Legat og påskønnelser 1. november 2016 Jydske Dragonregiments 337 års fødselsdagsparade.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Legat og påskønnelser 1. november 2016 Jydske Dragonregiments 337 års fødselsdagsparade."

Transkript

1 Legat og påskønnelser 1. november 2016 Jydske Dragonregiments 337 års fødselsdagsparade. Dragonfonden 2 Gruppe fra Vikingkompagniet i II JDR, der var udsendt til Afghanistan (RSM hold 4 fra FEB AUG 2016) og fra februar til april var udstationeret i Camp Bastian i Helmand, tildeles samlet et legat fra Dragonfonden for en helt særlig indsats. De udsendte 8 dragoner i gruppen har samlet ydet en professionel indsats gennem den løbende tjeneste i Camp Bastian, der bestod i den personlige sikring af de danske, amerikanske, finske, tyske og engelske mentorer, medens disse støttede opbygningen af det afghanske 215 korps. Indsatsen var af så høj standard, at de dels blev nævnt i den engelske dagsbefaling, dels skrev den engelske bataljonschef deres foresatte en rosende rapport til HM Dronning Margrethe. Det samlede legat tildeles gruppen for denne fagligt suveræne, fælles indsats, hvorfor Dragonfonden tildeler sergent H. Jørgensen, overkonstabel T. K. Morsing, overkonstabel M. T. Jensen, overkonstabel M. M. Thisgaard, overkonstabel M. F. Nielsen, overkonstabel J. T. Christensen, overkonstabel E. R. Møller Pedersen, konstabel E. Bjerregaard som en af disse 8 dragoner en legatandel. 2 Gruppe modtog et diplom samt kr til deling.

2 Natalie og Troels Moesgaard, ledere af Soldaterhjemmet i Holstebro, tildeles et legat fra Dragonfonden for en helt usædvanlig hjælp og støtte til veteranerne på Soldaterrekreations-hjemmet i Holstebro. Siden 2012, hvor Soldaterrekreationshjemmets fire lejligheder blev taget i brug, har ægteparret taget del i lejernes, veteranernes, virkelighed samt støttet og hjulpet dem uanset tidspunkt, omfang og varighed. Som ledere af både Soldaterhjemmet og Veteranhjemmet står Natalie og Troels Moesgaard til rådighed for veteraner døgnet rundt og for det øvrige personel ved Jydske Dragonregiment. Deres travle hverdag er således præget af aktiviteter af en social og menneskelig karakter, der også bidrager til at styrke sammenhold og kammeratskab mellem veteraner og øvrige dragoner. Det er for denne helt suveræne og utrættelige indsats på veteranområdet og som bindeled til Regimentet, at Dragonfonden tildeler Natalie og Troels Moesgaard et legat. Nathalie og Troels modtog diplom og kr Nathalie og Troels Moesgaard fra KFUM Soldaterhjem modtog diplom og legat.

3 M. Normark, premierløjtnant (PL) ved Jydske Dragonregiment, tildeles et legat fra Dragonfonden for en helt usædvanlig indsats som fører for bevogtningsdelingen KFOR 35a i Kosovo. PL M. Normark fra 4/II/JDR har både under opstilling og udsendelse ydet en stor indsats for at forberede og motivere dragonerne på missionens mangeartede indhold. Dette er sket gennem en sund kritisk og dragonværdig professionel tilgang til opgaven. Dette har medvirket til en øgning af delingens i forvejen professionelle niveau, samt affødt megen ros fra samarbejdspartnerne. Resultatet har også bidraget til en både professionel og humørfyldt tone i delingen. Det samlede resultat har i høj grad bidraget til at fremme et yderst professionelt omdømme blandt de mange samarbejdspartnere i Kosovo. Det er for denne fagligt suveræne og særlige indsats, at Dragonfonden tildeler PL M. Normark et legat. PL M. Normark modtog diplom og kr (KC KN R. Andersen modtog på PL vegne) Kaptajn R. Andersen modtog diplom og legat på vegne af premierløjtnant M. Normark.

4 Vinnie Højmark, frivillig i familienetværket, tildeles et legat fra Dragonfonden for en helt usædvanlig indsats som frivillig i familienetværkets Holstebro afdeling. Vinnie Højmarks indsats er til stor gavn for de udsendte og deres familier. Oprindelig havde Vinnie Højmark alene ansvaret for arrangementer for pårørende i Karup, men sygdom i Holstebro afdelingen har bevirket, at Vinnie Højmark også har påtaget sig at stå for alle arrangementer for pårørende til udsendte fra Jydske dragonregiment samt løbende at besvare spørgsmål fra disse. Hun er således en nøgleperson i Jydske Dragonregiments arbejde med pårørende til det udsendte personel. Det skal tilføjes, at Vinnie Højmark sideløbende er involveret i veteranarbejdet i både Viborg og Holstebro Kommune; bl.a. omkring ansættelse af veterankoordinatorer begge steder. I øvrigt står Vinnie Højmark for salget af de kendte Gule Sløjfer. Overskuddet herfra anvendes til arrangementer for pårørende til udsendte. Det er for denne helt suveræne, ulønnede frivillige indsats, at Dragonfonden tildeler Vinnie Højmark et legat. Vinnie modtog diplom og kr Vinnie Højmark fra familienetværket modtog diplom og legat.

5 Ritmester von Zeilaus legat OS C. Røjkjær, OKS M. Bjarnø, OKS-1 T. Løkke, OKS-1 J. Bonde, KP R. E. Emdal. 32 / 2 ESK besætningen tildeles legatet på grund af deres sejre under Nordic Tank Challenge (NTC) i 2015 og Besætningens evner som KVG soldater på enkeltmand og besætnings niveau er blandt de bedste i Danmark, dette kommer både til udtryk under NTC men også i den daglige tjeneste. Besætningen har en høj faglighed på alle gældende parametre, og står som et forbillede for yngre besætninger. Besætningen er samtidigt et socialt omdrejningspunkt i DEL og ESK, hvorfor de er afholdte af alle personelgrupper i 2 KVG/ESK. Besætningens præstationer, niveau og professionalisme står som et eksempel til efterlevelse. Besætningen modtager diplom og kr Besætning 32 fra 2 KVG modtog diplom og legat.

6 Major von Zeilaus legat Legatportion til KN J. Mogensen For sit store frivillige arbejde som messeforstander i Officersmessen. KN J. Mogensen arbejder ihærdigt på at opretholde og forbedre serviceniveau, vilkår, faciliteter og muligheder til gavn og glæde for personellet, foreningens medlemmer og ikke mindst en samlet styrkelse af regimentets korpsånd og sammenhængskraft i en tid, hvor den slags er under hårdt pres. KN J. Mogensen modtog diplom og kr (KN B.S. Villsen GSE/JDR modtog på J. Mogensens vegne) Legatportion til SSG K. Vestergaard For sit store frivillige arbejde som messeforstander i Sergentmessen. SSG K. Vestergaard arbejder ihærdigt på at opretholde og forbedre serviceniveau, vilkår, faciliteter og muligheder til gavn og glæde for personellet, foreningens medlemmer og ikke mindst en samlet styrkelse af regimentets korpsånd og sammenhængskraft i en tid, hvor den slags er under hårdt pres. SSG modtog diplom og kr Legatportion til OKS -1 K. Pedersen For sit store frivillige arbejde som messeforstander i Konstabelmessen. OKS- 1 K. Pedersen arbejder ihærdigt på at opretholde og forbedre serviceniveau, vilkår, faciliteter og muligheder til gavn og glæde for personellet, foreningens medlemmer og ikke mindst en samlet styrkelse af regimentets korpsånd og sammenhængskraft i en tid, hvor den slags er under hårdt pres. OKS-1 modtog diplom og kr Legater og diplomer til messeforstanderne, (KN B. Villsen modtog legat og diplom på vegne af KN J. Mogensen), SSG K. Vestergaard og OKS-1 K. Pedersen.

7 Årets Idrætspris JDRI SG N. Nørrelykke (4/II) er modtager af prisen med følgende motivation: SG Nørrelykke bestrider til dagligt en tung organisatorisk funktion i 4 KMP som EBM. Derudover er SG Nørrelykke ansvarlig for idræt ved KMP. SG Nørrelykke er meget ihærdig, når det gælder planlægning, samt gennemførsel af idræt for KMP. KMP PSN udfordres konstant på nye og udfordrende måder, hvilket øger motivationen til at dyrke idræt. Skadet PSN bliver ført igennem en seriøs og personlig genoptræningsplan, som der følges nøje op på og rettes til undervejs, hvis der er behov for det. Herved kommer skadet PSN i mål med genoptræningen til gavn for den enkelte. SG Nørrelykke har siden 2012 været en del af det danske landshold i militærfemkamp, og har hentet meget flotte resultater hjem til JDR, og ikke mindst Danmark. SG Nørrelykke har i sin fritid i år trænet ti værnepligtige Dragoner, således de havde forudsætning for, at kunne deltage i DM i militær Femkamp De værnepligtige indtog de fire første pladser, og vandt som hold. Det skal fremhæves, at SG Nørrelykke IKKE går i en skånestilling for derved, at kunne hellige sig sin egen idræt. SG Nørrelykke er et forbillede, og til inspiration for andre. SG Nørrelykke modtog diplom og kr Diplom og legat til SG N. Nørrelykke.

8 Årets Skytte GV 2016 Exceptionel 3 x årets skytter med 189 point og guldmærke: SG C.L. Brændgaard (4/II), OKS M.K. Andreassen (4/II) og OS U. König (STESK/I/JDR) Årets Skytte Pistol 2016 Med 275 point og guldmærke: PL S.K. Sørensen (4/II) Årets Skytter (GV+Pistol) 2016 Med 455 point samlet: PL S.K. Sørensen (4/II) og OKS M.K. Andreassen (4/II). (Personellet fra 4/II er udsendt til Kosovo, hvorfor skydelærer OS M. Skovgaard 4/II modtog på deres vegne). Årets skytter modtog et diplom og regimentschefens coin. Fra venstre mod højre: M. Normark modtager af legat fra Dragonfonden, J. Emil-Moltke Vecht årets dragon-befalingsmand, S. K. Sørensen bedste pistolskytte samt delt bedste skytte, M. K. Andreasen bedste skytte samt bedste geværskytte og C. L. Brændgaard delt bedste geværskytte.

Det er en indsats, som har været og er frivillig og ulønnet, og den er båret af stor interesse og veneration for regimenterne.

Det er en indsats, som har været og er frivillig og ulønnet, og den er båret af stor interesse og veneration for regimenterne. Priser fra Dragonfonden Carl Åkerlund, pensioneret kaptajn fra Jydske Dragonregiment Carl Åkerlund har påtaget sig en række frivillige, ulønnede tillidshverv i forbindelse med Flagdagen ved Jydske Dragonregiment,

Læs mere

Priser fra Dragonfonden

Priser fra Dragonfonden Priser fra Dragonfonden Socialrådgiver Mie Nørby Dahl og Betina Skov Gjesing Socialrådgiver Mie Nørby Dahl og Betina Skov Gjesing tildeles hermed et legat fra Dragonfonden. For med stor ildhu positivt

Læs mere

F U N D A T S. for. Dragonfonden. Fondens adresse er Jydske Dragonregiment, Dragonkasernen, Kasernevej 5, 7500 Holstebro.

F U N D A T S. for. Dragonfonden. Fondens adresse er Jydske Dragonregiment, Dragonkasernen, Kasernevej 5, 7500 Holstebro. 1 F U N D A T S for Dragonfonden 1. Fondens navn er Dragonfonden. 2. Fondens hjemsted er Holstebro Kommune. Fondens adresse er Jydske Dragonregiment, Dragonkasernen, Kasernevej 5, 7500 Holstebro. 3. Fondens

Læs mere

Gardehusarregimentet. Kontaktofficeren

Gardehusarregimentet. Kontaktofficeren Kontaktofficeren Emner Hvilken støtte/muligheder der findes for den hjemvendte soldat? SSOP, KSO, HKKF Livlinen, Soldaterlegatet, Danske Veteranhjem, Veterankortet, Forsvarets Veterancenter. Rotation.

Læs mere

DECEMBER Dragon info nr. 17 2014

DECEMBER Dragon info nr. 17 2014 1 N INFO No. 1 DECEMBER Dragon info nr. 17 2014 Dragon-info er et elektronisk nyhedsbrev tiltænkt dragoner, som ikke er fast tjenestegørende på Dragonkasernen, bl.a. tjenestegørende dragoner ved skoler

Læs mere

Forord og formål. Nyborg Kommune. Efteråret 2016.

Forord og formål. Nyborg Kommune. Efteråret 2016. Veteranpolitik November 2016 Forord og formål Nyborg Kommune har besluttet, at der skal udarbejdes en veteranpolitik, som et udtryk for kommunens ønske om og vilje til at støtte Danmarks veteraner og deres

Læs mere

VETERAN STRATEGI Slagelse kommune

VETERAN STRATEGI Slagelse kommune VETERAN STRATEGI Slagelse kommune Slagelse Kommune har valgt at understøtte Danmarks Veteranpolitik med en lokal veteranstrategi, der skal sætte retningen for veteranindsatsen i Slagelse Kommune. VETERAN

Læs mere

Orientering om status vedr. veterankoordinatorfunktionen

Orientering om status vedr. veterankoordinatorfunktionen Punkt 4. Orientering om status vedr. veterankoordinatorfunktionen 2015-057330 Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen fremsender til s orientering status for veterankoordinatorfunktionen i Aalborg Kommune.

Læs mere

JANUAR Dragon info nr. 8 2014

JANUAR Dragon info nr. 8 2014 1 DRAGON INFO No. 1 JANUAR Dragon info nr. 8 2014 Dragon-info er et elektronisk nyhedsbrev tiltænkt dragoner, som ikke er fast tjenestegørende på Dragonkasernen, bl.a. tjenestegørende dragoner ved skoler

Læs mere

AUG-SEP Dragon info nr. 15 2014

AUG-SEP Dragon info nr. 15 2014 1 N INFO No. 1 AUG-SEP Dragon info nr. 15 2014 Dragon-info er et elektronisk nyhedsbrev tiltænkt dragoner, som ikke er fast tjenestegørende på Dragonkasernen, bl.a. tjenestegørende dragoner ved skoler

Læs mere

OKTOBER Dragon info nr. 5 2013

OKTOBER Dragon info nr. 5 2013 1 N INFO No. 1 OKTOBER Dragon info nr. 5 2013 Dragon-info er et elektronisk nyhedsbrev tiltænkt dragoner, som ikke er fast tjenestegørende på Dragonkasernen, bl.a. tjenestegørende dragoner ved skoler og

Læs mere

ORIENTERINGSDAG. ved. 1. Logistikbataljon/Trænregimentet på Aalborg Kaserner

ORIENTERINGSDAG. ved. 1. Logistikbataljon/Trænregimentet på Aalborg Kaserner ORIENTERINGSDAG ved 1. Logistikbataljon/Trænregimentet på Aalborg Kaserner Lørdag d. 21. september 2013 Pårørende til værnepligtige soldater ved Hærens Basisuddannelse/Trænregimentet hold august 2013 indbydes

Læs mere

Orienteringsdag ved 1. Logistikbataljon og Åbent Hus på Aalborg Kaserner

Orienteringsdag ved 1. Logistikbataljon og Åbent Hus på Aalborg Kaserner Orienteringsdag ved 1. Logistikbataljon og Åbent Hus på Aalborg Kaserner Lørdag d. 22. september 2012 Pårørende til værnepligtige soldater ved Hærens Basisuddannelse/Trænregimentet hold august 2012 indbydes

Læs mere

Forsvarskommandoen København den 8. marts 2012 NOTAT VEDRØRENDE DANSKE SOLDATERS ALDER PÅ UDSENDELSESTIDSPUNKTET

Forsvarskommandoen København den 8. marts 2012 NOTAT VEDRØRENDE DANSKE SOLDATERS ALDER PÅ UDSENDELSESTIDSPUNKTET Bilag 5 til Værnepligtsrapporten af maj 2012 Forsvarskommandoen København den 8. marts 2012 NOTAT VEDRØRENDE DANSKE SOLDATERS ALDER PÅ UDSENDELSESTIDSPUNKTET 1. RESUMÉ Det fremgår af nedenstående, at personel

Læs mere

Mission - Vision - Værdier Flyvevåbnet

Mission - Vision - Værdier Flyvevåbnet Mission - Vision - Værdier Flyvevåbnet Flyvertaktisk Kommando Ledelsessekretariatet Herningvej 30 7490 Karup Produceret i 2013 Formål Denne folder informerer om Flyvevåbnets mission, vision og værdier.

Læs mere

Veteranpolitik September 2016

Veteranpolitik September 2016 Veteranpolitik September 2016 Forord og formål Nyborg Kommune har besluttet, at der skal udarbejdes en veteranpolitik, som et udtryk for kommunens ønske om og vilje til at støtte Danmarks veteraner. Nyborg

Læs mere

VETERAN STRATEGI. For tidligere udsendte og deres pårørende

VETERAN STRATEGI. For tidligere udsendte og deres pårørende VETERAN STRATEGI For tidligere udsendte og deres pårørende VETERANSTRATEGI FOR RANDERS KOMMUNE Med veteranstrategien vil Randers Kommune anerkende veteraner for den indsats, de har ydet for det danske

Læs mere

Veteranstrategi for Randers Kommune

Veteranstrategi for Randers Kommune Veteranstrategi for Randers Kommune Med veteranstrategien vil Randers Kommune anerkende veteraner for den indsats, de har ydet for det danske samfund som udsendt i internationale operationer. De fleste

Læs mere

ORIENTERINGSDAG. ved. 1. Logistikbataljon/Trænregimentet på Aalborg Kaserner

ORIENTERINGSDAG. ved. 1. Logistikbataljon/Trænregimentet på Aalborg Kaserner ORIENTERINGSDAG ved 1. Logistikbataljon/Trænregimentet på Aalborg Kaserner Lørdag d. 6. april 2013 Pårørende til værnepligtige soldater ved Hærens Basisuddannelse/Trænregimentet hold februar 2013 indbydes

Læs mere

APRIL Dragon info nr. 11 2014

APRIL Dragon info nr. 11 2014 1 N INFO No. 1 APRIL Dragon info nr. 11 2014 Dragon-info er et elektronisk nyhedsbrev tiltænkt dragoner, som ikke er fast tjenestegørende på Dragonkasernen, bl.a. tjenestegørende dragoner ved skoler og

Læs mere

ORIENTERINGSDAG LØR 5 MAR 2016

ORIENTERINGSDAG LØR 5 MAR 2016 ORIENTERINGSDAG LØR 5 MAR 2016 Agenda Præsentation af kompagniledelsen Hold FEB 2016 Indhold i værnepligtsuddannelsen Ændringer ift. i gamle dage Hvad/Hvordan? HRU (konstabelelev) og sergentskole Spørgsmål

Læs mere

FEBRUAR Dragon info nr. 9 2014

FEBRUAR Dragon info nr. 9 2014 1 DRAGON INFO No. 1 FEBRUAR Dragon info nr. 9 2014 Dragon-info er et elektronisk nyhedsbrev tiltænkt dragoner, som ikke er fast tjenestegørende på Dragonkasernen, bl.a. tjenestegørende dragoner ved skoler

Læs mere

Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse Åbent Hus. II Uddannelsesbataljon. Gardehusarregimentet

Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse Åbent Hus. II Uddannelsesbataljon. Gardehusarregimentet Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse Åbent Hus II Uddannelsesbataljon Gardehusarregimentet Hærens Basis Uddannelse Hold Februar 2007 GARDEHUSARREGIMENTET II UDDANNELSESBATALJON Slagelse den 5. marts 2007

Læs mere

Forsvarschefens tale ved Flagdagen den 5. september 2013

Forsvarschefens tale ved Flagdagen den 5. september 2013 Forsvarschefens tale ved Flagdagen den 5. september 2013 Deres kongelige højheder, formand for Folketinget, ministre kære pårørende og ikke mindst kære hjemvendte! Hjemvendte denne flagdag er jeres dag.

Læs mere

Mindehøjtidelighed og parade ved. ved Trænregimentet. Af Uffe Uhler. Der var indbudt til mindehøjtidelighed

Mindehøjtidelighed og parade ved. ved Trænregimentet. Af Uffe Uhler. Der var indbudt til mindehøjtidelighed Mindehøjtidelighed og parade ved Trænregimentet Af Uffe Uhler Der var indbudt til mindehøjtidelighed og fødselsdagsparade ved Trænregimentet torsdag den 7. maj. Vores forenings fane var sammen med fanerne

Læs mere

DECEMBER Dragon info nr. 7 2013

DECEMBER Dragon info nr. 7 2013 1 N INFO No. 1 DECEMBER Dragon info nr. 7 2013 Dragon-info er et elektronisk nyhedsbrev tiltænkt dragoner, som ikke er fast tjenestegørende på Dragonkasernen, bl.a. tjenestegørende dragoner ved skoler

Læs mere

SJOVT SAMMEN SAGEN WORKSHOP PÅ DIALOGMØDE OM FRIVILLIGHED

SJOVT SAMMEN SAGEN WORKSHOP PÅ DIALOGMØDE OM FRIVILLIGHED SJOVT SAMMEN SAGEN WORKSHOP PÅ DIALOGMØDE OM FRIVILLIGHED 04.12.18 PROGRAM Velkommen Hvem er du? / Hvem er vi? Kort oplæg og øvelser Hvem er de frivillige? Anledning, behov og motiver for engagement i

Læs mere

Gardehusarregimentets Historiske Samling

Gardehusarregimentets Historiske Samling Gardehusarregimentets Historiske Samling Introduktion til Historisk Samling Antvorskov Kaserne Slagelse Information: I Historisk Samling kan du få ny viden om et gammelt regiment, om dets historie og om

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Program. Forsvarets Mesterskaber i Militær Femkamp 2008. Jydske Dragonregiment. Dragonkasernen, Holstebro

Program. Forsvarets Mesterskaber i Militær Femkamp 2008. Jydske Dragonregiment. Dragonkasernen, Holstebro Program Forsvarets Mesterskaber i Militær Femkamp 2008 Jydske Dragonregiment Dragonkasernen, Holstebro 13. - 16. maj 2008 Velkomst Jydske Dragonregiment er glad og stolt over at være udpeget som arrangør

Læs mere

II Bataljon. Gardehusarregimentet. HBU Hold AUG 06

II Bataljon. Gardehusarregimentet. HBU Hold AUG 06 Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse Åbent Hus II Bataljon Gardehusarregimentet HBU Hold AUG 06 GARDEHUSARREGIMENTET II UDDANNELSESBATALJON Slagelse d. 1. september 2006 Kære Forældre og Pårørende Som chef

Læs mere

Bilag 3. Tematisering af høringssvar

Bilag 3. Tematisering af høringssvar Økonomi Administration Sagsbehandler: Rikke Østergaard Pedersen Sagsnr. 15.00.00-P05-4-15 Dato:08.01.2016 Bilag 3. Tematisering af høringssvar Forslaget til veteranstrategi for Horsens Kommune har været

Læs mere

Velkommen til denne parade, der markerer TRR 17 års fødselsdag, og tillykke med denne mærkedag.

Velkommen til denne parade, der markerer TRR 17 års fødselsdag, og tillykke med denne mærkedag. RC tale ved fødselsdagsparade 9 MAJ 2014 Velkommen til denne parade, der markerer TRR 17 års fødselsdag, og tillykke med denne mærkedag. En særlig velkomst til Prinsens Musikkorps, som sædvanen tro deltager

Læs mere

Love og vedtægter. for. Jydske Dragonregiments. Idrætsforening

Love og vedtægter. for. Jydske Dragonregiments. Idrætsforening Love og vedtægter for Jydske Dragonregiments Idrætsforening FEB 2019 1. NAVN. Foreningens navn er Jydske Dragonregiments Idrætsforening (JDRI). Foreningen er stiftet 1. juni 1918, og er hjemmehørende i

Læs mere

Danmarks- og forbundsmesterskaber i militær femkamp Dragonkasernen, Holstebro - den 9.-10. oktober 2013 Mænd A, B og C - Total efter alle discipliner

Danmarks- og forbundsmesterskaber i militær femkamp Dragonkasernen, Holstebro - den 9.-10. oktober 2013 Mænd A, B og C - Total efter alle discipliner Plads Hold Klasse Grad Navn Total Mænd A, B og C - Total efter alle discipliner 1 JDRI 1 A OKS-1 DÅSBJERG, Brian 5438.8 1133.0 199 1045.5 2:33.5 1136.8 25.8 1033.2 178.3 1090.3 26:29.7 2 SLGI I A SG KOCH,

Læs mere

DET TALTE ORD GÆLDER

DET TALTE ORD GÆLDER Forsvarsministerens tale ved Flagdagen den 5. september 2010 Kære veteraner, kære udsendte og kære pårørende. Det er mig en stor ære og glæde at stå her i dag. Jeg vil gerne begynde med at sige tusind

Læs mere

Forsvarets Arkiver - Hvordan griber man det an? -

Forsvarets Arkiver - Hvordan griber man det an? - Forsvarets Arkiver - Hvordan griber man det an? - Hæren bestod af: Infanteriet Rytteriet Artilleriet Ingeniørkorpset Vejkorpset Indtil ca. 1800 Da havde mange kompagnier navn efter kompagnichefen. Indtil

Læs mere

Svær Transportdeling er tilbage ved Trænregimentet.

Svær Transportdeling er tilbage ved Trænregimentet. Svær Transportdeling er tilbage ved Trænregimentet. Tro kan flytte bjerge, Kampvogne kræver blokvogne. Ovennævnte er med til at berettige Svær Transportdeling og som det ses på billedet fra 1960, taget

Læs mere

MAJ/JUNI Dragon info nr. 12 2014 2014

MAJ/JUNI Dragon info nr. 12 2014 2014 1 N INFO No. 1 MAJ/JUNI Dragon info nr. 12 2014 2014 Dragon-info er et elektronisk nyhedsbrev tiltænkt dragoner, som ikke er fast tjenestegørende på Dragonkasernen, bl.a. tjenestegørende dragoner ved skoler

Læs mere

Udkast til: Veteranstrategi for Faaborg-Midtfyn Kommune. Side 1

Udkast til: Veteranstrategi for Faaborg-Midtfyn Kommune. Side 1 Udkast til: Veteranstrategi for Faaborg-Midtfyn Kommune Side 1 Forord Veteraner, som har været udsendt i internationale operationer, har ydet en stor indsats for det danske samfund. Det er derfor vigtigt

Læs mere

Udkast - Februar 2016 Varde kommune Veteran- og pårørendepolitik. Veteran og pårørende politik. Varde Kommune

Udkast - Februar 2016 Varde kommune Veteran- og pårørendepolitik. Veteran og pårørende politik. Varde Kommune Udkast - Februar 2016 Veteran og pårørende politik Varde Kommune 2016-2020 1 Udkast - Februar 2016 En vigtig indsats De seneste 20 år har Danmark øget antallet af udsendte i internationale operationer

Læs mere

Kundgørelse for Forsvaret A 18

Kundgørelse for Forsvaret A 18 Kundgørelse for Forsvaret A 18 København, den 14. august 2006 1. HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN har resolveret som følger: Den 6/8 2006: Fra den 1/9 2006: a. Orlogskaptajn (søværnet) Dan Naetz Rasmussen udnævnes

Læs mere

Et erhvervsinitiativ for veteraner

Et erhvervsinitiativ for veteraner Et erhvervsinitiativ for veteraner VELKOMMEN HJEM er en ny organisation for virksomheder, der ønsker at tage et samfundsansvar med aktiv involvering af virksomheden ved at føre veteraner og erhvervsliv

Læs mere

Spørgeskema uddelt til de frivillige

Spørgeskema uddelt til de frivillige Indholdsfortegnelse Spørgeskema uddelt til de frivillige... 2 Samlet rapport Svanemøllen og Glostrup... 6 Rapport Svanemøllen... 10 Samlet rapport Glostrup... 14 Interview med Steen Egesø vedlagt som lydfil...

Læs mere

Kompagni-Nyt. April kvartal 2015. Hjemmeværnskompagni Hasle. Det Bornholmske Hjemmeværn

Kompagni-Nyt. April kvartal 2015. Hjemmeværnskompagni Hasle. Det Bornholmske Hjemmeværn Kompagni-Nyt April kvartal 2015 Hjemmeværnskompagni Hasle Det Bornholmske Hjemmeværn Indhold Chefens hjørne. Ny chef i kompagniet NY Næstkommanderende Kommandobefalingsmanden har ordret Fejlerevej 1 3782

Læs mere

Dragoner, kære pårørende - velkommen til hjemsendelsesparade for HBU-hold AUG 2012.

Dragoner, kære pårørende - velkommen til hjemsendelsesparade for HBU-hold AUG 2012. Dragoner, kære pårørende - velkommen til hjemsendelsesparade for HBU-hold AUG 2012. 1 I dag markerer igen en skilledag. Da vi mødtes første gang for fire måneder siden var mange af jer netop gået ud af

Læs mere

II Bataljon. Gardehusarregimentet. HBU Hold FEB 06

II Bataljon. Gardehusarregimentet. HBU Hold FEB 06 Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse Åbent Hus II Bataljon Gardehusarregimentet HBU Hold FEB 06 GARDEHUSARREGIMENTET II UDDANNELSESBATALJON Slagelse d. 7. marts 2006 Kære Forældre og Pårørende Som chef for

Læs mere

Idrætsinformation 18/2016

Idrætsinformation 18/2016 JYDSKE DRAGONREGIMENTS IDRÆTSFORENING Dragonkasernen 1 7500 Holstebro Idrætsinformation 18/2016 Telefon: +45 25 55 25 80 E-post: jdri@mil.dk www.jdri.dk Til JDRI medlemmer. 25-05-2016 Emne: Indbydelse

Læs mere

BILAG 5 REFERAT FRA RUNDBORDSSAMTALE 5: FRIVILLIGE ORGANISATIONER 29. FEBRUAR 2016

BILAG 5 REFERAT FRA RUNDBORDSSAMTALE 5: FRIVILLIGE ORGANISATIONER 29. FEBRUAR 2016 BILAG 5 REFERAT FRA RUNDBORDSSAMTALE 5: FRIVILLIGE ORGANISATIONER 29. FEBRUAR 2016 Følgende frivillige organisationer var repræsenteret ved rundbordssamtalen: Forsvarsministeriet v. kaptajn Christian Aarhus,

Læs mere

DANMARKS VETERANPOLITIK

DANMARKS VETERANPOLITIK DANMARKS VETERANPOLITIK 4 Indhold Baggrund Side 2 Om anerkendelse Side 4 Tiden før, under og efter en udsendelse Side 5 De pårørende Side 7 Støtte til sårede veteraner Side 8 Fælles ansvar Side 9 2 DANMARKS

Læs mere

UDD DIR HVK Holstebro 2015

UDD DIR HVK Holstebro 2015 UDD DIR HVK Holstebro 2015-1 - Overordnede produktionsmål Formål: Formålet med overordnet produktionsmål er at give den enkelte viden og holdninger, således at alle har mulighed for at arbejde hen mod

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Ringkøbing-Skjern Kommune

SAMARBEJDSAFTALE. Ringkøbing-Skjern Kommune SAMARBEJDSAFTALE Ringkøbing-Skjern Kommune 1 1. Indledning: Ringkøbing-Skjern kommune og Frivilligcenter Ringkøbing-Skjern ønsker med denne samarbejdsaftale at sikre et godt og nært samarbejde, byggende

Læs mere

Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K

Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Retsudvalget 2014-15 (1. samling) REU Alm.del - endeligt svar på spørgsmål 519 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 4. maj 2015 Kontor:

Læs mere

Gardehusarregimentet. Kontaktofficeren

Gardehusarregimentet. Kontaktofficeren Kontaktofficeren Emner Hvilken støtte/muligheder der findes for den hjemvendte soldat? SSOP, KSO, HKKF Livlinen, Soldaterlegatet, Danske Veteranhjem, Veterankortet, Forsvarets Veterancenter. Rotation.

Læs mere

Frivillighedspolitik Politik for frivilligt arbejde indenfor kultur- og fritidsområdet i Skive Kommune.

Frivillighedspolitik Politik for frivilligt arbejde indenfor kultur- og fritidsområdet i Skive Kommune. Frivillighedspolitik Politik for frivilligt arbejde indenfor kultur- og fritidsområdet i Skive Kommune www.skive.dk Indhold Side 2: Forord Side 3: Principper for samarbejdet - foreningsliv og frivillighed

Læs mere

Fakta om Spejdernes Lejr 2012

Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Vidste du at: Lejrens afvikling blev en stor succes målt på samtlige parametre. 7.300 spejdere deltog på Spejdernes Lejr, hvor af de 26.400 spejdere

Læs mere

BadmintonCamps. Fede badmintondage for alle! Camp for E, M og A-spillere. Camp for B, C og D-spillere

BadmintonCamps. Fede badmintondage for alle! Camp for E, M og A-spillere. Camp for B, C og D-spillere N O T N I M D BA 6 2 E G U I S P M A C re -spille D pillere g s o 7,C 1 B U & for r U11 Camp fo, M og A-spillere re Camp fo BadmintonCamps Fede badmintondage for alle! Camp for E, M og A-spillere Camp

Læs mere

Til: Se fordelingsliste. Emne: Kommissorium for Veteranforum.

Til: Se fordelingsliste. Emne: Kommissorium for Veteranforum. Til: Se fordelingsliste Emne: Kommissorium for Veteranforum. 1. BAGGRUND Som følge af ny organisation indenfor koncernen ændres Veteranforum. Samarbejdet med de frivillige og faglige organisationer videreføres

Læs mere

Frivillighedspolitik i KFUMs Soldatermission

Frivillighedspolitik i KFUMs Soldatermission FRIVILLIGHEDS POLITIK Frivillighedspolitik i KFUMs Soldatermission Dette er KFUMs Soldatermissions overordnede frivillighedspolitik. Lokalt kan der udarbejdes mere præcise retningslinjer. 1. Formålet med

Læs mere

mike benson jørgensen en forskel FLYVER

mike benson jørgensen en forskel FLYVER Mike Benson Jørgensen Lyst til at gøre en forskel FLYVER hjemmeværnet Lyst til at gøre en forskel Mike Benson Jørgensen er 35 år og har været frivillig i hjemmeværnet hele sit voksne liv. Fællesskabet

Læs mere

Idrætsinformation 13/2011

Idrætsinformation 13/2011 JYDSKE DRAGONREGIMENTS IDRÆTSFORENING Kasernevej 5 7500 Holstebro Telefon til idrætskontoret: +45 96 130 268 E-post: jdri@mil.dk www.jdri.dk Idrætsinformation 13/2011 Til JDRI medlemmer. 01 SEP 2011 Emne:

Læs mere

Program for Midtvejsarrangement

Program for Midtvejsarrangement LØR 10 NOV 2012 Program for Midtvejsarrangement TID AKTIVITET BRIEFER / ANSVAR 09:00 10:00 Modtagelse af pårørende (let morgenmad) Finn Eisensøe, seniorsergent 10:00 10:10 Chefen for Gardehusarregimentet

Læs mere

VELKOMMEN TIL 2 HBU ESKADRON UDDANNELSESBATALJONEN/JYDSKE DRAGONREGIMENT

VELKOMMEN TIL 2 HBU ESKADRON UDDANNELSESBATALJONEN/JYDSKE DRAGONREGIMENT 2 ESK(HBU)/V UDDBTN/JDR Dragonkasernen 7500 Holstebro Tlf. 7282 3631 VELKOMMEN TIL 2 HBU ESKADRON UDDANNELSESBATALJONEN/JYDSKE DRAGONREGIMENT 1. SITUATION: Du er tilsagt at skulle aftjene din værnepligt

Læs mere

Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold.

Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold. Kære Formand for garnisonens Idrætsforening. Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold. Navn: Danish Military Sports Federation Bike Team (DMSF Bike Team)

Læs mere

Veteranpolitik. For Nordfyns Kommune. Forfatter: John Zola Oprettet den 12. marts 2018 Dokument nr Sags nr.

Veteranpolitik. For Nordfyns Kommune. Forfatter: John Zola Oprettet den 12. marts 2018 Dokument nr Sags nr. Veteranpolitik For Nordfyns Kommune Forfatter: John Zola Oprettet den 12. marts 2018 Dokument nr. 480-2018-81323 Sags nr. 480-2018-7235 Indhold Baggrund...2 Anerkendelse af indsatsen...3 Støtte til vores

Læs mere

JULI Dragon info nr. 2 2013

JULI Dragon info nr. 2 2013 1 DRAGON INFO No. 1 JULI Dragon info nr. 2 2013 Dragon-info er et elektronisk nyhedsbrev tiltænkt dragoner, som ikke er fast tjenestegørende på Dragonkasernen, bl.a. tjenestegørende dragoner ved skoler

Læs mere

Christen er soldat og veteran

Christen er soldat og veteran anerkendelse og støtte regeringens veteranpolitik Christen er soldat og veteran Christen er 30 år og professionel soldat og officer. Han har været udsendt to gange til Afghanistan. Som delingsfører har

Læs mere

Erstatter: FKOBST 406-4, Bestemmelse for Forsvarets Medalje for Sårede i Tjeneste, af 2014-05.

Erstatter: FKOBST 406-4, Bestemmelse for Forsvarets Medalje for Sårede i Tjeneste, af 2014-05. BESTEMMELSE FOR FORSVARETS MEDALJE FOR SÅREDE I TJENESTE Erstatter: FKOBST 406-4, Bestemmelse for Forsvarets Medalje for Sårede i Tjeneste, af 2014-05. 1. GYLDIGHEDSOMRÅDE. Denne bestemmelse gælder for

Læs mere

Før udsendelse. ISAF hold 11 27 NOV 2010

Før udsendelse. ISAF hold 11 27 NOV 2010 Før udsendelse ISAF hold 11 27 NOV 2010 Program Velkomst ved Regimentschef oberst Tommy M. Paulsen CH DANCON OB Jens Riis-Vestergaard Kontaktofficeren Socialrådgiver Bente Frøkjær Feltpræsterne Familienetværket

Læs mere

Når du møder den hjemløse eller svært kontaktbare veteran. Introduktion til arbejdet med veteraner

Når du møder den hjemløse eller svært kontaktbare veteran. Introduktion til arbejdet med veteraner Når du møder den hjemløse eller svært kontaktbare veteran Introduktion til arbejdet med veteraner Introduktion til arbejdet med veteraner Danmark har de sidste 20 år haft mere en 31.000 soldater udsendt

Læs mere

Status over implementering af veteranpolitikken Sag: 15/6630 Dok:

Status over implementering af veteranpolitikken Sag: 15/6630 Dok: Status over implementering af veteranpolitikken Sag: 15/6630 Dok: 101221-17 Overskrift Målsætning Delmål Status Anerkendelse Aktivt italesætte veteranernes og de s indsats Sker kontinuerligt i forbindelse

Læs mere

Kompagni-Nyt. Januar kvartal Hjemmeværnskompagni Hasle. Det Bornholmske Hjemmeværn

Kompagni-Nyt. Januar kvartal Hjemmeværnskompagni Hasle. Det Bornholmske Hjemmeværn Kompagni-Nyt Januar kvartal 2016 Hjemmeværnskompagni Hasle Det Bornholmske Hjemmeværn Indhold Fejlerevej 1 3782 Klemensker Hjemmeside: www.hjv.dk/oe/hvkhsl e-post: hvkhsl@hjv.dk Chefens hjørne. NK ser

Læs mere

VELKOMMEN TIL JYDSKE LIVKOMPAGNI VED UDDANNELSESBATALJONEN/JYDSKE DRAGONREGIMENT

VELKOMMEN TIL JYDSKE LIVKOMPAGNI VED UDDANNELSESBATALJONEN/JYDSKE DRAGONREGIMENT VELKOMMEN TIL JYDSKE LIVKOMPAGNI VED UDDANNELSESBATALJONEN/JYDSKE DRAGONREGIMENT Velkommen til Jydske Livkompagni (4 KMP)! Jeg skriver til dig for at byde dig velkommen til din kommende tjeneste ved vores

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber I Cross Country. Mandag d. 4. april 2011. Arrangør. Idrætsforening Flyvestations Karup.

Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber I Cross Country. Mandag d. 4. april 2011. Arrangør. Idrætsforening Flyvestations Karup. Dansk Militært Idrætsforbunds Forbundsmesterskaber I Cross Country. Mandag d. 4. april 2011 Arrangør Idrætsforening Flyvestations Karup Program Flyvestation Karup er glad og stolt over at være udpeget

Læs mere

Faglærer-kursus i Udvidet Skydeteknik

Faglærer-kursus i Udvidet Skydeteknik Hærens Operative Kommando KURSUSBESKRIVELSE Hærens Kampskole Kursuskode: Faglærer-kursus i Udvidet Skydeteknik Indledning Formål De danske bidrag til INTOPS og udviklingen af kampeksercitser til disse,

Læs mere

JUNI Dragon info nr. 13 2014

JUNI Dragon info nr. 13 2014 1 N INFO No. 1 JUNI Dragon info nr. 13 2014 Dragon-info er et elektronisk nyhedsbrev tiltænkt dragoner, som ikke er fast tjenestegørende på Dragonkasernen, bl.a. tjenestegørende dragoner ved skoler og

Læs mere

FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING

FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING Med mennesket i centrum - Fire værdier, der skal drive vores arbejde i Region Hovedstadens Psykiatri Kære medarbejder og ledere Her er vores nye værdigrundlag,

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om aktiv socialpolitik

Forslag. Lov om ændring af lov om aktiv socialpolitik Lovforslag nr. L 51 Folketinget 2010-11 Fremsat den 10. november 2010 af beskæftigelsesministeren (Inger Støjberg) Forslag til Lov om ændring af lov om aktiv socialpolitik (Veteraners opfyldelse af opholdskravet

Læs mere

VELKOMMEN TIL JYDSKE LIVKOMPAGNI VED UDDANNELSESBATALJONEN/JYDSKE DRAGONREGIMENT

VELKOMMEN TIL JYDSKE LIVKOMPAGNI VED UDDANNELSESBATALJONEN/JYDSKE DRAGONREGIMENT VELKOMMEN TIL JYDSKE LIVKOMPAGNI VED UDDANNELSESBATALJONEN/JYDSKE DRAGONREGIMENT Velkommen til Jydske Livkompagni (4 KMP)! Jeg skriver til dig for at byde dig velkommen til din kommende tjeneste ved vores

Læs mere

Varde kommune Veteran- og pårørendepolitik. Veteran og pårørende politik. Varde Kommune

Varde kommune Veteran- og pårørendepolitik. Veteran og pårørende politik. Varde Kommune Veteran og pårørende politik Varde Kommune 2016-2020 1 Foto: Karen Dahlin Gennem åbenhed, dialog og samarbejde mellem veteranen, de pårørende, kommunen og de øvrige samarbejdspartnere skabes de bedste

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 27. juni 2018

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 27. juni 2018 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 27. juni 2018 Sag 148/2017 HK/Danmark som mandatar for A (advokat Michael Møllegaard Jessen) mod Forsvarsministeriets Personalestyrelse (advokat Niels Banke) I tidligere

Læs mere

Haderslev Frivillighedsakademi, Træner og Lederuddannelse

Haderslev Frivillighedsakademi, Træner og Lederuddannelse E N U M M O K V E L S 17-18 0 R 2 i E m e D HA ig for livet - Lederakaat dblive en endnu bedre leder l Bevæg d ste nye skridt ti ør Tag det f Haderslev Frivillighedsakademi, Træner og Lederuddannelse 2

Læs mere

Nyhedsbrev nr juli 2019

Nyhedsbrev nr juli 2019 VETERANPROJEKT GRØNLAND 2 Nyhedsbrev nr. 3 4. juli 2019 1. Nyhedsbrev Nyhedsbrevet har til formål løbende at afrapportere om Veteranprojekt Grønland 2 forberedelse, fremdrift og resultater til sponsorer,

Læs mere

Masterforelæsning marts 2013

Masterforelæsning marts 2013 Masterforelæsning marts 2013 mandag den 4. marts 2013 kl. 15.15 16.15, Auditoriet, Regionshospitalet Herning, indgang N1 onsdag den 6. marts 2013 kl. 15.15 16.15, Auditoriet, Regionshospitalet Holstebro,

Læs mere

Udkast til. Veteranstrategi. Guldborgsund Kommune

Udkast til. Veteranstrategi. Guldborgsund Kommune Udkast til Veteranstrategi Guldborgsund Kommune 1 Baggrund og formål Guldborgsund Kommune ønsker med denne veteranstrategi at udtrykke sin anerkendelse for den indsats, som Danmarks veteraner har udført

Læs mere

Veteranpolitik for X Kommune

Veteranpolitik for X Kommune Veteranpolitik for X Kommune Baggrund I runde tal har 60.000 danskere været udsendt i international tjeneste siden 1948, hvilket gør dem til veteraner. De fleste har været udsendt i regi af Forsvaret,

Læs mere

Idrætsinformation nr. 11/2016

Idrætsinformation nr. 11/2016 JYDSKE DRAGONREGIMENTS IDRÆTSFORENING Dragonkasernen 1 7500 Holstebro Telefon: +45 25 55 25 80 E-post: jdri@mil.dk www.jdri.dk Idrætsinformation nr. 11/2016 Til Alle enheder ved JDR. 31-03-2016 Emne: Idrætsdag

Læs mere

Klubudviklingsprojekter

Klubudviklingsprojekter Klubudviklingsprojekter Alle klubber i Dansk Styrkeløft Forbund har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt med forbundets udviklingskonsulent. Formålet med aktiviteterne er at styrke klubben på

Læs mere

NYHEDSBREV TIL VÆRTER

NYHEDSBREV TIL VÆRTER NYHEDSBREV TIL VÆRTER NR. 1 Oktober 2011 1. ÅRGANG Formandens hjørne Af Carl Bratved Kære værter! Vi har nu overstået sommerferien, hvor der har været travlhed på Veteranhjemmet, men takket været jeres

Læs mere

VI SØGER TALENTSPEJDERE PÅ JERES VIRKSOMHED!

VI SØGER TALENTSPEJDERE PÅ JERES VIRKSOMHED! VI SØGER TALENTSPEJDERE PÅ JERES VIRKSOMHED! ALLE HAR TALENTER VI SØGER TALENTSPEJDERE PÅ JERES VIRKSOMHED! Udgivet af: Landsforeningen Talentspejderne Hagenstrupparken 11 8860 Ulstrup Telefon 25 77 86

Læs mere

HESTESKADRONEN VED GARDEHUSARREGIMENTET

HESTESKADRONEN VED GARDEHUSARREGIMENTET HESTESKADRONEN VED GARDEHUSARREGIMENTET FORSVARETS UDDANNELSER en anderledes måde at lære på 2 VÆRNEPLIGTIG VED HESK Værnepligten ved Gardehusarregimentets Hesteskadron (HESK) adskiller sig markant fra

Læs mere

ET ERHVERVSINITIATIV FOR VETERANER

ET ERHVERVSINITIATIV FOR VETERANER ET ERHVERVSINITIATIV FOR VETERANER VELKOMMEN HJEM er en ny organisation for virksomheder, der ønsker at tage et samfundsansvar med aktiv involvering af virksomheden ved at føre veteraner og erhvervsliv

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Motivationstale ved bestyrelsesmedlem Mogens Damm ved generalforsamlingen i Frederikshavn Golf Klub 04.03.2014 Kære Lucas Når Frederikshavn Golfklub ved

Læs mere

Maj Dragon info nr. 1 2013

Maj Dragon info nr. 1 2013 1 DRAGON INFO No. 1 Maj Dragon info nr. 1 2013 Dragon-info er et elektronisk nyhedsbrev tiltænkt reservepersonel ved Jydske Dragonregiment (JDR) og sammenlagte regimenter, tjenstgørende dragoner ved skoler

Læs mere

Kompetenceprofil for logistikmand (LOGMD)/INTOPS HOVEDFUNKTIONSDATA HOVEDOPGAVER DELOPGAVER

Kompetenceprofil for logistikmand (LOGMD)/INTOPS HOVEDFUNKTIONSDATA HOVEDOPGAVER DELOPGAVER Kompetenceprofil for logistikmand (LOGMD)/INTOPS HOVEDFUNKTIONSDATA Funktionsbetegnelse Funktionsniveau og værnstilhørsforhold Antal stillinger af denne type Forudsætninger Hovedopgaver for funktionen

Læs mere

BEMAFD Pixiebog til jobsøgende

BEMAFD Pixiebog til jobsøgende BEMAFD Pixiebog til jobsøgende Tips til jobsøgning Ikke klassificeret Bemandingsafdelingen 19-12-2014 Tips til jobsøgning Denne Pixiebog er inddelt i nedenstående afsnit som du kan springe direkte til.

Læs mere

Program. Dansk Militært Idrætsforbunds. Landskyttestævne 2017

Program. Dansk Militært Idrætsforbunds. Landskyttestævne 2017 Program Dansk Militært Idrætsforbunds Landskyttestævne 2017 I dagene 09. 10. juni 2017 På Ryes kaserne og Vingsted Skyttecenter Velkomst Fredericia Garnisons Idrætsforening (FAGI) er glad og stolt over

Læs mere

BilagSSU_141201_pkt.05.01. Sammen om sundhed med omtanke for den enkelte

BilagSSU_141201_pkt.05.01. Sammen om sundhed med omtanke for den enkelte Sammen om sundhed med omtanke for den enkelte Hvidovre Kommunes Sundheds- og forebyggelsespolitik 2015-2018 1 Kære borger i Hvidovre De største udfordringer for sundheden er rygning, alkohol, fysisk inaktivitet,

Læs mere

Summarisk referat af møde i Nordjysk Veteranforum, afholdt på Aalborg Kaserner 26. Oktober 2016

Summarisk referat af møde i Nordjysk Veteranforum, afholdt på Aalborg Kaserner 26. Oktober 2016 Summarisk referat af møde i Nordjysk Veteranforum, afholdt på Aalborg Kaserner 26. Oktober 2016 Chefen for Trænregimentet og Garnisonskommandant i Ålborg, oberst Jess Møller Nielsen bød velkommen, fortalte

Læs mere