LAD STEMMEN GØRE ARBEJDET!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LAD STEMMEN GØRE ARBEJDET!"

Transkript

1 WHITE PAPER LAD STEMMEN GØRE ARBEJDET! Fem områder, hvor fri-tale-teknologi kan effektivisere jeres kontaktcenter juni2016_17009

2 Effektiv styring af henvendelser og bedre kundeoplevelse med fri tale Det er en stor udfordring for firmaer og myndigheder at håndtere kunders eller medborgeres spørgsmål, klager og bestillinger på en måde, som er effektiv for både organisationen og den, som ringer. Derfor investeres der mere og mere i kontaktcentre, som dels skal give kunderne bedre service, dels skal øge virksomhedens effektivitet to mål, som kan være svære at forene. I dette white paper fortæller vi om fem områder, hvor fri-tale-teknologi kan hjælpe med at forene disse to mål i et kontaktcenter, som er effektivt både ud fra kundernes, medarbejdernes og organisationens perspektiv. For at give lidt baggrund for mulighederne med fri tale, beskriver vi først to almindelige måder at organisere sit kontaktcenter og sin kundeindgang på: A. Samtalestyring med knapvalg: B. Ingen samtalestyring overhovedet Kunden mødes af en ofte kompleks knapvalgsmenu, som skal styre kunden til den rigtige sagsbehandler med mere eller mindre specialiseret kompetence. Det skal bidrage til at afkorte køtid og samtaletid, reducere viderestillinger og sikre, at så mange kunder som muligt får løst deres sag ved første samtale. Men det er ofte anstrengende for kunden at trykke sig frem blandt valg, som de ikke altid forstår, eller som ikke passer til kundens ærinde. Alt i alt fører det ofte til, at en stor del af samtalerne styres det forkerte sted hen samt unødvendigt lange samtaletider. Visse organisationer har helt fravalgt samtalestyring i kundeindgangen og satser i stedet på medarbejdere, som skal kunne alt om alt. Det er enkelt for kunden, som slipper for at bruge tid på talesvaret, men det giver ikke altid den bedste service for kunden, da samtalerne ofte bliver lange, fordi medarbejderen, som tager imod samtalen, ikke kan svare og skal stille videre eller bede kunden vente, mens svaret søges blandt kolleger eller i et hjælpesystem. Både alternativ A og B ovenfor suppleres ofte af flere forskellige telefonnumre til forskellige typer henvendelser. Det gør det sværere for kunden, og eftersom kunder ofte ringer til det forkerte nummer set fra virksomhedens synsvinkel, øges mængden af fejlstyrede samtaler og first call resolution (antal henvendelser, som afsluttes ved første kontakt) reduceres. Fri tale er en teknologi, som muliggør effektiv styring af henvendelser uden besvær og bidrager til en øget first call resolution, samtidig med at håndteringen af henvendelsen set fra kundens synsvinkel bliver mere effektiv. Fri tale giver også kortere køer, lavere omkostninger og mere tilfredse medarbejdere. Lad os se nærmere på fem områder, hvor fri tale kan hjælpe med at skabe et effektivt kontaktcenter og et positivt kundemøde. 2 White Paper - Lad stemmen gøre arbejdet!

3 1. At vejlede kunden er jeres job, ikke kundens Fri tale er en teknologi, hvor kunden med sine egne ord kan beskrive sit ærende. Teknikken lytter efter nøgleord for at identificere og styre samtalen til den sagsbehandler, som er bedst egnet til at hjælpe kunden. En fri-tale-løsning kan håndtere en stor mængde henvendelser og erstatte komplekse menuvalg og forskellige telefonnumre til forskellige typer henvendelser. Det betyder en markant forenkling for kunderne, som ikke længere skal navigere mellem knapvalg og telefonnumre. Kundeidentifikation ud fra behov Med en fri-tale-løsning kan du styre teknikken, så den kun kræver identifikation af kunder, som har ærinder, hvor det virkelig er nødvendigt. Det gør det lettere og sparer tid for kunden. Erfaringerne viser også, at det ofte har en positiv effekt på identifikationsgraden overordnet set. Klarer både dialekter og støj Hvordan håndterer løsningen folk, som taler utydeligt eller med kraftig dialekt? Teknologien til at håndtere forskellige dialekter er i dag veludviklet, med små eller ingen forskelle mellem regionerne mht. korrekt forståelse af tale. Teknologien er også markant forbedret, når det gælder skelnen mellem støj og tale, og i dag er den type problemer små. 3 White Paper - Lad stemmen gøre arbejdet!

4 2. Bedre samtalestyring sparer tid og penge Med en fri-tale-løsning kan din organisation få en bedre matchning mellem kundens ærinde og sagsbehandlerens kompetence, hvilket betyder, at færre samtaler skal viderestilles, og færre kunder skal vente, mens sagsbehandleren leder efter svar på deres spørgsmål. Virksomheden sparer tid og penge, når samtaletiderne reduceres, og antallet af henvendelser, som afsluttes ved første kontakt, stiger. Mange organisationer fortæller, at de med fri tale har kunnet håndtere en større mængde samtaler med det samme eller endog mindre personale samtidig med, at de har reduceret køtiderne. Den optimale matchning mellem kundens henvendelse og sagsbehandlerens kompetence sparer ikke bare tid og penge den gør også, at hver enkelt kunde får hurtigere og mere korrekt hjælp, hvilket i sidste ende giver mere tilfredse kunder! Større antal korrekt styrede samtaler Fri tale giver mulighed for at identificere henvendelsen på et mere detaljeret niveau end med knapvalg. Resultatet bliver en vældig høj præcision i samtalestyringen generelt øges andelen af korrekt styrede samtaler, og de bedste løsninger har i dag en korrekt styring på over 95 procent. Bedre muligheder for selvbetjening Med den forbedrede samtalestyring, som fri tale tilbyder, åbner der sig også nye muligheder for selvbetjeningstjenester. Kunderne behøver ikke længere finde frem til selvbetjeningen via en serie knapvalg eller kende specifikke telefonnumre til selvbetjeningstjenester. Det er op til fri-tale-løsningen at tilbyde selvbetjening afhængig af, hvad kunden ringer om, hvilket uden tvivl øger tilgængeligheden og anvendelsen af tjenesterne. Det øgede kendskab til kundens henvendelse betyder ofte, at der kan udvikles selvbetjeningstjenester til gavn for både virksomheden og kunden. 4 White Paper - Lad stemmen gøre arbejdet!

5 3. Bedre arbejdssituation og øget motivation for medarbejderne For at kunne gøre kunderne tilfredse skal medarbejderne have en god arbejdssituation og de rette forudsætninger for at møde kunden på den bedste måde. Her kan fri tale bidrage på flere måder: Via en bedre matchning mellem kundens henvendelse og sagsbehandlerens kompetence får sagsbehandleren mulighed for at hjælpe hver enkelt kunde hurtigt og enkelt. Sagsbehandleren kan være ekspert hver gang. Sagsbehandleren slipper for at skulle viderestille kunderne eller beklage, at de ikke kan give den hjælp, kunden vil have. Detaljeret kendskab til kundens henvendelse suppleret med information om, hvem kunden er, gør det enklere for sagsbehandleren at være proaktiv i samtalen med kunden. Det skaber et positivt kundemøde, og eventuelle salgsdialoger bliver både hyggeligere og mere træfsikre. Mulighed for specialisering og kompetenceudvikling Et grundlæggende problem for mange kontaktcentre i dag er, at sagsbehandlerne skal være generalister, som forventes at kunne håndtere mange forskellige slags henvendelser, og jo flere forskellige henvendelser de har, desto større er risikoen for længere samtaletider og/eller at færre henvendelser løses ved første kontakt. Med generalister reduceres behovet for samtalestyring i talesvaret ganske vist, men i stedet øges risikoen for problemer senere i kæden, eftersom alle ikke kan være eksperter i alt. Der kræves sædvanligvis også mere uddannelse til generalister end specialister, hvilket kan være omkostningstungt. Med fri tale kan man i større udstrækning arbejde med specialister, dvs. lade sagsbehandlerne koncentrere sig om specifikke områder. Det er muligt, fordi teknikken kan identificere henvendelsen på et meget detaljeret niveau. Fri-tale-teknologiens kompetencestyring af samtalen giver mulighed for at tilbyde medarbejderne en personlig udviklingstrappe, så de kan håndtere flere og mere komplekse henvendelser med tiden. Udviklingstrappen kan siden kobles til karrieremuligheder, som øger både medarbejdernes motivation og den samlede kompetence i organisationen. Det giver en lav indstigningstærskel, samtidig med, at medarbejderne får mulighed for kontinuerlig kompetenceudvikling og individuelle karriereveje. 5 White Paper - Lad stemmen gøre arbejdet!

6 4. Øget mersalg med det rigtige budskab til den rigtige kunde Mange virksomheder kræver, at deres kontaktcenter også skal fungere som en kanal for mersalg. Via fri-tale-teknikkens mulighed for at få detaljeret viden om den person, der ringer, og personens ærinde, kan du afspille relevante meddelelser og reklamebudskaber uden at udsætte alle for den samme information. Med det rigtige budskab til den rigtige kunde bliver chancen for at opnå mersalg større, samtidig med at du undgår at irritere andre kunder med information, som ikke er relevant for deres henvendelse eller relation til firmaet.

7 5. Lønsom teknologi, selv ved et mindre antal samtaler Antallet af samtaler er en grundlæggende ROI-parameter, når man investerer i teknologi til kontaktcentret. I modsætning til manges opfattelse så behøver samtalevolumen ikke længere at være så stor, for at fri tale skal kunne betale sig. Takket være færdigudviklet teknologi, mere effektiv levering og indførelse af best practices er det i dag lønsomt at anvende en fri-tale-løsning allerede ved samtalevolumener på nogle hundredtusind samtaler om året. Lønsomt og funktionelt, også for mere enkle henvendelser Mange virksomheder og organisationer med mindre kompleks ærindehåndtering indfører i dag fri-tale-løsninger for at have mulighed for at vokse og håndtere flere eller mere komplekse henvendelser og samtalestyringer på længere sigt. Men selv for virksomheder med ganske få og enkle henvendelser kan en fri-tale-løsning hurtigt betale sig. Dels behøver løsningen ikke at være så kompleks, hvilket gør den billigere at indføre, dels reduceres behovet for flere telefonnumre til kundeservice. Statistik som bidrager til at udvikle virksomheden En sideeffekt af fri-tale-løsninger er, at de giver mere detaljeret statistik over forskellige typer henvendelser, og hvor ofte visse typer henvendelser forekommer. Det er en værdifuld informationskilde til udvikling af virksomheden, da man på basis af den viden kan forbedre eller ændre tjenester, produkter og information. Måske opdager man, at visse almindelige henvendelser skyldes manglende information i andre kanaler, f.eks. på firmaets hjemmeside, eller man opdager nye muligheder for selvbetjening og finder nye måder at håndtere bestemte henvendelser på. På den måde kan samtalevolumen holdes nede, og man kan fokusere servicen på de henvendelser, som er mere komplekse, og hvor kontaktcentret har sin vigtigste funktion for både organisationen og kunden. Problemfri indførelse med den rigtige leverandør At indføre en fri-tale-løsning tager normalt 4-6 måneder. Implementeringen går let, da processer og metodik er velgennemprøvet og trimmet gennem en lang række installationer på flere forskellige markeder og i forskellige brancher. Naturligvis kræves der et vist engagement fra firmaets eller myndighedens side, men indførelsen er veldefineret og tidsafgrænset. 7 White Paper - Lad stemmen gøre arbejdet!

8 Opsummering I dette white paper har vi beskrevet på fem områder, hvor fri-tale-teknologien kan hjælpe med at skabe en effektiv og kundevenlig kundeservice. 1. At vejlede kunden er jeres job, ikke kundens Fri-tale-teknologien øger muligheden for at have et enkelt telefonnummer til alle henvendelser. Mere detaljeret ærindestyring gør, at samtalen i højere grad kan styres til den rigtige information eller sags- behandler, og kunden slipper for unødig ventetid og viderestilling. Kundeidentifikation kan styres til visse typer henvendelser i stedet for alle henvendelser, hvilket reducerer besværet for kunderne. 2. Bedre samtalestyring sparer tid og penge Bedre matchning mellem kunden og sagsbehandleren gør, at kunden får hurtigere og mere korrekt hjælp og bliver mere tilfreds. Samtaletiderne reduceres, og andelen af henvendelser, som løses ved første kontakt, øges, hvilket sparer tid og penge. Den aktuelle fri-tale-teknologi er meget præcis og de bedste fri-tale-løsninger har i dag en præcision på over 95 procent korrekt styrede samtaler. 3. bedre arbejdssituation og øget motivation for medarbejderne Forbedret matchning giver hver enkelt sagsbehandler mulighed for at være ekspert hver gang. Større viden om kunden og kundens henvendelse giver sagsbehandleren mulighed for et mere proaktivt kundemøde. Bedre muligheder for individuel udvikling 4. Øget mersalg med det rigtige budskab til den rigtige kunde Med mere detaljeret viden om kunden kan man afspille relevante budskaber til de rigtige kunder i stedet for generelle eller uønskede budskaber til mange. Kunderne bliver mindre irriterede, eftersom de får budskaber på basis af deres henvendelse og situation. 5. Lønsom teknik, selv ved et mindre antal samtaler Udviklingen har gjort fri-tale-løsninger lønsomme selv ved mindre samtalevolumener. Den er god at vokse med, men fungerer også fint som omkostningseffektivt alternativ til organisationer med ganske få og enkle henvendelser. Hvis man vælger en leverandør med stor erfaring og et godt renommé, er implementeringsprocessen problemfri takket være velgennemprøvede processer. 8 White Paper - Lad stemmen gøre arbejdet!

SKRIDT PÅ VEJEN MOD DEN OPTIMALE KUNDESERVICE

SKRIDT PÅ VEJEN MOD DEN OPTIMALE KUNDESERVICE WHITE PAPER SKRIDT PÅ VEJEN MOD DEN OPTIMALE KUNDESERVICE Sådan kan kontaktcentret bidrage til en mere positiv kundeoplevelse juli2016_17064 Gør kundeservice til jeres vigtigste vindue ud mod omverdenen

Læs mere

DIAGNOSE AF JERES UDFORDRINGER

DIAGNOSE AF JERES UDFORDRINGER WHITE PAPER DIAGNOSE AF JERES UDFORDRINGER Sådan kan kontaktcentret bidrage til en vindende kundeoplevelse juli2016_17065 Det gælder om at have gode kontakter Dårlig service er den mest almindelige årsag

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret God borgerservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres Borgerservice, og borgernes vilje

Læs mere

DE 10 HOTTESTE TRENDS INDEN FOR KONTAKTCENTRE

DE 10 HOTTESTE TRENDS INDEN FOR KONTAKTCENTRE WHITE PAPER DE 10 HOTTESTE TRENDS INDEN FOR KONTAKTCENTRE Sådan fremtidssikrer du din kundeservice ved hjælp af moderne kontaktcenterfunktioner aug2016_17066 10 vigtige trends, som du skal forberede dit

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kontaktcentret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kontaktcentret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Kontaktcentret Hvad er vigtigt for kunderne, for en positiv oplevelse af kontakten til Kundeservice? RECORDIT: Selv om det er medarbejdernes kompetencer, der

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Kundeservice- og Support centret God kundeservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres kundeservice, og jeres

Læs mere

Sådan håndterer du utilfredse kunder. Kundeservice handler om god menneskelig forståelse

Sådan håndterer du utilfredse kunder. Kundeservice handler om god menneskelig forståelse Sådan håndterer du utilfredse kunder Kundeservice handler om god menneskelig forståelse Ingen organisation vil altid kunne gøre alting helt rigtigt. Derfor vil en del af jobbet indenfor kundeservice være

Læs mere

Koncept for kundeservice. 18. december 2015

Koncept for kundeservice. 18. december 2015 Koncept for kundeservice 18. december 2015 Strategisk fokus En af Sikkerhedsstyrelsens kerneopgaver er at levere vejledning til forbrugere og virksomheder det gør vi i høj grad gennem vores kundeservice.

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret God borgerservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres Borgerservice, og borgernes vilje

Læs mere

Få det bedste ud af dit kontaktcenter! Lars Paabøl Jensen Sebastian Nielsen

Få det bedste ud af dit kontaktcenter! Lars Paabøl Jensen Sebastian Nielsen Få det bedste ud af dit kontaktcenter! Lars Paabøl Jensen Sebastian Nielsen Agenda Får I det bedste ud af jeres kontaktcenter? Dine kunder efterlader en guldgrube af informationer i kontaktcenteret. Og

Læs mere

Mindre ventetid. Høj tilgængelighed. Bedre kundeservice.

Mindre ventetid. Høj tilgængelighed. Bedre kundeservice. Mindre ventetid. Høj tilgængelighed. Bedre kundeservice. Telia CallGuide gør det nemt at prioritere ressourcerne i jeres kontaktcenter i forhold til belastningen. I kan holde kontakten med kunderne via

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Borgerservice centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Borgerservice centret Hvad er vigtigt for kunderne, for en positiv oplevelse af kontakten til Kundeservice? RECORDIT: Selv om det er medarbejdernes kompetencer,

Læs mere

E-læring og samarbejde over nettet

E-læring og samarbejde over nettet E-læring og samarbejde over nettet Vi var ikke i tvivl, da vi for nogle år tilbage valgte at satse på e-læring og udvikling af nye lærings- og samarbejdsformer. Vi havde brug for en seriøs og kompetent

Læs mere

Skype for Business - CCLite

Skype for Business - CCLite Skype for Business - CCLite Indhold CC Lite... 3 Callflow, IVR og kø-håndtering... 3 1. Callflow opbygning... 4 2. IVR/menuvalg... 5 3. Kø-håndtering... 5 Agent grupper... 6 1. Ringemønster... 6 2. Mobilitet...

Læs mere

Lær jeres kunder - bedre - at kende

Lær jeres kunder - bedre - at kende Tryksag 541-643 Læs standarden for kundetilfredshedsundersøgelse: DS/ISO 10004:2012, Kvalitetsledelse Kundetilfredshed Overvågning og måling Vejledning I kan købe standarden her: webshop.ds.dk Hvis I vil

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

DEN DIGITALE JUNGLETROMME

DEN DIGITALE JUNGLETROMME WHITE PAPER DEN DIGITALE JUNGLETROMME Sociale medier i kundeservice juli2016_17063 Den klassiske jungletromme er blevet digital Udbredelsen af sociale medier har intet modstykke i vores tid. Spredningseffekten

Læs mere

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden Tag kontrollen tilbage - Sådan undgår du hardware servicefælden Dyre serviceaftaler æder dit IT budget Du kender det sikkert allerede. Som IT Chef har du selv et stigende krav til dine leverandører omkring

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

DEN SÆLGENDE KUNDESERVICE SÆT FART PÅ SALGET I KUNDESERVICE UDEN AT DEN GODE SERVICE RYGER I SVINGET

DEN SÆLGENDE KUNDESERVICE SÆT FART PÅ SALGET I KUNDESERVICE UDEN AT DEN GODE SERVICE RYGER I SVINGET DEN SÆLGENDE KUNDESERVICE SÆT FART PÅ SALGET I KUNDESERVICE UDEN AT DEN GODE SERVICE RYGER I SVINGET KRAV OPPEFRA: SÆLG SÆLG SÆLG! Detailhandlen er under pres i Danmark. Det betyder, at vi som virksomhed

Læs mere

Lean Six Sigma i service

Lean Six Sigma i service Hvorfor du både bør anvende og i procesoptimering i servicevirksomheder Lene Tolstrup Christensen & Rune Josefsen, Kvalitor København 2007 Introduktion Vi kender alle historierne om store internationale

Læs mere

Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS

Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS fremtiden starter her... Gode råd om... Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS INDHOLD Hvad er MUS 3 Fordele ved at holde MUS 4 De fire trin 5 Forberedelse 6 Gennemførelse 7 Opfølgning 10 Evaluering 10

Læs mere

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG TOTAL UAFHÆNGIGHED Når dine kunder, kolleger eller samarbejdspartnere skal have fat på dig, kan det nogle gange være svært for dem at vide, hvilket telefonnummer

Læs mere

Brugerundersøgelse Virksomheder og Jord Marts, Natur og Miljø Teknik og Miljø Århus Kommune

Brugerundersøgelse Virksomheder og Jord Marts, Natur og Miljø Teknik og Miljø Århus Kommune Brugerundersøgelse Virksomheder og Jord Marts, 2009 Natur og Miljø Teknik og Miljø Århus Kommune FORMÅL Natur og Miljø Teknik og Miljø Århus Kommune De overordnede formål med brugerundersøgelsen: 1. at

Læs mere

Forbrugernes opfattelse af telebranchens service og produkter

Forbrugernes opfattelse af telebranchens service og produkter 2015 Telebranchen Forbrugernes opfattelse af telebranchens service og produkter. juni 2015 Spørgeskemaundersøgelse gennemført af YouGov, april 2015. Base: 09 interviews blandt 15-7 årige. Tabeller viser

Læs mere

Tag Ansvar for Kunden

Tag Ansvar for Kunden Tag Ansvar for Kunden Hvordan bidrager kundeservice til toplinien i stedet for at minimere bundlinien Jens Aaløse, Koncerndirektør TDC Group 1 Tag Ansvar for Kunden 2 Kundetilfredsheden var faldet 13 kvartaler

Læs mere

FORBRUGEREN OG DEN DIGITALE OMSTILLING I FJERNVARME- SEKTOREN. Martin Salamon Cheføkonom

FORBRUGEREN OG DEN DIGITALE OMSTILLING I FJERNVARME- SEKTOREN. Martin Salamon Cheføkonom FORBRUGEREN OG DEN DIGITALE OMSTILLING I FJERNVARME- SEKTOREN Martin Salamon Cheføkonom Digitalisering og deling af data: Hvad kræver forbrugerne af fjernvarmevirksomhederne? a) Konkrete gevinster b) Databeskyttelse

Læs mere

Derfor taler vi om robusthed

Derfor taler vi om robusthed Side 1 I dette hæfte fortæller vi, hvad vi i Gentofte kommune mener med robusthed. Både når det gælder kommunen som organisation, og når det gælder arbejdspladsen og den enkelte medarbejder. Hæftet udtrykker

Læs mere

Salg af. Den gode dialog løser mange problemer, og det er Sommerhuskonceptet dygtige til. Som noget NYT i Danmark. på en anderledes måde

Salg af. Den gode dialog løser mange problemer, og det er Sommerhuskonceptet dygtige til. Som noget NYT i Danmark. på en anderledes måde Salg af sommerhuse på en anderledes måde Som noget NYT i Danmark Den gode dialog løser mange problemer, og det er Sommerhuskonceptet dygtige til Sommerhuskonceptet - Ny Aalborgvej 2B 9000 Aalborg - Tlf:

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering INVOICE PROCESSING BEST PRACTICES FOR READSOFT ON PREMISE SOLUTIONS ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering Er din håndtering af fakturaer dyr og tidskrævende så automatisér.

