Dagsorden. 8. Erstatnings-CPR-numre - Hvor er vi henne? 9. Erfaringsrunde Gode idéer 10. Næste møde - hvornår og hvem arrangerer?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden. 8. Erstatnings-CPR-numre - Hvor er vi henne? 9. Erfaringsrunde Gode idéer 10. Næste møde - hvornår og hvem arrangerer?"

Transkript

1 WebErfa

2 Dagsorden 1. Velkomst, referat fra sidst - Praktisk referatet skrives af Region Sjælland 2. Siden sidst - Nationale kortnavne, Nationale prøvenumre (Margit) 3. Nyheder - Hvad er med i næste opdatering? - Nyt cervixrekvisitionsbillede - Webreq- patientmodul til indtastning af patientens egne målinger (Margit) 4. Lægernes egne analyser - Implementering af ensrettede koder og navne i WebReq. - Funktionen gennemgås - vigtigt. (Margit) - Erfaringerne fra pilotafprøvning fra 15. marts i Region Sjælland (Region Sjælland) 5. Nyheder mv. Hvordan får man lægerne til at læse dem - Eksempler, der viser hvordan? Skal vi på facebook? Keywords? You-Tube? selvforklarende nye felter/funktioner (Region Sjælland)

3 Dagsorden 6. Lær de nye funktioner i WebReq - Hvordan får man budskabet ud til lægerne? - Begræns antal nyheder til lægerne ved en opdatering. - Beskriv den nye funktion i stedet som et spørgsmål f.eks. Kan jeg søge en analyse- indsæt evt. et billede (Margit) 7. WebQuality Bordet rundt er alle med nu 8. Erstatnings-CPR-numre - Hvor er vi henne? 9. Erfaringsrunde Gode idéer 10. Næste møde - hvornår og hvem arrangerer? 11. Eventuelt (forslag onsdag den 14. maj 2014)

4 DMDD nyt Velkommen Nye ansigter i DMDD Mette Sjørup Erik Andersen Kontakt DMDD telefon

5 DMDD nyt

6 MedCom MedCom Danish Centre for Health Telematics Ensretning af laboratoriekoder lægens egne analyser

7 MedCom Danish Centre for Health Telematics MedCom Lægen egenproducerede analysesvar i labsvarportalen

8 MedCom Lægehåndbogen Danish Centre for Health Telematics

9 MedCom Nationale kortnavne Danish Centre for Health Telematics - Tabellen på medcom s hjemmeside - Samme som på Svarportalen - Opdateres 2 gange årligt -

10 Prompter Fra Brugermøde: Lange kommentar-prompter: God idé at rydde op i alle prompterne en gang imellem. Der sendes en liste med prompter ud sammen med referatet til oprydning

11 I.E 6.0 Fra Brugermøde: Sendt brev ud om at vi ikke understøtter Windows- og Internet Explorer versioner af ældre dato. Af vedligeholdelses- og omkostningsmæssige grunde vil vi udfase disse servere:

12 NationalePrøveNummer Nationale prøvenummer (NPN) Klinisk kemi. Hvem er med: Alle CGI installationer OUH immunologi Reflab SSI

13 NationalePrøveNummer Nationale prøvenummer (NPN) Klinisk mikrobiologi. Hvem er IKKE med: Hillerød Herning Sønderborg Viborg

14 LaboratorieMedicin De fleste lægesystemer kan KMA som IKKE med: Skejby Herning Sønderborg Vejle

15 Ambulatorier

16 WebReq - i tal

17 NYT i WEBREQ Kort gennemgang -

18 Juni opdatering Opsætning i BackEnd - sum på priser. I laboratoriets BackEnd kan der sættes et flueben i feltet: lab.useprices, det betyder man vil kunne få en samlet pris på de analyser som lægen bestiller. Den samlede pris kan lægen hele tiden få vist ved et klik på et ikon i WebReq

19 Juni opdatering Nyt pris ikon i funktionsbjælken

20 Juni opdatering

21 Juni opdatering Hotel rekvisitioner. Prompterne ved rekvisitionstypen Prøven tages på laboratorium skal besvares før man kan lægge rekvisitionen på Hotel. Svaret huskes og sendes med Webservice til Labsys. Sletning af analyse. Man kan ikke slette en analyse hvis der findes rekvisitioner med den pågældende analyse.

22 Juni opdatering Glasikon. Glasikonet er fjernet fra WebReq. Send og udskriv - ny farve inaktiv I de situationer hvor man ikke kan Sende og udskrive, er funktionen gjort inaktiv i stedet for som før, hvor den var rød. Nu vises den røde: Send og udskriv kun, når brugeren skal foretage sig noget f.eks. besvarelse af promptspørgsmål.

23 Juni opdatering Lange kommentarprompter..

24 Juni opdatering Lange kommentarprompter..

25 Juni opdatering Udtræk af en profilliste med katologoverskrifter..

26 Juni opdatering Navngivning af rekvisitionstype. Indsendt prøve er ændret til: Prøve indsendes Tages på laboratorie er ændret til: Prøve tages på laboratorium Byforretning er ændret til: Prøve tages af mobillab Prøven afleveres af patienten er uændret.

27 Juni opdatering Send og udskriv direkte ved valg af profil. Profiler kan udskrives direkte fra profilsiden.

28 Juni opdatering Besked ved reitereringer. Fast prompt ved en reitereringsbestilling - der vil vises f.eks. på udskriften 1 af 3 osv. I EDI ses det i RSL+TV+ Overflødige popup. f.eks.er denne fjernet Tydeliger nyhedsindikator. Ved nulstil af nyhedsindikator vil linket blinke med rød skrift indtil der klikkes på linket. Skal vi tilbage til KUN Rød skrift!!

29 Juni opdatering Kopisvar til prøvetager. I Oplysninger Kan man som standard sætte op, at man IKKE ønsker kopisvar. Dette gøres ved at vælge Nej, sæt et flueben i Gem som standard svar. Ønskes kopisvar vælges Ja.

30 December opdatering Se seneste svar. Vises som i svarportalen. Dialogboksen med advarslen er fjernet.

31 Juni opdatering Patientens adresse på PTB. Patientens adresse skrives på PTB en

32 December opdatering Bedre brugerinterface i rekvisitionsoplysninger Markering af svarfelter i Oplysninger Rødt Gult Grønt dem der mangler besvarelse dem der kan besvares dem der er besvaret

33 December opdatering Gemte Funktionen Gemte er delt op i Gemte og Hotel, skærmbillederne er de samme i begge visninger Reitereringer Dropdownlisten starter med med 1 i stedet for nul.

34 December opdatering Mouseover ved analyse Med en mouseover ved analysen vises analysens langenavn samt analysens NPU-kode. Søgefelt i Listevisning (skemavisning) Der er tilføjet et søgefelt i listevisning. Når der skrives i feltet, og trykkes "søg, skiftes der til normalvisning hvor søgeresultatet vises.

35 December opdatering Søgning af manglende analyser Ved indlæsning af en bestilling fra Hotellet hvor ikke alle analyser overføres automatisk, kan disse søges ved at klikke på Søg ved analysen. Når der klikkes på Søg ændres tekstfarven fra blå til sort.

36 December opdatering Cervixcytologi etikettens placering (Back-End) På laboratorieniveau er det muligt at placere cervix-etiketten som de øvrige etiketter i Webreq og ikke nederst. - Fluebenet fjernes i feltet Benyt cervix-etikette, så vil etikken placeres som vist nedenfor.

37 December opdatering Pippeetiketter genindført (Back-End) På laboratorieniveau er det muligt at tilføje pippeetiketter ved rekvisitionstype Taget på laboratorium. Logning i Back-End Bedre logning/visning i Back-end af hvem som har hentet en rekvisition fra rekvisitionshotel. I parentesen vises hvem der har hentet rekvisitionen.

38 December opdatering Udskrivning af analyser i Back-End Forvalgt udskriftstype er Excel, begge rullemenuer er sorteret alfabetisk. Ved Vælg felter til udskrift og ved Vælg analysegrupper, er det muligt at fravælge Alle. 9 karakterer i CPR nummer Fra et lægesystem er det ikke muligt at komme i WebReq med kun 9 karakterer i CPR-nr.

39 December opdatering Faxnr i opret/rediger profiler er fjernet WebReq uppercase Muligt at angive to WebReq CPR numre så man kan skrive fx både W001 og w001.

40 NYT i WEBREQ Kort gennemgang -

41 Juni 2013 opdatering Fælles øvre grænse ved reitereringer. Grænsen er sat til antal dage x antal gange = max. 400.

42 Juni 2013 opdatering Patientprofiler. Feltet Personlig profil er fjernet fra opret/rediger profiler. Patientprofiler er kun synlige i den klinik hvor de er oprettet.

43 Juni 2013 opdatering Ny tooltip. Alle tooltip i WebReq vises på en ny måde, ved profiler vises indholdet af analyser efter ½ sek.

44 Juni 2013 opdatering Samtykke til videregivelse af svar. Teksten i rekvisitionsoplysninger er ændret fra Samtykke nægtet til Samtykke til videregivelse af svar er givet.

45 Juni 2013 opdatering Rekvisitionsoplysninger. I rekvisitionsoplysninger er ledeteksten Indikation ændret til Rekvisitionskommentar. Ledeteksten Kliniske oplysninger er ændret til Information til prøvetager.

46 Juni 2013 opdatering Versionsstyring. Med en mouseover ved WebReq logo vises versionsnummer. Øverst til venstre på PTB en printes versionsnummeret.

47 Juni 2013 opdatering Visning af synonymer. Med en mouseover ved analysens langenavn vises de af laboratoriet indtastede synonymer.

48 Juni 2013 opdatering Markering af lægens egne analyser. På skærmen vises en grå bold i stedet for en grøn bold ved lægens egne analyser.

49 Juni 2013 opdatering Initialer ved sendte rekvisitioner. Der er tilføjet et felt i funktionen Sendte hvor initialerne på den som har sendt rekvisitionen vises.

50 Juni 2013 opdatering Mulighed for sortering af laboratorieprofiler. Nye labprofiler vises altid øverst. I kolonnen med laboratorieprofiler vises en stjerne, ved klik kan profilen fjernes fra favoritter eller tilføjes. Gul stjerne betyder profilen er tilføjet, ved at klikke på de grønne pile op/ned flyttes profilerne.

51 Juni 2013 opdatering Analyselink ved analyse. Ved analyserne i klinisk mikrobiologi er linket sat ved analysen som i klinisk biokemi.

52 Juni 2013 opdatering Link ved laboratorieprofier. Der er tilføjet et felt ved oprettelse/redigering af laboratorieprofiler hvor der kan indsættes et link.

53 Juni 2013 opdatering Valgt profilnavn vises. Ved valg af en/flere profiler vises de valgte profilnavne i firkantede parenteser i begge visninger i klinisk biokemi.

54 Juni 2013 opdatering Ønskebrønd. Ved klik på ikonet Ønsker til WebReq fremkommer en dialogboks hvor adressen er udfyldt hvis der i Backend er indtastet en mailadresse. I dropdownlisten Type er det muligt at vælge om det er: Indberetning af forbedringsønske Forespørgsel Indberetning af fejl.

55 Juni 2013 opdatering Prøveprioritet i patologi. Prøveprioriteten vises på forsiden i WebReq, prioriteten vises også i Oplysninger.

56 Juni 2013 opdatering Nye skærmbilleder til cervixcytologi. Indikation er fjernet fra cervixcytologi. Nye tillægspørgsmål er tilføjet, andre er fjernet. På Laboratorieniveau er det muligt at vælge et skærmbillede hvor lægen skal besvare et promptspørgsmål om kvinden ønsker svar direkte fra patologiafdelingen.

57 Juni 2013 opdatering KLIK

58 Juni 2013 opdatering Nye farvemarkeringer i BackEnd. I analyselisten i Backend er der sat en farvemarkering for at vise hvilken sorteringsstatus analysen har. Grå Analysen er ikke aktiv Rød Analysen er ikke synlig og kan ikke fremsøges. Gul Analysen er ikke synlig men kan fremsøges. Grøn Analysen er synlig.

59 Juni 2013 opdatering Søgefelt i analyselisten i BackEnd. I analyselisten i BackEnd er indført et søgefelt til fremsøgning af analyser.

60 Juni 2013 opdatering Ledetekst ændringer.

61 Juni 2013 opdatering Patientprofiler Der er nu mulighed for redigering af patientprofiler i laboratoriemedicin. Hotel rekvisitioner. Når en rekvisition med kopi til egen læge lægges på rekvisitionshotel gemmes originalrekvirenten. Styring af tilvalg på hotelrekvisitioner. Ved tilvalg af analyser udskrives disse på en PTB for sig selv og prøvetager er originalrekvirent til de tilvalgte analyser.

62 WebPatient

63 WebPatient

64 Laboratoriesvarportal

65 Lægens analyser KLIK

66 WebErfa 4. Erfaringerne fra pilotafprøvning (Region Sjælland) 5. Nyheder mv. Hvordan får man lægerne til at læse dem - Eksempler, der viser hvordan? Skal vi på facebook? Keywords? You-Tube? selvforklarende nye felter/funktioner (Region Sjælland)

67 WebErfa 6. Lær de nye funktioner i WebReq - Hvordan får man budskabet ud til lægerne? - Begræns antal nyheder til lægerne ved en opdatering. - Beskriv den nye funktion i stedet som et spørgsmål f.eks. (Margit)

68 WebErfa

69 WebErfa

70 WebErfa

71 WebErfa 7. WebQuality Bordet rundt er alle med nu

72 WebErfa 8. Erstatnings-CPR-numre - Hvor er vi henne? - Lagt over til National Sundheds-it (NSI) - Efter ferien på National Service Platform (NSP) 9. Erfaringsrunde Gode idéer 10. Næste møde - hvornår og hvem arrangerer? REGION MIDT?? 11. Eventuelt - PTB er fra Ganket (forslag onsdag den 14. maj 2014)

WebReq-brugermøde. 3. Releasen 1. juni 2012 Dette er med Kort gennemgang.

WebReq-brugermøde. 3. Releasen 1. juni 2012 Dette er med Kort gennemgang. WebReq-brugermøde 05.09.2012 DAGSORDEN: 1. Velkomst, 2. Siden sidst MedCom8 sådan går laboratorieprojekterne, kortnavne indføres ved decemberreleasen 2012, Laboratoriesvarportalen - ny brugergruppe. 3.

Læs mere

WebReq-brugermøde DAGSORDEN: Velkomst, 2. Siden sidst

WebReq-brugermøde DAGSORDEN: Velkomst, 2. Siden sidst WebReq-brugermøde DAGSORDEN: 30.01.2013 1. Velkomst, 2. Siden sidst MedCom8 sådan går laboratorieprojekterne. Proces med indførelse af kortnavne, NPN mv. 3. Udvidelse af WebReq-brugergruppen med yderligere

Læs mere

WebReq Brugermøde 3. Releasen juni 2013

WebReq Brugermøde 3. Releasen juni 2013 Dagsorden 1. Velkomst, referat fra sidst - http://medcom.dk/dwn5853 2. Siden sidst MedCom8, MedCom9 sådan går laboratorieprojekterne (Ib) 3. Releasen juni 2013 Kort gennemgang 4. Mellemrelease hvad var

Læs mere

WebErfa 2012 DAGSORDEN UDGÅR

WebErfa 2012 DAGSORDEN UDGÅR WebErfa 2012 DAGSORDEN 1. Velkomst 2. Siden sidst - Implementering af Ny WebReq v/ Margit - Brugernes erfaringer v/ Alle 3. Forskningsmodul, PSA projekt v/ Margit 4. WebQuality v/ Helle Hesthaven - Skal

Læs mere

Velkommen til Webreq ERFA gruppemøde D

Velkommen til Webreq ERFA gruppemøde D Velkommen til Webreq ERFA gruppemøde D. 16.05.18 DAGSORDEN: 1. Velkommen, referat fra sidst https://www.medcom.dk/media/7863/referat-af-webreqerfa_170517.pdf 2. Praktisk- referat skrives hvem melder sig?

Læs mere

WebReq-Brugermøde Velkomst, referat Siden sidst Prioritering af indkomne ønsk er Nyt layout WebReq 2 præsenteres

WebReq-Brugermøde Velkomst, referat Siden sidst Prioritering af indkomne ønsk er Nyt layout WebReq 2 præsenteres WebReq-Brugermøde Velkomst, referat Siden sidst Prioritering af indkomne ønsker Nyt layout WebReq 2 præsenteres Deadlines, testdatoer, opdateringsdatoer & Releaseprocedurer Næste releasedato (forslag den

Læs mere

WebErfa-gruppemøde. Torsdag. den 14. maj 2009

WebErfa-gruppemøde. Torsdag. den 14. maj 2009 WebErfa-gruppemøde Torsdag den 14. maj 2009 WebErfa-gruppemøde Velkomst og præsentationsrunde. Arbejdsgrupper i de 3 specialer (efter ønske fra sidste møde). Opfølgning. Profdoc s WebReq. Margit WebReq

Læs mere

Nyt i WebReq. Juni Ønske ID 11. Søgning af det oprindelige rekvisitionsnummer ved rettelse. Søgning af originalt rekvisitionsnummer

Nyt i WebReq. Juni Ønske ID 11. Søgning af det oprindelige rekvisitionsnummer ved rettelse. Søgning af originalt rekvisitionsnummer Nyt i WebReq Juni 2018 Ønske ID 11 Den WebService, hvor man kan søge på CPR og enkeltanalyser på labsvarportalen er IKKE udviklet, hvilket var en forudsætning for at dette kunne løses. Opgaven må tages

Læs mere

26. WebReq brugermøde august 2018

26. WebReq brugermøde august 2018 26. WebReq brugermøde august 2018 Dagsorden 1. Velkomst, referat 2. Releasen juni 2018 3. Opfølgning fra sidste møde 4. Prioritering af indkomne ønsker 5. Laboratoriesvarportalen 6. Deadlines, testdatoer,

Læs mere

Nyt i WebReq December opdateringen 2015

Nyt i WebReq December opdateringen 2015 Nyt i WebReq December opdateringen 2015 Rekvirent/originalrekvirent med i oversigten I Sendte kan man i oversigten under Rekvirent se hvem der er original rekvirent, de samme oplysninger vises ved at føre

Læs mere

WebReq -Brugermøde. klik

WebReq -Brugermøde. klik WebReq -Brugermøde Velkomst, referat Siden sidst Status på WebReq udvikling Udviklingen af sommer 2010 versionen, hvad kom med. Laboratoriemedicin, Side 4 (Helle & Thøger) klik WebReq teknisk status Forslag

Læs mere

Projekt- og tidsplaner for laboratoriemedicinske projekter WebReq 2009

Projekt- og tidsplaner for laboratoriemedicinske projekter WebReq 2009 WebReq 2009 Angivelse af prøvemængde på pippeetikette Denne funktion styres af glas-typevægten. Tekst på pippeetikette! WebReq 2009 Ved oprettelse af profil - Tilføj alle. Et klik! WebReq 2009 Flere adgange

Læs mere

WebErfamøde Dagsorden -

WebErfamøde Dagsorden - WebErfamøde 2010 - Dagsorden - Velkomst og præsentationsrunde. Opfølgning på referatet fra sidste møde. Arbejdsgrupper fordelt på specialer. Fælles opfølgning på arbejdsgruppernes arbejde. Margit WebReq

Læs mere

WebReq. Vejledning i rekvirering af mikrobiologiske prøver.

WebReq. Vejledning i rekvirering af mikrobiologiske prøver. Indledning. WebReq Denne vejledning gælder for rekvirering hos Klinisk Mikrobiologisk afdeling på Hvidovre Hospital, Region Hovedstaden. Vejledningen er et uddrag af WebReq brugermanual, Juni 2011. Manualen

Læs mere

Nyt i WebReq. Juni Dansk Medicinsk Data Distribution A/S. Advarsel ved bestilling

Nyt i WebReq. Juni Dansk Medicinsk Data Distribution A/S. Advarsel ved bestilling Nyt i WebReq Juni 2019 Advarsel ved bestilling Laboratoriet har mulighed for på udvalgte analyser at tilknytte en advarselsregel, der kan fortælle når der foreligger et svar. I dialogboksen skal du tage

Læs mere

Velkomst, referat. Præsentationsrunde Tjek deltagerlisten Referent SKAL udpeges Siden sidst. Velkomst

Velkomst, referat. Præsentationsrunde Tjek deltagerlisten Referent SKAL udpeges Siden sidst. Velkomst Velkomst Velkomst, referat http://medcom.dk/media/5915/ref_11_webreq-erfagruppemoede_180516.pdf Præsentationsrunde Tjek deltagerlisten Referent SKAL udpeges Siden sidst Medcom Nyt, Ib a) WebReq er ikke

Læs mere

Hjælp til profiler i WebReq

Hjælp til profiler i WebReq Hjælp til profiler i WebReq Brugervejledning 2017 Indhold 1. Forord... 2 2. Gennemgang af klinik profiler... 3 2.1 Klinik profiler... 3 2.2 Oprettelse af klinik profiler... 4 2.3 Profil oplysninger...

Læs mere

14. WebErfa brugergruppemøde 2019

14. WebErfa brugergruppemøde 2019 14. WebErfa brugergruppemøde 2019 Dagsorden 1. Velkomst, referat fra sidst 2. Praktisk referat skrives - der udpeges en til dette 3. Præsentationsrunde 4. Siden sidst Nyt fra Medcom, Marianne Laboratoriemedicinsk

Læs mere

Laboratorierekvisition 2013-1. WebReq Brugermanual. Elektronisk rekvirering af undersøgelser til LaboratorieMedicin

Laboratorierekvisition 2013-1. WebReq Brugermanual. Elektronisk rekvirering af undersøgelser til LaboratorieMedicin Laboratorierekvisition 2013-1 WebReq Brugermanual Elektronisk rekvirering af undersøgelser til LaboratorieMedicin Indhold 1. HVAD ER WEBREQ EN KORT BESKRIVELSE...6 2. DE FIRE FORSKELLIGE MODULER...7 2.1

Læs mere

Hjælp til profiler i WebReq

Hjælp til profiler i WebReq INDHOLD Hjælp til profiler i WebReq Klinisk biokemi 01 Introduktion 02 Oprettelse af klinik profiler 04 Redigering af klinik profiler 05 Tilføjelse af analyser til klinik profiler 06 Fjernelse af analyser

Læs mere

Hjælp til profiler i WebReq

Hjælp til profiler i WebReq INDHOLD Hjælp til profiler i WebReq Klinisk biokemi 01 Introduktion 02 Oprettelse af klinik profiler 04 Redigering af klinik profiler 05 Tilføjelse af analyser til klinik profiler 06 Fjernelse af analyser

Læs mere

Release - Brugere. WebReq opdateres mandag den 1. december 2008 med følgende ændringer for brugere

Release - Brugere. WebReq opdateres mandag den 1. december 2008 med følgende ændringer for brugere Release - Brugere WebReq opdateres mandag den 1. december 2008 med følgende ændringer for brugere 1. Afkrydsede analyser vises organiseres i grupper. Tidligere blev afkrydsede analyser vist alfabetisk

Læs mere

WebReq. Vejledning til elektronisk rekvisition. for rekvirenter. Region Hovedstadens Elektive Laboratorium 120051-16

WebReq. Vejledning til elektronisk rekvisition. for rekvirenter. Region Hovedstadens Elektive Laboratorium 120051-16 Region Hovedstadens 120051-16 WebReq Vejledning til elektronisk rekvisition for rekvirenter K:\Akkreditering\Netlab 2\120051-16 WebReq-vejledning.docx Side 1 af 50 Indhold 1. ADGANG TIL WEBREQ... 5 2.

Læs mere

WebReq. Vejledning til elektronisk rekvisition. for rekvirenter. Region Hovedstadens Elektive Laboratorium 120051-18

WebReq. Vejledning til elektronisk rekvisition. for rekvirenter. Region Hovedstadens Elektive Laboratorium 120051-18 Region Hovedstadens 120051-18 WebReq Vejledning til elektronisk rekvisition for rekvirenter K:\Akkreditering\Netlab 2\120051-1818 WebReq-vejledning.docx Side 1 af 52 Indhold 1. ADGANG TIL WEBREQ... 5 2.

Læs mere

Referat fra WebReq-brugergruppemøde

Referat fra WebReq-brugergruppemøde Referat fra WebReq-brugergruppemøde Dato: 07.02.13 Vor ref.: Dato: Onsdag den 30. januar 2013 Sted: Deltagere: MedCom Helle Hesthaven, Region Nordjylland Uffe Lystbæk, Århus Sygehus Martin Bak, DSPAC Lars

Læs mere

Dagsorden. 2. Siden sidst. Nyt regeringsudspil om indsats på sundhedsområdet. - 5 indsatsområder

Dagsorden. 2. Siden sidst. Nyt regeringsudspil om indsats på sundhedsområdet. - 5 indsatsområder Dagsorden 1. Velkomst 2. Siden sidst 3. Releasen juni 2014 4. Prioritering af indkomne ønsker 5. Patologi 6. Anbefalinger mv. 7. Nationale profiler. 8. Deadlines, testdatoer, opdateringsdatoer 9. DMDD,

Læs mere

Laboratorierekvisition 2012-1. WebReq Brugermanual. Elektronisk rekvirering af undersøgelser til LaboratorieMedicin

Laboratorierekvisition 2012-1. WebReq Brugermanual. Elektronisk rekvirering af undersøgelser til LaboratorieMedicin Laboratorierekvisition 2012-1 WebReq Brugermanual Elektronisk rekvirering af undersøgelser til LaboratorieMedicin Indhold 1. HVAD ER WEBREQ EN KORT BESKRIVELSE... 5 2. DE FIRE FORSKELLIGE MODULER... 6

Læs mere

Laboratoriesvar på Sundhed.dk

Laboratoriesvar på Sundhed.dk Laboratoriesvar på Sundhed.dk Brugermanual 2018 Dansk Medicinsk Data Distribution Indhold 1. Hvad er Laboratoriesvarportalen en kort beskrivelse... 2 1.1 Få adgang til Laboratoriesvarportalen... 3 1.2

Læs mere

WebReq next level workshop KURT RASMUSSEN ODENSE

WebReq next level workshop KURT RASMUSSEN ODENSE WebReq next level workshop KURT RASMUSSEN ODENSE 22-08-2016 WebReq nu nogle problemstillinger WebReq har hele 4 visninger, som vi bruger ressourcer på at holde vedligeholde LaboratorieMedicins katalogvisninger

Læs mere

Laboratoriesvarportalen. September 2015 September 2011. Brugermanual

Laboratoriesvarportalen. September 2015 September 2011. Brugermanual Laboratoriesvarportalen September 2015 September 2011 Brugermanual Indholdsfortegnelse: 1. HVAD ER LABORATORIESVARPORTALEN EN KORT BESKRIVELSE... 3 2. FÅ ADGANG TIL LABORATORIESVARPORTALEN... 4 2.1 VÆLG

Læs mere

Se laboratoriesvar på. Laboratoriesvarportalen

Se laboratoriesvar på. Laboratoriesvarportalen Laboratoriesvarportalen februar 2012 September 2011 Brugermanual Se laboratoriesvar på Laboratoriesvarportalen Fra lægesystemet: Klik på din: Labsvar - sundhed.dk knap eller tilsvarende. Fra WebReq : Klik

Læs mere

Hjælp til WebQuality i WebReq

Hjælp til WebQuality i WebReq INDHOLD Hjælp til WebQuality i WebReq WEBQUALITY 02 Indledning 03 Åbning af WebQuality 04 Bestilling af analyser 05 Indsendelse af prøvemateriale Hjælp 07 Hvor findes WebReq manualen 08 Hvor kan man få

Læs mere

Hjælp til WebPatient INDHOLD

Hjælp til WebPatient INDHOLD INDHOLD Hjælp til WebPatient WebPatient 02 Introduktion 03 Bestilling af hjemmemålinger 04 Gennemgang af funktionen WebPatient 05 Patientdelen 06 Vægtkontrolskema 07 Hjemmeblodtrykskema Hjælp 08 Hvor findes

Læs mere

Laboratorierekvisition WebReq Brugermanual. Elektronisk rekvirering af undersøgelser til LaboratorieMedicin

Laboratorierekvisition WebReq Brugermanual. Elektronisk rekvirering af undersøgelser til LaboratorieMedicin Laboratorierekvisition 2012-2 WebReq Brugermanual Elektronisk rekvirering af undersøgelser til LaboratorieMedicin Indhold 1. HVAD ER WEBREQ EN KORT BESKRIVELSE... 5 2. DE FIRE FORSKELLIGE MODULER... 6

Læs mere

WebReq Brugermanual 2018

WebReq Brugermanual 2018 WebReq Brugermanual 2018 Indhold 1. Hvad er WebReq en kort beskrivelse... 6 1.1 Hvad er Web-Patient en kort beskrivelse... 6 2.1 Klinisk biokemi, klinisk immunologi... 7 2.2 Klinisk mikrobiologi... 7 2.3

Læs mere

WebReq Brugermanual. Elektronisk rekvirering af undersøgelser til LaboratorieMedicin Udarbejdet af DMDD, Storhaven 12, 7100 Vejle

WebReq Brugermanual. Elektronisk rekvirering af undersøgelser til LaboratorieMedicin Udarbejdet af DMDD, Storhaven 12, 7100 Vejle 2016-1 WebReq Brugermanual Elektronisk rekvirering af undersøgelser til LaboratorieMedicin 2013-1 Udarbejdet af DMDD, Storhaven 12, 7100 Vejle Telefon 7572 0177 E-post: support@webreq.dk Indhold 1. HVAD

Læs mere

Laboratoriesvarportalen

Laboratoriesvarportalen Laboratoriesvarportalen Brugermanual 2017 Indhold 1. Hvad er Laboratoriesvarportalen en kort beskrivelse... 2 1.1 Få adgang til Laboratoriesvarportalen... 3 2. Vælg ønskede svarlaboratorier... 4 3. Gennemgang

Læs mere

Hjælp til WebPatient INDHOLD

Hjælp til WebPatient INDHOLD INDHOLD Hjælp til WebPatient WebPatient 02 Introduktion 03 Bestilling af hjemmemålinger 04 Gennemgang af funktionen WebPatient 05 Patientdelen 06 Vægtkontrolskema 07 Hjemmeblodtrykskema 08 Blodsukkerprofil

Læs mere

WebReq. Brugermanual. Dansk Medicinsk Data Distribution Version 03-19

WebReq. Brugermanual. Dansk Medicinsk Data Distribution Version 03-19 WebReq Brugermanual Dansk Medicinsk Data Distribution Version 03-19 Indhold 1. Hvad er WebReq en kort beskrivelse... 4 1.1 Hvad er Web-Patient en kort beskrivelse... 5 2. Få adgang til WebReq... 6 2.1

Læs mere

WebErfa Dagsorden -

WebErfa Dagsorden - WebErfa 2011 - Dagsorden - 1.Velkomst 2. Rekvisitionshotellet 3. WebReq2 v/ Margit 4. Regionerne rundt. Hvor langt er man med diverse delprojekter (national nummerrulle, erstatnings-cpr, nationale kortnavne)?

Læs mere

WebReq Brugermøde. 2. Siden sidst - Nyt om laboratorieprojekterne i MC9

WebReq Brugermøde. 2. Siden sidst - Nyt om laboratorieprojekterne i MC9 Dagsorden 19. 1. Velkomst 2. Siden sidst 3. Releasen december 2014 4. Prioritering af indkomne ønsker 5. WebPatient 6. Anbefalinger mv. 7. Nationale profiler. 8. Deadlines, testdatoer, opdateringsdatoer

Læs mere

Nyt i WebReq. December 2018

Nyt i WebReq. December 2018 Nyt i WebReq December 2018 1 2 3 4 Flere muligheder i Advis 1. I dette eksempel sendes WebReq s standardbesked til patienten, når bestillingen lægges på hotel. I feltet Tekst der sendes (kan ikke rettes)

Læs mere

WebReq Teknisk manual

WebReq Teknisk manual BackEnd Juli WebReq Teknisk manual For laboratoriesuperbrugere Ved yderligere information kontakt DMDD Tlf: 7572 0177 Indhold MANUALENS OPBYGNING... 6 1. ADGANG TIL BACKEND... 7 2. GENNEMGANG AF REKVIRENTER...

Læs mere

Klik øverst i WebReq på klinikkens navn, en dialogboks åbnes, udfyld klinikkens data.

Klik øverst i WebReq på klinikkens navn, en dialogboks åbnes, udfyld klinikkens data. 1 WebReq i praksishverdagen Åben WebReq ved at klikke på genvejen 00xxx.HTM på skrivebordet 1. Godkend grønbesked fra WebReq Åben WebReq, en grønbesked dukker op, aktiver den 2. Udfyld klinikken stamdata

Læs mere

27. WebReq brugermøde januar 2019

27. WebReq brugermøde januar 2019 27. WebReq brugermøde januar 2019 Dagsorden 1. Velkomst, referat 2. Releasen december 2018 3. Opfølgning fra sidste møde 4. Prioritering af indkomne ønsker 5. Laboratoriesvarportalen 6. Deadlines, testdatoer,

Læs mere

Hjælp til egne analyser i WebReq

Hjælp til egne analyser i WebReq INDHOLD Hjælp til egne analyser i WebReq Lægens egne analyser 01 Introduktion 02 Oprettelse af egen analyse 04 Forklaring til felterne i analyseoplysninger 05 Redigere egne analyser 06 Sletning af egen

Læs mere

Hjælp til WebPatient INDHOLD

Hjælp til WebPatient INDHOLD INDHOLD Hjælp til WebPatient Webpatient 01 Introduktion 02 Bestilling af hjemmemåling 03 Gennemgang af funktionen WebPatient 04 Gennemgang af patientdelen 05 Vægtkontrolskema 06 Hjemmeblodtrykskema 07

Læs mere

Referat fra WebReq-brugergruppemøde

Referat fra WebReq-brugergruppemøde Referat fra WebReq-brugergruppemøde Dato: 28.09.12 Vor ref.: IJO Dato: Onsdag den 5. september 2012 Sted: Deltagere: MedCom Helle Beck Hesthaven, Region Nordjylland Hanne Damgaard Jensen, Datakonsulent,

Læs mere

a. D1 WebReq afsluttes nu Alle laboratorier og næsten alle blodbanker er nu med.

a. D1 WebReq afsluttes nu Alle laboratorier og næsten alle blodbanker er nu med. 1. Velkommen 2. Siden sidst 3. Status på alle 12 laboratoriemedicinprojekter Sådan gik det. http://www.medcom.dk/wm111367. a. D1 WebReq afsluttes nu Alle laboratorier og næsten alle blodbanker er nu med.

Læs mere

Webreq brugergruppemøde. NO 23. Januar 2017

Webreq brugergruppemøde. NO 23. Januar 2017 Webreq brugergruppemøde NO 23. Januar 2017 Dagsorden 1. Velkomst, referat 2. Siden sidst 3. Releasen december 2016 4. Prioritering af indkomne ønsker 5. Gennemgang af forslag til ny WebReq 6. Ny samarbejdsaftale

Læs mere

WebReq Teknisk manual 2018

WebReq Teknisk manual 2018 WebReq Teknisk manual 2018 Indhold Manualens opbygning... 3 1. Adgang til Back-End... 4 2. Gennemgang af rekvirenter... 5 2.1 Søgning af rekvirent... 5 2.2 Redigér rekvirent... 5 2.3 Slet rekvirent...

Læs mere

WebReq-Brugermøde 1. Velkomst, referat og siden sidst 2. Status på WebReq-udviklingen 3. Brugernes erfaringer med ny brugergrænse- flade i WebReq

WebReq-Brugermøde 1. Velkomst, referat og siden sidst 2. Status på WebReq-udviklingen 3. Brugernes erfaringer med ny brugergrænse- flade i WebReq WebReq-Brugermøde 1. Velkomst, referat og siden sidst 2. Status på WebReq-udviklingen Start af WebReq med ny brugergrænseflade blev forsinket. Hvad kom med Hvilke problemer var der? WebReq-teknik (Erik)

Læs mere

Hjælp til WebPatient i WebReq

Hjælp til WebPatient i WebReq Hjælp til WebPatient i WebReq Brugervejledning 2017 Indhold 1. Forord... 2 2. Bestilling... 3 2.1 Funktionen oplysninger... 4 3. Vejledninger... 5 4. WebPatient Arkiv... 6 1 1. Forord Webpatient er et

Læs mere

Rekvirering af undersøgelser til Laboratoriemedicin via web-browser med anvendelse af MedComs EDI/XML standarder

Rekvirering af undersøgelser til Laboratoriemedicin via web-browser med anvendelse af MedComs EDI/XML standarder Rekvirering af undersøgelser til Laboratoriemedicin via web-browser med anvendelse af MedComs EDI/XML standarder Beskrivelse og brugermanual for lægepraksis 12. Udgave December 2010 Se de vigtigste ændringer

Læs mere

Rekvirering af undersøgelser til Laboratoriemedicin via web-browser med anvendelse af MedComs EDI/XML standarder

Rekvirering af undersøgelser til Laboratoriemedicin via web-browser med anvendelse af MedComs EDI/XML standarder Rekvirering af undersøgelser til Laboratoriemedicin via web-browser med anvendelse af MedComs EDI/XML standarder Beskrivelse og brugermanual for lægepraksis 9. Udgave Juni 2009-1 - - 2 - - 3 - Indholdsfortegnelse

Læs mere

Hjælp til Web-Patient i WebReq. Brugervejledning

Hjælp til Web-Patient i WebReq. Brugervejledning Hjælp til Web-Patient i WebReq Brugervejledning Dansk Medicinsk Data Distribution Version 12-2018 Indhold 1. Forord... 2 2. Bestilling... 3 2.1 Funktionen oplysninger (Rekvisitionsoplysninger)... 4 3.

Læs mere

WebReq Teknisk manual

WebReq Teknisk manual BackEnd Juli WebReq Teknisk manual For laboratoriesuperbrugere Ved yderligere information kontakt DMDD Tlf: 7572 0177 Indhold MANUALENS OPBYGNING... 6 1. ADGANG TIL BACKEND... 7 2. GENNEMGANG AF REKVIRENTER...

Læs mere

Rekvirering af undersøgelser til Laboratoriemedicin via web-browser med anvendelse af MedComs EDI/XML standarder

Rekvirering af undersøgelser til Laboratoriemedicin via web-browser med anvendelse af MedComs EDI/XML standarder Rekvirering af undersøgelser til Laboratoriemedicin via web-browser med anvendelse af MedComs EDI/XML standarder Beskrivelse og brugermanual for lægepraksis 8. Udgave December 2008 1 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Procedure hos den bestillende læge:

Procedure hos den bestillende læge: Procedure hos den bestillende læge: Speciallægen bestiller prøverne på normal vis i Webreq. Bestilleren går videre til næste side i Webreq, hvor det er vigtigt at udfylde ønsket prøvedato og rekvisitionstype

Læs mere

Vejledning til WebReq for Speciallæger.

Vejledning til WebReq for Speciallæger. Vejledning til WebReq for Speciallæger. INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Indholdsfortegnelse side 1 2. Patientdata og valg af rekvisitionstype side 2 3. Listevisning side 3 4. Normalvisning side 4 5. Søgning efter

Læs mere

Tilbagesvar ændringsønsker

Tilbagesvar ændringsønsker Tilbagesvar ændringsønsker Ønske Dato Fra Ønske Beslutning Brugergruppen 1 29.08.2017 Langeskov Lægehus Ole Holm Thomsen 2 29.08.2017 Langeskov Lægehus Ole Holm Thomsen Ved udskrivelse af webreq laves

Læs mere

WebReq blev opdateret torsdag den 01. nov. 2007

WebReq blev opdateret torsdag den 01. nov. 2007 WebReq blev opdateret torsdag den 01. nov. 2007 med følgende ændringer: 1.U N33 - Label Teksten er ændret til DIAGOSTISKE PRØVER Biologisk stof, kategori B 2.Side nummerering & små rettelser a. Normal

Læs mere

Jubilæum s quiz. Antal af rekvisitioner i juni 2005?

Jubilæum s quiz. Antal af rekvisitioner i juni 2005? WebReq brugermøde 1. Velkomst 2. Siden sidst MC 10 processen, hvad er på vej Nyt om laboratorieprojekterne i MC 9 PL-leverandørkursus i april Nye kortnavne pr. 1. juni Analyser til hjemmemåleudstyr DAK-e

Læs mere

WebReq - MobilLab Teknisk manual 2018

WebReq - MobilLab Teknisk manual 2018 WebReq - MobilLab Teknisk manual 2018 Indhold 1. Klinikkens adgang til MobilLab i WebReq... 2 1.1 Rekvirering af MobilLab... 2 2. Adgang til MobilLab... 4 2.1 Oprettelse af brugere til MobilLab... 4 2.2

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra   klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

MedWin laboratorieskema

MedWin laboratorieskema MedWin laboratorieskema EG Data Inform A/S Albert Ginges Vej 10 9800 Hjørring Dusager 4 8200 Aarhus N Lautrupvang 12 2750 Ballerup Telefon: 96 23 51 00 Telefon Service Desk: 96 23 51 11 - www.egdatainform.dk

Læs mere

Referat. Dato og tidspunkt: Onsdag den 16. maj 2017, kl Sted: MedCom, Forskerparken 10, Auditoriet, 5230 Odense M

Referat. Dato og tidspunkt: Onsdag den 16. maj 2017, kl Sted: MedCom, Forskerparken 10, Auditoriet, 5230 Odense M Referat Dato og tidspunkt: Onsdag den 16. maj 2017, kl. 9.3014.30 Sted: MedCom, Forskerparken 10, Auditoriet, 5230 Odense M Deltagere: Deltagerliste sidst i referatet 1. Velkomst referat fra sidst Referatet

Læs mere

Projekt og tidsplaner for MC7 Laboratorieprojekter i Delprojekt 6

Projekt og tidsplaner for MC7 Laboratorieprojekter i Delprojekt 6 NKN Delprojekt 6 Formål Projektets formål er at etablere en fælles landsdækkende navngivning med korte, klinisk anvendte navne som supplement til de lange officielle NPU navne. Desuden at anbefale en præsentationsrækkefølge

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra  klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

WebReq opdateres torsdag den 15. maj 2008 med følgende ændringer:

WebReq opdateres torsdag den 15. maj 2008 med følgende ændringer: Release WebReq opdateres torsdag den 15. maj 2008 med følgende ændringer: 1. Flere specialer ved rekvirentoprettelse. Listen i BackEnd med lægernes specialer er udvidet med MedComs liste over specialer.

Læs mere

Indkomne WebReq ønsker 2. halvår 2010

Indkomne WebReq ønsker 2. halvår 2010 Indkomne WebReq ønsker 2. halvår 2010 Idnr. Udføres 1 h 2 a 3 a 4 h 5 a 6 a DMDD time Prioritet (1-5) Deadline: 25.08.2010 Person/afd. Speciale Ønske Beskrivelse Forslag til en løsning 3 Peter Felding

Læs mere

WebReq brugermøde. 3. Releasen december 2015 dette er med. Kort gennemgang

WebReq brugermøde. 3. Releasen december 2015 dette er med. Kort gennemgang WebReq brugermøde 1. Velkomst 2. Releasen december 2015 3. Prioritering af indkomne ønsker 4. Siden sidst 1. Mc10: Hvilke projekter gennemføres, særlig fokus på laboratorieområdet 2. Nye kortnavne 3. Ny

Læs mere

Hjælp til Web-Patient i WebReq. Brugervejledning

Hjælp til Web-Patient i WebReq. Brugervejledning Hjælp til Web-Patient i WebReq Brugervejledning Dansk Medicinsk Data Distribution Version 02-2019 Indhold 1. Forord... 2 2. Bestilling... 3 2.1 Muligheder i funktionen: Oplysninger... 4 2.2 Assisteret

Læs mere

Tilbagesvarsdag Brugergruppemøde. MedCom 25.oktober 2018

Tilbagesvarsdag Brugergruppemøde. MedCom 25.oktober 2018 Tilbagesvarsdag Brugergruppemøde MedCom 25.oktober 2018 2 Dagsorden 1. Velkomst 2. Referat fra sidste møde den 15.03.2018 3. Status på Tilbagesvarsprojektet 4. Erfaringer og problemstillinger nu 5. Ønsker

Læs mere

6 Labpakke Standardprofiler, kroniske patienter Ensretning af koder på lægens egne analyser til NPU koder Nationale kortnavne indføres i lægesystemer

6 Labpakke Standardprofiler, kroniske patienter Ensretning af koder på lægens egne analyser til NPU koder Nationale kortnavne indføres i lægesystemer Til Lægesystemleverandører For opgaver 2013 er der under punkt 6 Labpakke disse opgaver: 6 Labpakke Standardprofiler, kroniske patienter a Ensretning af koder på lægens egne analyser til NPU koder b Nationale

Læs mere

Hjælp til Web-Patient

Hjælp til Web-Patient INDHOLD Hjælp til Web-Patient Web-Patient 01 Introduktion 02 Bestilling af hjemmemåling 03 Gennemgang af Web-Patient 04 Gennemgang af patientdelen 06 Sletning af egen analyse 05 Metodeblade Revideret februar

Læs mere

Hjælp til WebPatient INDHOLD. Webpatient

Hjælp til WebPatient INDHOLD. Webpatient INDHOLD Hjælp til WebPatient Webpatient 01 Introduktion 02 Bestilling af hjemmemåling 03 Gennemgang af funktionen WebPatient 04 Gennemgang af patientdelen 05 Metodeblade Revideret juni 2016 Side 1 WebPatient

Læs mere

Vejledning til WebReq for Klinisk Biokemi for Praktiserende læger

Vejledning til WebReq for Klinisk Biokemi for Praktiserende læger Vejledning til WebReq for Klinisk Biokemi for Praktiserende læger INDHOLDSFORTEGNELSE: Indholdsfortegnelse side 1 Patientdata og valg af rekvisitionstype side 2 Listevisning side 3 Normalvisning side 4

Læs mere

Introduktion til læger og speciallæger om brug af tilbagesvar

Introduktion til læger og speciallæger om brug af tilbagesvar Introduktion til læger og speciallæger om brug af tilbagesvar Tilbagesvar Indhold Baggrund Der rekvireres mere end 14 mio. laboratorieprøver pr. år fra lægepraksis til offentlige og private laboratorier

Læs mere

Projektledermøde Praksis-Laboratorier

Projektledermøde Praksis-Laboratorier Projektledermøde Praksis-Laboratorier Dagsorden Velkomst og præsentation. 2. Siden sidst herunder temadag den 6.3.2012. 3. MC8 projektline praksis- og laboratorieprojekter detaljeret gennemgang. A. Indhold

Læs mere

Tilbagesvar i WebReq

Tilbagesvar i WebReq Tilbagesvar i WebReq Oversigtsskærmbilleder og statusvisninger W 1-1 - Tilbagesvar Oversigts- og statusvisninger Formål... 3 Introduktion... 3 Kald af oversigtsbillede i WebReq... 4 Oversigtsbillede i

Læs mere

MC8-Praksis-Laboratorieprojekter

MC8-Praksis-Laboratorieprojekter MC8-Praksis-Laboratorieprojekter 2.05.2013 Dagsorden: 1. Velkommen 2. Siden sidst + demo af shared care platform 3. Røntgenhenvisninger 4. Henvisninger / Pakkeforløb Modtagelse Afsendelse Pakketabellen

Læs mere

VEJLEDNING TIL REKVIRERING AF PATOLOGIUNDERSØGELSER I WEB-REQ

VEJLEDNING TIL REKVIRERING AF PATOLOGIUNDERSØGELSER I WEB-REQ VEJLEDNING TIL REKVIRERING AF PATOLOGIUNDERSØGELSER I WEB-REQ Region Sjælland, Klinisk Patologi, Næstved og Slagelse Sygehus Indholdsfortegnelse. 1 Rekvirering og mærkning af cervixcytologisk materiale

Læs mere

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål.

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål. Indhold Indledning... 3 Søgefunktioner... 4 Søgning fra forsiden... 5 Søgning under menupunktet Instrument... 6 Sådan får man vist instrumenterne i en bestemt afdeling... 7 Sådan ændrer man status på et

Læs mere

PENSAB. Kontrol af indberetninger i PENSAB. Denne vejledning beskriver, hvordan du arbejder med kontrol af indberetninger i PENSAB.

PENSAB. Kontrol af indberetninger i PENSAB. Denne vejledning beskriver, hvordan du arbejder med kontrol af indberetninger i PENSAB. PENSAB Kontrol af indberetninger i PENSAB Denne vejledning beskriver, hvordan du arbejder med kontrol af indberetninger i PENSAB. Hver gang du laver en ændring af en tjenestemand i PENSAB, oprettes der

Læs mere

Login og introduktion til SEI2

Login og introduktion til SEI2 BRUGERVEJLEDNING 2019 Login og introduktion til SEI2 Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk beskriver, hvordan man logger på Sundhedsdatastyrelsens

Læs mere

Betjeningsvejledning. for. Vagtcentral MAC2000. PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com

Betjeningsvejledning. for. Vagtcentral MAC2000. PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com Betjeningsvejledning for Vagtcentral MAC2000 Vagtcentral systemet Vagtcentral programmet bruges til at oprette klienter med nødkaldeanlæg og fastlægge hvilke radioer / telefoner der skal ringes op, når

Læs mere

Blodprøvebooking. Teknisk vejledning

Blodprøvebooking. Teknisk vejledning Blodprøvebooking Teknisk vejledning Dansk Medicinsk Data Distribution Version 04-2019 Indhold 1. Forord... 2 2. Adgang til blodprøvebooking... 3 2.1 Oprettelse af brugere til blodprøvebooking... 3 2.2

Læs mere

Prøvetyper pr. laboratorieafsnit

Prøvetyper pr. laboratorieafsnit Prøvetyper pr. laboratorieafsnit MADS MENU: KODER SYSTEMET PRØVETYPER PR LABORATORIEAFSNIT (E.1.5.) Revideret 19-08-2011 1 Introduktion I Prøvetyper pr. laboratorieafsnit oprettes prøvetyper og deres grundlæggende

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

EG Clinea Version

EG Clinea Version EG Clinea Version 16.4.1 side 1 af 7 Indledning EG Clinea 16.4.1 indeholder håndtering af, at der fra central side holdes styr på, hvad status er på laboratorie rekvisitioner i forbindelse med WebReq.

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. April 2017 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

Klinikvejledning til brug af PRO-smerteskema i Web-Patient i speciallægepraksis

Klinikvejledning til brug af PRO-smerteskema i Web-Patient i speciallægepraksis 1 Klinikvejledning til brug af PRO-smerteskema i Web-Patient i speciallægepraksis 08-05-2019 PRO smerteskema anvendes til forløb med kroniske smertepatienter. Skemaerne er elektroniske og håndteres i Web-Patient,

Læs mere

WebReq brugermøde august 2018

WebReq brugermøde august 2018 WebReq brugermøde - 22. august 2018 Status/beretning for halvåret - 01.01.2018 01.08.2018 WebReq i tal Udviklingspulje forbrugte ressourcer i perioden Hændelser og driftstiltag i perioden Planlagte og

Læs mere

Septimana RESERVERING AF LOKALER

Septimana RESERVERING AF LOKALER RESERVERING AF LOKALER INDHOLD 1. RESERVERING AF LOKALER.... 1 1.1. GENEREL RESERVERING FRA EGET SKEMA:... 1 1.2. TILFØJ ET LOKALE TIL EN BRIK PÅ EGET SKEMA:... 6 1.3. OPRET RESERVATION FRA LOKALETS SKEMA...

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

TT2. Beskrivelse og brugermanual for laboratoriesuperbrugere og WebReq administratorer

TT2. Beskrivelse og brugermanual for laboratoriesuperbrugere og WebReq administratorer z Rekvirering af undersøgelser til klinisk biokemi, klinisk immunologi, klinisk mikrobiologi og patologi via web-browser med anvendelse af MedComs EDI og XML standarder Beskrivelse og brugermanual for

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

NOVAX Lægesystem. Manglende laboratoriesvar

NOVAX Lægesystem. Manglende laboratoriesvar NOVAX Lægesystem Manglende laboratoriesvar Indholdsfortegnelse Laboratoriesvar-funktionen... 2 Fanen Manglende laboratoriesvar... 2 Oversigten... 3 Bestilling af laboratorieprøver... 4 Udestående... 4

Læs mere