SERVICEERHVERVENES INTERNATIONALE TALERØR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SERVICEERHVERVENES INTERNATIONALE TALERØR"

Transkript

1 fremtiden starter her... SERVICEERHVERVENES INTERNATIONALE TALERØR Dansk Erhvervs medlemstilbud

2 Indhold Dansk Erhverv og medlemmernes internationale aktiviteter 3 International afdeling tilbyder 4 Få indflydelse på lovgivning i Danmark og EU 7 Individuel interessevaretagelse 8 Konferencer og gå hjem-møder 9 Virksomhedsbesøg til og fra udlandet Nyhedsbreve Få rabat på eksportdokumenter 10 Kontakt Dansk Erhvervs internationale rådgivningsteam 11

3 Serviceerhvervenes internationale talerør / Dansk Erhvervs medlemstilbud 3 Få international rådgivning og netværk Har du udfordringer med internationale handelshindringer? Eller har du internationale ambitioner vedr. eksport eller import? Er der lovgivning på vej i Danmark eller EU, som har betydning for din virksomhed? Hele 67 procent af Dansk Erhvervs medlemmer har internationale aktiviteter i form af eksport, import eller etablering i udlandet. Dem hjælper vi både, når der er brug for rådgivning om internationalisering eller behov politisk benarbejde for at fjerne handelshindringer. kammer, og er derfor førstevalg for mange udenlandske virksomhedsdelegationer, som ønsker at etablere kontakter til dansk erhvervsliv. Det giver vores medlemmer en unik mulighed for at skabe kontakt til og møde internationale virksomheder, når de besøger Danmark, og når danske virksomheder ønsker at besøge nye markeder og kunder. STÆRKT TALERØR FOR SERVICEBRANCHEN Dansk Erhverv repræsenterer mere end medlemsvirksomheder inden for serviceerhvervene, hvoraf størstedelen er involveret i internationale aktiviteter. Med de mange virksomheder i ryggen er Dansk Erhverv serviceerhvervenes talerør på det internationale område. Vi arbejder hele tiden for at sikre et velfungerende indre marked uden handelshindringer og skæv konkurrence. Som medlem af Dansk Erhverv får du adgang til konferencer, studieture, netværk og nyhedsbreve så du er sikker på at få seneste nyt om markedsmulighederne uden for landets grænser. Samtidig kan du få hjælp til at indgå internationale agent- og distributøraftaler og få halv pris på nødvendige eksportcertifikater og dokumenter. ET NATURLIGT VALG FOR INTERNATIONALE VIRKSOMHEDER Dansk Erhverv er internationalt kendt som det danske handels- Vi glæder os til at byde dig velkommen. Med venlig hilsen Jens Alsbirk Chef for EU og international afdeling

4 4 Serviceerhvervenes internationale talerør / Dansk Erhvervs medlemstilbud International afdeling tilbyder Som medlem af Dansk Erhverv får din virksomhed gavn af vores stærke hold af konsulenter, som har mange års erfaring fra ansættelse i internationale virksomheder, Eksportrådet og EU-Kommissionen. Vores konsulenter sidder klar til at besvare medlemsvirksomhedernes spørgsmål. Dansk Erhverv har et meget tæt samarbejde bl.a. med Eksportrådet, Eksport Kredit Fonden og Væksthusene. Vi rådgiver din virksomhed om, hvordan du kan få gavn af deres ydelser. Få også fordel af særlige tilbud og samarbejdsaftaler, som Dansk Erhverv har indgået med andre medlemsvirksomheder med ekspertise inden for internationalisering. MEDLEMSTYPER OG -TILBUD Dansk Erhverv har tre typer medlemskaber, Basis, Full-Service og Arbejdsgiver, som giver en række fordele for medlemsvirksomhederne. De er nærmere beskrevet på INTERNATIONAL HOTLINE GIVER DIG SVAR PÅ: Hvad kan jeg få af økonomisk støtte til at eksportere? Hvem skal jeg kontakte på danske ambassader og i EU s institutioner? Hvordan indgår jeg internationale agent- og distributøraftaler? Hvordan finder jeg information om toldsatser? Hvor er der nye markedsmuligheder for min virksomhed? Hvordan finder jeg information om antidumping-sager? Hvilken indflydelse kan jeg få på frihandelsforhandlinger? Er jeg udsat for ulovlige handelshindringer, og hvordan får jeg hjælp? Hvor finder jeg en samarbejdspartner i udlandet? Hvordan får jeg rabat på eksportcertifikater og Carnet?

5 Serviceerhvervenes internationale talerør / Dansk Erhvervs medlemstilbud 5 HVAD FÅR DU SOM MEDLEM? Rådgivning og strategisk sparring vedr. eksport og import Generel interessevaretagelse Konferencer, markedsbesøg og gå-hjem møder Rabat på eksportdokumenter Rådgivning om internationale salgs- og leveringsbetingelser, indkøbsbetingelser, agentkontrakter og eneforhandleraftaler Internationalt nyhedsbrev. TIL FULL-SERVICE- OG ARBEJDSGIVER- MEDLEMMER AF DANSK ERHVERV TILBYDES DERUDOVER: Individuel rådgivning og strategisk sparring vedr. eksport og import Undersøgelse af konkrete toldsatser og oprindelsesregler Overvågning og rådgivning vedr. antidumpingsager Etablering af direkte kontakt til handelsattacheer og beslutningstagere både hjemme og ude Procesbehandling og opfølgning af sager om ulovlige handelshindringer i EU Gratis bistand ved de danske domstole ved brud på eneforhandleraftaler eller agentkontrakter.