Læs mere

TDC Scale - hold på kunderne

TDC Scale - hold på kunderne TDC Scale - hold på kunderne Saml mobil-, fastnetog ip-telefoner i én fleksibel løsning Tilpas efter behov Betal efter forbrug Gør livet lettere for kunder og medarbejdere Spar tid og penge - og få en

Læs mere

Det vil glæde mig...

Det vil glæde mig... s Det vil glæde mig... Kære leder Det vil være en glæde for mig sammen med Dig - at designe en unik workshop tilpasset din virksomhed og jeres udfordringer Lad Dig inspirere af workshops, som andre allerede

Læs mere

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP SOM ADMINISTRATOR Maj2017_17436 Sådan anvender du Touchpoint som administrator I denne guide beskriver vi, hvordan du som administrator anvender app en til at indstille

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

Den Excellente Kontaktmægler

Den Excellente Kontaktmægler Den Excellente Kontaktmægler Kontaktmæglerfunktionen i praksis MEAmidt Laugesens Have - Videbæk den 24. april 2013 Målsætninger: - Opnå et bredere kendskab til Kontaktmæglerfunktionen. - Træne og implementere

Læs mere

5 IDÉER DER FORBEDRER DIN KUNDESERVICE -MED CALL RECORDING

5 IDÉER DER FORBEDRER DIN KUNDESERVICE -MED CALL RECORDING 5 IDÉER DER FORBEDRER DIN KUNDESERVICE -MED CALL RECORDING INDHOLD Kundeservice i dag 5 Idéer Dynamisk og levende træning af medarbejdere Hvilken forskel kan call recording gøre for din organisation Om

Læs mere

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning Forenede - vi efterlader altid et smil Service SPAR 25% PÅ OMKOSTNINGERNE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN Styrk jeres

Læs mere

Dynamisk hverdag Dynamiske processer

Dynamisk hverdag Dynamiske processer Dynamisk hverdag Dynamiske processer Verden og hverdagen er kompleks og i konstant forandring - og derfor skal den måde vi arbejder med projekter og implementering være enkel og forandringsparat. Agil

Læs mere

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer Open Call søger sprint-facilitatorer Open call Kan I hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres digitale udfordringer og facilitere design-sprint? Så er det jer, vi søger til at være sprint-facilitator

Læs mere

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Skab værdi for din virksomhed med en arbejdsmiljøstrategi - med fokus på sunde og sikre medarbejdere. Det giver god økonomi Klare fordele ved at

Læs mere

Fremtidens Kontaktcenter 19.09.2014 1

Fremtidens Kontaktcenter 19.09.2014 1 Fremtidens Kontaktcenter 19.09.2014 1 Fact: Kunde Demographics demografien Are Changing ændrer sig fundamentalt med forskellige forventninger for kunde tilfredstillelse Erik, hvorfor svarer du ikke din

Læs mere

Kommunikation. God kommunikation i foreninger Af Hans Stavnsager, konsulent CFSA

Kommunikation. God kommunikation i foreninger Af Hans Stavnsager, konsulent CFSA Kommunikation God kommunikation i foreninger Af Hans Stavnsager, konsulent CFSA Næsten alle foreninger har i et eller andet omfang behov for at kommunikere med omverdenen. Formålet og dermed målgrupperne

Læs mere

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløbet Sæt kunden i centrum - hvorfor deltage? Kursusforløbet Sæt kunden i centrum, som Dansk Erhverv arrangerer i samarbejde med Networked Business Initiative

Læs mere

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software.

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software. SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN«PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM The new approach to software LittleBeacon CASESTORY KRUUSE A/S er totalleverandør af alt, hvad dyrlæger har brug

Læs mere

4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi

4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi 4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi Trin 1: Genskab energibalancen Stress opstår, når vi gennem længere tid har brugt mere energi, end vi har fyldt

Læs mere

Microsoft Dynamics AX 360º Health Check

Microsoft Dynamics AX 360º Health Check Microsoft Dynamics AX 360º Health Check Præsentation oktober 2013 Henrik Nordvig & Allan Mik Bjørnsfort YouTube intro: http://www.youtube.com/watch?v=uiw6znimg5e Baggrundsinformation +5 mandårs investering

Læs mere

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden!

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden! Rengøring af hjælpemidler - så er alt i orden! Spar tid, plads og penge på rengøring af hjælpemidler Lad SSG klare rengøringen af hjælpemidler. Så slipper du for besværet, sparer tid, plads og penge. Vores

Læs mere

ProConsulting. ProConsulting A/S. - en præsentation

ProConsulting. ProConsulting A/S. - en præsentation ProConsulting A/S - en præsentation Indhold ProConsultings ydelser Et udsnit af ProConsultings kundereferencer Gode grunde til at samarbejde med ProConsulting Et udsnit af opgaver vi har løst for vores

Læs mere

THE POWER OF LESS I PRAKSIS

THE POWER OF LESS I PRAKSIS THE POWER OF LESS I PRAKSIS UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings-

Læs mere

Til dig som vil vide mere

Til dig som vil vide mere Til dig som vil vide mere Astro er et system med mange muligheder og i stadig udvikling. Denne brochure har kun givet en grov oversigt. Vil du vide mere og følge med i hvad der sker med Astro, så kan du

Læs mere

Bankernes privat- og erhvervskunder går hver sin vej privatkundernes tilfredshed falder

Bankernes privat- og erhvervskunder går hver sin vej privatkundernes tilfredshed falder EPSI Rating Bank 2018 Dato: 2018-10-01 For yderligere information besøg vores hjemmeside (www.epsi-denmark.org) eller kontakt Helene Söderberg, Direktør Telefon: 31 75 40 38 E-mail: helene.soderberg@epsi-rating.com

Læs mere

S t a t u s p å d i g i t a l

S t a t u s p å d i g i t a l S t a t u s p å d i g i t a l k o m m u n i k a t i o n i k o m m u n e r n e F o r å r 2 0 1 4 2 CORPORATE ANNUAL REPORT Dataindsamlingen i projektet KOMHEN 2.0 foråret 2014 Kommunerne har i april og

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

EffectMakers Business Management System - supporterer profitabel vækst

EffectMakers Business Management System - supporterer profitabel vækst EffectMakers Business Management System - supporterer profitabel vækst Hvordan får du mere ud af kampagneinvesteringerne? Hvordan øges kampagneeffeknviteten? Hvad er potennalet? DLF Netværkstræf Comwell,

Læs mere

Guidelines til en god telefonpolitik

Guidelines til en god telefonpolitik # WHITEPAPER Søren Lybye Executive Servicemind + 45 6161 6040 / sl@servicemind.com Søren leder vores kontor i Aarhus. Han er ekspert i at forstå kundens problemstilling for derefter at designe den kundeundersøgelse,

Læs mere

Hvordan går det med. byggeriet. Vi tog temperaturen på markedet

Hvordan går det med. byggeriet. Vi tog temperaturen på markedet Hvordan går det med IT i byggeriet? Vi tog temperaturen på markedet Hvordan går det med IT i byggeriet? Vi tog temperaturen på byggebranchen I december 2016 foretog RIB en markedsundersøgelse blandt byggeriets

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

Er der stadig behov for brugeruddannelse?

Er der stadig behov for brugeruddannelse? Er der stadig behov for brugeruddannelse? Bjarne Herskin, teach to teach, 2013 ER DET NØDVENDIGT MED BRUGERUDDANNELSE ANNO 2013? Er det virkelig stadig relevant at afholde it-brugerkurser. Er vi ikke nået

Læs mere

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE APP TIL SMARTPHONE

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE APP TIL SMARTPHONE PROMOBILE APP TIL SMARTPHONE Med -appen kan alle mobile og rejsende medarbejdere registrere fremmøde, fravær og tid på forskellige arbejdsopgaver på deres smartphone når som helst og hvor som helst. De

Læs mere

Sæt fremtidens arbejdsmiljø til debat - og skab bæredygtigt arbejdsmiljø

Sæt fremtidens arbejdsmiljø til debat - og skab bæredygtigt arbejdsmiljø Sæt fremtidens arbejdsmiljø til debat - og skab bæredygtigt arbejdsmiljø Program Tid Programpunkt 13.30 Velkommen til workshoppen ved Lise Keller og Mads Kristoffer Lund 13.35 Fremtidens arbejdsmiljø til

Læs mere

Efter et årti med BIM i Danmark: Hvor langt er vi?

Efter et årti med BIM i Danmark: Hvor langt er vi? Efter et årti med BIM i Danmark: Hvor langt er vi? Selv efter et årti er BIM stadiget af byggebranchens helt store buzzwords - og et begreb som enhver materialeproducent skal forholde sig til. Hvor peger

Læs mere

Medarbejderudviklingssamtale i Landsskatteretten

Medarbejderudviklingssamtale i Landsskatteretten Medarbejderudviklingssamtale i Landsskatteretten Introduktion basisemner og tilvalg Medarbejderudviklingssamtalen kan tage udgangspunkt i 4 basisemner: tilbageblik på det seneste år se fremad det kommende

Læs mere

CRM. v. Philip Riis, CRM Team-Lead, EG

CRM. v. Philip Riis, CRM Team-Lead, EG CRM v. Philip Riis, CRM Team-Lead, EG Hvad er CRM, og hvorfor er det vigtigt? Hvordan implementerer man CRM? Hvad kan Microsoft Dynamics CRM? Agenda En CRM-kundecase fra forsyningsbranchen CRM i kontekst

Læs mere

Efter et årti med BIM i Danmark: Hvor langt er vi kommet?

Efter et årti med BIM i Danmark: Hvor langt er vi kommet? Efter et årti med BIM i Danmark: Hvor langt er vi kommet? Selv efter et årti er BIM stadig et af byggebranchens helt store buzzwords - og et begreb som enhver materialeproducent skal forholde sig til.

Læs mere

Principper for digitalisering og ny teknologi i Brønderslev Kommune

Principper for digitalisering og ny teknologi i Brønderslev Kommune Principper for digitalisering og ny teknologi i Brønderslev Kommune v. 1.0 22032017 Godkendt i Økonomiudvalget Dette dokument beskriver Brønderslev kommunes 5 overordnede digitaliseringsprincipper: 1.

Læs mere

Lønmedarbejderen 2014

Lønmedarbejderen 2014 Lønmedarbejderen 2014 Bluegarden analyse September 2014 Indhold Om undersøgelsen... 3 Lønmedarbejderen i dag en betroet generalist... 4 Den typiske lønmedarbejder... 4 Alene med ansvaret... 4 Uddannelse

Læs mere

Indstilling. Udbud af hjemmeplejen. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 25. april 2014

Indstilling. Udbud af hjemmeplejen. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 25. april 2014 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 25. april 2014 Udbud af hjemmeplejen 1. Resumé Regeringen har vedtaget at forenkle reglerne for frit valg i hjemmeplejen. Det foreslås derfor, at de private

Læs mere

DANSKERNES OPLEVELSE AF KUNDESERVICE

DANSKERNES OPLEVELSE AF KUNDESERVICE DANSKERNES OPLEVELSE AF KUNDESERVICE 2016 Indhold Opsummering af resultater side 3 Tre skarpe om god kundeservice side 4 Danskernes dom over kundeservice side 5 Effekten af kundeservice side 11 Fokusområder

Læs mere

62% Facilitetsrengøring møder den digitale tidsalder. flere rengøringsopgaver. de vigtige steder* Tork EasyCube

62% Facilitetsrengøring møder den digitale tidsalder. flere rengøringsopgaver. de vigtige steder* Tork EasyCube Tork EasyCube Facilitetsrengøring møder den digitale tidsalder 62% flere rengøringsopgaver udført de vigtige steder* *En undersøgelse før og efter implementering af Tork EasyCube TM i en facilitet med

Læs mere

STRATEGI FOR MØDET MED BORGEREN

STRATEGI FOR MØDET MED BORGEREN STRATEGI FOR MØDET MED BORGEREN BORGEREN I CENTRUM BESKÆFTIGELSES OG SOCIALUDVALGET 1 STRATEGISKE FOKUSOMRÅDER FAKTA 1. Hvor mødes vi? 2. Hvordan mødes vi? 3. Hvordan taler vi sammen? 4. Hvordan skaber

Læs mere

DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system

DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system SUPERSystems.dk FOKUS PÅ MÅL OG MENNESKER Mennesker og informationsteknologien Den eksisterende IT-teknologi har gjort det muligt at skabe en virtuel virksomhed,

Læs mere

TeleFaction Tilbage fra fremtiden!

TeleFaction Tilbage fra fremtiden! TeleFaction Tilbage fra fremtiden! I alt hvad vi gør, tror vi på at udfordre status quo og at gøre en forskel hver dag. Det gør vi ved at alle vores produkter fokuserer på hvordan man bruger feedback,

Læs mere

Tænk fremad mod en succesrig fremtid.

Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Essential Business Builder Program you can Der er en enorm fremdrift i de digitale printløsninger. Både printleverandører og kunder har for alvor taget de nye teknologier

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Adecco er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger!

Adecco er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger! 2 er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger! Det gør os til et naturligt omdrejningspunkt, når virksomheder og nye medarbejdere skal mødes om den fælles interesse at matche

Læs mere

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Leder- og medarbejderroller i Udviklingen og byrådets vision Fortællingen om Aarhus kræver noget nyt af os. Med afsæt i Fortællingen om Aarhus har i beskrevet en fælles, overordnet ramme for leder og medarbejderroller

Læs mere

Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper

Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper GRANYON WHITE PAPERS: PROTOTYPING Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper Prototyper i forskellig udformning gør det muligt at afprøve og teste den e-handels løsning, webside,

Læs mere

Høringssvar til politikere fra Borgerservice Team Butik 11. august 2014

Høringssvar til politikere fra Borgerservice Team Butik 11. august 2014 Høringssvar til politikere fra Borgerservice Team Butik 11. august 2014 Baggrundsnotat Bibliotekernes rolle i lokalsamfundet Team Butik har samlet argumenter og holdninger til oplægget omkring opgavefordelingen

Læs mere

YouSee Tv. - hvad vil du se?

YouSee Tv. - hvad vil du se? YouSee Tv - hvad vil du se? Faste tv-pakker som vi har blandet Grundpakke 25 Mellempakke 3 5 Fuldpakke 64 * * * Regionskanaler fra TV 2, hvor der indgår to af kanalerne i tv-pakken DR1, DR2 og DR3 Synstolkning

Læs mere

Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 301 Offentligt. J.nr. Til Folketingets Skatteudvalg

Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 301 Offentligt. J.nr. Til Folketingets Skatteudvalg Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 301 Offentligt J.nr. j.nr. 07-104724 Dato : 5. juli 2007 Til Folketingets Skatteudvalg Hermed sendes svar på spørgsmål nr.301 af 21. juni 2007. (Alm. del).

Læs mere

Indholdsfortegnelse. PBX Switchboard. Manual. Introduktion... 2. Grafisk omstillingsbord... 2. Let at tilpasse layout... 2. Om manualen...

Indholdsfortegnelse. PBX Switchboard. Manual. Introduktion... 2. Grafisk omstillingsbord... 2. Let at tilpasse layout... 2. Om manualen... Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Grafisk omstillingsbord... 2 Let at tilpasse layout... 2 Om manualen... 2 For at komme i gang... 2 Download... 2 Bruger login og password... 2 Omstillingsbord... 3

Læs mere

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014)

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014) Performance : 4,10 (4,12) Importance : 4,25 (4,28) Respondenter : 91 (93) Organisation 3,87 (3,94) 5.0 Økonomi 4,06 (4,10) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,34 (4,18) 3.0 Interessenter 3,94 (3,97) Afdeling/enhed 4,39

Læs mere

TDC ERHVERV FIK UDVALGTE HØJVÆRDI B2B-KUNDER I TALE EN KREATIV DIRECT MAIL GAV OPMÆRKSOMHED OG RESPONS

TDC ERHVERV FIK UDVALGTE HØJVÆRDI B2B-KUNDER I TALE EN KREATIV DIRECT MAIL GAV OPMÆRKSOMHED OG RESPONS TDC ERHVERV FIK UDVALGTE HØJVÆRDI B2B-KUNDER I TALE EN KREATIV DIRECT MAIL GAV OPMÆRKSOMHED OG RESPONS» Det betaler sig at sende kreative direct mails og bruge gaver og konkurrencer, når man vil trænge

Læs mere

Forbrugernes opfattelse af telebranchens service og produkter

Forbrugernes opfattelse af telebranchens service og produkter Telebranchen Forbrugernes opfattelse af telebranchens service og produkter 5. juni 2013 Spørgeskemaundersøgelse gennemført af YouGov, maj 2013. Base: 1009 interviews blandt 15-74 årige. Tabeller viser

Læs mere

SPAR NORD OPNÅR FORNEMME SYNERGIEFFEKTER VIA TV-SPOTS, LOKAL ANNONCERING OG MÅLRETTEDE ÉN-TIL-ÉN MEDIER

SPAR NORD OPNÅR FORNEMME SYNERGIEFFEKTER VIA TV-SPOTS, LOKAL ANNONCERING OG MÅLRETTEDE ÉN-TIL-ÉN MEDIER SPAR NORD OPNÅR FORNEMME SYNERGIEFFEKTER VIA TV-SPOTS, LOKAL ANNONCERING OG MÅLRETTEDE ÉN-TIL-ÉN MEDIER Synergi og skarp segmentering kan løfte Return on Investment markant. Det viser en test, Spar Nord

Læs mere

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG

HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG HVORFOR PROFILER? TELEFONI TILPASSET DIN HVERDAG TOTAL UAFHÆNGIGHED Når dine kunder, kolleger eller samarbejdspartnere skal have fat på dig, kan det være svært for dem at vide, på hvilket telefonnummer,

Læs mere

TDC ERHVERV TESTER B2B-LOYALITETSPROGRAM KREATIV OG KONTINUERLIG DIALOG SKABER VÆRDI

TDC ERHVERV TESTER B2B-LOYALITETSPROGRAM KREATIV OG KONTINUERLIG DIALOG SKABER VÆRDI TDC ERHVERV TESTER B2B-LOYALITETSPROGRAM KREATIV OG KONTINUERLIG DIALOG SKABER VÆRDI» En struktureret kommunikationsindsats skaber et højt afkast af investeringerne og knytter kunderne tættere til virksomheden.

Læs mere

Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE

Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE Demand Planner 2 MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS 3 Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE Kan du forudsige kundernes efterspørgsel, får du bedre mulighed for at styre virksomheden

Læs mere

ABAX tillægsydelser. www.abax.dk. The difference is ABAX

ABAX tillægsydelser. www.abax.dk. The difference is ABAX ABAX tillægsydelser The difference is ABAX ABAX tillægsydelser Ønsker I at få endnu mere ud af jeres kørebog? Udvid jeres løsning med vores tillægsydelser! ABAX Flådekontrol Flådekontrol er et logistikværktøj

Læs mere

Samlet rapport. Brugerundersøgelse for registratorer 2017

Samlet rapport. Brugerundersøgelse for registratorer 2017 Brugerundersøgelse for registratorer 17 Samlet rapport Gennemført i samarbejde med RelationMonitor april 17 Hvis du har spørgsmål til rapporten eller undersøgelsen, kan du kontakte Eva Eriksen (eve@dk-hostmaster.dk)

Læs mere

Tak for din henvendelse af 7. februar 2018, hvor du har stillet spørgsmål til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen om telefoni.

Tak for din henvendelse af 7. februar 2018, hvor du har stillet spørgsmål til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen om telefoni. KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Direktionen Til Astrid Aller, MB E-mail: Astrid_Aller@kk.dk Kære Astrid Aller 20. februar 2018 Sagsnr. 2018-0000088 Dokumentnr. 2018-0000088-31

Læs mere

LEDERPROFILER STÆRK 6SKANDERBORG KOMMUNE LEDELSE. Medarbejder. Direktør. Leder af medarbejder. Fag- og stabschef. Leder af ledere.

LEDERPROFILER STÆRK 6SKANDERBORG KOMMUNE LEDELSE. Medarbejder. Direktør. Leder af medarbejder. Fag- og stabschef. Leder af ledere. v LEDERPROFILER 6SKANDERBORG KOMMUNE Medarbejder Direktør Leder af medarbejder STÆRK Fag- og stabschef Leder af ledere Kontraktholder STÆRK SGRUNDLAG Den meget tillidsbaserede kultur og organisationsform

Læs mere

DISSE 5 DATAELEMENTER ØGER VÆRDIEN AF DIT CRM-SYSTEM

DISSE 5 DATAELEMENTER ØGER VÆRDIEN AF DIT CRM-SYSTEM D DISSE 5 DATAELEMENTER ØGER VÆRDIEN AF DIT CRM-SYSTEM 1 - INTRODUKTION 2 - DATAELEMENT 1: KORREKT ADRESSEINFORMATION 3 - DATAELEMENT 2: DAGLIGE LEDERE 4 - DATAELEMENT 3: OMSÆTNING & DRIFTSRESULTAT 5 -

Læs mere

Brug af digitale løsninger set fra sagsbehandlerens synspunkt

Brug af digitale løsninger set fra sagsbehandlerens synspunkt Forvaltningsetik og dokumentation i praksis. Statens Arkivers konference d. 5. november 2014 Brug af digitale løsninger set fra sagsbehandlerens synspunkt Matilde Høybye-Mortensen, cand.scient.adm. Ph.D.

Læs mere

Samlet oversigt over forslag til effektiviseringer og budgetreduktioner på Udvalget for Beskæftigelse og Uddannelse

Samlet oversigt over forslag til effektiviseringer og budgetreduktioner på Udvalget for Beskæftigelse og Uddannelse Samlet oversigt over forslag til effektiviseringer og budgetreduktioner på Udvalget for Uddannelse Nr. Effektiviseringer Politikområde 2019 2020 2021 2022 AKBI 1 AKBI 2 AKBI 3 Udbud af dansk Konjunkturregulering

Læs mere

Administrér og reducér printomkostningerne.

Administrér og reducér printomkostningerne. Administrér og reducér printomkostningerne. Administrér og reducér omkostningerne: Se, hvordan Canon kan gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig. REDUCÉR OMKOSTNINGERNE Den rette strategi Canon kan

Læs mere

OPGAVE 1: Den gode arbejdsdag

OPGAVE 1: Den gode arbejdsdag OPGAVE 1: Den gode arbejdsdag Aftal interviews med makker inden for de næste 2 dage. Hvert interview varer 10 min. Hold tiden! I behøver ikke nå helt til bunds. Makkerne interviewer hinanden på skift.

Læs mere