Referat af styringsdialogmøde med AKB København den 6. december 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af styringsdialogmøde med AKB København den 6. december 2010"

Transkript

1 1 Der blev afholdt møde i Njalsgårdens mødecenter, Njalsgade 13 med deltagelse af: Fra AKB, København: Margrete Pump, kundedirektør, Lone Skriver, udlejningschef, Elly Borg, forretningsfører Fra kommunen: Pia Nielsen, områdechef, Peter Kærhus Sørensen, arkitekt, Jannik Egelund, fuldmægtig, Søren Hvas, fuldmægtig, vedr. punkt 6, Lis Schmidt, fuldmægtig (referent) Dagsorden: 1. Formål med styringsdialog Pia Nielsen oplyste, at den vedtagne samarbejdsstruktur med politisk overbygning har forenklet antallet af samarbejdsfora. Kommunen ser styringsdialogen som et middel til at få et samlet billede af den enkelte boligorganisation og som et redskab i forbindelse med virkeliggørelse af hovedaftalen samt til at hæve niveauet for driften i de almene afdelinger i København. Elly Borg fandt det givtigt, at styringsdialogen giver anledning til, at organisationen gennemgår alle afdelinger med de lokale afdelingsbestyrelser. Parterne beklagede, at Landsbyggefondens site for indberetning af dokumentationsmateriale ikke fungerer fuldstændigt endnu. Det blev oplyst, at kommunen i forbindelse med styringsdialogmøderne har gennemgået de indsendte regnskaber som krævet i driftsbe-kendtgørelsen. Kommunen har ikke kommentarer udover, hvad der drøftes i styringsdialogen. 2. Udlejningsaftaler og status for levering af særboliger Indgåelse af udlejningsaftaler baseret på AKB s udmelding, som tager forbehold for beboerfortrinsret, blev udskudt til senere behandling. Det blev aftalt, at endeligt udkast til udlejningsaftaler fremsendes, når Borgerrepræsentationens godkendelse af aftalen om rammer for udlejning af almene boliger 2011 til 2014 foreligger. (Disse rammer blev godkendt på Borgerrepræsentationens møde den 16. december 2010 som pkt. 31 på dagsordenen).

2 2 Vedrørende særboliger, så har AKB muligvis leveret en bolig mere end krævet. Herudover resterer - på grund af verserende forhandlinger - levering af 19 boliger i Lundtoftegade, som forventes leveret i Gennemgang af boligselskabet AKB, København a. Boligorganisationens vurdering af egen målopfyldelse i forhold til lovens generelle styringsmålsætninger Organisationen har et godt, velfungerende og engageret formandskab og har generelt et højt beredskab i beboersociale funktioner. AKB s udfordring er bygningernes og bestyrelsernes alder. Der er fokus på fremtidssikring af de relativt gamle afdelinger og fokus på at holde boligafgiften på et rimeligt niveau og samtidig sikre tilstrækkelige henlæggelser, dels til fremtidig vedligeholdelse og til tab ved fraflytning. b. Økonomi/ drift, herunder den fremtidige udvikling i organisatio-nens dispositionsfond Pia Nielsen meddelte, at AKB s regnskaber er gennemgået i henhold til driftsbekendtgørelsen og godkendt. AKB København har i de seneste 8-9 år arbejdet intensivt på at forøge henlæggelserne til fremtidig vedligeholdelse, som sker efter en 16-årig plan, hvor alle arbejder skal medtages. Dog und-tages henlæggelser til de helt store arbejder, som udskiftning af tag og faldstammer. Disse poster kan medfinansieres af egen trækningsret, hvilket forudsætter optagelse af lån og udelukker anvendelse af henlæggelser. Decentralt er der effektiv drift, idet der er udarbejdet mange forretningsgange for driftslederne i de enkelte afdelinger. Desværre oplever AKB i de senere år store - og stigende - tab ved fraflytning. Parterne drøftede årsagerne til, at op mod halvdelen af alle afdelinger har underskud. Der er ingen systematik i årsagerne, men særlige forklaringer i de enkelte tilfælde - som oftest uforudsete udgifter. AKB vil på basis af de nye regnskaber i april 2011 ud-arbejde en kort redegørelse over de generelle tendenser i afdelingernes underskud. AKB vil styrke budgetlægningen.

3 3 Saldoen på dispositionsfonden påvirkes negativt af, at der afdrages på lån til frikøb fra tilbagekøbsret. Denne post tynger meget i AKB s relativt mange gamle afdelinger. Desuden indbetales en del af indbetalingerne vedr. udamortificerede lån til Landsbyggefonden. AKB København vil sende Støttet Byggeri et estimat over udviklingen i dispositionsfonden. c. Ledelse/ beboerdemokrati/ gennemførelse af energibesparende foranstaltninger De lokale afdelingsbestyrelser er generelt velfungerende med godt engagement i bestyrelserne. Generationsskifte kan være vanskeligt. Man har dog den erfaring, at nye beboere, som kommer via flexreglerne, ikke deltager i afdelingsmøder og arrangementer. I Almenbolig+ er beboerne generelt meget engagerede i deres egen afdeling. Mulighederne for energibesparende foranstaltninger undersøges løbende, men man har gennemført det, som på nuværende tidspunkt er rentabelt. Større tiltag er indarbejdet i langtidsplanen for renovering for at opnå rentabilitet i foranstaltningerne. I øvrigt afventer AKB den teknologiske udvikling og er meget interesseret i et samlet forum for udveksling af erfaringer i den almene sektor. Man er meget interesseret i at indføre energirigti-ge løsninger, men det er et følsomt emne pga. de mulige påvirkninger på lejeniveauet. Der er i en afdeling meget gode erfaringer med etablering af lavtemperaturvask medfinansieret af egen trækningsret. Desuden har tre afdelinger indreguleret og justeret alle pumper i varmeanlægget til optimal størrelse/ydelse og indvundet en mærkbar besparelse. AKB har en aktiv byggepolitik og er for tiden den almene organisation, som bygger mest i København, men man bygger nødigt afdelinger med blandede ejerformer. Man vil gerne samarbejde via driftsaftaler, men ikke have blandede ejerformer i samme afdeling. d. Afvikling af underskud i følgende afdelinger Gormsgade Musvågevej Emaljehaven

4 4 Afdelingernes forhold blev drøftet. I Emaljehaven har AKB fået dispensation, således at lejetab skal bæres af afdelingen selv. I Gormsgade har afdelingen drøftet at afvikle det akkumulerede underskud over 10 år mod de sædvanlige tre år. I Musvågevej, som er ældreboliger, er der begyndende udlejningsvanskeligheder pga. det høje lejeniveau. e. forholdet mellem henlæggelsesniveau og langtidsplan problemer omkring beboere henvist af Københavns kommune lejeniveauet i nyere plejeboliger (Musvågevej, Lygten og Lynghuset) lang sagsbehandling røgfrie opgange kommunens renholdelse af fortove Der var enighed om, at henlæggelser til planlagt, periodisk ved-ligeholdelse og teknisk fornyelse skal svare til det konkrete behov i en plan, der omfatter mindst de kommende 10 år. Lone Skriver spurgte til kommunens indsats overfor lejere, som sættes ud. En væsentlig del af de udsatte lejere er anvist af kommunen, også til særboliger. Det blev drøftet, hvorledes kommunen bistår beboere, som anvises, med økonomistyring. Det er endvidere et problem, at mange anviste beboere har vanskelig adfærd og behov for kontakt med kommunale boligrådgivere. Der var enighed om at problemet bør varetages af Socialforvaltningen, og en støtteordning etableres i samarbejde mellem kommunen og AKB. Projektet ønskes forankret i BL s 1. kreds. I Lynghuset er driften meget dyr på grund af stort slid med kørestole mv. Der arbejdes på en korrekt fordeling mellem boligleje og særlige udgifter, som kommunen skal dække. AKB bemærkede, at kommunen i enkelte sager har haft en meget langvarig beslutningsproces, som kan fordyre byggeriet. De øvrige emner blev drøftet, herunder frustrationer på grund af uhensigtsmæssig kommunikation mellem kommunen og AKB. Kommunens renholdelse af fortove, som er en ekstra omkost-ning for afdelingerne, drøftes i samarbejdsudvalget.

5 5 4. Forretningsgange 5. Forvaltningsrevision Punkt 4 og 5 blev omtalt kort. Begge emner er af høj standard i AKB og samarbejdes med Samvirkende Boligselskaber som følge af fusio-nen mellem forretningsførerselskaberne AKB og KAB. 6. Boligsociale emner a. Boligsociale helhedsplaner - Frederiksholm/ Sjælør Der er problemer i hyblerne i en enkelt afdeling i Frederiksholm, hvor KAB centralt vil stå for udlejningen. AKB er bekymret, hvis boligsociale helhedsplaner i Sjælør ikke fortsætter - det afklares i Desuden er der frustrationer over, at velfungerende indsatser ophører. b. Bispebjerg - drøftelse af situationen og organisering af samarbejdet i Bispebjerg Der forberedes et alment netværk omkring børn og unge samt boligsociale helhedsplaner for at modvirke den forskellige opfattelse mellem beboere og andre parter om situationen. Der etableres af Socialforvaltningen indsatser overfor skarpe problemer i bydelen, som har særligt udsatte boligområder. c. Titanparken - status over boligsocial helhedsplan Søren Hvas oplyste, at der i øjeblikket er en intensiv dialog om kontakterne. d. Bellahøj - drøftelse af boligsociale forhold Børne- og Ungeforvaltningen og Socialforvaltningen vil etablere samarbejde om udviklingen. e. Områder på regeringens ghettoliste Der kan evt. komme meget hurtige udspil vedr. de særligt udsat-te områder, som parterne vil løse i samarbejde. f. Eventuelt Der var god debat om, hvilke projekter og indsatser, der gavner problemramte områder (=områder med en flerhed af problemer), og der var enighed om, at de bedste har faglig udvikling som perspektiv, ikke blot udflugter el. lign. AKB var meget interes-seret i erfaringsudveksling på området.

6 6 7. Eventuelt a. Har organisationerne ønske om udvidet tilsyn i afdelinger? AKB vil meddele eventuelle ønsker. 8. Næste styringsdialogmøde Kommunen udsender invitation, og vi mødes hos AKB, København.

7 Aftaleoversigt for styringsdialogmødet Aftaler indgået på styringsdialogmødet den 6. december 2011 med AKB, København Der bliver indgået aftale om fleksibel udlejning med AKB København i overensstemmelse med rammerne i den ny BL-aftale. AKB vil på basis af de nye regnskaber i april 2011 udarbejde en kort redegørelse over de generelle tendenser i afdelingernes underskud. AKB København vil sende Støttet Byggeri et estimat over udviklingen i dispositionsfonden. AKB vil meddele eventuelle ønsker om teknisk tilsyn i afdelinger i 2011.

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber og Brumleby den 21. september 2010

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber og Brumleby den 21. september 2010 1 Der blev afholdt møde i Njalsgårdens mødecenter, Njalsgade 13, 2300 København S med deltagelse af: Fra Samvirkende Boligselskaber og Brumleby: Margrete Pump, kundedirektør, Anne Mette Fredsgaard Svendsen,

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGSELSKABET AKB KØBENHAVN REPRÆSENTERET VED KAB DEN 1. DECEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGSELSKABET AKB KØBENHAVN REPRÆSENTERET VED KAB DEN 1. DECEMBER 2011 1 Deltagere Boligselskabet ABK København v/ KAB Margrete Pump (KAB) Elly Borg (KAB) Lone Skriver (KAB) Københavns Kommune Pia Nielsen (Teknik og Miljøforvaltningen) Jannik Egelund (Teknik og Miljøforvaltningen)

Læs mere

Udtalelser fra deltagerne fra Københavns Kommune refereres til under ét som kommunen.

Udtalelser fra deltagerne fra Københavns Kommune refereres til under ét som kommunen. 1 Deltagere: Fra Københavns Kommune Pia Nielsen (Støttet Byggeri) Rebecca Forsman (Støttet Byggeri) Sune Skovgård (Støttet Byggeri) Fra Domea Pia Christiansen (Regionschef) Udtalelser fra deltagerne fra

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED AKB OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 10. FEBRUAR 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED AKB OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 10. FEBRUAR 2013 1 Deltagere Boligselskabet AKB København v/ KAB: Jonas Mørch Cohen Finn Larsen Margrete Pump Ulrik Hjort Thomas Ulrich Larsen Københavns Kommune: Morten Boje Peter Zeller Anders Rosendal Pia Lund 1. Strategi,

Læs mere

Referat af styringsdialogmødet den 11. oktober 2010 med Bolig-selskabet BSB København

Referat af styringsdialogmødet den 11. oktober 2010 med Bolig-selskabet BSB København 1 Deltagere: Fra Københavns Kommune Pia Nielsen (Støttet Byggeri) Rebecca Forsman (Støttet Byggeri) Sune Skovgård (Støttet Byggeri) Fra Domea Pia Christiansen (Regionschef) Udtalelser fra deltagerne fra

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Almenbo den 29. november 2010 for Boligforeningen for Hospitalssygeplejerskerne i København

Referat af styringsdialogmøde med Almenbo den 29. november 2010 for Boligforeningen for Hospitalssygeplejerskerne i København 1 Der blev afholdt møde i Njalsgårdens mødecenter, Njalsgade 13, med deltagelse af: Fra Almenbo: Lisbeth Schaltz, Claus Hansen og Annette Meyer. Fra kommunen: Elsebeth Korsholm, Tine Engelbrechtsen, Ulla

Læs mere

1. De Vanføres Boligselskab Boligkontoret har primo november 2011 fremsendt brev til kommunen angående udpegelse af likvidator af DVB Hovedselskabet.

1. De Vanføres Boligselskab Boligkontoret har primo november 2011 fremsendt brev til kommunen angående udpegelse af likvidator af DVB Hovedselskabet. 1 Deltagere De Vanføres Boligselskab for København v/ Boligkontoret Danmark Bent Gail Kalashnyk (Boligkontoret Danmark) Helle Hjorting (Boligkontoret Danmark) Dennis Larsen (Boligkontoret Danmark) Københavns

Læs mere

1. Opfølgning på styringsdialog 2010 Boligorganisationen har arbejdet videre med at løse de problemer, som udlejningsvanskelighederne

1. Opfølgning på styringsdialog 2010 Boligorganisationen har arbejdet videre med at løse de problemer, som udlejningsvanskelighederne 1 Deltagere De Unges Almene Boligselskab v/ UngesBoligService.dk Iben Koch (UngesBoligService.dk) Gregers Andersen (UngesBoligService.dk) Jan Hansen (UngesBoligService.dk) Københavns Kommune Tine Engelbrechtsen

Læs mere

Referat fra styringsdialogmødet med Boligforeningen 3B afholdt den 3. november 2010

Referat fra styringsdialogmødet med Boligforeningen 3B afholdt den 3. november 2010 1 Deltagere fra Boligforeningen 3B: Bent Frederiksen, Peter Juul Andersen, Per Bro og Solvejg von Barm Deltagere fra Københavns Kommune: Pia Nielsen, Diddi Thiemann Norup og Sune Skovgaard (referent) 1.

Læs mere

Referat af styringsdialogmødet den 26. oktober 2010 med Boligkontoret Danmark

Referat af styringsdialogmødet den 26. oktober 2010 med Boligkontoret Danmark 1 Fra Boligkontoret Danmark: Michael Demsitz, Klaus Kramshøj, Dennis Larsen (vedr. punkt 4), Torben Eriksen (vedr. punkt 5 og 6), Charlotte Heitmann (vedr. punkt 5 og 6) Fra Københavns kommune: Pia Nielsen,

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011 1 Deltagere HR s Hus v/ Egemar & Clausen Claus Clausen (Egemar & Clausen) Susanne Roes (Egemar & Clausen) Københavns Kommune Peter Kærhus Sørensen (Teknik og Miljøforvaltningen), deltog i mødet under punkt

Læs mere

Pkt. 1: Velkomst og præsentation Gert Hansen præsenterer sig som ny formand for Sorø Boligselskab.

Pkt. 1: Velkomst og præsentation Gert Hansen præsenterer sig som ny formand for Sorø Boligselskab. Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsårene 2011 og 2012 Dato: Den 14. november 2013 Kl.: 09.00-13.00 Sted: Sorø Stuen i Tinghuset på Torvet i Sorø Deltagere: Sorø

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DE UNGES ALMENE BOLIGSELSKAB OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 18. MARTS 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DE UNGES ALMENE BOLIGSELSKAB OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 18. MARTS 2014 1 Deltagere Boligselskabet De Unges Almene Boligselskab/ ved Ubsbolig A/S: Jan Hansen, regnskabschef Martin Staal, driftschef Rasmus Okholm, afdelingschef for udlejningen Gregers Andersen, afdelingschef

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Lægeforeningens Boliger ved FA09 og Københavns kommune den 6. februar 2015

Referat af styringsdialogmøde med Lægeforeningens Boliger ved FA09 og Københavns kommune den 6. februar 2015 1 Deltagere: Lægeforeningens Boliger: Alex F. Rasmussen, Peter Jørgensen og Jens Corfitzen FA09: Lone Lund-Rasmussen og Kasper Nørballe Københavns Kommune: Teknik- og Miljøforvaltningen: Jørgen Stein,

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde med Boligforeningen AAB den 1. december 2010.

Referat fra styringsdialogmøde med Boligforeningen AAB den 1. december 2010. 1 Tilstede fra AAB: Direktør Christian Høgsbro (CH), Vicedirektør Inger Høedt Rasmussen (IR), Driftschef Gorm Evers (GE), Kundechef Pia Skov (PS). Tilstede fra Københavns Kommune: Områdechef Pia Nielsen

Læs mere

Aftale for Boligselskabet AKB, Taastrup

Aftale for Boligselskabet AKB, Taastrup Aftale for Boligselskabet AKB, Taastrup Parterne aftaler herved Målrettet at arbejde for at opfylde aftalens indhold. Aftaleholderen er ansvarlig for at levere det aftalte indhold samt at opfylde de vedtagne

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB REPRÆSENTE- RET VED DOMEA DEN 9. FEBRUAR 2012

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB REPRÆSENTE- RET VED DOMEA DEN 9. FEBRUAR 2012 1 Deltagere Danske Funktionærers Boligselskab v/ Domea Pia Christiansen (Domea) Jørgen Kristian Rasmussen (Domea) Ole Pedersen (Domea) Bent Michelsen (Domea) Jannie Larsen (Domea) Helle Jeppesen (Domea)

Læs mere

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny.

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny. By- og Udviklingsforvaltningen Sekretariat Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. marts 2012 Sagsnr. 11/31804 Løbenr. 50201/12 Referent Susanne Jensen Direkte telefon 79 79 13 67 E-mail jesu@kolding.dk

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde for 2014 / 2015 med De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune og Københavns Kommune d. 24.

Referat af styringsdialogmøde for 2014 / 2015 med De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune og Københavns Kommune d. 24. 1 Deltagere Bestyrelsen for De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune: Formand Susanne Henriksen Boligkontoret Danmark: Forvaltningsdirektør Lars Lehmann Økonomidirektør Bent Gail-Kalashnyk Forrentningsfører

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber 2014 og 2015 og Københavns Kommune den 26. marts 2015

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber 2014 og 2015 og Københavns Kommune den 26. marts 2015 1 Deltagere fra Københavns kommune: Uffe Andreasen, Ole Frederiksen, Line Lolk, Cathrine Sejberg Jensen og Mads Lauridsen. Deltagere fra Samvirkende Boligselskaber ved KAB: Margrete Pump, Lene Vennits,

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Notat. 2. maj 2013. Referat

Notat. 2. maj 2013. Referat Notat Kultur, Erhverv og Udvikling Rådhuset Ramsherred 5 5700 Svendborg 2. maj 2013 Referat Forum: Styringsdialogmøde med BSB Svendborg Dato: 1. marts 2013 Sted: Svendborg Rådhus Deltagere: Svend Erik

Læs mere

Referat for styringsdialogmødet d. 11. maj 2015 med DOMEA København

Referat for styringsdialogmødet d. 11. maj 2015 med DOMEA København KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Referat for styringsdialogmødet d. 11. maj 2015 med DOMEA København Deltagere: DOMEA København: Jytte Jensen (kundechef) Karsten Pedersen

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde med UngesBoligService.dk den 23. november 2010 vedr. De Unges Almene Boligselskab.

Referat fra styringsdialogmøde med UngesBoligService.dk den 23. november 2010 vedr. De Unges Almene Boligselskab. 1 Deltagere fra UngesBoligService.dk: Iben Kock, Direktør, Gregers Andersen, Afdelingschef, Jan Hansen, Regnskabschef Deltagere fra Københavns Kommune: Ulla Lyndby (vedr. udlejningsaftaler mv.), Jørgen

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN 3B OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 6. FEBRUAR 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN 3B OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 6. FEBRUAR 2014 1 Deltagere: Boligforeningen 3B Bent Frederiksen, adm. direktør Steffen Morild, formand for 3Bs org.best. Iris Gausbo, næstformand i 3Bs org.best. Per Bro, byggechef Solvejg von Barm, kundechef Københavns

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Dato: Den 13. november 2013 Kl.: 0900-1300 Sted: Sorø Rådhus, lokale 273 Deltagere: Boligforeningen

Læs mere

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn Dato: 23. oktober 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Kurt Olsen (afbud)

Læs mere

Referat styringsdialogmøde

Referat styringsdialogmøde Referat styringsdialogmøde Med Gentofte Ejendomsselskab Onsdag den 19. december 2018 kl. 9 mødelokale 258 Deltagere For Gentofte Ejendomsselskab (herefter Boligselskabet ) - Ole Lund Petersen, formand

Læs mere

Mødereferat. Boligkontoret Danmark og Kolding Kommune 1. Emne. Styringsdialogmøde vedr. Boligselskabet Kolding. Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødereferat. Boligkontoret Danmark og Kolding Kommune 1. Emne. Styringsdialogmøde vedr. Boligselskabet Kolding. Mødedato Mødested Møde start/slut By- og Udviklingsforvaltningen Dato 27. oktober 2011 Sagsnr. 11/23734 Løbenr. 193820/11 Mødereferat Referent Herdis Bonnichsen Direkte telefon 79 79 16 73 E-mail hbon@kolding.dk Møde mellem/i Møde nr.

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DOMEA KØBENHAVN REPRÆSENTERET VED DOMEA DEN 9. JANUAR 2012

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DOMEA KØBENHAVN REPRÆSENTERET VED DOMEA DEN 9. JANUAR 2012 1 Deltagere Domea København v/ Domea Pia Christiansen (Domea) Jytte Jensen (Domea) Mona Bojko (Domea) Rikke Tobiesen (Domea) Jannie Larsen (Domea) Ole Pedersen (Domea) Københavns Kommune Ole Bjerregaard

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand.

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand. Redegørelse Vedrørende: Randers Arbejderes Byggeforening af 1874, styringsdialog 2017 Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen Mødedato: 06-06-2017 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED fsb OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 26. MARTS 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED fsb OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 26. MARTS 2014 1 Deltagere: fsb Bjarne Larsson Pia Nielsen Terkel Kunding Københavns Kommune, Teknik og Miljøforvaltningen Morten Boje Carina Wedell Andersen Ole Bjerregaard Louise Høyer Fie Cathrine Støttrup Olsen (ref.)

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 5. FEBRUAR 2015

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 5. FEBRUAR 2015 1 Deltagere Fra Boligforeningen VIBO: Kaare Vestermann, Direktør Anne Merethe Bryder, Økonomichef Tanja Thomsen Bæklund, Boligsocialchef Tine Pedersen, Udlejningschef Tina Kastberg, Jurist Henrik Nielsen,

Læs mere

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund.

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund. Referat Organisationsbestyrelsesmøde Fredag den 24. februar 2012kl. 16.00 lørdag den 25. februar 2012 kl. 13.00 Prindsen i Roskilde, Algade 13, 4000 Roskilde Bestyrelsen Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen,

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HOVEDSTANDENS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB OG HOVEDSTANDENS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB II DEN 30.

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HOVEDSTANDENS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB OG HOVEDSTANDENS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB II DEN 30. 1 Deltagere Københavns Kommune Elsebeth Korsholm (Teknik og Miljøforvaltningen) Rebecca Forsman (Teknik og Miljøforvaltningen) Maria Nielsen (Teknik og Miljøforvaltningen) Cecilie Matzen (Teknik og Miljøforvaltningen)

Læs mere

STYRINGSDIALOG BOLIGSELSKABET AKB TAASTRUP

STYRINGSDIALOG BOLIGSELSKABET AKB TAASTRUP STYRINGSDIALOG BOLIGSELSKABET AKB TAASTRUP AKB Taastrups afdelinger i Høje-Taastrup Taastrupgård Blåkildegård Taastrup Valhøj Taastrupgård Opførelsesår: 1972 913 boliger, etagebyggeri Blåkildegård Opførelsesår:

Læs mere

Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941. Styringsrapport. Regnskabstal for 2013

Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941. Styringsrapport. Regnskabstal for 2013 Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941 Regnskabstal for 2013 LBF-nr. 117 Navn: Andelsboligforeningen af 1941 Ringsted Antal lejemål i alt:c54 Fordelt på typer: Almene boliger Almene

Læs mere

Dagsorden. Revideret Repræsentantskabsmøde Mandag den9. maj 2011, kl. 18.00 Bondehuset, Doktorhaven, Rødovre

Dagsorden. Revideret Repræsentantskabsmøde Mandag den9. maj 2011, kl. 18.00 Bondehuset, Doktorhaven, Rødovre Udsendt #JobInfo revideret Criteria=AKB_Rødovre# den 2. maj 2011 Revideret Repræsentantskabsmøde Mandag den9. maj 2011, kl. 18.00 Bondehuset, Doktorhaven, Rødovre Repræsentanter Formand Klaus Lind Bentsen,

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2015 Dato: 3. januar 2017 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl. 0930 1230

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde Frederiksberg forenede Boligselskaber

Referat af styringsdialogmøde Frederiksberg forenede Boligselskaber Mødet blev afholdt på Frederiksberg Rådhus. Fra Frederiksberg forenede Boligselskaber: Forretningsfører Kim Geertsen, områdechef Lone Skriver og konsulent Hanne Müller Fra Frederiksberg Kommune: Leder

Læs mere

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender.

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender. Aftaledokument for styringsdialog mellem Humlebæk Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2015/2016 Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 7. oktober 2015 kl.

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED LÆGEFORENINGENS BOLIGER V/ FÆLLESADMINISTRATIONEN AF 2009 DEN 10. DECEMBER 2012

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED LÆGEFORENINGENS BOLIGER V/ FÆLLESADMINISTRATIONEN AF 2009 DEN 10. DECEMBER 2012 1 Deltagere Fællesadministrationen af 2009 Lone Lund Rasmussen (Fællesadministrationen af 2009) Kasper Nørballe (Fællesadministrationen af 2009) Alex Rasmussen (Lægeforeningens Boliger) Københavns Kommune

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK)

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Den 20. juni 2011 Til stede: Gitte Weien Andersen (Rudersdal Kommune), Torben Eriksen (forretningsfører, BDK),

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde 2014 og 2015 med AKB København og Københavns Kommune den 3. marts 2015

Referat af styringsdialogmøde 2014 og 2015 med AKB København og Københavns Kommune den 3. marts 2015 1 Deltagere Fra Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune: Uffe Andreasen Martha Katrine Sørensen Pia Lund Rune Gamby Cæcilie Smith Frederiksen Fra KAB på vegne af AKB København: Jonas M Cohen

Læs mere

Referat Styringsdialogmøde 2016

Referat Styringsdialogmøde 2016 Referat Styringsdialogmøde 2016 med Boligorganisationen Munkegård Den 15. november 2016 kl. 13 Udvalgsværelse 3 Deltagere For Boligorganisationen Munkegård (herefter Boligorganisationen ) - Per Kloster

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HOVEDSTADENS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB OG HOVEDSTADENS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB ii DEN 28.

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HOVEDSTADENS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB OG HOVEDSTADENS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB ii DEN 28. 1 Deltagere Hovedstadens almennyttige Boligselskab (HAB) og Hovedstadens almennyttige Boligselskab II (HAB II) Ole Ekenberg (HAB) Camilla Hegnsborg (HAB) Jesper Herget (HAB II) Per Jørgensen (HAB II) Lars

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hirtshals

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hirtshals Styringsdialogmøde med Domea Hirtshals Domea Servicecenter Bolig Nord, Vestergade 8, Hjørring Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Mødedato: Dato

Læs mere

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Berit Rudbeck

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Berit Rudbeck Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Driftscenteret, Bjellerupparken Mødedato: 29-09-2016 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere: Fra

Læs mere

MÅ LSÆTNINGER FOR 2010-2013

MÅ LSÆTNINGER FOR 2010-2013 Målsætningsprogram 2010 2013 1 Overordnede målsætninger for organisationen At synliggøre for organisationen, såvel beboerdemokratiet som organisationens ansatte, hvad der er organisationens overordnede

Læs mere

Uddrag af udkast til ejerstrategi afsnit 23 vedrørende almene boligorganisationer.

Uddrag af udkast til ejerstrategi afsnit 23 vedrørende almene boligorganisationer. GLADSAXE KOMMUNE Byrådssekretariatet NOTAT Bilag 2: Ejerstrategi for almene boliger Dato: 17. oktober 2017 Af: Jesper Graff Thøger Uddrag af udkast til ejerstrategi afsnit 23 vedrørende almene boligorganisationer.

Læs mere

Referet styringsdialogmøde 2016

Referet styringsdialogmøde 2016 Referet styringsdialogmøde 2016 med Foreningen for opførelse af billige boliger i Gentofte den 21. november 2016 kl. 13 udvalgsværelse A Deltagere Fra Foreningen for opførelse af billige boliger i Gentofte

Læs mere

Workshop C. Samarbejdsforhold i Københavns Kommune

Workshop C. Samarbejdsforhold i Københavns Kommune Workshop C. Samarbejdsforhold i Københavns Kommune 1 2 Fortiden, nutiden og måske en fremtid 3 Interesse eller branche? Klar arbejdsdeling Professionalisme Mål og rammer Fordi den effektive interesseorganisation

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 8. marts 2013 Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig Mødedato: 29. januar 2013 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Direktør Allan Søstrøm Økonomichef

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 BS Nordjylland

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 BS Nordjylland Overskrift Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Styringsdialogmøde med Boligselskabet Nordjylland Arsenalvej 20, 9800 Hjørring Formand: Troels

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOG MELLEM SAMVIRKENDE BOLIGSELSKABER OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 7. MARTS 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOG MELLEM SAMVIRKENDE BOLIGSELSKABER OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 7. MARTS 2013 1 Deltagere fra Københavns Kommune: Teknik og Miljøforvaltningen: Morten Boje, Pia Lund, Jannik Egelund, Anders Rosendal, Philip Naegeli Arnhild (punkt 1 2) og Mads Gudmand Høyer (punkt 5). Sundheds og

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde 2017 med Bedsted Andelsboligforening

Referat, styringsdialogmøde 2017 med Bedsted Andelsboligforening Referat, styringsdialogmøde 2017 med Bedsted Andelsboligforening Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen

Læs mere

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP Danske FunktionæresBoligafdelings afdelinger i Høje-Taastrup Charlottegården Gadehavegård Sportorno Charlottegården Opførelsesår: 1975 405

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2013

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2013 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2013 Dato: Den 18. december 2014 Kl.: 0900 1300 Sted: Lokale 273, Sorø Rådhus, Sorø Deltagere: Sorø Boligselskab: Formand

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 26-11-2015 Sendes til: Typografernes Stiftelse og RandersBolig

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde for 2014 og 2015 med De Unges Almene Boligselskab (DUAB) og Københavns Kommune den 24. marts 2015

Referat af styringsdialogmøde for 2014 og 2015 med De Unges Almene Boligselskab (DUAB) og Københavns Kommune den 24. marts 2015 1 Deltagere: Unges Boligservice (UBS): Iben Koch, direktør Rasmus Okholm, afdelingschef for udlejningen Gregers Andersen, afdelingschef Københavns kommune: Jørgen Stein, chefkonsulent Pia Lund, fuldmægtig

Læs mere

3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP 3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP 1031 Taastrup Torv I og II 1032 Taastrup Torv Plejeboliger Opførelsesår: 2014 33 boliger 1029 Møllegården Opførelsesår: 1975 10 boliger 1028 Kongsgården Opførelsesår: 1975

Læs mere

Mødereferat. Kolding Kommune og Boligselskabet Kolding Emne. Styringsdialogmøde Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødereferat. Kolding Kommune og Boligselskabet Kolding Emne. Styringsdialogmøde Mødedato Mødested Møde start/slut By- og Udviklingsforvaltningen Køb og Salg Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 26. november 2015 Sagsnr. 15/9303 Løbenr. 178269/15 Referent Ditte Pagh Sørensen Direkte telefon 79 79 16 77 E-mail dipa@kolding.dk

Læs mere

Fra markvandring til budget

Fra markvandring til budget I denne præsentation fortæller vi hvordan afdelingens budget hænger sammen med markvandringen. Markvandring Markvandringen er det første skridt afdelingen tager, når næste års budget skal påbegyndes. HVAD

Læs mere

Styringsdialog med kommunen

Styringsdialog med kommunen Styringsdialog med kommunen Boligkontorets boligkonference 2015 Program for workshoppen Velkommen Hvad er styringsdialog? Før, under og efter styringsdialogmødet Inspiration til den gode dialog Eksempler

Læs mere

Dagsorden. #JobInfo Criteria=KABside1# Avedøre Boligselskab Møde den 14. december 2011 Udsendt den 1. december Indholdsfortegnelse

Dagsorden. #JobInfo Criteria=KABside1# Avedøre Boligselskab Møde den 14. december 2011 Udsendt den 1. december Indholdsfortegnelse Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 14. december 2011, kl. 19.00 i, Store Hus, selskabslokalerne, Sadelmagerporten 2, kælderen, Hvidovre Indholdsfortegnelse 1. Forretningsorden for bestyrelsen...

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving Rauf Hasanezadeh Lone Clausen Susanne Johansson Søren Hvas Ebbe Merkelsen Jesper Olesen Kim Krogh

Læs mere

Referat. Boligselskabet AKB, København Møde den 25. februar 2011 Udsendt den 30. marts 2011 #JobInfo Criteria=AKB_København# Bestyrelsen

Referat. Boligselskabet AKB, København Møde den 25. februar 2011 Udsendt den 30. marts 2011 #JobInfo Criteria=AKB_København# Bestyrelsen #JobInfo Criteria=AKB_København# Organisationsbestyrelsesmøde Fredag den 25. februar 2011, kl. 16.30 lørdag den 26. februar 2011 kl. 13.00 Skodsborg Kurhotel, Skodsborg Strandvej 139, Skodsborg Bestyrelsen,,,

Læs mere

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund.

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund. Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde Fredag den 24. februar 2012 kl. 16.00 lørdag den 25. februar 2012 kl. 13.00 Prindsen i Roskilde, Algade 13, 4000 Roskilde Bestyrelsen Bjørn Petersen, Karen Levin

Læs mere

Boligselskabet Hjem. Afdeling 2. Prinsessegade BUDGET FOR 2008

Boligselskabet Hjem. Afdeling 2. Prinsessegade BUDGET FOR 2008 Boligselskabet Hjem Afdeling 2 Prinsessegade BUDGET FOR 2008 Boligafgiftsforhøjelse 5,15% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje 462,87 kr./m² 23,85 kr./m² 486,72 kr./m² Side

Læs mere

Mødereferat. Vamdrup Boligselskab og Kolding Kommune Emne. Referat fra styringsdialogmøde med Vamdrup Boligselskab 2015

Mødereferat. Vamdrup Boligselskab og Kolding Kommune Emne. Referat fra styringsdialogmøde med Vamdrup Boligselskab 2015 By- og Udviklingsforvaltningen Køb og Salg Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. november 2015 Sagsnr. 15/9095 Løbenr. 170533/15 Referent Mads Kastrup Forslund Direkte telefon 79 79 16 74 E-mail

Læs mere

Teknik- og Miljøforvaltningen

Teknik- og Miljøforvaltningen Indsæt organisationsdiagram for Plan og Byg I Aalborg Kommune var der efter kommunesammenlægningen 31 boligorganisationer med 405 afdelinger og 25.600 boliger Ved kommunesammenlægningen blev antallet forøget

Læs mere

Målsætning vedrørende almen social ansvarlighed

Målsætning vedrørende almen social ansvarlighed Repræsentantskabet vedtog på mødet den 16. juni 2012 handlingsplanen for Boligkontorets Danmarks indsatsområder i det kommende år. Repræsentantskabet vedtog samtidig Målsætning vedrørende almen social

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2014 Dato: 11. december 2015 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl.

Læs mere

Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus Mødedato: Mødetid: 10:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Lejerbo Formand Inge Køster Forretningsfører Pia Hesselvig Resumé Tilstede fra Aarhus Kommune

Læs mere

Vedrørende: Sagsnavn: Sagsnummer: Skrevet af: Dato: Forhold drøftet under styringsdialogen

Vedrørende: Sagsnavn: Sagsnummer: Skrevet af:   Dato: Forhold drøftet under styringsdialogen Vedrørende: Notat vedrørende forhold drøftet under styringsdialogen Sagsnavn: Styringsdialog 2012 (12/002941) Sagsnummer: 03.11.00-K00-1-12 Skrevet af: Marianne Sølgaard E-mail: Marianne.Solgaard@randers.dk

Læs mere

Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune

Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune Mødereferat Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune 30. oktober 2017 - Sagsnr. 17/11427 - Løbenr. 217271/17 Møde dato 27. oktober 2017 Møde

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand Referat Forvaltning: Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 06-10-2015 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen for Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Boligorganisationen: Knud Spangsø, formand, Lone Jakobsen, næstformand

Boligorganisationen: Knud Spangsø, formand, Lone Jakobsen, næstformand Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog A/B Gudenå 2017 Mødested: Odinsgade 7, lokale D. 3.32 Mødedato: 27-09-2017 Sendes til: A/B Gudenå og RandersBolig Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Dialogmøde 2014 Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2014 Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2014 Fællesorganisationens Boligforening Dato: 6. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Svend-Aage Berg

Læs mere

NOTAT Center for Kultur Idræt og Sundhed

NOTAT Center for Kultur Idræt og Sundhed Aftaledokument for styringsdialogmødet mellem Fredensborg Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2014/2015. Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 6. oktober

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hjørring

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hjørring Styringsdialogmøde med Domea Hjørring Domea Servicecenter Bolig Nord, Vestergade 8, Hjørring Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Dir. Mikki Frandsen,

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HAB OG HAB II OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 19. MARTS 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HAB OG HAB II OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 19. MARTS 2014 1 Deltagere: Hovedstadens almennyttige Boligselskab, Hovedstadens almennyttige Boligselskab II og DAB Formand Ole Ekenberg (HAB) Næstformand Camilla Hegnsborg (HAB) Formand Jesper Herget (HAB II) Næstformand

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo BUDGET FOR 2011

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo BUDGET FOR 2011 Afdeling 19 Springbo BUDGET FOR 2011 0,00% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje 998,85 kr./m² 0,00 kr./m² 998,85 kr./m² Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring 4 + 5 Budget for

Læs mere

Organisationsbestyrelsen:

Organisationsbestyrelsen: Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 14. december 2011, kl. 19.00 i, Store Hus, selskabslokalerne, Sadelmagerporten 2, kælderen, Hvidovre Organisationsbestyrelsen: Næstformand Jan Lemser, Bitten

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGSELSKABET HARESKOVGÅRD REPRÆSENTERET VED BOLIGKONTORET DANMARK DEN 14. NOVEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGSELSKABET HARESKOVGÅRD REPRÆSENTERET VED BOLIGKONTORET DANMARK DEN 14. NOVEMBER 2011 1 Deltagere Boligselskabet Hareskovgård v/ Boligkontoret Danmark Bent Gail Kalashnyk (Boligkontoret Danmark) Charlotte Heitmann (Boligkontoret Danmark) Torben Eriksen (Boligkontoret Danmark) Mogens Lund

Læs mere

Mødereferat. Lejerbo Kolding og Kolding Kommune Emne. Styringsdialog. Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødereferat. Lejerbo Kolding og Kolding Kommune Emne. Styringsdialog. Mødedato Mødested Møde start/slut By- og Udviklingsforvaltningen Køb og Salg Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. november 2015 Sagsnr. 15/9311 Løbenr. 175759/15 Referent Ditte Pagh Sørensen Direkte telefon 79 79 16 77 E-mail dipa@kolding.dk

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER REFERAT Dialogmøde 2014 Høng Boligforening Dato: 16. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Lars Diethmer Forretningsfører Jens

Læs mere

Boligselskabet AKB København og Københavns Kommune

Boligselskabet AKB København og Københavns Kommune Boligselskabet AKB København og Københavns Kommune Afholdt den 7. december 2017 kl. 10.00-12.00 Deltagere fra Københavns Kommune Uffe Andreasen, enhedschef, Teknik- og Miljøforvaltningen Line Lolk, fuldmægtig,

Læs mere

Dialogmøde (afholdt i 2012) Lejerbo, Kalundborg

Dialogmøde (afholdt i 2012) Lejerbo, Kalundborg REFERAT Dialogmøde 2011 + 2012 (afholdt i 2012) Lejerbo, Kalundborg Dato: 23. april 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Niels

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2014 Dato: 9. december 2015 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl. 0900 1230

Læs mere

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 10. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og 2015 Dato: 3. januar 2017 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Boligorganisationen: formand Peder Damgaard og bestyrelsesmedlem Poul Erik Jensen

Boligorganisationen: formand Peder Damgaard og bestyrelsesmedlem Poul Erik Jensen Redegørelse Vedrørende: Styringsdialogmøde 2016 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Forvaltning: Sekretariat Mødedato: 14-06-2016 Sendes til: Vorup Boligforening af 1945 og RandersBolig Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Afdeling 1. Højebo. Budget for 2011/12

Afdeling 1. Højebo. Budget for 2011/12 Afdeling 1 Højebo Budget for 2011/12 Boligafgiftsforhøjelse 5,21% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje 654,13 kr./m² 34,10 kr./m² 688,23 kr./m² Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere