Spørgeskemaet udfyldes ved at sætte ét kryds i det felt, som svarer til din besvarelse. året

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgeskemaet udfyldes ved at sætte ét kryds i det felt, som svarer til din besvarelse. året"

Transkript

1 Side 1 af 10 Kære beboer i Thyges Gaard. Dette spørgeskema er en del af en naboskabsundersøgelse i dit boligområde. Du skal udfylde skemaet ud fra dine egne vurderinger og holdninger. Ingen svar er mere "rigtige" end andre. Før du går i gang, er det godt at vide følgende: Din besvarelse er meget vigtig for at få et godt billede af beboernes ønsker og holdninger. Du er helt anonym. Ingen i boligområdet kan se, hvordan du svarer. De ansvarlige for undersøgelsen får det samlede resultat til sidst. Det tager ca min. at besvare spørgsmålet. Spørgeskemaet udfyldes ved at sætte ét kryds i det felt, som svarer til din besvarelse. Eksempel: Hvor stor en del af året bor du i dit boligområde Hele året X Over halvdelen af året Under halvdelen af året 1 måned eller mindre Det udfyldte spørgeskema bedes afleveret på ejendomskontoret i vedlagte svarkuvert (gerne puttet gennem brevsprækken) senest søndag den 19. september 2010.

2 Side 2 af 10 Først et par spørgsmål om dig selv Kvinde Mand Er du kvinde eller mand? år år år år år år år år Hvor gammel er du? år eller derover Alene, evt.med børn Sammen med ægtefælle/samlever, og evt. børn Sammen med andet/andre familiemedlemmer og evt. børn Sammen med anden/andre person(er) evt. med børn Bor du Hvor mange hjemmeboende børn har du? Ingen el. flere Hvilken alder? 0/2x7/11/ 3/2 mdr. 14/17/18 Hvor længe har du boet i Thyges Gaard 0-2 år 3-5 år 6-8 år 9-11 år år år 20 år eller derover Nu følger en række spørgsmål om din oplevelse af at bo i dit boligområde Meget glad Glad Hverken eller Kun lidt glad Slet ikke glad Hvor glad er du for at bo i dit boligområde Nej Ved ikke Kunne du tænke dig at blive boende i dit boligområde i mange år? , i høj grad, i nogen grad Hverken eller Nej, kun i mindre grad Nej. slet ikke Synes du, at beboerne i dit boligområde er hjælpsomme?

3 Side 3 af 10 Synes du, at boligområdets beboere er gode eller dårlige til at vise åbenhed overfor nye naboer? Meget gode Gode Hverken eller Dårlige Meget dårlige Rigtig god God Ok Tålelig Helt uacceptabel Hvordan er kontakten til dine egne naboer Hvis du igennem nogen tid ikke har set en ældre nabo, som bor alene, vil du så undersøge, om der er sket ham/hende noget?, bestemt, det tror jeg nok Nej, det tror jeg ikke Nej, bestemt ikke Det ved jeg ikke Hvor mange af dine naboer ville du bede om at opbevare din ekstra nøgle? (Du skal ikke medregne familie) De fleste Nogle stykker En enkelt Ingen Hvor tit deltager du i frivilligt arbejde (f.eks. bestyrelser, sportstræner, spejderleder, indsamlinger, politiske foreninger, religiøse arrangementer eller andet) udenfor dit boligområde? Meget tit Tit Sjældent Meget sjældent/aldrig Meget tit Tit Hverken eller Sjældent Meget sjældent/aldrig Hvor tit bruger du fællesområderne Hvis du har idéer til, hvad der kan gøres for at gøre de udendørs fællesarealer bedre, kan du skrive dine idéer her: Meget gode Gode Hverken eller Dårlige Meget dårlige Hvor gode eller dårlige muligheder giver boligområdets udendørs omgivelser for at kunne: Sætte sig med en kop kaffe/the eller andet? Nyde vejret på en bænk eller græsplæne? Falde i snak med naboer eller andre beboere fra

4 Side 4 af 10 dit boligområde? Fortsat fra forrige side. Meget Gode Hverken Dårlige Meget dårlige gode eller Sætte sig og spise sin mad udenfor? Spille bold, lege eller lign. med børn, børnebørn el. venner? Synes du, at beboerne i dit boligområde er gode eller dårlige til at passe på fællesarealerne og de fælles ting? Meget gode Gode Hverken eller Dårlige Meget dårlige Synes du, at kriminalitet er et problem i dit boligområde?, i høj, i nogen Nej, kun i mindre Nej, slet ikke grad grad grad Er du tryg eller utryg ved at bo i dit boligområde Meget Tryg Hverken Utryg Meget utryg tryg eller Er du tryg eller utryg ved at færdes alene i dit boligområde Meget Tryg Hverken Utryg Meget utryg tryg eller Hvis du har idéer til, hvordan boligområdet evt. kan gøres mere trygt, kan du skrive det her: Hvor tit deltager du i fælles aktiviteter i dit boligområde (fester, beboermøder, fælles opgaver, generalforsamlinger o.lign.)? Hver gang De fleste gange Enkelte gange Sjældent Meget sjældent/aldrig Den slags aktiviteter er der ikke i mit boligområde

5 Side 5 af 10 Har du inden for det sidste år fået idéer til aktiviteter eller forbedringer, der kan gøre dit boligområde til et bedre eller sjovere sted at bo?, flere gange, enkelte gange, en enkelt gang Nej Hvis nogen spurgte dig, om du ville være med til at arrangere en fælles aktivitet i dit boligområde, ville du så sige ja?, helt bestemt, det tror jeg nok Nej, det tror jeg ikke Nej, bestemt ikke Syntes du at beboerne bliver hørt i beslutninger, der vedrører boligområdet? Altid Tit Sjældent Aldrig Meget godt Godt Mindre godt Dårligt /ved ikke Hvad synes du om vores vaskerier? / 1 Af og til Nej, aldrig Ved ikke Oplever du at det er svært at få tider? Ved du at du kan reservere/annullere din vasketid over nettet? på sitet Nej Ved ikke Andet (ønsker/forslag) i forbindelse med vaskerierne Nej Kender du vores hjemmeside? Nej Læser du referaterne fra bestyrelsesmøderne? Nej Vidste du, at referaterne også bliver lagt ind på vores hjemmeside Ved du, at du kan komme i kontakt med ejendomskontor/bestyrelsen via mail? Nej 36 19

6 Side 6 af 10 Visioner for Thyges Gaard Her vil vi bede dig give din mening til kende med hensyn til visioner for Thyges Gaard Kunne du tænke dig et beboerhus, hvor det ville være muligt bl.a. at leje lokaler til fester, afholde beboermøder og andre sociale arrangementer? Nej/Ved ikke / 1 Nej/Ved ikke Kunne du tænke dig en større glasindækket altan/udestue? / 1 Nej/Ved ikke Kunne du forestille dig, at udnytte tagetagen de steder hvor det er muligt og evt. indrette penthouselejligheder? / 1 Kunne du tænke dig, at din afdelingsbestyrelse arbejdede videre med en idé om lejlighedssammenlægning af de små 2- værelseslejligheder? Nej/Ved ikke / 1 Nej/Ved ikke Kunne du tænke dig at din afdelingsbestyrelse undersøgte muligheden for etablere en underjordisk parkeringskælder? / 1 Har du selv nogle visioner for Thyges Gaard og idéer til hvordan dit boligområde kan blive et bedre sted at bo? Skriv dine idéer og kommentarer her:

7 Side 7 af 10 Visioner 1. Solceller i forb. med tagrenovering til opvarmning og varmt vand. 2. En legeplads/område, hvor det naturlige er grundelementerne og som stimulerer børnenes fantasi og motorik samt glæden ved at kunne snavse sig til ved leg. 3. Der bruges pænere farver ved bygninger og mere natur - farver. Indendørs sarte farver er ikke praktiske og kommer hurtigt til at se lurvet ud. 4. Dog er ovennævnte mindre vigtigt (2+3) i forhold til vedligeholdelse og forbedringer af husene, bl.a. baderum, køkkener, tage, kloakker, el-installationer m.v. 5. Der må gerne arbejdes mere på nye baderum og ændring af varmeforholdene i alle rum. 6. Når nogen flytter, bør køkken og badeværelse sættes i stand med nye elementer, hvidevarer osv. Som det er nu, fastholdes godt nok den lave husleje, men lejlighederne bliver ikke sat i stand. Det resulterer i ændring i beboernes sammensætning på sigt ligeglade, ressourcesvage lejere kommer i overtal og på den måde devalueres hele området. Det er synd, for et ellers dejligt sted at bo. I andre foreninger er det normal procedure at lejlighederne lidt efter lidt moderniseres med efterfølgende forhøjet husleje til de nye beboere 7. Nye lovlige el-installationer. 8. Bredbånd. 9. Et hunde-wc 10. Et eller to steder, hvor man kan sidde under en form for overdækning. 11. Alle som ønsker sikringer til deres døre og vinduer skal have det eller betale det over vedligeholdelseskontoen. 12. Mere lys i kælderen. 13. Jeg vil så gerne have cyklerne væk udenfor opgangene. 14. Gård 2 bliver forsømt i forhold til gård Bedre lydisolering til naboerne.

8 Side 8 af Flytte radiatorerne tæt på/under vinduerne for at få et bedre indeklima. 17. Jeg syntes godt vi kunne leje Allégårdens selskabslokaler. 18. Også at de små 3 værelses lejligheder blev til 2 værelser. 19. Jeg kunne godt tænke mig et totalt hundeforbud fremover. 20. Kunne være dejligt med bedre P-muligheder, efter kl er det umuligt at få P-plads. 21. Jeg kunne godt tænke mig at slå (nabo) lejl. sammen med min eller stor penthouselejlighed. God idé. 22., at man tager hensyn ang. larm når man holder fest ind i mod gården. 23. I jeres beboerblad kunne der f.eks. stå konsekvensen af for mange klager (så er det ud). 24. Ellers er det et skønt sted at bo. Tom og hans medhjælper er meget flinke og rare. Stor ros til dem begge. 25. Jeg syntes at fremtidige beboere ikke skal have lov til at have hund. Der ligger mange hundelorte over det hele. Hundeejerne kan tydeligt ikke magte opgaven. 26. Hvis man lægger de små lejligheder sammen, er der ikke plads til nye unge mennesker. 27. Det samme med tagetagen, den bør bruges til ungdomsboliger, ellers ender vi med at være et sølvbryllupskvarter. 28. Tøjskab i soveværelse væg-til-væg. 29. Pænt badeværelse, f.eks. 30. Billigt internet (internt netværksordning) 31. Alt i alt er jeg tilfreds, ønsker kun varmeapparaterne flyttet over under vinduerne. 32., evt. købe en vaskemaskine og en tørretumbler mere, muligvis via fagmandens hårde hvidevarer er billigt, idet det ikke er en kæde af butikker. De har den hurtigste service. 33. Visioner for Thyges Gaard er for dyrt at lave, da der bor mange ældre mennesker i boligområdet eller unge mennesker der er på SU eller bliver arbejdsløse, eller ikke kan låne penge i banken i dag, da vi står med økonomikrise. Så bliver lejelejligheder til ejerlejligheder.

9 Side 9 af Mere respekt for ejendomsfunktionærerne. 35. Der er for mange hunde og hundelorte. Idéer til udendørs fællesområder 1. Bedre grill, evt. overdækket bord. 2. Kunne også være fedt med en fastmonteret cykelpumpe. 3. Evt. fodboldmål mere og måske et nettag over. 4. Græsset burde ikke slås så tit. Den store græsplæne er kun ukrudt og kedeligt at kigge på. Græsset bliver dræbt da det aldrig får lov at vokse. Ukrudtet har taget over. 5. Sandbasis problem er, at det er kattens WC. Forslag: Dække med net?! God idé synes jeg. 6. Ud med de sure og utilfredse. 7. Få begge fodbold mål ind i en gård. 8. Der mangler en petanquebane. 9. Jeg kunne godt tænke mig petanque til at samle os lidt (komme hinanden ved). 10. Lav to steder man kan sidde under om aftenen eller når det regner. 11. Et hunde-wc, så folk ikke lader deres hund skide alle steder. 12. Én af gårdene kunne være et sted for hunde (med ejere).. jeg ville bruge udendørsarealerne mere, hvis min hund kunne være med. 13. Læhegn f.eks. af pil ved borde og bænke/for åbent og ikke hyggeligt (gård 1). Der mangler skyggeplads i gård 1 om sommeren. Idéer til tryghed i boligområdet 1. Videoovervågning. 2. I stedet for at vi alle kan komme ind i alle opgange, kunne det måske gøre nogen tryg, hvis man kun kan komme ind i den opgang man bor i. 3. Jeg syntes beboerne er meget unge og støjende (her bliver festet rigtig meget). Jeg tror her ville være mere trygt og roligt, hvis her var flere familier/voksne.

10 Side 10 af Måske kunne man få G4S vagtselskab til at køre 2-3 gange rundt i nogle nætter. Ikke alle, men måske 3 gange om ugen 2 gange pr. nat. 5. Videoovervågning i kældergange. 6. Jeg syntes det er forkert at folk i stuen og længere oppe selv skal betale for sikring af døre/vinduer, da det er boligselskabet der har sat en trappe* op til vores altaner (det er det hvide hegn, jeg mener med trappe). Ønsker/idéer til vaskerierne 1. Det måtte gerne blive gjort større. 2. Mere rengøring, der er altid møgbeskidt. 3. En vaskemaskine og en tørrer mere. 4. Istandsættelse af lokalet. 5. Flere maskiner og ikke i én kælder. 6. Nyt vaskeri er tiltrængt, også sikkerhedsmæssigt, da et indgangsparti er delvist spærret.

Spørgeskema. Voksne 19-100 år. (Dansk)

Spørgeskema. Voksne 19-100 år. (Dansk) Spørgeskema Voksne 19-100 (Dansk) Kære beboer Eksempel: 15. Hvor stor en del af et bor du i dit boligområde? Hele et Over halvdelen af et Under halvdelen af et 1 måned eller mindre www.naboskabet.dk

Læs mere

Naboskabsundersøgelse for Hvissinge 2013

Naboskabsundersøgelse for Hvissinge 2013 Naboskabsundersøgelse for Hvissinge 2013 Afsluttet oktober 2013 Søgekriterier: Valgte undersøgelser: Hvissinge 2013 Delrapport - Voksne Indhold: Denne delrapport indeholder et deludtræk af naboskabsundersøgelsen

Læs mere

Spørgeskema. Unge 16-18 år. (Dansk)

Spørgeskema. Unge 16-18 år. (Dansk) Spørgeskema Unge 16-18 år (Dansk) Kære 16-18- årige din opfattelse, Godt at vide: Hvordan gør du? Eksempel: 15. Hvor stor en del af året bor du i dit boligområde? Hvad får du ud af det? 1 Først et par

Læs mere

Naboskabsundersøgelse for Brændgårdsparken 2013

Naboskabsundersøgelse for Brændgårdsparken 2013 Naboskabsundersøgelse for Brændgårdsparken 2013 Afsluttet april 2013 Valgte undersøgelser: Brændgårdsparken 2013 Hovedrapport Indhold: Denne rapport indeholder resultaterne fra naboskabsundersøgelsen Brændgårdsparken

Læs mere

Spørgeskema. Unge 12-15 år. (Dansk)

Spørgeskema. Unge 12-15 år. (Dansk) Spørgeskema Unge 12-15 år (Dansk) Kære 12-15- årige din opfattelse, Godt at vide: Hvordan gør du? Eksempel: 15. Hvor stor en del af året bor du i dit boligområde? Hvad får du ud af det? 1 Først et par

Læs mere

Naboskabsundersøgelse for Stærmosegårds- og Rødegårdsparken

Naboskabsundersøgelse for Stærmosegårds- og Rødegårdsparken Naboskabsundersøgelse for Stærmosegårds- og Rødegårdsparken Afsluttet december 2011 Hovedrapport Valgte undersøgelser: Stærmosegårds- og Rødegårdsparken Indhold: Denne rapport indeholder resultaterne fra

Læs mere

Naboskabsundersøgelse for Naboskabsundersøgelse for AAAB afd. 17 Damms Teglgård 2011

Naboskabsundersøgelse for Naboskabsundersøgelse for AAAB afd. 17 Damms Teglgård 2011 Naboskabsundersøgelse for Naboskabsundersøgelse for AAAB afd. 17 Damms Teglgård 2011 Afsluttet oktober 2011 Hovedrapport Valgte undersøgelser: Naboskabsundersøgelse for AAAB afd. 17 Damms Teglgård 2011

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Velkommen til en beboerundersøgelse i din boligafdeling!

Velkommen til en beboerundersøgelse i din boligafdeling! 1 Velkommen til en beboerundersøgelse i din boligafdeling! Spørgeskemaet indeholder: Et par spørgsmål om dig og din husstand Spørgsmål om din oplevelse og tilfredshed med de nuværende forhold Spørgsmål

Læs mere

Indeklima og medbestemmelse

Indeklima og medbestemmelse Børnepanelrapport nr. 2 / 2011 Indeklima og medbestemmelse BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 Kære læser I Børnerådet har vi valgt at have ekstra fokus på skolemiljø, og her er indeklimaet en vigtig del.

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Rød skrift er besvarelser fra Systofte Blå skrift er besvarelser fra Lågerup. Spørgeskema. Crossklubmiljø

Rød skrift er besvarelser fra Systofte Blå skrift er besvarelser fra Lågerup. Spørgeskema. Crossklubmiljø Rød skrift er besvarelser fra Systofte Blå skrift er besvarelser fra Lågerup Spørgeskema Crossklubmiljø Før du går i gang med at udfylde skemaet, skal du læse følgende igennem: Tag dig tid til at læse

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Børnerapport 3 Juni 2007. Opdragelse 2007. En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel

Børnerapport 3 Juni 2007. Opdragelse 2007. En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Børnerapport 3 Juni 2007 Opdragelse 2007 En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Kære medlem af Børne- og Ungepanelet Her er den tredje børnerapport fra Børnerådet til dig. Rapporten handler

Læs mere

Skulle der være en af jer beboer der har et andet forslag, vil vi i bestyrelsen tage dette op.

Skulle der være en af jer beboer der har et andet forslag, vil vi i bestyrelsen tage dette op. Information siden Vi har som ny bestyrelse haft travlt med at sætte os ind i den daglige gang i vores afdeling, siden at vi blev valgt af jer beboer d. 4.2.10. udover at vi i bestyrelsen har skulle lærer

Læs mere

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole Spørgeskema Undervisningsmiljø og trivsel Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på din efterskole. Det indeholder også nogle spørgsmål

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2010

Trivselsundersøgelse 2010 Page 1 of 7 Trivselsundersøgelse 2010 Med dette spørgeskema ønsker skolen at undersøge, hvordan du har det på skolen. Går det godt i klassen, lærer du noget og er du glad for at gå i skole? Målgruppen

Læs mere

Standard Fraflytteranalyse. Udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening og sermo analyse

Standard Fraflytteranalyse. Udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening og sermo analyse Standard Fraflytteranalyse Udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening og sermo analyse 2010 Følgebrev Hvorfor flytter du? I boligorganisationen vil vi gerne undersøge, hvad der er baggrunden for, at

Læs mere

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget.

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget. Evaluering af Workshop i Højstrupparken 29..14 Dato: 3..14 Der var ca (Anslået) 1 fremmødte bestående af en bred variation i beboersammensætningen. Forud for Workshoppen var en gennemgang af omhandlende

Læs mere

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse 25. august 2005 Før du går i gang med at udfylde skemaet, skal du læse følgende igennem: Tag dig tid til at læse både spørgsmål og svarmuligheder godt igennem.

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

Evaluering af børnesamtalen

Evaluering af børnesamtalen Evaluering af børnesamtalen 15. august - 14. oktober 2011 Statsforvaltningernes evaluering af børnesamtalen 1. Indledning I resultatkontrakt 2011 er der fastsat et krav om, at statsforvaltningerne i 2011

Læs mere

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08 Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 7-8.-3. klasse Generel tilfredshed Hvordan har du det med dine klassekammerater? Er du glad for at gå i skole? 8 7 4 6 3 2 1 godt

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 1. Er du en pige eller en dreng 47 % Pige 53% Dreng Thyland Idrætsefterskole december 2011 2. Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer dig i klassen? 6 Jeg er en af

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden. for. Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1

Husorden. for. Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1 Husorden for Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1 Formål med husordenen Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan

Læs mere

Undersøgelse af undervisningsmiljø

Undersøgelse af undervisningsmiljø Undersøgelse af undervisningsmiljø Indledning Denne undersøgelse af undervisningsmiljøet på Skærbæk Realskole skal bruges til at forbedre forholdene på skolen. Du skal derfor tage spørgsmålene alvorligt

Læs mere

Brugertilfredshed. Patienter i behandling på tandreguleringsklinikken

Brugertilfredshed. Patienter i behandling på tandreguleringsklinikken Brugertilfredshed Patienter i behandling på tandreguleringsklinikken 2012 1 Om undersøgelsen Spørgeskemaet blev udleveret i perioden 8. maj 2012 til 31. august 2012 i forbindelse med behandling på tandreguleringsklinikken.

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Eksempel Beboerdemokrati. Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19

Eksempel Beboerdemokrati. Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19 Eksempel Beboerdemokrati Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19 Er du 47,37 42,11 Mand Kvinde 2 Hvor gammel er du? 27,78 11,11 5,56 11,11 11,11 11,11 22,22 18-29 år 30-39 år 40-49 år 50-59

Læs mere

Fælles Husorden. Kære beboer; hjerteligt velkommen! For Hasseris Boligselskab

Fælles Husorden. Kære beboer; hjerteligt velkommen! For Hasseris Boligselskab Fælles Husorden For Hasseris Boligselskab Afdeling 4, Bonderupgård Kære beboer; hjerteligt velkommen! Tak, fordi du har valgt at bo i Hasseris Boligselskab. Vi håber, at du og din husstand må finde sig

Læs mere

Ejerforeningen Birkeparken

Ejerforeningen Birkeparken Ejerforeningen Birkeparken 4. marts 2015 Pejling 2015 Status Vi har udleveret 78 spørgeskemaer. Og modtaget 45 spørgeskemaer modtaget retur. Enkelte spørgsmål er ikke besvaret af alle derfor summere antallet

Læs mere

Oplysning om Afdeling:

Oplysning om Afdeling: Oplysning om Afdeling: Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsen vælges af og blandt beboerne på beboermødet. Det er afdelingsbestyrelsens opgave mellem beboermøderne at varetage det løbende samarbejde

Læs mere

RESSOURCEPROFIL. Måned: År:

RESSOURCEPROFIL. Måned: År: RESSOURCEPROFIL Måned: År: Navn: Cpr.nr.: - Adresse: Nationalitet: Skolegang Her skal du fortælle, hvor mange år du har gået i skole i dit hjemland og i Danmark. Børneskole i hjemlandet: år. Har du mere

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

Hvor er det bedste sted at være på skolen og hvorfor? Er du pige eller dreng? Dreng 21 svar 49% Pige 21 svar 49%

Hvor er det bedste sted at være på skolen og hvorfor? Er du pige eller dreng? Dreng 21 svar 49% Pige 21 svar 49% Page 1 of 12 Elev APV 2010 Skrevet af JS Hvilken årgang går du i? Hvor er det bedste sted at være på skolen og hvorfor? Er du pige eller dreng? Dreng 21 svar 49% Pige 21 svar 49% Hvor godt eller dårligt

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 01.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 01.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

April 2013. Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling. BRØNDBYPARKEN Afdeling.

April 2013. Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling. BRØNDBYPARKEN Afdeling. April 2013 Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling BRØNDBYPARKEN Afdeling. 3 I Danmark bor hver 5. familie i en almen bolig, hus, lejlighed

Læs mere

Besvarelse af Spørgeskema

Besvarelse af Spørgeskema Besvarelse af Spørgeskema Undervisningsmiljø og trivsel Brøruphus Efterskole 0/5 . Er du pige eller dreng? Pige: 8 ( 55, %) Dreng: 66 (,6 %) I alt har 8 elever besvaret dette spørgeskema. Hvor gammel er

Læs mere

Hvilken karakter på 13-skalaen vil du give skolens undervisning og læringsmiljø?

Hvilken karakter på 13-skalaen vil du give skolens undervisning og læringsmiljø? UNDERVISNINGSMILJØUNDERSØGELSE /min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Hvilken linje/værksted går du på? Er du: kvinde: 29 (59,2%) mand: 20 (40,8%) Hvor gammel er du?_gennemsnit: 20,4 år.

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Elev APV Undersøgelse af elevernes skolemiljø. Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14.

Elev APV Undersøgelse af elevernes skolemiljø. Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14. Elev APV 2014 Undersøgelse af elevernes skolemiljø Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14. Målgruppen for undersøgelsen var elever i 08A, 8B, 9A, 9B, 9A, 9B, 9C Undersøgelsesperiode: 17-03-2014

Læs mere

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen.

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Svarskema Undervisningsmiljøundersøgelsen Guldborgsund Ungdomsskole Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Enkelte punkter er ikke besvaret og enkelte

Læs mere

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BLANDT BEBOERE I AFDELING 10 I LINDHOLM

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BLANDT BEBOERE I AFDELING 10 I LINDHOLM TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BLANDT BEBOERE I AFDELING 10 I LINDHOLM Hvordan oplever du at bo i din boligafdeling? BOLIGER TIL ALLE Sundby-Hvorup Boligselskab er et af Nordjyllands største almene boligselskaber

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

Naboskabsundersøgelsen 2011

Naboskabsundersøgelsen 2011 Program Velkomst Kort oplæg om naboskabsundersøgelsen (15min) Rundtur i huset, kaffe & kage og rygepause Præsentation af hjemmesiden (10 min) Spørgsmål og ideer til brug af huset og naboskabsundersøgelsen

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

UMV-RAPPORT. (Undervisningsmiljøvurdering)

UMV-RAPPORT. (Undervisningsmiljøvurdering) Juni 2014 UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering) Skolen har udarbejdet en UMV der primært basere sig på spørgerskemaer, der vurdere det æstetiske miljø, det psykiske og det fysiske miljø. Med udgangspunkt

Læs mere

DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole.

DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole. DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole. Besvarelser: I alt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Spørgsmål 1 - Hvilken klasse går du i? 9. 51 40% 10. 78 60% 129 Spørgsmål 2 - Hvilket køn er du?

Læs mere

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Resultat Spørgeskemaundersøgelse -Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen -en undersøgelse blandt elever på. 1.-10. klassetrin 1 Min

Læs mere

Udfyld skemaet med sort eller blå kuglepen. Vi vil bede dig om at svare på alle spørgsmål og returnere skemaet i vedlagte svarkuvert.

Udfyld skemaet med sort eller blå kuglepen. Vi vil bede dig om at svare på alle spørgsmål og returnere skemaet i vedlagte svarkuvert. Introduktion Ballerup Kommune undersøger i øjeblt hjemmeplejemodtageres tilfredshed med kvaliteten af den service, som de modtager. Formålet er at blive klogere på, om der er noget, kommunen kan gøre bedre.

Læs mere

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106 Når man griller i sin have, bør man tage det fornødne hensyn til sine naboer, det er jo ikke alle der bryder sig om at få røgen lige ind i enten soveværelse eller stue. Derfor vær venlig at tage hensyn

Læs mere

1. Hvordan definerer du dit boligområde geografisk?

1. Hvordan definerer du dit boligområde geografisk? 1. Hvordan definerer du dit boligområde geografisk? 45% 4 35% 3 25% 38% 15% 26% 5% 8% 8% 11% 3% 6% Min bolig Min opgang Min blok Min afdeling Mit lokalområde Andet Ved ikke 2. Hvor tilfreds er du alt-i-alt

Læs mere

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup. O punktsmåling. Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup. O punktsmåling. Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup O punktsmåling Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst Udviklingsafdelingen 04-03-2013 O punksmålingen er gennemført i 2013, hvor der er omdelt spørgeskemaer

Læs mere

Grundskoleevaluering spørgsmål 3

Grundskoleevaluering spørgsmål 3 Grundskoleevaluering spørgsmål 3 3 Er du en pige eller en dreng? 9 10 10it Andel i % Piger 3 19 6 37% Drenge 11 26 10 63% Grundskoleevaluering spørgsmål 4 4 Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer

Læs mere

HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov. Generelt

HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov. Generelt Husorden afd. 11 HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab.

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab. Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt Bondebjerget er et bofællesskab. Det ligger i Bellinge i Odense, cirka 9 km fra centrum. Her bor unge og gamle, små børn og pensionister. De bor her, fordi de godt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Skærbæk Realskole. Spørgeskema Undervisningsmiljø klasse. Februar 2015

Skærbæk Realskole. Spørgeskema Undervisningsmiljø klasse. Februar 2015 Skærbæk Realskole Spørgeskema Undervisningsmiljø 5. 10. klasse. Februar 2015 Indledning Denne undersøgelse af undervisningsmiljøet på Skærbæk Realskole skal bruges til at forbedre forholdene på skolen.

Læs mere

Overblik over resultatet for tjeklisten (fysiske forhold, som er blevet udfyldt for den enkelte klasse i fællesskab i klassen)

Overblik over resultatet for tjeklisten (fysiske forhold, som er blevet udfyldt for den enkelte klasse i fællesskab i klassen) I uge 47-49 gennemførte vi den lovpligtige Undervisningsmiljøvurdering (UMV) på Syvstjerneskolen. Det blev i form af en spørgeskemaundersøgelse, hvor den enkelte elev/klassen svarede på spørgsmål om undervisningen,

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Bilag 2: Transskription af feltstudier

Bilag 2: Transskription af feltstudier 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Feltstudie 1 Interviewer: Int Trine: T Jane: J Int: Hvor gamle er i? T: Vi er 21 J:

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Besøget på Arbejdermuseet

Besøget på Arbejdermuseet Opgave 1 Besøget på Arbejdermuseet Hvad kan I huske? Snak om billederne Arbejde på havnen Fritid med familien 1 EFTER OPGAVE / FAMILIEN SØRENSEN Opgave 1 Besøget på Arbejdermuseet Familien Sørensens køkken

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Er du kvinde eller mand? Hvor gammel er du? Hvornår har du udfyldt spørgeskemaet? Hvor mange personer over 18 år bor i lejligheden?

Er du kvinde eller mand? Hvor gammel er du? Hvornår har du udfyldt spørgeskemaet? Hvor mange personer over 18 år bor i lejligheden? Er du kvinde eller mand? Hvor gammel er du? Hvornår har du udfyldt spørgeskemaet? Hvor mange personer over 18 år bor i lejligheden? Bor der børn under 18 år i lejligheden? Hvor mange børn under 18 år bor

Læs mere

Aktiv i boligområdet

Aktiv i boligområdet Aktiv i boligområdet Aktiv i boligområdet Stadig flere danskere gider godt det frivillige arbejde. Vores samfund ville ikke kunne fungere, hvis ikke vi havde så mange ildsjæle. Du kan lave frivilligt

Læs mere

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Ud af af efterskolens elever har helt eller delvist

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Som tak vil du deltage i en lodtrækning om at vinde flotte præmier!!

Som tak vil du deltage i en lodtrækning om at vinde flotte præmier!! Spørgeskema vedr. din boligafdeling Som tak vil du deltage i en lodtrækning om at vinde flotte præmier!! Hasseris Boligselskab har i samarbejde med Aalborg Kommune ansøgt Landsbyggefonden om midler til

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Bøgevangskolens Undervisningsmiljøvurdering:

Bøgevangskolens Undervisningsmiljøvurdering: Bøgevangskolens Undervisningsmiljøvurdering: Udarbejdet foråret 2013 Ifølge lov om elevers undervisningsmiljø skal uddannelsesstedets ledelse sørge for, at der udarbejdes en skriftlig vurdering af det

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SAMLET RAPPORT

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SAMLET RAPPORT AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SAMLET RAPPORT Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet eller

Læs mere

Undersøgelse af brugertilfredshed hos modtagere af hjemmepleje SPØRGESKEMA TIL MODTAGERE AF HJEMMEPLEJE I FAXE KOMMUNE

Undersøgelse af brugertilfredshed hos modtagere af hjemmepleje SPØRGESKEMA TIL MODTAGERE AF HJEMMEPLEJE I FAXE KOMMUNE SPØRGESKEMA TIL MODTAGERE AF HJEMMEPLEJE I FAXE KOMMUNE 1 Vejledning Udfyld skemaet med kuglepen så krydset ikke viskes bort. Vi vil bede dig om at svare på alle spørgsmål og returnere skemaet i vedlagte

Læs mere

Ulla har boet 50 år i samme lejlighed i Sundparken

Ulla har boet 50 år i samme lejlighed i Sundparken Horsens Ulla har boet 50 år i samme lejlighed i Sundparken AF: METTE GRAUGAARD Publiceret 01. juli 2019 kl. 19:00 Ulla Ekander har boet i den samme lejlighed i Sundparken i 50 år. Og kort fortalt, så elsker

Læs mere

Børnemiljøvurdering SFO Sydskolen afdeling Asnæs.

Børnemiljøvurdering SFO Sydskolen afdeling Asnæs. Børnemiljøvurdering SFO Sydskolen afdeling Asnæs. En dårlig dag er når vi er uvenner (Citat barn) En god dag er når jeg leger med mine venner i sandkassen.. (Citat barn) 1 Beskrivelse af rammerne om børnemiljøvurdering.

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012. Strandmarkshave med Torndalshave

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012. Strandmarkshave med Torndalshave Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2012. Strandmarkshave med Torndalshave 1. Om boenheden Boenhed Plejehjemmet Strandmarkshave Inkl. Bofællesskabet Torndalshave Adresse Tavlekærsvej 164 Tilsynsdato 15.november

Læs mere

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 84 elever har spørgeskemaet. Alle tal er angivet i antal/procent. Er der JA 51. Rum, der særligt tiltaler dig (f.eks. pga. stemningen, farverne eller indretningen)?

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE. Sundby-Hvorup Boligselskab Nr. Uttrup afdeling 19

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE. Sundby-Hvorup Boligselskab Nr. Uttrup afdeling 19 TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Sundby-Hvorup Boligselskab Nr. Uttrup afdeling 19 TILFREDSHEDSUNDERSØGELSEN HVAD ER EN TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE? JERES VURDERING! Sundby-Hvorup Boligselskab har ønsket at få en

Læs mere

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således:

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Undervisningsmiljøvurdering Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Læs Først! Det er afgørende vigtigt, at det

Læs mere

KOMPARATIV RAPPORT. Er der ligheder og forskelle i beboernes opfattelse af at bo i forskellige almene boligområder.

KOMPARATIV RAPPORT. Er der ligheder og forskelle i beboernes opfattelse af at bo i forskellige almene boligområder. KOMPARATIV RAPPORT Er der ligheder og forskelle i beboernes opfattelse af at bo i forskellige almene boligområder. Baseret på to uafhængige beboerundersøgelser, foretaget i Århus og Randers. BOLIGORGANISATIONERNE

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Standard beboeranalyse. Udarbejdet af BL - Danmarks Almene Boliger og sermo analyse

Standard beboeranalyse. Udarbejdet af BL - Danmarks Almene Boliger og sermo analyse Standard beboeranalyse Udarbejdet af BL - Danmarks Almene Boliger og sermo analyse 2015 Følgebrev Er du tilfreds med din bolig? I Boligorganisationen vil vi gerne blive bedre til at yde den optimale service

Læs mere

Nr.6: Når du er i skole, er du så bange for nogen af følgende ting? (marker ud for det, du er bange for) (Andet - skriv to ord om det)

Nr.6: Når du er i skole, er du så bange for nogen af følgende ting? (marker ud for det, du er bange for) (Andet - skriv to ord om det) Nr.6: Når du er i skole, er du så bange for nogen af følgende ting? (marker ud for det, du er bange for) (Andet - skriv to ord om det) er ik bange Være u-venner, for det kan jeg ikke lide.. nej intet jeg

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 EGEPARKEN 1- AFD: 25

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 EGEPARKEN 1- AFD: 25 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 EGEPARKEN 1- AFD: 25 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KILDEPARKEN 1- AFD: 18

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KILDEPARKEN 1- AFD: 18 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KILDEPARKEN 1- AFD: 18 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SKOLEPARKEN 1- AFD: 17

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SKOLEPARKEN 1- AFD: 17 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SKOLEPARKEN 1- AFD: 17 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDE I MARTS 1998 REV. 25. FEBRUAR 2014 1. Færdsel på trapper og i kældergange, samt på de til ejendommen

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 STENGÅRDSPARKEN- AFD: 3

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 STENGÅRDSPARKEN- AFD: 3 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 STENGÅRDSPARKEN- AFD: 3 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere