Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt"

Transkript

1 Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl ca på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl ) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 2. december 2015: Referatet er tidligere udsendt pr. mail til bestyrelsen. Pkt. 3: Gensidig orientering siden sidst. - Nyt fra formanden -Afholdte møde med Erhvervsstyrelsen, bl.a. omkring nedskæringer af LAG midler - Nyt fra bestyrelsesmedlemmer -Nyt fra koordinatorerne - Orientering fra erfaringsopsamlingsmøde vedr. første udrulning af PROMIS afholdt den 17. februar 2016 i Vojens - Orientering vedr. godkendelse af overdragelse af projekt vedr. Sognegården til Fanø Kommune Beslutning: Dagsorden og tillægsdagsorden godkendt Godkendt Arne orienterede om, at aktiviteterne i øjeblikket fokuserer på de bebudede nedskæringer på LAG området. Der har været afholdt formandsmøde med Erhvervsstyrelsen den 22. januar, ligesom der arbejdes på et fællesbrev underskrevet af borgmestre. Der har været kontakt il Socialdemokraterne i Varde, som har bragt sagen videre til lokale folketingspolitikere. Der køres parløb med Landdistrikternes Fællesråd i forhold til nedskæringerne. Erhvervs- og Vækstministeren er kaldt i Samråd den 16. marts om nedskæringerne. 15. april afholdes miniårsmøde for formænd 8. juni og 30. november afholdes koordinatormøder

2 Sept/okt. Afholdes årsmøde i forbindelse med den nationale landdistriktskonference. Dato endnu ikke udmeldt. Der har været afholdt erfaringsopsamlingsmøder vedr. PROMIS systemet. Hanne deltog i mødet i Vojens. Der kommer ændringer i ansøgningsskemaets opsætning, da den nuværende opsætning ikke er logisk for ansøger. Systemet spiller ikke sammen med ministeriets sagsbehandlingssystem, og derfor har det lange udsigter, at få al sagsbehandling ind i systemet. Dog kommer udbetalingsproceduren snart ind i systemet, således at ansøgere kan søge om udbetaling af midler elektronisk. Kåring af Årets Landsby, afholdes af Landsbyerne i Danmark og Landdistrikternes Fællesråd. Tidligere har LAG Varde været dommerkomite i Varde, men denne opgave er ført over i udviklingsrådene. Overdragelsen af projekt Sognegården er gået i orden. Pressen har været meget interesseret i sagen. Pkt. 4: Udkast til ny bekendtgørelse vedrørende de lokale aktionsgrupper under hav- og fiskeriudviklingsprogrammet og under landdistriktsprogrammet for perioden Der indsendes ikke høringssvar Der er endnu engang udsendt forslag til ny bekendtgørelse om tilskud til projekter vedrørende job- og vækstskabende erhvervsudvikling, forbedring af rammevilkårene i landdistrikterne samt job og vækstskabende projekter i fiskeriområder. Bestyrelsen fik den 11. februar tilsendt link til høringsmaterialet vedr. ovennævnte nye bekendtgørelse. - Det er koordinatorenes vurdering af ændringerne i bekendtgørelsen udelukkende vedr. oprettelsen af de nye fiskeri-lag er, og da hverken Fanø eller Varde kommuner er udpeget som fiskeri-lag områder, indstilles det, at der ikke indsendes høringssvar.

