LM sommer 2015 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2015 i hovedgaard.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LM sommer 2015 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2015 i hovedgaard."

Transkript

1 LM sommer 2015 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den august 2015 i hovedgaard

2 Velkommen til DGI Landsmesterskab i HÅNDBOLD 2 Så er det atter ved at være tid til at mødes på håndboldbanerne. Vi skal nu i gang med de udendørs landsmesterskaber. Ved de sidste mesterskaber prøvede vi noget nyt nemlig fri tilmelding, det var en meget stor succes, så det er vedtaget, at sådan er det også fremadrettet. Mange landsdels- og lokalforeninger er dybt involveret og engageret i vores landsmesterskaber. Det er glædeligt at se så mange personer ligge kræfter i vores mesterskabsstævner. Vi ved, at arrangørerne ved hvert enkelt stævne vil yde deres bedste for at skabe gode rammer for alle deltagere. Sommeren 2015 `s landsmesterskaber bliver afholdt følgende steder: U10-12: U14-18: Senior-Old: Møgeltønder DGI Sønderjylland Lægården DGI Vestjylland Hovedgård DGI Sydøstjylland Som spiller, leder, træner og dommer er I selv med til at sætte præg på vore landsmesterskaber ved at medbringe jeres gode humør og gode sportsånd. Jeg vil håbe, at I alle får nogle fornøjelige håndbolddage - og vil ønske jer alle hjertelig velkommen til sommerens landsmesterskaber. Torben Andersen Tovholder for Landsmesterskaberne I DGI Håndbold

3 Velkommen til Landsmesterskaberne i Håndbold 2015 DGI-LM 2015 i Hovedgård GHT Hovedgård byder velkommen til spillere, dommere og ledere til DGI s traditionsrige LM stævne i udendørs håndbold. Det er med stor fornøjelse, at vi er blevet udvalgt til at afholde dette års DGI-LM for seniorer og old. Vi ser frem til 3 dage med masser af samvær og hyggelige stunder, med håndbolden i centrum. 3 GHT Hovedgård er en Håndboldklub med ca.180 aktive spillere i alle aldersgrupper og med mange frivillige trænere og hjælpere. Klubben har ofte været repræsenteret ved DGI stævner landet rundt, med stor tilfredshed og mange gode minder i hukommelsen. Et stævne af denne størrelse kræver mange frivillige hjælpere, uden dem var det en umulig opgave at udføre. Dem skylder vi en stor tak. Dette års stævne er placeret i Hovedgård, med skolen som indkvarteringssted. Vi vil, fra arrangørgruppens side, opfordre gæsterne til et besøg i vores Fredagscafé på skolen. Her kan man starte weekenden i rolige omgivelser og mødes som sportsfolk. Ved ankomsten til Hovedgård er der mulighed for at forudbestille mad fra Burger eller Nino pizza, som take a way til fredag aften. Alle Håndboldbaner er centralt placeret i Fruenshave, mindre end 200 meter fra skolen. Ved stævnepladsen vil den lokale kiosk, Stoppestedet, stille en bod op med salg af pølser mm. og fra Odder, kommer Sport Master og viser deres udvalg af sportstøj frem. Vi håber på godt vejr og masser af sol til aktiviteterne på- og udenfor banen. Er der spørgsmål vedrørende stævnet, henvises til indkvarteringsansvarlig Anna-Lise Jørgensen på mobil Vel mødt i Hovedgård og god kamp til alle!! Venlig hilsen Næstformand Søren K Hansen, GHT Hovedgård.

4 4 Stævneledelsen Torben Andersen Tlf: Steffen Nielsen Tlf: Christian Jakobsen Tlf:

5 Bestilling af LM T-Shirt 5 Køb en LM T-shirt 2015 I år kan I købe en flot turkisblå LM T-shirt, med sort print. Den bliver leveret af vores lokale Sport Master, og er i en super lækker kvalitet. Den kan købes for Kr T-shirten kan bestilles via dette link: Den kan købes i 2 forskellige modeller. Den ene er klart til kvinder, og den anden er både til kvinder og mænd. På hjemmesiden ligger der skabeloner med mål på de forskellige størrelser. T- shirten udleveres ved ankomsten til stævnet. Sidste frist for køb af T-shirt, er den 2. august Med venlig hilsen LM udvalget.

6 Stævneprogram 6 Fredag den 21. august 2015 Fra kl Ankomst og indkvartering Lørdag den 22. august 2015 Kl Morgenmad Kl Morgenmad for landsdelsledere og dommer/observatører Kl Dommermøde i klubhuset v/stævnepladsen Kl Infomøde i klubhuset v/stævnepladsen - alle hold skal stille med 1 person til mødet Kl Håndbold på 10 baner Kl Frokost Kl Aftenspisning og fest* (Alle bedes være tilstede kl ) Musik: Showdown Kl Aftenfest slut Søndag den 23. august 2015 Kl Morgenmad Kl Morgenmad for indkvarterede landsdelsledere og observatører Kl Håndbold på 10 baner Kl Frokost Kl. ca Fælles afslutning med præmieoverrækkelse RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES Afslutning: Der er præmieoverrækkelse kl. ca søndag den 23. august 2015 Præmier: Det vindende hold får tildelt holdpræmie. Der vil desuden være medaljer til nr. 1, 2 og 3 i alle rækker. Hold skal være til stede ved præmieuddelingen, ellers får de ikke præmier.

