MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 7. februar 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 7. februar 2013"

Transkript

1 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 7. februar 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl den 7. februar 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende: Referent: Hans Chr. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Marianne Maegaard (MM) Poul Lindberg (PL) Knud Høegh (KH) Tove Vestergaard (TVP) Thor Petersen (TP) Charlie Herbst (CH) ingen Charlie Herbst Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra 10. januar Godkendelse af dagsorden 3. Orientering fra a) Formanden b) Forretningsføreren c) Udvalgene 4. Personale 5. Årsregnskab 2012 mv. 6. Medlemskabsformer, herunder studiemedlemskab og begyndermedlemskab 7. Syns- og skønsrapport vedrørende revner i gulv 8. Revision af vedtægter 9. Sponsorarbejdet 10. Generalforsamling, herunder drøftelse af kontingent for Anskaffelse af Ingenium 12. Eventuelt 13. Næste møde(r) 1. Godkendelse af referat Referatet fra 10. januar Godkendelse udsat til næste møde. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra

2 A: Formanden (HC): 1. Orienterede om møde med 2 kommunale politikere som formanden og Niels Eilif Hansen havde haft, vedr. vores problemer med vores hul 15. Mødet var forløbet meget tilfredsstillende, og vi venter på en tilbagemelding fra kommunen. 2. Fokuscope ved Peter Dreyer har på et møde for bestyrelsen og sekretariatet gennemgået resultaterne fra forløbet i efteråret. Der har været livlig aktivitet og der er fremkommet mange gode ideer til klubbens udvikling både hvad angår forretningsdelen og klublivet. De forskellige ideer vil nu blive gennemgået og prioriteret. Ideer, som direkte relaterer til et udvalgs arbejdsområde vil blive tilsendt disse udvalg. Jan Lauridsen varetager sammen med bestyrelsen opfølgningen på idékataloget. B: Forretningsføreren (CH): C: Udvalgene: Baneudvalget (HC) Trivselsudvalget (TP) CH orienterede om en nytegnet annonce i et magasin og på hjemmeside magasinet udsendes til virksomheder i Østjylland med mere end 20 ansatte. Vi håber på den måde at kunne tiltrække nogle virksomheder til et virksomhedsarrangement. Turneringsudvalget (KH) Sportsudvalget (MM) Der vil blive indkaldt til møde i baneudvalget i marts måned. a) Orienterede om regelaften med Brian Nygaard Oswald den 27. februar. Der har været så stor en tilslutning, at der nu er mere end 20 på ventelisten, idet lokalet kun kan rumme 120 personer. 108 personer har meldt sig til spisningen. b) Der arbejdes i øjeblikket med at arrangerer arbejdsdagen den 16. marts, såfremt vejret tillader det. a) Orienterede om at turneringsplanen for den kommende sæson er færdigbehandlet, og snarest vil blive udlagt på klubbens hjemmeside. b) Klubben er nu tilmeldt Synoptik Cup. c) Der er blevet tilmeldt endnu et veteran C-hold i Regionsgolfturneringen. Klubben har nu tilmeldt i alt 5 hold (senior + veteraner) a) Marianne gav udtryk for at hun afventer,, hvorledes samarbejdet med erhvervsklubben udvikler sig. b) Antallet af juniorspillere er for hastigt nedadgående, men til gengæld har vi nogle rigtig gode juniorspillere, der klare sig godt på lokalt og nationalt plan.

3 HCP-udvalget (MM) Baneservice (CH) Årsreguleringen har naturligvis her første gang givet nogle opkald fra medlemmer både til sekretariatet og til Marianne selv. Medlemmerne har haft svært ved at forstå, at de ikke mere har et EGA-hcp. Det blev besluttet, at Marianne udarbejder et indlæg om det nye handicapsystem, idet vi har på fornemmelsen, at alle de mange der nu ikke mere har et EGA-hcp først opdager det, når sæsonen går i gang. Orienterede om sine tanker om en optimering af Baneservicen. I golfsæsonen er der 30 uger, hvor der mere eller mindre vil være behov for en baneservice. I den forbindelse vil vi forsøge at få 10 medlemmer tilknyttet til en fordeling mellem sig, så der kun vil være 3 uger med baneservice for den enkelte. CH søger disse medlemmer ved en skrivelse til samtlige medlemmer. 4. Personale a) Der er nu ansat en ny mekaniker, som starter den 1. marts b) Klubben har ansat Jan Lauridsen i tidsbegrænset stilling på 6 måneder, med løntilskud. Jan skal fungerer som Sponsor- og udviklingskonsulent. c) Klubben har gennem Erhvervsakademiet i Viby, fået tilknyttet en studerende i praktik i 5 måneder. Jonas studerer markeds økonomi, og vil derfor været tæt tilknyttet til Jan s arbejde. 5. Årsregnskab mv. 6. Medlemskabsformer CH oplyste, at sekretariatet har udarbejdet et forslag til Årsrapport. Klubbens revisor er færdig med sit arbejde. Mandag den 11. februar kommer den eksterne revisor for at lave sit review af regnskabet. Budget 2013 og 2014 TVP gennemgik det af økonomiudvalget udarbejdede budget for 2013, som udviste et budgetteret overskud på godt 660. tkr. Overskuddet er nødvendiggjort p.g.a. af de udgifter der vil følge med en ombygning af banen, grundet problemerne på hul 15. Et medlem havde stillet forslag om ændring af klubbens betingelser for studiemedlemsskab. Betingelserne i vort nuværende studiemedlemsskab går på, at dette ophører pr. 1. januar i det år, hvor spilleren fylder 30 år. Forslagsstilleren foreslår at studiemedlemsskab kan opnås i den periode, hvori den studerende kan få studiestøtte (SU), som pt. er 6 år. Bestyrelsen kan godt forstå forslagsstilleren, og har bedt sekretariatet om at undersøge om studerende har mulighed for at dokumentere hvorvidt de modtager SU. CH vender tilbage til bestyrelsen med resultatet af undersøgelsen.

4 Begynderudvalget har stillet følgende forslag: Mollerup Golf Club kan p.t. ikke tilbyde fuldt medlemskab til nye spillere. Vi har været nødt til at indføre venteliste. Nye spillere kan fint starte og gennemføre prøven til stor bane vi kan så herefter tilbyde et medlemskab til vor par 3 bane, som må spilles så ofte det ønskes. I perioden fra indmeldelse/aflæggelse af prøve til fuldt medlemskab kan opnås, kan man deltage i de ugentlige onsdagsturneringer. Så snart der bliver plads, vil man blive fuldgyldigt medlem af golfklubben. Da vi ikke i Mollerup Golf Club har Flexmedlemsskaber, blev det pålagt NH at undersøge hos DGU om et sådant medlemskab vil blive betragtet som et Flexmedlemsskab. NH vender tilbage til næste bestyrelsesmøde med DGU s indstilling, hvorefter forslaget vil blive behandlet. 7. Syns- og skønsrapport vedr. revner i gulv. 8. Revision af vedtægter 9. Sponsorarbejdet 10. Anskaffelse af Ingenium. Der har været afholdt syns- og skøn vedrørende revnerne i gulvet i restaturanten mv. Dette er en sag mellem hovedentrepreneuren Juul & Nielsen og dennes underleverandør, Syn og skøns rapport er modtaget, syn og skønsmanden kan bekræfte det som den tidligere Cowi rapport angav. Der er ikke sammenhæng i etageadskillelsen mellem kælder og stueetage.det har været en forudsætning i beregningerne blandt andet derfor revner gulvet, samtidig er gulvet i restauranten ikke lagt i henhold til fabrikantens forskrifter. Vi har udbedt os Juul & Nielsens reaktion på disse forhold og efterlyser afhjælpnings metode m.v. Som besluttet på sidste bestyrelsesmøde har der været nedsat et udvalg til gennemgang af klubbens vedtægter. De nuværende vedtægter er efter manges mening uoverskuelige. Udvalget har lavet et udkast til et nyt sæt vedtægter, hvor overskueligheden er blevet meget bedre. Udkastet har været oversendt til DGU s juridiske afdeling, og er kommet tilbage med ganske få kommentarer og forslag til justering. Disse er nu indarbejdet i vedtægterne, og vil af bestyrelsen blive fremsendt til behandling på generalforsamlingen. Klubben har den 14. december 2012 fremsendt en opsigelse af den i foråret 2012 indgåede samarbejdsaftale med Erhvervsklubben, med henblik på genforhandling, Samtidig er det meddelt Erhvervsklubben, at den ikke pt. kan tegne sponsorater, ud over det normale medlemskontingent pt kr. I henhold til aftale, har CH og chef greenkeeperen haft et møde med Ingenium Golf der har udviklet et digitalt system til opmåling af golfbaner. CH gennemgik de enkelte funktioner i systemet ligesom han fremlagde en forhandlet pris på kr. pr. år i kontraktens løbetid som kan være fra 1 5 år. Bestyrelsen besluttede at indgå i en kontrakt med Ingenium Golf på 5 år. Når systemet er blevet klar på klubbens hjemmeside vil medlemmerne blive orienteret om, hvad den enkelte vil kunne bruge systemet til.

5 11. Eventuelt Intet til dette punkt 12. Næste møde Afholdes den 25. februar 2013 kl Møde blev hævet kl af formanden. Referatet er sendt og skrevet af: Charlie Herbst Godkendt af: Hans Chr. Ralking Knud Høgh Niels Halleløv Poul Lindberg Marianne Maegaard Tove V. Pasalic Thor Petersen

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. februar 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 25. februar 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 23. maj 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende: Referent:

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Mollerup Golf Club, kl. 16.30 22.00 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Afbud: Dagsorden: Hans Chr.

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 27. juni 2013 i klubbens lokaler Molle-

MOLLERUP GOLF CLUB. Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 27. juni 2013 i klubbens lokaler Molle- MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 27. juni 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 27. juni 2013 i klubbens lokaler Molle- rupvej 7 Risskov. Til stede: Hans Chr.

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 20. Januar 2015 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 12. december 2012

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 12. december 2012 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 12. december 2012 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 12. december 2012 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Til stede:

MOLLERUP GOLF CLUB. Til stede: MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde, 16. december 2013 Referat af bestyrelsesmøde i Mollerup Golf Club, kl. 16.30 22.00 i klubbens lokaler Mollerupvej 7, 8240 Risskov Til stede: Hans Chr. Ralking (HC) Niels

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 30. juni kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 30. juni kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Mandag d. 30. juni kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 30. juni 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: Hans Christian

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 30. april 2009

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 30. april 2009 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 30. april 2009 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 18.00 den 30. april 2009 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 26. marts kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 26. marts kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Onsdag d. 26. marts kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 26. marts 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: Hans Christian

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2009

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2009 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2009 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2009 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: torsdag, den 26. februar 2015 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Tove Vestergaard

Læs mere

Mollerup Golf Club. Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset

Mollerup Golf Club. Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 24. september 2012

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 24. september 2012 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 24. september 2012 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 24. september 2012 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Mollerup Golf Club. Referat af bestyrelsesmøde, 8. april 2013

Mollerup Golf Club. Referat af bestyrelsesmøde, 8. april 2013 Mollerup Golf Club Referat af bestyrelsesmøde, 8. april 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 08. april 2013 i klub- bens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede:

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 11. september 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt.

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 3 efter GF 2016 Mødedato & sted: onsdag den 18. maj 2016 Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB)

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 28. april kl

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 28. april kl Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Onsdag d. 28. april kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 28. april 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: H.C. Ralking

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen (JL) Anne Terndrup (AT suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager)

Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen (JL) Anne Terndrup (AT suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag d. 19. januar 2016 i klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen

Læs mere

Gæster: Poul Lindberg, intern revisor og Claus Gråbæk, Onlinekontoret deltog under pkt. 4.

Gæster: Poul Lindberg, intern revisor og Claus Gråbæk, Onlinekontoret deltog under pkt. 4. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag, den 6. oktober 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 25. august kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 25. august kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Mandag d. 25. august kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 25. august 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: H. C.

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 12. november kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 12. november kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Onsdag d. 12. november kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 12. november 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: H.

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 8. august 2017 i. Klubhuset

Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 8. august 2017 i. Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2017. Mødedato og sted: tirsdag, den 8. august 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Jesper

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 17. april 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Jesper Lorentzen (JLO) Hans

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. maj 2014

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. maj 2014 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. maj 2014 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 21. maj 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: H.C. Ralking (HC)

Læs mere

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2017. Mødedato og sted: onsdag, den 29. marts 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Jesper

Læs mere

Gæster: Poul Lindberg (MGC s interne revisor) og Claus Gråbæk (Econta) deltog i mødet til og med pkt. 4.

Gæster: Poul Lindberg (MGC s interne revisor) og Claus Gråbæk (Econta) deltog i mødet til og med pkt. 4. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: mandag, den 13. april 2015 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen

Læs mere

Mødedato og sted: tirsdag, den 7. november 2017 i Klubhuset. Inviteret: Poul Lindberg Intern Revisor

Mødedato og sted: tirsdag, den 7. november 2017 i Klubhuset. Inviteret: Poul Lindberg Intern Revisor B U Mollerup Golf Club C Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 9 efter GF 2017. M O E R U P G O F Mødedato og sted: tirsdag, den 7. november 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT)

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 4 efter GF 2019

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 4 efter GF 2019 Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 4 efter GF 2019 Mødedato og sted: tirsdag, den 25. juni 2019 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Anton P. Sønniksen (APS) Ulla Køpfli (UK)

Læs mere

Knud Høgh (KH) Jesper Lorentzen (JLO) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager)

Knud Høgh (KH) Jesper Lorentzen (JLO) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag, den 8. december 2015 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Jesper Lorentzen (JLO) Ulla Køpfli

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. maj 2012

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. maj 2012 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. maj 2012 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 23. maj 2012 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende: Referent:

Læs mere

Marianne Maegaard (MM) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Anne Terndrup (AT suppleant)

Marianne Maegaard (MM) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Anne Terndrup (AT suppleant) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag, den 18. august 2015 kl. 16.30 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Marianne Maegaard (MM) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Anne Terndrup (AT suppleant)

Marianne Maegaard (MM) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Anne Terndrup (AT suppleant) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag, den 16. juni 2015 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2017.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2017. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2017. Mødedato og sted: mandag, den 4. september 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Marianne

Læs mere

Mødedato og sted: tirsdag, den 12. december 2017 i Klubhuset. Inviteret: Poul Lindberg Intern Revisor

Mødedato og sted: tirsdag, den 12. december 2017 i Klubhuset. Inviteret: Poul Lindberg Intern Revisor Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 10 efter GF 2017. Mødedato og sted: tirsdag, den 12. december 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS)

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 29. september kl

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 29. september kl Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Mandag d. 29. september kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 29. september 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

Referat af Erhvervs- & Sponsorudvalgsmøde d. 28/8-2013

Referat af Erhvervs- & Sponsorudvalgsmøde d. 28/8-2013 Referat af Erhvervs- & Sponsorudvalgsmøde d. 28/8-2013 Til stede: Tove Vestergaard, Jan Lauridsen, HC Ralking, Niels Balshøj, Esben Kjeldsen, Marianne Maegaard, Søren Jensen, Poul Lindberg, Per Bech og

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. marts 2011 kl. 17.30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub store lokale Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 7. december 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 7. december 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 7. december 2009 kl. 17:30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. januar 2006.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. januar 2006. Referat af bestyrelsesmøde den 24. januar 2006. Mødet blev afholdt privat hos Charlie Herbst. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Charlie Herbst Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim

Læs mere

Mødedato og sted: mandag d. 8. Februar 2016 kl i Klubhuset. Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Mødedato og sted: mandag d. 8. Februar 2016 kl i Klubhuset. Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 8. Februar 2016 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Lasse Kristensen - (LK suppleant)

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Lasse Kristensen - (LK suppleant) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde nr. # 5 efter GF 2016 Mødedato & sted: torsdag d. 4. august 2016 klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Jesper Lorentzen

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 7 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 11. oktober 2016 i Klubhuset

Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 7 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 11. oktober 2016 i Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 7 efter GF 2016. Mødedato og sted: tirsdag, den 11. oktober 2016 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Hans Martin

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. januar 2013 ved Christian Jørgensen

Bestyrelsesmøde den 19. januar 2013 ved Christian Jørgensen Bestyrelsesmøde den 19. januar 2013 ved Christian Jørgensen Deltager: Christian Jørgensen Per Møller Torben Arp Claus Hansen John Johannesen Myrna Hald Afbud: Morten Andersen Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Formand Jørgen Mathiesen bød velkommen til ca. 130 medlemmer, heraf 8 fra bestyrelsen, som blev præsenteret.

Formand Jørgen Mathiesen bød velkommen til ca. 130 medlemmer, heraf 8 fra bestyrelsen, som blev præsenteret. REFERAT Side 1 GENERALFORSAMLING SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB TIRSDAG DEN 25. FEBRUAR 2014 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Kunne du tænke dig at SPILLE GOLF. i Mollerup Golf Club?

Kunne du tænke dig at SPILLE GOLF. i Mollerup Golf Club? Kunne du tænke dig at SPILLE GOLF i Mollerup Golf Club? Så benyt dig af vores prøvemedlemskab 2018 Det er nu, du kan prøve, om golf er noget for dig I Mollerup Golf Club kan du i 2018 købe et prøvemedlemskab,

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Mødedato og sted: tirsdag, den 6. september 2016 i Klubhuset

Mødedato og sted: tirsdag, den 6. september 2016 i Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2016. Mødedato og sted: tirsdag, den 6. september 2016 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Hans Martin

Læs mere

Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB) Jesper Lorentzen (JLO) Lasse T. Kristensen (LK suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager)

Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB) Jesper Lorentzen (JLO) Lasse T. Kristensen (LK suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 1 efter GF 2016 Mødedato og sted: onsdag den 30. marts 2016 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 9. oktober 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Jesper Lorentzen (JLO) Hans

Læs mere

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. april 2011 kl. 17.30 20.45 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 16. juni 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 16. juni 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. juni 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 25. juni 2012

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 25. juni 2012 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 25. Juni i Mollerup Golfclub Til stede: Fraværende: Referent: Hans Chr. Ralking (HC) Henrik Vinther (HV) Niels Halleløv (NCH)

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 5 efter GF 2019

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 5 efter GF 2019 Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 5 efter GF 2019 Mødedato og sted: tirsdag, den 13. august 2019 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Ulla Køpfli (UK) Erwin Berngruber (EB)

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 25. august 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 25. august 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. august 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 25. AUGUST 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Mødedato og sted: tirsdag, den 28. maj 2019 kl i Klubhuset

Mødedato og sted: tirsdag, den 28. maj 2019 kl i Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde #3 efter GF 2019. Mødedato og sted: tirsdag, den 28. maj 2019 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Erwin Berngruber (EB)

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 12 efter GF 2017.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 12 efter GF 2017. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 12 efter GF 2017. Mødedato og sted: tirsdag, den 27. februar 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Til stede: var bestyrelsen + forretningsføreren der var afbud fra Jørgen Winther og Dorte

Til stede: var bestyrelsen + forretningsføreren der var afbud fra Jørgen Winther og Dorte MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 12. februar 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 12. FEBRUAR 2008 i klubbens lokaler Mollerupuvej 7 Risskov. Til stede: var

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 4/ Dato: 4. april 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 4/ Dato: 4. april 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 4/4-17.00 Dato: 4. april 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den

Referat af bestyrelsesmøde den Til stede: William Grahn, Gerd Stafanger, Kenneth Ohlendorff, Michael Tvede,, Ulla Rosenkjær Afbud fra: Referent: Sv. Aa. Andersen, Per Knudsen, Klubchef Arne K. Larsen Ulla Rosenkjær 1.Opfølgning på udestående

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/5-17.00 Dato: 13. maj 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

C M O L L E. Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 4 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 27. juni 2017 i.

C M O L L E. Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 4 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 27. juni 2017 i. B U C M O E R U P G O F Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 4 efter GF 2017. Mødedato og sted: tirsdag, den 27. juni 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Hans Martin Skou (HMS)

Læs mere

Mødedato og sted: tirsdag, den 2. april 2019 kl i Klubhuset. 1) Godkendelse af referat møde # 12 fra 5. marts 2019 og # 13 fra 11.

Mødedato og sted: tirsdag, den 2. april 2019 kl i Klubhuset. 1) Godkendelse af referat møde # 12 fra 5. marts 2019 og # 13 fra 11. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde #1 efter GF 2019. Mødedato og sted: tirsdag, den 2. april 2019 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Erwin Berngruber (EB)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. februar 2017 kl. 16:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E

M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E Tid/sted Tirsdag den 9. april 2019 kl. 17.30 Mødenr.: 4-2019 Deltagere Bestyrelsen: Claus Svold (CS) Lars Skou (LS) Jan Haugsted Petersen (JHP) Judith

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 9. maj 2019 Referat af bestyrelsesmøde: Tirsdag,

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Åbent Referat Bestyrelsesmøde

Åbent Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT t Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Mandag, den 14. januar 2019, kl. 17:30 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef).

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referat af bestyrelsesmøde den 12. april 2012. Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referent: Arne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl Referat fra bestyrelsesmøde den 15.5.2013 Klubhuset fra kl. 18.30 23.00 Ref. Margit Rodkjær Deltager: Kristian Bech Andersen (KBA) formand Aage Bak (AAB) Lynge Østergaard (LØ) næstformand Finn Bisgaard

Læs mere

Jens Peter Sørensen (JP) Carsten Mortensen (CM) Peter Fogh Nissen (PN) Peter Bols (PB) Marietta Rosenvinge (MR) Henrik Englund-Sørensen (HS)

Jens Peter Sørensen (JP) Carsten Mortensen (CM) Peter Fogh Nissen (PN) Peter Bols (PB) Marietta Rosenvinge (MR) Henrik Englund-Sørensen (HS) Referat af bestyrelsesmøde 2/18 tirsdag den 9. januar 2017. Til stede: Fra bestyrelsen Birgitte Nymark (BN) Jens Peter Sørensen (JP) Ole Svendsen (OS) Johnny V. Jensen (JJ) Carsten Mortensen (CM) Peter

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Dato: den 26. november 2018 Tidspunkt: kl. 17.00 Tilstede: Referat fra bestyrelsesmøde Fra bestyrelsen: Birgitte Nymark (BN), Jens Peter Sørensen (JP), Johnny Jensen (JJ), Peter Bols (PB), Marietta Rosenvinge

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. december 2012 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E

M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E Tid/sted Onsdag den 14. juni 2017 kl. 17.30 Mødenr.: 4-2017 Deltagere Bestyrelsen: Stig Brogård Andersen (SBA) Claus Svold (CS) Jan Haugsted Petersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014

Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014 Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014 Dato og tid: Mandag den 13. januar 2014 kl. 17.30 Sted: ABF Skinbjergs fælleshus Referent: Porsbøl Mødedeltagere: Afbud: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. oktober 2016 kl. 17:30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 01. februar 2011

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 01. februar 2011 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 01. februar 2011 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 1. februar 2011 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere