Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Servitut. Udgivet 1. september 2010 version 2.1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Servitut. Udgivet 1. september 2010 version 2.1"

Transkript

1 Digital Tinglysning Vejledning til Servitut Udgivet 1. september 2010 version 2.1

2 Inden du starter Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan du benytte følgende tjekliste, for at sikre, at du er klar til at gennemføre anmeldelsen: Få styr på dato og løbenummer og evt. gammel retskreds for den servitut, du vil aflyse. Vær opmærksom på, at ekspeditionstypen alene kan anvendes til fuldstændig aflysning af en servitut alle de steder, denne er tinglyst. Er der alene tale om en aflysning på én eller flere af de ejendomme, hvor servitutten er tinglyst, må du anvende ekspeditionstype påtegning på servitut > relaksation. Når du er klar, vælger du følgende dokumenttype: HUSK! Dato og løbenummer på bilag Gammel retskreds for servitut

3 Oversigt Oversigt Trin 1 af 15 Anmelder Trin 2 af 15 Find ejendom Trin 3 af 15 Tinglysning af Servitut Trin 4 af 15 Tinglysning af Servitut Trin 5 af 15 Valg af tinglyste ejere Trin 6 af 15 Tinglyste hæftelser Trin 7 af 15 Tinglyste Servitutter Trin 8 af 15 Tidsbegrænsning af tinglysningen Trin 9 af 15 Tinglysningsafgift Trin 10 af 15 Erklæringer vedrørende tinglysningsafgift Trin 11 af 15 Beregnet tinglysningsafgift Trin 12 af 15 Øvrige oplysninger Trin 13 af 15 Andre erklæringer Trin 14 af 15 Andre roller Trin 15 af 15 Underskriftsmetode Underskriftsmappe Fuldmagter Kontakt Du kan få oversigten frem i dette dokument ved at benytte bogmærker/bookmarks i venstre side af skærmen. Bogmærkerne kan også benyttes til at navigere rundt i vejledningen.

4 Trin Trin 1 af 1 15 af 16 - Anmelder Anmelder Her angiver du oplysninger om anmelder. 2 Af sikkerhedsmæssige grunde må Sagsnummer ikke indeholde cpr.nr. Hvis anmelder er anden person el. virksomhed end den, der er logget på, kan anmelder angives ved at klikke Anden anmelder. 3 Underretning om prøvetinglysning, underskrift, modtagen anmeldelse og tinglysning, samt efterfølgende sletning af retsanmærkning sendes til den primære adresse som er obligatorisk. 4 Du kan oplyse en række supplerende adresser, som alene vil modtage kopi af tinglysningssvaret.

5 Trin Trin 2 af 2 15 af 16 - Find Find ejendom ejendom a b c d e Angiv her, hvilken ejendom som tinglysningen omfatter. Du skal her søge efter ejendommen ved at oplyse én af følgende egenskaber: a Adresse b Ejerlav og matr.nr.* c BBR-nummer d Hovednoteringsnummer (KMS) e Umatrikuleret areal 1 Det er en fordel at benytte b, b da dette er den mest præcise egenskab tryk herefter (S)øg. Du får fejl, hvis du søger på mere end én af ovenstående egenskaber. 2 På næste skærmbillede skal du vælge den ønskede ejendom tryk (V)ælg.

6 Trin Trin 3 af 3 15 af 16 - Tinglysning Tinglysning af servitut af Servitut Her skal du vælge en overskrift for den servitut du er i gang med at tinglyse. Dette vil være med til at vise for andre, hvad servitutten drejer sig om. Lokalplaner, og forgængeren byplanvedtægt, kan ikke længere tinglyses, men skal registreres og søges på Du kan vælge flere overskrifter, hvis en servitut har flere egenskaber. En privatretlig servitut skal for at kunne tinglyses have samtykke fra kommunen, hvis der kan laves lokalplan med indhold som servitutten. Du kan læse mere om dette i planloven 15 og 42. Kommunen skal i anmeldelsen underskrive servitutten som myndighed Hvis servituttens indhold alene vedrører en del af den i tingbogen samlede ejendom, skal der ver vedhæftet rids og gml.fil, der viser stedfæstelse af servitutten. Læs mere i vejledning om upload af bilag til bilagsbank. Tilføj evt. dokumentation i form af bilag. Sæt flueben i Der refereres til dokumentation indlagt i Indsæt Referencenummer (kopier fra Bilagsbanken) Udfyld feltet Referencebeskrivelse med sigende titel, som du også har givet bilaget i bilagsbanken. Vælg referencetype fra rullelisten. Der er til start markeret for 80 andet, men det er vigtigt, at du vælger den rette type, og bl.a. gml.fil, anses ikke for vedhæftet, hvis den ikke er refereret som type 38.

7 Trin Trin 4 af 4 15 af 16 - Tinglysning Tinglysning af servitut af Servitut Det er her obligatorisk at skrive en tekst, der beskriver indhold af servitutten. Det er ikke tilstrækkeligt at have en vedhæftet fil med denne beskrivelse. Den rettighed, der ønskes beskyttet skal fremgå af teksten, og skal beskrives så dette sammen med de i øvrigt indtastede oplysninger udgør en endelig aftale. Hvis der ex. er tale om brugsrettighed overvej om rette eks.type er lejekontrakt, eller forpagtningskontrakt skal der mindst anføres oplysning om det udlejede, prioritetsstillingen, tids- og opsigelsesvilkår, leje- eller forpagtningsafgift. Hvis rettigheden stedfæstes til hele ejendommen, bør dette fremgå af servitutteksten. Tilføj evt. dokumentation i form af bilag. Sæt flueben i Der refereres til dokumentation indlagt i Indsæt Referencenummer (kopier fra Bilagsbanken) Udfyld feltet Referencebeskrivelse med sigende titel, som du også har givet bilaget i bilagsbanken. Vælg referencetype fra rullelisten. Der er til start markeret for 80 andet, men det er vigtigt, at du vælger den rette type, og bl.a. gml.fil, anses ikke for vedhæftet, hvis den ikke er refereret som type 38.

8 Trin 5 af 16 Valg af tinglyste ejere Angiv her ejere, der er forpligtet af servitutten typisk alle. Der skal tilføjes mindst en ejer, før der kan fortsættes til næste skærmbillede. Husk at tilføje oplysninger om CPR. og CVR nr. for hver enkelt ejer. Du skal i den forbindelse herudover angive fornavn (et)og efternavn svarende til cpr s oplysninger for personer. Fremgår den reelle ejer af ejendommen ikke af listen, må vedkommende tilføjes under roller, og adkomsthaver må underskrive tillige eller du må afvente berigtigelse af adkomsten. Der skal angives en eller flere påtaleberettigede. Hvis det er ejer, markeres dette med flueben ud for ejer, men ofte er det anden person, eller selskab/myndighed, der er påtaleberettiget. Så markeres linket: Der skal tinglyses anden påtaleberettiget. Du kan ikke få tinglyst en servitut uden at angive påtaleberettiget. Overvej inden du foretager valget, at det skal være håndterbart ved påtegninger.

9 Trin Trin 6 af 6 15 af 16 - Tinglyste Tinglyste hæftelser hæftelser Angiv her de af de tinglyste hæftelser, der respekteres husk at sætte flueben ved de hæftelser du ønsker at respektere. Klik på linket Vis, for at se de tinglyste hæftelser. Hvis du her få følgende besked: Dokumentet er konverteret. Benyt i stedet forespørgsel i Tingbogen efter indskannnet akt, kan du fremsøge hæftelser tinglyst før digital tinglysning under Forespørg > Indskannet akt eller Forespørg dokument. I dokumentet kan du finde bl.a. adresser på kreditorerne.

10 Trin Trin 7 af 7 15 af 16 - Tinglyste Tinglyste servitutter Servitutter Angiv her de af de tinglyste servitutter, der respekteres husk at sætte flueben ved de servitutter du ønsker at respektere. Klik på linket Vis, for at se de tinglyste servitutter. Hvis du her få følgende besked: Dokumentet er konverteret. Benyt i stedet forespørgsel i Tingbogen efter indskannnet akt, kan du fremsøge servitutter tinglyst før digital tinglysning under Forespørg > Indskannet akt eller Forespørg dokument. I dokumentet kan du finde nærmere beskrivelse af servitutten og påtaleberettiget..

11 Trin Trin 8 af 8 15 af 16 - Tidsbegrænsning af tinglysning af tinglysning Angiv her tidsbegrænsning for servitut. Dette kan især anvendes, hvor servitutten har begrænset gyldighedsperioden, men også i andre situationer. Husk, at hvis der ikke er sat tidsgrænse på, vil servitutten som udgangspunkt kun kunne aflyses, hvis påtaleberettiget/alle påtaleberettigede kvittere servitutten til aflysning. For nogle servitutter vil en tidsgrænse ikke være relevant.

12 Trin Trin 9 af 9 15 af 16 - Tinglysningsafgift -

13 Trin Trin af 15 af 16 - Erklæringer Erklæringer vedrørende vedrørende tinglysningsafgift

14 Trin Trin 11 af af 16 - Beregnet Beregnet tinglysningsafgift Tingbogen foretager en beregning af tinglysningsafgiften med udgangspunkt i den faste afgift. Hvis man ikke er enig i den foretagne beregning, gøres følgende: Udfyld feltet Angiv andet beløb til betaling Vælg Ret Skriv begrundelse, og vælg Tilføj afsnit og så Tilføj fritekst Vælg Tilbage og herefter Næste.

15 Trin Trin af 15 af 16 - Øvrige Øvrige oplysninger oplysninger Dette trin giver mulighed for at tilføje tekst eller fraser (gemt tekst) til anmeldelsen, som ikke skal være en del af det endeligt tinglyste dokument. Trinnet kunne også sammenlighed med tidligere tiders følgebrev. Vær opmærksom på, at tekst her ikke blive en del af det tinglyste dokument, og hvis det har betydning for parter, at det kan ses ved opslag i det tinglyste dokument, må teksten også indsættes i servituttekst.. Tilføj evt. dokumentation i form af bilag. Sæt flueben i Der refereres til dokumentation indlagt i Indsæt Referencenummer (kopier fra Bilagsbanken) Udfyld feltet Referencebeskrivelse med sigende titel, som du også har givet bilaget i bilagsbanken. Vælg referencetype fra rullelisten. Der er til start markeret for 80 andet, men det er vigtigt, at du vælger den rette type, og bl.a. gml.fil, anses ikke for vedhæftet, hvis den ikke er refereret som type 38.

16 Trin Trin af 15 af 16 - Andre Andre erklæringer erklæringer Anmelder har her mulighed for at markere en eller flere yderligere erklæringer, der ønskes afgivet i relation til anmeldelsen. Ved at vælge en formuleret erklæring kan anmelder i visse situationer undgå at skulle udtrykke det samme i fri tekst.

17 Trin Trin af 15 af 16 - Andre Andre roller roller Interessenter, der skal underskrive anmeldelsen skal tilføjes på dette trin, men ikke alle roller skal underskrive anmeldelsen. Ex. skal påtaleberettiget nok anføres og på næste side markeres til underskrift, men underskrift er ikke påkrævet. Læs mere i rollekatalog.

18 Trin Trin af 15 af 16 - Underskiftsmetode - Underskriftsmetode Her angives hvilken metode der benyttes til underskrift for de enkelte roller/aktører. Aktører uden cpr.nr eller cvr.nr. kan ikke underskrive i underskriftsmappen, men alene ved fuldmagt. Ved markering af fuldmagt, er det vigtigt, at der vælges fuldmægtig, og at vedkommende er oprettet i underskriftsdatabasen, for så vidt angår fuldmagt til cvr.nr. Ved underskrift for cvr.nr. kan cpr.nr. undsættes for de, der skal underskrive, eller *,* kan reservere to eller flere medarbejderunderskriftspladser. Servitutter kan ikke underskrives i henhold til anmelderordning.

19 Underskriftsmappe Når du har trykket Til (u)nderskrift i trin 13, skal du fortsætte til Mine Tinglysninger og herefter Underskriftsmappen. Herfra underskrives dokumentet ud fra den valgte underskriftsmetode i trin 13. Når alle nødvendige underskrifter er påført dokumentet, vælges fanebladet Dokumenter, der kan anmeldes. Herfra anmeldes den pågældende servitut til aflysning. Når du får beskeden: Din anmeldelse er nu blevet sendt til tinglysning, se da status i "Mine tinglysninger" for at se om anmeldelsen er afsendt.

20 Fuldmagter Tinglysningsfuldmagter - i forbindelse med tinglysning af skifteretsattester/videresalgsskøder Fuldmagten skal registreres i fuldmagtsdatabasen Ved registrering og godkendelse af tinglysningsfuldmagter skal legitimationspapirer være medsendt. Det betyder, at tinglysningsfuldmagter, der udstedes med baggrund i en skiftefuldmagt, både skal have medsendt den/de originale skiftefuldmagter og original skifteretsattest. Alt, der medsendes i forbindelse med registrering af tinglysningsfuldmagterne, er alene til brug for godkendelse af tinglysningsfuldmagten. Dvs. de medsendte dokumenter bruges alene til forevisning i forbindelse med registrering og godkendelse af tinglysningsfuldmagterne og uploades ikke i bilagsbanken eller registreres på anden måde hos Tinglysningsretten. Efter registrering af tinglysningsfuldmagten returneres skifteretsattest og skiftefuldmagter til afsenderen. Fuldmagtsgiver - uden skiftefuldmagt: Alle arvinger skal underskrive enten på den samme fuldmagt eller på hver deres fuldmagt. Er der f.eks. 3 arvinger, må de eks. gerne udfylde to fuldmagter, hvor to af arvingerne underskriver én fuldmagt, og den tredje arving underskriver en anden fuldmagt. Fuldmagtsgiver - med skiftefuldmagt: Skiftefuldmagter accepteres, men de kan ikke bruges til at videregive fuldmagten i forbindelse med en tinglysningsfuldmagt. Dvs. den person, som er fuldmægtig (fuldmagtshaver) på skiftefuldmagten, skal også være det på tinglysningsfuldmagten. Som fuldmægtig via skiftefuldmagten skal vedkommende også være fuldmægtig på tinglysningsfuldmagten og underskrive tinglysningsfuldmagten fra boet efter afdøde på tinglysningsfuldmagtens side 4. Fuldmægtig skal have en digital signatur for at kunne anvende tinglysningsfuldmagten. Hvis den person, der via skiftefuldmagter er fuldmægtig, ikke har en digital signatur, kan skiftefuldmagter ikke anvendes. I dette tilfælde skal samtlige arvinger underskrive en tinglysningsfuldmagt til tredjemand. Videregivelse af fuldmagt er ikke muligt Fuldmægtig kan ikke ved at underskrive tinglysningsfuldmagten give fuldmagten videre til tredjemand (person/firma) på tinglysningsfuldmagten. Dette gælder også for en advokat, der ikke kan videregive sin personlige fuldmagt på en skiftefuldmagt til sit firma eller til en anden advokat. Fuldmagten skal ikke registreres i fuldmagtsdatabasen, men forevises efterfølgende Skiftefuldmagterne kan også anvendes som fuldmagter, der forevises efter tinglysning med frist til forevisning af fuldmagt. Skiftefuldmagterne skal så fremsendes til forevisning i original sammen med original skifteretsattest. Der er her ikke helt så skrappe krav til fuldmagten, dels fordi fuldmagter til efterfølgende forevisning reguleres af adgangsbekendtgørelsens 6 og ikke - som ved fuldmagter, der skal registreres i fuldmagtsdatabasen - 7, og dels fordi Tinglysningsretten her kan se sammenhængen mellem det nu tinglyste dokument og de fuldmagter, der forevises. Fuldmægtigen i henhold til skiftefuldmagter kan underskrive med digital signatur og derefter forevise fuldmagterne, men skiftefuldmægtigen kan også hvis skiftefuldmagten giver mulighed for det - videregive sin fuldmagt til andre, eks. til den advokat, der skal sørge for tinglysning. Ved den efterfølgende forevisning af fuldmagt(er) skal tinglysningen først være afsluttet, og anmelder have fået tinglysningssvar med meddelelse om, at dokumentet er tinglyst med frist til fremsendelse af fuldmagt. Herefter sendes originale fuldmagter og original skifteretsattest til Tinglysningsretten tillige med oplysning om dato og løbenummer for det tinglyste dokument. Brevet skal være modtaget af Tinglysningsretten senest 6 arbejdsdage, efter dokumentet blev tinglyst med frist.

21 Kontakt Kontakt Har du spørgsmål eller input til indholdet af denne vejledning, er du velkommen til at kontakte Tinglysningsretten: Har du input eller generelle spørgsmål til vejledningen, bedes du benytte kontaktformularen på Tinglysningsretten.dk under punktet Benyt kontaktformular nederst på siden. Har du tekniske spørgsmål til Tinglysning.dk, kan du ringe til vores hotline på hotline er åben fra kl. 06:00 til 18:00 alle hverdage.

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Aflysning af servitut. Udgivet 1. september 2010 version 1.2

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Aflysning af servitut. Udgivet 1. september 2010 version 1.2 Digital Tinglysning Vejledning til Aflysning af servitut Udgivet 1. september 2010 version 1.2 Inden du starter Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan du benytte følgende tjekliste, for

Læs mere

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Pantebrev. Udgivet 24. september 2010 version 1.4

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Pantebrev. Udgivet 24. september 2010 version 1.4 Digital Tinglysning Vejledning til Pantebrev Udgivet 24. september 200 version.4 Inden du starter Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan du benytte følgende tjekliste for at sikre, at

Læs mere

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Påtegning på pant. - Relaksation. Udgivet 1. september 2010 version 1.2

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Påtegning på pant. - Relaksation. Udgivet 1. september 2010 version 1.2 Digital Tinglysning Vejledning til Påtegning på pant - Relaksation Udgivet 1. september 2010 version 1.2 Inden du starter Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan du benytte følgende tjekliste

Læs mere

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Påtegning på pant. - Kreditorskifte. Udgivet 24. september 2010 version 1.3

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Påtegning på pant. - Kreditorskifte. Udgivet 24. september 2010 version 1.3 Digital Tinglysning Vejledning til Påtegning på pant - Kreditorskifte Udgivet 4. september 00 version.3 Inden du starter Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan du benytte følgende tjekliste

Læs mere

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Skifteretsattest. Udgivet 13. september 2010 version 1.5

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Skifteretsattest. Udgivet 13. september 2010 version 1.5 Digital Tinglysning Vejledning til Skifteretsattest Udgivet 13. septemer 010 version 1.5 Inden du starter Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan du enytte følgende tjekliste for at sikre,

Læs mere

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Vielsesattest tinglyst rådighedsindskrænkende. Udgivet 1. september 2010 version 1.

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Vielsesattest tinglyst rådighedsindskrænkende. Udgivet 1. september 2010 version 1. Digital Tinglysning Vejledning til Vielsesattest tinglyst rådighedsindskrænkende Udgivet. september 200 version.2 Inden du starter Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan du benytte følgende

Læs mere

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Endeligt Skøde. Udgivet 1. september 2010 version 1.3

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Endeligt Skøde. Udgivet 1. september 2010 version 1.3 Digital Tinglysning Vejledning til Endeligt Skøde Udgivet. septemer 200 version.3 Inden du starter (/2) Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan du enytte følgende tjekliste for at sikre,

Læs mere

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Auktionsskøde. Udgivet 1. september 2010 version 1.2

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Auktionsskøde. Udgivet 1. september 2010 version 1.2 Digital Tinglysning Vejledning til Auktionsskøde Udgivet 1. septemer 2010 version 1.2 Inden du starter (1/2) Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan du enytte følgende tjekliste for at

Læs mere

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Ejerpantebrev. Udgivet 1. september 2010 version 1.2

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Ejerpantebrev. Udgivet 1. september 2010 version 1.2 Digital Tinglysning Vejledning til Ejerpanterev Udgivet. septemer 200 version.2 Inden du starter Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan du enytte følgende tjekliste for at sikre, at du

Læs mere

Digital Tinglysning. Vejledning til Endelig bodeling. Udgivet 10. februar 2010 version 1.0

Digital Tinglysning. Vejledning til Endelig bodeling. Udgivet 10. februar 2010 version 1.0 Digital Tinglysning Vejledning til Endelig odeling Udgivet 0. feruar 200 version.0 Vejledning Endelig odeling v.0, 0. feruar 200 Inden du starter Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan

Læs mere

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Endelig bodeling. Udgivet 1. september 2010 version 1.2

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Endelig bodeling. Udgivet 1. september 2010 version 1.2 Digital Tinglysning Vejledning til Endelig odeling Udgivet. septemer 200 version.2 Inden du starter Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan du enytte følgende tjekliste, for at sikre,

Læs mere

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Skøde fra bobestyrerbo hhv. konkursbo. Udgivet 21. september 2010 version 1.4

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Skøde fra bobestyrerbo hhv. konkursbo. Udgivet 21. september 2010 version 1.4 Digital Tinglysning Vejledning til Skøde fra bobestyrerbo hhv. konkursbo Udgivet 21. september 2010 version 1.4 Inden du starter Inden du går i gang med at ekspedere din anmeldelse, kan du benytte følgende

Læs mere

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Fuldmagt (fast ejendom) Udgivet 30. september 2010 version 1.5

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til Fuldmagt (fast ejendom) Udgivet 30. september 2010 version 1.5 Digital Tinglysning Vejledning til Fuldmagt (fast ejendom) Udgivet 30. september 010 version 1.5 Inden du starter (1/3) Hvornår skal en tinglysningsfuldmagt benyttes? I de tilfælde, hvor en person ikke

Læs mere

Bodeling skal anvendes ved overdragelse af fast ejendom ved separation eller skilsmisse.

Bodeling skal anvendes ved overdragelse af fast ejendom ved separation eller skilsmisse. Bodeling Bodeling skal anvendes ved overdragelse af fast ejendom ved separation eller skilsmisse. Original separations-/skilsmissebevilling eller udskrift af dom skal være vedhæftet i anmeldelsen. Myndigheden

Læs mere

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til opslag i Tingbog. Udgivet 9. september 2010 version 1.4

Digital Tinglysning. Ikke opdateret. Vejledning til opslag i Tingbog. Udgivet 9. september 2010 version 1.4 Digital Tinglysning Vejledning til opslag i Tingbog Udgivet 9. september 2010 version 1.4 Inden du starter Inden du går i gang med at søge i Tingbogen, kan du benytte følgende tjekliste for at sikre, at

Læs mere

http://www.tinglysningsretten.dk/tinglysning/nyvejledninger/documents/generelle/upload%20og%20vedh%c3%a6ft% 20bilag.pdf

http://www.tinglysningsretten.dk/tinglysning/nyvejledninger/documents/generelle/upload%20og%20vedh%c3%a6ft% 20bilag.pdf Start på Tinglysningens hjemmeside tinglysning.dk. Tinglysningen er en noget lang proces, som forløber over 10 trin med diverse udflugter undervejs. Samtidig bliver man automatisk logget af systemet, hvis

Læs mere

PROBLEMSTILLINGER (1)

PROBLEMSTILLINGER (1) PROBLEMSTILLINGER (1) FULDMAGTER 1. Registrering og rettelser af fejl 2. Fuldmagter i forbindelse med privat skiftede boer ADKOMSTER 3. Skøder lyst med frist 4. Endelighedspåtegning (skøder lyst før 08.09.2009)

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tinglysning.dk Indholdsfortegnelse

Indholdsfortegnelse. Tinglysning.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Introduktion...5 1.1 Generelt om kursusmaterialets opbygning...5 1.1.1 Anvendelse af formateret tekst...5 1.1.2 Handlevejledninger...5 1.2 Begreber og forkortelser...5

Læs mere

Om håndteringen af forskellige praktiske situationer i forbindelse med Personbogens overgang til digital tinglysning.

Om håndteringen af forskellige praktiske situationer i forbindelse med Personbogens overgang til digital tinglysning. Tinglysningsretten Om håndteringen af forskellige praktiske situationer i forbindelse med Personbogens overgang til digital tinglysning. I forbindelse med Personbogens overgang til digital tinglysning

Læs mere

Om håndteringen af forskellige praktiske situationer i forbindelse med Bilbogens overgang til digital tinglysning.

Om håndteringen af forskellige praktiske situationer i forbindelse med Bilbogens overgang til digital tinglysning. Tinglysningsretten Om håndteringen af forskellige praktiske situationer i forbindelse med Bilbogens overgang til digital tinglysning. I forbindelse med Bilbogens overgang til digital tinglysning den 2.

Læs mere

Information om rettelser og forbedringer i release 25 i produktion den

Information om rettelser og forbedringer i release 25 i produktion den Information om rettelser og forbedringer i release 25 i produktion den 18.06.2016 Bog/Overskrifter www.tinglysning.dk Alle bøger En signatur for flere roller (AnmelderOrdning) Som ved underskrift iht.

Læs mere

Tinglysning og aflysning af skadesløsbrev bil:

Tinglysning og aflysning af skadesløsbrev bil: Tinglysning og aflysning af skadesløsbrev bil: Man skal have en medarbejdersignatur, så der kan underskrives digitalt. Man skal tillige være oprettet i tinglysningsretten som anmelder- og underskriftsberettiget.

Læs mere

Digital Tinglysning. Brian Pedersen en præsentation

Digital Tinglysning. Brian Pedersen en præsentation Digital Tinglysning Sekretariatschef Brian Pedersen Tinglysningsretten Brian Pedersen en præsentation Uddannet jurist Tidligere jobindhold Ejendomskonsulent landbruget Dommerfuldmægtig Advokat Retsasssor,

Læs mere

Huskeliste. - til kommende brugere af Den Digitale Bilbog. Domstolsstyrelsen / Huskeliste. Designelementer: Logo

Huskeliste. - til kommende brugere af Den Digitale Bilbog. Domstolsstyrelsen / Huskeliste. Designelementer: Logo Desi Designelementer: Logo Logo På Domstol.dk findes logoet i øverste venstre hjørne på alle websitets sider. Huskeliste Designguide for Domstol.dk - til kommende brugere af Den Digitale Bilbog Domstolsstyrelsen

Læs mere

Navn: CPR/CVR-nr.: Ikke registreret i DK: Har fuldmagtsgiver hverken et cpr- eller cvr-nummer skal Ikke registreret i DK markeres.

Navn: CPR/CVR-nr.: Ikke registreret i DK: Har fuldmagtsgiver hverken et cpr- eller cvr-nummer skal Ikke registreret i DK markeres. *ETLTB0001* *ETLTB0001* Fuldmagt til brug for tinglysning (Fast ejendom) Fuldmagten skal udfyldes maskinelt. Fuldmagtsgiver: CPR/CVR-nr.: Ikke registreret i DK: Telefon: Email: Har fuldmagtsgiver hverken

Læs mere

PARTNER. Vedr.: Tinglysning af eksisterende kloaksystem. BORNHOLMS SPILDEVAND NS Industrivej 1 3700 Rønne

PARTNER. Vedr.: Tinglysning af eksisterende kloaksystem. BORNHOLMS SPILDEVAND NS Industrivej 1 3700 Rønne 0 GEO PARTNER BORNHOLMS SPILEVAN NS Industrivej 1 3700 Rønne Vedr.: Tinglysning af eksisterende kloaksystem. Geopartner Landinspektører AiS Egensevej 15 I samarbejde med Bornholms Forsyning NS er Geopartner

Læs mere

Om håndteringen af forskellige situationer i forbindelse med overgangen til digital tinglysning.

Om håndteringen af forskellige situationer i forbindelse med overgangen til digital tinglysning. Tinglysningsretten Om håndteringen af forskellige situationer i forbindelse med overgangen til digital tinglysning. I forbindelse med overgangen til digital tinglysning den 8. september 2009 er der fastlagt

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 6400 Sønderborg. Matrikelnummer: 0052. EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 6400 Sønderborg. Matrikelnummer: 0052. EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012 SERVITUT EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 Landsejerlav: Stovgård, Dybbøl Matrikelnummer: 0052 EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012 Underskrevet i henhold til fuldmagt af: Fuldmagtsordning

Læs mere

Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt)

Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt) Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt) 1 - Relevans - Afklarende spørgsmål 1. På den første side, skal du svare på et afklarende spørgsmål. 2. Du skal kunne svare 'Ja'

Læs mere

Opretter en ny hæftelse i e-akten. Opretter derefter eventuelt en underpantsætning (se ekspeditionstype 19)

Opretter en ny hæftelse i e-akten. Opretter derefter eventuelt en underpantsætning (se ekspeditionstype 19) Release 4.2+ 1 EndeligtSkøde Et dokument hvorved ejeren af en ejendom overdrager denne, eller en del af denne, til en anden. 3 SkoedeOpret + A O 2 EndeligtSkødeMageskifte Et dokument hvorved ejeren af

Læs mere

Digitalisering af Bilbogen - hvad betyder det for bilforhandlerne?

Digitalisering af Bilbogen - hvad betyder det for bilforhandlerne? 10. september 2010 Digitalisering af Bilbogen - hvad betyder det for bilforhandlerne? Den 2. november 2010 bliver Bilbogen digital. Det kan komme til at betyde ændringer i arbejdsgangene hos forhandlere

Læs mere

DBA Digital Tinglysning maj juni 2008 v/ Henrik Høpner

DBA Digital Tinglysning maj juni 2008 v/ Henrik Høpner DBA Digital Tinglysning maj juni 2008 v/ Henrik Høpner Møde 28. april 08 START: 24. november 2008 Systemkrav, specielt banker 21.5.08 Ekstern portal, færdig beskrevet Indeholder 53 typer skærmbilleder

Læs mere

SERVITUT. PÅTALEBERETTIGET: Den Selvejende Institution Sognefogedgården Hjørringvej 180B 9900 Frederikshavn CVR: 34686491

SERVITUT. PÅTALEBERETTIGET: Den Selvejende Institution Sognefogedgården Hjørringvej 180B 9900 Frederikshavn CVR: 34686491 SERVITUT EJENDOM: Adresse: Flade Engvej 7 Landsejerlav: Flade, Frederikshavn Jorder Matrikelnummer: 0014a EJER: Frederikshavn kommune Rådhus Alle 100 CVR: 29189498 PÅTALEBERETTIGET: Den Selvejende Institution

Læs mere

# # # % )*+, - ,5 7-3-"*"!

# # # % )*+, - ,5 7-3-*! !"!"""!$! %"% % )*+, -.!*-0! 123"!45*+6,,55 23"!4,*+5-*",5 7-3-"*"! 32"!0!"%3"!$!*+ 3-"%343+*"3-+ *2-+!*+!%3"*+*%* %3%38 1. EndeligtSkøde 2. EndeligtSkødeMageskifte 3. BetingetSkødeKøbesum 4. BetingetSkødeAndet

Læs mere

EJENDOM: ----------------------------- Adresse: Havørnen 100 9280 Storvorde Landsejerlav: Egense By, Mou Matrikelnummer: 0019fk

EJENDOM: ----------------------------- Adresse: Havørnen 100 9280 Storvorde Landsejerlav: Egense By, Mou Matrikelnummer: 0019fk SKØDE Prøvetinglysning - Tinglysning er ikke gennemført EJENDOM: Adresse: Havørnen 100 9280 Storvorde Landsejerlav: Egense By, Mou Matrikelnummer: 0019fk SÆLGER/OVERDRAGER: ZELOT REAL ESTATE ApS Holmegårdsvej

Læs mere

Tingbogsattest. Noteringer: Dato: Adressebetegnelse : Store Kongensgade 75, 75 B og 75 C

Tingbogsattest. Noteringer: Dato: Adressebetegnelse : Store Kongensgade 75, 75 B og 75 C Tingbogsattest Udskrevet: 15.12.2016 08:20:24 Ejendom: Adresse: Store Kongensgade 75 1264 København K BFE-nummer: 6000434 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder Appr.dato: 28.08.1940 Areal: 790 m2 Heraf

Læs mere

SERVITUT. Prøvetinglysning - Tinglysning er ikke gennemført

SERVITUT. Prøvetinglysning - Tinglysning er ikke gennemført SERVITUT Prøvetinglysning - Tinglysning er ikke gennemført EJENDOM: Lars Ingild Petersen Havmøllevej 10 CPR: 010253-**** Susanne Lykke Ingildsen Hovdigevej 20 CPR: 160659-**** Thomas Lykke Regnbuen 1 CPR:

Læs mere

Om håndteringen af forskellige praktiske situationer i forbindelse med Andelsboligbogens overgang til digital tinglysning.

Om håndteringen af forskellige praktiske situationer i forbindelse med Andelsboligbogens overgang til digital tinglysning. Tinglysningsretten Om håndteringen af forskellige praktiske situationer i forbindelse med Andelsboligbogens overgang til digital tinglysning. I forbindelse med Andelsboligbogens overgang til digital tinglysning

Læs mere

3 Tryk på Besvar. Trin for trin 3 Digital underskrift - Fuldmagt

3 Tryk på Besvar. Trin for trin 3 Digital underskrift - Fuldmagt Trin for trin 3 Digital underskrift - Fuldmagt Der skal fremsendes fuldmagt, hvis ansøger er en anden end ejendommes ejer, fx en rådgiver eller en andelshaver i en andelsboligforening. 1 Lav et fuldmagtsdokument.

Læs mere

etinglysning Bilbog, andelsbog og personbog - kommende faciliteter i den digitale tinglysning Version 0.2, 04-12-2009

etinglysning Bilbog, andelsbog og personbog - kommende faciliteter i den digitale tinglysning Version 0.2, 04-12-2009 etinglysning Bilbog, andelsbog og personbog - kommende faciliteter i den digitale tinglysning Version 0.2, 04-12-2009 CSC Danmark A/S Retortvej 8, Valby DK-1780 København Phone: +45 3614 4000 Computer

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 29.08.2014-1005600294 TINGLYSNINGSDATO: 29.08.2014 08:52:43 EJENDOM: Adresse: Gammelskovvej 14 6534 Agerskov Matrikelnummer: 0070 Matrikelnummer: 0171

Læs mere

KAOS 2009-2010 TINGLYSNINGS- VEJLEDNING ER DU EN AF DEM? SÅ GØR DIT KRAV GÆLDENDE NU!

KAOS 2009-2010 TINGLYSNINGS- VEJLEDNING ER DU EN AF DEM? SÅ GØR DIT KRAV GÆLDENDE NU! VEJLEDNING TINGLYSNINGS- KAOS 2009-2010 Jan Schøtt-Petersen Formand for Danske BOLIGadvokater Tusindvis af danskere købte og solgte bolig. Mange tabte penge på grund af kaos i tinglysningen ER DU EN AF

Læs mere

Guide til digital ansøgning

Guide til digital ansøgning Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse til eller

Læs mere

BYGGEGRUNDE I TRIGE. BYHØJTOFTEN parcel nr. 50-72 TRIGE

BYGGEGRUNDE I TRIGE. BYHØJTOFTEN parcel nr. 50-72 TRIGE BYGGEGRUNDE I TRIGE CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET GRUNDSALG Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C. Tlf. 8940 4500 grundsalg@mtm.aarhus.dk www.aarhus.dk/grundsalg BYHØJTOFTEN parcel nr. 50-72 PA N N E RUPV

Læs mere

Sankt Annæ Vester Kvarter, København Matrikelnummer: Nummer: 11. Matrikelnummer: Nummer: 12. Matrikelnummer: 0063.

Sankt Annæ Vester Kvarter, København Matrikelnummer: Nummer: 11. Matrikelnummer: Nummer: 12. Matrikelnummer: 0063. SERVITUT Adresse: Store Kongensgade 75 1264 København K Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder Nummer: 1 Nummer: 2 Nummer: 4 Nummer: 5 Nummer: 6 Nummer: 7 Nummer: 8 Nummer: 9 Nummer: 10 27.07.2016 10:09:16

Læs mere

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login

Læs mere

Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg

Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du

Læs mere

e-tinglysningsprojektet

e-tinglysningsprojektet E-BUSINESS SOLUTIONS FROM CSC e-tinglysningsprojektet Løsningsspecifikation: Ekstern Portal Dokumentoplysninger Titel: Projekt: e-tl Løsningsspecifikation, Ekstern portal e-tl (Elektronisk Tinglysning)

Læs mere

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du velkommen

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om adgang til tinglysningssystemet og om tinglysningsmåden

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om adgang til tinglysningssystemet og om tinglysningsmåden BEK nr 670 af 11/06/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 15. marts 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2013-7010-0075 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse

Læs mere

SERVITUT EJENDOM: Matrikelnummer: EJER: Tønder kommune. 29.08.2014 07:43:20 Side 1 af 16

SERVITUT EJENDOM: Matrikelnummer: EJER: Tønder kommune. 29.08.2014 07:43:20 Side 1 af 16 SERVITUT 0030af 0030ag 0030ah 0030ai 0030ak 0030al 0030am 2480m 2480n 2480o 2480p 2480q 2480r 2480s 2480t 29.08.2014 07:43:20 Side 1 af 16 29.08.2014 07:43:20 Side 2 af 16 PÅTALEBERETTIGET: 29.08.2014

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: 14.06.2013-1004618212 : Senest påtegnet: 14.06.2013 11:13:47 Ejendom: Åbenrå 31, 4. TV. Nummer: 1 Åbenrå 31, 4. TH. Nummer: 2 Åbenrå 31, 3. TV. Nummer: 3 Åbenrå 31,

Læs mere

E-TL workshop for de små bøger. 13. Januar 2010

E-TL workshop for de små bøger. 13. Januar 2010 E-TL workshop for de små bøger 13. Januar 2010 C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Dagsorden 9:30-9:45 Velkomst (HHJ) 9:45-10:05 Introduktion til e-tl (HHJ) Komponenter i e-tl S2S

Læs mere

Lovtidende A 2011 Udgivet den 18. marts 2011

Lovtidende A 2011 Udgivet den 18. marts 2011 Lovtidende A 2011 Udgivet den 18. marts 2011 15. marts 2011. Nr. 214. Bekendtgørelse om tinglysning i andelsboligbogen I medfør af 42 k, stk. 3, 42 l, stk. 4, 50, stk. 1, og 50 f, stk. 2, i lov om tinglysning,

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Egå Møllevej Egå. Matrikelnummer: Adresse: Egå Møllevej Egå. Adresse: Egå Møllevej Egå.

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Egå Møllevej Egå. Matrikelnummer: Adresse: Egå Møllevej Egå. Adresse: Egå Møllevej Egå. SERVITUT EJENDOM: Adresse: Egå Møllevej 8 0011p Adresse: Egå Møllevej 6 0011u Adresse: Egå Møllevej 46 0013p Adresse: Egå Møllevej 46A 0014e 0013g Adresse: Egå Møllevej 48 0013c EJER: Mariann Vang Christensen

Læs mere

Klagerne. København, den 1. november 2010 KENDELSE. ctr. DanBolig Rødovre A/S Rødovrevej 265 2610 Rødovre

Klagerne. København, den 1. november 2010 KENDELSE. ctr. DanBolig Rødovre A/S Rødovrevej 265 2610 Rødovre 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klagerne ctr. DanBolig Rødovre A/S Rødovrevej 265 2610 Rødovre Nævnet har modtaget klagen den 15. december 2009. Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes

Læs mere

EJENDOM: ----------------------------- Adresse: Kobækvej 32 4230 Skælskør Landsejerlav: Skælskør Markjorder Matrikelnummer: 0097a

EJENDOM: ----------------------------- Adresse: Kobækvej 32 4230 Skælskør Landsejerlav: Skælskør Markjorder Matrikelnummer: 0097a ================================================================================ SERVITUT ================================================================================ Adresse: Kobækvej 32 4230 Skælskør

Læs mere

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet.

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet. UDBUDSBETINGELSER 1. Generelle vilkår Salget sker i henhold til 68 i lovbekendtgørelse nr. 769 af 9. juni 2015 om kommunernes styrelse og bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved

Læs mere

B2Wind Frank Olsen Enghavegårdvej 59 3400 Hillerød L A N D Z O N E T I L L A D E L S E

B2Wind Frank Olsen Enghavegårdvej 59 3400 Hillerød L A N D Z O N E T I L L A D E L S E B2Wind Frank Olsen Enghavegårdvej 59 3400 Hillerød L A N D Z O N E T I L L A D E L S E Til husstandsvindmølle på ejendommen Holmegårdsvej 1 A, St Lyngby, 3320 Skævinge, By og Miljø har behandlet din ansøgning

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

Bekendtgørelse om tinglysning i bilbogen

Bekendtgørelse om tinglysning i bilbogen Lovafdelingen U D K A S T Dato: 16. september 2010 Kontor: Formueretskontoret Sagsnr.: 2009-7010-0110 Dok.: TRM40931 Bekendtgørelse om tinglysning i bilbogen I medfør af 42 f, stk. 4, 50, stk. 1, og 50

Læs mere

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning Byg og Miljø Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

EJENDOMMEN TEGLVÆRKET ApS Frydenborgvej 27 K 3400 Hillerød. Sendt til: jm@hhmejendomme.dk L A N D Z O N E T I L L A D E L S E

EJENDOMMEN TEGLVÆRKET ApS Frydenborgvej 27 K 3400 Hillerød. Sendt til: jm@hhmejendomme.dk L A N D Z O N E T I L L A D E L S E EJENDOMMEN TEGLVÆRKET ApS Frydenborgvej 27 K 3400 Hillerød Sendt til: jm@hhmejendomme.dk L A N D Z O N E T I L L A D E L S E By og Miljø Til MTB teknikbane på ejendommen Frydenborgvej 27 P, 3400 Hillerød,

Læs mere

Afrapportering på et afsluttet projekt eller uddannelse

Afrapportering på et afsluttet projekt eller uddannelse Afrapportering på et afsluttet projekt eller uddannelse Dette skema er til brug for den afsluttende afrapportering på et afsluttet projekt, som har modtaget en bevilling fra en af de 6 praksisfonde. Ved

Læs mere

Servitut. Ejendom: Matrikelnummer: Ejer: Grundejerforeningen Garvergaarden Lathyrusvej Hørsholm. Cvr-nr.:

Servitut. Ejendom: Matrikelnummer: Ejer: Grundejerforeningen Garvergaarden Lathyrusvej Hørsholm. Cvr-nr.: Ejendom: 0001a 0001fc 0001ff 0001fe 0001fd Ejer: Cvr-nr.: 33937342 Underskrevet i henhold til fuldmagt af: Grundejerforeningen Garvergaarden Lathyrusvej 12 2970 Hørsholm Fuldmagtsordning Fuldmagtshaver

Læs mere

SKØDE. KØBER/ERHVERVER: Bregnet Kirke v/thorsager-bregnet-feldballe Sogns menighedsråd Birkevej Rønde CVR: Køberandel: 1/1

SKØDE. KØBER/ERHVERVER: Bregnet Kirke v/thorsager-bregnet-feldballe Sogns menighedsråd Birkevej Rønde CVR: Køberandel: 1/1 SKØDE EJENDOM: Adresse: Grenåvej 14 Ejendomstype: Grund Rønde By, Bregnet 0012 0010f 0013h 0013a 0001z 0001f o Thorsager By, Thorsager 0001e e i n SÆLGER/OVERDRAGER: Naturstyrelsen Haraldsgade 53 2100

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa et kandidattilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op i

Læs mere

Ansøgeren klikker på søg videregående uddannelse

Ansøgeren klikker på søg videregående uddannelse 1 Ansøgeren klikker på søg videregående uddannelse 2 Forsiden af KOT ansøgersiden. Her har ansøgeren de fire muligheder 1. Ansøg med login. Ansøgeren kan logge på med sit NemID og udfylde og sende sin

Læs mere

Ekspeditionstype Overskrift Tekst

Ekspeditionstype Overskrift Tekst Oversigt over ekspeditionstypetekst Ikke udtømmende Version 3.8 10.10.2008 Ekspeditionstype Overskrift Tekst 1. EndeligtSkøde ENDELIGT SKØDE Sælger/ne skøder og endeligt overdrager ejendsretten på de angivne

Læs mere

Pensioneringsprocessen/Statens Administration

Pensioneringsprocessen/Statens Administration PENSAB Pensioneringsprocessen/Statens Administration Indhold 1. Overblik over den samlede proces... 2 2. Tildel pensionssag... 3 2.1 Søg i listen [Pensionssager]... 5 2.2 Tildel sag... 5 2.3 Afgiv sag...

Læs mere

Høring over bekendtgørelse om tinglysning i tingbogen (fast ejendom)

Høring over bekendtgørelse om tinglysning i tingbogen (fast ejendom) Justitsministeriet Slotsholmsgade 10 1216 København K Att. Lennart Houmann Høring over bekendtgørelse om tinglysning i tingbogen (fast ejendom) Den finansielle sektor har modtaget udkast til bekendtgørelse

Læs mere

Guide til at udfylde klageskema. når du som patient vil klage over sundhedsfaglig behandling

Guide til at udfylde klageskema. når du som patient vil klage over sundhedsfaglig behandling Guide til at udfylde klageskema når du som patient vil klage over sundhedsfaglig behandling Guide nr., version, april 06 Log på med nøglekort NemID Vi skal bruge mange oplysninger fra dig, når du vil klage

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 15.12.2015-1006953760 : Vedtægter Senest påtegnet: 15.12.2015 10:33:37 Ejendom: Adresse: August Wimmers Vej 12 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder

Læs mere

Pensioneringsprocessen/Udbetaling Danmark

Pensioneringsprocessen/Udbetaling Danmark Pensioneringsprocessen/Udbetaling Danmark Indhold 1. Overblik over den samlede proces... 2 2. Tildel pensionssag... 3 2.1 Søg i listen [Pensionssager]... 4 2.2 Tildel sag... 5 2.3 Afgiv sag... 5 3. Gennemgå

Læs mere

Udkast. Bekendtgørelse om adgang til tinglysningssystemet og om tinglysningsmåden

Udkast. Bekendtgørelse om adgang til tinglysningssystemet og om tinglysningsmåden Lovafdelingen Udkast Kontor: Formueretskontoret Sagsnr.: 2009-7010-0103 Dok.: RLM40267 Bekendtgørelse om adgang til tinglysningssystemet og om tinglysningsmåden I medfør af 7, stk. 5, 8, stk. 3, 14, stk.

Læs mere

PÅTEGNING PÅTEGNING. DOKUMENT SOM PÅTEGNES: Dato/løbenummer: 09.03.1987-3171-18. BEBYGGELSE: Vilkår

PÅTEGNING PÅTEGNING. DOKUMENT SOM PÅTEGNES: Dato/løbenummer: 09.03.1987-3171-18. BEBYGGELSE: Vilkår PÅTEGNING DOKUMENT SOM PÅTEGNES: Dato/løbenummer: 09.03.1987-3171-18 Dokument type: Anden Servitut PÅTEGNING BEBYGGELSE: Vilkår SERVITUT TEKST: vedr. bebyggelsens etageareal Deklarationens nr. 2, Bebyggelsens

Læs mere

Konvertering af DADAS data til Dansk Supermarked VI-skema

Konvertering af DADAS data til Dansk Supermarked VI-skema Konvertering af DADAS data til Dansk Supermarked VI-skema GS1 Denmark Version 5 November 2012 1 Konvertering af DADAS data til alternativt vareindmeldelsesskema Skal man konvertere data fra SINFOS/DADAS

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

Guide til digital bygge- og miljøansøgning

Guide til digital bygge- og miljøansøgning Guide til digital bygge- og miljøansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

e-tinglysning Sektorstandardisering 12. april 2007

e-tinglysning Sektorstandardisering 12. april 2007 e-tinglysning Sektorstandardisering 12. april 2007 Søren Gjesse Systems Architect e-mail: sgjesse@csc.com tlf: +45 3614 5912 Copyright 2006, Computer Sciences Corporation Agenda Siden sidst Anmeldelsesdokument

Læs mere

Lovtidende A 2011 Udgivet den 18. marts 2011

Lovtidende A 2011 Udgivet den 18. marts 2011 Lovtidende A 2011 Udgivet den 18. marts 2011 15. marts 2011. Nr. 213. Bekendtgørelse om tinglysning i personbogen I medfør af 45, stk. 2, 50, stk. 1, og 50 f, stk. 2, i lov om tinglysning, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Appr.dato: 10.09.1998. Matrikelnummer:

Appr.dato: 10.09.1998. Matrikelnummer: ================================================================================ TINGBOGSATTEST ================================================================================ Udskrevet: 02.03.2011 13:01:20

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Klintevej, 6000 Kolding Matr.nr. 120m Kolding Markjorder 3. afd.

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Klintevej, 6000 Kolding Matr.nr. 120m Kolding Markjorder 3. afd. KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Klintevej, 6000 Kolding Matr.nr. 120m Kolding Markjorder 3. afd. Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding

Læs mere

Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet

Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er

Læs mere

Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse

Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse Du kan søge en kandidatuddannelse, hvis du har afsluttet eller er i gang med at afslutte en adgangsgivende uddannelse. Adgang til ansøgningssystemet Du

Læs mere

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning Byg og Miljø Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa et bachelortilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op i

Læs mere

LEJEKONTRAKT. EJENDOM: Adresse: Ovnstrupvej 6 9352 Dybvad. Matrikelnummer: 0009. Matrikelnummer:

LEJEKONTRAKT. EJENDOM: Adresse: Ovnstrupvej 6 9352 Dybvad. Matrikelnummer: 0009. Matrikelnummer: LEJEKONTRAKT EJENDOM: Adresse: Ovnstrupvej 6 9352 Dybvad 0034r 0037d 0008n 0034q 0006t 0006a 0008h 0006n 0006u 0008s 0009 UDLEJER: Kristian Søndergaard Jensen Ovnstrupvej 6 9352 Dybvad CPR: 161063-****

Læs mere

SKØDE. EJENDOM: Alarmpladsen 5, 1. TV Hvidovre. Nummer: 9. Matrikelnummer:

SKØDE. EJENDOM: Alarmpladsen 5, 1. TV Hvidovre. Nummer: 9. Matrikelnummer: SKØDE EJENDOM: Adresse: Alarmpladsen 5, 1. TV. 2650 Hvidovre Ejendomstype: Ejerlejlighed Nummer: 9 0002ev 0002es SÆLGER/OVERDRAGER: VEJLE INVESTOR A/S Hjortsvangen 26 7323 Give CVR: 27283748 Sælgerandel:

Læs mere

no-reply ting lysning. dk 3. august 2011 13:52 Solvejg Jensen Tinglysning afsluttet ting Iysn ingssvar _ e65d9c8b-1 02f-4695-bf49-5e656287073b.

no-reply ting lysning. dk 3. august 2011 13:52 Solvejg Jensen Tinglysning afsluttet ting Iysn ingssvar _ e65d9c8b-1 02f-4695-bf49-5e656287073b. Solvejg Jensen Fra: Sendt: Til: Emne: Vedhæftede filer: no-reply ting lysning. dk 3. august 011 13:5 Solvejg Jensen Tinglysning afsluttet ting Iysn ingssvar _ e65d9c8b-1 0f-4695-bf49-5e65687073b. txt Dennemail

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningsskemaet

Sådan udfylder du ansøgningsskemaet Sådan udfylder du ansøgningsskemaet I det følgende finder du en vejledning i at udfylde ansøgningsskemaet, når du søger om optagelse på Eftervidereuddannelser på Syddansk Universitet 01-03-2015 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Landinspektør firmaet Bonefeld & Bystrup A/S Strandpromenaden 6 8700 Horsens Tlf. 76 28 60 60 / Fax 76 28 60 61 post@landplan.dk - CVR.nr: 21 30 61 85 Matr.nr. 20-u Them By, Them Anmelder: Landinspektørfirmaet

Læs mere

Tilbudsblanket BORGMESTER ANDERSENS VEJ, 6400 SØNDERBORG

Tilbudsblanket BORGMESTER ANDERSENS VEJ, 6400 SØNDERBORG Tilbudsblanket BORGMESTER ANDERSENS VEJ, 6400 SØNDERBORG Undertegnede tilbyder herved at købe del af matr. nr. 94 samt del af matr. nr. 3772 Sønderborg, beliggende Borgmester Andersens Vej, 6400 Sønderborg,

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

J.nr. 65167 cp/ts. Tff.nr. 14 43 43 63

J.nr. 65167 cp/ts. Tff.nr. 14 43 43 63 Advokaterne Kongevej 64 Tff.nr. 14 43 43 63 J.nr. 65167 cp/ts Undertegnede ejer af ejendommen matr. nr. 3c Broager, Broager pålægger herved ejendommen og de fra ejendommen udstykkede parceller følgende

Læs mere

Tvangsauktioner afholdes som udgangspunkt i Fællessekretariatet, Jernbanegade 3A, 4000 Roskilde.

Tvangsauktioner afholdes som udgangspunkt i Fællessekretariatet, Jernbanegade 3A, 4000 Roskilde. Tvangsauktioner over fast ejendom. Her følger en vejledning om, hvordan tvangsauktioner foregår ved Retten i Roskilde, og hvad man især skal være opmærksom på, navnlig hvis man tænker på at byde på ejendom,

Læs mere

Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk Kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den 5.

Læs mere

Elektronisk signering manual 1.3

Elektronisk signering manual 1.3 Estatetool ApS support@systembolig.dk +45 70 20 11 90 ELEKTRONISK SIGNERING Elektronisk signering manual 1.3 Hvem har min. adgang til at styre denne funktion: Projektadmin Hvem har min. adgang til at benytte

Læs mere