Som interessenter kan alene deltage personer og virksomheder, der til enhver tid opfylder elværkernes krav for at være med i et vindmølle projekt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Som interessenter kan alene deltage personer og virksomheder, der til enhver tid opfylder elværkernes krav for at være med i et vindmølle projekt."

Transkript

1 VEDTÆGTER 1 NAVN Interessentskabets navn er Tirslund Vindmøllelaug I/S. 2 FORMÅL Interessentskabets formål er at skabe vedvarende energi, primært ved hjælp af vindkraft, der sælges til Forsyningsselskabet til den højst opnåelige pris. Når den teknologiske udvikling betinger det, skal møllelauget kunne optage andre former for energiproduktion. 3 DELTAGERE Som interessenter kan alene deltage personer og virksomheder, der til enhver tid opfylder elværkernes krav for at være med i et vindmølle projekt. 4 INTERESSENTSKABETS KAPITAL Indskudskapitalen tilvejebringes ved salg af andele á 1000 kwh i de projekterede møller. Hver andel erhverves ved indbetaling af et kontant beløb til Interessentskabet. Den samlede anlægssum skal mindst svare til møllernes anlægsudgift, således at Interessentskabet er fri for anlægsgæld. 5 PLACERING Interessentskabets vindmøller placeres på et eller flere lejede arealer i henhold til de aftaler Bestyrelsen har indgået eller måtte indgå med lodsejere, fortrinsvis omkring Tirslund Bjerg. Ved ophør af Interessentskabet tilbageføres brugsretten af det lejede areal til ejeren/ejerne af det lejede. 6 EJERFORHOLD Interessentskabets aktiver ejes af interessenterne forholdsmæssigt i forhold til de tegnede andele.

2 7 HÆFTELSE Interessenterne hæfter personligt og solidarisk for Interessentskabet. Interessentskabets aktiver og andele i Interessentskabet kan ikke gøres til genstand for kreditorforfølgning eller udlæg for Interessentskabet uvedkommende gæld. Interessentskabets aktiver og andele i Interessentskabet kan ikke pantsættes eller overdrages, medmindre der på Interessentskabsmødet er flertal for dette. Der kan meddeles åremålsbestemt transport i afkast af andelene. Transporten skal anmeldes til kassereren. 8 ØKONOMI Interessentskabets produktion i kwh/år leveres til Forsyningsselskabet, som afregner til Interessentskabet i henhold til aftale. 9 OVERSKUDSDELING Interessentskabets resultat efter afholdelse af samtlige driftsudgifter deles mellem interessenterne i forhold til deres andele af indskudskapitalen. Såfremt der er behov herfor, er hver interessent pligtig til, med 30 dages varsel,, at indbetale et beløb til dækning af eventuelt underskud, eller når der i øvrigt af hensyn til driften og likviditeten måtte være behov herfor, jævnfør 7. Udbetalingen af overskud finder sted 1 gang i kvartalet. Således udbetales regnskabsårets 3 første udbetalinger som et acontobeløb og den 4. udbetaling som en endelig afregning umiddelbart efter godkendelse på det ordinære Interessentskabsmøde.

3 10 INTERESSENTSKABSMØDER Interessentskabets øverste organ er Interessentskabsmødet. Ordinært Interessentskabsmøde afholdes hvert år inden udgangen af marts måned. Indkaldelse til Interessentskabsmøde skal ske pr. brev/e-post til hver enkelt interessent med mindst 14 dages varsel. I brevet angives dagsorden for mødet. Indkomne forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før Interessentskabsmødet. Dagsordenen skal indeholde: 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse af formandens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse, herunder godkendelse af budgettet for det følgende regnskabsår. 4. Valg af bestyrelse. Alle medlemmer er valgbare efter skriftligt forslag før eller på Interessentskabsmødet. 5. Valg af to suppleanter til bestyrelsen. Alle medlemmer er valgbare efter skriftligt forslag før eller på Interessentskabsmødet. 6. Valg af revisor. 7. Indkomne forslag. 8. Eventuelt. Bestyrelsen kan med samme varsel og med samme form indkalde til ekstraordinært Interessentskabsmøde. ¼ del af interessenterne kan kræve, at bestyrelsen indkalder til Interessentskabsmøde med samme varsel og med samme form som ovenfor nævnt. Fremkommer sådanne indkaldelser, skal bestyrelsen inden 3 uger afholde det ønskede Interessentskabsmøde. Når interessenterne ønsker indkaldt til et Interessentskabsmøde, skal de overfor bestyrelsen angive dagsordenen. Denne skal vedrøre forhold, der har forbindelse til Interessentskabet, hvor disse skal afgøres ved et Interessentskabsmøde. På Interessentskabsmøderne kan alene interessenterne give møde. Hver interessent har èn stemme. Fuldmagt kan meddeles til en anden interessent. Hver interessent kan kun stille med én fuldmagt. Beslutningerne træffes ved stemmeflertal. Såfremt stemmerne står lige, bortfalder det forslag, der stemmes om. Ved valg af bestyrelsesmedlemmer foregår afstemningen skriftligt. Ved andre valg, når blot en enkelt interessent stiller krav derom. Der føres protokol over det på Interessentskabsmødet passerede. Protokollen underskrives af dirigenten og de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer.

4 11 LEDELSE Den daglige ledelse og tilsyn med interessentskabets aktiver og drift forestås af en bestyrelse på 5 interessenter, der vælges for 2 år ad gangen. Ved det første ordinære Interessentskabsmøde afgår 2 medlemmer efter lodtrækning, medens de 3 øvrige bestyrelsesmedlemmer afgår ved det følgende ordinære Interessentskabsmøde. Genvalg til bestyrelsen kan finde sted. Bestyrelsen konstituerer sig selv. Bestyrelsen kan i fornødent omfang for Interessentskabets regning antage fornøden sagkyndig bistand. Bestyrelsen udarbejder selv forretningsorden samt fører protokol over sit arbejde. Formand og kasserer har til møllernes drift og vedligeholdelse fuld dispositionsret over møllelaugets driftskonto, dog maksimum det på budgettet afsatte beløb. Nødvendige dispositioner til reparation eller vedligehold herudover kræver den samlede bestyrelses godkendelse. 12 EJERSKIFTE En interessent kan frit og når som helst overdrage sine andele til en køber, der indgår i Interessentskabet med de rettigheder og forpligtigelser, der har påhvilet den tidligere ejer. Sælger er forpligtet til skriftligt at meddele overdragelsen til bestyrelsen som først er gældende med bestyrelsens godkendelse. Bestyrelsen skal godkende overdragelsen, hvis følgende betingelser er opfyldt: Køber skal opfylde betingelserne i 3. Enhver interessent, der ikke opfylder betingelserne i 3, er pligtig til straks og uopholdeligt at give bestyrelsen i Interessentskabet meddelelse herom. I tilfælde af, at en interessent ikke opfylder betingelserne i 3, modtager interessenten ikke udbetalinger i henhold til 9, dog får interessenten forholdsmæssig andel i det regnskabsår, hvor forbruget ophører. Interessenten har ingen stemmeret i Interessentskabet. Disse rettigheder kan generhverves, hvis betingelserne i 3 opfyldes igen, hvilket skal ske inden 5 år fra udtrædelsen at regne, ellers tilfalder andelen (andelene) personer, der opflyder betingelserne i UDTRÆDEN Ingen interessent, kan bortset fra de i 12 og 14 nævnte tilfælde, udtræde af Interessentskabet.

5 14 MISLIGHOLDELSE Såfremt en interessent væsentligt misligholder nærværende vedtægt, herunder undlader at indbetale de til Interessentskabets drift afkrævede beløb, kan interessenten af bestyrelsen opsiges til udtræden med øjeblikkelig varsel. Ved udtræden på grund af misligholdelse mister den opsagte sin ret til leverancer fra Interessentskabet. Den udtrædende har ikke krav på at få noget beløb udbetalt til dækning af interessentens ideelle andel i Interessentskabet. 15 REGNSKAB, REVISION OG BUDGET Regnskabsåret løber fra den 1. januar til den 31. december, første gang i år Den daglige regnskabsførelse forestås af kassereren. Årsregnskabet udarbejdes ved bestyrelsens foranstaltning og revideres af en af Interessentskabet for et år ad gangen valgt revisor. For det følgende regnskabsår udarbejder Bestyrelsen et budgetforslag til godkendelse på Interessentskabs-mødet. Dette budget skal foruden et almindeligt overslag over Interessentskabets forventede indtægter og udgifter omfatte passende beløb til vedligeholdelse af Interessentskabets aktiver. 16 VEDTÆGTSÆNDRINGER Til vedtagelse af ændring af vedtægterne kræves, at forslaget på et Interessentskabsmøde vedtages med mindst 2/3 af de afgivne stemmer, på to på hinanden følgende Interessentskabsmøder, med mindst 14 dages mellemrum. 17 OPLØSNING Interessentskabet kan opløses hvis det vedtages med mindst 2/3 af de afgivne stemmer, på to på hinanden følgende Interessentskabsmøder, med mindst 14 dages mellemrum. Ved opløsning realiseres Interessentskabets aktiver. Efter betaling af gæld deles provenuet eller underskuddet mellem interessenterne forholdsmæssigt efter tegnede andele. Møllernes nedtagning og retablering af det lejede areal sker på Interessentskabets foranstaltning og bekostning.

6 18 TVISTIGHEDER Enhver tvist mellem interessenterne og Interessentskabet, der måtte opstå i forbindelse med Interessentskabets drift, opløsning eller om fortolkning af nærværende vedtægter, afgøres ved voldgift i overensstemmelse med loven om voldgift. SÅLEDES GODKENDT PÅ 2 PÅ HINANDEN FØLGENDE INTERESSENTSKABSMØDER - DEN 20. MAJ 1999 OG DEN 31. MAJ 2000

VEDTÆGTER FOR UHRE VINDMØLLELAUG I/S

VEDTÆGTER FOR UHRE VINDMØLLELAUG I/S VEDTÆGTER FOR UHRE VINDMØLLELAUG I/S 1 Interessentskabets navn er UHRE VINDMØLLELAUG I/S Interessentskabets hjemsted er BRANDE KOMMUNE 2 Interessentskabets formål er at producere elektricitet ved hjælp

Læs mere

Interessenterne skal opfylde gældende lovgivning for etablering og drift af vindmøller.

Interessenterne skal opfylde gældende lovgivning for etablering og drift af vindmøller. 1 Interessentskabets navn er UHRE WINDPOWER I/S Interessentskabets hjemsted er IKAST-BRANDE KOMMUNE Interessentskabets formål er at producere elektricitet ved hjælp af vindkraft og sælge elektriciteten

Læs mere

Referat af det stiftende interessentskabsmøde 29. november 2004 for Københavns Solcellelaug I/S. VEDTÆGTER for Københavns Solcellelaug I/S

Referat af det stiftende interessentskabsmøde 29. november 2004 for Københavns Solcellelaug I/S. VEDTÆGTER for Københavns Solcellelaug I/S Referat af det stiftende interessentskabsmøde 29. november 2004 for Københavns Solcellelaug I/S 1. Valg af dirigent. Erik Christiansen blev valgt som dirigent. Indledningsvis redegjorde han for baggrunden

Læs mere

Vedtægter for Ærø Vind 4 I/S

Vedtægter for Ærø Vind 4 I/S Vedtægter for Ærø Vind 4 I/S 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Interessentskabets navn er Ærø Vind 4 I/S. Interessentskabet ejer et antal vindmøller på Ærø. Stk. 2: Interessentskabets hjemsted er Ærø Kommune.

