Nyhedsblad for juni, juli og august. Mød os på Facebook. Selvhjælpsgrupper Langeland og Faaborg-Midtfyn. Informationsmøde på Ærø.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsblad for juni, juli og august. Mød os på Facebook. Selvhjælpsgrupper Langeland og Faaborg-Midtfyn. Informationsmøde på Ærø."

Transkript

1 Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for juni, juli og august Mød os på Facebook Tirsdagsklub Mandagsklub Selvhjælpsgrupper Langeland og Faaborg-Midtfyn Grill-dag for hele familien Informationsmøde på Ærø Hovedtropperne Nr: årgang 2013

2 2 Indholdsfortegnelse Grill-dag... Er du Hovedtrop / har du en mailadr.... Informationsmøde i Hillerslev.... Mandags og tirsdagsklub..... Selvhjælpsgrupper i Hillerslev.... Kreativt værksted i Svendborg.... Hovedtropperne... Kalenderen.... Informationsmøde på Ærø. Samkørsel og kontortid... Foreningernes dag på Langeland... Selvhjælpsgrupper i Rudkøbing.. Kommende aktiviteter. Salg af Lokalafd. tøj. Bestyrelsen & infosiden

3 3 Grill-dag for hele familien Der er sommerfest hos Sigga og Aksel lørdag den 15/6 kl ca. kl.20. Kommer I kl. 12 så medbring jeres madpakke/drikkevarer og vi spiser frokost sammen udenfor i deres skønne have. Kommer I til eftermiddagskaffen/teen kl. 15 så har vi kagen og der vil været forskellige former for udendørs spil vi kan dyste i. Hen på aftenen tænder Aksel op i grillen og I kan grille jeres medbragte kød. Vi sørger for salat/brød og grillkul. Medbring egne drikkevarer til hele dagen. Dette er en familiedag, så alle er velkommen. Tilmelding til grill-dagen senest onsdag den 12/6 på foreningens tlf eller mail til Har du alderen til at være en del af Hovedtropperne? Som du nok har læst, så er Hovedtropperne nu en del af Hjerneskadeforeningen igen - det vil sige unge mellem år med en hjerneskade, og som bor i en vores 4 kommuner, er nu også en del af vores lokalafdeling. Det er vi da glade for og dejligt med unge nye ansigter og forhåbentlig også nye kræfter til at tage over, når vi andre bliver for gamle og slidte en dag. Men Hovedtropperne og øvrige medlemmer nu ligger i samme medlemsdatabase har jeg svært ved at læse om lokalafd. har fået et nyt medlem eller det er et Hovedtropmedlem som nu er registreret hos os. Derfor opfordres alle, som endnu ikke har modtaget vores nyhedsblad pr. mail til at sende jeres mailadr. til. Er du under 36 år må du også meget gerne skrive din fødselsdato og årstal. Så vil I modtage vores nyhedsblad pr. mail fremover og hvis du er Hovedtrop vil du også få besked om unge-arrangementer på mail. Følg med her i bladets kalender og se hvilke aktiviteter vi har i vores område eller gå på Du kan også gå på foreningens hjemmeside syd/sydfyn.

4 4 Aktiviteter i Faaborg-Midtfyn: Informationsmøde den 10/6 kl Aftenens foredrag handler om sorg/krise og om selvhjælpsgrupper. Ergoterapeut Sarah Morgan som i en del år har arbejdet med senhjerneskadede vil fortælle om, hvordan man kan lære at tackle sorgen og krisen, når den rammer familien. Sarah er selv pårørende og hun fortæller om selvhjælpsgrupper, hvordan de fungerer om fordele og ulemper ved disse grupper. Vi vil også fortælle lidt om foreningens arbejde og der vil være mulighed for at stille spørgsmål både til Sarah og til os. Mødet er gratis og alle er velkommen. Vi byder på kaffe og te. Vi ses i Hillerslev Landsbycenter, Kirkegyden 1 B i Ringe. Tirsdagsklub i Frivilligcenter Vi mødes hver 2. tirsdag (lige uger) fra kl , første gang bliver den 25/6. Medbring din frokost og egne drikkevarer, så spiser vi sammen eller kom til en kop kaffe/te og hyggeligt samvær. Der er mulighed for forskellige former for hobbies dog skal du selv medbringe dit strikketøj og snakketøjet. Vi holder tirsdagsklub på adressen Østre Ringvej 39 i Ringe. Mandagsklub i Tømmergården 1. mandag i hver måned Fælleshuset i Tømmergården 2 vil danne rammen om vores mandagsklub, hvor vi er fælles om at lave aftensmaden og fælles om at finde på noget at foretage os. Vi kan gå en tur til havnen, vi kan få en diskussion om løst og fast, spille kort eller anden form for spil - og har du brug for hjælp til et eller andet, finder vi nok også en løsning på det. Vi mødes mandag den 1/7 kl Menuen står på dansk hakkebøf med kartofler, bløde løg og brun sovs. Pris pr. person kr. 30,-. Tilmelding senest torsdag den 27/6 på tlf eller på mail: I august mødes vi mandag den 5/8 og menuen lyder på kylling i karry med ris og mange varianter af tilbehør. Pris pr. person kr. 30,-. Tilmelding senest torsdag den 1/8 på tlf eller på mail:

5 5 Aktiviteter i Faaborg-Midtfyn fortsat: Selvhjælpsgrupper i Hillerslev tirsdage i ulige uger Der er et stigende behov for selvhjælpsgrupper blandt vores medlemmer så derfor starter vi op lidt blødt - med mulighed for faglig hjælp ad hoc fra en ergoterapeut, en socialrådgiver eller en psykoterapeut. Vi mødes første gang den 13/8 og efterfølgende bliver det på tirsdage i ulige uger - alle tirsdage er fra kl Er du pårørende eller skadet og har lyst til at deltage så kom og vær en del af gruppen. Vi drikker kaffe og spiser let aftensanretning sammen, men i resten af tiden er vi delt op i grupper. Disse selvhjælpsgrupper er planlagt til 10 gange men kan sagtens fortsætte - som et mødeforum for det sociale netværk, der er blevet opbygget. Pris pr. person for let aftensmad er kr. 30 pr. gang og der vil kunne købes sodavand til rimelige priser. Af hensyn til maden er der tilmelding senest mandag den 12/8 (fremover dagen før) på mobil eller på mail: Aktiviteter i Svendborg: I samarbejdet med HjerneSagen fortsætter vi i vores Kreative Værksted og der er åbent på torsdage mellem kl (juli måned lukket) Vi har fået en symaskine mere og venlige borgere har været forbi med stof og andre effekter til brug i vores værksted. Der er også plads til dig og din ven/veninde og vi håber at vores værksted bliver et socialt og arbejdende hyggerum med tilbud som f.eks.: brug af symaskine (hjælp til at klippe/sy) male/tegne egne malerier eller postkort decoupage (papirklip) på lærred, skoæsker m.m. lave egne smykker nye og spændende erfaringer og produkter Vores fantasi fejler ingenting - kom og del den med os. Vi giver kaffe/te og du kan selv medbringe madpakken eller vi kan købe lidt i vores kældercafé eller i Føtex. Kreativt værksted er i Frivillighuset på 1. sal, Havnegade 3 (indgang fra hjørnet).

6 6 Hovedtropperne: Vores unge afdeling (Hovedtropperne) har mødesteder i Odense og i Svendborg, hvor vi er fælles om at handle ind og lave aftensmaden. I Faaborg er vi sammen med vores lokalafd., hvor vi også er en del af fællesskabet der, med spisning og hygge. Hovedtropperne planlægger arrangementer så som stand up comedy, bowling, virksomhedsbesøg m.m. Fælles for Hovedtropperne er, at vi mødes fra hele Fyn og ikke kun fra vores lokalafdeling, hvor vi hører til. Vi planlægger besøg hos andre Hovedtropper rundt om i landet og vi arrangerer et årligt weekend kursus på landsplan for Hovedtropperne. Dette gør vi i fællesskab med Lonnie og Pia fra lokalafd. Sydfyn. Har du lyst til at deltage eller har du spørgsmål så kontakt Bjarne Frederiksen tlf mail: bjarnetvedvej166@gmail.com eller Jenny Auerbach tlf mail: miniauer@wtf.dk Udflugt til Hovedtropperne i København: Onsdag den 26/6 drager vi af sted i biler til København for at besøge vores afdeling i Valby. Vi ser hvor de holder til, hvad de har af arrangementer og hvordan de mødes. Vi mødes kl. 17 på Lyshøjgårdsvej 43, 2500 Valby og vi kører hjem igen kl. 20. Men når vi nu er i København skal nogle af os lige på sight seeing eller en tur i Tivoli. Det aftaler vi indbyrdes, når tilmeldingerne er på plads. Har du lyst til at deltage så kontakt Lonnie på tlf eller på mail:. Der er to afgangstider: tidligt hjemmefra og få en lang dag i København eller afgang først på eftermiddagen og kun være hos Hovedtropperne i Valby. Pris pr. person er kr. 125 for transporten og kr. 35 for spisningen i Valby. Derudover betaler du selv for frokost, drikkevarer og hvad du vil/gør på dagen. Tilmelding senest torsdag den 20/6 til Lonnie på tlf eller mail: Informationsmøde på CSV i Svendborg for unge hjerneskadede tirsdag den 20/8 kl Foredragsholder kunne være en ung trafikramt som kommer og fortæller om sin ulykke og hvordan livet går videre. Nærmere info med næste Nyhedsblad som udkommer i starten af august.

7 Dato Aktivitet Hvor Tidspunkt Tilmeld Frist for tilmelding 9/6 Foreningernes dag Skovgård Gods, Kågårdsvej 12, Rudkøbing nej 10/6 Informationsmøde Hillerslev Landsbycenter, Kirkegyden 1B, 5750 Ringe Nej 11/6 Hovedtropperne CSV, Jernbanegade 10, Svendborg Nej 15/6 Grill-dag for familien Sallingevej 5 A, Nybølle, 5750 Ringe ja 12/6 på / 18/6 Informationsmøde på Ærø Rådhussalen, Rådhuset i Ærøskøbing Nej 20/6 Hovedtropperne På restaurant i Odense ja 18/6 til Cecilie på tlf /6 Kreativt værksted Frivillighuset i Svendborg Nej 25/6 Tirsdagsklub Frivilligcenter i Ringe, Østre Ringvej 39, Ringe Nej 26/6 Hovedtropperne Tur til København - besøge Hovedtropperne der Hel-/ halvdagstur ja 20/6 på / 27/6 Kreativt værksted Frivillighuset i Svendborg Nej 1/7 Mandagsklub Fælleshuset, Tømmergården 2, 5600 Faaborg ja 27/6 på / 9/7 Tirsdagsklub Frivilligcenter i Ringe, Østre Ringvej 39, Ringe Nej 23/7 Tirsdagsklub Frivilligcenter i Ringe, Østre Ringvej 39, Ringe Nej 1/8 Kreativt Værksted Frivillighuset i Svendborg Nej 5/8 Mandagsklub Fælleshuset, Tømmergården 2, 5600 Faaborg ja 1/8 på / 6/8 Tirsdagsklub Frivilligcenter i Ringe, Østre Ringvej 39, Ringe nej 6/8 Selvhjælpsgrupper Langeland ForebyggelsesCentret Fredensvej 1, Rudkøbing ja 15/7 på 7

8 8 Informationsmøde på Ærø tirsdag den 18/6 kl Hjerneugen var i marts måned og vi havde arrangementer rundt omkring i vores kommuner - men vi kom desværre ikke til Ærø. Det gør vi nu!! Vi byder velkommen til vores medlemmer, deres familier, venner og pårørende til dette møde, hvor vi har inviteret psykoterapeut Pia Halsted til at komme og fortæller om når en familie rammes af en hjerneskade - de psykologiske synsvinkler på konsekvenser. Vi fortæller lidt om foreningen og får en dialog med jer, om vi kan gøre noget til gavner for jer på Ærø. Vi byder på kaffe/te og vores berømte Hjerne-kage og der vil være en let anretning som afslutning på arrangementet. Mødet afholdes i Rådhussalen, det er gratis for alle. Samkørsel giver mening: samme vej - samme bil og flere deltagere til vores arrangementer - forhåbentlig! Husk at hvis du har behov for samkørsel eller vil du tilbyde samkørsel - så kontakt bestyrelsen for nærmere aftale på mobil /mail: (dette gælder for alle vores aktiviteter) Kontortid i Frivillighuset i Svendborg på torsdage i ulige uger mellem kl I dette tidsrum kan du træffe en fra bestyrelsen, og vi vil være behjælpelig med råd og vejledning eller hvis vi på anden måde kan hjælpe dig. Vi holder til i Havnegade 3, på 1. sal.

9 9 Aktiviteter på Langeland: På søndag den 9/6 er det foreningernes dag på Skovgård Gods kl Vi har fået en standplads udendørs og vi håber på mange gode dialoger omkring hjerneskadeproblematikken med de besøgende på vores stand. Vi opfordrer alle til at sætte et par malerstrøg på vores fælles maleri i dagens anledning. Vi viser diasshow fra Hjerneugen og vi uddeler matr. om foreningen. Kom et smut forbi og hils på os. Adressen er Kågårdsvej 12 i Rudkøbing. Lokaler til klub-aktiviteter for vores medlemmer på Langeland er meget savnet. Har du et bud eller en idé så skriv til os. Mailadr. på bagsiden. Selvhjælpsgrupper: Endelig klar NU! Vi har fået lokaler i ForebyggelsesCentret, Fredensvej 1 i Rudkøbing og første gang bliver tirsdag den 6/8 kl Er du pårørende eller ramt af en hjerneskade og har du lyst til at deltage, så er tilbuddet her nu. Grupperne kører over 10 gange på tirsdage i lige uger og der er mulighed for at fortsætte efterfølgende i det netværk som så er opbygget. Grupperne deles i pårørende for sig og de ramte for sig. Psykoterapeut Pia Halsted har udarbejdet værktøjer til disse grupper og vi vil kunne trække på Pia ad hoc gennem forløbet. For at få mest muligt ud af en selvhjælpsgruppe bør man ikke være mere end 5-8 personer, så det er efter princippet først til mølle. Tilmelding til Lonnie på tlf eller på mail: senest den 15/7. Der er adgang for kørestolsbrugere! Bestyrelsen ønsker alle en rigtig god sommer og vi håber alle får en dejlig og afslappet ferie og får tanket op med ny energi til resten af året.

10 10 Kommende aktiviteter: Udover de fastlagte aktiviteter som er beskrevet her i bladet, så er følgende planlagt: Selvhjælpsgrupper i Hillerslev Landsbycenter første gang 13/8 kl Fortsætter resten af året på tirsdage i ulige uger. Informationsmøde i Frivilligcenter Ringe mandag den 2/9 kl Informationsmøde for Hovedtropperne på CSV i Jernbanegade 10 tirsdag den 20/8 kl Landskursus for Hovedtropperne i weekenden 15-17/11 i Fredericia. Informationsmøde i Frivillighuset i Svendborg tirsdag den 26/11 kl Julebowling (juleafslutning) i Svendborg en søndag i november. Læs mere om i de kommende nyhedsblade.

11 11 Salg af Lokalafdelingens pr. tøj Efter gentagne forespørgsler på tøjet har vi endelig fået ny sending af vores pr. tøj og vi har i forskellige str. T-shirt farve: lime kr. 150 Sweatshirt farve: lime kr str. M, L, XL Funktions soft shell jakke farve: avocado kr Vedr. pr. tøjet ring på mobil eller på mail:

12 12 Bestyrelsesliste: Formand: Lonnie Braagaard Lærkevej Kværndrup Tlf Næstformand: Heine O. Hansen Troldeskovvej Svendborg Tlf Bestyrelsen kan kontaktes på telefonnr nu også ny mail: Er du hjerneskadet eller pårørende til en og har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning i den forbindelse er du velkommen til at ringe eller skrive. Kasserer: Pia Jacobi Svendborgvej Kværndrup Tlf pia@geekware.dk Nyhedsblad udsendes efter behov 3-4 gange om året. Næste gang primo august. Bestyrelsesmedlem: Jenny Auerbach Strammelsegade 70 Strammelse 5700 Svendborg Tlf miniauer@wtf.dk Ønsker du indlæg i Nyhedsbladet, kan Lonnie kontaktes på Bestyrelsesmedlemmer: Bjarne Frederiksen Tvedvej Svendborg Tlf bjarnetvedvej166@gmail.com Suppleant: Sigga Dahlerup Sallingevej 5 A 5750 Ringe Tlf siggaomma@gmail.com Har du forslag til aktiviteter, så mød op - ring - skriv - sig frem, hvad du kunne tænke dig. Foreningen er bl.a. til for dig! Foreningens hjemmeside: Hjemmesiden for Lokalforeningen Sydfyn: Vi er på Facebook - se under Hjerneskadeforeningen Sydfyn

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for januar & februar Mød os på Facebook Julebowling Hjerneugen Selvhjælpsgrupper Bestyrelsesberetning Referat fra Generalforsamlingen Hovedtropperne

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Februar 2016 Det boligsociale team er kommet på facebook Søg efter: Fællesskab i Vangkvarteret. Husk! Du kan finde mange flere oplysninger omkring ansatte i helhedsplanen,

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 9. Årgang nummer 2 - juli 2015 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdags-Cafe: Første

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første gang i måneden er der fællesspisning

Læs mere

Generelt for Sydfyn: - Vi har fået en bisidderordning op at køre der er et stort behov blandt medlemmerne for denne støtte.

Generelt for Sydfyn: - Vi har fået en bisidderordning op at køre der er et stort behov blandt medlemmerne for denne støtte. Kværndrup, den 21/1 2018 Bestyrelsesberetning for 2017 2017 har på nogle områder været et fantastisk forenings år og på andre områder - knapt så godt et år. Men som helhed er det gået godt og vi kan være

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 F Å R I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 D U F O R M E G E T? S A L T Kære medlemmer i Hjernesagen Roskilde, Lejre, Greve Så er tiden inde til at starte 2. halvår, håber i alle

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Jeg har nået den alder, hvor jeg ved, hvad der er værd at vide og på en god dag kan jeg også huske noget af det.

Jeg har nået den alder, hvor jeg ved, hvad der er værd at vide og på en god dag kan jeg også huske noget af det. Nr. 3. 2018. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved, der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre livskvalitet i hverdagen, da ens liv både fysisk

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN NY CAFÈ +35 I ÅRS NY PÅRØRENDEGRUPPE FACEBOOKGRUPPER BØRN/UNGEGRUPPER HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 6 ~ Nr. 2. Marts 2007 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 11. Årgang nr. 2 Maj. - Juli. 2018 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdagscafe

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Forårsprogram 2016 Arrangementer i foråret: MS kost og livsstil METAsundhed hvofor bliver vi syge? Ensomhed - et foredrag Stavgang ved Tangkrogen Årsmøde

Læs mere

Lokalafdeling Sydfyn. Juli-Sep Læs i dette nummer

Lokalafdeling Sydfyn. Juli-Sep Læs i dette nummer LOKALAFDELING Juli-Sep. 2017 Lokalafdeling Sydfyn Læs i dette nummer Fokus på nærvær... 2 Tag med på tur til Knuthenborg... 3 Hovedtropperne... 4 Dagstur til Egeskov Slot... 4 Hjerneskadet?... 5 Faaborg-Midtfyn...

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Hjerneskadeforeningens lokalafdeling Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Et tilbud til senhjerneskadede og deres pårørende, om undervisning, rådgivning, samtalegruppe, pårørende cafe, Samværdsgruppe, kreative aktiviteter og værksted.

Læs mere

Den nye bestyrelse har konstitueret sig på et møde afholdt d. 30. januar hos formanden. Se side 7.

Den nye bestyrelse har konstitueret sig på et møde afholdt d. 30. januar hos formanden. Se side 7. Nr. 1. 2017. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved, der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre livskvalitet i hverdagen, da ens liv både fysisk

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Familiebase nyt BB. Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) J a n u a r - F e b r u a r

Familiebase nyt BB. Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) J a n u a r - F e b r u a r Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) Familiebase nyt BB Bag ved skolen eller henne ved hallen. J a n u a r - F e b r u a r Netværk, fælleskab,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familier og venner et rigtigt godt efterår. Billedet viser udsigten ud over Vejlefjords skønne have Nyhedsbrev Oktober

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Udflugter for borgere med demens September 2015 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever?

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi fik i januar en pris for at have bidraget væsentlig til at synliggøre Sorø Kommune udenfor kommunes grænser Nyhedsbrev April 2019 Aktivitetskalender 1. kvartal 2019

Læs mere

LOKALAFDELING SYDFYN Jan. Mar Læs i dette nummer

LOKALAFDELING SYDFYN Jan. Mar Læs i dette nummer LOKALAFDELING SYDFYN Jan. Mar. 2018 Læs i dette nummer Formandens klumme... 2 Nyt Aktivitetsudvalg... 3 Tur til Nordjylland... 4 Modtager af Dansk Handicappris 2017... 5 Generalforsamling 2018... 6 Hvad

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se: (distrikt 2 Viborg/Fjends)

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se:  (distrikt 2 Viborg/Fjends) Fjends Karup Program Januar marts 2018 Få mere information om Ældre Sagen se: www.aeldresagen.dk (distrikt 2 Viborg/Fjends) Se også: www.fjendsnet.dk (foreninger Ældresagen) Har du lyst til at modtage

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2013 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

2014 nyhedsbrev nr. 2.

2014 nyhedsbrev nr. 2. 2014 nyhedsbrev nr. 2. Onsdagklubben Hver onsdag mødes en række senhjerneskaderamte mennesker til socialt samvær i Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6 i Frederikssund. Vi planlægger aktiviteter et halvt

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr Nyhedsbr evet opt m sten Egedal - Frederikssund Nr. 4. 2016. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2011 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? for borgere med demens Maj 2016 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Nyhedsbrev Juli 2015 Aktivitetskalender 3. kvartal 2015 Torsdagscafé hver anden torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Sorø Torsdagscafeen tilbyder mange aktiviteter. Du har

Læs mere

Lokalafdelingen Morsø - Thisted af Scleroseforeningen Aktiviteter 2018

Lokalafdelingen Morsø - Thisted af Scleroseforeningen Aktiviteter 2018 Lokalafdelingen Morsø - Thisted af Scleroseforeningen Aktiviteter 2018 Egenbetaling for at deltage kan ses under hver aktivitet. Vi modtager kontant og mobilepay. Januar: Tirsdag den 23. januar kl. 19.00

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 10. Årgang nummer 1 - marts 2016 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdagscafe for

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland *** Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familie og venner en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2014 Aktivitetskalender 3. kvartal 2014 Torsdagscafé hver

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl Aktiviteter Juni 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på SENIORKLUBBERNE i Høje Gladsaxe Høje Gladsaxe Torv 2G www.seniorklubbernehg.dk For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn Klik ind på www.seniorklubbernehg.dk

Læs mere