3 Høringsfristen er den 9. marts. Pkt. 5: Generalforsamlingen 2016 Det er besluttet, at afholde generalforsamling tirsdag den 8. marts kl i Hodde-Tistrup hallen. Forud for generalforsamlingen er der åben for LAG ens medlemmer i Janusbygningen, ligesom der efterfølgende vil være oplæg ved formand for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard. Gorm genopstiller ikke. Gorm er opstillet i erhvervsgruppen. Desuden har 3 ud af 4 suppleanter meddelt, at de ikke ønsker genvalg. I henhold til vedtægterne, skal generalforsamlingen indkaldes med højst 4 og mindst 2 ugers varsel ved annoncering i lokale aviser og på hjemmesiden og ved udsendelse til aktionsgruppens medlemmer pr. mail. Dette har dog ikke været muligt på Fanø, idet koordinatorerne ikke har været opmærksomme på, at Fanø Ugeblad ikke udkommer i uge 7. Annoncen vil således først være i ugebladet torsdag den 25. februar, hvilket er 2 dage for sent i forhold til 2- ugers fristen. Annoncen er dog blevet udsendt sammen med ugebladets nyhedsmail i uge 7, ligesom opslag på facebook (Fanøposten, LAG Fanø- Varde og Fanø online opslagstavle), hjemmesider samt mails til foreningens medlemmer er blevet gennemført. Følgende er på valg i 2016 med mulighed for genvalg: Arme Haahr Hansen, Varde (formand) Knud Erik Madsen, Varde Gorm Siggaard, Fanø Jørgen Müller, Fanø Kommunaldirektør Mogens Pedersen, Varde Kommune, har indvilget i at lade sig foreslå som dirigent på generalforsamlingen. Det indstilles, at ovenstående tages til efterretning. Pkt. 6: Årsrapport og revisionsprotokollat 2015 Brandt Revision har udarbejdet Årsrapport 2015 til bestyrelsens drøftelse og underskrift. Regnskabet præsenteres efterfølgende for generalforsamlingen den 8. marts Gennemgang af årsrapporten. Bestyrelsen noterer sig, at der er et stort overskud. Derfor skal det overvejes, om vi evt. skal bruge midler på kompetenceudvikling af bestyrelsen. Punktet medtages på møde den 30. november. Årsrapport og revisionsprotokollat godkendt og underskrevet.

4 Regnskabet fremlægges på generalforsamlingen af bestyrelsesmedlem Knud Erik Madsen. Til godkendelse og efterfølgende fremlæggelse på generalforsamlingen. Bilag 1) Årsrapport 2015 Bilag 2) Revisionsprotokollat Pkt. 7: Årlig skriftlig beretning til Erhvervsstyrelsen Godkendt og underskrevet Sammen med materialet fra den årlige generalforsamling, skal LAG Fanø-Varde fremsende et udfyldt indberetningsskema til Erhvervsstyrelsen. Til godkendelse og underskrift. Bilag 3) Årlig indberetning Pkt. 8: Bestyrelsesmedlemmers habilitet i forbindelse med behandling af ansøgninger Drøftet Bestyrelsesmedlem Preben Friis-Hauge har på baggrund af behandlingen af overdragelsesanmodningen vedr. projekt Sognegården på Fanø anmodet om, at spørgsmålet omkring bestyrelsesmedlemmers inhabilitet kort drøftes. Til drøftelse. Pkt. 9: Kontoudtog Taget til efterretning Det fremgår af vejledningen om tilskud til drift og administration, at bestyrelsen skal have fremlagt et ajourført regnskab og et kontoudtog, der viser pengestrømmen. Koordinatorerne tager et print med af kontoudtoget til brug for ovenstående fremlæggelse. Til efterretning. Pkt. 10: Gennemgang af effektvisning i PROMIS systemet PROMIS systemet giver mulighed for at udtrække forskellige effektmålinger i forhold til de projekter, der modtager LAG tilskud. Målingerne kan både Gennemgået. Dog en ulempe, at denne del af PROMIS systemet ikke er tilgængeligt for bestyrelsesmedlemmerne.

5 udtrækkes på den enkelte LAG, men også på flere LAG. Mulighederne gennemgås kort på mødet. Pkt. 11: Eventuelt Pkt. 12: Næste bestyrelsesmøde Søren Vinding spurgte ind til reglerne i forhold til minimumsbeløb for tilskud. Bekendtgørelsen fastslår, at der som minimum skal søges om kr. Til efterretning Næste bestyrelsesmøde er fastlagt til den 19. april kl. 17. Oprindeligt blev besluttet, at bestyrelsesmødet skulle placeres på Fanø, men da der efterfølgende er blevet indlagt nærværende bestyrelsesmøde, indstilles det, at mødet den 19. april afholdes et sted i Varde. Referat - tillægsdagsorden til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl ca på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl ) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt. 1a: Henvendelse fra Troels Ravn (MF) vedr. samråd om nedskæringer på LAG området I forbindelse med de besluttede nedskæringer på LAG området med 30 % er Erhvervs- og Vækstministeren indkaldt til samråd den 16. marts (kl. 7.00!) om emnet. I den forbindelse har Troels Ravn (MF for Socialdemokraterne) kontaktet LAG Fanø-Varde for at få konkrete eksempler/problemstillinger, som kan forelægges på samrådet. Bilag 4) Henvendelse fra Troels Ravn Indstilles til drøftelse. Beslutning: På mødet blev udleveret et kort notat omkring de forventelige effekter af reduktionen i LAG Fanø- Vardes midler. Der tilføjes i dokumentet, at reduktionen også vil have en negativ effekt på LAG ens mulighed for at arbejde aktivt med landdistriktsudviklingen i lokalområdet. Notatet sendes til Troels Ravn, og kan ligeledes sendes til andre partier. Notatet sendes ligeledes til orientering til Netværkscenteret/erhvervs- og vækstministeriet.

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Fraværende: Ingen, alle mødt. Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 29.

Fraværende: Ingen, alle mødt. Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 29. Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø Varde Onsdag den 2. december 2015 kl. 17.00 20.00 på Hjerting Badehotel, Strandvejen 1, Hjerting, 6710 Esbjerg V Fraværende: Ingen, alle mødt. Dagsorden: Pkt. 1:

Læs mere

Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 23.

Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet 23. Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. marts 2017 kl. 15.30 ca. 20.30. Mødelokalet, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej 23, 6862 Tistrup. Afbud fra: Jørgen Müller Fraværende: Dagsorden:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup.

Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup. Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl. 17.00 i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup. Fraværende: Der er afbud fra Torben Haahr, Preben Friis-Hauge,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl ca Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg.

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl ca Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg. Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde onsdag den 22. august 2018 kl. 17.30 ca. 21.30. Blue Water Arena, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg. Afbud fra: Fraværende: Dagsorden: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 20. februar 2018 kl ca Fåborg Kro, Krosvinget 1, 6818 Årre.

Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 20. februar 2018 kl ca Fåborg Kro, Krosvinget 1, 6818 Årre. Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 20. februar 2018 kl. 17.30 ca. 21.30. Fåborg Kro, Krosvinget 1, 6818 Årre. Ingen afbud Dagsorden: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Pkt. 2: Godkendelse

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 26. februar 2019 kl ca på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, 6720 Fanø.

Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 26. februar 2019 kl ca på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, 6720 Fanø. Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 26. februar 2019 kl. 17.15 ca. 21.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, 6720 Fanø. Der afgår en færge fra Esbjerg kl. 16.50, som ankommer til Nordby

Læs mere

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Bemærk - alle oplysninger under punkt A, B, C og G skal udfyldes

Læs mere

Tirsdag 10. marts klokken 17.00

Tirsdag 10. marts klokken 17.00 Mødedato: Tirsdag 10. marts klokken 17.00 Mødested: Thorum Gamle Købmandsgård Guldkysten 12 7870 Roslev Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik Gaarde

Læs mere

Afbud fra: Bodil Sørensen og Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden:

Afbud fra: Bodil Sørensen og Jørgen Müller Fraværende: Pkt. 1: Godkendelse af dagsorden: Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 23. februar 2017 kl. 17.30 ca. 20.00 (forvent evt. længere tid, idet der er mange ansøgninger) på Kellers Badehotel, Strandvejen 48, 6720 Fanø.

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG NORD

Bestyrelsesmøde LAG NORD Bestyrelsesmøde LAG NORD 12/2017 Torsdag d. 6. april 2017 kl 19.00 Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal, Præstevænget 1, 9800 Hjørring REFERAT Liste Navn Status Underskrift FM Frode Thule Jensen Deltog

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Mødedato: Tirsdag 5. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 16.45 20.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten Møller,

Læs mere

Den lokale Aktionsgruppe i Middelfart Kommune

Den lokale Aktionsgruppe i Middelfart Kommune Vedtægter 1. Navn I. DEN LOKALE AKTIONSGRUPPE Aktionsgruppens navn er Den lokale Aktionsgruppe i Middelfart Kommune 2. Hjemsted Aktionsgruppens hjemsted er Middelfart Kommune. 3. Formål Foreningens formål

Læs mere

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Bemærk - alle oplysninger under punkt A, B, C og G skal udfyldes

Læs mere

Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen.

Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen. Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen. Fremlægges af formanden Arne Haahr Hansen 15-14817 26791/16 haje LAG Fanø-Varde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Vedtægter for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern

Vedtægter for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern Vedtægter for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern 1. Navn Aktionsgruppens navn er LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern. 2. Hjemsted (Område) Aktionsgruppens hjemsted er Lemvig og Ringkøbing-Skjern Kommuner. 3. Formål

Læs mere

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Tid: Den 27-6-2017 Sted.: Bjarne Tarp Bredmosevej 18, Øse 6800 Varde Kl.: 19.00 Status.: Indkaldelse Til møderne er indkaldt (Funktion). Formand Finn Ladegaard På valg 2019

Læs mere

Mødetid: Bestyrelsesmødet torsdag den 19. marts 2015 kl Mødedeltagere: Anders Lange Andersen AA Britt Kisak Baumhauer Dorte Kjær Lauridsen

Mødetid: Bestyrelsesmødet torsdag den 19. marts 2015 kl Mødedeltagere: Anders Lange Andersen AA Britt Kisak Baumhauer Dorte Kjær Lauridsen Boligorganisationen Grønnevangen, Kolding Boligorganisationen Grønnevangen - Bestyrelsesmøde Mødetid: Bestyrelsesmødet torsdag den 19. marts 2015 kl. 17.00 Mødested: Fælleshuset, Solsikkehaven, Kolding

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Fondsbørsmeddelelse nr. 10 31. oktober 2014 Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Den 31. oktober 2014 kl. 17.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde. Mødetid: Tirsdag den 10. maj 2016 kl Mødedeltagere: Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Grete Noes

Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde. Mødetid: Tirsdag den 10. maj 2016 kl Mødedeltagere: Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Grete Noes Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde Mødetid: Tirsdag den 10. maj 2016 kl. 16.30 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Desuden deltog fra administrationen: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Sted: Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa

Sted: Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa Referat af bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa Tid: Onsdag den 10. juni 2009, kl. 16.30-19.00 Sted: Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa Dagsorden: 1. Orientering ved formanden/koordinatoren

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde nr. 2, Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Referat bestyrelsesmøde nr. 2, Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Referat bestyrelsesmøde nr. 2, 2019 Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Peter og vores revisor Søren Peter deltog under punkt 4 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa torsdag d. 10. april 2008, kl. 16.30. Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa

Bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa torsdag d. 10. april 2008, kl. 16.30. Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa Bestyrelsesmøde i LAG Aabenraa torsdag d. 10. april 2008, kl. 16.30 Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4K, 1. sal, 6200 Aabenraa Dagsorden: 1. Orientering ved formanden 2. Behandling af ansøgninger 3.

Læs mere

Information om oprettelse af lokale aktionsgrupper

Information om oprettelse af lokale aktionsgrupper NOTAT 16. december 2015 /Netværkscenter Information om oprettelse af lokale aktionsgrupper Indhold 1. Reglerne om oprettelse af en lokal aktionsgruppe... 1 2. Reglerne om oprettelse af integreret LAG/FLAG....

Læs mere

Vedtægter for OK-Odense

Vedtægter for OK-Odense Vedtægter for OK-Odense 1. Hjemsted. Omsorgsklubben OK-Odense er en selvejende institution med hjemsted i Odense kommune. 2. Formål. OK-Odense har på et upolitisk grundlag og inden for den sociale lovsgivnings

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Generalforsamling 25. februar 2015

Generalforsamling 25. februar 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen beretning 3. Det reviderede regentskab forelægges til godkendesen 4. Behandling af indkommende forslag 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen 6. Valg af to suppleanter

Læs mere

VEDTÆGTER for BRØRUPHUS EFTERSKOLE REVIDERET 08. MAJ 2018

VEDTÆGTER for BRØRUPHUS EFTERSKOLE REVIDERET 08. MAJ 2018 VEDTÆGTER for BRØRUPHUS EFTERSKOLE REVIDERET 08. MAJ 2018 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Brøruphus Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er oprettet den

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG NORD

Bestyrelsesmøde LAG NORD Bestyrelsesmøde LAG NORD 17/2018 Onsdag d. 4. april 2018 Aftenens program: 18.30 Projektbesøg Gærum Form og Fitness Mosevej 28 Gærum - 9900 Frh. 19.00 Ekstraordinær generalforsamling LAG NORD Gærum Skole

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Vedtægter for lokal aktionsgruppe Ikast-Brande

Vedtægter for lokal aktionsgruppe Ikast-Brande Vedtægter for lokal aktionsgruppe Ikast-Brande I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Aktionsgruppens navn er Landdistriktsgruppen LAG (lokal aktions gruppe) Ikast-Brande. 2. Hjemsted Aktionsgruppens hjemsted

Læs mere

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N.

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl. 9.00 11.00 hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. I mødet deltog både ny observatør fra Erhvervsstyrelsen,

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Årsrapport for lokale aktionsgrupper

Årsrapport for lokale aktionsgrupper Årsrapport for lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Årsrapport til indsendelse samtidig med driftsafregning 1. marts (opdateret 24.01.2018)

Læs mere

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD Ansøgning om optagelse i Muslimernes Fællesråd For at blive optaget i Muslimernes Fællesråd (MFR), skal den ansøgende forening aflevere ansøgningsskemaet i udfyldt stand sammen med en kopi af foreningens

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Torsdag d kl

Torsdag d kl Mødedato: Torsdag d. 23.02. 2017 kl. 17.00 Mødested: Løgstrup-Hallens Cafeteria, Vordevej 1, 8831 Løgstrup Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik

Læs mere

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn

LAG SØM Den Lokale Aktionsgruppe for Syd- Øst- og Midtfyn Referat bestyrelsesmøde nr. 8 Tid Torsdag d. 12.3.2015 kl. 18.15 Sted Til stede Afbud Ej fremmødt Referent et, Aktivitetshuset,, Nyborg Kurt Sorknæs, Erik Sønderskov, Gitte L. Albjerg, Jens Elmgren, Lise-Lotte

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fraværende: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Afstemning for alle husstande i Visse Egnsplanvej og Visse

Afstemning for alle husstande i Visse Egnsplanvej og Visse Afstemning for alle husstande i Visse Egnsplanvej og Visse I øjeblikket er nye vejanlæg i Aalborg Syd sendt ud i debat og deriblandt også Egnsplanvej, som kommer til at få indvirkning på borgerne fra Visse

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner Vedtægter for Foreningen Skagens Venner 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål 3 2. Medlemskab.. 3 3. Ledelse.. 3 4. Udmeldelse og eksklusion 4 5. Finansiering og kontingent..

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

2014 Forslag til vedtægter for LAG-Sydsjælland

2014 Forslag til vedtægter for LAG-Sydsjælland 2014 Forslag til vedtægter for LAG-Sydsjælland Fremlagt på stiftende generalforsamling for LAG-Sydsjælland 25-08-2014 Vedtægter for LAG-Sydsjælland Side 1 Vedtægter for LAG-Sydsjælland I. Navn, hjemsted

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16:30 19:00 på Traktørstedet Højeruplund.

Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16:30 19:00 på Traktørstedet Højeruplund. Referat af bestyrelsesmøde i Udvikling Stevns Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16:30 19:00 på Traktørstedet Højeruplund. Til stede:, Formand bestyrelsen, Gruppe 1 Jens Sørensen, Næstformand bestyrelsen,

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond FORRETNINGSORDEN 3. december 2015 For bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond Bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond har fastsat denne forretningsorden for bestyrelsens arbejde. 1. Fondens bestyrelse

Læs mere

VEDTÆGTER for VARDE GARDEN

VEDTÆGTER for VARDE GARDEN VEDTÆGTER for VARDE GARDEN Navn: Foreningens navn: Varde Garden Stiftet den: 17 AUG 1963 Hjemsted: Varde kommune 1 2 Formål: Stk. 1. Foreningens formål er, at skabe musikinteresse og et godt kammeratskab

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 13 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. april 2013 kl. 17.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem Morten V. Nielsen Ole Frederiksen

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1)

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) 1 Sagsnr.: 401.167-35 LFA/lsn VEDTÆGTER for Foreningen Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) Note 1: Ændret den 17.06.2017 2 Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Finansiering

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø INGENIØRFORENINGEN I DANMARK 1. Navn og område Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Selskabets navn er IDA Arbejdsmiljø. IDA Arbejdsmiljø er et landsdækkende, fagteknisk selskab oprettet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør tirsdag den 1. oktober 2013 kl.17.15 14. oktober 2013 Til stede: Kim Carlsen Knud Erik Andersen Liss Porsborg ( afbud ) Jørgen

Læs mere

Generalforsamling 9. maj 2016

Generalforsamling 9. maj 2016 1 of 5 Generalforsamling 9. maj 2016 Dagsorden / Referat 9. maj 2016, kl. 17,00 Sted: Tyrrisvej 14, Følle, 8410 Rønde. Medlemmer: Anders Peter Rasmussen Anette Quist Busk Christian Haubuf Claus Wistoft

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd

Grundejerforeningen Slagslunde Syd Mødedato: Torsdag Kl.: 19.00 Mødested: Per, Mimosevej 13 Deltagere i mødet: Per Aagaard Flemming Toft Bent Holm Zenia Rasmussen Ditte Walther Jensen Preben Arentoft Mødt: Alle med undtagelse af Flemming

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Generalforsamling 11. maj 2015

Generalforsamling 11. maj 2015 1 of 7 Generalforsamling 11. maj 2015 Dagsorden / Referat 11. maj 2015, kl. 16.30 Sted: Tyrrisvej 14, Følle, 8410 Rønde. Medlemmer: Anders Peter Rasmussen Anette Quist Busk Christian Haubuf Claus Wistoft

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforening

Torslunde-Ishøj Idrætsforening p Torslunde-Ishøj Idrætsforening Badminton Fodbold Gymnastik Petanque Støtteforening Torslunde Ishøj Idrætsforening 1. Navn og formål Foreningens navn er Torslunde Ishøj Idrætsforening (TIIF) og er hjemmehørende

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Netværks INFO. Netværkscenteret flytter. Indhold. NetværksINFO 37 / 2014

Netværks INFO. Netværkscenteret flytter. Indhold. NetværksINFO 37 / 2014 16. september 2014 Netværkscenteret +45 41 71 78 30 NetværksINFO 37 / 2014 Netværks INFO Netværkscenteret flytter Ministeren for by, bolig og landdistrikter har besluttet at samle administrationen af de

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 19. februar 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 19. februar 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, tirsdag den 19. februar 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Leif Poulsen Birthe Hansen Karin van Overeem Nicki Hagesen Kurt Johannsen

Læs mere

Møde i Generalforsamling i KFUM Hallerne Kolding Mødedato: 23/3 Deltagere: Offentlig. Mødeleder: Finn Referent: Jørgen. Mødestart: 19,00.

Møde i Generalforsamling i KFUM Hallerne Kolding Mødedato: 23/3 Deltagere: Offentlig. Mødeleder: Finn Referent: Jørgen. Mødestart: 19,00. Møde i Generalforsamling i KFUM Hallerne Kolding Mødedato: 23/3 Deltagere: Offentlig Mødeleder: Finn Referent: Jørgen Mødestart: 19,00 Punk t Handlin g Dagsorden/ Ansvar 1. D/B Velkomst Valg af dirigent

Læs mere

Aktionsgruppens hjemsted er Aalborg, Rebild, Mariagerfjord, Vesthimmerland, Viborg og Brønderslev Kommuner.

