ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN"

Transkript

1 ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN

2 2 ASCOM telecare WP En aldrende og mere krævende befolkning, personalemangel, aldersrelateret sygdom og relativt færre plejehjemspladser. Hvordan kan man fortsat yde den bedste pleje i lyset af disse enorme udfordringer? Og hvad vil det koste?

3 ASCOM telecare WP 3 HVOR? ER ET VIGTIGT SPØRGSMÅL ASCOM KENDER SVARET Større effektivitetskrav I takt med at behovet for pleje øges i fremtiden, bliver ressourceplanlægning og -allokering stadig vigtigere. Med de høje stressniveauer og den evindelige snak om rationalisering bliver det ikke let at ansætte og holde på motiverede medarbejdere. Når arbejdsbyrden øges, vil der være endnu større behov for effektivitet. Det nye Ascom telecare WP trådløst beboerkald med lokationsbestemmelse gør brug af den seneste trådløse teknologi til at øge sikkerheden, komforten og effektiviteten på plejehjem. Ascom telecare WP viser præcis hvor beboerne befinder sig, når de tilkalder hjælp. Hvor nøjagtigt beboerens placering skal vises tilpasses dine behov og bygningernes indretning. Alle opkald overvåges af systemet, der viser, hvilken zone i bygningen, der kaldes fra. Sikkerhed: Beboere kan let nå knappen for at tilkalde hjælp. Tryghed: Hjælpen er kun et tryk væk. Effektivitet: Systemet angiver, hvem der kalder og hvor der kaldes fra. Logføring Ascom telecare WP indeholder registreringsfunktion. Det betyder, at der føres en log over, hvem der har aktiveret kaldet, herunder hvornår, hvor og hvem, der svarede på kaldet, og hvor lang tid det tog. Dette giver plejere mulighed for hurtigt at svare på spørgsmål fra familiemedlemmer og myndigheder. Fremtidssikret, skalerbar og velkendt teknologi Ascom telecare WP er meget fleksibelt, og er, som alle andre Ascom koncepter, fremtidssikret og let at udvide eller tilpasse skiftende behov. Takket være den lette implementering, er installationsforløbet hurtigt og problemfrit med få, hvis overhovedet, afbrydelser. Løsningen er desuden skalerbar, hvilket gør den egnet til både store og små steder. Vores systemer har fungeret pålideligt i adskillige pleje- og sygehusmiljøer i mange år. Økonomisk Installering af telecare WP er både økonomisk og tidsbesparende perfekt til små institutioner med begrænset budget. Der er ikke behov for nogen omfattende og dyr kablet infrastruktur. Selvom økonomien er en vigtig fordel, er de virkelige vindere beboere og personale. Driftssikkerheden er garanteret Hvert modul overvåges af systemet. Det gælder også de trådløse sendere til beboeren, som konstant kontrolleres for at sikre korrekt funktion, døgnet rundt.

4 4 ASCOM telecare WP EN MERE SIKKER OG EFFEKTIV PLEJEFACILITET Når man kender placeringen af en beboer, der har brug for hjælp, reduceres arbejdsbelastningen. Når man desuden ved, hvem der kaldte og hvorfra, skal man ikke lede efter personen, og sparer på den måde værdifuld tid. Mange ældre personer, der bor på plejehjem, lider af demens af varierende type og grad, men er stadig fysisk sunde og aktive. De skal når som helst kunne tilkalde hjælp med kort varsel. Selvom det er yderst vigtigt at holde godt øje med disse beboere, er det en svær opgave for medarbejderne at finde dem, når kaldet er modtaget. Takket være Ascom telecare WP er det ikke længere et problem. Reducerer stress og forbedrer kvaliteten Vi forestiller os ikke at have svaret på hvert eneste problem, som ældreplejen står over for. Vi har dog leveret dedikerede interne trådløse løsninger til ældreplejen i årtier og har derfor indgående forståelse for udfordringerne. Med introduktionen af telecare WP tilbyder vi en løsning, der ikke blot bidrager til reduktion af stress, men som også øger kvaliteten af plejen. Det er yderst praktisk at vide, hvor beboerne er. I dag skal vi konstant holde styr på deres placering i haven, i spisesalen, på trappen, hos frisøren osv. Dette tager en del tid, som kunne bruges bedre.

