Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F august Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F august Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:"

Transkript

1 Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden seneste tilsyn er der sket udskiftninger blandt personalet. Hvor der er og har været udfordringer af personalemæssig karakter er disse blevet løst/løses disse. Teamleder er optimistisk i forhold til at få en stabil personalesituation i løbet af året. Der er tilfredshed med det faglige niveau hos medarbejdergruppen, og der er stort set kun ansæt assistenter. - Sygefravær - Beboersammensætningen - Opfølgning på tidligere tilsyn Sygefraværet har været lavt indtil sommerferie start, men er herefter steget. Fraværet er ikke primært funderet arbejdsrelateret fravær. Der følges op på sygemeldingerne efter gældende retningslinjer og politikker. Der er i skrivende stund 19 beboere, og der fyldes op fra venteliste. Beboersammensætningen er fortsat med størst tyngde på beboere med dobbeltdiagnoser. Meget lille udskiftning i beboergruppen. I forhold til anbefalingerne fra sidste års tilsyn, er det Tilsynets opfattelse, at der ikke er fulgt tilfredsstillende op på anbefalingen omkring medicin og indlåsning af denne i beboerens egen lejlighed. Det blev oplyst overfor Tilsynet, at der ikke indgås individuelle skriftlige aftaler mere om indlåsning af medicin, men at praksis fortsat er, at beboerenes medicin generelt låses inde. Tilsynet har ved sidste års tilsyn givet anbefaling om, at man ikke automatisk må låse medicinen inde, men ud fra en individuel vurdering drøfter dette med beboeren. F.eks. når der er fare for Tilsynet anbefaler, at teamleder fremsender en skriftlig redegørelse til Tilsynet senest den 26. oktober 2015 omkring begrundelsen for den nye praksis, og om Tilsynets bemærkning giver anledning til ændring af praksis.

2 at medicinen bliver misbrugt, eller, hvis der er fare for at andre beboere misbruger medicinen. Det er Tilsynets opfattelse at en generel beslutning om, at al medicin skal være låst inde, og kun personalet har nøglen til beboerens medicinskab, er en omgåelse af ejendomsrettens ukrænkelighed, samt et væsentligt indgreb i selvbestemmelsesretten, og ikke i tråd med BRKs politik og retningslinjer omkring at beboeren skal være længst mulig i eget liv. Tilsynet drøftede tillige anbefalingen omkring ledelsens egenkontrol på medicin. Der var ligeledes ved sidste besøg givet anbefaling om kontrol af dokumentationsdelen i CARE. Tilsynet har modtaget en handleplan, men kunne ved dette års tilsyn ikke få dokumenteret, at kontrollen rent faktisk har fundet sted. Det forventes, at der fremover dokumenteres, når der er foretaget kontrol af dokumentationsdelen. - Samarbejde og kommunikation internt og eksternt Det er teamleders opfattelse at der holdes et højt aktivitetsniveau. Der er en fælles vedtaget aftale om at teamleder bruger mail som væsentlig kommunikationskilde Dette for at sikre at alle medarbejdere får informationerne under samme vilkår. Derudover afholdes der faste gruppemøder og møder på tværs af afsnittene. Teamleder har stort fokus på at sikre at de to fysiske teams opfatter og arbejder som et samlet team qua opgavernes samlede karakter og kompleksitet. Teamleder betegner samarbejdet med de øvrige teamledere på Snorrebakken som værende rigtigt godt. Rent fagligt er der dog et tættere samarbejde med teamleder der fysisk og beboerkaraktermæssigt er tættest på en.

3 I forhold til samarbejdet med andre faggrupper og eksterne samarbejdsparter, betegnes dette som værende godt. - Medarbejderkompetencer Overordnet er det teamleders opfattelse at medarbejderne har de nødvendige kompetencer til at løse opgaverne. Der er ind imellem faglige meget store udfordringer på enkelt borgere, der trækker store veksler på fagligheden. Der er udarbejdet kompetenceskemaer i forbindelse med den nye organisering af det sygeplejefaglige arbejde. Det er teamleders opfattelse, at medarbejderne har klaret denne del af arbejdet rigtigt flot, og med et stort engagement. - Visitation og indflytning - Udarbejdelse af døgnrytmeplanplan - Håndtering af elektronisk omsorgsjournal - Hverdagen på Plejecentret Der er fortsat en fast procedure for indflytninger, som der ikke er ændret i siden det seneste tilsyn udover ændringer i medicinaftaleskema. Det er teamleders opfattelse at medarbejderne har godt styr på brugen af dokumentationssystemet(care), og der udvises ansvarlighed i for til dokumentionsarbejdet. Der er faste aftaler og procedurer for deadlines i forhold udarbejdelsen af døgnrytmeplan(14 dage) efter indflytning. De 12 sygeplejefaglige observationspunkter skal være udarbejdet senest en måned efter indflytning. Det er teamleder opfattelse, at beboerne har en tryg og god hverdag, med aktiviteter, som er tilpasset målgruppen.

4 - Samarbejdet med de pårørende - Beboerindflydelse - Overholdelse af reglerne vedr. magtanvendelse Det er teamleders opfattelse at der et ganske fint samarbejde med de pårørende både på det daglige plan og hvor samarbejdet rækker udover det mere beboerpersonlige plan Beboerindflydelsen forsøges løbende sikret, ved at være opmærksom på den enkeltes selvstændighed, og den personlige frihed. Der afholdes løbende beboermøder, samt møder i Beboer- og Familierådet. Der er udarbejdet meget få indberetninger i forhold magtanvendelse. Det er teamleders opfattelse, at det lave antal indberetninger/situationer skyldes medarbejdernes brug og fokus på brugen af pædagogiske redskaber i forhold til konfliktløsning. Der er tillige fokus på magtanvendelser i forhold til elever, hvor der planlægges afholdt temadag. Der er overvejelser i forhold tillige at tilbyde temadag omkring magtanvendelser til nye medarbejdere. Tilsynet drøftede forskellige problemstillinger omkring magtanvendelser med teamleder. - Sundhedsydelser, herunder medicinhåndtering og sygeplejerskenormering - Opfølgning på embedslægetilsyn Se under Medarbejderkompetencer Intet Embedslægetilsyn i 2015 endnu. Forventet tilsyn ultimo 2015

5 Samtale med medarbejdere Punkter der indgår i samtalen: - Hverdagen for beboerne - Beboernes indflydelse på deres hverdag Resumé Det vigtigste i forhold til hverdagen er at møde beboeren der hvor de er. Hverdagen er typisk bundet op om nogle faste rutiner omkring den almindelige pleje og omsorg. Derudover er der fokus på i videst muligt omfang at inddrage og være opmærksom på den enkeltes inddragelse i eget liv. Man kan som medarbejder ind imellem blive udfordret på dette punkt, når der er færre medarbejdere på arbejde end normalt. Udgangspunktet er altid at sikre beboerne stor indflydelse på egen hverdag Denne kan dog ind imellem blive udfordret når der er færre medarbejdere på arbejde, og hvor faste nødvendige praktiske rutiner bliver udfordret. Praktisk er det detailkendskabet til den enkelte beboer der er udgangspunktet for tilgangen til den enkelte. Tilsynets bemærkninger - Spisesituationerne - Hjælpen i hverdagen 83 Man kan som beboer indtage sine måltider enten i fællesrummet eller i egen lejlighed. Der er fokus på at måltiderne indtages under så hyggelige og trygge former som muligt, og der er fokus på at præsentere måltiderne pænt. Tilsynet drøftede beboernes mulighed for selv at smøre deres mad, der hvor beboerne har ressourcerne til det. Rengøring sker efter udarbejdet kvalitetsstandard, hvilket udføres af husassistent. Alm. renholdelse klares af den enkelte medarbejder, der hvor det er muligt for det, forsøger man at inddrage den enkelte beboer i arbejdet.

6 - Tilbud om træning 86 - Håndtering af elektronisk omsorgsjournal - Udarbejdelse af døgnrytmeplanplan - Magtanvendelser - Sygefravær - Medarbejdernes samarbejde med pårørende Der observeres løbende på behov for træning (vedligeholdende), og der er tilknyttet fysioterapi hvor dette skønnes hensigtsmæssigt. Derudover arbejdes der løbende på at opfordre, støtte og motivere den enkelte beboer til selv at vedligeholde sit bevægeapparat. Medarbejder gav udtryk for, at omsorgsjournalen er et godt redskab. Ind imellem kan man blive udfordret i forhold at nå at dokumentere, grundet manglende tid. Det er opfattelsen at man som medarbejder prioriterer, at få dokumenteret i den enkelte beboers dokumentation. Tilsynet foretog stikprøvekontrol på 2 beboeres dokumentation, og fandt dokumentationen til overordnet at være i orden. Der fandtes dog nogle forældede oplysninger ii den ene af beboerdokumentationen, som for Tilsynet godt kunne virke lettere vildledende. Tilsynet drøftede efterfølgende disse med teamleder Tilsynet drøftede formalia omkring magtanvendelser med medarbejder. Medarbejder gav udtryk for at magtanvendelser løbende drøftes både på personligt og et alment plan. Sygefraværet betegnes i perioder som værende højt. Når dette er tilfældet, belaster det medarbejderne og dermed også beboerne. Der er udarbejdet aftaler omkring hvornår der indkaldes vikarer. Hvor der er et samarbejde med de pårørende betegnes dette som godt. Der er en oplevelse af at de pårørende er engagerede i deres pårørendes ve- og vel, og gerne deltager aktivt i forhold til løsning af praktiske opgaver (lægebesøg etc.)

7 - Mulighederne for kompetenceudvikling Det er medarbejders fornemmelse, at der er mulighed for at kompetenceudvikle sig. Samtale med beboere Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen med beboerne: - Tilfredshed med boligen - Tilfredshed med hverdagen - Forplejningen - Medarbejderne - Den hjælp beboerne får - Om der er en god tone Beboeren gav udtryk for stor tilfredshed med boligen der har en passende størrelse, og hvor der er plads til de personlige ting (møbler etc.) som betyder noget. Generel tilfreds med dagen, som der fyldes ud med gåture og andre småsysler. Der blev givet udtryk for tilfredshed med forplejningen, som der er rigeligt af. Søde medarbejdere, der har tid til at snakke med beboeren. - Aktiviteter og træning - Om de er glade for at bo her - Indflydelse på sin hverdag Tilfreds med den pleje og omsorg der gives. Tilfredshed med den indflydelse man har på sin hverdag.

8 Samtale Pårørende- Familieråd/Pårørende Punkter der indgår i samtalen med Pårørende- Familieråd/Pårørende Er det Pårørende - Familierådets/Pårørendes oplevelse at beboeren/beboerne er tilfreds med: - boligen - hverdagen - forplejningen - medarbejderne - den hjælp der modtages - tonen ml. beboere og medarbejdere - aktiviteter og træning Resumé Begge pårørende gav udtryk for stor tilfreds med de fysiske rammer. Tilsynet drøftede med de pårørende hvilke udfordringer der kan være i forhold mulighederne for den fysiske indretning. Pårørende udtrykte tilfredshed med den praktiske hverdag der bliver tilrettelagt for den enkelte, om end der er en oplevelse af, at der ind imellem er for få hænder til at løfte opgaverne. Der er en oplevelse af der i perioder er og har været mange vikarer, hvilket giver en ujævn rytme i huset. Der er en oplevelse af at man gør noget ud af måltiderne, således at disse indtages i en hyggelig atmosfære. Der udtryktes tilfredshed med kvaliteten på måltiderne, samt at man som beboer får den mad som man har lyst til og efterspørger. Tilsynet drøftede renholdelsen af lejlighederne med de pårørende, som de pårørende overordnet fandt tilfredsstillende. Pårørende oplever at dialogen og engagementet medarbejder og beboer imellem foregår respektfuldt og indlevende. Som pårørende bliver man hørt og der mulighed for at indgå i dialog med medarbejderne. Der er en oplevelse af der er aktiviteter målrettet beboerne, der tilbydes den enkelte i den udstrækning der er mulighed for det(tid ). Der tilbydes også ture ud af huset. Tilsynets bemærkninger

9 - beboerens indflydelse på sin hverdag I den udstrækning beboeren er bevidst om det kan vedkommende indflydelse på egen hverdag og liv. Det er oplevelsen, at medarbejderne forsøger at inddrage den enkelte i flest mulige beslutninger i eget liv Rundgang på stedet Resumé Tilsynets bemærkninger Områder der indgår i rundgang: - Stedets fysiske tilstand - Den generelle hygiejniske tilstand - Boligernes tilstand - De indvendige fællesarealer - Birum og køkkener - De udvendige fællesarealer Samlet fremstår afdelingerne pæne og velholdte. Der er fortsat en igangværende afklaringsproces omkring flere sætningsskader på indvendige vægge.

10 Samlet indtryk Det er Tilsynets indtryk, at beboerne på afdelingerne E+F yder et tilbud, der yder i forhold til de aktuelle problemstillinger og udfordringer som den givne beboer måtte være i. Det er tilsynets op opfattelse at beboere og pårørende oplever en tryg hverdag, hvor personalet yder den nødvendige pleje og omsorg. Det er Tilsynets opfattelse, at der er et dagligt fokus på, at beboerne skal være længst muligt i eget liv, og at pljen og omsorgen ydes med udgangspunkt i dette. Tilsynet har noteret sig at tilbuddet siden sidste års tilsyn, har arbejdet målrettet med de problemstillinger der blev givet anbefalinger på, og tydeligt har højnet standarden på beboerdokumentationen. Der er i forbindelse med tilsynet givet en anbefaling: Tilsynet anbefaler, at teamleder fremsender en skriftlig redegørelse til Tilsynet senest den 26. oktober 2015 omkring begrundelsen for den nye praksis, og om Tilsynets bemærkning giver anledning til ændring af praksis. Ved tilsynet har medvirket: Fra Snorrebakken E+F: Teamleder Lone Sofie Nielsen So.Su. assistent Gitte Poulsen (Afdeling F) Pårørende Merete Bøgeblad Pårørende Peter Prüssing Fra Tilsynsenheden: Mette Marker og Henrik Boie

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Toftegården 05.april 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen I skrivende stund 35 pladser, hvor der normalt er 34. Rent budgetmæssigt

Læs mere

Teamleder har været ansat siden 01. oktober 2014.

Teamleder har været ansat siden 01. oktober 2014. Tilsyn: Snorrebakken afdeling C + D - 17. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder har været ansat siden 01. oktober

Læs mere

Der er pt. nogle langtidssygemeldinger, der ikke er arbejdsrelaterede. Sygefraværet betegnes generelt som værende lavt.

Der er pt. nogle langtidssygemeldinger, der ikke er arbejdsrelaterede. Sygefraværet betegnes generelt som værende lavt. Tilsyn: Snorrebakken afdeling GH+IJ 13. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær Der har siden sidste tilsyn været

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Plejecenter Åbo 30. marts 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder redegjorde for personalesituationen, der beskrives

Læs mere

Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016

Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016 Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder betegner

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Nørremøllecentret 31. oktober 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Tilsynet talte med lederen af afdeling nord+vest, da ny

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Lunden (Blommelunden- Rosenlunden) 31. maj 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn, er der pt lidt udfordringer

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F - 30. august 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn har afdeling E+F været

Læs mere

Aldersmæssigt ligger i spændet fra 77 til 95 år

Aldersmæssigt ligger i spændet fra 77 til 95 år Tilsyn: Snorrebakken afd. A+B - 02. september 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen Teamleder

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Plejecenter Klippebo 19. april 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Leder oplyste at Klippebo er blevet opnormeret med 4

Læs mere

Meget lav personalegennemstrømning.

Meget lav personalegennemstrømning. Tilsyn: Plejecenter Nylars - 05. januar 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder gav udtryk for at der er tale om dygtige medarbejdere,

Læs mere

Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder der i skrivende stund har været ansat i et halvt år.

Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder der i skrivende stund har været ansat i et halvt år. Tilsyn: Nørremøllecentret Nord +Vest 09. november+15. december 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder

Læs mere

Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn.

Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Leder oplyste at der siden sidste års tilsyn er sket ændringer i personalesammensætningen. Med 7

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling GH+IJ 16. september 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn, har der fra medio

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling A+B 05. september 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden seneste tilsyn er der sket en personale

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling C+D - 24. august 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Leder har afsluttet Diplomuddannelse, hvilket givet betyder nye værktøjer

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Nylars plejecenter 18. oktober 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Overordnet giver leder udtryk for at det går godt på Nylars. - Personalesituationen

Læs mere

Tilsyn: Åbo 23. april Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen.

Tilsyn: Åbo 23. april Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. Tilsyn: Åbo 23. april 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder oplyste at Aabo samlet ikke har været voldsomt påvirket af organisationsændringerne.

Læs mere

Der var ingen anbefalinger fra Tilsynet 2012 der skulle følges op på.

Der var ingen anbefalinger fra Tilsynet 2012 der skulle følges op på. Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen - Opfølgning på tidligere tilsyn - Samarbejde og kommunikation

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger. Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. - Sygefravær

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger. Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. - Sygefravær Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen Siden tilsynet 2012, har der været meget lille udskiftning i

Læs mere

Tilsyn: Snorrebakken afd. E+F 29. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation

Tilsyn: Snorrebakken afd. E+F 29. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation Tilsyn: Snorrebakken afd. E+F 29. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Oplyste at der er lagt et stort fokus på at få sikret evalueringen af plejeplanerne

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Klippebo. Solstien 1, 3760 Gudhjem. Tlf.: 5692 4670

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Klippebo. Solstien 1, 3760 Gudhjem. Tlf.: 5692 4670 Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013 Plejecenter Klippebo Solstien 1, 3760 Gudhjem Tlf.: 5692 4670 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Rapport fra

Læs mere

For leder betyder det en særdeles tæt opfølgning og praktisk deltagelse i vagtplanlægningen, for at få enderne til at mødes.

For leder betyder det en særdeles tæt opfølgning og praktisk deltagelse i vagtplanlægningen, for at få enderne til at mødes. Tilsyn: Snorrebakken afd. A+B 31.august 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder oplyste, at der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende dokumentation

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017.

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017. Tilsyn: Toftegården 06. juni 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017. Emne:

Læs mere

Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013. Rehabiliteringscentret Sønderbo. Curdtslund 2, 3700 Rønne. Tlf.: 5692 4700

Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013. Rehabiliteringscentret Sønderbo. Curdtslund 2, 3700 Rønne. Tlf.: 5692 4700 Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013 Rehabiliteringscentret Sønderbo Curdtslund 2, 3700 Rønne Tlf.: 5692 4700 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Bornholms

Læs mere

Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018

Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018 Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Anbefaling: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne lejligheder.

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne lejligheder. Tilsyn: Snorrebakken afd. GH+IJ 01. oktober 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Slottet afd. B2. Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne. Tlf.: 56927700

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Slottet afd. B2. Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne. Tlf.: 56927700 Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013 Plejecenter Slottet afd. B2 Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne Tlf.: 56927700 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Rapport

Læs mere

Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018

Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018 Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Har fulgt op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra 2017, omhandlende

Læs mere

Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018

Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018 Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder redegjorde for hvordan der var fulgt op på anbefalingerne fra sidste

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn.

Tilsynets bemærkninger: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Tilsyn: Klippebo 09. juli 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Emne: Personalesituation Vurderer

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012 Centerleder Gitte Larsen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation

Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der har siden sidste års tilsyn været et udvidet fokus omkring Den sidste tid. Dette

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Tilsynet tog redegørelserne til efterretning. I forhold til indsatsen omkring sygefraværet Se under dette punkt.

Tilsynets bemærkninger: Tilsynet tog redegørelserne til efterretning. I forhold til indsatsen omkring sygefraværet Se under dette punkt. Tilsyn: Plejecenter Åbo 12. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder redegjorde for hvordan der var fulgt op på anbefalingerne der blev givet i forbindelse

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 16. august 2011 Plejecenter Christians Have, Aleris

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 16. august 2011 Plejecenter Christians Have, Aleris SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 16. august 2011 Plejecenter Christians Have, Aleris Solrød kommune aflagde den 16. august 2011, uanmeldt tilsyn på

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 1. november 2011 på Vibedal

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 1. november 2011 på Vibedal Uanmeldt plejehjemstilsyn d.. november 20 på Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Der er gode fælles arealer. 1. Får den hjælp, der er brug for, mulighed for at deltage i gymnastik i husene og i storstuen.

Der er gode fælles arealer. 1. Får den hjælp, der er brug for, mulighed for at deltage i gymnastik i husene og i storstuen. Uanmeldt tilsyn d. 23. juni 2009 på Fjordglimt I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Synes der er gode pladsforhold, og at der er den

Læs mere

Uanmeldt tilsyn d. 31/ på Vibedal beboerne og pårørende

Uanmeldt tilsyn d. 31/ på Vibedal beboerne og pårørende Uanmeldt tilsyn d. 3/3 2009 på Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Synspunkter fra deltagerne Giver udtryk for at være

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015 Plejecenter Plushøj Plushøj 18 4673 Rødvig Plejecenterleder Malene Thorup Haagensen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014 Plejecenter Stevnshøj Stevnshøj 4660 Store Heddinge Teamleder Dorthe Danielsen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm Visitator

Læs mere

Indhold. Uanmeldt tilsyn på Fanø Plejecenter, november 2016

Indhold. Uanmeldt tilsyn på Fanø Plejecenter, november 2016 Indhold Forord... 2 1. SAMLET TILSYNSRESULTAT... 2 Anbefaling... 3 2. FORMALIA... 3 3. DATAGRUNDLAG... 3 3.1 Skriftligt grundlag... 3 3.2 Personlig pleje... 4 3.3 Aktivitet og træning... 4 3.4 Praktisk

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013 Centerleder Britt Kjærulf Jørgensen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent

Læs mere

Tilsyn: Lunden (Paradisvej 11 og 83) 06. april 2018

Tilsyn: Lunden (Paradisvej 11 og 83) 06. april 2018 Tilsyn: Lunden (Paradisvej 11 og 83) 06. april 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med tilsynet i 2017. Emne: Personalesituation

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016 Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016 Center for Omsorg og Sundhed Februar 2017 1 Generelt om tilsynet Tilsynet består af to besøg. Et besøg, hvor der foretages et generelt

Læs mere

TILSYNSRAPPORT. Tilbud: STU (Særligt Tilrettelagt Undervisning) Klub jf. sl 104

TILSYNSRAPPORT. Tilbud: STU (Særligt Tilrettelagt Undervisning) Klub jf. sl 104 TILSYNSRAPPORT Tilbud: STU (Særligt Tilrettelagt Undervisning) Klub jf. sl 104 Tilbuddets fysiske standard: Indhold i tilsyn Tilsynets kommentar: Anbefalinger at tilbuddets fysiske standard følger generelle

Læs mere

Demensafsnit har et værelses lejlighed kunne godt ønske at soveværelse og stue var i hver sit rum. Bruger fællesområdet.

Demensafsnit har et værelses lejlighed kunne godt ønske at soveværelse og stue var i hver sit rum. Bruger fællesområdet. Uanmeldt tilsyn den 20. december 200 på Fjordglimt I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Er godt tilfreds med lejligheden er glad for

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Lørdag den 3. december 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Lørdag den 3. december 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune Lørdag den 3. december 2011 fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Vester

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 28. april 2016 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Lindelse plejehjem

Læs mere

Årsrapport. Center for Omsorg og Ældre. Uanmeldte tilsyn Oktober 2013. Helsingør Kommune. Årsrapport 2013. Indholdsfortegnelse

Årsrapport. Center for Omsorg og Ældre. Uanmeldte tilsyn Oktober 2013. Helsingør Kommune. Årsrapport 2013. Indholdsfortegnelse INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Årsrapport Anbefalinger... 2013 Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Rapport fra uanmeldt kommunalt plejehjemstilsyn Plejecenter Aabo. Doktorbakken 10, 3720 Aakirkeby. Tlf.:

Rapport fra uanmeldt kommunalt plejehjemstilsyn Plejecenter Aabo. Doktorbakken 10, 3720 Aakirkeby. Tlf.: Rapport fra uanmeldt kommunalt plejehjemstilsyn 2012 Plejecenter Aabo Doktorbakken 10, 3720 Aakirkeby Tlf.: 5692 4800 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 23, 3700 Rønne 1

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 18. november 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 18. november 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 18. november 2014 Plejecenter Brohøj Brohøj 27 4672 Klippinge Teamleder Tatjana Frimurer Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm Visitator Mette

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Solhavecenteret den 3. maj 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Solhavecenteret den 3. maj 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Solhavecenteret den 3. maj 2012 Centerleder Lis Kramer Pedersen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 5. december 2011 på Åbakken

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 5. december 2011 på Åbakken Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 5. december 20 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Dejlige lejligheder, velindrettede. bemærkning

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 13/ på Områdecentret Kastaniegården

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 13/ på Områdecentret Kastaniegården Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 13/11 2008 på Områdecentret Kastaniegården Tilsynsskemaet følger de områder, der ifølge bekendtgørelsen som minimum skal afdækkes ved tilsynet. Beboerne Tilsynet

Læs mere

Støberigården. November 2018

Støberigården. November 2018 Støberigården November 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Støberigården. Det er vores vurdering, at plejecentret

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/ på Områdecentret Trye

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/ på Områdecentret Trye Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/10 2008 på Områdecentret Trye Tilsynsskemaet følger de områder, der ifølge bekendtgørelsen som minimum skal afdækkes ved tilsynet. Beboerne Bemærkninger Tilsynet

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 4. december 20 på Solgården I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne. beboer Glad for sin stue 2. beboer Glad

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Grøndalshusene den 17. juni 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Grøndalshusene den 17. juni 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Grøndalshusene den 17. juni 2013 Centerleder Marion Pihl Jensen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe Østergaard-Nielsen

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lov om Social Service 151 Kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem. Formålet

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave 1. Om boenheden Boenhed Adresse Plejehjemmet Svendebjerghave Svendebjergvej 28A Tilsynsdato 18. juni 2014 Antal pladser 33 plejeboliger (og 13 aflastningspladser).

Læs mere

Morsø Afklaringscenter. December 2018

Morsø Afklaringscenter. December 2018 Morsø Afklaringscenter December 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Morsø Afklaringscenter. Det er vores vurdering,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2010 på Solhjem. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af:

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2010 på Solhjem. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Uanmeldt tilsyn den. oktober 200 på Solhjem I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning og

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn mandag den 3. november 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn mandag den 3. november 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn mandag den 3. november 2014 Plejecenter Egehaven Egehaven 2 Strøby Egede 4600 Køge Teamleder Annegerd Grimsbo Birk-Sørensen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Sundhed Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 10. december 2013 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Danahus Plejecenter

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 60 68 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 27. april 2016 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Humble Plejecenter

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 5. oktober 2017, uanmeldt tilsyn

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 21. december 2010 på Rønheden. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Tilsynsførendes bemærkninger 1

Uanmeldt tilsyn den 21. december 2010 på Rønheden. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Tilsynsførendes bemærkninger 1 Uanmeldt tilsyn den 2. december 200 på Rønheden I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn på Støttecenter Skrænten

Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn på Støttecenter Skrænten Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn på Støttecenter Skrænten Formål med tilsynet. Tilsynet har til formål i henhold til Lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 15 og 16, at varetage kommunens

Læs mere

Vejerslev Ældrecenter. Oktober 2018

Vejerslev Ældrecenter. Oktober 2018 Vejerslev Ældrecenter Oktober 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Vejerslev Ældrecenter. Det er vores vurdering,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Biersted Plejecenter.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl og. Fredag den 16. december kl. 8.

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl og. Fredag den 16. december kl. 8. TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune Tirsdag den 6. december 2011 fra kl. 13.00 og Fredag den 16. december kl. 8.00 på Ådalen Indledning Vi har på vegne af Silkeborg

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 16. november 2015

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 16. november 2015 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 16. november 2015 Plejecenter Brohøj Brohøj 27 4672 Klippinge Teamleder Tatjana Frimurer Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm Visitator Mette

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Onsdag den 30. november 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Onsdag den 30. november 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune Onsdag den 30. november 2011 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Kaas Plejecenter.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune. Torsdag den 23. februar 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune. Torsdag den 23. februar 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune Torsdag den 23. februar 2012 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Malmhøj. Generelt er formålet

Læs mere

Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Uanmeldt kommunalt tilsyn

Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Uanmeldt kommunalt tilsyn Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Uanmeldt kommunalt tilsyn Plejehjemmet Nørrevang d. 14. oktober 2008 Den 8. december 2008 Plejehjemmet Nørrevang Uanmeldt kommunalt tilsyn d. 14. oktober

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 12. november 2015

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 12. november 2015 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 12. november 2015 Plejecenter Stevnshøj Stevnshøj 4660 Store Heddinge Plejecenterleder Dorthe Danielsen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm

Læs mere

Rapport fra. Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet

Rapport fra. Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet Job, Social og Sundhed Ældre og Sundhed Rapport fra Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet 7. november 2017 Tilsynsførende: Afdelingschef Hella Obel Sektionsleder Christian Blaase Johansen Tidspunkt

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Dalby Ældrecenter den 3. maj 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Dalby Ældrecenter den 3. maj 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Dalby Ældrecenter den 3. maj 2012 Centerleder Anni Petersen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Åbrinken

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Åbrinken Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Plejecenter Åbrinken Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget et uanmeldt

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 17. april 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 17. april 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 17. april 2013 Centerleder Gitte Larsen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe Østergaard-Nielsen

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget et uanmeldt

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 29. september 2010 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 29. september 2010 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 29. september 2010 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 29. september 2010, uanmeldt

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen. Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen. Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune sammen med en repræsentant her fra aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Det kommunale tilsyns samlede redegørelse år 2017 De kommunale tilsyn på plejeboligområdet. Assens Kommune Myndighed Sundhed

Det kommunale tilsyns samlede redegørelse år 2017 De kommunale tilsyn på plejeboligområdet. Assens Kommune Myndighed Sundhed Assens Kommune Myndighed Sundhed Det kommunale tilsyns samlede redegørelse år 2017 De kommunale tilsyn på plejeboligområdet Bilag: De kommunale tilsynsrapporter Samlet rapport fra 2017 Kommunale tilsyn

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 8. oktober 2009 Plejecenter Christians Have, Aleris

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 8. oktober 2009 Plejecenter Christians Have, Aleris SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn den 8. oktober 2009 Plejecenter Christians Have, Aleris Solrød kommune aflagde den 8. oktober 2009, anmeldt tilsyn på Plejecenter

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/ på Områdecentret Stenhøj

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/ på Områdecentret Stenhøj Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/10 2008 på Områdecentret Stenhøj Tilsynsskemaet følger de områder, der ifølge bekendtgørelsen som minimum skal afdækkes ved tilsynet. Beboerne Tilsynet skal

Læs mere

Rolstruplund Plejecenter. December 2018

Rolstruplund Plejecenter. December 2018 Rolstruplund Plejecenter December 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Rolstruplund Plejecenter. Det er vores vurdering,

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 2. november 2011på Sct. Thøgersgaard

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 2. november 2011på Sct. Thøgersgaard Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 2. november 20på Sct. Thøgersgaard I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Boligerne er velindrettede. Glade

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Søndervang Plejecenter den 17. april 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Søndervang Plejecenter den 17. april 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Søndervang Plejecenter den Centerleder Lennart Christiansen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe Østergaard-Nielsen

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 9. oktober 2014 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 9. oktober 2014 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 9. oktober 2014 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 9. oktober 2014, uanmeldt tilsyn

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Skovgården

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Skovgården Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Plejecenter Skovgården Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget et uanmeldt

Læs mere

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Uanmeldt tilsyn, Plejecenter Bøgely Februar 2012. Tilsynsrapport. Rapporten redigeret Maj 2012

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Uanmeldt tilsyn, Plejecenter Bøgely Februar 2012. Tilsynsrapport. Rapporten redigeret Maj 2012 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Tilsynsrapport Vesthimmerlands Kommune Plejecenter Bøgely Uanmeldt tilsyn November 2011 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... 4 3 Anbefalinger... Fejl!

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne Tilsynsførendes bemærkning

Læs mere

Tilsyn Raklev Plejecenter 2015

Tilsyn Raklev Plejecenter 2015 Tilsyn Raklev Plejecenter 2015 Tilsynet foretaget 21. april 2015 Tilsynskonsulenter Laila Olsen og Lise Pade Side 1 Opfølgning på sidste års tilsyn: Sidste års anbefaling var: * Der skal rettes stort fokus

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Skovvænget, alm. plejeboliger

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Skovvænget, alm. plejeboliger Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Skovvænget, alm. plejeboliger Uanmeldt tilsyn November 2017 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget et

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 3. november 2011 på Klitrosen

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 3. november 2011 på Klitrosen Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 3. november 20 på Klitrosen I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Dejlig velindrettede boliger. God plads.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Ortved Plejecenter, Ringsted Kommune. Tirsdag den 1.november 2011 fra kl. 13.30

Uanmeldt tilsyn på Ortved Plejecenter, Ringsted Kommune. Tirsdag den 1.november 2011 fra kl. 13.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Ortved Plejecenter, Ringsted Kommune Tirsdag den 1.november 2011 fra kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg på Ortved Plejecenter.

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Aleris

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Aleris SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Aleris Solrød kommune aflagde den 1. oktober 2008, anmeldt tilsyn på Plejecenter

Læs mere

Rapport for det kommunale tilsyn på daghjemsområdet 2017

Rapport for det kommunale tilsyn på daghjemsområdet 2017 Rapport for det kommunale tilsyn på daghjemsområdet 2017 Lovgrundlag og formål Med baggrund i Lov om social service 151 om tilsyn på daghjem, plejeboliger m.m. blev der i 2017 gennemført uanmeldt tilsyn

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i E- huset, Københavns Kommune. Mandag den 12. april 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn i E- huset, Københavns Kommune. Mandag den 12. april 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn i E- huset, Københavns Kommune Mandag den 12. april 2010 fra kl. 16.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg i E- huset. Formålet med tilsynet

Læs mere