Referat fra d. 10/ klokken 19.00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra d. 10/11-2014 klokken 19.00"

Transkript

1 Referat fra d. 10/ klokken Til stede: Andreas Thingvad Simon Koefoed Andersen Kim Kofoed Nielsen Pil Sørensen Christian Christiansen Kristian Jensen Simon Pham Camilla Kjeldbjerg Rikke Kofoed 0404 Peter Gkatsos 1011 Emilie Nyborg 1705 Kristian Revsbæk 2304 Nanna Hagstrøm Ikke til stede: Mikkel Munch Jensen Gæster: Morten køkken 26 Formand: Næstformand: Kasserer: Referent: Ordstyrer: Andreas Thingvad Simon Koefoed Simon Pham Simon Koefoed Andreas Thingvad FASTPUNKT: TJEK ÅRSPLANEN (under rådet formalia i dropbox) Nøgler til bordtennis i fællesbygningen (Morten kk 26) Beboerne er ikke hjemme i tidsrummet, hvor det ellers er angivet det skulle være muligt. Bordtennis bordet bliver ikke rigtig brugt. Køkken 26 vil gerne videregive nøglen. Rådet undersøger om Cafe-udvalget gerne vil overtage nøglen posten. Kristian tager det op med CAFU.

2 Netværksudvalget: Wifi forventes færdig sidst i november. Nye fiber moduler og switche sat op. Mangler at sætte access points og fysisk at trække ledninger. Hosting af hjemmeside samt mailing liste: Forslag fra beboer om at benytte mailchimp Forslag Mikkel Johnsen: Kig på hosting hos dreamhost.com 54kr/md Her kan det hele hostes samt der er plugin til wordpress (dette bruges til mailing lister vi pt. bruger). Rasmus hoster lige nu pbk.dk Mikkel hoster lige nu beboer.pbk.dk denne benyttes af værelsesfordeleren. NU har fået to nye medlemmer. Andreas snakker med PKS om betaling for hosting af hjemmeside hos dreamhost.com og kontakter herefter Kristian Kure. Få lavet en mail til teltansvarlig: telt@pbk.dk Åbent hus (Nanna) Problemer med teknikken og der var gået koks i det med busserne. Der kunne derfor ikke vises billeder med mere på åbent hus. Det var ellers meningen at busserne skulle rundt til de kollegier uden for DTU. Men ellers er det forløbet godt deltagere til åbent hus arrangementet. Akut numre i nødstilfælde 1) Ved akutte skader på kollegiet 2) Ronalds private nummer til kontakt inden for rimelige tidspunkter i weekenden God samtale med PKS og Ronald om hvad vi kan/må gøre i forhold til at bestille nødshåndværkere m.m. TDC resulterede i vandskade. Ronald kunne ikke kontaktes (han vil vist nok heller ikke kontaktes); Jørgen Rønne blev kontaktet i stedet. Det skal diskuteres med Jørgen hvilke ting der er akutte, og hvilke der er vent til i morgen. Vandskader er et kendt eksempel Andreas snakker med Ronald og Jørgen Rønne om at få Ronalds nummer samt i hvilke tilfælde han må kontaktes og hvornår ekstern kan kontaktes. FASTPUNKT: SVAR TIL KOLLEGIANERE (om tilskud osv.) Ansøgning om bloktilskud Bloktilskud er på samlet kr. årligt. Denne er delt op i to puljer, som ansøges to gange om året: 1. oktober, samt 1. april. Resten af beløbet som ikke er brugt overføres til anden pulje. Det er muligt at søge beløb på over kr. Dette er markedsført på beboermøde.

3 Det skal på hjemmesiden. Rygning på kollegiet (Andreas) På beboermødet blev det besluttet at indføre rygestop indendørs på kollegiet. Dette skal fremadrettet indgå i de lejekontrakter, som PKS laver (gælder altså for fremtidige indflyttere). Det kommer til at indgå i kontrakterne fra nytår. PKS har foreslået at der ikke må ryges i en afstand af 5 meter fra bygning. Det er foreslået PKS at sætte dette ned til 3 meter. Kano-hjulsæt Beboer er fraflyttet. Hvad gør vi fremover for at undgå det? Vi beslutter at køkken 15 dækker halvdelen af prisen for det mistede hjul, mens rådets vedligeholdelse konto tager halvdelen af den. Opdatering af kontrakt sker på køkket 15. Der skal tilføjes CPR-nummer og desuden skal det fulde navn angives. Et kørekort kan lægges ved lån af kano, som kan tilbageholdes hvis der mangler noget ved tilbagelevering. Halvdelen af beløbet for det mistede hjulsæt er refunderet. Køkken 15 udarbejder en ny kontrakt Motionsrum+Studierum Studierummet aflåses i barens åbningstimer af Cafu, som kan kontaktes hvis den er låst udenfor barens åbningstider. Teltansvarlig Kim overdrager posten som teltansvarlig til Kristian Revsbæk. Simon Pham kigger på kontrakt for denne overdragelse. Beboerråd og suppleanter Andreas snakker med PKS omkring konstituering angående beboeråds-medlemmer samt suppleanter. Vi skal have styr på hvornår repræsentanter vælges ind og hvor længe man er valgt ind. I forhold til stemmeret. KAF (Andreas) Vi går over til Dansk digital center og får BOXER løsningen. Skal der laves et infomøde for beboere, hvor dansk digital center kommer ud og snakker på kollegiet? Andreas har snakket med dem om at de sætter op i december så det nye system kan køre inden jul. DDC er kommet med et tilbud fra Boxer om at man kan få oprettelse og modtagerboks gratis hvis man melder sig til inden året er omme. Dropbox (Kim) Vi har nu flere nye som skal på dropbox. Kan vi gøre flere til owner? Hjemmeside

4 Kim kigger på om vi kan lave en news på forsiden af pbk.dk Der er ikke lys inde på værelset ved indflytning. Facebook Skal vi have lukket facebook-gruppen, så folk udefra ikke kan se ting som er postet. Vi lukker facebookgruppen på prøve og ser hvordan det fungerer. Kim lukker facebook gruppen. Pil tilføjer folk til facebook Ny teltansvarlig Hvem overtager og hvad med evt. kontrakt. Simon Pham snakker med Kim angående hvor lang tid han bruger / har brugt som teltansvarlig. Nye instruktioner ( Andreas + Simon) Ronald ønsker kopier af sedlen om brandsikkerhedsreglerne så han selv kan sætte den op hvor den mangler. Ronald har fået den Nye sedler om affaldssortering fordi de ikke bliver læst og det til dels skyldes at de er gamle og er ved at falde fra hinanden. Gerne med mange billeder. Området med metalaffald benyttes fortsat til dette. Container til dåser behøves ikke, da disse kan smides i den store container som håndsorteres. Simon + Andreas står for at få ordnet disse sedler. Nyindflytterseddel (Christian) og Kristian oversætter til engelsk. Christian har nogle rettelser til sedlen. Tilføj WIFI i beskrivelsen. Pris på nøglen (i skrivende stund). Vasker: sæbe er inkluderet og man kan ikke benytte egen sæbe. Allergi-venlig sæbe og alt det andet. Opdaterer omkring TV-signal så det passer med efter nytår. Slet det med støvsugerposer under viskestykkeskift. Der er mulighed for at få lys-pærer på gang og værelse. Aktivliste (Simon og Andreas) Opdateret men mangler at blive hængt op. Denne sendes også til Cafu. Vaskemaskiner Ronald er ved at undersøge med LM10 om vi kan få ny bruger til nyindflyttere. Der ønskes både informationer på dansk og engelsk angående sæbedoseringen (allergivenlig osv.) Mangelfuld information om de forskellige tilvalg af sæber.

5 Nanna snakker med Ronald om at få informationer om sæben. Nyindflytterfesten (Kristian) Det bliver sensation white tema. Campingvogn & Udenlandsk bil Kim har kontaktet politiet. Politiet vil komme og afhente campingvognen og bilen. Bilen er muligvis allerede afhentet? PKS har fundet ophugger til campingvogn: Vi har fået et tilbud fra en ophugger som gerne vil fjerne den for 1.875,00 kr. inkl. Moms. Det er i orden, men sørg lige for at få afklaret med Politiet, at det ikke kommer til at koste kollegiet noget eller at få oplyst, hvor meget det i givet fald kommer til at koste. Jeg kan nemlig ikke forestille mig, at de kan sørge for, at den bliver afhentet kvit og frit medmindre de kan se hvem senest registrerede ejer og således opkræve denne for afhentningen. - PKS Fremlejemand (Simon) Andreas snakker med Jørgen Rønne om denne post. Kan PKS hjælpe med denne post og kan Ronald evt. hjælpe med at syne værelser i forbindelse med fremleje? Camilla slår stillingen op på facebook. Posten skal helst besættes pr. 1 december. Erik Steens madlegat (Christian) Dette bliver den 22. november. >Vi tager ud og spiser og drikker øl. Måske på Kokkedal slot Skal vi tage på restaurant og i byen? Penge for pant Pengene er modtaget Beboermøde Grill fest for rådet og frivillige blev godkendt på beboermøde (1000 kr. årligt). På beboermødet blev der sat 1000 kr. af til motionsrummet, som går til: afspritning, papir, skraldeposer og toilet papir. Der blev desuden sat et engangsbeløb af på 5000 kr. til motionsrummet. Hvoraf 821,59 går til refundering, som motionsrumsudvalget har anvendt udover budgettet.

6 PKS bestyrelsesmøde Der må meget gerne være en repræsentant fra Bergsøe. DFK møde Hvis Andreas eller Simon ikke kan deltage, spørges der om andre fra rådet har lyst til at deltage. Værkstedansvarlig post(andreas) Skal rådet i samarbejde med Ronald overtage dette? Dette vil give beboerne mulighed for et større tidsrum, hvor værktøj kan lånes. Ronald har indvilget i at man kan hente nøglen hos ham mellem 12 og 13. Det besluttes at posten fortsætter som den har gjort. Forslag om registrering af udstyr i værkstedsskabet. Det er vigtigt at det bliver registreret, hvem som låner udstyr, hvad, og at det bliver afleveret tilbage. Værkstedsansvarlig laver et sæt alene til reparation af cykel (akut sæt), dermed haves alt udstyret samlet i en box til små reparationer af cykel. Kristian Revsbæk undersøger mulighed samt udstyr til akut sæt (kun værktøj). Valgdebat på kollegiet Christian kontakter politiker. Beboermøde i fremtiden Beboermøder kan fremover skiftes mellem tirsdag og onsdag. Ved at være i god tid, vil det være muligt fremover at rykke baren så den ligger efter beboermødet. Eksamensro sedler Nanna printer sedler ud og sætter op. Opsætning kan evt. gøres samtidig med at aktivlister deles ud. Stilleperiode i forbindelse med eksamenslæsning starter fra d. 6 december.

7 Næste Rådsmøde: onsdag d. 3 december kl Kage: Mikkel, tidligere: Pil, Andreas Rådstelefon: Kristian, tidligere: Simon Koefoed, Andreas Thingvad Facebook-event Roller i rådet Kim Telt, Hjemmeside, Dropbox Nanna Åbent Hus-repræsentant, KKO Christian Mailansvarlig Andreas DFK, Formand, Bestyrelsen, KAF Simon Pham Kasserer Simon Koefoed Næstformand, KAF, Referent, Bestyrelsen, Kalender Camilla Åbent Hus-repræsentant, Facebook-ansvarlig Kristian KKO, NU-kontakt, CAFU-kontakt Pil Brandinspektion Peter Inspektør-kontakt Kristian Revsbæk Brandinspektion Rikke Kofoed Oversætter til engelsk

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146

Læs mere

Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen

Læs mere

Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00

Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00 Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00 Til stede: Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Kristian Jensen 1013 2424 8202 Simon Pham 1504

Læs mere

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Kristian Jensen 1013

Læs mere

Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Mikkel Munch Jensen

Læs mere

Referat til d. 10/02-2015 klokken 19.00

Referat til d. 10/02-2015 klokken 19.00 Referat til d. 10/02-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Kristian Jensen 1013 2424 8202 Simon Pham 1504

Læs mere

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Simon Pham 1504 3118 2893 Bjarke Heesche 1602 2060 8393 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Christian

Læs mere

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Til stede: Simon Pham 1504 4259 8128 Morten Schnack 411 6177 7868 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Camilla Kjeldberg 1508 2773 7566 Kristian Jensen 1013 2424

Læs mere

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Referat d. 02/06-2013 klokken 16

Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Morten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Fornitz 2507 2243 5821 Bjarke Heesche 1602 2060

Læs mere

Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30

Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30 Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30 Til stede: Morten Schnack 411 6177 7868 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Simon Kofoed Andersen 3008

Læs mere

Referat til d. 17/ klokken 19.30

Referat til d. 17/ klokken 19.30 Referat til d. 17/06-2014 klokken 19.30 Til stede: Morten Schnack 411 3147 1032 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606

Læs mere

Referat til d. 06/05-2014 klokken 19.30

Referat til d. 06/05-2014 klokken 19.30 Referat til d. 06/05-2014 klkken 19.30 Til stede: Mrten Schnack 411 3147 1032 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simn Kfed Andersen 3008 4245 7508 Simn Pham 1504 4259 8128 Kim

Læs mere

Rådsmøde d. 01/05-2013

Rådsmøde d. 01/05-2013 Rådsmøde d. 01/05-2013 Til stede: Jhanne Jensen 1607 2857 2399 Mrten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Frnitz 2507 2243 5821 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Bjarke Heesche

Læs mere

Referat fra beboermøde 21/10-2014 kl. 19.30

Referat fra beboermøde 21/10-2014 kl. 19.30 Referat fra beboermøde 21/10-2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Formalia: a. Valg af dirigent Rådet foreslår beboerrådsformand Andreas Tingvad, 3004. Vedtaget. b. Valg af referent Rådet foreslår rådsmedlem Christian

Læs mere

Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Jacob 8C, Janni 6D, Jesper 4C, Mads 15C. Rådsmedlemmer afbud Kristian 7A, Thea 1D. Suppleanter til stede Claus 6B, Tobias

Læs mere

Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Mads H. Hansen (MHH), 15C Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt

Læs mere

Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde REFERAT 29-11-2012 20:00 TT:MM FÆLLESRUMMET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Nissen Almindeligt bestyrelsesmøde Forening af kollegianer på Damager kollegiet Anne Johnson

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde REFERAT 13-11-12 20:00 TT:MM TAIS LEJLIGHED N. STUE 12 MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Nissen Almindeligt bestyrelsesmøde Forening af kollegianer på Damager kollegiet Anne Johnson

Læs mere

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær)

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) Referat fra bestyrelsesmøde d. 21. August 2014 Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Rådsmedlemmer afbud Suppleanter til stede Suppleanter afbud Andre til stede Janni 6D, Jesper 4C, Kristian 7A, Mads 15C

Læs mere

Referat fra d. 8/09-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 8/09-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 8/09-2014 klokken 19.00 Til stede: Morten Schnack 411 3147 1032 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606

Læs mere

Dagsorden for kollegierådsmøde Den kl16.00

Dagsorden for kollegierådsmøde Den kl16.00 Dagsorden for kollegierådsmøde Den 22-08-2018 kl16.00 1. Fremmødte. Thomas 1131, Amanda og Martin 2011, Jette 1341, Peter 1340. 2. Gæster. Motionsudvalget 3. Afstemning om lukkede punkter. Lukket punkt

Læs mere

KABS13 møde 31/10-2013

KABS13 møde 31/10-2013 1. Formalia KABS13 møde 31/10-2013 i. Referent: Kirstrand ii. Ordstyrer:Vinge iii. Tilstedeliste: 1. Vinge 2. Kirstrand 3. Legenden 4. Norge 5. Igor 6. Boyshower 7. kanna 8. Christina 9. Mejbritt 10. Ciabatta

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Rådsmøde den 5/5 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 5/5 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 5/5 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Birte Martin (BM) 18A Mark Anderson (MA) 14D Sidsel Marie Andersen

Læs mere

Referat af kollegianerrådsmøde Den kl17.30

Referat af kollegianerrådsmøde Den kl17.30 Referat af kollegianerrådsmøde Den 11-04-2018 kl17.30 1. Fremmødte. Thomas 1131, Christina 3128, Peter, 1340, Amanda og Martin 2011, Hans- Christian (HC) 3311, Jette 1341. 2. Gæster. David Klinker Hansen

Læs mere

Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders M Madsen (AMM) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Stefan Elmsted Jensen (SEJ) Jakob Becker Kirkegaard (JBK) Sidsel Marie Andersen

Læs mere

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00 Referat af beboermøde 20/10 2015 kl. 19.00 1. Mødet åbnes 1.1. Valg af dirigent og referent Referent: Daniel Dirigent: Karoline 1.2. Årsberetning v/formand for beboerrådet Formandens beretning Hvor Vi

Læs mere

Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Sidsel Marie Andersen (SA) 19B Randi Larsen (RL) 11A Kenneth Hytting

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-01-2018 Møde deltagere: Berit, Sophie, Morten, Jens, Regitze, Kasper, Claus Ikke tilstede:, Christian

Læs mere

Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Henrik Mortensen () Stefan Elmsted Jensen (SEJ) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Jakob Lorentzen (JL) Pernille D. Larsen (PDL) Jakob

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat for kollegierådsmøde Den kl19.00

Referat for kollegierådsmøde Den kl19.00 Referat for kollegierådsmøde Den 29-01-2018 kl19.00 1. Fremmødte. Thomas 1131, Christina 3128, Hans-Christian (HC) 3322, Amanda 2011, Martin 2011, Line 2020, Peter 1340 2. Gæster. Martin Jakobsen 3346

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 04-12-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. december 2014 klokken 18:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Tais Sandal Nissen, Mikkel Kristensen, Anne Johnson, Simon Smetana Christensen

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Tais Sandal Nissen, Mikkel Kristensen, Anne Johnson, Simon Smetana Christensen Bestyrelsesmøde REFERAT 29.08.2013 20:00 22:00 SIMONS LEJLIGHED 12 N ST. 9 MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Almindelig bestyrelsesmøde Forening af kollegianer på Damager kollegiet

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

Rådsmøde den 4/12 2007 kl. 18:30 i Centerbygningen

Rådsmøde den 4/12 2007 kl. 18:30 i Centerbygningen Rådsmøde den 4/12 2007 kl. 18:30 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders Møller Madsen Randi Larsen Sidsel Marie Andersen Mark Anderson Birte Martin Kenneth H. Larsen Rådsmedlemmer ikke til stede:

Læs mere

Rådsmøde den 9/8 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 9/8 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 9/8 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Henrik Mortensen (HHM) Stefan Elmsted Jensen (SEJ) Pernille D. Larsen (PDL) Anders M Madsen (AMM) Rådsmedlemmer ikke til stede:

Læs mere

1. +Formalia: Antal deltagere skrevet på sedlen. 1. Valg af dirigent - Godkendt med en blank stemme. Joachim. Bach

1. +Formalia: Antal deltagere skrevet på sedlen. 1. Valg af dirigent - Godkendt med en blank stemme. Joachim. Bach 1. +Formalia: Antal deltagere skrevet på sedlen. 1. Valg af dirigent - Godkendt med en blank stemme. Joachim. Bach 2. Valg af referent - Godkendt med en blank stemme. Pil H. Sørensen 3. Deltagere Vær.

Læs mere

Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet

Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet 1. Valg af dirigent Tanja 2. Valg af referent Helene 7, 3, 13 3. Godkendelse af tidspunkt for mødeindkaldelse 4. Godkendelse af dagsorden 5. Bestyrelsens

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 8611 0288 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Revideret medio marts 2019 Velkommen Du skal snart flytte

Læs mere

Referat af kollegierådsmøde Den kl19.00

Referat af kollegierådsmøde Den kl19.00 Referat af kollegierådsmøde Den 19-02-2018 kl19.00 1. Fremmødte. Christina 3128, Hans-Christian 3322, Line 2020, Peter 1340, Thomas 1131, Martin og Amanda 2011. 2. Gæster. Josefine Sevald 1243. 3. Afstemning

Læs mere

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus.

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus. 18. juni 2013 Fremmødt: Parbæk, Daniel, Kåre, Thorup, Steffen, Kathrine, Baagøe Afbud: Yvonne, Bo, Kappers Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter

Læs mere

Rådsmøde den 6/11 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6/11 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6/11 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Henrik Mortensen (HHM) Anders M Madsen (AMM) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Jakob Lærke Lorentzen (JLL) Rådsmedlemmer ikke til stede:

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde REFERAT 27.02.2014 20:00 22:40 MØDESTED: FÆLLSESRUMMET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandahl Nielsen Bestyrelsesmøde Tais Sandahl Nielsen Henrik Bendtsen TIDTAGER DELTAGERE

Læs mere

Rådsmøde den 6. januar 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6. januar 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6. januar 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Claus Bang (CBG), 11B Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Jacob H. S. Rasmussen (JSR), 8C Kristian Fredslund (KF), 7A Mads Housø

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. november 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer

Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer Fremmødte: Theis Palm Julie Ottesen Lena Marie Hybschmann Line Søderberg Degn Kasper Klose Bak Siw Søby Rasmussen Mødets referent: Lena Marie Hybschmann

Læs mere

Borgerforening. Vagn på skybe

Borgerforening. Vagn på skybe Referat: 1. Opfølgning af sidste møde : legetårn, sand, økonomi Det er aftalt at regningen for det nye legetårn og diverse udgifter til sand mm. Betales dels ved 1500,- fra Drivhuset og resten deles mellem

Læs mere

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud!

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud! REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 3/12 2012. Tilstede: Susanne Jacobsen (nr. 115), Jonas Espensen (nr. 271), Lene Bech (nr. 181), Thora B. Pedersen (nr. 175) og suppleanterne: Ernst Kaanbjerg (nr. 259)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23

Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23 Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23 Mandag d. 23 November kl. 19:00 Afholdt hos Nickie Myrdalstræde 70B, 9220 Aalborg Øst Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman Larsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Bestyrelsesmøde REFERAT 21.11.2013 20:00-22:00 SIMONS LEJLIGHED MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Almindelig bestyrelsesmøde Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Anne

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Bemærkninger til sidste ref: Referatet for gf siger at kasseren opfodre til at revisoren skal have en flaske rødvin og chokolade. dette er selvfølgelig den tidligere kassere Dato: 22. oktober 2013 Det

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 11. december kl 11.00 hos Nina. 1) Formalia a ) Tilstedeværende Morten, Jon, Nina, Valentin, Peter b ) Valg af referent 2) Siden sidst Peter Severin Rasmussen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 86 11 02 88 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Velkommen Du skal snart flytte ind i kollegiet i Det

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 12-12-2017 Møde deltagere: Berit, Christian,, Sophie, Morten Ikke tilstede:, Jens, Regitze, Kasper

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 19.06.2014 Tidspunkt: 19.00-21:30 Mødested: Fællesrummet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 19.06.2014 Tidspunkt: 19.00-21:30 Mødested: Fællesrummet Bestyrelsesmøde Referat Dato: 19.06.2014 Tidspunkt: 19.00-21:30 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Torsdag den 6. september 2012 Sted: Haraldsgade 47 (Morten) Tid: 17.30 Afbud/Forsinkelser: Rikke (orlov), Camilla (orlov), Line (Højskole) 1. Velkomst

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 18. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare 1. Velkomst 2. Valg af referent & ordstyrer Anja er referent og Elin er ordstyrer 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende Præsentationsrunde

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 24.

Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 24. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Fællesmøde d. 28. april 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 28. april 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 28. april 2011, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Karsten 4-53 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Bille 6-31 og David 16-90

Læs mere

Selve arrangementet i detaljer

Selve arrangementet i detaljer Selve arrangementet i detaljer Tidspunkt Hvilket Ansvarlig i 2015 Ting der kan laves før løbet Skilte skal ses efter og der skal også laves nogle nye. Bages kage 8 stk. Sponsor gave skal hentes hos Spejder

Læs mere

Rådsmøde den 10/11 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 10/11 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 10/11 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Sidsel Marie Andersen (SA) 19B Randi Larsen (RL) 11A Kenneth Hytting

Læs mere

Referat af ordinært beboermøde d. 28. februar 2007

Referat af ordinært beboermøde d. 28. februar 2007 Referat af ordinært beboermøde d. 28. februar 2007 Fremmødte: - Christian F5 - Bjarke F11 - Camilla E6 - Thomas E11 - Bjørn G3 1. Valg af dirigent Bjarke Ikke mødt: Christian B4 Referent: Camilla E6 2.

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde REFERAT 07.05.2013 20:00 22:40 FÆLLESRUMMET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais sandal Nissen Normal Forening af kollegianer på Damager Kollegiet Anne Johnson TIDTAGER DELTAGERE

Læs mere

Referat for kollegierådsmøde Den kl15.00

Referat for kollegierådsmøde Den kl15.00 Referat for kollegierådsmøde Den 11-03-2018 kl15.00 1. Fremmødte Thomas 1131, Christina 3128, Peter 1340, Martin og Amanda 2011 2. Gæster. Anders Christoffersen 3130 3. Afstemning om lukkede punkter (lukket

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Tilstede: Anders, Petur, Carsten, Rasmus, Hanne, Annika, Mattias, Thomas, Fønss, Lykke. Referent: Annika Munch 1. Valg af referent til næste møde Hvis Hanne ikke er på ferie

Læs mere

Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 9 d. 26. Juni 2019 Kl

Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 9 d. 26. Juni 2019 Kl Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 9 d. 26. Juni 2019 Kl.19.00 22.00 HUSK AT KIM MILTON DELTAGER FRA 19.00-19.30 Forventede deltagere: Lasse Wilson, Zahir Bashir( kom under pkt.2), Thomas Rasmussen, Maria

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Foreningen for kollegianer på damager kollegiet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Foreningen for kollegianer på damager kollegiet Bestyrelsesmøde REFERAT 23.01.2013 20:00 TT:MM TAIS LEJLIGHED MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Almindelig Bestyrelsesmøde Foreningen for kollegianer på damager kollegiet Anne

Læs mere

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde Rådsmøde den 09/08 2010 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Marie V. Oxfeldt 7D Mads H. Hansen 15C Cecilie Vej-Hansen 19C Dennis Schwartz Knap 20b Solvej Hansen 15F Jesper Bøgsted 16A

Læs mere

1. Valg af referent og dirigent Referent: RL Dirigent: LGA

1. Valg af referent og dirigent Referent: RL Dirigent: LGA Rådsmøde den 15/12 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Randi Larsen (RL) 11A Bettina Jørgensen () 20F Kasper Ønstergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen

Læs mere

HANDLINGSPUNKTER ANSVARLIG DEADLINEDATOER

HANDLINGSPUNKTER ANSVARLIG DEADLINEDATOER Bestyrelsesmøde REFERAT 21.02.2013 18:00 21:00 TROELS LEJLIGHED 12F ST -3 MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Almindelig Bestyrelsesmøde Forening af kollegianer på Damager Kollegiet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk Fremmødt: Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Bestyrelsesmøde REFERAT 17-07-12 20:00 22:00 FÆLLESRUMMET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Casper Hansen Bestyrelsesmøde Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Anne Johnson TIDTAGER -

Læs mere

Teknisk Kollegium i Horsens

Teknisk Kollegium i Horsens Velkommen til Teknisk Kollegium i Horsens Velkommen Vi byder dig velkommen til Teknisk kollegium og håber du vil befinde dig godt blandt de øvrige beboere. Her i folderen er en del praktiske informationer

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Procedure for etablering af nye aktiviteter

Procedure for etablering af nye aktiviteter Procedure for etablering af nye aktiviteter Styregruppen for døgninstitutioner Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 1 2. Første kontakt.... 1 3. Samarbejdsaftalen... 2 4. køreplan... 3 5. rekruttering af

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: Lasse Rørbæk, formand (LR) Rasmus Lundgaard Christensen, næstformand (RL) Paw Leon Andersen, kasserer (PA) Andreas

Læs mere

KABS13 møde 7/2 2013

KABS13 møde 7/2 2013 1. Formalia a. Referent: Gugliotta b. Ordstyrer: Igor c. Tilstedeliste: 1. Maag 2. Gugliotta 3. Toke 4. Igor 5. Sissel 6. Susanne 7. Christina 8. Norge 9. Trunte 10. Legenden 11. Gearstang 12. ChristianE

Læs mere

Velkommen til MC-Hedetroldene

Velkommen til MC-Hedetroldene Velkommen til MC-Hedetroldene BESTYRELSE Formand: Paco 97 19 45 45 22 84 54 50 Pacolene@gmail.com Næstformand: Sus 50 40 73 26 s.bossen@tdcadsl.dk Kasser / Webmaster: Lindy 97 37 14 80 50 74 83 25 Lindykpetersen@mail.dk

Læs mere

Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen

Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Mads H. Hansen (MHH), 15C Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt Oxfeldt

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter.

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter. Referat 19.04.15 1.formalia 1.1 valg af ordstyrer og referent Rikke og Cate 1.2 godkendelse af dagsorden og referat accepteret 2. konstituering 2.1 valg af formand Anders Storm stiller op. Storm bliver

Læs mere

KABS13 møde 16/5-2013

KABS13 møde 16/5-2013 1. Formalia KABS13 møde 16/5-2013 a. referent: Hammerbak b. ordstyrer Mike c. tilstedeliste: i. Hammerbak ii. Norge iii. Christiane iv. Igor v. Dahl vi. Caroline vii. Boyshower viii. Kirstrand ix. Chris

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl i mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl i mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl. 19.00 i mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Ole Søndergaard (OS), Jonas Brandenburg (JB), Sabrina Jørgensen (SJ), Peter

Læs mere

Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Eventuelt: Kris 21-11 har et punkt angående manglende løn til kassereren.

Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Eventuelt: Kris 21-11 har et punkt angående manglende løn til kassereren. Fællesmøde d. 19. 02 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Phillip 16-2 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Annika 15-8 og Ali 21-76 4) Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent.

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 2. Valg af to stemmetællere Hvem der blev stemmetæller fik referenten desværre ikke noteret ned. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat overdragelsesmøde 12.10.13, kl. 13.00 i frokoststuen DGH

Referat overdragelsesmøde 12.10.13, kl. 13.00 i frokoststuen DGH Referat overdragelsesmøde 12.10.13, kl. 13.00 i frokoststuen DGH 1. Velkomst 2. Valg af næstformand 3. Events, arrangører og belønninger 4. Praktiske oplysninger a. Nøgle og alarm til huset b. Avalaks

Læs mere