5 ASCOM telecare WP 5 TOTALLEVERANDØR AF INTERNE TRÅDLØSE KOMMUNIKATIONSLØSNINGER Ascom tilbyder et komplet sortiment indenfor trådløs kommunikation fra personsøger og håndsæt til store løsninger til brug på flere fysiske placeringer, hvor vi opfylder hele organisationens behov for kommunikation, beskedhåndtering og sikkerhed. Vi håndterer alle kald fra beboere, og sender dem til den relevante medarbejder uden forsinkelse. Hver eneste hændelse logføres og kan let hentes, hvis og når det er nødvendigt. På den måde kan alt let dokumenteres. Armbåndssender Kald sendes til den relevante medarbejder Vi tror på personlig pleje. Kald fra beboere sendes direkte og diskret til den relevante medarbejder som klar tekst på det trådløse håndsæt. Afstillingssender Smart integration Smart integration går igen i alle vores løsninger. Vi integrerer med dine eksisterende systemer, herunder brandbeskyttelse, adgangskontrol, dørklokkesystemer eller ethvert andet system. Erfaringer viser, at vores integrationsfilosofi fører til effektivitet og et mere sikkert miljø for beboere og personale. Opkald er kun begyndelsen Vores tilbud omfatter meget mere end blot levering af opkald. Vi leverer en række funktioner og håndtering, som fremmer øget sikkerhed og mere tid til pleje af beboerne. Et eksempel er Demenssikring, der er integreret i systemet. Denne funktion forhindrer demente beboere i at vandre væk til områder, der kunne være farlige for dem, uden at det i øvrigt begrænser andre beboeres, personales og besøgendes bevægelsesfrihed. Tryghed i plejen Applikationen Nurse Support assisterer personalet, når de har brug for yderligere hjælp eller information. Det giver f.eks. øjeblikkelig adgang til pårørende i tilfælde af en nødsituation eller direkte kontakt til beboerens læge, hvis det bliver nødvendigt.

6 6 ASCOM telecare WP FORBEDRET KVALITET, MOBILITET OG SIKKERHED MED MINDRE STRESS Fleksibel Brugervenlig Hurtig og let installation Stor sikkerhed Placering Skalerbar Plejedokumentation Problemfri integration Remote service Mere tid til pleje Ascom telecare WP leverer en lang række fordele til personalet. Personalet behøver f.eks. ikke at lede efter beboere, når de modtager et kald. Systemet finder beboeren og sender en meddelelse til den korrekte medarbejder, så stress reduceres, og der spares tid. Større mobilitet for beboeren mindre bekymringer for personalet Takket være den trådløse sender, kan beboerne bevæge sig frit omkring og samtidig være i stand til, når som helst, at sende et kald selv hvis de falder. Beboerens placering er kendt, så der spares værdifuld tid. Når plejepersonale frigøres for byrden med konstant at overvåge dørsøgende beboere, har de mere tid til at hjælpe dem, der virkelig har brug for hjælp. En helt ny fornemmelse af sikkerhed Den måske største komfort for beboere er at vide, at nogen passer på dem, selv når de er ude af syne. Hvis der sker en ulykke, eller en beboer pludselig føler sig desorienteret, ved hun/han, at hjælpen kun er et tryk væk. Medarbejderne får ikke kun kaldet, men også den nøjagtige placering. Naturligvis respekteres personens privatliv på alle tidspunkter. Placeringen angives kun, når kaldet er foretaget. Dokumentérbar pleje Det er én ting at sikre, at kald sendes og modtages, men det er en anden ting at håndtere dem. Med telecare WP skal medarbejderen være hos patienten for at kunne afstille et kald. Systemet kan registrere, hvornår og af hvem, det er afstillet. Plejetiden kan også registreres, hvis det ønskes. Demens påvirker primært ældre personer. I alderen op til 65 år udvikler ca. 1 ud af 1000 personer demens. Risikoen for at udvikle tilstanden stiger skarpt til 1 ud af 20 for personer over 65 år. Tallet øges til 1 ud af 5 for personer over 80 år.

7 ASCOM telecare WP 7 Spar tid og optimér planlægningen Den integrerede registreringsfunktion giver øjeblikkelig adgang til relevant statistik. Det er muligt at se spidsbelastninger for aktiviteter, og hvorfor de forekommer, hvilket gør det lettere at forbedre planlægningen og reducere papirarbejdet. Din organisation er enestående. Det er vores løsninger også Vores byggeblokke gør det muligt at skabe en pålidelig og skalerbar løsning, der kan tilpasses dine fremtidige behov fuldt ud. Nye funktioner tilføjes simpelthen, når behovet er der. Vi tilbyder også komplette servicepakker, der giver dig en endnu større tryghed. Ascom s mobilitetssystemer (personsøger, DECT, IP-DECT og VoWiFi) omfatter et højst effektivt internt og eksternt telefon- og beskedsystem. Information til personale om kald. Personlig, diskret og direkte til den rigtige medarbejder. Personlig alarm, der sikrer personale, der arbejder alene. Beboerkald håndtering af alle opkald fra beboere. Trådløst, fortrådet eller en kombination. Registrering af alle kald i systemet. Ascom i75 VoWiFi Håndsæt Ascom 9d24 DECT Håndsæt Ascom a51 Alarmtransmitter

8 Hos Ascom mener vi, at vi kan hjælpe dig med at få en mere effektiv dagligdag. Vi integrerer intern mobilitet, beboerkald og lokalisering. Vi leverer med andre ord kald fra dine beboere direkte til rette plejepersonale på det rigtige tidspunkt. Vores løsninger giver dig mere tid tid, som kan bruges til pleje. Der anvendes den allernyeste teknologi for at sikre, at systemet kan vokse i takt med dine behov og om nødvendigt inkludere remote service. På trods af teknologien har vi dog kun et for øje: at hjælpe dig med at forbedre den pleje, der leveres til dine beboere, og med den højst tænkelige sikkerhed. Vi leverer de oplysninger, du har brug for, på den hurtigst mulige måde. Ascom Danmark A/S Roskildevej 342C DK-2630 Tåstrup T F Ørstedsvej 9 DK-8600 Silkeborg T F info@ascom.dk WS0020 Oktober 2007

Trådløs kommunikation sikrer en endnu bedre ældrepleje

Trådløs kommunikation sikrer en endnu bedre ældrepleje Trådløs kommunikation sikrer en endnu bedre ældrepleje Hvordan "hurtigere reaktion" sparer tid for personalet, forbedrer plejen af beboerne og fremmer effektiviteten i den daglige drift. ascom Hvilke fordele

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Digital videodørtelefon til 2-leder installation

Digital videodørtelefon til 2-leder installation Digital videodørtelefon til 2-leder installation En moderne løsning til ethvert hjem Digital videodørtelefon til ethvert hjem Forestil dig ikke blot at kunne høre, men også se enhver, som ringer på hoveddøren,

Læs mere

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler Fleksible sikkerhedsløsninger Fra beboelse til erhverv. AlphaVision ML alarmanlæg tilbyder, med

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg DayCare CIM Care Systemer Mere tid til børn og omsorg CIM Care Systemer PPB Kommunikationsmodel Pårørende Tryghed Kommunikation Information Involvering Indsigt Borger Tryghed Information Hjælp til selvhjælp

Læs mere

Telemedicin fra patientens synsvinkel

Telemedicin fra patientens synsvinkel Telemedicin fra patientens synsvinkel Annette Wandel Chefkonsulent Danske Patienter Danske Patienter Paraplyorganisation for patientforeninger Både patienter med fysiske og psykiske lidelser 17 medlemsorganisationer

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma, der

Læs mere

SERVICELOGISTIK MED ASCOM JOB AGENT ASCOM JOB AGENT VEJEN TIL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK

SERVICELOGISTIK MED ASCOM JOB AGENT ASCOM JOB AGENT VEJEN TIL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK SERVICELOGISTIK MED ASCOM JOB AGENT ASCOM JOB AGENT VEJEN TIL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK UNDGÅ FLASKEHALSE OG ØG EFFEKTIVITETEN MED 25% Servicelogistikken på et hospital er bindeleddet mellem de forskellige

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal er den enkle, webbaserede indgangsvinkel til ProMark både når det drejer sig om registrering af egen tid og opgaver, information og udførelse af konkrete arbejdsopgaver. kører i en webbrowser og kan også

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 3 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Indhold Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma,

Læs mere

ODSIF DØGNRYTME-STYRINGER DEMENSVENLIG INDRETNING - DØGNRYTMEBELYSNING

ODSIF DØGNRYTME-STYRINGER DEMENSVENLIG INDRETNING - DØGNRYTMEBELYSNING ODSIF DØGNRYTME-STYRINGER DEMENSVENLIG INDRETNING - DØGNRYTMEBELYSNING Gardiner Rullegardiner LED-lamper/lys DØGNRYTME-STYRING ODSIFs boligenheder kan indstilles på forhånd til at agere automatisk. Gardiner

Læs mere

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed Sov godt. Rejse uden bekymringer. Stol på KNX. Observant installation KNX er altid på vagt om natten og når du er ude at rejse. Den intelligente installation

Læs mere

Robotterne kommer er borgerne med? Bjarne Hastrup adm. direktør Ældre Sagen

Robotterne kommer er borgerne med? Bjarne Hastrup adm. direktør Ældre Sagen Robotterne kommer er borgerne med? Bjarne Hastrup adm. direktør Ældre Sagen Ældre Sagens undersøgelser Brugerundersøgelse: 48 kvalitative interview om: - GPS-alarmer - Robotstøvsugere - Træning - Badekabiner

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Er overblik og beslutning om udstyr til kommunens institutioner altid. A Piece of Cake?

Er overblik og beslutning om udstyr til kommunens institutioner altid. A Piece of Cake? Er overblik og beslutning om udstyr til kommunens institutioner altid A Piece of Cake? INDHOLD Indledning... 3 IT i kommunerne... 4 Hvilke udfordringer opstår der?... 4 Hvordan takles udfordringerne i

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

Hurtigere sårheling Kvantemekanisk bio-teknologi

Hurtigere sårheling Kvantemekanisk bio-teknologi Hurtigere sårheling Kvantemekanisk bio-teknologi Hurtigere heling, Lavere omkostninger Kroniske sår udgør en voksende udfordring verden over på grund af aldrende demografi og en eksplosiv udvikling i antallet

Læs mere

Få styr på vejbelysningen

Få styr på vejbelysningen Få styr på vejbelysningen CityTouch LightWave Remote Lighting Management CityTouch LightWave / Intelligent lysstyring 3 Velkommen til den nye offentlige belysning. I dag er vejbelysning statiske enheder,

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

Intelligent lys til lagerog produktionsområder

Intelligent lys til lagerog produktionsområder GreenWarehouse Lager og produktion Intelligent lys til lagerog produktionsområder Et fleksibelt, intelligent og energibesparende system 1 Lidls distributionscenter, Heerenveen, Holland 2 Én perfekt pakke

Læs mere

Composio en samlet løsning for hele kommunen

Composio en samlet løsning for hele kommunen Composio en samlet løsning for hele kommunen tunstallnordic.com IT-afdeling Plejecenter A, B og C Demenssikring DECT-telefoner Plejeboliger Tryghedsalarmer GPS-udstyr Hjemmeplejen Tryghedsalarmer Demenssikring

Læs mere

Produkter og løsninger til hospitaler et driftsikkert valg

Produkter og løsninger til hospitaler et driftsikkert valg et driftsikkert valg - et driftsikkert valg Hospitalerne står over for store investeringer. 40 milliarder kroner skal bruges på at renovere hospitaler og bygge nye superhospitaler. Derfor gælder det om

Læs mere

Fremtiden er her PRY-ID. RFID KABELTEKNOLOGI Til identifikation og dokumentation af kabelinstallationer

Fremtiden er her PRY-ID. RFID KABELTEKNOLOGI Til identifikation og dokumentation af kabelinstallationer Fremtiden er her PRY-ID RFID KABELTEKNOLOGI Til identifikation og dokumentation af kabelinstallationer Fremtidens kabler med RFID chips Har du nogensinde tvivlet på, om du har fundet det rigtige kabel?

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

MultiCall kaldeanlæg. Funktionsbeskrivelse

MultiCall kaldeanlæg. Funktionsbeskrivelse MultiCall kaldeanlæg Funktionsbeskrivelse Juli 2013 Systemoverblik 3CX IP Telefoni Hovedapparat Alarmer og meddelelser, der kommer fra NurseCall sendere, styres af hovedapparatet. Et hovedapparat pr. MultiCall-system

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

Elsi Care Solution PLEJECENTRE OG ÆLDREBOLIGER

Elsi Care Solution PLEJECENTRE OG ÆLDREBOLIGER Elsi Care Solution PLEJECENTRE OG ÆLDREBOLIGER 12/2013 Hvordan har mor det? Hvorfor svarer ingen når jeg ringer? Elsi Technologies er den ledende leverandør af gulvsensorløsninger. Siden systemet blev

Læs mere

Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang

Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang Stilrent design og regulerbar lydstyrke Med digital lyd, bortfiltrering af uvedkommende støj og enkel regulering af lydstyrken har den nyeste teknologi placeret

Læs mere

Tid til en tryggere hverdag

Tid til en tryggere hverdag Tid til en tryggere hverdag www.airliquide.dk Du har ikke råd til at spilde minutter, når hvert sekund tæller Tryghed handler om mange ting, når det gælder gas inden for sundhedsvæsnet. Du skal være sikker

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Skab tryghed for borgerne Det kan til tider være en udfordring, at håndtere og administrere mekaniske nøgler til borgere som får besøg

Læs mere

Værdien af sensorgulve på Tistrup Plejecenter

Værdien af sensorgulve på Tistrup Plejecenter Værdien af sensorgulve på Tistrup Plejecenter Af Kristine Pedersen Opsætningen af sensorgulve på Tistrup Plejecenter skete på initiativ fra Varde Kommune, da det nye plejecenter på Yderikvej skulle bygges.

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

Der bor mange mennesker langs landevejene, som er bekymrede over din fart. Tænk over hvor hurtigt du kører.

Der bor mange mennesker langs landevejene, som er bekymrede over din fart. Tænk over hvor hurtigt du kører. Mit hjem Din Fart? 2010 Hvis du skal i kontakt med pressen kan det være rart at have gennemgået en række af de mest almindelige spørgsmål. Vi har listet nogle op her og også givet et bud på et svar. Kampagnebudskab:

Læs mere

Fremtidens fysiske arbejdsmiljø

Fremtidens fysiske arbejdsmiljø Fremtidens fysiske arbejdsmiljø Tovholder/ordstyrer: Pernille Vedsted, Arbejdsmiljøcentret Talere: Søren Jensen, CEO, Go Appified Tue Isaksen, Organisationspsykolog, Arbejdsmiljøcentret Dorte Rosendahl

Læs mere

Information om CEKURAs Tryghedsalarmer til private borgere

Information om CEKURAs Tryghedsalarmer til private borgere Cekura A/S Amagerbrogade 41,1. 2300 København S +45 32 31 60 50 CVR: 34046352 Information om CEKURAs Tryghedsalarmer til private borgere www.cekura.dk www.facebook.com/cekura www.youtube.com/c/cekuradk

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. optimering monitorering -opgradering -opdatering Service giver optimeret drift,

Læs mere

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon ENKEL OG LØNSOM LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT TRANSPORT MOBILITET The new approach to software LittleBeacon CASESTORY POUL SCHOU løser transport og logistik opgaver i hele Danmark fra deres domicil

Læs mere

Hvordan er det at være ansat i social- og sundhedsvæsenet?

Hvordan er det at være ansat i social- og sundhedsvæsenet? Hvordan er det at være ansat i social- og sundhedsvæsenet? Spørgeskemaundersøgelse udarbejdet af JydskeVestkysten i samarbejde med FOA Sønderjylland. Figur 1 Figur 2: I alt har 516 svarpersoner svaret

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Alexandra Instituttet Digitale muligheder i eget hjem

Alexandra Instituttet Digitale muligheder i eget hjem Alexandra Instituttet Digitale muligheder i eget hjem gunnar.kramp@alexandra.dk Alexandra Instituttet A/S Anvendelsesorienteret forskning Pervasive computing it i alting Viden baseret på den nyeste forskning

Læs mere

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer Et komplet udvalg af automatiske indgange til alle miljøer 2 Skydedørssystemer Indgange, der ikke bremser din virksomhed Uanset hvilken type forretning eller bygning,

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

TeleCare tilbehør til tryghedsalarmer

TeleCare tilbehør til tryghedsalarmer TeleCare tilbehør til tryghedsalarmer TILBEHØR Bevægelsessensor NEMO Nemo er en unik, trådløs bevægelsessensor med flere funktioner i samme enhed. Med brugervenlig udformning og mange anvendelsesmuligheder,

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed visamlertrådene ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning ansvarlighed én leverandør, der samler trådene og skaber synergi De fleste ved, at der kan være meget at spare ved at samle

Læs mere

Demenssikring. frihed og livskvalitet i hverdagen

Demenssikring. frihed og livskvalitet i hverdagen Demenssikring frihed og livskvalitet i hverdagen Et værdigt liv for demente Demens er en fællesbetegnelse for en række sygdomme, der angriber hjernefunktionen. Demenssygdomme udvikler sig gradvist. Hukommelsen

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

LIVSHISTORIE PÅ COMPUTER, TABLET & SMARTPHONE MLH.DK

LIVSHISTORIE PÅ COMPUTER, TABLET & SMARTPHONE MLH.DK LIVSHISTORIE PÅ COMPUTER, TABLET & SMARTPHONE MLH.DK HISTORIEN BAG Hvert menneske har sig egen historie. Sin egen identitet. Gennem et langt, levet liv opbygges fantastiske minder og historier, som fortjener

Læs mere

LIVSHISTORIE PÅ COMPUTER, TABLET & SMARTPHONE MLH.DK

LIVSHISTORIE PÅ COMPUTER, TABLET & SMARTPHONE MLH.DK LIVSHISTORIE PÅ COMPUTER, TABLET & SMARTPHONE MLH.DK HISTORIEN BAG FAMILIER Hvert menneske har sig egen historie. Sin egen identitet. Gennem et langt, Familier lever mere spredte i dag end nogensinde tidligere.

Læs mere

Værdighedspolitik for ældreplejen i Frederikshavn Kommune

Værdighedspolitik for ældreplejen i Frederikshavn Kommune Værdighedspolitik for ældreplejen i Frederikshavn Kommune Det er borgerens liv. Derfor ved borgeren bedst, hvad der er brug for. Borgeren er herre i eget hus og liv. Vi motiverer og bakker op. Vi forventer

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProHost

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProHost -modulet sikrer opsætning og tilretning af integrationer mellem ProMark og andre forretningssystemer. indeholder allerede en lang række integrationer som standard, og der kommer løbende flere til. PROMARK

Læs mere

Historisk mulighed for at effektivisere i kommunerne

Historisk mulighed for at effektivisere i kommunerne Organisation for erhvervslivet 1. december 2008 Historisk mulighed for at effektivisere i kommunerne AF CHEFKONSULENT MORTEN GRANZAU NIELSEN, MOGR@DI.DK I 2015 har kommunerne behov for fem en halv mia.

Læs mere

BRUGERVENLIGHED, ØKONOMI OG DRIFT MÅ I HØJSÆDET I FREMTIDENS SYSTEMER Når lokationsinformationer er tilgængelige i realtid hvordan sikrer vi så

BRUGERVENLIGHED, ØKONOMI OG DRIFT MÅ I HØJSÆDET I FREMTIDENS SYSTEMER Når lokationsinformationer er tilgængelige i realtid hvordan sikrer vi så BRUGERVENLIGHED, ØKONOMI OG DRIFT MÅ I HØJSÆDET I FREMTIDENS SYSTEMER Når lokationsinformationer er tilgængelige i realtid hvordan sikrer vi så optimal anvendelse hos personalet uden at overinformere?

Læs mere

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar

Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar Dine fordele Ved Hosted PBX & IP telefoni: Lave startomkostninger lave minutpriser Ring gratis internt skalerbar telefoncentral Avancerede kundeservice-funktioner Ubegra nset ind- og udgaende bylinier

Læs mere

Aktiveringsenheder i Besam-serien

Aktiveringsenheder i Besam-serien Aktiveringsenheder i esam-serien Gør døråbningen lettere Hver automatisk døråbner skal forsynes med impulsenheder, der giver dørautomatikken signal om at åbne døren. Forskellige døre og situationer kræver

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

Den sikreste vej mellem to punkter. Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker

Den sikreste vej mellem to punkter. Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker Den sikreste vej mellem to punkter Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker - sikrer fuld kontrol over rørsystemer Kombinerer fordelene fra to teknologier Gør det muligt at

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA

Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA ORGANISATION FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund med knap 200.000 medlemmer. "Cohaesio - en del af Sentia Denmark er blevet valgt på grund

Læs mere

Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening

Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening Jeg har brug for en løsning, som hurtigt kan servere rigtig god kaffe Mulighederne Kaffekunderne bliver mere og mere krævende. De vil have rigtig

Læs mere

Offentlige virksomheder i forandring. It og kommunikation til fremtidens udfordringer i staten

Offentlige virksomheder i forandring. It og kommunikation til fremtidens udfordringer i staten Offentlige virksomheder i forandring It og kommunikation til fremtidens udfordringer i staten Skab fremtidens offentlige sektor med it Den offentlige sektor møder benhårde krav. Medarbejdere kræver fleksibilitet,

Læs mere

Baggrund: Den Intelligente Hospitals- og Plejeseng

Baggrund: Den Intelligente Hospitals- og Plejeseng Baggrund: Den Intelligente Hospitals- og Plejeseng Den demografiske udvikling betyder flere ældre og folk med kroniske sygdomme, men færre hænder til at opretholde serviceniveauet i pleje- og sundhedssektoren.

Læs mere

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE Hospitaler Den åbne, integrerede platform for sikkerhedsstyring. PACOM Unison er en åben og integreret sikkerhedsstyringsplatform, der giver dig mulighed for

Læs mere

EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet

EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet Varmestyringsmodulet, der kontrolleres fra EG Brandsoft kalenderen,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

ATTIX 30, 40 & 50. Brugervenlige våd-/tørsugere, der er nemme at vedligeholde

ATTIX 30, 40 & 50. Brugervenlige våd-/tørsugere, der er nemme at vedligeholde ATTIX 30, 40 & 50 Brugervenlige våd-/tørsugere, der er nemme at vedligeholde Støvsugerens kraftige, ergonomiske håndtag fungerer også som kabelkrog og gør det let at rulle kablet op med én hånd. Mere plads

Læs mere

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde Den perfekte løsning til håndværkere på farten ATTIX 30 er den nye, kompakte generation af ATTIX-familien

Læs mere

Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1

Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1 Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1 Mere end 100 års erfaring inden for brandsikring og sikringssystemer VI

Læs mere

3. Hvis du spoler tiden tilbage, ville du så søge job hos Hørsholm kommunes ældrepleje igen?

3. Hvis du spoler tiden tilbage, ville du så søge job hos Hørsholm kommunes ældrepleje igen? Hørsholm Kommune: Medarbejdere 1. Hvor tilfreds er du generelt med din ansættelse i Hørsholm kommunes Ældrepleje? Overordentlig tilfreds 1. Meget tilfreds Tillfreds Ikke særligt tilfreds Slet ikke tilfreds

Læs mere

AfiMilk. Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger

AfiMilk. Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger AfiMilk Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger AfiMilk Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbrug

Læs mere

Intelligent reassurance - for your world

Intelligent reassurance - for your world trådløst sikkerhedssystem 7510 Intelligent reassurance - for your world Let at anvende Driftssikker teknologi Problemfri installation Fjernbetjent adgang Kan udbygges efter behov Kan tilsluttes enhver

Læs mere

DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system

DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system SUPERSystems.dk FOKUS PÅ MÅL OG MENNESKER Mennesker og informationsteknologien Den eksisterende IT-teknologi har gjort det muligt at skabe en virtuel virksomhed,

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED

PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED DISTRIBUTOR PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED OMFATTENDE - INNOVATIVT - FORRETNINGSFOKUSERET Om os Nøgletal Hvad vi gør Autodata er Europas ledende leverandør af teknisk

Læs mere

Danskernes holdning til digital velfærd. September 2013

Danskernes holdning til digital velfærd. September 2013 Danskernes holdning til digital velfærd September 2013 1. Indledning 2 1.1 Digital velfærd nye muligheder...2 1.2 Hovedresultater...2 2. Danskernes overordnede holdning til digital velfærd 3 2.1 Danskerne

Læs mere

Strategi for sundhedsfremme og forebyggelse. Lemvig Kommune

Strategi for sundhedsfremme og forebyggelse. Lemvig Kommune Strategi for sundhedsfremme og forebyggelse Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende

Læs mere

AutroMaster fuldintegreret sikkerheds- og præsentationssystem AUTROMASTER ISEMS. Et fuldintegreret sikkerheds- og præsentationssystem

AutroMaster fuldintegreret sikkerheds- og præsentationssystem AUTROMASTER ISEMS. Et fuldintegreret sikkerheds- og præsentationssystem AutroMaster fuldintegreret sikkerheds- og præsentationssystem AUTROMASTER ISEMS Et fuldintegreret sikkerheds- og præsentationssystem ISEMS GIVER DIG FULD KONTROL AutroMaster ISEMS er et integreret sikkerheds-

Læs mere

SpaceWise. Kontorbelysning. Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem. Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer

SpaceWise. Kontorbelysning. Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem. Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer Kontorbelysning Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer Nyd fleksibiliteten og de store besparelser, der kommer med den! Spar energi, pas

Læs mere

AlphaVision XL Alarmsystem med høj sikkerhed. Avanceret sikkerhed og adgangskontrol til større installationer

AlphaVision XL Alarmsystem med høj sikkerhed. Avanceret sikkerhed og adgangskontrol til større installationer AlphaVision XL Alarmsystem med høj sikkerhed Avanceret sikkerhed og adgangskontrol til større installationer Enestående i sikkerhed En tryg og sikker bygning er det bedste miljø for, at dine medarbejdere

Læs mere

Bliv ét med din kran med HiPro

Bliv ét med din kran med HiPro Bliv ét med din kran med HiPro Produktegenskaber Bliv ét med din kran Har du nogen sinde set en dygtig kranfører? Du kender typen. En der tilsyneladende har glemt alt om den skrøbelige og dyre last, som

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig

Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig 1 At bo på Egely: At få en ældrevenlig bolig på Egely svarer til, at du flytter i en lejlighed, hvor du bor tæt med dine naboer. Hvor tæt en kontakt du ønsker,

Læs mere

Application Management Service

Application Management Service Application Management Service I dette Whitepaper vil vi beskrive nogle af vores erfaringer med Application Management. De fleste virksomheder har på et tidspunkt lavet, eller fået lavet, en mindre applikation,

Læs mere

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed BUSINESS SUITE Vælg datasikkerhed på den nemme måde Det kan være vanskeligt at vælge den rette it-sikkerhed for virksomheder med alle de endeløse muligheder, der

Læs mere

MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER The new approach to software LittleBeacon CASESTORY NDS er en af de førende leverandører af software løsninger til betalingstv (pay-per-click).

Læs mere

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI Alarmsystem OAI Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem OAI Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI giver dig sikkerhed og tryghed En OAE af sikkerhed Et OAI alarmsystem er den ideelle

Læs mere

Visioner for Fremtidens Sygehusvæsen i Region Sjælland

Visioner for Fremtidens Sygehusvæsen i Region Sjælland Visioner for Fremtidens Sygehusvæsen i Region Sjælland Vi vil være danmarksmestre i at skabe sammenhæng i patientforløbene Visionerne frem mod 2020 Sammenhæng og udvikling er rammen. De syv visioner understøtter

Læs mere