F E J L H U G G E T NR. 204 AUGUST ÅRGANG. RSF1935.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "F E J L H U G G E T NR. 204 AUGUST ÅRGANG. RSF1935.dk"

Transkript

1 F E J L H U G G E T NR. 204 AUGUST ÅRGANG RSF1935.dk

2 RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf / b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff, Sverige Tlf / henrik@behrendorff.dk Kasper Nielsen, Kildebovej 6, 4100 Ringsted Tlf / nielsen_kasper@hotmail.com Bestyrelsen Bestyrelsen Kim Christensen, Brogade 5, 4100 Ringsted. Tlf / kimerikchristensen@gmail.com Ole Nielsen, Hagbardsvej 10, 4100 Ringsted Tlf / olejnielsen@hotmail.com Bestyrelsen Lars W. Hansen, Vestre Søvej 22, 4100 Ringsted Tlf Finn Lystrup, Ravelinen 5, 4100 Ringsted Tlf Bestyrelsen BLADUDVALG: BÅDUDVALG: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf Johnni Hansen, Gyrstinge Bygade 44, Gyrstinge, 4100 Ringsted Tlf FANGSTRAPPORTER: Bestyrelsen + Krestian Larsen, Sjællandsgade 13 BÅDBOOKING af foreningens både i søerne: RSF1935.dk HUSBESTYRER: Kontakt bestyrelsen ved overnatning i Huset, eller langvarig brug GÆSTEKORT til foreningens fiskevande kan købes hos samtlige bestyrelsesmedlemmer. MEDLEMSBLADET FEJLHUGGET b.s.rath@privat.dk Redaktør: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf RSF1935.dk Foreningskonto: Reg Kontonr

3 Mindeord for æresmedlem Desværre mistede vi d. 21. april æresmedlem Jørgen Kristensen, 74 år, efter længere tids sygdom. Jørgen var kendt af rigtig mange medlemmer gennem hans mangeårige medlemskab af RSF, og i forbindelse med de poster han så ihærdigt bestred. I 15 år var han foreningens økonomisk ansvarlige i form af kassererposten og senere, efter et par års pause, var han formand for pensionistudvalget i 6 år. Derudover var han meget ihærdig i forbindelse med husbyggeriet i , da han i sin egenskab af tømrer kunne være med i stor del af byggeprocessen for det hus vi så flittigt benytter i dag. Mange af de reparationer, der efterfølgende er foretaget, er også Jørgens fortjeneste, så han har været til stor glæde for foreningen. Desuden var Jørgen, og også hustruen Rita, i mange år bådbestyrere for foreningen, så det var dem, man ringede til, når man skulle reservere en båd i en af søerne. Så var der altid mulighed for en hyggelig sludder med en af dem. Alt dette resulterede også i, at bestyrelsen på generalforsamlingen i 2010 havde besluttet at udnævne Jørgen til æresmedlem i foreningen. En ret naturlig beslutning set i lyset af Jørgens indsats gennem tiderne. Rent fiskemæssigt var Jørgen mest til havfiskeriet for år tilbage, og så ålefiskeriet på søerne. Det var hans store fiskemæssige interesse, og det var altid det store øjeblik, når fangsten på de 100 ålekroge skulle gøres op. Jørgen var meget afholdt, altid kritisk på generalforsamlingerne, men på den gode måde, så dét han påpegede var for at hjælpe og gavne foreningen, og altid med munter bemærkning bagefter, så det er stort tab RSF i april har lidt ved Jørgens bortgang. Æret været Jørgens minde! Efterårets præmiedag Så er det snart tid til den afsluttende præmiedag i år: SØNDAG D. 6. NOVEMBER Her fiskes fra solopgang d.v.s. sejlads fra tidligst kl , til indvejning kl. 14 i Gyrstinge Sø, og kl. 15 ved Huset. Efter indvejningen ved Haraldsted Sø vil der være præmieoverrækkelse til de 3 største fangster af hhv. aborrer og gedder, samt sandart, hvis der er 3 af disse til indvejningen, samt en varm pølse m.m. til at slutte dagen af på, i selskab med gode fiskekammerater. Husk at reservere båd forinden, hvis du ønsker at benytte foreningsbåd på dagen.

4 Nyt fra juniorudvalget I år har der været større aktivitet om tirsdagene end de sidste par år, vejret har været godt, og der er kommet flere unge mennesker. Fiskeriet i maj og juni måned har været godt, især i starten af maj. Vejret har været godt og søen meget klar. Juniorerne har fanget gedder og enkelte aborrer. Største gedde blev fanget af Alberte den 7. juni på 8,1 kg. Tillykke. Alberte med dyret på 8,1 kg, og 105 cm i længden. Der har været en del nye juniorer, ikke så gamle, men de har deltaget aktivt og fanget især gedder. De sidste par år har vi afsluttet med at falde i vandet, for at prøve redningsvestene og opleve, hvor svært det er at komme op i en båd med meget tøj på. En del prøvede dette, også et par seniorer. Nu har vi sommerferie indtil vi starter igen den 9. august. Når vi starter i august med fiskeriet, er det medefiskeri fra land (dæmningen) i Haraldsted sø, med 5 og 7 meter poolstænger. Medefiskeriet starter omkring kl. 19 de første gange (se tidsplan nederst). Fiskeriet er efter skaller, aborre og brasen. Vi har alt, hvad der skal bruges af grej og madding. Det kan være man skal fiske sammen to og to, hvis der kommer rigtig mange. Der vil selvfølgelig være mulighed for fiskeri efter gedder, aborrer og sandart fra båd. Dog skal I selv sejle, da de fleste voksne er på land. Hvis man vil ud i båd kan man komme ud fra ca. kl Det store fremmøde i maj-juni håber vi fortsætter i august, så kom ud og nyd den store aktivitet, som er ved Huset. Der vil være mulighed for køb af vand og kaffe, samt en sejltur på vores smukke sø. Man skal selv have fiskegrej med, til fiskeriet fra båd. Vi har redningsveste, som man ALTI D har på.

5 Det er på disse aftner, man kan lære at fange agnfisk, så kom ud og se, hvordan det kan gøres. Tidsoversigt for de 6 gange, og bemærk tidspunkterne: Tirsdag den 9. august til Tirsdag den 16. august til Tirsdag den 23. august til det bliver mørkt Tirsdag den 30. august til det bliver mørkt Tirsdag den 6. september til det bliver mørkt Tirsdag den 13. september til det bliver mørkt Jeg vil være ved søen ca. en halv til en time før. Mød op både juniorer og seniorer, der er klubliv om tirsdagen. Spørgsmål eller tilmelding ring til Lars W Udsætninger Ringsted Produktions Højskole har atter i år lykkedes med at producere geddeyngel, og det resulterede i, at der midt i maj er blevet udsat 2 x stk. små gedder i Haraldsted Sø og Gyrstinge Sø. Ligeledes er det også lykkedes at få ål i år, og derfor har et hold af folk også fra RPHS den 23. juni udsat stk. i Haraldsted Sø og stk. i Gyrstinge Sø. En stor tak til de medvirkende på RPHS fra bestyrelsen! Helhedsplan for søerne, samt byggeprojekt i Gyrstinge Sø Nu har kommunen vedtaget og renskrevet Helhedsplanen for søernes benyttelse og beskyttelse fremover. Den færdige plan er i hovedtræk blevet som beskrevet i udkastet i efteråret, men med tilføjelser efter input fra borgere og foreninger med interesse i søerne. Den færdige plan kan ses på kommunens hjemmeside. Og så har foreningen fået dispensation fra Naturbeskyttelsesloven samt Vandløbsloven til, at vi fra 1. august kan foretage en udbygning af tangen ved bådene i Gyrstinge Sø, for bedre at kunne komme til dem, samt fortøjre dem længere ude. Der er nogle helt fastlagte retningslinier for, hvordan det må etableres, så det skal overholdes, når anlægsarbejdet går i gang. Heldigvis har vi en god dialog med kommunen, og vi er nævnt positivt i Helhedsplanen, så det kan vi være yderst tilfredse med, men skal dog ikke misbruge den goodwill vi har oparbejdet hos den nye søejer.

6 Ringsted Sportsfiskerforening en forening med bid i!

7

8 Præmiedagene i maj og juni Så blev sæsonen 2016 skudt i gang. Geddefeberen rasede fra morgenstunden søndag d. 1. maj, hvor der både var premieredag og præmiefiskedag, så det var lige på og hårdt. Med udsigten til godt og stille vejr, og en vandtemperatur på ca. 8-9 gr., kom i alt 11 både på søerne, 4 i Gyrstinge og 7 i Haraldsted Sø. Bådene var flot klargjort, og kom i vandet om lørdagen, lige op til premieren. Der blev sejlet fra kl. 4.30, hvor det første morgengry viste sig, og fuglene allerede var godt i gang med flerstemmigt kor. Både agnfisk og woblere blev anvendt, og da dagens fangster skulle gøres op var der fanget i omegnen af 100 gedder og aborrer. Største gedde blev fanget i Gyrstinge Sø, på wobler, og største aborre i Haraldsted Sø, på agnfisk, og af præmiefiskene var de to fra Gyrstinge Sø begge på wobler, mens de 4 præmiefisk fra Haraldsted Sø alle blev fanget på agnfisk. Båden med flest gedder nåede lige over 30 stk., og det var i Gyrstinge Sø. I Haraldsted Sø klarede den ene båd 23 stk. Præmiefordelingen blev således: Gedder: Aborrer: 1: Peter Jensen 5,3 kg (Gy) 1: Poul Larsen 1050 gr. (Ha) 2: Lars W. Hansen 5,2 kg (Ha) 2: Tonny Schöndorff 940 gr. (Gy) 3: Poul Larsen 4,35 kg (Ha) 3: Krestian Larsen 850 gr. (Ha) ********* Sandartdagen d. 5. juni gav også mange både på vandet, faktisk som på gedde-aborredagen, Så der var stor aktivitet på søerne. Dog var det vandet og vejret blevet varmt, så de mange timers intense fiskeri gav kun en enkelt sandart i bådene, fanget i Haraldsted Sø af Krestian Larsen. Den vejede 4,03 kg, og så således ud:

9 Havturene i 2016 Turene med kursiv tæller med i kampen om årets havmesterskab. Der er fra 8 plader til hele skibet afhængig af turene. Husk altid tilmelding senest 14 dage i forvejen, og gerne før, til havudvalgsformanden OG JUNIORER TIL HALV PRIS: Søndag d. 28. aug: Marianne F, Odden, makrel, sejltid kl. 6-12, afgang Torvet 4.30, kr. 300,-. Lørdag d. 1. okt: Teisten, Rungsted, sild, sejltid kl. 8-14, afgang fra Torvet 6.30, kr. 290,-. Søndag d. 30. okt: Bien, Korsør, torsk/flade, sejltid kl. 8-14, afgang fra Torvet 6.30, kr. 290,-. Søndag d. 20. nov: Bien, Korsør, torsk/flade, sejltid kl. 8-14, afgang fra Torvet 6.30, kr. 290,-. LØRDAG d. 26. nov: Havmøde i Huset og uddeling af præmier. Søndag d. 18. dec: Jaws, Vedbæk, torsk, sejltid kl. 7-12, afgang kl fra Torvet, ca. kr. 275,- Næste havtur er: Lørdag den 28. august Det er en makreltur fra Odden Havn. Husk tilmelding senest 14 dage før til: Formand Ole Nielsen Hagbardsvej Ringsted Tlf E- mail: olejnielsen@hotmail.com Havudvalget RSF-kontingentsatser m.m. for året 2016: (de samme som i 2015) Senior... kr. 650,- Styk 2 medlem, (har ikke fiskeret i søerne)...kr. 225,- Junior I, (til og med 15 år).....kr. 205,- Junior II, (over 15 år)....kr. 350,- Familietillæg....kr. 170,- Ålekort....kr. 150,- Bådplads....kr. 420,- Depositum ved udlevering af nøgle...kr. 200,- Nøgleleje, pr. år..kr. 40,- Gæstekort, for seniorer pr. dag. kr. 100,- Gæstekort, for juniorer pr. dag.kr. 50,- Foreningskonto: Reg Kontonr (Danske Bank)

10 Pokaler til uddeling for året 2016 aktuel stilling: SENIOR: GEDDE: 8,00 kg fanget af Johnny Larsen i Haraldsted Sø ABORRE: 1,125 kg fanget af Poul Larsen i Gyrstinge Sø SANDART: 4,03 kg fanget af Krestian Larsen i Haraldsted Sø ØRRED: ingen tilmeldt TORSK: 2,14 kg fanget af Henrik Petersen JUNIOR: GEDDE: 8,1 kg Alberte Schöndorff, fanget i Haraldsted Sø ABORRE: 0,700 kg Mathias Jørgensen, fanget i Haraldsted Sø SANDART: ingen tilmeldt ØRRED: ingen tilmeldt TORSK: ingen tilmdelt SÆRE FISK KANDIDATER: Rødpætte på 0,840 kg fanget i Storebælt d. 22. maj af Lone L. Hansen er tilmeldt. Kvartalets fisk Perioden 6. april til 5. juli har givet 20 fangstrapporter, så der var lidt at få styr på i forhold til sammenligningsvægtene: Gedde 8,1 kg = 73,6% Sandart 4,03 kg = 80,6% Rødspætte 0,840 kg = 84% Aborre 1,125 kg = 93,8% Kvartalets vinder bliver derfor Poul Larsen med aborren på de 1,125 kg fanget i Gyrstinge Sø mandag d. 13. juni. Tillykke til Poul.

11 Fangstrapporter + diplomfisk Fisk, der ønskes tilmeldt foreningens konkurrencer (pokaler, kvartalets fisk, rekordtavler m.m) tilmeldes ved skriftlig fangstrapport. Fortrykte blanketter forefindes i årekassen ved Gyrstinge Sø, ved fangstbogen, og i årerummet ved Haraldsted Sø, i plastlommen på indersiden af døren. Udfyldte fangstrapporter afleveres til bestyrelsen eller direkte til undertegnede senest 14 dage efter fangsten. På nye fangstrapporter kan også afkrydses om diplom for fisken ønskes. ENESTE undtagelse fra nedenstående er fisk, der er indvejet til foreningens præmiedage i søerne. Disse fisk noteres ved indvejningen, og registreres dermed automatisk i systemet. Kriteriet for i øvrigt at få udleveret diplom er fangst af følgende fisk, og efterfølgende indlevering af fangstrapport: Sandart - på/over 4,00 kg. Aborre - på/over 0,750 kg. Torsk - på/over 5,00 kg. Havørred - på/over 2,00 kg. Krestian Larsen Vedr. bådbooking pensionister: Skulle der være nogen pensionister, der ikke har netadgang, så kan man evt. kontakte pensionistudvalgsformanden, Kim Christensen, , og få ham til at booke en båd for sig. Man skal dog have sit medlemsnummer klar til ham.

12 August September Oktober Ma 1 To 1 Pens.træf Lø 1 Havtur Ti 2 Fr 2 Sø 2 On 3 Lø 3 Ma 3 To 4 Pens.træf Sø 4 Ti 4 Fr 5 Ma 5 On 5 Lø 6 Ti 6 Junioraften To 6 Pens.træf Sø 7 On 7 Fr 7 Ma 8 To 8 Lø 8 Ti 9 Junioraften Fr 9 Sø 9 On 10 Lø 10 Ma 10 To 11 Sø 11 Ti 11 Fr 12 Ma 12 On 12 Lø 13 Ti 13 Junioraften To 13 Sø 14 On 14 Fr 14 Ma 15 To 15 Lø 15 Ti 16 Junioraften Fr 16 Sø 16 On 17 Lø 17 Ma 17 To 18 Sø 18 Ti 18 Fr 19 Ma 19 On 19 Lø 20 Ti 20 To 20 Sø 21 On 21 Fr 21 Ma 22 To 22 Lø 22 Ti 23 Junioraften Fr 23 Sø 23 On 24 Lø 24 Ma 24 To 25 Sø 25 Ti 25 Fr 26 Ma 26 On 26 Lø 27 Ti 27 To 27 Sø 28 Havtur On 28 Fr 28 Ma 29 To 29 Lø 29 Ti 30 Junioraften Fr 30 Sø 30 Havtur On 31 Ma 31

F E J L H U G G E T NR. 205 NOVEMBER ÅRGANG. RSF1935.dk

F E J L H U G G E T NR. 205 NOVEMBER ÅRGANG. RSF1935.dk F E J L H U G G E T NR. 205 NOVEMBER 2016 39. ÅRGANG RSF1935.dk RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG:

Læs mere

NR. 203 MAJ ÅRGANG RSF1935.dk

NR. 203 MAJ ÅRGANG RSF1935.dk NR. 203 MAJ 2016 39. ÅRGANG RSF1935.dk RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39 / E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff,

Læs mere

NR. 196 AUGUST ÅRGANG

NR. 196 AUGUST ÅRGANG NR. 196 AUGUST 2014 37. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39/E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff E-mail:

Læs mere

NR. 193 November ÅRGANG

NR. 193 November ÅRGANG NR. 193 November 2013 36. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: BLADUDVALG:

Læs mere

F E J L H U G G E T NR. 206 FEBRUAR ÅRGANG. RSF1935.dk

F E J L H U G G E T NR. 206 FEBRUAR ÅRGANG. RSF1935.dk F E J L H U G G E T NR. 206 FEBRUAR 2017 39. ÅRGANG RSF1935.dk RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG:

Læs mere

F E J L H U G G E T RSF 80 ÅR NR. 199 MAJ ÅRGANG

F E J L H U G G E T RSF 80 ÅR NR. 199 MAJ ÅRGANG F E J L H U G G E T RSF 80 ÅR NR. 199 MAJ 2015 38. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39/E-mail: b.s.rath@privat.dk

Læs mere

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG FORSIDE NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

F E J L H U G G E T NR. 200 AUGUST 2015 38. ÅRGANG

F E J L H U G G E T NR. 200 AUGUST 2015 38. ÅRGANG F E J L H U G G E T NR. 200 AUGUST 2015 38. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39/E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik

Læs mere

NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG

NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39 / E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff,

Læs mere

NR. 194 Februar ÅRGANG

NR. 194 Februar ÅRGANG NR. 194 Februar 2014 36. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: BLADUDVALG:

Læs mere

NR. 190 FEBRUAR ÅRGANG

NR. 190 FEBRUAR ÅRGANG NR. 190 FEBRUAR 2013 35. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG: BLADUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 187 AUGUST ÅRGANG

FORSIDE NR. 187 AUGUST ÅRGANG FORSIDE NR. 187 AUGUST 2012 35. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

NR. 198 Februar 2015 37. ÅRGANG

NR. 198 Februar 2015 37. ÅRGANG NR. 198 Februar 2015 37. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39 / E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff,

Læs mere

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG FORSIDE NR. 180 NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 185 FEBRUAR 2012 34. ÅRGANG

FORSIDE NR. 185 FEBRUAR 2012 34. ÅRGANG FORSIDE NR. 185 FEBRUAR 2012 34. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 176 NOVEMBER 2009 32. ÅRGANG

FORSIDE NR. 176 NOVEMBER 2009 32. ÅRGANG FORSIDE NR. 176 NOVEMBER 2009 32. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 181 FEBRUAR ÅRGANG

FORSIDE NR. 181 FEBRUAR ÅRGANG FORSIDE NR. 181 FEBRUAR 2011 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39/E-mail: b.s.rath@privat.dk Lars

Læs mere

FORSIDE NR. 170 MAJ ÅRGANG

FORSIDE NR. 170 MAJ ÅRGANG FORSIDE NR. 170 MAJ 2008 31. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 186 MAJ 2012 35. ÅRGANG

FORSIDE NR. 186 MAJ 2012 35. ÅRGANG FORSIDE NR. 186 MAJ 2012 35. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 173 FEBRUAR ÅRGANG

FORSIDE NR. 173 FEBRUAR ÅRGANG FORSIDE NR. 173 FEBRUAR 2009 31. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

75 år 75 år FORSIDE. 1935-2010 75-års jubilæum d. 25. april 2010 NR. 178 APRIL-MAJ 2010 33. ÅRGANG

75 år 75 år FORSIDE. 1935-2010 75-års jubilæum d. 25. april 2010 NR. 178 APRIL-MAJ 2010 33. ÅRGANG 75 år 75 år FORSIDE 1935-2010 75-års jubilæum d. 25. april 2010 NR. 178 APRIL-MAJ 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 179 AUGUST 2010 33. ÅRGANG

FORSIDE NR. 179 AUGUST 2010 33. ÅRGANG FORSIDE NR. 179 AUGUST 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG

FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 147, 43. årgang November/December 2009 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Bruno viser en pakket båd på Esrumsø Tryk: Scandinavian

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i Nakskov Sportsfiskerforening ønsker hermed alle et rigtigt GODT NYTÅR. Vi vil starter med at gøre opmærksom på at vores tur priser er reguleret

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i N.S.F. ønsker hermed alle et rigtigt Godt Nytår Vi havde i det forgangene år den store fornøjelse at kunne fejre Nakskov Torskefestivals 60 års

Læs mere

Alle andre spørgsmål vedr. turprogrammet kan rettes til Peter på eller Brian på

Alle andre spørgsmål vedr. turprogrammet kan rettes til Peter på eller Brian på Program 2017. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 3/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 7/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017.

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Dette nye tiltag er for at kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.4. Oktober November December-34. årg. 2013 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm

Læs mere

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl AKTIVITETSKALENDER 2018 AKTIVITETSKALENDER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN FOR OKSBØL OG OMEGN Adresser Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Mobil : 5137 7433 E-mail: bo.vedstesen@gmail.com Bestyrelsesmedlem

Læs mere

LIMFJORDENS ØRREDDAGE

LIMFJORDENS ØRREDDAGE LIMFJORDENS ØRREDDAGE 12-13 APRIL 2014 www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage. Der kan vindes præmier i kategorierne Største Havørred, Bedste

Læs mere

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn.

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn. Trollingudvalget ønsker igen i år alle velkommen til klubmesterskabet i Trolling 2016. Vi ser frem til at se jer alle til forhåbentlig godt vejr og mange fisk i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger

Læs mere

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år.

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet,

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

Mariager Fjord Havørredkonkurrence

Mariager Fjord Havørredkonkurrence Mariager Fjord Havørredkonkurrence Den 1-2 april 2017. Så skal der dystes ved Mariager Fjord efter havørreder, fra lørdag den 1. kl. 14.00 til søndag den 2. kl. 14.00. Alle kan deltage i konkurrencen,

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller Program 2019. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 18.30-20.30 i klubhuset. Fra 1/5 tager vi på søerne fra 18.30-21.00, først Sorø Sø, og senere (fra 5/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Bundbid ved LAGAN? Lystfiskerforeningen NEPTUN. Lyngby - Taarbæk. NR. 3 November 2012 44. Årgang

Bundbid ved LAGAN? Lystfiskerforeningen NEPTUN. Lyngby - Taarbæk. NR. 3 November 2012 44. Årgang Bundbid ved LAGAN? Lystfiskerforeningen NEPTUN Lyngby - Taarbæk NR. 3 November 2012 44. Årgang PRAKTISKE OPLYSNINGER BESTYRELSE: Formand: Henning Loesch 45 42 37 41 Nøddehøj 16, 2840 Holte e-mail henning@loesch.dk

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk ö ö Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk E Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage 2007.

Læs mere

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen PROGRAM FOR TURE I 2012 Hermed fremsendes program for 2012, så husk at krydse af i kalenderen. Programmet kan ændres, men det vil naturligvis blive sendt ud når det er klart. Sammen med udsendelse af dette

Læs mere

VINDER AF NYTÅRSKONKURRENCEN

VINDER AF NYTÅRSKONKURRENCEN VINDER AF NYTÅRSKONKURRENCEN Lystfisker Foreningen NEPTUN Lyngby - Taarbæk NR. 1 Marts 2010 42. Årgang PRAKTISKE OPLYSNINGER BESTYRELSE: Formand: Steen Brynov 45 85 92 12 Snebærvænget 11, 2830 Virum, e-mail

Læs mere

VSF Fangstrapport for 2010

VSF Fangstrapport for 2010 15. december 2010 VSF Fangstrapport for 2010 1 Generelt... 1 2 Havørred... 3 2.1 Vejle Å... 3 2.2 Rohden Å... 6 2.3 Øvrige åer... 7 3 Laks... 7 4 Regnbue... 8 5 Bækørred... 8 6 Gedde... 8 7 Ål... 8 8 Andet...

Læs mere

Medlemsblad / Turprogram. Egne Notater

Medlemsblad / Turprogram. Egne Notater Egne Notater.. Medlemsblad / Turprogram 2016. 24 WWW.SPIN-IND.DK Bestyrelsen 2016 Formand: Bent Ole Andersen Eriks vej 10 4930 Maribo. Tlf. 29 70 95 93 bent@spin-ind.dk Egne notater. Kasserer: Varetages

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

VSF Fangstrapport for 2011

VSF Fangstrapport for 2011 Rev 15. december 2011 VSF Fangstrapport for 2011 1 Generelt... 1 1.1 Rapportering... 1 1.2 Årsvariation... 2 1.3 Oversigt... 2 2 Havørred... 3 2.1 Vejle Å... 4 2.2 Rohden Å... 6 2.3 Øvrige åer... 7 3 Laks...

