dig videre. Final warning: min yndlingsadvarsel om sociale medier! Sommetider ser jeg, at en virksomheds Facebookside placerer sig bedre i en Googlesøgning på virksomhedens navn. Det sker, fordi virksomheden er dygtig på Facebook, men intet gør for at søgemaskineoptimere egen hjemmeside og trække trafik derhen. Det er noget skidt. Jeg skal forklare dig hvorfor: Du kan godt huske, jeg beskrev din hjemmeside som en dansesal, ikke? DU er værten på din hjemmeside. Men du er ikke værten på Facebook, LinkedIn, Pinterest eller andre sociale medier.

9 Det gør en forskel. For kan du forestille dig det her: Du vil holde en fest. Du har lånt et lokale ude i byen. Det var gratis og så var det bare nemmere end at shine dit hus op til festen. Men da alle gæsterne kommer, siger værten pludselig, at du skal betale for at holde din fest der! Samtidig blander han sig også i, hvem der må komme til festen, og der er regler for, hvad der foregå. Surt, ikke? Men SÅDAN er det at markedsføre en virksomhed på Facebook og andre sociale medier. For sociale medier er virksomheder, der skal tjene penge. Derfor: Markedsfør endelig din virksomhed på sociale medier MEN tiltræk først og fremmest gæster til din hjemmeside! Så I den næste tid sender jeg dig en stribe mails med tips til, hvordan du skriver dig til synlighed og salg online. Får du brug for hjælp så kontakt mig. Vi ses i din indbakke! Louise - Tekstfokus

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der Kender du det her Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen

Læs mere

Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd

Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd Uanset hvor flot designet er, og hvor gode teksterne er. Eller for at være mere præcis: Din hjemmeside er intet værd i sig selv. Den bliver først

Læs mere

Nyhedsbreve, der sælger

Nyhedsbreve, der sælger Nyhedsbreve, der sælger - Anja Nielsen Nyhedsbreve, der sælger E-mail marketing er en fantastisk salgskanal. Her får du en god opskrift på nyhedsbreve, der sælger. Du får konkrete tips til, hvordan du

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Denne bogs tekst og billeder er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig brug må kun ske efter aftale med forfatter.

Denne bogs tekst og billeder er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig brug må kun ske efter aftale med forfatter. Sælg (meget) mere med nyhedsbreve Majbritt Lund 2014 1. udgave 2014 ISBN: 978-87-996803-0-6 Denne bogs tekst og billeder er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig brug må kun

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Velkommen til webinaret. Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin

Velkommen til webinaret. Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin Velkommen til webinaret Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin Program Velkommen De 5 trin Hvis du vil mere Q & A De 5 trin 1. Kom i kontakt med din unikke historie

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017 1 Overvej, hvad tillid betyder for dig. Det kan både være i personligt regi og i professionelt regi. Måske er det faktisk ikke så forskelligt fra hinanden. Skriv det ned på en seddel, så du bliver tvunget

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

Louise Lamberth, tekstforfatter

Louise Lamberth, tekstforfatter Louise Lamberth, tekstforfatter Skab synlighed og salg med links I april 2016 skrev dr.dk: Som taget ud af Robinson Crusoe strandede tre søfolk forleden på en øde Stillehavsø over 4.000 kilometer fra Hawaiis

Læs mere

7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN!

7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN! 7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN! Messesæsonen er lige op over! Og du skal sikkert også af sted som du plejer! Men hvad nu, hvis du kunne gøre det bare lidt bedre og lidt lettere for dig selv denne

Læs mere

sådan får du succes med dit nyhedsbrev

sådan får du succes med dit nyhedsbrev sådan får du succes med dit nyhedsbrev AUGUST 2014 Copyright 2014tt easynet ApS Opbyg databasen find et bedre navn PLAN- LÆG OFF- LINE LANDINGSside succes Foretag målinger LOKkemiddel konvertering FOKUSÉR

Læs mere

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk Vi glæder os allerede! Nu går det spændende arbejde i gang og vi skal om lidt levere jeres nye hjemmeside, blog, webshop eller alle tre dele samlet i et. Derfor skal vi bruge en kravsspecifikation, så

Læs mere

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Ny bog fyldt med præcise vejledninger giver tip til, hvordan virksomheder kan få noget kommercielt ud af LinkedIn. Af Ulla Bechsgaard, Ledersucces.dk Arbejd professionelt

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR. Copyright Infospray Media

TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR. Copyright Infospray Media TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR Kære ven Det kan ofte være en udfordring af skulle sælge sine produkter eller services. Især hvis man er nystartet, ikke har et stort netværk eller måske har lidt

Læs mere

PLANLÆG DINE FEJL OG BEFRI DIG SELV FOR VANETÆNKNING

PLANLÆG DINE FEJL OG BEFRI DIG SELV FOR VANETÆNKNING PLANLÆG DINE FEJL OG BEFRI DIG SELV FOR VANETÆNKNING PLANLÆG DINE FEJL OG BEFRI DIG SELV FOR VANETÆNKNING Uanset om det drejer sig om at tænke mere frit i brainstorms, turde gå nye veje eller være mere

Læs mere

Kom videre med brugen af LinkedIn - Webinar

Kom videre med brugen af LinkedIn - Webinar Kom videre med brugen af LinkedIn - Webinar Velkommen webinaret starter snart På dette webinar vil underviseren (dagens host ) assisteres af en chatmaster. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det. coaching.dk

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det.  coaching.dk Gratis e pixibog Få mere glæde og overskud i hverdagen 5 steps til et positivt mindset Programmér din hjerne til at fokusere på det positive Find glæden i hverdagen Hvad er det første, du tænker, når du

Læs mere

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Melanie Kjærgaard Hansen Studienummer: 3006971 Erhvervssprog og IT-baseret markedskommunikation Praktiksted: Travel ALOTT Praktikperiode: 31.07.2017-21.12.2017

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

Social medie strategi

Social medie strategi Social medie strategi Jeg har taget udgangspunkt i at promovere min blog inde på min hjemmeside og skal derfor finde ud af hvilke sociale medier jeg vil befinde mig på, for at reklamere min blog bedst

Læs mere

Indledning Denne e-bog fungerer som en praktisk håndbog, der kan hjælpe dig med at lave professionel- og automatisk B2B leadgenerering.

Indledning Denne e-bog fungerer som en praktisk håndbog, der kan hjælpe dig med at lave professionel- og automatisk B2B leadgenerering. Indledning Denne e-bog fungerer som en praktisk håndbog, der kan hjælpe dig med at lave professionel- og automatisk B2B leadgenerering. E-bogen vil tage udgangspunkt i vores opskrift på en Automatisk LeadMotor,

Læs mere

De skal forbinde dig med en fin indsigt, et godt resultat, god underholdning - noget uforglemmeligt.

De skal forbinde dig med en fin indsigt, et godt resultat, god underholdning - noget uforglemmeligt. Den perfekte freebie Den perfekte freebie er nem og enkel at gå til. Noget, man kan færdiggøre på 10 minutter eller mindre. Hvis du kan give dine potentielle kunder et hurtigt resultat, så vil de helt

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 6. Søgemaskineoptimering 12 7. Google

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 Indledning Sidste år shoppede danskerne

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

Alternativ markedsføring

Alternativ markedsføring Alternativ markedsføring Kom/IT Projekt HTX Roskilde Joachim K. Bodholdt 05-05-2009 Indholdsfortegnelse Alternativ markedsføring online.... 3 Projekt beskrivelse:... 3 Case: Projekt 'Mørk & Juhl'... 4

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj?

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Bodil Damkjær er uddannet cand. phil og adm. direktør i PLINGyou A/S. Bodil hjælper dansk erhvervsliv med deres professionelle brand på LinkedIn. Bodil holder

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge Guide: Undgå fejlkøb og spar penge En ny undersøgelse viser, at vi oftest fortryder de køb, vi gør på nettet Af Lisa Rybjerg Pedersen, oktober 2012 03 De fleste fejlkøb foregår på nettet 05 Case: Mine

Læs mere

Skriv din egen fagbog!

Skriv din egen fagbog! Skriv din egen fagbog! Hvad skal der ske? Gå efter bogdrømmen 7 ting der bremser dig i at skrive din fagbog Forlagsforfatter eller selvudgiver? Bestsellerpotentiale hvad skal der til? Succesformlen der

Læs mere

Julekalender introduktion

Julekalender introduktion Julekalender introduktion Gør julen lidt mere spændende for dine kunder og brug den til at skaffe en masse nye leads som du kan gøre til kunder henover december måned. Julekalenderen er for dig der gerne

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Oftede Stillede Spørgsmål

Oftede Stillede Spørgsmål Oftede Stillede Spørgsmål Værd at vide om Shopbox Hvorfor bruge Shopbox? Mere end 3 millioner danskere bruger dagligt Facebook, Google og læser e-mail på nettet. Med Shopbox kan virksomheder drage fordel

Læs mere

Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 3

Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 3 Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 3 FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM #1 (2014-STYLE) 4 4 TIPS TIL AT FÅ FLERE FØLGERE 4 LÆG RELEVANTE BILLEDER ONLINE HVER DAG 4 BRUG TIDEN PÅ AT TAGE DE BEDSTE BILLEDER 4 BENYT

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

#GIVlivet. Social Media & Online Communication

#GIVlivet. Social Media & Online Communication #GIVlivet Social Media & Online Communication Drømmer du om at blive en haj til at kommunikere og lave budskaber, der fanger via de Sociale Medier? Et godt sted at starte Bliv en haj til online kommunikation

Læs mere

TING DIN WEBSIDE BØR INDEHOLDE BRAND OCTOPUS CREATIVE STRATEGIES

TING DIN WEBSIDE BØR INDEHOLDE BRAND OCTOPUS CREATIVE STRATEGIES TING DIN WEBSIDE BØR INDEHOLDE BRAND OCTOPUS CREATIVE STRATEGIES Hvad får kunden til at blive? Når jeg taler med en kunde, en samarbejdspartner eller en potentiel leverandør, tjekker jeg deres webside

Læs mere

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase

Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Sådan kommer du igennem din blogs 5 stadier i opstartsfase Nogle af de absolut skarpeste bloggere tjener over 100.000 i måneden, men det er typisk på den internationale scene, men her i Danmark har vi

Læs mere

#GIVlivet. Social Media & Online Communication

#GIVlivet. Social Media & Online Communication #GIVlivet Social Media & Online Communication Drømmer du om at blive en haj til at kommunikere og lave budskaber, der fanger via de Sociale Medier? Et godt sted at starte Bliv en haj til online kommunikation

Læs mere

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE //

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // // KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // Nyhedsbreve er et effektivt markedsføringsredskab, når det anvendes rigtigt, og et fremragende supplement til øget salg og service over for dine nuværende og potentielle

Læs mere

SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014

SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014 SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014 SÅDAN SKABER DU EN VEDKOMMENDE TEKST Skriv det vigtigste først. Altid. Både i teksten og i de enkelte afsnit. Pointen først. Så kan du altid forklare bagefter. De

Læs mere

Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS

Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Du sidder nu med den første pixirapport fra Børnerådets nye Børneog Ungepanel.

Læs mere

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Formålet I får indblik og mulighed til at tænke strategisk vedr. de sociale

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund Indholdsfortegnelse FÅ DIT PROJEKT I MÅL - CHECKLISTE... 2 TO MÅNEDER FØR LANCERING:... 2 EN MÅNED FØR LANCERING:...

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET SMAGSPRØVE PÅ ONLINE MARKEDSFØRING KURSUS PERMISSION MARKETING 2 MEN HVAD SÅ MED DE 99 %, SOM KIGGER FORBI OG IKKE KØBER ABONNEMENT? HVAD KAN VI

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

...?! Make Love and Money!

...?! Make Love and Money! ...?! En sjov rejse, der startede med en bagerjomfru og endte med brok, tips, kærlighed og historien om en dyne... ...? Utrolig hvad lidt lækkert morgenbrød!? kan føre til... Hallo,hvad sker der..? En

Læs mere

Gode råd til brug af sociale medier

Gode råd til brug af sociale medier 14. marts 2016 Gode råd til brug af sociale medier Hvorfor er det relevant at have en profil på Facebook eller Instagram? Facebook har lige nu omkring 3.476.000 månedlige brugere i Danmark, mens 1,2 millioner

Læs mere

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide Få succes som hjertearbejder Markedsføring- & Omsætningsguide Indledning Få en god og enkel struktur Guiden er til dig, der ønsker at kunne forudsige nogenlunde hvordan din måned kommer til at se ud og

Læs mere

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 KOMMUNIKATION JYSKs kommunikationskanaler 2 Hjemmeside 3 Oms 3,9b Reklamer 4 Pressemeddelelser 5 Facebook og YouTube 6 Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 Lars Larsens bog 9 Events 10 1 JYSKS KOMMUNIKATIONSKANALER

Læs mere

Få det fulde udbytte af din kommunikation. En quick guide til en travl hverdag

Få det fulde udbytte af din kommunikation. En quick guide til en travl hverdag Få det fulde udbytte af din kommunikation En quick guide til en travl hverdag Det er ingen hemmelighed, at det tager rigtig lang tid at skrive et nyhedsbrev, en blog, en opdatering på diverse medier;

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

Tekster, som både Google og læser elsker

Tekster, som både Google og læser elsker Content Marketing anno 2016 Tekster, som både Google og læser elsker En komplet guide til at levere det indhold, dine potentielle kunder søger Kristian Scharling -Indehaver af Somera ApS- En E-Bog af Indholdsfortegnelse

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver jeg

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

24 tips til din markedsføring

24 tips til din markedsføring 24 tips til din markedsføring som tager max 5 minutter at udføre WebsitterService 2018 1. december Så blev det endelig 1. december og jeg har glædet mig til i dag, hvor vi åbner første låge i julekalenderen

Læs mere

Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland

Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland I det følgende har jeg skrevet refleksioner, spørgsmål og tanker vedr. hvilke områder jeg ser i kan forbedre og måske bør se nærmere på. Tankerne er inddelt

Læs mere

Lav en hjemme side der kan sælge fly billetter til en stor i Europa.

Lav en hjemme side der kan sælge fly billetter til en stor i Europa. EKSAMENS OPGAVE Lav en hjemme side der kan sælge fly billetter til en stor i Europa. Det første jeg startede ud med var at brainstorme hvad det var jeg skulle bruge i min side da jeg nu ved hvad den skal

Læs mere

Dato: 30-08-2011. Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning

Dato: 30-08-2011. Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning Dato: 30-08-2011 Event: MMSM Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning Emne : Marinebranchen og Web 2.0. Twitter, LinkedIn, Facebook

Læs mere

Billedbehandling. Roll-up banner til Kvickly i Ribe

Billedbehandling. Roll-up banner til Kvickly i Ribe Billedbehandling Roll-up banner til Kvickly i Ribe Opgave i billedbehandling Jeg fik tilbuddet om at lave et Roll-up banner til Kvickly i Ribe. De har hver torsdag og fredag vinsmagning nede i butikken,

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING TAXAQUIZZEN GRUPPE 8: SALLY//LARS//ERIK//LINE BRUUN PROGRAM: TAXAQUIZZEN

OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING TAXAQUIZZEN GRUPPE 8: SALLY//LARS//ERIK//LINE BRUUN PROGRAM: TAXAQUIZZEN OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING PROGRAM: Taxaquizzen er en dansk tv-serie på Tv2, produceret efter det internationale koncept Cash Cab, som første gang blev vist på britisk tv i 2005. I programmet

Læs mere

Bilag 4 Interview med Frank Holm fra Out & About

Bilag 4 Interview med Frank Holm fra Out & About 1 2 Bilag 4 Interview med Frank Holm fra Out & About 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 INTERVIEWER 1: Ved du hvad vi vil skrive om? FRANK: I skriver I vil

Læs mere

Fisk, fisk og mere fisk

Fisk, fisk og mere fisk Fisk, fisk og mere fisk ORANGE elevator Lille virksomhed med 5 faste medarbejdere i Kbh (plus 8-10 eksterne) Undervisning - værksteder og workshops Praktisk hjælp - kommunikation og marketing Strategi

Læs mere

Guide til markedsføring af lokale foreningsevents

Guide til markedsføring af lokale foreningsevents Guide til markedsføring af lokale foreningsevents Hvorfor denne guide? Formålet med denne guide er at give jer som forening og frivillige nogle konkrete idéer til, hvordan I markedsfører jeres lokale foreningsevent

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver

Læs mere

FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening

FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening FACEBOOK vejledning 2019 Naturfredningsforening Indhold DN på Facebook, side 4. Det gode opslag, side 6. Læg billeder op, side 8. Læg link op, side 11. Få flere følgere, side 13. FB-profil versus FB-side,

Læs mere

tips til din webshops julesalg - Få gladere kunder, der køber mere

tips til din webshops julesalg - Få gladere kunder, der køber mere 7 tips til din webshops julesalg - Få gladere kunder, der køber mere Julen er hjerternes fest, og for dig, der driver en webshop, er det med stor sandsynlighed også den travleste og vigtigste tid på året.

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

Hvad står der? Opgaver: VM fodbold. 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X

Hvad står der? Opgaver: VM fodbold. 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X fodbold Hvad står der? 1. Hvad kan du finde i bogen? Sæt X Tekst Illustrationer Omslag Titel Foto Indholdsfortegnelse Overskrift Tegning Stikord Billedtekst Skema Sidetal Faktaboks Landkort Udgivelsesår

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende De fleste mennesker oplever det en eller flere gange i løbet

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale 3 sikre steps til din virksomheds vækst Hvis du er iværksætter, selvstændig eller virksomhedsejer har du sandsynligvis stiftet bekendtskab med en forretningsplan. En del interessenter som banken, potentielle

Læs mere

Få din kunst på Che Bello Galleri

Få din kunst på Che Bello Galleri Få din kunst på Che Bello Galleri På Che Bello Galleri kan du helt gratis få præsenteret og solgt dine malerier. Det koster ikke noget at blive oprettet og du betaler kun provision når dit maleri bliver

Læs mere

Guide til bloggere/kunder

Guide til bloggere/kunder Guide til bloggere/kunder Kære kunde/blogger, Inden vi starter vil jeg lige minde dig om, at du skal huske at du kan blive repostet på vores sociale medier, hvis du hashtagger #Teamtrendday, TDYDesign,

Læs mere

ER DIT BRAND I LIVE?

ER DIT BRAND I LIVE? ER DIT BRAND I LIVE? Få fuld valuta for dine markedsføringskroner uden, at det koster dig kassen! Sidder du som marketingansvarlig i en afdeling, hvor I er presset på både tid og penge? Har I en kommunikationsstrategi

Læs mere

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Af Henrik Bro og Martin T. Hansen I har måske allerede en flot, og informativ hjemmeside. Og alle jeres kursister

Læs mere