Referat fra FTF Bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra FTF Bestyrelsesmøde"

Transkript

1 20. december 2012 Referat fra FTF Bestyrelsesmøde Onsdag den 5. december 2012 kl med efterfølgende julefrokost kl. 14 i Restaurant Brdr. Price, Rosenborggade 15-17, København K Mødet afholdes i Kost- og ernæringsforbundet Nørre Voldgade 90, lokale T 23 på 2. sal Deltagere: Bestyrelse: Alice Linning, Lars Christensen, Regitze Flannov, Henrik Eskildsen, Morten T. Bay Suppleanter: Michael Egelund, Tine Nielsen, Lisbeth Torp Kastrup, Thomas Wester-Andersen, Johan Kofod, Kristina Robins Afbud: Flemming Ernst, Aase Munk Mortensen, Majbrit Berlau, Stephen Frank Mortensen, Vibeke Westh Fraværende: Gert Johansen, Tomas Nielsen (udtrådt af bestyrelsen) Referent: Berit Millner Hansen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden Nyt pkt. 8 om udpegninger på Bornholm, efter at Tomas Nielsen er udtrådt af bestyrelsen. 3. Godkendelse af referat Referatet blev godkendt uden kommentarer. Til drøftelse: 4. Uddannelse kl (Vibeke Schaltz, DSR og Michael Egelund, BUPL deltager i drøftelserne). Vibeke indledte med at give et indblik i, hvad status er for professionshøjskolerne. Udviklingskontrakter er på dagsordenen bedre kvalitet i uddannelserne bedre sammenhæng i uddannelsessystemet, så man kan springe mellem professionshøjskolerne og universiteterne innovationsstrategi flere lærere skal til at forske globaliseringsmidlerne gives primært til lærer- og pædagoguddannelserne. Tidligere har man akkrediteret uddannelserne, og nu vil man akkreditere uddannelsesstederne især de studerendes vilkår.

2 Fremover skal nye uddannelser prækvalificeres, således at der ikke oprettes nye uddannelser, der allerede findes. Michael lagde vægt på vigtigheden af uddannelsernes kvalitet. Der er arbejdet med at få færre kvadratmeter og mere uddannelse. Professionshøjskolen i Hillerød, som også indeholder sundhedsuddannelser, er blevet færdig. Der mangler, at læreruddannelsen også er i Nordsjælland. Udviklingskontrakterne er en aftale som professionshøjskolerne laves med ministeren er præget af større grad af målorientering højere grad af tillid. Bedre kvalitet af uddannelserne for mindre penge. Netværkene til forberedelse af møderne er meget vigtige, afgørende, så vores repræsentanter bliver klædt på til at agere på møderne. Vi har en meget dygtig ungdomsrepræsentant Bob Bohlbro. Globaliseringsmidlerne lægges på lærer- og pædagoguddannelserne, fordi uddannelse af børn og unge er en vigtig prioritering i samfundet. En stor del af pengene skal bruges på forskning. Det næste projekt - campus Carlsberg er endnu ikke godkendt men skal behandles i morgen i Folketingets finansudvalg. Efter- og videreuddannelse er markant for nedadgående på professionshøjskolerne hvor bliver medarbejderne så uddannet? Måske skulle vi i FTF Region Hovedstaden arbejde hen mod en strategi for velfærdsuddannelserne i Region Hovedstaden, ligesom man har gjort i Region Midtjylland. På næste bestyrelsesmøde inviteres Henrik Juul Kühn til at give et overblik over, hvilke projekter der findes i forhold til jobrotation og uddannelse Alice Linning kontakter Henrik. Til beslutning: 5. Økonomi a. Status på regnskabet for 2012 Henrik Eskildsen gennemgik det foreløbige regnskab for 2012, der mangler endnu udgifter til sekretariatet. Det ser ud til, at vi kommer ud med et lille underskud, så vi kun tærer lidt på vores formue. Budgettet for 2013 er justeret i forhold til tilskud fra FTF og forbruget i Fra næste år er der kun budgetteret med i tilskud til det lokale MED-arbejde, som uddeles i slutningen af året. På mandag den 10. december 2012 har Alice Linning møde med Klaus Froberg, sekretariatsleder i BUPL Storkøbenhavn om næste års udgifter til sekretariatet. Det skal behandles på næste møde. b. Ansøgning fra Danmarks Lærerforening, Egedal Lærerkreds, om tilskud på kr. til afholdelse af FTF-møder i Egedal (Bilag: Ansøgning fra Danmarks Lærerforening, Egedal Lærerkreds)

3 Ansøgningen er efterkommet. Næste år bliver det måske nødvendigt at dokumentere sine udgifter ved ansøgningen. Regitze er ikke enig i dens stramme styring, da lærerkredsene gør et stort stykke arbejde i det lokale MED-arbejde, som bestyrelsen har pålagt dem og hun synes ikke det er i orden, at man skal lægge dokumenteret regnskab ved ansøgningen. Foreslår at man fordeler pengene mellem dem, der søger. Måske bliver det nødvendigt på længere sigt at dokumentere sine udgifter af hensyn til revisionen. Henrik Eskildsen afklarer med FTF, hvad formkravene/dokumentationen til regnskabet er og vender tilbage til bestyrelsen på næste møde. 6. FTF aktiviteter a. Fyraftensmøde om Ytringsfrihed den 30. oktober 2012 hvordan gik det? Vi måtte lukke for tilmelding en måned før, da der ikke var plads til flere. Der var stor interesse for arrangementet. Godt oplæg af Helle Hjorth plancherne ligger på hjemmesiden. Det kunne godt have været et længere møde, da der manglede tid til debat. Helle Hjorth stiller gerne op igen til næste år. På næste møde kommer Lars Christensen med et oplæg om offentligt ansattes ret/pligt til at udtale sig om forhold, der ikke er i orden. Hvad er den videre proces her i forhold til vores MED-repræsentanter? b. Aktiviteter på Bornholm Kristina Robins har forsøgt at invitere til et møde, Pia Van der Weij, BUPL og Christian Jeppesen, DLF, men det endnu ikke lykkedes. Der er den samme hjælp på Bornholm til det praktiske, som til andre arrangementer. Det overvejes at lave et arrangement for TR erne på Bornholm. Johan Kofod tilbyder sin hjælp i denne forbindelse, er lokalkendt. Regitze Flannov kontakter til sin lokale repræsentant, Christian Jeppesen. c. Hvem er ansvarlig for de enkelte aktiviteter i 2013 Aktiviteter: To arbejdsmiljøarrangementer Kristina Robins, Henrik Eskildsen, Tine Nielsen, Johan Kofod og Gladys Geertsen står for arrangementerne. De sætter arrangementerne i værk hurtigst muligt. Et ytringsfriheds-arrangement Helle Hjorth vil gerne være oplægsholder på et arrangement mere. Det skal ligge på denne side af sommerferien på en dato, hvor Helle Hjorth kan i tre timer. Alice Linning kontakter Helle Hjorth. To budgetforståelsesarrangementer Det ene i foråret og det andet i august inden budgetforhandlingerne i kommunerne. Næste år lave oplæg om både budgetforståelse og forståelse for indflydelse/strategi vi (Lene Rasmussen) spørger Torben Lennike og Lisbeth Bostrup (evt. Svend Madsen), om de kan/vil stå for et sådan møde.

4 Kommune/regionsvalg 2013, evt. med LO Storkøbenhavn LO får ny struktur 1. januar 2013, som kommer til at ligne strukturen i FTF. Peter Kay Mortensen stadig formand, og der bliver to næstformænd. Der er givet tilsagn om lokaler på hospitalerne til valgmøder fire steder. Vi går ikke ind og laver arrangementer i den enkelte kommune, men støtter op om LO-aktiviteter. Alice Linning holder møde med Peter Kay Mortensen om de kommende arrangementer op til kommune-/regionsvalget i En aktivitet på Bornholm - Se tidligere i referatet, pkt. 6b. d. Der er yderligere et forslag om et temamøde om fleksjob- og førtidspensionsreform (Bilag: Indbydelse til temamøde om fleksjob- og førtidspension) Der er ikke stemning for at udbyde dette møde, men vi henviser til de arrangementer, som FTF allerede udbyder, og til lignende arrangementer i de enkelte organisationer. Næste år diskuteres det, hvem det er, vi skal servicere! 7. Udpegning af medlemmer til bestyrelsen a. Fra sektion P har vi fået meddelelse fra Gert Johansen om at 1. Thomas Wester-Andersen, Kort-og Landmålingsteknikernes Forening ønsker at indtræde i bestyrelsen 2. Anna-Lena Gustafsson CAU ønsker at indtræde som suppleant Dette er taget til efterretning. Der mangler så stadig en suppleant fra sektion P det tager Thomas sig af. b. Majbrit Berlau er blevet formand for DS og udtræder af bestyrelsen og fratræder suppleantposten for Alice Linning i det regionale beskæftigelsesråd (RBR). Det er aftalt, at Tine Nielsen, DF indtræder i bestyrelsen frem til årsmødet i Der skal udpeges en ny suppleant til posten i RBR: (Bilag: Meddelelse fra Majbrit Berlau om, at hun udtræder som suppleant i RBR) Der mangler nu en suppleant for Tine Nielsen (DF), og det undersøges om socialrådgiverne ønsker at besætte posten. Der er forslag om, at det undersøges, om der kan sidde en a-kasse repræsentant som suppleant for Alice Linning i RBR. Alice spørger centralt i FTF. 8. Udpegning af FTF-repræsentant på uddannelsesinstitutionen campus Bornholm, UCC, på Bornholm i stedet for Tomas Nielsen samt pladsen i regionsbestyrelsen. Kristina Robins repræsenterer Bornholm i bestyrelsen frem til årsmødet i Vi mangler så en suppleant fra Bornholm i bestyrelsen. Kristina Robins undersøger, hvem der kunne være interesseret. Kristina sender en mail ud til alle kontaktpersoner, og beder om oplysning om, hvem der er kontaktpersoner på Bornholm.

5 Regitze Flannov kontakter Christian Jeppesen, DLF for at høre, om han vil påtage sig at være suppleant for repræsentanten fra Bornholm.. Ellers kontakter Morten Bay sine medlemmer på Bornholm. Punktet tages op på næste bestyrelsesmøde. 9. Udpegninger a. Udpegning af suppleant for FTF-repræsentant i LBR, Allerød Kommune b. Udpegning af suppleant for FTF repræsentant i LBR, Rudersdal Kommune Intet nyt. 10. Årsmøde a. Evaluering Jacob Torfing god oplægsholder. God måde at gøre det på med oplægsholder. Maden var god. Nogen vil gerne holde møde inde i byen. Vi skal næste år forholde os til rammerne. Beslutningen i FTF FU er, at vi skal holde et møde om året med et aktuelt tema med en politisk debat. Der er ordinært årsmøde 2013 og møde med et aktuelt tema i Retningslinjer for MED-arbejdet og for udpegning af MED-repræsentanter til niveau 2 (Bilag: Retningslinjer for MED-arbejdet Bilag: Retningslinjer for udpegning af MED-repræsentanter til niveau 2 Bilag: Retningslinjer for udpegning til MED (Region Hovedstaden)) Sagen i Frederikssund er afgjort til LOs fordel. Herlev fastholder deres udpegning og har ikke valgt en mere til forhandlingsorganet. Det har de gjort i Rudersdal Kommune ved endnu et valgmøde. Alice Linning har kontaktet HK Kommunal, som er ansvarlig på LO-området, og de er enige i, at man fastholder de aftaler, der er og vil tage kontakt til de øvrige LO-forbund. På næste møde skal vi ændre vores retningslinjer vedr. udpegning til MED på niveau 2. Til orientering 12. Orientering fra organisationerne 13. Eventuelt Næste møde er den 21. januar 2013, kl hos DSR på Frederiksborggade 15.4

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde 20. april 2012 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 30. marts 2012 Kl. 9.00-12.00 med efterfølgende frokost hos DSR Hovedstaden, Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 København K

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00 3. maj 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 15. marts 2013 kl. 9.00-12.00 Mødet afholdes i Kost & Ernæringsforbundet Nørrevoldgade 90, 1358 Kbh. K Lokale A 19, 1. sal Deltagere:

Læs mere

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. februar 2012 Kl hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. februar 2012 Kl hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup 24. februar 2012 Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Tirsdag den 21. februar 2012 Kl. 9.00-12.00 hos BUPL Storkøbenhavn; Lindevænget 19, 2750 Ballerup Tilstede: Alice Linning, Lars Christensen,

Læs mere

Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. torsdag den 30. november 2017 kl hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr.

Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. torsdag den 30. november 2017 kl hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr. Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde torsdag den 30. november 2017 kl. 10.00-13.00. hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr. Price Mødet afholdes i Københavns Politiforening H. C. Andersens

Læs mere

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 2012 den 25. juni 2013 på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej 360, 2800 Kongens Lyngby

Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 2012 den 25. juni 2013 på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej 360, 2800 Kongens Lyngby Deltagere: Bestyrelse: Alice Linning, Vibeke Westh, Lars Christensen Suppleanter: Stephen Frank Mortensen Referat af FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 2012 den på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Onsdag den 24. juni 2015 kl med efterfølgende middag kl i 1. th.

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Onsdag den 24. juni 2015 kl med efterfølgende middag kl i 1. th. Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar Onsdag den 24. juni 2015 kl. 10.00-17.30 med efterfølgende middag kl. 18.30 i 1. th. Mødet afholdtes i FTF Niels Hemmingsens Gade 12 1010 København

Læs mere

Referat FTF Region Hovedstadens Bestyrelsesseminar den 10. og 11. maj 2012. Hotel Frederiksdal, Kongens Lyngby

Referat FTF Region Hovedstadens Bestyrelsesseminar den 10. og 11. maj 2012. Hotel Frederiksdal, Kongens Lyngby Referat FTF Region Hovedstadens Bestyrelsesseminar den 10. og 11. maj 2012 Hotel Frederiksdal, Kongens Lyngby Deltagere: Bestyrelse: Alice Linning, Vibeke Westh (kun 11/5), Lars Christensen, Majbrit Berlau

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00 24. september 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet blev afholdt i Kost- og Ernæringsforbundet, Nørre Voldgade 90, 1358 København K Mødelokalet

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 29. august 2014 kl. 9.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 29. august 2014 kl. 9.00-12.00 29. august 2014 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 29. august 2014 kl. 9.00-12.00 Mødet var i DSR, Kreds Hovedstaden, Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 København K Deltagere

Læs mere

Referat til FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 25. september 2015 kl. 09:00-12:00.

Referat til FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 25. september 2015 kl. 09:00-12:00. Referat til FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde 9. november 2015 Fredag den 25. september 2015 kl. 09:00-12:00. Mødet afholdes i Dansk Sygeplejeråd Frederiksborggade 15, 4. sal 1360 København K Deltagere

Læs mere

REFERAT af årsmøde 2011 i FTF Region Hovedstaden

REFERAT af årsmøde 2011 i FTF Region Hovedstaden REFERAT af årsmøde 2011 i FTF Region Hovedstaden ONSDAG DEN 2. NOVEMBER 2011 KL. 16.00 i BUPL s lokaler Lindevænget 19 2750 Ballerup Der var 48 tilmeldte og 45 fremmødte til årsmødet. Mødet indledtes med

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Mandag den 22. maj 2017

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Mandag den 22. maj 2017 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar Mandag den 22. maj 2017 Deltagere: Afbud: Regitze Flannov, Flemming Ernst, Henriette Brockdorff, Rasmus Hangaard Balslev, Tine Nielsen, Alice Linning,

Læs mere

FTF Region Hovedstaden - beretning til årsmøde 2013

FTF Region Hovedstaden - beretning til årsmøde 2013 FTF Region Hovedstaden - beretning til årsmøde 2013 Vi er mange FTF ere, som løfter opgaver både på det regionale og kommunale niveau. FTF Region Hovedstaden er repræsenteret i 29 kommuner og i Region

Læs mere

FTF Region Hovedstaden beretning til årsmødet 2015

FTF Region Hovedstaden beretning til årsmødet 2015 FTF Region Hovedstaden beretning til årsmødet 2015 Vi er mange FTF ere, som løfter opgaver både på det regionale og det kommunale niveau. FTF Region Hovedstaden er repræsenteret i 29 kommuner og i Region

Læs mere

FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008

FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008 Den 18. november 2008/AL/kp Det talte ord gælder: FTF-Region Hovedstaden beretning årsmødet 2008 Da vi var samlet sidste år til årsmøde den 12. november var det dagen før folketingsvalget. Vi fik foretaget

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Fredag den 10. juni 2016

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar. Fredag den 10. juni 2016 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesseminar 24. juni 2016 Fredag den 10. juni 2016 Mødet afholdes i FTF Niels Hemmingsens Gade 12, 1. sal 1010 København K Deltagere Bestyrelse: Alice Linning,

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Referat fra FTF Bestyrelsesmøde

Referat fra FTF Bestyrelsesmøde 20. september 2012 Referat fra FTF Bestyrelsesmøde torsdag den 6. september 2012 Kl. 9-12 med frokost (sandwich) fra kl. 12.00 til 13.00 hos BUPL Storkøbenhavn, Lindevænget 19, 2750 Ballerup Deltagere:

Læs mere

12-12 seminar for bestyrelsen for FTF region Sjælland Den 3. og 4. juni 2013, Havnsø Hotel

12-12 seminar for bestyrelsen for FTF region Sjælland Den 3. og 4. juni 2013, Havnsø Hotel Referat FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse 12-12 seminar for bestyrelsen for FTF region Sjælland Den 3. og 4. juni 2013, Havnsø Hotel Udkast til referat af region Sjællands bestyrelsesseminar

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens 15. maj 2014 1 Referat DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Vallensbæk/Ishøj Torsdag den 15.5. 2014 KL. 16.30 19.00 i lokale 068 Vallensbæk Rådhus Afbud: Merete Amdisen,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170221 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17 FTF Region Sjælland Ringstedcentret Nørregade 13 4100 Ringsted Tlf. 20 91 71 53 hellekehlet@dsr.dk Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17 BUPL Midtsjælland,

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Tid: Mandag den 7. november 2016 kl Sted: Mødelokalet, Storegade 36, 3700 Rønne

Tid: Mandag den 7. november 2016 kl Sted: Mødelokalet, Storegade 36, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Afbud fra Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Tirsdag den 19. marts 2013

Bestyrelsesmøde REFERAT. Tirsdag den 19. marts 2013 REFERAT Bestyrelsesmøde Ledelsessekretariatet 19. marts 2013 Tirsdag den 19. marts 2013 Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Ove E. Dalsgaard, Leo H. Knudsen, Lone

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 29. juni 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. januar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. januar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170119 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. januar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Holstebro, Fredericiagade 27-29, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

FTF Region Hovedstaden - årsberetning 2010

FTF Region Hovedstaden - årsberetning 2010 oktober 2010/AL/agp FTF Region Hovedstaden - årsberetning 2010 Den nye struktur med FTF regioner fungerer nu på 3. år, og vi har fået høstet nogle erfaringer med samarbejdet i det regionale forum. Ved

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Lokale RØD, indgang E.

Lokale RØD, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 13. februar 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Deltagere: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Steen Colberg Jensen (Kommunal

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 Tilstede: Anette, Eva, Bo, Sidse og Gladys Mødeleder og referent: Gladys Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 1. Godkendelse og prioritering af dagsorden. Godkendt 2. Evt. kommentarer

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

4. DB s fremtidige struktur Bilag: strukturoplæg en styrket biblioteksforening i en ny organisation

4. DB s fremtidige struktur Bilag: strukturoplæg en styrket biblioteksforening i en ny organisation DB s Forretningsudvalg Torsdag den 7. juni 2012, kl. 11-15 DB, Vartov, Farvergade 27 D, 1463 København K. REFERAT Til stede: Vagn Ytte Larsen, Hanne Pigonska, Kirsten Boelt, Lars Bornæs, Carl Gustav Johannsen

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Social- og sundhedsassistentelev Charlotte Wulff Hansen, elevrepræsentant Sygeplejestuderende Lene Storm, repræsentant fra de sygeplejestuderende

Social- og sundhedsassistentelev Charlotte Wulff Hansen, elevrepræsentant Sygeplejestuderende Lene Storm, repræsentant fra de sygeplejestuderende Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 24. marts

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Michael Dam Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Nils Pedersen Klaus

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 5. oktober klokken på Jernbanegade 8, 7600 Struer

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 5. oktober klokken på Jernbanegade 8, 7600 Struer Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 5. oktober klokken 15 17 på Jernbanegade 8, 7600 Struer Holstebro den 28. september 2015 1. Velkomst til 2 kursistrepræsentanter i bestyrelsen. Kursistrådet i Holstebro

Læs mere

Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl

Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl. 10.30 12.00 Mødet afholdt på Cafe Danner Slotsgården 11, 3630 Jægerspris. Efter mødet var der fælles frokost

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Brian Dinesen, Kim Barslund, Majbritt Landbo, Ellen Christiansen, Susanne Døssing, Conni Hansen,

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl. 17.00-18.30. Storebjerg B3 PJ Kl. 18.30 mødes den nye bestyrelse og konstituerer sig. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe har en suppleant, men dagsorden er tilsendt Jens Callesen som Allans suppleant.

Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe har en suppleant, men dagsorden er tilsendt Jens Callesen som Allans suppleant. Referat fra FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse Bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2013 Nykobbelvej 1, Slagelse Kl. 11 13.30 Punkt t Der er afbud fra: Allan, Åse og Grethe. Hverken Åse eller Grethe

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3).

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3). Lokalt Beskæftigelsesråd (LBR) DAGSORDEN Møde nr. : 04/2008 Sted : Mødelokale 2 Dato : 16. april 2008 Start kl. : 12.00 Slut kl. : 14.00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen, DA Tom Levi Larsen,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 30. januar 2015 kl. 10 14, inklusiv frokost Sted: Selandia, Bredahlsgade 3. 4200 Slagelse

Bestyrelsesmøde d. 30. januar 2015 kl. 10 14, inklusiv frokost Sted: Selandia, Bredahlsgade 3. 4200 Slagelse Referat FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse Bestyrelsesmøde d. 30. januar 2015 kl. 10 14, inklusiv frokost Sted: Selandia, Bredahlsgade 3. 4200 Slagelse Punkt t Bilag Der er afbud fra: Bertha

Læs mere

Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd

Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat : Onsdag den 26. november 2014 Mødetidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Mødested: Prøvestenen, Pyramiden Bemærkninger: Medlemmer: Allan Berg Mortensen (Formand) Peder Skou (DA) Harald Kortland

Læs mere

Vordingborg Kommune. Vordingborg Uddannelsesråd. Dagsorden. Dato 9. oktober Tidspunkt

Vordingborg Kommune. Vordingborg Uddannelsesråd. Dagsorden. Dato 9. oktober Tidspunkt Vordingborg Kommune Dagsorden Dato 9. oktober 2013 Tidspunkt 08.00 10.30 Sted Fraværende Mødelokale Udsigten, Borger og Arbejdsmarked Marienbergvej 128, Vordingborg Afbud fra Niels Henriksen, Stina Løvgreen

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer ** (AFBUD) Pia

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Til beslutning I henhold til Forretningsordenens 5, stk. 2 ledes det konstituerende møde af regionsdirektøren ind til valg af formand er gennemført. Efter en kort

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14

Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14 Tilstede: Anders Fløjborg, Helle Christoffersen, Anne Steenberg, Jeppe Bülow Sørensen, Rikke Rødekilde og Charlotte Holmershøj

Læs mere

Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd

Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat : Onsdag den 05. februar 2014 Mødetidspunkt: Kl. 9:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Mødested: Rød 2, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Allan Berg Mortensen (Formand) Sven Larsen (DA) Peder Skou (DA)

Læs mere

SSKU møde REFERAT. Mandag d. 19. september 2016 kl Lokale B1.07, Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød

SSKU møde REFERAT. Mandag d. 19. september 2016 kl Lokale B1.07, Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød REFERAT SSKU møde 19. september 2016 SSKU 19 09 2016 Mandag d. 19. september 2016 kl. 14.00-16.00 Lokale B1.07, Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent:

Læs mere

Referat af TRU møde den 5. oktober 2009

Referat af TRU møde den 5. oktober 2009 Referat af TRU møde den 5. oktober 2009 Dagsorden 1. Godkendelse af dagorden 2. Godkendelse af referat 3. Økonomi a. TRU b. AKUT c. Årskursus 2009 4. TR intro 5. Modernisering af TRU 6. TR seminar 7. Kursusanmodning

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

Radisson Blu Fredensborg Hotel, Strandvejen 116, Rønne

Radisson Blu Fredensborg Hotel, Strandvejen 116, Rønne Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 15. december

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 9. marts 2012, fra kl. 9.00 til 12.00 efterfulgt af frokost og rundvisning Viborg Rådhus mødelokale M5, Prinsens Allé 5, 8800 Viborg Deltagere:

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden:

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. 30. september 2014

Bestyrelsesmøde REFERAT. 30. september 2014 REFERAT Bestyrelsesmøde Ledelsessekretariatet 30. september 2014 Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Carsten Koch, Klaus Nørskov, Michael Egelund, Niels Peter Møller, Jesper Würtzen, Kirsten Jensen,

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Fredag den 23. marts 2018 kl Sted: Lokale 530, Sandemandsvej 11, Rønne

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Fredag den 23. marts 2018 kl Sted: Lokale 530, Sandemandsvej 11, Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Kenn Ivan Kjellberg (Dansk Industri) Claus Rosenkrands Olsen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion

Læs mere

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Dato: Onsdag den 12. marts kl. 9.00 Sted: Udviklingspark Nord, Adelgade 119B, 5400 Bogense SUNEKÆR 1 5471 SØNDERSØ Tlf. +45 63 88 20 30 Fax +45

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 1. september 2013 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 1. september 2013 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 1. september 2013 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen,

Læs mere

Fredag den 9. december 2016 kl (efterfølgende bestyrelsens julefrokost) Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne

Fredag den 9. december 2016 kl (efterfølgende bestyrelsens julefrokost) Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) (deltog i mødet til og med punkt 05) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 6. april 2016 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 6. april 2016 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 7. april 2016 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den

Læs mere

Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den

Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den 11.02.2019. Til stede: Ruben Stæhr fra Kvist & Jensen under punkt 1, Niels Jørgen Bärtel, Flemming Nørgaard, Ole Jensen, Henrik Winther,

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Den 10. februar Torsdag 10.02.2011 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af brugen af aktivering. 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 9. december 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 9. december 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 9. december 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Steen Colberg Jensen Michael Dam Jonna

Læs mere

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat, møde nr. 10, Torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.2 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde FTF region Sjælland Mandag den 26. maj Sted: DLF Roskilde, Møllehusvej 8

Referat fra Bestyrelsesmøde FTF region Sjælland Mandag den 26. maj Sted: DLF Roskilde, Møllehusvej 8 Referat FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse Referat fra Bestyrelsesmøde FTF region Sjælland Mandag den 26. maj Sted: DLF Roskilde, Møllehusvej 8 Punkt Bilag Der er afbud fra: 1.1 Valg af ordstyrer

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

Dagsorden Det Lokale Beskæftigelsesråd

Dagsorden Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden : Onsdag den 05. februar 2014 Mødetidspunkt: Kl. 9:00 Mødested: Rød 2, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Allan Berg Mortensen (Formand) Sven Larsen (DA) Peder Skou (DA) Ronald Johansen (LO)

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte 15.03.2018 Referat fra 2. bestyrelsesmøde 2018. Mødet blev afholdt tirsdag den 6. marts 2018 kl. 20.00 hos PPC, Ørnebakken 31 Deltagere: Gr. I: Martin Angelo (MRA) Martin Harding Lange (MHL) Tage Heering

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 26. marts 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 16.15 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Lars Juul Andersen Fraværende: Mødedeltagernes

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 referat RB-møde 160824 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30 Mødet begynder

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere