FLØS NYT marts Orientering vedrørende ændring af retningslinjer for afregning af A-skat og Am-bidrag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FLØS NYT marts Orientering vedrørende ændring af retningslinjer for afregning af A-skat og Am-bidrag"

Transkript

1 1 Til menighedsrådenes og kirkegårdenes lønansvarlige FLØS NYT marts 2011 Hermed information om ændringer m.v. i FLØS. 1. Orientering vedrørende ændring af retningslinjer for afregning af A-skat og Am-bidrag I henhold SKAT s anvisning overgår samtlige arbejdsgivere i FLØS pr. 1. april til afregning af A- skat og Am-bidrag som offentlige arbejdsgivere. Ændringen vil ikke fremgå af lønmaterialet for marts måneds lønkørsel, men af lønmaterialet for april måneds lønkørsel. Nye afregningsdatoer for A-skat og Am-bidrag - april / maj 2011: Bagudlønnede (A-skat / Am-bidrag - april 2011): 29. april 2011 Forudlønnede A-skat / Am-bidrag - maj 2011): 2. maj 2011 Afregningen for bagudlønnede foretages med den nye ordning altid ultimo den måned, som A- skat og Am-bidrag vedrører. For forudlønnede foretages afregningen med den nye ordning altid den 1. bankdag i førstkommende måned efter den måned, som A-skat og AM-bidrag vedrører. Overgang: A-skat og Am-bidrag, som beregnes for de forudlønnede i marts måneds lønkørsel for lønperiode april 2011, vil automatisk blive afregnet i henhold til den ordning, som arbejdsgiveren frem til nu har været på. Det betyder, at de arbejdsgivere der har været tilmeldt serviceydelse 13 Ambi og A-skat som afregnes den 10. i måneden, fortsat vil blive afregnet færdig som selvstændig overførsel den 10. maj De arbejdsgivere som har været tilmeldt serviceydelse 14 Ambi > og/el A-Skat > som afregnes ultimo måneden, vil fortsat vil blive afregnet færdig som selvstændig overførsel den 29. april Afregning i forbindelse med overgang: Alle stifter og menighedsråd skal være opmærksomme på, at der ved overgang fra tidligere afregning af A-skat og Am-bidrag er en ekstraoverførsel ultimo april 2011, idet overførslen forud for maj vil blive afregnet tidligere end med den tidligere serviceydelsestilmelding.

2 2 Skift af serviceydelse på Arbejdsgiver stamoplysninger: Alle arbejdsgivere har frem til nu været tilmeldt overførsel af A-skat og Am-bidrag med enten serviceydelse 13 Ambi og A-skat eller serviceydelse 14 Ambi > og/el A-Skat > Serviceydelse 13 og 14 lukkes automatisk af Multidata pr. 30. april 2011, og der oprettes i stedet automatisk en ny serviceydelse 16 Ambi og A-skat off. virksomheder på Arbejdsgiver stamoplysninger pr. 1. april Multidata foretager altså automatisk skift fra den tidligere serviceydelse til den nye serviceydelse. Stifter og arbejdsgivere skal ikke foretage sig noget i den henseende. 2. Seniorbonus til sæsonansatte Medarbejdere, der kategoriseres som sæsonarbejdere, får ikke automatisk beregnet seniorbonus i FLØS. Eftersom seniorbonusordningen ophører med udgangen af 2011, er det besluttet ikke at anvende økonomiske og andre ressourcer på at etablere en automatisk beregningsløsning i FLØS for sæsonarbejdere. Sæsonarbejdere skal kategoriseres med et indholdsnummer og en IP-kode. Indholdsnummer skal være 30 IP-koden skal være 1 = Sæsonarbejdere Startdato = ansættelsesforholdets startdato Slutdato Oplysningerne indrapporteres til stiftet enten via blanket eller decentralt. Når medarbejderen er opdateret med disse oplysninger, vil der ikke blive beregnet seniorbonus uanset om medarbejderen optjener ret til seniorbonus, og hvis en medarbejder har opsparet seniorbonus, vil saldoen blive nulstillet, når medarbejderen får markeringen Sæsonarbejder. Skal medarbejderen have udbetalt seniorbonus, skal beløbet beregnes og udbetales manuelt via lønsystemet. Stiftets FLØS-afdeling vil være behjælpelig ved eventuelt behov for nærmere vejledning. 3. Fejl ved udbetaling af seniorbonus ved årsskifte 2010/2011 I forbindelse med årsskiftet blev seniorbonussaldoen for visse medarbejdere negativ og for andre medarbejdere blev saldoen nedskrevet. Årsagen skyldes, at dokumentationen for optjent seniorbonus i 2009 fejlagtigt ikke indgik i beregningsgrundlaget. Fejlen er blevet rettet i FLØS den 8. marts Den korrekte saldo skulle derfor nu fremgå af lønsedlen.

3 3 4. Orientering om slettekørsel Ligesom i 2009 vil der også i april 2011 blive kørt en slettekørsel i FLØS. Formålet med slettekørslen er at sikre, at gamle inaktive ansættelsesforhold fjernes i FLØS. På den måde undgår menighedsrådene, at blandt andet medarbejderoversigten indeholder historiske data for medarbejdere, der for længst er fratrådt. Desuden vil de gamle medarbejdernumre blive ledige og igen kunne anvendes. Slettekørslen vil blive foretaget på følgende måde: De berørte menighedsråd modtager ultimo marts/primo april et udtræk fra stiftet. Udtrækket vil indeholde en oversigt over alle de medarbejdere, som ikke har været lønbehandlet siden 31. december Udtrækket er et forslag til, hvilke (tidligere) medarbejdere, som kan slettes. Den endelige afgørelse om at foretage sletningen er menighedsrådets. På de fremsendte udtræk er anført en dato for, hvornår menighedsrådene skal returnere udtrækket til stiftet med en erklæring om, hvorvidt de ønsker, at der skal foretages en slettekørsel på de berørte medarbejdere. Menighedsrådene vil kunne angive, om der er enkelte medarbejdere på udtrækket, som ikke skal slettes. Slettekørslen vil kun blive foretaget på medarbejderne, såfremt menighedsrådet returnerer udtrækket som accept på, at slettekørslen kan foretages. 5. Elektroniske bogføringsbilag Nogle menighedsråd har ikke fået tilsendt elektroniske bogføringsbilag. Det skyldes formentlig, at der er anført kontoplan kode 1 i FLØS, hvilket ikke genererer et bogføringsbilag. Er det tilfældet, skal menighedsrådet rette henvendelse til stiftet, som kan ændre koden til kontoplan kode 7 med virkning fra 1. januar Der kan bestilles et ad hoc bogføringsbilag for evt. manglende måneder, men den elektroniske udgave kan kun dannes med selve lønkørslen. 6. Manglende konto til fordeling/kontering af AM-bidragsfri indkomst Udbetaling af AM-bidragsfri indkomst resulterer på nuværende tidspunkt i, at det udbetalte beløb ikke fordeles på fordelingskonti på bogføringsbilaget, men vises på bogføringsbilaget med teksten manglende kontering på formålskode Der vil, så hurtigt det er muligt, blive oprettet fordelingskonti til AM-bidragsfri indkomst. Indtil de nye konti er oprettet betyder det, at der skal omposteres i regnskabet. Kirkeministeriet vil orientere i FLØS-nyt når de nye konti er oprettet. 7. Orientering om ikke afholdte feriedage og ikke afholdte særlige feridage Der er jo god tid til indeværende ferieår udløber den 30. april; men det er en god ide at få overblik over medarbejdernes ønsker om ferieafvikling og at få eventuelle aftaler om overførsel af dage på plads i ordentlig tid.

4 4 Ikke afholdte feriedage. I starten af juni måned vil alle ikke afholdte feriedage fra optjeningsåret (= kalenderåret) 2009 blive slettet/nulstillet. Hvis en medarbejder har ansøgt om overførsel af feriedage til det nye ferieår - og der vel at mærke er truffet aftale med menighedsrådet herom - skal der foretages en opdatering af feriesaldi, således at nedskrivningen af afviklede dage bliver korrekt og medarbejderen ikke senere bliver trukket i løn. Optjeningen for et helt ferieår er 25 dage for menighedsrådenes ansatte, som jo har 5 dages arbejdsuge. Hvis ikke al ferie, som er påbegyndt senest 30. april 2011, er indberettet, skal der ske en opdatering af saldi, inden indberetningen finder sted. Dette gøres på følgende måde: Lønart 70, hvor antal optjente dage angives (eks. 25). Optjeningsåret angives til Lønart 71, hvor antal afholdte dage, som er optjent i 2009, angives (eks. 20). Optjeningsåret angives til Opmærksomheden henledes på, at angivelse af overført ferie først må ske med indberetning til juni lønkørslen, hvor slettekørslen er foretaget. Ovenstående eksempel giver en restsaldo på 5 feriedage, som kan indberettes på fraværskode 201 til juni måneds lønkørsel. Hvis der skriftligt er aftalt overførsel af feriedage til efterfølgende ferieår (maks. en uge): Lønart 70, hvor antal optjente dage angives (eks. 25). Optjeningsåret angives til Lønart 71, hvor antal afholdte dage optjent i 2009 angives (eks. 20). Optjeningsåret angives til Opmærksomheden henledes på, at angivelse af overført ferie først må ske med indberetning til juni lønkørslen, hvor slettekørslen er foretaget. Ovenstående eksempel giver en restsaldo på 5 feriedage, som kan indberettes på fraværskode 201 i løbet af ferieåret 2010/2011. Hvis der skal ske udbetaling af ikke afholdt ferie (skal kun ske fra arbejdsgivers side, hvis nettobeløbet er kr ,- eller derunder): Lønart 70, hvor antal optjente dage angives (eks. 25). Optjeningsåret angives til 2009 Lønart 71, hvor antal afholdte dage optjent i 2009 angives (eks. 20). Optjeningsåret angives til Opmærksomheden henledes på, at angivelse af overført ferie først må ske med indberetning til juni lønkørslen, hvor slettekørslen er foretaget. Ovenstående eksempel giver en restsaldo på 5 feriedage, som kan indberettes på lønart Ikke afholdte særlige feriedage. I starten af juni vil også alle ikke afholdte særlige feriedage fra optjeningsåret 2009 blive slettet. Hvis der er indgået skriftlig aftale om overførsel af særlige feriedage til ferieår 2011/2012: Lønart 2600 og antal overførte dage angives (maks. 5 dage pr. optjeningsår). Optjeningsåret angives til 2009.

5 5 Hvis der ikke er indgået skriftlig aftale om overførsel af særlige feriedage, skal de afregnes: Lønart 74, hvor antal optjente feriedage angives (eksempelvis 5 dage). Optjeningsår angives til 2009 eller tidligere. Lønart 75, hvor antal afholdte særlige feriedage for optjeningsåret angives (eksempelvis 2 dage). Optjeningsår angives til 2009 (eller tidligere). Ovenstående eksempel giver en restsaldo på 3 særlige feriedage, som kan udbetales. Ved udbetaling anvendes lønart Kirkeministeriet, den 25. marts 2011 Med venlig hilsen Rasmus Rex, FLØS-ansvarlig

Feriefri. Indholdsfortegnelse

Feriefri. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1... 3 1. Løbende opsparing af feriefri... 3 2. dage uden opsparing af beløb... 4 3. timer uden opsparing af beløb... 6 4. beløb... 9 5. Opsparing af feriefribeløb i procent af ferieberettiget

Læs mere

Det ny ferieår starter 1. maj 2015. Feriepenge for optjeningsåret 2014 må udbetales 1 måned før.

Det ny ferieår starter 1. maj 2015. Feriepenge for optjeningsåret 2014 må udbetales 1 måned før. FERIEAFREGNING FOR OPTJENINGSÅRET 2014: Det ny ferieår starter 1. maj 2015. Feriepenge for optjeningsåret 2014 må udbetales 1 måned før. Før man gør det, skal der køres en ferieafregning for optjeningsåret

Læs mere

Vejledning: Feriefri

Vejledning: Feriefri Vejledning: Feriefri Feriefri I Visma Løn (Tidligere MultiLøn Erhverv) administreres afholdt feriefri gennem fraværssystemet. Tildeling, udbetaling og opsparing af beløb sker via lønarter. Optjening og

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn, januar Sabrina Larsen og Jesper Schantz

Webinar Sidste nyt i DataLøn, januar Sabrina Larsen og Jesper Schantz Webinar Sidste nyt i DataLøn, januar 2018 Sabrina Larsen og Jesper Schantz Dagens agenda Rettelser i DataLøn Siden sidst www.dataløn.dk Afstemningsliste Velkommen til 2018 Fritvalgsopsparing Feriepenge

Læs mere

De fire talsøjler til venstre er for feriedage, og de fire talsøjler til højre er for feriepenge.

De fire talsøjler til venstre er for feriedage, og de fire talsøjler til højre er for feriepenge. FERIEAFREGNING FOR OPTJENINGSÅRET 2016: Jan/Jens 24-03-2017 Det ny ferieår starter 1. maj 2017. Feriepenge for optjeningsåret 2016 må udbetales 1 måned før. Før man gør det, skal der køres en ferieafregning

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn marts 2017

Webinar Sidste nyt i DataLøn marts 2017 Webinar Sidste nyt i DataLøn marts 2017 Signe Mia Gitte Agenda for dagens webinar Nye tiltag og rettelser i DataLøn Tips & tricks Temavideoer Opsparinger i DataLøn Ferieregnskab, Reduktion af feriepengegrundlag

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

FLØS NYT september 2012

FLØS NYT september 2012 Til menighedsrådenes og kirkegårdenes lønansvarlige FLØS NYT september 2012 Hermed information om ændringer mv. vedr. FLØS: 1. Overførsel af feriedage (og særlige feriedage) Feriedage og særlige feriedage

Læs mere

Vejledning om FerieKonto

Vejledning om FerieKonto Vejledning om FerieKonto I bekendtgørelse nr. 1280 af 15. december 2011 er der fastsat nærmere regler om FerieKonto. I denne vejledning er nogle af bekendtgørelsens regler uddybet med nærmere retningslinjer.

Læs mere

Optjeningsåret skal normalt blot bekræftes ved at trykke OK, da det aktuelle år 2018 automatisk er indsat i dialogboksen.

Optjeningsåret skal normalt blot bekræftes ved at trykke OK, da det aktuelle år 2018 automatisk er indsat i dialogboksen. FERIEAFREGNING FOR OPTJENINGSÅRET 2018: Det nye ferieår starter 1. maj 2019. Feriepenge for optjeningsåret 2018 må udbetales 1 måned før. Før man kan gøre dette korrekt, så skal der køres en ferieafregning

Læs mere

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov Indledning 3 Medarbejdere som ikke er omfattet af overgangsordningen 4 Arbejdsgivere, som ændrer Lønseddel s periode 4 Korrektionslønarter 5 Dødsfald i perioden

Læs mere

Vejledning: Lønkørsel i Visma Løn

Vejledning: Lønkørsel i Visma Løn Vejledning: Lønkørsel i Visma Løn 1. Guide til lønkørsel Denne trinvise vejledning indeholder en komplet guide til hvordan du laver en lønkørsel i Visma Løn (MultiLøn Erhverv). Vejledningen indeholder

Læs mere

Løn-2000/Bolig-løn. Her kan du få et overblik over de aktiviteter og afleveringsfrister, der knytter sig til årsskiftet i Løn-2000.

Løn-2000/Bolig-løn. Her kan du få et overblik over de aktiviteter og afleveringsfrister, der knytter sig til årsskiftet i Løn-2000. AFSLUTNING ÅRET 2011. Her kan du få et overblik over de aktiviteter og afleveringsfrister, der knytter sig til årsskiftet i Løn-2000. Her er nogle af hovedpunkterne vedrørende årsafslutningen. a) Hvordan

Læs mere

Årstemamøde 2012 LønService

Årstemamøde 2012 LønService Årstemamøde 2012 LønService Program Hvad du skal tænke på FØR året slutter. Efter årsskiftet. Nyheder m.m. Spørgsmål 2 Årsafslutningen sker ad to omgange Den 28. december 2012 Vi beskatter automatisk rest

Læs mere

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov Version 6. Opdateret 26.8.2019 Indledning 3 Medarbejdere som ikke er omfattet af overgangsordningen 4 Arbejdsgivere, som ændrer Lønseddel periode 4 Korrektionslønarter

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn December 2017

Webinar Sidste nyt i DataLøn December 2017 Webinar Sidste nyt i DataLøn December 2017 Sabrina Mette Dagens agenda Ændringer i Dataløn Nyt navn i opsætning Nye integrations muligheder Dataløn.dk Tips og tricks til Dataløn Årsskiftet Ændringer i

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn December 2017

Webinar Sidste nyt i DataLøn December 2017 Webinar Sidste nyt i DataLøn December 2017 Sabrina Mette Dagens agenda Rettelser i DataLøn Siden sidst Ny udskrift - Afstemningsliste Dataløn.dk Ny korrektion Tips og tricks til Dataløn Årsskiftet Rettelser

Læs mere

I denne emnebeskrivelse kan du læse om anvisning og beregning af særlige feriedage.

I denne emnebeskrivelse kan du læse om anvisning og beregning af særlige feriedage. Særlige feriedage Side 1 af 6 I denne emnebeskrivelse kan du læse om anvisning og beregning af særlige feriedage. Regelsættet der ligger til grund for afregning af særlige feriedage er: Cirkulære om Ferieaftalen

Læs mere

Vejledning: Guide til feriesystemet

Vejledning: Guide til feriesystemet Vejledning: Guide til feriesystemet Feriesystemet I MultiLøn Erhverv er det muligt at administrere: optjent ferie i dage eller timer afholdt ferie i dage eller timer ferie med løn, udbetaling af ferietillæg

Læs mere

Feriesystem. Indholdsfortegnelse

Feriesystem. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 et... 5 1. Ferieår... 5 2. Feriepengehensættelse... 6 3. Skat af løbende optjente feriepenge... 6 4. Hensættelse til Feriepulje... 7 5. Feriepengeinfo... 7 5.1. Indberetning til

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 18 I denne vejledning kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst - og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst.

Læs mere

Feriepenge indrapportering og beregning

Feriepenge indrapportering og beregning Feriepenge indrapportering og beregning Side 1 af 11 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du indrapporterer og hvordan du kan beregne feriepenge manuelt. BEMÆRK: Denne emnebeskrivelse gælder

Læs mere

1. Generelt om Frihedsregnskabet... 3. 2. Opsamling og udbetaling af afspadsering... 9. 3. Korrektioner... 10

1. Generelt om Frihedsregnskabet... 3. 2. Opsamling og udbetaling af afspadsering... 9. 3. Korrektioner... 10 LØNSERVICE Frihedsregnskabet Den 1. marts 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelt om Frihedsregnskabet... 3 1.1. Ferieregnskabet... 4 1.1.1. Ny arbejdsgiver i LønService... 4 1.1.2. Sådan foretager du korrektioner...

Læs mere

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov Version 9 Opdateret 7. oktober 2019 Indledning 4 Medarbejdere som ikke er omfattet af overgangsordningen 5 Arbejdsgivere, som ændrer Lønseddel periode 5 Korrektionslønarter

Læs mere

Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov - hvad skal ændres i Visma Løn

Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov - hvad skal ændres i Visma Løn Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov - hvad skal ændres i Visma Løn Indledning 4 Feriepengegodtgørelse 4 Ferietillæg 4 Feriedage 4 Ekstra ferietillæg 5 Opret lønart på stillingskategori 5 Opret Ekstra

Læs mere

Løninformation nr. 3 af 8. februar 2019 (LG 03/19, 1.)

Løninformation nr. 3 af 8. februar 2019 (LG 03/19, 1.) Løninformation nr. 3 af 8. februar 2019 (LG 03/19, 1.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 03/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. februar 2019. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Orlov: Orlov fremgår også af fraværslisten. Det er ikke en forudsætning at være tilmeldt fraværsregistrering for at benytte orlovskoderne.

Orlov: Orlov fremgår også af fraværslisten. Det er ikke en forudsætning at være tilmeldt fraværsregistrering for at benytte orlovskoderne. 2. Fraværskoder Fraværstabellen indeholder koder for de forskellige former for fravær, man kan komme ud for. Tabellen har derfor især betydning for de menighedsråd, som er tilmeldt ferie- og fraværsregistrering.

Læs mere

Årsafslutning af løn år TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5.

Årsafslutning af løn år TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Årsafslutning af løn år 2018 TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Det følgende er en vejledning i afslutning af lønåret 2018 i TransSoft Lønmodul. Læs hele denne vejledning igennem

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn november 2017

Webinar Sidste nyt i DataLøn november 2017 Webinar Sidste nyt i DataLøn november 2017 Sabrina Line Dagens agenda Ændringer i Dataløn Nyt navn i opsætning Nye integrations muligheder Dataløn.dk Tips og tricks i DataLøn Oprettelse og ændringer på

Læs mere

Årsafslutning af løn år 2015. TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5.

Årsafslutning af løn år 2015. TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Årsafslutning af løn år 2015 TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Indholdsfortegnelse 1. Afregn særlig opsparing - dette skal laves før årets sidste lønkørsel... 2 2. Kør årets sidste

Læs mere

Manuel optjening / SH, Feriefri, Fritvalg...

Manuel optjening / SH, Feriefri, Fritvalg... Opdateret den 6. marts 2015 Manuel optjening / SH, Feriefri, Fritvalg... Manuel håndtering... Det er muligt at foretage en manuel oprettelse og indberetning af en lønmodtager i ACF, samt foretage manuelle

Læs mere

Ferie. Gode råd om. Alle medarbejdere har ret til ferie. Som arbejdsgiver er det derfor vigtigt at kende reglerne i ferieloven!

Ferie. Gode råd om. Alle medarbejdere har ret til ferie. Som arbejdsgiver er det derfor vigtigt at kende reglerne i ferieloven! Gode råd om Ferie Alle medarbejdere har ret til ferie. Som arbejdsgiver er det derfor vigtigt at kende reglerne i ferieloven! Udgivet af Dansk Handel & Service Ferie 2005 Gode råd om Ferie Reglerne for

Læs mere

Feriepenge indrapportering og beregning

Feriepenge indrapportering og beregning Feriepenge indrapportering og beregning Side 1 af 12 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du indrapporterer og hvordan du kan beregne feriepenge manuelt. BEMÆRK: Denne vejledning gælder kun for medarbejdere,

Læs mere

Afslutning af Løn år 2007

Afslutning af Løn år 2007 Afslutning af Løn år 2007 Det følgende er en punkt for punkt vejledning i afslutning af år 2007 i TransSoft Lønmodul. Læs hele vejledningen igennem før årets sidste lønkørsel påbegyndes. Vejledningen skal

Læs mere

Visma Løn - Overgangsordning til ny ferielov

Visma Løn - Overgangsordning til ny ferielov Visma Løn - Overgangsordning til ny ferielov Indledning I forbindelse med overgangsordningen til den nye ferielov skal du være opmærksom på, hvad der er standard inden for den nuværende ferielov. Standard

Læs mere

GODE RÅD OM... ferie SIDE 1

GODE RÅD OM... ferie SIDE 1 GODE RÅD OM... ferie SIDE 1 indhold 3 Reglerne for ferie 3 Optjening 4 Afholdelse af ferie 4 Ferie i en opsigelsesperiode 4 Betaling under ferien 5 Ferie med løn 5 Ferie med feriegodtgørelse 5 Fradrag

Læs mere

Periodisering af indkomst mv.

Periodisering af indkomst mv. Periodisering af indkomst mv. Side 1 af 14 I denne emnebeskrivelse kan du se regler i lønsystemet i forbindelse med årsskiftet og periodisering af indkomst mv., og du kan se, hvordan du skal indrapportere

Læs mere

Afslutning af Løn år 2008

Afslutning af Løn år 2008 Afslutning af Løn år 2008 Det følgende er en punkt for punkt vejledning i afslutning af år 2008 i TransSoft Lønmodul. Læs hele vejledningen igennem før årets sidste lønkørsel påbegyndes. Vejledningen skal

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn februar 2019

Webinar Sidste nyt i DataLøn februar 2019 Webinar Sidste nyt i DataLøn februar 2019 Tanja Skjørbæk Cecilie Bruun Dagens agenda Nyheder i DataLøn Vigtigt for dig i denne periode Sidste frist for rettelser i det gamle indkomstår Afleveringsfrister

Læs mere

FLØS NYT januar 2012

FLØS NYT januar 2012 Til menighedsrådenes og kirkegårdenes lønansvarlige FLØS NYT januar 2012 Hermed information om ændringer m.v. i FLØS: 1. Multimedieskatten afskaffes. Beskatning af fri telefon genindføres Den 1. januar

Læs mere

Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau , og forudsætter at niveau er installeret i forvejen.

Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau , og forudsætter at niveau er installeret i forvejen. ASPECT4 HRM Releaseniveau 5.11.01 Opdatering 60624 Frigivet pr. 12/8-19 Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau 5.11.01, og forudsætter at niveau 5.10.03 er installeret i forvejen. Når opdateringen

Læs mere

Tjekliste. - til lønadministration

Tjekliste. - til lønadministration Tjekliste - til lønadministration Januar 2015 Indholdsfortegnelse Forord Indhold Når man arbejder med løn- og personaleadministration, er der mange ting at være opmærksom på. Det kan være svært, at bevare

Læs mere

Sådan gør du som leder i Randers kommune

Sådan gør du som leder i Randers kommune Randers kommune personaleafdelingen Sådan gør du som leder i Randers kommune Indberetning til lønsystemet Version 1.1 Dato 04.01.2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 1: Side 2: Side 3: Forside Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ferieafregning i HR-Løn

Ferieafregning i HR-Løn Ferieafregning i HR-Løn Side 1 af 9 I denne vejledning kan du læse, hvilke oplysninger du skal indberette i ferieafregningsbilledet i HR-Løn. Indhold 1. Brug af ferieafregningsbilledet i HR-Løn... 2 2.

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn september 2018

Webinar Sidste nyt i DataLøn september 2018 Webinar Sidste nyt i DataLøn september 2018 Cecilie Bruun Camilla Elling Dagens agenda Nyheder i DataLøn Vigtigt for dig i denne periode Rettidig overførsel af feriepenge Hvad sker der med ikke- afholdte

Læs mere

TEKNISK INFORMATION LESSOR PAYROLL FRATRÅDT FUNKTIONÆR MICROSOFT DYNAMICS NAV

TEKNISK INFORMATION LESSOR PAYROLL FRATRÅDT FUNKTIONÆR MICROSOFT DYNAMICS NAV MICROSOFT DYNAMICS NAV Indholdsfortegnelse TEKNISK INFORMATION: Opsætning... 3 LESSOR PAYROLL Ferieoplysninger... 3 Saldotabel... 4 Lønarter... 4 Fraværsårsag... 5 Fraværsregistreringer... 6 Modregn ferietillæg...

Læs mere

Årsafslutning af løn år TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5.

Årsafslutning af løn år TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Årsafslutning af løn år 2017 TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Indholdsfortegnelse 1. Afregn særlig opsparing - dette skal laves før årets sidste lønkørsel... 2 2. Kør årets sidste

Læs mere

Opslag Særlige feriedage, afregning

Opslag Særlige feriedage, afregning Opslag Særlige feriedage, afregning Opslag Særlige feriedage, afregning Overblik Introduktion I dette Opslag, kan du se hvordan du skal indrapportere til lønsystemet i forbindelse med afregning af særlige

Læs mere

Den nye Ferielov. Den nye ferielov. Materiale fra informationsmøder for arbejdsgivere i efteråret Den nye ferielov

Den nye Ferielov. Den nye ferielov. Materiale fra informationsmøder for arbejdsgivere i efteråret Den nye ferielov Den nye Ferielov Materiale fra informationsmøder for arbejdsgivere i efteråret 2018 Indholdsfortegnelse Intro Overblik lønmodtagere og arbejdsgivere Indberetninger for overgangsåret Indbetaling til Lønmodtagernes

Læs mere

Ferieloven. Afholdelse af ferie Alle medarbejdere har som nævnt ret til at holde 5 ugers ferie pr. ferieår fra den 1. maj til den 30. april.

Ferieloven. Afholdelse af ferie Alle medarbejdere har som nævnt ret til at holde 5 ugers ferie pr. ferieår fra den 1. maj til den 30. april. Ferieloven Alle medarbejdere har ret til 5 ugers ferie pr. ferieår. Et ferieår løber fra den 1. maj til den 30. april året efter. Medarbejderen har dog ikke nødvendigvis ret til betalt ferie. Det skal

Læs mere

Vejledning til ændring af ferieaftalen (uhævede feriepenge)

Vejledning til ændring af ferieaftalen (uhævede feriepenge) Side 1 Vejledning til ændring af ferieaftalen (uhævede feriepenge) 1. Indledning Med virkning for optjeningsåret 2002, dvs. ferieåret 2003/2004, er Ferieloven ændret. Den kommunale ferieaftale er ligeledes

Læs mere

Periodisering af indkomst mv.

Periodisering af indkomst mv. Periodisering af indkomst mv. Side 1 af 15 I denne vejledning kan du se regler i lønsystemet i forbindelse med årsskiftet og periodisering af indkomst mv., og du kan se, hvordan du skal indrapportere i

Læs mere

Årstemamøde Dataløn 2012. Spor 1.

Årstemamøde Dataløn 2012. Spor 1. Årstemamøde Dataløn 2012 Spor 1. Program Årsafslutning Inden årets udløb Efter sidste lønkørsel Første lønkørsel 2013 Generelt SKAT Statistik Fravær & Refusion Hvad kan Bluegarden gøre for dig? Opdeling

Læs mere

Visma Løn. Release dokument juni, VIsma Løn release dokument, juni 2019 Page 1 of 5

Visma Løn. Release dokument juni, VIsma Løn release dokument, juni 2019 Page 1 of 5 Visma Løn Release dokument juni, 2019 VIsma Løn release dokument, juni 2019 Page 1 of 5 Nyheder 3 Nye lønarter til timer og sats 3 Ny lønart til B-indkomst u/am felt 38 - Kun indberetning 3 Ny fraværslønart

Læs mere

Optjening og afholdelse af ferie i forbindelse med overgangen til den nye ferielov. Marts 2019

Optjening og afholdelse af ferie i forbindelse med overgangen til den nye ferielov. Marts 2019 Optjening og afholdelse af ferie i forbindelse med overgangen til den nye ferielov Marts 2019 Indhold 1. Optjening og afholdelse af ferie ved overgangen til den nye ferielov 4 2. Hvad indebærer den nye

Læs mere

Feriepengeinfo Vejledning til indberetning i eindkomst

Feriepengeinfo Vejledning til indberetning i eindkomst Feriepengeinfo Vejledning til indberetning i eindkomst Version 4, august 2015 1 Indhold Om Feriepengeinfo... 3 Indberetning i eindkomst... 3 Felter i indberetningen... 3 Obligatoriske felter... 3 Valgfrit

Læs mere

Velkommen til kursus for regnskabsførere og folkevalgte kasserer

Velkommen til kursus for regnskabsførere og folkevalgte kasserer Velkommen til kursus for regnskabsførere og folkevalgte kasserer 2014 Dagsorden Opgave- og ansvarsfordeling mellem menighedsrådskasserer, regnskabsfører og FLØS Overenskomster og individuelle aftaler,

Læs mere

Faste felter i SLS. Side 1 af 5

Faste felter i SLS. Side 1 af 5 Faste felter i SLS Side 1 af 5 I denne vejledning får du en overordnet beskrivelse af, hvad du kan se i de faste felter og hvordan du bruger de mest gængse af dem. Indhold 1. Faste felter... 2 2. Grupperinger...

Læs mere

Afslutning af Løn år 2009

Afslutning af Løn år 2009 Afslutning af Løn år 2009 Det følgende er en punkt for punkt vejledning i afslutning af år 2009 i TransSoft Lønmodul. Læs hele vejledningen igennem før årets sidste lønkørsel påbegyndes. Vejledningen skal

Læs mere

Afslutning af Løn år 2012

Afslutning af Løn år 2012 Afslutning af Løn år 2012 Det følgende er en punkt for punkt vejledning i afslutning af år 2012 i TransSoft Lønmodul. Læs hele vejledningen igennem før årets sidste lønkørsel påbegyndes. Vejledningen skal

Læs mere

Vejledning. Sådan foregår udbetalingen. Oversigt over ansøgninger om udbetaling af feriepenge

Vejledning. Sådan foregår udbetalingen. Oversigt over ansøgninger om udbetaling af feriepenge Vejledning Oversigt over ansøgninger om udbetaling af feriepenge Indhold Sådan foregår udbetalingen... 1 Funktionalitet i løsningen... 2 Ferieår... 2 Avanceret søgning... 2 Download oversigt... 2 Sortering

Læs mere

Vejledning. Sådan foregår udbetalingen. Oversigt over ansøgninger om udbetaling af feriepenge

Vejledning. Sådan foregår udbetalingen. Oversigt over ansøgninger om udbetaling af feriepenge Vejledning Oversigt over ansøgninger om udbetaling af feriepenge Indhold Sådan foregår udbetalingen... 1 Funktionalitet i løsningen... 2 Ferieår... 2 Avanceret søgning... 2 Download oversigt... 2 Sortering

Læs mere

Vejledning: Fritvalg

Vejledning: Fritvalg Vejledning: Fritvalg Fritvalgs Lønkonto I Visma Løn (Tidligere MultiLøn Erhverv) har du mulighed for at håndtere opsparing og afregning af 'Fritvalgs Lønkonto'. Ordningen er som udgangspunkt aftalt parterne

Læs mere

TEKNISK INFORMATION: LESSOR PAYROLL TILSKRIVNING AF FERIEDAGE

TEKNISK INFORMATION: LESSOR PAYROLL TILSKRIVNING AF FERIEDAGE MICROSOFT DYNAMICS NAV Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Opsætning... 3 Medarbejderne... 4 Lønarter... 5 Lønkørselskort... 5 Lønseddellayout... 6 Fraværsårsagskoder... 6 Beregning af feriedage... 8 Beregning

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn november Cecilie Bruun

Webinar Sidste nyt i DataLøn november Cecilie Bruun Webinar Sidste nyt i DataLøn november 2018 Cecilie Bruun Dagens agenda Nyheder i DataLøn Vigtigt for dig i denne periode Ændring i afregning af A-skat Tilmelding til statistik Afleveringsfrister i november

Læs mere

FLØS-Vejledning til overenskomstansatte som kirkefunktionærer med arbejdsfunktion som graver

FLØS-Vejledning til overenskomstansatte som kirkefunktionærer med arbejdsfunktion som graver FLØS-Vejledning til overenskomstansatte som kirkefunktionærer med arbejdsfunktion som graver Nærværende vejledning er udarbejdet som et hjælpeværktøj til de lønansvarlige, der skal oprette ansættelsesforhold

Læs mere

Årstemamøde Dataløn 2013. Spor 1. For dig, som er ny i DataLøn

Årstemamøde Dataløn 2013. Spor 1. For dig, som er ny i DataLøn Årstemamøde Dataløn 2013 Spor 1. For dig, som er ny i DataLøn Program Årsafslutning Inden årets udløb Efter sidste lønkørsel Første lønkørsel 2014 Generelt SKAT Statistik Afstemning Hvad kan Bluegarden

Læs mere

Ansøgning om uhævede feriepenge

Ansøgning om uhævede feriepenge Ansøgning om uhævede feriepenge (optjent i 2004 for ferieåret 2005/2006) Du skal kun bruge denne blanket, når du vil søge om at få udbetalt uhævede feriepenge, hvis A) restbeløbet er mindre end 3.000 kr.

Læs mere

Gode råd om... ferie

Gode råd om... ferie Gode råd om... ferie INDHOLD Reglerne for ferie 3 Optjening 3 Afholdelse af ferie 4 Ferie i en opsigelsesperiode 4 Betaling under ferien 5 Ferie med løn 6 Ferie med feriegodtgørelse 6 Fradrag ved ferieafholdelse

Læs mere

DATALØN. - vejledning til tidsplan

DATALØN. - vejledning til tidsplan DATALØN - vejledning til tidsplan INDHOLDSFORTEGNELSE Afleveringsfrister 3 DataLøn internet 3 DataLøn blanket 3 Send DataLøn blanketter til... 4 Løn for tidligere lønperiode 4 Returdata 4 E-arkiv 4 Returdata

Læs mere

FLØS NYT OKTOBER 2008

FLØS NYT OKTOBER 2008 Til menighedsrådenes og kirkegårdenes lønansvarlige FLØS NYT OKTOBER 2008 Hermed fremsendes oktober måneds information om FLØS. 1. Ingen procentregulering pr. 1. oktober 2008 Opmærksomheden henledes på,

Læs mere

Familieplejeres ferieretlige stilling

Familieplejeres ferieretlige stilling FAMILIEPLEJERES FERIERETLIGE STILLING Familieplejeres ferieretlige stilling Den 27. september 2005 1. Retsgrundlaget I de senere år har familieplejeres ferieretlige stilling været genstand for megen diskussion

Læs mere

Bilag , stk. 11 og 6a, stk. 1 i ferieaftalen svarer til ferielovens 34 a

Bilag , stk. 11 og 6a, stk. 1 i ferieaftalen svarer til ferielovens 34 a Bilag 1. Lovbestemmelser, jf. Ferielov nr. 396 af 31. maj 2000 samt lov nr. 1200 af 27. december 2003 om ændring af ferieloven og bestemmelser i bekendtgørelse om ferie, nr. 1034 af 20. november 2000 samt

Læs mere

Januar 2014. I gang med Lønadministration

Januar 2014. I gang med Lønadministration Januar 2014 I gang med Lønadministration Indholdsfortegnelse Forord... 3 Opstart og forberedelse Tilmelding som arbejdsgiver... 4 Lønsystem... 5 Hold orden... 6 Kom godt i gang Opret medarbejdere... 7

Læs mere

Ny ferielov. Overgang Februar 2019

Ny ferielov. Overgang Februar 2019 Ny ferielov Overgang 2019-2020 Februar 2019 Agenda Den nye ferielov Overgang Forvaltning, indberetning, betaling 2 Den nye ferielov og overgang Fra optjeningsferie til samtidighedsferie Overgangsordning

Læs mere

Bekendtgørelse om ferie

Bekendtgørelse om ferie Bekendtgørelse om ferie I medfør af 11, 22, 33, stk. 3-6, 34 c, 41, 42, stk. 2, 43, stk. 3, og 47, stk. 4, i lov om ferie, jf. lovbekendtgørelse nr. 202 af 22. februar 2013 fastsættes: Kapitel 1 Definitioner

Læs mere

DATALØN. Hvornår overfører DataLøn vejledning

DATALØN. Hvornår overfører DataLøn vejledning DATALØN Hvornår overfører DataLøn vejledning 1. Generelt... 3 1.1. Arbejdsmarkedspension... 3 1.2. A-skat og am-bidrag... 4 1.3. Feriepenge og SH... 5 1.4. Samlet betaling... 5 1.5. ATP... 6 1.6. Bidrag

Læs mere

NB! Hvis medarbejder har en rest ved overgang til nyt ferieår, kan antal for perioden 01.05.13 30.04.14 evt. forhøjes med rest-antallet.

NB! Hvis medarbejder har en rest ved overgang til nyt ferieår, kan antal for perioden 01.05.13 30.04.14 evt. forhøjes med rest-antallet. Overgang til nyt ferieår Lundberg Nye Feriefridage: Hvis jeres overenskomst foreskriver afholdelse af Feriefridage i ferieåret, er det nu medarbejderne skal have tildelt nye dage til afholdelse i perioden

Læs mere

Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.)

Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.) Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 03/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 28. februar 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Lønkørsel. Indholdsfortegnelse

Lønkørsel. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Guide til... 3 2. Fremtidig lønseddel... 3 3. Registrerede lønoplysninger... 3 4. Registrerede fraværsoplysninger... 3 5. Kvittering på indlæste eskattekort... 4 6. Efterregulering...

Læs mere

ScanPas. brugervejledning

ScanPas. brugervejledning brugervejledning Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Ind i...3 Ændring af adgangskode...6 Forespørgsel - medarbejderdata... 13 Udvalgte medarbejderoplysninger...13 Alle centrale oplysninger...20 Fravær...

Læs mere

Om at få feriedagpenge ISBN 87-89036-88-3

Om at få feriedagpenge ISBN 87-89036-88-3 ISBN 87-89036-88-3 Arbejdsdirektoratet April 2005 Om at få feriedagpenge INDHOLD 1. BETINGELSER FOR UDBETALING...3 2. OPTJENING AF FERIEDAGPENGE...4 3. NYUDDANNEDE (DIMITTENDER)...5 4. OPTJENT FERIE HOS

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn januar 2019

Webinar Sidste nyt i DataLøn januar 2019 Webinar Sidste nyt i DataLøn januar 2019 Tanja Skjørbæk Cecilie Bruun Dagens agenda Nyheder i DataLøn Vigtigt for dig i denne periode Ændring i afregning af A-skat Differencer i eindkomst Afleveringsfrister

Læs mere

Ansøgning om uhævede feriepenge

Ansøgning om uhævede feriepenge Ansøgning om uhævede feriepenge (optjent i 2002 for ferieåret 2003/2004) FE1 at læse vejledningen på side 3-5, før du udfylder blanketten. 1. Personoplysninger Navn CPR nr. E-mail Post nr. Land 2. Oplysninger

Læs mere

Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405. Konverteringen skal udføres 1 gang.

Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405. Konverteringen skal udføres 1 gang. ASPECT4 HRM Releaseniveau 3.1.00 Opdatering 109675 frigivet pr. 7/12-2011 Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau 3.1.00, og forudsætter, at niveau 3.00.01 er installeret. Dette kan kontrolleres

Læs mere

Det er muligt at afstemme feriedata og generere et udtræk til et Excel-ark i ACF.

Det er muligt at afstemme feriedata og generere et udtræk til et Excel-ark i ACF. Afstemning Afstemning af udbetalinger Det er muligt at afstemme feriedata og generere et udtræk til et Excel-ark i ACF. Du skal gøre følgende: Log på ACF Vælg Udstilling af data Vælg fanen Afstemning Vælg

Læs mere

Værd at vide om. for dig som arbejdsgiver

Værd at vide om. for dig som arbejdsgiver Værd at vide om DEN NYE FERIELOV for dig som arbejdsgiver Den nye ferielov kort fortalt Folketinget vedtog den 25. januar 2018 en ny ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020. Vi overgår i 2020

Læs mere

NY FERIELOV. - Guide til Kooperationens medlemsvirksomheder. Overgangsordning. Indefrysning. Lønmodtagernes fond for tilgodehavende Feriemidler

NY FERIELOV. - Guide til Kooperationens medlemsvirksomheder. Overgangsordning. Indefrysning. Lønmodtagernes fond for tilgodehavende Feriemidler Overgangsordning Indefrysning Lønmodtagernes fond for tilgodehavende Feriemidler NY FERIELOV - Guide til Kooperationens medlemsvirksomheder 1. september 2020 træder en ny ferielov i kraft. Med den nye

Læs mere

For ØSC-kunder udsendes nærmere beskrivelse af processen fra Statens Administration.

For ØSC-kunder udsendes nærmere beskrivelse af processen fra Statens Administration. Feriepenge i eindkomst Pr. 1. januar 2012 overgik indberetning af feriepenge til eindkomst. Moderniseringsstyrelsen har derfor udarbejdet denne vejledning som hjælp til behandling af sager om feriepenge.

Læs mere

DATALØN. - få en god start med DataLøn blanket

DATALØN. - få en god start med DataLøn blanket DATALØN - få en god start med DataLøn blanket VELKOMMEN TIL ET FLEKSIBELT OG SIKKERT LØNSYSTEM For at du får en god start med dit nye lønsystem, har vi her samlet alle de informationer, du har brug for.

Læs mere

Opmærksomheden henledes på, at pensionsberegning nu sker af den samlede løn, og ikke som hidtil efter tjenestemændenes lønrammesystem, skalatrin 0.

Opmærksomheden henledes på, at pensionsberegning nu sker af den samlede løn, og ikke som hidtil efter tjenestemændenes lønrammesystem, skalatrin 0. FLØS-Vejledning til overenskomstansatte DOKS-organister Den 1. september 2009 trådte en ny overenskomst i kraft for de nyansatte DOKS-organister, der ikke ansættes som tjenestemænd. Samme overenskomst

Læs mere

FAQ Ferielov. A. Overgangsordningens betydning for afholdelse af ferie, når du er i løbende ansættelsesforhold

FAQ Ferielov. A. Overgangsordningens betydning for afholdelse af ferie, når du er i løbende ansættelsesforhold FAQ Ferielov 1. Overgangen til den nye ferielov A. Overgangsordningens betydning for afholdelse af ferie, når du er i løbende ansættelsesforhold 1.1 Kommer der nogen ændringer i ferieåret 2019 2020? Den

Læs mere

Introduktion til den nye ferielov og overgangsordningen

Introduktion til den nye ferielov og overgangsordningen Introduktion til den nye ferielov og overgangsordningen Danmark får en ny ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020. Inden da har man lavet en overgangsordning, der begynder den 1. september 2019.

Læs mere

Visma Løn standard 3 Nyheder 3 Udbetaling af feriefridage i timer 3 Nye lønarter til beskatning af fri kost 3 ACF formål kan ikke længere indlæses 3

Visma Løn standard 3 Nyheder 3 Udbetaling af feriefridage i timer 3 Nye lønarter til beskatning af fri kost 3 ACF formål kan ikke længere indlæses 3 Visma Løn Release dokument Juli, 2019 Visma Løn standard 3 Nyheder 3 Udbetaling af feriefridage i timer 3 Nye lønarter til beskatning af fri kost 3 ACF formål kan ikke længere indlæses 3 Opdateringer 3

Læs mere

Informationsmøde om Feriepengeinfo 11. og 12. juni 2014

Informationsmøde om Feriepengeinfo 11. og 12. juni 2014 Informationsmøde om Feriepengeinfo 11. og 12. juni 2014 11-06-2014 Agenda Velkommen Gennemgang af løsningen Løsningsoverblik Status på indberetningsdelen Gennemgang af anmodningsdelen Adgang til anmodningsdata

Læs mere

Lønydelser. Bilag 1.1 Ydelsesbeskrivelse

Lønydelser. Bilag 1.1 Ydelsesbeskrivelse Lønydelser Bilag 1.1 Ydelsesbeskrivelse September 2017 Indhold 1. Indledning... 3 2. Visma Løn... 3 2.1. Sikkerhed og teknik... 3 2.1.1. Login... 3 2.2. Service og Support... 3 2.3. Konvertering af data

Læs mere

JANUAR Ny ferielov i 2020 OVERGANGSREGLER MV.

JANUAR Ny ferielov i 2020 OVERGANGSREGLER MV. JANUAR 2019 Ny ferielov i 2020 OVERGANGSREGLER MV. 1. Fra forskudt ferie til samtidighedsferie Folketinget har i januar 2018 vedtaget en ny ferielov. Den nye lov ændrer det nuværende princip om den tidsmæssigt

Læs mere

Vejledning om feriepenge. i forbindelse med efterløn

Vejledning om feriepenge. i forbindelse med efterløn Vejledning om feriepenge i forbindelse med efterløn I denne pjece giver vi en orientering om samspillet mellem ferieloven og reglerne for efterløn: Indhold 1. Udbetaling og modregning for ferie din oplysningspligt

Læs mere