BILBASENS KØBSGUIDE BILER. Hvad skal du være opmærksom på som bilkøber? Kabinetjek Prøvetur Restgæld/pant Gode råd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BILBASENS KØBSGUIDE BILER. Hvad skal du være opmærksom på som bilkøber? Kabinetjek Prøvetur Restgæld/pant Gode råd"

Transkript

1 Forberedelse Servicebogen Kosmetisk tjek Motortjek Kabinetjek Prøvetur Restgæld/pant Gode råd Forsikring Finansiering Opsummering Tjekliste

2 SÅDAN GØR DU ET GODT BRUGTBILSKØB Danskerne køber i stigende omfang brugte biler. Sidste år blev der handlet over brugte biler i Danmark. Her får du en gennemgang af de vigtigste ting, der skal tjekkes, for at handlen bliver til et godt køb for dig. INDHOLD: 1. Forberedelse 2. Servicebogen 3. Kosmetisk tjek 4. Motortjek 5. Kabinetjek 6. Prøvetur 7. Restgæld/pant i køretøjet 8. Gode råd 9. Finansiering 10. Forsikring 11. Vær opmærksom på svindlere 12. Opsummering 13. Tjekliste til brugtbilkøbet 1. FORBEREDELSE Den brugte bil har i sagens natur nogle kilometer på tælleren, og har været udsat for den nuværende og eventuelle tidligere ejeres behandling. Ser den pæn og velholdt ud, er den sandsynligvis blevet serviceret efter foreskrifterne plus lidt mere. Omvendt er der mange faldgruber i forbindelse med et brugtkøb, hvis bilen er misligholdt. Det kan betyde, at bilen pludselig koster mange tusinde kroner ekstra i reparationer. Start med at forberede dig hjemmefra inden du kører ud og ser på bilen. Læs lidt om den eller de bilmodeller du har i kikkerten. Der findes en lang række brugtbilsanmeldelser i BilBasens testdatabase - Her kan du læse om de svage og stærke sider, ved den bil du overvejer at købe. Tag en ven med allerhelst én der har lidt forstand på biler. Det er vigtigt med to sæt øjne, når bilen skal kigges igennem.

3 Vær varsom, hvis du støder på en mistænkelig sælger. Svindlere vil (typisk på engelsk) finde på usædvanlige historier, f. eks. at de er flyttet tilbage til England og derfor sælger bilen, fordi rattet sidder i den forkerte side. Handl ikke med en sælger, du ikke stoler 100% på. Se afsnit 11 for hvordan du undgår at blive snydt. 2. SERVICEBOGEN Start med at gennemgå servicebogen, der helst skal indeholde den komplette historie om bilen. Servicebogen skal helst være fuldtegnet med stempler fra værksted og angivelse af km-tal i henhold til de serviceringsintervaller producenten af bilen har angivet. Kan oplysningerne yderligere dokumenteres i form af regninger for de gennemførte serviceeftersyn er dette også et plus. Hos nogle af de autoriserede bilforhandlere kan du desuden få en elektronisk historik på bilen ud fra stelnummeret. 3. KOSMETISK TJEK Hvordan ser bilen ud? Er lakken pæn og velholdt? Tjek for stenslag i fronthjelmen og i forruden. Tjek for små og store buler se gerne bilen fra forskellige vinkler. Tjek for rust langs skærmkanter og lister. Åbn alle døre, fronthjelmen og bagagerumsklappen. 4. MOTORTJEK Et grundigt motortjek kræver erfaring og ekspertise. Men med nogle få grundregler kommer du langt. Alle beholdere skal være fyldte og må ikke lække. Se efter om køleren taber vand og om den er i pæn stand. Er du i det mindste tvivl, bør du få en uvildig mekaniker til at tjekke motoren, ellers kan det koste dyrt. Er motorrummet rent, tørt og pænt? Lugt til motoren lugter den brændt eller af andre ting. Tjek om motoren taber olie, og tjek om der er oliesprøjt i motorrummet. Dette er faresignaler. Motorolien skal være skiftet efter fabrikkens foreskrifter. Du kan finde hjælp i bilens instruktionsbog, og dernæst sammenligne med kilometertallet på den lille olieskiftseddel som helst skal sidde omkring bilens gearstang eller findes i servicebogen.

4 5. KABINETJEK Start igen med det generelle indtryk. Er kabinen velholdt? Kig efter på instrumentbordet om vinylen og plasticen er misfarvet. Tryk på de forskellige paneler. De må ikke knirke eller give efter. Sæt dig til rette i førersædet og gå alle kontakter og stikarme igennem. Alt skal virke. Rul vinduet op og ned både foran og bagved. Tjek dernæst sæderne, betrækket skal være pænt, og puderne må ikke være flade. Til sidst tager du måtterne ud og undersøger om der er rust under dem, og om bunden af bilen er tør. 6. PRØVETUR Sæt bilen i gear, mærk efter om koblingen går med et lige tryk er der ujævn vandring, skal den tjekkes grundigt efter. Start gerne flere gange, så du er sikker på at tændingen fungerer. Kør derefter roligt af sted. Tjek for ratslør, kør forsigtigt hen over ujævnheder og mærk efter om støddæmperne er i orden. Lav gerne flere bremsetest ved forskellige hastigheder. Kør alle gearene igennem og lyt efter usædvanlig vindstøj helt op til motorvejsfart. Hold ind på en parkeringsplads. Sluk motoren og gå ud af bilen. Lyt efter om ventilatoren starter. Tjek støddæmperne ved at læne dig ind over hvert hjul. Fortsætter de med at hoppe op og ned efter du flytter dig, skal de tjekkes grundigt igennem. Du kan eventuelt lade din ven køre bilen, så han/hun også får et indtryk.

5 7. RESTGÆLD/PANT I KØRETØJET Tjek om registreringsattesten og bilens stelnummer passer sammen. Har bilen nummerplader på, skal de to numre også stemme overens. Uanset om du handler privat eller hos en forhandler, skal du tjekke bilen for restgæld. Du kan tjekke bilen for restgæld hos Bilbogen (telefon , hverdage mellem kl. 9 og 12). Du kan også benytte BilBasens online-service og få svar med det samme. Tjek for pant nu på: TJEK FOR PANT I KØRETØJET KLIK HER! HVAD SKAL JEG GØRE, HVIS DER ER RESTGÆLD I BILEN? Er der restgæld i bilen, bør du aldrig aflevere betalingen, før sælger har dokumenteret, at gælden er indløst. Beslutter du dig for at købe bilen, skal du have alle papirerne med: servicebog, registreringsattest og eventuelle kvitteringer for reparationer samt naturligvis en kvittering for handlen. Få bilen checket hos en mekaniker, FDM eller hos Applus, hvis du ikke selv har forudsætning for at vurdere bilens tilstand. Kontakt evt. den tidligere ejer eller værkstedet som har serviceret bilen, for at spørge om bilens stand.

6 8. GODE RÅD Her er tre hjemmesider med gode råd til brugtbilkøberne: Et godt sted at starte, her finder du juridisk rådgivning, en spørgebrevkasse og meget mere. Desværre er en del af siderne kun forbeholdt medlemmer. Forbrugernes officielle hjemmeside. Er du i tvivl om noget i forhold til købet, kan du skrive til kvalificerede jurister, og du finder også en lang række gode råd. Applus tilbyder en lang række spændende funktionaliteter, bl.a. forum, omfattende FAQ, top ti fejl, statitik og Bilboksen, hvor du kan samle alle oplysninger om din bil. 9. FINANSIERING Du kan finansiere købet af din brugtbil på flere forskellige måder. Der er typisk fire forskellige låneformer: Banklån Lån via et finansieringsselskab Prioritetslån Realkreditinstitutlån Der er ingen tvivl om, at overordnet set er den sidste låneform langt den billigste, men du kan via forhandling få renten ned på de øvrige låneformer. For at sammenligne de samlede omkostninger ved lånene skal du kigge på det såkaldte ÅOP, årlige omkostninger i procent, der dækker over alle omkostninger lige fra stempelgebyrer til renter på billånet. Du bør også være opmærksom på indfrielsesomkostningerne, hvis du sælger bilen og indfrier lånet før tid. Sidst men ikke mindst skal du forvente, at lånet til en brugtbil skal være hurtigere afviklet end på en ny bil.

7 DIBA BILLÅN NEMT OG HURTIG VIA NEM-ID Også hvis du køber din bil privat, tilbyder DiBa Billån markedets bedste billån. Vi gør det trygt for både køber og sælger at handle privat. Lånesagen vurderes ud fra Kreditvurdering af køber Bilens pris, type, alder samt KM-stand Før bevilling For at kunne tage stilling til den ønskede finansiering, skal følgende fremsendes: Udfyldt låneansøgning Kopi af de sidste årsopgørelser fra skattevæsenet Kopi af de sidste nye lønsedler Oplysninger om KM-stand og ekstraudstyr på bilen Efter bevilling Når DiBa Billån har bevilget lånet, skal der fremsendes en slutseddel underskrevet af både køber og sælger, samt en kopi af den gamle registreringsattest på bilen. Slutsedlen skal som minimum indeholde følgende oplysninger: Bilmærke, model og motorstørrelse Stelnummer på bilen Årgang KM-stand Pris og udbetaling Navn, adresse og cpr.nr. på køberne Navn og adresse på sælger Overtagelsesdato DiBa Billån udfærdiger lånedokumenter, som mailes til underskrift hos køber Annonce Betaling af købesummen Lånedokumenter underskrives nemt og hurtigt via Nem-ID, og når det er sket får sælger skriftlig garanti på at restkøbesummen (købesum minus udbetaling) bliver overført/fremsendt, når følgende forhold er på plads: Bilen er omregisteret og leveret til køber Kopi af midlertidig reg. attest er fremsendt/faxet til DiBa Billån Bilen er fri og ubehæftet eller der ligger indeståelse for at bank eller finansieringsselskab vil aflyse evt. pant i bilen Køber betaler udbetalingen til sælger ved levering af bilen. Se yderligere oplysninger på eller ring til en af vores finansieringsrådgivere på tlf:

8 10. FORSIKRING Der er egentlig ikke forskel på forsikringen til din brugte bil og en tilsvarende til en ny alligevel er der en række ting, du skal være opmærksom på. Sørg altid for at spørge forsikringsselskabet, hvad din brugte bil koster at forsikre, især hvis det er en specialmodel. Der er eksempler på, at ældre sportsvogne har stort set samme årlige forsikring, som den pris du skal betale for bilen. Husk også på, at der ofte er mange penge at spare ved at spille forsikringsselskaberne ud mod hinanden, og derved presse prisen ned. Og så det vigtigste! Sørg for at få omregistreret bilen så hurtigt som muligt, og få meddelt dit forsikringsselskab om købet, så du har tjek på forsikringen. Du har godt nok tre uger ifølge loven til at få skiftet, og i den periode gælder den forrige ejers forsikring, men du kan lige så godt få ordnet papirerne med det samme.

9 11. VÆR OPMÆRKSOM PÅ SVINDLERE Desværre er der enkelte personer, der forsøger at svindle, når du handler bil. Da det ofte er store beløb, der indgår i en bilhandel, bør du være ekstra på mærkerne. Vær forsigtig med hvem du handler med, og vær opmærksom på mistænkelig opførsel eller tilbud, der er for gode til at være sande. Vær opmærksom på følgende: Personer fra udlandet, der f. eks. skriver på engelsk eller dårligt dansk Betaling med check - især checks fra udlandet Personer der ikke vil oplyse deres navn Personer der ikke vil mødes på deres bopæl Hvis en synsrapport findes, så tjek eventuelt med synshallen om den er ægte Tjek altid bilen for pant inden køb, da det kan spare dig for mange penge og ærgrelser.

10 12. OPSUMMERING 1. Gå markedet grundigt igennem læs evt. brugtbilsanmeldelser af den bilmodel du er interesseret i. 2. Tag en ven med, der har forstand på biler to par øjne ser bedre end et. 3. Start med at gennemgå servicebogen. 4. Udvendigt skal bilen fremstå velholdt, se efter stenslag og farveforskelle i lakken, der kan afsløre, om bilen er trafikskadet. 5. Tjek motor. Se efter oliespild og andre lækager. 6. Gå kabinen igennem se efter om sæderne er slidte og brug alle kontakter for at se om de virker. 7. Kør en tur. Lyt efter mislyde, foretag nogle ratudsving der afslører ratslør, lav en bremsetest og gå gearskiftet grundigt igennem. 8. Slut af med at gå bilens papirer igennem, forhandl med sælger om at få nedslag i prisen, hvis bilen skal repareres, og undersøg evt. om der er restgæld i bilen. 9. Finansiering 10. Forsikring

11 13. TJEKLISTE TIL BRUGTBILKØBET Hvordan ser bilen ud generelt Test kørsel bemærkninger: Pænt holdt Styretøj/ratslør Almindeligt holdt Bremser/håndbremse Dårligt holdt Støddæmpning Gearskifte Interiøret Pænt holdt og rengjort Kobling Trækker motoren ordentligt Ja Nej Elektrisk tjekliste Aircondition, blæser Bundmåtter Stikarme Ja Radio/cd Nej El-ruder/el-spejle Alle kontakter og trykknapper Udvendig stand - rust og slitage Ingenting, pænt holdt Fartpilot (hvis bilen er udstyret med en) Garanti/reklamationsret Let slidt og lidt rust Meget slidt og meget rust Motorrummets stand Ingenting, pænt holdt Kølervæske Bremsevæske Forrude og front Ingen stenslag, ingen rust Små stenslag, rustpletter lavet Stenslag som skal repareres, Ubehandlede rustpletter Generelle kommentarer til bilen

12 Vi ønsker dig held og lykke med at finde din (nye) brugte bil. Med venlig hilsen

Hvad skal du være opmærksom på som køber?

Hvad skal du være opmærksom på som køber? Hvad skal du være opmærksom på som køber? Forberedelse Servicebogen Kosmetisk tjek Motortjek Prøvetur Restgæld Gode råd Finansering Forsikring Vær opmærksom Opsummering Kontakt Sådan gør du et godt ATV

Læs mere

Leasing - hvad skal du være opmærksom på?

Leasing - hvad skal du være opmærksom på? Forberedelse Budget Benzin, diesel eller el Leasing eller køb Bilen ved forhandleren Udstyr Garanti Prøvetur Service Rabat Finansiering Gode råd Forsikring Slutseddel BilBasens købsguide til nye biler

Læs mere

Bilbasens købsguide. 4 trin til et trygt bilkøb

Bilbasens købsguide. 4 trin til et trygt bilkøb Bilbasens købsguide 4 trin til et trygt bilkøb Der kan være mange penge at spare, ved at købe en brugt bil frem for en ny. Men der er naturligvis nogle ting, du bør være opmærksom på, når du køber brugt

Læs mere

DBA Bilers købsguide vejen til et godt køb

DBA Bilers købsguide vejen til et godt køb Klik for at gå til emne Før du køber brugt bil Gule eller hvide plader Tjekliste Nysynet eller ej? Godt dækket ind Forsikring Finansiering Før du køber brugt bil Det vrimler med brugte biler på nettet.

Læs mere

Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen

Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen Returnering og slutinspektion af din bil Information og tips Fair og gennemskuelig: Vores vurdering af din bil. Med denne

Læs mere

Vurderingsresultat for

Vurderingsresultat for RYDDER VEJEN GENNEM BRUGTBILJUNGLEN Vurderingsresultat for Mini One 1.6 Benzin (75 HK) Bilens specifikationer Mærke: Model: Motorstørrelse: Brændstof: Mini One 1,6 (75 HK) Benzin År: 2010 Km: 59.000 Geartype:

Læs mere

Auto Orbis salgsguide

Auto Orbis salgsguide Auto Orbis salgsguide 5 trin til en tryg bilhandel Det er lettere end nogensinde at sælge din bil selv. Betaling og omregistrering kan ske med det samme, og du kan oprette annoncer på få minutter på vores

Læs mere

Når du leverer bilen tilbage

Når du leverer bilen tilbage Når du leverer bilen tilbage Privatleasing Inspektionstjek Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Inspektionsfirmaet gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Privatleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 7 Privatleasing JF/07.13

Privatleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 7 Privatleasing JF/07.13 Privatleasing Når din leasingbil skal retur Side 1 af 7 Privatleasing Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Her gennemgås bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Privatleasing. Når du leverer bilen tilbage... Side 1 af 7 Privatleasing PF/08.10

Privatleasing. Når du leverer bilen tilbage... Side 1 af 7 Privatleasing PF/08.10 Privatleasing Når du leverer bilen tilbage... Side 1 af 7 Privatleasing Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. FDM gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Erhvervsleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 8 Erhvervsleasing JF/07.13

Erhvervsleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 8 Erhvervsleasing JF/07.13 Erhvervsleasing Når din leasingbil skal retur Side 1 af 8 Erhvervsleasing Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Her gennemgås bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

140-punkts Autotjek. Inspektør 23/ Dato. Michael Andersen Adresse. Bil Starmark Vejle. Mercedes Benz a160 be. Frederik Christiansen CEO Recar

140-punkts Autotjek. Inspektør 23/ Dato. Michael Andersen Adresse. Bil Starmark Vejle. Mercedes Benz a160 be. Frederik Christiansen CEO Recar 140-punkts Autotjek Dato Inspektør 23/02 2018 Michael Andersen Adresse Bil Starmark Vejle Mercedes Benz a160 be Frederik Christiansen CEO Recar 1 / 35 Konklusion Indledende Ingen servicebog Testkørsel

Læs mere

MOTORCYKLER. Hvad skal du være opmærksom på som køber?

MOTORCYKLER. Hvad skal du være opmærksom på som køber? Klik for at gå til emne... Forberedelse Teknik - det SKAL du tjekke Forsikring Finansiering Generelt - bl.a. tjekliste Slutseddel BilBasens købsguide til køb af en brugt motorcykel Det er lige så stor

Læs mere

Bilbasens salgsguide. - 5 trin til en tryg bilhandel

Bilbasens salgsguide. - 5 trin til en tryg bilhandel Bilbasens salgsguide - 5 trin til en tryg bilhandel Det er nemmere end nogensinde at sælge bilen selv. Betaling og omregistrering kan ske med det samme, og oprettelse af annoncer sker på få minutter via

Læs mere

Bilabonnement Når din bil skal retur

Bilabonnement Når din bil skal retur Bilabonnement Når din bil skal retur Side 1 af 7 Bilabonnement JF/07.13 Når aftalen på din abonnementsbil bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Her gennemgås bilen efter en standardiseret metode.

Læs mere

Privatleasing. Når du leverer bilen tilbage

Privatleasing. Når du leverer bilen tilbage Privatleasing Når du leverer bilen tilbage Sådan bliver skader vurderet Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. FDM gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Skadekatalog. Personbiler

Skadekatalog. Personbiler Skadekatalog Personbiler Forord Dette skadeskatalog skal fungere som vejledende retningslinjer for kunden og den fagkyndige, som gennemgår personbilen. Det er den fagkyndiges kompetente og neutrale vurdering,

Læs mere

GUIDE CHECK-IN GUIDE PERSONBILER

GUIDE CHECK-IN GUIDE PERSONBILER GUIDE CHECK-IN GUIDE PERSONBILER 01 INDHOLD 1. Bestil tid online til aflevering af bilen 2. Hvad skal du huske inden aflevering 3. Gennemgang af bilen 4. Kontakt os Når en leasingbil returneres, bliver

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15899 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 30873750 Auto box v/alaa Mansour Jegstrupvej 58 8361 Hasselager Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed Modtagne

Læs mere

Registreringsnr.: BA Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: BA Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: BA84819-202938 Lokation: Dato.: 02-01-2019 Afleverings dato.: 28-12-2018 Km. ved check-in.: 108305 Check -in Fredericia Kundeinformation: Kundenr.: 33913 Kontraktnr.:

Læs mere

Registreringsnr.: AK Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: AK Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: AK44994-204800 Lokation: Dato.: 15-02-2019 Afleverings dato.: 14-02-2019 Km. ved check-in.: 227933 Check -in Fredericia Kundeinformation: Kundenr.: 2503 Kontraktnr.: 148445

Læs mere

140-punkts Autotjek. Inspektør 05/ Dato. Heinz Junge Adresse. Bil D Ismaning. BMW 430d Coupé. Frederik Christiansen CEO Recar

140-punkts Autotjek. Inspektør 05/ Dato. Heinz Junge Adresse. Bil D Ismaning. BMW 430d Coupé. Frederik Christiansen CEO Recar 140-punkts Autotjek Dato Inspektør 05/03 2018 Heinz Junge Adresse Bil D-85737 Ismaning BMW 430d Coupé Frederik Christiansen CEO Recar 1 / 48 Konklusion Testkørsel Yderligere kommentarer til køreturen Forhandleren

Læs mere

Kontrol stof Til den praktiske prøve

Kontrol stof Til den praktiske prøve Kontrol stof Til den praktiske prøve -Motor og udstødningssystem mv. Røg og støj (start motor og speed op og se efter røg lyt efter støj ) Sidde fast og være tæt Kontrollerer motorolie (min-max) Kontrollerer

Læs mere

Skadekatalog. Varebiler

Skadekatalog. Varebiler Skadekatalog Varebiler Forord Dette skadeskatalog skal fungere som vejledende retningslinjer for kunden og den fagkyndige, som gennemgår varebilen. Det er den fagkyndiges kompetente og neutrale vurdering,

Læs mere

Guide: Skift bank og spar op mod 40.000

Guide: Skift bank og spar op mod 40.000 Guide: Skift bank og spar op mod 40.000 Bankerne hæver udlånsrenten, selvom Nationalbanken gør det modsatte. BT guider dig her frem til at forhandle om prisen i banken og overveje bankskift Af Lisa Ryberg

Læs mere

Falck Køreklar. Kør årstiden sikkert i møde

Falck Køreklar. Kør årstiden sikkert i møde Falck Køreklar Kør årstiden sikkert i møde Det danske vejr er lidt af hvert Det kræver sin mand eller kvinde at holde hovedet koldt i en varm bil og hjulene på vejen i glat føre. Og det kræver sin kølervæske

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 14419 Klager: Indklaget: Klagen vedrører: xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx som indehaver af ophørte xxxx xxx. xx (CVR-nr. xxxxxxxx)

Læs mere

Leasingkontrakt For køretøj. [Model, chassis og registreringsnummer]

Leasingkontrakt For køretøj. [Model, chassis og registreringsnummer] Leasingkontrakt For køretøj [Model, chassis og registreringsnummer] mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V CVR nr.: 20814616 (herefter benævnt leasingtager) Og [navn] [adresse] [cvr-nr]

Læs mere

Registreringsnr.: AP Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: AP Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: AP56396-201740 Lokation: Dato.: 30-11-2018 Afleverings dato.: 30-11-2018 Km. ved check-in.: 237564 Check-in Ballerup Kundeinformation: Kundenr.: 32034 Kontraktnr.: 152070

Læs mere

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN Version 1. gældende pr. 0.09.01 www.fleggaard-leasing.dk 0 Forord Dette skadeskatalog skal fungere som vejledende retningslinjer for kunden og den fagkyndig

Læs mere

Registreringsnr.: BA Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: BA Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: BA23981-204646 Lokation: Dato.: 11-02-2019 Afleverings dato.: 08-02-2019 Km. ved check-in.: 214168 Check-in Hillerød Kundeinformation: Kundenr.: 34580 Kontraktnr.: 165724

Læs mere

Den udvidede kontrolprøve til erhvervsprøven til kategori B.

Den udvidede kontrolprøve til erhvervsprøven til kategori B. Den udvidede kontrolprøve til erhvervsprøven til kategori B. Den praktiske prøve til erhvervsprøven til kategori B starter med en udvidet kontrol af køretøjets udstyr. Der er udarbejdet følgende oversigt

Læs mere

Brugtbilstest. Tillykke. Reg. Nr. Km. tal: Stelnr. (Forhandlerstempel)

Brugtbilstest. Tillykke. Reg. Nr. Km. tal: Stelnr. (Forhandlerstempel) Brugtbilstest Bilmærke: Dato: Reg. Nr. Km. tal: Stelnr. (Forhandlerstempel) Tillykke Du står lige nu med en Brugtbilstest i hånden. Ved at købe en bil med Brugtbilstest, sikrer du, at en uvildig synsvirksomhed

Læs mere

GUIDE CHECK-IN GUIDE VAREBILER

GUIDE CHECK-IN GUIDE VAREBILER GUIDE CHECK-IN GUIDE VAREBILER 01 INDHOLD 1. Bestil tid online til aflevering af bilen 2. Hvad skal du huske inden aflevering 3. Gennemgang af bilen 4. Kontakt os Når en leasingbil returneres, bliver den

Læs mere

Elevtekst til programmet Afbetal. Indhold af elevteksten

Elevtekst til programmet Afbetal. Indhold af elevteksten Elevtekst til programmet Afbetal Indhold af elevteksten 1. Køb på afbetaling 2. Rentefoden beregnes eller ydelsen beregnes 3. To andre beregninger 4. Pas på gebyrerne! 5. Opgaver 1. Køb på afbetaling Når

Læs mere

E-bog af FDM. Køb bil med FDM. Skrevet af Casper Schad

E-bog af FDM. Køb bil med FDM. Skrevet af Casper Schad E-bog af FDM Køb bil med FDM 1 Skrevet af Casper Schad Køb bil med FDM 1. udgave, 2015 af Forenede Danske Motorejere - FDM Alle rettigheder forbeholdes. Mekanisk, elektronisk, fotografisk eller anden gengivelse

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 17794 Klager: Indklaget: CVR-nr.: 34940266 Maindal Auto v/lars-ole Juhl Maindal Mølgårdsvej 2 7173 Vonge Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

Check-in rapport. Check-in information: Kundeinformation: Køretøjsinformation: Udstyr. Ekstra udstyr. Check -in Fredericia.

Check-in rapport. Check-in information: Kundeinformation: Køretøjsinformation: Udstyr. Ekstra udstyr. Check -in Fredericia. Check-in information: Rapportnr.: AY34262-201407 Lokation: Dato.: 26-11-2018 Afleverings dato.: 23-11-2018 Km. ved check-in.: 59619 Check -in Fredericia Kundeinformation: Kundenr.: 36996 Kontraktnr.: 163821

Læs mere

Multiannoncer - bedre kørende med flere muligheder

Multiannoncer - bedre kørende med flere muligheder A A/C Autohjælp A1 A2 Aircondition service kr. Service af aircondition Inkl. efterfyldning Et service af bilens aircondition/klimaanlægget, er med til at sikre afkøling og afdugning af din bil. A4 Service

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15796 Klager: N.N Indklaget: CVR-nr.: 34 70 40 90 Bilmessen ApS Svoldrupvej 13 9640 Farsø Klagen vedrører: Køb af bil Modtagne dokumenter: 1. Forbrugerens

Læs mere

DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE. MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf

DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE. MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf. 6969 0041 HYKER HYKER COMFORT Hvem kan have gavn af en el-kabinescooter? Alle - kort fortalt. Du skal

Læs mere

HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte:

HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte: KUNDEHÅNDBOG HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte: Bilabonnement Forsikring Tlf. 70 22 60 61 bilabonnement@claimscorpnetwork.com

Læs mere

Guide ved returnering

Guide ved returnering Alm. Brand Leasing MAJ 2019 VERSION 1.1 Guide ved returnering VAREBIL ALM. BRAND LEASING GUIDE VED RETURNERING AF VAREBIL 1 Skader Skader ved aflevering af varebil Her kan du læse om, hvilke skader der

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15653 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 31577829 Poul Refstrup Leasing ApS c/o Citylogistik Danmark A/S Byleddet 3 B 4000 Roskilde Klagen vedrører: Køb af bil

Læs mere

Oprettelse og afhentning

Oprettelse og afhentning KUNDEHÅNDBOG INDHOLDSFORTEGNELSE Oprettelse og afhentning...3 Assistance...5 Skader...6 Fartbøder og parkeringsafgifter...7 Service...8 Kilometerpakke og tilkøb...9 På ferie i abonnementsbilen...11 Opsigelse

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

Sådan vælger du den rette bil

Sådan vælger du den rette bil Når du skal finde dig en bil der passer til dit og familiens kørselsbehov, er det en god ide at starte din research hjemmefra. Her kan du sammenligne bilernes kvalifikationer og prisniveau online for at

Læs mere

Registreringsnr.: AR Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: AR Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in rapport Check-in information: Rapportnr.: AR47565-200811 Lokation: Dato.: 06-11-2018 Afleverings dato.: 01-11-2018 Km. ved check-in.: 180845 Check -in Fredericia Kundeinformation: Kundenr.: 33913

Læs mere

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM.

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE. Ren køreglæde SERVICEEFTERSYN. Dækket. SLIDDELE. Inklusive. UDVIDET GARANTI. Dækket.

Læs mere

Registreringsnr.: AN Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: AN Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: AN92617-202439 Lokation: Dato.: 17-12-2018 Afleverings dato.: 17-12-2018 Km. ved check-in.: 249298 Check -in Fredericia Kundeinformation: Kundenr.: 2430 Kontraktnr.: 155118

Læs mere

Quality 725,- FÅ TING SLÅR DUFTEN AF NY BIL... ELLER AF NYT SÆDEBETRÆK STÆRK PRIS PÅ FARTSKRIVERE PLUS 5 SERVICE TIL DIN DAILY PRISEKSEMPEL KR.

Quality 725,- FÅ TING SLÅR DUFTEN AF NY BIL... ELLER AF NYT SÆDEBETRÆK STÆRK PRIS PÅ FARTSKRIVERE PLUS 5 SERVICE TIL DIN DAILY PRISEKSEMPEL KR. FRA 1. FEBRUAR TIL 30. APRIL 2015 FÅ TING SLÅR DUFTEN AF NY BIL... ELLER AF NYT SÆDEBETRÆK STÆRK PRIS PÅ FARTSKRIVERE PRISEKSEMPEL KR.: 725,- 8.950,- INKL. MONTERING OG OPSTART PLUS 5 SERVICE TIL DIN DAILY

Læs mere

Registreringsnr.: AK Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: AK Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: AK59537-202257 Lokation: Dato.: 12-12-2018 Afleverings dato.: 12-12-2018 Km. ved check-in.: 245534 Check-in Århus Kundeinformation: Kundenr.: 34524 Kontraktnr.: 146580

Læs mere

Kontroller m.m. i forbindelse med den praktiske prøve

Kontroller m.m. i forbindelse med den praktiske prøve Kontroller m.m. i forbindelse med den praktiske prøve Eleven skal: - kontrollere, vil sige, at eleven uden brug af værktøj i praksis skal kunne undersøge og tage stilling til om de i de pågældende kontrolafsnit

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 13467 Klager: N.N Indklaget: CVR-nr.: 34 73 97 06 Car4flex Odense ApS Thorslundsvej 1 5000 Odense C Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed Modtagne

Læs mere

Fordelsværksteder Få en lånebil, mens din egen bil bliver repareret Få glasskader på din bil repareret hjemme hos dig selv

Fordelsværksteder Få en lånebil, mens din egen bil bliver repareret Få glasskader på din bil repareret hjemme hos dig selv Fordelsværksteder Få en lånebil, mens din egen bil bliver repareret Få glasskader på din bil repareret hjemme hos dig selv Fordelsværksteder Nu er fordele nok ikke det første, du tænker på, når du får

Læs mere

ServiceSikring. Skal vi betale din værkstedsregning?

ServiceSikring. Skal vi betale din værkstedsregning? ServiceSikring Skal vi betale din værkstedsregning? Hvordan tegner man en ServiceSikring og er der særlige regler? ServiceSikringen kan tegnes på privat- og erhvervskøretøjer med en totalvægt op til 3.500

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 17619 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 30873750 Auto Box v/alaa Mansour Jegstrupvej 58 8361 Hasselager Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed Modtagne

Læs mere

Når uheldet er ude, så er du bedre sikret

Når uheldet er ude, så er du bedre sikret Når uheldet er ude, så er du bedre sikret Hvad enten du får et lille stenslag, eller du får en større skade på din bil, kan vi hjælpe dig med at komme videre Fordele ved Fordelsværksted Du får en lang

Læs mere

Når leasingaftalen udløber, skal bilen returneres til Autolease. Det er leasingtagers ansvar, at biler returneres.

Når leasingaftalen udløber, skal bilen returneres til Autolease. Det er leasingtagers ansvar, at biler returneres. Tilbagelevering af biler Returnering af bil til Autolease Når leasingaftalen udløber, skal bilen returneres til Autolease. Det er leasingtagers ansvar, at biler returneres. Autolease har outsourcet inspektionen

Læs mere

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil.

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Politik Firmabiler Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Gældende fra: 1. august 2014 Beskrivelse: Medarbejdere ansat i ovenstående

Læs mere

Kontroller m.m. i forbindelse med den praktiske prøve

Kontroller m.m. i forbindelse med den praktiske prøve Kontroller m.m. i forbindelse med den praktiske prøve Eleven skal: - kontrollere, vil sige, at eleven uden brug af værktøj i praksis skal kunne undersøge og tage stilling til om de i de pågældende kontrolafsnit

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 12959 Klager: N.N Indklaget: CVR-nr.: 30 65 20 29 Fds Handel og Service v/frank Due Sidelmann Møllevej 5 2750 Ballerup Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 14937 Klager: N.N Indklaget: CVR-nr.: 29813841 Autopunkt.dk A/S Tjelevej 24 7400 Herning Klagen vedrører: Køb af bil Modtagne dokumenter: 1. Forbrugerens

Læs mere

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN - VERSION 2016

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN - VERSION 2016 SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN - VERSION 2016 FORORD Dette skadeskatalog skal fungere som vejledende retningslinjer for kunden og den fagkyndige, som gennemgår bilen. Det er den fagkyndiges

Læs mere

Forretningsgang Fleet Management

Forretningsgang Fleet Management Side 1 af 6 Formålet med denne forretningsgang er, at beskrive de praktiske forhold omkring det daglige samarbejde for kunder med en Samarbejdsaftale. 1. Primære forhandlere Nordania vælger leverandør.

Læs mere

Når du vil sælge din andelsbolig

Når du vil sælge din andelsbolig Når du vil sælge din andelsbolig Her finder du en kronologisk gennemgang af processen for salg af din andelsbolig samt forhåbentlig svar på de mest almindelige spørgsmål i den forbindelse. Du kan bruge

Læs mere

Chaufførens skadeguide. Læs guiden før uheldet sker opbevar den i bilen

Chaufførens skadeguide. Læs guiden før uheldet sker opbevar den i bilen Chaufførens skadeguide Læs guiden før uheldet sker opbevar den i bilen Denne guide er en hjælp til dig som chauffør, hvis skaden sker. Guiden kan hjælpe dig med at få et overblik over situationen. Og den

Læs mere

Lygter, reflekser og horn Lovkrav: Bilen må kun være udstyret med påbudte eller tilladte lygter og reflekser.

Lygter, reflekser og horn Lovkrav: Bilen må kun være udstyret med påbudte eller tilladte lygter og reflekser. lere Styreapparat Let, sikkert og hurtigt Der må ikke pga slid eller lignende forekomme væsentlig sløri styapparetet som helhed eller i de enkelte dele Ved kørsel med lav hastighed skal rattet let kunne

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 13703 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 33 56 55 93 (ophørt 30-09-14) Autohuset Ballerup v/ömer Faruk Göz Yderholmen 9 2750 Ballerup Medindklaget: CVR-nr.: 35

Læs mere

Kontrolpunkter Folderen indeholder de kontrolpunkter du skal kunne tjekke ved den praktiske prøve.

Kontrolpunkter Folderen indeholder de kontrolpunkter du skal kunne tjekke ved den praktiske prøve. Kontrolpunkter Folderen indeholder de kontrolpunkter du skal kunne tjekke ved den praktiske prøve. 1 Du skal kunne udpege følgende betjeningsudstyr: 1) Kontakt til ratlås, tænding, elektrisk starter, rudevisker

Læs mere

Gennemgang af bilens teknik

Gennemgang af bilens teknik Gennemgang af bilens teknik Her kan du læse om bilens teknik det er disse emner den sagkyndige vil spørge ind til, inden selve kørslen til den praktiske prøve. Der bliver typisk stillet 2-4 spørgsmål,

Læs mere

Morten Kolberg. Lånene er dyre

Morten Kolberg. Lånene er dyre ABFnyt nr. 1, februar 2015: Morten Kolberg. Lånene er dyre Morten Kolberg minder meget om alle andre 41-årige danskere. Han er gift, far til to, og da han og hans hustru for seks år siden ventede deres

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 14726 Klager: N.N Indklaget: CVR-nr.: 34881995 Kinnerup Autokommission A/S Grindstedvej 2 9310 Vodskov Klagen vedrører: Køb af bil Modtagne dokumenter: 1.

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15123 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 31989531 Autohuset Fredensborg v/ayhan Bas Kongevejen 86 3480 Fredensborg Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

ALD Bilforsikring. i samarbejde med If

ALD Bilforsikring. i samarbejde med If ALD Bilforsikring i samarbejde med If Vælg mellem Intro Kasko eller Intro Super: Introforsikring Intro Kasko Intro Super ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING - Dækker skader på din bil. - Lånebil

Læs mere

Registreringsnr.: AR Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: AR Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: AR92214-201797 Lokation: Dato.: 30-11-2018 Afleverings dato.: 30-11-2018 Km. ved check-in.: 204822 Check-in Esbjerg Kundeinformation: Kundenr.: 33102 Kontraktnr.: 154101

Læs mere

En enklere måde at køre Mercedes-Benz på.

En enklere måde at køre Mercedes-Benz på. 1705 Mercedes-Benz Finans Danmark AS Stamholmen 157, 1 2650 Hvidovre www.mercedes-benz.dk En enklere måde at køre Mercedes-Benz på. Mercedes-Benz Finans er et fuldt ejet datterselskab inden for Daimler

Læs mere

Til din første teoritime får du en del praktiske informationer, og du kan stille spørgsmål om emner, som du ønsker afklaret.

Til din første teoritime får du en del praktiske informationer, og du kan stille spørgsmål om emner, som du ønsker afklaret. Teoriundervisning Til din første teoritime får du en del praktiske informationer, og du kan stille spørgsmål om emner, som du ønsker afklaret. Før du kan komme til køreprøve, skal du ifølge loven gennemgå

Læs mere

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem.

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem. livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem. BMW Service www.bmw.dk/bsi. Fast pris. Fuld Service. Serviceeftersyn. Dækket. sliddele. Inklusive. udvidet garanti. Dækket. Ren

Læs mere

Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ

Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ Valg af bil Kan jeg privatlease en brugt bil? Hvad gør jeg med hensyn til salg af min nuværende bil? Kan min nuværende bil indgå i finansieringen af leasingbilen,

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 14296 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 27223397 Andersen Trading ApS Malmparken 6 2750 Ballerup Klagen vedrører: Køb af bil Modtagne dokumenter: 1. Forbrugerens

Læs mere

DKK DKK DKK. Måneder. Markere krydseboxen, hvis kunde / betaleren skal opkraeves for Renault Care via Santander / Renault Finance: Kundens underskrift

DKK DKK DKK. Måneder. Markere krydseboxen, hvis kunde / betaleren skal opkraeves for Renault Care via Santander / Renault Finance: Kundens underskrift via Santander / Renault Finance:, Box 1028, SE-164 21 Kista, Sollentuna, SWEDEN Kundekopi via Santander / Renault Finance: Sendes til: Service Contracts Box 1028 SE-164 74 KISTA, Box 1028, SE-164 21 Kista,

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 13386 Klager: N.N Indklaget: CVR-nr.: 15 98 84 87 Vemmelev Auto v/peter Larsen Stationsvej 18 4241 Vemmelev Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

DKK DKK DKK. Måneder. Markere krydseboxen, hvis kunde / betaleren skal opkraeves for Dacia Care via Renault Finance: Kundens underskrift

DKK DKK DKK. Måneder. Markere krydseboxen, hvis kunde / betaleren skal opkraeves for Dacia Care via Renault Finance: Kundens underskrift CPR/CVR/EAN nummer :... Virksomhedsnavn :... Navn :... Adresse :... Nummer :... Postnr :... By :... Tlf. :... Modelbetegnelse :... Første registreringsdato (dd mm åååå) :... via Renault Finance:, Box 1028,

Læs mere

Om Bilernes Hus. BMW Service Autoriseret værksted

Om Bilernes Hus. BMW Service Autoriseret værksted VELKOMMEN Om Bilernes Hus Hos Bilernes Hus træder du ind i Danmarks største bilhus for nuværende og kommende bilejere. Her finder du altid et stort sortiment af fabriksnye, aktuelle modeller fra de mest

Læs mere

GÆLDENDE TIL 31. JULI 2014

GÆLDENDE TIL 31. JULI 2014 GÆLDENDE TIL 31. JULI 2014 LUK OP OG SE VORES GODE TILBUD PÅ TILBEHØR OG SERVICES Sol, sommer og serviceeftersyn Er du helt klar til sommeren? FÅ REN LUFT I VOGNEN AIRCONDITIONPAKKE Klimaanlæg skal renses

Læs mere

Hyundai i10 tilbehør

Hyundai i10 tilbehør Hyundai i10 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i10 Giv din Hyundai i10 et endnu mere dynamisk, smart og personligt præg. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM.

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE. Ren køreglæde GIV KØREGLÆDEN ET EKSTRA GEAR. Med en engangsydelse giver dig frihed

Læs mere

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN VERSION

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN VERSION SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN VERSION 2015 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Indledning... 4 Udvendige skader... 6 Hjul... 10 Indvendige skader... 12 Kontakt os... 14 Forord Dette skadeskatalog

Læs mere

Videreformidling af din bil Luksusbiler med sund fornuft

Videreformidling af din bil Luksusbiler med sund fornuft www.granturismo.dk Videreformidling af din bil Luksusbiler med sund fornuft GRANTURISMO CARS tilbyder en stribe af løsninger for videreformidling af din bil. High end specialister står klar til at løse

Læs mere

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser Dækker din Veteran-forsikring, skulle uheldet være ude?? Min gjorde ikke, i stedet blev den opsagt!!! En fortælling, blandet med synspunkter o.a., om en forsikrings-erklæret bastard-bil At ens bil, af

Læs mere

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 3 FORDELE VED MINI FORSIKRING. Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Kørsel Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Busserne har 3 hovedopgaver: Transport af brugere i Aktivitetscentret (AC) mellem hjemmet og AC Transport af visiterede borgere på Bytoften Bo- og Aktivitetscenter

Læs mere

I motorrummet: På lift med hjulene på På lift med hjulene af

I motorrummet: På lift med hjulene på På lift med hjulene af Checkliste ved køb af brugt bil tirsdag, 20 april 2010 page 1 of 6 Model: Sælger (navn, adresse, tlfnr, email): Har sælger hemmeligt nummer? (tjek www.degulesider.dk): Før besigtigelse Oplyst Verifi ceret

Læs mere

Attraktiv finansiering af din næste båd

Attraktiv finansiering af din næste båd Attraktiv finansiering af din næste båd Hvordan skal din drømmebåd finansieres? Vi er med hele vejen, når din drøm om en båd skal gøres til virkelighed At sejle er at leve. Og med en båd åbnes der for

Læs mere

140-punkts Autotjek. Inspektør 01/ Dato. Manuel Henn Adresse. Bil Uwe Naumann; Rudolstätter Str. 35; Bad. Mercedes ML 63 AMG Blankenburg

140-punkts Autotjek. Inspektør 01/ Dato. Manuel Henn Adresse. Bil Uwe Naumann; Rudolstätter Str. 35; Bad. Mercedes ML 63 AMG Blankenburg 140-punkts Autotjek Dato Inspektør 01/07 2018 Manuel Henn Adresse Bil Uwe Naumann; Rudolstätter Str. 35; 07422 Bad Mercedes ML 63 AMG Blankenburg Frederik Christiansen CEO Recar 1 / 39 Konklusion Indledende

Læs mere

KONTRAKT FOR RENAULT CARE

KONTRAKT FOR RENAULT CARE KONTRAKT FOR RENAULT CARE Autoriseret forhandler/reparatør KUNDE Virksomhedsnavn :... Navn :... Adresse :...Nummer :... Postnr :...By :... Tlf. :...Fax (virksomhed) :... KØRETØJ Registreringsnr. Modelbetegnelse

Læs mere