7 7

8 PRAKTISKE OPLYSNINGER 8 Stævnekontor: Skurvogn ved stævnepladsen Stævneledelse fra DGI Håndbold: Torben Andersen Tlf Steffen Nielsen Tlf Christian Jakobsen Tlf Stævnested: GHT - Fruens have Hovedgård Indkvarteringssted: Hovedgård skole, Horsensvej 46, 8732 Hovedgård Fra skolen til spilleplads ca. 300 meter Indkvartering Indkvartering på skolerne kan ske fra fredag aften kl Klasseværelserne skal være forladt senest kl søndag Der er TOTALT rygeforbud på skolerne. Indkvarteringsansvarlig: Anne-Lise Jørgensen Tlf Badning: Badning foregår på skolen, i hallen samt i klubhuset Klæbemidler: Anvendelse af harpiks er tilladt. Stævneledelsen og landsdelsledere indkvarteres: Horsens Vandrehjem, Flintebakken 150, 8700 Horsens Dommere, observatører og vejledere indkvarteres på: Horsens Vandrehjem, Flintebakken 150, 8700 Horsens Vigtigte telefonnumre: Lægevagten: Politiet:

9 PRAKTISKE OPLYSNINGER Udlevering af kuvert fredag aften ved ankomst: Spilleprogram udleveres til holdene ved ankomst til indkvarteringssted. I ugen op til stævnet, kan spilleprogrammet ses på DGI s hjemmeside. Der tages forbehold for ændringer i spilleprogrammet ved evt. afbud. 9 Hold, der ankommer lørdag morgen: For de hold, der vælger først at ankomme til stævnet lørdag morgen udleveres stævnekuvert på skolen hos indkvarteringsvagterne. Kuverten vil indeholde spilleplan og andre nødvendige oplysninger. Holdene skal afleverer 2 lamineret holdkort på indkvarteringsstedet fredag aften (for de hold, der først kommer lørdag er det på Stævnekontoret lørdag morgen). Første måltid for de hold, der først kommer lørdag er frokost. Indkvartering: Husk at medbringe sovepose, liggeunderlag eller luftmadras og toiletsager. Skolen skal være ryddet søndag senest kl. 10:00. HUSK afmelding til vagterne, når skolerne forlades. Vagt og opsyn på skolen udføres af GHT Der er rygeforbud over alt på skolen. Der vil blive grebet ind, såfremt forbuddet ikke overholdes! Der er erstatningspligt over for ødelagte ting. Skolen skal forlades i samme stand, som de modtages.

10 10 PRAKTISKE OPLYSNINGER Øl/spiritus på indkvarteringsstederne: Umådeholden indtagelse (vagternes vurdering i samråd med stævneledelsen) af øl/alkohol er ikke tilladt. Det er ikke tilladt at medbringe øl i større mængder på indkvarteringsstederne - lige som det ikke er tilladt at medbringe spiritus. Synlig beruselse eller uacceptabel opførsel p.g.a. alkohol kan medføre hjemsendelse + bøde. Gælder forseelsen for mange personer fra ét hold, kan det medføre hjemsendelse af hele holdet. Hjemtransporten er for egen regning. Afgørelsen træffes af stævneledelsen. Landsdelslederen fra den landsdelsforening, der er tale om, vil blive involveret i afgørelsen. På spillepladsen: Øl/alkohol er forbudt på sidelinien og i umiddelbar nærhed af banerne. I hallerne henvises til steder, hvor det er tilladt at drikke øl. (cafeteria el. lign.) Derudover gælder disse regler om opførsel og beruselse naturligvis også for haller/spillesteder/indkvarteringssteder m.v. Idræt og alkohol hver for sig! Rygning: I DGI Håndbold har vi en holdning til rygning. Vi mener, at en af primæropgaverne i det frivillige idrætsliv handler om, at vi passer på hinanden på den bedst mulige måde. Derfor ønsker vi, at det skal være muligt at opholde sig i et røgfrit miljø. Det er lovbestemt at rygning ikke er tilladt på indkvarteringssteder/skoler og selvfølgelig respekteres rygeforbuddet i de haller, hvor der er rygeforbud. Udskiftning af op til 2 spillere: Udskiftning af op til 2 spillere under afholdelse af LM: Ændringer skal altid meddeles stævneledelsen inden spillere udskiftes. Meddelelse om udskiftning skal ske senest kl. 16 lørdag til stævneledelsen. Stævnekontor/stævneledelse og landsdelsleder skal have kendskab til udskiftningen med navn på de spillere, der udskiftes og navn på de nye spillere. Der skal udfyldes et ændringsholdkort, som skal signeres af stævneledelse og landsdelsleder. Andre udskiftninger er at betragte som ulovlige og vil medføre sanktion. Vedrørende deltagelse i bespisning, aftenfest og overnatning kan der stadig kun være det tilmeldte antal deltagere som meddelt stævneledelsen. Det er således ikke muligt at supplere med spillere under stævnet, men udelukkende at udskifte max. 2 spillere. Der betales ikke yderligere deltagergebyr.

11 Turneringsvejledning Alle hold skal være spilleklare til de i programmet fastsatte tider - ellers er kampen tabt. Stævneledelsen kan ændre et kamptidspunkt. Træning langs banerne er forbudt. 11 Spilletiderne er 2 x 15 min. for senior og mix. Spilletiderne er 2 x 15 min. for old, grand old og super grand old. I tilfælde af ens spilledragt skifter det i programmet sidstnævnte hold spilledragt. Holdene medbringer selv kampbold og skiftetrøjer. Ved alle stævner skal der forud for første kamp afleveres udfyldt deltagerliste til stævneledelsen. Holdlederne har ansvaret for, at en deltagerliste for hvert hold bliver afleveret inden Infomødet. Da vi har afskaffet deltagerbilletterne, skal en deltagerliste afleveres af landsdelslederne lørdag morgen ved Infomødet kl Efter kampen afleverer dommeren/dommerne kampens scoringskort til stævneledelsen. Kortet skal være påført kampens resultat. Såfremt der er tale om dommerindberetning, skal dette noteres på forsiden af scoringskortet og indberetningen skal straks afleveres til stævneledelsen. Holdene skal have en deltagerliste i tasken, som skal lægges på dommerbordet i hver kamp. Denne deltagerliste skal være lamineret. Dette gøres fredag aften v/ankomst til skolen. Hold, der ankommer til stævnet lørdag, skal på skolen og have deltagerlisten lamineret. DGI s håndboldudvalg

12 Vigtige ting fra turneringsreglement 12 Turneringsreglementet: Spillerne må spille på andre hold i samme turnering, men må dog kun deltage på et hold ved afsluttende stævner Hvis flere hold ved en turneringsafslutning står lige i point, afgøres deres placering af (og har et hold opnået en placering går de evt. øvrige hold videre i rækkefølgen a til e): a. Opnåede points i samtlige indbyrdes kampe. b. Måldifferencen i samtlige indbyrdes kampe. c. Måldifferencen i holdenes samtlige kampe. (Se dog og 6.1.5). d. Flest mål i samtlige kampe. (Se dog og 6.1.5). e. Såfremt der ikke efter disse regler kan findes en endelig placering, spilles ny kamp evt. på neutral bane. Reglement forefindes på stævnekontoret

13 Vigtige ting fra stævnereglement 2.2 Stævnerne afholdes sommer og vinter i de i paragraf 3 nævnte rækker og aldersgrupper. 2.3 Der spilles efter de af IHF udgivne spilleregler med danske kommentarer, samt de specielle mix-regler og regler for U10 piger/drenge. 4.5 I alle rækker, med undtagelse af seniorrækkerne, skal der medbringes legitimation for fødselsår. (Sygesikringsbevis). Overtrædelse af aldersbestemmelserne kan medføre tab af kamp(e). 4.6 Spillere, der deltager i afsluttende stævner, skal mindst være forsynet med ryg-numre, som skal svare til de på holdkortet anførte numre. 4.7 Navneliste over spillere, der ønskes benyttet under stævnet, skal afleveres inden holdets første kamp. Navnelisten kan ikke suppleres under stævnet. Dispensationer med hensyn til aldersgrænser givet i landsdelsturneringen (max. 2 spillere) skal følge til Landsmesterskabet. Dispensationen kan kun gives i U10-, U12- og U14-rækkerne og højest gives til max. 2 spillere der højest er et år ældre. Dispensationen, som skal være givet inden turneringsstart i landsdelen, skal indsendes sammen med endelig tilmelding til Landsmesterskabet. 5.6 Ved landsmesterskaberne anvendes følgende boldstørrelse. a. U10 piger og -drenge spiller med en boldstørrelse (str. 0) på cm i omkreds og en vægt på gram. Bolden skal være af læder. b. U12 piger og -drenge spiller med en boldstørrelse på cm i omkreds og vægt gram. c. Grand old boys, old boys, herre senior, U21 herrer og U17 herrer spiller med en boldstørrelse cm i omkreds og vægt gram. d. Øvrige hold spiller med en boldstørrelse cm i omkreds og vægt gram. 5.8 Udeblivelse fra en kamp i stævnet uden gyldig grund (force majeure) betyder udelukkelse fra resten af stævnet 6.1 Protester over hændelser i forbindelse med kampe ved landsmesterskaber frem-sættes i skriftlig form (protestskema), og vedlægges et depositum på kr. (se tur-neringsreglementet) der tilbagesendes såfremt protesten tages til følge. For at blive behandlet skal protesten være tiltrådt af landsdelslederen (evt. holdansvarlig). 13 Reglement forefindes på stævnekontoret

14 14

15 Lidt om ordensregler Landsdels- og holdledere bedes venligst bemærke sig følgende: 1. at de ordensregler, der gælder på de pågældende indkvarteringssteder (skolerne), nøje efterleves og at vagternes anvisninger følges. 2. at deltagerne er klar ved aktivitetsstederne i god tid. 3. at deltagerne er bekendt med ovenstående senest ved ankomsten til stævnet. 4. at holdlederen ved ankomsten til indkvarteringsstedet skal henvende sig til vagt mandskabet for anvisning af lokaler. 5. at holdlederen sikrer sig, at vagtmandskabet på stedet får en navneliste over deltagerne. 6. at alle landsdelsledere under stævnet bærer et navneskilt med teksten LANDSDELSLEDER. Dette navneskilt udleveres ved landsdelsledermødet. 15 Til idrætsudøverne: Af hensyn til stævnets afvikling er det nødvendigt, at følgende respekteres og efterleves af hver enkelt deltager: 1. HUSK, at anvisninger fra landsdels- og holdlederne samt stævnets ledelse, heri indbefattet vagt og opsyn på indkvarteringsstederne skal efterleves. 2. HUSK, at der skal medbringes luftmadras, sovepose, toiletsager og rigelig med sportstøj. 3. HUSK, at dit armbånd skal bruges til aftensfesten. 4. HUSK, at du er ansvarlig for personlige ejendele; det vil være hensigtsmæssigt at samle jeres værdigenstande og eventuelt lade en leder opbevare dem. 5. HUSK, at vi forventer af dig, at du udviser sportslig korrekt opførsel på aktivitetsstederne og vi indskærper, at spiritusmisbrug medfører bortvisning fra stævnet. 6. HUSK, at du repræsenterer ikke alene din forening, men også din landsdels forening og DGI Håndbold.

16 DGI Håndbold Vingsted Skovvej Bredsten karen-marie.bjerring@dgi.dk

LM sommer 2018 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2018 i Hovedgaard.

LM sommer 2018 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2018 i Hovedgaard. LM sommer 2018 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 17. - 19. august 2018 i Hovedgaard www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI Håndbold 2 Så er det atter ved at

Læs mere

LM vinter 2017 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den marts 2017 i Løgumkloster.

LM vinter 2017 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den marts 2017 i Løgumkloster. LM vinter 2017 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 17. - 19. marts 2017 i Løgumkloster www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI Håndbold 2 Så er det atter ved

Læs mere

LM vinter 2019 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den april 2019 i Løgumkloster

LM vinter 2019 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den april 2019 i Løgumkloster LM vinter 2019 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 5. - 7. april 2019 i Løgumkloster www.dgi.dk/haandbold Velkommen til Landsmesterskab i DGI Håndbold Velkommen til Landsmesterskab

Læs mere

LM vinter 2015 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den marts 2015 i Løgumkloster.

LM vinter 2015 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den marts 2015 i Løgumkloster. LM vinter 2015 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 20. - 22. marts 2015 i Løgumkloster www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI Håndbold 2 Så er det atter ved

Læs mere

LM sommer 2017 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2017 i Rødkærsbro.

LM sommer 2017 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den august 2017 i Rødkærsbro. LM sommer 2017 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 18. - 20. august 2017 i Rødkærsbro www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI Håndbold 2 Så er det atter ved at

Læs mere

DGI Håndbold. Senior og old marts 2015 i Ribe Fritidscenter.

DGI Håndbold. Senior og old marts 2015 i Ribe Fritidscenter. DGI Håndbold Senior og old 18.-20. marts 2015 i Ribe Fritidscenter http://www.dgi.dk/haandbold 2 Velkommen til Landsmesterskab i DGI Håndbold Så er det atter ved at være tid til at sætte hinanden stævne

Læs mere

LM U april 2011 DGI Nordvest. Han Herreders Ungdomsskole Fjerritslev Idrætsforening

LM U april 2011 DGI Nordvest. Han Herreders Ungdomsskole Fjerritslev Idrætsforening LM U14 15 17. april 2011 DGI Nordvest Han Herreders Ungdomsskole Fjerritslev Idrætsforening U14 er født i 1996 og 1997 Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI håndbold Så er det atter ved at være tid til

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej Bredsten Tlf CVR:

DGI Vingsted Skovvej Bredsten Tlf CVR: DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI håndbold Så er det atter ved at være tid til at sætte hinanden stævne på

Læs mere

LM for Senior, Mix, Old, Grand old, Super grand old

LM for Senior, Mix, Old, Grand old, Super grand old LM for Senior, Mix, Old, Grand old, Super grand old 31. august - 2.september 2012 DGI Sydvest, Oksbøl Aldersgrænser: Senior født i 1993 eller tidligere Old født i 1979 eller tidligere Grand old født i

Læs mere

Program. LM sommer 2016 i håndbold. Landsmesterskab for senior og old. Den 19. - 21. august 2016 på Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole.

Program. LM sommer 2016 i håndbold. Landsmesterskab for senior og old. Den 19. - 21. august 2016 på Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole. LM sommer 2016 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 19. - 21. august 2016 på Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole. www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i HÅNDBOLD

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

Landsmesterskab vinter 2018 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den april 2018 i Odense.

Landsmesterskab vinter 2018 i håndbold. Program. Landsmesterskab for senior og old. Den april 2018 i Odense. Landsmesterskab vinter 2018 i håndbold Program Landsmesterskab for senior og old. Den 13. - 15. april 2018 i Odense www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI Landsmesterskab i DGI Håndbold 2 Så er det atter

Læs mere

DGI Håndbold. Stævnereglement. DGI Håndbold landsmesterskaber.

DGI Håndbold. Stævnereglement. DGI Håndbold landsmesterskaber. DGI Håndbold Stævnereglement DGI Håndbold landsmesterskaber www.dgi.dk/haandbold 2 Bemærkninger til reglementet Ved idrætskonferencen januar 2009: Nye bestemmelser i 4.3 og 8.1 Ved idrætskonferencen februar

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

LM U14/U juni 2010 DGI Sydøstjylland, Erritsø

LM U14/U juni 2010 DGI Sydøstjylland, Erritsø LM U14/U17 18.- 20. juni 2010 DGI Sydøstjylland, Erritsø Velkommen til landsmesterskab i DGI håndbold Så er tiden kommet, hvor vi skal mødes ved sommerens landsmesterskaber. Vi skal i denne sommer besøge

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

Stævne- reglement Gældende fra november 2012

Stævne- reglement Gældende fra november 2012 Stævne- reglement Gældende fra november 2012 Bemærkninger til reglementet Ved idrætskonferencen januar 2009: Nye bestemmelser i 4.3 og 8.1 Ved idrætskonferencen februar 2010: Tilføjet nyt afsnit under

Læs mere

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/ Kristian Vindal Jørgensen Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup Velkommen til

Læs mere

VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm

VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm DGI badminton byder alle deltagere velkommen til Østersøcup 2008. Dette stævne er en fortsættelse af et stævne tilbud på Bornholm som indledtes i 1999

Læs mere

Program. LM inde 2015 i fodbold. Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter

Program. LM inde 2015 i fodbold. Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter LM inde 2015 i fodbold Program Landsmesterskab for U10-U15 piger og drenge. Den 28. februar - 1. marts 2015 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 I har tilmeldt/kvalificeret

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program LM for Senior old girls og boys, veteraner, super veteraner d. 3. - 4. februar 2018 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen wwww.dgi.dk/fodbold

Læs mere

DGI Håndbold. Stævnereglement. DGI Håndbold landsmesterskaber.

DGI Håndbold. Stævnereglement. DGI Håndbold landsmesterskaber. DGI Håndbold Stævnereglement DGI Håndbold landsmesterskaber www.dgi.dk/haandbold 2 Bemærkninger til reglementet Ved idrætskonferencen januar 2009: Nye bestemmelser i 4.3 og 8.1 Ved idrætskonferencen februar

Læs mere

Program. LM inde 2016 i fodbold

Program. LM inde 2016 i fodbold LM inde 2016 i fodbold Program Landsmesterskab for Dame senior, herre senior, old girls og old boys Den 20. - 21. februar 2016 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen www.dgi.dk/fodbold Velkommen

Læs mere

Danmarks Bedste Ungdomshold

Danmarks Bedste Ungdomshold DGI Badminton U15 2015 Danmarks Bedste Ungdomshold 2 Velkommen til DBU for U15, 2015 3 DGI badminton og Badminton Danmark byder alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til Danmarks Bedste Ungdomshold

Læs mere

LANDSMESTERSKAB DGI Svømning den marts 2016 Ikast Svømmecenter

LANDSMESTERSKAB DGI Svømning den marts 2016 Ikast Svømmecenter LANDSMESTERSKAB DGI Svømning den 12.-13. marts 2016 Ikast Svømmecenter Velkommen til DGI Svømnings Landsmesterskab 2016 i Ikast Det er igen med glæde, at DGI Svømnings Stævneudvalg kan byde alle svømmere

Læs mere

Program. LM inde 2015 i fodbold

Program. LM inde 2015 i fodbold LM inde 2015 i fodbold Program Landsmesterskab for Senior old girls, senior old boys, veteraner, super veteraner den 31. januar 2015-01. februar 2015 hos SdU. www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for Senior og old i den september 2017 i Løgum.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for Senior og old i den september 2017 i Løgum. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for Senior og old i den 2. - 3. september 2017 i Løgum www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september LM ude 2016 i fodbold Program Senior og old i Benløse den 10. - 11. september 2016 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

LM inde 2016 i fodbold. Program. Landsmesterskab for U8-U9 piger og drenge Den marts 2016 i Sorø.

LM inde 2016 i fodbold. Program. Landsmesterskab for U8-U9 piger og drenge Den marts 2016 i Sorø. LM inde 2016 i fodbold Program Landsmesterskab for U8-U9 piger og drenge Den 5. - 6. marts 2016 i Sorø www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til

Læs mere

Program. LM U17 hold. 12.- 13. april 2008 i Vingsted

Program. LM U17 hold. 12.- 13. april 2008 i Vingsted Program LM U17 hold 12.- 13. april 2008 i Vingsted Velkommen til landsmesterskaber 2008 DGI's badmintonudvalg byder alle deltagere og ledere fra landsdelsforeningerne velkommen til årets landsmesterskaber

Læs mere

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold LM inde 2016 i fodbold Program LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

DGI Fodbold og Håndbold Program Landsmesterskab for U8-U15/U16 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.

DGI Fodbold og Håndbold Program Landsmesterskab for U8-U15/U16 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi. DGI Fodbold og Håndbold Program Landsmesterskab for U8-U15/U16 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.dk/fodbold og www.dgi.dk/haandbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U10-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi.

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U10-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2017 Program Landsmesterskab for U10-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer

Læs mere

DGI Badminton U9/U Danmarks Bedste Ungdomshold

DGI Badminton U9/U Danmarks Bedste Ungdomshold DGI Badminton U9/U11 2015 Danmarks Bedste Ungdomshold 2 3 Velkommen til DBU for U9/U11, 2015 DGI badminton og Badminton Danmark byder alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til Danmarks Bedste

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U8-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi.

DGI Fodbold - Landsmesterskab inde Program. Landsmesterskab for U8-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter. wwww.dgi. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program Landsmesterskab for U8-U18 drenge og piger i Fredericia Idrætscenter wwww.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

- 3. og 4. klasse drenge - 3.-4. klasse piger

- 3. og 4. klasse drenge - 3.-4. klasse piger Landsmesterskaber i indefodbold for: - 3. og 4. klasse drenge - 3.-4. klasse piger Den 20.-22. februar 2009 i Jyllinge Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i DGI

Læs mere

DGI badminton. Program LBS 2015. Praktiske oplysninger for LBS stævnet 2015. Spisetider, spillesteder, skoler osv... www.dgi.

DGI badminton. Program LBS 2015. Praktiske oplysninger for LBS stævnet 2015. Spisetider, spillesteder, skoler osv... www.dgi. DGI badminton Program LBS 2015 Praktiske oplysninger for LBS stævnet 2015 Spisetider, spillesteder, skoler osv... www.dgi.dk/badminton 2 Landsbadmintonstævne 2015 i Fredericia DGI s badmintonudvalg byder

Læs mere

- Old boys - Old girls

- Old boys - Old girls Landsmesterskaber i udefodbold: - Old boys - Old girls Den 01.-02. september 2007 i Tved Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i DGI s landsmesterskab i fodbold. Tillykke

Læs mere

Praktiske oplysninger OK-Cup 12. 13. april 2014 i Gråsten

Praktiske oplysninger OK-Cup 12. 13. april 2014 i Gråsten Praktiske oplysninger OK-Cup 12. 13. april 2014 i Gråsten Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten Praktiske oplysninger Indkvartering / overnatning Indkvartering sker på fra Johs. Koch s vej i OK campingvogn

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE:

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2011... 4 DELTAGENDE KLUBBER... 5 INDKVARTERING... 6 BESPISNING... 6 FRITID... 6 LEDERKOMSAMMEN... 6 ORDENSREGLER... 7 TURNERINGSREGLER... 7 PROTESTER...

Læs mere

Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold kl.

Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold kl. Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold -0 1 2 kl. 18. august 2012 Møgeltønder Stadion DGI Sønderjylland - Jysk-Fynsk udvalg Kampprogram Jysk-Fynsk mesterskaber DGI Sønderjylland - Jysk-fynsk udvalg

Læs mere

Landsdelsmesterskaber

Landsdelsmesterskaber BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER MIKROBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

Program for DGI badmintons Landsbadmintonstævne 2013. 18. 20. oktober 2013 i Fredericia Idrætscenter

Program for DGI badmintons Landsbadmintonstævne 2013. 18. 20. oktober 2013 i Fredericia Idrætscenter Program for DGI badmintons Landsbadmintonstævne 2013 18. 20. oktober 2013 i Fredericia Idrætscenter Stævneledelsen forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet under stævnet. DGI badminton

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Indkvartering / overnatning Indkvartering foregår på stævnekontoret i Ahlmannsparken i følgende tidsrum fredag fra kl. 18.30 til kl. 21.00 lørdag fra kl. 7.30 til kl. 10.00 og igen

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: Alle hold spiller 2 X 15 minutter. Vedr. børneturneringen.

Læs mere

Landsmesterskaber i indefodbold for:

Landsmesterskaber i indefodbold for: Landsmesterskaber i indefodbold for: - 7.-8. klasse piger (U14-U15) - 7. og 8. klasse drenge (U14-U15) Den 19.-21. februar 2010 i Fuglsøcentret Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret

Læs mere

I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af.

I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af. I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med 298 hold, og hvor der skal spilles rigtig

Læs mere

Praktiske oplysninger OK-Cup marts 2015 i Gråsten

Praktiske oplysninger OK-Cup marts 2015 i Gråsten Praktiske oplysninger OK-Cup 28. 29. marts 2015 i Gråsten Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten Indkvartering / overnatning Praktiske oplysninger FREDAG: Kontaktperson: Lotte 20 68 52 26 eller Karin

Læs mere

Program for. Landsbadmintonstævne oktober 2008 i Fredericia

Program for. Landsbadmintonstævne oktober 2008 i Fredericia Program for Landsbadmintonstævne 17.- 19. oktober 2008 i Fredericia Stævneledelsen forbeholder sig ret til at foretage ny lodtrækning under stævnet. Velkommen til Landsbadmintonstævne 2008 i Fredericia

Læs mere

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI s turneringsreglement gældende fra november 2012, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider:

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den august 2015 i Brande.

LM ude 2015 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den august 2015 i Brande. LM ude 2015 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 29. - 30. august 2015 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 21. 23. september 2018 for drenge U10-U13 Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spillere, trænere/ledere, forældre og øvrige supportere hjertelig velkommen

Læs mere

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM UNGDOMSHÅNDBOLDSTÆVNE 24. 27. MARTS 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2016... 4 DELTAGENDE KLUBBER... 5 INDKVARTERING... 6 BESPISNING... 6 FRITID...

Læs mere

LANDSMESTERSKAB DGI Svømning Den marts 2019 Ikast Svømmecenter

LANDSMESTERSKAB DGI Svømning Den marts 2019 Ikast Svømmecenter LANDSMESTERSKAB DGI Svømning Den 2.-3. marts 2019 Ikast Svømmecenter Velkommen til DGI Svømnings Landsmesterskab 2019 i Ikast Det er igen med glæde, at DGI Svømnings Stævneudvalg kan byde alle svømmere

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej Bredsten Tlf CVR:

DGI Vingsted Skovvej Bredsten Tlf CVR: DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i DGI s landsmesterskab. Tillykke med

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

Velkommen til landsmesterskab hos DGI

Velkommen til landsmesterskab hos DGI Velkommen til landsmesterskab hos DGI Vi glæder os til at møde jer, og vi håber selvfølgelig også, at I ser frem til en spændende og sjov weekend. I skal mødes med en masse andre på jeres egen alder fra

Læs mere

Program for. Landsbadmintonstævne. 19.- 21. oktober 2012 i Fredericia. stævnestart fredag kl. 11.00

Program for. Landsbadmintonstævne. 19.- 21. oktober 2012 i Fredericia. stævnestart fredag kl. 11.00 Program for Landsbadmintonstævne 19.- 21. oktober 2012 i Fredericia stævnestart fredag kl. 11.00 Stævneledelsen forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet under stævnet. Velkommen til Landsbadmintonstævne

Læs mere

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16 Nordea Næstved Cup Fra den 3. til 5. oktober 2014 Ungdomshåndbold U10-U16 Velkommen til Nordea Næstved Cup 2014. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen

Læs mere

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne.

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne. STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den 28.-29. december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør

Læs mere

Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013

Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013 - Because Basketball matters.. Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013 HIC Bredde indbyder til endnu et fantastisk ungdomesstævne i Horsens. Stævnet afholdes fra d. 27-29.

Læs mere

LANDSMESTERSKAB DGI Svømning den marts 2018 Ikast Svømmecenter

LANDSMESTERSKAB DGI Svømning den marts 2018 Ikast Svømmecenter LANDSMESTERSKAB DGI Svømning den 10.-11. marts 2018 Ikast Svømmecenter Velkommen til DGI Svømnings Landsmesterskab 2018 i Ikast Det er igen med glæde, at DGI Svømnings Stævneudvalg kan byde alle svømmere,

Læs mere

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE. Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE.  Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER MIKROBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 7.8.9. januar 2011 i Medius Holsted Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest en stor glæde at byde

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Praktiske oplysninger. Indkvartering sker på Degnevænget nederst ved Gråsten skole i fag-fløjen i følgende tidsrum:

Praktiske oplysninger. Indkvartering sker på Degnevænget nederst ved Gråsten skole i fag-fløjen i følgende tidsrum: EGENE CUP 14. 15. september 2013 Praktiske oplysninger Stævneregler Praktiske oplysninger Indkvartering / overnatning: Indkvartering sker på Degnevænget nederst ved Gråsten skole i fag-fløjen i følgende

Læs mere

VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP

VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP Ny Skjern -regel afprøves til Skjern Bank Jule Cup 2013. VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP Skjern Håndbold - U10 stævne 28.-29. december i Tarm Idrætscenter VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP Hermed skal der lyde

Læs mere

FREDAG D. 15.- LØRDAG D. 16. OG SØNDAG D. 17. APRIL 2016

FREDAG D. 15.- LØRDAG D. 16. OG SØNDAG D. 17. APRIL 2016 TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 31. GANG FREDAG D. 15.- LØRDAG D. 16. OG SØNDAG D. 17. APRIL 2016 HARIBO CUP 2016 - Jeg var der også - HARIBO CUP 2016 NYHED I HARIBO CUP 2016 GRATIS HARIBO CUP

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE:

INDHOLDSFORTEGNELSE: INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2010...4 DELTAGENDE KLUBBER...5 INDKVARTERING...6 BESPISNING...6 FRITID...6 LEDERKOMSAMMEN...6 ORDENSREGLER...7 TURNERINGSREGLER...7 PROTESTER...8 PRÆMIER...9

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 30. GANG FREDAG D. 24.- LØRDAG D. 25.- OG SØNDAG D. 26. APRIL 2015

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 30. GANG FREDAG D. 24.- LØRDAG D. 25.- OG SØNDAG D. 26. APRIL 2015 TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 30. GANG FREDAG D. 24.- LØRDAG D. 25.- OG SØNDAG D. 26. APRIL 2015 Indbydelse og stævneinformation Der kan tilmeldes enten i A eller B række i U10 + U12 og U14.

Læs mere

DGI badminton. LM senior/motionist hold. Program april 2008 i Holsted

DGI badminton. LM senior/motionist hold. Program april 2008 i Holsted DGI badminton LM senior/motionist hold Program 12.- 13. april 2008 i Holsted Velkommen til landsmesterskaber 2008 DGI s badmintonudvalg byder alle deltagere og ledere fra landsdelsforeningerne velkommen

Læs mere

Sydvestjyskmesterskab Krusbjerg Stadion

Sydvestjyskmesterskab Krusbjerg Stadion BESØG DGI SYDVEST`S HÅNDBOLD HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER TOTALHÅNDBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

GRATIS HARIBO CUP 2017 T-SHIRT TIL ALLE DELTAGERE..!

GRATIS HARIBO CUP 2017 T-SHIRT TIL ALLE DELTAGERE..! TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 32. GANG FREDAG D. 21.- LØRDAG D. 22. OG SØNDAG D. 23. APRIL 2017 GRATIS HARIBO CUP 2017 T-SHIRT TIL ALLE DELTAGERE..! Indbydelse og stævneinformation Der kan

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 18.-20. APRIL 2019 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sidste tilmelding søndag den 20. jan. 2019 EARLY BIRD RABAT inden 1. janu ar 2019 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup

Læs mere

Pulje klassificeringer

Pulje klassificeringer Pulje klassificeringer HUSK! Alle vindere af rækkerne, får overrakt pokaler ved præmieoverrækkelse ca. kl.16.15 Drenge U10 Drenge A: Pulje...405 & 406 B: Pulje...407 C: Pulje...408 D: Pulje...409 E: Pulje...410

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Velkommen til Ribe EliteCup 2015

Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Ribe Håndboldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til klubbens 18. elitestævne for ungdomshold. 95 hold har valgt at bruge weekenden den 28. - 30. august på at forberede

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Næstved Cup 12. Håndbold i 13 haller. Lørdag den 15. Søndag den 16. september 2012. i Næstved Kommune

Næstved Cup 12. Håndbold i 13 haller. Lørdag den 15. Søndag den 16. september 2012. i Næstved Kommune Næstved Cup 12 Lørdag den 15. Søndag den 16. september 2012 Håndbold i 13 haller i Næstved Kommune Velkommen til Nordea Næstved Cup 2012 Velkommen til Nordea Næstved Cup 2012. Håndboldspillere, dommere,

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER EGENE-Cup 2016 19. 20. marts 2016 i Gråsten PRAKTISKE OPLYSNINGER Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten Indkvartering / overnatning Praktiske oplysninger FREDAG: Kontaktperson: Lotte 20 68 52 26 eller

Læs mere

SNEJBJERG-CUP 16.- 17. og 18. september 2011

SNEJBJERG-CUP 16.- 17. og 18. september 2011 1. version af 8. september 2011 Velkommen til den 25. udgave af SNEJBJERG-CUP 16.- 17. og 18. september 2011 Stævneprogram www.snejbjerg-cup.dk VELKOMMEN Velkommen til Snejbjerg-Cup som for 25. gang er

Læs mere

Jyske Mesterskaber Lørdag den 18. aug Langvang IC - Randers

Jyske Mesterskaber Lørdag den 18. aug Langvang IC - Randers Program og spilleplan Jyske Mesterskaber Lørdag den 18. aug. 2014 Langvang IC - Randers Resultater - http://minidraet.dgi.dk www.dgi.dk/fodbold Velkommen til Jysk mesterskaber DGI Øst- /Nordjylland - Jysk

Læs mere

har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september 2014

har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september 2014 har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september Holdinddeling: Damer A: 3. Division og Kvalifikationsrække, Fyns- og Jyllandsserie Herrer A: 3. Division og Kvalifikationsrække,

Læs mere

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod PROGRAM Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl. 09-20 Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod Kampene spilles i hal 1 Spilletid i U6 total, U8 total og U8 Max er 1

Læs mere

Information Nøvling Ungdomsturnering 2013

Information Nøvling Ungdomsturnering 2013 Information Nøvling Ungdomsturnering 2013 Turneringsforløb Turneringen har i år deltagelse af 170 hold fra Danmark & Norge. I alt skal der spilles 421 kampe, før vindere er fundet. Der har ikke nok været

Læs mere

Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011.

Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011. Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011. Ajax København byder for 12. år i træk håndboldspillere, ledere, dommere, officials, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere velkommen til Ajax børnestævne

Læs mere

PROGRAM U14 DM APRIL 2017

PROGRAM U14 DM APRIL 2017 Volley i Ishøj-Greve-Vallensbæk web: ishojvolley.dk PROGRAM U14 DM 22.-23.APRIL 2017 OPDATEREDE RESULTATER PÅ SIDEN LIVE.ISHOJVOLLEY.DK Velkommen til Danmarksmesterskaberne Ishøj Volley byder velkommen

Læs mere

Vejen Idrætscenter er blandt Danmarks største idrætscentre med et samlet besøgstal på mere end årligt.

Vejen Idrætscenter er blandt Danmarks største idrætscentre med et samlet besøgstal på mere end årligt. VEJEN TROLDE CUP 2018 Vejen Idrætscenter Vejen Idrætscenter er blandt Danmarks største idrætscentre med et samlet besøgstal på mere end 1.000.000 årligt. Der afholdes mange store internationale og nationale

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller,

Læs mere