Interview af Majse Neve (M) d. 11/5-15 Interviewer 1: Anna (A) Interviewer 2: Emilie (E)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Interview af Majse Neve (M) d. 11/5-15 Interviewer 1: Anna (A) Interviewer 2: Emilie (E)"

Transkript

1 Interview af Majse Neve (M) d. 11/5-15 Interviewer 1: Anna (A) Interviewer 2: Emilie (E) A: Min er i gang nu E: Sådan dér A: Super! A: Yesshh, øhm Hvordan benytter du, eller hvorfor benytter du dig af Facebook? M: Jeg ben bne bennytter mig af Facebook fordi det er sjovt at følge med i hvad der sker, og hvad ens gamle venner foretager sig og hvad ens nye venner foretager sig. A: Mmh Ser du det som et fællesskab? M: Eeh, ja og nej, altså, alle bruger Facebook, men, eller næsten alle ik? Men det ik fordi jeg sys det et fællesskab i den forstand, andet end man holder øje med hinanden. A: Mmh Hva med de grupper du følger og så n? Altså M: Jaa men jeg ve ik om det et fællesskab fordi at jeg har ik så n, det ikke fordi jeg har én speciel gruppe jeg følger ekstremt meget med i på Facebook. Så på den måde har jeg ik det der fælles skab, for nogen andre har, dem der går op i, øøøh, heste eller øh, katte eller whatever. Hvor det er de så poster billeder af øøh deres dyr. Men det ik noget jeg går op i. A: Nej okay M: Så ik på den måde fællesskab, men det hyggeligt og snak med dem man kender. A: Hvad mener du så et fællesskab er? M: Jaaaa.. mmh, et fællesskab er jo at man snakker med folk, men deres så n, det så n lidt svært at forklare, fordi, at altså jo, Facebook er jo et fællesskab, alt efter hvilken øøh, vej man vælger at bruge det ik. A: Mmh, E: Måske bare ik så bindende, eller hvad man kan sige? Altså det du sagde før mæ at du følger en masse forskellige ting men måske ikke føler dig så n M: Nej, det øh, jeg ikke så n. E: dedikeret? Eller hva man ka sige (fniser) M: jaer. Det ik fordi jeg er fan eller.. så meget intraseret, bare fordi jeg følger mæ i mange ting E: mmh A: øøøhm er det vigtigt for dig at være en integreret af det sociale liv på Facebook? Altså du siger du følger med i dine gamle venners liv? M: jaaer.. altså jeg sys det meget.. eller.. vigtigt men, det ogs meget sjovt og følge med i for at se om de ændrer sig og at der er nogen der får børn og så der nogen der flytter til Jylland og langt væk, det meget fedt og følge med hvor de er i verden. A: mmh M: i forhold til én selv A: øøøhmm er du bevidst om hva du deler på Facebook, og er det mæ til at skabe den her sociale identitet? M: ja altså, jeg vil sige, jeg godt klar over hva jeg deler. Men men mmh jeg tænker ik altid over det, jo hvis man, eller hvis man laver en l anden status hvor det omhandler alle mennesker så, så det jo klart at man prøver at man prøver og lave et l andet fællesskab li som folk de laver en l anden status, ska vi ta i byen i aften, hvem er friske så laver man det sæføli selv, øøhm, men man bare skriver man har haft en go dag, det jo enli, det jo bare.. noget om én selv man liig vælger og vil vise andre folk. A: mmh øøøhm det du lægger ud, afspejler det, øøhm, dig.. som social person? M: JA (griner) A: ja. (griner) M: ja nu poster jeg godt nok ik så meget li for tiden.. men ellers jo.

2 A: men tænker du over hvordan du så vil fremstå M: JAER A: i det du poster? M: ja, altså der for eksempel nogen de ka jo finde på a og øh, hele tiden skrive a de har kærstesorger og så n noget, og det blir man træt, altså jeg bliver personligt selv træt af og læse det ik så, derfor vil jeg godt poste at man har haft en go dag eller nogen man har været ude og spise eller shoppe eller været sammen med nogen man ik har set et styk tid. Det sys jeg er mer værd at poste A: jaer, så det de positive ting du gerne vil fremhæve? M: jaer, man ska ik øh poste de negative, altså, det må man dele med en veninde eller et l andet. E: mmh A: øøøhm vil du sige du øh, søger en form for anderkendelse mæ de ting du du poster? Altså i form af likes og altså, tænker du over at du vil få nogen likes? M: JA, hvis jeg ik har fået over 10 likes så sletter jeg det (griner) Alle griner A: okay M: men men jo altså, jeg ka da godt li at, og skrive noget hvor jeg ved at folk anderkender det. Det jo os derfor man ik skriver man har haft en lortedag, fordi at så hvem gider og like, du har haft en lortedag? A: jaer.. lige præcis A: (rømmer sig svagt) øøøhm skænker du andre personer nogen tanker inden du offentliggører et opslag, Øhm når opslaget udelukkende handler om dig selv? M: nogen gange ka man godt lave et opslag hvor det handler om nogen, eller noget, men det nok ogs alt efter hvilket humør man er i A: jaer Håndværkerne banker i baggrunden E: (hvisker) jeg lukker lige døren Alle griner lidt A: hva hvad gør du dig så af tanker når du inddrager andre i dine opslag? M: (tøver) altså det er for eksempel når. Det er når man godt vil vise at man har det rigtig godt sammen A: ja.. M: og vise andre mensker at man godt ka li hinanden og øh ka hyg sig sammen. det nok mest derfor jeg inddrager andre. A: mmh M: i det. Ogs for a vise dem at jeg enli holder af dem fordi at jeg godt.. ja vil slå noget op hvor jeg har været sammen med dem, ik fordi at jeg ik ville nu, men altså forstå mig ret, det bare så n A: jaer øøøhm er der visse personer du ønsker at særligt indtryk på når du lægger noget op? Det ku for eksempel være træner, familie, venner eller bekendte? M: MIN KÆRESTE (siges meget bestemt) Alle griner M: men øh nej det ik fordi jeg vil gøre nogen specielt obs, fordi det jo ik altid at alle ser hvad hinanden slår op, fordi at, når det er du så øh, scroller ned og ser nyheder og hva der er sket, det jo ik altid li man læser og går helt i detalje mæ alle sammen, så kører man bar lige hurtigt igennem, så det ik fordi jeg tænker det går ud til nogen sådan helt bevidst. A: Nej okay.. mmh, Øøøøhm Hvor store en indvirkning har det så på din øhm selvtillid og dit selvværd når folk liker og kommenterer dine opslag?

3 M: Så bliver man glad! M: Fordi så er der folk der holder øje med en og det er da altid rart at få opmærksomhed på en eller anden forstand. M: Men man ville da hellere have det i virkeligheden, men det da dejligt. Øøhm Slår du ting op på Facebook fordi det er noget der betyder noget for dig personligt, eller gør du det fordi der er noget du tror dine venner på Facebook vil synes om? Altså det vil sige.. øhm.. får du godt selvværd af at ligge tingene op eller får du aner eller er det fordi du får selvværd gennem at de liker dine ting? Forstår du hvad jeg mener? M: Jaer, jeg forstår godt hvad du mener. A: (griner) M: Jeg gør det ikke for at andre skal blive glade, eller hvad man kan sige A: Nej M: Det e det er det er bare for mig selv. A: Mmh M: Ja, altså jeg er lidt ligeglad med om andre folk kan li hvad jeg slår op, på en eller anden forstand. Altså selvfølgelig er det da rart når de ser noget, men inderst inde så er det bare fordi man selv lige føler og har lyst til i det øjeblik, hvis det er man slår noget op. M: Hvis der er noget der har reddet en ens dag, man har fået 12 i noget eller at man har A: Mmh M: Har gjort et eller andet. Været til bryllup eller fået et barn whatever, et eller andet med nogle store ting. Så er det da rart at andre folk bliver glade, men ellers så er det mest for en selv. Så det jo bare hvor mange der følger med. E: Ja ja M: Kan man sige A: Øøhm Hvis du før hen har postet noget som du ikke fik positiv respons på, vil du så undgå at slå lignende ting op på et senere tidspunkt? M: Øøhm nej. Fordi at altså nogen gange kan man godt skrive et eller andet, at man har haft en LORTE lorte dag, eller at ALT er gået galt, men jo altså så øh så det har jeg postet en gang, og der fik man ikke så mange respons på det. Men så hvis man bare altså så ved jeg ikke hvorfor man gør det, det bare.. jeg tror bare det er en ren vane, fordi jeg altid har brugt det meget..

4 M: men så stoppede med at bruge det. Men hvis så det hele lige virkelig var lort så ved man ikk jamen det åndssvagt man gør det ikk? men så alligevel skriver du det. Du ved godt folk gider ikke se på det og man gider egentlig heller ikke selv A/E: (Smågriner/fniser) M: se på det men gør det alligevel (griner med). Det måske bare en måde at komme ud med aggressionen på, hvis der ikke lige er nogen i nærheden man lige kaaaøh snak med, eller hvis man lige tænker hvem skal jeg ringe til. M: Hvem gider lige hører på i to sekunder A: (Smågriner i enighed) M: Okay, femhundrede mennesker vil gerne lige se at jeg har haft en lortedag ikk, M: altså tænker man så i stedet E: Jaer. A: Øøøhm Påtager du dig en slags rolle når du er på Facebook?... Og hvaad (lavmælt) indebære den? M: Øhm Altså rolle og rolle, jeg vil ikke sige jeg tager nogen roll, andet end jeg godt kan li nogen gange a lave nogle samlinger af sådan men nogen gange hvis jeg laver et oplag, skal vi drik eller skal vi hyg eller noget. Jeg kan godt li at tage initiativ til nogen ting over Facebook. M: Fordi man ikke lige altid har folks telefon numre, så kan jeg godt li lige og lave en status skal vi løh ses på græsplænen omm ti minutter altsåøh på den måde der vil jeg nok sige jeg gør et eller andet en gang i mellem. måske i form af vise at du social eller M: Ja A: eller M: Ja, det vil jeg nok sige A: noget i den stil. E: Så det er ikke så n noget personligheds M: Nej. E: rolle på den måde? Altså ændre adfærd og M: Nej Nej det syns jeg ikke. A: Øøhm Er der ting som du overhovedet ikke vil øøh ligge på Facebook?

5 M: (trækker vejret dybt ind og ud igen) altså jeg vil helst ikke ligge på Facebook sådan det ved jeg ikke d-det meget svært at sige.. er M: hvad man ikke vil ligge på Facebook, fordi jeg tror det er øjeblikket der gør mææ jeg gider ikke ligge på Facebook at jeg er sammen med min kæreste hverdag, altså det der med at man laver en ny status hver dag og hvor man i princippet bare fortager sig det samme. A/E: Mhmh M: Hver dag er man ligge det med den samme person, det bliver man også tæt af. er M: lisom folk bliver trætte af a folk har en lorte dag liså trætte bliver folk af at se, okay vi ved godt du er sammen med din kæreste eller bedste ven hver dag, det behøves man ikk og vide altså.. M:.. hele tiden. Men ellers ikk E: Mh. A: det var faktisk sidste spørgsmål E: havde vi noget kort om det der med i forhold til hvad du altså hvad andre slår op på Facebook? Altså om du syns folk måske bliver sådan lidt for åbne altså deler lidt for meget af deres privat liv med andre på Facebook. M: (forsøger at påbegynde svar) ja E: eller eller om det det der måske er meningen med det.. eller man skal have lov M: altså E: til det M: Jamen det igen det, fordi det er alt efter hvilke humør man er i altså fordi det der med a e når jeg har skrevet jeg har en lortedag, så har jeg det sådan... okay et par timer efter går jeg ind og sletter den automatisk selvom der ikk er og det er ikk fordi jeg har tænkt ej der skal likes på eller kommentarer, men så tænker jeg det var egentlig åndssvagt man kan godt blide t-træt af og se det andre folk der slår noget op altså d-derøh skriver selvmordsting på Facebook eller skriver hvor elendigt alting er og at de ikk gider mer Det kan man godt blive Rigtig øv over at se hele M: tiden, fordi at så tænker man okay du har det svært A: (rømmer sig) 195 M: men så få noget hjælp på en anden måde, selvfølgelig er det e-et råb om hjælp på en eller anden forstand fordi det er Facebook jo på en eller anden måde det er jo også se mig ligegyldig hvad og hvorledes. præcis

6 M: men altså det bar sån noget med at man ikk længere vil leve oog når folk poster billeder hvor de står splitterragende nøgne og sån noget.. det behøves jeg A: (Smågriner enigt) M: altså ikk at se på personligt E: Nej nej A: Nej Ja øhm var der mere? E: Næ A: Fint E: nu vi opdager at lortet ikke har optaget (griner) M: jeg ved ikke om i vil skrive ned et eller andet ned hvis i har noget som i ve spørge om jeg skal uforståeligt ord på en anden A: øh skal man tryk på OK eller E: ååååh.jeg prøver lige at try

7 kke stop

Bilag 2: Transskription af feltstudier

Bilag 2: Transskription af feltstudier 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Feltstudie 1 Interviewer: Int Trine: T Jane: J Int: Hvor gamle er i? T: Vi er 21 J:

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Bilag 4: Elevinterview 3

Bilag 4: Elevinterview 3 Bilag 4: Elevinterview 3 Informant: Elev 3 (E3) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 09:01 LO: Hvordan er en typisk hverdag for dig her på gymnasiet? E3: Bare her på gymnasiet? LO: Mmm.

Læs mere

Interview med eleven Cathrine I = interviewer (Anders), C = informant (Cathrine)

Interview med eleven Cathrine I = interviewer (Anders), C = informant (Cathrine) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Ja, mit det navn det er selvfølgelig Anders, og du hedder? athrine. Yes. Og du går i? 3.e. 3.e. Og lige nu har crossfit.

Læs mere

Jeppe: Øhm, jeg hedder Jeppe, og jeg er 27, og jeg læser HD afsætning på Handelshøjskolen i Aarhus

Jeppe: Øhm, jeg hedder Jeppe, og jeg er 27, og jeg læser HD afsætning på Handelshøjskolen i Aarhus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Transskribering af interview, Jeppe BM: først så skal jeg lige bede om dit navn og din alder og hvad du læser? Jeppe:

Læs mere

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L En stol for lidt (FINAL DRAFT) af Klostermarkskolen 8L SCENE 1 HOS AFTEN Maja og Matthias står inde på Majas værelse. De er ved at sige farvel. Det har været rigtig hyggeligt idag. Ja, det har det vel..

Læs mere

FRI FUGL Final version af Emilie Kroyer Koppel 15/

FRI FUGL Final version af Emilie Kroyer Koppel 15/ FRI FUGL Final version af Emilie Kroyer Koppel 15/11 2016 INT. S VÆRELSE - DAY (16) sidder på sit værelse med sin veninde (15).De to piger sidder og snakker. Men tog i så nogensinde ned på cafeen? Nej,

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

Bilag nr. 9: Interview med Zara

Bilag nr. 9: Interview med Zara Bilag nr. 9: Interview med Zara Man kan høre raslen af papir. Randi og Katja fortæller Zara lidt om hvordan interviewet kommer til at foregå. I: Kan du huske, at vi lavede nogle tegninger i går? 5 Papirerne

Læs mere

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning 1. Int. Jakobs værelse. Dag. Jakob (14 år, kedeligt tøj: matte farver, gør ikke noget ud af sit hår) sidder ved sit skrivebord. Der ligger en stak

Læs mere

Bilag 4. Interview med Kasper

Bilag 4. Interview med Kasper Bilag 4 Interview med Kasper Intro I: Jamen jeg skal starte med at fortælle dig, at vi er en gruppe på fem piger, der studerer kommunikation og skriver det her projekt på baggrund af den aktuelle debat

Læs mere

Bilag 2. Informant: Mette Interviewer: Josephine

Bilag 2. Informant: Mette Interviewer: Josephine Bilag 2 Informant: Mette Interviewer: Josephine Det er Mette Hej Mette, det er Josephine. Ja hej. Hej. Passer det okay med, at jeg øhh, ringer nu? Ja, det er helt fint. Det lyder godt. Har du fået det

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen?

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen? Transskription af interview med Emil 14/04/2016 Så skal jeg lige høre først, hvor gammel du er? Jeg er 25. 25, øh, og det er så basket du spiller? Dyrker du andre sportsgrene, sådan? Øh, altså, jeg går

Læs mere

Interview af Niclas R. Larsen Længde: 32 minutter

Interview af Niclas R. Larsen Længde: 32 minutter M: Så begynder vi så småt, det er egentligt bare nogle spørgsmål hvor du skal tage en stillingtagen, måske en kort refleksion vil nogle af dem kræve selvfølgelig og det gør ikke noget du tænker lidt ud

Læs mere

Vi har valgt at bruge navnet på de personer, som eleverne spillede, hver gang der bliver sagt noget

Vi har valgt at bruge navnet på de personer, som eleverne spillede, hver gang der bliver sagt noget Bilag 5. Vi har valgt at bruge navnet på de personer, som eleverne spillede, hver gang der bliver sagt noget 02:15-02:24 (dommer): Ja Ooooooog, øhm øhm Nu vil jeg så spørge nogen fra Højre.. Hvad synes

Læs mere

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til. Samtalevandring d. 9. maj 2012. Sanne, 23 år. Studerende på KEA. Bor på Jagtvej. Interviewer: Så lad os gå den her vej. Sanne: Ja. Interviewer: Fedt, you re mine nej. Sanne: Ej fuck, Maria har jo ikke

Læs mere

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015 Wallflower 1. By station next. manus kortfilm Vigga Nymann 2015 SCENE 1.INT. PÅ S VÆRELSE. DAG. 2. Freja (16) sidder med sin mobil, og er inde på en fyr ved navn Mads (17) Facebook-profil. Freja sidder

Læs mere

Søde Jacob. 6. udkast. Et manuskript af. 9. klasserne, Sortebakken

Søde Jacob. 6. udkast. Et manuskript af. 9. klasserne, Sortebakken Søde Jacob 6. udkast Et manuskript af 9. klasserne, Sortebakken 1 SC 1. INT Mathildes værelse - AFTEN (15) står og lægger makeup, og (15) kommer ind ad døren med 2 Somersby. Hun sætter dem ned på et bord

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Bilag 1 Transskriberingsregler

Bilag 1 Transskriberingsregler Bilag 1 Transskriberingsregler Halkiers transskriberingsmetode, som vi har benyttet, ser således ud: [] til overlap i tale () til uforståelig tale til når taler selv understreger noget NEJ til høje udråb

Læs mere

Jeg var mor for min egen mor

Jeg var mor for min egen mor Jeg var mor for min egen mor er 25 år gammel, og har været anbragt siden hun var 7 år. I dag er hun ved at tage en erhvervsgrunduddannelse. Læs hendes historie herunder. Før i tiden var jeg meget stille.

Læs mere

Bilag. Bilag A. 1. Opnår unge nogen form for anerkendelse igennem deres færden på Facebook?

Bilag. Bilag A. 1. Opnår unge nogen form for anerkendelse igennem deres færden på Facebook? Bilag Bilag A Forskningsspørgsmål 1. Opnår unge nogen form for anerkendelse igennem deres færden på Facebook?. Hvorvidt er der en forskel mellem Instagram og Facebook i forhold til unges søgen efter anerkendelse?.

Læs mere

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Tidspunkt for interview: Torsdag 5/3-2015, kl. 9.00. Interviewede: Respondent A (RA): 14-årig pige, 8. klasse. Respondent B (RB):

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Bilag nr. 6: Interview med Anders A.

Bilag nr. 6: Interview med Anders A. Bilag nr. 6: Interview med Anders A. (Anders stammer og har en talevanskelighed, der gør, at han udtaler g-lyden som d, og forlyd sk) 5 I: Vi stiller nogle spørgsmål, så snakker vi lidt, og så sidder Randi

Læs mere

Kapitel 6. Noget om tøj, budskaber og bæredygtighed

Kapitel 6. Noget om tøj, budskaber og bæredygtighed Kapitel 6 Noget om tøj, budskaber og bæredygtighed 1 5 Hvordan har du det med tøj? Voxpop Jamilla Altså, jeg bliver selvfølgelig glad, når jeg arver tøj, og når jeg får noget. Det er rigtig dejligt Og

Læs mere

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara.

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara. Bilag 1. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Clara Interviewet med Clara blev udført den 5. maj 2014, som et Skype-interview. Vi blev

Læs mere

Løgnen. Nyborg Friskole

Løgnen. Nyborg Friskole Løgnen af Nyborg Friskole SC. 1. EXT. PÅ BADEVÆRELSET - SOMMER - DAG Mie (17) er på badeværelset. Mie har taget en gravidtetstest. Vi ser Mie vente. Efter at have nølet i lang tid. Man ser nærbillede af

Læs mere

Bilag 2: Transskription af interview med Ayo

Bilag 2: Transskription af interview med Ayo Bilag 2: Transskription af interview med Ayo Interviewet blev foretaget i kantinen på Aarhus Universitet. I1: Maria I2: Stefania A: Ayo I2: Fedt, ja okay. Vil du? Du får lov, og.. I1: Skal jeg lægge ud.

Læs mere

Interview med eleven Asta I = interviewer (Anders), A = informant (Asta)

Interview med eleven Asta I = interviewer (Anders), A = informant (Asta) nterview med eleven sta = interviewer (nders), = informant (sta) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Yes, jamen mit navn det er nders, og du hedder? Jeg

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Simon Skov Fougt. F: Neeeej. F: Alkohol. I: Nej, fordi at det jo, det sku ik være om hvad du kan li, men hvad vi har brugt. F: Ja I (skriver) : Sådan

Simon Skov Fougt. F: Neeeej. F: Alkohol. I: Nej, fordi at det jo, det sku ik være om hvad du kan li, men hvad vi har brugt. F: Ja I (skriver) : Sådan . I: Vi kan næsten ikke høre noget der (de hører musik på en mobiltelefon). Er det for højt? 2. F: Nej (de er i gang med reklameassistenten. Læser højt): Hvordan får I jeres budskab til at fremgå af reklamen?

Læs mere

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 LO: Ja, men først vil vi gerne spørge om, du måske kunne beskrive en typisk hverdag her på skolen? E1: En typisk hverdag

Læs mere

I: Oplever du en kobling eller en sammenhæng mellem teori og praksis i dit praktikforløb?

I: Oplever du en kobling eller en sammenhæng mellem teori og praksis i dit praktikforløb? Interview 2 David I: Oplever du en kobling eller en sammenhæng mellem teori og praksis i dit praktikforløb? S: øhm mellem teori og... altså det...jeg vil jeg..jeg er ikke så meget begyndt at tænke teori

Læs mere

Har du fået længere eller kortere til skole efter strukturændringen?

Har du fået længere eller kortere til skole efter strukturændringen? Hvilken klasse går du i? Respondenter Procent 07A 2 1,5% 07B 2 1,5% 07C 3 2,3% 07D 16 12,0% 07F 19 14,3% 07G 26 19,5% 08A 4 3,0% 08B 2 1,5% 08C 1 0,8% 08D 6 4,5% 08E 21 15,8% 08F 3 2,3% X04 1 0,8% 09A

Læs mere

Transskribering af interview 5

Transskribering af interview 5 Transskribering af interview Interviewguiden er udarbejdet med udgangspunkt i de af Bryman (0) opstillede guidelines til kvalitative semistrukturerede dybdeinterviews. Spørgsmålene i interviewguiden inddeles

Læs mere

Bilag A: Interview med Annette

Bilag A: Interview med Annette Bilag A: Interview med Annette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 I: Da du valgte at du skulle igennem det her forløb valgte du så at benytte dig af en anonym eller en

Læs mere

SARAH går over til AUGUST (15) og MARKUS (15) SARAH (15) "Kommer I til Karlas fest på fredag?". AUGUST: "Det finder vi lige ud af".

SARAH går over til AUGUST (15) og MARKUS (15) SARAH (15) Kommer I til Karlas fest på fredag?. AUGUST: Det finder vi lige ud af. SCENE 1: INT. PÅ SKOLENS GANG. DAG 9.V står ude på skolens gang SARAH går over til AUGUST (15) og MARKUS (15) SARAH (15) "Kommer I til Karlas fest på fredag?". "Det finder vi lige ud af". Markus kigger

Læs mere

Peter får hjælp til at styre sin ADHD

Peter får hjælp til at styre sin ADHD Peter får hjælp til at styre sin ADHD Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Rikke og Jan Have Odgaard, har konsulentfirmaet JHO Consult De arbejder som konsulenter på hele det specalpædagogiske

Læs mere

Interviewperson 1: Okay, kan I godt lide at gå i skole, hvis i sådan lige skal...?

Interviewperson 1: Okay, kan I godt lide at gå i skole, hvis i sådan lige skal...? Interview gruppe 1 Interviewperson 1: Vi kan jo lige starte med at sige hvad vi hedder Laust: Jeg hedder Laust og går i 9.klasse og er 16 år Eva: Jeg hedder Eva og jeg går også i 9.A og jeg er 15 år Cecilie:

Læs mere

M: Jeg vidste godt det var en mulighed, men jeg vidste ikke hvordan det egentlige forløb er.

M: Jeg vidste godt det var en mulighed, men jeg vidste ikke hvordan det egentlige forløb er. Interview med Malene J: 00.27: først så skal jeg spørge om hvor gammel du er? M: 25 J: Studere eller arbejder du? M: Jeg arbejder J: Hvor er du opvokset henne? M: Køge J: Og hvilket postnummer bor du i

Læs mere

Bilag. Søs Fenger (SF) Jonatan Spang (JS) Pernille Rosenkrantz-Theil (PR) Mads Steffensen (MS) Bilag 1 Nedenfor ses en struktur over selve programmet:

Bilag. Søs Fenger (SF) Jonatan Spang (JS) Pernille Rosenkrantz-Theil (PR) Mads Steffensen (MS) Bilag 1 Nedenfor ses en struktur over selve programmet: Søs Fenger (SF) Bilag Jonatan Spang (JS) Pernille Rosenkrantz-Theil (PR) Mads Steffensen (MS) Bilag 1 Nedenfor ses en struktur over selve programmet: [00:00:00]- [00:00:16]: Programmet og dagens Monopol

Læs mere

(...) Et manuskript af. Hold 5, Gribskov skole André, Jasmina, Ottilia, Sissel. 7. Gennemskrivning, august 2013

(...) Et manuskript af. Hold 5, Gribskov skole André, Jasmina, Ottilia, Sissel. 7. Gennemskrivning, august 2013 (...) Et manuskript af Hold 5, Gribskov skole André, Jasmina, Ottilia, Sissel 7. Gennemskrivning, august 2013 SC 1. INT. KØKKEN - DAG Alt foregår i et overklasse hus, så køkkenet er pænt og stilfuld. August

Læs mere

Nyt profilbillede. Nina. #digitalpænt. Dilemma nr. 1. Dilemma nr. 1. Nyt Profilbillede

Nyt profilbillede. Nina. #digitalpænt. Dilemma nr. 1. Dilemma nr. 1. Nyt Profilbillede Dilemma nr. 1 Nyt Profilbillede #digitalpænt Nina Dilemma nr. 1 Nyt profilbillede Ninas baggrund Nina elsker at shoppe tøj og bruge tid med sine veninder. Hun følger mange bloggere og youtubere, og ser

Læs mere

Interviewpersonen er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Jonathan

Interviewpersonen er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Jonathan Bilag 7. Transskription af interview. Interview gennemført d. 8. Maj 2014, via Skype Beskrivelse af interview med Jonathan Interviewet med Jonathan blev udført den 09. Maj 2014, som et Skype-interview.

Læs mere

I: Oplever du en kobling eller en sammenhæng mellem teori og praksis i dit praktikforløb?

I: Oplever du en kobling eller en sammenhæng mellem teori og praksis i dit praktikforløb? 1 Interview 2 Lasse I: Oplever du en kobling eller en sammenhæng mellem teori og praksis i dit praktikforløb? S: Ja. Jamen det synes jeg da. Øhh...jeg snakkede om omkring øh, hvordan det med det sundhedsfremmende

Læs mere

Interviewer1: Jon: Interviewer2: Jon: Interviewer2: Jon: Interviewer2: Jon: Interviewer2: Jon: Interviewer2: Jon: Interviewer2: Jon:

Interviewer1: Jon: Interviewer2: Jon: Interviewer2: Jon: Interviewer2: Jon: Interviewer2: Jon: Interviewer2: Jon: Interviewer2: Jon: Interviewer1: Vil du fortælle lidt om dig selv og din baggrund? Jon: Hvad er det jeg skal fortælle om min baggrund? Interviewer2: Du kan fortælle os lige det du har lyst til, om dig og dit liv. Jon: Jeg

Læs mere

Bilag. Bilag 1: Cirkeldiagrammer

Bilag. Bilag 1: Cirkeldiagrammer Bilag Bilag 1: Cirkeldiagrammer Bilag 2: Uddrag af transskriberet interview Uddrag af interview vedrørende Ugeskema gennemført d. 01.04.2016 R= Praktikant (Intervieweren) D= læreren. R: Hvad er så de største

Læs mere

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Ungdom: Når du starter i Klubben Holme Søndergård (Klubben), er du på vej til at blive ung. At være ung betyder at: - Du ikke er barn længere, og at du er på vej til

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet

Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet Tekst: Bo Skødebjerg Musik: Christian Dahlberg SANG 1 - NISSEPOSTEN 1.0 Normann: Du prøver at få svar Men er kun til nar Hvo den ku du tro på den? At julekort

Læs mere

Interviewperson og er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Pelle. Fælleskammeraten vil også blive anonymiseret, og vil i hedde Torsten.

Interviewperson og er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Pelle. Fælleskammeraten vil også blive anonymiseret, og vil i hedde Torsten. Bilag 2. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Pelle Interviewet fandt sted hjemme hos Amalie via Skype. Interviewpersonen Pelle, blev

Læs mere

Bilag 6: Transskribering blogforbruger Sofie

Bilag 6: Transskribering blogforbruger Sofie Bilag 6: Transskribering blogforbruger Sofie Dato for interview: 26. juli 2016 Lokation: København Varighed: 13 min Transskriberingen bygger på Steinar Kvales teori om grov transskribering, hvor tænkepauser,

Læs mere

Bilag G: Transskription af interview med kunde 6 Tina Weilert

Bilag G: Transskription af interview med kunde 6 Tina Weilert Bilag G: Transskription af interview med kunde 6 Tina Weilert Tina er salgschef i kursusvirksomheden LearningLink i Viborg og har selv haft deltagere med ude på Camp Lynderup. Interviewet blev afholdt

Læs mere

Benjamin: Så det første jeg godt kunne tænke mig at bede dig fortælle mig lidt om, det er en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår.

Benjamin: Så det første jeg godt kunne tænke mig at bede dig fortælle mig lidt om, det er en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. Bilag G - Sofie 00.00 Benjamin: Så det første jeg godt kunne tænke mig at bede dig fortælle mig lidt om, det er en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. 00.10 Sofie: Ja, jamen det er, at jeg står

Læs mere

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna)

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 1. INT. KLASSEVÆRELSET. DAG. Sofie (14) kommer ind i klassen, og piger og drenge griner lidt. LÆREREN Goddag og velkommen

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love (FINAL DRAFT2) af Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love SCENE 1: S VÆRELSE Alberte og Lea sidder på Albertes værelse. De hygger sig meget og snakker. (14)

Læs mere

Hjælp Mig (udkast 3) Bistrupskolen 8B

Hjælp Mig (udkast 3) Bistrupskolen 8B Hjælp Mig (udkast 3) Af Bistrupskolen 8B SCENE 1 INT. KØKKENET MORGEN (15) går ind af døren til køkkenet og sætter sig ned ved køkkenbordet. åbner sit hæfte hvor der står Line på alle siderne. (16) sidder

Læs mere

A: Ja, øhm, altså hvis jeg skal sige noget omkring det overordnet så synes jeg at det det er dejligt at der var nogen der gad at gøre det, sådan så

A: Ja, øhm, altså hvis jeg skal sige noget omkring det overordnet så synes jeg at det det er dejligt at der var nogen der gad at gøre det, sådan så Interview med barn 5 10 15 20 25 30 35 40 45 A: Hej I: Hej igen, du kan sagtens høre mig ikke også? A: jeg kan sagtens høre dig, kan du også høre mig? I: Jeg kan godt høre dig, og det fungerede fint, øhm,

Læs mere

DEN SYNLIGE MOBNING DEN SKJULTE MOBNING

DEN SYNLIGE MOBNING DEN SKJULTE MOBNING Katrine rækker hånden op i dansktimen og får ordet. De andre i klassen vender øjne til hinanden og sukker højlydt. Nu igen er der en der siger, de andre griner. Katrine går tit rundt for sig selv i frikvartererne.

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

1 KLASSEN -DAG 1. KASSANDRA: Ej. Her lugter da lidt. EMMA: Ja. Ej, her stinker jo virkelig meget. FREJA: Her lugter lidt af... luder.

1 KLASSEN -DAG 1. KASSANDRA: Ej. Her lugter da lidt. EMMA: Ja. Ej, her stinker jo virkelig meget. FREJA: Her lugter lidt af... luder. 1 KLASSEN -DAG 1 Tobias sidder med sin computer på sin plads. Pludselig kan han høre døren gå op, og kigger straks op for at se hvem der træder ind i klassen. Det er Astrid. Han smiler for sig selv og

Læs mere

Manus Mere end venner? version Ida Emilie Quistgaard, Anna Iachina og Josefine Marie Junker

Manus Mere end venner? version Ida Emilie Quistgaard, Anna Iachina og Josefine Marie Junker Manus Mere end venner? version 5 + 26.01.18 Ida Emilie Quistgaard, Anna Iachina og Josefine Marie Junker 1 SCENE 1 KLASSEVÆRELSE - DAG sidder i klasseværelset, med sin telefon. Da træder ind i klassen

Læs mere

Simon Skov Fougt. 1 0 Jan: Ja (læser): I

Simon Skov Fougt. 1 0 Jan: Ja (læser): I LÆ: Det vi gør nu, det er vi gennemgår de to papirer I har fået her (viser papirer) og så tager vi selvfølgelig den sidste tekst til sidst, som Sofie jo lige har været hjemme og hente selvom den lå herovre

Læs mere

1. Interview. Din holdning til cykelhjelme BILAG 6. TRANSSKRIBERET INTERVIEWS. Interviewperson: Anna Kirkfelt Alder:13 år Klasse 7.

1. Interview. Din holdning til cykelhjelme BILAG 6. TRANSSKRIBERET INTERVIEWS. Interviewperson: Anna Kirkfelt Alder:13 år Klasse 7. BILAG 6. TRANSSKRIBERET INTERVIEWS 1. Interview Interviewperson: Anna Kirkfelt Alder:13 år Klasse 7. Din holdning til cykelhjelme PD Okay Anne så går vi i gang. A Ja PD Når jeg siger Cykelhjelm hvad er

Læs mere

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Bruger Facebook rigtig meget Kigger lidt på Instagram Elsker at bruge

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Bilag J Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 Kursiv:

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

Den interviewede Tinderslut. Oåårh

Den interviewede Tinderslut. Oåårh Interviewer. Tale med dig Nej selvfølgelig ikk men øhh, men det er jo det her projekt, vi skriver om, om kærlighedsforståelser øhm og her under så har vi jo så valgt at undersøge nogle forskellige og måske

Læs mere

Den interviewede Tinderslut. Oåårh. Jamen øhh I skyder jo bare løs. Perfect. Super godt. Årh ja.

Den interviewede Tinderslut. Oåårh. Jamen øhh I skyder jo bare løs. Perfect. Super godt. Årh ja. Interviewer. Tale med dig Nej selvfølgelig ikk men øhh, men det er jo det her projekt, vi skriver om, om kærlighedsforståelser øhm og her under så har vi jo så valgt at undersøge nogle forskellige og måske

Læs mere

Pernille: Men det behøver ikke være det der er mainstream, det kan også være at det er et eller andet særligt, som de har

Pernille: Men det behøver ikke være det der er mainstream, det kan også være at det er et eller andet særligt, som de har Bilag 5: Transskription af fokusgruppeinterview samt koder I nedenstående kan transskriptionen af fokusgruppeinterviewet læses. Kommaer i transskriptionen har til hensigt at vise de naturlige pauser i

Læs mere

Stykket mellem den første og den anden samtale

Stykket mellem den første og den anden samtale Stykket mellem den første og den anden samtale (Thomas har også forladt lokalet, nok for at gå på toilettet. Deres evaluering af ham starter først lidt inde, Thomas er ikke kommet tilbage endnu) [00:31:24.11]

Læs mere

Mette Frederiksen, 30101019, Vejledere: Morten Kortf Madsen og Charlotte Reusch

Mette Frederiksen, 30101019, Vejledere: Morten Kortf Madsen og Charlotte Reusch Interviewguide: Den gode bog: - Vil I ikke fortælle mig om den bedste bog, I har læst? - Hvornår er en bog god? Hvornår er en historie god? - Hvordan vælger I de bøger, som I læser? Læsning i skolen/derhjemme:

Læs mere

Frk. Karma (Final Draft) Jonathan Fjendsbo, Kasper Østergaard, Laura Hedegaard, Line Hebsgaard

Frk. Karma (Final Draft) Jonathan Fjendsbo, Kasper Østergaard, Laura Hedegaard, Line Hebsgaard Frk. Karma (Final Draft) Af Jonathan Fjendsbo, Kasper Østergaard, Laura Hedegaard, Line Hebsgaard SC 1. INT. PÅ GANGEN - SOMMER - DAG Emma står på gangen og kigger en på Rune, der står med hans venner.

Læs mere

Transskription af interview med Katja

Transskription af interview med Katja Transskription af interview med Katja Simone: Sådan der, så burde det køre. Simone: [støj] Ja, uhm. Vi har først lige nogle baggrundsspørgsmål, uhm, vi kunne godt lige tænke os at vide hvad din uddannelsesmæssige

Læs mere

Lars: Hva så Bøsseboy drømmer du om nogen søde mænd? Nikolai: Fuck nu af Lars. Lars: Er det det du gerne vil ha? Hva Nikolai?

Lars: Hva så Bøsseboy drømmer du om nogen søde mænd? Nikolai: Fuck nu af Lars. Lars: Er det det du gerne vil ha? Hva Nikolai? Nikolai 8. klasse, Byens Skole 9. Gennemskrivning, marts 2009 Scene 1: (Vi befinder os i Nikolais klasseværelse. Vi ser Nikolai sidder og falder i staver. Man hører klokken ringer til frikvarter, og de

Læs mere

Bilag 2 - Interview med Peter 21/4-2016

Bilag 2 - Interview med Peter 21/4-2016 Mathias Frantsen (Interviewer): I1 Mikkel Toldam (Interviewer): I2 Peter(Interviewperson): P I1: Godt. Sådan, vi kører, der er lyd på, yes. Øhh hej med dig P: Hej, I1: Hvem er vi? Vi er begge to RUC studerende,

Læs mere

Alt forandres LÆSEPRØVE

Alt forandres LÆSEPRØVE Alt forandres LÆSEPRØVE Joan Bach Ludvigsen LÆSEPRØVE Alt forandres Noveller To par Han vidste, hvad hun ville sige, så snart de var gået derfra. Når de var kommet ud af opgangen og havde gået et par minutter

Læs mere

Klasse. Jeg vil bygge en verden, hvor alle børn kender deres rettigheder, er trygge og har det godt. En bog om børns rettigheder

Klasse. Jeg vil bygge en verden, hvor alle børn kender deres rettigheder, er trygge og har det godt. En bog om børns rettigheder En bog om børns rettigheder Jeg vil bygge en verden, hvor alle børn kender deres rettigheder, er trygge og har det godt.... Shane Brox, tv-vært, legetøjsmager og forfatter. 0.-3. Klasse Redaktion: Pernille

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Interview med pigerne

Interview med pigerne Interview med pigerne Interviewer: M = Michelle og J = Julie Informanter: K = Karla og S = Sofie 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 M: For en god ordens skyld

Læs mere

Citater fra borgere:

Citater fra borgere: Citater fra borgere: Jeg har fået hjælp til at blive en bedre mor, at finde mig selv og vide, hvem, jeg er Kunne min søn tale, ville han nok sige, at han er glad for, at mor er i Familiehuset Det er et

Læs mere

ST: 28 years old, in a relationship, lives in Aarhus, last semester student at university

ST: 28 years old, in a relationship, lives in Aarhus, last semester student at university 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ST: 28 years old, in a relationship, lives in Aarhus, last semester student at university I: Interviewer ST: Respondent

Læs mere

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke)

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 I: Hvilke nogle lektioner har I haft i dag? L: Hvilke nogle lektioner vi har haft i dag, vi har haft engelsk og samfundsfag.

Læs mere

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt SKYLD En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt H en ad vejen så man en lille fyr komme gående. Han var ikke særlig stor, nærmest lidt lille. Bare 45 cm høj. Han var bleg at se på. Hans øjne

Læs mere

Cases. Sociale relationer og trivsel. Arbejds ark 24

Cases. Sociale relationer og trivsel. Arbejds ark 24 Arbejds ark 24 Cases Øvelse 1 CASE 1: HVORNÅR ER DER TALE OM PSYKISK SYGDOM? Y K I A T R I F O N D E N 15 S B Ø R N E - Peter på 16 år er for halvanden måned siden blevet forladt af sin kæreste gennem

Læs mere

BESAT. ANNA Skal vi lave noget i weekenden? Se film? Vi kan gøre det hos mig, mine forældre er ikke hjemme. MIKKEL Det kunne være fedt

BESAT. ANNA Skal vi lave noget i weekenden? Se film? Vi kan gøre det hos mig, mine forældre er ikke hjemme. MIKKEL Det kunne være fedt BESAT Scene 1 INT. Skolegang. Dag. (15), (15), (15) og (15), kommer ud i skolegården efter time. De står med front mod hinanden og taler Skal vi lave noget i weekenden? Se film? Vi kan gøre det hos mig,

Læs mere

BM: jeg sætter lige mikrofonen til her (skratter). Super, øhm, jamen øh først skal jeg lige have dit navn og alder?

BM: jeg sætter lige mikrofonen til her (skratter). Super, øhm, jamen øh først skal jeg lige have dit navn og alder? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskribering af interview, Christina BM: jeg sætter lige mikrofonen til her (skratter). Super, øhm, jamen øh først

Læs mere

Ditlev og Marianne - et Hellerup-ægtepar - er ved at pakke deres golfudstyr i deres hjem. Ditlev står og slår med en kølle.

Ditlev og Marianne - et Hellerup-ægtepar - er ved at pakke deres golfudstyr i deres hjem. Ditlev står og slår med en kølle. Med på en 4 er Tekst: Vase&Fuglsang Cirkusrevyen Ditlev og Marianne - et Hellerup-ægtepar - er ved at pakke deres golfudstyr i deres hjem. Ditlev står og slår med en kølle. Hold kæft, det er perfekt golf-vejr,

Læs mere

Fravær, motivation og deltagelse på Frederiksberg HF

Fravær, motivation og deltagelse på Frederiksberg HF Fravær, motivation og deltagelse på Frederiksberg HF Anne Görlich ANALYSER AF DELTAGELSE OG MOTIVATION EMPIRISK MATERIALE KLASSERUMSOBSERVATIONER To centrale observationer: 1. Tavleundervisningen er den

Læs mere

Elevevaluering på Agroskolen 1. Hovedforløb Maj 2015

Elevevaluering på Agroskolen 1. Hovedforløb Maj 2015 1 2 Indhold 1 Jeg er tilfreds med den måde, mine lærere underviser på... 3 2 Undervisningen er på et niveau, der passer fagligt til mig... 3 3 Jeg deltager aktivt i timerne og er altid forberedt... 5 4

Læs mere

Bilag 3 Transskription af interview med Kenneth

Bilag 3 Transskription af interview med Kenneth Bilag 3 Transskription af interview med Kenneth M: Vi skriver om børnecheckens betydning for børnefamilier, og hvordan det vil påvirke de almindelige børnefamilier, hvis man indtægtsgraduerer den her børnecheck.

Læs mere

Kasper: Jeg hedder Kasper Thomsen, og jeg er 25 år gammel, og jeg læser HD 1. del på 4. semester

Kasper: Jeg hedder Kasper Thomsen, og jeg er 25 år gammel, og jeg læser HD 1. del på 4. semester 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Transskribering af interview, Kasper BM: okay, jeg skal først lige bede om dit navn, og din alder, og hvad du læser?

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Ældre, værdighed og rehabilitering

Ældre, værdighed og rehabilitering Ældre, værdighed og rehabilitering Eksempler fra en kommunes undersøgelse af værdighed v. Louise Bjerre Bojsen, Substans Workshop 4 BORGERINDDRAGELSE - REHABILITERING Rehabilitering er en målrettet og

Læs mere