Aktionsgruppens hjemsted er Aalborg, Rebild, Mariagerfjord, Vesthimmerland, Viborg og Brønderslev Kommuner. Vedtægter for foreningen Fiskeri-LAG Midt/Nord I. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Navn Aktionsgruppens navn er Fiskeri-LAG Midt/Nord. 2. Hjemsted (Område) Aktionsgruppens hjemsted er Aalborg, Rebild, Mariagerfjord,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Standardvedtægter for en lokal aktionsgruppe. Vedtægter for LAG Lysnet (forslag) I. Navn, hjemsted og formål

Standardvedtægter for en lokal aktionsgruppe. Vedtægter for LAG Lysnet (forslag) I. Navn, hjemsted og formål 1. Navn Aktionsgruppens navn er LAG Lysnet Standardvedtægter for en lokal aktionsgruppe Vedtægter for LAG Lysnet (forslag) I. Navn, hjemsted og formål 2. Hjemsted (Område) Den lokale aktionsgruppes hjemsted

Læs mere

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2011 Tjørnevej 2, kl. 19.00 Mandag den 9. maj 2011 Pkt. 6. Hastrupparkens økonomi og udlejning 4 Pkt. 7 Helhedsplan for Hastrupparken 5 Pkt.

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 6/3-2016 hos Jeppe Deltagere: Hans, Jeppe, Niels Jørgen, H.P., Jørgen, Peter Dagsorden: Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2017

Læs mere

I. Navn, hjemsted og formål. 2. Hjemsted (Område). Den lokale aktionsgruppes hjemsted er Esbjerg, Ringkøbing-Skjern, Holstebro og Lemvig kommuner.

I. Navn, hjemsted og formål. 2. Hjemsted (Område). Den lokale aktionsgruppes hjemsted er Esbjerg, Ringkøbing-Skjern, Holstebro og Lemvig kommuner. Den 27. marts 2015 Forslag til: Vedtægter for den lokale aktionsgruppe FLAG Vestjylland. 1. Navn Aktionsgruppens navn er FLAG Vestjylland. I. Navn, hjemsted og formål 2. Hjemsted (Område). Den lokale aktionsgruppes

Læs mere

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld.

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. Referat af 23. juni 2014 ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. i Ballerup Deltagere: Almenbos medlemmer med

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik 00-02-04-1-10 Initialer: UG Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Dagsorden Tid: Fredag, den 30. november 2012 kl. 09.00-10.00 Sted: Hotel Skibelund Krat, Skibelund Krat 4, 6600 Vejen Medlemmer: Jan Riber

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Fagligt selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS)

Fagligt selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS) Vedtægter Fagligt selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS) 1 Navn Selskabets navn er Fagligt Selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS). 2 Formål Selskabets formål er: At støtte og

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 8. februar 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 8. februar 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 8. februar 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

NYBORG FORSYNING OG Tirsdag, den 29. april 2014 Blad nr. SERVICE A/S kl. 8.30 Mødested: Administrationen

NYBORG FORSYNING OG Tirsdag, den 29. april 2014 Blad nr. SERVICE A/S kl. 8.30 Mødested: Administrationen 8 Fraværende: Per Jespersen forlod mødet kl. 10.45 Dagsorden 1.0 Meddelelser fra formanden Mail fra Jørn Terndrup blev drøftet. Forretningsorden tilrettes. 2.0 Meddelelser fra direktøren/selskabet Intet

Læs mere

Vedtægter for Københavns Squash Klub

Vedtægter for Københavns Squash Klub Vedtægter for Københavns Squash Klub Navn 1 1.0. Klubbens navn er Københavns Squash Klub (KSK). Hjemsted 2.0. Klubbens hjemsted er København. 2 3 Formål 3.0. Klubbens formål er at skabe optimale betingelser

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014 kl i Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014 kl i Elmelyparken 1D, Solrød. 23. januar 2014 Bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014 kl. 15.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Ulrik Steffensen, Frank Polauke, Olaf Wacherhausen, Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen, Anni Rasmussen,

Læs mere

Alle til stede udover bestyrelsen deltog Peter og vores revisor Ulrik Vangsø under punkt 2 og 3

Alle til stede udover bestyrelsen deltog Peter og vores revisor Ulrik Vangsø under punkt 2 og 3 Bestyrelsesmøde nr. 1. 2018 2. halvår Dato 18. september 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Alle til stede udover bestyrelsen deltog Peter og vores revisor Ulrik Vangsø under punkt 2 og 3 Dagsorden.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS ! " # $% &'()*+,(-./0121(3 444,(-./0121(3 & 5 %" 67 %7 %$7" 9229 LH/kh/cl 27.10.2004 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen BoligNet-Aarhus. Foreningens

Læs mere