Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016"

Transkript

1 Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Erik: Fællesskab. Lars: Spænding. Kristian S: Det er den ting man træner frem til. Lars: Kommer an på niveauet, men alle spiller for at vinde. Erik: Holdturneringen betyder rigtig meget for spillerne. Mange spiller kun holdkampe, og ikke individuelle turneringer. Det skal ikke undervurderes. Michael: Det er med til at skabe klubben. Vi har en del ambitioner. Det er med til at skabe interesse på ungdomssiden. Nu går det den rigtige vej med flere medlemmer. Carsten: Der er rygraden. Godt at de unge spillere også skal møde lidt ændre rutinerede spillere. Det er meget udviklende. Jørgen: De yngste spillere skal gøre sig erfaringerne. Det skal være klubben, der afgør om en spiller er gammel nok. Det skal ikke dikteres oppefra. Se på Victor Axelsen. Det skal der åbnes op for. 2. Hvad er mindre godt ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Lars: Økonomien. Det er for dyrt at deltage i holdturneringen. Johnny: Enig med Lars. Og så skal licensen også betales. Lars: Forstår godt licensen. Der skal ikke være transportrefusion. Jørgen: Ja det er for dyrt at deltage i 3. division. Det er lige før vi skal spekulere i om det er for dyrt at rykke op. Kristian S: Der er noget økonomisk i det. Vi har ingen ungdomsafdeling, så vi skal alle betale mere, når vi rykker fra Danmarksserien til 3. division. Det er på samme måde med spillerlicensen. Kristian B: Skal der ændres på reglerne for rejserefusion? Carsten: Hvorfor er ordningen solidarisk? Jeg forstår det ikke. Julie: Vi har hold i Danmarksserien og et i serie 1. Vi savner fælles hjemmekampe! Det gør rigtig meget for vores klub, når de spiller hjemme samtidig.

2 Søren: Det er koordineret, men gik desværre helt galt i år Alle: Det er meget vigtigt med fælles hjemmekampe. Carsten: Vi har kun 2 dobbelte hjemmekampe i denne sæson. Der er ikke nær så meget liv, når der spilles i forskellige weekender. Michael: Det er super godt med dobbelte hjemmekampe. Julie: Det er lige meget med modsat udebane i forhold til den forrige sæson. Søren: Det var helt skidt sidste sæson, da der var 7 runder før jul. Kristian S.: Ikke for mange runder tæt på jul. Og ikke 2 runder i Danmarksserien. Afstanden kan også være en udfordring. Når et hold fra Fyn skal til Nordjylland. 3. Hvad er den største hindring for at spillere deltager i holdkampe? Lars: Tid og familie (Danmarksserien). Der skal ikke være langt på en hverdag. Erik: Der skal følges op på resultaterne. Johnny: Det skal være weekendkampe. Det skal de kunne regne med. Der skal være krav om, at udeholdet skal indtaste holdopstillingen inden kampen. Jørgen: Resultaterne skal ind samme aften (alle resultater). Carsten: Samme dag! Få det unge til det. Michael: De skal være indtastet inden midnat. Carsten: I serierne længere nede er det en fornøjelse at spille på hverdage. Ellers stor tilhænger i at spille i weekender. I forhold til ranglisten, så er det et problem at det ikke er den aktuelle rangliste, der skal benyttes Kim: Er det bedre, hvis den nye rangliste f.eks. altid skal benyttes fra den 9. i en måned? Carsten: Ja klart en fordel! Kristian S.: Der skal være en uge til at spille nye par ind på ranglisten. Det kan være søndag aften eller mandag den første. Julie: Vi holder gerne fest efter holdkampene, så meget gerne kampe om lørdagen! Lars: I forhold til point til ranglisten, så er det underligt at man fastholder sine point. Der bør være forskel på, hvilken spiller man møder. Der skal være en fælles rangliste, der gælder for alle spillere. Julie: Vi har et hold i Danmarksserien og et i serie 1. Der er for stor forskel mellem de enkelte hold. Carsten: Nu fungerer ranglisten rigtig fint. Men der kan tænkes rigtig meget i det. Man tænker meget i det, når man skal spille kvalkampe.

3 Kristian B: Der er sket ændringer af ranglisten nu. Kristian S: Udfordringen er, at det kan give problemer at ramme den rigtigt pointfordeling, når pointene første gang tilrettes. Måske skulle man lave en kopi af den tidligere rangliste. Hvad vil det betyde, hvis man laver ændringer af point for de enkelte spillere, der allerede har spillet kampene. Kristian S: Hvis man ikke når at nulstille spillerne, kan det være et problem, da de tæller. Der kan være forskel på om de optjente point er langt tilbage. Lars: Spillerne tør ikke deltage i individuelle turneringer, da det kan få dem til at falde ned på ranglisten. Carsten: Ungdoms- og seniorranglisten bør tale sammen. 4a. Hvad er vigtigst i forhold til sammensætning af puljer i forhold til styrke kontra/geografi? Kristian S: Der er for langt fra Odense til Aalborg (3. division). Carsten: Geografien betyder rigtig meget. Kristian B.: Vil I hellere møde samme hold i slutspillet mod så at have kortere afstand til kampene? Carsten: Vi møder alligevel Kristian S: Smertegrænsen for hold i Odense er Århus. Jørgen: Vi skal sikre at spillerne kan deltage i kampene. Geografi er det vigtigste. Carsten: Der bør ikke være regler om, at spillerne skal være i hallen på et bestemt tidspunkt. Lars: Det skal kunne aftales indbyrdes. Flere: Man skal være der når ens egen kamp kaldes ud. Ellers skal spillerne rykkes op. 5a. Er det bedst at spille holdkampe i weekenden eller på hverdage? Alle: Lørdage!! Udvikling 1. Hvor kan holdturneringen udvikle sig mest? Carsten: Der skal være plads til golden set! Der skal være en nerve i kampen i Danmarksserien og 3. division. Jørgen: Holdstørrelsen vil jeg ikke pille ved. Men en mindre justering, så man kan spille uafgjort. Evt. at en spiller kun skal spille én kamp. Julie: Der bør ikke ændres på holdstørrelsen!

4 Erik: Man kunne fjerne en DS og en HS. Det giver 12 kampe. Der er hver weekend minimum en kamp, hvor der er en eller flere ikke fremmødte. Slet aldersgrænserne!! Lad alle deltage i seniorholdturneringen. Der er ingen aldersgrænse i golf og bordtennis. Julie: Klubberne ved det godt! Erik: Mange unge spillere vil mene det er fantastisk at kunne spille seniorholdkampe. Carsten: Enig med Erik. Det er klubbernes ansvar i forhold til de unge spillere! På samme måde som så meget andet. Kristian S: Jeg er ikke enig. Jeg er nervøs for at man ødelægger en seniorturnering, og blander børn ind i det. Det andet er, at de unge skal have noget at se frem til. Når de er 16 år har de prøvet det hele indenfor badminton. Det er dem man efterfølgende mister. Lars: Jeg har også tidligere haft samme indtryk som Kristian. Men efter at have prøvet det, så har vi rigtig gode erfaringer. Jeg mener ikke, at man skal have golden set. Man skal ned og spille 11 kampe (5+3). Vi har ikke mange kvinder i klubben. Kristian S: Jeg tror ikke på det, når man laver en ny holdstørrelse, så mister man spillere ved det. Carsten: Skidt at spille 11 kampe. Jeg har svært ved at rykke spillerne ned. Godt at vi fik ændret aldersgrænsen. Medlemstallet er i frit fald. Der skal tænkes anderledes. Der er meget andet i samfundet. Det er et tag selvbord. Julie: Der bliver fjernet en del af det sociale og fællesskabsfølelsen, hvis holdet bliver mindre. Johnny: Enig. Der skal ikke ændres på holdstørrelsen! 2. Er der regler som begrænser holdturneringen (klubskifte, rangliste, aldersgrænser mm.)? Julie: Antal spillere, der må nulstilles. Det bør være muligt at få flere nulstillet. Lars: Det er et dumt begreb. Det giver ikke mening at nulstille på ranglisten. Generelt er det et problem, at der er så mange udlændinge i holdturneringen. Kristian B.: Det er pga. EU, at der ikke kan gøres forskel. Carsten: Vi har aftaler om, at der kan benyttes engelske spillere. Det er en fordel for klubben og klubmiljøet. Lars: Jeg tror det skader klubfølelsen.

5 3a. Er der tilfredshed med holdsammensætningen og kampformatet Ingen bemærkninger 4a. Skal der være flere eller færre op-/nedrykkere mellem de forskellige rækker (er det for svært/nemt at rykke op)? Kristian S: Der er af og til en flaskehals. Op til 3. division eller Danmarksserien er der stor forskel på top og bund. Carsten: Flere hold i spil. Det kan være svært at forholde sig til, hvordan reglerne er. Det skal være muligt f.eks. for Team Fyn at have to hold i 3. division. Lars: Det skal ikke være muligt for en klub at have 2 hold i 3. division. Kristian B: Skal der være en begrænsning på det? Kristian S: Det er et problem, når spillerne vælger de store klubber fremfor de små, hvor de kan komme på 1. holdet. Carsten: Vi er begyndt at snakke sammen på Fyn. Kim: Hvad tænker I om op- og nedrykningen i Danmarksserien? Jørgen: Nogle af nedrykkerne skal spille mod klubberne i den højere række. Kristian S: Man skal udfordre op- og nedrykningen med kvalkampe på tværs af rækkerne. Michael: Randers blev nærmest opløst efter de ikke rykkede op. Erik: Godt at få testet op- og nedrykningen. Jørgen: Der er stor forskel på, hvilken kreds holdene kommer fra. Kristian S: Nordpuljerne var meget bedre end puljerne i Syd. Oplevelse 1. Hvad kan man gøre for at holdturneringen bliver mere spændende/attraktiv? Lars: Tællere. Søren: Skal sæsonen være længere? Er 11 kampe nok? Carsten: 11 runder er fint. Men vi skal ikke starte tidligere! Gerne en runde mere i november. Julie: Vi skal ikke starte tidligere. Lars: Det giver problemer med at spille for sent. Carsten: Den første runde i september skal gerne flyttes til november. Michael: Helt enig. Søren: En katastrofe, at vi ikke kan spille hele sæsonen. Erik: Helt enig med Søren. Det er en helårs idræt.

6 Julie: Træningen stopper, hvis sæsonen stopper tidligere. Det hænger sammen. Hos os kommer der heller ingen til træning i januar! Carsten: Der sker så meget i foråret. Der skal ikke være holdturnering i april. Erik: Fodbold spiller hele året. Lars: Kan de ikke bare spille turneringer sidst på året. Kristian S: Længden som den er nu er helt fin. Johnny: Træningen skal bare være attraktiv nok. 2. Hvad kan man gøre for at de enkelte holdkampe bliver mere spændende/attraktiv? Lars: Man kan præsentere holdet bedre. Råbe dem op ved start. Der kunne være en vejledning på hjemmesiden. Michael: En pokalturnering fra april juni. Carsten: Det gør vi i dag (byder velkommen). Johnny: Flere holdkampe på samme dag hjælper meget på det. 3. Hvilke tiltag i holdturneringen/holdkampene kan forbedre den samlede oplevelse Lars: Fællesspisning med modstanderholdet. Johnny: De unge skal trækkes med. De skal ikke spise pizza et andet sted. Fællesskab 1. Hvor vigtige er følgende fællesskaber i forhold til holdkampe/holdturnering? 2a. Fællesskabet blandt spillerne på holdet Lars: Det er det vigtigste! Johnny: Enig. Kristian S: Det er hele truppen, der er afgørende. 2b. Fællesskabet i klubben Johnny: Altafgørende. 2c. Fællesskabet med de øvrige klubber/spillere Michael: Vi har træningsfællesskab med andre klubber. Det er meget vigtigt.

7 3a. Ville det være en god ide at afvikle en eller flere kampe/runder på neutral bane i en hal med flere holdkampe i gang på samme tid, ligesom ved kvaleventen, eller er det vigtige med fællesskabet omkring hjemmekampene? Lars: Dum idé. Kristian: Når alle baner er i gang giver det en nerve og spænding. Erik: Vi skal huske at lære af andre idrætsgrene. Ved atletik gik det helt skidt, da man prøvede det. Der er ikke samme nerve, når man ikke spiller på hjemmebane. Jørgen: Kvaleventen er super. Der er nerve! Det kan diskuteres om man skal stoppe ved 7 kampe eller ej. Spillerne gider ikke holde fest bagefter. De kommer for at spille. Kristian B.: Kan det være en idé at lave en kvalevent som en 7. spillerunde for at få nerven ind i kampen. Kristian S: Der er en nerve, fordi det er sidste runde. Man kan ikke sige, at det skal være det samme i grundspillet. Alle hold skal have noget at spille for. Lars: Mht. de sidste 7 kampe i kvaleventen, så bør alle kampe spilles. Kim: Skal kvaleventen kun være for oprykning? Johnny: Der er fortsat samme nerve i det. Det skal både være op- og nedrykning. Flere: Enig! 1. Hvordan kan der ændres på de eksisterende regler, forhold, struktur etc., for at gøre DH-turneringen bedre, mere spændende og mere attraktiv, samt bedre tilpasset klubbernes og spillernes behov og aktuelle virkelighed. Kristian S: Der skal ikke laves om bare for at ændre på det. Jørgen: Helt enig. Lad os prøve nogle af de idéer der kommer andre steder fra. Lad os teste tingene! Erik: Fint med golden set, men skidt hvis holdet ændres, så der kun skal bruges en DS. Lars: Det kan godt være en fordel, hvis der kun er en DS, hvis de eksempelvis bliver gravide. Erik: Ikke godt for at få de unge på holdet! Lars: Et hold må maksimalt have X point for at blive tilmeldt. 2. Hvad er det vigtigste at holde fast i i den nuværende holdturnering? Ingen bemærkninger.

8 3. Hvad er det vigtigste at udvikle i forhold til at fremtidssikre holdturneringen? Ingen bemærkninger. Deltagerliste: Søren Tipsmark Badminton Fyn Kurt Mehlsen Badminton København Julie Rasmussen Bolbro Maria Baungaard Bolbro Carsten Jensen Middelfart Jørgen Færch Middelfart Lars Lynge Nr. Lyndelse Erik Kolmos Nr. Lyndelse Kristian Skagen Odense BK77 Johnny Klint Team Fyn Michael Frihagen Aabenraa Morten Bilberg Rasmussen Badminton Danmark Kim Hansen Badminton Danmark Kristian Boye Badminton Danmark

Referat fra klubmøde i Aarhus den 30. november 2016

Referat fra klubmøde i Aarhus den 30. november 2016 Referat fra klubmøde i Aarhus den 30. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Lars: Alle kampe tæller lige meget. Krav om at spille to kategorier. Måske

Læs mere

Referat fra klubmøde i Brøndby den 23. november 2016

Referat fra klubmøde i Brøndby den 23. november 2016 Referat fra klubmøde i Brøndby den 23. november 2016 Challenge Cup Søren: Hvor mange kampe sendes på TV? Bo: Der er TV på alle kampe. Søren; Hvordan er forholdet mellem danske og udenlandske spillere?

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015

INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015 1 INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015 Velkommen til Badminton Fyn holdturnering for ungdom 2014-2015 Tilmeldingsfrist: 28. september 2014 Hermed inviteres klubberne i Badminton Fyn

Læs mere

1 Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen - Reglement for Seniorholdturnering - Pr 1/

1 Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen - Reglement for Seniorholdturnering - Pr 1/ 1 Reglement for den Sjællandske Seniorholdturnering Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 5.3.1. - Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 Forslagsstiller: Ringsted IF Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2018-2019 Til Klubber i Vest Sæson 2018/19 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første kampe. I løbet af en sæson

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen?

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - status Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - formål I løbet af 3 sæsoner at samle ALLE badmintonspillere

Læs mere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2017-2018 Danmarks Bowling Forbund Til Klubber i Vest Sæsonen 2017/18 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1 Turneringer under DBwF Landsudvalg ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg ØST udbyder en række turneringer. Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2.

Læs mere

Badminton Fyns (BF) beretning for 2012/13: v/ formand Martin Andersen

Badminton Fyns (BF) beretning for 2012/13: v/ formand Martin Andersen Badminton Fyns (BF) beretning for 2012/13: v/ formand Martin Andersen Beretningen omhandler perioden 1. september 2012 til 31. august 2013. Det vil imidlertid være nærliggende at omtale begivenheder, der

Læs mere

Referat fra møde om holdturneringen

Referat fra møde om holdturneringen Referat fra møde om holdturneringen Dato: Lørdag den 17. oktober 2015 kl. 9.30. Sted: TreFor, Højstrupvej 7B, 5200 Odense. Deltagere: Ralf Brandt Larsen og Sune Nielsen (Bramdrupdam), Jakob D. Carstens

Læs mere

JBTU S REGLEMENT 2013/2014

JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Jysk Bordtennis Union JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Kapitel 1. Generelt 1. Formål 2. Arrangementer 3. Licens 4. Alderskategorier 5. Klubstifter Kapitel 2. Holdturneringen 6. Indbydelse, tilmelding og holdtrækning

Læs mere

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 Badminton Danmarks kredse og DGI Badmintons landsdele indbyder hermed til den første fælles ungdomsholdturnering. Den ny fælles holdturnering mellem Badminton

Læs mere

GENERELT... 2 KONTINGENTSATSER... 2 SENIORUDVALG... 2

GENERELT... 2 KONTINGENTSATSER... 2 SENIORUDVALG... 2 Sæson 2014/2015 Sæson 2014-2015 Kære spiller i Team Fyn Badminton. Denne lille folder er tænkt som et praktisk opslagsværk, som indeholder alverdens oplysninger. Du kan her finde alt fra kontingentsatser

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 08/2017 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfatter jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Aarup Fritidscenter Januar 2012

Aarup Fritidscenter Januar 2012 1 Aarup Fritidscenter 6-7-8 Januar 2012 Velkommen til årets kommune mesterskab i indendørs fodbold 2012. Vi har i år en rekordstor opbakning til stævnet, hvor der er tilmeldt 123 hold i 15 forskellige

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019 Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019 01) En klub kan kun havde 2 hold med i gruppe A. Kun rene klubhold kan deltage, og man kan kun deltage for en klub/forening selv om man er medlem af

Læs mere

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion.

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion. Holdturneringsregler Regler for Dansk Backgammon Forbunds holdturnering Gyldige fra den 1. september 2015 1. Turneringsform og -struktur 1.1 Generelt Dansk Backgammon Forbund (DBgF) afvikler hver sæson

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2)

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold, som deltager i Badminton Københavns (KBKr) holdturnering.

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning...

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019

Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019 Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019 Holdturneringen er for mange en grundsten i badminton, som booster sammenholdet, kammeratskabet og fastholdelsen i klubben. Både spillere og forældre

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2019 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2019), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere

REGLEMENT FOR BADMINTON FYNS HOLDTURNERING

REGLEMENT FOR BADMINTON FYNS HOLDTURNERING REGLEMENT FOR BADMINTON FYNS HOLDTURNERING Indholdsfortegnelse Indledning... Formål... 1 Holdturneringens struktur... 3 Kriterier for tilmelding af ungdomshold... 3a Slutspil... 4 Tilmelding af hold...

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3 5 Turneringsafviklingen...

Læs mere

Turneringer under DBwF udvalg Vest

Turneringer under DBwF udvalg Vest Følgende turneringer udbydes: Turneringer under DBwF udvalg Vest Turnerings udvalg VEST udbyder en række turneringer. 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands

Læs mere

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 01 ) En klub kan kun havde 2 hold med i gruppe A. Kun rene klubhold kan deltage, og man kan kun deltage for en klub/forening selv om man er medlem af

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

I alle ungdomsrækker er det, jævnfør Turneringsreglementet 20 stk. 1a muligt at tilmelde op til to hold i hver række.

I alle ungdomsrækker er det, jævnfør Turneringsreglementet 20 stk. 1a muligt at tilmelde op til to hold i hver række. 25. april 2019 Til samtlige klubber Danmarksturneringen for ungdom 2019-2020 Hermed følger blanketter til tilmelding af hold til Danmarksturneringen (DT) for Ungdom 2019/2020. Der er tilmeldingsfrist mandag

Læs mere

Badminton København. FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: København den 14. december Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp

Badminton København. FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: København den 14. december Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp Badminton København København den 14. december 2016 FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: 238441 Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp Protest fra Frederiksberg FKIF (FKIF) mod Københavns Badminton

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST

Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg Region ØST udbyder en række turneringsformer for klubhold. Følgende turneringsformer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U15 i Middelfart.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U15 i Middelfart. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U15 i Middelfart. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2018 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2018), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere

MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012

MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012 MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012 Sæson 2011-2012 Kære spiller i Team Fyn Badminton. Denne lille folder er tænkt som et praktisk opslagsværk, som indeholder alverdens oplysninger. Du kan her finde alt fra

Læs mere

Middelfart Badminton Klub

Middelfart Badminton Klub Middelfart Badminton Klub En vision om fremtiden Vedtaget på bestyrelsesmøde i MBK d. 22/8-2006 Baggrund for ny vision Middelfart Badminton Klub har igennem de seneste mange år arbejdet ud fra 3 5 årige

Læs mere

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber.

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber. Program for 2. division offentliggjort Programmet for 2. division, efterårets 3 puljer i grundspillet, er blevet offentliggjort. Fem ny oprykkere fra Herre- DS hvoraf Fredensborg og Vejgaard for første

Læs mere

GENERELT... 2 KONTINGENTSATSER... 2 SENIORUDVALG... 2

GENERELT... 2 KONTINGENTSATSER... 2 SENIORUDVALG... 2 Sæson 2013/2014 Sæson 2013-2014 Kære spiller i Team Fyn Badminton. Denne lille folder er tænkt som et praktisk opslagsværk, som indeholder alverdens oplysninger. Du kan her finde alt fra kontingentsatser

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Op/Nedspillet

Op/Nedspillet Op/Nedspillet 2018-2019 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 13. marts 2019 og efterfølges af international uge fra den 18.-24. marts 2019. 1.division damer slutter lørdag den 6. april

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

SÆSONPLAN Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2016-17 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage i

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Op/Nedspillet 2014-2015

Op/Nedspillet 2014-2015 Op/Nedspillet 2014-2015 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 11. marts 2015 1.division damer slutter lørdag den 14. marts 2015 Grundspillet efterfølges af international uge i perioden

Læs mere

Uddybende svar vedr. Turneringsstruktur

Uddybende svar vedr. Turneringsstruktur Uddybende svar vedr. Turneringsstruktur Procentvis fordeling af de indsendte svar delvis u ej svar i alt 1 Der skal være fast grænse ved Storebælt i 2. og 3. division 75,0% 25,0% 100% 2 Antal hold i VL

Læs mere

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder Generelt om udfyldelse af holdtilmeldingerne, disse bedes udfyldt omhyggeligt især adresseoplysningerne på JBU`s hjemmeside, da det i modsat fald er umuligt at sende oplysninger de rigtige steder hen,

Læs mere

Reglement for Seniorranglisten

Reglement for Seniorranglisten Reglement for Seniorranglisten A Propositioner A.1 Spillere Alle spillere, der er medlem af en klub under Danmarks Badminton Forbund, kan optages på ranglisten A.2 Turneringer Følgende turneringsformer

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement gældende for Badmintonligaen til og med serie 1 indenfor Badminton Danmark. Dog er Kredsserien og serie 1 i øst undtaget fra

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Standartkontrakter & Amatøraftaler 3. TV og Mediebilledet 4. VolleyLigaen 2016 5. Internationalt 6.

Læs mere

Reglement for FTU Holdturneringen 2014

Reglement for FTU Holdturneringen 2014 Reglement for FTU Holdturneringen 2014 Paragraf 1 Fyns Tennis Union udskriver hvert år en holdturnering, hvori alle klubber, der er medlem af unionen, kan deltage med et eller flere hold. Der er også mulighed

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople

Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople Inden du går i gang Læs kredsens invitation til holdturnering grundigt. Se i øvrigt reglement for pointgivende holdturnering, klik

Læs mere

Herved nedlægger Dragør Badminton protest mod Charlottenlund for brug af ulovlig spiller i ovenstående kamp.

Herved nedlægger Dragør Badminton protest mod Charlottenlund for brug af ulovlig spiller i ovenstående kamp. Badminton København København den 2. maj 2017 Kendelse Dragør vs. CBK 2 kampnummer: 238790 Brug af ulovlig spiller i forhold til styrke Protest fra Dragør Badminton (DB) mod Charlottenlund Badminton Klub

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2016-2017 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C 12.10.16 Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR HOLDTURNERING 2013/2014 FOR UNGDOM: U9 U11 U13 U15 U17/U19 Pointgivende holdturnering DGI FYN INDBYDER TIL Holdturnering i Badminton 2013/14 Hvorfor deltage i holdturneringen? Holdturneringen er det som

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

Klubblad for Sportslig målsætning og vigtig information.

Klubblad for Sportslig målsætning og vigtig information. Klubblad for 2017-2018 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2017/18 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

Danske Bank, Euler Hermes, MOE, Nordea, SAS Institute, CTI, DSB, HI, LIF, Lundbeck, Stadio/HIF, TBK, FIF, KMD, IBBH, GFB78, ALI, Mærsk, Telefonen.

Danske Bank, Euler Hermes, MOE, Nordea, SAS Institute, CTI, DSB, HI, LIF, Lundbeck, Stadio/HIF, TBK, FIF, KMD, IBBH, GFB78, ALI, Mærsk, Telefonen. Referat fra Årsmøde onsdag den 4. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Afdelingens beretning 4. Behandling af indkomne forslag 5. Fremlæggelse af regnskab og

Læs mere

Kendelse. Protesten er behandlet af DBF s holdturneringsudvalg (HU) den 8. april

Kendelse. Protesten er behandlet af DBF s holdturneringsudvalg (HU) den 8. april Brøndby den 19. april 2010 Kendelse Protest i matchen mellem Nordsjælland og Odense indgivet af Odense Badminton Klub. Ved skrivelse af 21. september 2009 har Odense Badminton Klub indgivet protest mod

Læs mere

Turneringer under DBwF Vest

Turneringer under DBwF Vest Turneringer under DBwF Vest Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands holdturnering for damehold og Open række, som Ude-/Hjemmekampe 3-mands holdturnering

Læs mere

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit 1. Deltagelse Sommerlandsturneringen er danmarksmesterskab for klubhold. Danske og udenlandske statsborgere med dansk licens har ret til at deltage i Danmarksmesterskaber. Udenlandske statsborgere skal

Læs mere

Kendelse. HU har påset, at protesten er indgivet i overensstemmelse med vedtægternes 55.

Kendelse. HU har påset, at protesten er indgivet i overensstemmelse med vedtægternes 55. Kendelse Brøndby, d. 28. april 2009 I protesten: Team Roskilde mod Odense BK. Ved anbefalet skrivelse af 31.03.09 har Team Roskilde indgivet protest mod Odense BK i forbindelse med afvikling af Matchen

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 Reglement for den pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration

Læs mere

Dartturneringen. Årgang 23. Pil-A. Pil-A. Kolding 2014 / 2015

Dartturneringen. Årgang 23. Pil-A. Pil-A. Kolding 2014 / 2015 Dartturneringen A` Pil-A Pil-A Kolding Årgang 23 2014 / 2015 2 3 REGELSÆT FOR DARTTURNERINGEN PIL`A` KOLDING Der spilles 501 >Straight on< og lukkes med en double. Alle divisioner spiller 4 singler og

Læs mere

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen Opbygning af turneringer udskrevet af JHF Kreds 3 2015 2016 Før ombrydningen 1 Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF. Andre turneringer udskriver og styrer vi selv i kreds 3. Turneringerne

Læs mere

Dartturneringen. Årgang 24. Pil-A. Pil-A. Kolding 2015 / 2016

Dartturneringen. Årgang 24. Pil-A. Pil-A. Kolding 2015 / 2016 Dartturneringen A` Pil-A Pil-A Kolding Årgang 24 2015 / 2016 2 10 ØLKORT (kun øl) Hver lørdag kl. 13-15 lille buffet + 1 øl 45 kr 150 kr DADDY S PUB TVEDVEJ 44 6000 KOLDING TLF. 52 69 04 40 BODEGA@DADDYSPUB.DK

Læs mere

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Velkommen til Morud Det er med stor glæde og stolthed at vi nu kan byde Spillere, dommere og publikum velkommen

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag.

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag. Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet.

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet. Turneringsreglement 2018.04.01 Oplæg til DT Turneringsreglementet. Indhold Kapitel 1. Generelt... 2 1. Formål... 2 2. Licens... 2 3. Klubskifte... 2 4. Spillerkategorier... 2 5. Ratingliste... 3 Kapitel

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Pressedækning af Volleyball 3. Volley TV 4. VolleyLigaen 2016 DataProjekt Play-off og finale slutspillet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde.

Referat af bestyrelsesmøde. Referat af bestyrelsesmøde. Dato og tid: Sted: 9. oktober 2013, kl. 16.30 Ribegade 17, 4th 2100 Ø (hos Tina Fehrn) Deltagere: Jan Kristoffersen (JK) David Hansen (DH) Tina Fehrn (TF) - REF Ole Meilby (OM)

Læs mere