EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2016 ARSBERETNING 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2016 ARSBERETNING 2015"

Transkript

1 EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2016 ARSBERETNING 2015 Kong Svend er stadig en stor spejdergruppe, og vi er også blevet lidt flere i løbet af Vi startede året med at være 163 medlemmer, og sluttede med at være 172 (i begge tilfælde er medlemmer udmeldt lige efter nytår fraregnet). Der er mange, der gerne vil prøve at være spejdere, men der er også stor forskel på, hvor længe spejderne bliver hængende. Nogen finder hurtigt ud af, at spejderarbejdet ikke trækker, så af de 50 medlemmer, som er indmeldt i løbet af 2015, er 9 blevet meldt ud igen allerede. Andre bliver ved i mange år, og 49 medlemmer har været i Kong Svend i mindst 5 år, og halvdelen af dem endda i 10 år eller mere. Vi har heldigvis også fået et par nye ledere i løbet af året, men vi er altid åbne for flere, der har lyst til at lave sjove og udviklende aktiviteter sammen med vores friske spejdere. De fleste af vores aktiviteter foregår i på møder og ture i afdelingerne, men der har også været en del fælles arrangementer, både internt i Kong Svend og med andre spejdergrupper. På de følgende sider viser vi et lille udpluk af, hvad vi har lavet. Først og fremmest skal det selvfølgelig være sjovt og spændende at være spejder, men de skal helst også have nogle færdigheder med sig herfra og nogle udfordringer undervejs. God læselyst Familiespejd - Nyt i Kong Svend Vi har fået en ny aldersgruppe med i Kong Svend i sidste halvdel af 2015: Familiespejd for børn i børnehavealderen og hele deres familie. Familiespejderne mødes foreløbig en weekendformiddag ca. en gang om måneden.

2 Mikroerne Mikro er for spejdere, som går i 0. og 1. klasse, og de mødes tirsdage fra 17:00-18:30. Vi er ofte ude, og bål er altid godt. En del mikroer var med på sommerlejr til Mols Bjerge. En fin lejr, selvom nogen synes, at det var lidt lang tid at være så langt væk fra mor og far. Derfor lavede vi som noget nyt i år en VOS-tur til Egelund. Denne er tænkt som en tryg indflyvning til at sove sammen med sine spejderkammerater. Og med 29 tilmeldte må det siges at være en stor succes - desværre var der en del sygdom, så vi endte med at være 24. Vi mødtes fredag efter aftensmad og lavede biograf med frugt, popcorn og guf. Imens nogle ledere lavede biografsalen om, gik spejderne en aftentur i nærområdet. Da vi kom hjem var klokken blevet mange og vi krøb i poserne. Dagen efter stod vi tidligt op - man er vel mikroer! Ved morgensamlingen hejste vi flaget og sluttede af med nogle lege.

3 Minierne Miniflokken er for spejdere, som går i 2. og 3. klasse, og de møde onsdage fra 18:00-19:30. Til et møde byggede vi huler i skoven. Både fordi det er sjovt, og fordi det er alle tiders lejlighed til at øve sig på at bruge en spejderdolk, uden at hverken spejdere eller dolke kommer til skade. Sheltertur til Dyrehaven i efteråret.

4 Juniorerne Juniorflokken er for spejdere, som går i 4. og 5. klasse, som mødes torsdage fra 18:30-20:15. På divisionssommerlejren slagtede juniorerne kaniner og tilberedte kødet i en lækker gryderet. For nogle af børnene var dette en grænseoverskridende aktivitet Men alle fik indblik i madens vej fra "jord til bord". Vi bruger meget tid på at lave bål ved hjælp af kniv, økse og sav og bruger bålet til alt fra madlavning, varme, fællesskab, riste skumfiduser og hygge. Spejderne lærer at håndtere redskaberne og opbygge forskellige slags bål. Fællesskab og sammenhold er en stor del af aktiviteterne. Vi arbejder i patruljer, hvor børnene gennem aktiviteter oplever at arbejde sammen i en gruppe.

5 Troppen Troppen er for spejdere fra 6. klasse til de går ud af folkeskolen, og de holder møde mandage fra 19:00-21:00. Første mandag i måneden er der tropsmøde planlagt af tropslederne, de øvrige møder er patruljens egne. Et af årets bedste arrangementer var Mølleåsejladsen. Troppen deltog talstærkt i Mølleåsejladsen med 16 spejdere. Først byggede de seje spejdere både i skoven, udelukkende af skovens døde materialer samt presenning og sisal. Det blev fire flotte både! Efterfølgende skulle bådene testes på den 5 km lange tur ned af Mølleåen. Spejderne kæmpede hårdt, og alle kom i mål ved Nymølle på trods af strabadser som tunge pagajer, synkende både og lange overbæringer. Sejt kæmpet! Det blev til en 3. og 4. plads for to af holdene.

6 Klanen Harald Blåtand Klan er for gruppens ældste spejdere, fra ca. 16 år seniorerne. I klanen laver vi projekter/forløb af varierende længde og størrelse. Det eneste som begrænser vores projekter, er vores egen fantasi. En vigtig del af arbejdet i klanen er det sociale sammenhold, som vi hele tiden forsøger at forbedre gennem vores møder, aktiviteter, forløb, projekter, kollektivuger m.m. Voksenpatruljer Vi er i Kong Svend så heldige at have to voksenpatruljer, HjælperPatruljen og SIA (Sisters In Action), der primært består af ledere, der tidligere har været tilknyttet de forskellige afdelinger. SIA og HjælperPatruljen er med til afviklingen af de store fælles arrangementer i gruppen, som gruppeweekend, Oak City Rally og Spejderhjælpen. Derudover hjælper de til med at afholde møder med særlige emner for alle afdelinger. Medlemmer af HjælperPatruljen er også med til planlægning og afvikling af Bastrup Sø Rundt et motionscykelløb, hvor Kong Svend er med til at sørge for forplejning til deltagere og tilskuere. Fælles ture og arrangementer Gruppeweekend, februar: Årets fælles weekend for alle i Kong Svend og afsluttet med det årlige grupperådsmøde. Årets tema var Olsen-Banden, og selvom vejret var lidt råt, havde vi en fin weekend i Høbjerghus ved Helsinge. Salg af lillebrorlodder, 25. marts 17. maj: Salget af lillebrorlodder tjener to gode formål: vi hjælper udsatte børn i Danmark, gennem de penge som indsamles til Børnehjælpsdagen, og det giver et pænt tilskud til gruppens budget. Endelig er det også med til at give Kong Svend synlighed i lokalsamfundet. Spejderne gav den hele armen, så vi endte med at tjene over kroner. ZOO-dag, 26. april: En rigtigt hyggelig dag for over 2200 spejdere fra hele Nordsjælland med både opgaveløb og mulighed for at nyde haven og se på dyrene og spise is. Vi mødte som sædvanligt talstærkt op med 125 deltagere fra Kong Svend. Oak City Rally verdens længste løb for sæbekassebiler, 31. maj: Vi nåede op på 9 biler i alt fra minier, juniorer, trop, klan og ledere. Alle biler gennemførte i fin stil. Ledernes bil, Lederlynet, kunne igen i år tage hjem med trofæet fra Forældreklassen, mens den ene af spejdernes biler fik en flot tredjeplads Godt gået af alle.

7 Divisionssommerlejr, juli: I år tog hele gruppen på sommerlejr sammen og sammen med spejdere fra resten af Ege Division (Egedal, Frederikssund og Halsnæs kommuner) på Toggerbo Spejdercenter i Mols Bjerge. I alt 425 spejdere, hvoraf Kong Svend udgjorde lige godt 20 %. Juniorer, trop og klan var af sted en hel uge, mens mikro og mini nøjedes med 4 døgn. Spejderhjælpen, 22. september: Hvert år i uge 39 samler alle spejderkorps i Danmark i fællesskab ind til fonden Spejderhjælpen, som bruger pengene til at bedre livsvilkår for børn i svære situationer. I 2015 gik pengene til køkkenhaver til familier i Malawi, og i Kong Svend lykkedes det os at indsamle omkring 6500 kroner nok til 26 køkkenhaver.

8 Planer for 2016 Antallet af møder, ture og andre arrangementer forventes at svare nogenlunde til niveauet de foregående år. Vi holder fast i en række fælles arrangementer for alle i Kong Svend: Gruppeweekend med aktiviteter både inden for og på tværs af afdelingerne og afsluttet med grupperådsmødet. Opstart af salget af Lillebrorlodder - vi satser på at få et mindst lige så godt resultat som i ZOO-dag i år den 1. maj. Indsamling af pant til Spejderhjælpen. Vi er også i fuld gang med planlægning af årets sommerlejre. Troppen skal på en superfed tur til Lapland, hvor de skal sejle i kano i Pärlelvens Naturreservat ved Jokkmokk. Mini og junior tager på lejre i Danmark, formentlig på centerlejre. Mikroerne tager på deres traditionsrige sommertur i en weekend lige før sommerferien. I løbet af året deltager vi også i en række arrangementer med spejdere fra Ege Division (Egedal, Frederikssund og Halsnæs kommuner): F.eks. Divisionsturnering, hvor patruljerne konkurrerer mod hinanden, Divi-træf og ikke mindst fællesmøder for seniorer. Spejderhilsen Lederne i Kong Svend Mikro- og minilederne til Divitræf 2015 temaet var spil, og de havde valgt Mario.

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 2018 Vi har haft endnu et godt spejder år igen i år med julelejren som højdepunkt for spejderne i gruppen. Dette år var ikke alt som

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 Indhold: Side 03 Nyt fra gruppen Side 04 Vølsungerne, Junior Side 05 Vølsungerne, Junior Side 06 Troppen Side 07 Troppen ILDBORET: Udkommer fast 4 gange årligt:

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Velkommen til 1. Avedøre

Velkommen til 1. Avedøre Velkommen til 1. Avedøre Vi er en spejdergruppe bestående af minier, juniorer, tropspejdere og seniorer. Vi vil gerne uddanne børn og unge mennesker ved at give dem værktøj til at gebærde sig i samfundet,

Læs mere

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DOBBELTHAGEN http://2hag.dk/ Morgensamlig på InterSpejd Nr. 3 2014 AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS Side Indlæg sendes til : Leif Toft Jakobsen E-mail: leif@toftjakobsen.dk Velkommen

Læs mere

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet.

Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. RY SKOVMUS Hej Skovmus og forældre Vi håber alle har haft en god sommerferie og er klar til at starte igen. Vi starter lige på og hårdt med at gøre klar til Høstmarkedet. Vi skal have gjort klar til vores

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde

Velkommen til Grupperådsmøde Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, tirsdag d. 27. februar, 2018 2017 Vi har haft et fantastisk spejderår med SL2017 og julelejren som højdepunkter for spejderne i gruppen. Derudover har der været

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

Arbejdsgrundlag for Afdelingsledere og assistenter (juni. 2013)

Arbejdsgrundlag for Afdelingsledere og assistenter (juni. 2013) Arbejdsgrundlag for Afdelingsledere og assistenter (juni. 2013) Afdelingerne og deres ledere arbejder på baggrund af korpsets love og regler samt værdigrundlag. Spejdermetodens otte elementer, Aktiviteter

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Valbyparkspejderne Det Danske Spejderkorps. Nr Marts - Maj

Valbyparkspejderne Det Danske Spejderkorps. Nr Marts - Maj Valbyparkspejderne Det Danske Spejderkorps Nr. 2-2019 Marts - Maj GL Kære alle spejdere og forældre 2 Så er det ved at blive forår og måske har det været lidt skuffende, at der ikke er kommet mere sne...så

Læs mere

Formanden og gruppelederens beretning 2018.

Formanden og gruppelederens beretning 2018. Formanden og gruppelederens beretning 2018. I foråret pillede vi et brændeskur ned på naturskolen, denne ligger desværre stadig ned, men vi håber at finde tid til at få den sat op. Vi var alle på fælles

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr årgang juni Følg med på www. vordingborgspejderne.dk GOD SOMMERFERIE!

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr årgang juni Følg med på www. vordingborgspejderne.dk GOD SOMMERFERIE! 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 88 16. årgang juni 2010 Følg med på www. vordingborgspejderne.dk GOD SOMMERFERIE! 2 Indholdsfortegnelse 13 DIVISIONSTURNERING 2010 Forside Indhold

Læs mere

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven DET DANSKE SPEJDERKORPS Grupperådsmøde Vi vil gerne invitere spejdere, forældre

Læs mere

Divisionschefernes beretning

Divisionschefernes beretning Divisionschefernes beretning DIV ledelsen Det lykkedes jo at få valgt en kvindelig DC, Malene. Det kneb lidt med en kasserer, så Nopper tilbød at fortsætte indtil vi fandt en anden, mange tak for det.

Læs mere

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com Velkommen til Erik den Rødes projektuge 2011 Velkommen til Erik den Røde's projektuge 2011, som igen i år ligger i forbindelse med "Spejder for dag", som er

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Knud Rasmussen Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var:

Læs mere

EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2015 A RSBERETNING 2014

EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2015 A RSBERETNING 2014 EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2015 A RSBERETNING 2014 Kong Svend er en stor spejdergruppe, og vi er blevet flere i løbet af 2014. Vi startede året med at være 146 medlemmer, og

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING UNIVERSET 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING OPRYKNING SOMMERLEjR ÅBENT HUS GRUPPEN Kære spejdere og forældre! Velkommen tilbage efter sommerferien. I år var vi jo alle på

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2013 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2013 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2013 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 18. februar 2013 i Egehytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent. Jannie

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Mille, der er ny leder hos mikroerne. Troppen har ændret deres mødetid, og vi har fået mange nye medlemmer Derfor bilkaos ved spejderhuset kl.20 om tirsdagen! Kære mini-,

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Hermed følger indkaldelsen til vores generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne. Det plejer at være rimelig

Læs mere

Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropsassistenter: Michael Hansen Juelsmindevej 3 2TH Odense V, 5200

Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropsassistenter: Michael Hansen Juelsmindevej 3 2TH Odense V, 5200 forside Adresseliste Formand Linda Hjort Brinken 33 5270 Odense NV 66 18 27 33 Kassere: Helle Vibeke Berg Karenvænget 9 5270 Odense NV 66 18 30 40 Gruppeledere Henriette Stæhr Bjarkevej 4 1. tv 5200 Odense

Læs mere

Erik Harefod Junior. Forældremøde. 6. Oktober 2016 kl

Erik Harefod Junior. Forældremøde. 6. Oktober 2016 kl Erik Harefod Junior Forældremøde 6. Oktober 2016 kl. 18.30-20.30 Dagsorden Velkommen At være Spejder At være Spejderleder Spejdermøder de ugentlige møder Spejderlommen Spejderture endags eller med overnatning

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 1 januar 2017 67. ÅRGANG Velkommen tilbage efter jul og nytår til dette års forhåbentlig spændende spejderaktiviteter. Årets største begivenhed bliver nok den store sommerlejr Spejdernes Lejr i sønderjylland.

Læs mere

Hvilket knob? Juni, Juli og August 2011. Send løsningen til: jensbangklarup@gmail.com og vind fine præmier!

Hvilket knob? Juni, Juli og August 2011. Send løsningen til: jensbangklarup@gmail.com og vind fine præmier! PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Juni, Juli og August 2011 Hvilket knob? Send løsningen til: jensbangklarup@gmail.com og vind fine præmier! Svaret på sidste konkurrence var "Pagodebål" En

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 14. 16. juni MUS-lejr, Thorup Hede Mikro, mini & junior 23. juni Sct. Hans på Volden i Klarup

Læs mere

Årsberetning 2011 Øresund Division

Årsberetning 2011 Øresund Division Årsberetning 2011 Øresund Division Divisionsledelsen Det har været et spændende år i Øresund Division. Med ny DC og flere nye medlemmer i divisionsledelsen. Vi har fastholdt gamle traditioner og nye idéer

Læs mere

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013 Grupperådsmøde 2013 Søndag 10. marts 2013 Det er Stjernegruppen Vi er altid ude Vi driver et alsidigt friluftsliv, altid udendørs, på alle tider af døgnet, året rundt, i hele verden. Vi præsterer Vi udfordrer

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2014 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et endnu et spejder-år; vi er dog lige nu i en mørk periode af året

Læs mere

Mini program forår 2015

Mini program forår 2015 Mini program forår 2015 Hej alle Minier og forældre. Vi håber at i alle har haft en god juleferie og at i ikke har savnet os alt for meget. Neden for kan i se vores program for det næste halve år og vi

Læs mere

Aktivitet uge 28 for børn i Lyngby Tårbæk kommune

Aktivitet uge 28 for børn i Lyngby Tårbæk kommune Aktivitet uge 28 for børn i Lyngby Tårbæk kommune Skal du have jord under neglende, mudder under støvlerne og prøve kræfter med bål og andre spændene aktiviteter, så skal du holde sommerferie hos Kgs.

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 5. februar Grupperådsmøde Forældre 28. februar 1. marts Gruppetur Alle Mikro Aller først vil

Læs mere

Hjortetakken. Hjortespring Gruppe Hareskov Division Det Danske Spejderkorps. Program for Juni 2015 September 2015

Hjortetakken. Hjortespring Gruppe Hareskov Division Det Danske Spejderkorps. Program for Juni 2015 September 2015 Hjortetakken Hjortespring Gruppe Hareskov Division Det Danske Spejderkorps Program for Juni 2015 September 2015 Hjortespring gruppe netop nu Så nærmer endnu et halvår sig sin afslutning, og vi kan se frem

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Charlotte, der er ny leder i troppen. Det er mørkt, koldt og vådt udenfor, men foråret er på vej. Planlægning af årets SOMMERLEJRE er i gang: Minierne

Læs mere

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne. Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.dk Ledere Amalie (junior) og Gitte (familie-spejd)

Læs mere

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Formanden Annette Heydenreich byder velkommen til grupperådsmødet, og til det efterfølgende fødselsdags arrangement, hvor Mjølners 35 års fødselsdag,

Læs mere

67. årgang februar-marts 2012

67. årgang februar-marts 2012 67. årgang februar-marts 2012 Kære alle! Hermed sidste TamTam-indlæg fra mig som gruppeleder. Jeg stopper til grupperådsmødet d. 20. februar og vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for mere end

Læs mere

Ballerup Spejdergruppe. SpejderSjov. Nr 28, August 2019

Ballerup Spejdergruppe. SpejderSjov. Nr 28, August 2019 Ballerup Spejdergruppe SpejderSjov Nr 28, August 2019 Ballerup Spejdergruppe Så er vi klar til et nyt spejderår i Ballerup Spejdergruppe efter en til tider noget våd sommer. Sommerlejren i Gillastig startede

Læs mere

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe 2014 har været endnu et godt spejderår i gruppen, hvor vi gerne vil sige tak for lån af jeres dejlige børn, som vi har trænet til at blive gode spejdere uanset deres

Læs mere

EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2013 Å RSBERETNING 2013

EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2013 Å RSBERETNING 2013 EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2013 Å RSBERETNING 2013 I Kong Svend har vi fået en del flere medlemmer i 2013, så vi nu er i alt 147 117 spejdere og 30 hjælpere/ledere. De fleste

Læs mere

Familiespejder: Spejderhilsen. Anders Hooge

Familiespejder: Spejderhilsen. Anders Hooge Familiespejder: 2015 har været et fantastisk år hos de mindste spejdere i Thorolf, og vi er blevet rigtig mange. Vi startede året med 5 familier og ved udgangen af året var vi 17, så der er virkelig sket

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Forår 2013 1 Redaktion DET DANSKE SPEJDERKORPS Klarup Gruppe - Klarup Skolevej 17. Hjemmeside: klarup.gruppe.dds.dk Deadline for næste nummer: 10. april 2013

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Postkort fra dem der var i Skotland Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Der blev hængt i da vi lavede bålhytte. EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Spejderne har en facebook-side DDS Klarup Gruppe hvor der deles billeder fra ture og nyttig information. Bestil et benzinkort til

Læs mere

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 En super aktiv juletur i Egebjerghytten Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27 00 06 e-mail: ekko@pionererne.dk Formand Hanne

Læs mere

Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012.

Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012. htlp://www.dds.dklege e 2010/00 Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012. 1. valg af dirigent og referent 2. beretning fra divisionsledelsen med særlig fokus på, hvad divisionen har gjort for at fremme

Læs mere

KNUDEN januar 2009. Indkaldelse til grupperådsmøde. Søndag den 22. februar kl. 10.00 i Illerhytten. Broager Drengegruppe - Uglekløften - 6310 Broager

KNUDEN januar 2009. Indkaldelse til grupperådsmøde. Søndag den 22. februar kl. 10.00 i Illerhytten. Broager Drengegruppe - Uglekløften - 6310 Broager D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S KNUDEN januar 2009 Broager Drengegruppe - Uglekløften - 6310 Broager KNUDEN Indkaldelse til grupperådsmøde Søndag den 22. februar kl. 10.00 i Illerhytten Tilmelding

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

Skovfolkets grupperådsmøde

Skovfolkets grupperådsmøde Skovfolkets grupperådsmøde Søndag den 24. februar kl. 13-15 i Spejderskoven - Bastillen Program 1) Valg af dirigent og referent. 2) Beretning 3) Regnskab 2012 4) Behandling af indkomne forslag 5) Væsentlige

Læs mere

TUPLA. GråstenSpejderne Juni-juli-august 2014. GraastenSpejderne DDS

TUPLA. GråstenSpejderne Juni-juli-august 2014. GraastenSpejderne DDS TUPLA GråstenSpejderne Juni-juli-august 2014 GraastenSpejderne DDS 1 Forsidebillede: Glade Mikrospejdere og der kommer flere og flere til! 2 Gruppen Sommeren er over os, og det er fantastisk! Vi nyder

Læs mere

Kære spejdere, forældre og ledere

Kære spejdere, forældre og ledere Kære spejdere, forældre og ledere Så er det blevet tid til et nyt EKKO. Redaktionen har desværre ligget lidt stille her efter jul, men nu er den klar igen. Bladet gælder frem til og med sommerferien. Vi

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 27. februar 2011 i Ravnsøhytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent.

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Årsberetning gruppelederne 2016

Årsberetning gruppelederne 2016 Årsberetning gruppelederne 2016 2016 har været et godt spejderår. Vi har set forældre hjælpe på en helt ny måde, og det er noget der virkelig betyder noget for os. Det har betydet at nogle børn, som ellers

Læs mere

Vi startede sæson siden sidste divisionsrådsmøde med en divisionsledelse med "Fuldt hus" 11 medlemmer.

Vi startede sæson siden sidste divisionsrådsmøde med en divisionsledelse med Fuldt hus 11 medlemmer. 22. marts 2015. Beretning for 2014 Vi startede sæson siden sidste divisionsrådsmøde med en divisionsledelse med "Fuldt hus" 11 medlemmer. Arbejdet startede i Ege division med et fælles divisionsledelsesdøgn,

Læs mere

ÅRSBERETNINGER 2013 FOR 1. HELSINGØR GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS

ÅRSBERETNINGER 2013 FOR 1. HELSINGØR GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS ÅRSBERETNINGER 2013 FOR 1. HELSINGØR GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS Indhold Bestyrelsen... side 3 Gruppelederne... side 4 Familiespejd... side 6 Mikro... side 7 Mini... side 8 Junior... side 9 Trop...

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Ebbe Skjalmssøn Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var:

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Øster Åby friskoles børnehaveklasse holder for tiden til i Vejstrupdalen Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Bålhytten i Vejstrup Å-dal er et populært samlingssted, især når man

Læs mere

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks December 2013 nr. 107 19. årgang DDS Sjølund Koks Til Sjølund Koks læsere Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Tak for i år! Vi glæder os til at se jer igen mandag den 6. januar

Læs mere

SPEJDERNES ORDBOG. Besnøring Knob bundet med besnøringsreb/sisal. Holder rafter sammen. Skal typisk kunne bære vægten af et byggeprojekt med rafter.

SPEJDERNES ORDBOG. Besnøring Knob bundet med besnøringsreb/sisal. Holder rafter sammen. Skal typisk kunne bære vægten af et byggeprojekt med rafter. SPEJDERNES ORDBOG Adventurespejd Udfordrende løb for tropsspejdere findes over hele landet, året rundt. Afbud Man skal melde afbud, når man ikke kan deltage på møder, ture og arrangementer. Besnøring Knob

Læs mere

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland Efterår 2008 SPEJDERLIV 1 26. - 28. september 2008 En træning for dig og dine venner fra Roland Spejderliv er en friluftstræning, hvor størstedelen af programmet foregår udendørs i Øksedals skønne natur.

Læs mere

45. årgang December - Januar 2017

45. årgang December - Januar 2017 www.nakskovspejderne.dk 45. årgang December - Januar 2017 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Trops- og seniorspejdere på Plan-Kursus Disse 3 spejdere var på plan-kursus i uge 42, Her lærte de en hel masse,

Læs mere

TUPLA. GråstenSpejderne Juni-juli-august GraastenSpejderne DDS

TUPLA. GråstenSpejderne Juni-juli-august GraastenSpejderne DDS TUPLA GråstenSpejderne Juni-juli-august 2015 GraastenSpejderne DDS 1 Oprykningen 2015 er den 22. 23. august Information om selve arrangementet følger! 2 Gruppen Det føles ikke længe siden, at jeg skrev

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for.

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for. Kære spejdere og jeres forældre I Trelleborg Spejderne har vi rigtig dygtige og engagerede ledere, som gør et stort arbejde for, at vores spejdergruppe fungerer godt. For at kunne prioritere ledernes tid

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Onsdag 15. februar 2017 kl 18.30 20.00 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (formandens beretning,

Læs mere

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016 PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016 Torsdag 07 jan Vi rytter op ude. Vi flytter resten af juletræerne ned til raftestatviet. Torsdag 14 jan Vi rytter op ude. Vi pakker stilladset væk. Valg af PL/PA.

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 103 19. årgang Januar 2013 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne.

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne. 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 83 15. årgang september 2009 www. vordingborgspejderne.dk Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! 2 13 Indholdsfortegnelse

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. 1. Birkerød Gruppe

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. 1. Birkerød Gruppe 1. Birkerød Gruppe Få venner for livet Få spændende oplevelser i Danmark og udland Lær at løse mysterier, lave bål, bygge labyrinter, tage ansvar - nutidens spejdere har andet i hovedet end snobrød! En

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2013 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et nyt spejder-år. Vi forsøgte os med at ændre på vores traditionelle

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Forår = friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sikke en Vinterlejr vi havde i

Læs mere

Sjølund Koks. Adresseliste. nr årgang November Mikroleder søges

Sjølund Koks. Adresseliste. nr årgang November Mikroleder søges 12 1 Adresseliste D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Gruppeleder Mette Christiansen Æblevænget 7, 4760 Vordingborg 55 37 68 01 Mikro og mini Helle Brintow Amalievej 8, 4760 Vordingborg 55 37 19

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18-

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Velkommen i Palnatoke Trop Denne folder er en introduktion til Palnatoke Trop for forældre og spejdere. Troppen er for spejdere i alderen 12-16 år og

Læs mere

TRANERNE. Den Røde tråd gennem tiden som mikrospejder.

TRANERNE. Den Røde tråd gennem tiden som mikrospejder. Den Røde tråd gennem tiden som mikrospejder. Møderne starter med flaghejsning Møderne slutter med mikroråb, håndtryk og spejderbror Alle møder i uniform og tørklæde på møder og ture Sange: Flagsangen,

Læs mere

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Referat fra divisionsrådsmøde d. 16-04-2015 Dagsorden: a. Valg af dirigent og referent b. Beretning fra divisionsledelsen c. fremlæggelse af årsregnskabet for det foregående år til godkendelse d. behandling

Læs mere

Hvo d r an vi tilt kk ræ er fler jd e spe ere og f i r illi v ge l d e er! e

Hvo d r an vi tilt kk ræ er fler jd e spe ere og f i r illi v ge l d e er! e Hvordan vi tiltrækker flere spejdere og frivillige illi ledere! Peter Erkmann Gruppeleder hos Køgespejderne Marts 1964 Juli 1964 Sep. 1972 1997-2002 FORÅRET 2003 41 børn 8 frivillige ledere EFTERÅRET 2004

Læs mere

Referat Jon Litle Best.-møde onsdag den 30. maj 2007, kl. 2020 i havnehytten.

Referat Jon Litle Best.-møde onsdag den 30. maj 2007, kl. 2020 i havnehytten. Referat Jon Litle Best.-møde onsdag den 30. maj 2007, kl. 2020 i havnehytten. Dagsorden Tilstede Rolf, Sune, Sten, Helle, Jens Holmboe, Karen, Ivan, Bjørn, Maria Lemming, Christian, Louise, Boff, Klaus

Læs mere

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Fellowposten Januar - Februar 2006 Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Adresseliste LEDERNE Gruppeleder Morten Nilsson, Haderslevgade 28, 1671 København V 26 32 29 36 Gruppeass. Steen Mærkelund, Karlslunde

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

Deadline næste nummer af Bladet 1. august 2015 Redaktøren

Deadline næste nummer af Bladet 1. august 2015 Redaktøren - 1 - Side 3 Nyt fra formanden 4 Referat af grupperådsmødet 9 Sankt Georgs Dag - Hvad er det? 10 Tænkedag 2015 11 Hyttedag 12 Hej mikroer 13 Mikroprogram 14 Hej mini 15 Miniprogram 16 Mærkedage mini 17

Læs mere

Leder- og grupperådsmøde d. 11. august 2014

Leder- og grupperådsmøde d. 11. august 2014 Leder- og grupperådsmøde d. 11. august 2014 Afbud Kirsten, Erling BP, Jens og Annette Fabricius 19.00: Grupperådsmøde 19.00: Ledermøde. 1. Godkendelse af referat. Uklarhed om, hvem der udarbejdede brochure

Læs mere