1. Generelt. Pensionsforhold Lokalt aftalte tillæg som gives som trin og/eller kronetillæg er pensionsgivende.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Generelt. Pensionsforhold Lokalt aftalte tillæg som gives som trin og/eller kronetillæg er pensionsgivende."

Transkript

1 FORHÅNDSAFTALE MELLEM AARHUS KOMMUNE, BØRN & UNGE OG ÅRHUS LÆRERFORENING VEDRØRENDE LÆRERE OG BØRNEHAVEKLASSELEDERE 1. Generelt Dækningsområde Aftalen er gældende for alle lærere og børnehaveklasseledere med tjeneste på skolerne ved Børn og Unge i Aarhus Kommune undtagen for ansatte ved Stensagerskolen, Langagerskolen, Sygehusundervisningen / Skolen på Børnepsykiatrisk Hospital og Kaløvigskolen. Graduering af tillæg Hvor der nedenfor er angivet tillægsstørrelse som to beløb adskilt af skråstreg, angiver tallet før skråstregen tillæggets størrelse for ansatte på anciennitetsløn, og tallet efter skråstregen tillægget for ansatte på Ny løn. Pensionsforhold Lokalt aftalte tillæg som gives som trin og/eller kronetillæg er pensionsgivende. Frem til og med 31. august 2013 har kronetillæg efter forhåndsaftalen været pensionsgivende for tjenestemænd som følge af indregning på pensionstidspunktet, jf. "Aftale om lokal løndannelse for lærere m.fl." 17, stk. 1, pkt. b. (høkerreglen). Høkerreglen har ligeledes været gældende for overenskomstansatte med tjenestemandslignende pensionsvilkår, jf. 10, stk. 10 i overenskomst for lærere m.fl. (50.01). Pr, 1. september 2013 gælder Allonge til forhåndsaftaler for ansatte under "Overenskomst for lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne" samt administrativ vejledning til samme. Samme allonge og administrativ vejledning finder anvendelse for overenskomstansatte med tjenestemandslignende pensionsvilkår. Tillægsniveau og udbetaling. Alle nedenstående tillæg er angivet i niveau og reguleres på samme måde som de centralt aftalte løndele. Hvor intet andet er angivet nedenfor, udbetales tillægget med en forholdsmæssig del hver måned. Kvalifikationstillæg, der er aftalt på baggrund af en bestået uddannelse, ydes fra den første i måneden, efter afsluttet uddannelse (datoen for udstedelse af bevis). Deltidsbeskæftigede Tillæg gradueres i forhold til beskæftigelsesgraden, med mindre andet er anført under det enkelte punkt.

2 2, FunktionslØn 1. Fagopdelt undervisning over 734 årlige timer Der ydes et tillæg på kr. 120 pr årlig fagopdelt undervisningstime over 734 timer. Fagopdelt undervisning er defineret som undervisning i fagrækken: Dansk, engelsk, tysk, fransk, historie, kristendomskundskab, samfundsfag, matematik, natur/teknik, geografi, biologi, fysik/kemi, idræt, musik, billedkunst, håndværk og design, madkundskab, valgfag. Tillægget ydes for de timer, hvor læreren/børnehaveklasselederen har ansvaret for forberedelse af den fagopdelte undervisning. For deltidsbeskæftigede beregnes grænsen for tillægget i forhold til beskæftigelsesgraden. For tidsbegrænsede ansatte og ansatte med til- eller fratræden i løbet af skoleåret beregnes tillæg svarende til undervisningsaktiviteten i et helt skoleår, 2. Professionel opgavevaretagelse og samarbejde Til alle lærere ydes et tillæg på kr / årligt Tillægget ydes for professionel opgavevaretagelse og for kvalitet i det interne og eksterne samarbejde på baggrund af Aarhusaftalens værdigrundlag. Til alle børnehaveklasseledere ydes et tillæg på kr / årligt. Tillægget ydes for professionel opgavevaretagelse og for kvalitet i det interne og eksterne samarbejde på baggrund af Aarhusaftalens værdigrundlag. 3. Skolebibliotekarer / læringsvejledere Til lærere/børnehaveklasseledere med funktionen skolebibliotekar / læringsvejleder ydes et tillæg på kr årligt. 4. Tillidsrepræsentanter Basis-tillæg Til lærere/børnehaveklasseledere, der fungerer som tillidsrepræsentanter, ydes et basis-tillæg på kr årligt. Supplerende tillæg Til lærere/bømehaveklasseledere, der fungerer som tillidsrepræsentanter, ydes et supplerende tillæg på kr / årligt.

3 5. Fællestillidsrepræsentanter Basis-tillæg Til lærernes 2 fællestillidsrepræsentanter ydes funktionstillæg på hhv. kr årligt (FTR med forhandlingskompetence på løn) og kr årligt (FTR uden forhandlingskompetence på løn). Supplerende tillæg Til begge fællestillidsrepræsentanter ydes et supplerende funktionstillæg på kr årligt. 6. Arbejdsmiljørepræsentanter Til lærere/børnehaveklasseledere, der fungerer som arbejdsmiljørepræsentanter, ydes et tillæg på kr årligt. Tillægget er ikke gradue et efter beskæftigelsesgrad. 7. Praktik ved børnehaveklasseledere Til børnehaveklasseledere, der modtager pædagogstuderende i 1. praktikperiode af ca. 7 ugers varighed i børnehaveklassen, ydes et ikke pensionsgivende engangstillæg på kr Tillæg for særlige opgaver ved Søndervangskolen eller Tovshøjskolen Til lærere og børnehaveklasseledere (ansat i basisstillinger), der varetager særlige opgaver jf. "Aftale om lokal løndannelse for lærere og børnehaveklasseledere ved Søndervangskolen og Tovshøjskolen", ydes et tillæg på kr årligt. 9. Anclennitetslønnede børnehaveklasseledere Til anciennitetslønnede børnehaveklasseledere ydes et kompenserende tillæg på kr årligt. Tillægget bortfalder i tilfælde af, at der senere indgås centrale aftaler, der tilgodeser samme formål. 10. Skiftende tjenestesteder Jf. overenskomstens 5, stk. 14 (50.01) [0.13], ydes til lærere og børnehaveklasseledere med flere/skiftende arbejdssteder et årligt funktionstillæg på kr Parterne er enige om, at det aftalte funktionstillæg for flere/skiftende tjenestesteder udløses såfremt læreren / børnehaveklasseledere læser undervisning på flere/ skiftende arbejdssteder. Undtaget er dermed bl.a. møder, forberedelse og teamsamarbejde samt enkeltstående vikartimer af mindre omfang. Ligeledes udløses tillægget ikke, når læreren/ børnehaveklasselederen medbringer egne elever til andre lokationer, fx i forbindelse med svømmeundervisning.

4 11. IT-vejledere Der ydes til lærere/bømehaveklasseledere et tillæg på kr såfremt en mindre opgave med pædagogisk eller teknisk IT-vejledning løses af læreren/børnehaveklasselederen. Der ydes et tillæg på kr såfremt en større opgave med pædagogisk eller teknisk ITvejledning løses med selvstændigt ansvar af læreren/børnehaveklasselederen. 12. Planlægning og koordinering af skolens arbejde med tosprogede elever Der ydes til lærere/børnehaveklasseledere et tillæg på kr såfremt en mindre opgave med planlægning, administration og koordinering af skolens arbejde med tosprogede elever løses af læreren/børnehaveklasselederen. Der ydes et tillæg på kr såfremt en større opgave med planlægning, administration og koordinering af skolens arbejde med tosprogede elever løses med selvstændigt ansvar af læreren/børnehaveklasselederen. Såfremt man modtager det centralt fastsatte undervisningsvejledertillæg, vil der ske modregning i ovenstående. Tillægget er ikke gradueret efter beskæftigelsesgrad 13. Planlægning og koordinering af arbejdet i skolens støttecenter Der ydes til lærere/børnehaveklasseledere et tillæg på kr såfremt en mindre opgave med planlægning, administration og koordinering af støttecenterets virksomhed løses af læreren/børnehaveklasselederen. Der ydes et tillæg på kr såfremt en større opgave med planlægning, ad inistration og koordinering af støttecenterets virksomhed løses med selvstændigt ansvar af læreren/børnehaveklasselederen. Tillægget er ikke gradueret efter beskæftigelsesgrad 14. Vikaradministration Der ydes til lærere/børnehaveklasseledere et tillæg på kr såfremt en mindre opgave med planlægning, administration og koordinering af skolens vikarordning (herunder modtage sygemeldinger og udarbejde forslag til vikarplaner) løses af læreren/børnehaveklasselederen. Der ydes et tillæg på kr såfremt en større opgave med planlægning, administration og koordinering af skolens vikarordning (herunder modtage sygemeldinger og udarbejde forslag til vikarplaner) løses af læreren/børnehaveklasselederen. Såfremt teams varetager intern vikardækning indgår honorering herfor under punkt 2.

5 15. Teamkoordinatorer Der kan på hver skole ydes et antal tillæg på kr årligt til koordinatorer for team. Der kan ydes ét tillæg pr. team, og tillægget kan ikke deles mellem flere. Ved team forstås teamdannelser for grupper af klasser/hold afhængigt af den enkelte skoles valgte struktur. Der kan feks. være tale om team for afdelinger eller "huse", for en eller flere årgange, for indskoling, mellemtrin, udskoling, for specialklasseafdelinger m.m. 16. Andre koordinerende funktioner med selvstændigt ansvar Såfremt der er skoler, der afprøver koordinatorfunktioner, hvor læreren/børnehaveklasselederen tillægges andre koordinerende funktioner med selvstændigt ansvar for opgaveløsningen henvises til forhåndsaftalens punkt 17 "øvrige særlige funktioner". 17. Øvrige særlige funktioner Parterne er enige om, at der fra de enkelte skolers ledere eller tillidsrepræsentanter kan stilles forslag om tillæg for yderligere funktioner af mere individuel karakter (specifikt for den enkelte skole). Der er enighed om, at sådanne forslag normalt kan drøftes og eventuelt besluttes iværksat med fremadrettet virkning, og at sådanne forslag normalt fremsættes og behandles en gang årligt med eventuel virkning fra 1. august. Parterne er enige om i størst mulig udstrækning at aftale tillæg fremadrettet, dog således at det ikke afskærer muligheden for bagudrettet honorering af ekstraordinære/uforudsigelige opgaver.

6 3. Kvalifikationsløn For tjenestemandsansatte lærere og børnehaveklasseledere samt overenskomstansatte med ret til tjenestemandslignende pensionsvilkår, der efter 31. august 2013 opnår ret til kvalifikationsløn, der helt eller delvist gives som trin, vil der blive ydet et kronetillæg svarende til værdien af det konkrete trin og eventuelt tilhørende kronetillæg. Dette tillæg vil blive oprettet med supplerende pensionsordning. 1. Pædagogisk Diplomuddannelse Til overenskomstansatte lærere/børnehaveklasseledere, der har gennemgået en Pædagogisk Diplomuddannelse, jf. overenskomstens 6, stk. 4 (50.01) [0.13], ydes et tillæg på kr årligt. Til tjenestemandsansatte lærere honoreres kvalifikationen med et løntrin plus kr årligt. Til tjenestemandsansatte børnehaveklasseledere honoreres kvalifikationen med et løntrin plus kr årligt. 2. Pædagogisk Diplomuddannelse i specialpædagogik Til overenskomstansatte lærere/børnehaveklasseledere, der har gennemgået en pædagogisk diplomuddannelse i specialpædagogik, ydes et tillæg på kr årligt. Til tjenestemandsansatte lærere honoreres kvalifikationen med et løntrin plus kr årligt. Til tjenestemandsansatte børnehaveklasseledere honoreres kvalifikationen med et løntrin plus kr årligt. 3. Exam.Pæd. Til overenskomstansatte lærere/børnehaveklasseledere, der har gennemgået en uddannelse som Exam.Pæd., ydes et tillæg på kr årligt. Til tjenestemandsansatte lærere honoreres kvalifikationen med et løntrin plus kr årligt. Til tjenestemandsansatte børnehaveklasseledere honoreres kvalifikationen med et løntrin plus kr årligt. 4. Cand.Pæd. Til overenskomstansatte lærere/børnehaveklasseledere, der har gennemgået en uddannelse som Cand.Pæd., ydes et årligt tillæg på kr årligt. Til tjenestemandsansatte lærere honoreres kvalifikationen med to løntrin plus kr årligt. Til tjenestemandsansatte børnehaveklasseledere honoreres kvalifikationen med tre løntrin plus kr årligt. 5. Speciallæreruddannelsen Til overenskomstansatte lærere/børnehaveklasseledere, der har gennemgået den nu nedlagte Speciallæreruddannelse, ydes et tillæg på kr årligt. Til tjenestemandsansatte lærere honoreres kvalifikationen med to løntrin plus kr. 700 årligt. Til tjenestemandsansatte børnehaveklasseledere honoreres kvalifikationen med to løntrin plus kr årligt.

7 6. IT-kvalifikationer Til alle lærere/børnehaveklasseledere, ydes et tillæg for undervisningsrelaterede IT-kvalifikationer på kr årligt. 7. Natlysuddannelsen Til lærere/børnehaveklasseledere der har gennemgået Natlysuddannelsen ydes et tillæg på kr årligt. 8. Praktiklæreruddannelsen Til lærere/børnehaveklasseledere der har gennemgået den pr etablerede praktiklæreruddannelse ved ADAS/JCVU/VIA ydes et tillæg på kr årligt. Tillægget bortfalder når/hvis uddannelsen suppleres til en hel diplomuddannelse, og de pågældende derefter omfattes af lokalaftalens kvalifikationsløn pkt. 1, Pædagogisk Diplomuddannelse. 9. Læsevejlederuddannelsen Til lærere/børnehaveklasseledere, som har taget den læsevejlederuddannelse, som Center for Undervisningsmidler JCVU/VIA udbyder, eller mindst 2 af den nye uddannelses PD-moduler, jf. bekendtgørelse om uddannelse til læsevejleder i folkeskolen, ydes med virkning fra 1. januar 2007 et tillæg på kr årligt. Tillægget bortfalder når/hvis uddannelsen suppleres til en hel diplomuddarmelse, og de pågældende derefter omfattes af lokalaftalens kvalifikationsløn pkt. 1, Pædagogisk Diplomuddannelse. 10. Kvalifikationsløn for lærere/bh.klasseledere med tjeneste ved Tovshøjskolen eller Søndervangskolen Til lærere og børnehaveklasseledere med tjeneste ved Tovshøjskolen eller Søndervangskolen kan der efter aftale mellem skolelederen og Århus Lærerforening ydes individuelle tillæg på kr Der henvises til "Aftale om lokal løndannelse for lærere og børnehaveklasseledere i basisstillinger ved Søndervangskolen og Tovshøjskolen". 11. øvrige særlige kvalifikationer Parterne er enige om, at der fra de enkelte skolers ledere eller tillidsrepræsentanter kan stilles forslag om tillæg for yderligere kvalifikationer af mere individuel karakter. Parterne er enige om, at sådanne forslag indgår i de årlige forhandlinger og eventuelt i forbindelse med nyansættelser.

8 4. Ikrafttræden og opsigelse Aftalen har virkningfra 1. august Denne aftale kan af begge parter helt- eller delvist opsiges med 3 måneders varsel til udgangen af en måned. Aftalen kan i øvrigt ændres efter aftale mellem parterne. Funktionstillæg bortfalder uden varsel, når funktionen bortfalder. Dato: 1p4-2 lr Dato: /(76 æ e orening

Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Viborg Kommune. (50.01)

Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Viborg Kommune. (50.01) 3. september2015/lbb/lra Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Viborg Kommune. (50.01) Forhåndsaftalen er indgået mellem Viborg Kommune og Viborg Lærerkreds og udarbejdet med henvisning

Læs mere

2 Lønniveau og regulering Med mindre andet fremgår af teksten er tillæggene i aftalen angivet som årlige grundbeløb i 31.03.2000 niveau.

2 Lønniveau og regulering Med mindre andet fremgår af teksten er tillæggene i aftalen angivet som årlige grundbeløb i 31.03.2000 niveau. FORHÅNDSAFTALE mellem Børne- og Ungdomsforvaltningen og Københavns Lærerforening om løn for lærere og børnehaveklasseledere ved folkeskoler pr. 1. august 2014 KAPITEL 1 Generelle bestemmelser 1 Aftalens

Læs mere

Forhåndsaftale for lærere ansat ved CSV Odense- Vestfyn-Brangstrup

Forhåndsaftale for lærere ansat ved CSV Odense- Vestfyn-Brangstrup Forhåndsaftale for lærere ansat ved CSV Odense- Vestfyn-Brangstrup Odense Kommune Odense Lærerforening Side 1 af 6 Indhold Kapitel 1. Personafgrænsning... 3 1. Hvem er omfattet... 3 Kapitel 2. Funktionsløn...

Læs mere

Forhåndsaftale for lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne fra 1. august 2015

Forhåndsaftale for lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne fra 1. august 2015 Forhåndsaftale Forhåndsaftale for lærere m.fl. i og ved specialundervisning for voksne fra 1. august 2015 Kontakt Susanne Lyngsie Personalekonsulent Center for Økonomi og Personale Løn og Personale Tlf.

Læs mere

Overenskomst for lærere m.fl. i folkeskolen 50.01

Overenskomst for lærere m.fl. i folkeskolen 50.01 Forhåndsaftale mellem Nordfyns Lærerkreds og Nordfyns Kommune vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse Indledning og indhold: Overenskomst for lærere m.fl. i folkeskolen 50.01 Nordfyns Kommunes forhåndsaftaler

Læs mere

Forhåndsaftale om funktionsløn.

Forhåndsaftale om funktionsløn. Ringkøbing Skjern Telefon 97 32 46 40 Nørregade 22 A Telefax 97 32 46 55 6950 Ringkøbing E-mail: 122@dlf.org www.dlf122.dk Ringkøbing, den 1. juli 2008 Lønaftale mellem Ringkøbing-Skjern kommune og Fjordkredsen

Læs mere

Personale i Tønder Kommunes skolevæsen omfattet af Lov 409

Personale i Tønder Kommunes skolevæsen omfattet af Lov 409 Personale i Tønder Kommunes skolevæsen omfattet af Lov 409 Aftalen er gældende fra 1. august 2015 Indholdsfortegnelse Aftalevilkår... 3 Generelt... 3 Grundløn... 3 Funktionsløn aftalt lokalt... 4 [1] Klasselærer...

Læs mere

Lokal aftale om løn indgået mellem Lærerkredsen og Faaborg-Midtfyn Kommune

Lokal aftale om løn indgået mellem Lærerkredsen og Faaborg-Midtfyn Kommune Lokal aftale om løn indgået mellem og Nedenstående lønaftale, FMK-TILLÆGGET, videreføres med følgende bemærkninger: Ved aftaleindgåelse i forbindelse med kommunalreformen i 2007 har der været enighed om

Læs mere

Med den nye forhåndsaftale ønsker Børne- og Ungdomsforvaltningen, at Styrke den faglige udvikling af folkeskolens undervisningsopgave

Med den nye forhåndsaftale ønsker Børne- og Ungdomsforvaltningen, at Styrke den faglige udvikling af folkeskolens undervisningsopgave KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen HR Organisation NOTAT Til BUU På BUUs strategiseminar den 10.4.2014 har Rasmus Jarlov (C) bedt om et statusnotat om lokallønsaftale på lærerområdet, herunder

Læs mere

Center for HR FORHÅNDSAFTALE FOR LÆRERE, BØRNEHAVEKLASSELEDERE M.FL.

Center for HR FORHÅNDSAFTALE FOR LÆRERE, BØRNEHAVEKLASSELEDERE M.FL. Center for HR FORHÅNDSAFTALE FOR LÆRERE, BØRNEHAVEKLASSELEDERE M.FL. INDGÅET AF DLF v/ ODSHERRED LÆRERKREDS OG ODSHERRED KOMMUNE GÆLDENDE FRA 1. APRIL 2016 1. Afgrænsning Denne forhåndsaftale omfatter

Læs mere

Thisted Lønaftaler. Aftale om løn for lærere og børnehaveklasseledere ved folkeskolerne i Thisted Kommune

Thisted Lønaftaler. Aftale om løn for lærere og børnehaveklasseledere ved folkeskolerne i Thisted Kommune Thisted Lønaftaler Aftale om løn for lærere og børnehaveklasseledere ved folkeskolerne i Thisted Kommune Indgået mellem Thisted Kommune og Thy-Mors Lærerkreds april 2010 Aftalens område Denne forhåndsaftale

Læs mere

Organisationsaftale (forhåndsaftale om løn) indgået mellem Gribskov Kommune og DLF/Kreds 34. Gældende for overenskomstperioden 01.04.13-31.03.

Organisationsaftale (forhåndsaftale om løn) indgået mellem Gribskov Kommune og DLF/Kreds 34. Gældende for overenskomstperioden 01.04.13-31.03. Organisationsaftale (forhåndsaftale om løn) indgået mellem Gribskov Kommune og DLF/Kreds 34 Gældende for overenskomstperioden 01.04.13-31.03.2015 1. Aftalens område Denne aftale har hjemmel i og supplerer

Læs mere

FORHÅNDSAFALE INDGÅET MELLEM BUPL FYN OG NYBORG KOMMUNE VEDRØRENDE NY LØN FOR AFDELINGSLEDERE OG PÆDAGOGER I UNGDOMSSKOLEREGI PR. 1.

FORHÅNDSAFALE INDGÅET MELLEM BUPL FYN OG NYBORG KOMMUNE VEDRØRENDE NY LØN FOR AFDELINGSLEDERE OG PÆDAGOGER I UNGDOMSSKOLEREGI PR. 1. Side 1 af 6 FORHÅNDSAFALE INDGÅET MELLEM BUPL FYN OG NYBORG KOMMUNE VEDRØRENDE NY LØN FOR AFDELINGSLEDERE OG PÆDAGOGER I UNGDOMSSKOLEREGI PR. 1. JANUAR 2007 Forhåndsaftalen gælder fra 1. januar 2007. Forhåndsaftalen

Læs mere

FORHÅNDS AFTALE TØNDER KOMMUNE TØNDER LÆRERKREDS TØNDER KOMMUNE

FORHÅNDS AFTALE TØNDER KOMMUNE TØNDER LÆRERKREDS TØNDER KOMMUNE FORHÅNDS AFTALE TØNDER KOMMUNE 2017 2018 TØNDER KOMMUNE TØNDER LÆRERKREDS Indholdsfortegnelse Aftalevilkår... 3 Generelt om aftalen... 3 Tillæg... 3 Beløb i niv. 2000... 3 Grundløn... 3 Funktionsløn aftalt

Læs mere

Organisationsaftale (forhåndsaftale om løn) indgået mellem Gribskov Kommune og DLF/Kreds 34. Gældende for overenskomstperioden 01.04.15-31.03.

Organisationsaftale (forhåndsaftale om løn) indgået mellem Gribskov Kommune og DLF/Kreds 34. Gældende for overenskomstperioden 01.04.15-31.03. Organisationsaftale (forhåndsaftale om løn) indgået mellem Gribskov Kommune og DLF/Kreds 34 Gældende for overenskomstperioden 01.04.15-31.03.2018 1. Aftalens område Denne aftale har hjemmel i og supplerer

Læs mere

Aftale om Ny Løn for lærere og børnehaveklasseledere i Ballerup Kommune

Aftale om Ny Løn for lærere og børnehaveklasseledere i Ballerup Kommune Aftale om Ny Løn for lærere og børnehaveklasseledere i Ballerup Kommune 1. Område Aftalen omfatter alle lærere og børnehaveklasseledere i Ballerup Kommune, som er omfattet af Overenskomst for lærere m.fl.

Læs mere

EFz. Forhåndsaftale. mellem. Aabenraa Kommune og Pædagogernes Forhandlingsfællesskab. for

EFz. Forhåndsaftale. mellem. Aabenraa Kommune og Pædagogernes Forhandlingsfællesskab. for EFz Forhåndsaftale mellem Aabenraa Kommune og Pædagogernes Forhandlingsfællesskab for familiekonsulenter, familiebehandlere, forebyggelseskonsulenter og ungekonsulenter ved Familie og Ungecentret om lokal

Læs mere

Løn og tillæg pr. 1.10.2014

Løn og tillæg pr. 1.10.2014 DANMARKS LÆRERFORENING KREDS 38 Jernbanegade 6-3300 Frederiksværk Tlf: 47 72 43 30 - Fax: 47 72 45 30 Email: 038@dlf.org HALSNÆSKREDSEN Oversigt over Løn og tillæg pr. 1.10.2014 for børnehaveklasseledere

Læs mere

Aftale om tjenestemandsansættelse af ledere på undervisningsområdet inden for Lærernes Centralorganisations forhandlingsområde

Aftale om tjenestemandsansættelse af ledere på undervisningsområdet inden for Lærernes Centralorganisations forhandlingsområde Side 1 Aftale om tjenestemandsansættelse af ledere på undervisningsområdet inden for Lærernes Centralorganisations forhandlingsområde KL Lærernes Centralorganisation Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er

Læs mere

Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere

Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere Forhåndsaftale for lærere og børnehaveklasseledere Gældende fra 01.08.17 Forhåndsaftale mellem Jammerbugt Kommune og Midtvendsyssels Lærerkreds om fastsættelse af løn for lærere og børnehaveklasseledere

Læs mere

50.02 O.15 31/2015 Side 1. Aftale om tjenestemandsansættelse af lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne

50.02 O.15 31/2015 Side 1. Aftale om tjenestemandsansættelse af lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne Side 1 Aftale om tjenestemandsansættelse af lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne KL Lærernes Centralorganisation Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle

Læs mere

Forhåndsaftale mellem BUPL Hovedstaden og Dragør kommune om lønfastsættelse af souschefer og afdelingsledere.

Forhåndsaftale mellem BUPL Hovedstaden og Dragør kommune om lønfastsættelse af souschefer og afdelingsledere. Forhåndsaftale mellem BUPL Hovedstaden og Dragør kommune om lønfastsættelse af souschefer og afdelingsledere. Kapitel 1, område og grundløn. 1. Område og grundløn Stk. 1. Aftalen gælder for personale ansat

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER for talehørelærere 1. august 2015 Reguleringsprocenten fra 1. april til 30. september 2015 er 1,305367 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin

Læs mere

Aftale for tjenestemandslignende ansat ledende personale, administrativt personale, salgspersonale og trafikstyringspersonale ved lokalbanerne

Aftale for tjenestemandslignende ansat ledende personale, administrativt personale, salgspersonale og trafikstyringspersonale ved lokalbanerne Side 1 Aftale for tjenestemandslignende ansat ledende personale, administrativt personale, salgspersonale og trafikstyringspersonale ved lokalbanerne KL HK/KOMMUNAL HK Trafik og Jernbane Indholdsfortegnelse

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER i folkeskoler 1. april 2015 Reguleringsprocenten fra 1. april 2015 er 1,305367 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt grundbeløb,

Læs mere

O.15 43/2015 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat kontorpersonale m.fl.

O.15 43/2015 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat kontorpersonale m.fl. 6.30.12 Side 1 Aftale for tjenestemandsansat kontorpersonale m.fl. KL Frederiksberg Kommunalforening Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle bestemmelser... 3 3. Personlig løn- og

Læs mere

Notat. Forhåndsaftale om funktionstillæg til tillidsrepræsentanter, fællestillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter

Notat. Forhåndsaftale om funktionstillæg til tillidsrepræsentanter, fællestillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter Notat Forhåndsaftale om funktionstillæg til tillidsrepræsentanter, fællestillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter Til gavn for arbejdspladsen og de ansatte varetager tillidsrepræsentanter, fællestillidsrepræsentanter

Læs mere

Forhåndsaftale for skoleledere m.fl.

Forhåndsaftale for skoleledere m.fl. Forhåndsaftale for skoleledere m.fl. Københavns Kommune/Børne- og Ungdomsforvaltningen SKK Skolelederforeningen Københavns Kommune Side 1 af 10 Indhold Kapitel 1. Personafgrænsning... 3 1. Hvem er omfattet...

Læs mere

FORHÅN DSAFTALE. Personale i Tønder Kommunes skolevæsen omfattet af Lov 409. Aftalen er gældende fra 1. august 2014

FORHÅN DSAFTALE. Personale i Tønder Kommunes skolevæsen omfattet af Lov 409. Aftalen er gældende fra 1. august 2014 FORHÅN DSAFTALE Personale i Tønder Kommunes skolevæsen omfattet af Lov 409 Aftalen er gældende fra 1. august 2014 Redigeret marts 2014 -- ~ Indholdsfortegnelse Aftalevilkår...... 3 Generelt... 3 Grundløn...

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER i specialskoler for børn samt PPR 1. januar 2014 Reguleringsprocenten fra 1. januar 2014 er 1,284900. Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin

Læs mere

Forhåndsaftale pr. 1. januar 2017 om. lokal løndannelse. mellem. Roskilde Kommune og BUPL. for

Forhåndsaftale pr. 1. januar 2017 om. lokal løndannelse. mellem. Roskilde Kommune og BUPL. for Forhåndsaftale pr. 1. januar 2017 om lokal løndannelse mellem Roskilde Kommune og BUPL for Områdeledere på 0-6 års-området Pædagogiske ledere i daginstitutioner på 0-6 års-området Ledere af selvejende

Læs mere

Hospitalsenheden Vest Danske Fysioterapeuter/ Ergoterapeutforeningen. Aftale om lokal løndannelse for ikke-ledende fysioterapeuter og ergoterapeuter

Hospitalsenheden Vest Danske Fysioterapeuter/ Ergoterapeutforeningen. Aftale om lokal løndannelse for ikke-ledende fysioterapeuter og ergoterapeuter Dato: 5. april 2013 Journalnr: 1-13-7-18-10 Aftale om lokal løndannelse for ikke-ledende fysioterapeuter og ergoterapeuter Aftalen gælder fra 1. april 2013 og indeholder generelle bestemmelser og følgende

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER i alm. folkeskoler 1. januar 2012 Reguleringsprocenten fra 1. januar 2012 er 1,268904 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt

Læs mere

Rammeaftale mellem Ergoterapuetforeningen/Danske Fysioterapeuter og Region Nordjylland om aflønning af ikke-ledende terapeuter.

Rammeaftale mellem Ergoterapuetforeningen/Danske Fysioterapeuter og Region Nordjylland om aflønning af ikke-ledende terapeuter. REGION NORDJYLLAND 6. februar 2009 kkd Rammeaftale mellem Ergoterapuetforeningen/Danske Fysioterapeuter og Region Nordjylland om aflønning af ikke-ledende terapeuter. Denne rammeaftale mellem Ergoterapuetforeningen/Danske

Læs mere

Professionsaftale for basisgruppen

Professionsaftale for basisgruppen Professionsaftale for basisgruppen mellem Børn og Skole og Favrskov Lærerforening kreds 137 0. Aftalegrundlag: Aftalen vedrører lokal udmøntning af Arbejdstidsaftale 08 (Aftale om arbejdstid for lærere

Læs mere

40.32 O.13 48/2013 Side 1. Aftale for tjenestemandsansatte arbejdsformænd, vejformænd, faglærte gartnerformænd m.fl.

40.32 O.13 48/2013 Side 1. Aftale for tjenestemandsansatte arbejdsformænd, vejformænd, faglærte gartnerformænd m.fl. Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte arbejdsformænd, vejformænd, faglærte gartnerformænd m.fl. KL Dansk mands ening FOA Fag og Arbejde Indholdsfortegnelse Side 1. Aftalens område... 3 2. Generelle bestemmelser...

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER i folkeskoler 1. oktober 2015 Reguleringsprocenten fra 1. oktober til 31. december 2015 er 1,311333 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER i alm. folkeskoler 1. oktober 2013 Reguleringsprocenten fra 1. oktober 2013 er 1,278546 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER for talehørelærere 1. januar 2016 Reguleringsprocenten fra 1. januar 2016 er 1,317798 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER i alm. folkeskoler 1. januar 2014 Reguleringsprocenten fra 1. januar 2014 er 1,284900 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i basis- og mesterstillinger ved de kommunale redningsberedskaber

Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i basis- og mesterstillinger ved de kommunale redningsberedskaber Side 1 Aftale for tjenestemandsansat beredskabspersonale i basis- og mesterstillinger ved de kommunale redningsberedskaber KL bundet af Offentligt Ansatte Det Kommunale Beredskabspersonales Landsforbund

Læs mere

Lokalaftaler mellem Kildebakkeskolen og BUPL-Bornholm

Lokalaftaler mellem Kildebakkeskolen og BUPL-Bornholm Lokalaftaler mellem Kildebakkeskolen og BUPL-Bornholm senest opdateret 9-6-09 1-1 INDHOLD: 1. Lønaftaler... 1-1 Generelle forhold.... 1-1 Funktionsløn... 1-1 F1. Teamkoordinator... 1-1 F2. Planlægning

Læs mere

i 01.06.00 niveau 7.500, 9.200, 11.400, 13.900 (Løntekst: pers/klin komp.) Personlige og kliniske kvalifikationer

i 01.06.00 niveau 7.500, 9.200, 11.400, 13.900 (Løntekst: pers/klin komp.) Personlige og kliniske kvalifikationer Forhåndsaftale indgået mellem Region Sjælland, Ergoterapeutforeningen Basispersonale (32.17) Omfatter Næstved, Slagelse og Nykøbing F. Sygehuse Pr. 1. april 2012 Det kliniske kerneområde Personlige og

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte tandlæger

Aftale for tjenestemandsansatte tandlæger Aftale for tjenestemandsansatte tandlæger KL De Offentlige Tandlæger Side 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle bestemmelser... 3 3. Personlig løn- og pensionsgaranti og overgangstrin/-tillæg...

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALEGRUPPER HVOR SL HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM:

FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALEGRUPPER HVOR SL HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALEGRUPPER HVOR SL HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FILADELFIA, BROMMEPARKEN OG SOCIALPÆDAGOGERNES LANDSFORBUND IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.10 Omfattet af udmøntningsgarantien

Læs mere

Lokale aftaler om løntillæg. - hvad er god praksis

Lokale aftaler om løntillæg. - hvad er god praksis Lokale aftaler om løntillæg - hvad er god praksis Maj 2012 Lokale aftaler om løntillæg Hvad er god praksis Maj 2012 Lokale aftaler om løntillæg - hvad er god praksis Udgivet maj 2012 af Moderniseringsstyrelsen

Læs mere

vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse Fag og Arbejde i henhold til overenskomst for omsorgs- og

vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse Fag og Arbejde i henhold til overenskomst for omsorgs- og pædagogmedhjælpere samt pædagogiske assistenter. Socialpædagogernes Landsforbund og FOA Nordfyns Kommunes forhndsaftaler indeholder bestemmelser omkring funktions- og kvalifikationsløn og Fag og Arbejde

Læs mere

Aftale for assistenter, mestre og driftsledere m.fl.

Aftale for assistenter, mestre og driftsledere m.fl. Side 1 Aftale for assistenter, mestre og driftsledere m.fl. KL Blik- og Rørarbejderforbundet Dansk El-bund Dansk mands ening Dansk Metal Lederne Maskinmestrenes ening Teknisk Landsforbund Indholdsfortegnelse

Læs mere

nord fyfls -(5- -r C mellem Socialpædagogernes Landsforbund og Nordfyns Kommune vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse

nord fyfls -(5- -r C mellem Socialpædagogernes Landsforbund og Nordfyns Kommune vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse hvor virkning nord fyfls mellem Socialpædagogernes Landsforbund og Nordfyns Kommune vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse.1 Indledning og indhold: Overenskomst for socialpædagoger og pædagogisk

Læs mere

op dpgninstitutioner m.v. Følger forhndsaftalen mellem Nordfyns Kommune og den faglige organisation.

op dpgninstitutioner m.v. Følger forhndsaftalen mellem Nordfyns Kommune og den faglige organisation. hvor efter blive nordfyns Forhåndsaftale mellem Socialpædagernes Landsforbund Nordfyns Kommune vedrørende aflønning efter Lokal løndannelse Overenskomst for socialpædaper ved op dpgninstitutioner m.v.

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansat personale indenfor teknisk service O.15 43/2015 Side 1

Aftale for tjenestemandsansat personale indenfor teknisk service O.15 43/2015 Side 1 Aftale for tjenestemandsansat personale indenfor teknisk service KL FOA Fag og Arbejde Fagligt Fælles bund 3F Side 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Aftalens område... 3 2. Generelle bestemmelser.... 3 3.

Læs mere

Lønpolitik Sct. Knuds Skole, Fredericia

Lønpolitik Sct. Knuds Skole, Fredericia Lønpolitik Sct. Knuds Skole, Fredericia Decentral løn Det nye lønsystem skaber grundlag for en mere målrettet og fleksibel løndannelse, der kan understøtte skolens mål og værdier i sammenhæng med skolens

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR IKKE-LEDENDE PERSONALE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG ERGOTERAPEUTFORENINGEN/ DANSKE FYSIOTERAPEUTER

FORHÅNDSAFTALE FOR IKKE-LEDENDE PERSONALE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG ERGOTERAPEUTFORENINGEN/ DANSKE FYSIOTERAPEUTER HÅNDSAFTALE IKKE-LEDENDE PERSONALE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG ERGOTERAPEUTENINGEN/ DANSKE FYSIOTERAPEUTER IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.09 Omfattet af udmøntningsgarantien pr. 01.04.09 Alt indføjet med

Læs mere

Forhåndsaftale mellem Dragør Kommune og BUPL Hovedstaden om løn til fællesledere, institutionsledere og pædagogiske ledere

Forhåndsaftale mellem Dragør Kommune og BUPL Hovedstaden om løn til fællesledere, institutionsledere og pædagogiske ledere Forhåndsaftale mellem Dragør Kommune og BUPL Hovedstaden om løn til fællesledere, institutionsledere og pædagogiske ledere Formateret: Venstre: 1,9 cm, Højre: 2,25 cm, Top: 2,5 cm, Bund: 2,25 cm, Skjul

Læs mere

LØNNINGER i folkeskoler 1. april Reguleringsprocenten på 1, fra 1. januar 2016 er stadig gældende.

LØNNINGER i folkeskoler 1. april Reguleringsprocenten på 1, fra 1. januar 2016 er stadig gældende. LØNNINGER i folkeskoler 1. april 2016 Reguleringsprocenten på 1,317798 fra 1. januar 2016 er stadig gældende. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S

Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S KL FOA - Fag og Arbejde Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet...3 2. Løn...3 3. Grundløn...3

Læs mere

30.32 O.15 31/2015 Side 1. Aftale for tjenestemandsansatte socialrådgivere og socialformidlere

30.32 O.15 31/2015 Side 1. Aftale for tjenestemandsansatte socialrådgivere og socialformidlere Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte socialrådgivere og socialformidlere KL Dansk Socialrådgiverforening HK/KOMMUNAL Side 2 Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle bestemmelser...

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER på UiU 1. oktober 2014 Reguleringsprocenten fra 1. oktober 2014 er 1,292955 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt grundbeløb,

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER på UiU 1. april 2015 Reguleringsprocenten fra 1. april 2015 er 1,305367 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt grundbeløb,

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte tandlæger

Aftale for tjenestemandsansatte tandlæger Aftale for tjenestemandsansatte tandlæger KL De Offentlige Tandlæger Side 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle bestemmelser... 3 3. Personlig løn- og pensionsgaranti og overgangstrin/-tillæg...

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S

Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S MOVIA Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S KL FOA - Fag og Arbejde Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Løn... 3 3.

Læs mere

Aftale om udmøntning af Lokal Løn for pædagoger på BUPL s område i fritids og ungdomsklubber Børne- og Fritidsforvaltning indgået mellem BUPL

Aftale om udmøntning af Lokal Løn for pædagoger på BUPL s område i fritids og ungdomsklubber Børne- og Fritidsforvaltning indgået mellem BUPL Aftale om udmøntning af Lokal Løn for pædagoger på BUPL s område i fritids og ungdomsklubber Børne- og Fritidsforvaltning indgået mellem BUPL Nordsjælland og Lyngby-Taarbæk Kommune Gældende pr. 1. juni

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR KONSTRUKTØRER I VEJLE AMT.

FORHÅNDSAFTALE FOR KONSTRUKTØRER I VEJLE AMT. VEJLE AMT Løn- og personaleafdelingen. OK 99 FORHÅNDSAFTALE FOR KONSTRUKTØRER I VEJLE AMT. INDLEDNING. Der er afholdt forhandling den 11. november 1999 og den 13. december 1999 mellem Konstruktørforeningen

Læs mere

50.66 O.15 45/2015 Side 1. Aftale om tjenestemandsansættelse af ledere i ungdomsskolen

50.66 O.15 45/2015 Side 1. Aftale om tjenestemandsansættelse af ledere i ungdomsskolen Side 1 Aftale om tjenestemandsansættelse af ledere i ungdomsskolen KL LU - Landsforeningen af Ungdomsskoleledere Indholdsfortegnelse Side 50.66 Side 2 Kapitel 1. Indledning... 3 1. Aftalens område... 3

Læs mere

Forhåndsaftale mellem BUPL Hovedstaden og Dragør kommune om lønfastsættelse af pædagoger, støttepædagoger og ikke uddannede klubassistenter.

Forhåndsaftale mellem BUPL Hovedstaden og Dragør kommune om lønfastsættelse af pædagoger, støttepædagoger og ikke uddannede klubassistenter. Forhåndsaftale mellem BUPL Hovedstaden og Dragør kommune om lønfastsættelse af pædagoger, støttepædagoger og ikke uddannede klubassistenter. Kapitel 1, område 1 Område og grundløn Stk.1. Aftalen gælder

Læs mere

FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK

FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.09 Omfattet af udmøntningsgarantien pr. 01.04.09 Alt indføjet med kursivskrift

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER på CSV 1. april 2015 Reguleringsprocenten fra 1. april 2015 er 1,305367 Nyansatte og nyuddannede lærere har fra 1. april 2010 et lønforløb med starttrin på trin 33+3000 kr. i årligt grundbeløb,

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK

FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.10 Omfattet af udmøntningsgarantien pr. 01.04.10 Alt indføjet med kursivskrift

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte kedel-, maskin- og motorpassere i Københavns Kommune O.15 43/2015 Side 1

Aftale for tjenestemandsansatte kedel-, maskin- og motorpassere i Københavns Kommune O.15 43/2015 Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte kedel-, maskin- og motorpassere i Københavns Kommune KL FOA Fag og Arbejde Side 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle bestemmelser.... 3 3. Pension

Læs mere

Stensnæsskolen. Rammebetingelser. Elever der modtager specialpædagogisk bistand 3

Stensnæsskolen. Rammebetingelser. Elever der modtager specialpædagogisk bistand 3 Rammebetingelser Elevtal i normalklasser: klasser 1 elever 2 Gennemsnitlig klassekvotient Elever der modtager specialpædagogisk bistand 3 Elever der modtager undervisning i dansk som andetsprog 4 Elever

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALE HVOR FORENINGEN AF YNGRE LÆGER HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG FORENINGEN AF YNGRE LÆGER

FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALE HVOR FORENINGEN AF YNGRE LÆGER HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG FORENINGEN AF YNGRE LÆGER FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALE HVOR FORENINGEN AF YNGRE LÆGER HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG FORENINGEN AF YNGRE LÆGER IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.10 Omfattet af udmøntningsgarantien

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR SOCIAL - OG SUNDHEDSPERSONALE I VEJLE AMT.

FORHÅNDSAFTALE FOR SOCIAL - OG SUNDHEDSPERSONALE I VEJLE AMT. Dato: 28.11.2005 J.nr.: 1.2-36 FORHÅNDSAFTALE FOR SOCIAL - OG SUNDHEDSPERSONALE I VEJLE AMT. Social- og sundhedspersonale ansat på somatiske afdelinger på sygehusene i Vejle Amt. Forhandling afholdt den

Læs mere

Forhåndsaftale mellem Vejle Kommune og PFF. for pædagogisk personaje der ansættes inden for det forebyggende. og dagbehandlende område NIS 69.

Forhåndsaftale mellem Vejle Kommune og PFF. for pædagogisk personaje der ansættes inden for det forebyggende. og dagbehandlende område NIS 69. 1. Aftaleområde Gældende fra 1.12. 2017 NIS 69.21 og dagbehandlende område for pædagogisk personaje der ansættes inden for det forebyggende Side 1 af5 opsigelsesva rsel, behandles efter overenskomstens

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR TEKNISKE DESIGNE- RE/BYGGETEKNIKERE/BAC.SCIENT.CONS. i konservering m.fl. I VEJLE AMT.

FORHÅNDSAFTALE FOR TEKNISKE DESIGNE- RE/BYGGETEKNIKERE/BAC.SCIENT.CONS. i konservering m.fl. I VEJLE AMT. VEJLE AMT Løn- og personaleafdelingen. OK 02 FORHÅNDSAFTALE FOR TEKNISKE DESIGNE- RE/BYGGETEKNIKERE/BAC.SCIENT.CONS. i konservering m.fl. I VEJLE AMT. INDLEDNING. Der er afholdt forhandling den 25.september

Læs mere

Regionsdækkende forhåndsaftale

Regionsdækkende forhåndsaftale Regionsdækkende forhåndsaftale mellem Region Midtjylland og HK / Kommunal for Kontorpersonale 2007 Område Nærværende forhåndsaftale gælder for såvel medarbejdere, der ansættes ved Region Midtjylland fra

Læs mere

50.02 O.13 29/2013 Side 1. Forlængelse af aftale om tjenestemandsansættelse af lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning

50.02 O.13 29/2013 Side 1. Forlængelse af aftale om tjenestemandsansættelse af lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning Side 1 Forlængelse af aftale om tjenestemandsansættelse af lærere m.fl. i folkeskolen og ved specialundervisning for voksne Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Generelle bestemmelser...

Læs mere

Forhåndsaftale. for. Socialrådgivere. ansat i. Region Midtjylland

Forhåndsaftale. for. Socialrådgivere. ansat i. Region Midtjylland Forhåndsaftale for Socialrådgivere ansat i Region Midtjylland 2008-2011 Dækningsområde Nærværende forhåndsaftale gælder for socialrådgivere der er omfattet af overenskomsten/aftalen mellem Danske Regioner

Læs mere

Prøveaftale for skoleåret 2016/17 vejledning (bilag til Silkeborgaftalen af 7. marts 2016)

Prøveaftale for skoleåret 2016/17 vejledning (bilag til Silkeborgaftalen af 7. marts 2016) 1. maj 2016 Prøveaftale for skoleåret 2016/17 vejledning (bilag til Silkeborgaftalen af 7. marts 2016) Prøveafvikling... 1 Administrativ vejledning... 1 Eksempel... 2 Folkeskolens 9. klasseprøver (FP9)

Læs mere

Nyansat - og hvad så? september 2014

Nyansat - og hvad så? september 2014 Nyansat - og hvad så? september 2014 Velkommen i folkeskolen! Som nyansat kan det i starten være vanskeligt at danne sig et overblik over de mange spilleregler, der gælder for overenskomstansatte lærere,

Læs mere

Forlængelse af aftale om tjenestemandsansættelse af ledere på undervisningsområdet inden for Lærernes Centralorganisations forhandlingsområde

Forlængelse af aftale om tjenestemandsansættelse af ledere på undervisningsområdet inden for Lærernes Centralorganisations forhandlingsområde Side 1 Forlængelse af aftale om tjenestemandsansættelse af ledere på undervisningsområdet inden for Lærernes Centralorganisations forhandlingsområde Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2.

Læs mere

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse.

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse. LØNNINGER i folkeskoler 1. april 2018 Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1,361675. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse.

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse. LØNNINGER i folkeskoler 1. oktober 2018 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2018 på 1,377253. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse.

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse. LØNNINGER i folkeskoler 1. oktober 2016 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2016 på 1,329131. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse.

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse. LØNNINGER i folkeskoler 1. januar 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. januar 2017 på 1,344646. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse.

For lærere på Ny Løn er der to lønforløb, ét for lærere med en læreruddannelse og ét for lærere uden læreruddannelse. LØNNINGER i folkeskoler 1. oktober 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1,346860. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

Styrelsen for It og Læring. Generel vejledning til skolerne

Styrelsen for It og Læring. Generel vejledning til skolerne Styrelsen for It og Læring Generel vejledning til skolerne Undersøgelse af kompetencedækning i folkeskolen 2016 Side 2 af 8 Indhold GENERELLE PRAKTISKE OPLYSNINGER:... 3 Baggrund for undersøgelsen... 3

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER ved CSV pr. 1. januar 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. januar 2017 på 1,344646. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer.

For at være på Personlig Ordning er kravet, at man 31. marts 2000 havde mindst 8 års erfaring som lærer. LØNNINGER ved CSV pr. 1. oktober 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1,346860. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

LØNNINGER ved CSV pr. 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1,

LØNNINGER ved CSV pr. 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1, LØNNINGER ved CSV pr. 1. april 2018 Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2018 på 1,361675. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte musikskoleledere. 51.02 O.08 39/2008 Side 1

Aftale for tjenestemandsansatte musikskoleledere. 51.02 O.08 39/2008 Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte musikskoleledere KL Fællesudvalget for Musikundervisere inden for Musikskoleområdet (FMM) Side 1 Indholdsfortegnelse Side Side 2 Kapitel 1. Personafgrænsning... 3 1. Hvem

Læs mere

50.22 O.13 47/2013 Side 1. Forlængelse af aftale om vilkår for varetagelse af praktikopgaver i uddannelsen til lærer i folkeskolen

50.22 O.13 47/2013 Side 1. Forlængelse af aftale om vilkår for varetagelse af praktikopgaver i uddannelsen til lærer i folkeskolen Side 1 Forlængelse af aftale om vilkår for varetagelse af praktikopgaver i uddannelsen til lærer i folkeskolen Indholdsfortegnelse Side 50.22 Side 2 Indledning... 3 1. Hvem er omfattet... 4 2. Generelle

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRER I VEJLE AMT. Lægesekretærer, ikke-uddannede lægesekretærer og ledende lægesekretærer ansat under Vejle Amt.

FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRER I VEJLE AMT. Lægesekretærer, ikke-uddannede lægesekretærer og ledende lægesekretærer ansat under Vejle Amt. Dato: 12.11.02 J.nr.: 1-2-38-02 Initialer: JDP/prolgsk02-1 FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRER I VEJLE AMT. Lægesekretærer, ikke-uddannede lægesekretærer og ledende lægesekretærer ansat under Vejle Amt.

Læs mere

Aftale for håndværkere og IT-supportere m.fl.

Aftale for håndværkere og IT-supportere m.fl. XX/2018 Side 1 Aftale for håndværkere og IT-supportere m.fl. KL Blik- og Rørarbejderforbundet Dansk El-bund Dansk Metal Fagligt Fælles bund 3F FOA Fag og Arbejde Fødevareforbundet NNF Malerforbundet i

Læs mere

Socialpædagogerne Lillebælt NIS 69.01

Socialpædagogerne Lillebælt NIS 69.01 1. Aftaleområde Gældende fra 1.4. 2015 NIS 69.01 for centerledere i Handicap Drift, Velfærdsfotvaltningen Side i af5 tidspunkt, hvor pågældende ikke længere varetager funktionen, duelle opsigelsesvarsel,

Læs mere

LØNNINGER ved UiU 1. januar Reguleringsprocenten er pr. 1. januar 2017 på 1,

LØNNINGER ved UiU 1. januar Reguleringsprocenten er pr. 1. januar 2017 på 1, LØNNINGER ved UiU 1. januar 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. januar 2017 på 1,344646. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

LØNNINGER ved UiU 1. oktober Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1,

LØNNINGER ved UiU 1. oktober Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1, LØNNINGER ved UiU 1. oktober 2017 Reguleringsprocenten er pr. 1. oktober 2017 på 1,346860. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem,

Læs mere

LØNNINGER ved UiU 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2019 på 1,

LØNNINGER ved UiU 1. april Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2019 på 1, LØNNINGER ved UiU 1. april 2019 Reguleringsprocenten er pr. 1. april 2019 på 1,377253. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket lønsystem, der

Læs mere

33.02 O.13 51/2013 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat personale i basis- og mesterstillinger ved de kommunale redningsberedskaber

33.02 O.13 51/2013 Side 1. Aftale for tjenestemandsansat personale i basis- og mesterstillinger ved de kommunale redningsberedskaber Side 1 Aftale for tjenestemandsansat personale i basis- og mesterstillinger ved de kommunale redningsberedskaber KL FOA Fag og Arbejde Det Offentlige Beredskabs Landsforbund Indholdsfortegnelse Side 1.

Læs mere

BLF-tema. Lønseddel. Læs din

BLF-tema. Lønseddel. Læs din Bornholms Lærerforening BLF-tema Læs din Lønseddel I denne folder kan du læse om, hvordan du læser din lønseddel. Bl.a. forklaringer på, hvad din løn består af, og hvad de enkelte punkter betyder. September

Læs mere

LØNNINGER ved UiU 1. april Reguleringsprocenten på 1, fra 1. januar 2016 er stadig gældende.

LØNNINGER ved UiU 1. april Reguleringsprocenten på 1, fra 1. januar 2016 er stadig gældende. LØNNINGER ved UiU 1. april 2016 Reguleringsprocenten på 1,317798 fra 1. januar 2016 er stadig gældende. Du kan nedenfor læse om, hvad du skal have i løn. Lønnen for den enkelte vil være afhængig af hvilket

Læs mere