Foreningen Svend Gønge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreningen Svend Gønge"

Transkript

1 Seneste Nyt, nr. 63 November 2012 Stiftet onsdag 8. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Pro honore patriae Foreningen Svend Gønge Glemte ting på Gøngemarkedet 2012: Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: Bestyrelse: Formand: Peter Sten Hansen Næstformand: Villy Lorich Kasserer: Jens Hallqvist Sekretær: Jens Beck Bestyrelsesmedlem: Gunnar Stobbe 1. Lille sortbrunt læderarmbånd med påsat metalmærke med dødningehoved og to krydsede klinger. 2. Soltop i sortgrå/blåsorte farver. Elastisk materiale. Barnestørrelse. Kontakt: Jytte Hammer, Svinøvej 42, 4750 Lundby jyttehammer@gmail.com FSG på besøg i Middelalderbyen, Redaktion på SN: Jens Beck, svendgoengepoulsen@gmail.com Jens Hallqvist, Jens Degerbøl og Gunnar Stobbe.

2 Ambassadører: Kammerherre og Hofjægermester, Bernt Johan Collet, Lundbygård. Hofjægermester og Peter Zobel, Bækkeskov. Peter Oxholm Tillisch, Rosenfeldt. Gerner Wolff- Sneedorff, Engelholm. Peter Henrik Tesdorpf, Gjorslev Gods. I FSG har vi en del åbne spørgsmål. Hvad og hvor meget skal vi gøre ved sagen omkring et Gøngecenter? Arbejdstitlen er jo Gøngeland, men skal det være navnet? Hvad og hvordan boede Svend Gønge? Kunne man tænke sig, at vi fandt, flyttede og opførte et hus der kunne matche et hus, der lignede Svends? Flere steder i landet har frivillige arbejdet ihærdigt og omhyggeligt med lignende projekter. Hver på deres måde, og med mange ideer og mål. En del af vore folk i FSG drog en lørdag i november til Middelalderbyen i Brøndby. Vi havde en aftale med afdelingsleder, Jens Degerbøl. Byen er bygget op omkring et centralt placeret gadekær, omkring hvilket en del bulbyggede småhuse er placeret. Husene var enten tækkede med rør eller forsynet med bæverhaler på tagene. Alt smukt og idyllisk. Marianne Holst, Nysø. Regionsmedlem, Peter Madsen Rone Klint, Præstø. Marie Stærke, Køge kommune. Henrik Holmer, Vordingborg Kommune. Carsten Rasmussen, Næstved Kommune. Tidl. borgmester, Henning Jensen, Næstved Kommune. Poul Arne Nielsen, Stevns Kommune. Knud Erik Hansen, Faxe Kommune. I landsbyens periferi er opført en lille stavkirke. Fra den lille pamflet, som kan hentes i byen kan læses: Inspirationen til bygningen er hentet i Hedared i Vestgötaland i Sverige. Hedared stavkirke, som er opført så sent som i 1500, har samme mål som Middelalderlandsbyens kirke. Indvendig fremstår kirken hvidkalket med åben tagstol og brolægning af piksten. Det er hensigten med kirken senere skal forsynes med kalkmalerier. (Dette er sket, red.) Turen var særdeles givende for os alle. Erfaringer med myndigheder, hjælp fra frivillige samt økonomiske trængsler blev diskuteret og er nu ved at sætte sig hos os.

3 Tidl. borgmester, René Tuekær, Faxe Kommune. Tidl. folketingsmedlem, socialrådgiver, Hanne Reintoft Tidl. folketingskandidat Gina Øbakke, Generalløjnant, Kjeld Hillingsø Turistchef, Lars Nielsen Køge Kommune Museumsdirektør, Keld Møller Hansen Vordingborgmuseerne Bernd Dikau, Lohmen, Tyskland. Anders Pettersson, Osby Kommun. Viceborgmester, Erland Nilsson, Osby Kommun. Kultur och fritidschef, Tommy Johansson, Osby Kommun. Formand for Föreningen Snapphaneland, Hans Gardelid, Osby. Tidl. ordförande i Föreningen för Snapphanelandet, Marco van Brink, Osby. Formand for Hembygdsföreningen, Erik Ralsgård, Osby Magnus Augustsson fortæller Hvem er så denne Magnus Augustsson? Ja, at Magnus er svensk medborger kan vi jo næsten nok gætte os til. Specielt på de to esser i efternavnet. Men Magnus er overhovedet ikke hvem som helst! I sit civile daglige liv er han chauffør. Magnus kører ud med blomster! Til andre mennesker. I det gammel danske skånske område tæt på Osby. I sin frie tid er Magnus fotograf! Det meste af tiden stiller han skarpt på naturens mange smukke træk og underfundigheder. Magnus er ganske enkelt en kræsen og super begavelse på sit felt. Rigtig mange kender Magnus som fotograf til vor bog, Sydsjælland, i Gøngehøvdingens fodspor. Og så var det lige, at Cederborg Selskabet havde arrangeret et foredrag med Magnus som fortæller. (Carl August Cederborg, som oprindeligt var landmand, blev senere journalist og forfatter. Han udkom i 1899 med sin: Göingehöfdingen. I Danmark var Carit Etlar udkommet i 1853 med Gøngehøvdingen og i Carl August Cederborg 1855 med Dronningens Vagtmester.) Det foregik i Bjärnum Museum ved Hässleholm. Vi fik hele historien om hvorledes denne fantastiske bog blev til. Blandt andet var det væsentligt for Magnus, at der blev taget hensyn til alle årstider. Også i dette lys ser vi vor fælles historie, som Magnus sagde. Det tog lidt mere end et år at fotografere til denne bog. Vi kørte fra Lundby kl og var var tilbage i vore egne senge ca. kl. 24. En ganske stor oplevelse rigere! Og så kan endelig opfordre til at holde ind til dette interessante lokale museum, som rummer en flot samling af alle sager. Peter Sten Hansen, formanden for Cederselskabet samt Magnus. JB.

4 Peter Madsen fortæller Torsdag 8. november sad ca. 30 forventningsfulde mennesker, de fleste medlemmer af FSG, og ventede på endnu et arrangement. Vor ambassadør, tidl. borgmester i Præstø, regionrådsmedlem og vinbonde m.m. i Sydafrika, Peter Madsen ville fortælle om sit virke. Peter havde medbragt en masse flotte og spændende billeder. Først fik vi en beretning om hvordan han og familien siden 2001 har drevet et uddannelsestilbud, hvor unge kommer ind fra townships, og påbegynder et forløb, som på sigt skal føre dem ind i en egentlig uddannelse. Ca, 200 unge afrikanere er i gang med dette ad gangen. Denne udvikling blev egentlig startet, da Nelson Mandela fra ANC blev valgt som præsident. Hans mange år på Robben Island havde på forunderlig vis kun skærpet hans stærke ønske om et demokratisk samfund, hvor alle skal deltage, og alle skal tage ansvar. Det er et nyt og spændende samfund med en rivende udvikling. Selvfølgelig kom Peter også ind på sit erhverv inden for rejsebranchen. Vi så fabelagtig flotte naturscenerier. Også klip fra de mange fotosafarier, som Peter arrangerer fik vi del i. Og så er familien blevet vinbønder! Druen shiraz er grundlaget for en fin produktion. Jordbunden og klimaet er perfekt til vinproduktion. Hvorfor er det så, at vi ikke ser meget til vin fra disse egne? Jamen det gør vi da også i stigende grad. Men det lykkedes i stort omfang for franske myndigheder, at få blokeret for vinimport fra mange egne af verden, herunder Sydafrika og USA i en del år. Peter Madsen fortæller ivrigt... Den korteste del af foredraget var om arbejdet i regionsrådet. Det kender I jo alle fra pressen, så det ville bare være ret så kedeligt fortalte Peter Madsen. Med sig havde Peter også lidt vin fra sin farm. Alle der havde lyst fik en prøve på denne fremragende rødvin. Den var stærk og kraftig. En excellent vin til et middagsselskab. Tusind tak til Peter Madsen for virket som ambassadør for vor forening, og for en virkelig spændende aften. JB. Peter som kyper... P.s.: En af vore medlemmer har været på tur i Peter Madsens område. Herfra er en lille artikel i næste SN.

5 Ny café åbner i Lundby. Lørdag den 24. november åbner en ny café i Lundby. Det er projekt Snaphanen Café & Butik, der føjer en hyggelig café til sin virk- somhed. Siden 3. december har 2011 har Foreningen Snaphanen Café & Butik drevet Snaphanen Butik på adressen Lundby Hoved- gade 95 i Lundby. Butikken, der har åbent alle dage mellem 13 og 21, drives udelukkende ved hjælp af frivillig arbejdskraft og praktikanter fra den lokale ungdomsuddannelse STU-Sydsjælland. Fordi butikken er praktiksted for de unge elever fra STU-Sydsjælland har Socialministeriet støttet projektet med kroner over to år. Lørdag den 24. november åbner så café-delen af projektet, og caféen får til huse i nabolokalerne til butikken på Lundby Hovedgade 95. Dermed har Snaphanen Café & Butik sat liv i to tomme butikslokaler, som tidligere husede Lundby Kiosken og Lundby Apotek. Sidstnævnte flyttede til større lokaler på den anden side af Lundby Hovedgade, da Nordea nedlagde sin afdeling i Lundby. Snaphanen Café kommer den nye café til at hedde, og den vil i første omgang holde åbent torsdag til søndag fra kl Når der er tilstrækkeligt med frivillige udvider caféen åbningstiden med yderligere dage. Varesortimentet i butikken bliver kaffe i alle afskygninger, te og kager. Dertil vil man kunne købe en fadøl, almindelig øl, vand, vin og varme retter som Snaphane-burger, Gøngepizza og mange andre varme retter, som kreeres i samarbejde med Lundby Pizzeria, der er nabo til den nye café. Vi håber, at Snaphanen Café bliver et sted, hvor lokale borgere vil komme og få sig en kop kaffe og en kage og måske et let måltid mad i hyggelige omgivelser og med høflig og kompetent servering, siger formand for Snaphanen Café & Butik, Nils Glud. I caféen indrettes også en turistinformation, hvor der skal reklameres for egnens seværdigheder samt for seværdigheder i Lundbys venskabsbyer i Skåne og Nordtyskland, henholdsvis Lönsboda og Lohmen. Turistinformationen udstyres med en computer, så turister kan tjekke deres , når de besøger Snaphanen Café. Det bliver også muligt at holde holde sær-arrangementer i Snaphanen Café. Blandt andet er der planer om at lave aftener med levende musik og filmaftener, ligesom foreninger kan leje caféen til bestyrelsesarrangementer eller lignende. Snaphanen Café udsmykkes af lokale kunstnere, som på skift får lov til at præsentere deres værker. Ved åbningen er det den lokale kunstmaler Gitte Barbier, der har sine værker på væggene. Når både café og butik bruger navne som snaphane og gønge i markedsføringen skyldes det Lundbys særlige historie. Gøngehøvdingen Svend Poulsen, som huserede på Sydsjælland under svenskekrigene midt i 1600-tallet med sine snaphaner, boede i Lundby fra 1661 til sin død. Åbningen af Lundbys nye foretages af formand for Vordingborg Kommunes socialudvalg, Mette Høgh Christiansen. Og hun klipper snoren over lørdag den 24. november kl. 15. Snaphanen Café serverer gratis kaffe (der er frit valg blandt mange slags) og lagkage samt sandwich fra Derefter holder caféen åbent til kl. 21, som fremover fra torsdag til søndag Skulle der være nogle, der kunne tænke sig at være frivillig i Snaphanen Café, kan man henvende sig til Carsten Bruun på tlf og høre nærmere.

6 Og så en lille mail: Hej Jens og Peter! Jeg har lige set på Facebook, at Ann Jönsson er bleve udnævnt til årets yrkeskvinna: og jeg har lagt linket ind på Gøngemarkedets side på FB. Hilsen Jytte Høj Hammer. Og endnu en lille mail: Kære bestyrelse! Her er et klip som jeg har fra YouTube om Chr. 4: Mvh. Villy Lorich. Links til billedarkiver Gøngemarked 2010, Gøngemarked kostymer, Gøngefest 21.august 2010, Debatdag 6.nov 2010 Gøngemarked 2011, Gønger på Bakkebølle Strand Hold din næste fest i Medborgerhuset Lundby Medborgerhuset Lundby er rammen om Foreningen Svend Gønges mange møder. I Medborgerhuset Lundby kan du leje et fest eller mødelokale for fra 500 kroner. Vi har fleksibel udlejning, efter dine behov: Krostuen: 500 kr., Stor og lille sal: 2500 kr., Hele huset (stor og lille sal og krostuen) 3000 kr. Priserne er uden rengøring og depositum på 1000 kr. Med i lejen er adgang til køkken, service, udendørs terrasse og græsplæne, udendørs grill og to petanquebaner. Ring og hør nærmere på tlf Medborgerhuset Lundby Banevej 4, 4750 Lundby - 50 meter fra Lundby Station Hjemmeside:

Stor fest for Gøngehøvdingen i Lundby

Stor fest for Gøngehøvdingen i Lundby Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 27 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge August 2010 Pro honore patriae Stor fest for Gøngehøvdingen i Svend Gønge 400 år Møllergaarden 3, 4750

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 16 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Januar 2010 Pro honore patriae I dette nummer kan du læse om... Kaare Johannessen... Flere detaljer om 2010... Vigtige og interessante

Læs mere

Generalforsamling i Foreningen Svend Gønge

Generalforsamling i Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 55, Marts 2012 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Pro honore patriae Foreningen Svend Gønge Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004 Generalforsamling i Foreningen

Læs mere

Gøngemarkedet 2011 afholdes igen i Lundbyparken.

Gøngemarkedet 2011 afholdes igen i Lundbyparken. Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 45 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge August 2011 Pro honore patriae Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004 goenge@lundbyweb.dk www.syvsogne.dk

Læs mere

I dette nummer kan du læse om... Hanne Reintoft. Foreningen Svend Gønge. Seneste Nyt nr. 20 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge

I dette nummer kan du læse om... Hanne Reintoft. Foreningen Svend Gønge. Seneste Nyt nr. 20 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 20 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Marts 2010 Pro honore patriae... Hanne Rientoft... I dette nummer kan du læse om... Peter Henrik Tesdorpf... Foreningen Svend

Læs mere

Gøngeåret indtil nu...

Gøngeåret indtil nu... Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 28 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge September 2010 Pro honore patriae Gøngeåret indtil nu... Af Peter Sten Hansen Formand for Foreningen Svend

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt - Særnummer Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge April 2010 Pro honore patriae Foreningen Svend Gønge Indstilling til - Årets forening i Vordingborg Kommune 2009 Møllergaarden

Læs mere

Husk nu! Tag med på snaphanetur. Foreningen Svend Gønge. Seneste Nyt nr. 24 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge

Husk nu! Tag med på snaphanetur. Foreningen Svend Gønge. Seneste Nyt nr. 24 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 24 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Juni 2010 Pro honore patriae Husk nu! Det er jo på lørdag og søndag, at vi skal på det gigantiske og exorbitante

Læs mere

Generalforsamling 2011

Generalforsamling 2011 Foreningen Svend Gønge Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004 goenge@lundbyweb.dk Seneste Nyt nr. 38 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Marts 2011 Pro honore patriae Generalforsamling

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 44 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Juni 2011 Foreningen Svend Gønge Pro honore patriae Den perfekte gave til ham eller hende Fotobogen Sydsjælland - i Gøngehøvdingens

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 18 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Februar 2010 Pro honore patriae Roskildefreden... Mere om 2010... Debatdag... I dette nummer kan du læse om... Vigtige og interessante

Læs mere

I dette nummer kan du læse om...

I dette nummer kan du læse om... Seneste Nyt nr. 10 Foreningen Svend Gønge September 2009 Pro honore patriae I dette nummer kan du læse om... Gøngemarked 2009... Dialogmøde på Svend Gønge Skolen... Var Svend Gønge på kro her... Rubrikken...

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 17 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Januar 2010 Pro honore patriae Onsdag aften... Ny ambassadør... I dette nummer kan du læse om... Næste arrangement i 2010... Vigtige

Læs mere

Den demokratiske model og Generalforsamling

Den demokratiske model og Generalforsamling Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 35 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Februar 2011 Pro honore patriae Den demokratiske model og Generalforsamling Følgende er hentet fra Wikipedia:

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 33 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge December 2010 Foreningen Svend Gønge Pro honore patriae Snaphaner... Skånske Krig 1676-1679 oplevede nogle af de største og blodigste

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 36 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Februar 2011 Foreningen Svend Gønge Pro honore patriae Hverdagsliv på Gøngehøvdingens tid Foredraget på den ordinære generalforsamling

Læs mere

Siden sidst har vi haft ord. generalforsamling, Beretning. Foreningen Svend Gønge

Siden sidst har vi haft ord. generalforsamling, Beretning. Foreningen Svend Gønge Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 21 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge April 2010 Pro honore patriae Siden sidst har vi haft ord. generalforsamling, mandag den 22. marts 2010

Læs mere

I dette nummer kan du læse om...

I dette nummer kan du læse om... Seneste Nyt nr. 11 Foreningen Svend Gønge Oktober 2009 Pro honore patriae I dette nummer kan du læse om... Om at sy skønne dragter... Billeder på Brøderup Ungdomsskole... Vigtige og interessante datoer...

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Foreningen Svend Gønge Særnummer 9 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge August 2011 Pro honore patriae Christian den fjerde om sin ven Gøngehøvdingen Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.:

Læs mere

Foreningen Svend Gønge byder velkommen til to nye ambassadører...

Foreningen Svend Gønge byder velkommen til to nye ambassadører... Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 31 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge November 2010 Pro honore patriae Foreningen Svend Gønge byder velkommen til to nye ambassadører... Møllergaarden

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 32 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge November 2010 Foreningen Svend Gønge Pro honore patriae Svend Poulsens 400 års fødselsdag Medborgerhuset i Lundby 21. august 2010

Læs mere

I dette nummer kan du læse om... Gøngehøvdingens Sydsjælland Projektet Fotobogen. Foreningen Svend Gønge

I dette nummer kan du læse om... Gøngehøvdingens Sydsjælland Projektet Fotobogen. Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 14 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge November 2009 Pro honore patriae Fotobogen... Stormløbet... I dette nummer kan du læse om... Vigtige og interessante datoer...

Læs mere

Seneste Nyt nr. 4 Foreningen Svend Gønge

Seneste Nyt nr. 4 Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 4 Foreningen Svend Gønge April 2009 Foredrag: 60 var mødt op til foredrag i Kornmagasinet i Tappernøje. Medborgerhuset i Lundby: Ordinær generalforsamling i Foreningen Svend Gønge. Huskesedlen:

Læs mere

Til Snapphanemarked i Sibbarp

Til Snapphanemarked i Sibbarp Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 41 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Maj 2011 Pro honore patriae Til Snapphanemarked i Sibbarp Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004

Læs mere

Martin Dyrbye. Foreningen Svend Gønge. Nyhedsbrev, SN 86, Marts 2014 Foreningen Svend Gønge Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Pro honore patriae

Martin Dyrbye. Foreningen Svend Gønge. Nyhedsbrev, SN 86, Marts 2014 Foreningen Svend Gønge Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Pro honore patriae Foreningen Svend Gønge Nyhedsbrev, SN 86, Marts 2014 Foreningen Svend Gønge Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Pro honore patriae Martin Dyrbye Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004 goenge@syvsogne.dk

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 26 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Juli 2010 Foreningen Svend Gønge Pro honore patriae 400 års fødselsdagsfest Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004 goenge@lundbyweb.dk

Læs mere

Program for Gøngemarked 2014

Program for Gøngemarked 2014 Program for Gøngemarked 2014 Oplev teaterstykket om Lykkes fald Kaj Lykke var en af Danmarks rigeste og mægtigste mænd i 1600-tallet. Men så kom levemanden til at fornærme Danmarks dronning, Sofie Amalie.

Læs mere

Gønltemarked i Lundby

Gønltemarked i Lundby Gønltemarked i Lundby 17.-18. august '--Lørdag og søndag kl. 10-17 i Lundby-Parken 4750 Lundby Arrangører: [!J - [!J Foreningen Svend Gønge, ~ -.- Borgerforeningen Lundby, I Medborgerhuset Lundby [!J Læs

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Nyhedsbrev, SN 135, Maj 2018 Foreningen Svend Gønge Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Pro honore patriae Foreningen Svend Gønge Svinøvej 42, 4750 Lundby Tlf.: 4074 1870 Skriv til formanden: jens@hallqvist.dk

Læs mere

Foreningen Svend Gønge. Nyhedsbrev, SN 92, Januar 2015 Foreningen Svend Gønge Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Pro honore patriae

Foreningen Svend Gønge. Nyhedsbrev, SN 92, Januar 2015 Foreningen Svend Gønge Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Pro honore patriae Foreningen Svend Gønge Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004 goenge@syvsogne.dk www.syvsogne.dk Bestyrelse: Nyhedsbrev, SN 92, Januar 2015 Foreningen Svend Gønge Stiftet onsdag den 12. juni 2008

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Foreningen Svend Gønge Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004 goenge@lundbyweb.dk www.syvsogne.dk Bestyrelse: Formand: Peter Sten Hansen Næstformand: Villy Lorich Kasserer: Jens Hallqvist Sekretær:

Læs mere

Gøngeudflugt til Sønderjylland

Gøngeudflugt til Sønderjylland Nyhedsbrev, SN 81, December 2013 Foreningen Svend Gønge Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Pro honore patriae Foreningen Svend Gønge Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004 goenge@syvsogne.dk www.syvsogne.dk

Læs mere

Gøngemarked. Lørdag-søndag august. Åbent begge dage kl

Gøngemarked. Lørdag-søndag august. Åbent begge dage kl Gøngemarked 2011 ilundby Lørdag-søndag 20.-21. august Historisk 1600talsmarked med: Historiske håndværksboder Kamplege Musketerer og Drabanter Sortkrudtskytter Gøngehøvdingen, Kulsoen og mange andre historiske

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Særnummer Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Maj 2010 Pro honore patriae Foreningen Svend Gønge Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004 goenge@lundbyweb.dk www.lundbyweb.dk Bestyrelse:

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Nyhedsbrev, SN 119, April 2017 Foreningen Svend Gønge Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Pro honore patriae Foreningen Svend Gønge Svinøvej 42, 4750 Lundby Tlf.: 4074 1870 jens@hallqvist.dk www.svend-goenge.dk

Læs mere

Seneste Nyt (SN) fra Foreningen Svend Gønge - Nr april Gøngemarked 2013 bliver en stor oplevelse

Seneste Nyt (SN) fra Foreningen Svend Gønge - Nr april Gøngemarked 2013 bliver en stor oplevelse PRO HONORE PATRIAE Seneste Nyt (SN) fra Foreningen Svend Gønge - Nr. 74-14. april 2013 PRO HONORE PATRIAE Foreningen Svend Gønge Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004 goenge@syvsogne.dk www.syvsogne.dk

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Bolsjekognings sæt Udlejes for 30 kr. pr. dag eller 50 kr. for en weekend. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Æresport (Gratis) Udlånes, står ved

Læs mere

Arrangementer/aktiviteter 2015.

Arrangementer/aktiviteter 2015. Arrangementer/aktiviteter 2015. Generalforsamling og foredrag om flygtningene i Grove-Gedhuslejrene efter 2. verdenskrig Torsdag den 26. marts afholder Lokalhistorisk Forening sin årlige generalforsamling

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Januar/Februar 2019 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.30-16.00 Tirsdag kl. 9.30-15.00 Onsdag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Snaphøner heltinder i livets tjeneste Forfatter Ann Jönsson Forlag: Foreningen Svend Gønge

Snaphøner heltinder i livets tjeneste Forfatter Ann Jönsson Forlag: Foreningen Svend Gønge Nyhedsbrev, SN 80, November 2013 Foreningen Svend Gønge Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Pro honore patriae Foreningen Svend Gønge Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004 goenge@syvsogne.dk www.syvsogne.dk

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 20 stk. Havefakler højde 1,2 meter udlejes for 10 kr. pr. stk. uden Olie Henv. til Hans Madsen Tlf. 21 27 85 95 Bolsjekogningssæt udlejes for 30 kr. pr.

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Seneste Nyt nr. 23 Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Foreningen Svend Gønge Juni 2010 Foreningen Svend Gønge Pro honore patriae Gøngemarked 2010 19. & 20. juni Møllergaarden 3, 4750 Lundby Tlf.: 6130 1004

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henv. til Poul Erik Jepsen Tlf. 42 79 19 78 Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Æresport Helt ny udlånes Henv.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have.

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Rådhuset er bygget i 1881-1883. Men der har været rådhus på pladsen i 400 år. Bag facaden er den nye tilbygning fra 1950 erne

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Nyhedsbrev, SN 146, April 2019 Foreningen Svend Gønge Foreningen Svend Gønge Svinøvej 42, 4750 Lundby Tlf.: 4074 1870 Skriv til formanden: jens@hallqvist.dk Hjemmesiden: www.svend-goenge.dk Bente v. d.

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom 2016-2 1 Siden sidst. Tirsdag den 19. januar: Foredrag på friskolen i samarbejde med Nutidens Husmødre, Foreningen Norden, Friskolen og Lokalhistorisk Forening.

Læs mere

Indholdsfortegnelse Lejearealer Side 2. Leje af store sal, høje sal og lille sal Side 3. Leje af grafiksal og væg 1 og 2 Side 4.

Indholdsfortegnelse Lejearealer Side 2. Leje af store sal, høje sal og lille sal Side 3. Leje af grafiksal og væg 1 og 2 Side 4. Indholdsfortegnelse Lejearealer Side 2. Leje af store sal, høje sal og lille sal Side 3. Leje af grafiksal og væg 1 og 2 Side 4. Leje af designsal Side 5. Leje af hele huset Praktiske oplysninger Side

Læs mere

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 Så er FOA Senior Klub igen klar med et nyt program for 2014. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vore arrangementer i seniorklubben og Velkommen til

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d Øverst: Surprise fejring i salen af Karins 60 - års dag torsdag formiddag. Karin blev hyldet af hele skolen for sit fantastisk hjertevarme væsen Til venstre: Karin i Lesotho i forrige uge. Stort til lykke

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

KULTURKALENDER. Det sker i Brøndby. Esplanadeparken, Brøndby Strand

KULTURKALENDER. Det sker i Brøndby. Esplanadeparken, Brøndby Strand KULTURKALENDER JUNI 2014 Det sker i Brøndby Fredag den 13. juni til og med søndag den 15. juni, KulturWeekend 2014 Esplanadeparken, Brøndby Strand Kulturkalender juni 2014 Det sker i Brønd KULTURKALENDER

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2019 sydvestjylland Liv med vilje Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentharristhomsen@outlook.dk

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 04/06/19

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 04/06/19 ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 04/06/19 Walk & talk ved Kongeåen Søndag den 2. maj var der inviteret til en dejlig gåtur i naturen langs Kongeåen og sådan et tilbud kunne jeg selvfølgelig ikke modstå. Vi

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Baglandets nyhedsbrev 2019

Baglandets nyhedsbrev 2019 Baglandets nyhedsbrev 2019 Kære medlem af Baglandet, Vadehavscentrets støtteforening. Hermed lidt nyt fra Baglandet og om årets arrangementer. Vadehavscentrets kulturudstilling åbnede i dagene omkring

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 29. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2018

BØLGEBRYDEREN. 29. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2018 BØLGEBRYDEREN 29. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2018 Læs inde i bladet: HUSK JULEBANKO 6. DECEMBER SUCCESRIG STUDIETUR TIL MØN PRODUKTNYHEDER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. April. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. April. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger April Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00 Torsdag

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Foreningen Svend Gønge

Foreningen Svend Gønge Nyhedsbrev, SN 130, Januar 2018 Foreningen Svend Gønge Stiftet onsdag den 12. juni 2008 Pro honore patriae Foreningen Svend Gønge Svinøvej 42, 4750 Lundby Tlf.: 4074 1870 Skriv til formanden: jens@hallqvist.dk

Læs mere

Afstande: Santiagopilgrimme. Foreningen af Danske. Den danske Pilgrimsrute Nordsjælland 4-4 Ballerup - Roskilde. Ballerup kirke

Afstande: Santiagopilgrimme. Foreningen af Danske. Den danske Pilgrimsrute Nordsjælland 4-4 Ballerup - Roskilde. Ballerup kirke Den danske Pilgrimsrute Nordsjælland 4-4 Ballerup - Roskilde Ruterne er ved at blive kortlagt til GPS, smartphones og tablets. Disse kort vil efterhånden kunne hentes på nettet. Søg Den danske Pilgrimsrute

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Du sidder nu med beretningen for 2016. Endnu et år er gået. Når du nu læser dette, så tænk over hvor meget du støtter for kun 200 kr. om året. Ud over hvad

Læs mere

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER.

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Nyhedsbrev 40 maj 2014. Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Vi har taget afsked efter mange års godt samarbejde

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 16.-23. april 2014 1 Onsdag den 16. april 2014 Rejsen til Marokko er denne gang noget anderledes. Emelie og Denni har været i Marokko som UngLeder i godt tre

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Tapet i gangen: Er sat i værk. Det skal ligne en udendørsgade, der skal tapet op og males så værkstederne ligner huse.

Tapet i gangen: Er sat i værk. Det skal ligne en udendørsgade, der skal tapet op og males så værkstederne ligner huse. Returadresse Aktivitet Syd AktivitetsCenter Skjern, Nygade 48, 6900 Skjern Referat Brugerrådsmøde AktivitetsCenter Skjern Mødedato Torsdag d. 28. marts 2019 Mødetid kl. 9.30 12 Mødested AktivitetsCenter

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2017 til sommer Alle mennesker med demens,

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2017 til sommer Alle mennesker med demens, CAFÈ SOMMERFUGLEN Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro Program: Sommer 2017 til sommer 2018 Alle mennesker med demens, hukommelsesproblemer og lignende og deres pårørende, venner og frivillige er velkomne

Læs mere

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING EFTERÅR 2015 LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING ...FØLG OS PÅ FACEBOOK Slægtsforskercafé Udflugt til Viborg Museum Vi tager på udflugt til Viborg

Læs mere