FAQ: Spørgsmål og svar om selvstudium

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FAQ: Spørgsmål og svar om selvstudium"

Transkript

1 FAQ: Spørgsmål og svar om selvstudium AT VÆRE SELVSTUDERENDE Inden man tilmelder sig som selvstuderende, er man forpligtet til at læse nedenstående samt informationerne på hjemmesiden. Hvis man ikke overholder tidsfrister, bliver man frameldt som selvstuderende. At være selvstuderende betyder, at man studerer selv. Selvstudium er et engangstilbud. Hvis man har været tilmeldt som selvstuderende i et fag og udebliver fra eksamen, har man ikke mulighed for at blive tilmeldt igen. Man kan maks. tilmelde sig 3 fag pr. termin. Hvad forventes af en selvstuderende? Svar: Som selvstuderende studerer man selv. Det betyder, at man på egen hånd skal sætte sig ind i eksaminationsgrundlaget, og selv gøre sig klar til at kunne blive eksamineret i faget. Man er forpligtet til selv at holde sig orienteret, og selv opsøge relevante oplysninger. Man er forpligtet til at sætte sig ind i de krav, der stilles til eksamen. Det er en stor opgave at påtage sig at være selvstuderende, så man skal være indstillet på at gøre et stort stykke arbejde. Det kræver gode studievaner og stor arbejdsdisciplin at sætte sig ind i et fag på egen hånd. Kan alle tilmelde sig som selvstuderende? Svar: Hvis det skal være realistisk, skal man have haft det underliggende niveau. Se ovenfor, hvad det kræves af en selvstuderende. Har man ret til vejledning? Svar: Ja, man har ret til 45 minutters vejledning pr. fag. Denne vejledning består i en orientering om eksamen og de forventninger, der stilles til den selvstuderende til eksamen. Al kommunikation med vejleder tæller med i disse 45 minutter. Kan man få faglig hjælp? Svar: Som selvstuderende studerer man selv. Dvs. man har ikke ret til at få faglig hjælp til eksaminationsgrundlaget. Hvis man alligevel måtte have brug for at stille et enkelt meget konkret opklarende spørgsmål, så vær opmærksom på, at det tæller med i de 45 minutters vejledning. Kan man få rettet opgaver? Svar: Nej, man har ikke krav på at få rettet opgaver. Hvornår ved man, hvem man har som vejleder? Svar: Man vil få oplyst vejlederens navn efter tilmeldingsfristens udløb d. 15. marts. Kan man selv vælge vejleder? Svar: Nej, men får tildelt en vejleder. Hvad er vejlederes opgave? Svar: Vejlederens opgave er at orientere den selvstuderende om eksamen og eksamenskravene. Vejlederen eksaminerer til den mundtlige eksamen.

2 Hvis man har brug for at henvende sig til vejleder, hvor hurtigt kan man så forvente at få svar? Svar: Man kan forvente at få svar inden for en uge. Hvad gør man, hvis man ikke får tilmeldt sig inden fristen d. 15.marts? Svar: Hvis man ikke får sig tilmeldt i tide, så går der et år, inden man kan tilmelde sig. Får man tilmeldingsgebyret tilbage, hvis man framelder eksamen rettidigt? Svar: Nej, man får ikke tilmeldingsgebyret tilbage. FAGET Hvor kan jeg finde fagets læreplan, så jeg kan sætte mig ind i, hvad der kræves af mig til eksamen? Svar: På følgende links findes læreplanerne: EKSAMEN Hvornår afholdes eksamen? Svar: Eksamen afholdes i maj/juni. Hvornår kender man eksamensdatoerne? Svar: Eksamensdatoerne offentliggøres i to omgange, nemlig 9. (for eksamener som ligger før 23. maj) og 16. maj for resten af perioden. Hvordan får man den præcise tid for eksamen? Svar: Vejleder vil informere om mødetiden for eksamen. Hvor kan jeg læse om hvor lang forberedelsen og eksaminationstiden er? Svar: Det kan man læse om i fagets læreplan. Se links under FAGET Hvor kan jeg se, hvilke krav der stilles til mig til eksamen? Svar. Det kan man læse om i fagets læreplan. Se links under FAGET. Her kan man læse om de bedømmelseskriterier, der lægges til grund for karaktergivningen. Får man stillet en bærbar computer til rådighed ved eksamen? Svar: Kun til mundtlig eksamen i dansk og kun i de tilfælde, hvor man trækker et eksamensspørgsmål baseret på levende billeder. Hvad gør jeg i forbindelse med eksamen, hvis jeg har et handicap? Svar: Henvend dig til skolen, som vil henvise dig til den afdeling, hvor man kan søge dispensation i forbindelse med eksamen. Her vil du kunne søge om forlænget tid til eksamen og andet og i øvrigt få oplysninger i den forbindelse. Bemærk at du skal kontakte os om dette i forbindelse med tilmelding og senest 15. marts. Hvad gør jeg, hvis jeg er syg på eksamensdagen? Svar: Sygdom skal meddeles til skolens Reception på tlf før prøvens start og dokumenteres med en lægeerklæring. Denne lægeerklæring skal man selv betale. Lægen skal kontaktes samme dag, som eksamen afholdes. Lægeerklæringen skal afleveres i Receptionen

3 senest 1 uge efter sygemeldingen. Hvis man ikke overholder denne frist, vil man ikke få mulighed for senere at tilmelde sig sygeeksamen. Har man afleveret en lægeerklæring rettidigt, vil man cirka 1. juli modtage besked om, hvordan man kan tilmelde sig sygeeksamen. Bemærk altså at man ikke automatisk er tilmeldt sygeeksamen. Sygeeksamen ligger i august. Der mundtlige ligger august. Hvor finder jeg eksamensreglerne og reglerne for brug af pc til eksamen? Svar: Disse regler vil blive tilsendt i forbindelse med eksamensplanen i maj. EKSAMINATIONSGRUNDLAG Skal jeg vælge skolens eksaminationsgrundlag eller lave eget eksaminationsgrundlag? Svar: Det er svært at lave et eksaminationsgrundlag, som lever op til læreplanen. Så det bedste vil være at vælge skolens eksaminationsgrundlag. Hvis man tidligere har fulgt faget et andet sted, kan det være et ønske at bruge dette eksaminationsgrundlag igen. Men vær opmærksom på, at selvom man har et eksaminationsgrundlag fra tidligere, så betyder det ikke automatisk, at det vil blive godkendt hos os. Læreplanerne for stx, hhx, htx, hf og andre er ikke ens. Hvor finder jeg skolens eksaminationsgrundlag? Svar: Skolens eksaminationsgrundlag finder man via skolens hjemmeside. Hvad skal man gøre, hvis man gerne vil have godkendt eget eksaminationsgrundlag? Svar: Vær opmærksom på, at du ved at vælge at sende eget eksaminationsgrundlag til godkendelse hos vejleder, dermed har brugt dine 45 minutters vejledningstid. Hvis man gerne vil bruge eget eksaminationsgrundlag, skal det godkendes af vejleder. Man udfylder det skema, man finder via skolens hjemmeside der hedder Eget eksaminationsgrundlag. Eget eksaminationsgrundlag skal godkendes af den faglige vejleder og afleveres/sendes til skolen senest 15. marts. Godkendelsen skal være på plads senest 31. marts. Men vær opmærksom på, at selvom man har et eksaminationsgrundlag fra tidligere, så betyder det ikke automatisk, at det vil blive godkendt hos os. Læreplanerne for stx, hhx, htx, hf og andre er ikke ens. Når man sender eget eksaminationsgrundlag til vejleder og det ikke umiddelbart kan godkendes, skal man være opmærksom på, at det maksimalt må tage 2 kommunikationsrunder med vejleder, før det skal være i orden ifølge læreplanen. Derefter vil man skulle vælge skolens eksaminationsgrundlag. Senest 31. marts skal man aflevere 3 eksemplarer af eget eksaminationsgrundlag med vejlederens underskrift og dermed godkendelse - enten elektronisk til hks@vucaarhus.dk eller i receptionen på VUC Aarhus, Dalgas Avenue 2, 8000 Aarhus C. BØGER OG ANDET MATERIALE FRA EKSAMINATIONSGRUNDLAGET Kan man låne bøgerne fra eksaminationsgrundlaget af skolen? Svar: Nej, man skal selv anskaffe sig bøgerne.

4 Hvis man er selvstuderende i et fag, hvor eksaminationsgrundlaget delvist bygger på et kompendium, -hvordan får man så fat i dette kompendium? Svar: Kompendiet fremgår som et link i eksaminationsgrundlaget LABORATORIEFAG samt rapporter og journaler Hvad gør man, hvis man først tilmelder sig som selvstuderende efter 23. februar 2017 og erfarer, at man også skulle have været tilmeldt et laboratoriekursus? Svar: Man skal stadig indsende en tilmelding til laboratoriekursus, men man er ikke garanteret en plads på kurset. Hvis der ikke er plads, må man vente til året efter med både laboratoriekursus og eksamen i det pågældende fag. Hvad er et laboratoriekursus og hvilke fag skal jeg på laboratoriekursus i? Svar: Et laboratoriekursus er et forløb over to eller tre dage inden for fagene biologi, fysik, geografi og kemi, hvor det eksperimentelle arbejde hørende til disse fag udføres. Der vil efterfølgende skulle afleveres et antal rapporter som vil blive rettet af faglærerne. Antallet af rapporter varierer fra fag til fag. Man kan kun gå til eksamen i disse fag, hvis man har deltaget fuldt ud i laboratoriekurserne og afleveret alle rapporter inden for afleveringsfristen. Hvordan og hvornår skal jeg tilmelde mig laboratoriekurserne? Svar: Man skal tilmelde sig laboratoriekurserne senest den 23. februar Der er en separat tilmeldingsformular til laboratoriekurserne. Jeg skal være selvstuderende i et naturvidenskabeligt fag 0-B, skal jeg på et eller to laboratoriekurser? Svar: I det tilfælde vil du skulle på to laboratoriekurser, 0-C og C-B. Hvis du fx allerede har bestået faget på C-niveau, skal du kunne dokumentere dette ved fremvisning af rapporter og journaler fra det tidligere forløb. I det tilfælde behøver du kun at tage på C-B kurset. Skal jeg på laboratoriekursus, hvis jeg har rapporter fra tidligere forløb? Svar: Hvis du gennem rettede rapporter og journaler fra tidlige forløb kan godtgøre, at du har gennemført den eksperimentelle del af et kursus i biologi, fysik, geografi og kemi, så behøver du ikke at gennemføre laboratoriekurset. Vær opmærksom på at du skal kunne fremvise alle rapporter og journaler, hvilket i visse fag og niveauer kan være ret omfattende. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at få godkendt rapporter og journaler fra tidligere gennemførte laboratoriekurser? Svar: Rapporterne og journalerne fra det tidligere forløb skal sendes til vejleder senest den Vær opmærksom på, at du bruger af dine 45 minutters vejledningstid, når du ønsker at få tidligere eksperimentelt arbejde godkendt.

5 Hvad er fristen for at få godkendt rapporter og journaler fra tidligere laboratoriekurser? Svar: Du skal have sendt det eksperimentelle arbejde til din vejleder senest den Koster det ekstra ud over tilmeldingsgebyret som selvstuderende, hvis man skal på laboratoriekursus? Svar: Det koster ikke ekstra gebyr at deltage i et laboratoriekursus.

FAQ: Spørgsmål og svar om selvstudium

FAQ: Spørgsmål og svar om selvstudium FAQ: Spørgsmål og svar om selvstudium Revideret februar 2019 At være selvstuderende Inden man tilmelder sig som selvstuderende, er man forpligtet til at læse nedenstående samt informationerne på hjemmesiden.

Læs mere

Som selvstuderende på VUC Aarhus skal du være opmærksom på følgende:

Som selvstuderende på VUC Aarhus skal du være opmærksom på følgende: SELVSTUDIUM HF Som selvstuderende på VUC Aarhus skal du være opmærksom på følgende: Skolen tilbyder selvstudium i alle fag og niveauer, der udbydes på hold Eksamen afholdes en gang om året i maj/juni.

Læs mere

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2014/2015

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2014/2015 13. august Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del / Som selvstuderende kan du frit vælge, om du ønsker at blive tilmeldt studieårets ordinære eller syge- /omprøven. Du skal blot være opmærksom på,

Læs mere

Ved mundtlig eksamen skal man være til stede i god tid og gerne en eksaminationstid før man selv skal trække spørgsmål.

Ved mundtlig eksamen skal man være til stede i god tid og gerne en eksaminationstid før man selv skal trække spørgsmål. Eksamensregler Regler vedrørende EKSAMEN Mød altid i god tid til en eksamen. Ved skriftlig eksamen skal man sidde på sin plads og være klar senest 10 minutter før prøvens start. Man skal altså møde senest

Læs mere

Randers HF & VUC Nålemagervej Randers NV Tlf.:

Randers HF & VUC Nålemagervej Randers NV Tlf.: Eksamensreglement for Randers HF & VUC for 2019 Generelt Dette reglement dækker både skriftlige og mundtlige eksamener. Alle eksamener afvikles efter 2017-bekendtgørelsen. Det skal desuden understreges,

Læs mere

Hvad man skal og hvad der kan være en fordel

Hvad man skal og hvad der kan være en fordel Hvad man skal og hvad der kan være en fordel Fælles rammer for eksamen Skriftlig eksamen Mundtlig eksamen Spørgsmål Dette er en generel information om hvad jeg forventer af jer til samtlige eksamener Jeres

Læs mere

Eksamensregler ved Ilisimatusarfik

Eksamensregler ved Ilisimatusarfik Eksamensregler ved Ilisimatusarfik 1 af 6 1. Eksamen 3 1.1. Generelt om eksamen 3 1.2. Undervisnings- og eksamenstilmelding og afmelding 3 1.3. Syge- og reeksamen 3 1.3.1. Sygeeksamen 3 1.3.2. Reeksamen

Læs mere

Eksamensregler ved Ilisimatusarfik

Eksamensregler ved Ilisimatusarfik Eksamensregler ved Ilisimatusarfik 1 af 6 1. Eksamen 3 1.1. Generelt om eksamen 3 1.2. Undervisnings- og eksamenstilmelding og afmelding 3 1.3. Syge- og reeksamen 3 1.3.1. Sygeeksamen 3 1.3.2. Reeksamen

Læs mere

Eksamensregler for Adgangskursus. Syddansk Universitet Sønderborg

Eksamensregler for Adgangskursus. Syddansk Universitet Sønderborg Eksamensregler for Adgangskursus Syddansk Universitet Sønderborg DWN, AK, SDU-S, dec. 2016 Indholdsfortegnelse Til- og framelding, tildeling af ekstra tid samt merit... 2 Skriftlige prøver... 3 Mundtlige

Læs mere

Eksamensplan for Selvstudium på HD 1. del 2013/2014

Eksamensplan for Selvstudium på HD 1. del 2013/2014 29. august Eksamensplan for Selvstudium på HD 1. del /2014 Som selvstuderende kan du frit vælge om du ønsker at blive tilmeldt den ordinære eller syge-/omprøven, du skal blot være opmærksom på, at der

Læs mere

Eksamensreglement

Eksamensreglement Eksamensreglement 2017-18 Indholdsfortegnelse 1. Generelt om eksamen... 3 1.1.Indstilling til eksamen... 3 1.2.Selvstuderende... 3 1.3.Offentliggørelse af eksamensudtræk... 3 1.4.Ro ved eksamen... 4 1.5.Sygdom

Læs mere

Ved mundtlig eksamen/prøve skal man være til stede i god tid og gerne en eksaminationstid før man selv skal trække spørgsmål.

Ved mundtlig eksamen/prøve skal man være til stede i god tid og gerne en eksaminationstid før man selv skal trække spørgsmål. Eksamensregler Regler vedrørende eksamen og prøver. Mød altid i god tid til en eksamen/prøve. Ved skriftlig eksamen/prøve skal man sidde på sin plads og være klar senest 10 minutter før prøvens start.

Læs mere

Eksamensprojekt for HF Enkeltfag

Eksamensprojekt for HF Enkeltfag Eksamensprojekt for HF Enkeltfag 2017/18 Rammerne for eksamensprojektet NB: hvis du har været til eksamen i mindst én af faggrupperne, skal du ikke skrive Eksamensprojekt. Faggrupperne er enten kultur-

Læs mere

HF/GS-EKSAMEN DECEMBER 12

HF/GS-EKSAMEN DECEMBER 12 HF/GS-EKSAMEN DECEMBER 12 information til kursister Kære kursist I denne folder finder du vigtige informationer om hf-eksamen. Er der noget, du bliver i tvivl om, kan du enten spørge dine faglærere eller

Læs mere

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2015/2016

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2015/2016 4. juni Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del / Som selvstuderende kan du frit vælge, om du ønsker at blive tilmeldt studieårets ordinære eller syge- /omprøven. Du skal blot være opmærksom på,

Læs mere

Vigtige datoer. Eksamensorientering

Vigtige datoer. Eksamensorientering 2019 Vigtige datoer Fredag den 10. maj kl.15.00 offentliggøres de skriftlige prøver, og mundtlige prøver der afholdes før 24. maj. Torsdag den 16. maj kl. 15.00 offentliggøres hele eksamensplanen. Mandag

Læs mere

EKSAMENSREGLER. Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) Version september 2018 (gældende)

EKSAMENSREGLER. Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) Version september 2018 (gældende) EKSAMENSREGLER Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) Version september 2018 (gældende) Dette dokument indeholder de overordnede eksamensregler for studerende på EASJ Uddannelsesspecifikke eksamensregler er indskrevet

Læs mere

17/18. Eksamensreglement EUC Online EUC NORDVESTSJÆLLAND

17/18. Eksamensreglement EUC Online EUC NORDVESTSJÆLLAND 17/18 Eksamensreglement EUC Online EUC NORDVESTSJÆLLAND 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelt om eksamen... 3 1.1 Ministeriets krav om tilsynsførende ved alle online eksaminationer... 3 1.2 Indstilling til

Læs mere

Eksamensprojekt for HF-enkeltfag

Eksamensprojekt for HF-enkeltfag Eksamensprojekt for HF-enkeltfag 2014/15 Rammerne for eksamensprojektet NB: hvis du har været til eksamen i mindst én af faggrupperne, skal du ikke skrive Eksamensprojekt. Faggrupperne er enten kultur-

Læs mere

Velkommen til HF Flex. Her får du information om, hvordan du kommer i gang med dit flexforløb.

Velkommen til HF Flex. Her får du information om, hvordan du kommer i gang med dit flexforløb. Velkommen til HF Flex Her får du information om, hvordan du kommer i gang med dit flexforløb. Kom til introduktion Vi glæder os til at byde dig velkommen på VUC Aarhus. Det er vigtigt, at du møder op for

Læs mere

Større Skriftlig Opgave (SSO) 2017/2018

Større Skriftlig Opgave (SSO) 2017/2018 Større Skriftlig Opgave (SSO) 2017/2018 Større Skriftlig Opgave Større skriftlig opgave er en individuel opgave, som SKAL skrives af alle, der ønsker en hel HF-eksamen. Opgaven tæller med en selvstændig

Læs mere

Eksamensreglement for elever på de tekniske erhvervsuddannelser på EUC Nordvest

Eksamensreglement for elever på de tekniske erhvervsuddannelser på EUC Nordvest Eksamensreglement for elever på de tekniske erhvervsuddannelser på EUC Nordvest Indholdsfortegnelse Indhold Generelt... 3 Tilmelding til eksamen... 3 Hvis du ikke ønsker at deltage i prøve eller eksamen...

Læs mere

EKSAMENSREGLEMENT. Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) Dette er et overordnet eksamensreglement for studerende på EASJ

EKSAMENSREGLEMENT. Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) Dette er et overordnet eksamensreglement for studerende på EASJ EKSAMENSREGLEMENT Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) Dette er et overordnet eksamensreglement for studerende på EASJ Uddannelsesspecifikke eksamensreglementer er indskrevet i studieordningerne Indhold Eksamensregler

Læs mere

Vigtige datoer. Eksamensorientering

Vigtige datoer. Eksamensorientering 2018 Vigtige datoer Tirsdag den 16. maj kl.15.00 offentliggøres de skriftlige prøver, og prøver der afholdes før 23. maj. Tirsdag den 23. maj kl. 15.00 offentliggøres hele eksamensplanen. Onsdag den 24.

Læs mere

Campus Bornholms eksamensregler for HF, HHX, HTX og STX

Campus Bornholms eksamensregler for HF, HHX, HTX og STX Indhold Eksamensvilkår... 1 Mødetid... 2 Udeblivelse... 2 Hvornår er en prøve begyndt?... 2 Sygdom eller udeblivelse af andre uforskyldte grunde... 2 Skriftlig eksamen... 2 Mundtlig eksamen... 3 Mobiltelefoner...

Læs mere

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2017/2018

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2017/2018 4. oktober Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del /2018 Som selvstuderende kan du frit vælge, om du ønsker at blive tilmeldt studieårets ordinære eller syge- /omprøven. Du skal blot være opmærksom

Læs mere

Randers HF & VUC Nålemagervej Randers NV Tlf.:

Randers HF & VUC Nålemagervej Randers NV Tlf.: Eksamensreglement for Randers HF & VUC vinteren 2018-2019 Generelt Dette reglement dækker både skriftlige og mundtlige eksamener. Da vi er i gang med at implementere en gymnasiereform skelnes der nedenfor

Læs mere

Campus Bornholms eksamensregler for HF, HHX, HTX og STX

Campus Bornholms eksamensregler for HF, HHX, HTX og STX Campus Bornholms eksamensregler for HF, HHX, HTX og STX Indhold Eksamensvilkår... 1 Mødetid... 2 Udeblivelse... 2 Hvornår er en prøve begyndt?... 2 Sygdom eller udeblivelse af andre uforskyldte grunde...

Læs mere

Orientering om eksamen HF

Orientering om eksamen HF HF: Eksamen - Januar 2017 1 Orientering om eksamen HF Tilmelding og framelding til eksamen Du er automatisk tilmeldt eksamen, når du er tilmeldt et hold. Hvis du ønsker at framelde dig eksamen, skal du

Læs mere

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I MATEMATIK matematik I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i matematik. Her er en beskrivelse

Læs mere

INFORMATIONSPJECE OM STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE (SSO) 2013/2014

INFORMATIONSPJECE OM STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE (SSO) 2013/2014 INFORMATIONSPJECE OM STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE (SSO) 2013/2014 Større skriftlig opgave Større skriftlig opgave er en individuel opgave, der kan skrives af alle HF-kursister; og den SKAL skrives af alle,

Læs mere

EKSAMENSREGLEMENT

EKSAMENSREGLEMENT EKSAMENSREGLEMENT 2017-2018 HADERSLEV HANDELSSKOLE Indhold Forord... 3 Bekendtgørelser... 4 Vigtige datoer... 4 Indstilling til eksamen... 5 Mulige eksaminer... 5 Standpunktskarakterer... 5 Hjælpemidler

Læs mere

TH. LANGS HF & VUC EKSAMENSFOLDER HF

TH. LANGS HF & VUC EKSAMENSFOLDER HF TH. LANGS HF & VUC EKSAMENSFOLDER HF SOMMER 2019 Eksamensregler 2019 Skriftlig eksamen Skriftlig dansk, engelsk A + B, matematik A + B + C afholdes på skolen. Du skal møde i god tid til den skriftlige

Læs mere

Værd at vide om eksamen

Værd at vide om eksamen Værd at vide om eksamen 2015 Høng Gymnasium og HF Hvor finder jeg information om de enkelte fag? Det er god ide at vide besked om prøveformer og bedømmelseskriterier i de fag, man skal til eksamen i. Derfor

Læs mere

Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2017/2018

Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2017/2018 Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2017/2018 Indhold 0. Før eksamen... 2 It-anvendelse... 2 Internetblokering... 2 Brug af computer... 2 1. Skriftlig eksamen... 3 Netprøver.dk...

Læs mere

faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I nanoscience science.au.dk

faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I nanoscience science.au.dk faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I nanoscience science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I nanoscience nanoscience I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i nanoscience. Her er

Læs mere

Eksamensreglement for eksamen HHX & HTX, ZBC

Eksamensreglement for eksamen HHX & HTX, ZBC Eksamensreglement for eksamen HHX & HTX, ZBC Eksamen og prøveplaner Du får din individuelle prøveplan offentliggjort af to omgange i Lectio/fronter. Prøveplanen skal du læse nøje. Hvis der er noget i prøveplanen,

Læs mere

Større Skriftlig Opgave (SSO) 2015/2016

Større Skriftlig Opgave (SSO) 2015/2016 Større Skriftlig Opgave (SSO) 2015/2016 Større skriftlig opgave Større skriftlig opgave er en individuel opgave, der kan skrives af alle HF-kursister, og den SKAL skrives af alle, der ønsker en hel HFeksamen.

Læs mere

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2016/2017

Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del 2016/2017 21. juni Eksamensoversigt for Selvstudium på HD 1. del / Som selvstuderende kan du frit vælge, om du ønsker at blive tilmeldt studieårets ordinære eller syge- /omprøven. Du skal blot være opmærksom på,

Læs mere

Matematik Eksamen Regler

Matematik Eksamen Regler Matematik Eksamen Regler 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Matematik Eksamen Regler Se formler og beskrivelser af almindelige matematiske problemer og opgaver. Regn matematiske opgaver i vores regnemaskiner, der viser

Læs mere

Større Skriftlig Opgave (SSO) 2016/2017

Større Skriftlig Opgave (SSO) 2016/2017 Større Skriftlig Opgave (SSO) 2016/2017 Større skriftlig opgave er en individuel opgave, som SKAL skrives af alle, der ønsker en hel HF-eksamen. Opgaven tæller med en selvstændig karakter på eksamensbeviset,

Læs mere

faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi og teknologi science.au.dk

faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi og teknologi science.au.dk faglig INfORmAtION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi og teknologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I kemi og teknologi KEMI OG TEKNOLOGI I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i kemi

Læs mere

Orientering om eksamen og årsprøver 2019

Orientering om eksamen og årsprøver 2019 Odense Katedralskole Orientering om eksamen og årsprøver 2019 1. Generelt om eksamen 2 1.1 Lectio og eksamen 2 1.2 Check din eksamensplan 2 1.3 Adgang til internettet 2 2. Særligt om mundtlig eksamen/årsprøver

Læs mere

Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2017/2018

Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2017/2018 Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2017/2018 Indhold 0. Før eksamen... 2 It-anvendelse... 2 Internetblokering... 2 Brug af computer... 2 1. Skriftlig eksamen... 3 Netprøver.dk...

Læs mere

STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF

STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF ORIENTERING OM STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF 2017/2018 Randers HF & VUC Indholdsfortegnelse Vigtige tidspunkter... 2 Tilmelding, udlevering og aflevering... 3 Formelle krav til opgaven... 4 Hvem skal

Læs mere

Eksamensreglement for EUX på Uddannelsescenter Holstebro

Eksamensreglement for EUX på Uddannelsescenter Holstebro Eksamensreglement for EUX på Uddannelsescenter Holstebro Eksamensreglementet er gældende for EUX elever på såvel grund- som hovedforløb. Gældende fra august 2015. Lovgrundlag: Bekendtgørelse nr. 1009 af

Læs mere

STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF

STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF ORIENTERING OM STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF 2018/2019 Randers HF & VUC Indholdsfortegnelse Vigtige tidspunkter... 2 Tilmelding, udlevering og aflevering... 3 Formelle krav til opgaven... 4 Hvem skal

Læs mere

STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF

STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF ORIENTERING OM STØRRE SKRIFTLIG OPGAVE FOR HF 2016/2017 Randers HF & VUC Indholdsfortegnelse Vigtige tidspunkter... 2 Tilmelding, udlevering og aflevering... 3 Formelle krav til opgaven... 4 Hvem skal

Læs mere

2014/2015. HG Eksamensbestemmelser Eksamensreglement

2014/2015. HG Eksamensbestemmelser Eksamensreglement 2014/2015 HG Eksamensbestemmelser Eksamensreglement INDHOLDSFORTEGNELSE EKSAMENSBESTEMMELSER 3 Case-eksamen i grundfag 3 Eksamen i grundforløbsprojekt 5 Eksamen i valgfag 5 EKSAMENSREGLEMENT 6 Snyd i forbindelse

Læs mere

Randers HF & VUC Nålemagervej Randers NV Tlf.:

Randers HF & VUC Nålemagervej Randers NV Tlf.: Eksamensreglement for Randers HF & VUC OBS: Nærværende reglement gælder kun for terminsprøverne den 6. 7. og 8. marts 2018.Eksamensreglementet for mundtlig og skriftlig eksamen sommeren 2018 kommer i løbet

Læs mere

Sommereksamen 2013 på Viby Gymnasium

Sommereksamen 2013 på Viby Gymnasium Sommereksamen 2013 på Viby Gymnasium Kære elev Du kan her finde mange regler og praktiske råd vedr. eksamen. Udover denne oversigt vil du kunne læse om det enkelte fag på Undervisningsministeriets hjemmeside

Læs mere

Eksamensorientering g/t, 1vhf og 1hf

Eksamensorientering g/t, 1vhf og 1hf Eksamensorientering 2018 1g/t, 1vhf og 1hf Eksamensplanen 22.maj Hele eksamensplanen offentliggøres 30. maj: Sidste undervisningsdag 1hf 25.maj: Sidste undervisningsdag 1vhf 4. juni: Sidste undervisningsdag

Læs mere

Eksaminationsdag og -tidspunkt. Forord. På LudusWeb kan du se hvilke fag, du skal til eksamen i, hvilken dag og hvilket tidspunkt.

Eksaminationsdag og -tidspunkt. Forord. På LudusWeb kan du se hvilke fag, du skal til eksamen i, hvilken dag og hvilket tidspunkt. Forord I denne håndbog kan du læse nogle af de vigtige informationer, som du bør vide om eksamen. Hvis du har flere spørgsmål, kan du tale med din lærer, studievejlederen eller uddannelseschefen. Husk

Læs mere

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I MATEMATIK-ØKONOMI science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I MATEMATIK-ØKONOMI MATEMATIK-ØKONOMI I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i matematikøkonomi.

Læs mere

Eksaminationsdag og -tidspunkt. Forord. På LudusWeb kan du se hvilke fag, du skal til eksamen i, hvilken dag og hvilket tidspunkt.

Eksaminationsdag og -tidspunkt. Forord. På LudusWeb kan du se hvilke fag, du skal til eksamen i, hvilken dag og hvilket tidspunkt. Forord I denne håndbog kan du læse nogle af de vigtige informationer, som du bør vide om eksamen. Hvis du har flere spørgsmål, kan du tale med din lærer, studievejlederen eller uddannelseschefen. Husk

Læs mere

Undervisnings- og eksamensregler for masteruddannelser ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret (September 2018)

Undervisnings- og eksamensregler for masteruddannelser ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret (September 2018) Undervisnings- og eksamensregler for masteruddannelser ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret 2018-19 (September 2018) De overordnede rammer for disse regler er fastlagt i

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I bioteknologi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I bioteknologi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I bioteknologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I BIOTEKNOLOGI bioteknologi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i bioteknologi. Her

Læs mere

Eksamensreglement EUX

Eksamensreglement EUX Eksamensreglement EUX 2016 2 EUX Eksamensreglement Indhold Regler for skriftlige og mundtlige prøver... 4 Skriftlige prøver... 4 Aflevering... 4 Mundtlige prøver... 5 Oversigt over hjælpemidler ved mundtlig

Læs mere

VID Gymnasier N.P. Jossiasens Vej 44E. Tlf EKSAMEN 2017 VID GYMNASIER

VID Gymnasier N.P. Jossiasens Vej 44E. Tlf EKSAMEN 2017 VID GYMNASIER VID Gymnasier N.P. Jossiasens Vej 44E Tlf. 8758 0400 EKSAMEN 2017 VID GYMNASIER INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Indstilling til eksamen 1 Eksamensperiode og prøvetidspunkter 2 Skriftlige eksamener

Læs mere

REGLER FOR AFHOLDELSE AF EKSAMEN I UDLANDET HD-STUDIET SYDDANSK UNIVERSITET

REGLER FOR AFHOLDELSE AF EKSAMEN I UDLANDET HD-STUDIET SYDDANSK UNIVERSITET REGLER FOR AFHOLDELSE AF EKSAMEN I UDLANDET HD-STUDIET SYDDANSK UNIVERSITET 1. Hvis du er bosat i udlandet (inkl. Grønland og Færøerne) - og økonomiske og/eller praktiske forhold i øvrigt måtte tale imod

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I kemi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I kemi kemi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i kemi. Her er en beskrivelse af uddannelsens

Læs mere

Sommereksamen 2012 på Viby Gymnasium

Sommereksamen 2012 på Viby Gymnasium Sommereksamen 2012 på Viby Gymnasium Kære elev Du kan her finde mange regler og praktiske råd vedr. eksamen. Udover denne oversigt vil du kunne læse om det enkelte fag på Undervisningsministeriets hjemmeside

Læs mere

Eksamenshåndbog. HF 2-årig (HF-2) HF Enkeltfag (HF-E) HF FLEX GSK. Skoleåret 2015 2016 Københavns Voksenuddannelsescenter

Eksamenshåndbog. HF 2-årig (HF-2) HF Enkeltfag (HF-E) HF FLEX GSK. Skoleåret 2015 2016 Københavns Voksenuddannelsescenter Eksamenshåndbog HF 2-årig (HF-2) HF Enkeltfag (HF-E) HF FLEX GSK Skoleåret 2015 2016 Københavns Voksenuddannelsescenter Forord Vi håber, at denne håndbog vil medvirke til at afklare nogle af de mange spørgsmål,

Læs mere

Vejledning 2015. På bordene ligger omslag til din besvarelse, med dit navn på. Sæt dig ved bordet med dit omslag.

Vejledning 2015. På bordene ligger omslag til din besvarelse, med dit navn på. Sæt dig ved bordet med dit omslag. Vejledning 2015 Eksamen Indhold: 1. Ved prøvens begyndelse 2. Under prøven 3. Aflevering af din besvarelse 4. Regler for eksamen generelt 5. Brug af computer 6. Brug af ordbøger 7. Udeblivelse og snyd

Læs mere

Eksamensorientering g/t og 2vhf

Eksamensorientering g/t og 2vhf Eksamensorientering 2018 2g/t og 2vhf Eksamensplanen 22.maj Hele eksamensplanen offentliggøres 24. maj: Sidste undervisningsdag 2vhf 28. maj: Sidste undervisningsdag 2g 29. maj: Sidste undervisningsdag

Læs mere

Sommereksamen 2014 på Viby Gymnasium

Sommereksamen 2014 på Viby Gymnasium Sommereksamen 2014 på Viby Gymnasium Kære elev Du kan her finde mange regler og praktiske råd vedr. eksamen. Udover denne oversigt vil du kunne læse om det enkelte fag på Undervisningsministeriets hjemmeside

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I datalogi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I datalogi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I datalogi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I DATALOGI DATAlogI I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i datalogi. Her er en beskrivelse

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I geoteknologi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I geoteknologi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I geoteknologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I GEOTEKNOLOGI Geoteknologi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i geoteknologi. Herer

Læs mere

VUC Nordjylland, Aalborg

VUC Nordjylland, Aalborg Eksamensprojektet er en tværfaglig eksamensopgave, og karakteren for den indgår som en selvstændig karakter på eksamensbeviset. Formålet med projektet er, at du skal have lejlighed til at arbejde tværfagligt

Læs mere

Eksamensreglement for elever på de tekniske erhvervsuddannelser på EUC Nordvest

Eksamensreglement for elever på de tekniske erhvervsuddannelser på EUC Nordvest Eksamensreglement for elever på de tekniske erhvervsuddannelser på EUC Nordvest Center for Uddannelse og Erhverv Indholdsfortegnelse Generelt...2 Tilmelding til eksamen...2 Hvis du ikke ønsker at deltage

Læs mere

Din forberedelse. Information til

Din forberedelse. Information til Eksamensreglement / Lærerudgave Information om eksamen: Ved skoleperiodens start 1. Ved skoleperiodens start 2. Eksamensregler for Grundforløb og Hovedforløb 3. Din forberedelse 4. Regler ved mundtlig

Læs mere

Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2018/2019

Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2018/2019 Regler gældende ved Eksamen og terminsprøver for HHX, HF, EUD, EUX 2018/2019 Indhold 0. Før eksamen... 2 It-anvendelse... 2 Internetblokering... 2 Brug af computer... 3 1. Skriftlig eksamen... 3 Netprøver.dk...

Læs mere

Eksamensorientering - sommeren 2017

Eksamensorientering - sommeren 2017 Eksamensorientering - sommeren 2017 Skoleåret 2016/2017 Skoleåret går fra d. 10/8 til og med d. 23/6. Eksamen og årsprøver er blot en del af jeres undervisningsår. Hvad betyder det for jer? Undervisningsforløb

Læs mere

Generelt om eksamen. Formål: at dokumentere, i hvilken grad eksaminanden opfylder de mål og krav, der er fastsat i faget og uddannelsen.

Generelt om eksamen. Formål: at dokumentere, i hvilken grad eksaminanden opfylder de mål og krav, der er fastsat i faget og uddannelsen. Disposition 1. Generelt om eksamen 2. Eksamensplaner 3. Antallet af prøver 4. Sygdom 5. Hvornår er en prøve begyndt? Hvad sker der, hvis jeg kommer for sent? 6. Snyd ved eksamen 7. Hjælpemidler 8. Øvrige

Læs mere

Eksamensreglement for HHX og HTX Ringsted Marts 2011

Eksamensreglement for HHX og HTX Ringsted Marts 2011 Generelle regler for skriftlig eksamen 1. Eksaminanderne skal være på deres pladser i eksamenslokalet senest 15 minutter før prøvens begyndelse. 2. En eksaminand, der kommer for sent til skriftlig prøve,

Læs mere

VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER

VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf. 8758 0400 EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Indstilling til eksamen 1 Eksamensperiode og prøvetidspunkter 2 Skriftelige eksamener

Læs mere

HA(jur.)-studiet 2012

HA(jur.)-studiet 2012 HA(jur.)-studiet 2012 Indhold Indledning... 2 Kvalifikationsmål... 3 Uddannelsens opbygning... 4 1. del - undervisning... 7 1. del prøver... 8 Oversigt over prøverne... 8 Prøvebeskrivelser... 9 Bedømmelse...

Læs mere

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I biologi science.au.dk

faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I biologi science.au.dk faglig INfORmATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I biologi science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I BIOLOGI biologi I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i biologi. Her er en beskrivelse

Læs mere

Skriftlig eksamen/prøve

Skriftlig eksamen/prøve Skriftlig eksamen/prøve Mødetid: Du skal møde senest 30 minutter før eksamen/prøven, så du uden stress og jag kan installere dig og din pc på din plads i lokalet. Du skal sidde på din plads i eksamenslokalet

Læs mere

VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER

VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf. 8758 0400 EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Indstilling til eksamen 1 Eksamensperiode og prøvetidspunkter 2 Skriftlige eksamener

Læs mere

EUX EKSAMENSREGLEMENT

EUX EKSAMENSREGLEMENT EUX EKSAMENSREGLEMENT 2018 April 2018 Eksamensreglement for EUX - Allikelund Gymnasium Indledning For at få en eux-eksamen skal du på studiekompetenceåret have 8 prøver inklusiv større skriftlig opgave

Læs mere

HF/GS-EKSAMEN december 2017

HF/GS-EKSAMEN december 2017 HF/GS-EKSAMEN december 2017 information til kursister Kære kursist I denne folder finder du nogle af de vigtige informationer om HF/GS-eksamen. Det er en del af eksamensforberedelsen at sætte sig ind i

Læs mere

Sommereksamen 2016 på Viby Gymnasium

Sommereksamen 2016 på Viby Gymnasium Sommereksamen 2016 på Viby Gymnasium 1 Kære elev Du kan her finde mange regler og praktiske råd vedr. eksamen. Udover denne oversigt vil du kunne læse om det enkelte fag på Undervisningsministeriets hjemmeside

Læs mere

HF/GS-EKSAMEN maj-juni 2017

HF/GS-EKSAMEN maj-juni 2017 HF/GS-EKSAMEN maj-juni 2017 information til kursister Kære kursist I denne folder finder du nogle af de vigtige informationer om HF/GS-eksamen. Det er en del af eksamensforberedelsen at sætte sig ind i

Læs mere

Eksamensbelæring 2016

Eksamensbelæring 2016 Eksamensbelæring 2016 Sygdom Ved sygdom skal man straks meddele det til skolens kontor tlf.: 97 82 38 22 En lægeerklæring skal afleveres på kontoret samme dag (gælder både til eksamen og årsprøve) Det

Læs mere

Eksamens- og prøvereglement HF og HFe 2018/2019

Eksamens- og prøvereglement HF og HFe 2018/2019 Eksamens- og prøvereglement HF og HFe 2018/2019 Indholdsfortegnelse 1. Til- og framelding til eksamen... 2 2. Mødetidspunkter... 2 3. Prøvens start... 2 4. Konsekvenser af at komme for sent... 2 5. Anvendelse

Læs mere

I visse fag er det en forudsætning, at du har afleveret portfolio-mapper, rapporter eller andet for at kunne gå til eksamen.

I visse fag er det en forudsætning, at du har afleveret portfolio-mapper, rapporter eller andet for at kunne gå til eksamen. Eksamensreglement Følgende eksamensreglement er baseret på "Bekendtgørelse om prøver og eksamen i de almene og studieforberedende ungdoms- og voksenuddannelser (Eksamensbekendtgørelsen)" (BEK nr. 343 af

Læs mere

Eksamensreglement. for elever på de merkantile erhvervsuddannelser på EUC Nordvest. Handel, kontor og detail. Center for Uddannelse og Erhverv

Eksamensreglement. for elever på de merkantile erhvervsuddannelser på EUC Nordvest. Handel, kontor og detail. Center for Uddannelse og Erhverv Eksamensreglement for elever på de merkantile erhvervsuddannelser på EUC Nordvest Handel, kontor og detail Center for Uddannelse og Erhverv Indholdsfortegnelse Generelt...2 Tilmelding til eksamen...2 Caseeksamen...2

Læs mere

Vejledning På bordene ligger omslag til din besvarelse, med dit navn på. Sæt dig ved bordet med dit omslag.

Vejledning På bordene ligger omslag til din besvarelse, med dit navn på. Sæt dig ved bordet med dit omslag. Vejledning 2017 Eksamen Indhold: 1. Ved prøvens begyndelse 2. Under prøven 3. Aflevering af din besvarelse 4. Regler for eksamen generelt 5. Brug af computer 6. Brug af ordbøger 7. Udeblivelse og snyd

Læs mere

Eksamenshåndbog for Adgangskursus Aalborg. Adgangskursus og Gymnasiale Enkeltfag opdateret 4. juni 2014

Eksamenshåndbog for Adgangskursus Aalborg. Adgangskursus og Gymnasiale Enkeltfag opdateret 4. juni 2014 Eksamenshåndbog for Adgangskursus Aalborg Adgangskursus og Gymnasiale Enkeltfag opdateret 4. juni 2014 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1 GENERELLE REGLER OG RETNINGLINIER... 3 1.1 Eksamensplaner

Læs mere

EKSAMENS- OG PRØVE- REGLEMENT 2014-15

EKSAMENS- OG PRØVE- REGLEMENT 2014-15 EKSAMENS- OG PRØVE- REGLEMENT 2014-15 INDHOLD Tilmelding og framelding til eksamen... 1 Mødetidspunkter... 1 Prøvens start... 1 Konsekvenser af at komme for sent... 1 Anvendelse af hjælpemidler ved mundtlige

Læs mere

PRØVEREGLEMENT

PRØVEREGLEMENT PRØVEREGLEMENT 2017-2018 Indholdsfortegnelse TILMELDING OG FRAMELDING TIL PRØVEN... 2 MØDETIDSPUNKTER... 2 PRØVENS START... 2 KONSEKVENSER AF AT KOMME FOR SENT... 2 ANVENDELSE AF HJÆLPEMIDLER VED MUNDTLIGE

Læs mere

HF/GS-EKSAMEN december 2016

HF/GS-EKSAMEN december 2016 HF/GS-EKSAMEN december 2016 information til kursister Kære kursist I denne folder finder du nogle af de vigtige informationer om HF/GS-eksamen. Det er en del af eksamensforberedelsen at sætte sig ind i

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tilmelding og framelding til eksamen... 3. Dispensation... 3

Indholdsfortegnelse. Tilmelding og framelding til eksamen... 3. Dispensation... 3 HF: Eksamen Indholdsfortegnelse Tilmelding og framelding til eksamen... 3 Dispensation... 3 Start på eksamen... 3 Påbegyndelse af prøve... 3 Mødetidspunkter... 4 For sent fremmøde... 4 Sygdom... 4 Snyd...

Læs mere

EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD

EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD 2016 HOLD DIG ORIENTERET Når hele eksamensplanen den 20. maj er offentliggjort, kan du se din personlige prøvekalender i Lectioskemaet (fag, dato, tidspunkt, lokale etc.) Du

Læs mere

HTX EKSAMENSREGLEMENT

HTX EKSAMENSREGLEMENT HTX EKSAMENSREGLEMENT 2018 April 2018 Eksamensreglement for HTX - Allikelund Gymnasium Indledning For at få en htx-eksamen skal du have 9 prøver inklusiv et studieretningsprojekt. På 1. år trækkes 0-2

Læs mere

Større skriftlig opgave i 2hf

Større skriftlig opgave i 2hf Større skriftlig opgave i 2hf Den større skriftlige opgave skal skrives i perioden: fredag d. 4. december kl. 14. til fredag d. 11. december kl. 14. Du har 7 dage til at skrive din individuelle opgave.

Læs mere

Eksamensreglement 2018

Eksamensreglement 2018 Eksamensreglement 2018 HTX Lillebælt RHA 15.05.18 Eksamensreglement for HTX Regler ved skriftlige eksamener Datoerne for de skriftlige eksamener fremgår af eksamensplanen. Eksamenslokalet er åbent fra

Læs mere

CENTER FOR NATIONAL VEJLEDNING EKSAMENSHÅNDBOG

CENTER FOR NATIONAL VEJLEDNING EKSAMENSHÅNDBOG CENTER FOR NATIONAL VEJLEDNING EKSAMENSHÅNDBOG MARTS 2015 S i d e 1 6 FORORD Formålet med denne eksamenshåndbog er at medvirke til at afklare de mange spørgsmål, du kan have til eksamen. Vi vil gerne skabe

Læs mere

Eksamensreglement 2012

Eksamensreglement 2012 Eksamensreglement 2012 Eksamensreglement for HTX HTX Lillebælt Eksamensreglement for HTX Regler ved skriftlige eksamener Datoerne for de skriftlige eksamener fremgår af eksamensplanen. Du skal være i lokalet

Læs mere