1. Generelle orienteringer: Birte Passer og Leo Andersen deltager i Danske Ældreråds formands- /næstformandsmøde den 3. september 2014 i Allerød.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Generelle orienteringer: Birte Passer og Leo Andersen deltager i Danske Ældreråds formands- /næstformandsmøde den 3. september 2014 i Allerød."

Transkript

1 Published on ( Hjem > kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte Kramhøft - Deltog Gert Leif Gyldvig - Deltog Gudrun Petersen - Deltog Susanne Hjelmqvist - Deltog Tonny Rönnborg - Deltog Lars Wildt (afsnitsleder for Pleje og Rehabilitering) - Deltog Tina Lose Jensen - Deltog Åben dagsorden Punkt 1 Godkendelse af dagsorden 1. Dagsordenen drøftes og efterfølgende godkendes. en godkendt Punkt 2 Meddelelser 1. Generelle orienteringer: Birte Passer og Leo Andersen deltager i Danske Ældreråds formands- /næstformandsmøde den 3. september 2014 i Allerød. Danske Ældreråd afholder en temadag om kommunal økonomi den 8. oktober Alle medlemmer af, på nær Gudrun Petersen, er tilmeldt. Birte Passer har talt med Ældre Sagen og Senioridrætten om muligheden for afholdelse

2 af en fælles temadag her i efteråret Afventer endelig tilbagemelding. Forslag til emner til temadagen kan mailes til Birte Passer hurtigst muligt. Leo Andersen har talt med Anne Marie Appelgren, som er formand for Handicaprådet, om afholdelse af et fællesmøde. Indtil videre er datoen den 19. november 2014 aftalt. Leo Andersen og Anne Marie Appelgren mødes og udarbejder forslag til en dagsorden. 2. Orientering fra diverse møder: Der var ingen møder at referere fra. Taget til efterretning Punkt 3 Orientering fra Pleje og Rehabilitering Afsnitsleder Lars Wildt giver en kort orientering fra Center for Social og Sundhed, Pleje og Rehabilitering. Lars Wildt fratræder sin stilling med udgangen af august, da han har fået nyt job som leder af OK Fondens hovedkontor. Inge Kristensen, leder af Center for Social og Sundhed, vil så vidt muligt deltage i s møder, indtil en ny leder for Pleje og Rehabilitering er ansat. Der er en del fokus på Sønderhaven. Lederen Susanne Schjølin er indtil videre sygemeldt indtil starten af Bodil Rahbek er konstitueret leder. Lars Wildt og Eva Borg, leder af Handicap og Psykiatri, deltager i ledermøderne på Sønderhaven. Et eksternt konsulentfirma er ved at evaluere hjemmeplejen i Ballerup Kommune. Der kommer en rapport en gang i efteråret Social- og Sundhedsudvalget modtager stadig en månedlig status på, hvordan det går i Hjemmeplejen. Der har været lidt klager hen over sommeren i forhold til Køkken Ballerup. Der er nu ansat personale i caféerne, så der kan komme mere fokus på aktiviteterne i dette område. Social- og Sundhedsudvalget modtager hver måned en status på hvordan det går i Køkken Ballerup. På kommende møde i Social og sundhedsudvalget den 2. september 2014, vil Center for Social og sundhed ligge en sag op vedrørende beslutning om udarbejdelse af en ekstern evaluering af Køkken Ballerup. Evalueringen vil kunne iværksættes medio september Konsulentfirmaet vil bl.a. skulle undersøge kvalitet, kvantitet, leveringssikkerhed, arbejdsmængde i køkkenerne, personaletrivsel og den samlede cafédrift. Den endelige evalueringsrapport vil efterfølgende blive fremlagt i Social- og Sundhedsudvalget. Der skal udarbejdes en ny ansøgning til Ældrepuljen gældende for I den forbindelse er nu blevet indkaldt til et fællesmøde med Social- og Sundhedsudvalget den 2.

3 september, kl Taget til efterretning Punkt 4 Ældrepuljen 2015 Sagsfremstilling Der er nu åbnet op for ansøgning til Ældrepuljen I Ballerup Kommune udarbejdes i august 2014 oplæg til ny ansøgning med budget. Oplægget udsendes til Social- og Sundhedsudvalget og i slutningen af august Fredag den 5. september 2014 er der indkaldt til et fællesmøde mellem Social- og Sundhedsudvalget og, hvor oplægget skal drøftes. Den endelige ansøgning med budget skal være færdiggjort, således at den kan indsendes til Puljestyrelsen den 24. september Økonomiske konsekvenser og finansiering Ingen økonomiske konsekvenser Bilag 0 bilag en træffes af 1. Det prioriteres, hvilke indsatser der ønskes at drøftet med Social- og Sundhedsudvalgt i forbindelse med Ældrepuljen 2015.

4 en godkendt med følgende bemærkninger: Konsulent Trine Rosdahl, fra Center for Social og Sundhed ved afdelingen Support og Udvikling, deltog under dette punkt og gav en kort orientering om genansøgningen til Ældrepuljen for Ballerup Kommune kan søge om 9,3 mio. kr. Social- og Sundhedsudvalget har besluttet, at indsatsområderne i 2014 skal videreføres i ansøgningen for Der kan dog være behov for at op- og nedjustere nogle af indsatsområderne. Der vil blive udsendt et oplæg til inden mødet med Social- og Sundhedsudvalget den 2. september Punkt 5 Status vedrørende Køkken Ballerup Sagsfremstilling Lise Teller, leder af Køkken Ballerup, kommer og giver en kort status vedrørende Køkken Ballerup. Lise Teller deltager i mødet kl Økonomiske konsekvenser og finansiering Ingen økonomiske konsekvenser Bilag 0 bilag en træffes af 1. tager orienteringen om Køkken Ballerup til efterretning. Taget til efterretning med følgende bemærkning:

5 ønsker ny orientering, når evalueringsrapporten fra det eksterne konsulentfirma foreligger. Punkt 6 Samlet redegørelse over tilsyn på plejecentrene i 2013 Sagsfremstilling Der foreligger nu en samlet redegørelse over tilsynene på plejecentrene i 2013 foretaget af konsulentfirmaet Connector A/S samt Sundhedsstyrelsen ved Embedslægeinstitutionen Øst. Helt overordnet kan det konkluderes, at tilsynene har givet anledning til ganske få bemærkninger. Generelt har de sundhedsfaglige forhold været tilfredsstillende, og de leverede ydelser ligger indenfor rammerne af Ballerup Kommunes overordnede serviceniveau. De uanmeldte tilsynsbesøg fra konsulentfirmaet blev gennemført med fokus på følgende områder: Personlig pleje Den leverede personlige pleje ligger generelt indenfor rammerne af Ballerup Kommunes overordnede serviceniveau. På Plejecenter Egely har tilsynet fremsat få mindre væsentlige bemærkninger som følge af en fejl i medicingivningen hos en enkelt beboer. Praktisk hjælp rengøring Tilsynet har generelt ingen bemærkninger til dette fokusområde. Praktisk hjælp tøjvask Tilsynet har generelt ingen bemærkninger til dette fokusområde. Ernæring På fem af plejecentrene har tilsynet ingen bemærkninger. På Plejecenter Egely har tilsynet fremsat få, mindre væsentlige bemærkninger, fordi nogle af beboerne klager over, at de savner duften af mad, samt at personalet er for længe om at servere maden. På Plejecenter Rosenhaven har tilsynet fremsat enkelte, væsentlige bemærkninger, fordi halvdelen af de

6 interviewede borgere udtrykker kritik i forhold til kvaliteten af maden. Trivsel og socialt miljø Tilsynet har generelt ingen bemærkninger til dette fokusområde, kun på Plejecenter Egely har tilsynet fremsat flere, væsentlige bemærkninger, fordi beboerne meget markant giver udtryk for, at personalet har travlt, og derfor er længe om at komme, når der bliver ringet efter hjælp. Aktiviteter Tilsynet har generelt ingen bemærkninger til dette fokusområde. På Plejecenter Rosenhaven har tilsynet fremsat få, mindre væsentlige bemærkninger, idet en beboer giver udtryk for, at hverdagsaktiviteterne primært er rettet mod de demente beboere - og det er for kedeligt. På Plejecenter Sønderhaven har tilsynet fremsat enkelte, væsentlige bemærkninger som følge af beboerne, medarbejderne og tilsynets vurdering af, at der er behov for mere fokus på hverdagsaktiviteter for beboerne. Faglige kompetencer og kvalitetsudvikling Tilsynet har generelt ingen bemærkninger til dette fokusområde. Faglig kvalitetssikring; dokumentation Tilsynet har generelt ingen bemærkninger til dette fokusområde. På Plejecenter Lindehaven har tilsynet fremsat få, mindre væsentlige bemærkninger som følge af manglende plejeplaner for to borgere på henholdsvis korttids- og genoptræningsplads. Samarbejde og koordination med tilstødende ydelsesområder Tilsynet har generelt ingen bemærkninger til dette fokusområde. I 2013 gennemførte Embedslægeinstitutionen Øst uanmeldte tilsynsbesøg på plejecentrene Sønderhaven, Lindehaven, Rosenhaven, Lundehaven og Toftehaven og har følgende overordnede konklusion: Der blev fundet fejl og mangler på alle fem plejecentre. På Plejecenter Rosenhaven indebar fejl og mangler meget ringe risiko for patientsikkerheden. På plejecentrene Lundehaven og Toftehaven indebar fejl og mangler patientsikkerhedsmæssige risici. På Lindehaven og Sønderhaven blev der fundet alvorlige fejl og mangler.

7 På plejecentrene Rosenhaven, Lundehaven og Toftehaven var der fulgt op på Embedslægeinstitutionens krav fra 2012, mens der på Plejecenter Lindehaven kun var fulgt delvist op på kravene. På Plejecenter Rosenhaven var der så få fejl og mangler, at der ikke skal være tilsyn i Økonomiske konsekvenser og finansiering Ingen økonomiske konsekvenser Bilag 1 bilag en træffes af 1. Redegørelsen om tilsyn på plejecentrene 2013 tages til efterretning. Taget til efterretning med denne bemærkning: På baggrund af de nyligt offentliggjorte kritiske bemærkninger i Embedslægeinstitutionens tilsynsrapporter for plejecentrene Egely, Toftehaven og Kirstinehaven 2014 anbefaler, at de sundhedsfaglige tilsyn fremover systematisk sker én gang årligt. Punkt 7 Rapport fra uanmeldt tilsynsbesøg på Plejecenter Kirstinehaven Sagsfremstilling Sundhedsstyrelsen foretager årlige tilsyn med de sundhedsfaglige forhold på landets plejehjem/-centre. Tilsynet varetages af Sundhedsstyrelsens embedslægeinstitutioner. Formålet med tilsynet er at medvirke til at forbedre den sundhedsmæssige indsats over for de svage ældre på landets plejehjem/-centre.

8 Sundhedsstyrelsen vurderer den sundhedsmæssige indsats ved at se på den sygeplejefaglige dokumentation og medicinhåndteringen hos tilfældigt udvalgte beboere med komplekse plejebehov. Der bliver foretaget interviews med beboere, ledelse og personale i forbindelse med tilsynet, som indgår i den samlede vurdering af plejehjemmet/-centret. Tilsynene er uanmeldte og efter hvert tilsynsbesøg udarbejdes en rapport. Hvis tilsynet konstaterer fejl og mangler på et plejecenter, skal plejecentret fremsende en handleplan til Sundhedsstyrelsen og være ansvarlig for, at de konstaterede fejl og mangler rettes. Sundhedsstyrelsen ved Embedslægeinstitutionen Øst har været på uanmeldt tilsynsbesøg på Plejecenter Kirstinehaven den 3. juni Der foreligger nu en rapport fra dette tilsynsbesøg. Økonomiske konsekvenser og finansiering Ingen økonomiske konsekvenser Bilag 1 bilag en træffes af 1. Rapporten fra uanmeldt tilsynsbesøg på Plejecenter Kirstinehaven drøftes og tages til efterretning. Taget til efterretning med disse bemærkninger: finder rapporten uacceptabel og understreger, at Sundhedsstyrelsens regler altid skal følges. Endvidere ønsker en redegørelse fra Social- og Sundhedsudvalget om, hvorvidt de nødvendige faglige og ledelsesmæssige kompetencer er tilstede på de enkelte plejecentre.

9 Punkt 8 s hjemmeside en træffes af A. Relevante emner til offentliggørelse på s hjemmeside drøftes. Sagen blev drøftet. Meget af det der står på hjemmesiden er overflødigt og uaktuelt, derfor nedlægges hjemmesiden med udgangen af Der orienteres om dette i De 4 Årstider og læserne henvises samtidig til at benytte Ballerup Kommunes hjemmeside. Punkt 9 Status på digitaliseringen Sagsfremstilling følger forberedelserne til den kommende digitalisering tæt og har besluttet, at det skal være et fast punkt på dagsordenen, så de løbende kan holdes ajour og drøfte udviklingen på området. På s møde den 18. marts 2014 orienterede Hanne Bahnsen og Heidi Bebe fra Center for Beskæftigelse og Borgerservice om status på digitaliseringen og deltager igen på s møde den 21. oktober Økonomiske konsekvenser og finansiering Ingen økonomiske konsekvenser Bilag 0 bilag

10 en træffes af 1. Status på digitaliseringen drøftes. Sagen blev drøftet Punkt 10 Eventuelt Der stiles mod at afholde et fællesmøde med plejecenterlederne i efteråret Taget til efterretning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-03-2014-18-03-2014 18.03.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-10-2014-21-10-2014 21.10.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-09-2014-16-09-2014 16.09.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 14-11-2017-14-11-2017 14.11.2017 kl. 09:00 Mødecenter A, Lokale 4 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 21-01-2014-21-01-2014 21.01.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 15 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Seniorrådet

Seniorrådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-02-2016-16-02-2016 16.02.2016 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-04-2015-21-04-2015 21.04.2015 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-04-2017-18-04-2017 18.04.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-06-2017-13-06-2017 13.06.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 24-10-2017-24-10-2017 24.10.2017 kl. 09:00 Mødelokale ved direktionen. (Mødes i receptionen og følges ad til mødelokalet). Deltagere Birte Passer

Læs mere

Seniorrådet

Seniorrådet Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 11-11-2014-11-11-2014 11.11.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Seniorrådet - 23-08-2016 Seniorrådet - 23-08-2016 23.08.2016 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 17-01-2017-17-01-2017 17.01.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Punkt 3 Orientering fra Center for Social og Sundhed

Punkt 3 Orientering fra Center for Social og Sundhed Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-12-2016-13-12-2016 13.12.2016 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer Leo Andersen Birte Kramhøft Gert

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Seniorrådet - 22-08-2017 Seniorrådet - 22-08-2017 22.08.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 12-12-2017-12-12-2017 12.12.2017 kl. 09:00 Mødelokale ved direktionen på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejecenter Åbrinken Adresse: Gl. Banevej 8, 7470 Karup J Kommune: Viborg Leder: Mette Bergkvist Telefon: 87 87 63 90 E-post: sikkerjob-velfaerd@viborg.dk Dato for ordinært

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-10-2016-18-10-2016 18.10.2016 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Seniorrådet - 16-05-2017 Seniorrådet - 16-05-2017 16.05.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo

Læs mere

Punkt 1 Rundvisning på Plejecenter Sønderhaven i Måløv

Punkt 1 Rundvisning på Plejecenter Sønderhaven i Måløv Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-08-2018-21-08-2018 21.08.2018 kl. 09:00 Plejecenter Sønderhaven, Søndergårds Allé 100 i Måløv Deltagere Annette Ankler - Deltog Henning Broman

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem: Ballerup Kommune og Connector. Tilsyn 2014: Personlig pleje og praktisk hjælp Træning Plejecentre

Samarbejdsaftale. mellem: Ballerup Kommune og Connector. Tilsyn 2014: Personlig pleje og praktisk hjælp Træning Plejecentre Samarbejdsaftale mellem: Ballerup Kommune og Connector Tilsyn 2014: Personlig pleje og praktisk hjælp Træning Plejecentre 1 Indholdsfortegnelse 1. Aftalens formål og omfang 2 1.1 Tilsyn med leverandører

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig BAKKEGÅRDEN OMSORGSCENTER Adresse: Bakkegården 1, 4534 Hørve Kommune: Odsherred Leder: Centerleder Stine Tougaard Telefon: 59665347 / 29135615 E-post: stith@odsherred.dk

Læs mere

Ældreområdet Årsrapport for kvalitetstilsyn Plejecentre

Ældreområdet Årsrapport for kvalitetstilsyn Plejecentre Ældreområdet Årsrapport for kvalitetstilsyn 2014 Plejecentre Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Sammenfatning af kvalitetstilsyn på plejecentre/plejeboliger i 2014... 5 Plejecenter

Læs mere

Ældreområdet Årsrapport for kvalitetstilsyn Plejecentre

Ældreområdet Årsrapport for kvalitetstilsyn Plejecentre Ældreområdet Årsrapport for kvalitetstilsyn 2016 Plejecentre Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Indledning...3 Sammenfatning af kvalitetstilsyn på plejecentre/plejeboliger i 2016...5 Plejecenter

Læs mere

Punkt 1 Rundvisning på Plejecenter Kirstinehaven i Ballerup

Punkt 1 Rundvisning på Plejecenter Kirstinehaven i Ballerup Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-09-2018-18-09-2018 18.09.2018 kl. 09:00 Plejecenter Kirstinehaven, Kirstinelundsvej 12 i Ballerup Deltagere Annette Ankler - Deltog Birte Kramhøft

Læs mere

Ældrerådet. Beslutningsprotokol

Ældrerådet. Beslutningsprotokol Ældrerådet Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2011 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 9:00-11:00 Tage Enevoldsen, Formand Karen Nielsen Solveig Skovrider Eriksen Inger Bøgh Pedersen John Heilemann

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Foreløbig

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Foreløbig Opfølgende tilsynsrapport 2015 Foreløbig Plejecenter Øst, Møllevang Adresse: Ørnevej 50, 4370 Store Merløse Kommune: Holbæk Leder: Susan Andreasen Telefon: 72 36 14 31 E-post: susan@holb.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2016

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Opfølgende tilsynsrapport 2016 Birkelund Plejecenter Adresse: Rousthøjs Alle 7, 7130 Juelsminde Kommune: Hedensted Leder: Jette Roost Telefon: 75 69 31 33 E-post: sikkerpost@hedensted.dk Dato for ordinært

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejecenter Øst, Tølløse Adresse: Tølløsevej 46, 4340 Tølløse Kommune: Holbæk Leder: Helen Mortensen Telefon: 72 36 53 83 E-post: helmor@holb.dk Dato for ordinært tilsyn:

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Nørager Ældrecenter Adresse: Anlægsvej 10, 9610 Nørager Kommune: Rebild Leder: Tanja Danmark Telefon: 99 88 85 10 E-post: sikkerpost@rebild.dk Dato for ordinært tilsyn: 03.

Læs mere

Referat. Mødedato: 25. august n, Fabriksvej 12, 6270 Tønder. Starttidspunkt for møde: 15:30. Fraværende: Tønder Kommune Handicaprådet

Referat. Mødedato: 25. august n, Fabriksvej 12, 6270 Tønder. Starttidspunkt for møde: 15:30. Fraværende: Tønder Kommune Handicaprådet Mødedato: 25. august 2015 Mødelokale: Hjælpemiddelcentrale n, Fabriksvej 12, 6270 Tønder Starttidspunkt for møde: 15:30 Fraværende: Poul Erik Kjær, Lisbeth Bang Pedersen og Jette Moshage ved afbud 25.

Læs mere

!"# "#$ $ %"#%& '()*# +,#& -./ /000 " 1/!2% 34 %$#%% " # #$,% %/5#" 6# /7 8# /$ -%& #$ #

!# #$ $ %#%& '()*# +,#& -./ /000  1/!2% 34 %$#%%  # #$,% %/5# 6# /7 8# /$ -%& #$ # !"# "#$ $ %"#%& '()*# +,#& -./ /000 " 1/!2% 34 %$#%% " # #$,% %/5#" 6/ 6# /7 8# /$ -%& #$ # 9!" # $ %!" # " " &!" #' $!" #" (!" #) & * + 84%&%#%$!: Ifølge Sundhedsloven 219, stk. 1 og 2 og lovbekendtgørelse

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet 4. marts 2019 Side 1. Mødedato: 4. marts 2019 Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 10:30 Mødested: R-428 Fraværende: Lene Smidstrup og Mogens

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 20. maj 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 20. maj 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 20. maj 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, K2 Indholdsfortegnelse 028. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 20. maj 2010 53 029. Ældrerådets

Læs mere

Evaluering af ledelse og ledelsesbehov Plejecentrene

Evaluering af ledelse og ledelsesbehov Plejecentrene Evaluering af ledelse og ledelsesbehov Plejecentrene Center for Social & Sundhed Pleje og Omsorg Ballerup Kommune Rådhuset Hold-an Vej 7 DK-2750 Ballerup www.ballerup.dk Dato: 18. september 2017 NOTAT

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lov om Social Service 151 Kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem. Formålet

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Foreløbig

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Foreløbig Opfølgende tilsynsrapport 2016 Foreløbig Plejecentret Arresø - Afdeling Løvdalen Adresse: Karlsgavevej 1, 3300 Frederiksværk Kommune: Halsnæs Leder: Centerleder Tina Olsen Telefon: 47784000/21178819 E-post:

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2016

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Opfølgende tilsynsrapport 2016 PLEJEHJEMMET HOLMBOHJEMMET Adresse: Klostervej 39, 6950 Ringkøbing Kommune: Ringkøbing-Skjern Leder: Områdeleder Lissi Mikkelsen Telefon: 99 74 23 50 E-post: sikkerpost@rksk.dk

Læs mere

Beskrivelse af de enkelte tilsyn. Kommunalt uanmeldt tilsyn. Embedslæge tilsyn

Beskrivelse af de enkelte tilsyn. Kommunalt uanmeldt tilsyn. Embedslæge tilsyn REDEGØRELSE FOR DEN SAMLEDE TILSYNSINDSATS PÅ ÆLDREOMRÅDET I VEJEN KOMMUNE 2013 1 Indhold Indledning... 3 Beskrivelse af de enkelte tilsyn... 3 Kommunalt uanmeldt tilsyn... 3 Embedslæge tilsyn... 3 Konklusioner

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Opfølgende tilsynsrapport 2015 Vibedal Adresse: Vibedalvej 1, 7700 Thisted Kommune: Thisted Leder: Marianne Schjødt-Pedersen Telefon: 99 17 40 40 E-post: sikkerpost@thisted.dk Dato for tilsynet: 07. april

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 10. februar 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 10. februar 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 10. februar 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 012. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 10. februar 2011 28 013.

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden - Kl. 13:00 2

1 Godkendelse af dagsorden - Kl. 13:00 2 Referat Ældrerådet Mødedato: 21. juni 2016 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Godkendelse af dagsorden - Kl. 13:00 2 2 Orientering om "Effektiviseringsdagsordenen i

Læs mere

Seniorrådet

Seniorrådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 23-04-2019-23-04-2019 23.04.2019 kl. 09:00 Mødecenter A, Lokale 5 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Kramhøft - Deltog Henning Broman - Deltog Jørn

Læs mere

Lukket Referat Ældreråd. Lokale 1, Birkehøj, 17. marts 2014 Kl. 10:00-12:00

Lukket Referat Ældreråd. Lokale 1, Birkehøj, 17. marts 2014 Kl. 10:00-12:00 Lukket Referat Lokale 1, Birkehøj, 17. marts 2014 Kl. 10:00-12:00 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Center Social og Sundhed

Center Social og Sundhed 2018 Social- og Sundhedsudvalget varetager den umiddelbare forvaltning af kommunes opgaver på Social og Sundhedsområdet med undtagelse af Tandplejen og Sundhedsplejen som hører under Børne- og Skoleudvalget

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Indledning Uanmeldte tilsyn 2009

Indledning Uanmeldte tilsyn 2009 Indledning Efter lov om Social Service 151, er Kommunalbestyrelsen forpligtet til at føre tilsyn med plejeboligerne i Svendborg Kommune ved mindst et anmeldt og et uanmeldt tilsyn på hvert plejecenter.

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 2016 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen UANMELDT KOMMUNALT TILSYN KASTANJEHAVEN TROELS-LUNDS VEJ 25 2000 FREDERIKSBERG FORSTANDER ELLEN FOGH ANDERSEN [Tilsynet er aflagt d. 26. januar

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Endelig

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Endelig Opfølgende tilsynsrapport 2016 Endelig Klintholm Havn Centret Adresse: Sildemarken 2, 4791 Borre Kommune: Vordingborg Leder: Distriktsleder Helene Kvist Telefon: 55 36 32 36 E-post: helkvi@vordingborg.dk

Læs mere

Årsrapporter 2011 vedr. tilsyn på plejehjem.

Årsrapporter 2011 vedr. tilsyn på plejehjem. Punkt 6. Årsrapporter 2011 vedr. tilsyn på plejehjem. 2010-30032. Orienteringspunkt v/ Ældre- og Handicapforvaltningen indstiller til Ældre- og Handicapudvalget at at afrapporteringerne fra Embedslægen

Læs mere

Sundheds- og omsorgsområdet. De kommunale tilsyn i plejeboliger

Sundheds- og omsorgsområdet. De kommunale tilsyn i plejeboliger Sundheds- og omsorgsområdet De kommunale tilsyn i plejeboliger Årsrapport 2012 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Det overordnede formål med de kommunale tilsyn...3 3. Gennemførelse af det kommunale

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Blomstergården og Mølleparken Adresse: Ventemøllevej 32A og B, 4293 Dianalund Kommune: Sorø Leder: Susanne Piil Telefon: 57 87 66 68 E-post: aeldreplejen@hotmail.com

Læs mere

Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet.

Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet. Dagsordener og referater Ballerup Kommune Social- og Sundhedsudvalget ÅBEN DAGSORDEN Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet. Mødetidspunkt 27-01-2015 kl. 13:00

Læs mere

Center Social og Sundhed 2018

Center Social og Sundhed 2018 2018 Social- og Sundhedsudvalget varetager den umiddelbare forvaltning af kommunes opgaver på Social og Sundhedsområdet med undtagelse af Tandplejen og Sundhedsplejen som hører under Børne- og Skoleudvalget

Læs mere

TILSYNSPOLITIK FOR KOMMU- NALT TILSYN PÅ KOMMUNENS PLEJECENTRE

TILSYNSPOLITIK FOR KOMMU- NALT TILSYN PÅ KOMMUNENS PLEJECENTRE Sundhed og Omsorg TILSYNSPOLITIK FOR KOMMU- NALT TILSYN PÅ KOMMUNENS PLEJECENTRE OKTOBER 2016 Norddjurs Kommune Østergade 36 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk 0 T I L S Y N S P O L I T I K

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Opfølgende tilsynsrapport 2015 AABYBRO PLEJEHJEM Adresse: Vestergade 30, 9440 Aabybro Kommune: Jammerbugt Leder: Aleksia Rosengren Bertelsen Telefon: 98 24 21 55 E-post: sikkerpost@jammerbugt.dk Dato for

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-02-2018-13-02-2018 13.02.2018 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 10 på Ballerup Rådhus Deltagere Annette Ankler - Deltog Henning Broman - Deltog Birte

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Opfølgende tilsynsrapport 2015 SPJALD PLEJEHJEM Adresse: Byskellet 1, 6971 Spjald Kommune: Ringkøbing-Skjern Leder: Susan Pedersen Telefon: 97 38 12 77 E-post: sikkerpost@rksk.dk Dato for ordinært tilsyn:

Læs mere

Bornholms Regionskommes Handicapråd tirsdag d. 25. juni. 2013 kl. 14.30 mødelokale C, Ullasvej 23, Rønne REFERAT

Bornholms Regionskommes Handicapråd tirsdag d. 25. juni. 2013 kl. 14.30 mødelokale C, Ullasvej 23, Rønne REFERAT REFERAT HANDICAPRÅDET I BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 25. juni 2013 Indholdsfortegnelse 1. Referat fra sidste møde... 2 2. Orientering om budget 2014... 2 3. Høringssag - Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Plejeboligcenter Fælledgården Adresse: Drejøgade 3, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Hannah Hjorth Telefon: 23277871 E-post: b54e@suf.kk.dk c630@suf.kk.dk

Læs mere

Åbent møde for Ældreråds møde den 13. maj 2008 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, mødelokale 111

Åbent møde for Ældreråds møde den 13. maj 2008 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, mødelokale 111 Åbent møde for Ældreråds møde den 13. maj 2008 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, mødelokale 111 Indholdsfortegnelse 30. Handicapparkeringsplader i Vesthimmerlands Kommune 47 31. Orientering fra

Læs mere

Ældrerådet. Beslutningsprotokol

Ældrerådet. Beslutningsprotokol Ældrerådet Beslutningsprotokol Dato: 27. maj 2013 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 9:00-11:00 Tage Enevoldsen, Formand Karen Nielsen Solveig Skovrider Eriksen Inger Bøgh Pedersen John Heilemann

Læs mere

Åbent møde for Ældreråds møde den 25. juni 2009 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale i kælderen

Åbent møde for Ældreråds møde den 25. juni 2009 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale i kælderen Åbent møde for Ældreråds møde den 25. juni 2009 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale i kælderen Indholdsfortegnelse 041. Orientering fra Ældrerådets formand 89 042. Budgetopfølgning 30.april

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Opfølgende tilsynsrapport 2015 Holmegårdsparken Adresse: Ordrupvej 30, 2920 Charlottenlund Kommune: Gentofte Leder: Direktør Connie Engelund Telefon: 39 45 18 00 / 30 62 76 70 E-post: ce@holmegaardsparken.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Hørsholm Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Hørsholm Kommune J. nr. 4-17-256/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Hørsholm Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22 74 20

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009. Lov om Social Service 151 foreskriver, at kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem.

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-02-2017-21-02-2017 21.02.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer Leo Andersen Birte Kramhøft Gert

Læs mere

Ældrerådet. Beslutningsprotokol

Ældrerådet. Beslutningsprotokol Ældrerådet Beslutningsprotokol Dato: 14. januar 2009 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 9:00-11:05 Tage Enevoldsen, Formand Karen Nielsen Poul Holm-Christiansen Solveig Skovrider Eriksen Børge

Læs mere

Forståelsesnotat vedr. embedslægetilsyn Ældreområdet

Forståelsesnotat vedr. embedslægetilsyn Ældreområdet Sag: 15/35672 Forståelsesnotat vedr. embedslægetilsyn Ældreområdet Baggrund Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med plejecentrene i Skanderborg Kommune 1. Tilsynet gennemføres i praksis af embedslægeinstitutionen,

Læs mere

Bilag: Dokumentation fra Svendebjerghave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode

Bilag: Dokumentation fra Svendebjerghave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode Bilag: Dokumentation fra Svendebjerghave - Tilsynskonceptets mål, indikatorer og målemetode Antal interviewet borgere: 3. En af beboernes pårørende kommer i løbet af interviewet. Der gives 1 point pr.

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Ørestadens Plejecenter Adresse: Asger Jorns Allé 5, 2300 København S Kommune: København Leder: Centerleder Mie Nicolajsen Telefon: 21561874 E-post: cq9x@suf.kk.dk

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013 Centerleder Britt Kjærulf Jørgensen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Kirstinehaven. 9. december 2014

Uanmeldt tilsyn. Kirstinehaven. 9. december 2014 Uanmeldt tilsyn Kirstinehaven 9. december 2014 2 Uanmeldt tilsyn... 1 Kirstinehaven... 1 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje...

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejecenter Toftehaven Adresse: Nygårdsvej 35, 2750 Ballerup Kommune: Ballerup Leder: Plejehjemsleder Torben Østergård Nielsen Telefon: 44 77 31 35 E-post: fra@balk.dk Dato

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2016

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Opfølgende tilsynsrapport 2016 Hedevej Adresse: Hedevej 50, 8240 Risskov Kommune: Århus Leder: Ann Toustrup Eriksen Telefon: 87 13 14 01 E-post: post@mso.aarhus.dk Dato for tilsynet: 24. juni 2016 Dato

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Ældrecentret Vintersbølle Strand Adresse: Vintersbølle Strand 1, 4760 Vordingborg Kommune: Vordingborg Leder: Distriktsleder Jette Schultz Telefon: 55363939 E-post:

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Uanmeldt fagligt tilsyn 2017

Handleplan for opfølgning på Uanmeldt fagligt tilsyn 2017 Plejecenter Rosenhaven den 19. juni 2017 Handleplan for opfølgning på Uanmeldt fagligt tilsyn 2017 Tilsynet fandt sted Maj 2017 Handleplan er udarbejdet den 19. juni 2017 af kvalitets- og udviklingssygeplejerske

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Endelig

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Endelig Opfølgende tilsynsrapport 2016 Endelig Dronning Ingrids Hjem Adresse: Carl Jacobsens Vej 6A, 2500 Valby Kommune: København Leder: Forstander Inge Holm Telefon: 36 18 40 00 / 02 E-post: c668@suf.kk.dk Dato

Læs mere

REDEGØRELSE OVER LOVPLIGTIGE TILSYN I 2007 PÅ PLEJECENTRE I NORDFYNS KOMMUNE.

REDEGØRELSE OVER LOVPLIGTIGE TILSYN I 2007 PÅ PLEJECENTRE I NORDFYNS KOMMUNE. REDEGØRELSE OVER LOVPLIGTIGE TILSYN I 2007 PÅ PLEJECENTRE I NORDFYNS KOMMUNE. Dato 15.01-2008 Denne årlige redegørelse er opbygget af sammenfatningerne fra de enkelte rapporter fra tilsynene. Redegørelsen

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejeboligcenter Fælledgården Adresse: Drejøgade 3, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Centerchef Anne Birgitte Østergaard Telefon: 23 27 78 71 E-post: at1r@suf.kk.dk

Læs mere

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF

HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF HJORTSHØJ CARE SKOVHUSVEJ 9, 8240 RISSKOV TLF. 23 32 05 56 CARE@WEBSPEED.DK Kommunal tilsynsrapport for Hjemmepleje-og sygepleje i Aalestrup Den 13.03.2018 Adresse; Otto Jørgensens vej 1 9620 Aalestrup

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Lindehaven. 6. november 2014

Uanmeldt tilsyn Lindehaven. 6. november 2014 Uanmeldt tilsyn Lindehaven 6. november 2014 2 Indledning... 3 Tilsynets gennemførelse... 3 Resumé... 4 Afrapportering af fokusområder... 4 Personlig pleje... 4 Praktisk hjælp rengøring... 5 Praktisk hjælp

Læs mere

Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende. Anmeldt kommunalt tilsyn Dialogmøde. Vestervang 3. november 2009

Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende. Anmeldt kommunalt tilsyn Dialogmøde. Vestervang 3. november 2009 Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Anmeldt kommunalt tilsyn Dialogmøde Vestervang 3. november 2009 10. marts 2010 1 Plejehjemmet Vestervang anmeldt kommunalt tilsyn den 3. november 2009

Læs mere

Næstformand Jan Møller (A) varetager formandens opgaver i denne periode.

Næstformand Jan Møller (A) varetager formandens opgaver i denne periode. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Social- og Sundhedsudvalget - 31-05-2016 Social- og Sundhedsudvalget - 31-05-2016 31.05.2016 kl. 13:00 Mødecenter C, Lokale 29 på Ballerup Rådhus

Læs mere

Status Køkken Ballerup november 2015.

Status Køkken Ballerup november 2015. Status Køkken Ballerup november 2015. Køkken Ballerup kom til verden efter en sammenlægning af kommunens 7 plejecenterkøkkener for knap 2 år siden. Siden opstarten d. 1/1 2014 har der været arbejdet med

Læs mere

Referat for Ældrerådets møde den 22. april 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Referat for Ældrerådets møde den 22. april 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Referat for Ældrerådets møde den 22. april 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 023. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 22. april 2010 43 024. Orientering

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2016

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Opfølgende tilsynsrapport 2016 BIRKELSE PLEJECENTER Adresse: Birkevangen 2, 9440 Aabybro Kommune: Jammerbugt Leder: Karin Nielsen Telefon: 98 24 31 00 E-post: sikkerpost@jammerbugt.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

SUOC - Team Udvikling 11. marts 2016 Endelig version. Kommunalt tilsyn Plejegruppen Bygaden 15. juni 2015

SUOC - Team Udvikling 11. marts 2016 Endelig version. Kommunalt tilsyn Plejegruppen Bygaden 15. juni 2015 NOTAT SUOC - Team Udvikling 11. marts 2016 Endelig version Bilag til politisk sag ÆSU maj 2016 Kommunalt tilsyn 2015 Plejegruppen Bygaden 15. juni 2015 Rapportens opbygning Rapporten indeholder resultaterne

Læs mere

Mødedato: 19. juni 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 19. juni 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 19. juni 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Ældrerådets sammensætning fra 19. juni 2018 2 2 Udkast - Værdighedspolitik 2018-2021

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Opfølgende tilsynsrapport 2015 Bøgely Plejecenter (TBP) Adresse: Rørkærvej 1, 8722 Hedensted Kommune: Hedensted Leder: Ditte Teist Telefon: 76 75 27 60 E-post: sikkerpost@hedensted.dk Dato for ordinært

Læs mere

3. møde i Strategisk Følgegruppe for Ældretilsynet

3. møde i Strategisk Følgegruppe for Ældretilsynet R E F E R A T B I L A G S F 2-19 Emne 3. møde i Strategisk Følgegruppe for Ældretilsynet Mødedato 9. april 2019 kl. 13:00-16:00 Sted Islands Brygge 67, Mødelokale 501 (Henvendelse i receptionen) Deltagere

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Opfølgende tilsynsrapport 2015 Område Syd - Lokalcenter Bøgeskovhus, nr. 55 Adresse: Skovlundgårdsvej 55, 8260 Viby Kommune: Århus Leder: Centerchef Maria Tønnesen Telefon: 87 13 30 00 E-post: post@mso.aarhus.dk

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 18. februar 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 18. februar 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 18. februar 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 010. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 18. februar 2010 20 011.

Læs mere

Tilsynspolitik. Sundhed, Handicap og Rehabilitering Kerteminde Kommune

Tilsynspolitik. Sundhed, Handicap og Rehabilitering Kerteminde Kommune Tilsynspolitik Sundhed, Handicap og Rehabilitering Kerteminde Kommune August 2018 Baggrund I henhold til 151c i Serviceloven skal Kommunalbestyrelsen udarbejde og offentliggøre en tilsynspolitik for tilbud

Læs mere

Årlig redegørelse for tilsyn med plejehjem og ældrecentre 2016

Årlig redegørelse for tilsyn med plejehjem og ældrecentre 2016 Årlig redegørelse for tilsyn med plejehjem og ældrecentre 2016 Center for Sundhed og Velfærd, 10.08.2016 INDHOLDSFORTEGNELSE. Lovgrundlag... 2 Ældrecenter Dalvangen... 3 Ældrecenter Hvissinge... 5 Ældrecenter

Læs mere

Referat Stormøde 13. April Kl. 16.00-18.00

Referat Stormøde 13. April Kl. 16.00-18.00 Til: Beboere, pårørende og samarbejdspartnere Dato: 15. april 2015 Tlf. dir.: 4477 1980 Fax. dir.: 4477 1981 E-mail: dwax@balk.dk Kontakt: Malene Svalling Referat Stormøde 13. April Kl. 16.00-18.00 1.

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015 Plejecenter Kirstinehaven den 3/9 2015 Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015 Tilsynet fandt sted d. 15/6 2015 Handleplan er udarbejdet d. 3/9 2015 af Udviklingssygeplejerske Stine Briand og

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejecenter Præstehaven Adresse: Vestervej 3, 8362 Hørning Kommune: Skanderborg Leder: Distriktschef Dorit Molin Boesen, teamledere Helle Printzlau Pedersen, Vivi Marvin,

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2016

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Opfølgende tilsynsrapport 2016 Omsorgscentret Rosenlund Adresse: Mørkhøjvej 336, 2730 Herlev Kommune: Gladsaxe Leder: Centerleder Dorthe Boysen Telefon: 39574501 E-post: sofdbo@gladsaxe.dk Dato for det

Læs mere

SUOC - Team Udvikling 11. marts 2016 Endelig version Bilag til politisk sag ÆSU maj Tilsynsrapport Uanmeldt kommunalt tilsyn

SUOC - Team Udvikling 11. marts 2016 Endelig version Bilag til politisk sag ÆSU maj Tilsynsrapport Uanmeldt kommunalt tilsyn NOTAT SUOC - Team Udvikling 11. marts 2016 Endelig version Bilag til politisk sag ÆSU maj 2016 Tilsynsrapport Uanmeldt kommunalt tilsyn Sengeløse Plejecenter 3. november 2015 Sag nr. 14/33092 Dok.nr. 63448-15

Læs mere