Læs mere

Vedtægter for. Vestegnens Vedvarende Elværk I/S

Vedtægter for. Vestegnens Vedvarende Elværk I/S Vedtægter for Vestegnens Vedvarende Elværk I/S 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Interessentskabets navn er Vestegnens Vedvarende Elværk I/S Stk. 2. Interessentskabets hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for nyt vindmøllelaug. 1 Navn og hjemsted. 2 - Formål. 3 - Interessenterne

Vedtægter for nyt vindmøllelaug. 1 Navn og hjemsted. 2 - Formål. 3 - Interessenterne VEJLEDENDE EKSEMPEL Vedtægter for nyt vindmøllelaug 1 Navn og hjemsted Interessentskabets navn er I/S. Interessentskabets hjemsted er Slagelse kommune. 2 - Formål Interessentskabets formål er at eje og

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1 Interessentskabets navn er Bornholms Vindmøllelaug I/S. Interessentskabet skal være ejer af et antal vindmøller.

Vedtægter. Stk. 1 Interessentskabets navn er Bornholms Vindmøllelaug I/S. Interessentskabet skal være ejer af et antal vindmøller. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Interessentskabets navn er Bornholms Vindmøllelaug I/S. Interessentskabet skal være ejer af et antal vindmøller. Stk. 2 Interessentskabets hjemsted er Bornholm. 2 Formål

Læs mere

Vindkraft Sjælland I/S

Vindkraft Sjælland I/S Forslag til ændring af Vedtægter for Vindkraft Sjælland I/S Fremsat til Interessentskabsmødet 20. april 2017 Side 2 6: Forslag til nye Vedtægter / sporbare ændringer Side 7 10: Forslag til nye Vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Ærø Vind 1 I/S

Vedtægter for Ærø Vind 1 I/S Vedtægter for Ærø Vind 1 I/S 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Interessentskabets navn er Ærø Vind 1 I/S. Interessentskabet ejer et antal vindmøller på Ærø. Ved interessentskabets stiftelse udgøres dette antal

Læs mere

Vedtægter for Alsvej Vindmøllelaug I/S

Vedtægter for Alsvej Vindmøllelaug I/S Vedtægter for Alsvej Vindmøllelaug I/S Navn 1 Interessentskabets navn er Alsvej Vindmøllelaug I/S. Hjemsted 2 Interessentskabets har hjemsted i Randers Kommune. Formål Interessentskabets formål er at skabe

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Holmen Vindkraft I/S I

VEDTÆGTER. for. Holmen Vindkraft I/S I J.nr. 109640/aml Advokat Henrik Thorstholm Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer Ret&Råd/Skjern Østergade 5 6900 Skjern Telefon 97 35 08 88 Telefax 97 35 38 02 VEDTÆGTER for Holmen Vindkraft I/S I E-mail:

Læs mere

Vedtægter. Hjortnæs Møllelaug I/S. Interessenterne. Udtræden og overdragelse af andele. for. Interessentskabets navn er Hjortnæs Møllelaug I/S.

Vedtægter. Hjortnæs Møllelaug I/S. Interessenterne. Udtræden og overdragelse af andele. for. Interessentskabets navn er Hjortnæs Møllelaug I/S. Vedtægter for Hjortnæs Møllelaug I/S 1 Interessentskabets navn er Hjortnæs Møllelaug I/S. 2 Interessentskabets hjemsted er Løkken-Vrå kommune. 3 Interessentskabets formål er at eje og drive vindmøller,

Læs mere

I/S St. Rørbæk Vandværk

I/S St. Rørbæk Vandværk Vedtægter for I/S St. Rørbæk Vandværk 2005 Vedtægter for I/S Store Rørbæk Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet er stiftet i 1966, er et interessentskab, hvis navn er I/S Store Rørbæk Vandværk. Selskabet

Læs mere

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bolderslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aabenraa Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. for. I/S Fyrrebakkens Vandværk

Vedtægter. for. I/S Fyrrebakkens Vandværk Vedtægter for I/S Fyrrebakkens Vandværk Navn og hjemsted Selskabet, er et interessentskab, hvis navn er "I/S Fyrrebakkens Vandværk". Selskabet har hjemsted i Randers Kommune. 1. Formål 2. Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Hjemsted 2.

Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Hjemsted 2. Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje Hjemsted 2. Vejlaugets adresse er formandens adresse. Medlemmer 3. 3.1 Ret til

Læs mere

Vedtægter Nejst Vindmøllelaug 2 I/S. Nejst Vindmøllelaug 2 I/S Vedtægter

Vedtægter Nejst Vindmøllelaug 2 I/S. Nejst Vindmøllelaug 2 I/S Vedtægter Nejst Vindmøllelaug 2 I/S Vedtægter 1 VEDTÆGTER FOR NEJST VINDMØLLELAUG I/S 1. Navn 1.1 Interessentskabets navn er Nejst Vindmøllelaug 2 I/S. 2. Formål 2.1 Interessentskabets formål er at eje og drive

Læs mere

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3)

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) Marts 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabet, der er stiftet den 1. maj 1985, er et andelsselskab med begrænset

Læs mere

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kirke Hyllinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 1 2 Selskabets formål

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALL VILLABY VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALL VILLABY VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALL VILLABY VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dall Villaby Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 Formål 2 Selskabets

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kolind Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Vindmøllelaug Århus Bugt (VÅB)

Vedtægter for Vindmøllelaug Århus Bugt (VÅB) Vedtægter for Vindmøllelaug Århus Bugt (VÅB) 1: Navn og hjemsted. 1. lnteressentskabets navn er Vindmøllelaug Århus Bugt (VÅB) 2. VÅB's hjemsted er Århus Kommune. 2: Formål. 1. VÅB's formål er at medvirke

Læs mere

for Haslund Kær Vindkraft I/S

for Haslund Kær Vindkraft I/S Sagsnr. 033989 VEDTÆGTER for Haslund Kær Vindkraft I/S 1 Interessentskabets navn er Haslund Kær Vindkraft I/S 2 Interessentskabets hjemsted er Randers Kommune. 3 Interessentskabets formål er at eje og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lime Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a.

Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. Bestyrelsens forslag til ændring af vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn

Læs mere

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a.

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. VEDTÆGTER GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 27. januar 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gørlev Vandforsyning A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Torsted Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens kommune. 1 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR I/S UGELBØLLE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR I/S UGELBØLLE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR I/S UGELBØLLE VANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 10. december 1970 er et interessentselskab, hvis navn er I/S Ugelbølle Vandværk. Selskabet har hjemsted i Rønde Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kyndeløse Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 2 Formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Blovstrød Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Allerød Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Ans Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ans By, Silkeborg Kommune. 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vrads Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Østbirk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens Kommune. formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Ndr. Hvam Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. I/S Aller Vandværk. Vandværket er et interessentskab, hvis navn er I/S Aller Vandværk. formål. medlemmer. medlemmernes rettigheder

VEDTÆGTER FOR. I/S Aller Vandværk. Vandværket er et interessentskab, hvis navn er I/S Aller Vandværk. formål. medlemmer. medlemmernes rettigheder VEDTÆGTER FOR I/S Aller Vandværk Vandværket er et interessentskab, hvis navn er I/S Aller Vandværk. Selskabet har hjemsted i Kolding Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse med den

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Kapitel 1: Navn, Hjemsted og Formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Stjerneparken. Stk. 2. Grundejerforeningen område er del af matr. nr. 4. a.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar)

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) Forslag til VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Onsild Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et interessentselskabandelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er I/S: Blovstrød Vandværk. a.m.b.a.

Læs mere

VEDTÆGT. Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Rask Mølle Vandværk I/S, selskabet har hjemsted i Hedensted kommune.

VEDTÆGT. Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Rask Mølle Vandværk I/S, selskabet har hjemsted i Hedensted kommune. RASK MØLLE VANDVÆRK VEDTÆGT 1 Navn og hjemsted Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Rask Mølle Vandværk I/S, selskabet har hjemsted i Hedensted kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter. Svendborg Fjernvarme A.M.B.A.

Vedtægter. Svendborg Fjernvarme A.M.B.A. Vedtægter for Svendborg Fjernvarme A.M.B.A. www.svendborgfjernvarme.dk Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted... 3 2. Formål og forsyningsområde... 3 3. Andelshavere/varmeaftagere... 3 4. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Rubjerg Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Rubjerg Vandværk A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Rubjerg Vandværk A.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Rubjerg Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tårs Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJORTDAL VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR HJORTDAL VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR HJORTDAL VANDVÆRK 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab hvis navn er Hjortdal Vandværk. Selskabet har hjemsted i Jammerbugt Kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Sebberup Vandværk. Vedtægter for Sebberup Vandværk. Navn og hjemsted

Sebberup Vandværk. Vedtægter for Sebberup Vandværk. Navn og hjemsted Vedtægter for Sebberup Vandværk Navn og hjemsted Vandværket, der er stiftet d. 18.02.1967 er et andelsselskab, hvis navn er Sebberup Vandværk. 1 Vandværket har hjemsted i Hedensted kommune. Formål 2 Vandværkets

Læs mere

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål Bekendtgørelse af VEDTÆGTER FOR FARNÆS VANDVÆRK A.m.b.a. (sammenskrivning af de oprindelige vedtægter med vedtægtsændringer, der blev vedtaget på generalforsamlingen i 2013 og den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Glumsø Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Næstved Kommune. 2 - Formål

Læs mere

Vedtægter for I/S Uggeløse Vandværk

Vedtægter for I/S Uggeløse Vandværk Postbox 13 3540 Lynge 2017 Vedtægter for I/S Uggeløse Vandværk Vedtægter for I/S Uggeløse Vandværk Vedtægterne udgør grundlaget for den juridiske person I/S Uggeløse Vandværk, dvs. at de udadtil skal regulere

Læs mere

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa J.nr. 217067 LKP/BC VEDTÆGTER FOR SELKÆR MØLLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Selkær

Læs mere

Vedtægter for Hinnerup Vandværk a.m.b.a. Stiftet 1932

Vedtægter for Hinnerup Vandværk a.m.b.a. Stiftet 1932 Vedtægter for Hinnerup Vandværk a.m.b.a. Stiftet 1932 Side 1 af 5 VEDTÆGTER FOR HINNERUP VANDVÆRK a.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hinnerup Vandværk

Læs mere

Vedtægter for. I/S Låsby Korsvej Vandværk

Vedtægter for. I/S Låsby Korsvej Vandværk Vedtægter for I/S Låsby Korsvej Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet er et interessentskab, hvis navn er: I/S LÅSBY KORSVEJ VANDVÆRK Selskabet har hjemsted i Låsby, Skanderborg kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 Vedtægter for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 www.lihmevand.dk mail@lihmevand.dk Vedtægter For Lihme Vandværk a.m.b.a Navn og hjemsted 1 Selskabet, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NØRRE ALSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NØRRE ALSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NØRRE ALSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet som interessentskab den 6. januar 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Nørre Alslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

Vedtægter for. I/S Låsby Korsvej Vandværk

Vedtægter for. I/S Låsby Korsvej Vandværk Vedtægter for I/S Låsby Korsvej Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet er et interessentskab, hvis navn er: I/S LÅSBY KORSVEJ VANDVÆRK Selskabet har hjemsted i Låsby, Skanderborg kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SAHL VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SAHL VANDVÆRK a.m.b.a. Vejledning nr. 100 03/2012 Gammelt nr. 100 Emne: Standardvedtægter for a.m.b.a (andelsselskab med begrænset ansvar) VEDTÆGTER FOR SAHL VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar,

Læs mere

FOR FJELLERAD VANDVÆRK I/S

FOR FJELLERAD VANDVÆRK I/S VEDTÆGTER FOR FJELLERAD VANDVÆRK I/S 1 navn og hjemsted 1 Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Fjellerad Vandværk I/S. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

Vedtægter Aagaard Vindmøllelaug I/S

Vedtægter Aagaard Vindmøllelaug I/S Svendborg Rudkøbing Tlf. 6221 0101 post@borch advokater.dk Vedtægter Aagaard Vindmøllelaug I/S 1. NAVN 1.1 Interessentskabets navn er Aagaard Vindmøllelaug I/S. 1.2 Interessentskabets hjemsted er Kalundborg

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Da var ikke deltagere nok til generalforsamlingen til

Læs mere

I/S Uggeløse Vandværk Postbox Lynge Tlf Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a.

I/S Uggeløse Vandværk Postbox Lynge Tlf Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a. I/S Uggeløse Vandværk Postbox 13 3540 Lynge 2018 Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a. Vedtægterne udgør grundlaget for det juridiske selskab andelsselskabet

Læs mere

Vedtægter. for Hundslund Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter. for Hundslund Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Hundslund Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HUNDSLUND VANDVÆRK a.m.b.a. 4 medlemmernes rettigheder Selskabets medlemmer har ret til at blive forsynet med vand på de vilkår, der er fastsat i

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

VEDTÆGT FOR V. HJERMITSLEV VANDVÆRK

VEDTÆGT FOR V. HJERMITSLEV VANDVÆRK VEDTÆGT FOR V. HJERMITSLEV VANDVÆRK VEDTÆGTER Ved indmeldelse udleveres vedtægter, regulativ og gældende takstblad. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er V.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gilleleje Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Gribskov Kommune. Formål

Læs mere

Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Formål.

Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Formål. Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Holbæk Kommune. Formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for KAAS MARK VANDVÆRK

Vedtægter for KAAS MARK VANDVÆRK Vedtægter for KAAS MARK VANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Kaas Mark Vandværk. Selskabet har hjemsted i Jammerbugt kommune. Formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET GJERRILD NORDSTRANDS VANDVÆRK. Navn og beliggenhed

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET GJERRILD NORDSTRANDS VANDVÆRK. Navn og beliggenhed VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET GJERRILD NORDSTRANDS VANDVÆRK Navn og beliggenhed 1 Selskabet er et andelsselskab hvis navn er Andelsselskabet Gjerrild Nordstrands Vandværk. Vandværket er beliggende Emmedsbovej

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK A.m.b.A MARTS 2011 VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Græsted Vandværk A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Græsted. 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2.1. Selskabets

Læs mere

SDR. YDBY VANDVÆRK I/S

SDR. YDBY VANDVÆRK I/S SDR. YDBY VANDVÆRK I/S VEDTÆGTER FOR SDR. YDBY VANDVÆRK I/S 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 11. september 1967, er et interessentskab, hvis navn er Sdr. Ydby Vandværk I/S. Selskabet har

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Gram vandværk. April 2018

Vedtægter for. Andelsselskabet Gram vandværk. April 2018 Vedtægter for Andelsselskabet Gram vandværk 2018 April 2018 April 2018 Indhold 1 Navn og Hjemsted... 4 2 Formål... 4 3 Andelshavere... 4 4 Medlemmers rettigheder... 5 5 Medlemmers forpligtelser og hæftelser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TRANBJERGGÅRDENS VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR TRANBJERGGÅRDENS VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR TRANBJERGGÅRDENS VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet, stiftet den 9. maj 1962, er et andelsselskab, hvis navn er Tranbjerggårdens Vandværk. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Tebstrup Vandværk a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Tebstrup Vandværk a.m.b.a. Tebstrup Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Tebstrup Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tebstrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Skanderborg Kommune.

Læs mere

I/S Vester Sottrup Vandværk

I/S Vester Sottrup Vandværk Vedtægt for I/S Vester Sottrup Vandværk Vester Sottrup Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling den 30. marts 1999. 1 VEDTÆGT FOR I/S VESTER SOTTRUP VANDVÆRK Side Formål 3 Medlemmer 3 Medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYBØL VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NYBØL VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NYBØL VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Nybøl Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Sønderborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Agerbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Varde Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 21. juni 1934, er et andelsselskab, hvis navn er Brobyværk Andelsvandværk. Selskabet har hjemsted i Broby Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANMARKS SKATTEADVOKATER

VEDTÆGTER. for DANMARKS SKATTEADVOKATER VEDTÆGTER for DANMARKS SKATTEADVOKATER 1. Navn og formål 1.1. Foreningens navn er: Danmarks Skatteadvokater. Foreningens binavne er: 1) Foreningen af Skatteadvokater i Danmark og 2) Danske Skatteadvokater

Læs mere

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer Vedtægter For Nimtofte Vandværk A.m.b.a CVR nummer 34775702 Stiftet den 1 januar 2013 1 VEDTÆGTER FOR NIMTOFTE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet i 1907, er et andelsselskab, hvis navn er Gyrstinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ringsted Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Kvarmløse Tølløse Vandværk

Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk 1 af 8 Indholdsfortegnelse: Navn og hjemsted...3 Formål...3 Medlemmer...3 Medlemmernes rettigheder...3 Medlemmernes forpligtigelser

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014.

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014. Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014 Vedtægter Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Foreningen Vind Vandværk

VEDTÆGTER FOR Foreningen Vind Vandværk VEDTÆGTER FOR Foreningen Vind Vandværk Vind Vandværk er og forbliver en forening, hvis navn er Foreningen Vind Vandværk. Selskabet har hjemsted i Herning Kommune. 1 Formål 2 Foreningens formål er i overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. REERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. REERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR REERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Vedtægter For Reerslev Vandværk a.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabets navn er Reerslev Vandværk og er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRÆDSTRUP VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BRÆDSTRUP VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BRÆDSTRUP VANDVÆRK navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 24. Marts 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Brædstrup Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Danmarks Vindmølleforenings standardvedtægter med modifikationer. Vedtægter for Skiftekær Vindmøllelaug I/S. 1 Navn og hjemsted

Danmarks Vindmølleforenings standardvedtægter med modifikationer. Vedtægter for Skiftekær Vindmøllelaug I/S. 1 Navn og hjemsted Danmarks Vindmølleforenings standardvedtægter med modifikationer Vedtægter for Skiftekær Vindmøllelaug I/S 1 Navn og hjemsted 1.1. Interessentskabets navn er Skiftekær Vindmøllelaug I/S. 1.2. Interessentskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 1/1-2009, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Sønderlev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

VEDT/EGTER FOR NR KONGERSLEV K,1[RS VANDV,aEf,LK a.m.b.a.

VEDT/EGTER FOR NR KONGERSLEV K,1[RS VANDV,aEf,LK a.m.b.a. VEDT/EGTER FOR NR KONGERSLEV K,1[RS VANDV,aEf,LK a.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Nr. Kongerslev Kærs Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Dette forslag til nye vedtægter for Råbylille Vandværk er udformet på grundlag af en standardvedtægt udarbejdet af Foreningen for Vandforsyning i Danmark. Der

Læs mere

Navn og hjemsted. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål

Navn og hjemsted. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål 2. Foreningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK. a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK. a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK a.m.b.a. Navn og hjemsted Ærøskøbing Vandværk, der er stiftet den 22. maj 1951, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.) 1 Selskabet har hjemsted i Ærøskøbing

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AULUM VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR AULUM VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR AULUM VANDVÆRK A.M.B.A. NAVN OG HJEMSTED Selskabets navn er: Aulum Vandværk a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabet har hjemsted i: Herning Kommune. 1 2 FORMÅL I overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for Understed Vandværk I/S

Vedtægter for Understed Vandværk I/S Vedtægter for Understed Vandværk I/S Navn og hjemsted 1 Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Understed Vandværk. Selskabet har hjemsted Sæby Kommune. Formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter. for. Andelsselskabet. Kirke Eskilstrup Vandværk

Vedtægter. for. Andelsselskabet. Kirke Eskilstrup Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Kirke Eskilstrup Vandværk April 2009 Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er Kr. Eskilstrup Vandværk. Selskabet har hjemsted i Tølløse Holbæk (ændret

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSVANDVÆRKET HELLE VEST A.M.B.A. - 1 -

VEDTÆGTER FOR ANDELSVANDVÆRKET HELLE VEST A.M.B.A. - 1 - VEDTÆGTER FOR ANDELSVANDVÆRKET HELLE VEST A.M.B.A. - 1 - navn og hjemsted 1 Selskabets navn er Andelsvandværket Helle Vest A.m.b.a. Selskabet er stiftet den 22. februar 2011 ved omdannelse af Andelsvandværket

Læs mere