PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage."

Transkript

1 PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage.

2 Dag 1: Fly til Kenya Vi flyver fra Danmark via Amsterdam, til Nairobi, Kenya. Vi flyver med KLM / Kenya Airways. Dag 2: Nairobi National Park, Daphne Sheldrick s Baby elefanter, Karen Blixen s Farm, Karen s Coffee Garden, Kazuri smykker, middag på Carnivore. I lufthavnen bliver vi mødt af Sanne, Tembo Safari, og safarien kan nu begynde. Vi indretter os i vores safaribiler og kører direkte på Game Drive (vi kører på opdagelse og kommer helt tæt på de spændende, vilde dyr) i Nairobi National Park. Nairobi er den eneste hovedstad i verden, som kan smykke sig med en nationalpark som nabo. Her findes både løver, leoparder, næsehorn og mange, mange andre spændende dyr. Vi fortsætter til Sheldricks elefantbørnehjem, kendt fra BBC s berømte TV serie, hvor vi oplever babyelefanter på slap line. Disse små gavtyve er meget legesyge og elsker at lave sjov og ballade. Men først skal de have deres velfortjente sutteflaske med mælk. Vi siger farvel til elefanterne og skal nu besøge Karen Blixens berømte kaffefarm, som måske kendes fra filmen Out of Africa.

3 Farmen er beliggende i en smuk og fredfyldt park i udkanten af Nairobi og med udsigt mod Ngong Hills, hvor Blixen`s kæreste Denis Finch Hatton ligger begravet. Vi skal på en spændende rundvisning inde i stuerne. Efter dette spændende kig tilbage i tiden, hvor vi praktisk talt fornemmer stemningen fra Karen Blixen, er det tid for en dejlig frokost i nærheden.

4 Efter frokosten besøger vi Kazuri, et hjælpeprojekt for ca. 350 enlige forsørgere, alle bosiddende i Nairobis slum. Her produceres smukke keramiske smykker af ler fra Mount Kenya. Der er naturligvis mulighed for at shoppe i den spændende Kazuri butik på stedet. Fra Kazuri kører vi til Jacaranda Hotel hvor vi kan nå at slappe af, måske med en svalende dukkert i poolen, inden vi skal nyde aftensmad på det verdenskendte Carnivore.

5 Vi begynder middagen med en dejlig suppe. Herefter bliver vi budt på masser af forskellige stykker grillet kød, kylling, kalkun, okse, pølser m.m.. For nogle år siden serverede man vildt, men det er ikke længere tilladt i Kenya. Kun farmet kød må serveres, så en gang imellem serveres der også krokodille og struds. Gå endelig ikke glip af Carnivores berømte velkomstdrink, kaldet Dawa, medizin, kalder Dawa-manden drinken. ( drinken ikke inkluderet ) Dag 3: Nairobi Naivasha sejltur og gåtur på Crescent Island Efter dejlig morgenmad går turen mod Lake Naivasha, een af ferskvandssøerne i Rift Valley, kendt for sine mange flodheste. Vi skal bo på Naivasha Sopa Lodge, beliggende i en skøn park lige ned til søen. Vi begiver os ud på en spændende sejltur på søen blandt de mange flodheste. Skønt at sidde i båden og passere forbi de mægtige dyr. Ofte oplever vi den afrikanske flodørn, der minder meget om vores fiskeørn. Også store flokke af pelikaner fisker ivrigt her på søen. Vi lægger til på Crescent Island for en guidet gåtur blandt savannens dyr: gnu, gazeller, giraf, impala, vandbuk og dik-dik. Her blev

6 mange af scenerne til filmen Mit Afrika optaget. Her er ingen farlige dyr. Vi sejler hérefter tilbage til Naivasha Sopa Lodge til en dejlig frokost. Efter frokosten kan vi nyde den dejlige pool eller udsigten fra vores skønne værelse. Aftensmaden nydes i den spændende restaurant med udsyn til parken. Måske flodhestene græsser på plænen lige udenfor.

7 Sanne, jeres safariguide, er særdeles kendt på stedet og arrangerer, for dem af jer, som har lyst, en eftermiddags nature walk på jagt efter de mange spændende og farverige fugle hér i området, og måske vi kan komme helt tæt på de flotte vandbukke og giraffer,som holder til hér. Efter aftensmaden allierer Sanne sig med vagterne og vi skal nu opleve at komme meget tæt på flodhestene, som efter mørkets frembrud græsser i området. ( det er helt frivilligt at deltage )

8 Dag 4: Lake Nakuru National Park Efter dejlig morgenmad fortsætter vi på nye eventyr i Rift Valley, som er en forsænkning, en kæmpe kløft der strækker sig fra det nordlige Syrien til Mozambique. Her har der, indtil for 100 år siden, været voldsom vulkansk aktivitet. Vi skal ind i Nakuru National Park, hvor vi skal opleve Nakuru søen der er dannet i bunden af et gammelt krater. Søen er en sodasø, som er kendt for sine mange lyserøde flamingoer. Et fantastisk syn med en nærmest lyserød sø og fantastisk at høre de mange flamingoer filtrere vandet for at få deres føde. Her i Nakuru kan vi endvidere opleve hvide og sorte næsehorn, leoparder, løver, bøfler og Rothchild giraffer. Vi kører game drive langs søbredden, og måske når vi at opleve Rotchild girafferne, som gerne går inde mellem de majestætiske Yellow Fever acasietræer, hvor de er særdeles godt camouflerede. Efter et spændende game drive indtager vi vores medbragte picnic et sted derude i den smukke afrikanske natur. Efter frokosten har vi kurs mod Naivasha hvor vi når vores Lodge sidst på eftermiddagen. Vi har tid til at slappe af inden aftensmaden.

9 Dag 5: Naivasha - Masai Mara I dag har vi kurs mod mægtige Masai Mara. Vi kører i Rift Valley den første times tid. Herefter forandrer landskabet sig meget. Vi kommer i Masai land. Det kendes ved synet af de rødklædte mænd langs vejen. Vi passerer gennem Masaiernes hovedstad Narok. Her er ofte hektisk aktivitet. Vi fortsætter mod Masai Mara, hvor vi ankommer til vores dejlige camp til frokost. Beliggende ved foden af Ngama Hill finder vi denne perle af en teltlodge med dejlige luxustelte.vi skal bo her de næste 3 nætter. Alle telte har rigtige senge, trægulv, bad og toilet, samt en lille terrasse,hvor man kan side og nyde livet.

10 Fantastisk at bo på denne måde. Man får fornøjelsen af alle nattens lyde og dufte. Forestil Jer duften af duggen og lyden af løvens brølen. Her er dejligt at være. Vi kan sagtens fornemme, hvorfor så mange aldrig glemmer oplevelserne fra den Kenyanske savanne. Vi drager på det første game drive ud på eftermiddagen, og vi er hjemme på Lodgen inden aftensmaden serveres.

11

12 Dag 6 : Masai Mara I dag kan vi vælge at drage afsted på en heldagssafari efter morgenmad i Campen. Vi kører på opdagelse ned mod the Mighty Mara River, Mara floden, som har kultstatus blandt verdens berømteste naturfotografer. Vi medbringer picnicfrokost for at give os de bedste betingelser for at opleve mest muligt af den unikke natur her på Masai Mara. Fra Mara Sarova Game Camp er der endvidere mulighed for at opleve ballonsafari over savannen med efterfølgende overdådigt morgenmåltid, serveret af uniformerede kokke og naturligvis med Champagne til. En oplevelse for livet, først at svæve majestætisk oppe over den storslåede savanne med frit udsyn til alle dyrene, og herefter at lande et sted derude, som kun bestemmes af vinden.det er stort. (Ballonsafarien er ikke inkluderet). Dag 7 : Masai Mara I dag står vi op med solen og kører på opdagelse med vores safaribiler. Vi kører morgen og aften game drive, og jagten er nu gået ind på de store, vilde dyr. Med ladte kameraer og kikkert klar kører vi på opdagelse med safaritaget åbent, så vi har direkte, frit udsyn til elefanter, løver, geparder ja, alle former for spændende

13 afrikanske vilde dyr. Ingen ved, hvad savannen byder på, men uanset hvad, så er vi garanteret en fantastisk oplevelse. Et besøg hos masaierne er et must, skønt at besøge denne stolte stamme, der forsat lever som de har gjort de sidste 400 år. Her fantastiske muligheder for at fotografere. Pris for besøg ca. 30 USD ikke inkl. Frokost og aftensmad serveres i vores Camp. Måske kan vi nå en dejlig dukkert i poolen mellem oplevelserne. I aften skal vi nyde lyden fra den afrikanske savanne en sidste gang. Vi glemmer aldrig lyden af hyænerne og løverne, som næsten hver nat høres ikke langt fra vores Camp, somme tider blandet med den melankolske tuden fra de gigantiske Verreaux Ørneugler, som jager i natten fra de store ficustræer. Dag 8: Masai Mara - Nairobi Efter morgenmad forlader vi Mara Sarova Game Camp og kører den sidste Game Drive gennem den verdensberømte Masai Mara National Park, checker ud gennem Segenani Gate og sætter kursen mod Narok, Masaiernes hovedstad. Et sted derude i naturen spiser vi vores medbragte frokost og vi når Nairobi sidst på eftermiddagen. Vi kører direkte i lufthavnen for vores flyvning hjemover. Dag 9: Hjemme igen Vi lander i Danmark ud på formiddagen med minderne om en fantastisk safari. Afrika er sværd af glemme.

14

15 Sanne Brandi,medindehaver af Tembo Safari, er safariguide på denne safari. Efter mere end 170 safarier glæder jeg mig til at vise jer mit andet hjemland Kenya, samt sørge for at I får en masse fantastiske naturoplevelser. Velkommen.

16 Tembo safari, Teglmarken 149, 8800 Viborg. tlf rejsegarantifond nr. 2053

Tembo Special Fotosafari Kenya

Tembo Special Fotosafari Kenya Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september 2012. Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil. Dag 1. Natfly

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA

VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA MED DANSK REJSELEDER 3-16 SEPT 2019-14 DAGE BADEFERIE I DET INDISKE OCEAN Nairobi - Lake Nakuru - Masai Mara - Mombassa - Nyeri - Karen Blixen Farm - Rift Valey - Lake Naivasha

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Blixens Big Five Safari i Kenya

Blixens Big Five Safari i Kenya Blixens Big Five Safari i Kenya Afrika-safari når det er bedst - til fantasipris! En indholdsrig Kenya-safari med private safari-køretøjer, fly, safari og helpension inkluderet. Mød "the Big Five" i Kenyas

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd Forord Det er med stolthed vi udbyder denne safari som har fokus på Kenyas dyreliv og den store

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Peacock Travel byder jer velkommen til en pragtfuld og yderst varieret

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

8 dage fra kr v/4 deltagere

8 dage fra kr v/4 deltagere I Elefanternes Fodspor 8 dage fra kr. 12.395 v/4 deltagere REJSERUTE: NAIROBI AMBOSELI LAKE NAIVASHA MASAI MARA NAIROBI Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer Tlf.: 8873

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Kenya Familie Safari

Kenya Familie Safari Kenya Familie Safari 10 dage fra kr. 16.400 REJSERUTE: NAIROBI - NAIVASHA - MASAI MARA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Peacock Travel byder jer velkommen til en pragtfuld og yderst varieret

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Kenyas horisonter ,- 10 dage. Ring

Kenyas horisonter ,- 10 dage. Ring s horisonter God tid, fremragende safari og enestående indkvartering. Denne klassiske safari byder ikke kun på fremragende safariparker, men også enestående indkvartering på et niveau langt over, hvad

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Maries Elefant Safari 2013 Afrejse fra Aalborg, 14. oktober 2013

Maries Elefant Safari 2013 Afrejse fra Aalborg, 14. oktober 2013 Maries Elefant Safari 2013 Afrejse fra Aalborg, 14. oktober 2013 Oplev bl.a.: Elefanterne i Amboseli. Udsigten til Kilimanjaro. Sejltur blandt flodheste. Den store gnu- og zebravandring i Masai Mara. Det

Læs mere

Big Cat Safari 2016 DANSKTALENDE REJSELEDER

Big Cat Safari 2016 DANSKTALENDE REJSELEDER DANSKTALENDE REJSELEDER Big Cat Safari 2016 BIG CAT SAFARI 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder fra kr. 23.495,Opskriften på en fantastisk safari er enkel. Man tager et af verdens bedste safarilande,

Læs mere

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara For de, der ønsker det bedste af indkvartering, udnytte tiden optimalt og tilmed måske har været i Kenya før, er dette muligheden for at få disse ønsker til

Læs mere

Kenya Familie Safari

Kenya Familie Safari Dato: 16. Januar 2015 Kenya Familie Safari 11 dage fra kr. 17.700 REJSERUTE: NAIROBI - MASAI MARA - NAIVASHA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.:

Læs mere

Jambo Kenya Safari. 8 dage fra kr

Jambo Kenya Safari. 8 dage fra kr Jambo Kenya Safari 8 dage fra kr. 23.995 REJSERUTE: NAIROBI LAKE NAIVASHA MARA NORTH NAIROBI 100% garanti for afrejse og med naturfotograferne Lone og Kim Roslev som rejseledere Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti

Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti Velkommen til verdens formodentligt mest komplette safariland, Tanzania. På rejsen kommer I til

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Tanzania Safari 8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Pris pr. person i april/maj fra kr. 18.300,Pris pr. person fra maj-okt.

Læs mere

Kenya Drømme Safari 2017 DANSKTALENDE REJSELEDER

Kenya Drømme Safari 2017 DANSKTALENDE REJSELEDER DANSKTALENDE REJSELEDER Kenya Drømme Safari 2017 12 skønne dage på safari i Kenya og med 100 % garanti for dansktalende ekspertrejseleder fra kr. 19.400,Velkommen til en vidunderlig Kenya-safari med dansktalende

Læs mere

Kenyas Eventyrlige Familie Safari

Kenyas Eventyrlige Familie Safari Kenyas Eventyrlige Familie Safari 11 dage fra kr. 19.800 REJSERUTE: NAIROBI OL PEJETA NAIVASHA MASAI MARA NAIROBI - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende safariekspert Geoffrey

Læs mere

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder Med dansk rejseleder Forord Denne grupperejse i Kenya er et skattekammer for sande naturelskere. På rejsen er der vandring i kratere, sejlads på søer, naturalister som guider i søgen efter dyr, ophold

Læs mere

Thorn Tree Safari i Kenya og Det Indiske Ocean

Thorn Tree Safari i Kenya og Det Indiske Ocean Thorn Tree Safari i Kenya og Det Indiske Ocean Denne Afrika-rejse byder på fantastiske naturoplevelser, safari i verdensklasse og afslappende badeferie ved Det Indiske Ocean. Oplevelserne er nærmest utallige;

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kenyas Horisonter Fra kr. 19.298,- pr. person Inkl. fly samt rundrejse med dansk rejseleder Kenyas Horisonter byder på fremragende safari, dansktalende rejseledere og enestående indkvartering. Velkommen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

På fotosafari til det vilde Kenya

På fotosafari til det vilde Kenya På fotosafari til det vilde Kenya...med de to naturfotografer og eventyrere Helle Olsen & Uri Golman. Afrejse 25. februar og 26. oktober 2016. Tag med på dette unikke afrikanske eventyr, og få muligheden

Læs mere

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI SAFARI 2013 KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI Rejsebeskrivelse TRUCK MINIBUS TRUCK LOKAL MINIBUS FLY 4X4 LOKAL JEEPFLY SAFARI 4X4 BUS LODGE JEEP TELT SAFARI LODGE

Læs mere

Thorn Tree Safari i Kenya og badeferie på Zanzibar

Thorn Tree Safari i Kenya og badeferie på Zanzibar Thorn Tree Safari i Kenya og badeferie på Zanzibar Safarirejsen med del hele - og til meget attraktiv pris! Safarien byder på dyre-og naturoplevelser i verdensklasse med nogle af Kenyas bedste safariparker

Læs mere

Big Five Kenya Safari

Big Five Kenya Safari Big Five Kenya Safari 9 dage fra kr. 18.600 v/6 deltagere REJSERUTE: NAIROBI - OL PEJETA - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - NAIROBI Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

De store savanner i Kenya. 8 dage

De store savanner i Kenya. 8 dage De store savanner i Kenya 8 dage Overskriften på denne safari er store vider som koncentrerer sig om Kenyas største og bedste safariområder nemlig Amboseli og Masai Mara. Det er de store savanner og det

Læs mere

Big Cat Safari. 12 dage fra kr ,-

Big Cat Safari. 12 dage fra kr ,- Big Cat Safari 12 dage fra kr. 22.950,- REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - NAIVASHA - MASAI MARA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

BEMÆRK! Safarien kan også gennemføres på privat basis på andre tidspunkter af året. Ring og hør om mulighederne.

BEMÆRK! Safarien kan også gennemføres på privat basis på andre tidspunkter af året. Ring og hør om mulighederne. Tanzanias Horisonter 10 dages 1. klasses safari i Tanzania inkl. Amboseli, Lake Manyara, Ngorongoro, Nd utu & Serengeti Eventyrlig safari i Kenya og T anzania, verdens bedste safarilande Afrejser: 06.

Læs mere

Blixens Kenya Safari

Blixens Kenya Safari Blixens Kenya Safari 10 dage fra kr. 16.800 ved 4/personer REJSERUTE: NAIROBI ABERDARE SAMBURU NAKURU NAIVASHA MASAI MARA Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer Tlf.:

Læs mere

Kenya Luksus Drømme Safari. 12 dage fra kr

Kenya Luksus Drømme Safari. 12 dage fra kr Kenya Luksus Drømme Safari 12 dage fra kr. 25.300 REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - NAKURU - NAIVASHA - MARA NORTH - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.:

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kenyas Mini-horisonter & badeferie ved det indiske ocean 14 dage fra kun kr. 17.998,- Inkl. fly, safari m. helpension og badeferie med halvpension 14 dages suveræn Afrika rejse, der har det hele og lidt

Læs mere

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,-

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,- Kenya Drømme Safari 12 dage fra kr. 19.500,- REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873

Læs mere

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Min tur til Sydafrika startede allerede fredag d. 3/4. Jeg holdt fri fra skole fredag for at køre til København. Der boede vi på Hotel Admiral til lørdag.

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE & Mombasa Badeferie Safari Eksperten byder dig velkommen til en rejse i særklasse med skøn safari i Masai Mara og... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Under Botswanas Himmel

Under Botswanas Himmel Under Botswanas Himmel Chobe National Park - namibisk landsby - Victoria Falls - Moremi - Okavango Deltaet Vi kan tilbyde en super pris på denne pragtfulde, luksusbetonede 10 dage / 7 nætters safari til

Læs mere

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING Dato: 06. 01 2017 DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING En helt unik safari for dig der gerne vil prøve noget anderledes: En uges vandring gennem den klassiske afrikanske natur, hvor lokale Maasaier guider dig

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Kenya Elefanternes Paradis

Kenya Elefanternes Paradis and VIP Eksklusivt for 18 gæster Kenya Elefanternes Paradis 9 dage fra kr. 25.650,- Rejserute: Nairobi Mara North Conservancy Nairobi Danmark Rejseleder: Jesper Stagegaard Med Jesper Stagegaard, direktør

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,-

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,- Kenya Drømme Safari 12 dage fra kr. 19.400,- REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

KLASSISK TANZANIA SAFARI

KLASSISK TANZANIA SAFARI Dato: 30. 07 2019 KLASSISK TANZANIA SAFARI På denne rejse opleves varierede landskaber og et utroligt dyreliv. Undervejs bor man på skønne lodges og teltcamps med masser af atmosfære og rigtig høj standard

Læs mere

Fra Kilimanjaro til Masai Mara. Dansk rejseleder og kørsel i 4x4

Fra Kilimanjaro til Masai Mara. Dansk rejseleder og kørsel i 4x4 Dansk rejseleder og kørsel i 4x4 ber og m e t p 24. se tober 2017 16. ok Fra Kilimanjaro til Masai Mara 12 dage med dansk ekspertrejseleder fra kr. 25.450,Udsigten til storslåede Kilimanjaro, kombineret

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS. 11 dage med dyrerig safari i Chobe og Hwange og imponerende

Læs mere

Nigel Archer Safaris. Kenya

Nigel Archer Safaris. Kenya Side 1 af 6 Nigel Archer Safaris Kenya Nigel Archer har igennem mange år været kendt som en yderst erfaren professionell jæger på såvel storvildt, plains game og fuglejagt. Hans baggrund som både akademisk

Læs mere

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Familiesafari i Kenya Varighed: 9 dage, 8 nætter Dag 1-2 OL PEJETA CONSERVANCY Ol Pejeta Conservancy ligger ved foden af Mount Kenya og Aberdare-bjergkæden i det centrale Kenikas Laikipia Country. Det

Læs mere

Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten

Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten 12 dage fra kr. 25.500 REJSERUTE: NAIROBI - MARA NORTH - CHALE ISLAND - NAIROBI Afrejse hver dag, indkvartering på højt niveau og safari i åbne biler Tlf.: 8873 4000

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,-

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,- Kenya Drømme Safari 12 dage fra kr. 19.900,- REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873

Læs mere

I Baronessens Fodspor. John Christensen. Dansk rejseleder. Afrejse 9. marts dage med dansk ekspertrejseleder fra kr. 21.

I Baronessens Fodspor. John Christensen. Dansk rejseleder. Afrejse 9. marts dage med dansk ekspertrejseleder fra kr. 21. Dansk rejseleder John Christensen Afrejse 9. marts 2017 I Baronessens Fodspor 8 dage med dansk ekspertrejseleder fra kr. 21.450,00 En fantastisk Kenyarejse venter forude, når vi sammen med vores rejseleder,

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 2.del

Dagbog Tanzania 2009 2.del Dagbog Tanzania 2009 2.del Aften Ruaha National Park den 21-sep- 2009. Transport dag - i dag har vi kørt turen fra Mikumi som vi forlod kl. 8 15 og til Ruaha NP. hvortil vi ankom kl. 15 00. En stille og

Læs mere

I Baronessens Fodspor. 9 dage fra kr

I Baronessens Fodspor. 9 dage fra kr I Baronessens Fodspor 9 dage fra kr. 22.900 REJSERUTE: NAIROBI - MARA NORTH - NAIROBI 100% garanti for afrejse og Karen Blixen-ekspert John Christensen som rejseleder Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Afrejse: d. 15.-31.oktober 2013 og d. 11.-27. februar 2014 Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Læs mere

A little bit of everything. 8 dage. A little bit of everything er en vidunderlig safari. Du får lige netop lidt af det hele.

A little bit of everything. 8 dage. A little bit of everything er en vidunderlig safari. Du får lige netop lidt af det hele. A little bit of everything 8 dage A little bit of everything er en vidunderlig safari. Du får lige netop lidt af det hele. I får jeres helt egen private chaufførguide og private safarikøretøj fra Afrikas

Læs mere

Best of Africa. luksussafari og ophold i Kenya og Victoria Falls. and.

Best of Africa. luksussafari og ophold i Kenya og Victoria Falls. and. and Best of Africa luksussafari og ophold i Kenya og Victoria Falls 13 dage fra kr. 38.995 Rejserute: Nairobi Mara North Nairobi Victoria Falls Zambezi Rejseleder: Anna Mason Verdensklasse safari i åbne

Læs mere

Safari i Karen Blixens Kenya med FOF Djursland Februar Tlf: africatours.dk

Safari i Karen Blixens Kenya med FOF Djursland Februar Tlf: africatours.dk Safari i Karen Blixens Kenya med FOF Djursland Februar 2020 Rejse til Kenya med FOF Djursland En uforglemmelig rejse venter forude, når vi sammen med vores danske rejseleder og Karen Blixen ekspert John

Læs mere

Østafrikas Horisonter

Østafrikas Horisonter Østafrikas Horisonter Altid DANSK- TALENDE rejseledere Afrejse 11/1, 25/1, 8/2 og 22/2-2019 Varighed Afrejse fra 17 e Aalborg, Billund og København Rejsens højdepunkter 6. : Masai Mara 5. : Siem Reap Safari

Læs mere

Kenya Luksus Safari og Zanzibar

Kenya Luksus Safari og Zanzibar Kenya Luksus Safari og Zanzibar 11 dage fra kr. 27.900,- REJSERUTE: NAIROBI - MARA NORTH - NAIROBI - ZANZIBAR Afrejse hver dag, indkvartering på højt niveau og safari i åbne biler Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Kenya Elefanternes Paradis

Kenya Elefanternes Paradis VIP Eksklusivt for 18 gæster Kenya Elefanternes Paradis 9 dage fra kr. 24.750,- Rejserute: Nairobi Mara North Conservancy Nairobi - Danmark. Rejseledere: Jesper Stagegaard og Helle Olsen. Med Jesper og

Læs mere

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 1 Magiske Afrika Afrika har noget magisk over sig. Noget tiltrækkende. Noget fascinerende. Noget absolut storslået. Noget næsten uforklarligt for den, der ikke har rejst

Læs mere

NÅR KENYA ER BEDST! Rejseleder er Søren Ervig

NÅR KENYA ER BEDST! Rejseleder er Søren Ervig NÅR KENYA ER BEDST! Rejseleder er Søren Ervig En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker. Kun én rejse om året En 10

Læs mere

Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad

Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad Kenyas Højdepunkter, Grupperejse med Dansk Rejseleder, oktober 2017 Dag 1 12.10.17 Ankomst i Nairobi Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport bliver I modtaget af en repræsentant fra vores

Læs mere

SAFARI I SYDAFRIKA FOR IPA- MEDLEMMER

SAFARI I SYDAFRIKA FOR IPA- MEDLEMMER Dato: 18. 06 2019 IPA SAFARI I SYDAFRIKA FOR IPA- MEDLEMMER Storslået, vild natur, tropiske nætter med lyden af cikader og løvebrøl i det fjerne, eksotiske dufte i bushen, spændende og bjergtagende dyreoplevelser

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Tanzanias Klassiske Højdepunkter og badeferie på Zanzibar

Tanzanias Klassiske Højdepunkter og badeferie på Zanzibar Tanzanias Klassiske Højdepunkter og badeferie på Zanzibar Tag familie og venner med på denne fantastiske kombinationsrejse til Tanzania med safari og badeferie på Zanzibar. Her får I et rigtig godt safariprogram,

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kenya. Kenya safarirejse tilbud. Telefon Privat safari til Kenyas store nationalparker en klassiker med det bedste Kenya kan tilbyde!

Kenya. Kenya safarirejse tilbud. Telefon Privat safari til Kenyas store nationalparker en klassiker med det bedste Kenya kan tilbyde! Kenya Privat safari til Kenyas store nationalparker en klassiker med det bedste Kenya kan tilbyde! Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Privat safari til Kenyas store nationalparker

Læs mere

Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins

Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins Går man med planer om at gæste Sydafrika og kombinere jagt og sigthseeing er dette stedet. Lodgen er dansk ejet af Per Grunnet og hans kone som købte stedet for nu flere

Læs mere

Botswanas nordlige højdepunkter

Botswanas nordlige højdepunkter Botswanas nordlige højdepunkter Denne kvalitets safari byder på Botswanas mest berømte safariområder, hvor safarikørsel i åbne biler, vandresafaris og sejlture er udgangspunktet for søgen efter Botswanas

Læs mere

Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten

Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten Kenya Luksus Safari og Kenya Kysten 12 dage fra kr. 25.500 REJSERUTE: NAIROBI - MARA NORTH - WATAMU - NAIROBI Afrejse hver dag, indkvartering på højt niveau og safari i åbne biler Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge 16.995,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse

Læs mere