Referat af Forum for UAO d. 9. november 2016: Kompleksitet i uddannelseshverdagen løsninger i praksis

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Forum for UAO d. 9. november 2016: Kompleksitet i uddannelseshverdagen løsninger i praksis"

Transkript

1 Referat af Forum for UAO d. 9. november 2016: Kompleksitet i uddannelseshverdagen løsninger i praksis Dagsorden: Indledning v. Susanne Nøhr Streamet foredrag: Uncertainty in Healing and Learning: Finding the Simple in the Complex Formaliseret erfaringsudveksling Indledning v. Susanne Nøhr (SN): Susanne bød velkommen og gav lidt information om nyt inden for lægelig videreuddannelse. Lokal information Fremadrettet vil UKYL som hovedregel blive inviteret med til Forum for uddannelsesansvarlige overlæger. Tove Nilssons uddannelsespris gik i år til overlæge Lorenz Oppel UAO ved Neurologi. Lorenz fik den for sit engagement i, at uddannelsen skal have høj prioritet i afdelingen. Fondsbestyrelsen, som Susanne er en del af, opfordrer til, at UAO er med til at skabe opmærksomhed om prisen og er aktive med at indstille kolleger gerne ved at inddrage de uddannelsessøgendes perspektiver på mulige kandidater (de har ikke selv indstillingsret). Alle UAO får bogen Vejledning af læger under uddannelse udleveret. De, der ikke var tilstede, har mulighed for at gå forbi Lotte Hoelgaards kontor og hente den Forskningens Hus, lokale 9. De, der ikke har afhentet en inden for en måneds tid, vil få den tilsendt på et senere tidspunkt. Ny målbeskrivelse for KBU Per 1. august 2017 træder en ny målbeskrivelse for KBU i kraft. Det er blevet gjort mere konkret, hvilke kompetencer lægerne skal have, og hvilke metoder der skal bruges, når man skal vurdere kompetencer. Derudover har man gjort mere ud af at integrere lægerollerne og har skærpet fokus på sammenhængende patientforløb, overgange, herunder intrahospital transport og patientsikkerhed. Afledt af dette har Videreuddannelsessekretariatet anmodet om input til en eventuel revidering af den gældende retningslinje for tilrettelæggelsen af den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord. Der opfordres til, at UAO fra afdelinger, der har KBU, overvejer at søge den opslåede stilling som postgraduat klinisk lektor (PKL) i KBU ved Aarhus Universitet. Der er ansøgningsfrist d. 20. november Kommende arrangementer Der holdes erfamøde for 360-facilitatorer d. 1. december 2016 kl omdrejningspunktet er Den gode facilitator. Facilitatorer opfordres til at tilmelde sig.

2 Der holdes i efteråret to kurser Mellem begejstring og belastning. Styrk en robust arbejdspladskultur - et for HU-læger og et for KBU og Introlæger. Kurset d. 5. december 2016 for KBU og introlæger har kun få tilmeldte, og UAO opfordres til at få sendt deres KBU ere afsted. Øvrige arrangementer: november 2016: DSMU masterclass og årsmøde i Aarhus november 2016: Specialevalgsdag på Aarhus Universitetshospital maj 2017: MUK - den første danske fælles medicinske uddannelseskonference med fokus på både den præ- og postgraduate lægeuddannelse 3-timersrapporten 2015 kompetencevurdering og feedback Susanne præsenterede kort sine slides fra Overlægerådets temadag om kompetencevurdering og feedback i den postgraduate uddannelse, som tog udgangspunkt i 3-timersrapporten 2015 samt AMEE konferencen Slides er medsendt referatet og rapporten kan læses på: Konklusionen var, at kompetencevurdering og feedback understøtter uddannelsen og uddannelseslægernes evner til at løse arbejdsopgaverne. Kun få specialer er fuldt i mål med indførelsen af kompetencevurderingsmetoder. Uncertainty in Healing and Learning: Finding the Simple in the Complex Plenumoplæg af Dr. Glenda Eoyang fra AMEE 2016 blev vist som oplæg til erfaringsudveksling i grupper. Dr. Glenda Eoyang er Executive Director i Human Systems Dynamics Institute, USA. Human Systems Dynamics tilbyder teori og praksis til at transformere vanskelige problemer til muligheder. Finite and infinite games Dr. Eoyang indledte med at fortælle, at nogle problemer eller opgaver er uløselige - så som social ulighed og uhelbredelige sygdomme, men vi bliver alligevel nødt til at arbejde med dem. I den forbindelse taler hun om infinite games (uafgrænset), i modsætning til finite games (afgrænset). Finite games har en kendt begyndelse, midte og afslutning. Infinite games eller vanskelige problemer har mange perspektiver; de kan ikke vindes, og det er en udfordring, som ikke har nogen begyndelse og afslutning. Der er ikke en klar målestok for succes, og de er kendetegnet ved usikkerheder og muligheder. Eksempler på infinite games, som Dr. Eoyang giver: - Interprofessionelt arbejde - Inddragelse af familie i patientbehandlingen - Parforhold - Kultur og sundhed - Resistente bakterier - Vold - Livsstil sygdomme - Postgraduat uddannelse En stor del af lægearbejdet omhandler komplekse problemstillinger, som ikke har én endelig løsning (finite game), men er komplekse og kontekstafhængige (infinite games) - og hvor næste træk beror på det bedst mulige skøn. Man kan ikke løse infinite problemer med finite spilleregler. Derfor er en vigtig del af problemløsningen at analysere problemet. På det organisatoriske plan er analysen af containers, differences and exchanges se nedenstående figur - brugbar til at kategorisere problemerne som enten finite eller infinite games.

3 Som strategi til at løse infinite problemer foreslås Inquery og Adaptive Action -modellen. Det betones, at det man kan forvente er små forbedringer - ikke totale og vedvarende løsninger. Der skal hele tiden arbejdes ud fra det næste fornuftige skridt. Analysen inddrager hver gang perspektiver på container, differences og exchanges og mange løsninger retter sig mod at afgrænse og gøre delelementer lidt mindre komplekse dvs. lidt mere finite. Adaptive action er opdelt i What : So what:

4 Og now what: Og herefter køres cirklen igen. Formaliseret erfaringsudveksling Efter foredraget blev der arbejdet gruppevis med at bruge modellen på en aktuel problemstilling, som herefter blev præsenteret i plenum. Gruppe 1 Gruppen tog udgangspunkt i et emne fra 3-timersmødet, som dukker op igen og igen hvert år nemlig ønsket om mere supervision og feedback. Da det går igen og igen, konkluderede gruppen, at det var et infinite problem. Nogle af de løsninger, der havde været forsøgt, var at gøre container, differences og exchanges mere finite ved at etablere: - Parallel ambulatorium, YL + overlæge v. stuegang anvende, feedbackkort Da det tilsyneladende ikke var tilstrækkeligt gav det anledning til => So What? - Hvad er supervision? => I hvilke situationer - Hvad er feedback? => What? - Forventningsafstemning! => Now What? Skal tale sammen og italesætte uddannelsesforventninger i hverdagen. At man har en uddannelseskultur. Gruppe 2 Gruppen havde valgt at se på ubesatte uddannelsesstillinger, da det har betydning for uddannelse og rekruttering What: Uddannelseslæger passer vagt og rutinefunktioner => mangel på krydspunkter, flad læringskurve, påvirker rekruttering. So what: Omstrukturering af ambulatorie-spor, lave flydende ambulatoriespor (modstand fra sygeplejersker og speciallæger kan opleves), skemalagt uddannelse jo mere struktur, der er om uddannelsen, jo nemmere er det at få gjort Det virker at skære i produktionen for at få skabt plads til uddannelse, men det er måske ikke altid velset. Susanne pointerede, at uddannelse skal ses som en del af produktionen. Ved at øge hældningen på læringskurven, kan uddannelseslægerne hurtigere bidrage på afdelingen.

5 Now what: Dette nåede gruppen ikke Gruppe 3 Gruppen valgte uddannelseskultur som en infinite problemstilling, og forslagene kan ses som et forsøg på at gøre det lidt mere konkret. Motivation af vejledere er uensartet - Dyrke personlige styrker - Alle er forskellige - Gamle traditioner: under mit niveau - Har man lov at sige fra? - Vejledere skal uddannes til at give uddannelse Gyn-Obs har lavet en lille vejledning til vejledere med huskeliste til vejledersamtale og overblik over kompetencevurderingsmetoder Uddannelsessøgende - Niveauer (KBU/I/HU/studenter) - Reflektere over ustrukturerede uddannelsessituationer ift udfyldelse af kompetencekort - Turde give/tage ansvar - Kræve sin uddannelse - Feedback, motivere vejledere - Forventningsafstemning - Være til stede - Den uddannelsessøgende har lige så meget ansvar for, at uddannelsessituationen fungerer => Vejledere/UAO skal sætte rammerne for uddannelse Vejledere: - Forventningsafstemning - Ramme niveau - Fokusere på den enkeltes styrker/interesse Eventuelt Debatforum Et forslag fra Gyn-Obs om en uformel elektronisk opslagstavle til at udveksle ideer for UAO og UKYL blev diskuteret. Følgende blev besluttet: - Det skal være et medie, som man alligevel er på. Facebook er det flest bruger, så derfor skal det forsøges med en privat gruppe for UAO og UKYL her. - Det skal være en forsøgsperiode på 6 mdr. med en privatgruppe for UAO og UKYL. - UAO forpligter sig på at være med til at drive indhold i gruppen. - Lotte opretter gruppen og skriver ud om det via mail. Laering.rm.dk - Effekt af kursusforløb/transfer til klinikken Der er i et samarbejde på tværs af Region Midt- og Nordjylland lavet en hjemmeside, der sætter fokus på effekten af de ressourcer, der investeres i efter- og videreuddannelse. Hjemmesiden hedder og giver viden om, hvordan man som henholdsvis som kursist, leder eller kursusplanlægger bidrager til at styrke udbyttet af uddannelse til gavn for borgere og patienter. Der vil komme yderligere information ud om dette.

Vejledning i udarbejdelse af uddannelsesprogrammer

Vejledning i udarbejdelse af uddannelsesprogrammer Vejledning i udarbejdelse af uddannelsesprogrammer Godkendt den xx.xx.xxxx af Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse 1 Indhold Generelt om uddannelsesprogrammer...3 Praktisk udarbejdelse af uddannelsesprogrammer...4

Læs mere

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg Postgraduat Uddannelse Referat Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg (DPU) 30. maj 2017 i Forskningens Hus, lokale 018 Postgraduat Uddannelse Til stede: Susanne Nøhr (SN), Morten Noreng (MN), Jens

Læs mere

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg Postgraduat Uddannelse Referat Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg (DPU) 1. juni 2016 i Forskningens Hus, lokale 405 Postgraduat Uddannelse Til stede: Susanne Nøhr (SN), Karen Lindorff Larsen (KLL),

Læs mere

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg Postgraduat Uddannelse Referat Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg (DPU) 12. marts 2018 i Forskningens Hus, lokale 405 Postgraduat Uddannelse Til stede: Susanne Nøhr (SN), Jens Peter Kroustrup (JPK),

Læs mere

Referat af UAO og UKYL-møde onsdag d. 22. november 2017 Foredrag af Mickey Gjerris

Referat af UAO og UKYL-møde onsdag d. 22. november 2017 Foredrag af Mickey Gjerris . Referat af UAO og UKYL-møde onsdag d. 22. november 2017 Foredrag af Mickey Gjerris Dagsorden Velkomst og information v. Susanne Nøhr Foredrag, workshop og diskussion v. Mickey Gjerris Arrangementet slutter

Læs mere

Særdeles. X Uddannelsesprogram. X Uddannelsesplan. X Medicinsk ekspert - Læring i rollen som medicinsk ekspert

Særdeles. X Uddannelsesprogram. X Uddannelsesplan. X Medicinsk ekspert - Læring i rollen som medicinsk ekspert Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002765 Afdelingsnavn Ortopædkirurgisk Afdeling Hospitalsnavn Odense Universitetshospital Besøgsdato 29-05-2018 Temaer Score Særdeles problematisk Utilstrækkelig Tilstrækkelig

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002205 Afdelingsnavn Børne- og ungdomsafdelingen Hospitalsnavn Nykøbing Falster Besøgsdato 28-10-2014

Læs mere

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg Postgraduat Uddannelse Referat Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg (DPU) 6. februar 2019 i Forskningens Hus, lokale 106 Postgraduat Uddannelse Til stede: Susanne Nøhr (SN), Michael Braüner Schmidt

Læs mere

Referat. fra møde i Urologi, uddannelsesudvalg 25. oktober 2017 kl. 13:00 i Mødelokale C2, Regionshuset Viborg

Referat. fra møde i Urologi, uddannelsesudvalg 25. oktober 2017 kl. 13:00 i Mødelokale C2, Regionshuset Viborg Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet 17. november 2017 /THBIRK Referat fra møde i Urologi, uddannelsesudvalg 25. oktober 2017 kl. 13:00

Læs mere

1. Velkomst og præsentation af dagsordenen v. ovl. Peter Mouridsen. 4. Forventninger til PKL-funktionen ved ovl. PKL Svein Åge Rodt

1. Velkomst og præsentation af dagsordenen v. ovl. Peter Mouridsen. 4. Forventninger til PKL-funktionen ved ovl. PKL Svein Åge Rodt Referat fra møde i URSARN, torsdag d. 9. februar kl. 9.00 til 15.00 på Patienthotellet, Regionshospitalet Randers, mødelokale 4. 9.februar Charlotte B. Hansen Charlotte.b.hansen@stab.rm.dk Dagsorden: 1.

Læs mere

Uddannelse og arbejdstilrettelæggelse

Uddannelse og arbejdstilrettelæggelse Uddannelse og arbejdstilrettelæggelse Susanne Nøhr, overlæge, ph.d., PKL Uddannelseskoordinator for speciallægeuddannelsen Aalborg Universitetshospital Redaktionsgruppe Susanne Nøhr Mads Skipper (YL) Troels

Læs mere

1. juni 2015 i Forskningens Hus, lokale 405

1. juni 2015 i Forskningens Hus, lokale 405 Postgraduat Uddannelse Referat Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg (DPU) 1. juni 2015 i Forskningens Hus, lokale 405 Postgraduat Uddannelse Til stede: Susanne Nøhr (SN), Mads Skipper (MS), Carl Uggerhøj

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i intern medicin: infektionsmedicin Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 30. november 2016 Maja Bertz Maja.Bertz@stab.rm.dk 1-30-72-93-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00001448 Afdelingsnavn Plastikkirurgisk afdeling Hospitalsnavn Herlev-Gentofte Hospital Besøgsdato

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 1. februar 2017 Maja Bertz

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 1. februar 2017 Maja Bertz SREGI SSEKR Uddannelsesudvalg i intern medicin: kardiologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 1. februar 2017 Maja Bertz Maja.Bertz@stab.rm.dk 1-30-72-92-15 Til stede: Referat Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000355 Afdelingsnavn Hæmatologisk klinik Hospitalsnavn Ålborg Universitetshospital Besøgsdato 28-05-2015

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 20/11-17 Kasper Clausen Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 20/11-17 Kasper Clausen Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 20/11-17 Kasper Clausen kascla@rm.dk 21440397 1-30-72-141-15

Læs mere

Godmorgen og velkommen til dag 2 Årsmøde 2016 Lægelig Videreuddannelsesråd

Godmorgen og velkommen til dag 2 Årsmøde 2016 Lægelig Videreuddannelsesråd Godmorgen og velkommen til dag 2 Årsmøde 2016 Lægelig Videreuddannelsesråd Uddannelse og læring skal flytte med 5-punktsplanen Lægelig Videreuddannelse på AUH 2016/17 Uddannelse og læring skal flytte

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 17. oktober TRKPEE Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 17. oktober TRKPEE Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 17. oktober TRKPEE trkpee@rm.dk Referat til Klinisk

Læs mere

Referat. til Klinisk Biokemi - uddannelsesudvalg 16. maj 2018 kl. 13:00 i Konferencerum C3.15, C312, AUH Øst

Referat. til Klinisk Biokemi - uddannelsesudvalg 16. maj 2018 kl. 13:00 i Konferencerum C3.15, C312, AUH Øst Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 8. juni 2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Klinisk

Læs mere

Uddannelsesprogram Den kliniske basisuddannelse i almen praksis Januar 2018

Uddannelsesprogram Den kliniske basisuddannelse i almen praksis Januar 2018 Uddannelsesprogram Den kliniske basisuddannelse i almen praksis Januar 2018 Uddybende beskrivelse af formålet med KBU samt de øvrige punkter kan søges her: https://www.sst.dk/da/uddannelse/kbu/bekendtgoerelser-og-vejledninger

Læs mere

3-timersmøderne. Oplæg for UKYL, OUH. 18. September 2014

3-timersmøderne. Oplæg for UKYL, OUH. 18. September 2014 3-timersmøderne Oplæg for UKYL, OUH 18. September 2014 Susanne Nøhr Uddannelseskoordinerende overlæge Aalborg Universitetshospital Innovation på uddannelsesområdet 3-timersmøderne Initiativ Konkrete uddannelsesinitiativ

Læs mere

De specialespecifikke kurser i Neurokirurgi VELKOMMEN VI HAR GLÆDET OS TIL AT SE JER

De specialespecifikke kurser i Neurokirurgi VELKOMMEN VI HAR GLÆDET OS TIL AT SE JER De specialespecifikke kurser i Neurokirurgi VELKOMMEN VI HAR GLÆDET OS TIL AT SE JER 24. september 2012 SUS møde København Mødet er venligst sponsoreret af Neurokirurgisk Afd. på RH "Specialespecifikke

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i klinisk mikrobiologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 21. september 2016 Rasmus Elgaard Petersen Rasmus.petersen@stab.rm.dk 1-30-72-8-15 Uddannelsesudvalgsmøde i Klinisk Mikrobiologi

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling Århus Universitetshospital Skejby Besøgsdato Særdeles god

Inspektorrapport. Temaer. Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling Århus Universitetshospital Skejby Besøgsdato Særdeles god Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00001260 Afdelingsnavn Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling Hospitalsnavn Århus Universitetshospital Skejby

Læs mere

Arbejdstilrettelæggelse og Yngre Lægers Uddannelse på Dermatologisk Afdeling, AUH

Arbejdstilrettelæggelse og Yngre Lægers Uddannelse på Dermatologisk Afdeling, AUH Arbejdstilrettelæggelse og Yngre Lægers Uddannelse på Dermatologisk Afdeling, AUH Mette Deleuran Ledende overlæge I samarbejde med PKL Anne Braae Olesen, UAO Birgitte Stausbøl-Grøn og UKYL Mads Rasmussen

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002338 Afdelingsnavn Geriatrisk Klinik, COM,SHS Hospitalsnavn Sygehus Sønderjylland Besøgsdato 06-06-2016

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Gynækologisk/Obstetrisk afdeling. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig.

Inspektorrapport. Temaer. Gynækologisk/Obstetrisk afdeling. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002179 Afdelingsnavn Gynækologisk/Obstetrisk afdeling Hospitalsnavn Sygehus Sønderjylland Besøgsdato

Læs mere

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg Postgraduat Uddannelse Referat Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg (DPU) 4. juni 2018 i Forskningens Hus, lokale 106 Postgraduat Uddannelse Til stede: Susanne Nøhr (SN), Morten Noreng (MN), Karin

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002299 Afdelingsnavn Medicinsk afdeling Hospitalsnavn Svendborg Hospital Besøgsdato 15-09-2015 Temaer

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Nuklearmedicinsk Afdeling og PET-Centret Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade og Skejby Besøgsdato

Inspektorrapport. Temaer. Nuklearmedicinsk Afdeling og PET-Centret Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade og Skejby Besøgsdato Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000253 Afdelingsnavn Nuklearmedicinsk Afdeling og PET-Centret Hospitalsnavn Aarhus Universitetshospital,

Læs mere

Referat. til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg. 4. oktober 2017 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, Mødelokale 24

Referat. til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg. 4. oktober 2017 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, Mødelokale 24 20. oktober 2017 /THOCHT Referat til møde i kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, Mødelokale 24 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Deltagere 1 2 Velkomst og godkendelse af dagsorden v/ Christian Høyer

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i neurologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 12. januar 2016 Rasmus Elgaard Petersen Rasmus.petersen@stab.rm.dk 1-30-72-113-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i neurologi Tirsdag den

Læs mere

Dato Sagsbehandler Sagsnr. Referat

Dato Sagsbehandler  Sagsnr. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-Mail Sagsnr. 8. juni 2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Børne- og

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002322 Afdelingsnavn Akutafdelingen Hospitalsnavn Køge Sygehus Besøgsdato 27-10-2014 Temaer Introduktion

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Kong Christian X s Gigthospital, Gråsten Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for.

Inspektorrapport. Temaer. Kong Christian X s Gigthospital, Gråsten Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000329 Afdelingsnavn Reumatologisk Afdeling Hospitalsnavn Kong Christian s Gigthospital, Gråsten

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Uddannelsesudvalget i Kirurgi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 7. marts 2015 Dorthe Koed Pedersen dorthe.k.pedersen@stab.rm.dk

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i infektionsmedicin Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 15. maj 2017 Maja Bertz Maja.Bertz@stab.rm.dk 1-30-72-93-15 Referat af Uddannelsesudvalgsmøde i IM: infektionsmedicin Onsdag den

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002277 Afdelingsnavn Urologisk afdeling Hospitalsnavn Næstved Sygehus Besøgsdato 19-05-2014 Temaer

Læs mere

KBU Kompetencevurderingsskemaer

KBU Kompetencevurderingsskemaer KBU Kompetencevurderingsskemaer Kort brugsvejledning: Kompetencevurderingsskemaerne på de følgende sider relaterer sig til de 16 kompetencer som skal opnås i KBU uddannelsen jf. målbeskrivelsen fra 2016.

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI SREGI Uddannelsesudvalg i neurologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 25. august 2015 Rasmus Elgaard Petersen Rasmus.petersen@stab.rm.dk 1-30-72-113-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i neurologi Tirsdag

Læs mere

KARRIEREVEJ TIL NEUROLOGI. Anne-Mette Hejl Postgraduat lektor i neurologi Overlæge på Rigshospitalet, phd. Anne-mette.hejl@regionh.

KARRIEREVEJ TIL NEUROLOGI. Anne-Mette Hejl Postgraduat lektor i neurologi Overlæge på Rigshospitalet, phd. Anne-mette.hejl@regionh. KARRIEREVEJ TIL NEUROLOGI Anne-Mette Hejl Postgraduat lektor i neurologi Overlæge på Rigshospitalet, phd. Anne-mette.hejl@regionh.dk Lidt om neurologi Ca. 300 neurologer i Danmark De fleste på sygehuse,

Læs mere

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg Postgraduat Uddannelse Referat Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg (DPU) 28. november 2017 i Forskningens Hus, lokale 018 Postgraduat Uddannelse Til stede: Susanne Nøhr (SN), Jens Peter Kroustrup

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Patologiafdelingen Herlev-Gentofte Hospital. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for.

Inspektorrapport. Temaer. Patologiafdelingen Herlev-Gentofte Hospital. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000340 Afdelingsnavn Patologiafdelingen Herlev-Gentofte Hospital Hospitalsnavn Herlev-Gentofte Hospital

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Holstebro, Hospitalsenheden Vest Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig.

Inspektorrapport. Temaer. Holstebro, Hospitalsenheden Vest Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002226 Afdelingsnavn Neurologisk Afdeling Hospitalsnavn Holstebro, Hospitalsenheden Vest Besøgsdato

Læs mere

Årsrapport 2014. Uddannelsen flytter under fælles tag - vi rykker sammen. Tak til Bente Malling og Pia Soelberg. Tak til Caroline Bendixen

Årsrapport 2014. Uddannelsen flytter under fælles tag - vi rykker sammen. Tak til Bente Malling og Pia Soelberg. Tak til Caroline Bendixen Årsrapport 2014 Lægelige Videreuddannelse Uddannelsen flytter under fælles tag - vi rykker sammen Tak til Bente Malling og Pia Soelberg Tak til Caroline Bendixen Kvalitetsmonitoreringsmodellen monitorering

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 22. maj KANORB Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 22. maj KANORB Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 22. maj KANORB kanorb@rm.dk Referat til Patologisk

Læs mere

Aarhus Universitetshospital Lægelig Videreuddannelse. Med ønsket om en rigtig god sommer Gitte, Marianne & Pia

Aarhus Universitetshospital Lægelig Videreuddannelse. Med ønsket om en rigtig god sommer Gitte, Marianne & Pia Nyhedsbrev nr. 8 - juni 2017 / Lægelig Videreuddannelse Kære alle Vi har hermed fornøjelsen af at sende Nyhedsbrev nr. 8 fra Lægelig Videreuddannelse, hvor du blandt andet kan læse om Årsmøde 2017 samt

Læs mere

Inspektorrapport Temaer

Inspektorrapport Temaer Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002394 Afdelingsnavn NAE Klin. Onkologi - Overafdeling Hospitalsnavn Næstved sygehus Besøgsdato

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer Thomas Birk

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer Thomas Birk SREGI SSEKR Uddannelsesudvalg i urologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 12.6.2017 Thomas Birk thbirk@rm.dk 1-30-72-107-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i urologi Torsdag den 8. juni 2017 kl. 13.00-15.00

Læs mere

Uddannelsesprogram. Den Kliniske Basisuddannelse. Afdeling, hospital / Afdeling, hospital el. Almen praksis. Målbeskrivelse årstal

Uddannelsesprogram. Den Kliniske Basisuddannelse. Afdeling, hospital / Afdeling, hospital el. Almen praksis. Målbeskrivelse årstal Uddannelsesprogram Den Kliniske Basisuddannelse Afdeling, hospital / Afdeling, hospital el. Almen praksis Målbeskrivelse årstal Godkendt xx.xx.xxxx af DRRLV (udfyldes af VUS) INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning...3

Læs mere

Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital

Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital FUNKTIONSBETEGNELSE Uddannelsesansvarlig overlæge FUNKTIONENS INDHOLD Organisatorisk placering og ledelsesmæssig

Læs mere

REFERAT. Temamøde i Det Lægelige Uddannelsesråd på Regionshospitalet Randers: Resultater fra 3-timers møderne i 2016

REFERAT. Temamøde i Det Lægelige Uddannelsesråd på Regionshospitalet Randers: Resultater fra 3-timers møderne i 2016 Regionshospitalet Administrationen Skovlyvej 1 DK-8900 Tel. +45 8910 2000 www.regionshospitaletranders.dk REFERAT Temamøde i Det Lægelige Uddannelsesråd på Regionshospitalet : Resultater fra 3-timers møderne

Læs mere

Uddannelsesvejledning vi gør det godt eller?

Uddannelsesvejledning vi gør det godt eller? UKYL workshop Hovedvejlederens rolle og betydning for kvalitet i den lægelige videreuddannelse- Hvordan kan UKYL erne være med til at styrke hovedvejlederfunktionen på AUH Uddannelsesvejledning 2017 -

Læs mere

1 Deltagere 1. 2 Velkomst og godkendelse af dagsorden 2. 3 Referat fra 10. november Regler for forskningstræningsprojekter 4

1 Deltagere 1. 2 Velkomst og godkendelse af dagsorden 2. 3 Referat fra 10. november Regler for forskningstræningsprojekter 4 30. juni 2017 /THOCHT Referat til møde i Samfundsmedicin, uddannelsesudvalg 13. juni 2017 kl. 09:00 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Alle 15, 8200 Aarhus N, mødelokale 17 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst

Læs mere

Vibeke gjorde opmærksom på vigtigheden af en afklaring af skalaen og ud fra hvilket niveau, der bedømmes.

Vibeke gjorde opmærksom på vigtigheden af en afklaring af skalaen og ud fra hvilket niveau, der bedømmes. Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

UKYL workshop. Hvordan bidrager UKYL erne til udvikling af vejledere? Årsmøde Aarhus Universitetshospital. Region Midtjylland

UKYL workshop. Hvordan bidrager UKYL erne til udvikling af vejledere? Årsmøde Aarhus Universitetshospital. Region Midtjylland UKYL workshop Hvordan bidrager UKYL erne til udvikling af vejledere? Årsmøde 2016 Program Velkomst Hvilke opgaver hører til hovedvejlederfunktionen? UKYL'ens rolle i afdelingens uddannelsesvejledning Mål:

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse opgaver og ansvar

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse opgaver og ansvar Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse opgaver og ansvar Birte Obel, Kontorchef Susanne Vinther Nielsen, Overlæge, Ph.d. Uddannelse og autorisation 4. marts 2014 i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse

Læs mere

6. juli 2017 /THOCHT. Referat

6. juli 2017 /THOCHT. Referat 6. juli 2017 /THOCHT Refer til møde i Arbejdsmedicin, uddannelsesudvalg 15. juni 2017 kl. 13:30 i Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade, bygning 15A, kælderen, receptionslokalet Indholdsfortegnelse

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000382 Afdelingsnavn Arbejdsmedicinsk Klinik Hospitalsnavn Aalborg Universitetshospital Besøgsdato

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002518 Afdelingsnavn Neurologisk afdeling Hospitalsnavn Slagelse Besøgsdato 27-05-2016 Temaer Introduktion

Læs mere

TIMERSRAPPORTEN 2015 IMPLEMENTERING AF KOMPETENCEVURDERING I KLINISK PRAKSIS. Kompetencevurdering

TIMERSRAPPORTEN 2015 IMPLEMENTERING AF KOMPETENCEVURDERING I KLINISK PRAKSIS. Kompetencevurdering 3-TIMERSRAPPORTEN 2015 IMPLEMENTERING AF KOMPETENCEVURDERING I KLINISK PRAKSIS DRRLV 8.12.16 Susanne Nøhr, UKO, PKL i medicinsk Pædagogik SPECIALLÆGEUDDANNELSEN Kompetencevurdering obligatorisk siden 2003

Læs mere

X Uddannelsesprogram. X Uddannelsesplan. X Medicinsk ekspert - Læring i rollen som medicinsk ekspert. X Samarbejder - Læring i rollen som samarbejder

X Uddannelsesprogram. X Uddannelsesplan. X Medicinsk ekspert - Læring i rollen som medicinsk ekspert. X Samarbejder - Læring i rollen som samarbejder Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000974 Afdelingsnavn Medicinsk overafdeling Hospitalsnavn Hospitalsenheden Horsens Besøgsdato 20-09-2016 Temaer Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig

Læs mere

Region Midtjylland. Referat. af Uddannelsesudvalgsmøde i Thoraxkirurgi 6. april 2018 kl. 12:00 i AUH, mødelokale

Region Midtjylland. Referat. af Uddannelsesudvalgsmøde i Thoraxkirurgi 6. april 2018 kl. 12:00 i AUH, mødelokale Region Midtjylland HR 26. juni 2018 /SAECRI Referat af Uddannelsesudvalgsmøde i Thoraxkirurgi 6. april 2018 kl. 12:00 i AUH, mødelokale 31 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Mødedeltagere 1 2 Indledning

Læs mere

X Uddannelsesprogram. X Uddannelsesplan. X Medicinsk ekspert - Læring i rollen som medicinsk ekspert. X Samarbejder - Læring i rollen som samarbejder

X Uddannelsesprogram. X Uddannelsesplan. X Medicinsk ekspert - Læring i rollen som medicinsk ekspert. X Samarbejder - Læring i rollen som samarbejder Inspektorrapport SST-id INSPBES-00001616 Afdelingsnavn Gynækologisk Obstetrisk Afdeling Hospitalsnavn Holbæk Sygehus Besøgsdato 28-10-2015 Temaer Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig

Læs mere

Et uddannelses- og læringsmiljø i top. Else Vestbo Aarhus Universitetshospital 19. marts 2019

Et uddannelses- og læringsmiljø i top. Else Vestbo Aarhus Universitetshospital 19. marts 2019 Et uddannelses- og læringsmiljø i top Else Vestbo Aarhus Universitetshospital 19. marts 2019 Disposition Hvem er vi? Simulationstræning Supervision og kompetencevurdering Struktureret kompetencevurdering

Læs mere

Referat til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg 7. februar 2018 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24

Referat til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg 7. februar 2018 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24 22. februar 2018 /THOCHT Referat til møde i kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Deltagere 1 2 Referat fra 4. oktober 2017 - til orientering 2 3 Bordet

Læs mere

Strategi for læring, uddannelse og kompetenceudvikling på Aarhus Universitetshospital

Strategi for læring, uddannelse og kompetenceudvikling på Aarhus Universitetshospital Strategi for læring, uddannelse og kompetenceudvikling på Aarhus Universitetshospital Indledning Aarhus Universitetshospital skal i fremtiden tilhøre eliten blandt universitetshospitaler i Europa indenfor

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i IM: Kardiologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 14. april 2016 Maja Bertz Maja.Bertz@stab.rm.dk Referat Uddannelsesudvalgsmøde i IM: Kardiologi Torsdag den 14. april 2016 kl. 14.00-16.00

Læs mere

Rapport. 3-timersmøder Regionshospitalet Randers 2017

Rapport. 3-timersmøder Regionshospitalet Randers 2017 Rapport 3-timersmøder Regionshospitalet Randers 2017 Udarbejdet marts 2017 af: Anita Sørensen Uddannelseskoordinerende Overlæge E-mail: anison@rm.dk Tlf: 784 20177 Ann Meldgaard Nielsen HR konsulent E-mail:

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Urinvejsklinikken Sønderborg. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig.

Inspektorrapport. Temaer. Urinvejsklinikken Sønderborg. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002197 Afdelingsnavn Urinvejsklinikken Sønderborg Hospitalsnavn Sygehus Sønderjylland Besøgsdato

Læs mere

Nationale lægedækningsrapport. Berit Bjerre Handberg Sekretariatschef, Videreuddannelsessekretariatet

Nationale lægedækningsrapport. Berit Bjerre Handberg Sekretariatschef, Videreuddannelsessekretariatet Nationale lægedækningsrapport Berit Bjerre Handberg Sekretariatschef, Videreuddannelsessekretariatet Baggrund for Lægedækningsudvalget: Regeringen ønsker: at alle danskere skal have adgang til speciallægeressourcer,

Læs mere

Uddannelsesplan, vejledersamtale, karrierevejledning

Uddannelsesplan, vejledersamtale, karrierevejledning Uddannelsesplan, vejledersamtale, karrierevejledning Bente Sørensen Temadag for uddannelse OUH 2014 Hvorfor skal der laves uddannelsesplan? Den pregraduate uddannelse er afkortet Turnus (18 måneder) er

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002326 Afdelingsnavn Akutmodtagelsen Hospitalsnavn Sygehus Vendsyssel Besøgsdato 20-05-2015 Temaer

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 26. juli. Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 26. juli. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariet Do Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 26. juli Refer til Klinisk Genetik - uddannelsesudvalg

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig. problematisk. Tilstrækkelig. Særdeles. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig. problematisk. Tilstrækkelig. Særdeles. Score X X X Score Særdeles problematisk Utilstrækkelig Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002500 Afdelingsnavn Medicinsk Afd. F Hospitalsnavn Bornholms Hospital Besøgsdato 07-11-2017 Temaer

Læs mere

Særdeles god Introduktion til afdelingen. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger

Særdeles god Introduktion til afdelingen. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger Inspektorrapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Holstebro Afdeling neurologisk Dato for besøg 22/6 2011

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Stillings- og funktionsbeskrivelse for Uddannelsesansvarlig overlæge

Stillings- og funktionsbeskrivelse for Uddannelsesansvarlig overlæge Stillings- og funktionsbeskrivelse for Uddannelsesansvarlig overlæge Stillingsbetegnelse Ansættelsessted Organisatorisk placering Løn- og ansættelsesvilkår Hospitalsenheden Vest Uddannelsesansvarlig overlæge(

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Uddannelsesudvalget i Kirurgi Dato Sagsnr. 19. september 2014 1-30-72-27-10 Referat af møde i det specialespecifikke uddannelsesudvalg

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002200 Afdelingsnavn Klinisk Farmakologisk afsnit Hospitalsnavn Odense Universitetshospital Besøgsdato

Læs mere

Du skal i besvarelsen tage udgangspunkt i de mål og kompetencer, der er beskrevet i uddannelsesprogrammet for det pågældende uddannelseselement.

Du skal i besvarelsen tage udgangspunkt i de mål og kompetencer, der er beskrevet i uddannelsesprogrammet for det pågældende uddannelseselement. SPØRGESKEMA EVALUER.DK Du skal nu foretage en evaluering af det uddannelsessted, hvor du netop har afsluttet eller er ved at afslutte et uddannelseselement. Besvarelsen tager ca. 10-15 min. Vigtig tilbagemelding

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer ØRE-, NÆSE-, HALS- OG KÆBEKIRURGISK AFDELING. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for.

Inspektorrapport. Temaer ØRE-, NÆSE-, HALS- OG KÆBEKIRURGISK AFDELING. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002275 Afdelingsnavn ØRE-, NÆSE-, HALS- OG KÆBEKIRURGISK AFDELING Hospitalsnavn Køge Sygehus Besøgsdato

Læs mere

Inspektorrapport Temaer

Inspektorrapport Temaer Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002089 Afdelingsnavn Arbejds- Og Miljømedicinsk Klinik Hospitalsnavn Odense Universitetshospital

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig. problematisk. Tilstrækkelig. Særdeles. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig. problematisk. Tilstrækkelig. Særdeles. Score X X X Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002345 Afdelingsnavn Pædiatrisk afdeling Hospitalsnavn Aalborg Sygehus Besøgsdato 23-11-2018 Temaer Score Særdeles problematisk Utilstrækkelig Tilstrækkelig Særdeles god

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i IM Reumatologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 20.april 2016 Trine Kirkegaard TRKPEE@rm.dk 1-30-72-100-15 Dagsorden Uddannelsesudvalgsmøde i IM reumatologi mandag den 11. april

Læs mere

Klinisk professorat i postgraduat lægelig kompetenceudvikling i Videreuddannelsesregion Nord

Klinisk professorat i postgraduat lægelig kompetenceudvikling i Videreuddannelsesregion Nord Klinisk professorat i postgraduat lægelig kompetenceudvikling i Videreuddannelsesregion Nord Stillingsbeskrivelse: Navn Generelt Professorat i Videreuddannelsesregion Nord ved Center for Medicinsk Uddannelse

Læs mere

Særdeles. X Uddannelsesprogram. X Uddannelsesplan. X Medicinsk ekspert - Læring i rollen som medicinsk ekspert

Særdeles. X Uddannelsesprogram. X Uddannelsesplan. X Medicinsk ekspert - Læring i rollen som medicinsk ekspert Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002352 Afdelingsnavn Medicinske Sygdomme Hospitalsnavn Kolding Sygehus Besøgsdato 26-11-2018 Temaer Score Særdeles problematisk Utilstrækkelig Tilstrækkelig Særdeles god

Læs mere

Referat Det Fælles Videreuddannelsesråd for yngre læger 10. juni 2015 i mødelokale 2, Kantinegangen, Sygehus Vendsyssel, Bispensgade

Referat Det Fælles Videreuddannelsesråd for yngre læger 10. juni 2015 i mødelokale 2, Kantinegangen, Sygehus Vendsyssel, Bispensgade Sundhedsplanlægning, Patientdialog og Kvalitet Sagsnummer 2011-119427 Det Fælles Videreuddannelsesråd for yngre læger 10. juni 2015 i mødelokale 2, Kantinegangen, Sygehus Vendsyssel, Bispensgade 37, Hjørring

Læs mere

Medicinsk afdeling, SLB, Vejle

Medicinsk afdeling, SLB, Vejle Medicinsk afdeling, SLB, Vejle Ansættelsesstedet generelt Vejle Sygehus er en del af Sygehus Lillebælt. Vejle Sygehus er et kræftsygehus, men med indtag af akutte patienter her iblandt medicinske og kardiologiske

Læs mere

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg

Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg Postgraduat Uddannelse Referat Møde i Det Postgraduate Uddannelsesudvalg (DPU) 10. september 2018 i Forskningens Hus, lokale 405 Postgraduat Uddannelse Til stede: Susanne Nøhr (SN), Karin Dahl Assing (KDA),

Læs mere

Notat om karrierevejledning i den lægelige videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord

Notat om karrierevejledning i den lægelige videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd! 4. oktober 2007 Dorte Qvesel Dorte.Qvesel@stab.rm.dk 1-01-72-10-07 Notat om karrierevejledning i den lægelige videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Baggrund Baggrunden for

Læs mere

POSTGRADUAT UDDANNELSE. Kvalitetssikring af lægelig videreuddannelse På Aalborg Universitetshospital

POSTGRADUAT UDDANNELSE. Kvalitetssikring af lægelig videreuddannelse På Aalborg Universitetshospital POSTGRADUAT UDDANNELSE Kvalitetssikring af lægelig videreuddannelse 2018 På Aalborg Universitetshospital INDHOLD 1 Indledning... 3 2 Organisering af lægelig videreuddannelse... 4 3 Inspektorbesøg... 5

Læs mere

Lektor/professor netværks møde

Lektor/professor netværks møde Lektor/professor netværks møde Dagsorden til møde i Charlottehaven den 3. oktober 2017 fra kl. 8.30 15.30 Kl. 08.30 09.00 MORGENMAD SAMT KAFFE/TE Kl. 09.00 09.30 Kl. 09.30 10.00 Velkomst med præsentation

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Dato Sagsbehandler E-mail Telefonnr. Sagsnr. 26. november 2015 Thomas Bøttern Christensen Thomas.Christensen@rm.dk 7841 0809 1-30-72-147-15

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato 04-12-2013. Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato 04-12-2013. Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002161 Afdelingsnavn Anæstesiologisk Afdeling Hospitalsnavn Regionshospitalet Randers Besøgsdato

Læs mere

Videreuddannelsesregion Nord. Referat. Kirurgi, uddannelsesudvalg 7. december 2017 kl. 10:00 i Regionshuset Viborg F9 1. sal

Videreuddannelsesregion Nord. Referat. Kirurgi, uddannelsesudvalg 7. december 2017 kl. 10:00 i Regionshuset Viborg F9 1. sal Videreuddannelsesregion Nord Refer Kirurgi, uddannelsesudvalg 7. december 2017 kl. 10:00 i Regionshuset Viborg F9 1. sal Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Velkomst og godkendelse af dagsorden 1 2 Nyt

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002323 Afdelingsnavn Akutafdelingen Hospitalsnavn Slagelse Sygehus Besøgsdato 19-01-2015 Temaer

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000205 Afdelingsnavn Gynækologisk obstetrisk afd Hospitalsnavn Esbjerg Besøgsdato 12-12-2014 Temaer

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score X X X Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00001933 Afdelingsnavn Børneafdelingen Hospitalsnavn Sygehus Lillebælt, Kolding Besøgsdato 03-06-2015

Læs mere