6 6 Serviceerhvervenes internationale talerør / Dansk Erhvervs medlemstilbud Få indflydelse på lovgivning i Danmark og EU Hvad betyder ny EU-lovgivning for din forretningsmodel? Hvordan får vi en mere fair konkurrence i EU? Få vejledning til at forstå og imødekomme nye de love og regler, der hvert år kommer fra EU. Vores Bruxelles-kontor er et aktivt medlem af flere europæiske organisationer og overvåger årligt over 100 stykker ny lovgivning eller lovgivningsrevisioner i EU. Kontoret er åbent for alle Full-Service og Arbejdsgivermedlemmer. Med Dansk Erhvervs tætte forhold til de ministre, politikere og embedsmænd i Danmark og EU, der varetager Danmarks interesser i udlandet, arbejder vi hele tiden aktivt for skabe de bedst mulige handelsbetingelser for medlemsvirksomhederne i EU og globalt. Det gælder ikke kun de hjemlige ministerier og Folketinget, men også de danske ambassader i udlandet og EU-parlamentet. Vi har desuden et stort netværk tilknyttet Verdenshandelsorganisationen i Geneve og i EU-Kommissionen i Bruxelles. Dansk Erhverv huser den danske del af det verdensomspændende netværk af handelskamre The International Chamber of Commerce (ICC), der har hovedsæde i Paris og er repræsenteret i mere end 130 lande gennem medlemmer, der består af både enkelt virksomheder samt sammenslutninger af organisationer, handelskamre og erhvervsliv. Dette giver Dansk Erhverv en særlig indgang til både offentlige og private beslutningstagere verden over, som kan være en hjælp for dan ske virksomheder i deres internationalisering og i relation til, at yde indflydelse på retningslinjerne for global handel. VI ARBEJDER FOR SERVICESEKTOREN I EUROPA Dansk Erhverv har fået en central rolle som den eneste danske repræsentant i EU-Kommissionens nye højniveaugruppe, som skal se på, hvordan servicesektoren i EU kan bidrage til at skabe vækst og job i Europa. Arbejdet skal munde ud i en række konkrete initiativer, som vil være et naturligt omdrejningspunkt for kommende EU-lovgivning. INTERNATIONALE MÆRKESAGER ER BL.A. AT: Styrke EU s indre marked Etablere frihandelsaftaler med vigtige handelspartnere Bekæmpe protektionisme Sikre en fornuftig og fair dansk eksportfremmepolitik.

7 Serviceerhvervenes internationale talerør / Dansk Erhvervs medlemstilbud 7 FÅ INDFLYDELSE PÅ VORES LOBBYARBEJDE: Som medlem inviteres du løbende til at levere input til konkrete initiativer, der skal forbedre handelsbetingelserne i EU eller internationalt, eksempelvis med at fjerne specifikke toldsatser eller tekniske handelshindringer i en frihandelsaftale. Du kan gratis deltage i Dansk Erhvervs kursus om EU s lovgivningsproces og indflydelsesmulighederne. Arrangementet afholdes to gange årligt.

8 8 Serviceerhvervenes internationale talerør / Dansk Erhvervs medlemstilbud Individuel interessevaretagelse Dansk Erhverv lægger stor vægt på at fremme medlemsvirksomhedernes internationale interesser. Til Full-Service og Arbejdsgivermedlemmer tilbyder Dansk Erhverv derfor: Individuelle ydelser for Full-Service og Arbejdsgiver: Målrettet varetagelse af din virksomheds handelsinteresser, for eksempel i forbindelse med ny EU-lovgivning eller frihandelsaftaler. Planlægning af og deltagelse i møder mellem din virksomhed og relevante beslutningstagere og embedsfolk i Danmark, EU og resten af verden. Eksklusive rundbordssamtaler mellem medlemsvirksomheder med fælles interesser og højtstående beslutningstagere. Dansk Erhverv kan hjælpe med at få virksomheder placeret i højniveaugrupper af særlig strategisk betydning.

9 Serviceerhvervenes internationale talerør / Dansk Erhvervs medlemstilbud 9 Rejser, inspiration, viden og netværksmuligheder VIRKSOMHEDSBESØG TIL OG FRA UDLANDET Udvid dit netværk, og få nye muligheder for samhandel, når Dansk Erhverv arrangerer rejser til vigtige markeder for at skabe nye kontakter, etablering- og samhandelsmuligheder. Dansk Erhverv arrangerer også deltagelse i messer med vores samarbejdspartnere. Det gøres til den billigst mulige pris og ofte med økonomisk støtte fra Eksportrådet. KONFERENCER OG GÅ HJEM-MØDER Hvert år afholder Dansk Erhverv konferencer og gå hjem-møder om aktuelle markedsmuligheder eller udfordringer, som vores medlemmer bør kende til. Møderne handler om alt fra betydningen af nye frihandelsaftaler til ny antidumping told eller små og mellemstore virksomheders muligheder i Kina. Deltagelse er som udgangspunkt gratis for Dansk Erhvervs medlemmer. Vi lytter altid til gode idéer! INTERNATIONALT NYHEDSBREV Tilmeld dig vores elektroniske nyhedsbrev Internationalt Nyt. Nyhedsbrevet kommer i din indbakke 10 gange årligt med sidste nyt om nye markedsmuligheder, importregler, konferencer, indflydelsesmuligheder og meget mere. Tilmeld dig på Din virksomhed er altid velkommen til at efterspørge konkrete arrangementer, som kan være til gavn for din virksomhed. Hvis en tilpas stor gruppe af medlemsvirksomheder har samme interesse, kan din idé blive til virkelighed.

10 10 Serviceerhvervenes internationale talerør / Dansk Erhvervs medlemstilbud Få rabat på eksportdokumenter 50 PROCENT RABAT PÅ OPRINDELSESCERTIFIKATER Dansk Erhverv er bemyndiget til at udstede oprindelsescertifikater og at påtegne eksportdokumenter. De dokumenter, der ofte kræves påtegnet, er: Fakturaer Sundhedscertifikater Pakkelister Kontrakter Diverse erklæringer og lignende. ATA-CARNET I Danmark udstedes og garanteres ATA-Carnet er af Dansk Erhverv. ATA-Carnet er et tolddokument, som erstatter ind- og udførselspapirer samt sikkerhedsstillelse for told og afgifter i de fleste vigtige handelslande i forbindelse med midlertidig indførsel og transit. ATA-Carnet er kan anvendes ved: Varer til messe eller udstillingsgods Vareprøver og varer til demonstration Professionelt udstyr. Medlemmer af Dansk Erhverv får 50 pct. rabat på et Carnet, og undgår at skulle betale depositum ved 1. gangs udstedelse af Carnet et. Legalisering og påtegning kan foretages fysisk hos Dansk Erhverv eller elektronisk via . Dansk Erhvervs medlemmer sparer 50 procent på certifikater. KURERSERVICE COMET CONSULAR SERVICE En række eksportdokumenter skal påtegnes i Udenrigsministeriet og på ambassaden fra det land, som varen skal eksporteres til. Dansk Erhverv har derfor indgået en aftale med Comet Consular Service, som påtager sig hurtigt og effektivt at få dokumenterne igennem disse instanser. ERKLÆRINGER OG PÅTEGNINGER I visse handelsforhold kræver køberen en erklæring eller en påtegning af en faktura fra et nationalt handelskammer. Dansk Erhverv udfylder denne funktion i Danmark og kan derfor udstede erklæringer på for eksempel virksomhedens likviditetsgrundlag, tro og loveerklæring osv.

11 Serviceerhvervenes internationale talerør / Dansk Erhvervs medlemstilbud 11 Kontakt Dansk Erhvervs internationale rådgivningsteam KØBENHAVN BRUXELLES Jens Alsbirk Chef for EU og International afdeling Kristoffer Klebak International chef & souschef Nynne Norman Scheuer Eksportkonsulent Kasper Ernest Leder af Bruxelles-kontoret T jal@danskerhverv.dk T kri@danskerhverv.dk T nns@danskerhverv.dk T (0) ker@danskerhverv.dk

12 Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Vi repræsenterer virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning, oplevelse, transport og service. DANSK ERHVERV BØRSEN 1217 KØBENHAVN K T F INFO@DANSKERHVERV.DK

fremtiden starter her... Medlemskab

fremtiden starter her... Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

fremtiden starter her... BASIS Medlemskab

fremtiden starter her... BASIS Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

Ledelse & kapital i praksis- Internationalisering. v/ Jens Alsbirk, Underdirektør EU & International afdeling DANSK ERHVERV Børsen d. 3.

Ledelse & kapital i praksis- Internationalisering. v/ Jens Alsbirk, Underdirektør EU & International afdeling DANSK ERHVERV Børsen d. 3. Ledelse & kapital i praksis- Internationalisering v/ Jens Alsbirk, Underdirektør EU & International afdeling DANSK ERHVERV Børsen d. 3. april 2014 HVEM ER DANSK ERHVERV? 17.000 medlemsvirksomheder og 100

Læs mere

fremtiden starter her... Medlemskab

fremtiden starter her... Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

fremtiden starter her... FULL-SERVICE Medlemskab

fremtiden starter her... FULL-SERVICE Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

Derfor skal du være medlem af ICC Danmark

Derfor skal du være medlem af ICC Danmark Derfor skal du være medlem af ICC Danmark Viden Indflydelse International interessevaretagelse Netværk ICC (International Chamber of Commerce) Er en global erhvervsorganisation med 6,5 mio. medlemsvirksomheder

Læs mere

Serviceerhvervenes internationale interesser

Serviceerhvervenes internationale interesser Serviceerhvervenes internationale interesser RESUME Serviceerhvervene har godt fat i både nærmarkeder og vækstmarkeder. Det viser en undersøgelse blandt Dansk Erhvervs internationalt orienterede medlemsvirksomheder,

Læs mere

fremtiden starter her... ARBEJDS- GIVER Medlemskab

fremtiden starter her... ARBEJDS- GIVER Medlemskab fremtiden starter her... ARBEJDS- GIVER Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning

Læs mere

Sted: Aarhus Rådhus. Tyrkiet muligheder for eksport af sundhedsteknologi, dansk sundhedsdesign/konstruktion og evt. etablering af Tyrkisk produktion.

Sted: Aarhus Rådhus. Tyrkiet muligheder for eksport af sundhedsteknologi, dansk sundhedsdesign/konstruktion og evt. etablering af Tyrkisk produktion. Informationsmøde 29 April kl. 13-15. Mødet er gratis og helt uforpligtigende. Formålet er at afklare omfanget af branche interesse i Tyrkiet og diskutere hvorledes en markeds sondering kan gribes an. -

Læs mere

STÆRKE MEDLEMSFORDELE, DER GAVNER FORRETNINGEN

STÆRKE MEDLEMSFORDELE, DER GAVNER FORRETNINGEN KEMI & LIFE SCIENCE + DANSK ERHVERV STÆRKE MEDLEMSFORDELE, DER GAVNER FORRETNINGEN en del af løsningen! INDHOLD ET VÆRDIFULDT PARTNERSKAB 3 MEDLEMSFORDELE MED FOKUS PÅ FORRETNINGEN 4 UNIKT BRANCHEFÆLLESSKAB

Læs mere

fremtiden starter her... ARBEJDSGIVER Medlemskab

fremtiden starter her... ARBEJDSGIVER Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab Vores medlemmer Dansk Erhvervs medlemmer er virksomheder og brancheforeninger, der beskæftiger sig med service, detail, engros, transport, rådgivning, oplevelse, turisme,

Læs mere

fremtiden starter her...

fremtiden starter her... fremtiden starter her... OPS: En styrket OFFENTLIGT- arkitektbranche PRIVAT Perspektiver SAMARBEJDE i et strategisk samarbejde Dansk med Dansk Erhvervs Erhverv medlemstilbud 2 OPS Offentligt-privat samarbejde

Læs mere

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst De mindre og mellemstore virksomheder udgør vækstlaget i dansk erhvervsliv. Det er udfordrende at stå i spidsen som ejerleder eller ansat direktør. De fleste direktører i m Vagn Riis MMV dag 19. jan. 11

Læs mere

GLOBAL GLOBALISERINGSPROGRAMMET I NORDJYLLAND. NOVI, Aalborg

GLOBAL GLOBALISERINGSPROGRAMMET I NORDJYLLAND. NOVI, Aalborg GLOBAL GLOBALISERINGSPROGRAMMET I NORDJYLLAND NOVI, Aalborg Fakta om Globaliseringsprogrammet Programperiode: 3 år (2011 2013) Programkonsortiet består af følgende parter: Aalborg Universitet NordDanmarks

Læs mere

Vi har opdelt vores behandlingsaktiviteter i emner efter formålet med behandlingen.

Vi har opdelt vores behandlingsaktiviteter i emner efter formålet med behandlingen. Persondatapolitik for Dansk Erhverv/Dansk Erhverv Arbejdsgiver Dansk Erhverv og Dansk Erhverv Arbejdsgiver (herefter: Dansk Erhverv) er fælles dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger. Dansk

Læs mere

EKSPORTRÅDET HJÆLPER DIN VIRKSOMHED I GANG MED INTERNATIONALISERING. Eksportrådgiver Henrik Petersen Danmarks Ambassade i Oslo

EKSPORTRÅDET HJÆLPER DIN VIRKSOMHED I GANG MED INTERNATIONALISERING. Eksportrådgiver Henrik Petersen Danmarks Ambassade i Oslo EKSPORTRÅDET HJÆLPER DIN VIRKSOMHED I GANG MED INTERNATIONALISERING Eksportrådgiver Henrik Petersen Danmarks Ambassade i Oslo EKSPORTRÅDET - ORGANISATION BESTYRELSE LEDELSE Eksportrådet i Danmark Omkring

Læs mere

GØR EN GOD FORRETNING

GØR EN GOD FORRETNING GØR EN GOD FORRETNING -Biblioteket hjælper dig på vej ONLINE LIGE HER Forsidebillede: colourbox Brug bibliotekets baser kvit og frit! Biblioteket er meget mere end bøger. Vi har fx en række online baser,

Læs mere

Midtjysk Eksport og Internationaliseringsprogram

Midtjysk Eksport og Internationaliseringsprogram Midtjysk og Internationaliseringsprogram Mission: Moskva, juni 2013 Claus Mortensen Projektleder Agro Park/GLOBALmidt Agro Park, 14 marts 2013 INTERNATIONALISERING AF DIN VIRKSOMHED - At give mulighed

Læs mere

BEDRE Business. for dig og din virksomhed

BEDRE Business. for dig og din virksomhed BEDRE Business for dig og din virksomhed Vidste du? at der er ca. 10.000 virksomheder i Aalborg Kommune. at der hvert år etableres ca. 1.000 nye virksomheder. at BusinessAalborg rådgiver ca. 800 iværksættere

Læs mere

To ud af tre servicevirksomheder har internationale aktiviteter

To ud af tre servicevirksomheder har internationale aktiviteter To ud af tre servicevirksomheder har internationale aktiviteter RESUME Servicevirksomhederne er langt mere internationalt orienterede, end mange antager. Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Erhverv,

Læs mere

Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere

Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere Henriette Kahré Freris Væksthus Hovedstadsregionen Vækstmøde den 16. september 2013 Danmark s udfordring Pct 16 14 12 10 8 6

Læs mere

Globale muligheder for fynske virksomheder

Globale muligheder for fynske virksomheder Globale muligheder for DI Fyn Erhvervstræf den 4. maj 2010 Direktør Thomas Bustrup Dagens præsentation 1. Danmarks internationale konkurrenceevne - er der en international fremtid for de? 2. Hvor er de

Læs mere

Støtteprogrammer for SMVer. Præsentation ved Offshore Olie & Gas går internationalt torsdag den 20. maj 2010

Støtteprogrammer for SMVer. Præsentation ved Offshore Olie & Gas går internationalt torsdag den 20. maj 2010 Støtteprogrammer for SMVer Præsentation ved Offshore Olie & Gas går internationalt torsdag den 20. maj 2010 Hvem er vi? Eksportrådet er en del af Udenrigsministeriet Vi tilbyder rådgivning om eksport og

Læs mere

Hvordan ser dit medlemskab ud?

Hvordan ser dit medlemskab ud? Udvalgsydelser 2015 Hvordan ser dit medlemskab ud? Dit medlemskab af et standardiseringsudvalg består af en kerneydelse, som er ens for alle udvalgsmedlemmer. Derudover har du og udvalget selv mulighed

Læs mere

Som ambitiøs iværksætter får du et år gratis i DI

Som ambitiøs iværksætter får du et år gratis i DI Som ambitiøs iværksætter får du et år gratis i DI Hvad kan DI give dig? Som iværksætter kan du få et år gratis i DI. Vi vil gerne give dig en mulighed for at lære os at kende og opleve, hvad DI som erhvervs-

Læs mere

NETVÆRKSORIENTERET BRANCHEFORENING

NETVÆRKSORIENTERET BRANCHEFORENING NETVÆRKSORIENTERET BRANCHEFORENING PAGE 2 CAN YOUR BUSINESS LIVE WITHOUT PAGE 3 ÅRSMEDLEMSKAB FRA 9.851 KR. EKSKL. MOMS. INTERNATIONALT NETVÆRK VED TO ANSATTE OG DANSK ERHVERV ARBEJDSGIVER MEDLEMSKAB.

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

BRANCHEFORENING FOR DANSKE MODEVIRKSOMHEDER

BRANCHEFORENING FOR DANSKE MODEVIRKSOMHEDER BRANCHEFORENING FOR DANSKE MODEVIRKSOMHEDER PAGE 2 PAGE 3 CAN YOUR BUSINESS LIVE WITHOUT INTERNATIONALT NETVÆRK TOP JURIDISK BISTAND ADVOKATBISTAND VED RETSSAGER INNOVATIVE ARRANGEMENTER FOKUSERET SPARRING

Læs mere

Markedsbesøg, Subsea Valley Conference 2015

Markedsbesøg, Subsea Valley Conference 2015 Eksportrådet i Norge, Oslo Markedsbesøg, Subsea Valley Conference 2015 - Norges største og vigtigste mødeplads for subseamarkedet Den 14. 15. april 2015 arrangerer Danmarks Eksportråd et markedsbesøg til

Læs mere

Væksthus Syddanmark Ydelser Vækstkortlægning. Dansk eksport. Udenrigsministeriet/Eksportrådet Eksportassistance i markedet Global public Affairs (GPA)

Væksthus Syddanmark Ydelser Vækstkortlægning. Dansk eksport. Udenrigsministeriet/Eksportrådet Eksportassistance i markedet Global public Affairs (GPA) Vækst- og eksportambitioner i Agenda Væksthus Syddanmark Ydelser Vækstkortlægning Dansk eksport Eksportparathed og forberedelse Udenrigsministeriet/Eksportrådet Eksportassistance i markedet Global public

Læs mere

Fødevarer. Din organisation og talerør

Fødevarer. Din organisation og talerør DI Fødevarer Din organisation og talerør » FEM gode grunde til at melde sig ind i DI fødevarer Ekspertise når du har brug for hjælp, sparring eller vejledning Indflydelse på rammerne for at drive fødevarevirksomhed

Læs mere

Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen. Vækstmøde den 28.

Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen. Vækstmøde den 28. Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen Vækstmøde den 28. januar 2014 Et Væksthus i hver region Målgruppen er ambitiøse virksomheder og iværksættere

Læs mere

TYSKLAND SOM EKSPORTMARKED

TYSKLAND SOM EKSPORTMARKED DANISH DESK TYSKLAND SOM EKSPORTMARKED Tyskland er Danmarks største handelspartner. Ca. en femtedel af både den danske import og eksport sker inden for rammerne af den dansk-tyske samhandel. (kilde: Udenrigsministeriet

Læs mere

Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen. Vækstmøde den 13. maj 2014

Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen. Vækstmøde den 13. maj 2014 Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen Vækstmøde den 13. maj 2014 Et Væksthus i hver region Målgruppen Ambitiøse virksomheder og iværksættere

Læs mere

STRATEGIPLAN

STRATEGIPLAN STRATEGIPLAN 2018 2020 DI Energi STRATEGIPLAN 2018 2020 2 Vision og mission DI Energi arbejder for, at virksomheder i energibranchen har de bedst mulige optimale rammevilkår. Det er en forudsætning for,

Læs mere

Tillidsrepræsentanterne i industrien ser positivt på globalisering

Tillidsrepræsentanterne i industrien ser positivt på globalisering ØKONOMISK ANALYSE. september 8 Tillidsrepræsentanterne i industrien ser positivt på globalisering Tre ud af fire tillidsrepræsentanter i industrien er helt eller delvist enig i, at globalisering samlet

Læs mere

BRANCHEFORENING FOR DANSKE MODEVIRKSOMHEDER

BRANCHEFORENING FOR DANSKE MODEVIRKSOMHEDER BRANCHEFORENING FOR DANSKE MODEVIRKSOMHEDER PAGE 2 CAN YOUR BUSINESS LIVE WITHOUT PAGE 3 INTERNATIONALT NETVÆRK TOP JURIDISK BISTAND ADVOKATBISTAND VED RETSSAGER INNOVATIVE ARRANGEMENTER FOKUSERET SPARRING

Læs mere

Shakespeare, As you like it.

Shakespeare, As you like it. All the world s a stage, And all the men and women merely players; They have their exits and their entrances; And one man in his time plays many parts, His acts being seven ages. Shakespeare, As you like

Læs mere

Hvem vi er. Hvad vi tror på. Vores mennesker

Hvem vi er. Hvad vi tror på. Vores mennesker Prioriteringer for 2014-2019 Hvem vi er Vi er den største politiske familie i Europa og vi er drevet af en centrum-højre-vision Vi er Det Europæiske Folkepartis Gruppe i Europa-Parlamentet. Hvad vi tror

Læs mere

Kommunerne og Internationalisering - KKR Midtjyllands møde i Neksø, den 11. juni 2015. Svend Olling kontorchef, Udenrigsministeriet

Kommunerne og Internationalisering - KKR Midtjyllands møde i Neksø, den 11. juni 2015. Svend Olling kontorchef, Udenrigsministeriet Kommunerne og Internationalisering - KKR Midtjyllands møde i Neksø, den 11. juni 2015 Svend Olling kontorchef, Udenrigsministeriet Dagsorden 1. Hvem er Eksportrådet? 2. Investeringstiltrækning 3. 4. Eksportfremme

Læs mere

ET STÆRKT NETVÆRK FORENINGEN

ET STÆRKT NETVÆRK FORENINGEN ET STÆRKT NETVÆRK FORENINGEN Bliv medlem af C4 det betaler sig Relationer skaber værdi og bedre bundlinje. Et medlemskab af C4 giver dig og din virksomhed adgang til at skabe nye relationer og mere forretning

Læs mere

1 Udenrigsministeriet, Danmark

1 Udenrigsministeriet, Danmark 1 Udenrigsministeriet, Danmark EKSPORTRÅDET Eksportrådet er den del af Udenrigsministeriet, som løser opgaver for private virksomheder inden for eksport og internationalisering 2 Udenrigsministeriet, Danmark

Læs mere

Ambitiøse SMV er klar til at erobre nye markeder i 2018

Ambitiøse SMV er klar til at erobre nye markeder i 2018 Marie Gad, seniorchefkonsulent, msh@di.dk, 3377 3789 Allan Sørensen, chefanalytiker, als@di.dk, 3377 3912 JANUAR 2018 Ambitiøse SMV er klar til at erobre nye markeder i 2018 Halvdelen af de små og mellemstore

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

Danish Design Association

Danish Design Association Danish Design Association Side 2 Velkommen Program 16.30 Velkommen til Designit v. Martin Delfer 16.40 Gitte Just, Danish Design Association 17.00 Line Rix, 1508 17.20 Søren Overgaard Skafte, e-types 17.40

Læs mere

Væksthuset byder velkommen

Væksthuset byder velkommen Velkommen Væksthuset byder velkommen Det er vores mål at fordoble antallet af vækstvirksomheder i regionen. Væksthuset skal være internationalt førende og være det naturlige omdrejningspunkt for vækstiværksættere

Læs mere

Rådgivernes internationale aktiviteter

Rådgivernes internationale aktiviteter DI VIDENRÅDGIVERNE - ANALYSE August 2015 Rådgivernes internationale aktiviteter Rådgiverbranchens internationalisering viser sig gennem eksport, udenlandske samarbejder og netværk, etablering af datterselskaber

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Store muligheder for eksportfremme til MMV er

Store muligheder for eksportfremme til MMV er Januar 2014 Store muligheder for eksportfremme til MMV er Af chefkonsulent Allan Sørensen, als@di.dk og chefkonsulent Marie Gad, msh@di.dk De mindre og mellemstore virksomheder står for en begrænset del

Læs mere

Netværksmøde 2009 OCD går internationalt Offshore Center Danmark Aalborg Universitet, den 5. November 2009

Netværksmøde 2009 OCD går internationalt Offshore Center Danmark Aalborg Universitet, den 5. November 2009 2009 OCD går internationalt Offshore Center Danmark Aalborg Universitet, den 5. November 2009 1 Formål Formålet er at styrke opmærksomheden på spidskompetencerne i dansk offshore i udlandet samt at øge

Læs mere

Bilag 2 Eksportrådets ydelser

Bilag 2 Eksportrådets ydelser Bilag 2 Eksportrådets ydelser Tilskudsordninger Eksportrådet har nogle tilskudsordninger, som med fordel kan benyttes af midtjyske virksomheder. 1. Vitus Vitus er Eksportrådets program for små og mellemstore

Læs mere

DA Forenet i mangfoldighed DA A8-0009/55. Ændringsforslag. Marine Le Pen for ENF-Gruppen

DA Forenet i mangfoldighed DA A8-0009/55. Ændringsforslag. Marine Le Pen for ENF-Gruppen 27.1.2016 A8-0009/55 55 Betragtning A A. der henviser til, at der med TISAforhandlingerne bør opnås effektiv international regulering, ikke mindre indenlandsk regulering; A. der henviser til, at TISAforhandlingerne

Læs mere

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner.

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. 12 Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. Væksthus Syddanmark er etableret for at styrke syddanske virksomheders mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. I Væksthus Syddanmark får

Læs mere

Velkommen til medlem nr. 500!

Velkommen til medlem nr. 500! En printervenlig PDF-version finder du HER November 2011 Deutsch Abonnement Tilmeld dig Legal & Tax Tilmeld dig News & Jobs Afbestil Members Update Velkommen til medlem nr. 500! Handelskammeret byder Rådgivnings-

Læs mere

Videnrådgivernes internationale aktiviteter

Videnrådgivernes internationale aktiviteter DI VIDENRÅDGIVERNE - ANALYSE September 2014 Videnrådgivernes internationale aktiviteter DI Videnrådgiverne har i medlemsundersøgelsen fra maj/juni 2014 spurgt medlemmerne om deres internationale aktiviteter.

Læs mere

Ops Offentligtprivat. Dansk Erhvervs. OPS-rådgivningsteam. Dansk Erhvervs. medlemstilbud. fremtiden starter her...

Ops Offentligtprivat. Dansk Erhvervs. OPS-rådgivningsteam. Dansk Erhvervs. medlemstilbud. fremtiden starter her... Dansk Erhvervs OPS-rådgivningsteam Jakob Scharff Markedschef Afdeling: Oplevelse & velfærd Sven Petersen Erhvervsjuridisk fagchef Afdeling: Handel Louise Høgh Konsulent, cand. jur Afdeling: Oplevelse &

Læs mere

Internationalisering i SMV ere Hvordan kan Væksthuset bistå

Internationalisering i SMV ere Hvordan kan Væksthuset bistå Internationalisering i SMV ere Hvordan kan Væksthuset bistå Regeringens strategi Virksomheder V V Æ V Æ K V Æ K S V Æ K S T 2015 Virksomhedernes udfordringer Fald i Industrieksporten på +16% fra jan 2008

Læs mere

DI Rådgiverne. DI Rådgiverne. H.C. Andersens Boulevard København V raadgiverne.di.dk

DI Rådgiverne. DI Rådgiverne. H.C. Andersens Boulevard København V raadgiverne.di.dk 12 H.C. Andersens Boulevard 18 1787 København V DIRaadgiverne@di.dk +45 3377 4601 raadgiverne.di.dk Dansk Industris branchefællesskab for rådgivervirksomheder Følg på LinkedIn Følg på Twitter Bestil s

Læs mere

International strategi for Hotel- og Restaurantskolen

International strategi for Hotel- og Restaurantskolen International strategi for Hotel- og Restaurantskolen November 2017 Hvorfor internationalisering på Hotel- og Restaurantskolen? Hotel- og Restaurantskolen skal være en erhvervsskole med et internationalt

Læs mere

Virksomhederne er klar til at udnytte globaliseringens muligheder

Virksomhederne er klar til at udnytte globaliseringens muligheder Klaus Rasmussen, chefanalytiker, kr@di.dk, 3377 3908 Kasper Hahn-Pedersen, konsulent, khpe@di.dk, 3377 3432 SEPTEMBER 2017 Virksomhederne er klar til at udnytte globaliseringens muligheder Langt de fleste

Læs mere

FRI Strategi 2018 FRI 2.0

FRI Strategi 2018 FRI 2.0 FRI Strategi 2018 FRI 2.0 Vision og Mission Vision FRI er den førende interesseorganisation for rådgiver- og ingeniørvirksomheder, der aktivt understøtter langsigtet udvikling, effektivisering og vækst

Læs mere

Danmark yder knap 16 mia. kr. i udviklingsbistand. EU's budget 2014-2020, for udviklingsbistand udgør 382,5 mia. kr.

Danmark yder knap 16 mia. kr. i udviklingsbistand. EU's budget 2014-2020, for udviklingsbistand udgør 382,5 mia. kr. Bruxelles den 12-14. november 2013 Årtiers udviklingspolitisk samarbejde har skabt et stærkt dansk brand internationalt indenfor bistands- og udviklingsarbejde. Danske virksomheder kan bidrage med konkrete

Læs mere

STRATEGIPLAN 2015 2020

STRATEGIPLAN 2015 2020 STRATEGIPLAN 2015 2020 DI Energi STRATEGIPLAN 2015 2020 2 Branchefællesskab for energibranchens virksomheder De sidste 40 år har den danske energiindustri omstillet sig fra at være afhængig af olie fra

Læs mere

NOTITS. Internationaliseringsrådgiver pr. 1. jan 2016

NOTITS. Internationaliseringsrådgiver pr. 1. jan 2016 Udenrigsministeriet NOTITS Til: Erhvervsstyrelsen Sag: ID nr.: 214-1374 131968 Cc: Bilag: 2 Fra: Kunderelationer og Eksportfremme Dato: 27-4-216 Emne: Afrapportering 21-215 1. Afrapportering af samarbejdet

Læs mere

Direktørens beretning 2014

Direktørens beretning 2014 Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg har glædet mig rigtig meget til denne dag. Glædet mig til igen at deltage i en generalforsamling, hvor mere end 200 lokale erhvervsfolk viser interesse og opbakning

Læs mere

Business Djurslands 2020 plan.

Business Djurslands 2020 plan. Business Djurslands 2020 plan. Skabe et stærkt Djursland der står sammen om udfordringer. Være en stærk forening der samler alt erhvervsaktivitet på Djursland. Være kommunernes foretrukne samarbejdspartner

Læs mere

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk.

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK EGN er din kilde til innovation,

Læs mere

Fire ud af ti fik hjælp og vejledning til iværksætteri

Fire ud af ti fik hjælp og vejledning til iværksætteri 27. december 2011 Fire ud af ti fik hjælp og vejledning til iværksætteri Iværksætterrådgivning. Fire ud af ti erfarne iværksættere har fået råd og vejledning fra andre ved opstarten af deres virksomhed.

Læs mere

DIALAB et værdifuldt partnerskab for din virksomhed

DIALAB et værdifuldt partnerskab for din virksomhed DIALAB et værdifuldt partnerskab for din virksomhed INDHOLD Et værdifuldt partnerskab Kontante medlemsfordele 4 Sådan arbejder vi i DiaLab 5 DiaLab Kundeudvalg 6 DiaLab CSR & Miljøudvalg 7 DiaLab PR &

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Viden skaber fremtidens vækst

Viden skaber fremtidens vækst DI Videnrådgiverne er et branchefællesskab i DI for virksomheder, der lever af at udvikle, skabe, formidle og omsætte viden til unikke løsninger indenfor vidt forskellige fagligheder. DI Videnrådgiverne

Læs mere

Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen. Vækstmøde den 3.

Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen. Vækstmøde den 3. Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen Vækstmøde den 3. februar 2014 Et Væksthus i hver region Målgruppen Ambitiøse virksomheder og iværksættere

Læs mere

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod DI s strategi Et stærkere Danmark frem mod 2020 Forord Siden dannelsen af DI i 1992 har vi skabt et fællesskab, hvor både de allerstørste og de mange tusinde mindre og mellemstore virksomheder i Danmark

Læs mere

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder Accelerace vækst din vej til hurtig Accelerer din vækst Fra idé til marked hurtigt og effektivt Har I udviklet et nyt produkt og har I behov for hjælp til

Læs mere

Stærke virksomheder i et stærkt samfund

Stærke virksomheder i et stærkt samfund Stærke virksomheder i et stærkt samfund D É T A R B E J D E R D I FO R D É T A R BEJ D ER D I FO R Stærke virksomheder i et stærkt samfund Danmark skal være verdens bedste land at leve i og verdens bedste

Læs mere

Viden, vækst og vilje Iværksætteri

Viden, vækst og vilje Iværksætteri Viden, vækst og vilje Iværksætteri ErhvervslederForum Handlingsplan i Aalborg Samarbejdet 2011-2014 ERHVERVSLIVETS VÆKSTLAG Med udgangspunkt i erhvervsstrategien Viden, vækst og vilje er der udarbejdet

Læs mere

Allégade 15 DK-6270 Tønder www.houseofexporters.dk

Allégade 15 DK-6270 Tønder www.houseofexporters.dk Allégade 15 DK-6270 Tønder www.houseofexporters.dk Velkommen til House of Exporters Den nære grænseregion udgør en helt særlig pulje af ressourcer for et grænseoverskridende samarbejde virksomheder imellem.

Læs mere

En styrket arkitektbranche. Perspektiver i et strategisk samarbejde med Dansk Erhverv

En styrket arkitektbranche. Perspektiver i et strategisk samarbejde med Dansk Erhverv En styrket arkitektbranche Perspektiver i et strategisk samarbejde med Dansk Erhverv 2 En kreativ branche med internationalt format / DAnsk erhverv & Arkitektbranchen DAnsk erhverv & Arkitektbranchen /

Læs mere

VOV - din brancheforening!

VOV - din brancheforening! - en vigtig brik! VOV - din brancheforening! Brancheforeningen Værktøj og Værktøjsmaskiner - VOV - er en landsdækkende brancheforening med ca. 80 medlemsfirmaer, der hovedsageligt som importører, forhandlere,

Læs mere

Dansk Design Center. Telefonundersøgelse 300 virksomheder foretaget 5. til 14. januar Projektkonsulenter: Asger H. Nielsen Oliver Brydensholt

Dansk Design Center. Telefonundersøgelse 300 virksomheder foretaget 5. til 14. januar Projektkonsulenter: Asger H. Nielsen Oliver Brydensholt Dansk Design Center Telefonundersøgelse 300 virksomheder foretaget 5. til 14. januar 2016 Projektkonsulenter: Asger H. Nielsen Oliver Brydensholt 1 1. Baggrund Om undersøgelsen 2 Om undersøgelsen Undersøgelsens

Læs mere

DANSK ERHVERVS INNOVATIONSPOLITIK VIDEN, INNOVATION OG VÆKST ALLE IDEER SKAL HAVE EN FAIR CHANCE

DANSK ERHVERVS INNOVATIONSPOLITIK VIDEN, INNOVATION OG VÆKST ALLE IDEER SKAL HAVE EN FAIR CHANCE fremtiden starter her... DANSK ERHVERVS INNOVATIONSPOLITIK VIDEN, INNOVATION OG VÆKST ALLE IDEER SKAL HAVE EN FAIR CHANCE dansk erhvervs innovationspolitik / Dansk Erhverv 3 Innovation Innovation handler

Læs mere

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater!

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater! Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter Ikke kun løsninger - men resultater! Hvem er vi? Mission Vi vil medvirke til vækst - nationalt og internationalt

Læs mere

DANMARKS EKSPORTRÅD HJÆLPER DIN VIRKSOMHED I GANG MED INTERNATIONALISERING

DANMARKS EKSPORTRÅD HJÆLPER DIN VIRKSOMHED I GANG MED INTERNATIONALISERING DANMARKS EKSPORTRÅD HJÆLPER DIN VIRKSOMHED I GANG MED INTERNATIONALISERING Internationaliseringsrådgiver Henrik Petersen, Danmarks Eksportråd 2009 DANMARKS EKSPORTRÅD: - ORGANISATION BESTYRELSE LEDELSE

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

EJERITEKNOLOGISK NETVÆRK Danmark-Thailand siden 1962

EJERITEKNOLOGISK NETVÆRK Danmark-Thailand siden 1962 M EJERITEKNOLOGISK NETVÆRK Danmark-Thailand siden 1962 MARKEDSMULIGHEDER: På nuværende tidspunkt er der omkring 20,000 mindre mejerier spredt ud over hele Thailand. Mælkeproduktionen er steget med ca.

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

Katrine Dalsgaard Skovly

Katrine Dalsgaard Skovly Katrine Dalsgaard Skovly 1 UDENRIGSMINISTERIETS TILSTEDEVÆRELSE I VERDEN Ambassader (76) Multilaterale repræsentationer (7) Repræsentationskontorer (5) Generalkonsulater (8) Handelskontorer med borgerservice

Læs mere

Tysk økonomi vokser med en procent i 2012

Tysk økonomi vokser med en procent i 2012 En printervenlig PDF-version finder du HER Januar 2012 Deutsch Abonnement Tilmeld dig Legal & Tax Tilmeld dig News & Jobs Afbestil Members Update Arrangementer 25. Januar 2012 Handelskammerets nytårsreception

Læs mere

GØR EN GOD FORRETNING -Biblioteket hjælper dig på vej

GØR EN GOD FORRETNING -Biblioteket hjælper dig på vej GØR EN GOD FORRETNING -Biblioteket hjælper dig på vej ONLINE LIGE HER Erhvervspakken_ifølge manual.indd 1 14-09-2015 13:57:14 Forsidebillede: colourbox Brug bibliotekets databaser kvit og frit! Biblioteket

Læs mere

NOVEMBER 2014 Har du behov for at påvirke politikere og myndigheder - i DK og EU?

NOVEMBER 2014 Har du behov for at påvirke politikere og myndigheder - i DK og EU? NOVEMBER 2014 Har du behov for at påvirke politikere og myndigheder - i DK og EU? Din virksomhed kan fremme sin sag og konkurrencekraft, hvis I har det rigtige netværk og ved, hvordan I vinder gehør for

Læs mere

Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland. Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen

Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland. Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen Baggrund for Vækst via Ledelse Vækst via Ledelse Et nationalt

Læs mere

FOTOGLIMT FRA DAGEN EXPORTDIALOG DANSK-TYSK EKSPORTKONFERENCE MANDAG DEN 30. MAJ 2016 DEUTSCH-DÄNISCHE EXPORTKONFERENZ MONTAG, 30.

FOTOGLIMT FRA DAGEN EXPORTDIALOG DANSK-TYSK EKSPORTKONFERENCE MANDAG DEN 30. MAJ 2016 DEUTSCH-DÄNISCHE EXPORTKONFERENZ MONTAG, 30. FOTOGLIMT FRA DAGEN EXPORTDIALOG DANSK-TYSK EKSPORTKONFERENCE MANDAG DEN 30. MAJ 2016 DEUTSCH-DÄNISCHE EXPORTKONFERENZ MONTAG, 30. MAI 2016 EXPORTDIALOG UDENRIGSMINISTERIET Eksportrådet er den

Læs mere

ANALYSE. Kapitalforvaltning i Danmark

ANALYSE. Kapitalforvaltning i Danmark Kapitalforvaltning i Danmark 2016 KAPITALFORVALTNING I DANMARK 2016 FORORD Kapitalforvaltning er en ofte overset klynge i dansk erhvervsliv. I 2016 har den samlede formue, der kapitalforvaltes i Danmark,

Læs mere

Møde i Teknologisk Instituts HACCP-erfagruppe for fiskebranchen. torsdag den 5. december 2013 kl. 9.30- ca. 15.00

Møde i Teknologisk Instituts HACCP-erfagruppe for fiskebranchen. torsdag den 5. december 2013 kl. 9.30- ca. 15.00 Møde i Teknologisk Instituts HACCP-erfagruppe for fiskebranchen torsdag den 5. december 2013 kl. 9.30- ca. 15.00 Indlæg v. Hans Henrik Bruhn, Nordjysk FødevareErhverv Projekt Fødevareindsatsen - et unikt

Læs mere

Direktørens beretning 2015

Direktørens beretning 2015 Traditionelt set, så bruges en beretning oftest til at kigge tilbage på det forgangne år, og fremhæve de resultater der er opnået, men som formanden nævnte i sin beretning, så har udviklingen af en ny

Læs mere

RESULTATKONTRAKT OM ERHVERVSSERVICE I FAVRSKOV KOMMUNE 2015

RESULTATKONTRAKT OM ERHVERVSSERVICE I FAVRSKOV KOMMUNE 2015 RESULTATKONTRAKT OM ERHVERVSSERVICE I FAVRSKOV KOMMUNE 2015 mellem Favrskov Kommune Skovvej 20 8382 Hinnerup og Favrskov Erhvervsråd Bogøvej 15 8382 Hinnerup 1 Indledning Det samlede erhvervsservicetilbud

Læs mere

DI og Bilbranchen i DK

DI og Bilbranchen i DK DI og Bilbranchen i DK 03. okt. 12 DI og Bilbranchen i DK Besøg af svensk personaledirektørnetværk Velkommen Hvem er DI? Vores kerneydelser DI s medlemmer DI i Danmark, Europa og verden Bilbranchen i DI

Læs mere

SEKTORNEUTRALE ENERGIAFGIFTER DANSK ERHVERVS ØNSKER TIL ENERGIPOLITIKKEN

SEKTORNEUTRALE ENERGIAFGIFTER DANSK ERHVERVS ØNSKER TIL ENERGIPOLITIKKEN fremtiden starter her... SEKTORNEUTRALE ENERGIAFGIFTER DANSK ERHVERVS ØNSKER TIL ENERGIPOLITIKKEN Afgiftssystemet i den nuværende klima- og energipolitik beskytter traditionelle fremstillingserhverv ud

Læs mere