FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej Søborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej Søborg"

Transkript

1 FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej Søborg Dato 21. december 2015 FleNie J. nr Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2014 for GW Energi A/S, CVR-nr Indledning Erhvervsstyrelsen 1 har gennemført en kontrol 2 af virksomhedens årsrapport for regnskabsåret 2014, som er offentliggjort i henhold til værdipapirhandelslovens 27. Udtagelsen til kontrol er en følge af styrelsens kontrol af årsrapport for 2013, jf. afgørelsen af 21. april 2015, hvoraf det bl.a. fremgik, at som følge af, at de påtalte forhold vedrørende årsrapporten for 2013 ikke fuldt ud er indarbejdet i årsrapporten for 2014, vil Erhvervsstyrelsen udtage årsrapporten for 2014 til kontrol. ERHVERVSSTYRELSEN Dahlerups Pakhus Langelinie Allé København Ø Tlf Fax CVR-nr erst@erst.dk ERHVERVS- OG VÆKSTMINISTERIET Koncernregnskabet er aflagt efter International Financial Reporting Standards som godkendt af EU. Årsregnskabet for modervirksomheden er aflagt efter årsregnskabsloven. Årsrapporten er herudover udarbejdet i overensstemmelse med yderligere danske oplysningskrav til årsrapporter for børsnoterede selskaber. Års- og koncernregnskabet er revideret af Pryds, Statsautoriseret Revisionsfirma. Revisionspåtegningen er uden forbehold, men indeholder supplerende oplysninger vedrørende forhold i regnskabet (om virksomhedens kapitalberedskab). Afgørelse Erhvervsstyrelsen har den 21. december 2015 truffet følgende afgørelse vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2014 for GW Energi A/S, jf. årsregnskabslovens 159 a, stk. 5 og 6, sammenholdt med årsregnskabslovens Jf. årsregnskabslovens 159a, jf. værdipapirhandelslovens 83, stk. 2 og 3. 2 Jf. værdipapirhandelslovens 83 b, stk. 2.

2 2 Da afgørelsen indeholder væsentlige forhold, har den været forelagt Finanstilsynets bestyrelse på mødet den 21. december 2015, jf. årsregnskabslovens 159 a, jf. lov om finansiel virksomhed 345 og lov om værdipapirhandel m.v. 84. Erhvervsstyrelsen påtaler: 1. at virksomheden ikke har præsenteret oplysninger om finansiel stilling for tre perioder, jf. IAS 1, afsnit 40A, og foretaget tilpasning af sammenligningstallene, jf. IAS 8, afsnit 42, som følge af styrelsens afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 om at klassificere misligholdt gæld som kortfristet, jf. IAS 1, afsnit 69, litra d, 2. at virksomheden ikke har givet en korrekt løbetidsanalyse, jf. IFRS 7, afsnit 39, litra a, der viser de kontraktlige restløbetider for finansielle forpligtelser, 3. at virksomheden ikke har klassificeret obligationsgæld, der forfalder til betaling den 31. december 2015, som langfristet gæld i sammenligningstallene for 2013, jf. IAS 1, afsnit 69, litra c, 4. at virksomheden ikke har givet udtrykkelig oplysning om, at virksomheden ikke har konkrete politikker om at respektere menneskerettighederne og for at reducere klimapåvirkningen, jf. årsregnskabslovens 99 a, stk. 3, 5. at virksomheden ikke har udarbejdet en redegørelse om det underrepræsenterede køn, jf. årsregnskabslovens 99 b, og 6. at virksomheden ikke har givet oplysninger om dattervirksomheder, jf. årsregnskabslovens 72. For en konkret begrundelse og vurdering af de enkelte forhold henvises til sagsfremstillingen nedenfor. Virkningen af Erhvervsstyrelsens afgørelse om påbud Konkret påbyder Erhvervsstyrelsen med henvisning til årsregnskabslovens 159 a, stk. 6, ved udarbejdelse af virksomhedens årsrapporter fremadrettet af tage højde for de forhold, hvorom der er givet påtale, jf. de ovenfor anførte påtaler 1-6. Den endelige afgørelse vil blive offentliggjort i henhold til 84 c, stk. 2, i lov om værdipapirhandel m.v. Vurdering af væsentlighed Erhvervsstyrelsen er af den opfattelse, at udgangspunktet er, at en virksomhed, der aflægger årsrapport efter IFRS og årsregnskabsloven, skal overholde alle relevante krav heri. Et krav kan dog fraviges, hvis fravigelsen er uvæsentlig for regnskabsbrugeren, og virksomheden kan sandsynliggøre dette.

3 3 Erhvervsstyrelsen har foretaget en vurdering af, om de af virksomheden foretagne fravigelser fra reglerne, hvorom styrelsen har givet påbud, kan betragtes som uvæsentlige. Vurderingen er foretaget efter retningslinjerne i Fondsrådets notat af 17. december 2008 om generelle overvejelser og afvejning ved vurdering af væsentlighed i forbindelse med regnskabskontrollen. Notatet kan findes på Finanstilsynets hjemmeside. 3 Virksomheden har ikke anført, at fravigelserne er uvæsentlige. Det er ud fra en samlet betragtning styrelsens vurdering, at de forhold, hvorom der er givet påtale, ikke kan anses for uvæsentlige fravigelser. Der er i den forbindelse også lagt vægt på antallet af fravigelser. For en nærmere beskrivelse heraf henvises til sagsfremstillingen. Efter praksis ville reaktionen for forhold af den konkrete karakter være straksberigtigelse, således at virksomheden inden for en given frist skulle offentliggøre supplerende/korrigerende information. Ved valget af reaktionen påtale og fremadrettet påbud i stedet, er det imidlertid lagt til grund, at virksomhedens obligationer udløber pr. 31. december 2015, og at virksomheden derfor på det tidspunkt, hvor fristen for berigtigelse ville udløbe, ikke længere har værdipapirer optaget til handel på et reguleret marked. Hermed har regnskabsbrugerne ikke længere de særlige behov for berigtigelse af finansiel information, som det er tilfældet for regnskabsbrugere i relation til virksomheder, der har værdipapirer optaget til handel på et reguleret marked. Ved valget af reaktion er der derfor taget udgangspunkt i praksis for regnskabskontrollen efter årsregnskabslovens 159, der retter sig mod virksomheder, der ikke har værdipapirer optaget til handel på et reguleret marked. Efter Erhvervsstyrelsens praksis, som tager udgangspunkt i forarbejderne til årsregnskabslovens 159, ville forhold af den konkrete karakter medføre reaktionen påtale og fremadrettet påbud. Yderligere forhold Erhvervsstyrelsen har desuden behandlet følgende forhold og har ikke fundet anledning til at foretage yderligere efter at have modtaget redegørelse herom fra virksomheden: usikkerhed om opgørelsen af den indregnede skyldige skat, og tilbageførsel af tidligere foretagne nedskrivninger på vindmøller (idet det beløb, der skulle tilbageføres, viste sig at være uvæsentligt). 3

4 4 Klagevejledning Afgørelsen kan indbringes for Erhvervsankenævnet pr. til adressen eller pr. post til Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17, Postboks 2000, 2100 København Ø, senest fire uger efter, at afgørelsen er meddelt virksomheden. 4 Afslutning Det skal bemærkes, at gennemgangen af årsrapporten ikke kan anses for udtømmende. Kopi af afgørelsen er sendt til orientering til virksomhedens revisor. Med venlig hilsen Jan-Christian Nilsen Chefkonsulent Tlf JanNil@erst.dk 4 Jf. årsregnskabslovens 163, stk. 4, jf. værdipapirhandelslovens 88, stk. 1.

5 5 Sagsfremstilling Sagsforløb 26. maj 2015 Erhvervsstyrelsen sender første høringsbrev til GW Energi A/S 30. juni 2015 Erhvervsstyrelsen modtager første høringssvar fra GW Energi A/S 13. august 2015 Erhvervsstyrelsen sender andet høringsbrev til GW Energi A/S 3. september 2015 Erhvervsstyrelsen modtager andet høringssvar fra GW Energi A/S 12. oktober 2015 Erhvervsstyrelsen sender udkast til afgørelse i partshøring hos GW Energi A/S 27. oktober 2015 Erhvervsstyrelsen modtager svar på partshøring fra GW Energi A/S Gennemgang af afgørelsens punkter Nedenfor er følgende punkter gennemgået: 1) Korrektion af klassifikation af misligholdt gæld 2) Oplysninger om forfaldstid for gæld 3) Klassifikation af obligationsgæld i sammenligningstallene for ) Øvrige forhold a) Oplysning om politikker for at respektere menneskerettighederne og for at reducere klimapåvirkningerne b) Redegørelse vedrørende det underrepræsenterede køn c) Oplysninger om dattervirksomheder For hvert af de gennemgåede punkter er der en sagsfremstilling samt Erhvervsstyrelsens vurdering af forholdet. Det retlige grundlag fremgår af appendiks Korrektion af klassifikation af gæld Punktet vedrører, hvorvidt virksomheden har foretaget en korrekt korrektion, jf. styrelsens afgørelse af 22. april 2015, af klassifikationen af misligholdt gæld, som tidligere var indregnet som langfristet gæld.. Sagsfremstilling I regnskabskontrolsagen vedrørende virksomhedens årsrapport for 2013 afgjorde styrelsen, at gæld, hvor vilkårene om sikringskonti ikke var overholdt, skulle klassificeres som kortfristet, jf. IAS 1, afsnit 69, litra d. I årsrapporten for 2014 fremgår gældsforpligtelser (på koncernniveau) af balancen på side 17 i årsrapporten for Til sammenligning er desuden angivet de tilsvarende poster for 2013 i årsrapporten for 2013:

6 6 Årsrapport 2014 Årsrapport t.kr. t.kr. t.kr. Obligationsgæld Bankgæld Andre hensatte forpligtelser Langfristede gældsforpligtelser Kortfristet del af bankgæld Obligationsgæld Leverandørgæld 6, Gæld til tilknyttede virksomheder Selskabsskat Anden gæld Periodeafgrænsningsposter Kortfristede gældsforpligtelser Gældsforpligtelser Styrelsens vurdering Det er styrelsens vurdering, at som følge af, at væsentlige gældsposter er blevet omklassificeret som rettelse af fejl i tidligere regnskabsår, finder bestemmelserne i IAS 1, afsnit 40A og IAS 8, afsnit 42, anvendelse. Virksomheden skulle derfor også have præsenteret sammenligningstal for 2012 i balancen i årsrapporten for 2014 og i forbindelse hermed have klassificeret misligholdt gæld jf. styrelsens afgørelse af 21. april 2015 som kortfristede forpligtelser i sammenligningstallene. Styrelsen har i øvrigt konstateret, at der er sammentællingsfejl i posterne langfristede gældsforpligtelser og kortfristede gældsforpligtelser i balancen i sammenligningstallene for 2013 i årsrapporten for Virksomheden har i høringssvar af 30. juni 2015 taget til efterretning, at misligholdt gæld burde have været omklassificeret i sammenligningstallene for Virksomheden har i høringssvar af 3. september 2015 oplyst, at den ikke i tilstrækkeligt omfang har været opmærksom på kravet i IAS 1, afsnit 40A. 5 Virksomhedens sammentælling 6 Virksomhedens sammentælling

7 7 2. Oplysninger om forfaldstid for gæld Punktet vedrører i forlængelse af ovenstående punkt 1 noteoplysninger om forfaldstid for bankgælden. Sagsfremstilling Det følger af IFRS 7, afsnit 39, litra a, at der skal gives en løbetidsanalyse, der viser de kontraktlige restløbetider for finansielle forpligtelser. Af note 18 om bankgæld på side 42 i årsrapporten for 2014 er der givet oplysninger om forfaldstiden. Til sammenligning er desuden angivet de tilsvarende poster for 2013 i årsrapporten for 2013 (note 20): Årsrapport 2014 Årsrapport t.kr. t.kr. t.kr. Lån Bankgælden forfalder således: Forfald inden for 1 år Forfald mellem 1 og 2 år Forfald mellem 2 og 3 år Forfald mellem 3 og 4 år Forfald mellem 4 og 5 år Forfald over 5 år Bankgæld indregnet således i balancen: Kortfristede forpligtelser Langfristede forpligtelser Gældsforpligtelser Virksomheden har i høringssvar af 30. juni 2015 oplyst den korrekte løbetidsprofil pr. 31. december 2014 således: Bankgælden forfalder således: Forfald inden for 1 år Forfald mellem 1 og 2 år Forfald mellem 2 og 3 år Forfald mellem 3 og 4 år Forfald mellem 4 og 5 år Forfald over 5 år

8 8 Styrelsens vurdering Det følger af IFRS 7, afsnit 39, litra a, at der skal gives en løbetidsanalyse, der viser de kontraktlige restløbetider for gælden. På baggrund af den gennemførte regnskabskontrolsag af årsrapporten for 2013 var det umiddelbart styrelsens vurdering, at der var formodning for, at løbetidsanalysen i årsrapporten for 2014 ikke var korrekt. Styrelsen ville umiddelbart have forventet, at en del af den bankgæld, der i årsrapporten for 2013, var angivet til at have forfald mellem eksempelvis tre og fire år efter regnskabsårets afslutning (21,5 mio. kr.), var gæld, der skulle omklassificeret som følge af misligholdelse. Styrelsen ville på den baggrund umiddelbart have forventet, at den del af bankgælden, der pr. 31. december 2014 er angivet til af have forfald mellem to og tre år efter regnskabsårets afslutning, ville udgøre et mindre beløb end 21,5 mio. kr. Virksomheden har med sit høringssvar bekræftet, at løbetidsanalysen ikke var korrekt og således ikke i overensstemmelse med IFRS 7, afsnit 39, litra a. 3. Klassifikation af obligationsgæld i sammenligningstallene for 2013 Punktet vedrører klassifikationen af den obligationsgæld, der skal indfries pr. 31. december 2015, i sammenligningstallene for Beskrivelse af forholdet Det følger af IAS 1, afsnit 69, litra c, at en forpligtelse skal klassificeres som kortfristet, hvis forpligtelsen skal indfries inden for 12 måneder efter regnskabsårets afslutning. En virksomhed skal klassificere alle øvrige forpligtelser som langfristede. Det fremgår af note 20 på side 43 i årsrapporten for 2014, at obligationslånet er et stående lån, der forfalder til betaling pr. 31. december Samtidig fremgår det af balancen på side 17, at hele obligationsgælden er klassificeret som en kortfristet forpligtelse pr. 31. december I årsrapporten for 2013 var obligationsgælden klassificeret som en langfristet forpligtelse, hvorimod den i sammenligningstallene for 2013 i årsrapporten for 2014 er klassificeret som en kortfristet forpligtelse. Styrelsens vurdering Det er styrelsens vurdering, at obligationsgælden, der forfalder til betaling den 31. december 2015, i sammenligningstallene for 2013 skulle have været klassificeret som langfristet gæld, jf. IAS 1, afsnit 69.

9 9 Virksomheden har i sit høringssvar af 30. juni 2015 oplyst, at det er en fejl, at obligationsgælden i 2014-årsrapportens sammenligningstal for 2013 er klassificeret som kortfristet. 4. Øvrige forhold Styrelsen er i øvrigt ved sin gennemgang af årsrapporten blevet opmærksom på en række øvrige fravigelser fra regnskabslovgivningen: a. Oplysning om politikker for at respektere menneskerettighederne og for at reducere klimapåvirkningerne Årsrapporten indeholder ikke en udtrykkelig oplysning om, at virksomheden ikke har konkrete politikker om at respektere menneskerettighederne og for at reducere klimapåvirkningen, jf. årsregnskabslovens 99 a, stk. 3. b. Redegørelse vedrørende det underrepræsenterede køn Årsrapporten indeholder ikke en redegørelse om det underrepræsenterede køn, jf. årsregnskabslovens 99 b sammenholdt med selskabslovens 139 a. c. Oplysninger om dattervirksomheder Årsregnskabet indeholder ikke oplysninger om dattervirksomheder, jf. årsregnskabslovens 72. Oplysningerne fremgår dog af ledelsesberetningen. Virksomheden har i høringssvar af 30. juni 2015 om disse forhold bemærket, at den har noteret sig styrelsens bemærkninger og fremadrettet vil tage højde for disse.

Indledning Erhvervsstyrelsen har gennemført en kontrol af delårsrapporten for 1. halvår 2017 for BioPorto A/S.

Indledning Erhvervsstyrelsen har gennemført en kontrol af delårsrapporten for 1. halvår 2017 for BioPorto A/S. FORTROLIGT Bestyrelsen for BioPorto A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse 31. maj 2018 Ref./MetGyd J. nr. 2017-4580 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for 1. halvår 2017 for BioPorto

Læs mere

FORTROLIGT Bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment A/S

FORTROLIGT Bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment A/S FORTROLIGT Bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse 31. maj 2017 Ref./MetGyd J. nr. 2016-6492 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret

Læs mere

Bestyrelsen for Asetek A/S. Sendt via digital post

Bestyrelsen for Asetek A/S. Sendt via digital post Bestyrelsen for Asetek A/S Sendt via digital post Dato 15. juni 2016 Ref. JesJes J.nr. 2015-5415 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for første halvår og 3. kvartal 2015 for Asetek A/S CVR-nr.

Læs mere

Bestyrelsen for Simcorp A/S. Sendt til virksomhedens digitale postkasse

Bestyrelsen for Simcorp A/S. Sendt til virksomhedens digitale postkasse Bestyrelsen for Simcorp A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse Dato 17. maj 2018 Ref. Jesjes J.nr. 2017-2708 Regnskabskontrolsag vedrørende halvårsrapporten for 1. halvår 2017 for SimCorp A/S CVR-nr.

Læs mere

Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2013 for Copenhagen Capital A/S (tidligere KlimaInvest A/S), CVRnr.

Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2013 for Copenhagen Capital A/S (tidligere KlimaInvest A/S), CVRnr. Bestyrelsen for Copenhagen Capital A/S c/o Dansk OTC Tingskiftevej 5 2900 Hellerup Dato 18. marts 2015 FleNie J. nr. 2014-7527/2014-0037450 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret

Læs mere

Bestyrelsen for Foreningen european retail c/o Patrizia Nordics A/S Bredgade 25 F, København K

Bestyrelsen for Foreningen european retail c/o Patrizia Nordics A/S Bredgade 25 F, København K Bestyrelsen for Foreningen european retail c/o Patrizia Nordics A/S Bredgade 25 F, 5. 1260 København K 18. marts 2015 Ref. Betost. jesjes J.nr. 2013-0033621 / 2014-7561 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapporten er ikke revideret eller reviewet af virksomhedens revisor.

Delårsrapporten er ikke revideret eller reviewet af virksomhedens revisor. FORTROLIGT Coloplast A/S Att.: Bestyrelsen Sendt til virksomhedens digitale postkasse Dato 24. januar 2017 Ref. ChrSoj J.nr. 2016-7089 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for perioden 1. oktober

Læs mere

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej Roskilde

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej Roskilde FONDSRÅDET Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej 9-17 4000 Roskilde 11. januar 2011 Ref. KHA J.nr. 2010-0022533 Afgørelse vedrørende delårsrapporten for 1. halvår af regnskabsåret 2009/10 for RIAS A/S,

Læs mere

Resumé af påtale til H. Lundbeck A/S vedr. delårsrapporten for 1. halvår 2015

Resumé af påtale til H. Lundbeck A/S vedr. delårsrapporten for 1. halvår 2015 25. april 2016 Sag 2015-2583 /MiaSim Resumé af påtale til H. Lundbeck A/S vedr. delårsrapporten for 1. halvår 2015 Indledning Erhvervsstyrelsen har som led i regnskabskontrollen med de børsnoterede virksomheder

Læs mere

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 for PFA Pension

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 for PFA Pension Bestyrelsen og direktionen for PFA Pension Sundkrogsgade 4 2100 København Ø 21. april 2015 Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 for PFA Pension Indledning I Økonomisk Ugebrev nr. 34 2014 fremgik

Læs mere

Afgørelse vedrørende Andelskassen Fælleskassens

Afgørelse vedrørende Andelskassen Fælleskassens Andelskassen Fælleskassen Bülowsvej 48 1870 Frederiksberg C Att. Bestyrelsen og direktionen 31. maj 2017 Afgørelse vedrørende Andelskassen Fælleskassens årsrapport for 2015 1. Afgørelse Finanstilsynet

Læs mere

Bestyrelsen for FCM Holding A/S Kaj Zartows Vej 5 7400 Herning

Bestyrelsen for FCM Holding A/S Kaj Zartows Vej 5 7400 Herning Bestyrelsen for FCM Holding A/S Kaj Zartows Vej 5 7400 Herning Dato 18. juni 2013 Ref. FleNie J.nr. 2012-0033100 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2011/12 for FCM Holding A/S,

Læs mere

2011 Udgivet den 25. maj maj Nr. 41. Indhold

2011 Udgivet den 25. maj maj Nr. 41. Indhold Ministerialtidende 2011 Udgivet den 25. maj 2011 23. maj 2011. Nr. 41. Vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter Indhold 1. Indledning

Læs mere

Finanstilsynet har foretaget kontrol af Investeringsforeningen Alternativ Invests årsrapport for 2008.

Finanstilsynet har foretaget kontrol af Investeringsforeningen Alternativ Invests årsrapport for 2008. FONDSRÅDET Bestyrelsen for Investeringsforeningen Alternativ Invest og direktionen for Forvaltningsselskabet SEBinvest A/S Landemærket 10 1119 København K 18. januar 2010 Ref. bi J.nr. 6445-0318; F11165

Læs mere

DONG aflægger såvel årsregnskab som koncernregnskab efter IFRS som godkendt af EU.

DONG aflægger såvel årsregnskab som koncernregnskab efter IFRS som godkendt af EU. FORTROLIGT Bestyrelsen for DONG Energy A/S Sendt pr. digital post Dato 8. februar 2016 J.nr. 2015-3568 Udtalelse vedrørende anvendelse af et supplerende resultatmål Business performance i årsrapporten

Læs mere

Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen. Pr maj 2016

Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen. Pr maj 2016 Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé 17 2100 København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen Pr. e-mail: carsor@erst.dk 10. maj 2016 Udkast til tre bekendtgørelser udstedt i medfør af årsregnskabsloven Tak for muligheden

Læs mere

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2009 for German High Street Properties A/S CVR-nr

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2009 for German High Street Properties A/S CVR-nr FONDSRÅDET Bestyrelsen for German High Street Properties A/S c/o Kartago A/S Harbour House Sundkrogsgade 21 2100 København Ø Dato 9. maj 2011 Ref. laf J.nr. 2010-0022767 Afgørelse vedrørende årsrapporten

Læs mere

Inddragelse af begrænset tilladelse til at udbyde betalingstjenester og til at udstede elektroniske

Inddragelse af begrænset tilladelse til at udbyde betalingstjenester og til at udstede elektroniske Bestyrelsen og direktionen Ewire Danmark A/S Søndergade 4 2 8000 Aarhus 14. april 2014 Ref. mar/kan J.nr. 69527-0009 Inddragelse af begrænset tilladelse til at udbyde betalingstjenester og til at udstede

Læs mere

BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september (Delårsrapportbekendtgørelsen)

BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september (Delårsrapportbekendtgørelsen) BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Erhvervsstyrelsen, j.nr. 2016-1425 Senere ændringer

Læs mere

Kapitel 1 Pligt til at udarbejde halvårsrapport. gældsinstrumenter, der er optaget til handel i Grønland eller på et reguleret marked i et EU/EØS

Kapitel 1 Pligt til at udarbejde halvårsrapport. gældsinstrumenter, der er optaget til handel i Grønland eller på et reguleret marked i et EU/EØS UDKAST Bekendtgørelse for Grønland om udarbejdelse af delårsrapporter for virksomheder, der har værdipapirer optaget til handel på et reguleret marked, og hvor virksomheden er omfattet af årsregnskabsloven

Læs mere

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen) Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1 (Delårsrapportbekendtgørelsen) I medfør af 134 a og 164, stk. 4 og 5, i årsregnskabsloven,

Læs mere

GW Energi A/S CVR-nr. 28 10 14 14. Delårsrapport 2015 (1. halvår)

GW Energi A/S CVR-nr. 28 10 14 14. Delårsrapport 2015 (1. halvår) GW Energi A/S CVR-nr. 28 10 14 14 Delårsrapport 2015 (1. halvår) Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Ledelsens beretning 3 Koncernens hoved- og nøgletal 3 Koncernoversigt 3 Koncernens

Læs mere

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2015 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2015 1 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens

Læs mere

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for Tower Group A/S Nørre Voldgade 11, København K

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for Tower Group A/S Nørre Voldgade 11, København K FONDSRÅDET Bestyrelsen for Tower Group A/S Nørre Voldgade 11, 1. 1358 København K Dato 13. januar 2011 Ref. FHN J.nr. 2009-0020270 Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2008/09 for Tower Group A/S, CVR-nr.

Læs mere

Vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter

Vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter Vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter Version 1.0 23. august 2006 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Regelgrundlag... 5

Læs mere

FORTROLIGT Bestyrelsen for European Energy A/S

FORTROLIGT Bestyrelsen for European Energy A/S FORTROLIGT Bestyrelsen for European Energy A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse 15. marts 2017 Ref. betost J.nr. 2016-5837 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for 2015 for European Energy

Læs mere

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2014

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2014 Bestyrelsen og direktionen for Tryg A/S Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup 21. december 2015 Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2014 Finanstilsynet har foretaget en delvis 1 regnskabskontrol af årsrapporten,

Læs mere

Bestyrelsen for Silkeborg IF Invest A/S. Sendt via digital post

Bestyrelsen for Silkeborg IF Invest A/S. Sendt via digital post Bestyrelsen for Silkeborg IF Invest A/S Sendt via digital post Dato 24. januar 2017 Ref. JesJes J.nr. 2016-3645 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for 2015 for Silkeborg IF Invest A/S, CVR-nr.

Læs mere

K/S Fabriksparken 38, Glostrup. Jens Baggesens Vej 90 N, 8200 Aarhus. Årsrapport for

K/S Fabriksparken 38, Glostrup. Jens Baggesens Vej 90 N, 8200 Aarhus. Årsrapport for K/S Fabriksparken 38, Glostrup Jens Baggesens Vej 90 N, 8200 Aarhus Årsrapport for 2015 CVR-nr. 24 20 33 44 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. maj 2016.

Læs mere

HT&S ApS. Anemonevej Hadsten. Årsrapport 1. januar december 2018

HT&S ApS. Anemonevej Hadsten. Årsrapport 1. januar december 2018 HT&S ApS Anemonevej 5 8370 Hadsten Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/06/2019 Henning Kjeldsen Dirigent Side

Læs mere

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2017 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2017 1 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens

Læs mere

A/S Vinderup Bank fik udkast til afgørelse i partshøring den 7. september 2009. Banken har ved brev af 15. september 2009 kommenteret på udkastet.

A/S Vinderup Bank fik udkast til afgørelse i partshøring den 7. september 2009. Banken har ved brev af 15. september 2009 kommenteret på udkastet. FONDSRÅDET Bestyrelsen og direktionen for A/S Vinderup Bank Søndergade 30 7830 Vinderup 19. oktober 2009 Ref. IH J.nr.6245-0501 Kontrol af A/S Vinderup Banks årsrapport for 2008 Indledning Finanstilsynet

Læs mere

Ændringsoversigt til årsregnskabslovs-taksonomi af

Ændringsoversigt til årsregnskabslovs-taksonomi af 29. april 2013 Sag /LisFod Ændringsoversigt til årsregnskabslovs-taksonomi af 1.4.2013 Erhvervsstyrelsen offentliggør hermed taksonomien af 1.4.2013. Der er tale om en opdatering af taksonomien af 1.10.2012.

Læs mere

47 Hensatte forpligtelser Ændringslovens 8,

47 Hensatte forpligtelser Ændringslovens 8, 18. oktober 2016 Sag 2016-3181 Vejledning om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven Indledning Erhvervsstyrelsen har udstedt en bekendtgørelse 1, der skal gøre det

Læs mere

Tjekliste til årsrapporten 2016 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2017

Tjekliste til årsrapporten 2016 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2017 Tjekliste til årsrapporten 2016 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2017 www.beierholm.dk Tjeklisten har til formål at give overblik over oplysningskrav og medvirke til overholdelse af disse i årsrapporter

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 20. september 2013 har Revisortilsynet klaget over registreret revisor Hanne Hansen.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 20. september 2013 har Revisortilsynet klaget over registreret revisor Hanne Hansen. Den 15. april 2014 blev der i sag nr.113/2013 Revisortilsynet mod Registreret revisor Hanne Kildahl Hansen afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 20. september 2013 har Revisortilsynet klaget

Læs mere

LTH Holding 1 ApS. Årsrapport for 2017

LTH Holding 1 ApS. Årsrapport for 2017 LTH Holding 1 ApS c/o Basisbank, Teglholm Allé 15, 2450 København SV Årsrapport for 2017 CVR-nr. 37 26 22 77 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/4 2018

Læs mere

Chelsea Hotel Music ApS

Chelsea Hotel Music ApS c/o Ole Søndberg Pedersen, Rosenvængets Allé 36, st. th., 2100 København Ø CVR-nr. 35 04 54 65 Årsrapport for perioden 1. oktober 2016 til 30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

CVR: * EST. 1912

CVR: * EST. 1912 DAMPSKIBSSELSKABET ORION A / S CVR: 20.702.419 * EST. 1912 DATO: 19. januar 2007 TIL: KØBENHAVNS FONDSBØRS xcse@xcse.dk FRA: D/S ORION A/S Kontaktperson, Dir. M. L. Ipsen mail@ds-orion.com ANTAL SIDER:

Læs mere

Bekendtgørelse om godkendte revisorers erklæringer (erklæringsbekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om godkendte revisorers erklæringer (erklæringsbekendtgørelsen) Udkast til Bekendtgørelse om godkendte revisorers erklæringer (erklæringsbekendtgørelsen) I medfør af 16, stk. 4, og 54, stk. 2, i lov nr. 468 af 17. juni 2008 om godkendte revisorer og revisionsvirksomheder

Læs mere

Erhvervsstyrelsen har den 5. september 2018 sendt nedenstående afgørelse i høring hos bestyrelsen for [FONDEN].

Erhvervsstyrelsen har den 5. september 2018 sendt nedenstående afgørelse i høring hos bestyrelsen for [FONDEN]. Brevet er sendt til fondens digitale postkasse 16. oktober 2018 Sagsnr. X18-AB-43-EJ Erhvervsstyrelsen har den 5. september 2018 sendt nedenstående afgørelse i høring hos bestyrelsen for [FONDEN]. Erhvervsstyrelsen

Læs mere

Afgørelse om aktiviteter er omfattet af lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v.

Afgørelse om aktiviteter er omfattet af lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. [Udeladt] 14. januar 2016 Ref. J.nr. Afgørelse om aktiviteter er omfattet af lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. I brev af 24. april 2015 har (herefter ) redegjort for, om aktiviteter

Læs mere

Den 7. august 2014 blev der i. sag nr. 111/2013. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Flemming M. Nielsen. afsagt sålydende K E N D E L S E:

Den 7. august 2014 blev der i. sag nr. 111/2013. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Flemming M. Nielsen. afsagt sålydende K E N D E L S E: Den 7. august 2014 blev der i sag nr. 111/2013 Revisortilsynet mod Registreret revisor Flemming M. Nielsen afsagt sålydende K E N D E L S E: Ved skrivelse af 10. september 2013 har Revisortilsynet i medfør

Læs mere

R. Bach Poulsen Advokatanpartselskab

R. Bach Poulsen Advokatanpartselskab R. Bach Poulsen Advokatanpartselskab Langelinie Allé 35, 2100 København Ø CVR-nr. 14 41 95 86 Årsrapport for 2012 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 30. maj 2013 Som dirigent:... Randi

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2011 31. marts 2012 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

kendelse: Den 13. juni 2016 blev der i sag nr. 15/2015 Revisortilsynet mod statsautoriseret revisor Christian Friis Olsen afsagt sålydende

kendelse: Den 13. juni 2016 blev der i sag nr. 15/2015 Revisortilsynet mod statsautoriseret revisor Christian Friis Olsen afsagt sålydende Den 13. juni 2016 blev der i sag nr. 15/2015 Revisortilsynet mod statsautoriseret revisor Christian Friis Olsen afsagt sålydende kendelse: Ved skrivelse af 30. januar 2015 har Revisortilsynet i medfør

Læs mere

Revisionsselskab S1 ApS Revisionsfirma S2 Revisor R. Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven

Revisionsselskab S1 ApS Revisionsfirma S2 Revisor R. Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven Revisionsselskab S1 ApS Revisionsfirma S2 Revisor R 18. juli 2013 Sag 2012-0033489 Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven 1. Indledning Styrelsen var den 20. juni 2013 på et tilsynsbesøg hos S1, CVR-nr.

Læs mere

Modeller for gruppevise nedskrivninger beskriver sammenhængen mellem forhold (forklarende faktorer) og efterfølgende tab på udlån.

Modeller for gruppevise nedskrivninger beskriver sammenhængen mellem forhold (forklarende faktorer) og efterfølgende tab på udlån. Til bestyrelsen og direktionen 17. december 2008 Ref. LOE/BIJ J.nr. 10122-0002 Orienteringsskrivelse fra Finanstilsynet i forbindelse med regnskabsaflæggelsen for 2008 1. Gruppevise nedskrivninger I Finanstilsynets

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 8. februar 2012 har Erhvervsstyrelsen klaget over statsautoriseret revisor R.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 8. februar 2012 har Erhvervsstyrelsen klaget over statsautoriseret revisor R. Den 4. marts 2013 blev der i sag nr. 10/2012 Erhvervsstyrelsen mod Statsautoriseret revisor R afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 8. februar 2012 har Erhvervsstyrelsen klaget over statsautoriseret

Læs mere

Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015

Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015 Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015 Den 28. januar 2015 blev der stillet lovforslag til ændring af årsregnskabsloven. Ændringerne skyldes primært, at Danmark skal implementere det EU-regnskabsdirektiv,

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Den 26. maj 2016 blev der i sag nr. 75/2015. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Steen Niels Kristensen. afsagt sålydende

Den 26. maj 2016 blev der i sag nr. 75/2015. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Steen Niels Kristensen. afsagt sålydende Den 26. maj 2016 blev der i sag nr. 75/2015 Revisortilsynet mod Registreret revisor Steen Niels Kristensen afsagt sålydende K E N D E L S E: Ved skrivelse af 11. august 2015 har Revisortilsynet i medfør

Læs mere

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2014 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2014 1 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens

Læs mere

Bestyrelsen for North Media A/S Gladsaxe Møllevej Søborg

Bestyrelsen for North Media A/S Gladsaxe Møllevej Søborg Bestyrelsen for North Media A/S Gladsaxe Møllevej 28 2860 Søborg Dato 11. marts 2013 Ref. MiaSim J.nr. 2012-0026831 ERHVERVSSTYRELSEN Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø Vejledning vedrørende

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq OMX Copenhagen

Læs mere

Tjekliste til årsrapporten 2018 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2019

Tjekliste til årsrapporten 2018 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2019 Tjekliste til årsrapporten 2018 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2019 www.beierholm.dk Tjeklisten har til formål at give overblik over oplysningskrav og medvirke til overholdelse af disse i årsrapporter

Læs mere

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 8. marts 2011 hedder det: Vedrørende årsrapport for K A/S, for 2009/10, CVR-nr.

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 8. marts 2011 hedder det: Vedrørende årsrapport for K A/S, for 2009/10, CVR-nr. ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Fax 33 30 76 00 Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 13. september 2011 (J.nr. 2011-0024407).

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse nr af 15. december 2015 om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven

Vejledning til bekendtgørelse nr af 15. december 2015 om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven 30. maj 2016 Sag 2016-3181 Vejledning til bekendtgørelse nr. 1849 af 15. december 2015 om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven Indledning Erhvervsstyrelsen har

Læs mere

Egon Pedersen Re-Invest ApS

Egon Pedersen Re-Invest ApS Strandvejen 114A 2900 Hellerup CVR-nr. 78409711 Årsrapport for 2017 32. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7. maj 2018 Lars C. Pedersen Dirigent

Læs mere

Årsrapport for (3. regnskabsår)

Årsrapport for (3. regnskabsår) Årsrapport for 2018 01.01.18-31.12.18 (3. regnskabsår) Nam Food Invest ApS Vesterbro 74 9000 Aalborg CVR-nr. 37745650 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7.

Læs mere

FLY INVESTERINGSANPARTSSELSKAB

FLY INVESTERINGSANPARTSSELSKAB FLY INVESTERINGSANPARTSSELSKAB Trommesalen 3, 3 tv 1614 København V Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S periodemeddelelse for 1. januar - 31. marts 2009.

Jensen & Møller Invest A/S periodemeddelelse for 1. januar - 31. marts 2009. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

GIKI HOLDING ApS. Amaliegade København K. Årsrapport 1. januar december 2017

GIKI HOLDING ApS. Amaliegade København K. Årsrapport 1. januar december 2017 GIKI HOLDING ApS Amaliegade 33 1256 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/05/2018 Peter Lambert Dirigent

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 11. september 2013 har Revisortilsynet klaget over registreret revisor Claus Skoda.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 11. september 2013 har Revisortilsynet klaget over registreret revisor Claus Skoda. Den 21. marts 2014 blev der i sag nr. 112/2013 Revisortilsynet mod Registreret revisor Claus Skoda afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 11. september 2013 har Revisortilsynet klaget over registreret

Læs mere

Regnskabskontrol af Danske Bank A/S årsrapport

Regnskabskontrol af Danske Bank A/S årsrapport Bestyrelsen og direktionen for Danske Bank A/S 19. januar 2015 Regnskabskontrol af Danske Bank A/S årsrapport for 2013 Finanstilsynet har foretaget en delvis 1 regnskabskontrol af Danske Bank A/S (Danske

Læs mere

Påbud til Nordjyske Bank A/S om at implementere god regnskabsmæssig praksis

Påbud til Nordjyske Bank A/S om at implementere god regnskabsmæssig praksis Bestyrelsen og direktionen for Nordjyske Bank A/S Torvet 4 9400 Nørresundby 15. marts 2017 Påbud til Nordjyske Bank A/S om at implementere god regnskabsmæssig praksis 1. Afgørelse Finanstilsynet påbyder

Læs mere

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7)

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes til at udarbejde den eksterne årsrapport for "mindre" selskaber. Rapporten er opstillet med udgangspunkt

Læs mere

Vitality To Life ApS Jorcks Passage 1 C, 3. tv., 1162 København K

Vitality To Life ApS Jorcks Passage 1 C, 3. tv., 1162 København K Vitality To Life ApS Jorcks Passage 1 C, 3. tv., 1162 København K CVR-nr. 33 87 18 80 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

kendelse: Ved skrivelse af 7. januar 2016 har Revisortilsynet i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet.

kendelse: Ved skrivelse af 7. januar 2016 har Revisortilsynet i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, indbragt registreret revisor A for Revisornævnet. Den 24. august 2016 blev der i sag nr. 4/2016 Revisortilsynet mod registreret revisor A afsagt sålydende kendelse: Ved skrivelse af 7. januar 2016 har Revisortilsynet i medfør af revisorlovens 43, stk.

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs

Læs mere

SU II ApS. Årsrapport for Langelinie 27, 5230 Odense M. CVR-nr

SU II ApS. Årsrapport for Langelinie 27, 5230 Odense M. CVR-nr SU II ApS Langelinie 27, 5230 Odense M Årsrapport for 2017 CVR-nr. 25 56 90 83 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/05 2018 Sune Uhrenholt Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Års- og koncernregnskabet er revideret af BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Revisionspåtegningen er uden anmærkninger.

Års- og koncernregnskabet er revideret af BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Revisionspåtegningen er uden anmærkninger. Bestyrelsen for Cemat A/S 13. december 2018 Sendt til virksomhedens digitale postkasse Ref./MetGyd J. nr. 2018-4321 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2017 for Cemat A/S, CVR-nr.

Læs mere

Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven

Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven Kontorhotellet 10. december 2015 Sag 2015-13527 Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven 1. Indledning Erhvervsstyrelsen aflagde den 25. november 2015 et varslet kontrolbesøg hos. Kontrolbesøget skete

Læs mere

GREVE HOLDING APS C/O B & C GREVE, MØLLEAGERGÅRD, HERSTEDØSTERVEJ 64B, 2620 ALBERTSLUND 1. JANUAR DECEMBER 2017

GREVE HOLDING APS C/O B & C GREVE, MØLLEAGERGÅRD, HERSTEDØSTERVEJ 64B, 2620 ALBERTSLUND 1. JANUAR DECEMBER 2017 Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 GREVE HOLDING APS C/O B & C GREVE, MØLLEAGERGÅRD,

Læs mere

Forbehold - eksempler

Forbehold - eksempler Forbehold - eksempler Væsentlige fejl og mangler (uenighed med ledelsen) Uenighed med ledelsen fortsat drift Ledelsen har aflagt regnskabet under forudsætning om fortsat drift. Som omtalt i årsregnskabets

Læs mere

Afgørelse om delvis regnskabskontrol af Forsikringsselskabet

Afgørelse om delvis regnskabskontrol af Forsikringsselskabet Bestyrelsen og direktionen for Forsikringsselskabet Danica, Skadesforsikringsaktieselskab af 1999 Finanstilsynet 14. september 2015 Ref. HHE J.nr.6645-0471 Afgørelse om delvis regnskabskontrol af Forsikringsselskabet

Læs mere

Interessentskabet P-Hus Nørgaardsvej

Interessentskabet P-Hus Nørgaardsvej c/o PensionDanmark Ejendomme Langelinie Alle 43 2100 København Ø CVR-nr. 24254925 Årsrapport for 2017 19. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på virksomhedens ordinære generalforsamling den

Læs mere

Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven

Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven Vekselkontoret 31. oktober 2016 Sag X16-BE-47-DN Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven 1. Indledning Erhvervsstyrelsen aflagde den 22. september 2016 et uanmeldt kontrolbesøg hos. Kontrolbesøget skete

Læs mere

Den 21. oktober 2013 blev i sag nr. 84/2012. Finanstilsynet. mod. Statsautoriseret revisor A. Statsautoriseret revisor B.

Den 21. oktober 2013 blev i sag nr. 84/2012. Finanstilsynet. mod. Statsautoriseret revisor A. Statsautoriseret revisor B. 1 Den 21. oktober 2013 blev i sag nr. 84/2012 Finanstilsynet mod Statsautoriseret revisor A og Statsautoriseret revisor B afsagt sålydende k e n d e l s e: Ved skrivelse af 25. september 2012 har Finanstilsynet

Læs mere

Revisionsvirksomhed. Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven. 1. Indledning. Erhvervsstyrelsen afholdte den 17. marts 2015 kontrolbesøg med.

Revisionsvirksomhed. Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven. 1. Indledning. Erhvervsstyrelsen afholdte den 17. marts 2015 kontrolbesøg med. Revisionsvirksomhed 20. april 2015 Sag 2015-1923 Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven 1. Indledning Erhvervsstyrelsen afholdte den 17. marts 2015 kontrolbesøg med. ERHVERVSSTYRELSEN Dahlerups Pakhus

Læs mere

Foreningen for Erhvervelse af Kunstnerboliger Gothersgade 143, 1123 København K. Årsrapport

Foreningen for Erhvervelse af Kunstnerboliger Gothersgade 143, 1123 København K. Årsrapport Foreningen for Erhvervelse af Kunstnerboliger Gothersgade 143, 1123 København K Årsrapport 2017 Administrator- og bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato aflagt årsrapporten for 2017 for Foreningen

Læs mere

Bestyrelsen og direktionen for 2. december 2008 Investeringsforeningen Etik Invest Ref. FJ

Bestyrelsen og direktionen for 2. december 2008 Investeringsforeningen Etik Invest Ref. FJ FONDSRÅDET Bestyrelsen og direktionen for 2. december 2008 Investeringsforeningen Etik Invest Ref. FJ J.nr. 6445-0208 Kontrol af Investeringsforeningen Etik Invests årsrapport 2007 Indledning Finanstilsynet

Læs mere

EVENTS FYN ApS. Sdr. Højrupvejen Ringe. Årsrapport 1. januar december 2017

EVENTS FYN ApS. Sdr. Højrupvejen Ringe. Årsrapport 1. januar december 2017 EVENTS FYN ApS Sdr. Højrupvejen 114 5750 Ringe Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/06/2018 Pia Vind Dirigent

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Postboks

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET. Nævnenes Hus * Toldboden 2

ERHVERVSANKENÆVNET. Nævnenes Hus * Toldboden 2 ERHVERVSANKENÆVNET Nævnenes Hus * Toldboden 2 www.erhvervsankenaevnetdk,t 8800 Viborg,t Tlf. 72 40 56 00,t ean@naevneneshus.dk Kendelse af den 10. oktober 2017 (j.nr. 17/00232) Betingelserne for fravalg

Læs mere

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg CVR-nr. 27 40 98 73 Årsrapport 1. januar - 31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Erhvervsstyrelsen aflagde den 27. august 2015 et varslet kontrolbesøg hos

Erhvervsstyrelsen aflagde den 27. august 2015 et varslet kontrolbesøg hos Selskabsopretteren 16. oktober 2015 Sag 2015-8962 Afgørelse om overholdelse af hvidvaskloven 1. Indledning Erhvervsstyrelsen aflagde den 27. august 2015 et varslet kontrolbesøg hos, CVR.nr.. Kontrolbesøget

Læs mere

Afgørelse om delvis regnskabskontrol af Danica Pensions årsrapport for 2014

Afgørelse om delvis regnskabskontrol af Danica Pensions årsrapport for 2014 Bestyrelsen og direktionen for Danica Pension A/S Finanstilsynet 14. september 2015 Ref. HHE J.nr.6645-0502 Afgørelse om delvis regnskabskontrol af Danica Pensions årsrapport for 2014 I forlængelse af

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk:

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk: Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

FLEX A/S. Kløverprisvej Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2015

FLEX A/S. Kløverprisvej Hvidovre. Årsrapport 1. januar december 2015 FLEX A/S Kløverprisvej 10 2650 Hvidovre Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/06/2016 Peer Appel Dirigent (Urevideret)

Læs mere

Regnskabskontrol af Nykredit Realkredit A/Skoncernens årsrapport for 2014, kvartalsrapport for 1. kvartal 2015 og halvårsrapport for 1.

Regnskabskontrol af Nykredit Realkredit A/Skoncernens årsrapport for 2014, kvartalsrapport for 1. kvartal 2015 og halvårsrapport for 1. Bestyrelsen og direktionen for Nykredit Realkredit A/S Kalvebod Brygge 1-3 1780 København V 21. december 2015 J.nr. 6848-0029 Regnskabskontrol af Nykredit Realkredit A/Skoncernens årsrapport for 2014,

Læs mere

Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæring om udvidet gennemgang af årsregnskabet 3. Ledelsesberetning 5 Beretning 5

Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæring om udvidet gennemgang af årsregnskabet 3. Ledelsesberetning 5 Beretning 5 Indhold Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæring om udvidet gennemgang af årsregnskabet 3 Ledelsesberetning 5 Beretning 5 Årsregnskab 1. januar 31. december 6 Resultatopgørelse 6 Balance 7

Læs mere

Den kønsmæssige sammensætning

Den kønsmæssige sammensætning Den kønsmæssige sammensætning af ledelsen Opfølgning på reglerne om måltal og politikker Regnskabsåret 2017 December 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2 2. Metode 3 3. Efterlevelse af lovkravet 4

Læs mere

K/S Hjulmagervej 21. Sønderlandsgade 44, 7500 Holstebro. Årsrapport for

K/S Hjulmagervej 21. Sønderlandsgade 44, 7500 Holstebro. Årsrapport for K/S Hjulmagervej 21 Sønderlandsgade 44, 7500 Holstebro Årsrapport for 2015 CVR-nr. 29 20 83 95 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. marts 2016. Henning

Læs mere

Til bestyrelsen og direktionen 26. januar 2010

Til bestyrelsen og direktionen 26. januar 2010 Til bestyrelsen og direktionen 26. januar 2010 Ref. mma Orienteringsbrev fra Finanstilsynet om aflæggelse af års- og halvårsrapport Finanstilsynet har i år valgt at udarbejde et orienteringsbrev, hvor

Læs mere

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21.

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21. Crowe Statsautoriseret Revisionsinteressentskab v.m.b.a. Rygårds Allé 104 DK-2900 Hellerup Telefon +45 39 29 25 00 www.crowe.dk JA Holding 5 ApS c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, 1 202 2610 Rødovre

Læs mere

LOLLIPOP INVESTMENTS IVS

LOLLIPOP INVESTMENTS IVS LOLLIPOP INVESTMENTS IVS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/06/2015 Richard Kaldal Andersen Dirigent Side 2

Læs mere

DAB SECURITY ApS. Brolandvej Agedrup. Årsrapport 1. januar december 2018

DAB SECURITY ApS. Brolandvej Agedrup. Årsrapport 1. januar december 2018 DAB SECURITY ApS Brolandvej 82 5320 Agedrup Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2019 Salam Chini Dirigent

Læs mere

Årsregnskab Cand. Merc. Aud. 2002

Årsregnskab Cand. Merc. Aud. 2002 Årsregnskab Cand. Merc. Aud. 2002 Gæld og eventualforpligtelser Docent Tage Rasmussen Institut for Regnskab Handelshøjskolen i Århus Definition af forpligtelser 33 Stk. 2. En forpligtelse skal indregnes

Læs mere