Resultatliste fra: De Danske Mesterskaber for Senior , 200 og 300 meter i Vingsted Set med DDS Østjyllands Øjne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Resultatliste fra: De Danske Mesterskaber for Senior , 200 og 300 meter i Vingsted Set med DDS Østjyllands Øjne"

Transkript

1 Resultatliste fra: De Danske Mesterskaber for Senior , 200 og 300 meter i Vingsted Set med DDS Østjyllands Øjne Renskrevet og Redigeret f Benny Lykke 1150 Senior skytter var samlet til de Danske Mesterskaber i Vingsted, på 50 meter var der 632 som skød hovedskydning, hvoraf de 350 også skød mesterskab, på 200 meter var der 450 som skød hovedskydning og deraf skød 200 mesterskaber og på 300 meter blev der skudt 250 Skydninger, på Nordisk Program skød 62 skytter, fordelt på 3 klasser. Mange benyttede sig af tilbuddet; Gratis camping til alle, vejret var fint men det kunne godt hane været lidt varmere, men alligevel blev der hygget meget mellem skydningerne tilfældet ved DM for Ungdom, mange havde stillet en pavillon op rund dellerne, så der var rigtig lagt op til fællesspisning og hyggelig fællesskab, DM dannede så afslutning på sommersæsonen 2009, så nu foregår skydning indendørs og så på en 15 meter skydebane. 200 meter Foreningshold Klasse Ung og 1 3: De to Foreninger sum havde vundet retten til at repræsentere DDS Østjylland, ved DM i Vingsted var; Samsø Skytteforening og Skytteklubben DSB/ASF, bedst fra start kom Samsø, som i første runde skød 570 point og lagde sig på en 2 plads inden finalen, hvor hele 5 hold skulle dyste om det Danske Mesterskab, fordelingen af point så således ud, fra 574 point og ned til567 point, så det kunne godt gå hen og blive spændende, DSB/ASF mødte ikke op, da de havde fået afbud til holdet Heldet var ikke med Samsø, som sluttede på 5 pladsen med point og på holdet var; Svend Bissø, Morten Christensen, Torben Kristensen og Nanna Bissø, Dansk Mester 2998 blev Bodum Ydby Skytteforening med point. 200 meter Foreningshold Veteranklassen 1 2: De to foreninger som havde vundet retten til at repræsentere DDS Østjylland var, Samsø Skytteforening og Århus Riffelskytte Klub, begge hold kom godt fra start, bedst gik det for ÅRK som besatte en 3 plads med 592 point og det blev til en 4 plads til Samsø med 591 point, så begge hold kom med i finalen om det Danske Mesterskab, Tuse Skytteforening lagde sig på en førsteplads med 595 point, så alle holdene i finalen havde fra 595 til 591 point, så atter en spændende finale. Bedst gik det fra holdet fra Samsø, som opnåede sammenlagt point og det rakte til Sølvmedaljer og på holdet var; Knud Møller, Jenny Bissø, Jan O Jørgensen og Bjarne Andersen, Bronzemedaljerne gik også til DDS Østjylland, nemlig ÅRK som opnåede point og på holdet var; Henning B Clausen, Vagn Mikkelsen, Jørgen Mahler og Svend Borgbjerg, så et stort tillykke til de to hold og de skal alle have et stort hurra med på vejen, Vinder blev Tuse med point

2 De stolte skytter fra Samsø; Jenny, Bjarne, Jan O og Knud, og det gjaldt 200 meter 200 meter Foreningshold Åben Klasse 1 2: De to hold som vandt retten til at repræsentere DDS Østjylland, her ved de Danske Mesterskaber i Vingsted var; Randers Skyttekreds og Samsø Skytteforening og ingen af de 2 hold havde heldet med sig, i første runde skød Samsø point og det rakte til en plads som nr. 11, Randers opnåede point og det rakte til en plads som nr. 15, så for disse hold lå finalen helt ude i horisonten. For at komme i finalen skulle der opnås 589 point. Vinder af det Danske Mesterskab, blev Ribe Skyttekreds med point, Sølvmedaljerne gik til Stenløse med point og Bronzemedaljer til Tuse Skytteforening med point, som i kan se var der kun et point mellem holdene. 50 meter Foreningshold Klasse Ung og 1 3: De to hold som skulle repræsentere DDS Østjylland, her ved de Danske Mesterskaber i Vingsted, var Randers Skyttekreds og Samsø Skytteforening, begge hold var meget uheldige, i første runde blev det til en plads som nr. 14 til Samsø med point og bedre gik det ikke fra Randers, som opnåede point som rakte til en plads som nr. 20, for at komme med i finalen skulle de have opnået 576 point. Dansk Mester 2009 blev Særslev Skytteforening med point, Sølvmedaljer til Vemmelev SG & I med point og Bronzemedaljer Til Svinninge Skytteforening med point. 50 meter Foreningshold Veteranklassen: De to hold som havde vundet retten til at repræsentere DDS Østjylland, her ved de Danske Mesterskaber i Vingsted, var Samsø Skytteforening og Århus Riffelskytte Klub og modsat de to sidste holdskydninger, tilsmilede heldet til os igen, ÅRK lagde godt ud med i første omgang og lagde sig i spidsen inden finalen, Samsø kom lige efter på 2 pladsen med point, så en spændende finale var der igen lagt op til og den blev spændende. Efter finalen blev der vendt op og ned på holdene, Samsø kunne holde hovedet koldt og slutte som Dansk Mester 2009 med point og Guldmedaljerne var i hus og på holdet var; Knud Møller, Jenny Bissø. Jan O Jørgensen og Bjarne Andersen, Sølvmedaljerne gik til ÅRK med point, kun en enkelt X tier skilte de to hold og på holdet var Svend Borgbjerg, Henning B Clausen, Jørgen Mahler og Flemming Lohse, et stort tillykke til de 2 hold og et stort hurra skal de have med på vejen, Bronzemedaljerne gik til Tuse med point, Tuse kom fra en 4 plads.

3 De Skrappe drenge fra ÅRK, Sølv og Bronze til; Svend, Henning, Jørgen og Vagn 50 meter Foreningshold Åben Klasse 1 2: De to hold som vandt retten til at repræsentere DDS Østjylland, ved de Danske Mesterskaber i Vingsted, var Samsø Skytteforening og Lyngby Skyttekreds, nu kom vi ned på jorden igen, bedste hold blev Lyngby Med 583 point og det rakte til en plads som nr. 14 og Samsø opnåede 579 point og det rakte til en plads som nr. 20, for at komme med i finalen skulle man have skudt 591 point og det var langt ude i horisonten. Dansk Mester 2009 blev Ballerup Skytteforening med 1192 point, Sølv til Ulsted Skytteforening med 1184 point og Bronze til Vejle Skytteforening med 1174 point. 200 meter Amtshold Senior: Dansk Mester 2009 blev DDS Vestsjælland med 2326 point, Sølv til DDS Storstrømmen med 2315 point og Bronze til DDS Midt med 2311 point, DDS Østjylland opnåede 2306 point og det rakte til en 4 plads. 300 meter Amtshold NM Senior: Dansk Mester 2009 blev DDS Midt med 1259 point, Sølv til DDS Storstrømmen med 1247 point og Bronze til DDS Fyn med 1236 point, DDS Østjylland kunne ikke stille med hold i denne klasse. 300 meter Amtshold Senior: Dansk Mester 2009 blev DDS Fyn med 1800 point, Sølv til DDS Roskilde med 1783 point og Bronze til DDS Midt med 1780 point, DDS Østjylland opnåede 1715 point og det rakte til en plads som nr meter Amtshold Senior: Dansk Mester 2009 blev DDS Vestsjælland med 2349 point, Sølv til DDS Fyn med 2333 point og Bronze til DDS Nordjylland med 2317 point, DDS Østjylland opnåede 2283 point og det rakte til en plads som nr meter Semifinale: 2 skytter var med i Semifinalen og det var nogle af vore yngste, Helene K D Sørensen fra Skytteklubben DSB/ASF, på en samlet plads som nr. 8 med point og Nanna Bissø fra Samsø Skytteforening, på en samlet plads som nr. 15 med point.

4 200 meter Finale for Ung og 1 3: En af vore skytter var med i den afsluttende finale, om det individuel Danske Mesterskab og det var ungskytten fra Skytteklubben DSB/ASF Helene K. D Sørensen, Helene startede i finalen som nr. 14 og sluttede på en plads som nr. 6 med 535,9 point, Dansk Mester 2009 blev Kristian Kanstrup fra Thisted med 541,3 point, Sølv til Jan Østergård fra Særslev med 541,0 point og Bronze til Bjarne Veile fra Hem med 540,7 point, Helene klarede sig flot i dette fornemme selskab, et stort tillykke for det flotte resultat. 200 meter - Kampen om præmievåben: Endnu et flot resultat af Helene K D Sørensen fra Skytteklubben DSB/ASF, Vinder blev Henrik Ingstrup Olesen fra D F B Løgstør med 149,4 point, 2 pladsen blev delt mellem Andreas Christiansen fra Tingsted Skytteforening og Helene K D Sørensen fra Skytteklubben DSB/ASF, begge havde skudt 147,4 point og måtte ud i omskydning, her skød Helene 27,3 point og Andreas skød 27,4 point og så var disse 3 pladser besat, nr. 2 Andreas og nr. 3 Helene, Andreas vandt den udsatte præmieriffel og de to andre fik hver et gavekort på 1000 kr., tillykke med det flotte resultatet Helene. 200 meter Individuel Klasse Ung: Dansk Klasseester 2009 blev Henrik Ingstrup Olesen fra D F B Løgstør med point, Sølv til Stine Nielsen fra Særslev med point og Bronze til Jacob Høegh fra Tingsted med point, Bedste skytte fra DDS Østjylland blev Helene K D Sørensen fra Skytteklubben DSB/ASF med point, hvilket rakte til en 4 plads. Pl. Navn Forening Resultat 4. Helene K D Sørensen Skytteklubben DSB/ASF point 5. Nanna Bissø Samsø Skytteforening point 13. Kristian Lykke Rasmussen Beder Malling Skytteforening point 200 meter individuel Klasse 1: Dansk Klassemester 2009 blev Bjarne Veile fra Hem med point, bedste skytte fra DDS Østjylland blev Svend Bissø fra Samsø Skytteforening med point og en plads som nr. 22, nr. 23 blev Carsten Hauge fra Beder Malling Skytteforening med point, Svend skød sig op i mesterskabet. 200 meter Individuel Klasse 2: Dansk Klassemester blev Finn Scheibye fra Akademisk Skytteforening med point, Bedste skytte fra DDS Østjylland blev Preben Chemnitz Hansen fra Randers Skyttekreds med point og på en plads som nr. 11, på en plads som nr. 15 kom Lene Chemnitz Hansen fra Randers Skyttekreds med point og på en plads som nr. 23 kom Torben Kristensen fra Samsø Skytteforening med point. 200 meter Individuel Klasse 3: Dansk Klassemester 2009 blev Lars Tofte Johansen fra Sorø Skytteforening med point, bedste og eneste skytte fra DDS Østjylland blev, Alex Toft fra Randers Skyttekreds med point, hvilket rakte til en plads som nr meter Individuel Veteranklasse 1: Dansk Mester 2009 blev Kurt Pedersen fra Tuse Skytteforening med max 300 point og med 20 X tier og Kurt måtte dele førstepladsen med Knud Jensen fra Frederikshavn, som også skød max 300 point med 20 X tier, Sølvmedalje til Henning B Clausen fra Århus Riffelskytte Klub ligeledes med max 300 point og så med 19 X tier, 5 skytter i klassen skød max 300 point og blev således bedste skytte fra DDS Østjylland. Pl. Navn Forening Resultat 2. Henning B Clausen Århus Riffelskytte Klub point 6 Bjarne Andersen Samsø Skytteforening point 7. Jens Peter Jensen Randers Skyttekreds point 8. Knud Møller Samsø Skytteforening point 10. Jørgen Mahler Århus Riffelskytte Klub point 20. Jenny Bissø Samsø Skytteforening point

5 23. Svend Borgbjerg Århus Riffelskytte Klub point 26. Jens Roland Jensen Midtdjurs Skytteforening point 27. Jan O Jørgensen Samsø Skytteforening point 33. Maja Hansen Randers Skyttekreds point 200 meter Individuel Veteranklasse 2: Dansk Klassemester 2009 blev Else Rasmussen fra Åkirkeby Skytteforening med point, bedste og eneste skytte fra DDS Østjylland blev med en Bronzemedalje Finn Chemnitz Hansen fra Randers Skyttekreds med point. 200 meter Individuel Åben Klasse 1: Dansk Mester 2009 blev Karin Hansen fra Sdr. Broby Skytteforening med max 300 point og med 26 X tier, 4 skytter i klassen formåede at skyde max 300 point, bedste skytte fra DDS Østjylland blev Conny Jensen fra Samsø Skytteforening med point og på en plads som nr. 19, plads nr. 25 blev besat af Lone Skyldal Rasmussen fra Odder Skytteforening med point og på en plads som nr. 28 kom Per Jensen fra Grenå Skyttekreds med point. 200 meter Individuel Åben Klasse 2: Dansk Mester 2009 blev Rudolf Jensen fra Tuse Skytteforening med Max 300 point og med 13 X tier, bedste og eneste skytte fra DDS Østjylland blev på en plads som nr. 9, Christian Clausen fra Beder Malling Skytteforening med point. 300 meter Individuel Veteranklassen: Dansk Mester 2009 blev Finn Scheibye fra Akademisk Skytteforening med point, Bedste skytte fra DDS Østjylland, var en medalje af Bronze til Bjarne Andersen fra Samsø Skytteforening med point, et stort tillykke til Bjarne. Pl. Navn Forening Resultat 3. Bjarne Andersen Samsø Skytteforening point 5. Knud Møller Samsø Skytteforening point 7. Jens Peter Jensen Randers Skyttekreds point 16. Jens Roland Jensen Djursland Skytteforening point 300 meter Individuel Åben Klasse: Dansk Mester 2009 blev Steen Pedersen fra Greve Skytteforening med point, bedste og eneste skytte fra DDS Østjylland blev på en 4 plads, Per Jensen fra Grenå Skyttekreds med point. 300 meter Individuel Klasse Ung: Dansk Mester 2009 blev Henrik Ingstrup Olesen fra D F B Løgstør med point, bedste skytte fra DDDS Østjylland blev Nana Bissø fra Samsø Skytteforening med point og en plads som nr. 5, på en plads som nr. 14 kom Asta Lund Mahiesen fra Århus Riffelskytte Klub med point. 300 meter Individuel Klasse 1: Dansk Mester 2009 blev Jan Østergård fra Særslev Skytteforening med point, bedste og eneste skytte fra DDS Østjylland blev Carsten Hauge fra Beder Malling Skytteforening med point og en plads som nr meter Individuel Klasse 2: Dansk Klassemester 2009 blev Benny Jørgensen fra Grænseegnens Skytteforening med point, bedste skytte fra DDS Østjylland blev Morten Christensen fra Samsø Skytteforening med point og på en plads som nr. 11, på plads nr. 25 kom Svend Bissø fra Samsø Skytteforening med point 300 meter Individuel Klasse 3: Dansk Klassemester 2009 blev Peter B Frandsen fra Ballerup Skytteforening med point, bedste skytte fra DDS Østjylland blev på en plads nr. 20, Preben Chemnitz Hansen fra Randers Skyttekreds med point.

6 Pl. Navn Forening Resultat 20. Preben Chemnitz Hansen Randers Skyttekreds point 27. Torben Kristensen Samsø Skytteforening point 30. Gitte Hansen Randers Skyttekreds point 33. Jens Jensen Odder Skytteforening point 50 Meter Individuel Klasse Ung: Dansk Mester 2009 blev Line N With fra Søllerød Skytteforening med point, bedste skytte fra DDS Østjylland blev, på en plads som nr. 18 Nanna Bissø fra Samsø Skytteforening med point og på plads som nr. 25 kom Kristian Lykke Rasmussen fra Beder Malling Skytteforening med point. 50 meter Individuel Klasse 1: Dansk Klassemester 2009 blev Jan Østergård fra Særslev Skytteforening med point, bedste skytte fra DDS Østjylland blev på plads nr. 15, Thomas Lykke Rasmussen fra Beder Malling Skytteforening med point. 15. Thomas Lykke Rasmussen Beder Malling Skytteforening point 25. Carsten Hauge Beder Malling Skytteforening point 34. Svend Bissø Samsø Skytteforening point 40. Morten Christensen Samsø Skytteforening point 50 meter Individuel Klasse 2: Dansk Klassemester 2009 blev, Mikael Green fra Tingsted Skytteforening med point, bedste skytte fra DDS Østjylland blev på en 21 plads, Lene Cemnitz Hansen fra Randers Skyttekreds med point. 21. Lene Cemnitz Hansen Randers Skyttekreds point 39. Jørn Thisted Randers Skyttekreds point 40. Gitte Hansen Randers Skyttekreds point. 50 meter Individuel Klasse 3: Dansk Klasemester 2009 blev, Niels Hybholt fra Videbæk Skytteforening med point, Bedste skytte fra DDS Østjylland blev, Alex Toft fra Randers Skyttekreds med point og på en plads nr. 22, på plads nr. 28 kom Bo Petersen fra Lyngby Skyttekreds med point. 50 meter Individuel Veteranklasse 1: Dansk Mester 2009 blev en skytte fra DDS Østjylland, ved Henning B Clausen fra Århus Riffelskytte Klub med max 300 point og med 21 X tier, et stort tillykke til Henning, 2 i denne klasse skød max 300 point. 1. Henning B Clausen Århus Riffelskytte Klub point 6. Jens Roland Jensen Midtdjurs Skytteforening point 8. Jørgen Mahler Århus Riffelskytte Klub point 13. Kurt Møller Samsø Skytteforening point 14. Jenny Bissø Samsø Skytteforening point 21. Bjarne Andersen Samsø Skytteforening point 25. Jan O Jørgensen Samsø Skytteforening point 27. Maja Hansen Randers Skyttekreds point 34. Jens Peter Jensen Randers Skyttekreds point 35. Svend Borgbjerg Århus Riffelskytte Klub point 36. Finn Chemnitz Hansen Randers Skyttekreds point 37. Flemming Lohse Århus Riffelskytte Klub point 45. Bjarne Schou Nielsen Randers Skyttekreds point 48. Henning Andersen Lyngby Skyttekreds point

7 50 meter Individuel Veteranklasse 2: Dansk Klassemester 2009 blev Tage Jensen fra Nykøbing Falster Skytteforening med point, bedste skytte fra DDS Østjylland blev John Petersen fra Lyngby Skyttekreds med point og en plads nr. 11, plads nr. 14 blev indtaget af Henning Kristiansen fra Midtdjurs Skytteforening med point. 50 meter Individuel Åben Klasse 1: Dansk Mester blev Lars Kring Mortensen fra Bredstrup Pjedsted Skytteforening med max 300 point og med 17 X tier, 3 skytter i denne klasse opnåede max 300 point, bedste skytte fra DDS Østjylland blev Ulrik Silkjær fra Midtdjurs Skytteforening med point. 12. Ulrik Silkjær Midtdjurs Skytteforening point 41. Sanne Kristensen Samsø Skytteforening point 45. Tina Krarup Lyngby Skyttekreds point 70. Michael Pedersen Samsø Skytteforening point 71. Connie Jensen Samsø Skytteforening point 77. Anny Toft Randers Skyttekreds point 79 Bo Stege Skanderborg Stilling Skytteforening point En Stolt Dansk Klassemester 2009 Maybritt Lynggaard Åben Klasse 2 på 50 meter 50 meter Individuel Åben Klasse 2: Dansk Klassemester 2009blev, endelig en skytte fra DDS Østjylland og det var Maybritt Lynggaard fra Skanderborg Stilling Skytteforening med point, et stort tillykke til Maybritt. 1. Maybritt Lynggaard Skanderborg Stilling Skytteforening point 6. Betina Stege Skanderborg Stilling Skytteforening point 8. Gitte Holm Samsø Skytteforening point 11. Janni Tonnesen Lyngby Skyttekreds point 12. Michael Petersen Grenå Skyttekreds point 17. Michael Brasch Midtdjurs Skytteforening point 19. Inge Petersen Lyngby Skyttekreds point 24. Helle Rasmussen Beder Malling Skytteforening point 310. Carsten Hansen Randers Skyttekreds point 40. Finn Silkjær Midtdjurs Skytteforening point

8 49. Kjeld Lykke Rasmussen Beder Malling Skytteforening point 50- Christian Clausen Beder Malling Skytteforening point 51. Jette Jensen Grenå Skyttekreds point 300 meter Individuel Nordisk for Ungskytter: Dansk Mester 2009 blev Henrik Ingstrup Olesen fra D F B Løgstør med point, andenpladsen og Sølvmedalje til en skytte fra DDS Østjylland, ingen ringere end Helene K D Sørensen fra Skytteklubben DSB/ASF med point, et stort tillykke til Helene for den flotte placering. Sølv i klasse Ung Nordisk Program en af de mest vindende ved dette DM - Hele K D Sørensen 300 meter Individuel Nordisk Klasse 1: Dansk Mester 2009 blev Jan Østergård fra Særslev Skytteforening med point, bedste og eneste skytte fra DDS Østjylland, kunne vi finde nede på en plads som nr. 22 og det var Carsten Hauge fra Beder Malling Skytteforening med point. Nordisk Program som er en af de bedste discipliner, havde en deltagelse på 69 skytter, i de 3 klasser og af disse skytter var der kun 2 fra DDS Østjylland, det skyldes nok at skydningen kræver en hel æske patroner, jeg ville foreslå at i kontakter DDS Østjylland om et tilskud til denne skydning. Her har i så resultaterne på alle de skytter, som har fuldført skydningerne, med hoved og mesterskab, det blev ikke til mange individuele medaljer, men til gengæld blev der opnået mange flotte resultater, som man så kan glæde sig over. Som man kan se var der mange foreninger i DDS Østjylland, som havde alt for få deltagere med, husk på det er da ikke et almindelig stævne, det er et Dansk Mesterskab og det skulle da gerne være noget særlig, et stævne som alle skytterne værner om og det gør man på bedste måde, bare ved at deltage, men visse foreninger mangler de såkaldte ildsjæle, som kan samle skytterne og få dem med ud til stævner, især til de Danske Mesterskaber. Jeg vil slutte af med at ønske alle vinderne tillykke, tillykke med medaljerne og de flotte resultater som blev opnået, tak til jer alle endnu engang Venlig hilsen Benny Lykke.

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær og Geværterræn

Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær og Geværterræn Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær og Geværterræn Renskrevet og Redigeret af: Benny Lykke Set med DDS Østjyllands Øjne Så blev Landsstævnet 2009 skudt i gang, man startede med Pistol og

Læs mere

Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009

Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009 Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009 Renskrevet og redigeret af: Benny Lykke Så var dagen kommet hvor DDS Østjyllands, Dobbelte Geværterrænskydning skulle løbe

Læs mere

Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær på 50 og 200 meter LS Program - Billeder

Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær på 50 og 200 meter LS Program - Billeder Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær på 50 og 200 meter LS Program - Billeder Renskrevet og Redigeret af: Benny Lykke Set med DDS Østjyllands Øjne Vi fortsætter med resultater fra Landsstævnet

Læs mere

Resultater fra: Veteranstævnet i Skibby 2010 Kr. Himmelfartsdag

Resultater fra: Veteranstævnet i Skibby 2010 Kr. Himmelfartsdag Resultater fra: Veteranstævnet i Skibby 2010 Kr. Himmelfartsdag Renskrevet og redigeret af: Benny Lykke For 11 år i træk blev Veteranstævnet i Skibby afholdt og for 11 år i træk har Bente og Christian

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 Side 1 af 8 StævneProgram 24-08-2009 16:54 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.7 Juni 2008 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-79949 Mathias Nielsen 930-VBFs

Læs mere

RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2011

RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2011 Side 1 af 6 30-10-2011 17:01:46 - DDS SP v.3.11.10.2 RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2011 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 94592 Anne-Marie Nysom 05-101 Randers Skyttekreds 200/10 200/14 400/24 2 81546 Nanna

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010 StævneProgram 24-08-2010 15:59 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.21 Januar 2010 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-84400 Oliver Olsen 101-Randers Skyttekreds

Læs mere

RESULTATLISTE DDSøstjylland-LDM50m-2012

RESULTATLISTE DDSøstjylland-LDM50m-2012 27-08-2012 08:53:16 - DDS SP v.3.12.6.3 RESULTATLISTE DDSøstjylland-LDM50m-2012 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 94592 Anne-Marie Nysom 05-101 Randers Skyttekreds 198/16 200/14 398/30 G 2 101279 Benjamin

Læs mere

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Søndag den 18 Maj 2008 Der deltog 86 skytter og 5 Jæger her ved geværterrænskydningen i Hevring, Vejret var fint med sol og tørvejr hele dagen

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Randers åben 15m stævne

RESULTATLISTE FOR Randers åben 15m stævne Page 1 of 7 StævneProgram 27-11-2010 16:11 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.27 September 2010 RESULTATLISTE FOR Randers åben 15m stævne 15m Gevær - Mesterskab Klasse BK1 1 05-84400 Oliver Olsen

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Midtdjurs Nytårsstævne 2010

RESULTATLISTE FOR Midtdjurs Nytårsstævne 2010 Side 1 af 8 StævneProgram 15:17 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.19 Januar 2010 RESULTATLISTE FOR Midtdjurs Nytårsstævne 2010 15m Gevær - Mesterskab Klasse BK1 1 05-84815 Rasmus Brasch 116-Midtdjurs

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdels mesterskab 2013

RESULTATLISTE Landsdels mesterskab 2013 02-09-2013 21:32:35 - DDS SP v.3.13.8.1 RESULTATLISTE Landsdels mesterskab 2013 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 101279 Benjamin Lahn Pedersen 05-101 Randers Skyttekreds 200/13 199/16 399/29 2 101277 Annemette

Læs mere

RESULTATLISTE 3 Runde 50M Turnering Østjylland 2017

RESULTATLISTE 3 Runde 50M Turnering Østjylland 2017 RESULTATLISTE 3 Runde 50M Turnering Østjylland 2017 DDS SP v.3.16.4.1 Holdkonkurrence: 50M BK 1 Midtdjurs Skytteforening 111770 Kasper Poulsen Klasse: BK1 200/09 99867 Mia Hviid Sørensen Klasse: BK1 200/13

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 200 og 300 meter 2011

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 200 og 300 meter 2011 20-08-2011 19:53:08 - DDS SP v.3.11.7.12 RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 200 og 300 meter 2011 Gevær, 200m. - Mesterskab BK 1 87623 Daniel Filtenborg Binder 05-101 Randers Skyttekreds 149/06 149/11 298/17

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

RESULTATLISTE Ldm Dds-østjylland i Randers

RESULTATLISTE Ldm Dds-østjylland i Randers Side 1 af 7 27-08-2011 16:37:35 - DDS SP v.3.11.8.4 RESULTATLISTE Ldm Dds-østjylland i Randers Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 84815 Rasmus Brasch 05-116 Midtdjurs Skytteforening 150/12 150/09 300/21 2

Læs mere

ENDELIG RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2014

ENDELIG RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2014 26-10-2014 15:05:32 - DDS SP v.3.14.4.1 ENDELIG RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 113293 Victoria Bjerregaard 09-118 Lyngby Skyttekreds 200/15 200/10 400/25 2 114387 Julie

Læs mere

RESULTATLISTE Danmarks Smukkeste 15m 2013

RESULTATLISTE Danmarks Smukkeste 15m 2013 03-03-2013 20:29:16 - DDS SP v.3.13.2.1 RESULTATLISTE Danmarks Smukkeste 15m 2013 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 25303 Kirstine Bissø Svoboda 05-940 Samsø Skytteforening 200/17 200/12 400/29 G 2 101279

Læs mere

År 2008 DDS Østjylland til DM Geværterræn i Borris

År 2008 DDS Østjylland til DM Geværterræn i Borris År 2008 DDS Østjylland til DM Geværterræn i Borris Borris Skydeterræn I Uge 25 var der indkaldt til DM i Geværterrænskydning, som skulle finde sted i Borris Skydeterræn, det individuel Danske Mesterskab

Læs mere

Unionsmesterskaber og 15 meter riffel Senior og Oldboys/girls

Unionsmesterskaber og 15 meter riffel Senior og Oldboys/girls Unionsmesterskaber 2011 10 og 15 meter riffel Senior og Oldboys/girls Resultatliste Dansk Skytte Union 18. - 19. marts 2011 Særslev 1 10m luftriffel Senior 1 1 Poul Lamhauge Gundsølille 94 92 95 97 378

Læs mere

RESULTATLISTE Randers åben 15 m 2012

RESULTATLISTE Randers åben 15 m 2012 RESULTATLISTE Randers åben 15 m 2012 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101279 Benjamin Lahn Pedersen 05-101 Randers Skyttekreds 199/05 200/11 399/16 G 2 95349 Kristian Gyldenløv 05-944 Århus Riffelskytte

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

Resultater fra Byskyttestævnet og 300 meter på banerne i Skibby

Resultater fra Byskyttestævnet og 300 meter på banerne i Skibby Resultater fra Byskyttestævnet 2009 200 og 300 meter på banerne i Skibby Renskrevet og redigeret af Benny Lykke Byskyttestævnet 2009 blev noget af et tilløbsstykke, der blev skudt næsten 350 skydninger,

Læs mere

Side 1 af 7 06-09-2015 17:19:25 - DDS SP v.3.15.6.1 RESULTATLISTE Landsdelsmesterskaber 50-200- 300M 2015 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 114483 Thomas Marding Thorsen-Poulsen 09-116 Midtdjurs Skytteforening

Læs mere

Resultater DM senior , 200 og 300 meter

Resultater DM senior , 200 og 300 meter Foreningshold 200m SEN FINALE 1 Vemmelev SG&I 570/12 1143/32 2 Aalborg Skyttekreds 563/13 1131/24 3 Boddum-Ydby Skytteforening 572/21 1131/31 4 Svinninge Skytteforening 564/11 1122/26 6 Horne Skytteforening

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Fælles terrænstævne DDS THY-MORS & DDS Vestjylland i Ulfborg 28. oktober 2007

RESULTATLISTE FOR Fælles terrænstævne DDS THY-MORS & DDS Vestjylland i Ulfborg 28. oktober 2007 RESULTATLISTE FOR Fælles terrænstævne DDS THY-MORS & DDS Vestjylland i Ulfborg 28. oktober 2007 Terrænbane: Skive Distance Farve Station 1 - Mål 1 1/7 160 0 Mål 2 S15 235 0 Station 2 - Mål 1 C15 112 0

Læs mere

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011 Page 1 of 7 12-11-2011 16:32:06 - DDS SP v.3.11.11.3 RESULTATLISTE Randers åben 09 / 12-11-2011 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 25303Kirstine Bissø Svoboda 05-940 Samsø Skytteforening 200/11 200/11 400/22G

Læs mere

Resultater DM , 200 og 300 meter

Resultater DM , 200 og 300 meter Foreningshold 200m Senior FINALE 1 Fløng-Hedehusene Skytteforening 585/23 1173/47 2 Tuse Skytteforening 579/16 1158/30 3 Frederikssund IF 1864 579/13 1156/29 4 Østmøn SG&I 579/18 1145/39 15 Horne Skytteforening

Læs mere

RESULTATLISTE DM SENIOR m 2013

RESULTATLISTE DM SENIOR m 2013 29-09-2013 17:16:31 - DDS SP v.3.13.9.1 RESULTATLISTE DM SENIOR 50-200-300m 2013 Holdkonkurrence: Foreningshold 200m ÅKL 12 Østmøn SG&I 53091 Line N. With Klasse: ÅK1 145/02 99282 Niels Lauge Hermansen

Læs mere

RESULTATLISTE Hevring terræn vest. Vest

RESULTATLISTE Hevring terræn vest. Vest 14-05-2012 11:14:47 - DDS SP v.3.12.5.4 RESULTATLISTE Hevring terræn vest Vest Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 1/6 211 Station 2 Mål 1 1/7 245 Station 3 Mål 1 1/6 Venstre 225 Mål 2 S20 Vertikal

Læs mere

Resultatliste DM Kvalifikation DGI Østjylland runde

Resultatliste DM Kvalifikation DGI Østjylland runde DM Kvalifikation 2017-2018 cal.22 BK 120708 Nefer Sofia Mondrup BK1 200/09 120709 Sinuhe Mondrup BK1 200/08 109462 Jakob Øster BK2 199/08 126454 Nora Gregersen BK2 198/08 Total 797/33 120339 Alexander

Læs mere

Resultatliste Hyggeturnering - DGI Østjylland 2. runde

Resultatliste Hyggeturnering - DGI Østjylland 2. runde Riffel, 15m - Klasse BK1 1 106155 Peter Kaysen Lyngby Skyttekreds 193/03 2 120350 Magnus V. S. Eriksen Odder Skytteforening 188/02 Riffel, 15m - Klasse BK2 1 106572 Mikael Holm Samsø Skytteforening 199/12

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Ry-Stævnet 2010

RESULTATLISTE FOR Ry-Stævnet 2010 StævneProgram 14-11-2010 19:15 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.27 September 2010 RESULTATLISTE FOR Ry-Stævnet 2010 15m Gevær - Mesterskab Klasse BK1 1 05-88585 Jonas Bach 116-Midtdjurs Skytteforening

Læs mere

Resultatliste Midtdjurs Nytårsstævne 2018

Resultatliste Midtdjurs Nytårsstævne 2018 Riffel, 15m - Mesterskab BK1 1 111770 Kasper Poulsen Midtdjurs skytteforening 200/12 200/17 400/29 2 99867 Mia Hviid Sørensen Midtdjurs skytteforening 200/14 199/11 399/25 3 126982 Lasse Braad Helweg Midtdjurs

Læs mere

Det Jydske Byskyttestævne

Det Jydske Byskyttestævne Resultater Fra: Renskrevet og redigeret af Benny Lykke Det Jydske Byskyttestævne Fredag og Lørdag den 20 og 21 August 2010 Stævnet blev afviklet på banerne i Skibby Byskyttestævnet her i 2010 havde en

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2014-2015 1. omgang Startet i 1980 Åben klasse 1. omgang total 1. Division 1 Bredstrup-Pjedsted 1 1856,4 12 1856,4 12 2 Særslev 1 1831,9 9 1831,9 9 3 Viborg

Læs mere

RESULTATLISTE Rønde Stævnet 2012

RESULTATLISTE Rønde Stævnet 2012 05-02-2012 18:25:20 - DDS SP v.3.11.12.1 RESULTATLISTE Rønde Stævnet 2012 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101279 Benjamin Lahn Pedersen 05-101 Randers Skyttekreds 200/10 200/12 400/22 G 2 92695 Lucas Pedersen

Læs mere

Resultater fra Jyllandsstævnet 2009 Set med DDS Østjyllands Øjne 15 meter Riffel og Pistol Luft Riffel og Pistol

Resultater fra Jyllandsstævnet 2009 Set med DDS Østjyllands Øjne 15 meter Riffel og Pistol Luft Riffel og Pistol Resultater fra Jyllandsstævnet 2009 Set med DDS Østjyllands Øjne 15 meter Riffel og Pistol Luft Riffel og Pistol Renskrevet og Redigeret af Benny Lykke Næsten 4000 skydninger blev der skudt ved Jyllandsstævnet

Læs mere

RESULTATLISTE Røndestævnet 2016

RESULTATLISTE Røndestævnet 2016 07-02-2016 20:12:50 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Røndestævnet 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 114483 Thomas Marding Thorsen-Poulsen 09-116 Midtdjurs Skytteforening 199/09 199/14 398/23 G 2

Læs mere

Danskemesterskaber m riffel

Danskemesterskaber m riffel Danskemesterskaber 0 5m riffel Resultatliste Dansk Skytte Union 8. og 9. april 0 Randers Skyttekreds Randers 5m Åben Lars Ørum Ålborg DEN 97 99 98 94 388 René Kristiansen BPI DEN 96 98 98 95 387 3 Lars

Læs mere

RESULTATLISTE Røndestævnet

RESULTATLISTE Røndestævnet 03-02-2013 21:10:24 - DDS SP v.3.13.1.1 RESULTATLISTE Røndestævnet Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101279 Benjamin Lahn Pedersen 05-101 Randers Skyttekreds 199/09 200/09 399/18 G 2 105484 Mia Ibeline Sørensen

Læs mere

Aalborg Skyttekreds Jeppestævne, 50 og 200 meter riffel, den juni 2010

Aalborg Skyttekreds Jeppestævne, 50 og 200 meter riffel, den juni 2010 200m Gevær - Mesterskab Klasse JUN 1 01-11019 Simon Vissing 412-Hjørring Skytteforening 146 148 294 / 11 D 2 01-80781 Casper Krogh Frydkjær 412-Hjørring Skytteforening 147 143 290 / 11 D 3 05-79949 Mathias

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Grenaa Pokalerne 2010

RESULTATLISTE FOR Grenaa Pokalerne 2010 1 af 5 31-10-2010 17:02 StævneProgram 31-10-2010 16:14 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.9 Oktober 2008 RESULTATLISTE FOR Grenaa Pokalerne 2010 15m Gevær - Mesterskab Klasse BK1 1 05-84400 Oliver

Læs mere

RESULTATLISTE Røndestævnet 2015

RESULTATLISTE Røndestævnet 2015 01-02-2015 20:16:54 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Røndestævnet 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 96824 Nathali Holmes Jensen 09-101 Randers Skyttekreds 200/09 200/13 400/22 2 114387 Julie H Christiansen

Læs mere

RESULTATLISTE Randers Åben 50 m 2015

RESULTATLISTE Randers Åben 50 m 2015 RESULTATLISTE Randers Åben 50 m 2015 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 Thomas Marding Thorsen-Poulsen Midtdjurs Skytteforening 199/13 199/13 398/26 G 2 Julie H Christiansen Midtdjurs Skytteforening 199/11

Læs mere

RESULTATLISTE Randers Åben 50m 2016

RESULTATLISTE Randers Åben 50m 2016 21-05-2016 18:18:48 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Randers Åben 50m 2016 Gevær, 50m. - Mesterskab Børn 1 1 114483 Thomas Marding Thorsen-Poulse09-116 Midtdjurs Skytteforening 199/13 196/09 395/22 2

Læs mere

RESULTATLISTE Geværterræn Borris 2014, 1. del. Station 1 Skive Farve Afstand Stilling. Mål 1 S10 Vertikal Sort 180 Liggende

RESULTATLISTE Geværterræn Borris 2014, 1. del. Station 1 Skive Farve Afstand Stilling. Mål 1 S10 Vertikal Sort 180 Liggende RESULTATLISTE Geværterræn Borris 2014, 1. del Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 S10 Vertikal Sort 180 Liggende Station 2 Mål 1 C40 Sort 375 Liggende Mål 2 1/2 Sort 460 Liggende Station 3 Mål

Læs mere

Resultatliste - DM Geværterræn 2016 Individuel

Resultatliste - DM Geværterræn 2016 Individuel Side 1 af 6 27-08-2016 22:54:01 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE DM Geværterræn 2016 Individuel Holdkonkurrence: DM Foreningshold 1 Ramløse IF Skydning 62329 Jan Larsen Klasse: 1 37/10/09 70481 Stig A.

Læs mere

RESULTATLISTE Midtdjurs Nytårsstævne 2017

RESULTATLISTE Midtdjurs Nytårsstævne 2017 22-01-2017 15:27:04 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Midtdjurs Nytårsstævne 2017 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 111770 Kasper Poulsen 09-116 Midtdjurs Skytteforening 199/14 200/18 399/32 2 116842 Josefine

Læs mere

RESULTATLISTE SMUK 15 mtr

RESULTATLISTE SMUK 15 mtr Side 1 af 6 15:14:34 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE SMUK 15 mtr Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 122795 Gustav Hemmingsen 09-940 Samsø Skytteforening 199/15 200/09 399/24 2 107021 Jeppe Ramus 09-907

Læs mere

Resultatliste - DM Geværterræn 2017

Resultatliste - DM Geværterræn 2017 Side 1 af 11 03-09-2017 18:03:14 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE DM Geværterræn 2017 Søndag Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 S10 Horisontal 196 Liggende Station 2 Mål 1 B45 370 Liggende Mål

Læs mere

RESULTATLISTE Århus Festuge Skydning 200 og 300 meter

RESULTATLISTE Århus Festuge Skydning 200 og 300 meter 03-09-2011 17:16:35 - DDS SP v.3.11.9.2 RESULTATLISTE Århus Festuge Skydning 200 og 300 meter Gevær, 200m. - Mesterskab BK 1 87623 Daniel Filtenborg Binder 05-101 Randers Skyttekreds 149/11 150/07 299/18

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2017 Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Knud Møller ÅRK 104,7 104,5 104,9 104,3 418,4 35x 2 Kurt Møller

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Terræn-G-2-Venstre-Ulfborg

RESULTATLISTE FOR Terræn-G-2-Venstre-Ulfborg StævneProgram 24-04-2006 14:19 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.1.1.1 januar 2006 RESULTATLISTE FOR Terræn-G-2-Venstre-Ulfborg Amtshold SEN 1 Frederiksborg Amts Skytteforeninger 1 14-123 Johannes Jensen

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2015 Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Knud Møller ÅRK 105,4 105,1 106,1 104,0 420,6 36x 2 Janus Haahr

Læs mere

Resultatliste - DM Geværterræn Individuelt 2015

Resultatliste - DM Geværterræn Individuelt 2015 Side 1 af 8 30-08-2015 21:41:36 - DDS SP v.3.15.6.1 RESULTATLISTE DM Geværterræn Individuelt 2015 DM Geværterræn Individuelt Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 1/7 245 Station 2 Mål 1 1/3 415

Læs mere

RESULTATLISTE Geværterræn Borris Del 1. Station 1-5. Station 1 Skive Farve Afstand Stilling. Mål 1 S20 Vertikal Sort 267 Liggende

RESULTATLISTE Geværterræn Borris Del 1. Station 1-5. Station 1 Skive Farve Afstand Stilling. Mål 1 S20 Vertikal Sort 267 Liggende RESULTATLISTE Geværterræn Borris 2016 - Del 1 Station 1-5 Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 S20 Vertikal Sort 267 Liggende Station 2 Mål 1 1/4 Venstre Sort 313 Liggende Station 3 Mål 1 C15 Sort

Læs mere

RESULTATLISTE Geværterrænskydning i Hevring 25-5-2014. teræn6,5

RESULTATLISTE Geværterrænskydning i Hevring 25-5-2014. teræn6,5 25-05-2014 19:44:02 - DDS SP v.3.14.2.1 RESULTATLISTE Geværterrænskydning i Hevring 25-5-2014 teræn6,5 Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 S10 Vertikal Sort 130 Knælende Mål 2 S10 Horisontal Sort

Læs mere

Resultatliste LDM DGI Østjylland meter

Resultatliste LDM DGI Østjylland meter Riffel, 15m - Mesterskab BK1 1 99867 Mia Hviid Sørensen Midtdjurs skytteforening 199/14 200/09 399/23 2 111770 Kasper Poulsen Midtdjurs skytteforening 200/10 199/16 399/26 3 120709 Sinuhe Mondrup Samsø

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1877,6 10 1877,6 10 2 Viborg 1 1849,4 8 1849,4 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1844,1 5 1844,1 5 4 Hvidovre SK 1 1844,1 5 1844,1 5 5 ÅRK 1 1842,1 2 1842,1

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2016 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2016 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2016 Resultatliste Danmarksmesterskab 2016 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Kurt Møller Pedersen Tuse 105,6 104,4 105,5 104,6 420,1 35x 2

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2014-2015 4. omgang Startet i 1980 Åben klasse 4. omgang total 1. Division 1 Bredstrup-Pjedsted 1 1859,9 12 7433,2 48 2 Helle 1 1834,2 10 7325,5 34 3 Viborg

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2016

RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2016 RESULTATLISTE Grenaa Pokalerne 2016 DDS SP v.3.16.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 111770 Kasper Poulsen 09-116 Midtdjurs Skytteforening 200/13 200/14 400/27 2 116842 Josefine Bachmann 09-118 Lyngby

Læs mere

RESULTATLISTE Geværterræn Borris 2015 - del 1. Station 1 Skive Farve Afstand Stilling. Mål 1 C30 Sort 288 Liggende. Mål 2 Lille B100 Sort 142 Liggende

RESULTATLISTE Geværterræn Borris 2015 - del 1. Station 1 Skive Farve Afstand Stilling. Mål 1 C30 Sort 288 Liggende. Mål 2 Lille B100 Sort 142 Liggende RESULTATLISTE Geværterræn Borris 2015 - del 1 Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 C30 Sort 288 Liggende Mål 2 Lille B100 Sort 142 Liggende Station 2 Mål 1 S15 Vertikal Sort 200 Knælende Station

Læs mere

RESULTATLISTE Brande 50m Stævne

RESULTATLISTE Brande 50m Stævne Side 1 af 5 RESULTATLISTE Brande 50m Stævne Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 84815 Rasmus Brasch 05-116 Midtdjurs 150/12 150/12 300/24 2 19552 Rasmus Barrett 150/10 150/09 300/19 3 92695 Lucas Pedersen 05-116

Læs mere

Danskemesterskaber 2010 10 og 15 m Senior og Oldboys

Danskemesterskaber 2010 10 og 15 m Senior og Oldboys Danskemesterskaber 00 0 og m Senior og Oldboys Resultatliste Dansk Skytte Union 0. og 0. marts 00 BPI UM 00-0 og m Senior og Oldboys 0m Senior 0 Carsten Klich Maribo Sys Hansen Hvidovre Peter Hansen Ballerup

Læs mere

Stævne hos Randers Skyttekreds

Stævne hos Randers Skyttekreds Stævne hos Randers Skyttekreds 15m Gevær - Mesterskab Klasse BK1 1 34-5151 Emil Rowedder 901-Skytteklubben DSB/ASF 200 200 400 / 25 2 32-2934 Rene Chemnitz Hansen 101-Randers Skyttekreds 199 200 399 /

Læs mere

RESULTATLISTE Hobro Egnens 2017 stævne

RESULTATLISTE Hobro Egnens 2017 stævne 15-01-2017 14:50:24 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Hobro Egnens 2017 stævne Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 123013 Julie Haahr 01-548 Vilsted Skf. 199/08 200/12 399/20 2 108491 Mille Frederiksen 01-548

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

Jyllandsmesterskab 2018

Jyllandsmesterskab 2018 Vestereng Skydebaner 50m riffel 17-19 August 2018 www.dsbasf.dk 1 3 x 20 Senior 1 Day 1 1 Kim Larsen ÅRK 94 98 192 6x 567 19x 99 98 197 10x 90 88 178 3x 3 x 20 Ungdom U17 1 Christine Jacobi Viborg 94 93

Læs mere

RESULTATLISTE ØST geværterræn i Jægerspris ØST terræn 2012

RESULTATLISTE ØST geværterræn i Jægerspris ØST terræn 2012 15-04-2012 20:52:04 - DDS SP v.3.12.4.2 RESULTATLISTE ØST geværterræn i Jægerspris 2012 ØST terræn 2012 Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 1/4 Højre 300 m Knælende Station 2 Mål 1 1/7 230 m Liggende

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2018 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2018 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2018 Resultatliste Danmarksmesterskab 2018 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Knud Erik Holm Viborg 104,4 106,1 105,0 105,7 421,2 35x 2 Lars

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1885,9 10 1885,9 10 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1845,6 8 1845,6 8 3 Viborg 1 1843,5 6 1843,5 6 4 ÅRK 1 1843,2 4 1843,2 4 5 Helle 1 1829,4 2 1829,4 2 6 Hvidovre

Læs mere

Resultatliste SMUK 15 mtr.

Resultatliste SMUK 15 mtr. Riffel, 15m - Mesterskab BK1 1 120709 Sinuhe Mondrup Samsø Skytteforening 200/11 199/09 399/20 2 120708 Nefer Sofia Mondrup Samsø Skytteforening 199/06 199/08 398/14 3 99867 Mia Hviid Sørensen Midtdjurs

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division DSB/ASF 1 1783 10 7134 39 Ballerup 1 1782 8 7130 33 Bredstrup-Pjedsted 1 1774 6 7089 24 Hvidovre 1 1760 4 7038 16 Viborg 1 1755 2 7014 8 Svinninge 1 1694 0 6843

Læs mere

RESULTATLISTE Geværterræn Øst 2015

RESULTATLISTE Geværterræn Øst 2015 0-06-0 :: - DDS SP v.3... RESULTATLISTE Geværterræn Øst 0 Holdkonkurrence: Landsdelshold Senior DGI Midt- & Vestsjælland 6 Mette T. Sukstorf Klasse: ÅKL /0/08 Lasse R. Pedersen Klasse: 36/0/08 36 Johnny

Læs mere

RESULTATLISTE Danmarks Smukkeste 15m

RESULTATLISTE Danmarks Smukkeste 15m 12-04-2015 16:27:44 - DDS SP v.3.14.3.1 RESULTATLISTE Danmarks Smukkeste 15m Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 113292 Maja K Christensen 09-118 Lyngby Skyttekreds 200/10 200/13 400/23 2 114483 Thomas Marding

Læs mere

Danskemesterskaber m luftriffel

Danskemesterskaber m luftriffel Danskemesterskaber 00 0m luftriffel Resultatliste Dansk Skytte Union 0. og 0. marts 00 Skytternes Hus Århus 0 stående Dame 0 Anette K. Jensen DSB/ASF 00 00, Stine M. Andersen ÅRK 00 00 00, Rikke K. Jensen

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 2. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1869,8 10 3741,6 20 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1858,2 8 3703,4 14 3 Viborg 1 1843,6 5 3690,2 13 4 Kolding 1 1843,5 5 3686,9 9 5 Helle 1 1824,2 2 3632,1

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1880,0 10 9417,5 50 2 ÅRK 1 1853,1 8 9249,2 32 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1850,0 4 9248,0 30 4 Viborg 1 1850,7 6 9240,4 28 5 Hvidovre SK 1 1840,7 2 9181,3

Læs mere

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Side 1 af 7 18:34:49 - DDS SP v.3.14.2.3 RESULTATLISTE DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Veteran Plads Bane Navn Res. 5 6 7 8 9 10 P-finale I alt 1 2 022 Jette Skov Pedersen 394 8 51,6 10,6 10,7 10,4

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2013-2014 10. omgang Startet i 1980 10. omgang total 1. Division A Trehøje 1 1848,7 2 17895 18 a Bredstrup-Pjedsted 1 1237,4 0 16106,3 16 c Viborg 1 1812

Læs mere

Dansk Skytte Union DM m og 15m riffel for veteraner

Dansk Skytte Union DM m og 15m riffel for veteraner 15m riffel Senior 1 1 Bjarne Veile IF 1864 96 90 91 94 371 8x 2 Carsten Klich Maribo 90 93 92 95 370 6x 3 Allan Hansen Vemmelev skf 93 93 92 90 368 6x 4 Poul Kristensen Tuse 89 92 93 93 367 5x 5 Kim Larsen

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

RESULTATLISTE Ry-stævnet 50m 2013

RESULTATLISTE Ry-stævnet 50m 2013 05-05-2013 14:29:28 - DDS SP v.3.12.9.2 RESULTATLISTE Ry-stævnet 50m 2013 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 98282 Kristine R. Christensen 07-282 Jelling FS Skydning 200/18 200/15 400/33 2 84520 Rasmus Kirkholt

Læs mere

Resultatliste Vejle Stævnet 2019

Resultatliste Vejle Stævnet 2019 Resultatliste Vejle Stævnet 2019 Standardpistol, 25m - Klasse V1H1 1 19707 Jan Dovolil Viborg Skytteforening 557/97 2 105238 Mikkel Ranneberg Års Skytteforening 552/87 3 33998 Allan Gejl Grindsted Pistolklub

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DM-Geværterræn Individuel Borris 2008

RESULTATLISTE FOR DM-Geværterræn Individuel Borris 2008 StævneProgram 22-06-2008 15:59 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.5 Marts 2008 RESULTATLISTE FOR DM-Geværterræn Individuel Borris 2008 Terrænbane: Skive Distance Farve Station 1 - Lig Mål 1 1/8 203

Læs mere

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED Med 23 tilmeldte børne og junior skytter var Boddum Ydby Skytteforening ikke alene i DGI Nordjylland regi, men måske i hele

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2014-2015 10. omgang Startet i 1980 10. omgang total 1. Division 1 Bredstrup-Pjedsted 1 1859,2 12 18621,7 120 2 Helle 1 1823,6 6 18307,4 88 3 Viborg 1 1832,3

Læs mere

RESULTATLISTE Ørre Stævnet 2012

RESULTATLISTE Ørre Stævnet 2012 28-06-2012 21:48:56 - DDS SP v.3.12.6.3 RESULTATLISTE Ørre Stævnet 2012 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 92763 Lars Søby Jensen 04-016 Gjellerup Sdr. SG&I 199/14 198/10 397/24 2 21896 Christopher Hjerresen

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2014-2015 7. omgang Startet i 1980 Åben klasse 7. omgang total 1. Division 1 Bredstrup-Pjedsted 1 1865,4 12 13024,4 84 2 Helle 1 1823,6 8 12815,8 62 3 Særslev

Læs mere

Resultatliste - Horsens Open sommer 2015

Resultatliste - Horsens Open sommer 2015 Side 1 af 5 09-06-2015 16:59:41 - DDS SP v.3.15.6.1 RESULTATLISTE Horsens Open sommer 2015 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 109219 Andreas Holst Olesen 10-001 Horsens Skyttekreds 200/15 200/13 400/28 2 101490

Læs mere

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 07-06-2015 08:58:19 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 5%-Skytte, Terrænskydning, Pistol cal..22, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben - GPA, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben

Læs mere

RESULTATLISTE Hobro Egnens Skytteforening s 15 m stævne 2016

RESULTATLISTE Hobro Egnens Skytteforening s 15 m stævne 2016 14-02-2016 15:07:25 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Hobro Egnens Skytteforening s 15 m stævne 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 114483 Thomas Marding Thorsen-Poulsen 09-116 Midtdjurs Skytteforening

Læs mere

RESULTATLISTE Næstveds 50 meter stævne 2014

RESULTATLISTE Næstveds 50 meter stævne 2014 8-05-04 4:57:49 - DDS SP v.3.4.4. RESULTATLISTE Næstveds 50 meter stævne 04 Holdkonkurrence: Foreningshold bk Kongsted Skytteforening runde 08973 Tobias Ellehøj Klasse: MB 97/06 99/ 396/8 08974 Kamilla

Læs mere

RESULTATLISTE. Møn Åben 2012 Luft

RESULTATLISTE. Møn Åben 2012 Luft 04-02-2012 23:09:11 - DDS SP v.3.11.12.1 RESULTATLISTE Møn Åben 2012 Luft Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1G 92515 Rikke Lindegaard 14-044 Faxe Skytteforening 200/12 200/12 400/24 2S 99756 Rebecca Ellehave

Læs mere

RESULTATLISTE DM Geværterræn Hold 2011

RESULTATLISTE DM Geværterræn Hold 2011 24-10-2011 09:14:24 - DDS SP v.3.11.10.2 RESULTATLISTE DM Geværterræn Hold 2011 Holdkonkurrence: Foreningshold LDU-turnering 1 Boddum-Ydby Skytteforening 28418 Anders K. Jørgensen Klasse: 1 42/08/06 28206

Læs mere