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Vinderne af gule-ærter konkurrence 2015: Erik Søndergaard (laks 3.65kg), Poul Verner (Laks 4,3kg), Jonas Suk Nielsen (laks 3,72kg), Arne Clausen (laks

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.3. Juli August September -36. årg. 2015 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 23

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben October 29 Bornholmerklubben [3. Sæson, update nr. 1] Update Årets lystfisker 29-21 Der er nu ca. 5 måneder tilbage af konkurrencen. Nogen har været meget ihærdige, mens andre skal til at spænde hjelmen

Læs mere

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Husk tilmelding senest dagen før konkurrencestart

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Husk tilmelding senest dagen før konkurrencestart Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Husk tilmelding senest dagen før konkurrencestart Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

46. årgang - nr.3 Oktober 2016

46. årgang - nr.3 Oktober 2016 46. årgang - nr.3 Oktober 2016 Hunfisk, 87 cm og 7,4 kg. Fanget af Rasmus Schnügger Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup 9600 Aars Næstformand Niels-Christian Rask Tlf.

Læs mere

P R E S S E M E D D E L E L S E

P R E S S E M E D D E L E L S E P R E S S E M E D D E L E L S E Endelig ledige pladser i Vejle Sportsfiskerforening August 2013 De seneste år har interessen for at fiske i noget af Danmarks bedste havørredvand været så stor, at Vejle

Læs mere

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub Danish open DM i trolling 2015 Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6 Arrangør: Fyns Trolling Klub TEAM konkurrence dvs. at der kan indvejes 3 fisk af hver art pr. båd, samlet over weekenden. Dvs.

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.3. Juli August September -35. årg. 2014 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 64433334/23

Læs mere

Bornholm A-holdet 2018

Bornholm A-holdet 2018 Bornholm A-holdet 2018 Endelig blev lørdag morgen og Knudsen og Richard holdt i indkørslen, så vi kunne få pakket og komme afsted til en uges fiskeri på Bornholm.Ved Knudshoved blev der holdt pause. Søren

Læs mere

VSF Fangststatistik for 2008

VSF Fangststatistik for 2008 5. december 2008 VSF Fangststatistik for 2008 1 Generelt...1 2 Havørred...2 3 Laks...8 4 Regnbue...8 5 Bækørred...8 6 Gedde...8 7 Ål...8 8 Andet...9 9 Næste sæson...9 1 Generelt Fangststatistikken omfatter

Læs mere

DM i Artsfiskeri 2018

DM i Artsfiskeri 2018 DM i Artsfiskeri 2018 Nyborg Marina Lørdag D. 16/6 Søndag D. 17/6 Arrangør: Fyns Småbådsfiskeklub TEAM konkurrence. Der kan indvejes 1 fisk af hver art pr. båd samlet over weekenden. Dvs. man kan godt

Læs mere

Formandens beretning 2013. KS Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Formandens beretning 2013. KS Generalforsamling 2013 Formandens beretning KS Generalforsamling 2013 Formandens beretning Medlemsudvikling: Vi må konstatere at vi i 2012 har haft en mindre medlemstilslutning end i de foregående år og at vi med udgangen af 2012 var 593 medlemmer

Læs mere

1. Keld Højsgaard blev valgt, og kan godkende at generalforsamlingen er lovlig indvarslet, og giver dermed ordet til formanden.

1. Keld Højsgaard blev valgt, og kan godkende at generalforsamlingen er lovlig indvarslet, og giver dermed ordet til formanden. 1. Keld Højsgaard blev valgt, og kan godkende at generalforsamlingen er lovlig indvarslet, og giver dermed ordet til formanden. 2. Formandsberetning i Raackmanns Sportsfiskeforening 2014 Indledning : Vil

Læs mere

Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935

Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935 Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935 Gældende fra 13. marts 2014: 1: Foreningens navn er: Ringsted Sportsfiskerforening af 1935. Foreningens hjemsted er formandens bopæl. Foreningens stiftelsesdag

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED Høng Centret Tlf.: 5485 3610 Generelle Bestemmelser: Lørdag den 5. august starter

Læs mere

Garder Fredericia og Omegn

Garder Fredericia og Omegn Garder 3 2002 JULI KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn NUMMER 100 år med REX er Garderforeningen for Aarhus og Omegn fejrer i september deres 100 års jubilæum og har i den forbindelse udgivet

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl på Ellebjerg gl. st.

Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl på Ellebjerg gl. st. 1 Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl 18.00 på Ellebjerg gl. st. Første punkt på dagsordenen Valg af dirigent B. L. Andersen blev valgt uden modkandidat Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juli 2010 Nr. 6 Sommeraften Rigtig god ro-sommer www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

Foreningsnyt januar 2012 Velkommen til den nye sæson i Morsø Lystfiskerforening. Generalforsamling

Foreningsnyt januar 2012 Velkommen til den nye sæson i Morsø Lystfiskerforening. Generalforsamling Foreningsnyt januar 2012 Velkommen til den nye sæson i Morsø Lystfiskerforening. Kontingent Der vedlægges girokort til indbetaling af kontingent for 2012 Betalingsfristen er 20. februar 2012. Kassereren

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang November / December Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang November / December Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 149 43. årgang November / December 2010 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Bruno med sin motor. Tryk: Scandinavian Digital Printing

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Limfjordens Ørreddage 11-12 april 2009

Limfjordens Ørreddage 11-12 april 2009 Limfjordens Ørreddage 11-12 april 2009 Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage. Der kan vindes præmier

Læs mere

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat af generalforsamling den 19. februar 2018 i SNØREN GUG. 1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Generalforsamling d. 5/2 2010

Generalforsamling d. 5/2 2010 Generalforsamling d. 5/2 2010 Valg af dirigent Formandens beretning Klubaften Januar/februar/Marts 15/2 2009 Havtur LF Waders Afd. Fyn Til premiere fiskeri i Odense å/fjord Sildetur til Aalborg havn Hornfisketur

Læs mere

Årgang 21. Stand- Pladsen

Årgang 21. Stand- Pladsen Årgang 21 Nr. 2 - Maj 2001 Stand- Pladsen Formand: Gert Schjönning Strandvej 56 4220 Korsør 58 35 23 95 schjoenning@mail.tele.dk Bestyrelse, mv: Næstformand: Preben Rasmussen Egersundvej 23 4220 Korsør

Læs mere

Lommeulken Hvem er vi?

Lommeulken Hvem er vi? Maj 2013 Lommeulken Hvem er vi? Baggrund Lommeulken Jysk Akademisk Lystfiskerforening er en lystfiskerforening for studerende på videregående uddannelser i Aarhus. Foreningen opstod i 1999 efter en biologisk

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Info om DM i størfiskeri 13., 14. og 15. september 2019.

Info om DM i størfiskeri 13., 14. og 15. september 2019. Info om DM i størfiskeri 13., 14. og 15. september 2019. -Så er vi klar til at afsløre programmet for dette års DM i størfiskeri. Vi fejrer 11 år med stør og 9. DM i størfiskeri. Så sæt allerede nu kryds

Læs mere

Foreningspokaler gennem tiderne. Havørredpokalen

Foreningspokaler gennem tiderne. Havørredpokalen Revideret den 15. Marts 2016 Foreningspokaler gennem tiderne Gennem tiderne er der fanget mange store og fine fisk i vores fiskevand. Hvert år uddeles der pokal for største registrerede havørred, laks,

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016 Aage Jørgensen med en laks 5,93kg og 85cm fanget 17.september 2016 på spinner zone 4 Oktober 2016 Fiskeriet hos Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Østjysk Distriktsgildes sommerudflugt

Østjysk Distriktsgildes sommerudflugt Schandtorp 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG SOMMER 2013 NUMMER 6-7 Østjysk Distriktsgildes sommerudflugt mandag d. 17. juni 2013 Vi mødes kl. 18.45 ved Byparken 10 i Skanderborg (nedenfor

Læs mere

BUNDHUGGET. Nyt Junior- turprogram MEDLEMSBLADET AF SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ

BUNDHUGGET. Nyt Junior- turprogram MEDLEMSBLADET AF SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ MEDLEMSBLADET BUNDHUGGET AF SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ Nyt Junior- turprogram Copyrights 2011 Sportsfiskerforeningen Fladså Medlemsblad No. 1-2011 Løssalg kr. 25,- SPORTSFISKERFORENINGEN FLADSÅ Indholdsfortegnelse

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere