Forslag til klub vedtægter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til klub vedtægter"

Transkript

1 Forslag til klub vedtægter Nuværende vedtægter Forslag til ændringer Begrundelse 1. Klubbens navn er XX Flyveklub. Dens hjemsted er XX Flyveplads. Klubbens formål 2. Klubben har til formål at fremme motorflyvningen i Nordjylland og interessen herfor. Nordjylland bør erstattes af: XXX 3. Klubben kan søge samarbejde med andre organisationer indenfor flyvning. Eventuelle repræsentanter hertil vælges af generalforsamlingen eller bestyrelsen. Klubbens medlemmer 4. Som medlemmer af klubben optages piloter og personer med interesse for flyvning. 5. Intet medlem har stemmeret før 2 måneder efter dets optagelse som medlem. Stemmeret kan kun udøves ved personligt fremmøde, ikke ved fuldmagt, og intet medlem har stemmeret ved kontingentrestancer. 6 Medlemskab af klubben ophører: Forslag til tilføjelse: for flyvning. Afslag på optagelse kan indankes på først komne ordinære generalforsamling Forslag til sletning af sætningen: Intet medlem har stemmeret før 2 måneder efter dets optagelse som medlem Hermed er vedtægterne i overensstemmelse med almindelig foreningsret- Det er ikke foreneligt med almindelig demokratiske principper med et sådanne karens periode.

2 a. ved udmeldelse, som må ske skriftligt til bestyrelsen med 1 måneds varsel til 1. november. b. ved kontingentrestance i over et halvt år, trods skriftligt påkrav eller c. ved eksklusion. Denne kan finde sted, når et medlem i eller uden for klubben skønnes at have gjort sig skyldig i en handlemåde, der kan skade klubbens anseelse. Bestemmelse om eksklusion træffes af bestyrelsen. Dog kræves at bestyrelsen ved beslutning er fuldtallig, og at mindst 3 bestyrelsesmedlemmer tiltræder. Bør erstattes af XX Spørgsmålet om en således vedtaget eksklusions berettigelse kan ikke indankes for domstolene, men kan af pågældende medlem forlanges forelagt den førstkommende ordinære generalforsamling, hvor eksklusionen kan ophæves, såfremt ¾ af de fremmødte stemmer herfor. Ved ophør af medlemskab bortfalder enhver det pågældendes medlems muligt tilkommende medejendomsret til klubbens formue eller krav på forudbetalte kontingenter.

3 Kontingent 7. Størrelsen af det årlige medlemskontingent fastsættes på den ordinære generalforsamling og forfalder hvert år 1. januar. Aktive medlemmer skal tilmeldes K.D.A. (D.M.U). Såfremt flere af samme husstand er medlemmer betales kun fuldt kontingent for et medlem og halvt kontingent for de øvrige. Halvt kontingent medfører ikke stemmeret. Ændrings forslag: år 1. januar. Alle medlemmer med PPL eller CPL- certifikat skal tilmeldes DMU. Hele dette afsnit foreslå slettet. Alle certifikatindehavere skal være medlem (minus DULFU) og man er automatisk medlem af KDA via DMU. Det må være op til den enkelte klub og ikke et forslag fra DMU.

4 Klubbens ledelse 8. Klubben ledes af en bestyrelse, som varetager klubbens interesser, herunder forvalter dens midler. Bestyrelsen består af 5 på klubbens ordinære generalforsamling valgte medlemmer, der vælges ved afstemning blandt samtlige klubbens stemmeberettigede medlemmer. Bestyrelsens medlemmer vælges for et tidsrum af to år således, at af disse afgår skiftevis 2 og 3 efter tur hvert år. Genvalg kan finde sted. 5 erstattes af XX 2 og 3 erstattes af XX Bestyrelsen konstituerer sig ved det første på generalforsamlingen følgende bestyrelsesmøde med: formand, sekretær og kasserer. Afgår et eller flere bestyrelsesmedlemmer i sin funktionsperiode indtræder de valgte suppleanter. Et bestyrelsesmøde er beslutningsdygtigt, når mindst 3 stemmeberettigede bestyrelsesmedlemmer, herunder formanden, er til stede. I tilfælde af stemmelighed gør formandens stemme udslaget. Bestyrelsesmøde afholdes så ofte det af formanden eller to bestyrelsesmedlemmer skønnes nødvendigt. Forslag til at flg. slettes:,herunder formanden, 3 bør erstattes af XX Man bør vel kunne træffe beslutninger selv om formanden er bortrejst/syg/ect.

5 Formanden indkalder til møderne med mindst 3 dages varsel. Dertil egnede sager kan dog afgøres ved rundskrivelse til bestyrelsens medlemmer. Over bestyrelsesmøder føres protokol. Klubben forpligtes til ved underskrift af 2 bestyrelsesmedlemmer, hvoraf det ene skal være formanden. Til køb, salg og pantsætning af flyvemaskiner eller fast ejendom kræves dog underskrift af mindst 3 bestyrelsesmedlemmer, herunder formanden. Foreningen forpligter alene med sin formue. Foreningens medlemmer hæfter således alene med deres indskud i foreningen og hæfter ikke personligt for foreningens forpligtelser. 9. Til aflastning for bestyrelsen, og for at fremme klubbens formål mest muligt, er det bestyrelsen tilladt at supplere sig med indtil 2 ekstraordinære bestyrelsesmedlemmer til løsning af særlige opgaver. Disse bestyrelsesmedlemmer, der ikke har stemmeret i bestyrelsen, afgår efter opgavens løsning. Ændrings forslag: supplere sig med ekstraordinære bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen må vel selv beslutte hvor mange de io givet fald vil supplere sig med.

6 Regnskab 10. Klubbens regnskabsår er 1/1 til 31/12. Inden 1. april skal klubbens afsluttede årsregnskab tilstilles revisorerne, der senest 1. maj afleverer regnskabet med revisionspåtegning til bestyrelsen. Det reviderede og af revisorer og kasserer underskrevne regnskab skal fremlægges til gennemsyn for klubbens medlemmer på den ordinære generalforsamling og skal tilsendes de medlemmer, om fremsætter ønske herom. Revision 11. Til at revidere klubbens bogføring, kasse og regnskaber vælges på den ordinære generalforsamling 2 regnskabskyndige revisorer, hvoraf mindst den ene skal vælges blandt klubbens medlemmer Formue 12. Klubbens formue skal altid og udelukkende tjene klubbens formål. Klubbens formue, med undtagelse af den til enhver tid nødvendige kassebeholdning, skal altid være anbragt i solidt pengeinstitut (bank eller sparekasse) eller i sikre, rentebærende, børsnoterede obligationer. Alle pengeeffekter (obligationer, indlånsbeviser, bankbøger o. lign.), som

7 klubben ejer, skal være lydende og så vidt muligt noterede på klubbens navn, og der skal ikke kunne disponeres over disse midler uden ved underskrift af 3 bestyrelsesmedlemmer, hvoraf det ene skal være formanden. Generalforsamlinger 13. Generalforsamlingen har den højeste myndighed i alle klubbens anliggender. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i maj måned efter skriftlig indkaldelse til medlemmer med mindst 14 dages varsel. Indkaldelsen skal angive tid og sted samt dagsorden for generalforsamlingen. Ekstraordinære generalforsamlinger skal afholdes i xx by eller xx Kommune, og indkaldelse sker, når bestyrelsen finder det fornødent, eller når mindst 1/3 af klubbens medlemmer begærer det ved skriftlig henvendelse til bestyrelsen med angivelse af de spørgsmål, der ønskes behandlet. Indkaldelse til en af medlemmer lovligt begæret ekstraordinær generalforsamling skal ske senest 3 uger efter begærings modtagelse. Den indkaldes på samme måde som den ordinære generalforsamling, men med kun 8 dages varsel. Maj bør vel erstattes af XX 1/3 ændres til XX 14. Generalforsamlingen ledes af en dirigent, som ikke behøver at være medlem af

8 klubben. Dirigenten vælges ved simpel stemmeflerhed ved generalforsamlingen. Dirigenten afgør alle spørgsmål vedrørende sagernes behandlingsmåde og stemmeafgivningen, for så vidt at han ikke måtte finde anledning til at henvise spørgsmålet til generalforsamlingens afgørelse. Skriftlig afstemning skal finde sted, når mindst 5 medlemmer forlanger det. Enhver afstemning, ved hvilken der opstår stemmelighed, afgøres ved lodtrækning.. Over det på generalforsamlingen passerede føres en protokol, der underskrives af formanden og bestyrelsen. Ændrings forslag: Skriftlig afstemning skal finde sted, når mindst XX medlemmer forlanger det. Ved stemmelighed bortfalder forslaget Det er almindelig praksis at et forslag falder ved stemmelighed. 15. På den ordinære generalforsamling skal følgende dagsorden forhandles: 1. Aflæggelse af årsberetning 2. Fremlæggelse af regnskab til decharge 3. Fastlæggelse af kontingenter for det følgende regnskabsår 4. Valg af medlemmer til bestyrelse og 2 suppleanter 5. Valg af revisorer 6. Valg af eventuelle repræsentanter til klubber, foreninger, unioner eller Tilføjelse:.skal mindst følgende Nyt pkt. 1: Valg af dirigent Ingen grund til begrænsning. Pkt. 7 bør rykkes op efter pkt. 2 før fastsættelse af kontingent (forslag kan jo ha indflydelse på kontingentets størrelse)

9 lignende, jf. dog Behandling af indkomne forslag 8. Eventuelt Bestyrelsen fastsætter rækkefølgen for punkternes behandling. 16. Valgbare til bestyrelsen er alle medlemmer fra deres optagelse i klubben. Der er dog en betingelse, at man ikke står i restance til klubben. 17. Forslag, der tilsigter at tilvejebringe en generalforsamlingsbeslutning, skal fremgå af den i dagsordenindkaldelsen afgivne dagsorden, og må for den ordinære generalforsamlings vedkommende være tilstillet bestyrelsen senest 8 dage før generalforsamlingen. 18. På generalforsamlingen afgøres alle spørgsmål ved simpel stemmeflerhed (dog jf. 6, stk. c). Til vedtagelse af beslutninger, som går ud på ændring af klubbens love, udkræves foruden at halvdelen af klubbens stemmeberettigede medlemmer er mødt på generalforsamlingen at beslutningen vedtages med en majoritet på 2/3 af de afgivne stemmer. Skulle det tilstrækkelige

10 antal ikke være mødt, men forslaget dog blive vedtaget med den nævnte majoritet, skal bestyrelsen indkalde en ny generalforsamling, og på den skal den pågældende beslutning kunne vedtages ved simpel stemmeflerhed, uden hensyn til hvor mange medlemmer, der er mødt op på den pågældende generalforsamling. 19. Bestemmelse om klubbens opløsning kan kun tages på en i dette øjemed særlig indkaldt generalforsamling. mindst halvdelen af klubbens stemmeberettigede medlemmer må være mødt, og der kræves til at vedtage forslaget ¾ af de afgivne stemmer. Er der ikke mødt et tilstrækkeligt antal medlemmer men bliver forslaget dog vedtaget med den nævnte majoritet, skal der indkaldes til en ny generalforsamling med 8 dages varsel, hvor da bestemmelsen kan vedtages med simpel stemmeflerhed uden hensyn til antallet af de mødte. Ved stemmelighed er formandens stemme afgørende. Ved klubbens opløsning skal dens formue tilfalde foreninger af almennyttige karakter, hvor flyvning indgår i formålet.

Revideret NordAls Flyveklub. 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK Nordborg.

Revideret NordAls Flyveklub. 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK Nordborg. Revideret 29.04.17 NordAls Flyveklub 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK- 6430 Nordborg. 2 Klubbens formål er at fremme enhver form for privatflyvning. 3 Klubben

Læs mere

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER 1. 1 Klubbens navn 1.1 Klubbens navn er Roskilde Flyveklub (RFK). Dens hjemsted er Roskilde lufthavn. 2 Klubbens formål 2. 2.1 Klubben, som er upolitisk, har til formål at

Læs mere

Love. for. Horsens Flyveklub

Love. for. Horsens Flyveklub Love for Horsens Flyveklub 1. Klubbens navn er HORSENS FLYVEKLUB. Dens hjemsted er Horsens. 2. Klubben er upolitisk, og dens formål er at samle flyveinteresserede og fremme interessen for flyvning. Samt

Læs mere

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER 1. 1 Klubbens navn 1.1 Klubbens navn er Roskilde Flyveklub (RFK). Dens hjemsted er Roskilde lufthavn. 2 Klubbens formål 2. 2.1 Klubben, som er upolitisk, har til formål at

Læs mere

Love. for. Horsens Flyveklub

Love. for. Horsens Flyveklub Love for Horsens Flyveklub 1. Klubbens navn er HORSENS FLYVEKLUB. Dens hjemsted er Horsens. 2. Klubben er upolitisk, og dens formål er at samle flyveinteresserede og fremme interessen for flyvning. Samt

Læs mere

Vedtægter for VULF - Vestjyllands UL Flyveklub

Vedtægter for VULF - Vestjyllands UL Flyveklub Vedtægter for VULF - Vestjyllands UL Flyveklub Klubbens navn, hjemsted og tilhørsforhold 1. Stk. 1. Klubbens navn er VULF - Vestjyllands UL Flyveklub (herefter VULF) Stk. 2. Klubbens hjemsted er Ringkøbing-Skjern

Læs mere

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner VEDTÆGTER for foreningen Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Private golfbaner Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage fælles interesser

Læs mere

Vedtægter for Skibet Idrætsforening

Vedtægter for Skibet Idrætsforening Vedtægter for Skibet Idrætsforening 1. Foreningens navn er Skibet Idrætsforening, og foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er stiftet i 1892. 2. Formål. Foreningens formål er ved idræt

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Sønderjysk Flyveklub (SFK)

Vedtægter for Sønderjysk Flyveklub (SFK) Vedtægter for (SFK) 1. Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er. Stiftet den 23. august 1958 som»flyveklubben Als«. Navnet ændret ved generalforsamlingsbeslutning i Sønderborg 8. februar 1969. 2. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING Side 1 Vedtægter for Greve Skytteforening 1 Foreningens navn er Greve Skytteforening. Foreningens hjemsted er Greve kommune. Foreningen er stiftet den 7. marts 1902.

Læs mere

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse:

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse: Vedtægter for DMU Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union. Tilføjelse i parentes (DMU) 2, Hjemsted Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende

Læs mere

Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg.

Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg. Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg. Navn, Hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Aalborg HIK Volleyball. Klubben er stiftet den 10. maj 1977 og ved medlemskab af Dansk Volleyball Forbund

Læs mere

Ringe Boldklub RB 27 - Bestyrelsens forslag til nye vedtægter

Ringe Boldklub RB 27 - Bestyrelsens forslag til nye vedtægter 1. Foreningens navn er RINGE BOLDKLUB. Stiftet den 24. juni 1927. Hjemsted i Faaborg-Midtfyn Kommune. 1. Foreningens navn er RINGE BOLDKLUB. Stiftet den 24. juni 1927. Hjemsted i Ringe kommune. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

1 Foreningens navn er Kastellets Venner & Historiske Samling, og dens hjemsted er i Københavns Kommune. Stk. 2 Foreningen er partipolitisk neutral.

1 Foreningens navn er Kastellets Venner & Historiske Samling, og dens hjemsted er i Københavns Kommune. Stk. 2 Foreningen er partipolitisk neutral. Vedtægter for foreningen Kastellets Venner & Historiske Samling Kastellet, den 20 april 2017 Kapitel 1 Navn & formål 1 Foreningens navn er Kastellets Venner & Historiske Samling, og dens hjemsted er i

Læs mere

Vedtægter for Møllebakkens Rideklub

Vedtægter for Møllebakkens Rideklub Vedtægter for Møllebakkens Rideklub 1 Klubbens navn er Møllebakkens Rideklub forkortet MBRK Klubbens hjemsted er Slagelse Kommune 2 Det er klubbens formål: - At iværksætte ridesportslige aktiviteter på

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

KZ & Veteranfly Klubben

KZ & Veteranfly Klubben KZ & Veteranfly Klubben (Stiftet 31. maj 1969) Vedtægter: 1 Navn Klubbens navn er: KZ & Veteranfly Klubben 2 Formål Klubbens formål er: a) at værne om de i Danmark af Skandinavisk Aero Industri ved V.

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

RANUM RIDEKLUB VEDTÆGTER

RANUM RIDEKLUB VEDTÆGTER RANUM RIDEKLUB VEDTÆGTER VEDTÆGTER REVIDERET FEBRUAR 2015 Vedtægter Side 1 Klubbens navn er RANUM RIDEKLUB, forkortet RRKB. Klubbens hjemsted er Løgstør Kommune (Vesthimmerlands Kommune) 1 2 Klubbens formål

Læs mere

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker.

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker. VEDTÆGTER FOR SKIVE SVØMMEKLUB POSEIDON STIFTET D. 27. AUGUST 1953 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er " Skive Svømmeklub Poseidon". Dens hjemsted er Skive. 2. Klubbens formål: At give mulighed

Læs mere

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.)

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) Vedtægter. 1. Foreningens navn Foreningen Djursland for fuld Damp. Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) 2. Beliggenhed ændres til Hjemsted.

Læs mere

Download the original attachment

Download the original attachment Download the original attachment Vedtægter: Odder svømmeklub 1 Navn og Hjemsted Afdelingens navn er Odder Idræts- og Gymnastikforening Frem s Svømme- og Vandpoloafdeling. Klubbens hjemsted er Odder Kommune.

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion.

Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere golfspil og de dertil hørende idrætslige aktiviteter på det

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere

Vedtægter. b. Klubben er tilsluttet forbundets Mesterpointordning efter de gældende regler.

Vedtægter. b. Klubben er tilsluttet forbundets Mesterpointordning efter de gældende regler. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hirtshals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Hjørring Kommune. Klubben er stiftet den 1. februar 1965. 1 2 Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Halvrebene. Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord Kommune. Kapitel 2 Formål 2. Foreningens

Læs mere

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) I SØNDERBORG KOMMUNE 1 Navn og hjemsted. Vandrådets navn er Vandrådet i Sønderborg Kommune efterfølgende benævnt som Vandrådet

Læs mere

Vedtægter for Kongeåparkens Grundejerforening

Vedtægter for Kongeåparkens Grundejerforening Vedtægter for Kongeåparkens Grundejerforening 1 Foreningens navn er Kongeåparkens Grundejerforening. Dens hjemsted er ejendomme på Kongeåparken, 6580 Vamdrup. Medlemskab er pligtigt for samtlige grundejere

Læs mere

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER VEDTÆGTER Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (SHS). Dens hjemsted er Hundige Havn, Mågen i Greve kommune. Foreningens formål 2 Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Fyns Svæveflyveklub - Love

Fyns Svæveflyveklub - Love Fyns Svæveflyveklub - Love NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er FYNS SVÆVEFLYVEKLUB. 2. Klubbens hjemsted er Broby Kommune. Klubbens postadresse er formandens adresse. 3. Klubben er direkte eller

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub

Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub 1. Navn og hjemsted Stk. 1.2.Klubbens navn er Østjyllands Sportsløbehjul Klub. Stk. 1.1 Klubbens hjemmeside er www.run4you.dk/dsk_g/dsk_g.html Stk. 2. Klubbens

Læs mere

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening Dansk Ejendomsmæglerforening V E D T Æ G T E R for 1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ejendomsmæglerforenings 1. kreds, København Stk.

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 Forslag til vedtægter for Vedtægter for 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931, og bridgeklubben Ruder Es,

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER for 1

LOVE & VEDTÆGTER for 1 LOVE & VEDTÆGTER for 1 Vedtægter for Morsø Moto Cross Klub Indhold 1 Foreningens navn og hjemsted 2 Foreningens formål 3 Medlemsskab af organisationer 4 Optagelse af medlemmer 5 Kontingent 6 Udmeldelse

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G Advokat Susanne Bundgaard Møller Torvet 2 5900 Rudkøbing tlf 62 51 10 32 J.nr. 3-11-16893 (UDKAST af den 16/5 2006) Formateret: Lige margener V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P Formateret: Engelsk

Læs mere

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter Vedtægt for Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter 1 Navn Foreningens navn er: Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter. 2 Formål Støtteforeningens formål er til

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

Vedtægter. Klubbens hjemsted er Ikast-Brande Kommune.

Vedtægter. Klubbens hjemsted er Ikast-Brande Kommune. Vedtægter 1. Navn og Hjemsted Klubbens navn er Bording og Omegns Rideklub Forkortelse BORK Klubbens hjemsted er Ikast-Brande Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at fremme interessen for ridesporten og

Læs mere

Klublove for Skibby ride- og voltigeklub

Klublove for Skibby ride- og voltigeklub Klublove for Skibby ride- og voltigeklub 1 Klubbens navn er: Skibby ride- og voltigeklub Forkortelse: SRV Klubbens hjemsted er: Frederikssund kommune Klubbens ikrafttrædelsesdato: 10. februar 2008 2 Klubbens

Læs mere

Fredericia april 2014. Indstilling. Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling:

Fredericia april 2014. Indstilling. Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling: Fredericia april 2014 Indstilling Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling: 1. Klubbens navn er Fredericia Sportsrideklub. Fork: FSRK Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er Silkeborg Motor Sport forkortet SMS Stk.2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. Stk.3. Foreningen er medlem af/

Læs mere

Vedtægter for Hylke og Omegns Rideforening

Vedtægter for Hylke og Omegns Rideforening Vedtægter for Hylke og Omegns Rideforening 1. Foreningens navn er Hylke og Omegns Rideforening. Fork.: HYOR Foreningens hjemsted er Skanderborg kommune 2. Foreningens formål er at fremme interessen for

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter af 26. marts 2019 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub. Klubben er

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov Vedtægter Grundejerforeningen Strandvænget- Helberskov VEDTÆGTER 2. juni 2011 Side 1 Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Strandvænget-Helberskov. Foreningen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening

Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening 1 Den Kongelige Livgardes Officersforening Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening Marts 2005 2 Navn: Foreningens navn er Den Kongelige Livgardes Officersforening 1 2 Formål: Det er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub Vedtægter for Hadsund Bridgeklub 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilhørsforhold... 1 4. Medlemskab.... 1 5. Kontingent... 2 6. Karantæne / Eksklusion... 2 7. Generalforsamling... 2 8. Dagsorden...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E

VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E 1 avn og hjemsted Vandrådet er et vandværkssamarbejde i Sønderborg Kommune. Vandværkssamarbejdets navn er Vandrådet i Sønderborg Kommune efterfølgende benævnt

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

LOVE Gældende fra d. 25 marts Rev. 1983, 1984, 1988, 1995, 1996, 2010, MIDTSJÆLLANDS SVÆVEFLYVEKLUB

LOVE Gældende fra d. 25 marts Rev. 1983, 1984, 1988, 1995, 1996, 2010, MIDTSJÆLLANDS SVÆVEFLYVEKLUB LOVE Gældende fra d. 25 marts 1982. Rev. 1983, 1984, 1988, 1995, 1996, 2010, 2011. MIDTSJÆLLANDS SVÆVEFLYVEKLUB LOVE. 1 Klubbens navn er: MIDTSJÆLLANDS SVÆVEFLYVEKLUB Klubbens hjemsted er svæveflyvecentret

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Særslev Forsamlingshus. Vestergade 22 Særslev Søndersø

VEDTÆGTER. For. Særslev Forsamlingshus. Vestergade 22 Særslev Søndersø VEDTÆGTER For Særslev Forsamlingshus Vestergade 22 Særslev 5471 Søndersø Foreningens navn er Særslev Forsamlingshus, og dens hjemsted er Særslev sogn i Nordfyns Kommune. 1. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter. Fork: HRR. Klubbens stiftelsesdato xx.xx.1902

Vedtægter. Fork: HRR. Klubbens stiftelsesdato xx.xx.1902 Vedtægter - for Horsens Rideklub efter fusion mellem Horsens Rideklub og Kværnbækgaard Rideklub, vedtægter ændret den 12. marts 1996 ændret den xx.xx.2014 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Horsens Rideklub

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK 2015 1 Klubbens navn er Ringkøbing og Omegns Rideklub, forkortet ROK. Klubbens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune. Klubben er stiftet 1965 og fusioneret

Læs mere

Vedtægter for The Green Pride Fanklub for Viborg F.F.

Vedtægter for The Green Pride Fanklub for Viborg F.F. Vedtægter for The Green Pride Fanklub for Viborg F.F. anno 1/7 2012 1 NAVN: Foreningens navn er The Green Pride, og dens hjemsted er Viborg Kommune. 2 FORMÅL: Foreningen har til formål: a) At tilbyde aktiv

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING 1 Foreningens navn er Tingsted Skytteforening. Stiftet d.9/4-1893. Hjemsted er Guldborgsund Kommune, region Sjælland. 2 Foreningens Formål er ved skydning som idræt

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter, forslag Rev 7 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub.

Læs mere

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/ Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/12 2000. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aalborg kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER 1.1 NAVN: Klubbens navn er ODENSE SKØJTEKLUB (OSK) 1.2 FORMÅL: Klubben dyrker skøjteløb (og de til enhver tid hørende aktiviteter under Dansk Skøjte Union) og arbejder for at

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for Foreningen WSPA Danmark / World Animal Protection Danmark. Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30.

Vedtægter for Foreningen WSPA Danmark / World Animal Protection Danmark. Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30. Vedtægter for Foreningen WSPA Danmark / World Animal Protection Danmark Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30. april 2014 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er WSPA Danmark. Med virkning

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS NORDSJÆLLANDS POLITIKREDS I Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Foreningen for Politiets Beredskabs-Ordenskorps (POBROK). 2. Foreningens

Læs mere

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334 Vedtægter for Silkeborg Skøjteløberforening af 1896 Gældende fra ekstraordinær generalforsamling 24. August 2011. 1. Foreningens navn Silkeborg Skøjteløberforening af 1896. Hjemstedet er Silkeborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN Vejlaugets navn er Grøftekanten. 1. Navn og hjemsted: Dets hjemsted er Odsherred Kommune. Vejlaugets adresse er den til enhver tid siddende formands bopælsadresse, der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG - 1 - 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Den Gule Bygning i Vildbjerg. Dens hjemsted er Herning Kommune. Foreningen er oprettet ved

Læs mere

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6 Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk marts 2019 Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Sportsrideklubben Vallensbæk forkortet SIV. Klubbens hjemsted er: Vallensbæk Kommune. Sportsrideklubben

Læs mere

Vedtægter for Frederikshavn Rideklub

Vedtægter for Frederikshavn Rideklub Vedtægter for Frederikshavn Rideklub Side 1 Klubbens navn er Frederikshavn Rideklub, der forkortes FRK. Klubbens hjemsted er Frederikshavn kommune. Klubben er stiftet den 17. august 1964. 2 Klubbens formål

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere