Begge vores suppleanter valgte at genopstille på selve årsmødet og uden modkandidater.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Begge vores suppleanter valgte at genopstille på selve årsmødet og uden modkandidater."

Transkript

1 Årsberetning 2016 Raceledelsens årsberetning for 2016 Valget 2015 Valget til raceledelsen i 2015 blev atter et fredsvalg, idet Kresten Henriksen og Susanne Tillge valgte at genopstille og da der ikke var andre opstillede, blev de valgt. Begge vores suppleanter valgte at genopstille på selve årsmødet og uden modkandidater. Suppleanter blev: 1. suppleant Dot Preil 2. suppleant Lisa Nørgaard Raceledelsen ved ikke, hvordan manglende opstilling af kandidater skal tolkes, men umiddelbart er der vel kun to muligheder enten er medlemmerne tilfredse med raceledelsens arbejde eller også mangler der kampånd hos vores medlemmer. Raceledelsen vil under alle omstændigheder gerne opfordre både jer, der er mødt op på årsmødet samt resten af medlemmerne til at melde sig fremadrettet, så I kan være med til at præge racens udvikling og retning. Raceledelsens konstituering Formand: Christian Brix Søndergaard Næstformand: Kresten Henriksen Kasserer: Annette Jakobsen Sekretær: Randi Pedersen Medlem: Susanne Tillge Webmaster: Annette Jakobsen Begge suppleanter har deltaget aktivt på vores møder. Mødeaktivitet Raceledelsen har afholdt 3 face-to-face møder og 2 telefonmøder. Raceledelsen har været i kontakt med Raceledelsen for Golden om at genoptage samarbejdet, vi forventer at holde møde med dem i foråret Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse. Det seneste afholdte møde den 4. oktober 2016 med de øvrige racer og DRK s bestyrelse fremhæves her i beretningen, da drøftelserne på mødet berører racens aktiviteter.

2 Følgende punkter blev behandlet: Den videre proces vedr. eventuel begrænsning af vildtforbruget DRK s Markprøveudvalg fremkom på mødet den 4. oktober 2016 med forslag til anvendelse af vildt på prøverne. På dette møde var der en diskussion mellem racerne og bestyrelsen omkring det etiske aspekt ved begrænsningen af vildt. Dette synspunkt blev på mødet ikke anerkendt af bestyrelsen. Racerne ønskede at drøfte forslaget i de enkelte raceledelser. Markprøveudvalget fastsatte en frist til den 1. december 2016 for indsendelse af kommentarer fra racerne og oplyste at disse kommentarer først ville blive behandlet i det nye år. Raceledelsen gav på mødet udtryk for, at man ikke fandt denne procedure for acceptabel. Efter en drøftelse i raceledelsen har raceledelsen indsendt følgende kommentarer til Markprøveudvalget: Begynderklasse: Der anvendes følgende vildt - duer, hønsefugle, svømmeænder - og ingen kanin. Prøven afvikles med 2 enkelt markeringer (vand og land) Frit søg, hvor der skal hentes 3 stk. vildt ud af 5 stk. udlagte. Søget bør gøres anderledes, så det ikke er et spørgsmål om bare at løbe og finde, men næsearbejdet bør vægtes højt. Åben Klasse: Der anvendes følgende vildt - duer, hønsefugle, svømmeænder og kanin. Prøven afvikles med 1 dobbelt markering og 1 enkelt markering (vand og land) 1 dirigering Frit søg, hvor antallet af vildt begrænses til 4 stk. vildt, der skal hentes ud af 10 stk. udlagte. Hundene afprøves momentvis sammen på et mindre antal stykker vildt. Næsearbejdet og samarbejdet skal vægtes højt. Vinderklasse: Ingen anvendelse af vildt, finalen på RM kan evt. afvikles på vildt. Der bruges vildt på prøver som ikke må forhandles ifølge gældende lovgivning. Raceledelsen mener ikke, at den praksis, der følges nu, er holdbar. Lovgivningen, hvad angår salg af vildt, skal overholdes med de arter, der må handles. Raceledelsen forventer, at der inden den nye markprøvesæson 2017 foreligger et underskrevet svar fra SVANA (som administrerer alt jagt- og vildtforvaltningens lovgivning) om retningslinierne for brug af andet vildt, som er jagtbart, men som ikke må handles samt om der foreligger en accept for handel med denne form for vildt. Svaret bør tilgå samtlige raceledelser og regioner. Raceledelsen for Flatcoated forventer, at der fra MU/DRK s bestyrelsen vil være et øget fokus på de etiske regler ang. jagt og anvendelse af vildt på vores prøver i fremtiden.

3 A-prøver - DRK afholder disse (Punkt fra Labrador) Raceledelsen gav udtryk for, at vi ønsker at afholde egne A-prøver. Antal af prøver i racerne - B-prøver og WT (Punkt fra Labrador) Raceledelsen holder fast i det nuværende antal B-prøver og WT for racen. Afholdelse af racearrangementer i August/regionssamarbejde i den forbindelse (Punkt fra Curly) Angående racearrangementer har Curly flere gange oplevet at blive afvist af en region, når de har spurgt om terræn til afholdelse af deres arrangementer. Raceledelsen finder det ikke i orden, at en region kan sige nej til en race. Det seneste nye i raceledelsens kamp for vores race er, at der er fremsat forslag på Labradors Årsmøde om, at deres raceledelse skal kæmpe for, at alle A-prøve bliver åbne for alle racer altså ingen A-prøver i raceregi fremadrettet. Desuden er det med stor bekymring, at vi læser de forslag som raceledelsen for Labrador fremsætter på deres årsmøde Jeg vil sige tak til den øvrige raceledelse for nogle gode og konstruktive diskussioner. Debat og meningsudvekslinger er en god måde at flytte ting på. Aktiviteter Vi har haft et højt aktivitetsniveau. Det blev bl.a. til: 2 B-prøver 3 WT er, hvoraf vi har måtte aflyse 1 pga. manglende tilmelding. 1 Uoff. WT 2 Udstillinger 1 træningstræf 2 A-prøver (1 Åben A og 1 Vinder A) Nordisk Mesterskab afvikles som WT (hold) og Vinder A (individuelt) Racearrangementer Vores forårsarrangement blev afholdt den 9. og 10. april på Stenlille Jagtforenings dejlige terræn. B-prøven blev afholdt den 9. april med Palle Ingemann som prøveledere og med dommerne Flemming Nøhr, Lars Mertz og Hanne Søndenbroe. Der blev ligeledes afholdt kvalifikationsprøve. Susanne Tillge dømte eksteriøret og Kresten Henriksen tog sig af arbejdsdelen. Udstilling blev afholdt den 10. april med Anne-Mette Storr som udstillingsleder og med dommer Marie Carlson (SV). Efterårsarrangementet blev afholdt i Nordjylland hos Anette og Jens Peter Larsen den 27. og 28. august. Udstillingen blev afholdt den 27. august med Jette Søndergaard som udstillingsleder og dommer var Jane Jones (UK).

4 Markprøven blev afholdt den 28. august med Anette Larsen som prøveleder og med dommerne Anders Mølgaard, Birgitte Larsen, Jesper Bromerholm og Lars Nørgaard. Der blev ligeledes afholdt kvalifikationsprøve. Jane Jones dømte eksteriøret og Lars Nørgaard dømte arbejdsdelen. A-Prøver Der er blevet afholdt 1 Åben A og 1 Vinder A. Åben A blev afholdt på Faurskov den 21. oktober med Christian Brix Søndergaard som prøveleder og Anders Mølgaard som dommer. En hund opnåede 1.pr og blev på dagen DKCH(J) Vinder A blev afholdt på Faurskov den 12. januar med Christian Brix Søndergaard som prøveleder og Flemming Roed og Anders Mølgaard som dommere. 3 blev placeret 1. og 2. vinder med CK. Nordisk Mesterskab Nordisk Mesterskab både for hold og individuelt blev afholdt i Sønderjylland. Begge dage var Christian Brix Søndergaard prøveleder og dommere begge dage var Flemming Roed og Anders Mølgaard Holdmesterskabet blev afviklet som WT i Hønning Plantage. For 8. år i træk løb Sverige med sejren, nr. 2 Norge, nr. 3 Finland og sidst Danmark. Kun fire hunde bestod WTén. Det individuelle mesterskab blev afholdt på Scharkenborg som Vinder A. Her blev 3 placeret, de 2 første med CK. Det danske hold bestod af: Jiggers Tarka Lovely Falcon/ført af Per Rethmeir Munkhavens Almo Thyra/ført af Hans Jørgen Bilstrup Flat-Hunters Jagwen Billie Jean/ført af Mickey Kofoed Jensen Flathounds Everlasting Flame/ført af Ole Munch Pedersen Der var stor ros af arrangementet fra vores nordiske naboer. Nordisk Mesterskab 2017 afholdes i Finland. Racedyst Der var i år kun tilmeldt hold fra Jylland til racedysten. Sjælland deltog ikke pga. manglende deltagere. Det jyske hold blev nr.2 og bestod af: Munkehavens Almo Thyra/ført af Hans Jørgen Bilstrup Thaismuldertasja/ført af Erik Stampe Bromerholm s A Black Jade/ført af Jesper Bromerholm Tovholder var Anette Larsen. Tak til alle deltagerne for at vise vores race ved disse arrangementer.

5 Træningstræf Den august blev der afholdt Træningstræf på Fyn med deltagelse af 21 hunde i alderen 16 uger til 9 år og med både nye og gamle hundefører. Til arrangementet var lejet en spejderhytte med plads til alle og plads til campingvogn og telt. Terræn til træningen var det fantastiske Phønix-området i Tarup-Davinde, hvor der er muligheder for alle former for træning. Som instruktører til træningstræffet var inviteret Per Rethmeier og Preben Jørgensen, som begge fik stor ros af deltagerne. Træning foregik lørdag fra kl og igen søndag fra kl Der var fuldforplejning under træningstræffet og weekenden blev afsluttet søndag med grillpølser og en stor tak til instruktørerne. Stor ros fra deltagerne og med opfordring til raceledelsen, at træningstræf bliver en fast aktivitet for racen hvert år. WT Det blev til 2 WT er: 1. WT blev afholdt på Clausholm Slot med prøveleder Sven Aage Vinter og dommerne Kaj Falk Andreasen, Fin Mikkelsen og Peder Riemenschneider 2. WT. Skulle have været afholdt midt i september, men vi valgte at aflyse pga. alt for få tilmeldinger. 3. WT blev afholdt sammen med NM og var kun åben for begynder og åben klasse, prøveleder var Christian Brix Søndergaard og dommerne var Kresten Henriksen og Gitte Roed Vi havde også uofficielle klasser på den 1. WT. Champion Racen har i 2016 fået følgende nye champions: DKCH(J) Child of Hope Be Refreshed by Pepsi DKCH Starworkers Voice of A Legend DKCH Nerelius Let s Get Wild Årets hunde 2016 Årets Flatcoated Child of Hope Be Refreshed by Pepsi Årets Flatcoated på udstilling Starworkers Read My Lips Årets Flatcoated på markprøve Munkhavens Almo Thyra

6 Opdrætterudvalg Særskilt årsberetning er vedlagt. Status Antallet af stambogsførte hvalpe har været 222, hvoraf 8 hunde var importeret. En lille tilbagegang forhold til 2015, som var på 241, hvoraf 11 var importeret. Antal medlemmer er 454 mod 448 i 2015, så atter en lille fremgang. Afslutningsvis for 2016 Raceledelsen vil gerne takke alle, som har gjort en indsats for at sikre gennemførelsen af de mange arrangementer og forskellige tiltag. Uden hjælpere - ingen aktiviteter, uden deltagere - ingen at lave aktiviteter for. Vi ønsker derfor at takke hjælpere, instruktører, dommere, terrænværter, prøve- og udstillingsledere, DRK s sekretariat, sponsorer, webmaster samt alle, der har repræsenteret racen i en eller anden sammenhæng i årets løb. Sidst, men ikke mindst ønsker vi at takke alle, der har deltaget og støttet op om de forskellige aktiviteter. Fremtidige aktiviteter 2017 Den 30. januar 2017 Vinder A - Faurskov Den 4. februar Årsmøde Den 19. marts Working Test - Vestsjælland Den 8. april Racearrangement - Markprøve-B - Sydjylland Den 9. april Racearrangement - Udstilling Sydjylland Den 26. august Racearrangement - Udstilling - Sydsjælland Den 27. august Markprøve-B - Sydsjælland Den 9. september Working test Fyn Efterår Åben A

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet Årsberetning 2017 Raceledelsens årsberetning for 2017 Valget 2017 Valget til raceledelsen i 2017 blev atter et fredsvalg, idet Christian Brix Søndergaard valgte at genopstille og da der ikke var andre

Læs mere

Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse.

Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse. Årsberetning 2015 Raceledelsens årsberetningen for 2015 Valget 2014 Ved valget til raceledelsen i 2014 var der ikke kommet kandidater, så både det sidste medlem af raceledelsen samt suppleanter skulle

Læs mere

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg.

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Årsberetning 2014 Raceledelsens årsberetningen for 2014: Valget 2013 Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Suppleanter blev valgt

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 27. maj 2013 Kl.: 15.00-20.30 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Afbud: Dot Preil, Bjarke Mortensen Referat A. Underskrivelse af referater Følgende referater blev underskrevet:

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Å rsmøde Fjeldsted Skovkro.

Å rsmøde Fjeldsted Skovkro. Å rsmøde 29.01.2011. Fjeldsted Skovkro. Deltagere fra Raceledelsen: Christian Brix Søndergaard (CBS), Kresten Henriksen (KH), Johnny Eckhaus (JE), Anette Nielsen (AN), Randi Pedersen (RP). Stemmeberettigede

Læs mere

Raceledelsens beretning for året 2014

Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsen for Labrador Retriever, kom for klubåret 2014, til at bestå af Connie Svane Petersen, Henrik Hansen, Peter Bloch, Camilla Juelsgaard, Lise Møller Frandsen,

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Referater fra tidligere møder blev godkendt og skrevet under.

Referater fra tidligere møder blev godkendt og skrevet under. Dagsorden Face 2 Face møde Raceledelsen, Madam Bagger 24-09-2009. Deltagere RCL: Christian Brix Søndergård (CBS), Kristian Kristensen (KK), Johnny Eskhaus (JE), Annika Christiansen (AC), Randi Pedersen

Læs mere

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ)

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ) Referat af RKU møde Regionerne og racerne 19-09-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Claus Jensen (CJ) Keld Jørgensen

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2011 Dato: 04.04.2011 Sted: Hanne Jensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Susanne

Læs mere

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt.

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt. UDKAST til referat af RKU møde 09-05-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Keld Kongsted Frank Graversen (FG) Henrik

Læs mere

Markprøve B Sydjylland Spjarupgaard d. 20. august Prøveleder Marianne Ankjær havde bestilt flot vejr i et særdeles smukt terræn.

Markprøve B Sydjylland Spjarupgaard d. 20. august Prøveleder Marianne Ankjær havde bestilt flot vejr i et særdeles smukt terræn. Markprøve B Sydjylland Spjarupgaard d. 20. august 2011 Prøveleder Marianne Ankjær havde bestilt flot vejr i et særdeles smukt terræn. Marianne Ankjær indledte parolen med at ønske dommer i begynderklassen,

Læs mere

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Svend - Erik. Medlemstal er rundsendt. Taget til efterretning

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Svend - Erik. Medlemstal er rundsendt. Taget til efterretning Regionsledelsesmøde nr. 4 den 29. juni 2015 Hos Svend -Erik kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Hartvigsen Fraværende: Punkt

Læs mere

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen.

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen. Regionsledelsesmøde nr. 3 den 29. april 2015 Hos Lars Lynggaard Jensen kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Michael Rousau (

Læs mere

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård.

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. 1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. Til mødet var: Henrik Hansen, Camilla Juelsgaard, Connie Svane, Thorleif Rigenstrup, Peter Bloch og Helle Golstrup, ref.. Afbud fra:

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Å rsmøde for Flatcoat

Å rsmøde for Flatcoat Å rsmøde for Flatcoat 26.01.2013 Tid og sted: Fjeldsted Skov Kro, Fyn, kl.13.30 Deltagere fra Raceledelsen: Christian Brix Søndergaard (CBS), Kresten Henriksen (KH), Annette Jakobsen (AJ), Jesper Hvidt

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Deltagere: Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Keld Kongsted, Jette Hartvigsen Fraværende:

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup.

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Regionsledelsesmøde nr.4 2016 18. APRIL 2016 kl. 18.00 Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Deltagere: Charlotte Staun, Flemming Roed, Jan Henriksen, Per Rethmeier, Thore Grøndahl, Rikke Andersen,

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

Referat af møde mellem raceledelserne og bestyrelsen for DRK.

Referat af møde mellem raceledelserne og bestyrelsen for DRK. Referat af møde mellem raceledelserne og bestyrelsen for DRK. 4. oktober 2016 kl. 18.00 Mødested:Fraugde Fritidscenter Deltagere fra BE: Steen Ludvigsen, Henrik Jørgensen, Connie Svane og Susanne Wærling

Læs mere

Årsberetning for Golden Raceledelsen 2013

Årsberetning for Golden Raceledelsen 2013 Årsberetning for Golden Raceledelsen 2013 Raceledelsen(RL) for Golden Retriever bestod ved årets start af 5 medlemmer og 2 suppleanter, og havde konstitueret sig som følgende: Konstituering Formand: Laila

Læs mere

4. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Mødet er beslutningsdygtigt, da mindst 2/3 af udvalget er til stede.

4. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Mødet er beslutningsdygtigt, da mindst 2/3 af udvalget er til stede. Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 1-2019 Dato: 13-03-2019 Sted: Fraugde fritidscenter Deltagere RKU: Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Charlotte Stentoft Nielsen (CSN) Michael Andersen (MA)

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2015 Dato: 8. april 2015 Sted: HJ Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Per. 11 nye medlemmer i sidste måned.

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Per. 11 nye medlemmer i sidste måned. Regionsledelsesmøde nr.5 den 24. august 2015 Hos Per Møllegyde 28, 6100 Haderslev, kl. 18.00 Deltagere: Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Jette Hartvigsen Fraværende:

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen På årsmødet den 19. januar 2012 blev Helle B. Engelsen og Mette Stubkjær valgt til regionsledelsen. Maj Britt Kring blev 1. suppleant. Der var desværre ikke muligt

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 Årsmøde Region Midtjylland 16.1.2013 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 1. Valg af dirigent Jon Andersen 2. Valg af referent Ane Gleerup 3. Valg af mindst 2 stemmetællere Egon Andersen Kirsten Vestergaard

Læs mere

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 VALG/KONSTITUERING: Raceledelsens valgresultat ved valget december 2007 gav nyvalg til Marlene Birkebæk og

Læs mere

Anerkendt apporteringsprøve SKIVE 2016

Anerkendt apporteringsprøve SKIVE 2016 RACEDYST Anerkendt apporteringsprøve SKIVE 2016 Velkommen Danmarks Jægerforbund byder dig hermed velkommen til Racedyst i 2016 anerkendt apporteringsprøve, som afvikles i Skive Jagtforening, Svansøvej

Læs mere

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid.

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid. Ledelsens beretning for 2013. Ledelsen På årsmødet den 16. januar 2013 blev Ane Gleerup, Claus Christensen og Jens Andersen valgt til regionsledelsen. Anne Marie Henriksen blev valgt som 1. suppleant.

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 14-05-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Ingen. Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 14-05-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Ingen. Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 14-05-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Hanne Søndenbroe (HS) Annika Christiansen (AC) Anders Steffensen (AS) Frank Graversen

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

Marbæk - Retrieveren 2017

Marbæk - Retrieveren 2017 Marbæk - Retrieveren 2017 Dansk Retriever Klub - Region Sydjylland. Lørdag d. 04/02-2017 afholdt Region Sydjylland årets første C-prøve i Marbæk plantage. Det var startskuddet til endnu et godt år med

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Søndenbroe HS

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Søndenbroe HS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2014 Dato: 02-06-2014 Sted: Hanne Søndenbroe HS Deltagere: Susanne Wærling SW Hanne Jensen HJ Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Preben Arenfeldt PA Bent

Læs mere

Referat fra ledelsesmøde d

Referat fra ledelsesmøde d Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 på Aulum Kro Deltagere: Egon Andersen, Helle Engelsen, Kristian Kristensen, Anne Marie Henriksen, Rie Jøhnke, Mette Stubkjær Afbud:

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2014. Dato: 16-09-2014. Deltagere: RKU: Gert William Knudsen (GWK)

Emne: Møde nr. 3-2014. Dato: 16-09-2014. Deltagere: RKU: Gert William Knudsen (GWK) 1 Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 3-2014 Dato: 16-09-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: RKU: Christian Christensen (CC) Hanne Søndenbroe (HS) Annika Christiansen (AC) Anders Steffensen (AS) Frank

Læs mere

Mødet med racer og bestyrelsen onsdag den 21.september 2011.

Mødet med racer og bestyrelsen onsdag den 21.september 2011. Mødet med racer og bestyrelsen onsdag den 21.september 2011. Deltagere: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Bodil Jensen, Kirsten Lilholm, Birger Knudsen, Marlene Birkebæk, Charlotte Lia, Henrik

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2018 ved generalforsamlingen 24. februar 2019

Bestyrelsens beretning for 2018 ved generalforsamlingen 24. februar 2019 Bestyrelsens beretning for 208 ved generalforsamlingen 24. februar 20 Denne beretning og generalforsamling runder et på mange måder travlt og til tider frustrerende år for DRKs bestyrelse. Bestyrelsen

Læs mere

Årsberetning fra bestyrelsen for året 2014

Årsberetning fra bestyrelsen for året 2014 Årsberetning fra bestyrelsen for året 2014 Dansk Retriever Klub har i 2014 mistet tre markante personligheder, Lise Bay, Lissi Bauder og Johnny Henriksen. Alle tre har med hver deres personlighed og indsats

Læs mere

Golden Raceledelsen, årsberetning for 2006. Årsmøde søndag d. 28. januar 2007 kl. 13.30

Golden Raceledelsen, årsberetning for 2006. Årsmøde søndag d. 28. januar 2007 kl. 13.30 Golden Raceledelsen, årsberetning for 2006 Årsmøde søndag d. 28. januar 2007 kl. 13.30 Sted: Korsør vandrehjem "Svenstrupgaard", Svenstrup Strandvej 3, 4220 Korsør. Raceledelsen for Golden Retriever har

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 21-05-2013 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup (MU)

Læs mere

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl. 18.00 Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Status på skud - orientering om en næsten umulig problematik

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2015 Dato: 2. marts 2015 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Bent Schwartzbach BS Dennis Voxted DV Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Beretninger for 2014 fra Region Østjyllands 4 aktivitetsudvalg. Markprøveudvalget

Beretninger for 2014 fra Region Østjyllands 4 aktivitetsudvalg. Markprøveudvalget Beretninger for 2014 fra Region Østjyllands 4 aktivitetsudvalg Markprøveudvalget Udvalget fik i 2014 3 nye medlemmer - Morten Jakobsen, Svend Aage Vinter og Tommy Madsen. Henrik Hansen påtog sig opgaven

Læs mere

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ.

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. A. Valg af dirigent: På raceledelsens vegne, foreslog Lisbeth Bech, - K.K. Jensen,

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Ledelsens beretning for 2017.

Ledelsens beretning for 2017. Ledelsens beretning for 2017. Regionsledelsen (RL) Da der blev afholdt årsmøde den 19. januar i 2017, var der som sædvanlig lagt op til valghandling til ledelsen. Jens Andersen, Ane Gleerup og Jette Mikkelstrup

Læs mere

Anni Holm Nielsen, Hanne Hansen, Lene Sørensen, Tina Seligmann blev valgt.

Anni Holm Nielsen, Hanne Hansen, Lene Sørensen, Tina Seligmann blev valgt. DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat for 2012. Emne: Årsmøde 2013 Dato: 23-01-2013 Sted: Referent: Ådalens skole, afd. Nord. Frederikssund Hanne Jensen Fordeling: Dirigent, regionsledelsen, sekretariat

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2011 Dato: 08-08-2011 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Sonja Larsen SL Susanne

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA

Emne: Møde nr Dato: Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2014 Dato: 01-04-2014 Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Deltagere: Susanne Wærling SW Hanne Jensen HJ Louise Munchaus Adsbøl LA Hanne Søndenbroe HS Fraværende:

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Region Østjylland. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Mødet er beslutningsdygtigt, da mindst 2/3 af udvalget er til stede.

Region Østjylland. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Mødet er beslutningsdygtigt, da mindst 2/3 af udvalget er til stede. Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 3-2016 Dato: 15-09-2016 Sted: Fraugde fritidscenter Deltagere RKU: Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Jørgen Falk (JF) Lena Andreasen (LA) Anders Steffensen

Læs mere

Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00

Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00 Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00 Sønder Bygade 9 Grejs 7100 Vejle 1. Til stede og godkendelse af referat fra 4. maj 2017 Kenth Lange, Casper Raahede, Hans Petter Lauridsen, Anders B.

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2015 Dato: 7. december 2015 Sted: KL Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Preben Arenfeldt PA Kai Lübcke

Læs mere

Referat. Punkt: 1. Valg af ordstyrer: Torben Lund blev valgt. 2. Godkendelse af referatet d. 18/12-17: Godkendt. 3. Nyt fra formanden:

Referat. Punkt: 1. Valg af ordstyrer: Torben Lund blev valgt. 2. Godkendelse af referatet d. 18/12-17: Godkendt. 3. Nyt fra formanden: Referat Punkt: 1. Valg af ordstyrer: Torben Lund blev valgt 2. Godkendelse af referatet d. 18/12-17: Godkendt 3. Nyt fra formanden: Gevær ansøgning: Ansøgningen og køb af nye gevær er godkendt. Lærke Hein

Læs mere

Regionsledelsens beretning for 2016.

Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsen (RL) Da årsmødet blev afholdt den 21. januar 2016 trådte Helle Engelsen tilbage som regionsleder, og ønskede ikke genvalg. Kirsten Vestergaard var ordinært

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium.

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Nærværende samarbejdsaftale er baseret på vedtægterne for Dansk Retriever Klub samt en revidering af dokumenterne Samarbejdsaftale

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2015 Dato: 2. november 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Preben

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Preben Arenfeldt PA

Emne: Møde nr Dato: Sted: Preben Arenfeldt PA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2012 Dato: 07-05-2012 Sted: Preben Arenfeldt PA Deltagere: Preben Arenfeldt Hanne Jensen Susanne Wærling Hanne Søndenbroe Kai Lübcke Sonja Larsen Bent

Læs mere

Referat af raceledelsen for flatcoatet retrievers årsmøde på Fraugdegård :

Referat af raceledelsen for flatcoatet retrievers årsmøde på Fraugdegård : Referat af raceledelsen for flatcoatet retrievers årsmøde på Fraugdegård 25-1-2009: Raceledelsens formand, Christian Brix Søndergaard (CBS), bød alle velkomne og konstaterede at 14 medlemmer var mødt op

Læs mere

Køn: H Race: Labrador Retriever Født: 4/ Farve: Sort Indavlsgrad: 0% (Beregnet på 3 generationer) HD: A AD: 0

Køn: H Race: Labrador Retriever Født: 4/ Farve: Sort Indavlsgrad: 0% (Beregnet på 3 generationer) HD: A AD: 0 Hundens navn: Spider Regnr: DK12073/2009 Køn: H Race: Retriever Født: 4/6-2009 Farve: Sort Indavlsgrad: 0% (Beregnet på 3 generationer) HD: A AD: 0 Mors aner Fars aner Hundens far: Rosso 05394/2006 HD:A

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Emne: Møde nr. 5-2013. Dato: 13-08-2013. Sted: Preben Arenfeldt PA

Emne: Møde nr. 5-2013. Dato: 13-08-2013. Sted: Preben Arenfeldt PA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2013 Dato: 13-08-2013 Sted: Preben Arenfeldt PA Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr 5 den 6.juni 2016 hos Per kl

Referat. Regionsledelsesmøde nr 5 den 6.juni 2016 hos Per kl Regionsledelsesmøde nr 5 den 6.juni 2016 hos Per kl. 18.00 Deltagere, Jan Henriksen, Flemming Roed, Per Rethmeier, Charlotte Staun, Grethe Lausen, Jette Hartvigsen Fraværende: Rikke Andersen, Thore Grøndahl,

Læs mere

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise. Dato: Start:

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise. Dato: Start: Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise Dato: 2017-05-10 Start: Slut: Deltagere: Afbud: Pkt. 1: Valg af ordstyrer Pkt. 2: Godkendelse af referat fra forrige møde. Pkt 3: Godkendelse af referat

Læs mere

Emne: Møde nr. 9-2013. Dato: 03-12-2013. Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr. 9-2013. Dato: 03-12-2013. Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2013 Dato: 03-12-2013 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr 3 den 24 februar 2016 Hos Grethe Lausen kl

Referat. Regionsledelsesmøde nr 3 den 24 februar 2016 Hos Grethe Lausen kl Regionsledelsesmøde nr 3 den 24 februar 2016 Hos Grethe Lausen kl. 18.00 Deltagere, Jan Henriksen, Flemming Roed, Per Rethmeier, Rikke Andersen, Thore Grøndahl, Charlotte Staun, Jette Hartvigsen (syg),

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 09.10.13. kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Mette Stubkjær, Jens Andersen og Jørgen Jørgensen Afbud: Ane Gleerup, Claus Christensen 1. Valg af

Læs mere

Årsberetning for 2018 Regionsledelsen (RL)

Årsberetning for 2018 Regionsledelsen (RL) Årsberetning for 2018 Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 17. januar blev Jesper Thrue, Camilla Juelsgaard Jørgensen, Morten Jakobsen og Steen Rydahl valgt. 1. suppleant blev Henriette Juul og 2. suppleant

Læs mere

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007 I november 2007 mistede Region Østjylland et mangeårigt skattet medlem, idet Willi Christensen efter 2 års kamp mod en kræftsygdom, måtte give op. I regionen vil vi mindes Willi som en positiv person,

Læs mere

Emne: Møde nr. 1-2011. Dato: 07.03.2011. Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke Louise Munchaus Adsbøl LA. Lene Sørensen

Emne: Møde nr. 1-2011. Dato: 07.03.2011. Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke Louise Munchaus Adsbøl LA. Lene Sørensen Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2011 Dato: 07.03.2011 Sted: Lene Sørensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 4 af 4 www.flatcoat.dk

Flatcoated Retriever Hvalpebreve Nr. 4 af 4 www.flatcoat.dk MARKPRØVER. Hvalpen er nu ved at nå en alder, hvor den nærmest ikke er hvalp længere, men i stedet en ung - hund. Det er sikkert vanskeligt at forstå, hvordan den nuttede hvalp, som indtog dit hjem, i

Læs mere

REGION MIDTSJÆLLAND. DM for hold 2012. Region Midtsjælland. Sophienholm Gods

REGION MIDTSJÆLLAND. DM for hold 2012. Region Midtsjælland. Sophienholm Gods DM for hold 2012 Region Midtsjælland Sophienholm Gods 1 DM for hold 2012 Program og katalog Region Midtsjælland byder Jer alle velkommen til DM for Hold 2012 Den 2. juni 2012 På Sophienholm Gods ved Tølløse.

Læs mere

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2013 Dato: 07-10-2013 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

DM for Hold 2011 Den 4. juni 2011

DM for Hold 2011 Den 4. juni 2011 KATALOG DM for Hold 2011 Den 4. juni 2011 Udstyr til jagt og markprøvehunde til træning, konkurrencer & fornøjelse SPEEDY LANGKASTER MARKERING STANDARD BOLD LOMME / SPECIEL NÆRSØG 3-DELT SKIND FASAN LINER

Læs mere

Bestyrelsen er herefter konstitueret således: Luise Linnemann Rasmussen

Bestyrelsen er herefter konstitueret således: Luise Linnemann Rasmussen Referat af bestyrelsesmøde 14.5.2013 kl. 16.30. Deltagere: Lars Nordenhof, Jan Hansen, Connie Svane Petersen, Hans Jørgen Lundgaard, Pernille Schwartz, Tina Jungshoved-Bjerre, Luise Rasmussen Referat jf.

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Medlemsmøde lørdag d DRK s Markprøver: Information & dialog

Medlemsmøde lørdag d DRK s Markprøver: Information & dialog Medlemsmøde lørdag d.9.2.2019 DRK s Markprøver: Information & dialog Dagsorden 1. DRK s prøvetilbud 2. DRK s fagudvalg Frokost 3. MU indlæg 4. DU indlæg 5. Debat og dialog Fakta - tilmeldinger 1. DRK s

Læs mere

Anerkendt apporteringsprøve VISSENBJERG 2018

Anerkendt apporteringsprøve VISSENBJERG 2018 RACEDYST Anerkendt apporteringsprøve VISSENBJERG 2018 Velkommen Danmarks Jægerforbund byder dig hermed velkommen til Racedyst i 2018 anerkendt apporteringsprøve, som afvikles ved Spejderhuset Sortenkær,

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Ledelsens beretning for 2014.

Ledelsens beretning for 2014. Ledelsens beretning for 2014. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2013 var Helle Engelsen og Jørgen Jørgensen valgt til RL. Der var ikke indkommet flere kandidater, som stillede op til regionsledelsen

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere