nyt fra pensionist idræt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "nyt fra pensionist idræt"

Transkript

1 nyt fra pensionist idræt Nr Weekendtur til Femø den april 2009 (Se vedlagte folder) & Kulturelle Vandreture i maj og juni 2009 Pensionist Idræts populære Kulturelle Vandreture omfatter ikke mindre end 13 ture, som vi håber, vil blive vel mod taget af vore mange vandreentusiaster! Vi byder i år på 3 nye ture: Cykeltur på Vestamager, Flakfortet og Kjøge Mini-By. Der udbydes 2 ture til Pederstrup ved Ballerup, idet det var så stor en succes sidste år, og ligeså gentages den dejlige tur til Damhussøen/Heerup Museet. De klassiske ture til Dyrehaven, Ishøj Strandpark og Lyngby Sø fortsætter alle højt værdsatte af vore mange deltagere. Som noget nyt vil der i år kun være tilmelding og betaling til de Kulturelle Vandreture i Grøndal Centret mandag d. 30. marts og torsdag d. 2. april 2009 fra kl i Teatercaféen. Er du forhindret i selv at komme er du velkommen til at sende en stedfortræder! Det er ikke muligt at tilmelde sig efter disse datoer. Hvis du tidligere har deltaget, ved du, hvor morsomt vi har det hvis ikke kan det varmt anbefales!!

2 CYKELTUR PÅ VESTAMAGER: For dig som er vant til at cykle Tirsdag d.5.maj og torsdag d.14.maj MØDESTED: Metrostationen Vestamager kl Vi går de ca. 800m til Naturcenter Amager, hvor vi låner cykler. Du kan også medbringe din egen cykel i Metroen husk at løse cykelbillet. Fra Naturcentret cykler vi en tur på km, hvorefter vi nyder en lille frokostanretning på Traktørstedet ved Naturcentret. Medbring selv lidt drikkelse til cykelturen. PRIS kr. 75,- (Inkl. frokost/kaffe) TUR TIL DAMHUSSØEN/HEERUP MUSEET: Onsdag d.6.maj MØDESTED: Damhustorvet (Ved Damhuskroen og bus 21 stoppested) kl Oplev det rige fugleliv der er i og omkring Damhussøen og de små øer der er bygget ude i søen. Det er en spændende tur med flot natur midt i storbyen, hvor både Valby, Vanløse og Rødovre grænser op til. Vi fortsætter til Heerup Museet, hvor vi får en guidet rundvisning og får fortalt om Heerups liv og billeder. Mad kan ikke købes. Der forefindes en automat med kaffe, te og kakao. Mad og drikkevarer må meget gerne medbringes. Turens længde ca. 3½ km. Pris kr. 50,- (Inkl. entré & guidet tur på Heerup Museum). TUR TIL ISHØJ STRANDPARK: Onsdag d.13.maj MØDESTED: Udenfor Ishøj Station ved busholdepladsen kl Vi går sammen ad stisystemet tværs gennem Strandparken ned til stranden, forbi Arken Museum for Moderne Kunst, og fortsætter til Ishøj Sejlklubs cafeteria Hummeren, hvor der vil blive serveret 3 stk. smørrebrød samt kaffe og småkager. Turens længde ca. 4 km. Pris kr. 75,- (Inkl.frokost, kaffe, småkager). TUR TIL PEDERSTRUP VED BALLERUP: Tirsdag d.19.maj og onsdag d.3.juni MØDESTED: Ballerup Station, Hovedindgangen kl Vi går de ca.1,5 km til det charmerende Pederstrup, som er et næsten uberørt landsbymiljø med gadekær flere store gårde købmandsbutik smedje. Landsbyen ligger endnu nærmest, som den så ud i 1600-tallet. Gårdene blev i 1960erne opkøbt af Ballerup Kommune, restaureret og omdannet til museer, kulturcenter og forsamlingssteder. Vi får en guidet rundvisning i den gamle have samt i museet, som bl.a. rummer klunkehjem, storfyrstinde Olgas malerier og industriens udvikling i Ballerup. Kommunen driver også Grandtoftegård som økologisk skolelandbrug og gårdbutik, foruden traktørstedet Store Peders Hus, hvor vi slutter med en let frokost. Pris kr. 130,- (Inkl. entré & guidet tur på Ballerup Museum, let frokostanretning / kaffe).

3 TUR TIL FLAKFORTET: Tirsdag d.26.maj, onsdag d.27.maj og torsdag d.4.juni MØDESTED: Nyhavn ved nr. 71, Spar Shipping kl (Vi sejler kl.10.00). Under den 45 minutter dejlige sejltur til Flakfortet, nyder vi en forfriskning, hvorefter vi ved ankomsten slentrer en tur på fortet, for derefter at mødes til frokost og efterfølgende kaffe/kage i restauranten kl Under frokosten får vi et historisk foredrag om fortet. Efter frokost går vi en tur på Fortet. Afgang fra Flakfortet kl Denne udflugt er særdeles god fordi både deltagere der er mindre mobile, og deltagere der er godt gående med stort udbytte kan deltage. PRIS kr. 250,- (Inkl. sejlads/retur, forfriskning undervejs, frokost, kaffe/kage og historisk foredrag). TUR TIL DYREHAVEN: Torsdag d.28. maj MØDESTED: Klampenborg station kl Vi går en tur i Dyrehaven og slutter på Restaurant Dyrehaven på Bakken, hvor vi spiser vores medbragte mad. Der vil være mulighed for at købe mad. (Restauranten åbner først kl.12.00). Turens længde ca. 6 km. Pris kr. 35,- TUR TIL LYNGBY SØ: Torsdag d.11.juni MØDESTED: Sorgenfri Station kl Herfra går vi ned til søen og rundt til traktørstedet Den Gamle Have, hvor der vil blive serveret 3 stk. smørrebrød samt kaffe og småkager. Der er mulighed for at sejle tilbage. Turens længde ca. 4 km. Pris kr. 75,- (Inkl.frokost, kaffe, småkager). TUR TIL KJØGE MINI-BY: Onsdag d.17.juni og onsdag d.24.juni MØDESTED: Køge Station kl ved kiosken. Vi går ca. 2½ km gennem Køge midtby til Kjøge Mini-By. Køge er en charmerende middelalderby. I Køge findes alt hvad hjertet kan begære, historie, stemning, miljø. Køge blev i 2006 kåret som Danmarks hyggeligste handelsby. I Køge ligger Danmarks største provinstorv. Om onsdagen danner det ramme om torvehandel. Køge er en af de byer i landet, der har flest velbevarede bindingsværkshuse, og landets ældst fungerende rådhus fra Kjøge Mini-By er en korrekt model af Køge anno Mini-Byen er under stadig opbygning. Der er mulighed for at følge byggeprocessen i værkstederne. I Mini-Byen får vi en guidet rundvisning. Der serveres 2 sandwich som vi nyder udendørs i Mini-Byen. PRIS kr. 100,- (Inkl. entré & guidet tur og 2 sandwich).

4 Vi skal gøre opmærksom på, at drikkevarer, kaffe/te skal købes i den pågældende restaurant / spisested. Transport tur/retur til de pågældende mødesteder er ikke inkluderet i prisen!! Fornuftigt fodtøj påkræves! Pensionist Idræts kontor, telefon for yderligere oplysninger Således ser der ud en sommerdag i Ishøj Strandpark.

5 Tilmeldings- kuponer

6 Ønsker at deltage i TUR TIL VESTAMAGER-CYKELTUR tirsdag d.5.maj PRIS kr. 75,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. frokost/kaffe) Jeg vil gerne låne cykel Jeg medbringer egen cykel Jeg cykler direkte til Naturcentret... Ønsker at deltage i TUR TIL DAMHUSSØEN/HEERUP MUSEET onsdag d.6.maj PRIS kr. 50,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. entré & guidet tur på Heerup Museum ).... Ønsker at deltage i TUR TIL ISHØJ STRANDPARK onsdag d.13.maj PRIS kr. 75,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. frokost, kaffe, småkager).... Ønsker at deltage i TUR TIL VESTAMAGER-CYKELTUR torsdag d.14.maj PRIS kr. 75,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. frokost/kaffe) Jeg vil gerne låne cykel Jeg medbringer egen cykel Jeg cykler direkte til Naturcentret..... Ønsker at deltage i TUR TIL PEDERSTRUP tirsdag d.19.maj PRIS kr. 130,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. entré & guidet tur på Ballerup Museum, let frokostanretning / kaffe).. Ønsker at deltage i TUR TIL FLAKFORTET tirsdag d.26.maj PRIS kr. 250,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. sejlads/retur, forfriskning undervejs, frokost, kaffe/kage og historisk foredrag)

7 Ønsker at deltage i TUR TIL FLAKFORTET onsdag d.27.maj PRIS kr. 250,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. sejlads/retur, forfriskning undervejs, frokost, kaffe/kage og historisk foredrag). Ønsker at deltage i TUR TIL DYREHAVEN torsdag d.28.maj PRIS kr. 35,- som betales i Grøndal Centret Ønsker at deltage i TUR TIL PEDERSTRUP onsdag d.3.juni PRIS kr. 130,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. entré & guidet tur på Ballerup Museum, let frokostanretning / kaffe). Ønsker at deltage i TUR TIL FLAKFORTET torsdag d.4.juni PRIS kr. 250,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. sejlads/retur, forfriskning undervejs, frokost, kaffe/kage og historisk foredrag). Ønsker at deltage i TUR TIL LYNGBY SØ torsdag d.11.juni PRIS kr. 75,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. frokost, kaffe, småkager). Ønsker at deltage i TUR TIL KJØGE MINI-BY onsdag d.17.juni PRIS kr. 100,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. entré & guidet tur og 2 sandwich). Ønsker at deltage i TUR TIL KJØGE MINI-BY onsdag d.24.juni PRIS kr. 100,- som betales i Grøndal Centret (Inkl. entré & guidet tur og 2 sandwich).

8 PENSIONIST IDRÆT TILBYDER WEEKENDTUR TIL FEMØ GYMNASTIK - STAVGANG & HYGGELIGT SAMVÆR LØRDAG D.25.-SØNDAG D.26.APRIL 2009

9 Weekendtur Weekendtur til Femø til Femø Når vi Lørdag d. Lørdag 25.-søndag d. 25.-søndag d.26.april d.26.april 2009 tilbyder 2009 tilbyder tilbage Pensionist Pensionist Idræt tur Idræt til Femø en tur med til Femø stavgang med og stavgang ankom og gymnastik gymnastik samt hyggeligt samt hyggeligt samvær. samvær. Femø Turen starter Turen fra starter Grøndal fra Centret, Grøndal hvor Centret, der udleveres hvor der udlevere købes stave til dem stave som til dem ikke som selv medbringer ikke selv medbringer dem. dem. (Det vil være (Det en vil god være idé en at god tage idé en at madpakke tage en madpakke med til med t udturen). udturen). Afgang kl Afgang fra kl Grøndal fra Centret, Grøndal Centret, Hvidkildevej Hvidkildevej 64, 2400 Kbh. 64, 2400 NV, Kbh. hvorfra NV, bussen hvorfra bussen mand kører til Kragenæs, kører til Kragenæs, hvor vi sejler hvor med vi sejler færgen med færgen Er du at sen Indkvartering Indkvartering foregår på foregår Femø Kro, på Femø hvor Kro, vi bor hvor på vi bor Pris på k dobbeltværelser dobbeltværelser med bad og med toilet. bad og toilet Når vi er velinstalleret Når vi er velinstalleret på værelserne, på værelserne, serveres der serveres der kaffe og kage. kaffe og kage. Navn: Derefter er Derefter der stavgang, er der stavgang, og om aftenen og om aftenen Adres serveres en serveres lækker en menu lækker med menu vin, og med efterfølgende vin, og efterfølgende kaffe /cognac. kaffe /cognac. Postnr Søndag morgen Søndag starter morgen vi med starter gymnastik. vi med gymnastik. Tlf. nr Derefter serveres Derefter brunch, serveres hvorefter brunch, hvorefter vi går stavgang. vi går stavgang. Forinden afrejse Forinden fra afrejse øen, vil fra der øen, være vil et der foredrag være et om foredrag Tilme om Femøs historie. Femøs historie. dag d.

10 i er mætte Når vi af er oplevelser mætte af oplevelser går turen går turen e til tilbage Grøndal til Centret, Grøndal hvor Centret, vi hvor vi mer ankommer søndag kl. søndag ca kl. ca Kro Femø sørger Kro for sørger sandwich for sandwich til hjemturen, til hjemturen, og der kan og der kan es øl, vand købes i øl, bussen vand både i bussen ud og både hjem. ud og hjem. il Tilmelding Tilmelding til turen til turen Kun i Grøndal Kun i Centret, Grøndal Centret, ag d mandag 2.marts d marts kl kl i Teatercaféen. i Teatercaféen. forhindret. Er du forhindret i selv at komme i selv at - er komme du velkommen - er du velkommen til til de en at stedfortræder! sende en stedfortræder! r. 950,- Pris kr. 950, Tilmeldingsblanket Tilmeldingsblanket : Navn: se: Adresse: r./by: Postnr./By: r.: Tlf. nr.:. lding Tilmelding og betaling og afleveres betaling i afleveres Grøndal i Centret Grøndal man- Centret mandag d.2.marts marts 2009.

11

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2008 Kulturelle Vandreture i maj og juni 2008 Således ser der ud en sommerdag i Ishøj Strandpark. Vidste du for eksempel at: vand er nødvendig for al hjerneaktivitet og dermed

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. På cykel. Langs de sønderjyske fjorde og Kielerkanalen

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. På cykel. Langs de sønderjyske fjorde og Kielerkanalen Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord På cykel Langs de sønderjyske fjorde og Kielerkanalen 20. 26. juni 2016 En midsommeruge med skønne cykelture i landet mellem den dansktyske grænse og Kielerkanalen.

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2016 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2015 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? for borgere med demens Maj 2016 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Cykle mellem tvende have

Cykle mellem tvende have Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord Cykle mellem tvende have Naturskønne cykelture mellem Nord- og Sydslesvig 21. juni 27. juni 2015 Efter 150-året for 1864 vil vi cykle rundt i grænselandet:

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company Indhold Sangeftermiddag 3 Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik 3 Generalforsamling 4 Virksomhedsbesøg Actona Company 4 Udflugt VW & Retro Museum 5 Højskoleophold 6 Høstfest 6 Foredrag 7 Julefrokost

Læs mere

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS Sæson 2018-2019 Mandag den 28. juni 2018 Udflugt til Mandø Vi mødes Mandøvej 31, 6760 Ribe klokken 9.50 Bussen afgår klokken 10.00. Klokken 11.00 går vi på en

Læs mere

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe.

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe. Herunder 2016 Sir / Lyngbjerg Søndag d. 17.4 2016 kl. 13 Ca. 20 km Start kl. 13 fra Holstebro Aktivitetscenter. Turleder : Inger Andersen På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg,

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

Velkommen i vores forening

Velkommen i vores forening 2 Tur - Folder 2015-16 Tur - Folder 2015-16: For Brøndby & Hvidovre Udgiver: Cyklistforbundet Rømersgade 5 33 32 31 21 www.cyklistforbundet.dk Redaktion: Finn Ivo Heller, Trykkeri: Rådhustrykkeriet, Hvidovre.

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Øhop med vandring 5 Øer og 4 færger. Det Sydfynske Øhav er et af verdens største oversvømmede istidslandskaber... og er under fortsat forandring

Læs mere

Sort Sol med Nolde museet og Mandø

Sort Sol med Nolde museet og Mandø Sort Sol med Nolde museet og Mandø Lørdag d. 27. september til søndag d. 28. september Rejseleder: Jan Hjort Få en af Danmarks største naturoplevelser Sort Sol. Fænomenet blev første gang præsenteret af

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Tur Folder Cyklistforbundet, Brøndby-Hvidovre Afd. 30 Cykelture & Arrangementer i Brøndby-Hvidovre Afdeling

Tur Folder Cyklistforbundet, Brøndby-Hvidovre Afd. 30 Cykelture & Arrangementer i Brøndby-Hvidovre Afdeling Tur Folder 2018 19 Cyklistforbundet, Brøndby-Hvidovre Afd. 30 Cykelture & Arrangementer i Brøndby-Hvidovre Afdeling 2 Om og fra Brøndby-Hvidovre Afdeling Meld dig ind i Cyklistforbundet Som medlem støtter

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

MØDER & ARRANGEMENTER 2018

MØDER & ARRANGEMENTER 2018 PENSIONISTER OG SENIORER BUPL ÅRHUS OG ØSTJYLLAND MØDER & ARRANGEMENTER 2018 I forbindelse med det enkelte arrangement er der angivet, hvem der står for planlægningen. Kontakt vedkommende, hvis du har

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Hjemmeside Sind klubben sindklubbenherning.dk Nygade 2-4 7400 Herning : 97223064 Vigtige meddelelser: ilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes

Læs mere

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N C o D a n T U R I S T K O N T O R TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider CoDan Turistkontor Provaznická 11, CZ 110 00 Prague 1 Reservation: +420 251 019 360 Touristkontor: +420 602 185 124

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2019 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2019 Torsdag d. 10. januar 2019 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Udflugter for borgere med demens September 2015 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever?

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.995,- Højdepunkter Dejlig dansk jul Juleaften med vin, øl, vand ad libitum Julebyen Tønder Rømø og Ribe

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/ kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft.

Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/ kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft. Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/3-2019 kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft. Dagsorden ifølge vedtægterne. Se hjemmesiden: http://www.gigtskolensyddjurs.dk/

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM FORÅR 2018 Søren Jochumsen. Eliteidrætskonsulent og tidligere målmand hos AC Horsens. Søren Jochumsen har hele sin karriere spillet som målmand

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 13.05.18 19.05.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Sommer-udflugt til. Østjylland og Djursland onsdag d. 15. aug. torsdag d. 16. aug. 2018

Sommer-udflugt til. Østjylland og Djursland onsdag d. 15. aug. torsdag d. 16. aug. 2018 Landboseniorklub Vestjysk Landboforening Sommer-udflugt til Østjylland og Djursland onsdag d. 15. aug. torsdag d. 16. aug. 2018 Slottet det tidligere statsfængsel i Horsens Et virke med Ferguson v/gdr.

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Sportsuge og sommerfest Traditionen tro afholdes der sportsuge i Vester Lindet. Igen i år bliver det i uge 31. Udvalget for sportsugen har lagt op til

Læs mere

Nordjylland - toppen af Danmark tirsdag d. 8. august torsdag d. 10. august 2017

Nordjylland - toppen af Danmark tirsdag d. 8. august torsdag d. 10. august 2017 Vestjysk Landboforening - Landboseniorklub Sommer-ekskursion til Nordjylland - toppen af Danmark tirsdag d. 8. august torsdag d. 10. august 2017 Virksomhedsbesøg på Dansk Nutidsmuseum Virksomhedsbesøg

Læs mere

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods.

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods. PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden. Debat og fortælling ved museumsdirektør Erland Porsmose, Østfyns Museer. Fortælling om perioden 1250 1413, dengang Nyborg Slot var regeringssæde

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ 10. januar 2018 Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ Vi skal i 2018 besøge den smukke ø ÆRØ i det sydfynske øhav. Alt er vand ved siden af ÆRØ. Rejsen finder sted i uge 39/2018 (fra mandag d. 24. til fredag

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen Telefon- og Turtjenestens program for Vesterbro/Sydhavnen April, maj, juni og juli 2019 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

København og Cirkusrevyen

København og Cirkusrevyen København og Cirkusrevyen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Vidunderlige København Det indbydende Copenhagen Island Hotel Den evig grønne Cirkusrevy er inkluderet

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Program for 2. halvår 2016

Program for 2. halvår 2016 Program for 2. halvår 2016 Kære pensionistmedlem Da vi er i den heldige situation, at vi efterhånden har fået samlet langt de fleste mailadresser for vore medlemmer, ønsker vi så hurtigt som muligt at

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune Program 2017 1 Indhold Sang og musik v/ Jan Lilholt... 3 Foredrag om Lemvig Kommune... 3 Generalforsamling... 4 Tur til Thyborøn... 4 Tur til Samsø... 5 Ferietur til Thüringen... 5 Virksomhedsbesøg på

Læs mere

Østjylland og Djursland tirsdag d. 15. aug. onsdag d. 16. aug. 2017

Østjylland og Djursland tirsdag d. 15. aug. onsdag d. 16. aug. 2017 Ringkøbing-Ulfborg Landboseniorklub Sommer-udflugt til Østjylland og Djursland tirsdag d. 15. aug. onsdag d. 16. aug. 2017 Lille Malunds Have Slottet det tidligere statsfængsel i Horsens Odder Park Hotel

Læs mere

Kulturkonference 2015

Kulturkonference 2015 Til kulturelle samråd, kulturudvalg, kulturforvaltninger samt andre interesserede Kulturelle Samråd i Danmark og Kultursamvirket Skanderborg inviterer til Kulturkonference 2015 Fredag den 18. søndag den

Læs mere

Oktoberfest i Bad Bramstedt

Oktoberfest i Bad Bramstedt Oktoberfest i Bad Bramstedt Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.995,- Højdepunkter Oktoberfest i flot pyntet festsal Bayersk buffet og øl, vin og vand ad libitum Hamburg Side 1

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`s seniorklub i Holbæk Ja, så er det igen tid for et lille tilbageblik over seniorenes aktiviteter

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116.

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. PROGRAM FORÅR 2015 Besøg på Industrimuseet i Horsens Der vil være rundvisning kl 11:00 med to rundvisninger. Vi kan igen komme på besøg i den gamle skolestue

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere